PDA

Επιστροφή στο Forum : 11/9: Οι αναπόδεικτες εικασίες και τα ψεύδη των “εναλλακτικών θεωριών”


JustAnotherGoneOff
12-09-06, 00:30
Όπως στην περίπτωση του J. F. Kennedy, θα περάσουν από δεκαετίες έως ποτέ μέχρι να διαλευκανθεί τι συνέβη ακριβώς εκείνη την αποφράδα μέρα του Σεπτέμβρη, κι ενώ είναι πλέον βέβαιο πως ο Λη Χάρβυ Όσβαλντ ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος του Ντάλλας, στην περίπτωση των Δίδυμων Πύργων πρέπει να θεωρηθεί ακόμη περισσότερο βέβαιο ότι θα αργήσουμε πολύ ακόμη να αποκλείσουμε τις προφανείς κατηγορίες και υποθέσεις που προωθήθηκαν από την αρχή για τη συμμετοχή της Αλ Καΐντα. Διαβάζω τώρα τα αφιερώματα για την 11/9, ειδικά οι θεωρίες συνωμοσίας που προμοτάρουν οι επίδοξοι φωστήρες του αντιαμερικανισμού - καθώς οι αρχικές αντισημιτικές συνωμοσιολογικές μπαρούφες αποδυναμώθηκαν οριστικά από την αυτογελοιοποίησή τους - με κάνουν και νιώθω πως μου απευθύνονται σαν να έχω IQ χαμηλότερο του πλανητάρχη Μπους. Το διήμερο αφιέρωμα της Ελευθεροτυπίας (Σάββατο - Κυριακή) είναι χαρακτηριστικό του πόσο η νηφάλια αποτίμηση γεγονότων υποχωρεί έναντι ενός συμφέροντος αντιαμερικανισμού από ψευτοαριστερίστικες πένες, φτηνιάρικες όσο οι κομιλφό του D’ Agostini.

Η συνέντευξη του Τζέημς Φέτζερ, όπως υποστηρίζει και ο CyrusGeo με λινκς (http://gravityandthewind.blogspot.com/2006/09/blog-post_11.html), μπάζει από παντού. Κι ενώ τα στοιχεία είναι αδύνατον να παρατεθούν όλα στις διαστάσεις μιας, κατευθυνόμενου αντιαμερικανισμού, συνέντευξης - δλδ χωρίς ουσιαστικό αντίλογο - τα όσα παραθέτει ο Φέτζερ πάσχουν στοιχειωδώς από λογική. Ας αποθέσουμε ορισμένα κραυγαλέα από αυτά.

Ο Τζέημς Φέτζερ λέει πως η μεγαλύτερη θερμοκρασία που μπορούν να φτάσουν τα καύσιμα των αεροπλάνων όταν φλέγονται είναι 1800 βαθμοί Φαρενάιτ αλλά ο σκελετός του κτιρίου λιώνει στους 2800 Φαρενάιτ. Εντυπωσιακό και μάλλον λέει αλήθεια, αλλά αγνοεί (επίτηδες; ) πολλές παραμέτρους.

Πρώτο, οι αρμοί με τις βίδες και οι επαφές των δοκών μεταξύ τους δεν είναι λιγότεροι ανθεκτικοί όταν φλέγονται τόσο όσο έχουν κόπωση μετά από την πρόσκρουση; Είδαμε όλοι το δεύτερο αεροπλάνο, προσέκρουσε στον ουρανοξύστη με τον ίδιο τρόπο που ο Τομ ο γάτος περνά μέσα από τον τοίχο και αφήνει το περίγραμμα της φιγούρας του μετά από την κλωτσοπατινάδα του Τζέρυ. Δεν είναι έτσι βέβαιο όσο κι οφθαλμοφανές ότι από τη βιαιότητα της σύγκρουσης τουλάχιστον οι μισές κολώνες του δεύτερου πύργου συνετρίβησαν;

Δεύτερο, όλοι οι ουρανοξύστες διαθέτουν πυροσβεστικά συστήματα καταιωνισμού, ήτοι σπρίνκλερ, αφρό και CO2. Τα δύο τελευταία συστήματα χρησιμοποιούνται για ηλεκτρικές πυρκαγιές περιορισμένης όμως εμβέλειας (λχ ηλεκτρικοί πίνακες και κουζίνες) και το σπρίνκλερ ρίχνει νερό. Το βρήκατε; Βάλτε στη φωτιά σίδερο να πυρώσει και αφού κάψει χωρίς να γίνει κόκκινο και λιώσει, ρίξτε του πάνω νερό. Δεν χρειάζονται οι τερατώδεις θερμοκρασίες που θέλει ο Φέτζερ για να “σπάσει” το οικοδόμημα. Είναι μάλλον προφανές πως όταν το πυροσβεστικό σύστημα των κτιρίων έσπαζε από την πρόσκρουση, το νερό που κατέβηκε από τους τελευταίους ορόφους ράντιζε τις δοκούς, δεν ήταν ανάγκη να φτάσουν σε τεράστιες θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να ραγίσουν και να επέλθει έτσι η κατάρρευση. Σε αυτό το ερώτημα, θα ‘πρεπε ν’ απαντήσουν πολιτικοί μηχανικοί κι αρχιτέκτονες κι όχι συνωμοσιολόγοι κατ’ επάγγελμα κι εξακολούθηση (σ.σ. μπορεί να μας διαφωτίσει η Ροδιά (http://rodiat5.blogspot.com/) σε αυτό το σημείο; ).

Μετά ο Τζέημς Φέτζερ μας μιλάει για χρήση εκρηκτικών για να επισπευτεί η κατάρρευση και γελάμε. Λέει ότι δυο βδομάδες πριν τοποθέτησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς κακοί αμερικανοί πράκτορες κλπ κλπ τα γνωστά και κυρίως, τη μέρα που έγινε η συμφορά, η κατάρρευση ήταν κατακόρυφη. Ιδού τι λέει ακριβώς: Υπάρχει ένα και μοναδικό πιθανό σενάριο για να γίνει μια κατακόρυφη κατάρρευση. Έπρεπε όλες οι κολώνες υποστήριξης να κοπούν την ίδια στιγμή. Αυτό είναι εντελώς γελοίο! Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό μέσω της θερμότητας. Μπορεί να γίνει μόνο μηχανικά ή με τη χρήση εκρηκτικών.

Μηχανικά δεν μας λέει πώς, αλλά το αφήνει έτσι μετέωρο για να μας μείνει η εντύπωση των εκρηκτικών. Η δική μου απορία είναι η εξής: αφού ξέρουμε όλοι από τα βίντεο πως κατέρρευσαν οι ουρανοξύστες, αυτό σημαίνει πως οι κακοί αμερικανοί ήξεραν τα σημεία των προσκρούσεων με ακρίβεια ορόφου και να τοποθετήσουν εκεί τις βόμβες τους, έτσι ώστε οι θεατές/τηλεθεατές να μην πάρουν χαμπάρι τις εκρήξεις; Τραβηγμένο δεν είναι; Ούτε το Χόλυγουντ δεν τολμάει να επινοήσει τέτοιο χαζό σενάριο. Κι εξάλλου, τι πάει να πει “κατακόρυφη κατάρρευση”; Ότι ένα κτίριο μπορεί να γκρεμιστεί και προς τα… πάνω;

Ο Τζέημς Φέτζερ επιμένει να κάνει επίκληση στοιχειώδους Φυσικής και πέφτει στη θεϊκή λούμπα! Διαβάστε: …ο νότιος πύργος έπεσε σε 10 δευτερόλεπτα. Ο βόρειος πύργος έπεσε σε 11 δευτερόλεπτα. Το εκπληκτικό είναι ότι, αν αφήσω να πέσει ένα αντικείμενο απ΄αυτό το ύψος, θα φτάσει στο έδαφος σε 12 δευτερόλεπτα! Αυτό σημαίνει πως τα κτίρια έπεσαν με ταχύτητα μεγαλύτερης της ελεύθερης πτώσης!

Λοιπόν… η στοιχειώδης Φυσική θα μας δώσει τη φώτιση. Σύμφωνα με τον τύπο S=gt^2 /2, που σημαίνει διάστημα ίσον επιτάχυνση επί χρόνος στο τετράγωνο δια δύο, η επιτάχυνση της βαρύτητας είναι 9,81 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Που σημαίνει στα 10 δεύτερα έχουμε 490,5 μέτρα και στα 11 δεύτερα έχουμε 593,505 μέτρα. Η πρώτη ένσταση που βγαίνει είναι εύγλωττη: τα σημεία πρόσκρουσης και των δύο πύργων, ήταν σε διαφορετικά ύψη, τα 12 δεύτερα από ποιό ύψος τα υπολογίζει ο Φέτζερ αφού αυτά αντιστοιχούν στα 706,32 μέτρα; Κι εδώ οδηγούμαστε στη δεύτερη ένσταση η οποία είναι αποκαλυπτική: οι Δίδυμοι Πύργοι είχαν 417 μέτρα ύψος έκαστος…!

Η τρίτη ένσταση: με τόσο πολύ καπνό από την κατάρρευση, πως κατάφερε ο Φέτζερ να χρονομετρήσει με ακρίβεια δευτερολέπτου το πότε οι οροφές των κτιρίων… άγγιξαν τη γη; Όσο για το θεϊκό “τα κτίρια έπεσαν με ταχύτητα μεγαλύτερης της ελεύθερης πτώσης” το αφήνουμε κραυγάζει στην ελεύθερη πτώση του IQ του Φέτζερ… (ναι μωρέ, ήταν ένας κακός Σούπερμαν που επιτέθηκε στις ταράτσες με επιτάχυνση μεγαλύτερη της βαρύτητας).

Θα επισημάνω κι ένα ακόμη προβληματικό σημείο, η πτώση του 757 στο Πεντάγωνο. Παραδέχομαι πως ακόμη κι εγώ δεν το πολυπιστεύω ότι έπεσε αεροπλάνο εκεί, τα συντρίμμια (και ειδικά το ουραίο τμήμα του σκάφους όπως γνωρίζουμε κι από την περίπτωση του Γραμματικού) έπρεπε να είναι εμφανή. Πλην όμως, από τις λίγες εικόνες, δεν αποδεικνύεται ξεκάθαρα κάτι τέτοιο αλλά ούτε και το αντίθετο. Αλλά εδώ, ο Φέτζερ και οι ομοϊδεάτες του το παρακάνουν, προσπαθούν να μας πείσουν πως ακριβώς επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να έπεσε αεροπλάνο, υπήρξε συγκάλυψη! Λέει ο Φέτζερ: “Το Πεντάγωνο καλύπτεται παντού από κάμερες. Υπολογίζουμε πως υπάρχουν τουλάχιστον 84 βίντεο που δείχνουν τι συνέβη στο Πεντάγωνο. Αλλά δεν τα δημοσιοποιούν“. Η εξήγηση είναι μάλλον πολύ απλούστερη από τη θεωρία της συγκάλυψης. Οι αμερικανοί δεν μπορούν να βγάλουν στη δημοσιότητα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας διότι… στην ασφάλεια πάντα πρέπει να κρατείται μυστικό το σχέδιο της! Αλλιώς, δεν είναι κάμερες ασφαλείας, αλλά σουρωτήρι έτσι και δείξουν μόνο ένα βίντεο, διότι από κει μπορούν να συναχθούν πολλά συμπεράσματα για την κάλυψη ενός ιδιαίτερα κρίσιμου κτιρίου. Αλλά σε αυτό το σημείο, ας κρατήσουμε μια πισινή…

Και αποφεύγει ο Τζέημς Φέτζερ επιδέξια στη συνέντευξή του να ξεκαθαρίσει ένα σημείο παρόλο που του τέθηκε το ερώτημα. Εντάξει, ας πούμε ότι κακοί αμερικανοί σκότωσαν συμπατριώτες τους, γιατί ακριβώς ο Οσάμα Μπιν Λάντεν βγαίνει και καμαρώνει ότι το έκανε αυτός; Ας μου εξηγήσει κάποιος, πως γίνεται ένας άνθρωπος να δέχεται να συγκεντρώνει μαζί με τα ισλαμικά κράτη που σέρνονται από πίσω του όλη τη μήνι του δυτικού κόσμου; Δηλαδή, το Ιράκ, το Ιράν, ο Λίβανος, η Συρία, η Παλαιστίνη σέρνονται πίσω KAI από τον Μπους και μας κοροϊδεύουν όλους ανεξαιρέτως;

Καλή η συνωμοσιολογία, δε λέω, ειδικά αν σε λένε Νταν Μπράουν ή Δημοσθένη Λιακόπουλο, αλλά από το “ακόνισμα” του μυαλού μέχρι την πραγματικότητα, η απόσταση είναι μάλλον μεγαλύτερη από τις κοσμικές διαστάσεις…

Πάντως, διαβάστε τους Μύθους της 11/9 (http://www.911myths.com/index.html) αλλά το κακό είναι ότι περιέχει δύσκολες τεχνικές αναφορές που με ανάγκασαν να το εγκαταλείψω.

agaliarep
12-09-06, 09:11
Και αποφεύγει ο Τζέημς Φέτζερ επιδέξια στη συνέντευξή του να ξεκαθαρίσει ένα σημείο παρόλο που του τέθηκε το ερώτημα. Εντάξει, ας πούμε ότι κακοί αμερικανοί σκότωσαν συμπατριώτες τους, γιατί ακριβώς ο Οσάμα Μπιν Λάντεν βγαίνει και καμαρώνει ότι το έκανε αυτός; Ας μου εξηγήσει κάποιος, πως γίνεται ένας άνθρωπος να δέχεται να συγκεντρώνει μαζί με τα ισλαμικά κράτη που σέρνονται από πίσω του όλη τη μήνι του δυτικού κόσμου; Δηλαδή, το Ιράκ, το Ιράν, ο Λίβανος, η Συρία, η Παλαιστίνη σέρνονται πίσω KAI από τον Μπους και μας κοροϊδεύουν όλους ανεξαιρέτως;

Καλή η συνωμοσιολογία, δε λέω, ειδικά αν σε λένε Νταν Μπράουν ή Δημοσθένη Λιακόπουλο, αλλά από το “ακόνισμα” του μυαλού μέχρι την πραγματικότητα, η απόσταση είναι μάλλον μεγαλύτερη από τις κοσμικές διαστάσεις.

