Επιστροφή στο Forum : ζζζζζζζ...!!!
Βρε παιδιά, προχτές το βράδυ μου συνέβησαν 2 γεγονότα που με προβλημάτισαν και έλεγα μήπως σας έρχεται καμιά ιδέα περί τίνος πρόκειται....Ενώ ήμουν στο τσακ να με πάρει ο ύπνος,άρχισα να νοιώθω ότι με ρουφάει το κρεβάτι...(Σημείωση:Δεν είχα φάει αργά...). Όταν κατάφερα να σηκωθώ, ηρέμησα για λίγα λεπτά και εκεί που ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ,άρχισα να με αισθάνομαι ότι πετάω γύρω γύρω στο δωμάτιο , απίστευτα γρήγορα και "ζουζουνίζοντας" σαν μύγα, για να βρω να ανάψω τα φώτα του δωματίου.Όταν έφτασα στον διακόπτη δεν μπορούσα να τον ανοίξω,έτσι,συνέχισα να ψάχνω για κάποιο κερί και όταν το βρήκα μια σκιά εμφανίστηκε ακριβώς δίπλα του.Μετά απ'αυτό ξύπνησα κατατρομαγμένη και με τρελές ταχυπαλμίες!
Τι λέτε γι'αυτό?
Τι λέτε γι'αυτό?
Όνειρο :p ?Και μια ερώτηση μήπως τα είχες τσούξει προηγουμένως :p :D ?
Απ'οτι καταλαβα μαλλον εκανες αστρικη προβολη.
Εχω ακουσει κ αλλες περιπτωσεις που ενιωθαν να τους "ρουφαει" το κρεβατι νιωθοντας το σχετικο μουδιασμα κ τις ταχυπαλμιες.
Τον διακοπτη δεν μπορουσες να τον αναψεις με το αστρικο σου σωμα κ λογικο ηταν...........οσο για την οντοτητα που συναντησες don't worry!Δεν ηθελε φυσικα κ να σε βοηθησει να βρειτε μαζι κερακι (!) αλλα μη δινεις κ πολυ σημασια σε τετοιες παρουσιες...
Φίλε Archangel, θα ήθελα πολύ να τα είχα τσούξει!!!...
Το περίεργο ήταν ότι ενώ δεν άρχισε σαν όνειρο και δεν κατάλαβα αν με πήρε ο ύπνος, όταν είδα την οντοτητούλα πετάχτηκα απ'το κρεβάτι λες και ξύπνησα από όνειρο...
Φίλη Lucid, και εγώ το ψιλο-υποψιαζόμουν,και ήθελα να ακούσω κι άλλες γνώμες... Μπράβο σου όμως που καταφέρνεις και δεν σε αγχώνουν τέτοιες παρουσίες...εγώ κόντεψα να πάθω ανακοπή και δεν νομίζω να το συνηθίσω ποτέ...
Φίλη Δέσποινα, μπορεί πράγματι να πρόκειτε για όνειρο. Το <ρούφιγμα> το αισθάνομαι κι εγώ όταν είμαι κουρασμένος. Λόγο του ότι κοιμόσουν είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα ώστε να πεις σίγουρα πως είναι αστρική προβολη. Αν πάλι ήτανε α.π. , την σκιά όπως είπε κι η Lu μην φοβάσαι αλλά ούτε να υποτιμάς άλλες οντότητες ακόμα και αδύναμες...
Φίλε Raistlin, να σου πω την αλήθεια δεν ήμουν ιδιαίτερα κουρασμένη εκείνη τη μέρα.Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις πως σου βγαίνει ...Όσο για το δεύτερο περιστατικό, έχω και εγώ τις αμφιβολίες μου, απλά κάτι άλλο που ξέχασα να αναφέρω παραπάνω είναι ότι τα έβλεπα όλα γύρω μου να συμβαίνουν απίστευτα γρήγορα αλλά "καθαρά" και θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες του δωματίου.Γι'αυτό ψιλιάστηκα κάτι σε προβολή...
Σημείωση:Όλα αυτά γίνανε στο δωμάτιο της αδερφής της φιλής μου ,ζήτημα να έχω κοιμηθεί άλλες 2 φορές εκεί, και δεν θυμάμαι να το έχω παρατηρήσει ποτέ τόσο προσεκτικά.
Κάτι τελευταίο γιατί σας έπρηξα...!Raistlin, το ρούφηγμα που νοιώθεις, το παθαίνεις λίγο πριν κοιμηθείς?Εγώ αισθάνομαι πολύ άσχημα όταν συμβαίνει,και ξεκινάει μαζί και μια ελαφριά παράλυση του σώματος μου, ενώ έχω πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει.
