PDA

Επιστροφή στο Forum : Τσιγγάνικη Μαγεία;


Μιχάλης
15-10-06, 11:46
Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια εμπειρία που μου συνέβη μόλις χθες. Ήμουν στο σταθμό του προαστειακού της Κορίνθου, περιμένοντας το φίλο μου το Γιώργο να έρθει από Αθήνα, όταν με πλησίασε μια τσιγγάνα και άρχισε να μου λέει τις γνωστές "προβλέψεις" που κάνουν, χωρίς να τις ζητήσω, ωστόσο της έδωσα ένα τσιγάρο όταν μου το ζήτησε. Τότε κάθισε μαζί μου και, ανάμεσα σε διάφορα περίεργα που μου είπε (με αρκετά υψηλό ποσοστό επιτυχίας τολμώ να πω, η οποία δεν οφειλόταν σε σύμπτωση αν κρίνω από τις λεπτομέρειες), μου "αποκάλυψε" πως κάποιος στο παρέλθόν είχε προσπαθήσει να μου κάνει κακό με μεθόδους μαγείας. Μου ζήτησε να πάρω το χαρτί της απόδειξης του καφέ στο χέρι μου, να το κλείσω στη χούφτα μου και να επαναλάβω κάποια λόγια μετά από εκείνη. Όταν άνοιξα το χέρι μου, το χαρτί είχε εξαφανιστεί και στη θέση του υπήρχε μια...ελιά, μαύρη!
Αποκλείω την περίπτωση ταχυδακτυλουργικού τρικ, δεδομένου ότι το χαρτί το πήρα μόνος μου στο χέρι και εκείνη δεν παρενέβη καθόλου ώστε με τρόπο να βάλει μια ελιά στην έτσι κι αλλιώς κλειστή μου χούφτα. Μου είπε πως η μαύρη ελιά αποδείκνυε την περίπτωση μαγείας εκ μέρους κάποιου ατόμου και πως, με τις ευχές που και οι δύο επαναλάβαμε, το "κακό" είχε πλέον εξορκιστεί. Να σημειωθεί πως όλο αυτό το σκηνικό δνε μου κόστισε χρηματικά.
Φεύγοντας, μου ζήτησε αν ξαναβρεθούμε να της κάνω δώρο ένα μαντίλι και μου είπε "με το καλό να δεχτείς το φίλο σου το Γιώργο που περιμένεις", χωρίς φυσικά έως τότε να της έχω αποκαλύψει αν περιμένω κάποιον ή αν ταξιδεύω εγώ, πολύ περισσότερο ότι εκείνος που περίμενα λεγόταν όντως Γιώργος...
Περιμένω τα σχόλια και τις τοποθετήσεις σας...

Giorgos
15-10-06, 14:17
Ειχες ποτε μπλεξιματα με τσιγγανους; κοπελες κυριως; Αν οχι τοτε δεν νομιζω να τιθεται θεμα τσιγγανικης μαγειας καν.. σιγουρα οχι τσιγγανικης. Ενδεχομενος γενικοτερα μαγειας, αν και δεν ειμαι και πολυ τις αποψης οτι υπαρχει μαγεια γενικοτερα..

agaliarep
15-10-06, 14:30
Θα επανέλθω αργότερα σε αυτό όπως και σε πολλά άλλα θέματα. Μου κάνει εντύπωση που το λες εσύ Μιχάλη γιατί έχει σημασία όχι μόνο τι λέει ο καθένας αλλά και το ποιός είναι αυτός. Μια ερώτηση, πως ήταν αυτή; Τι φορούσε ή αν πρόσεξες κάτι άλλο περίεργο πάνω της.

Μιχάλης
15-10-06, 19:04
Ποτέ δεν είχα μπλεξίματα με τσιγγάνους και οπωσδήποτε δεν έγινε κανενός είδους τρικ. Η τσιγγάνα ήταν σχετικά μεγάλη σε ηλικία, όσο μπορεί να καταλάβει κανείς την ηλικία των τσιγγάνων βέβαια, φορούσε τα συνηθισμένα ρούχα που συνηθίζουν, τα οποία ήταν χρώματος καφέ και πράσινου και δεν μου ζήτησε καθόλου χρήματα. Φυσικά, δεν βιάζομαι να μιλήσω για κάποιο μεταφυσικό φαινόμενο, εκείνο όμως που διαβεβαιώνω είναι πως δεν έγινε κάποιο ταχυδακτυλουργικό κόλπο, αφού μόνος μου κράτησα το χαρτί στο χέρι, κλειστό και δεν το άνοιξα ούτε κι εκείνη έριξε κάτι μέσα του. Δεν ξέρω πως αλλιώς να σας περιγράψω την εμπειρία, ελπίζω να πήρατε μια γεύση.

agaliarep
15-10-06, 20:40
Είναι γεγονός ότι οι τσιγγάνοι μπορούμε να πούμε ότι σπάνε γενικά γρήγορα. Δηλ. μετά από μία ηλικία δεν μπορείς να προσδιορίσεις την ηλικία τους. Είναι γεγονός ότι από το παρελθόν γνωρίζω πάρα πολλές περιπτώσεις γυναικών τσιγγάνων όπου θα μπορούσα να πω ότι είχαν ένα χάρισμα στο να λένε τα μελλούμενα. Βέβαια είναι γενική νομίζω παραδοχή ότι τώρα πια δεν υπάρχουν τέτοιες γυναίκες και ότι οι περισσότερες λένε κάποια πράγματα στερεότυπα. Παρόλα αυτά ξέρω ειδικά στην Αγ. Βαρβάρα ότι υπήρξαν στο παρελθόν γυναίκες όπου έλεγαν πράγματα που έβλεπαν είτε από το χέρι είτε από το φλιτζάνι όπως λέγεται πράγματα τα οποία δεν μπορούσαν να ξέρουν και να έχουν πληροφορηθεί και πράγματα τα οποία δεν είχαν καν γίνει. Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορώ να πω ότι το έχω ξανακούσει. Οι τσιγγάνοι γενικά τουλάχιστον οι παλιότεροι πιστεύουν πάρα πολύ στην μαγεία, στον θεό (το μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι παλαιοημερολογίτες) στις βασκανίες κτλ. Ο τρόπος πιστεύω όπου ζούσαν μέχρι όχι πριν πολλά χρόνια ως «νομάδες» ουσιαστικά έπαιξε ρόλο να είναι πιστοί στις παραδώσεις τους αλλά και στα πιστεύω τους. Μου κίνησες πολύ το ενδιαφέρον με αυτά που έγραψες και θα κοιτάξω να μάθω όσα πιο πολλά μπορώ.

Ποσειδώνιος
16-10-06, 15:48
Απίστευτη πραγματικά ιστορία.
Ή μάλλον όχι για όλους.
Όταν κάποιος είναι "ανοικτός" μπορεί να του συμβεί κάτι τέτοιο.
Βέβαια όταν κάποιος είναι "ανοικτός" μπορεί να δέχεται την καλή αλλά, δυστυχώς και την κακή ενέργεια.
Και άνθρωποι "κλειστοί" μπορούν να τον βλάψουν.
Με μαγεία ή απλώς με τις κακές τους σκέψεις.

santana
16-10-06, 21:15
Μιχαλή καλησπέρα. Νομίζω η γυναίκα που συνάντησες έχει κάποιες δυνάμεις δεν ξέρω τι είδους όμως. Νομίζω όμως ότι ήταν για καλό. Έσυ είχες υποψίες ότι σου έχουν κάνει κάποια μάγια?

Antonia
17-10-06, 09:42
Αγαπητέ Μιχάλη,
δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω κάτι που να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι ακριβώς συνέβει ή ποια ήταν ακριβώς η ικανότητα της τσιγγάνας. Προσωπικά πάντως πιστεύω πως όχι μόνο υπάρχει μαγεία, αλλά εκτελείται καθημερινά. Δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη γυναίκα ασχολείται με αυτήν, δε γνωρίζω γενικώς ποιοι ασχολούνται πραγματικά, σίγουρα πάντως κάτι γίνεται τριγύρω μας κι ας μην το παίρνουμε είδηση εμείς. Χωρίς να το καταλάβει κάποιος δέχεται μάγια από άλλους (ίσως να μην είναι μάγια με την έννοια που το αντιλαμβανόμαστε οι περισσότεροι, αλλά να είναι σαν αρνητική ενέργεια ας πούμε). Όπως έχω ξαναπεί, έχω προσωπική "εμπειρία" στο συγγενικό μου περιβάλλον και δεν έχω λόγους να αμφισβητώ την ύπαρξή της.

Το πώς μπορεί τώρα κάποιος να δει αν έχει υποστεί μάγια, ή πώς να τα λύσει δεν το γνωρίζω και ίσως δε θα συμβούλευα ποτέ κανέναν να το ψάξει βαθύτερα, διότι το πιθανότερο είναι να πέσει σε τσαρλατάνους που θα του φάνε μόνο λεφτά. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις την αλήθεια στο σκοτάδι ψάχνοντας με χαλασμένο φακό. ;) Οπότε μάλλον η ίδια η μοίρα ή η τύχη (τα δυο άκρως αντίθετα δηλαδή, ανάλογα με το πού πιστεύει ο καθένας) θα πρέπει να φέρουν στο δρόμο του, ένα μάγο ή έναν τσιγγάνο ή έναν παπά, που θα τον βοηθήσει φωτίζοντας κάπως τα πράγματα.

agaliarep
17-10-06, 11:15
Υπάρχει ένα άλλο θέμα δεν είναι του παρόντος αλλά πρέπει να προβληματίσει. Αυτό είναι ότι όλοι ξέρουμε τον Μιχάλη και ξέρουμε ποιος είναι όσο είναι δυνατόν αυτό να γίνει. Εάν ήταν κάποιος άλλος στην θέση του και άλλος έγραφε αυτό το μήνυμα, θα τον αντιμετώπιζαν όλοι με πιο μεγάλη καχυποψία. Αυτό για προβληματισμό.
Είναι γεγονός ότι γίνονται πολλά και δυστυχώς αυτό που με κάνει να τα παίρνω στο κρανίο είναι ότι πολλές φορές συμβαίνουν σε μας απλά δεν το ξέρουμε και δεν έχουμε την δυνατότητα να το αντιληφθούμε.

