PDA

Επιστροφή στο Forum : ''Λευκός θόρυβος''

Erevia
29-05-06, 11:21
Γεια σας! Είμαι νέο μέλος κι εγώ και μπορώ να πω μέσα από τις συζητήσεις σας,τις οποίες γενικά τις βρήκα πολύ ενδιαφέρουσες, ανακάλυψα μια παρέα που μπορώ επιτέλους να μιλάω για τέτοιου είδους θέματα!Λοιπόν...
Πριν λίγο καιρό είδα την τανία ''λευκός θόρυβος''(white noise) και μπορώ να πω ότι δεν με ενθουσίασε τόσο η ταινία,όσο τα πρόσθετα αυτής, με τα εξειδικευμένα άτομα τα οποία κατέγραφαν με τα ειδικά μηχανήματα τις φωνές φαντασμάτων. Έψαξα για το θέμα και είδα πως μπορεί να γίνει και με μια απλή συσκευή ηχογράφησης. Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι αν κάποιος από εσάς έχει δοκιμάσει κάτι ανάλογο και αν κατάφερε κατι... :)
Ευχαριστώ..

Erevia
30-05-06, 10:32
...χμ...σιγα σιγα..οχι ολοι μαζι .. :d
Τι εγινε..μηπως το θεμα εχει ξανα μπει? αν ειναι ετσι, ..συγνωμη..δεν το ηξερα.

xontro_mpizeli
30-05-06, 10:39
Καταρχής καλώς όρισες στο φόρουμ Erevia!

Από ό,τι βλέπω, άνοιξες το θέμα χθες και "διαμαρτυρήθηκες" σήμερα επειδή δεν απάντησε κανείς!

Να είσαι σίγουρη ότι το χρονικό αυτό πλαίσιο είναι μικρό. Επίσης, ότι αν κάποιο μέλος γνωρίζει κάτι να πει θα το κάνει.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να απογοητεύεσαι!

Υπάρχει ήδη το : http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=552 οπότε το παρόν τόπικ κλειδώνεται.

Καλή περιήγηση στο φόρουμ του μεταφυσικού! :)

Erevia
30-05-06, 11:22
Χοντρο μπιζελι, καλως σε βρηκα :)...ευχαριστω που με ενημερωσες για το θεμα με τα e.v.p. Ως καινουρια,δεν εχω προλαβει να δω πολλα εδω, και αφου ειδα οτι βλεπουν το θεμα μου αλλα δεν λεει κανεις κατι..φανταστηκα οτι απλα εχει ξαναειπωθει κατι αναλογο και θα ηταν βαρετο να γραφωνται τα ιδια.
Οσο για το..''χμ..οχι ολοι μαζι..'' απλα χιουμορ :)...ε,ειμαι και λιγο ανυπομονη γιατι πραγματικα με ενδιαφερει το θεμα αυτο..τες πα..ολα καλα..
Εχω χαρει πολυ που βρηκα αυτο το site...μεχρι τωρα εκανα τις αναζητησεις μου μεσω περιοδικων και βιβλιων..εδω ειναι αλλιως ομως,,μπορω να συμετεχω.
Να'σαι καλα :)