Επιστροφή στο Forum : 6/6/06
πριν από λίγες μέρες, κι ενώ έψαχνα στο iNet κάτι σχετικό με προφητείες, βρήκα και ένα site το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ,ξεναέφερνε στο προσκήνιο "την ημέρα της Κρίσεως". Μεταξύ άλλων έλεγε πώς αυτή η ημερομηνία (6/6/06) θα είναι η μέρα που θα γεννηθεί(;) ο "γιος του Εωσφόρου".
Προσωπικά δεν πιστεύω λέξη αλλά αν αυτό το πάρουν είδηση, εκείνες τις μέρες τα κανάλια της ΤV, καταλαβαίνεται τι πρόκυται να γίνεί.
xontro_mpizeli
18-04-06, 17:39
Δε νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε πολύ σε αυτήν την είδηση...
Πιστεύω ότι πρόκειται για ένα είδος προπαγάνδας, άγνωστο απο ποιούς που στην τελική, μπορεί να το είπαν έτσι επείδη το σκεφτήκαν και όχι για τίποτα άλλο...
Προσωπικά δεν πιστεύω λέξη αλλά αν αυτό το πάρουν είδηση, εκείνες τις μέρες τα κανάλια της ΤV, καταλαβαίνεται τι πρόκυται να γίνεί.
Δεν πιστεύω ότι θα γίνει πανικός άμα μαθευτεί από τα Μ.Μ.Ε όπως λες.Ίσως μια αναφορά και τίποτα άλλο.
μου ακούγεται ως το γνωστό παιχνιδάκι με τον αριθμό 666, αριθμό του θηρίου της αποκάλυψης και συμφωνώ με το μπιζέλι ότι είναι άλλο ένα κακό για το τίποτα. αν ήταν τόσο απλό να βρεθεί το πότε, το που και το ποιός θα είναι ο αντίχριστος, θα έσπευδαν πρώτα από όλους τα κανάλια να του πάρουν συνέντευξη και μετά καμία φονταμενταλιστική ομάδα να τον δολοφονήσει. ίσως προλάβαινε να γράψει και κανένα ευαγγέλιο για να ασχολούνται οι ερχόμενες γενιές...
μου ακούγεται ως το γνωστό παιχνιδάκι με τον αριθμό 666, αριθμό του θηρίου της αποκάλυψηςΓια να συμβάλω κι εγώ σ' αυτό το παιχνιδάκι με το 666 που αναφέρεις Μιχάλη μου θα ήθελα να σας πω κάτι που διάβασα σε ένα περιοδικό μόλις σήμερα. (Πρόκειται για το ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ, ένα από τα πιο πρωτότυπα και ενδιαφέροντα φοιτητικά ( ; ) περιοδικά, το οποίο διανέμεται δωρεάν παρακαλώ.)
Καταρχήν ξέρατε πως ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος έχει αριθμό ταυτότητας 666 974; :D Και σα να μην έφτανε αυτό, διαβάστε τι ακριβώς λέει:
"666 σελίδες με το λόγο και τα έργα του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. [...] Το βιβλίο παρουσιάζει τις ιδεοληψίες και τα κατορθώματα μιας δεύτερης επταετίας αφού ευλαβώς υπηρέτησε την πρώτη. Αναλύει το ιδεολόγημα της Ελληνορθοδοξίας, ημίονο που ίππευσε ο "Εθναπόστολος" προκειμένου να εισπηδήσει στην πολιτική η οποία δεν είναι παρά μεταμφίεση του κακοφυούς και κακόφημου Ελληνοχρηστιανισμού μετά την πτώση του καθεστώτος της "Ελλάδος Ελλήνων Χριστιανών" το 1974..."
Έτσι ξεκινά το δελτίο τύπου που απέστειλαν οι εκδόσεις "Γνώσεις" για το νέο βιβλίο του Μανώλη Βασιλάκη με τίτλο "Η Μάστιγα του Θεού".
Τα σχόλια δικά σας!
(Συγνώμη αν ξέφυγα απ' το θέμα, αλλά μια και ανοίχτηκε ένα topic που μπορεί να παραλληλιστεί με τον επίμαχο αριθμό, είπα να γράψω κι αυτό.)
