PDA

Επιστροφή στο Forum : Το Λοχ Νες της Νέας Υόρκης(!)


xontro_mpizeli
23-02-06, 14:59
22 Φεβρουαρίου 2006:
Κάτοικοι κοντά στη λίμνη Champlain ισχυρίζονται ότι έχουν το δικό του "τέρας του Λοχ Νες" στην Νέα Υόρκη. Το ονομάζουν Champ και είναι ένας θρύλος της περιοχής.
Δύο ψαράδες της περιοχής ισχυρίζονται ότι βιντεοσκόπησαν το υποτιθέμενο τέρας της λίμνης το περασμένο καλοκαίρι. "Είμαστε 100% ότι είδαμε κάτι", λένε, "αλλά δεν είμαστε 100% για τί ήταν αυτό".
Η ιστόρια αυτή έχει ξεκινήσει εδώ και 130 χρόνια. Κάτοικοι της περιοχής λένε ότι έχουν δει πολλές φορές το τέρας αυτό και μάλιστα, στην επιφάνεια του νερού της λίμνης. Την δεκαετία του 1880 ο P. T. Barnum προσέφερε 50.000 δολλάρια σε όποιον του έφερνε το τέρας Champ, ζωντανό ή νεκρό.
Όσον αφορά την κασετά που έχουν στα χέρια τους οι δυο ψαράδες, στην οποία ισχυρίζονται ότι έχουν καταγράψει το τέρας της λίμνης, ειδικοί του F.B.I την εξέτασαν και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κασέτα είναι αυθεντική.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το παρακάτω link: http://www.abcnews.go.com/GMA/story?id=1648547

mika
23-02-06, 22:28
Πολύ ενδιαφέρον θέμα! Αλλά δεν τα πιστεύω αυτά προσωπικά. Άσε που οι Αμερικάνοι φημίζονται για τη φαντασιοπληξία τους. Αλλά αν όντως αποδειχθεί αλήθεια αυτό και έρθουν στοιχεία στη δημοσιότητα - που δεν πρόκειται - τότε θα μπορώ να μιλήσω με βεβαιότητα για το ότι υπάρχει Θεία Δίκη :) και εύχομαι το τέρας να φάει πρώτο και καλύτερο τον Μπους! :eek: :D