Μιχάλης
18-10-06, 17:18
Το κακό με τις μεταφυσικές εμπειρίες είναι αυτό που συνηθίζω να αποκαλώ "μοναξιά του μάρτυρα". Η εμπειρία του καθενός, όσο και αν αναφέρονται χιλιάδες ίσως παρόμοια περιστατικά, καθώς και ο τρόπος που την αντιμετωπίζει, είναι μοναδική, γεγονός που με κάνει να πιστεύω πως η κάθε εμπειρία είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση, παρά τις φαινομενικές ομοιότητες με εμπειρίες άλλων ανθρώπων.

όταν μελετάω μια εμπειρία τέτοιου είδους, συνηθίζω πρωτίστως να ασχολούμαι με την ψυχολογία του "μάρτυρα", σε μια προσπάθεια να διερευνήσω το γιατί (όσο είναι αυτό δυνατό) του παρουσιάστηκε η εμπειρία εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Νομίζω πως είναι λάθος προσέγγιση να διακρίνουμε τους ανθρώπους σε αξιόπιστους και μη όσον αφορά στις μεταφυσικές εμπειρίες και αυτό γιατί, ακόμα και αν κρίνουμε πως ο μάρτυρας ψεύδεται ή είναι φαντασιόπληκτος, μπορούμε και πάλι να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, σκοπίμως δεν σας αναφέρω τους λόγους για τους οποίους θεωρώ πως η τσιγγάνα γνώριζε μερικά πράγματα από το παρελθόν μου και είναι αυτό ακριβώς το κομβικό σημείο που με κάνει να θεωρώ πως η ιστορία έχει "πολύ ψωμί". Η ακριβής και ολοκληρωμένη ιστορία θα σας παρουσιαστεί σε προσεχές άρθρο, όπου εξετάζω ορισμένες περιπτώσεις εμπειριών από το προσωπικό μου αρχείο. Μέχρι τότε, το μόνο που απομένει να πούμε είναι πως οι τσιγγάνοι ως ομάδα ασχολούνται με μια δική τους μαγεία, στην οποία ανακατεύουν και την πίστη στο Θεό και τους Αγίους...

cult
22-10-06, 02:27
Μετα απο καποιο μικρο δισταγμο,διοτι το γεγονος δεν συνεβη σε μενα προσωπικα,θα αναφερω ενα παρομοιο περιστατικο.Συνεβη στην κοπελα με την οποια ειχα δεσμο εκεινο το καιρο.Βρισκοταν σε καποιο κεντρικο δρομο με τη μητερα της. στη πολη στην οποια διαμεναμε εκεινη την εποχη.Χωρις καποιο προφανη λογο μια τσιγγανα τη πλησιασε .Δε θυμαμαι αν τη πλησιασε με καποια προφαση οπως στη περιπτωση του Μιχαλη,αν και ειναι πολυ πιθανο.
Αρχισε να της μιλαει για γεγονοτα γυρω απο τη ζωη της,παρελθοντος και μελλοντικου χρονου.Η κοπελα φυσικα εντυπωσιαστηκε.Αυτο που εμεινε χαραγμενο στη μνημη μου ειναι η αναφορα της γυρω απο τη σχεση που ειχαμε και το ατομο μου.Φανηκε να γνωριζει αρκετα για μενα.Η καταληξη ηταν να κανει μελλοντικη προβλεψη για το δεσμο μας,η οποιοα επαληθευτηκε 100%(και δεν μιλαω οτι ειπε ενα απλο "θα χωρισετε",ή "θα παντρευτειτε".Οι προβλεψεις της,ηταν ηταν πολυπλοκοτερες.Στο τελος οταν ειδε οτι η μητερα της κοπελας σαφως δυσπιστουσε στα λεγομενα της,γυρισε προς αυτη λεγοντας της "Δε με πιστευεις οτι λεω την αληθεια.Τοτε βαλε το χερι στη τσεπη σου και δειξε μου τι κρατας.Κρατας...(συγχωρεστε με αλλα δε θυμαμαι πλεον τι αντικειμενο(α) ηταν)".Η μητερα της ανοιξε το χερι της και η τσιγγανα αποδειχτηκε σωστη.

metatron
23-10-06, 16:51
Αν καποιος παει στην ινδια θα δει παρα πολλα παρομοια ισως και καλυτερα φαινομενα. Αυτο που εγινε με την ελια δεν ηταν κολπο ηταν αληθινο. Πολλοι ειναι αυτοι που εχουν δει ενα φακιρη να ανεβαινει μια σκαλα που δεν υπαρχει, αλλους να περπατανε στη φωτια κτλ. Η εξηγιση ειναι οτι υπαρχουν σε αυτο το κοσμο διαφορετικα επιπεδα που διαχωριζουν το καθε ενα απο εμας. Οσοι βρισκονται ενα σταδιο πιο κατω δεν μπορουν να εξηγισουν φαινομενα που συμβαινουν σε ενα ανωτερο σταδιο. π.χ. ο φακιρης δε μπορει να καταλαβει το επιπεδο ενος γογκι, οπως εμεις δε μπορουμε της τσιγγανας. Για να φτασει καποιος σε ανωτερο σταδιο πρεπει να αφυπνιστει και για να γινει αυτο πρεπει να εχει δασκαλο, πραγμα που ειναι σχεδον απιθανο να βρει καποιος στην Ελλαδα.

Nefertiti
05-11-06, 13:25
Χμ... δε συμμετέχω στο φόρουμ, κυρίως γιατί δεν έχω συχνά κάτι να πω. Το περιστατικό αυτό ωστόσο μου έφερε στο μυαλό κάτι που έγινε πριν από 3-4 χρόνια. Καθόμουν σε μια καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας και ήρθε μια τσιγγάνα η οποία προσπαθούσε να με πείσει ότι μου είχαν κάνει μάγια. Δεν την πίστευα και της έλεγα να φύγει. Μου δίνει ένα μαντήλι και μου λέει κράτα το στο χέρι σου. Το κράτησα και όταν μετά από λίγο το άνοιξα το μαντήλι είχε δεθεί σε ένα σφιχτό κόμπο! "Να τα μάγια μου λέει" ή κάτι τέτοιο...
Εγώ φυσικά είχα εντυπωσιαστεί, αλλά της είπα κάτι σαν "δεν ξέρω πώς το κάνατε, αλλά πάντως μάγια δε μου έχουν κάνει" και την έδιωξα. Πάντως μου φαίνεται λίγο ύποπτο ότι και τα άλλα μαγικά που αναφέρθηκαν εδώ (με την ελιά και με το αντικείμενο από την τσέπη) είχαν να κάνουν με κάτι που κρατούσαμε όλοι... Δε λέω ότι είναι ταχυδακτυλουργικά κόλπα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ορισμένα κόλπα δεν μπροούν να γίνουν καταννοητά απ' το μυαλό, όσο κι αν το τελευταίο προσπαθεί. Κι εγώ ΞΕΡΩ ότι το μαντήλι το κρατούσα και δεν άνοιξα ούτε στιγμή το χέρι μου. ΞΕΡΩ ότι ήταν λυτό και βρέθηκε δεμένο. Δύσκολα μπορώ να δεχτώ όμως, ότι επρόκειτο για μαγεία. Ίσως έχει κάτι ευτελές το όλο σκηνικό για να το δω έτσι, δεν ξέρω. Αν μου έλεγε βέβαια η γυναίκα διάφορα από το παρελθόν μου, μπορεί να είχα και άλλη γνώμη.

Να προσθέσω ότι κι εκείνη μου ζήτησε τσιγάρο και της έδωσα. Φυσικά δεν έχει καμία σχέση, τουλάχιστον με βάση την κοινή λογική.

SAM_502
11-11-06, 11:33
PAIDIA να πω κάτι.αυτο που κανουν ειναι ταχυδακτυλουργια,ταχυ+δαχτυλα kai αυτο με τη χαρτοπετσέτα και ολα.μη τσιμπατε.οσο για τα μάγια είναι μεροσ του story τους.το ξερω πωσ οταν καποιοσ το παθαινει πρωτη φορα ξαφνιάζεται-ενθουσιάζεται αλλα δε είναι τίποτα και σίγουρα οχι μαγεία.αν εχετε φιλο ταχυδακτυλουργο ζητησστε του να κανει το τρικ με το μπαλάκι που στο δινει και μετα η μπάλα βρισκεται στα χερια του.το ιδιο γινεται και με τη χαρτοπετσετα.στη δινει κομμένη χίλια κοματια η τη κοβεισ εσυ χιλια κομματια και μετά την έχεις καινούρια.

Μιχάλης
13-11-06, 12:55
Φίλοι μου, μπορεί να μη με γνωρίζετε κάποιοι από εσάς, ωστόσο δεν θα άνοιγα ποτέ ένα θέμα μόνο και μόνο για να μιλήσω για ταχυδακτυλουργικά τρικ. Η εμπειρία δεν εξαντλείται στην ελιά, αλλά και σε άλλα φαινόμενα, όπως στη γνώση του παρελθόντος μου που φάνηκε να γνωρίζει σε κάποιο βαθμό. Και ας μην μου πείτε για συμπτώσεις, γιατί αυτά που είπε δεν ήταν "μεγάλη πόρτα θα διαβείς, κάποια από Γ. σε περιμένει σε 3 μέρες, χρόνια ή τέρμενα.

mika
13-11-06, 14:38
Θα ακουστεί πολύ παιδικό και ανώριμο αυτό που θα ρωτήσω, αλλά θα το κάνω...Μιχάλη είσαι σίγουρος ότι μετά από τη συνάντηση αυτή δεν σου έλειπαν λεφτά; Έχω λόγο που ρωτάω. Έστω και ψιλά...Σου έλειπαν;

Καθημερινά ακούμε τέτοια περιστατικά και σίγουρα ο ένας στους δύο για να μην πω περισσότεροι έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο. Όντως είναι ταχυδακτυλουργικά. Αυτό δε σημαίνει ότι όσα λένε δεν είναι αλήθεια ή έστω κάποια από αυτά. Είναι γνωστό ότι οι τσιγγάνες έχουν κάποιες τέτοιες ικανότητες...το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι τις χρησιμοποιούν για να πάρουν λεφτά ή μάλλον να κλέψουν τον άλλο. Συνέβη ακριβώς το ίδιο με του Μιχάλη στην κολλητή μου. Κάποιοι τη γνωρίσατε τότε στου Ψυρρή που ήμασταν! Αρκεί να σας πω ότι της πήρε η κυρία 20 Ευρώ. Πώς; Έλα ντε...Εδώ είναι το μυστήριο. Πέρα από το μαντήλι και από ένα ξύλο που εμφανιστήκε στο χέρι της κολλητής μου, κάτι έκανε και πάνε τα λεφτά. Και όχι, δεν της έπεσαν κάπου....