Καλά έκανες και το ανέφερες μιας κι όπως, έγραψα σε ένα άλλο topic μέσα στο forum, ίσως η όλη θρησκεία μας να είναι ελαφρώς ανεστραμμένη. Άλλωστε πάντα αναρωτιώμουν: Τι σχέση έχει ο φέρον το φώς (Εώσφορος, που κατά περίεργο τρόπο αναφέρεται και από τον Ησίοδο στη Θεογονία) με το σκοτάδι.....;
Αν θέλετε να στρέψουμε τη συζήτηση προς τον επίμαχο αριθμό 666 ή χξς', δεν έχω καμία αντίρρηση. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι αρκετά με αυτόν, προς δημιουργία ενός άρθρου της κατηγορίας με την οποία έχω εμμονή, τη θρησκειολογία δηλαδή.
Να, λοιπόν, που μια αρχαία ελληνική παράδοση, η θεωρία των λεξάριθμων, εισχώρησε στη χριστιανική παράδοση και μάλιστα στην κορύφωση της τελευταίας, στην Εσχατολογία της, δηλαδή. Παντού υπάρχει ένας Πυθαγόρας...
προσωπικά δεν έχω καμια αντίρρηση. βέβαια αν είστε διαθέσιμοι να εσχατολογίσουμε είμαι μέσα.
Μιας και η "επίμαχη" ημερομηνία πλησιάζει, είναι νομίζω καιρός να ασχοληθούμε ξανά με το συγκεκριμένο θέμα, όχι τόσο αν στις 6/6/06 θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος, αλλά με το μυστήριο του κεφαλαίου ιγ της Αποκάλυψης, στο οποίο γίνεται η αναφορά στον περίφημο αριθμό χξς', ο οποίος αποδόθηκε ως 666. Το απόσπασμα, σε ελεύθερη μετάφραση, λέει περίπου τα εξής : "Εδώ είναι η Σοφία. Όποιος έχει πνευματικό νου ας αριθμήσει τα γράμματα του ονόματός του, γιατί είναι όνομα ανθρώπου. Και το άθροισμα των γραμμάτων του ονόματός του θα είναι χξς'" Οι υποσημειώσεις στο συγκεκριμένο κεφάλαιο, από τη μετάφραση και τα ερμηνευτικά σχόλια του καθηγητή Τρεμπέλα, λένε πως το χξς' είναι τα αρχικά του ονόματος ΧριστόΣ, με το "οφιοειδές" γράμμα ξ να παρεμβάλεται ανάμεσά τους, κάτι που παραπέμπει στη λατρεία του όφεος από μια αιρετική ομάδα του παρελθόντος. Αν αθροίσουμε όμως το χξς' σύμφωνα με το σύστημα της Μιλήτου, δεν μας δίνει τον αριθμό 666, κάτι που έχει παρατηρήσει και ο Ιωάννης Φουράκης σε ένα από τα βιβλία του, αλλά κάποιον άλλο αριθμό που αν θυμάμαι καλά είναι ο αριθμός 860. Η συνέχεια το απόγευμα...
Παιδιά σήμερα είναι και 6/6/06 και έχω πάθει μεγάλο κακό...
Στο μαγαζί δεν έχει πατήσει ψυχή.....
Εντάξει για εμένα είναι μια συνηθισμένη μέρα(όπως η καθαρά δευτέρα)
Αλλά αναλογιστήτε τι να είχαμε το έτος 6/6/6666?
Παιδιά σήμερα είναι και 6/6/06 και έχω πάθει μεγάλο κακό...
Εγώ πάλι έχω διαβολεμένα κέφια!!! :D Λέτε να έχει σχέση;;:confused:
Εγώ πάλι έλιωσα στο νοσοκομείο, έχοντας τρεις τοκετούς. Προσέξτε τη "διαβολική" σύμπτωση όμως. Και οι τρεις γέννησαν αγόρια και μάλιστα η τελευταία είχε αριθμό (δεν θα πω σε ποιό έγγραφο) το 666!!! Ρε λες?
και μάλιστα η τελευταία είχε αριθμό (δεν θα πω σε ποιό έγγραφο) το 666!!! Ρε λες?
...ίσως το μάθουμε σε 666 χρόνια!!! :D ..ή στις 6/6/66, μέχρι τότε λέω να καλοπεράσω!!!
Παιδια σημερα η ημερομηνια ειναι 06\06\2006 δηλαδη 668.
