PDA

Επιστροφή στο Forum : Ένα καταπληκτικό video

LuX
10-09-06, 16:27
Ως Μαιευτής, θα με ενδιέφερε πολύ να βρεις τις σημειώσεις σου για την 49τη ημέρα του εμβρύου και να τις συζητήσουμε. όπως είναι γνωστό, με ενδιαφέρει για πολλούς λόγους η σύνδεση των θρησκευτικών εμπειριών με ουσίες, οπότε σίγουρα έχουμε να πούμε πολλά.

Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον είμαι υποχρεωμένος να παραθέσω μια σελίδα απ την οποία μπορείτε στη μέση αριστερά, να κατεβάσετε υπό μορφή windows media τα 7 chapters μιας τρίωρης και βάλε διάλεξης , που νομίζω ότι πολύ απλά τσακίζει κόκαλα

http://www.archive.org/details.php?identifier=pharmacratic-inquisition

1. download them all (προτιμήστε να κάνετε τμηματικά τα 7 dwns)
2. βάλτε χυμό η ποτάκι η ότι άλλο θέλετε
3. καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε .......(ανοίξτε ηχεία βέβαια)

( Α must see) ******
!!!!!!!ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ !!!!!!!!

αν νομίζετε ότι λόγω σπουδαιότητας ,ευρηματικότητας και διοχέτευσης πληροφοριών τα βιντεάκια πρέπει να γίνουν και ξεχωριστό θέμα, κάντε το αφού νομίζω ,ότι στο σύνολο τους καταπιάνονται με το 70% των θεμάτων του μεταφυσικού....και θα αποτελέσουν πηγή αναφοράς σε πολλά θέματα του site …..

προτιμήστε τα πρώτα επτά κεφάλαια (αυτά που είναι απο 41 εως 62 ΜΒ) ...κατέβαστε τα ενα ενα

το καλύτερο βέβαια είναι να τα γράψετε σε ένα cd υπό μορφή video cd (εκτός κιαν παίζει τη συγκεκριμένη μορφή το dvd σας) και να τα απολαύσετε στη τηλεόραση ....

Μερικά από τα θέματα με τα οποία ασχολούνται τα βιντεάκια:

αστροθεολογία
σαμανισμός & χριστιανισμός (παλαιά και νέα διαθήκη)
φάρμακα και θρησκείες
καλλιτεχνική κωδικοποίηση θρησκειών
χριστιανισμός & μανιτάρια
παγανισμός & άλλες θρησκείες
πλούσια βιβλιογραφία των θεμάτων κ.α....

Δ.

LuX
11-09-06, 15:57
The Pharmacratic Inquisition: The Suppression of Direct Religious Experience, Sexuality and Drugs. Christianity's Darkest Secrets Revealed.

This is a 3.5 hour lecture, regarding the origins of religion.

As above So below - This video covers both aspects of Christianity: God's son in heaven, the risen savior; and God's son on earth, whose flesh and blood is consumed.

This video is presented by Jan Irvin and Andrew Rutajit, authors of the book, "The Aquarius Initiation: Astrotheology & Shamanism - Revealing the Law of Duality in Christianity and Other Religions"

ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΣΤΣ

Δ.

Ποσειδώνιος
12-09-06, 22:13
Ουφ, επιτέλους τέλειωσα την παρακολούθηση του βίντεο. Τώρα να το πω καταπληκτικό…; Μάλλον …. πληκτικό. Lux τις απόψεις μου τις ξέρεις. Τι να πρωτοπώ και τι να αφήσω. Ότι ξέχασαν να μας πουν τι συμβολίζουν οι ρόδες των ποδηλάτων….; Αν γνώριζαν τουλάχιστον πραγματικά λίγο αστρολογία θα λάμβαναν υπόψη τους την πλάνη στην οποία μας ωθεί ο Ποσειδώνας κατά την είσοδο στην εποχή του Υδροχόου. Καλύτερα να μη μιλήσω καθόλου …..
Μια λέξη μόνο….

Give me a break

LuX
13-09-06, 07:48
Φίλε μου καλέ...
Καλέ μου φίλε...
Δε ξέρω αν είδες και τα 7 κεφάλαια της διάλεξης ,αλλά αν μη τι άλλο πληκτικό δε θα το χαρακτήριζα με τίποτα .Ούτε καταπληκτικό βεβαίως ...
Πολύ απλά τα παλικάρια σου δείχνουν μία ~άλλη~ οπτική θεώρηση των πραγμάτων , ειδικά από τη μέση του δευτέρου κεφαλαίου και έπειτα .
Εσύ αποφασίζεις τι θα κρατήσεις τι θα διώξεις και τι θα σκεφτείς.
Πάντως σίγουρα μια φορά δεν είναι αρκετή ......
γιατί οι συμπτώσεις είναι πάρα πολλές για να είναι τυχαίες .....

Δ.