Μιχάλης
13-11-06, 17:35
Μίκα μου, όπως ανέφερα στο πρώτο μου ποστ, δεν μου ζήτησε λεφτά και δεν μου έλειψε ούτε ένα δεκάλεπτο από την τσέπη μου. Μου ζήτησε μόνο ένα μαντίλι, στην περίπτωση που ξαναβρεθούμε.

mika
14-11-06, 00:59
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, σκοπίμως δεν σας αναφέρω τους λόγους για τους οποίους θεωρώ πως η τσιγγάνα γνώριζε μερικά πράγματα από το παρελθόν μου και είναι αυτό ακριβώς το κομβικό σημείο που με κάνει να θεωρώ πως η ιστορία έχει "πολύ ψωμί". Η ακριβής και ολοκληρωμένη ιστορία θα σας παρουσιαστεί σε προσεχές άρθρο, όπου εξετάζω ορισμένες περιπτώσεις εμπειριών από το προσωπικό μου αρχείο.

Τότε...περιμένω με αγωνία να μάθω λεπτομέρειες...
Χαίρομαι που η δική σου εμπειρία διαφέρει απο κάποιες άλλες και δεν έφυγες με λιγότερα από όσα είχες επάνω σου :p.... Γιατί έχω όμως την αίσθηση ότι αυτή θα σε βρει ξανά;;; :confused::confused::confused:

Witch Shadow
27-12-07, 14:30
Οι γριες τσιγγανες ειναι πολυ ισχυρες μαγευτρες.....Μαλιστα, επειδη στο χωριο μου τυχαινει να υπαρχουν αρκετες, εμαθα οτι οι Αρχι-ιερειες τους λεγονται Shivani, Shuvani, Shivana...ε τελος παντων κατι τετοιο....ολα τα της μαγειας τους περνανε απο τις ιδιες...μπορουν να κανουν και να λυσουν μαγια πανισχυρα.....ακομα και απο τις μαθητευομενες...... :D

lifo
27-12-07, 15:05
Δεν θυμάμαι πολύ καλά αλλά ίσως είχα γράψει την εμπειρία μου αυτήν και σε άλλο θέμα. Καλύτερα να μην γενικοποιούμε τέτοια πράγματα. Μπορεί πολλές να έχουν τρικ όμως μερικές έχουν πραγματικά χάρισμα.


Ήμουν στο καρναβάλι της Ξάνθης με την οικογενειά μου και με κάποιους άλλους συγγενείς. Μια τσιγγάνα ήρθε κοντά. Έλεγε την μοίρα. Δεν μπορώ να μιλήσω σκέφτηκα, για κάτι που δεν έχω δει. Αρχικά ζήτησε την παλάμη της θείας μου. Της είπε ακριβώς πόσα παιδιά έχει, που μένει και πως θα έχει έναν ευχάριστο βίο. Ήρθε μετά σε μένα. Της έδωσα την παλάμη μου. Μου είπε πως εκείνη την περίοδο ήμουν τσακωμένος με έναν γνωστό. Μου πε πως θα είναι το μέλλον μου με γνώση και πως κανονικά θα κάνω οικογένεια. Ε, εντάξει αυτά δεν είναι και τα πιο τρομερά. Το πιο τρομερό είναι πως σε ότι έλεγε έπεφτε μέσα! Όταν ζητούσε την παλάμη σου την άφηνες μπροστά της, και αυτήν μετρούσε σε ένα περίεργο δαχτυλίδι της κάποια κυκλάκια πάνω σε αυτό. Αμέσως σου έλεγε τί γινόνταν.

Η γυναίκα αυτήν φαινόνταν πράγματι πονηρή. Μπορεί να ταν .Το θέμα είναι πως όλοι όσοι ήταν εκεί γνωστοί μου μείναν άναυδοι. Της ρώτησα πως το κάνει. Εκείνη μου πε απότομα μην σε ενδιαφέρει. Ακόμα και αυτοί που δεν πιστεύαν τίποτα από τους συγγενείς μου δεν μιλήσαν καθόλου. Ακόμα και να μην το παραδέχονται μερικοί, κάτι τέτοιες περίεργες περιπτώσεις τις πιστεύουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εκείνη την στιγμή η μάνα μου η οποία αν και δεν πίστευε τίποτα είπε σε μένα:<< Έπρεπε να το μάθω από αυτήν πως έχεις τσακωθεί με κάποιον;>>. Αν και έλεγε πως δεν πίστευε τα έπαιξε:p


Δε ξέρω αν έχουν το χάρισμα της μαντείας, αυθυπυβάλονται ή αν απλά έχουν κάτι τηλεπαθητικό. Προσπαθώ αν βρω σε ποιό σύστημα είναι στηριγμένες οι ρίζες μαγείας τους. Αν κάτσω και ψάξω λίγο ακόμα για την καταγωγή τους θα το βρω πιστεύω....

Αυτά ελπίζω να ήταν καταννοητά;) Ευχαριστώ:)

simbelmyne lorien
27-12-07, 15:16
Καλησπερα!!Πολλη ενδιαφερουσα συζητηση!!Πιστευω πως ολοι εχουμε να πουμε μια ιστορια με τσιγγανες...
Εμενα παλι η πρωτη "σημαντικη" εμπειρια μαζι τους μου συνεβει πριν καποια χρονια,οταν σαν πρωτοετακι κατεβηκα απο επαρχεια Αθηνα για σπουδες..Περπατώντας λοιπον μια μερα στην Πανεπιστημιου ανεμελη..εμφανιζεται μπροστα μου μια τσιγγανα και μου πουλαει χαρτομαντηλακι...εγω πηρα και μετα μου επιασε την κουβεντα...Μου λεει (μεταξυ καποιον αρχικων απο ονοματα γνωστων μου που κατι κανουν παντα) οτι ειμαι ματιασμενη και επειδη με συμπαθησε θα με ξεματιασει..
Βαζει λοιπον στο χερι μου ενα φυλλαρακι απο τον διπλανο θαμνο και μου κλεινει το χερι..
Αρχιζει να λεει τα δικα της και οταν τελειωσε μου ειπε οτι αν το φυλλαρακι ηταν καμμενο τοτε ολα καλα,διαφορετικα ηταν θεμα του Θεου..
Ανοιγω το χερι μου..και ηταν μαυρο, σταχτη...!!!!Στην αρχη λεω καποιο τρικ εκανε...αλλα μετα δεν θυμαμαι να εκανε κατι περιεργο..
Για να μην τα πολυλογο φευγοντας μου ειπε..Δωσε 1000δρχ(ειχαμε δραχμουλες ακομα:D ) και λεω δεν εχω..
δεν πειραζει λεει και 500ρικο μου κανει..
τελος παντων της το δωσα..αλλα το καλο ειναι οτι με εβαλε να πω οτι της το δεινω με την καρδια μου γιατι διαφορετικα δεν θα επιανε το ξεματιασμα-ξορκι... :eek:

Παντως εχω συζητησει με ανθρωπο(μπαλαμο οχι ρομ) που εχει ζησει κοντα σε τσιγγανους χρονια και μου εχει πει πως τα περισσοτερα απο αυτα που κανουν ειναι απλα τρικ που δεν τα αντιλαμβανεται το ματι μας..αν υπαρχει κατι μεταφυσικο αυτος δεν ειδε κατι..ή δεν ηθελε να πει...:confused:

Υπαρχει και ενα πολυ καλο βιβλιο της Λυδακη (νομιζω) που μιλαει για τους ρομ(τσιγγανοι) απλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες...Θα το κοιταξω και θα σας πω ποιο ειναι...

Απο τοτε παντως παρομοια σκηνικα εχω ακουσει απο πολλους γνωστους και φιλους...Τι να πω...Καλη καρδια...:)

aspirin
27-12-07, 23:06
Αυτό με το σχοινί και τους κόμπους είναι τρικ. Μου έχουν πεί πως γίνεται αλλά μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή. Θα ρωτήσω το άτομο που το ξέρει και θα σας το πώ.

Τις τσιγγάνες που λένε αυτά τα πράγματα ποτέ δεν τις πήρα στα σοβαρά. Μια φορά όπως περπάταγα προς τη σχολή μου λέει μια "να σου πώ το γράμμα της κοπέλας που σε αγαπάει?. Της απαντάω "για πές...". Μου ειπε "Μ", Της κοπέλας μου όμως το γράμμα αρχίζει από Ι ! Την πάτησε. Άλλες φορές μου λένε ότι με ζηλεύουν, ότι κάποιος γνωστός μου θέλει το κακό μου. Σιγά τα νέα! Όλα αυτά είναι γενικολογίες και αοριστολογίες. Καμία μέχρι τώρα δε μου έχει αποδείξει ότι κάνει κάτι υπερφυσικο, αν και σταματάω γιατί έχουν πλάκα αυτά που λένε. Ίσως αυτές κόβουν τα άτομα που είναι πιο "ευάλωτα" στα τρύκ. Ενώ π.χ. εγώ που είμαι ανοιχτομάτης, την παραμικρή κίνηση θα την έπιανα.

Όσο για την ιστορία σου Μιχάλη, τη διάβασα τώρα για πρώτη φορά. Για την ελιά είμαι σίγουρος ότι είναι τρύκ, αλλά ας το αφήσουμε με ερωτηματικό. Το όνομα Γιώργος μπορεί καλλιστα να το είχε ακούσει όταν θα είχες πάρει με το κινητό το φίλο σου να δείς που βρίσκεται ;-)

skio
28-12-07, 01:25
Το σκηνικό με την ελιά είχε συμβεί σε μένα και ένα φίλο μου αρκετά χρόνια πριν στο πάρκο έξω από τον Ευαγγελισμό. Η τσιγγάνα ζήτησε τσιγάρο από το φίλο μου και έπειτε του έβαλε ένα φύλο στο χέρι και του είπε να το κλείσει. Όταν το άνοιξε βρήκε στο χέρι του την ελιά και τότε η τσιγγάνα του είπε πως κάποιο κακό τον τριγύριζε και να της δώσει 'ένα χάρτινο λεφτό' για να το ξορκίσει. Ο φίλος μου της είπε πως δεν έχει (δεν την εμπιστεύτηκε) και έφυγε, παρόλες τις διαβεβαιώσεις της τσιγγάνας πως δεν θα έχανε τα λεφτά του.