Φίλε μου, όλα αυτά δεν νομίζω ότι ισχύουν. Έτσι κι αλλιώς απάντησες στα ερωτήματα που έθεσες.
Το πρόβλημα με αυτή την ιστορία είναι άλλο. Και εκεί είναι η Συνωμοσιολογία. Λένε ότι δεν υπήρχε αρκετή ενημέρωση ανάμεσα στις υπηρεσίες του FBI και της CIA. Μα η CIA είχε ενημερωθεί για κτύπημα, από 12 κράτη. Αίγυπτο, Ισραήλ, Ρωσία, είναι μερικά από αυτά.
Δεν αρκεί αυτό για να είναι σε ετοιμότητα; Στα αεροπλάνα έγινε αεροπειρατεία, ο κόσμος έπαιρνε τηλέφωνο τους συγγενείς του για να τους αποχαιρετήσει. Και το πεντάγωνο δεν έκανε τίποτα; Τόσα αεροπλάνα άλλαξαν πορεία και κανείς δεν πήρε χαμπάρι; Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν λάθη. Μα πόσα λάθη θα μπορούσαν να γίνουν από την στιγμή που είχαν ενημερωθεί για κτύπημα; Και κάτι ακόμα το σενάριο για αεροπλάνα πυραύλους, δεν ήταν καινούριο. Από το 1995 υπήρχε μάλιστα αναφορά για τρομοκρατικές οργανώσεις που κάνουν αεροπειρατεία σε αεροπλάνα και τα χρησιμοποιούν για να τα ρίξουν σε κτίρια. Μάλιστα στην αναφορά ήταν στόχος οι πύργοι.
Το 2001 στην συνάντηση των G8 στην Γένοβα, είχαν παρθεί μέτρα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Είχαν απαγορευτεί να πετάνε πολιτικά και κάθε είδους αεροπλάνα πάνω από την περιοχή και υπήρχαν αντιαεροπορικά οπλικά συστήματα. Αυτό δείχνει ότι τέτοιο ενδεχόμενο υπήρχε και το ήξεραν. Παρόλα αυτά βγήκε η Ραϊς να πει ότι δεν περίμεναν ποτέ ότι θα χρησιμοποιηθούν ποτέ αεροπλάνα για πύραυλοι. Το FBI γνώριζε και είχε πληροφορίες ότι Αραβικής καταγωγής άτομα έκαναν μαθήματα πιλότου, παρόλο τα σενάρια όμως δεν τους προκάλεσε κανένα ενδιαφέρον η συγκεκριμένη πληροφορία, την στιγμή που μάλιστα μια και ανέφερες τον Κένεντυ πρέπει να πούμε ότι μετά την δολοφονία του ακόμα και η αναφορά έστω και σαν αστείο ότι θα σκοτώσω τον πρόεδρο επιφέρει από έρευνα μέχρι φυλάκιση. Αυτό δείχνει το πόσο ερευνώνται όλα τα στοιχεία ακόμα και αν είναι αστεία. Πόσο θα έπρεπε να ερευνηθεί ένα τέτοιο στοιχείο άραγε;
Λίγες μέρες πριν, περίπου έναν μήνα ο Μπους είχε ενημέρωση με ανώτατο στέλεχος της CIA στο εξοχικό του στο Τέξας που έκανε διακοπές. Η συνάντηση ήταν άκρως απόρρητη και παρόλο που έγινε επιτροπή για την διερεύνηση των γεγονότων από την γερουσία, με παρέμβαση του Λευκού οίκου η συνάντηση, ή μάλλον το περιεχόμενο της συνάντησης παρέμεινε μυστική στην ερευνητική επιτροπή.
Πιστεύω ότι η συνωμοσιολογία στο συγκεκριμένο γεγονός δεν έχει να κάνει με το αν οι Αμερικανοί έριξαν τα αεροπλάνα πάνω στα κτίρια, αλλά κατά το πόσο ήξεραν ότι θα μπορούσε να γίνει και άφησαν τα πράγματα να εξελιχθούν. Άλλωστε χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Πούτιν, που είπε ότι εάν ενημερωθεί οι Αμερικανοί για το γεγονός. Η Αμερική χαλάει ετησίως 38.000.000.000 δολάρια στις υπηρεσίες πληροφοριών, συνεργάζεται με την καλύτερη ίσως υπηρεσία, αυτή των Ισραηλινών και έχει πληροφόρηση από όλο τον κόσμο, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από μία πληροφορία.
Είναι κάπως περίεργο μετά από τόσες προειδοποιήσεις από τόσα κράτη να μην μπορέσουν όχι απλά να προβλέψουν, αλλά τουλάχιστον να αντιληφθούν έγκυρα όλα όσα έγιναν.

JustAnotherGoneOff
12-09-06, 09:49
Αgaliarep

Στη βάση του σκεπτικού σου δεν διαφωνώ επί της ουσίας, αλλά όπως λες σωστά: Πιστεύω ότι η συνωμοσιολογία στο συγκεκριμένο γεγονός δεν έχει να κάνει με το αν οι Αμερικανοί έριξαν τα αεροπλάνα πάνω στα κτίρια, αλλά κατά το πόσο ήξεραν ότι θα μπορούσε να γίνει και άφησαν τα πράγματα να εξελιχθούν.
Αυτό που με βγάζει από τα ρούχα μου είναι το πως κάποια μεγάλα έντυπα - στην περίπτωσή μας η Ελευθεροτυπία και το ένθετο Έψιλον όπου μπήκε η συνέντευξη Φέτζερ - υιοθετούν άκριτα ανοησίες και φληναφήματα τύπου Λιακόπουλου για να βολέψουν τον σαχλό αντιαμερικανισμό τους. Μια "καλή" θεωρία συνωμοσίας γεννιέται όταν δεν μπορούν να απαντηθούν κρίσιμα ερωτήματα σαν κι αυτά που θέτεις. Το δικό μου φτωχό μυαλό θεωρεί αδιανόητο ότι κακοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι και πράκτορες δολοφόνησαν τρεις χιλιάδες συμπατριώτες τους για ίδιο ώφελος. Να το ξαναπώ: το δικό μου φτωχό μυαλό θεωρεί αδιανόητο ότι κακοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι και πράκτορες δολοφόνησαν τρεις χιλιάδες συμπατριώτες τους για ίδιο ώφελος. Οι ανοησίες τύπου Φέτζερ είναι τόσο πολύ διαδεδομένες που ελάχιστοι ασχολούνται με τη σαθρότητα των επιχειρημάτων του και το χειρότερο είναι πως βρίσκουν διέξοδο μέσα από έντυπα από τα οποία περιμέναμε... τη μεγαλύτερη σοβαρότητα.

agaliarep
12-09-06, 10:18
Δικαίως τα παίρνεις…
Και ακόμα περισσότερο έχεις δίκιο για το μυαλό σου, όπως άλλωστε και το δικό μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, αλλά…
Αλλά εμείς δεν είμαστε αυτοί. Το σίγουρο είναι ότι αυτοί δεν χρειάζεται να είναι πολλοί φτάνει να είναι αυτοί που πρέπει για να δημιουργήσουν, ή να αφήσουν μια τέτοια κατάσταση να εξελιχθεί.

LuX
15-09-06, 15:27
Δε ξέρω αν σας αρέσουν τα videos
Αν ναι ,ρίξτε μια ματιά.......
Έχει και πύργους και κένεντυς και απόλα

http://www.youtube.com/watch?v=6omva-6KGDU
http://www.youtube.com/watch?v=WgdLx2s4cs4

Δ.

skeptic
20-09-06, 19:45
Για όποιον πιστεύει ότι οι αμερικανικές αρχές δεν ήταν προετοιμασμένες για το χτύπημα στους πύργους δείτε εδώ ένα φυλλάδιο της FEMA (Federal Emergency Management Agency=η κορυφαία και με υπερεξουσίες Κυβερνητική Υπηρεσία διαχείρησης εκτάκτων συμβάντων)
του έτους 1999(δηλαδή 2 χρόνια πριν την 911), το οποίο μοιράζονταν σε υπηρεσίες ώστε να προετοιμαστούν για τρομοκρατικά χτυπήματα.
Βλέπετε στο φυλλάδιο της FEMA: Οι δίδυμοι πύργοι στο στόχαστρο..

http://img247.imageshack.us/img247/9781/fematwinscv2.jpg

Πριν την 911 είναι γνωστό και έχει αποδειχθεί από δημόσια έγγραφα ότι πολλές αντιτρομοκρατικές έρευνες του FBI και έρευνες για να ποιάσουν τον Laden και τρομοκράτες της al quida, αναχαιτίστηκαν με άνωθεν κυβερνητικές διαταγές.

Είναι γνωστό επίσης οι στενότατες σχέσεις της οικογένειας Bush με την οικογένεια Laden.

Eίναι γνωστό τέλος ότι πράκτορας ο Bin Laden (ή αλλιώς Timothy Osman) υπήρξε ένας άνθρωπος της CIA από την εποχή που έκαναν της βρωμοδουλειές τους στο Αφγανιστάν με τους Ρώσους...
Ο Bin Laden ουσιαστικά είναι ένας χαρακτήρας μπαμπούλας-φάντασμα όπως και στο γνωστό μυθιστόρημα του Οργουελ, ο οποίος χρησιμοποιείται σαν πιόνι για να δικαιολογεί στο λαουτζίκο τους πολέμους και τις ιμπεριαλιστικές φιλοδοξίες των εξουσιατών.

Γιατί χτύπησαν το αφγανιστάν;
Πάντως όχι γιατι κρυβόταν εκεί (δήθεν) ο μπαμπούλας..
α) Οι ταλιμπάν είχαν κόψει (για τους δικούς τους λόγους) την παραγωγή οπίου. Μετά την εισβολή των αμερικανών η παραγωγή ανέβηκε πάλι στα ύψη. Τα συμπεράσματα δικά σας.
β) Οι ταλιμπάν είχαν σαμποτάρει την συμφωνία του ενεργειακού αμερικανικού κολοσσού unocal για κατασκευή τεράστιου πετρελαιαγωγού στην περιοχή. Μετα την εισβολή η κατασκευή και η φύλαξη του πετρελαιαγωγού από αμερικανικές δυνάμεις άρχισε ταχέως. Τα συμπεράσματα δικά σας.

1 χρόνο πριν την 911 οι νεοσυντηρητικοί στο έγγραφό τους "νέος αμερικανικός αιώνας" έγραφαν ότι χρειαζόμαστε ένα νέο περλ χάρμπορ για να προωθηθούν τα ιμπεριαλιστικά σχεδιά της νέας τάξης μας. Αυτό το πολυπόθητο περλ χάρμπορ ήρθε ένα χρόνο μέτα...

Όποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν είναι ικανή να σκοτώσει αμερικανικό λαουτζίκο για να προωθήσει συγκεκριμένες ατζέντες ας ψάξει να βρεί το σχέδιο Northwoods του πενταγώνου της δεκαετίας του '60 όπου πρότεινε στημένες μαζικές αεροπειρατίες και δήθεν "τρομοκρατικές" ενέργειες ώστε να δοθεί η αφορμή για εισβολή των ΗΠΑ στην Κούβα..
Και φυσικά όλοι οι πόλεμοι ξεκινάνε με μια αφορμή που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι στημένη (πχ. αμερικανοισπανικός πόλεμος, Α'ΠΠ, Β'ΠΠ, βιετνάμ κλπ)..

Λέτε να είναι όλα αυτά τυχαία..δεν νομίζω..
Και φυσικά υπάρχουν και πολλά άλλα στοιχεία που κάνουν να υποψιαζόμαστε μαζική συνωμοσία, θα χρειαζόταν ολόκληρο βιβλίο για να τα αναφέρουμε..

excellent
01-10-06, 20:15
11/9: Οι αναπόδεικτες εικασίες και τα ψεύδη των “εναλλακτικών θεωριών".

Λάθος τίτλος.

Εγώ και από όσα ξέρω μάλλον είναι σωστές οι εναλλακτικές θεωρίες για την κατάρρευση των κτηρίων.

Διαβάστε: http://www.physics4u.gr/news/2006/scnews2609.html

freya
02-10-06, 18:09
Οι εναλλακτικές θεωρίες σε κάθε περίπτωση είναι η δύναμη του κοινού απέναντι σε μία κατάσταση που δεν μπορεί να εξηγηθεί απόλυτα, σε μία κατάσταση όπου αποκρύπτονται πληροφορίες, σε μία κατάσταση που το κοινό δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις για να την καταλάβει απόλυτα. Φυσικά η περίπτωση της 11/9 δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Τα ερωτήματα είναι πολλά, οι θεωρίες ακόμα περισσότερες. Καθένας θα βγει και θα πει το κοντό και το μακρύ του και θα αναπτύξει από μία θεωρία. Το θέμα είναι όμως πως σχετικά με τους δίδυμους πύργους υπήρχαν προειδοποιήσεις από το παρελθόν. Σχεδόν γνώριζαν τί ακριβώς θα γινόταν απλά δεν έκαναν κάτι για να το αποτρέψουν. Σχετικά όμως με το Πεντάγωνο και το αεροπλάνο που έπεσε εκεί...οι υποψίες για μία διαφορετική πραγματικότητα είναι αρκετά βάσιμες. Πριν από δύο εβδομάδες κάπου κάπως βρέθηκα σε μία γαλλική ιστοσελίδα που είχε ασχοληθεί με αυτό το θέμα και παρουσίαζε μέχρι και εικονικό βιντεάκι για το πως θα έπρεπε να είναι το πεντάγωνο μετά την πτώση αεροπλάνου. Τολμώ να πω ότι εμένα με έπεισε. Θα προσπαθήσω να την ξαναεντοπίσω και να την παραθέσω για να την δείτε και εσείς. Τα ερωτήματα πάντως παραμένουν ακόμα και αν δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα πλέον...

cosmictsak
02-10-06, 19:05
Καλά ρε excellent, δεν είδες ότι το θέμα ξεκίνησε με βάση τις θεωρίες του Τζέημς Φέτζερ που ο JustAnotherGoneOff ουσιαστικά καταρρίπτει, και εσύ μας ξαναδείνεις πάλι το λινκ με την συνέντευξη που δημοσιεύθηκε και στην Ελευθεροτυπία σαν να μην ασχολήθηκες και να μην διάβασες καθόλου όλα τα άλλα πόστ στο συγκεκριμένο θέμα?