Μπράβο σου όμως που καταφέρνεις και δεν σε αγχώνουν τέτοιες παρουσίες...εγώ κόντεψα να πάθω ανακοπή και δεν νομίζω να το συνηθίσω ποτέ...
K εγω ανακοπη πηγα να παθω σε μια οντοτητα μη νομιζεις!!!
Ο Raistlin ειναι αυτος που μου λεει κ εμενα να μην τις φοβαμαι...δεν ειναι ευκολο βεβαια στην πραξη αλλα εχει δικιο..
Αγαπητή Δέσποινα, το ρούφιγμα (εγώ θα το παρομοίαζα σαν βούλιασμα- πέσιμο) το αισθάνομαι όχι μόνο όταν πάει να με πάρει ο ύπνος αλλά και μόλις ξαπλώνω ή κάθομαι ακόμα και σε καρέκλα. Ξέχασα να σε ρωτίσω, πως αισθανόσουν προηγουμένος?
Εννοώ φοβόσουν για κάποιον, οποιονδήποτε λόγο? Η προδιάθεση έχει σχέση γιατί πολλά περνάνε στο υποσυνείδητο πριν κοιμηθείς και μπορεί να μπερδέψεις αλήθεια με ψέμα (όπως μου έχει τύχει πολλές φορές) Ίσως θα έπρεπε να δεις κάτι συγκεκριμένο εκείνη την στιγμή, πχ κάποια επιγραφή, ή την συγκεκριμένη θέση ενός αντικειμένου (που να μην έχεις προσέξει σε άλλη περίπτωση) ώστε όταν ξύπναγες θα είσουν λίγο περισσότερο σίγουρη για το αν ήταν όνειρο ή όχι. :-) Lu εσύ κανένα νέο? συνεχίζεις να έχεις α.π.? Μάλων με βάση τις δικές σου εμπειρίες θα μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια άκρη. Απλά όταν ξανακάνεις κάτι, αν θυμηθείς βεβαιωσου οτι είναι αλήθεια, γιατί τελικά δεν φαντάζεσαι πόσο ζωντανα όνειρα βλέπουμε... μια φορά κατάφερα να διαβάσω κάτι ενώ νόνιζα πως έκανα α.π. και τελικά ήταν ένα πολύ ζωντανό όνειρο...
Οχι Raist δεν συνεχιζω τα εχω παρατησει γιατι αν θυμασαι με επιανε στον μεσημεριανο υπνο κ τωρα δεν κοιμαμαι καθολου μεσησημερι.Ενα βραδυ μονο με επιανε μουδιασμα αλλα το εκοβα επιτηδες γιατι φοβαμαι να το κανω βραδυ οταν ειμαι μονη μου.
Στεναχωριεμαι βεβαια που ενω εχω την ευκαιρια τα παραταω αλλα δεν ειναι κ στο χερι μου...αν μου ξανατυχει ομως θα το αναφερω!
Raistlin, να σου πω την αλήθεια, ήμουν πολύ cool ,δεν θυμάμαι να φοβήθηκα για κάτι πριν πέσω.Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι αισθανόμουν πολύ πολύ ήρεμη,(όπως όταν ξεκινάς τον διαλογισμό πχ).
Τώρα για τα "reality check",τι να σου πω...δεν ήξερα τι μου γινόταν εκείνη τη στιγμή!Η ταχύτητα που διεκτυλίσσονταν όλα τριγύρω μου ήταν φρίκη...
Την επόμενη φορά,αν υπάρξει φυσικά,θα προσπαθήσω...
Thanks παιδιά για τις συμβουλές !!!!!
κοιμηθώ,άρχισα να με αισθάνομαι ότι πετάω γύρω γύρω στο δωμάτιο , απίστευτα γρήγορα και "ζουζουνίζοντας" σαν μύγα, για να βρω να ανάψω τα φώτα του δωματίου.Όταν έφτασα στον διακόπτη δεν μπορούσα να τον ανοίξω,έτσι,συνέχισα να ψάχνω για κάποιο κερί και όταν το βρήκα μια σκιά εμφανίστηκε ακριβώς δίπλα του.Μετά απ'αυτό ξύπνησα κατατρομαγμένη και με τρελές ταχυπαλμίες!
Τι λέτε γι'αυτό?
Δεν είναι τπτ συμβαίνει πολλές φορές… και σε εμένα… πχ < αφήνεσαι> στην καρέκλα και νιώθεις ότι πέφτεις ότι κάτι σε ρουφάει και ταυτόχρονα όλα τα γυρίζουν πολλή γρήγορα ενώ έχεις τα μάτια κλειστά… νιώθεις μερικές φορές και ίλιγγο…
Ίσος είναι τα νεύρα… ένα χαπάκι ένα τσάι και όλα θα πάνε καλά.
