Επιστροφή στο Forum : X-Files ο 9ος κύκλος
beetlejuice
10-06-05, 01:56
Αν και δεν τον ειδαμε ποτε στην ελληνικη τηλεοραση ,εν τουτοις κυκλοφορει σε ολα τα "dvd-άδικα" σε 5 συνολικα δισκακια (4 αυτοτελείς σειρές το καθένα).Στο τελευταιο επισοδειο του 5ου DVD όμως ,ακουσα στα special features τον σκηνοθετη να παραδεχεται πως αυτο ηταν το 52ο απο τα 53 επισοδεια X-files που εχει γυρισει...Ως εκ τουτου απομενει ακομα ενα επισοδειο-το τελευταιο- το οποιο δεν εχει ακομα κυκλοφορησει...Γνωριζει καποιος κατι για αυτο;(Μη πειτε το τελος του σας εφαγα! :rolleyes: )
Είδα αυτό που λες αλλά το τελευταίο επισόδειο είναι διπλό. Έτσι θεωρείται ότι ο σκηνοθέτης σκηνοθέτησε δύο διαφορετικά επισόδεια. Άλλα επισόδεια δεν θα υπάρξουν ούτε πρόκειται να κυκλοφορήσουν...
Περίπτωση να υπάρχει επεισόδιο που να μην έχει προβληθεί είναι μάλλον απίθανη.Μπορεί να αναφερόταν σε κάποια άλλη παραγωγή που σίγουρα έχει κυκλοφορήσει.Το τελευταίο επεισόδιο ονομάζεται "The Truth" και είναι το τέλος της σειράς.Είναι διάρκειας περίπου 2 ωρών (με τις διαφημίσεις :p) και σκάνε όλα....
Αξιότερο αναφοράς είναι η έντονη φημολογία (και όχι μόνο) που υποστηρίζει ότι μια δεύτερη ταινία X-files ετοιμάζεται,είναι προ των πυλών,υπό σκέψην κτλ.
Επίσης για τους φανατικούς φίλους της σειράς,μπορείτε να βρείτε στο ebay και τους 9 κύκλους X-files (~200 επεισόδια) σε DVD με περίπου 100 ευρώ.Να ναι καλά η Κίνα και τα φτηνά εργατικά χέρια...
Πάμε ρε agents Molder,Scully,Doggett,Reyes,
η αλήθεια είναι εκει έξω!
Λοιπον, επειδη εχω τον 9ο κυκλο σε DVD θα συμφωνησω στο οτι το τελευταιο επεισοδιο ειναι διπλο, κρατα περιπου 2 ωρες και δινει λυση σε ολα τα θεματα των προηγουμενων 9 κυκλων.
Σεβομενος το οτι καποιοι δεν το εχουν δει, δεν θα μπω σε λεπτομερειες, εκτος του να πω οτι θεωρησα το τελος μαλλον "βεβιασμενο".....Γενικα ο 9ος κυκλος δεν μου πολυαρεσε, αλλα γουστα ειναι αυτα......
Με καλο να τον δειτε τον 9ο κυκλο να κανουμε κουβεντα
bladerunner
10-06-05, 15:42
Sygnomi gia ta greeklish. Oso ta miso, tora anagkastika na grafo etsi. Syntoma 8a diortho8ei auto to problima.
H seira aksize mexri ton 6o kyklo. Meta egine EPIXEIRHSH, me kena, lathi, yperboles klp klp... Ostoso epeidi den mou aresei na afino ta pragmata stin mesi, 8elo na do kai ton 9o kyklo...
To ti katares kai brisidia exei akousei o ANT1 apo parti mou den legetai. Exo diabasei oti exei ton 9o kyklo sta syrtaria tou alla den to probalei giati den briskei pou na to strimoksi!!!!!! 8a tou lega pou na ta STRIMOKSEI, alla as opsetai to epipedo mou!!!!
Eixa diabasei sto site ton X-Files (otan yphrxe akomh, tora mono ta DVD poulane ekei) oti to teleutaio episodio einai 2plo, eksigei ta panta, kai oti kata to 2008-2009 bgainei 2h tainia.