Valtoxionokota
10-10-06, 05:45
Εδω ξεχναμε κατι πολυ σημαντικο. Ναι. Τα κτιρια ειχαν κτιστει με πολυ προσοχη και με κριτηρια να αντεχουν σε καθε ειδων καταστροφες. Μια απο αυτες ηταν η προσκρουση αεροπλανων στους διδυμους πυργους. Να θυμισω επισης οτι αεροπλανα εχουν προσκρουσει σε ουρανοξυστες στο παρελθον χωρις να εχουν καταρευσει και μαλιστα κατακορυφα.

Η αισθηση που δινεται βλεποντας τους διδυμους πυργους να σωριαζονται ειναι οτι προκειται περι ελεγχομενης πυροδοτησης εκρηκτικων. Η ομοιοτητα ειναι προφανης αν δειτε τετοιες περιπτωσεις. Τα κτιρια σωριαζονται σαν το τζενγκα. Ακομα και η κοινη λογικη το λεει με στοιχειωδεις γνωσεις φυσικης. Επισης αν ολα αυτα που λες ΙΑΓΟ για τις δοκους με τη φωτια και το νερο, θα μπορουσαν να συμβουν και σε αλλους ουρανοξυστες που δεν καιγονταν για 2 ωρες αλλα για 2 24ωρα.

Επισης η καταρευση του κτισματος 7 ειναι επισης αινιγματικη. Υπαρχει βιντεακι ολοκληρο μονο και μονο για αυτο το κτιριο. Τι υπηρεσιες στεγαζονταν στο κτιριο αυτο? CIA, FBI και πολλες κρατικες υπηρεσιες. Το κτιριο ειχε μια πολυ μικρη φωτια και ομως καταρευσε πολυ πιο γρηγορα απο τους διδυμους πυργους. Επισης ο ιδιος ο ιδιοκτητγς των πυργων και του κτιριου 7 σε μια συνεντευξη αφησε να εννοηθει οτι το κτιριο καταστραφηκε απο demolition squad. Τη συνεντευξη μπορειτε να τη δειτε εδω http://www.youtube.com/watch?v=jPDNPJAr_Ao. Το θεμα ειναι οτι για να οργανωθει μια καταρευση κτιριου με εκρηκτικα χρειαζεται τουλαχιστον 10 μερες αλλα εδω γινεται μεσα σε μερικες ωρες την ωρα που πεφτουν οι πυργοι. Επισης να θυμισω οτι μονο το κτηριο 7 κατερευσε ενω τα κτιρια 3,4,5 και 6 καταστραφηκαν ολοσχερως αλλα δεν κατερευσαν.

Το κτιριο 7 ειναι το πρωτο κτιριο απο ατσαλι στην ιστορια που καταρει απο φωτια και το πρωτο κτιριο στο οποιο το συστημα springler δεν λειτουργησε.

Επειδη εχω δει πολλα βιντεακια γενικως σιγουρα κατι βρωμαει. Μπορει να μην ηταν εκρηκτικα αλλα σιγουρα κατι κρυβεται.

Και να θυμισω και κατι αλο. Υπαρχουν εκρηκτικα τα οποια δημιουργουν πολυ μικρη λαμψη που δεν ειναι ορατη απο μακρια.

Επισης οι μαρτυριες των πυροσβεστων αναφερουν πολλαπλες εκρηξεις προς τα πανω και προς το υπογειο κτλ κτλ




Ασχετο εχετε δει ενα ντοκυμαντερ που φενεται οτι ο Μουρ συνεργαζεται με την αμερικανικη κυβερνηση και δημιουργει παραπληροφορηση?

freya
10-10-06, 13:22
Αν και δεν εντόπισα το γαλλικό site ξανά σας παραπέμπω σε μία άκρως ενδιαφέρουσα σελίδα...Με αργή σύνδεση μπορεί να καθυστερήσει το load αλλά αξίζει τον κόπο!!!

http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_gr.htm#Main

xontro_mpizeli
10-10-06, 18:29
Αν και δεν εντόπισα το γαλλικό site ξανά σας παραπέμπω σε μία άκρως ενδιαφέρουσα σελίδα...Με αργή σύνδεση μπορεί να καθυστερήσει το load αλλά αξίζει τον κόπο!!!

http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_gr.htm#Main

Πραγματικά αξίζει τον κόπο μου μας παραθέτει παραπάνω freya !!

Πρέπει όλοι να το δείτε, είναι φανταστικό.

Πολύ καλή δουλειά, μπράβο σε όποιον/όποιους το φτιάξανε.

Υ.Γ: Πριν ένα χρόνο το Hellenic Nexus κυκλοφόρησε με δώρο ένα dvd για την 11/9. Μου το θύμισε πάρα πολύ το παραπάνω βιντεάκι...

agaliarep
12-10-06, 00:09
Ήρθε η ώρα να πάρω μέρος και εγώ σε αυτή την συζήτηση αφού έκανα μια σχετική έρευνα.

Ο Τζέημς Φέτζερ επιμένει να κάνει επίκληση στοιχειώδους Φυσικής και πέφτει στη θεϊκή λούμπα! Διαβάστε: …ο νότιος πύργος έπεσε σε 10 δευτερόλεπτα. Ο βόρειος πύργος έπεσε σε 11 δευτερόλεπτα. Το εκπληκτικό είναι ότι, αν αφήσω να πέσει ένα αντικείμενο απ΄αυτό το ύψος, θα φτάσει στο έδαφος σε 12 δευτερόλεπτα! Αυτό σημαίνει πως τα κτίρια έπεσαν με ταχύτητα μεγαλύτερης της ελεύθερης πτώσης!

Λοιπόν… η στοιχειώδης Φυσική θα μας δώσει τη φώτιση. Σύμφωνα με τον τύπο S=gt^2 /2, που .... κτλ.
Το πρόβλημα είναι όμως ότι τα κτίρια είχαν πιάσει φωτιά στους απάνω ορόφους. Η κατάρευση του κτιρίου και αν πούμε ότι έσπασαν οι κολώνες απο την θερμολρασία, την πρόκρουση κτλ. Δεν θα έπρεπε αφού η πτώση ήταν κατακόρυφη η πτώση του ενός ορόφου πάνω στον άλλο να καθυστερήσει την κατάρευση απο την στιγμή ότι υπήρχαν τόσοι όροφοι μέχρι να φτάσει στο πάτο;

Πόσα κτίρια διαθέτουν αυτά τα πυροσβεστικά συστήματα; Για όποιον ξέρει απο Αμερική, ξέρει ότι συστήματα σαν αυτά που αναφέρεις υπάρχουν σε πάρα πολλά κτίρια. Πως είναι δυνατόν να καταρεύσουν μόνο οι δύδιμοι πύργοι και όχι άλλα κτίρια που καιγόντουσαν για πάνω απο 19 ώρες;

Μηχανικά δεν μας λέει πώς, αλλά το αφήνει έτσι μετέωρο για να μας μείνει η εντύπωση των εκρηκτικών. Η δική μου απορία είναι η εξής: αφού ξέρουμε όλοι από τα βίντεο πως κατέρρευσαν οι ουρανοξύστες, αυτό σημαίνει πως οι κακοί αμερικανοί ήξεραν τα σημεία των προσκρούσεων με ακρίβεια ορόφου και να τοποθετήσουν εκεί τις βόμβες τους, έτσι ώστε οι θεατές/τηλεθεατές να μην πάρουν χαμπάρι τις εκρήξεις; Τραβηγμένο δεν είναι; Ούτε το Χόλυγουντ δεν τολμάει να επινοήσει τέτοιο χαζό σενάριο. Κι εξάλλου, τι πάει να πει “κατακόρυφη κατάρρευση”; Ότι ένα κτίριο μπορεί να γκρεμιστεί και προς τα… πάνω;

Αυτό που λες είναι αστείο. Ένα κτίριο μπορείπολύ απλά να πέσει στο πλάι. Δηλαδή τι θες να μας πείς, ότι όλες οι κολώνες σε τόσα τετραγωνικά κτίριο, έσπασαν όλες μαζί ταυτόχρονα και έγινε κατακόρυφη κατάρευση; Νομίζεις ότι μόνο ένα μέρος απο τις κολώνες να έσπαγε το κτίριο δεν θα έγερνε απο το μέρος των δοκών που έσπασαν οδηγόντας το κτίριο σε μια πλάγια κατάρευση;

Όποιος θέλει μπορείνα δει ακόμα ένα βίντεο (http://911physics.atspace.com/Pages/WTCFlash.htm), το οποίο βάζει κάποια βασικά ερωτήματα...

agaliarep
12-10-06, 00:47
http://img222.imageshack.us/img222/1167/untitled2copyac5.th.jpg (http://img222.imageshack.us/my.php?image=untitled2copyac5.jpg)

Το Meradian Plazza καιγόταν για 19 ώρες....

http://img72.imageshack.us/img72/9205/untitled3copybb8.th.jpg (http://img72.imageshack.us/my.php?image=untitled3copybb8.jpg)

Caracas Tower καιγόταν για 17 ώρες...

http://img168.imageshack.us/img168/2051/untitled4copysg5.th.jpg (http://img168.imageshack.us/my.php?image=untitled4copysg5.jpg)

Πύργος που καιγόταν για μια ολόκληρη μέρα... Παρόλα αυτά όμως....

http://img168.imageshack.us/img168/6721/untitled333333qr3.th.jpg (http://img168.imageshack.us/my.php?image=untitled333333qr3.jpg)

Έμεινε όρθιο. Άλήθεια αυτό το κτίριο πως το έσβησαν; Δεν έκαναν χρήση νερού; Αφρού; Το είχαν ζεστάνει πριν; Εαν χρησιμοποιήσαν όλα αυτά γιατί δεν κατέρευσε το κτηριο; Εκτός αν μαζεύτηκαν όλοι μαζί και φυσούσαν μέχρι να σβήσει....

agaliarep
12-10-06, 00:59
Αυτές είναι δύο άλλες φώτο...απο τους πύργους αυτή την φορά....

http://img168.imageshack.us/img168/7039/untitled5copydb3.th.jpg (http://img168.imageshack.us/my.php?image=untitled5copydb3.jpg)

Στην άνω είναι μια κοπέλα, που προφανώς έχει πεθάνει πια...
Είναι ακριβώς εκεί που χτύπησαν τα αεροπλάνα. Απο ότι βλέπετε δεν υπάρχουν και πολλές φωτιές γύρω της ή πίσω της....
Και κάτω η καλύτερη... Μια φώτο απο το κτίριο... Όποιος προσέξει τα βελάκια θα δει το απλό... Ότι υπάρχουν κάποιες μικρές εκρήξεις κάτω απο τον πανικό....

http://img231.imageshack.us/img231/5240/untitled1copyoe1.th.jpg (http://img231.imageshack.us/my.php?image=untitled1copyoe1.jpg)


Φαίνεται ότι αυτά τα αεροπλάνα δημιούργησαν περίεργα φαινόμενα σε αυτά τα κτίρια, που δεν είχαν ξανσυμβεί ποτέ... και ούτε θα ξανασυμβούν, μέχρι κάποιοι να το αποφασίσουν.... Για περισσότερες πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρει και δεν πήγε στην σελίδα που είχα κάνει παράθεση πιο πάνω... την ξανακάνω... (http://911physics.atspace.com/Pages/WTCFlash.htm)

Φυσικά εαν κάνετε διπλό κλικ στις φώτο θα τις δείτε και σε μεγάλο μέγεθος μήπως δεν είδατε κάτι... Δεν μου αρέσει να σας κουράζω...

morfi
13-10-06, 19:35
Και αποφεύγει ο Τζέημς Φέτζερ επιδέξια στη συνέντευξή του να ξεκαθαρίσει ένα σημείο παρόλο που του τέθηκε το ερώτημα. Εντάξει, ας πούμε ότι κακοί αμερικανοί σκότωσαν συμπατριώτες τους, γιατί ακριβώς ο Οσάμα Μπιν Λάντεν βγαίνει και καμαρώνει ότι το έκανε αυτός; Ας μου εξηγήσει κάποιος, πως γίνεται ένας άνθρωπος να δέχεται να συγκεντρώνει μαζί με τα ισλαμικά κράτη που σέρνονται από πίσω του όλη τη μήνι του δυτικού κόσμου; Δηλαδή, το Ιράκ, το Ιράν, ο Λίβανος, η Συρία, η Παλαιστίνη σέρνονται πίσω KAI από τον Μπους και μας κοροϊδεύουν όλους ανεξαιρέτως;
Κανενα απο αυτα τα βιντεο δεν ηταν καθαρο ουτε σε εικονα ουτε σε ηχο. Και τα περισσοτερα οπως πολυ καθαρα φανηκε ηταν φτιαγμενα... :cool:



JustAnotherGoneOff αυτα τα βιντεακια θα σε πεισουν οτι ο φετζερ ισως να εχει δικιο και να σταματησεις να γελας με αυτα που ειπε...

http://www.youtube.com/watch?v=RsMgYgpyQjI&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=nkk8uE-wB2E&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=9qDB40lkZrk&mode=related&search=

Παρεμπιπτοντως, πρεπει να τα δειτε ! Ειναι απιστευτα !