Εγώ βρισκόμουν λίγο πιο πίσω. Άκουσα τη συζήτηση αλλά το σκηνικό με την ελιά δεν το είδα άμεσα.

aspirin
28-12-07, 07:46
Το πιθανότερο είναι να βάζουν την ελιά κάτω από το φύλο και την ώρα που κλείνει το "θύμα" την παλάμη να τραβάνε με αριστοτεχνικό τρόπο το φύλο. Οπότε όταν ανοίξει ο άλλος το χέρι το μόνο που θα βρεί είναι η ελιά. Όλα αυτά γίνονται εύκολα με την κατάλληλη εκπαίδευση. Οι τσιγγάνοι είναι πρώτοι σε θέματα κλεψιάς. Από μικρά παιδιά εκπαιδεύονται.

Wizen
28-12-07, 12:31
οι τσιγγάνοι, δεν έχουν γνώσεις για δυνατά ξόρκια η σωστή μαγεία.
Θυμάμαι πως όταν αρχίνησα τότε με μαγεία και αποκρυφισμό, ποσο εύκολο μου ήταν να διαλύσω τσιγγάνικη μαγεία, ακόμα αυτές τις μέρες πάλι το κατάφερα.
Η μαγεία τους είναι γελοία , και είναι μόνον επικίδυνη αν πιστεύεις σε αυτήν η αν φοβάσαι, γιατί η κάθε αρνητική μαγεία και τα πνεύματα του κλιποθ (ακάθαρτα πνεύματα) τρέφονται από φόβο και πανικό.

haris-x
28-12-07, 14:08
Απλως θα αναφερω καποιες συναντησεις που ειχα με τσιγγανες χωρις να εχω συκλονιστικες εμπειριες.Η μια ηταν εδω καβαλα οταν καποια μου ειχε πει οτι ειχα
καποιο προβλημα ψυχολογικης φυσεως χωρις να γινει πιο συγκεκριμενη,αλλα γενικα ειχα ενα τετοιο προβλημα,και το κλασσικο,οτι μου ειχαν κανει μαγια που το θεωρω απιθανο.Μια αλλη φορα ηταν κοντα στην μαβιλη-Αθηνα οταν με πλησιασε μια τσιγγανα και μου ζητησε ενα δεκαχιλιαρο τοτε και μου ειπε θα κανει κατι που θα μου εφερνε πολλα λεφτα.Μαλιστα θυμαμαι οτι με παροτρυνανε καποιοι γειτονες εκει να το κανω.Αλλα εκεινη την στιγμη αισθανθηκα θυμα και το σταματησα δινοντας τελικα ενα πεντακοσαρικο και αυτη μου ειπε οτι μου ειχαν κανει μαγια και θα λυνοταν αν το εδινα με την καρδια μου.
Παντως ειμαι περιεργος να μαθω τις ριζες των τσιγγανων.Λενε οτι καταγονται απο Ινδια γιατι μοιαζουν για Ινδοι.Ισως να προερχονται απο τους ουνους που ηταν νομαδικη φυλη.Εχετε καποια πληροφορια;

Witch Shadow
28-12-07, 16:20
οι τσιγγάνοι, δεν έχουν γνώσεις για δυνατά ξόρκια η σωστή μαγεία.
Θυμάμαι πως όταν αρχίνησα τότε με μαγεία και αποκρυφισμό, ποσο εύκολο μου ήταν να διαλύσω τσιγγάνικη μαγεία, ακόμα αυτές τις μέρες πάλι το κατάφερα.
Η μαγεία τους είναι γελοία , και είναι μόνον επικίδυνη αν πιστεύεις σε αυτήν η αν φοβάσαι, γιατί η κάθε αρνητική μαγεία και τα πνεύματα του κλιποθ (ακάθαρτα πνεύματα) τρέφονται από φόβο και πανικό.


Αγαπητη/ε Wizen
απο οτι καταλαβα εισαι/ησουν Wiccan.....δεν θα σταθω ομως σε αυτο....σιγουρα εχεις καποια εμπειρια πανω στην τσιγγανικη μαγεια και απ'οτι φαινεται μπορεις και τη λυνεις ανετα....αλλα δεν μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος για κατι το οποιο δεν ειναι σταθερο...η μαγεια οπως ξερεις δεν εχει ορια ετσι και τα μαγια που μπορει να κανει μια τσιγγανα μπορει να ειναι δυνατα ή και γελοια..... δεν πιστευω στην τσιγγανικη μαγεια γιατι τη θεωρω κερδοσκοπικη.... αλλα εχω ακουσει μαγια που εχουν γινει σε ανθρωπους στο χωριο μου τα οποια μεταφερονται και στις επομενες γενιες..... για οτι λαθος εχω κανει σε κατι π.μ.

Wizen
28-12-07, 16:39
δεν πιστευω στην τσιγγανικη μαγεια γιατι τη θεωρω κερδοσκοπικη.... αλλα εχω ακουσει μαγια που εχουν γινει σε ανθρωπους στο χωριο μου τα οποια μεταφερονται και στις επομενες γενιες..... για οτι λαθος εχω κανει σε κατι π.μ.


Εγώ το μόνον που κάνω, όταν ακούω από Τσιγγάνους Μάγους, χαμογελώ ειρωνικά :D , γιατί αυτοί δεν ξέρουν τι είναι μαύρη μαγεία.
Αυτό που κάνουν αυτοί είναι τσαπατσούλικη δουλειά.
Αυτοί που είναι όντως επικίνδυνοι είναι Ιερείς η πιστοί του Seth η τυφώνα, αλλα όχι ανόητη μάγοι, που δεν ξέρουν πως λειτουργεί η μαγια, απλά ξέρουν το περίπου αποτέλεσμα μια μαγικής πράξης.

THE KEEPER OF SECRET
29-12-07, 00:26
Τι έγινε ρε παιδια? Πολλοι μαγοι και μαγισσες μαζευτήκανε στο Φορουμ.
Μηπως κανείς ξερει κανα ξορκι να πιασουμε τα νουμερα του JOKER?
6 μιλιουνια μοιράζει. Αντε για να πιστουμε κι εμεις οι άπιστοι...:D

THE KEEPER OF SECRET
29-12-07, 00:37
Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια εμπειρία που μου συνέβη μόλις χθες. Ήμουν στο σταθμό του προαστειακού της Κορίνθου, περιμένοντας το φίλο μου το Γιώργο να έρθει από Αθήνα, όταν με πλησίασε μια τσιγγάνα και άρχισε να μου λέει τις γνωστές "προβλέψεις" που κάνουν, χωρίς να τις ζητήσω, ωστόσο της έδωσα ένα τσιγάρο όταν μου το ζήτησε. Τότε κάθισε μαζί μου και, ανάμεσα σε διάφορα περίεργα που μου είπε (με αρκετά υψηλό ποσοστό επιτυχίας τολμώ να πω, η οποία δεν οφειλόταν σε σύμπτωση αν κρίνω από τις λεπτομέρειες), μου "αποκάλυψε" πως κάποιος στο παρέλθόν είχε προσπαθήσει να μου κάνει κακό με μεθόδους μαγείας. Μου ζήτησε να πάρω το χαρτί της απόδειξης του καφέ στο χέρι μου, να το κλείσω στη χούφτα μου και να επαναλάβω κάποια λόγια μετά από εκείνη. Όταν άνοιξα το χέρι μου, το χαρτί είχε εξαφανιστεί και στη θέση του υπήρχε μια...ελιά, μαύρη!
Αποκλείω την περίπτωση ταχυδακτυλουργικού τρικ, δεδομένου ότι το χαρτί το πήρα μόνος μου στο χέρι και εκείνη δεν παρενέβη καθόλου ώστε με τρόπο να βάλει μια ελιά στην έτσι κι αλλιώς κλειστή μου χούφτα. Μου είπε πως η μαύρη ελιά αποδείκνυε την περίπτωση μαγείας εκ μέρους κάποιου ατόμου και πως, με τις ευχές που και οι δύο επαναλάβαμε, το "κακό" είχε πλέον εξορκιστεί. Να σημειωθεί πως όλο αυτό το σκηνικό δνε μου κόστισε χρηματικά.
Φεύγοντας, μου ζήτησε αν ξαναβρεθούμε να της κάνω δώρο ένα μαντίλι και μου είπε "με το καλό να δεχτείς το φίλο σου το Γιώργο που περιμένεις", χωρίς φυσικά έως τότε να της έχω αποκαλύψει αν περιμένω κάποιον ή αν ταξιδεύω εγώ, πολύ περισσότερο ότι εκείνος που περίμενα λεγόταν όντως Γιώργος...
Περιμένω τα σχόλια και τις τοποθετήσεις σας...

Φιλε Μιχαλη εχω εξοχικό σπιτι στην Κορινθια(Κεχριες) και γνωρίζω οτι η ευρυτερη περιοχή ειδικα τους καλοκαιρινους μηνες κατακλύζεται από τσιγγάνους. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω λοιπον οτι το μόνο πραγματικά μαγικό που εχω δει απο αυτούς ειναι ο τροπος που ξαφρίζουν σπιτια και καταστήματα.
Μιλαμε για επιστήμονες οχι αστεία.

Wizen
29-12-07, 01:45
Τι έγινε ρε παιδια? Πολλοι μαγοι και μαγισσες μαζευτήκανε στο Φορουμ.
Μηπως κανείς ξερει κανα ξορκι να πιασουμε τα νουμερα του JOKER?
6 μιλιουνια μοιράζει. Αντε για να πιστουμε κι εμεις οι άπιστοι...:D

Μόνον που αυτό δεν είναι μαγεία αλλα τσιγγάνικη βλακεία :D
Η αληθινή μαγεία είναι προs τιμή της θεϊκής πηγής και τρόπος δοξασίας. ;)

Wizen

Witch Shadow
29-12-07, 11:23
Μόνον που αυτό δεν είναι μαγεία αλλα τσιγγάνικη βλακεία :D
Η αληθινή μαγεία είναι προs τιμή της θεϊκής πηγής και τρόπος δοξασίας. ;)

Wizen

Επετρεψε μου να συμφωνησω......αν ηταν να χρησιμοποιησουμε τη μαγεια για προσωπικο οφελος οπως πχ για τα νουμερα του Joker, θα φερναμε τα αντιθετα αποτελεσματα....η μαγεια δεν ειναι ενα απλο παιχνιδι που παιζεις με ξορκια και φιλτρα.....αλλα ειναι πραγματικοτητα με πολυ πραγματικες συνεπειες, μεσα στις οποιες ανηκει και ο θανατος....Μπορει να ακουγονται διασκεδαστικα αλλα αν δεν σεβαστεις αυτο που κανεις δεν θα μαθεις ποτε πραγματικα..... :D

Wizen
29-12-07, 16:22
Ακριβώς!
Σέβεσαι, την μαγεία, τα πνεύματα που καλείς και τον εαυτό σου, και μειώνεις την ποιότητα της μαγείας, για λόττο και βλακείες.
Για προσωπικό όφελος, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την μαγεία, για προστασία, λεφτά, να βρούμε ένα σωστό σπίτι η μια δουλειά.
Αυτό δεν είναι το κακό, το κακό είναι αν πράττεις μαγεία για ανόητους σκοπούς.