Δεν ξερω απο αυτα τα κολπα αλλα αν ηταν να αναζητησω κατι ''περιεργο'' σε ημερομηνιες αυτη θα ηταν η 06\06\2004, και φυσικα στο παγκοσμιο γιγνεσθαι και οχι στην προσωπικη μου ζωη.Και παλι φυσικα ενα γεγονος οχι και τοσο εμφανες αλλα μαλλον με επιπτωσεις ( ; ). Αυτο που μπορω να πω με βεβαιοτητα ειναι πως ο κοσμος ΔΕΝ καταστραφηκε οποτε στις 08\08\2006 ειναι λιγο δυσκολο να ''αναστηθει''
Darkoverlordoftheabyss
06-06-06, 20:36
Τελος παντων ευτηχησμενο το 6/6/06 αντε και καλη αποκαλυψη να εχετε !!!!!! (ΕΕ δεν αντεχα αλλο με τοσα που ακουσα) :)
xontro_mpizeli
06-06-06, 21:15
Λέτε κάποιοι επίδοξοι να δημιούργησαν μια "οργάνωση" η οποία σήμερα να είχε σκοπό να αφανίσει όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν?! Πώς μου ήρθε αυτό τώρα..
Ίσως για κάποια ταινία (βλ. το τέλος του κόσμου) ή για κανένα μυθιστόρημα να είναι μια χαρά σενάριο!
Πέρα από την πλάκα, ο αριθμός 666 είναι πολύ παρεξηγημένος και σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζεται με όλα αυτά (σατανά, αντίχριστο, κ.τ.λ) που του κολλάνε. Ίσα ίσα το αντίθετο...
Ραντεβού το... 2012! :D
Εγώ πάλι σκεφτόμουν ότι μπορεί αυτοί που πιστεύουν οτι σήμερα γεννήθηκε ο Αντίχριστος να έχουν "σταμπάρει" τα παιδιά που γεννήθηκαν σήμερα και μετά από κάποια χρόνια μόλις μεγαλώσουν να τα απαγάγουν και να κάνουν διάφορα διαβολικα! Ε λοιπόν φοβερό σενάριο. Εγώ λέω να μαζευτούμε όλοι και να το κάνουμε ταινία. Θα βγάλουμε και money!!! Τι, καλύτερη θα είναι η Αποκάλυψη??
Darkoverlordoftheabyss
08-06-06, 20:15
Μην το λες Julliet για σκεψου να μας τυχει παλι κατι αναλογο οπως τα παιδιά του 83 μετα απο χρονια ,ε τοτε θα ξερουμε οτι θα εχει βαλει το χερακι της η εκλησια..
Άλλες πληροφορίες λένε οτι ο αντίχριστος γεννήθηκε στην δεκαετία του 80 (1983 ή 1984 άν θυμάμαι καλά).
Σήμερα δηλαδή πρέπει να είναι κάτι παραπάνω απο 20, και η δράση του τοποθετείται στα 30 - 33 του όπως και ο Ιησούς Χριστός δηλαδή σε μιά δεκαετία περίπου απο τώρα.
Ίσως και να ξεκινήσει το 2012 :rolleyes:
6 + 6 + 2 + 0 + 0 + 6 = 20 = 2
6/6/2006 – 2 = 6/6/6
.......
Δεν καταλαβαίνω τον "μαθηματικό συλλογισμό" σου φίλε LuX...
Τελος παντων ευτηχησμενο το 6/6/06 αντε και καλη αποκαλυψη να εχετε !!!!!! (ΕΕ δεν αντεχα αλλο με τοσα που ακουσα) :) Σωστός...;)
O "μαθηματικός συλλογισμός" του LuX είναι απλούστατος:
αν προσθέσεις τους αριθμούς του 2006 θα έχεις
2+0+0+6=8
και αν αφαιρέσεις τα 2 που βρήκες από πάνω τότε έχεις:
8-2=6
Άρα έχεις 6/6/6
Αντωνία ο lux προσθέτει και μήνες και ημέρες. Πάντως σύμφωνα με το μαθηματικό συλλογισμό του προκύπτει το εξής:
16/06/2006 -> 1+6+0+6+2+0+0+6=21=> 2+1=3
16/06/2006 - (2+1)=6/6/6
Τελικά πότε γεννήθηκε;;; Ή μήπως στις 26/06/2006;;;
Για αυτό είχα πει ότι δεν είναι σωστός συλλογισμός...
Odysseus_Nemo
16-06-06, 21:27
Αλήθεια, αν είναι το 616 ή το 860 τί γίνεται;
http://users.hol.gr/~ssc/666ymnoi-2.JPG
:D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.