Το δικό μου φτωχό μυαλό θεωρεί αδιανόητο ότι κακοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι και πράκτορες δολοφόνησαν τρεις χιλιάδες συμπατριώτες τους για ίδιο ώφελος. Να το ξαναπώ: το δικό μου φτωχό μυαλό θεωρεί αδιανόητο ότι κακοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι και πράκτορες δολοφόνησαν τρεις χιλιάδες συμπατριώτες τους για ίδιο ώφελος.
Το δικο μου γαματο μυαλο ομως οχι... :cool: Διαβασε παρακατω...

Οι Ντικ Τσέινι, Ντόναλντ Ράμσφελντ και Πολ Γούλφοβιτς θέλουν να δημιουργήσουν μια αμερικανική αυτοκρατορία. Μας το είπαν! Μας είπαν τι θέλουν να γίνει. Σχεδίασαν ένα λεπτομερές σχέδιο. Λέγεται «πρόγραμμα για το νέο αμερικάνικο αιώνα».

Η ιδέα ήταν να φτιάξουν μια σειρά από ισχυρές βάσεις σε όλον τον κόσμο και να επεμβαίνουν επιθετικά στη Μέση Ανατολή - όχι μόνο για να ελέγχουν τα φυσικά αποθέματα εκεί αλλά και για να αποκτήσουν πολιτική επιρροή σε αυτήν την κρίσιμη γεωπολιτικά περιοχή.

Αλλά πιθανότατα ο αμερικανικός λαός δεν θα ήταν διατεθειμένος να υποστεί οικονομικές θυσίες και τις απώλειες των ιδίων του των παιδιών για να υποστηρίξει αυτό το σχέδιο, εκτός εάν υπήρχε κάποιο φοβερά τραυματικό γεγονός, παρόμοιο με το Περλ Χάρμπορ....

Υπήρξε ένα θέμα ασφαλείας στους δίδυμους πύργους, δυο εβδομάδες πριν την 11/09. τα κτίρια έκλεισαν, οι υπάλληλοι πήγαν σπίτι τους, οι κάμερες ασφαλείας έσβησαν και οι μηχανικοί μπήκαν μέσα. Ήταν η ώρα που τοποθετήθηκαν τα εκρηκτικά.
Αυτα ειπε ο φετζερ... και ειναι ενας πολυ καλος λογος να το κανουν...

xontro_mpizeli
22-11-06, 10:22
Μία ταινία που είδα χθες κ πιστεύω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει για τους Δίδυμους Πύργους.

http://www.loosechange911.com

Μπορείτε να δείτε ή να κατεβάσετε την ταινία από το παραπάνω site...

Αφού, όπως λέει κ στο τέλος της ταινίας: "Και τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό; Τίποτα. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να δώσετε την ταινία στους φίλους σας, τους συγγενείς, να κάνετε προβολές, συνέδρια, κ.τ.λ. ....."

SAM_502
22-11-06, 13:54
Πόσα κτίρια διαθέτουν αυτά τα πυροσβεστικά συστήματα; Για όποιον ξέρει απο Αμερική, ξέρει ότι συστήματα σαν αυτά που αναφέρεις υπάρχουν σε πάρα πολλά κτίρια. Πως είναι δυνατόν να καταρεύσουν μόνο οι δύδιμοι πύργοι και όχι άλλα κτίρια που καιγόντουσαν για πάνω απο 19 ώρες;


Μιλάμε για ενα τζετ 200 τόνων με 25000 γαλονια καυσιμου.δεν είναι λογικο η θερμοκρασία να ηταν τεραστια??τι να κανει το σύστημα πυρόσβεσης????το οποίο φαντάζομαι φιαχτηκε για ''νορμαλ'' φωτιες.και πρέπει να λαβουμε υπόψη μας οτι τα κτήρια εκει σχεδιάζονται έτσι ώστε οταν κατι καταρεύσει κατι,κατι αλλο υποστηριζει το εξτρα βάρος.οι κολόνες ακομα και αν δεν έσπασαν σιγουρα θα μαλάκωσαν.τώρα για τη ταχυτητα που καταρευσαν οι πύργοι φαντάζομαι λόγω βαρους του καθε οροφου να πεφτει στον απο κάτω.κάθε όροφος είναι σχεδιασμένος να βαστάει το βαρος του συν κατι έτσι?? οχι το βαρος του συν το βάρος του οροφου που κατέρευσε. θα επρεπε πιστεύω να πουμε για τους λόγους τους οπόιους μπορει να εγινε κάτι τέτοιο αν πρόκειται για συνομωσία τελικά και οχι το πως έπεσαν,τι θα κερδιζαν οι αμερικάνοι αν εριχναν τους πυργους,αφορμη για αλλη μια επίθεση στη μέση ανατολή,τους πίεσαν οι εταιρείες που κατασκευαζουν όπλα? μηπως κάτι βαθύτερο??

Ποσειδώνιος
22-11-06, 20:02
Θα συμφωνήσω ότι ακόμα και αν η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε δεν ήταν ικανή να προκαλέσει τήξη του μετάλου, υπό το τεράστιο βάρος των παραπάνω ορόφων κάποια στιγμή μια μικρή ρωγμή θα δημιουργόταν και θα άρχιζε η κατάρευση. Τα μέταλα μπορεί να αντέχουν σε υψηλότερες θερμοκρασίες αλλά όχι όταν δέχονται τέτοιες πιέσεις. Κάποια στιγμή επέρχεται η λεγόμενη "κόπωση του υλικού" για όσους ξέρουν από αντοχή υλικών.

Οι δήθεν εκρήξεις που φαίνονται στις φώτο είναι λογικότατο να είναι αέρια που διαφεύγουν από εσωτερικά ανοίγματα του κτιρίου. Δεν ξέρουμε επίσης αν η εσωτερική κατάρευση που δεν φαίνεται βρισκόταν ήδη σε χαμηλότερους ορόφους στις συγκεκριμένες φώτο. Είναι και αυτό εξαιρετικά πιθανό.

Το πιο ακλόνητο επιχείρημα ότι δεν ήταν ελεγχόμενες καταρρεύσεις με εκρηκτικά είναι κατά τη γνώμη μου ότι δεν θα σκέφτονταν ποτέ τα "μεγάλα" αμερικάνικα μυαλά ένα σενάριο που θα κλόνιζε τόσο πολύ την εικόνα της ασφαλούς Αμερικής και θα δημιουργούσε τέτοια ανασφάλεια στους κατοίκους της. Πέρα από το τεράστιο οικονομικό πλήγμα μια και στα κτίρια αυτά βρίσκονταν τα στρατηγεία πολλών μεγάλων πολυεθνικών εταιριών, τραπεζών κτλ.

Μάλλον αυτές οι νέες θεωρίες έρχονται να ... ανεβάσουν το ηθικό των Αμερικάνων.
Σου λέει:
Μωρέ δεν την πάθαμε τελικά.
Μόνοι μας το κάναμε.
Κανείς δεν μπορεί να μας βλάψει.....

agaliarep
22-11-06, 21:08
Θα συμφωνήσω ότι ακόμα και αν η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε δεν ήταν ικανή να προκαλέσει τήξη του μετάλου, υπό το τεράστιο βάρος των παραπάνω ορόφων κάποια στιγμή μια μικρή ρωγμή θα δημιουργόταν και θα άρχιζε η κατάρευση. Τα μέταλα μπορεί να αντέχουν σε υψηλότερες θερμοκρασίες αλλά όχι όταν δέχονται τέτοιες πιέσεις. Κάποια στιγμή επέρχεται η λεγόμενη "κόπωση του υλικού" για όσους ξέρουν από αντοχή υλικών.

Οι δήθεν εκρήξεις που φαίνονται στις φώτο είναι λογικότατο να είναι αέρια που διαφεύγουν από εσωτερικά ανοίγματα του κτιρίου. Δεν ξέρουμε επίσης αν η εσωτερική κατάρευση που δεν φαίνεται βρισκόταν ήδη σε χαμηλότερους ορόφους στις συγκεκριμένες φώτο. Είναι και αυτό εξαιρετικά πιθανό.

Το πιο ακλόνητο επιχείρημα ότι δεν ήταν ελεγχόμενες καταρρεύσεις με εκρηκτικά είναι κατά τη γνώμη μου ότι δεν θα σκέφτονταν ποτέ τα "μεγάλα" αμερικάνικα μυαλά ένα σενάριο που θα κλόνιζε τόσο πολύ την εικόνα της ασφαλούς Αμερικής και θα δημιουργούσε τέτοια ανασφάλεια στους κατοίκους της. Πέρα από το τεράστιο οικονομικό πλήγμα μια και στα κτίρια αυτά βρίσκονταν τα στρατηγεία πολλών μεγάλων πολυεθνικών εταιριών, τραπεζών κτλ.

Μάλλον αυτές οι νέες θεωρίες έρχονται να ... ανεβάσουν το ηθικό των Αμερικάνων.
Σου λέει:
Μωρέ δεν την πάθαμε τελικά.
Μόνοι μας το κάναμε.
Κανείς δεν μπορεί να μας βλάψει.....
Απλά να σου πω ότι το σενάριο για πτώση αεροπλάνου πάνω σε κτίριο ήταν μέσα στις προβλέψεις για την κατασκευή ουρανοξυστών από το 1960. Και τα συγκεκριμένα ήταν έτσι κατασκευασμένα.

άβαξ
12-12-06, 05:03
Έχουμε ανοίξει ωραία συζήτηση για την 9/11 και έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι περισσότεροι χρήστες παραθέτουν τις απόψεις τους δομημένες πάνω σε λογικά επιχειρήματα και όχι σε αόριστες εικασίες. Αυτό βέβαια οφείλεται στο γεγονός ότι ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία των “συνομωσιών”, τα στοιχεία και η ενδείξεις υποστηρίζονται από δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν για την γνησιότητα τους,σε αντίθεση με αλλά π.χ. ΑΤΙΑ, εξωγήινοι, προσσελήνωση κτλ.

Προσωπικά, η στάση μου για την ύπαρξη συνομωσίας πίσω (-και-)από τις επιθέσεις τις 9/11 με έβρισκε αδιάφορο, καθώς έχω βαρεθεί να ακούω κάποιους συνομωσιόπληκτους να υποστηρίζουν με περισσή βεβαιότητα ότι πίσω από σχεδόν κάθε μεγάλο γεγονός της ιστορίας υπάρχει κάτι σκοτεινό, κάποιο αμαρτωλό μυστικό που δίνει στα γεγονότα μια άλλη, τρομακτική διάσταση. Εδώ βέβαια πρέπει να τονίσω ότι παρόλο που είμαι επιφυλακτικός σε κάθε θεωρία συνωμοσίας, δεν αποκλείω σε καμία περίπτωση ότι σε αρκετές περιπτώσεις έχουν στηθεί πράγματι τέτοιες επιχειρήσεις, όπως π.χ. στην περίπτωση της δολοφονίας του Kennedy, όπου χάρις στο πολύτιμο φιλμάκι του Zapruder καταδεικνύεται ξεκάθαρα η αλήθεια. Άρα συνομωσίες υπάρχουν. Το κλειδί σε τέτοιες υποθέσεις είναι να ανακαλύψεις το κίνητρο, το κέρδος και τις απολαβές που θα έχουν όσοι “στήνουν” τέτοια παιχνίδια.

Έτσι λοιπόν εντελώς τυχαία στο Google video(την υπηρεσία του ιντερνετ όπου μπορείς να βλέπεις διάφορα βιντεάκια) βρήκα ένα ντοκιμαντέρ –ολόκληρο!(1ωρα και 31 λεπτά!)- το οποίο είχε τίτλο 9/11 Mysteries και προφανώς είχε θέμα τις επιθέσεις στην Νέα Υόρκη. Έτσι λοιπόν είπα να δώσω μια ευκαιρία στους δημιουργούς του βίντεο αυτού, αφού έβαλαν κοτζάμ ντοκιμαντέρ δωρεάν στο ιντερνετ, και το κατέβασα για να το δω. Τα πρώτα λεπτά δεν μου έκαναν εντύπωση : αυτά που περίμενα, αυτά άκουγα και έβλεπα. Κάποια στιγμή όμως το ντοκιμαντέρ μπαίνει στο ζουμί της υπόθεσης με αποδείξεις και ονόματα και ..απογειώνεται. Στο τέλος ομολογώ ότι, αν όχι με έπεισε για τα στοιχεία που παρουσιάζει, τουλάχιστον με έβαλε σε σοβαρές σκέψεις.

Τι δείχνει; Όσοι έχουν την δυνατότητα και το χρόνο θα τους συμβούλευα να το δουν καλύτερα και να το αποθηκεύσουν στο δίσκο τους, πριν το κατεβάσει καμία “περίεργη” υπηρεσία. Περιληπτικά μπορώ να πω ότι ξεκινάει από την κατασκευή παλιότερων ουρανοξυστών, τα ατυχήματα που έχουν συμβεί, πως φτιάχτηκαν οι δίδυμοι πύργοι, γιατί έπεσαν και πως, μιλάνε εκπρόσωποι εταιριών κατεδαφίσεως, τι λένε οι μάρτυρες και φυσικά παραθέτει δεκάδες βιντεάκια με λεπτομερή ανάλυση. Πολύ καλά όλα αυτά, αλλά τα στοιχεία που εμφανίζει προς το τέλος είναι για μένα τα πιο σημαντικά και τα πιο ουσιώδη όσον αφορά στο ερώτημα “Γιατί έγιναν όλα αυτά ;”

Αξίζει πιστεύω να παραθέσω μερικά :
- Τρεις βδομάδες πριν τις επιθέσεις, γίνονταν χωρίς προφανή λόγο “έργα συντήρησης” στους πύργους όπου σε αρκετά από αυτά γινόντουσαν χωρίς την παρουσία των υπαλλήλων
- Η εταιρία που είχε υπό την επίβλεψη την ασφάλεια των πύργων άνηκε σε μέλος της οικογένειας Μπους
- Ο πύργος 7 (ο οποίος κατασκευάσθηκε μόλις το 1985) κατέρρευσε και αυτός χωρίς καν να έχει πιάσει κάποια φωτιά η να έχει ρήγματα για καλή τύχη του ιδιοκτήτη του συγκροτήματος, ο οποίος εισέπραξε την διόλου ευκαταφρόνητη αποζημίωση από την ασφάλεια του κτηρίου.
- Τράπεζα που έδρευε σε έναν από τους πύργους, λίγες μέρες πριν την καταστροφή αποφάσισε “εντελώς αυθόρμητα” να μεταφέρει τον χρυσό που φύλαγε στο χρηματοκιβώτιο της σε άλλο υποκατάστημα.
- Αντίθετα με ότι πιστεύεται, το συγκρότημα του WTC κάθε άλλο παρά κερδοφόρο ήταν για τον ιδιοκτήτη αλλά και για την πόλη της Νέας Υόρκης. Ο ιδιοκτήτης μάλιστα πιο πολλά κέρδισε παρά έχασε από την καταστροφή τους.

