PDA

Επιστροφή στο Forum : Ποιος είναι καλός χριστιανός & ποια η διαφορά αν υπάρχει με τον καλό ή σωστό άνθρωπο


5οος Αγγελος
20-06-06, 16:57
Καλησπέρα,

διάβασα το θέμα <τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε πραγματικοί χριστιανοί> το οποίο είναι άρθρο του Βαρτιμαιου καθώς και τις γνώμες σας για το θέμα αυτό. Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ με τον Βαρτιμαιο επειδή θέλησα να ανοίξω ένα παραπλήσιο άρθρο με το δικό του με θέμα <Ποιος είναι καλός χριστιανός και ποια η διαφορά αν υπάρχει με τον καλό ή σωστό άνθρωπο>.
Δεν θεωρώ ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να κάτσουμε να κρίνουμε ανθρώπους και πράξεις τους αλλά περισσότερο θέμα από δικές μας εμπειρίες ιδέες και πιστεύω ας πούμε ένα είδος αυτοκριτικής και παράλληλα συζήτησης απόψεων.

Επειδή φοβάμαι ότι θα ξεφύγουμε από το θέμα δεν θέλω να κάνει με εκκλησιά και της απόψεις της απλά αν είναι να την αναφέρουμε όχι για κόντρες και έριδες και αντιπαλότητες.

Όλοι έχουμε μια αγωγή και μια παιδεία είτε από οικογένεια είτε από εμπειρίες μας. Οπότε ας επικεντρωθούμε όσο μπορούμε σε τέτοιες απόψεις

Μόλις διαβάσω τις πρώτες γνώμες σας θα σας παραθέσω και την δική μου άποψη για αυτό το θέμα..

beetlejuice
20-06-06, 20:13
Αγγελε το θεμα σου ειναι παραπλησιο με αυτο του Βαρτιμαιου, οποτε θα αναγκαστω να το κλειδωσω. Μπορεις να παραθεσεις την αποψη σου εκει και να "αλλαξεις" τη ροη της συζητησης εκει αφου ετσι κι αλλιως το θεμα ειναι ανενεργο.

Καλη συνεχεια!