Home » Έντυπος Τύπος, Περιοδικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Έντυπος Τύπος

Φαινόμενα τ. 124, 22/3/2013

 

Τα ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ κυκλοφορούν ΕΚΤΑΚΤΩΣ αυτή την Παρασκευή 22 Μαρτίου με ένα αποκαλυπτικό θεματικό τεύχος για την Ψυχή και το θάνατο! Διαβάστε μα σειρά από άρθρα και συνεντεύξεις με έγκυρους ακαδημαϊκούς και ερευνητές που επιχειρούν να προσεγγίσουν αιώνια φιλοσοφικά ερωτήματα!

Στο τεύχος συμμετέχουν οι: Μάνος Δανέζης, Μαρία Τζάνη, Κώστας Κορναράκης, Νάσος Κομιανός, Jonathan Bright και Αποστόλης Λυμπερίδης. Διαβάστε για τη «βιογραφία» της μετεμψύχωσης, τα ταξίδια της ψυχής και τα στοιχειώματα, τις παραδόσεις για την ύπαρξη της ψυχής, τα συναισθήματα που νιώθει κανείς όταν πεθαίνει βίαια, τους επιστήμονες που επιχειρούν να φτάσουν στην αθανασία, την ύπαρξη κόλασης και παραδείσου, αλλά και το πώς αντιμετωπίζουν οι άθεοι όλα τα προηγούμενα ζητήματα.

Δώρο το DVD του Discovery με θέμα «ΑΣΤΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ»! Πρόσφατα, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες των ΗΠΑ ζήτησαν από την κυβέρνησή τους την κατασκευή του θρυλικού «Αστρου του Θανάτου» (Death Star) στα πρότυπα του κινηματογραφικού «Πολέμου των Αστρων»! Ο Michio Kaku μιλά με ειδικούς και δείχνει με ποιον τρόπο θα μπορούσε να κατασκευαστεί μια τέτοια φονική διαστημική μηχανή, ενώ παράλληλα εξετάζει τα μυστήρια που συνδέονται με τις γνωστές σε όλους Μαύρες Τρύπες.

 

ΕΚΤΑΚΤΩΣ αυτή την Παρασκευή 22 Μαρτίου, με τον Ελεύθερο Τύπο!