Δεν θέλω να μπω σε άλλες λεπτομέρειες η να βγάλω ένα γενικό συμπέρασμα, προτιμώ να το δείτε(αφού είναι και δωρεάν) και να σχολιάσουμε την πειστικότητα η όχι των στοιχείων που παρουσιάζει. Ένα μόνο είναι άξιο προσοχής και όσοι είναι παρατηρητικοί θα το διαπιστώσουν : το όνομα του Μπιν Λαντεν και της οργάνωσης του δεν αναφέρεται σχεδόν σε κανένα σημείο της ταινίας(!!!) και με αυτό το τρόπο θέλει περίτρανα να ενισχύσει την πεποίθηση ότι το όλο σκηνικό στήθηκε ευφυώς από τους ίδιους τους αμερικανούς για να υποστηρίξουν τα δικά τους μεγάλα συμφέροντα, να δικαιολογήσουν τις κατοχές σε άλλες χώρες, και έτσι να μεγαλώσουν το μερίδιο τους από την συνολική παγκόσμια εκμετάλλευση του μαύρου χρυσού. Γνώμη μου είναι επίσης οτι επίτηδες αφήνουν τον Λαντεν ελεύθερο, για να διατηρήσουν την απειλή ζωντανή στα μάτια των ομοεθνών τους και να συνεχίζουν έτσι τον “ιερό” πόλεμο τους.

Μιλάμε για σενάρια υπερβολικά μεν, το παραδέχομαι, αλλά πολλές φορές η ιστορία έχει δείξει ότι ο άνθρωπος μπροστά στο κέρδος στον πλούτο και το μίσος είναι ικανός να προκαλέσει τεράστιες καταστροφές και δυστυχία. Επειδή είναι υπερβολικά όμως και αδύνατα να τα χωρέσει υγιής ανθρώπινος νους δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να έχουν συμβεί. Πριν τη δική της Νυρεμβέργης, ούτε οι ίδιοι οι γερμανοί πολίτες δεν πίστευαν η φανταζόταν ότι 2.2 εκατομμύρια έχουν χάσει την ζωή τους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί...

Παραθέτω παρακάτω το link για το βίντεο του 9/11 Μysteries και ελπίζω όσοι έχετε χρόνο και διάθεση(και γρήγορη σύνδεση...) να έχετε και την υπομονή να το δείτε όλο γιατί αξίζει κάθε κεφάλαιο του. Είναι βέβαια στην αγγλική γλώσσα αλλά όσοι έχετε έστω και μια εμπειρική σχέση με τα αγγλικά δεν πιστεύω ότι θα έχετε πρόβλημα να κατανοήσετε τα επιχειρήματα του ντοκιμαντέρ :

911 MYSTERIES FULL (http://video.google.com/videoplay?docid=-6708190071483512003&q=9+11+mysteries)

(freya φοβερό το βίντεο που παρέθεσες, στο Πεντάγωνο φαίνεται η προβοκάτσια δεν λειτούργησε τόσο καλά όσο περίμεναν...)

Drymonia
19-12-06, 10:32
Εχθές παρακολούθησα την εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου με καλεσμένο τον Jim Fetzer [τοξότης στο ζώδιο..] μέλος της οργάνωσης Ακαδημαϊκοί για την αλήθεια της 11/9 [Scholars for 11/9 Truth] που παρέθεσε συγκλονιστικά επιστημονικά στοιχεία τα οποία καταρρίπτουν την θεωρία του τρομοκρατικού χτυπήματος και ενισχύουν την άποψη της εμπλοκής της οικογένειας Bush και γενικότερα της κυβέρνησης και των οικονομικών συμφερόντων. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι στην άλλη μεριά του Ατλαντικού...

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της οργάνωσης: http://www.scholarsfor911truth.org/

skeptic
24-12-06, 13:48
Πάντως τηλεκατευθυνόμενα δίχως αεροπειρατές που έλεγε ο καθηγητής ότι ήταν τα α/φη εγώ προσωπικά το αποκλείω ως ενδεχόμενο, διότι έχουμε ως πειστήρια των αεροπειρατιών τις μαγνητοφωνήσεις από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες επιβατών των α/φων με μέλη των οικογενειών τους, στις οποίες ανέφεραν σαφώς ότι τα α/φη έχουν καταληφθεί δια της βίας από αεροπειρατές.

LuX
29-12-06, 10:24
Πάντως τηλεκατευθυνόμενα δίχως αεροπειρατές που έλεγε ο καθηγητής ότι ήταν τα α/φη εγώ προσωπικά το αποκλείω ως ενδεχόμενο, διότι έχουμε ως πειστήρια των αεροπειρατιών τις μαγνητοφωνήσεις από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες επιβατών των α/φων με μέλη των οικογενειών τους, στις οποίες ανέφεραν σαφώς ότι τα α/φη έχουν καταληφθεί δια της βίας από αεροπειρατές.
Σαφώς και δεν ήταν ...
...για κατέβασε το βιντεάκι αυτό (http://kosmc.net/pptv/video/110105flyingcircuswm56k.wmv) να δεις πως εκπαιδεύτηκαν οι πιλότοι και μετά πες μας τη γνώμη σου....(15mb)….καταβαίνει χαλαρά στο σκληρό σου....
Αν θες να συμπληρώσεις τις συνομωσιολογικές φαντασιώσεις σου με σοβαρότατα σενάρια μπορείς να ανοίξεις αυτή τη σελιδούλα (http://www.enterprisemission.com/tower2.htm) .... (μόνο για σοβαρά άρρωστα σκεπτόμενους )...! :)

Δ.

xontro_mpizeli
29-12-06, 15:55
έχουμε ως πειστήρια των αεροπειρατιών τις μαγνητοφωνήσεις από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες επιβατών των α/φων με μέλη των οικογενειών τους, στις οποίες ανέφεραν σαφώς ότι τα α/φη έχουν καταληφθεί δια της βίας από αεροπειρατές.

Χα....! Κ όμως skeptic, δεν είναι έτσι τα πράματα!

Γι αυτό έγραψα κ πιο πάνω, ότι η ταινία Loose Change

http://www.loosechange911.com (http://www.loosechange911.com/)

είναι must seen για όλους!!!

Στην ταινία, που λέτε, παρουσιάζονται τα ηχητικά ντοκουμέντα που έδωσαν οι Αρχές σε δημοσιότητα.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά δύο διαλογούς μεταξύ θύματος + οικογενειακού του προσώπου.

Ο πρώτος διάλογος ήταν μεταξύ μίας αεροσυνοδού που ήταν στο αεροπλάνο με την μητέρα της (δεν θυμάμαι πολύ καλά άν ήταν με αυτήν). Τηλεφώνησε στο σπίτι της ενώ είχε γίνει ήδη αεροπειρατεία στο αεροπλάνο! Έλεγε: " Μαμά, έχει γίνει αεροπειρατεία στο αεροπλάνο. Σε παίρνω τηλέφωνο μέσα από το αεροπλάνο. Δεν έχω πολύ χρόνο ακόμα. Είναι ένας έτσι... κ ένας άλλος έτσι.... ". Άλλο να σας το γράφω κ άλλο ... να το ακούσετε! Ακουγόταν λες κ ήταν όλα μέλι-γάλα, σαν σε μία ήρεμη πτήση χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα πάθετε πλάκα όταν το ακούσετε!
Ο δεύτερος διάλογος ήταν μεταξύ ενός επιβάτη με την μητέρα του. Παίρνει αυτός τηλέφωνο στην μητέρα του στο σπίτι της κ της λέει: " Έλα μαμά, ονομάζομαι Michael Taiston (τυχαίο το όνομα που έβαλα τώρα-δεν θυμάμαι ποιό είχε πει!). Σε παίρνω από το αεροπλάνο. Ε... το έχουν καταλάβει αεροπειρατές.. (..) Με πιστεύεις μαμά, δεν με πιστεύεις;!;! " Ντόινγκ ξανά! Θα παίρνατε ποτέ εσείς την μητέρα/πατέρα σας μέσα από ένα αεροπλάνο που έχουν καταλάβει αεροπειρατές κ θα λέγατε πρώτα πρώτα το Ονοματεπώνυμό σας;!;!
- Πώς ήταν τόσο ήρεμη κ χαλαρή η παραπάνω αεροσυνοδός;
- Γιατί ο τύπος είπε κατευθείαν το ονοματεπώνυμό του;
- Πώς κατάφεραν να τηλεφωνήσουν κ οι δύο από ένα τόσο υψηλό υψόμετρο;!;! Πριν τα ηχιτικά αυτά ντοκουμέντα, στην ταινία προβάλλεται μία επιστημονικά έρευνα που αποδεικνύει ότι οι πιθανότητες για να γίνει τηλεφωνική κλήση από τόσο μεγάλο υψόμετρο ( όπως ήταν αυτό των αεροπλάνων ) κ να πιάσει άριστα (α ναι: στα παραπάνω παραδείγματα, κ οι δύο κλήσεις ήταν άψογες όσον αφορά την ποιότητά τους!!) είναι της τάξης του 0,66% αν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο (είναι σίγουρα λιγότερο του 1%)

Τα παραπάνω είναι ένα μικρό δείγμα από την ταινία-ντοκυμαντέρ Loose Change 9/11.

Θα ξαναεπιμείνω κ θα πω: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΌΛΟΙ Κ ΌΛΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΉΝ!!! ----> http://www.loosechange911.com (http://www.loosechange911.com/)

LuX
29-12-06, 16:19
Τα παραπάνω είναι ένα μικρό δείγμα από την ταινία-ντοκυμαντέρ Loose Change 9/11.

Θα ξαναεπιμείνω κ θα πω: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΌΛΟΙ Κ ΌΛΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΉΝ!!! ---->
H συγκεκριμένη ταινία μαζί με άλλες σχετικές βρίσκονται εδώ και ημέρες στις σελίδες του μεταφυσικού... (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=2003)
Καλό είναι να κάνουμε βόλτες στο μεταφυσικό φόρουμ γιατί κυκλοφορούν διαμάντια ......!!! :)

Δ.

skeptic
02-01-07, 17:20
προβάλλεται μία επιστημονικά έρευνα που αποδεικνύει ότι οι πιθανότητες για να γίνει τηλεφωνική κλήση από τόσο μεγάλο υψόμετρο ( όπως ήταν αυτό των αεροπλάνων )
Δεν ήταν σε μεγάλο υψόμετρο τα αεροπλάνα, δεν πρόλαβαν να ανεβούν ψηλά. Μην ξεχνάς ότι κατευθύνονταν σε χαμηλό ύψος πορεία προς τους δίδυμους πύργους γι'αυτό και όταν οι αεροπειρατές έκλεισαν τους transpoders(συσκευή που μεταδίδει στους ελεγκτές σε αληθινό χρόνο τη θέση του α/φους), οι ελεγκτές πτήσης στα αεροδρόμια έχασαν τα ίχνη των αεροσκαφών από τα radar και τις οθόνες ελέγχου, διότι τα α/φη πετούσαν και χαμηλά και είχαν βγει τελείως από την προκαθορισμένη πορεία.. Τότε αντιλήφθηκαν οι ελεγκτές σε πρώτη φάση ότι έγινε ή αεροπειρατεία ή ατύχημα..
Θα ήθελα όμως να ακούσω προσεκτικά τις συνομιλίες.
Αν μπορείς να τις αποκόψεις ή να τις βρεις ξεχωριστές και μόνο τις συνομιλίες και να τις ανεβάσεις εδώ με κάποιο τρόπο θα ήταν χρήσιμο.. Επίσης αυτό που δεν ξέρω είναι πως κατάφεραν και τις μαγνητoφώνησαν τις συγκεκριμένες τηλεφωνικές κλήσεις.. πέρασαν άραγε μέσω κάποιου recorder του FBI;;

panths
22-01-07, 16:03
[QUOTE=JustAnotherGoneOff]Αgaliarep

Το δικό μου φτωχό μυαλό θεωρεί αδιανόητο ότι κακοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι και πράκτορες δολοφόνησαν τρεις χιλιάδες συμπατριώτες τους για ίδιο ώφελος. Να το ξαναπώ: το δικό μου φτωχό μυαλό θεωρεί αδιανόητο ότι κακοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι και πράκτορες δολοφόνησαν τρεις χιλιάδες συμπατριώτες τους για ίδιο ώφελος.

Πιστεύεις αλήθεια ότι θα κόλαγαν στα θύματα? Εδώ στο Βιετνάμ πότιζαν τους στρατιώτες τους ναρκωτικά και τους έστελναν να σκοτωθούν....Και θα είχαν τύψεις για τους πολίτες; Ούτως ή άλλως άλλοι πήραν την ευθύνη...Σημειωτέων ότι εκείνη τη μέρα ήταν αργία των Εβραίων...Τόσος κόπος και δεν το σκέφτηκαν;

skeptic
03-03-07, 19:33
911: Το BBC είχε ανακοινώσει την πτώση του κτιρίου 7(όνομα: Solomon Brothers), 20 λεπτά πριν αυτό πραγματικά καταρρεύσει!

