PDA

Επιστροφή στο Forum : Φαντάσματα ή φαντασία?

Van Helsing
01-08-06, 08:58
Ήμουν σε ένα ξενοδοχείο και όπως ήμουν ξαπλωμένος είδα μια γυναίκα να περνάει μπροστά απο το κρεβάτι.Σηκώθηκα για να δώ καλύτερα και πουφ!εξαφανίστηκε.Μετά απο λίγο πήγα τουαλέτα.Όταν σηκώθηκα για να πάω η λάμπα τρεμόπαιξε και μπάμ έσπασε.Δύο τρεις ώρες αργότερα όταν είχα ξανακαθίσει και διάβαζα ένα βιβλίο είδα το δωμάτιο να έχει γεμίσει με διάφορες γυναίκες που αιωρούνταν!

excellent
01-08-06, 13:13
Van Helsing,
Καλώσήρθες!

Σε εμπιστεύομαι πως είναι αλήθεια και σου λέω να το ερευνήσεις. Σε ποιά περιοχή είναι το ξενοδοχείο; Περίγραψέ την. Ρώτα τους κατοίκους. Πως έμοιαζαν αυτές οι γυναίκες; Ένιωσες άσχημα όταν τις έιδες ή ευχάριστα; Φαίνονταν να είναι κανονικοί άνθρωποι ή φαίνονταν αχνά; Γιατί ήταν όλες γυναίκες;
Να είναι η φαντασία σου; Όχι, αν όντως έσπασε η λάμπα.
Να ήταν αλήθεια; Πιθανό.
Υπάρχει ακόμη μία πιθανότητα και την έχω στο νου μου, αλλά δεν θα την πω.

Με τιμή,

Van Helsing
01-08-06, 16:44
Ευχαριστώ που με εμπιστεύθηκες.Το ξενοδοχείο είναι στο γύθειο και οι γυναίκες ήταν καλλυμένες με μαλλιά.Επίσης απο φασματικό υλικό.Ποια είναι αυτή η πιθανότητα?

FRODO
25-08-06, 01:13
Αμαν Γυθειο????
Μην μου πεις οτι ηταν και παλαιο αρχοντικο....
Παντως φαντασια σου δεν μπορει να ηταν...

Lady Nina
18-08-08, 11:38
Γιατί σταματήσατε το παρόν θέμα; Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!

Εάν ο φίλος Van Helsing βρίσκεται ακόμη στο forum και παρακολουθεί τις συζητήσεις, θα τον παρακαλούσα, αν μπορεί, να δείξει την παρουσία του, ώστε να απαντηθούν κάποιες απορίες που έχουν γεννηθεί με τα μέχρι τώρα post.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
με εκτίμηση,
Lady Nina