Witch Shadow
29-12-07, 16:59
Ακριβώς!
Σέβεσαι, την μαγεία, τα πνεύματα που καλείς και τον εαυτό σου, και μειώνεις την ποιότητα της μαγείας, για λόττο και βλακείες.
Για προσωπικό όφελος, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την μαγεία, για προστασία, λεφτά, να βρούμε ένα σωστό σπίτι η μια δουλειά.
Αυτό δεν είναι το κακό, το κακό είναι αν πράττεις μαγεία για ανόητους σκοπούς.


Δεν θα φερω καθολου αντιρρηση στην αποψη σου.....σε βρισκω απολυτα σωστη/ο :) .....αλλα για τα λεφτα βρε παιδακι μου δεν ειναι τοσο ευκολο να κανεις ξορκια χωρις να υποστεις τα αντιποινα απο το προσωπικο οφελος......δεν εχω κανει ποτε ξορκι για λεφτα για το λογο του οτι ειναι κατι το οποιο δεν ειναι standard...αν εχεις βρει τον τροπο και το ξορκι αν μπορεις να μου πεις με π.μ.....please!!!!! :confused:

Wizen
29-12-07, 18:24
δεν ειναι τοσο ευκολο να κανεις ξορκια χωρις να υποστεις τα αντιποινα απο το προσωπικο οφελος

Μα δεν υπάρχει αντίποινα, δεν κάνουμε μαύρη μαγεία. :D
θα μεταφράσω ένα ξόρκι για λεφτά και θα σου το στείλω ;)

THE KEEPER OF SECRET
29-12-07, 23:58
Αγαπητοι μου φιλοι WIZEN & WITCH SHADOW στο χωριό μου(πιθανον και στο δικό σας) λεμε πως οσα δε φτανει η αλεπού τα κανει κρεμαστάρια.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τους διαφορους(κατα δηλωση τους παντα) μάγους. Ολο γενικότητες, αοριστολογίες και ή κλισέ πλέον απάντηση πως δε γινεται να κανείς μαγεία για ίδιον όφελος και μάλιστα χρηματικό.
Τι κρίμα λοιπόν που κάποιος άλλος θα παρει τα ...μύρια. Εκει να δείτε μαγεία μολις συνειδητοποιήσει οτι κερδισε...!!!

Wizen
30-12-07, 00:30
Ολο γενικότητες, αοριστολογίες και ή κλισέ πλέον απάντηση πως δε γινεται να κανείς μαγεία για ίδιον όφελος και μάλιστα χρηματικό.


Φαίνεται τότε, πως δεν έχεις γνωρίσει σωστούς μάγους, που να έχουν βγει από σωστή και σοβαρή σχολη.
Αυτοί δεν βγαίνουν σε τηλεοράσεις και περιοδικά, αλλα κάνουν, αυτά που κάνουν... στα κρυφά.
Το ίδιο ισχύ και για τα Medium, που στην αγγλία, ιρλανδία, σκωτία, αμερική, καναδά και australia δουλεύουν ως αστυνόμοι και βρίσκουν άτομα που χάθηκαν.
Η δουλεύουν, όπως η γνωστη αγγελοθεραπευτρια με τέσσερα διπλώματα στην ψυχοθεραπεία, Doreen Virtue, για το καλο της ανθρωπότητας.


Wizen ;)

Witch Shadow
30-12-07, 11:59
Φαίνεται τότε, πως δεν έχεις γνωρίσει σωστούς μάγους, που να έχουν βγει από σωστή και σοβαρή σχολη.
Αυτοί δεν βγαίνουν σε τηλεοράσεις και περιοδικά, αλλα κάνουν, αυτά που κάνουν... στα κρυφά.
Το ίδιο ισχύ και για τα Medium, που στην αγγλία, ιρλανδία, σκωτία, αμερική, καναδά και australia δουλεύουν ως αστυνόμοι και βρίσκουν άτομα που χάθηκαν.Wizen ;)

Συμφωνω με την Wizen
Μη μας βαζεις ολους στο ιδιο καζανι....οχι τπτ αλλο....δεν θα σε φτασει ενα μονο.... :D

labros
31-12-07, 18:18
Μιχάλη, μου έχει τύχει ένα παρόμοιο περιστατικό με κάποια κοινά στοιχεία.

Πριν από 4 έτη την ημέρα του Αγ. Πνεύματος μιας και δεν εργαζόμουν εκείνη την ημέρα, με 2 πολύ καλούς φίλους αποφασίσαμε να κάνουμε βόλτα στην Αθήνα. Ενώ διασχίζαμε την πλατεία Κλαυθμώνος άκουσα μια γυναικεία φωνή να φωνάζει το όνομά μου. Σταμάτησα για να δω αν ήταν καμία γνωστή και πριν προλάβω να καταλάβω ότι ήταν τσιγγάνα (ή γύφτισσα) είχε έρθει και με άρπαξε από το χέρι και άλλες 3-4 δικές της είχαν απομακρύνει τους 2 φίλους. Άρχιζε να μου λέει για μένα, για τους δικούς μου ότι είναι καλοί άνθρωποι αλλά η κοπέλα με την οποία είμαι μαζί μου έχει κάνει μάγια όπως και η μητέρα της για να με τυλίξουν. (!!!!!!!) Έμεινα με ανοικτό το στόμα και όσο να προσπαθούσα να συνέλθω να τη διώξω, όλο και περισσότερη δύναμη κατέβαλε για να μην με αφήσει να φύγω (φυσικά όχι μυϊκή). Ξαφνικά μου λέει ότι έχω τη πρόνγκα (εννοούσε πρόκα) και είναι πολύ κακά μάγια και πρέπει να τα διώξει. Μου λέει να ανοίξω το χέρι μου και εκείνη τη στιγμή είδα μια πρόκα μαύρη δεμένη με ένα μαύρο σχοινάκι (τα γράφω και ανατριχιάζω ρε φούστη μου...... ουφφφφ). Χέστηκα πάνω μου αμέσως. Έκατσα σε ένα παγκάκι και εκεί ήταν που παραδόθηκα στις “ορέξεις” της. Μου έλεγε ότι ήθελε, με έσπρωχνε εκεί που ήθελε. Οι δυο φίλοι μου είχαν σχεδόν απομακρυνθεί από τις δικές της που τους έλεγαν διάφορα ακατάληπτα. Για να ελευθερώσει τα μάγια ήθελε χρήματα. Έκανα το λάθος να της δώσω 60 ευρώ, ειλικρινά ως υπνωτισμένος και επέμενε να της δώσω και άλλα. Επέμενε με μανία ότι είχα αρκετά χρήματα μαζί μου. Εγώ να επιμένω πως δεν έχω και αυτή να συνεχίζει ώσπου ακούμπησε το χέρι της στην πλαϊνή τσέπη μου που είχα την κάρτα ανάληψης μετρητών και να μου λέει με αλλαγμένη φωνή ότι έχω ακόμα 2000 ευρώ. ΤΑ ΘΕΛΩ. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή ήρθαν οι φίλοι μου και με κόπο με απαγκίστρωσαν από τα χέρια της.

Δόξα το Θεό, συνήλθα 5 λεπτά αργότερα και ενώ ήμουν ακόμα σοκαρισμένος συνειδητοποίησα ότι στο λογαριασμό μου είχα 2000 ευρώ και κάτι. Τι στο διάολο πως το ήξερε;;; Πως ήξερε το ονομά μου;;;; Πως ήξερε τόσα για τους γονείς μου;;;

Παράξενο περιστατικό, με σημάδεψε αρκετά, μιας και δεν περίμενα τον εαυτό μου μα μαγευτεί/ενδώσει τόσο εύκολα.
Πίστευα ότι ήμουν πιο δυνατός…

nikomaxia
06-07-09, 14:49
Βρε παιδιά κανένα ξόρκι ή επωδό για καλή υγεία ξέρει κανείς;

Trithemius
07-07-09, 21:37
Βρε παιδιά κανένα ξόρκι ή επωδό για καλή υγεία ξέρει κανείς;
Πίστεψέ με, η καλύτερη επωδός δεν είναι κάτι προκατασκευασμένο που θα πάρεις από άλλους αλλά οτιδήποτε δικής σου "σύνθεσης", αρκεί να το φορτίσεις με έντονη επιθυμία περί καλής υγείας...

ΙΑΝΕΙΡΑ
08-07-09, 13:36
Πριν από 16 περίπου χρόνια είχα βρει στην εξωτερική σκάλα του σπιτιού μου μικρά κόκκινα πούπουλα (φτερά). Ήταν σκορπισμένα στη σκάλα. Αν και η κεντρική είσοδος ήταν ανοιχτή, το σημείο ήταν απάνεμο και δεν μπορούσαν να έχουν μεταφερθεί με τον αέρα. Αν θυμάμαι καλά ήταν άνοιξη και δε φύσαγε. Λίγες μέρες αργότερα η μητέρα μου ανακάλυψε στον κήπο του σπιτιού μας θαμμένα μικρά φρατζολάκια ψωμί και μια πλαστική σακκούλα με ανθρώπινα κόπρανα. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία τότε, ούτε το έψαξα περισσότερο, αλλά έμεινα με την απορία αν όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι μία απόπειρα κάποιου/ας ανεγκέφαλης να μου κάνουν μάγια (έτσι μου είπαν κάποιοι); Μήπως μπορεί να με "διαφωτίσει" κάποιος που γνωρίζει; Ίσως δε θέτω το ερώτημα στο σωστό τόπικ και συγχωρέστε με. Γενικά, είμαι επιφυλακτική όταν ακούω για περιπτώσεις ατόμων που τους έχουν κάνει μάγια και νομίζω ότι στην πλειοψηφία τους πρόκειται για άτομα με ευαίσθητη ψυχολογία, που αυθυποβάλλονται εύκολα.

rados
08-07-09, 14:08
Υπάρχει μια πολύ διδακτική παροιμία, σχετικά με την αποτελεσματικότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας των μαγικών διαδικασιών.
"Αν ο Θεός άκουγε τα κοράκια θα είχαν ψοφήσει όλα τα γαϊδούρια."

demi
08-07-09, 14:31
στην πλειοψηφία τους πρόκειται για άτομα με ευαίσθητη ψυχολογία, που αυθυποβάλλονται εύκολα.