:)
Βρε Εlin, έλεος!! Εφτά μηνύματα έχεις δημοσιεύσει απ' την πρώτη μέρα που γράφτηκες, και στα 7 είσαι εριστικός και κυνικός. Αποκλείεις κάθε προσωπική εμπειρία που έχεις διαβάσει! Δεν μπορεί δηλαδή μία να είναι κάτι πέρα απ' τα συνηθισμένα και να μην εξηγείται έτσι απλά; "Πάρε χαπάκι, ρώτα καμιά τσιγγάνα, άλλαξε πλευρό, σύνελθε" και άλλες τέτοιες χαζομάρες έχεις μόνο να προτείνεις; Συγνώμη αλλά το ύφος σου είναι άκρως κοροϊδευτικό και με ενοχλεί. Αν έχεις να πεις κάτι σοβαρό και τεκμηριωμένο πάνω σε οποιοδήποτε θέμα κάντο, διαφορετικά μπορείς να σιωπήσεις και να συνεχίσεις να διαβάζεις απλά τα θέματα του forum. Μπορείς επίσης να παρακολουθείς τα μέλη, κάτι που προφανώς έκανες μέχρι τώρα, αφού έχεις ήδη ρωτήσει δυο εξ αυτών αν είναι σίγουρα ότι γράφουν για πρώτη φορά. :eek: Τι σημασία έχει αυτό και πού κολλάει;
Ζητώ συγνώμη για την άσχετη επέμβαση στο θέμα, αλλά όταν κανείς δεν του τη λέει τι να πω;
Ήμουν πολύ παλιά γραμμένος στο φόρουμ και συμμετείχα σε πολλά, μπορώ να πω ότι είχα γράψει σχεδόν όχι όλες της προσωπικές μου εμπειρίες αλλά της περισσότερες…
Απλά διαβάζοντας τα αυτά μου δίνουν έντονα την αίσθηση (σε προσωπικό επίπεδο)
1¨ αχ να μπορούσα να δω και εγώ…
2¨ (ενώ είσαι αρκετά φοβισμένος η γιατί διάβασες η γιατί άκουσες κάποια πράγματα) με το που συμβεί κάτι τριγύρω μας (πχ ένας ήχος περίεργος) το μυαλό μας το αποκωδικοποιεί και μας κάνει να πιστεύουμε ότι σον και καλά είναι paranormal activity.
3: για τα άτομα που είπα ότι θυμάμαι τα nick names δεν είναι ψέματα… ! μερικές φορές όλοι γνωρίζουν ότι εσκεμμένα δημιουργούνται εντυπώσεις για κάποια πράγματα, θέματα.
Και αυτό απλά είναι ένας μικρής ισχύος ηλεκτρισμός σε ένα νεκρό βάτραχο για να τον κάνει να συσπάται επί ώρες (χωρίς να εννοώ, ότι είπε ο καθένας είναι ψέματα!!!! Προς θεού.) αλλά υπάρχει και ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
4¨ Raistiln!!! Τι κάνεις έχω καιρό να σε δω… σίγουρα έχεις φύγει από το νησί έτσι? :rolleyes:
5¨ δεν κοροϊδεύω κανένα ειλικρινά… και αυτό που είπα για το τσάι etc… το εννοώ αφού και σε εμένα συμβαίνει… όχι 1 η 2 αλλά κάθε μέρα κάνα 2 φορές χαχα cu all :D
Ιδού τα διαβάζω ένα ένα γιαυτο το παράδειγμα του dead frog στο θέμα : Μηπως Μπορει Να Με Βοηθησει Κανεις?
Και πάλι επαναλαμβάνω ότι δεν αποκλείω τίποτα.
Απλά προσωπική μου άποψη είναι αυτό :cool: :D
Γειά σου Elin, καταλαβαίνω την άποψη σου περί ιλίγγου ,καλό θα ήταν όμως να αποφεύγονται ειρωνικά σχόλια του στυλ
ένα χαπάκι ένα τσάι και όλα θα πάνε καλά.:)
για να μπορούμε έτσι και να έχουμε την διάθεση όταν και αν, εσύ πάθεις κάτι ανάλογο να ασχοληθούμε σοβαρά μαζί σου και να σε βοηθήσουμε με τον τρόπο μας. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός των "προσωπικών εμπειριών".
Όσο για την παρέμβασή σου Αντωνία μου, δεν ήταν καθόλου άσχετη και συμφωνώ μαζί σου. Είχα πολύ καιρό να μπω στο φορουμ και σήμερα είδα την συζήτηση αυτή.