Δείτε το βίντεο:
http://www.whatreallyhappened.com/IMAGES/BBC-BUSTED-WTC7-911.wmv

http://www.whatreallyhappened.com/IMAGES/bbc_wtc7_2.jpg


http://www.whatreallyhappened.com/bbc_wtc7_videos.html

skeptic
03-03-07, 20:14
Yπόψιν ότι το Google Video προσπάθησε να αποσύρει όλα τα βίντεο που προσπαθούσαν να ανεβάσουν διάφοροι χρήστες του διαδικτύου με το ρεπορταζ του BBC που ..."προέβλεπε" την κατάρρευση του κτιρίου 7.

Δείτε τα σχόλια:
http://video.google.com/videoplay?docid=3994399691500840360

HA HA HA YOU FILTHY GOOGLE TRAITORS . YOU ARE OUT-NUMBERED,OUT-WITTED,,SURRENDER NOW GOOGLE YOU CANT WIN.IF YOU SIDE WITH TYRANNY YOUR FATE IS SEALED.SURRENDER AND BEG FOR MERCY YOU DONT DESERVE.DO YOU REALLY WANT TO FIND OUT HOW ANGRY PEOPLE ARE WITH YOU AND THE SO-CALLED NWO???
posted 3 days ago by GOOGLE HATES AMERICA

I never would have believed the 911 truth movement until google censored this
posted 4 days ago by paul

You are witnessing Google Fascist Censorship in action folks! There are other copies of this video on Google and YouTube. If this one gets removed, just search for "BBC Building 7". Please download the video as soon as you can and re-post it to Google Video. We need to make sure Google doesn't get away with their fascist censorship of the truth.
posted 4 days ago by Google Supports Fascism

skeptic
03-03-07, 22:51
http://www.whatreallyhappened.com/IMAGES/bbc_wtc7_2.jpg
Προσέξτε ότι το κτίριο 7(Salomon Brothers building) διακρίνεται όρθιο και κανονικό πίσω στο βάθος ενώ ταυτόχρονα η δημοσιαγράφος και τα γράμματα του trailer αναγγέλουν ότι κατέρρευσε!

sumotori
12-03-07, 15:05
justanothergoneoff,σοβαρά πιστεύεις ότι έχεις να κάνεις με καλούς ανθρώπους ??

Ρε συ,αυτοί σκοτώνουν και το παιδί τους αν είναι να τα πάρουν χοντρά.

Στους ανώνυμους Αμερικανούς θα κολλήσουν ?

knight_templar
18-03-07, 00:26
Ρε παιδιά προσέξατε κάτι φοβερό;(και ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ) Όλα τα links που δώσατε απο το Youtube έχουν κατέβει. Με την αιτιολογία πως παρέβησαν τους όρους. Μα το Youtube έχει γεμίσει με παράνομα βιντεάκια κάποια απο τα οποία βγάζουν μάτι. Μέχρι και βίντεο κλιπς βρίσκεις, καθώς και ερωτικά βιντεάκια. Να μη μιλήσω για τηλεοπτικές εκπομπές... Και αυτά ήταν που τους πείραξαν;;;;;

Παρακλώ όταν βάζετε ένα Link, να βάζετε και το όνομα του βίντεο έτσι ώστε να κάνουμε search να το βρίσκουμε αν έχει σβηστεί το παλιό. Πλέον κάνει μπαμ ο φασισμός...

agaliarep
19-03-07, 09:25
Ρε παιδιά προσέξατε κάτι φοβερό;(και ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ) Όλα τα links που δώσατε απο το Youtube έχουν κατέβει. Με την αιτιολογία πως παρέβησαν τους όρους.

Ουδέν σχόλιο... Δεν έχουν κατέβει όλα... αλλά... κοίτα να δεις κάτι πράγματα...

agaliarep
23-08-07, 09:31
Μετά από όλα τα παραπάνω κοιτώντας ξανά τα βίντεο αναρωτιέμαι… Ή μήπως θα έπρεπε να είμαι σίγουρος για την θεωρεία ότι οι Αμερικανοί ψεκάζονται με κάτι από τα αεροπλάνα που περνάνε πάνω από τα κεφάλια τους; Δεν ξέρω, πάντως ξανακοιτώντας τα βίντεο, αναρωτιέμαι… μόνο εγώ και κάποιοι άλλοι λιγοι έχουν δει όλα αυτά τα βίντεο; Ή μάλλον για να είμαι πιο ειλικρινής αυτή ήταν απορία φίλου μου, μόνο εμείς κοιτάμε αυτά τα βίντεο; Όσα έχουν μείνει….
Πρέπει να πω ότι χθες έβλεπα πάλι ένα βίντεο που σήμερα δεν υπάρχει….

skeptic
23-08-07, 11:52
Οι αμερικανοί είναι πολύ πιο ψαγμένοι απ'όσο νομίζει ο μέσος έλληνας.
Οι περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας απο αυτούς πηγάζουν πρώτα, ακόμα και οι πιο ακραίες και κατόπιν έρχονται εισαγόμενες στη χώρα μας.
Αρκεί να δείτε τι συμβαίνει και τι λέγεται για την 11η Σεπτέμβρη στα αμερικανικά και διεθνή φόρα.

Τώρα για τα βίντεο του youtube και τη λογοκρισία που έγινε στο βίντεο που έβαλα με το ΒΒC είναι απλά θέμα επιχειρηματικών συμφερόντων. Το BBC σχετίζεται με επιχειρηματική συμφωνία με το GoogleVideo και έχει επίσης όλα τα δικαιώματα για το υλικό που μεταδίδει. Το Youtube με τη σειρά του σχετίζεται με το GoogleVideo. Πρόκειται για μια αλυσίδα μεγαλοσυμφερόντων και νομικίστικων διεργασιών περί πνευματικών δικαιωμάτων κλπ..
Επίσης αποτελούσε μεγάλη δυσφήμιση για το BBC το συγκεκριμένο βίντεο φιάσκο.

agaliarep
23-08-07, 12:12
Οι αμερικανοί είναι πολύ πιο ψαγμένοι απ'όσο νομίζει ο μέσος έλληνας.
Οι περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας απο αυτούς πηγάζουν πρώτα, ακόμα και οι πιο ακραίες και κατόπιν έρχονται εισαγόμενες στη χώρα μας.
Αρκεί να δείτε τι συμβαίνει και τι λέγεται για την 11η Σεπτέμβρη στα αμερικανικά και διεθνή φόρα.

Επι της ουσίας όμως τι γίνεται; Και καλά απο αυτούς πηγάζουν... τους 100, 200, 1000, 1.000.000 τι κάνουν για αυτό; συζητάνε στα διεθνή φόρα; Δηλ. είναι αυτή λογική αντίδραση; Εδώ μόνο βίντεο με τους πράκτορες της ΣΙΑ δεν έχουν βγάλει να τοποθετούν τα εκρηκτικά... Φοβερό... Σκοτώθηκαν κάποιες χιλιάδες άνθρωποι (οι οποίοι είχαν βγει απο το πρώτο κτίριο και τους είπαν να ξαναμπούν) το έκαναν κάποια τυπάκια για οικονομικά, στρατιωτικά κ.α. συμφέροντα και κάθονται και το συζητάνε στα φορα... Τι να πω.
Όπως είχα πει και σε άλλο θέμα, έχουμε πόλεμο. Αυτές οι φιλοειρηνικές μαλακίες, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μαλακίες. Εχουμε πόλεμο, είτε μας αρέσει είτε όχι. Δεν ξέρω εαν είναι η λύση, δεν ξέρω εαν είναι η απάντηση, απλά είναι γεγονός. Και ο πόλεμος δεν είναι απο την Αμερική, προς το Ιρακ, Ιραν (σε λίγο) κτλ. Είναι πόλεμος, ανάμεσα στις πολυεθνικές και στον κόσμο, απλά ο κόσμος δεν το ξέρει...

sumotori
23-08-07, 12:28
Δε νομίζω πως δεν το ξέρει ο κόσμος φίλε agaliarep.

Κι εσύ κι εγώ και οι υπόλοιποι εδώ μέσα το ξέρουμε ότι οι πολυεθνικές κάνουν κουμάντο,αλλά το μόνο που κάνουμε είναι να μιλάμε στο φόρουμ και να επικροτούμε τον ντίσνει και το χόλιγουντ.

Σκέψου λίγο...εσύ τι κάνεις εναντίον των πολυεθνικών ?
Έπαψες να πίνεις κόκα κόλα ?

Y1annis
23-08-07, 12:35
Είναι πόλεμος, ανάμεσα στις πολυεθνικές και στον κόσμο, απλά ο κόσμος δεν το ξέρει...

Ποιες πολυεθνικές θεωρείς πως έχουν βάλει ως στόχο τους ανθρώπους?

Για να προλάβω δεν ρωτάω ειρωνικά ή σαρκαστικά, αλλά ειλικρινά.

sumotori
23-08-07, 13:10
Ελπίζω να μου επιτρέπει ο agaliarep...

Μιλάμε νομίζω για το σύνολο των πολυεθνικών.
Αυτός είναι και ο λόγος που ονομάζονται πολυεθνικες...βρίσκονται παντού.

Ο ρόλος τους είναι πολύ πιο ύποπτος από ότι μπορούμε να φανταστούμε.
Ένας ιδιότυπος φασισμός.

skeptic
23-08-07, 13:41
Δεν είναι μόνο οι πολυεθνικές είναι γενικότερα η διεθνής κεφαλαιοκρατία, ένα πλέγμα συμφερόντων. Θες να το πεις νέα παγκόσμια τάξη, θες να το πεις διεθνείς τράπεζες, θες να το πεις σύμπλεγμα στρατιωτικοβιομηχανικού κατεστημένου, το θέμα είναι ότι υπάρχει μια αυταρχική δύναμη υπεράνω του οποιουδήποτε επιφανειακού δημοκρατικού ελέγχου που μπορούν να ασκήσουν οι πολίτες.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι υπεράνω του χρήματος μεγαλoμανείς και με την αίσθηση του κυρίαρχου του κόσμου.

agaliarep
23-08-07, 13:58
Συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά έχω δουλειά. Μπορεί να είμαι πολύ σύντομος. Όλες οι πολυεθνικές έχουν βάλει λόγω όλους τους ανθρώπους. Ο λόγος; Απλός. Το χρήμα. Είναι έτοιμες να κάνουν το οτιδήποτε, μα το οτιδήποτε για το κέρδος.
Μιλάμε για την 11η Σεπτεμβρίου. Ποιος κέρδισε από αυτό που έγινε. Εάν δεις τα βίντεο, εάν υπάρχουν τέλος πάντων, θα διαπιστώσεις ότι υπήρχαν κάτι τυπάκια οι οποίοι ασφάλισαν τα κτίρια, τουλάχιστον το μερίδιο που τους αντιστοιχούσε για τρομοκρατικό χτύπημα λίγο καιρό πριν γίνει. Συγκεκριμένα υπάρχει κάποιος που δεν θυμάμαι το όνομα του, ο οποίος με κόστος 15.000.000 δολάρια κέρδισε 7 δις δολάρια. Δεύτερο και ποιο σημαντικό, οι Αμερικανοί Πετρελαιάδες έβγαλαν πολύ περισσότερα βάζοντας χέρι στα πετρέλαια του Ιρακ, μια και δώθηκε το πράσινο φως για επιθέσεις παντού. Οι εξοπλιστικές βιομηχανίες χέστηκαν στο χρήμα πουλώντας όλο και νέα όπλα και πύραυλους στο κράτος (που τα πληρώνουν οι πολίτες). Δημιούργησαν τρόμο πραγματικά στους Αμερικανούς, χαρακτηριστικό παράδειγμα στο «ακύρηκτος πόλεμος» του Μουρ, όπου λέει ότι μόνο από τον τρόμο που προκλήθηκε γενικά και προκαλούν γενικά οι τηλεοράσεις στις ΗΠΑ, αυξήθηκε η πώληση των όπλων, συναγερμών, ασφαλειών. Ο πόλεμος γίνεται από τις εταιρείες ενάντια στους πολίτες για το κέρδος. Μπορούν να σκοτώσουν από μία γάτα, μέχρι μερικές χιλιάδες ανθρώπους, όπως έγινε και στις 11/9.
Θα επανέλθω.

Δεν είναι μόνο οι πολυεθνικές είναι γενικότερα η διεθνής κεφαλαιοκρατία, ένα πλέγμα συμφερόντων. Θες να το πεις νέα παγκόσμια τάξη, θες να το πεις διεθνείς τράπεζες, θες να το πεις σύμπλεγμα στρατιωτικοβιομηχανικού κατεστημένου...

συμφωνώ απόλυτα.

teoilio
23-08-07, 14:03
...θα διαπιστώσεις ότι υπήρχαν κάτι τυπάκια οι οποίοι ασφάλισαν τα κτίρια, τουλάχιστον το μερίδιο που τους αντιστοιχούσε για τρομοκρατικό χτύπημα λίγο καιρό πριν γίνει. Συγκεκριμένα υπάρχει κάποιος που δεν θυμάμαι το όνομα του, ο οποίος με κόστος 15.000.000 δολάρια κέρδισε 7 δις δολάρια.