Kai to 8eoro logiko. Mia=kamia!!!! ;)
Asxeto: Xorista ta poulane ta DVD, h mono set ton 9??
Ton 5o kyklo ton exo hdh..... (Euxaristo aderfaki!!! Apo ta kalytera dora!!!) :o
Asxeto: Xorista ta poulane ta DVD, h mono set ton 9??
Ton 5o kyklo ton exo hdh..... (Euxaristo aderfaki!!! Apo ta kalytera dora!!!) :o
Πουλάνε ξεχωριστά τον κάθε κύκλο αλλά υπάρχουν και πακέτα που τους έχουν όλους
Κανει περιπου 60 Ευρω ο κυκλος (Απο Αγγλια) και περιεχει ολα τα επεισοδια σε 5-6 DVD.
Οντως το τελευταιο επεισοδιο "The Truth" εξηγει τα παντα αν και θα το θεωρουσα λιγο "βεβιασμενο".
Η υποθεση επιστημονικη φαντασια στην Ελλαδα ειναι μια παλια και πονεμενη ιστορια, και οι X-Files δεν ειναι η μονη σειρα που εχει υποφερει προβολες σε περιεργες ωρες, χαμενα επεισοδια κτλ.....χαρακτηριστικα να αναφερω τα Babylon 5, Startrek DS9, Voyager, καθως και το πολυ καλο Alien Nation.
Φαινεται οτι για καποιους οι σειρες επιστημονικης φαντασιας οταν δεν αποτελουν τσοντα μεταξυ αλλων πιο εμπορικων σειρων (Βλεπε ελληνικες sit-com) θεωρουνται καταλληλες για παιδακια μονο η για κατι περιεργους που μπορουν να μεινουν ξυπνιοι μεχρι τις 3.00.
Ευτυχεις λοιπον οσοι μπορουμε να παρουμε τις σειρες που θελουμε σε δισκακι, ωστε να τις ευχαριστηθουμε, γιατι αν περιμενουμε απο καθε καναλι, σωθηκαμε
xontro_mpizeli
21-02-06, 02:11
Πριν λίγο είδα διαφημιστικό σποτάκι στον ΑΝΤ1 για τον 9ο κύκλο των X-FILES!
Λοιπόν, κάθε Κυριακή, μετά το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων (κατά τις 00:30 δλδ...)
θα προβάλλεται απο το κανάλι του ΑΝΤ1 ο τελευταίος κύκλος (9ος) της σειράς X-FILES!
Τέρμα στις βραδινές εξόδους τα βράδια της Κυριακής! Υπάρχει, πλέον, σημαντικός λόγος! :D
Μετά από... πόσα χρόνια έχουν περάσει αλήθεια;...αρκετά χρόνια τέλοσπάντων και εκατοντάδες τηλεφωνήματα στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό ελέησε ο Θεός και κάποιος από το κανάλι θυμήθηκε ότι μέσα σε ένα συρτάρι βρίσκεται ένας ολόκληρος κύκλος των X-Files. Πέρυσι τέτοια εποχή πάλι (ή μήπως ήταν πρόπερσι;) το κανάλι έδειχνε μεταμεσονύκτιες διαφημίσεις σχετικά με τον 9ο κύκλο...μας άφησε όλους να ελπίζουμε αλλά ποτέ δεν έγινε πραγματικότητα η διαφήμιση.
Φέτος πάλι επιφυλάσομαι μιας και κάθε Κυριακή βράδυ θα παίζει και Fame Story και αυτό ως γνωστόν είναι πιο συναρπαστικό για το πλήθος από μερικούς εξωγήινους και μωρά που γενιούνται εν μέσω υπερανθρώπων... Προσωπικά νοίκιασα τα dvd και τα είδα. Δεν ενθουσιάστηκα ιδιαιτέρως, και το τέλος δεν ήταν αυτό που περίμενα. Αλλά ελπίζω σε ένα ουσιαστικότερο "κλείσιμο αυλαίας" με την δεύτερη ταινία...
xontro_mpizeli... καλή ακρόαση!!!!