βρε βρε βρε…
έχω ένα κάποιο καιρό να παρακολουθήσω όλα τα θέματα του φόρουμ και να που σήμερα εντελώς τυχαία έπεσα κατευθείαν πάνω σε αυτή τη πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. χαίρομαι που μετά από πολύ καιρό μου δίνεται η ευκαιρία να πω κι εγώ τη γνώμη πάνω σε ένα πολύ αγαπημένο μου θέμα. τις «αστρικές» εμπειρίες, όπως πολύ γενικά θα μπορούσαμε να τις ονομάσουμε.
σχετικά με τον ίλιγγο, να τονίσω ότι δεν είναι ακριβώς ίλιγγος, αλλά ένα στριφογύρισμα που αισθάνεται κάποιος όταν η συνείδησή του παύει να είναι τόσο εστιασμένη πάνω στα αισθήματά του, μειώνεται θα μπορούσα να πω, η ροή πληροφοριών από το φυσικό σώμα, με αποτέλεσμα να «μουδιάζει» φαινομενικά αυτό, να «βαραίνει» (και πάλι φαινομενικά) και μόλις περάσει το κατώφλι αισθάνεσαι ελεύθερος από το σώμα (και είσαι, αλλά αυτό δεν είναι επί του παρόντος). το στριφογύρισμα είναι μετά το «μούδιασμα» και το «βαρύ σώμα», μετά το στριφογύρισμα συνήθως έρχεται η «απελευθέρωση» και όταν αυτή σταματήσει επανέρχεται σταδιακά το στριφογύρισμα (κατά πολύ λιγότερα έντονο) και τέλος όταν συνέρχεσαι είσαι λίγο μουδιασμένος.
δε βιάζομαι να σας πω ότι ναι έτσι βγαίνεις από το σώμα σου μπλα μπλα, μιας και που πολλές είναι οι φορές που κάτι γίνεται επιφανειακά ή εν δυνάμει πραγματικά. συνήθως στις αρχές κάποιος όμως έτσι αρχίζει. σιγά σιγά αρχίζει όμως να ωριμάζει και η πνευματικότητά του, με αποτέλεσμα μετά από κάποια καλλιέργεια (που δεν είναι απαραίτητο να είναι εξωγενής – σχολή, δόγμα, κτλ,), να μπορεί να χρησιμοποιεί το «αστρικό του σώμα».
οι εμπειρίες του είδους σε εμένα δηλώνουν άτομα που συνειδητά η ύπαρξή τους δεν εξαρτάται από τον υλικό κόσμο. που γνωρίζουν ότι έχουν μια «αθάνατη ψυχή», άσχετα αν πρέπει και να φάνε. πάνω από όλα όμως, που γνωρίζουν και ζουν σε σχέση με αυτή τους την ιδιότητα, ακόμα κι αν δεν την έχουν προσδιορίσει πλήρως.
δηλώνω λοιπόν, πως ένας άνθρωπος που μπορεί να κατέχει μια πνευματική κατάσταση όπως αυτή του ιλίγγου, είναι ικανός και δύναται να επιτελέσει «μαγικές» πράξεις κατά τη βούλησή του. ωστόσο μην βιάζεστε κάποιοι να θεωρήσετε ότι επειδή κάποιες στιγμές κάποιων ημερών αισθάνθηκαν έτσι, είναι αυτόματα και μάγοι. όπως προείπα, οι άνθρωποι που είναι ισχυροί στη δύναμη του πνεύματος, έχουν ένα τέτοιο πνευματικό ίλιγγο μονίμως μέσα τους. όσο εντονότερος είναι αυτός (το συναίσθημα), τόσο μεγαλύτερη είναι και η δύναμη που κατέχουν.
τέλος προσοχή θα συνιστούσα στον «ίλιγγο» που προκαλείται από τη νοητική δραστηριότητα. άλλο το να αισθάνεται και άλλο το να σκέπτεσαι ότι αισθάνεται ή να θυμάσαι το πώς αισθανόσουν. εκείνος ο «ίλιγγος» ομοιάζει και είναι ζαλάδα και όχι ενεργειακή αίσθηση.
τέλος πάντων, αρκετά σας κούρασα με τις θεωρίες μου. όσοι έχουν τέτοιες εμπειρίες πάντως καλό είναι και να καλλιεργήσουν την πνευματικότητά τους, αλλά και να προσέχουν με ποιους και με τι καταστάσεις σχετίζουν την ύπαρξή τους, αν επιθυμούν στο μέλλον να παραμένουν δυναμικοί.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.