Κι αν δεν κάνω λάθος φίλτατε agaliarep αυτό το τυπάκι του οποίου δεν θυμάσαι το όνομά του (γιατί το είπανε μια φορά και μετά θάφτηκε), ήταν και ξάδερφος του χαζο-πλανητάρχη Bush....

agaliarep
23-08-07, 14:11
Κι αν δεν κάνω λάθος φίλτατε agaliarep αυτό το τυπάκι του οποίου δεν θυμάσαι το όνομά του (γιατί το είπανε μια φορά και μετά θάφτηκε), ήταν και ξάδερφος του χαζο-πλανητάρχη Bush....
Όχι. Ο μικρός αδελφός του Π@πάρα έχει μια εταιρεία που βάζει συστήματα ασφαλείας. Η εταιρεία του ήταν αυτή που ανέλαβε την ασφάλεια των πύργων ένα χρόνο πριν το χτύπημα. Μια εβδομάδα πριν είχαν πρόβλημα με την ασφάλεια του κτιρίου γιατί έγινε διακοπή ρεύματος. Τίποτα για ένα ολόκληρο βράδι δεν λειτούργησε. Οι κάμερες, οι συναγερμοί κτλ. Αυτό το επιβεβαιώνει ο υπεύθυνος ασφαλείας των Πύργων, ο οποίος στις 11 Σεπτεμβρίου σώθηκε γιατί είχε άδεια. (τυχαία; Δεν ξέρω) Αυτό για όσους ίσως αναρωτιούνται πότε έβαλαν τα εκρηκτικά.
Στο κτίριο για ένα ολόκληρο βράδι δεν λειτουργούσε τίποτα.

Y1annis
23-08-07, 14:27
Και εγώ θεωρώ πως υπάρχει ένας πυρήνας ανθρώπων ο οποίος κινεί τα παγκόσμια νήματα των γεγονότων.

Το θέμα όμως είναι πως είναι τόσο καλά κρυμένοι που πιστεύω δεν θα μπορούσαμε να τους βρούμε τόσο εύκολα.

Τώρα σε σχέση με τον "έξυπνο" πλανητάρχη μας και τους συγγενείς τους. Πιστεύω απλά πως είτε είναι ψέματα, αφού ποιος μπορεί να πίστευε πως δεν θα γινόταν γνωστό ένα τέτοιο κέρδος. Είτε απλά δεν τους ενδιέφερε αν θα το μάθουν οι ευρύτερες μάζες, κάτι που μάλλον δεν μου κάνει.

skeptic
23-08-07, 15:45
Συγκεκριμένα υπάρχει κάποιος που δεν θυμάμαι το όνομα του, ο οποίος με κόστος 15.000.000 δολάρια κέρδισε 7 δις δολάρια.
Λάρυ Σίλβερστάϊν, εβραίος (τί άλλο...)
όλο το σύμπλεγμα του παγκόσμιου κέντρου εμπορίου άνηκε παραδοσιακά σε εβραικά συμφέροντα όπως και το κτίριο 7 (Salomon Brothers Building).
Ο ίδιος ο Σίλβερσταϊν παραδέχτηκε(του "ξέφυγε") σε συνέντευξή του ότι δόθηκε εντολή να το κατεδαφίσουν: το κτίριο 7... gave the order to "pull it" όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=C3E-26oVIIs

Αν δεν έπεφτε όλο το σύμπλεγμα μαζί με το κτίριο 7 δεν θα έπερναν τα λεφτά από την ασφάλεια..
Είναι περίπου το ίδιο με αυτό που κάνουν και οι εφοπλιστές.. αν δεν βυθιστεί τελείως το καράβι δεν έχει κοκκό!

Όλοι μέσα στο στενό κύκλο ήξεραν.

sumotori
23-08-07, 18:13
Θα θεωρηθώ σπαστικός και υπεράνω αλλά νομίζω πως και μόνο το ότι το συζητάμε,δείχνει την άγνοια και τη σύγχυσή μας μας.

Είναι δυνατόν να ΜΗΝ ήταν προκάτ το χτύπημα ??

agaliarep
24-08-07, 11:43
Ακριβώς αυτός ήταν ο τύπος που έλεγα…
Το θέμα για μένα ήταν αρχικά εάν το έριξαν οι ίδιοι ή εάν απλά ήξεραν για το κτύπημα και απλά το άφησαν. Βέβαια η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι Αμερικανοί δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη…
Παρόλα αυτά το ερώτημα μένει. Οι Αμερικανοί έχουν μια «εξουσία» όποια και εάν είναι αυτή που σκοτώνει κάποιες χιλιάδες πολίτες. Και;

agaliarep
11-09-07, 15:50
Το ρολόι μου δείχνει 15:46, πριν από 6 χρόνια σχεδόν 3000 άτομα σκοτώθηκαν.
Σαν σήμερα πριν 6 χρόνια άρχισε ο «πόλεμος» εντός και εκτός των εισαγωγικών.
Πριν 6 χρόνια ξεκίνησε η Συνωμοσιολογία και δεν θα σταματήσει ποτέ.
Οι νεκροί έμειναν νεκροί και οι δολοφόνοι ελεύθεροι…

Y1annis
11-09-07, 16:05
Και οι ζωντανοί φοβισμένοι...

skeptic
11-09-07, 17:52
Και οι ζωντανοί φοβισμένοι...

μέσω του φόβου κυβερνάνε ευκολότερα...

trade freedom for security δεν έλεγαν οι δυνάστες αμέσως μετά τα χτυπήματα;

Tι καλύτερο γι'αυτούς καθεστώς ανελευθερίας από ένα καθεστώς συνεχούς φόβου..;

H πάγια τακτική τους για να περνάνε φασιστικά μέτρα που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα περνούσαν ποτέ, διαλεκτική Εγκελς ή...
..PROBLEM>REACTION>SOLUTION:
http://www.youtube.com/watch?v=_IxnNWZu-Ak

skeptic
13-09-07, 17:51
Ο ορισμός της «θεωρίας συνομωσίας»:

19 ερασιτέχνες πιλότοι οι οποίοι μετά βίας πετούσαν μονοκινητήρια Τσέσνα, καθοδηγούμενοι από ένα Μουσουλμάνο με πρόβλημα στα νεφρά μέσα σε μία σπηλιά, κυβέρνησαν 4 εμπορικά τζάμπο τζετ χρησιμοποιώντας πλαστικούς χαρτοκόφτες και τα οδήγησαν σε στόχους των ΗΠΑ με τεράστια ακρίβεια ενώ ταυτόχρονα ολόκληρη η στρατιωτική μηχανή των ΗΠΑ έμεινε ανενεργή για πάνω από μια ώρα. Τρία κτίρια από τσιμέντο και ατσάλι ισοπεδώθηκαν και έλιωσαν, καταρρέοντας ακριβώς πάνω στα ίδια τους τα θεμέλια με ταχύτητα ελεύθερης πτώσης, αψηφώντας τους φυσικούς νόμους.
;)

tsilof
13-09-07, 18:28
Ο ορισμός της «θεωρίας συνομωσίας»:

19 ερασιτέχνες πιλότοι οι οποίοι μετά βίας πετούσαν μονοκινητήρια Τσέσνα, καθοδηγούμενοι από ένα Μουσουλμάνο με πρόβλημα στα νεφρά μέσα σε μία σπηλιά, κυβέρνησαν 4 εμπορικά τζάμπο τζετ χρησιμοποιώντας πλαστικούς χαρτοκόφτες και τα οδήγησαν σε στόχους των ΗΠΑ με τεράστια ακρίβεια ενώ ταυτόχρονα ολόκληρη η στρατιωτική μηχανή των ΗΠΑ έμεινε ανενεργή για πάνω από μια ώρα. Τρία κτίρια από τσιμέντο και ατσάλι ισοπεδώθηκαν και έλιωσαν, καταρρέοντας ακριβώς πάνω στα ίδια τους τα θεμέλια με ταχύτητα ελεύθερης πτώσης, αψηφώντας τους φυσικούς νόμους.
;)
Με αποτέλεσμα να γίνουν πιστευτοί χωρίς αντιρήσεις από τον υπόλοιπο κόσμο...

Και ζήσαν αυτοί καλά...και μεις goodysimo :D :D

skeptic
03-10-07, 23:37
Mέλος της υπερπλούσιας σεφαρντί δυναστείας των Ροκφέλερ γνώριζε για την 911 τις προ-σχεδιασμένες επιθέσεις σε Αφγανιστάν και Ιρακ και τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους θα συμβούν, τουλάχιστον 11 μήνες πριν την 911.

Δείτε την συγκλονιστική κατάθεση ντοκουμέντο του Άαρον Ρούσσο(R.I.P.) λίγους μήνες πριν πεθάνει από καρκίνο.

http://www.youtube.com/watch?v=YCmsT_I6SaE

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:
http://video.google.com/url?docid=5420753830426590918

Δείτε πως προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν στη νέα-τάξη ως μέλος της C.F.R.

επίσης ... εμφυτεύσεις RFID μικροτσίπ, δίχως μετρητά κοινωνία παγκόσμιας παρακολούθησης, μεγάλος αδερφός, παγκόσμια κυβέρνηση, τωρινά και μελλοντικά σχέδια διεθνών τραπεζιτών και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

Historic Interview with Film-maker Aaron Russo (απο τον Alex Jones)

skeptic
04-10-07, 16:24
H στυγνή κυνική ομολογία του Νίκολας Ροκφέλερ περί "γεγονότος"-"event" που θα δράσει ως καταλύτης για τις επιθέσεις σε Αφγανιστάν και Ιρακ με απώτερο σκοπό τον ενεργειακό έλεγχο των περιοχών στην Κασπία και μέση ανατολή, μια ομολογία 11μήνες πριν την 11η σεπτεμβρίου.

"He’s the one (N.Rockfeller) that told me 11 months before 9/11 ever happened that there was going to be an event, never told me what the event was going to be, and out of that event we were going to invade Afganistan to run pipelines from the Caspian Sea, were were going to invade Iraq to take over the oil fields and establish a base in the middle east and make it all part of the new world order and we’d go after Chavez in Venezuela.” - Ααρον Ρούσσο (to Alex Jones)
μεταφρ.
Αυτός ήταν (ο Νίκολας Ροκφέλερ, μέλος της δυναστείας διεθνών τραπεζιτών Ροκφέλερ, ο ίδιος μεγαλοδικηγόρος και φίλος του Ααρόν Ρούσο) που μου είπε 11 μήνες πριν συμβεί η 9/11 ότι επρόκειτο να συμβεί ένα γεγονός, ποτέ δεν μου είπε τι θα ήταν αυτό, και εξαιτίας αυτού του γεγονότος πρόκειται να εισβάλουμε στο Αφγανιστάν για να δρομολογήσουμε αγωγούς από την Κασπία Θάλασσα, μετά πρόκειται να εισβάλουμε και στο Ιρακ για να καταλάβουμε τις πετρελαιοπηγές και να εγκαταστήσουμε μία βάση στη μέση ανατολή και να τα κάνουμε όλα μέρος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μετά θα πάμε εναντίον του Τσάβεζ στη Βενεζουέλα."

Ανάλογα ένα χρόνο πριν την 11η σεπτεμβρίου οι νεοσυντηρυτικοί του Μπους αναφέρονταν σε παρόμοιο "event" τύπου Περλ Χάρμπορ που κρίνονταν ως απαραίτητο για να επιταχύνουν τα νεοταξικά σχέδια τους, όλα αυτά γραμμένα στο ιμπεριαλιστικό έγγραφο τους "Project for A New American Century" PNAC "Rebuilding Americas Defenses"

http://www.newamericancentury.org/RebuildingAmericasDefenses.pdf
(κατεβάστε το PDF ~800kb)
δείτε σελ. 63:«Further, the process of transformation,even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event – like a new Pearl Harbor.»
μεταφρ.
Επιπλέον η διαδικασία της μετατροπής, ακόμα και αν φέρει επαναστατική αλλαγή, πιθανόν θα είναι χρονοβόρα, εκτός και εάν συμβεί κάποιο καταστροφικό και καταλυτικό γεγονός, σαν ένα νέο Περλ Χάρμπορ.

Μιχάλης
23-11-07, 16:15
Μου εστάλη αυτό το βίντεο από κάποιον φίλο. Σας το παραθέτω χωρίς να κάνω απολύτως κανένα σχόλιο και περιμένω το δικό σας σχολιασμό.http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_gr.htm#Main (http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_gr.htm#Main)

tsilof
23-11-07, 16:47
Μιχάλη δε νομίζω πως κανείς είχε αμφιβολίες για το αν στο Πεντάγωνο έπεσε ή όχι Μπόινγκ :eek:
Ειδικότερα μετά το βιντεάκι που παρέθεσες...
Υπάρχουν ανάλογα βιντεάκια που εξηγούν και το γεγονός ότι δεν υπήρχε πιθανότητα να πέσουν έτσι οι δύο πύργοι, τρόπος που παραπέμπει σε ελεγχόμενη έκρηξη ;) .
Απ'οτι θυμάμαι στις προηγούμενες σελίδες υπάρχουν σχετικές αναφορές σε αυτό...
Πάντως , όλα τα λεφτά είναι το ανέγγιχτο γρασίδι (του γκολφ) :eek:

skeptic
23-11-07, 22:57
Yπάρχει άρθρο από το popular mechanics που αντικρούει τους ισχυρισμούς από αυτό το βίντεο..
http://www.popularmechanics.com/technology/military_law/1227842.html?page=9
Το θέμα δεν είναι τι πέτυχε το πεντάγωνο που μάλλον ποτέ δεν πρόκειται να το μάθουμε με βεβαιότητα, άλλωστε πολλά από τα CCTV βίντεο που κατέγραψαν την πρόσκρουση κρατιούνται ακόμα απόρρητα 6 χρόνια μετά! Φανταστείτε ότι έβγαλαν στη δημοσιότητα το μοναδικό βίντεο από το οποίο δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα! Επειδή το πεντάγωνο ήταν άκρως φυλασόμενος στόχος και επείδη ο τρόπος που έγινε η επίθεση απαιτούσε χειρισμούς χειρουργικής ακρίβειας του επιβατικού αεροσκάφους μου φαντάζει και εμένα κάπως απίθανο να έγινε όπως το περιγράφει η κυβέρνηση.