Καλά παιδιά εγώ είχα και έχω μείνει στα επισόδεια του σταρ μήπως ξέρετε σε ποια σεζον σταμάτησε στο σταρ?
Το STAR πρέπει να είχε σταματήσει στον 4ο κύκλο. Δεν νομίζω να ήταν πολύ πιο πέρα... Τώρα αν θες να είσαι μέσα στα πράγματα εφόσον ο ANT1 αποφασίσει να προβάλει τον 9ο κύκλο, θα σου πρότεινα Αrchangel να επισκεπτείς το video club της γειτονιάς σου και να νοικιάσεις σε dvd όλα τα επεισόδια που δεν έχεις δει... :eek: Και βασικά ντροπή σου να έχεις μείνει μόνο σε αυτά που έδειχνε το STAR!!!
Το STAR πρέπει να είχε σταματήσει στον 4ο κύκλο. Δεν νομίζω να ήταν πολύ πιο πέρα... Τώρα αν θες να είσαι μέσα στα πράγματα εφόσον ο ANT1 αποφασίσει να προβάλει τον 9ο κύκλο, θα σου πρότεινα Αrchangel να επισκεπτείς το video club της γειτονιάς σου και να νοικιάσεις σε dvd όλα τα επεισόδια που δεν έχεις δει... :eek: Και βασικά ντροπή σου να έχεις μείνει μόνο σε αυτά που έδειχνε το STAR!!!
Συγνώμη αγαπητή μου δεν θα ξαναγίνει αλλά το κόβω να τα παίρνω και να τα αντιγράψω.Αλλά τα επισόδεια του αντ1 τα έβαζε τα αγρια μεσάνυχτα και δεν μπορούσα να τα παρακολουθώ.
Το πρώτο επεισόδιο του 9ου κύκλου προβλήθηκε χτες αργά τη νύχτα. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ και θεωρώ ατυχή την επιλογή του νέου πράκτορα του FBI. Τελικά αναγκάστηκα να μην το δω ολόκληρο. Ελπίζω, όμως, πως τα επόμενα επεισόδια θα είναι καλύτερα...
χεχεχε.....Η επιλογη του συγκεκριμενου πρακτορα ειναι ΑΡΙΣΤΗ. Προκειται για εναν ρολο με τεραστια εξελιξη κατα τη διαρκεια της σειρας
xontro_mpizeli
27-02-06, 20:06
Ναι όντως Μιχάλη, και εγώ αυτήν την γνώμη είχα σχηματίσει για τον καινούριο πράκτορα...
Έχεις πολλές εκπλήξεις πάντως η σειρά :) Γνώμη μου να την νοικιάσεις απο το βίντεο κλαμπ και να την δεις με την μία! :)
....Η να αγορασεις και τους 9 κυκλους οπως εκανα εγω...... :D
΄Η να τους "αγοράσεις" από το torrentάδικο της γειτονιάς σου...Φευ... :eek:
΄Η να τους "αγοράσεις" από το torrentάδικο της γειτονιάς σου...Φευ... :eek:
Όπα Όπα λέγε site με το torrent....
Έψαξα στο torrentreactor και στο torrentspy και τίποτα....
Ποιους θελεις να στους γραψω εγω.....
beetlejuice
24-01-16, 19:58
https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/10347776_661274213976227_4189522640494675774_n.png ?oh=e54e00796d3f29ecb3f22673927e5555&oe=57370E2E
Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια ξεθάβω αυτό το thread για ευνόητους λόγους. Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό come back θα είναι σε λίγες ώρες γεγονός, μιας και η σειρά που γαλούχησε μια ολόκληρη γενιά του εναλλακτικού επιστρέφει για 6 μοναδικά επεισόδια. Ο Μολντερ και η Σκάλι θα βρεθούν για ακόμα μία φορά στις επάλξεις!
Η παγκόσμια πρεμιέρα γίνεται αύριο Δευτέρα στις 06:15 το πρωί, σε απευθείας μετάδοση από το τηλεοπτικό δίκτυο FOX (στο οποίο έχουν πρόσβαση στην Ελλάδα οι κάτοχοι NOVA). Καλή προβολή λοιπόν!
