Home » Εκδηλώσεις Αναζήτησης
Εκδηλώσεις Αναζήτησης

Οι φίλοι του metafysiko.gr βλέπουν θέατρο οικονομικά!

 

Μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες  που διανύει η χώρα μας, η Ελληνική Κοινότητα του Μεταφυσικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια μεγάλη προσφορά αποκλειστικά για τους φίλους της.

Σε συνεννοήση με τους υπεύθυνους του θεάτρου “Ελεύθερη Έκφραση“, εκεί όπου τον περασμένο Γενάρη οργανώσαμε την ημερίδα MetaCon 2012, εξασφαλίσαμε φθηνότερο εισιτήριο για όλους όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την νέα και εξαιρετική παράσταση “Δανεικά κι αγύριστα“.

 

Που, πως και έως πότε;

Μεταβείτε στο θέατρο “Ελεύθερη Έκφραση” (Λέσβου 8 και Απειράνθου 1 στην Κυψέλη) λίγο πριν τις προγραμματισμένες ώρες των παραστάσεων (εναλλακτικά κλείστε τις θέσεις σας στο τηλ. 210 8645400), δηλώστε πως είστε φίλος του metafysiko.gr και αυτομάτως πληρώστε το εισιτήριό σας στην προνομιακή τιμή των 8 ευρώ (αντί 12)!

Η προσφορά ισχύει για όλο τον Δεκέμβριο του 2012!

 

Λίγα λόγια για την υπόθεση της παράστασης:

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο έργο έχει ο ιστορικός Πλούταρχος που στο έργο του «Περί του μη δειν δανείζεσθαι» από τα «Ηθικά», προτείνει με το δικό του τρόπο την διάλυση των δανειστών. Μαζί του σε ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο- όχι αναψυχής αλλά χρεών- συμπλέουν οι ποιητές-συγγραφείς: Γιάννης Ρίτσος, Γιώργος Σεφέρης, Τίτος Πατρίκιος,  Μανόλης Αναγνωστάκης, Κωνσταντίνος Καβάφης, Γεώργιος Σουρής, Βασίλης Καραποστόλης, Στάθης Κουτσούνης, ο σκιτσογράφος Κώστας Μητρόπουλος, ενώ γαργαλιστικές συνταγές μαγειρικής προτείνει ο σεφ Απίκιος -κατά κόσμον Γιάννης Ευσταθιάδης.

Πάντα με σεβασμό στα έργα των συγγραφέων μας αλλά με χιουμοριστική διάθεση, χορούς, τραγούδια, video, η σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια Μαίρη Ιγγλέση προτείνει -ως παθούσα και δανειο…χρεούσα- , λύσεις, θεατρικές βεβαίως- βεβαίως, για να γλιτώσουμε από τα χρέη μας ή να …στραγγαλίσουμε τους δανειστές μας!

Συντελεστές

Θεατρική σύνθεση- σκηνοθεσία: Μαίρη Ιγγλέση

Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη

Video: Μανώλης Κατσίπης

Σκίτσα: Κώστας Μητρόπουλος

Χορογραφίες: Κωνσταντίνος Ρίζος

Ενορχήστρωση: Χρήστος Μπάκης

Φωτογραφίες: Αντώνης Προβιάς

Παίζουν: Μαίρη Ιγγλέση, Τζένη Οικονόμου, Γιάννης Τσιώμου, Αλεξάνδρα Χειμώνα, Χρήστος Δερβεντζής, Εβελίνα Κυπραίου.

Στο πιάνο ο Χρήστος Μπάκης