PDA

Επιστροφή στο Forum : Αποχώρηση μέλους της ομάδας Gateway και συντονιστών

beetlejuice
24-08-06, 09:44
Ημερες αλλαγων διανυει το site αυτην την περιοδο...

Δυστυχως δεν ειναι ολες ευχαριστες παντα αλλα απο την αλλη ανεκαθεν αναλαμβανω τις ευθυνες δημοσιοποιησης των νεων της κοινοτητας.

Αποχωρηση μελους Επιμυθεας απο την ομαδα Gateway

Μετα απο 2,5 χρονια παρα κατι μηνες προσφορας, ο Βασιλης ή Επιμυθεας αποχωρει απο την ομαδα Gateway.Αιτια, διαφορα σημαντικα προσωπικα προβληματα που τον ταλαιπωρουν εδω και μηνες. Προβληματα που δεν του εδιναν τη δυνατοτητα να ασχοληθει ενεργα με την ομαδα και το site.Ελπιζω να επανελθει συντομα στα πραγματα και στην παρεα μας.Ευχαριστω προσωπικα το Βασιλη για οσα προσεφερε στη Gateway.Ειναι ενας καλος φιλος πανω απο ολα και εμαθα πολλα απο αυτον.Πολεμηθηκε λυσσαλεα για μια περιοδο απο διαφορους κυκλους και διχως να το επιδιωξει βρεθηκε στο ματι του κυκλωνα της παρανοιας τους.Τα γραπτα του εδω στο φορουμ της κοινοτητας μα και η προσφορα του, μαρτυρουν με τον καλυτερο τροπο πως προκειται για ενα ατομο με επιπεδο και γνωσεις, που τιμησε την ομαδα Gateway με την παρουσια του.Του ευχομαι οτι καλυτερο για τη συνεχεια.

Αποχωρηση quendi και Apollon απο τη συντονιστική οικογένεια

Πρεπει να ανακοινωσω ακομη δυο αποχωρησεις συντονιστων. Αρχικα ο φυσικος quendi, ζητησε ευγενικα πριν απο λιγες ημερες να παραιτηθει απο τα συντονιστικα του καθηκοντα.Οι φοιτητικες του υποχρεωσεις σε συνδυασμο με τις τεραστιες ευθυνες που εχει αναλαβει στην Πατρα για τη διοργανωση του συνεδριου ερασιτεχνικης αστρονομιας το 2007 κανουν δυσκολη την αναμειξη του με τις συντονιστικες υποχρεωσεις εδω.Αυτο φυσικα δε θα τον ενοχλει ουτε στο ελαχιστο απο το να συμμετεχει κανονικα στις συζητησεις του φορουμ.Τον ευχαριστουμε για την μεχρι τωρα προσφορα του και επιβραβευουμε την ειλικρινεια του Αιγιωτη!

Απο τη συντονιστικη ομαδα τελος αποχωρει και ο Apollon.Η παραπανω ηταν αποφαση καθαρα της Gateway, μιας και ο Αποστολης δεν ανταποκριθηκε στο ρολο που ανελαβε προ ολιγων μηνων.

quendi
25-08-06, 14:54
Σχετικά με την αποχώρησή μου..

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Μηνά για τα καλά του λόγια καθώς και τους υπόλοιπους συντονιστές και μέλη της Gateway για την συνεργασία και την στήριξη που προσέφεραν όσο καιρό αποτελούσα μέλος τους. Περάσαμε όμορφες και δύσκολες στιγμές που έκαναν δύσκολη την απόφασή μου. Παρόλα αυτά ένιωθα πραγματικά ότι δεν μπορούσα να προσφέρω τα αναμενόμενα αλλά και όσα ήθελα και εγώ στο site και την ομάδα, λόγω άλλων υποχρεώσεων. Για αυτό θεωρώ σωστή την απόφασή μου ώστε νέο αίμα με όρεξη και ιδέες να βοηθήσει περισσότερο.. Θα συμμετέχω όμως πάντα στο φόρουμ όσο είναι δυνατόν και θα είμαι κοντά στις προσπάθειες των παιδιών προσφέροντας την βοήθειά μου αν και όποτε χρειαστεί.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Με εκτίμηση,
Quendi