Το 1ο επεισόδιο είναι κάπως απογοητευτικό... Ελπίζω να εξελιχθούν κάπως καλύτερα τα πράγματα...
Robespierre
30-01-16, 22:36
Καλό σενάριο και σκηνοθεσία, ωριμότητα και απο τους δύο ηθοποιούς, απλά δείχνουν κουρασμένοι συνέχεια. Περίεργο αυτό, και ειδικά η Αντερσον.
beetlejuice
04-02-16, 11:53
Από τα 3 επεισόδια μέχρι στιγμής, μόνο το 2ο θύμισε τις παλιές δόξες της σειράς. Ενδεχομένως οι δημιουργοί να θέλουν να χωρέσουν μέσα σε 6 45λεπτα πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις των X Files της νέας εποχής, προκειμένου να εξασφαλίσουν κάποιον κύκλο από την εταιρία παραγωγής. Ποιος ξέρει... Απομένει να δούμε εάν τα τελευταία 3 επεισόδια θα ολοκληρώσουν κάποιον θεματικό κύκλο που τέθηκε στο ep1.
xontro_mpizeli
12-03-16, 15:07
από τη μία, υπέρτατη προσμονή και ανυπομονησία για την προβολή του 1ου επεισοδίου του 10ου πλέον κύκλου (δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τι ένιωσα όταν "μπήκε" και έπαιξε η εισαγωγή της σειράς που είναι ακόμα η ίδια!),
και από την άλλη μεριά ανάμεικτα συναισθήματα για το σενάριο, τη ροή των επεισοδίων, το acting των πρωταγωνιστών και γενικότερα της όλης φιλοσοφίας των 6 επεισοδίων. Ορισμένες σκηνές και κάποιες αναφορές σου μένουν με την μία, ενώ εξίσου το ίδιο χαράζονται στο νου σου σκηνές και επεισοδία που θυμίζουν λίγο... παρωδικές καταστάσεις (κάτι που προφανώς γίνεται εσκεμμένα θα πω εγώ)
Για να δούμε αν υλοποιηθούν τα σχέδια των παραγωγών και απολαύσουμε νέα επεισόδια στο μέλλον (προσωπικά το εύχομαι, μιας και πρόκεται για την αγαπημένη μου σειρά!)
Είμαι υπέρ της άποψης οτι όταν κάποιος αποφασίζει να αναβιώσει τέτοιου είδους σειρές, οι οποίες έχουν γράψει την ιστορία τους, θα πρέπει το αποτέλεσμα να πηγαίνει τα πράγματα τουλάχιστον ένα βήμα μπροστά. Στην προκειμένη περίπτωση είδαμε μια προχειροδουλειά η οποία έγινε απλά για να γίνει. Το συναίσθημα "που δεν περιγράφεται με λόγια " οπως αναφέρει και το χοντρό μπιζέλι παραπάνω, το ένιωσα και εγώ με το που είδα τους τίτλους αρχής του 1ου επεισοδίου. Γρήγορα όμως έδωσε την θέση του στην απόλυτη απογοήτευση...
Τί να πρωτοστηλιτεύσω δεν ξέρω;;;
Τα φτηνά εφέ με τον εξωγήινο που έχει τα χάλια του; Ακόμη και στο Mcpherson tape του 1989 οι εξωγήινοι είναι πιο ρεαλιστικοί!
Την υποκριτική ικανότητα του Μώλντερ, ο οποίος παίζει λες και μόλις τελείωσε το πρόγραμμα απεξάρτησης στους ΑΑ;
Την παρουσία της Σκάλλυ, η οποία milf μεν , ανέκφραστη σαν μούμια δε;
Το σενάριο με τις κλισέ ιδέες;
Την ετοιματζίδικη του κουτιού σκηνοθεσία χωρίς προσωπικό στίγμα;
Ας ελπίσω οτι το Twin Peaks που βγαίνει του χρόνου, θα σταθεί στο ύψος του...