ακριβώς εκεί ποντάρουν και γιαυτό αν παρατηρήσεις, τα "μάγια" είναι κάτι ορατό...συνήθως κάτι θα βρεις στην γλάστρα σου, στα σκαλιά σου, κάτω από το κρεβάτι σου...για να το γνωρίζεις ότι σου "έχουν κάνει μάγια"...
εκτός από πολύ εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις που κάποιος έχει την δύναμη μόνο με το μυαλό του να σου επιβληθεί από μακριά, κάποιος όμως με τέτοιες ικανότητες σπάνια θα θέλει να σε βλάψει...

αλχημιστής
23-10-11, 11:28
[QUOTE=labros;42380]Μιχάλη, μου έχει τύχει ένα παρόμοιο περιστατικό με κάποια κοινά στοιχεία.

αγαπητέ το ίδιο περίπου μου έτυχε χθές και είμαι ακόμη σοκαρισμένη,ήμουν παρκαρισμένη με το αυτοκίνητο στην Ιπποκράτους, το παράθυρο οδηγού ανοιχτό, συνήθως φοράω μαύρα, με πλησιάζει μια τσιγγάνα λέγοντας μου ότι δυο συγκεκριμένα ονόματα με έχουν καταραστεί, η έκπληξη μου εκείνη τη στιγμή ήταν μεγάλη γιατί ήταν τα ονόματα του πρώην συζύγου μου και του αδελφού του. η παράσταση μόλις άρχιζε, άρχισε να μου λέει έχεις κάποιο χωρισμό στο σπίτι, αρνήθηκα στην αρχή, λέγε-λέγε , βγάζει ένα χαρτομάντηλο απο ένα πακέτο κόβει ένα κομμάτι και μου το δίνει να το σκίσω στα δυό, το έκανα, βάζει τα δυο κομματάκια στην παλάμη της την κλείνει και μου λέει αν ανοίξω την παλάμη μου και το χαρτί είναι ενωμένο πάλι τα μάγια θα λυθούν, όπερ και εγένετο. με ξαναρωτάει αν έχω χωρισμο στο περιβάλλον μου, κάνω το λάθος να της αποκαλύψω την αλήθεια, οπότε φωνάζει μια άλλη, πιο ηλικιωμένη και υποτίθεται ανώτερη λέγοντας της είναι χωρισμένη αυτή. η γηραιότερη μου ζητά μεγάλο χαρτονόμισμα για να λύσει τα μάγια, τις κατάρες δεν ξέρω τι άλλη συμφορά και για να αποτραπεί θανατικό που απειλεί το σπιτικό μου ( εδώ σημειώνω ότι ένας απο τους δυο γονείς μου είναι βαριά άρρωστος), δεν της έδωσα παρά ένα 10 ευρώ, αυτή επέμενε μεγαλύτερο της λέω δεν έχω γιατί έχω υποχρέώσεις και πρέπει να δώσω αμεσα χρήματα, λέγε - λέγε της δίνω και 20ρικο, τα διπλώνει στα χέρια της τα βάζει στον κόρφο μου, χάνονται, χάνω την υπομονή μου, αυτή τα ξαναεμφανίζει, υποτίθεται απο τον κόρφο μου, και συνέχεια μου λέει μή φοβάσει, η άλλη όταν βλέπει να χάνω την υπομονή μου επεμβαίνει συνεχώς και λέει μήν αμφισβητείς την ηλικιωμένη, η παράσταση συνεχίζεται, βάζει στο χέρι της χαρτομάντηλο με το σκισμένη και ήδη ενωμένο κομματάκι της αρχής, μου λέει αν ανοίξω το χαρτομάντηλο και μέσα υπάρχει κάτι μαύρο σου έχουν κάνει μάγια να πάθεις κακό με το αυτοκίνητο, ανοίγει το χαρτομάντηλο και μέσα υπήρχε κάτι σκληρο σαν στρογγυλό κάρβουνο. Δώσε χρήματα για το κόπο μου μου λέει σου έλυσα την κατάρα του αυτοκινήτου, της δίνω 5 ευρώ. κρατά τώρα 20 και 10 τα τυλίγει τα σταυρώνει πάνω μου μου λέει να κάνω το σταυρό μου να επαναλάβω κάποιες ευχές και συνεχίζει να λέει έχει χρήματα στο πορτοφόλι σου τόσα 20 ρικα και τόσα 50ρικα, άνοιξε το πορτοφόλι, άνοιξε το πορτοφόλι, η άλλη σιγοντάρει μή και δεν το κάνεις, μή φοβάσαι, μήν την αμφισβητείς, εγώ ως γνήσια ηλίθια ανοίγω το πορτοφόλι και πραγματικά είχα μέσα όσα είχε προβλέψει, τα παίρνει και μου λέει θα τα βρείς σε ΄δύο ώρες στο σπίτι σου μαζί με τη φωτογραφία αυτού που σου έχει κάνει μάγια και τη φωτογραφία του παιδιού σου που την΄εχουν πάει στο νεκροταφείο ή κάτι τέτοιο, ήταν ακατάληπτο, με ρώτησε πόσα παιδιά έχω της λέω αφού εσύ τα ξέρεις όλα τι με ρωτάς, η άλλη λέει μήν της μιλάς έτσι, η γηραιότερη απαντά δεν επιτρέπεται να μετρήσω!!!! εγώ απο τη μια έβλεπα τα 160 ευρώ μου να με αποχαιρετούν και απο την άλλη ομολογώ ότι φοβήθηκα την κατάρα της. τελικά με ρώτησε πού μένω απο αυτοσυντήρηση της απάντησα γειτονιά κοντινή στη δική μου και μήν πεί κανείς ότι γι' αυτό δεν ήρθαν τα χρήματα. μου λέει τώρα που σου έκανα τόσο καλό τι θα μου δώσεις, της λέω σούδωσα 5 και κρατάς 160, μή μιλάς έτσι μου λένε και οι δυό τα 160 θάρθουν σπίτι σου σε 2 ώρες, αλλά κάτι πρέπει να μου φέρεις, της λέω κι εγώ αν έρθουν σε 2 ώρες θάρθω εδώ να σου δώσω κάτι. κατάφερα να φύγω , μόλις απομακρύνθηκα 100 μέτρα αντιλήφθηκα ότι ακόμη κανείς δεν έχει καταφέρει να διακτινίσει την ύλη και με έπιασε ένας φοβερός πονοκέφαλος απο τη στενοχώρια που κρατάει μέχρι σήμερα. περιττό θεωρώ να αναφέρω ότι ούτε φωτογραφία , ούτε 160 ευρώ, ούτε κόκκινο μεταλλικό κέρμα δεν βρήκα πουθενά, αλλά έχω ταραχτεί είναι η αλήθεια, όταν μάλιστα διάβασα και για τον άλλο κύριο με την μαύρη ελιά και την γνώση των ονομάτων

fantasy
16-01-12, 18:30
Κι εγώ έχω αναφέρει σε άλλα ποστ τις εμπειρίες μου. Άλλες έχουν πονηριά και άλλες έχουν πραγματικά αυτές τις δυνάμεις.

Tzon
23-01-12, 12:21
καλώς σας βρήκα παρέα!
Σήμερα το πρωί μ συναίβει ενα σκηνικό π απ'οτι βλέπω πλέον είναι αρκετά συνηθες και αυτός είναι ο λόγος που μπήκα στο φόρουμ κ ο βασικός λόγος είναι μια σειρά από ερωτήματα που μου γεννήθηκαν..
το στόρυ είναι το εξής..
Σήμερα το πρωί φτάνοντας Μαγούλα λίγο πιο πέρα από τον Προαστιακο με σταματάει η "γνωστή" τσιγγάνα κ ενώ αρχικα μ ζήτησε τσιγάρο κ χρήματα (τν απεφυγα εννοειται) αρχισε να μου λέει τα γνωστά..τυπου να σ πω ποια σε αγαπαει κ διάφορες σαχλαμαρες...κ όσο προσπα8ουσα να τν αποφυγω μ έκανε το κόλπο με την ελιά..χωρίς να απαιτήσει χρήματα.Το θέμα είναι οτι με σκάλωσε διότι το μικρό φυλαρακι ελιας μεσα στη παλάμη μ εγινε μαυρο πετραδακι με την προφαση οτι αν γίνει ετσι εχουν πει/κανει ασχημα πραγματα σε σενα (μαγεια τύπου) και και και...αρχισε να μ λεει για χαρτινα (χρήματα) οτι εχω πάνω μ κ δώς μ να σ αποδείξω οτι λέω αλήθεια..κ μη φοβάσαι δε στο παίρνω για να λυθούν τα μάγεια κ τα σχετικά.Μου κάνει ένα κόλπο με μια χαρτοπετσετα στην οποια το τυλιξε το εβαλε κατω απο το λαιμό μου κ μολις ανοιξε τη χαρτοπετσετα..ελειπε!!! (καλος μ@μ@κας λέω ειμαι)
εκεί καπου τα πήρα κ της είπα "δε ξερω τι μαγικα 8α κάνεις..αλλά ξαναβρεσ το"...εννοειται οτι το απεφυγε κ οτι αυτο δν υπαρχει τωρα πουθενά κ οτι πηγε στο καλό της τύχης μ κ τετοια...
Εκεί την έπιασα στο φιλοτιμο (μονο ετσι γινοταν) κ της είπα..οτι αν εχεις παιδια δε θες να τους κάνανε κατι τέτοιο κ τεσπα με τον ίδιο τρόπο το ξαναεμφάνισε!το θέμα είναι οτι ευτυχώς για μένα τη γλίτωσα μονο με ένα πακετο τσιγαρα π της πήρα..
Η βλάκεία ήταν π σταμάτησα στην αρχή..μετά απλά φοβηθηκα γτ δν ήξερα τι καταρες μπορούσε να μ ρίξει αυτή..(αν και δε τα πολυπιστευω,αλλα η βλακεία με την ελιά με σκαλωσε..)
Επειδή όμως ρε παιδιά καλώς ή κακώς με αναστάτωσε η βλαμμένη πρωινιάτικα..μ δημιούργησε τρελές ανασφάλειες...
Μετά πριν φύγω..της ζήτησα επειτηδες το μαύρο πετραδάκι κ δε μ το δωσε με τν πρόφαση οτι το χρειάζεται για να πει καποια λόγια..
Αξίζει να αγχόνομαι για κάτι;;
Να πάω σε κανά παπά να με διαβάσει (δν είμαι κ τοσο θρησκος..);;
Ακουγεται υπερβολικό αλλά πραγματικά με επηρρέασε ψυχολογικά πολύ..
Αξίζει να ασχολούμαι?!
Σημ.:Δε προέβλεψε κάτι για μένα η το παρελθόν μου.