Το κυρίως θέμα όμως είναι ποιος επωφελήθηκε από την συνολική επίθεση.

Ποιος παρακαλούσε να συμβεί ένα νέο περλ χάρμπορ για να επιταχυνθούν τα νεοταξικά σχέδια;

Απάντηση: Οι νεοσυντηρητικοί του Μπους.

Ποιος κέρδισε δισεκατομμύρια και έναν εγχώρια φοβισμένο και καλύτερα ελεγχόμενα λαό από τις εισβολές στο αφγανιστάν και ιδίως στο Ιράκ;

Απάντηση: Οι νεοσυντηρητικοί του Μπους.

προσέξτε επίσης τους Ροκφέλερ ένα κύριο πιόνι της νέας τάξης (μάλλον ο βασιλιάς) που επιδιώκει αποδυνάμωση και ενοποίηση των ΗΠΑ στην βορειοαμερικανική ένωση και μια παγκόσμια κυβέρνηση με ενιαίο ψευτονόμισμα, δικαστήρια, αστυνομικό-στρατό, ελεγχόμενο μόνιμα φοβισμένο πληθυσμό με μικροτσιπ και κάμερες, ενιαία θρησκεία(?)... κλπ..

Για να επιτευχθούν όλα αυτά χρειαζόταν ένας αόρατος οργουελιανός πόλεμος "εναντίον της τρομοκρατίας" που δεν θα τελειώνει ποτέ..

ε όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...

Μιχάλης
24-11-07, 11:53
Όπως έχουμε ξαναπεί, το τι ακριβώς συνέβη την 11-9 πιθανώς να μην το μάθουμε ποτέ. Ένα μέρος της αλήθειας ίσως μόνο όταν, μετά από δεκαετίες, ανοίξουν τα απόρρητα αρχεία αλλά και πάλι είναι εξαιρετικά αμφίβολο.
Το βίντεο σας το παρέθεσα, δεδομένου ότι βρήκα μερικά σημεία του να έχουν ενδιαφέρον και να βοηθούν, ίσως, στη συζήτηση που έχει ανοιχτεί.

Aristedis
02-12-07, 18:35
Τα αεροπλάνα τα έριξε ο Μπιν Λάντεν και ο Μπους έκανε τους πολέμους διότι του το είπε ο God.Τα υπόλοιπα είναι ακροδεξιές κωρόνες...

Ας κάνω και εγώ λίγη πλάκα...

Αν ομιλήσομε ολίγον σοβαρά θα καταλήξομε εις το συμπέρασμα ότι η επίθεσις ήτο άλλη μια ενέργεια εκ μέρος του θύματος όχι και πολύ καλά σκηνοθετιμένη ,όπως και άλλαι εις το παρελθόν ,ωστε να νομιμοποιείσουν μιαν μελλοντικήν στρατιωτικήν επιχείρισιν.Και ο πόλεμος πρέπει να δικαιολογείται εις την παγκόσμιον κοινώτηταν.Αν δεν υπάρχει λόγος δημιουργείς...

Το ερώτημα είναι.Διατί τόσον μεγάλον συμβάν;Οι Ιάπωνες δια να εισβάλουν εις την Ματζουρίαν απλώς ανατίναξαν έν σιδηρόδρομον...

Αλεξης15
13-12-07, 10:52
Εγώ νομίζω πως θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Aristedis τον Μπιν λάντεν τον έχουν εκπαιδεύσει οι ίδιοι οι Αμερικάνοι άλλωστε είναι αστείο να νομίζει κανείς πως δυο τεράστια αεροπλάνα ξέφυγαν από το σχέδιο πτήσης, μάλλον τέσσερα και κανείς δεν έκανε τίποτα ή πως οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ, της Αμερικής και της Αγγλίας δεν ήξεραν ή οι ίδιοι παρότρυνανα τις επιθέσεις ή το περισσότερο τις άφησαν να συμβούν.

Viktor_Belenko
11-03-09, 12:40
Καλημέρα,

Σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο, πέντε κρατούμενοι στο Γκουαντάναμο ομολόγησαν την ενοχή τους για την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, χωρίς να δηλώνουν μετάνοια.

Την ευθύνη για την 11η Σεπτεμβρίου ανέλαβαν πέντε κρατούμενοι στο Γκουαντάναμο

http://asset.tovima.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/993857_b.jpg

Κείμενο, με το οποίο αναλαμβάνουν την ευθύνη για τον θάνατο περίπου 3.000 ανθρώπων στο τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, εκφράζοντας παράλληλα υπερηφάνεια για την πράξη τους, συνέταξαν οι πέντε κρατούμενοι στο Γκουαντάναμο που κατηγορούνται για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times της Νέας Υόρκης.

Πηγή και συνέχεια:

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=993857

To δημοσίευμα των New York Times μπορεί να βρεθεί εδώ:

http://www.nytimes.com/2009/03/10/us/10gitmo.html?_r=1&scp=1&sq=Shura%20council&st=cse

Φιλικά.

Άπαν
11-03-09, 14:01
Η παράπανω ομολογία που απ' ό,τι φαίνεται παρέδωσαν στις στρατιωτικές αρχές των Ε.Π.Α. οι πέντε (5) κρατούμενοι στις φυλακές του Γκουαντανάμο σύμφωνα με την οποία αναλαμβάνουν την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου και μάλιστα δηλώνουν υπερήφανοι δώθηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι φυλακές που βρίσκονται σε στρατιωτική βάση στην Κούβα επιφυλάσσουν άθλιες συνθήκες κράτησης , με βασανισμούς , απουσία δίκης κτλ.

Το πλήρες κείμενο της ομολογίας δεν έχει ακόμα παραδωθεί, αμφιβάλλω αν θα είναι αξιόπιστη . Πιθανολογώ ότι θα είναι ένα πέτσινο κείμενο με σκοπό να ικανοποιήσει την εσωτερική κοινή γνώμη των Ε.Π.Α. , "δικαιολογει" ως ένα βαθμό την ύπαρξη μιας τέτοιας φυλακής στη διεθνή κοινή γνώμη και - εν τέλει - δίνει την απαραίτητη αφορμή για κλείσιμο της φυλακής , σύμφωνα με ότι έχει εξαγγείλει ο πρόεδρος Ομπάμα (http://www.voanews.com/greek/archive/2009-01/2009-01-23-voa3.cfm?CFID=134386708&CFTOKEN=49401591&jsessionid=003055f31386d189b5dd375a5d2018662333) .

Viktor_Belenko
07-04-09, 09:44
Καλημέρα,

Παραθέτω ορισμένα νέα συγκριτικά στοιχεία σε σχέση με ένα επιχείρημα της συνομωσιολογικής θεωρίας, ότι δηλαδή ο χρόνος αναχαίτισης της αμερικανικής αεροπορίας ήταν αδικαιολόγητα μεγάλος, υποννοώντας ότι στην πραγματικότητα τα δυο αεροπλάνα που έπεσαν στους δίδυμους πύργους, σκόπιμα αφέθηκαν να συνεχίσουν την πορεία τους.

Ένα μικρό επιβατηγό αεροσκάφος εκλάπη από καναδική σχολή πιλότων και «εισέβαλε» σε αμερικανικό εναέριο χώρο, όπου αναχαιτίστηκε από αμερικανικά μαχητικά πάνω από το Ουισκόνσιν. Η αναχαίτιση έγινε χθες.

"Apparently, somebody jumped over the fence and just jumped into an aircraft," (σ.σ. Κάποιος απλά πήδηξε τον φράκτη και πήρε το αεροπλάνο) Judi Maundrell, the college's vice president of academics and student services, told the Thunder Bay News Source. "It was sitting as usual parked on the ramp. They keys are in all the aircrafts because students are using them."

To περιστατικό κατέληξε με το Cessna να προσγειώνεται σε έναν αυτοκινητόδρομο και τον πιλότο να εξαφανίζεται με τα πόδια, αν και συνελλήφθη στην συνέχεια από το FBI.

Federal, state and local authorities launched a manhunt for the pilot, who was identified by the FBI as Adam Leon, 31, a native of Turkey who became a Canadian citizen last year, according to FBI spokesman Richard Kolko. He was formerly known as Yavuz Berke, though officials did not indicate a reason for the name change.

Μελετώντας τους χρόνους ανταπόκρισης όμως, είναι φανερό ότι ακόμα και σήμερα, 8 χρόνια μετά την εντεκάτη Σεπτεμβρίου, η αναχαίτιση ενός άγνωστου αεροπλάνου που θα εμφανιζόταν ξαφνικά, δεν θα γίνονταν αρκετά έγκαιρα ώστε να αποτραπεί τρομοκρατικό χτύπημα:

The Cessna departed at about 3 p.m. ET and flew over Lake Superior less than half an hour later, according to NORAD officials. F-16 fighter jets intercepted the pilot near Michigan's upper peninsula border with Wisconsin at 4:43 p.m., and have tracked the Cessna since.

Αξίζει να σημειωθεί δε ότι το συγκεκριμένο αεροπλάνο ήταν έκδοχο μεγάλης εμβέλειας και επιπλέον ήταν έμφορτο με καύσιμα, με δυνατότητα να πετάξει επί επτά συνεχείς ώρες.

Ross says the plane is a long-range version of a Cessna 172. It was fully fueled, giving it about seven hours of flying time.

Να σημειώσω τέλος ότι γίνεται για ακόμα μια φορά φανερό ότι κανένας δεν θα αναλάμβανε την ευθύνη για να καταρριφθεί ένα πολιτικό αεροπλάνο χωρίς προηγουμένως να υπάρξει μια θετική επιβεβαίωση ότι το πλήρωμά του όντως έχει πρόθεση για κάποια τρομοκρατική ενέργεια. Και τέτοια επιβεβαίωση δεν είναι δυνατόν να υπάρξει:

NORAD spokesman Michael Kucharek said the F-16 pilots had made visual contact with the pilot and knew that the person flying the Cessna was aware that the F-16s were there. He was "unresponsive to their non-verbal directions and ... not in contact with the FAA controllers," Kucharek said. FAA officials also said the Cessna's pilot did not respond to repeated efforts to hail him on all radio frequencies.
Πηγές:

U.S. continues to track stolen plane(Wausau Daily Herald-με αρκετά σχόλια) (http://www.wausaudailyherald.com/article/20090406/WDH0101/90406177/1981)

Authorities: Pilot of stolen plane captured after fleeing on foot(CNN) (http://edition.cnn.com/2009/US/04/06/stolen.plane/index.html)

Stolen Cessna's Pilot Captured(ΑΒC-με αρκετά σχόλια) (http://abcnews.go.com/Technology/story?id=7273710&page=1)

Εκλεψε αεροπλάνο στον Καναδά και το προσγείωσε σε αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ (http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_0_07/04/2009_274233)(Καθημερινή)

Φιλικά.

Αλεξης15
07-04-09, 13:06
Δεν ξέρω αν το έχει γράψει κανένας άλλος αλλά με αφορμή την εκπομπή του Χαρδαβέλλα το Σάββατο αυτό που μου έκανε εντύπωση και δεν είχα ξανακούσει ήταν αυτό που είπε αυτός από την Νέα Υόρκη ότι τα αεροσκάφη αυτού του τύπου έφεραν ένα σύστημα με το οποίο μπορούσες να παρακάμψεις τους πιλότους και να πλοηγήσεις το σκάφος από το έδαφος με τηλεχειρισμό, είπε μάλιστα ότι οι Γαλλικές αερογραμμές παρήγγιλαν τα αεροσκάφη τους χωρίς το σύστημα αυτό ή το αφέρεσαν μετά. Με όλο τ σεβασμό για τα θύματα πραγματικά αυτοί ήταν αποτέλεσαν μια μεγάλη θυσία. Πάνω στα πτώματά τους κάποιοι έχτισαν και χτίζουν περιουσίες και πολιτικές. Αν είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος πως κάποιοι ΄"τρομοκράτες" έκαναν κάτι τέτοιο. Οι μόνοι τρομοκράτες είναι αυτοί που εκπροσωπούν τη νέα τάξη πραγμάτων και αυτοί οργάνωσαν το χτύπημα.

Viktor_Belenko
27-04-09, 21:28
Καλησπέρα,

Πριν λίγες ημέρες ανέβηκε στο youtube μια συνέντευξη ενός Δανού επιστήμονα σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, ο οποίος υποστηρίζει ότι η κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων οφείλεται σε χρήση εκρηκτικών και συγκεκριμένα νανοθερμίτη.

Η συνέντευξη βρίσκεται εδώ: (http://www.youtube.com/watch?v=8_tf25lx_3o&feature) Διάρκεια 10' και 30'', στα δανέζικα με αγγλικούς υπότιτλους.

Μια απομαγνητοφώνηση αυτής μπορεί να βρεθεί στο ακόλουθο blogpost: (http://michaelfury.wordpress.com/2009/04/11/the-rest-is-silence/)

Άρθρο στην wiki για τους θερμίτες: (http://en.wikipedia.org/wiki/Metastable_intermolecular_composite)

Και βέβαια, η αντίθετη άποψη: (http://www.debunking911.com/thermite.htm)

Φιλικά.

gogos888
10-09-09, 11:59
Από το Troktiko σήμερα:
http://troktiko.blogspot.com/2009/09/video_4446.html

Fox_Mulder
23-11-10, 02:24
Επαναφέρω το θέμα καθώς το ζήτημα της ύπαρξης ή όχι εκρηκτικών στο WTC έχει επανέλθει στο προσκήνιο, μετά τις έρευνες που έγιναν σε σκόνη από το σημείο μηδέν από το πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης.
Ολόκληρο το paper μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:
http://www.bentham.org/open/tocpj/articles/V002/7TOCPJ.pdf

Το συμπέρασμα του;

Based on these observations, we conclude that the red
layer of the red/gray chips we have discovered in the WTC
dust is active, unreacted thermitic material, incorporating
nanotechnology, and is a highly energetic pyrotechnic or
explosive material.