Ποσειδώνιος
13-09-06, 12:57
Δεν έχεις και άδικο ότι κάποιος μπορεί να κρατήσει κάποια πράγματα από αυτό το βίντεο. Όμως το παρατραβάνε.

Δηλαδή το πουά σημαίνει την συγκεκριμένη αμανίτα και για αυτό χρησιμοποιείται;
Επειδή κάποιος ζωγράφος σε ένα εκκλησιαστικό πίνακα χρωμάτισε τον ουρανό κόκκινο και τα άστρα πάνω του ήθελε να μας δείξει την αμανίτα; (Εντάξει είναι ένα όμορφο μανιτάρι και να μην το είχα φάει έτσι θα ζωγράφιζα τα μανιτάρια)
Ακόμα και τα ούφο έχουν το σχήμα του μανιταριού. Δηλαδή τι θέλουν να πουν τέλος πάντων.
Ο Κρίσνα έχει μπλε απόχρωση επειδή τα μανιτάρια με ψιλοκυβίνη όταν ξεραθούν παίρνουν μπλε απόχρωση;;;;!!!!
Κάθε κύκλος με ευθεία στην τέχνη πάλι σημαινει το ίδιο;
Το φωτοστέφανο των αγίων; Πάλι δείχνει την αμανίτα; Καλά τα περι ανθρώπινης αύρας..... δεν σημαίνουν τίποτα;
Το περιστέρι που συμβολίζει το άγιο πνεύμα συμβολίζει την αμανίτα;;;!!! Δηλσδή σαν να λέμε συμβολισμός του συμβολισμού.
Δεν ήξερα ότι ο Μίθρας ήταν υπαρκτό πρόσωπο και όχι Θεός της μυθολογίας που κατά τους Έλληνες και Ρωμαίους συμβόλιζε τον Ήλιο. Τα περί Κρίσνα ελέγχονται. Εγώ δεν βρήκα τέτοιες πληροφορίες μόνο ότι αφθονούν οι μύθοι περί αυτού.
Για τον Ώρο είναι γνωστό ότι κατά τους αρχαίους αιγυπτίους ενσαρκώνεται κάθε 2000 χρόνια. Δεν καταλαβαίνω όμως τι θέλουν να πουν (μπας καταλαβαίνουν και αυτοί). Ότι η κάθε θρησκεία μιμείται την αρχαιότερη της ή ότι η εμφάνιση του θεανθρώπου γίνεται πάντα με τη χρήση των ίδιων συμβολισμών;
Το 666 = χξς = γκίζους = jesus;;;!!! Τους καυμένους που θα δουν το βίντεο και δεν ξέρουν ελληνικά. Από που και ως που χ = γκι ή τζι και ξ = ζ ή ζου;;;!!!
Γενικά παρατήρησα πολύ προχειρότητα και ημιμάθεια.

Μάλλον φάγαν πολύ αμανίτα τα παιδιά και τη βλέπουν συνεχώς μπροστά τους. Αυτό ξέρεις ονομάζεται μυθοποίηση.

ΥΓ : Εννοείται ότι είδα όλη τη διάλεξη γι αυτό έπληξα. Αν και μέχρι τα δυο τρία πρώτα κομμάτια μου φαινόταν ενδιαφέρων και ήταν και μια καλή εισαγωγή στο νόημα της εποχής του Υδροχόου.

LuX
13-09-06, 13:16
Φίλε μου αν δεν ήταν παρατραβηγμένο δε θα το συζητούσα καν ...
Βεβαίως και είναι μια διάλεξη που απαιτεί κάποιες γνώσεις κυρίως στα σύμβολα και την αποκωδικοποίηση τους ...
Ωραία τα σημεία που διαφωνείς καθώς και οι ενστάσεις σου.... , αν και περιέχει τη βιβλιογραφία των θεμάτων που καταπιάνονται οι τύποι και δε λένε φούμαρα (νομίζω).

Δε μας είπες που συμφωνείς όμως , αν συμφωνείς κάπου ...
Αν δε κατάλαβες τι έννουν να σου πω εγώ , μιλάνε για την απαρχή των θρησκειών και την συμβολή των ουσιών στη διδασκαλία τους .

Αν δε βρίσκεις στοιχεία στα λεγόμενα τους ευχαρίστως να στα δώσω επειδή τυγχάνει να τα έχω βρει ...και μάλιστα εύκολα .
Αν έχεις κάποια καλύτερη πρόταση ενημέρωσε μας ...
Τέλος δεν υπερασπίζομαι κανέναν αφού η πίστη είναι άκρως προσωπική υπόθεση για τον καθένα μας .
Έτσι κ αλλιώς κουβέντα κάνουμε όχι προσηλυτισμό ....

(by the way μηπως θυμάσε τι συμβολίζει το αβατάρ μου και γιατι; :D )

http://www.pharmacratic-inquisition.com/Allegro/Allegro-SundayMirror.htm

(διάβασε με προσοχή το Link και τα ξανα λέμε) .....με προσοχή όμως.....!

Δ.