aggelikhkvn
23-01-12, 14:23
κλασικη τσιγγανα προσπαθει να σου αποσπασει χρηματα γιατι σε θεωρει χαζο ετσι εχει μαθει απο μικρη να σκεπτεται τιποτα δε μπορει να σου κανει αν εισαι κοντα στο θεο πηγαινε να σου διαβασει μια ευχη ενας πνευματικος και μη κολλας με κολπακια που εχουν μαθει δεν ξερουν πως αλλιως να ζησουν, παντως και να σε καταραστηκε δε πιανει γιατι δεν ειναι μανα σου μια ξενη ειναι για σενα μην πλησιαζεις τετοια ατομα ξανα γιατι επιρρεαζεσαι αρνητικα

Vasilis1818
23-01-12, 16:03
Η μαγεια υπαρχει. Τωρα αν η μαγεια ειναι τσιγγανικη, λευκη η μαυρη και δεν ξερω κι εγω τι αλλο δεν εχει και τοσο σημασια. Σημασια εχει οτι καποιος μπορει να σε πειραξει οποιου ειδους μαγειας και να χρισημοποιηση.

Αν εισαι κοντα στον θεο κλπ κλπ τοτε δεν μπορει να σε αγγιξει καμια μαγεια ουτε και καταρα. Αν δεν εισαι τοτε μπορουν να σου κανουν μαγεια πολυ ευκολα.
Αν σου κανει καποιος μαγεια για να τα βγαλεις απο πανω σου θελεις πολυ αγωνα πνευματικο.

Δεν ξερω τι σοι τσιγγανα ηταν αυτη. Μπορει να ηταν κολπακι της πλακας...
αλλα να προσεχεις:)

fantasy
23-01-12, 16:17
Φίλε μου Tzon καλησπέρα αν θέλεις να πας στην εκκλησία και το έχεις ανάγκη πραγματικά να το κάνεις. Μην το κάνεις όμως με σκοπό να γλιτώσεις απ' αυτήν. Μη δώσεις συνέχεια στην ιστορία αυτή. Άς την μέχρι εκεί. Λιγότερο ζημιωμένος θα βγείς. Αφού δεν σε έκλεψε ούτε κακό σου έκανε μη φοβάσαι. Αν βάλεις όμως μέσα σου το Χριστό θα νιώθεις προστασία και ο σατανάς θα φεύγει πάντα νικημένος στο μοχθηρό του βασίλειο. ;)

katia
06-02-12, 22:16
Ειχα και εγω μια παρομοια εμπειρια..Ειχα πάει στο Μπουρνάζι για καφε με μια φιλη μου πριν 6-7 χρονια αν θυμαμαι καλα!Γενικα συχναζαμε εκει,εκεινο τον καιρο(ειχα ερωτευτει ενα σερβιτορο της αιγλης λολ).
Ηταν μια τσιγγανα που ολο ερχοταν σε εμας και μας εδινε λουλουδια,εμενα συνεχως μου ελεγε ποσο ομορφη ειμαι και ποσο ωραια ματια εχω και ξερει οτι ειναι φακοι επαφης και να της παω ενα ζευγαρι και κατι τετοια κουλα..Για να μην πολυλογω με τα πολλα μου επιασε με το ζορι (!!!) το χερι και αρχισε να μου λεει διαφορα δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ειχε πεσει μεσα!Αυτο που ειχα συγκρατησει ηταν που μου ειπε οτι ενα Γ θα ειναι ο αντρας της ζωης μου και θα με αγαπαει και αλλα τετοια!Και αλλο ενα που δεν θα γινει τιποτα! Γ!!Γιαννη λεγανε το σερβιτορο που φυσικα και δεν εγινε κατι σοβαρο...επειτα μετα απο 4 χρονια Γνωρισα τον Γιωργο..Που ειμαστε μαζι μεχρι και τωρα..και οντως ειναι πραγματικα τοσο καλος και μ αγαπαει τοσο πολυ οσο οι υπερβολές που μου ελεγε τοτε αυτη η τσιγγανα...Δεν ξερω αν το Γ. που ελεγε ειναι αυτος αλλα με τα δεδομενα που εχω τωρα ειναι οτι πιο κοντινο μπορω να σκεφτω..Ελπιζω να ειναι αυτος.. :)

Ηθελα να καταληξω στο οτι οταν μας λενε για ενα Γ. ενα Π. η οτιδηποτε δεν ειναι απαραιτητα για καποιο προσωπο που υπαρχει τη δεδομενη στιγμη στη ζωη μας αλλα και για καποιο που μπορει να ερθει στο μελλον!Μιας και διαβασα καπου παραπανω οτι σε καποιον ειχε πει για ενα Μ. ενω η κοπελα του αρχιζε απο Ι. αν θυμαμαι καλα..

Της ειχα δωσει θυμαμαι 5 ευρω,μετα οταν με εβλεπε ερχοταν συνεχεια και ζητουσε τους φακους επαφης και μου ελεγε να μου πει τη μοιρα και τετοια αλλα δεν δεχομουν..Μετα σταματησα να πηγαινω και την εχασα αλλα την πετυχαινω που και που..Η αληθεια ειναι πως θα ηθελα καποια φορα να το ξανα κανω..ειμαι πολυ περιεργη για το τι θα μου πει!

Αυτη ηταν και εμενα η ιστορια μου η μαλλον εμπειρια μου,ελπιζω να μην σας κουρασα!

φιλικα
Κατια

Edit.

Τzon η αληθεια ειναι και οτι εγω φοβαμαι λιγο για τις καταρες κλπ..μιας και εχω ακουσει διαφορα..
Μια φορα ηταν ενα αγορι που μου ζητουσε να βγουμε (τσιγγανος) και εγω δεν ηθελα.. και ενα βραδυ αρχισε να με καταριεται..η αληθεια ειναι οτι ειχα κατατρομαξει!

me lene
10-02-17, 20:45
Καλησπέρα. Χάζευα το φόρουμ και είπα να γράψω και εγώ στο θέμα.
Εγώ γενικότερα δεν πιστεύω σε μάγια και όλα αυτά αλλά πραγματικά με τόση απίστευτη γκαντεμιά που έχω δεν ξέρω νοιώθω ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Πολλές φορές λέω για πλάκα σε μια φίλη μου να είδες στο πα μου χουν κάνει μάγια :D και το διακωμωδούμε.
Όσο αφορά τις τσιγγάνες διάβασα μερικά πράγματα που γράφετε. Δεν τα διάβασα όλα αλλά απλά μου φάνηκε πως ήθελαν να σας φάνε λεφτά και ότι δεν κρυβόταν κάτι άλλο πίσω από αυτό. Σε εμένα όμως συνέβη κάτι όντως αρκετά περίεργο μιας και στην δικιά μου ιστορία ούτε μου πρότειναν να μου πουν την μοίρα μου ούτε λεφτά ζήτησαν ούτε με έκλεψαν. Καταρχήν, δεν έχω καμία επαφή με τσιγγάνους πέρα από τα γνωστά πάρε ένα λουλούδι :p που δεν παίρνω σαφώς.

Αλλά μία φορά είχα πάει κάπου γύρναγα σπίτι μου και πήρα τον Προαστιακό...ήμουν μπερδεμένη αν καθόμουν από την σωστή μεριά. Ρωτάω εκεί έναν υπεύθυνο να μου πει και πετάγεται μία τσιγγάνα 55αρα θα ταν ...μες στην τρελή χαρά λες και με ξέρεις χρόνια να μου πει ναι ναι αυτό θα πάρεις που παίρνουμε και εμείς (ήταν με μια άλλη κοπέλα νέα που κράταγε ένα μωρό)! Και ήμουν πίσω πίσω πάω βιαστικά να μπω αναγκαστικά μπήκα και εγώ από την τελευταία πόρτα που μπήκαν και αυτές για να προλάβω και πάω να κάτσω...κάθομαι εγώ από την δεξιά μεριά του προαστιακού και αυτές από την αριστερή και μου κάνει αυτή "έλα κάτσε από εδώ" όχι ευχαριστώ της κάνω. Εγώ αρχικά ψιλιάστηκα ότι ψάχναν κανα κορόιδο να κλέψουν αλλά σύντομα κατάλαβα ότι δεν ήταν αυτό. Μου λέει όμορφη είσαι...ευχαριστώ κάνω...είσαι παντρεμένη μου λέει μετά...όχι λέω... με ρώταγε που είχα πάει και κάτι τέτοια απάνταγα μονολεκτικά ήμουν ευγενική γιατί λέω ποτέ δεν ξέρεις και μία στο εκατομμύριο λέω να ισχύουν αυτά που λένε για κατάρες δεν είμαι εγώ λέω να έχω και άλλα πάνω στο κεφάλι μου και χωρίς κατάρες όλα στραβά μου πάνε :p Με ρωτάει και που κατεβαίνω...ε μετά που μπήκε πολύς κόσμος μέσα απάνταγα κ μονολεκτικά σταμάτησε η "κουβέντα"

Αλλά εγώ ΑΜΕΣΩΣ το έπιασα παιδιά ότι στα καλά καθούμενα ήθελε να μου ρίξει κατάρα. Γιατί ήμουν ΤΟΣΟ ΒΕΒΑΙΗ ότι με το που θα πάω να κατέβω θα με ρωτήσει το όνομα μου! Και λέω από μέσα μου όταν σε ρωτήσει θα πεις άλλο όνομα! Πάω να κατέβω και μου λέει "εδώ κατεβαίνεις...το όνομα σου ποιο είναι;"...παιδιά δεν είχε λόγο να με ρωτήσει το όνομα μου δεν θα με ξανα έβλεπε ΠΟΤΕ στην ζωή της δηλαδή πόσο πιο μπαμ κάνει. Λέω "ταδε" ...α ωραίο όνομα μου κάνει...με ένα ύφος.
Τέλος πάντων απλά είπα να γράψω και εγώ αυτό που συνέβη γιατί συνήθως όπως και στις περιπτώσεις που γράψατε εδώ σε πλησιάζουν για λεφτά απλούστατα...αλλά στην περίπτωση αυτή έκανε μπαμ από την αρχή ότι κάποια ευχούλα ήθελε να μου πει η "κυρία". Δεν ξέρω αν έχετε άλλη γνώμη.