Θέμα γούστου για τον κάθε φίλο των xfiles και για τα επεισόδια που παίχτηκαν.Αν αρχίσουμε να αναζητάμε "μηνύματα"από τη σειρά,μπορώ να "δω"μερικά.Η αγάπη..η μονη λυση που θα σώσει το ανθρώπινο είδος.Ενας απο τους λογους υπαρξης μας. Το επεισόδιο με τον "σκουπιδιάρη" .Ο "Σκουπιδιάρης" είναι Σκεφτομορφή.Δεν μπορείς να την πιάσεις,μήτε να την σκοτα½*σεις.Όταν σταματήσει ο Δημιουργός της να την "τρέφει" ,αρνητικά /θετικά, αυτή θα φύγει.Μήπως δεν υπάρχει η υπόνοια για συνεργασία κυβέρνησης με εξωτικά νοήμων όντα και νταραβέρι τεχνογνωσίας ;Υπάρχει.Όσο για το "μήνυμα",πως το εξωγήινο dna θα σώσει τον Μόλντερ...ίσως.Αλλά όχι για όλους
Pholarchos
16-03-16, 14:14
Είμαι υπέρ της άποψης οτι όταν κάποιος αποφασίζει να αναβιώσει τέτοιου είδους σειρές, οι οποίες έχουν γράψει την ιστορία τους, θα πρέπει το αποτέλεσμα να πηγαίνει τα πράγματα τουλάχιστον ένα βήμα μπροστά. Στην προκειμένη περίπτωση είδαμε μια προχειροδουλειά η οποία έγινε απλά για να γίνει. Το συναίσθημα "που δεν περιγράφεται με λόγια " οπως αναφέρει και το χοντρό μπιζέλι παραπάνω, το ένιωσα και εγώ με το που είδα τους τίτλους αρχής του 1ου επεισοδίου. Γρήγορα όμως έδωσε την θέση του στην απόλυτη απογοήτευση...
Τί να πρωτοστηλιτεύσω δεν ξέρω;;;
Τα φτηνά εφέ με τον εξωγήινο που έχει τα χάλια του; Ακόμη και στο Mcpherson tape του 1989 οι εξωγήινοι είναι πιο ρεαλιστικοί!
Την υποκριτική ικανότητα του Μώλντερ, ο οποίος παίζει λες και μόλις τελείωσε το πρόγραμμα απεξάρτησης στους ΑΑ;
Την παρουσία της Σκάλλυ, η οποία milf μεν , ανέκφραστη σαν μούμια δε;
Το σενάριο με τις κλισέ ιδέες;
Την ετοιματζίδικη του κουτιού σκηνοθεσία χωρίς προσωπικό στίγμα;
Ας ελπίσω οτι το Twin Peaks που βγαίνει του χρόνου, θα σταθεί στο ύψος του...
Μιλάμε για τον 10ο κύκλο (κι όχι τον 9ο που λέει ο τίτλος)
Θα έλεγα ότι τα πρώτα 6 επεισόδια που έχω δει με άφησαν με ανάμικτα συμπεράσματα, κάτι λέει αλλά το τραβάει πέρα κι από το πιο γενναιόδωρο κι παραχωρητικό suspension of disbelief.
Τα 1-2 έχουν κλασικό συνομωσιολογικό στυλ αλλά επαναδρομολογούν το "μύθο" (Alien DNA & άνθρωποι) προς νέα κατεύθυνση (αδιέξοδη κατά τη γνώμη μου)
Το 3 μόνο σαν comic relief μπορώ να το δω και μαζί με το 4 που είναι (ακραία όμως) διερεύνηση σκεπτομορφών μόνο ως διανοητική άσκηση στέκονται.
Το 5ο το βρήκα το καλύτερο και πιο συγκροτημένο απ'όλα.
Το 6ο (κατά κάποιο τρόπο συνέχεια του 1 & 2) είναι τόσο τραβηγμένο ώστε πιστεύω όταν ολοκληρωθεί (στο 7;) ή ο Μώλντερ ή η Σκάλυ θα ξυπνήσουν και θα μας πούν ότι ήταν απλά εφιάλτης ίσως εξαιτίας φάσεων στο 5ο!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.