PDA

Επιστροφή στο Forum : Ανακοίνωση της Ομάδας Gateway


Μιχάλης
08-09-06, 16:58
Η Ομάδα gateway κατόπιν σχετικής συνεννόησης με το χρήστη Lux, αποφάσισαν από κοινού πως αίρεται το ban στο λογαριασμό του και μπορεί από εδώ και στο εξής να συμμετάσχει κανονικά στο φόρουμ.

Πριν τη συνεννόηση, ο χρήστης Lux διαβεβαίωσε πως θα συμμορφώνεται με τους κανονισμούς λειτουργίας και θα προάγει τις συζητήσεις με τον καλύτερο τρόπο, ενώ η Ομάδα με τη σειρά της, διαβεβαίωσε πως θα δείξει κάθε καλή διάθεση προς το χρήστη, σε μια απόπειρα και των δύο να διορθωθούν τα λάθη του παρελθόντος και να γίνει ένα νέο ξεκίνημα, μιας και τόσο ο Lux, όσο και η Ομάδα, μοιράζονται την ίδια αγάπη για το μεταφυσικό και την έρευνα.

Μιχάλης,

Για την Ομάδα Gateway
================================================== ====

beetlejuice
08-09-06, 17:06
Δεν εχουν ειπωθει και λιγα αναμεσα σε διαφορα μελη της κοινοτητας (πρωτο πρωτο τοποθετω τον εαυτο μου) και τον lux. Εφ'οσων δοθηκαν οι απαραιτητες εξηγησεις και απο τις δυο μεριες δηλωνω οτι δεν εχω να χωρισω τιποτα μαζι του. Στο κατω κατω ανθρωποι ειμαστε και εαν εχουμε πραγματικα αγνες προθεσεις (στην προκειμενη να συζητησουμε θελουμε!) ζητω πρωτος απο ολους να ξεχασουμε τα παλια και να τον δεχτουμε ομαλα πισω στους κολπους της κοινοτητας.
Νομιζω οτι η αποφαση της ομαδας Gateway ηταν η πιο σωστη και θα ωφελησει ολους οσους συμμετεχουν στο φορυμ του μεταφυσικου.