Σημ: Ελληνίδα είμαι και δεν μοιάζω ούτε κατά διάνοια με τσιγγάνα ή αλλοδαπή γενικότερα.

ilias1990
10-02-17, 21:08
Καλησπέρα. Πιστεύω ότι εσύ απλά ήσουν προκατειλημμένη , καθώς δεν υπήρχε κανένας προφανής λόγος να σου κάνει μάγια, εκτός κι αν πιστεύεις ότι είχε τόση κακία που θα σου έκανε κάτι χωρίς λόγο.

Όσον αφορά την γκαντεμιά τώρα, είναι γνώμη μου πως πάντα η ψυχολογία μας είναι το Α και το Ω σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν υπάρχει γκαντεμιά αν πιστεύεις ότι όλα θα σου πάνε καλά και είσαι αισιόδοξη...:)

me lene
10-02-17, 21:25
Καλησπέρα. Πιστεύω ότι εσύ απλά ήσουν προκατειλημμένη , καθώς δεν υπήρχε κανένας προφανής λόγος να σου κάνει μάγια, εκτός κι αν πιστεύεις ότι είχε τόση κακία που θα σου έκανε κάτι χωρίς λόγο.

Όσον αφορά την γκαντεμιά τώρα, είναι γνώμη μου πως πάντα η ψυχολογία μας είναι το Α και το Ω σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν υπάρχει γκαντεμιά αν πιστεύεις ότι όλα θα σου πάνε καλά και είσαι αισιόδοξη...:)

Δεν είναι θέμα προκατάληψης...σίγουρα αυτά τα άτομα δεν σου μιλάνε ποτέ για καλό είναι σχεδόν βέβαιο αυτό. Σιγά μην ήθελε να μου δώσει και ευχή κιόλας και με ρώτησε το όνομα μου. :p
Μην με πεις ρατσίστρια απλά μερικά πράγματα απλά έτσι είναι.
Και το ότι με ρώτησε το όνομα μου ήταν εντελούς κουλό αφού κατέβαινα, ήμουν στην πόρτα εκείνη την στιγμή και είχα ήδη την διαίσθηση λες και το ξέρα ότι θα με ρωτήσει, από πολύ πιο πριν, με μια απίστευτη βεβαιότητα.
Δεν είμαι βέβαιη 100% για κάτι ίσως απλά ήταν πολυλογού, αλλά σίγουρα για να μου δώσει ευχή δεν θα το ρώτησε. :rolleyes:

Δεν είπα για μάγια..για κατάρα είπα! Δεν ξέρω ακριβώς τις διαφορές βέβαια.

Robespierre
10-02-17, 21:48
Το σύστημα που πάει κάποιος στο σπίτι σου το πρωί, χτυπάει την πόρτα, βρίσκει μέσα έναν ηλικιωμένο μόνο του και του αμολάει μια μπούρδα πχ μου είπε η Μαρία να μου δώσεις 300€ γιατί μου τα χρωστούσε ή για την ασφάλεια του αυτοκινήτου ή .... (βάλε ότι θέλεις) το ξέρεις φαντάζομαι. Πληροφορίες για την "Μαρία", αναρωτήθηκες ποτέ πως μαζεύουν; Υπάρχει επίσης κι ένας συνεργός που σε ακολουθεί μετά απο τη μίνι συνεντευξη που σου παίρνουν, πάντα δήθεν στο φιλικό, για να μάθουν που μένεις.

Παίζει και μια περίπτωση να σου φάνε λεφτά επι τόπου με κάποιον ύπουλο τρόπο, υποβολή, υπνωτισμός, πες το όπως θέλεις. Αυτό το χω διαβάσει μονο δεν το χω δει στην πράξη. Στον πρώτο τρόπο, λήστεψαν θεία μου με πληροφορίες που μάζεψαν για μένα, απο ενα εύπιστο (τρίτο) άτομο.
Αυτό για τις κατάρες... γενικά ξέχασέ το.

ilias1990
10-02-17, 22:09
Me lene, δεν σε είπα ρατσίστρια. Απλά ρωτάω για ποιο λόγο να σου κάνει κάτι τέτοιο εφ'όσον δεν σε ξέρει. Πολύ πιο πιθανό είναι αυτό που λέει ο Robespierre, να ήθελαν να σου ''φάνε'' χρήματα. Πάντως Robespierre, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να χρησιμοποιηθούν τέτοιοι τρόποι μέσα σε μέσο μαζικής μεταφοράς. Απ'ότι γνωρίζω αυτά τα πράγματα θέλουν την ησυχία τους και με κάποιο τρόπο να σε απομονώσουν .

Johnkokk
10-02-17, 22:25
Σχετική ταινία είναι το drag me to hell αν θυμάμαι καλά.όχι και η καλύτερη του είδους αλλά βλέπεται :)

me lene
10-02-17, 22:28
Το σύστημα που πάει κάποιος στο σπίτι σου το πρωί, χτυπάει την πόρτα, βρίσκει μέσα έναν ηλικιωμένο μόνο του και του αμολάει μια μπούρδα πχ μου είπε η Μαρία να μου δώσεις 300€ γιατί μου τα χρωστούσε ή για την ασφάλεια του αυτοκινήτου ή .... (βάλε ότι θέλεις) το ξέρεις φαντάζομαι. Πληροφορίες για την "Μαρία", αναρωτήθηκες ποτέ πως μαζεύουν; Υπάρχει επίσης κι ένας συνεργός που σε ακολουθεί μετά απο τη μίνι συνεντευξη που σου παίρνουν, πάντα δήθεν στο φιλικό, για να μάθουν που μένεις.

Παίζει και μια περίπτωση να σου φάνε λεφτά επι τόπου με κάποιον ύπουλο τρόπο, υποβολή, υπνωτισμός, πες το όπως θέλεις. Αυτό το χω διαβάσει μονο δεν το χω δει στην πράξη. Στον πρώτο τρόπο, λήστεψαν θεία μου με πληροφορίες που μάζεψαν για μένα, απο ενα εύπιστο (τρίτο) άτομο.
Αυτό για τις κατάρες... γενικά ξέχασέ το.

Ναι δεν διαφωνώ μόνο που δεν ήταν από την γειτονιά μου αυτές...αυτοί που λες κάνουν έρευνα από την γειτονιά... Συν ότι δεν ήξεραν αν πάω σπίτι μου ή όχι, ή αν εγώ παίρνω λεωφορείο ταξί τρένο για να φτάσω λες κανένας νΑ με ακουλουθούσε καμιά ώρα δρόμο; Επίσης ρε παιδιά θα έδινε η μάνα μου λεφτά σε τσιγγάνα πάμε καλά τώρα;
Το ξέρω αυτό το σύστημα και ξέρω ηλικιωμένες που την έχουν πατήσει...αλλά εγώ είμαι μικρό κορίτσι δεν είμαι ούτε 30 και τότε πρέπει να μουν 22 όταν έγινε, είναι δυνατόν να χω ηλικιωμένη μάνα; Συν ότι αυτές ήταν στον προαστιακό και κάπου πηγαίνανε επίσης από τόσο κόσμο γιατί δεν πιάναν άλλους και κόλλησαν μαζί μου;
Για υπνωτισμό και τέτοια δεν το πιστεύω. Και δεν είπα σώνει και καλά πως πιανουν οι κατάρες...αλλά ότι αυτές ασχολούνται με αυτά. Το αν πιάνει είναι ένα άλλο θέμα που και εγώ αμφιβάλλω.
Πιο εύκολο ειναι να βρουν έναν ηλικιωμένο κάπου κοντά τους να στηθούν από κάτω και να μάθουν πληροφορίες.

me lene
10-02-17, 22:35
Me lene, δεν σε είπα ρατσίστρια. Απλά ρωτάω για ποιο λόγο να σου κάνει κάτι τέτοιο εφ'όσον δεν σε ξέρει. Πολύ πιο πιθανό είναι αυτό που λέει ο Robespierre, να ήθελαν να σου ''φάνε'' χρήματα. Πάντως Robespierre, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να χρησιμοποιηθούν τέτοιοι τρόποι μέσα σε μέσο μαζικής μεταφοράς. Απ'ότι γνωρίζω αυτά τα πράγματα θέλουν την ησυχία τους και με κάποιο τρόπο να σε απομονώσουν .

Βρε Ηλία και εγώ αυτό σκέφτηκα αρχικά...αλλά πρώτον έκατσα μακρυά τους οπότε δεν παίζει...συν ότι εκείνη την ώρα ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ και αυτή ήταν καθιστή και με ρώτησε πως με λένε.......λες με το όνομα μου να μου έτρωγε λεφτά;
Και ακόμα και αυτό να ταν αν ήταν να μου τα χαν φάει θα μου τα χαν φάει....το όνομα τι το θέλανε;
Λεφτά εγώ παιδιά δεν έχασα.....ούτε μισο ευρώ δεν μου έλειπε δεν είμαι καθόλου ευκολόπιστη και ηλίθια. Και πιστέψτε με καμιά τσιγγάνα δεν χτύπησε την πόρτα στην μάνα μου ποτέ!

me lene
10-02-17, 22:37
Σχετική ταινία είναι το drag me to hell αν θυμάμαι καλά.όχι και η καλύτερη του είδους αλλά βλέπεται :)

Αν είναι θρίλερ φοβάμαι δεν τα βλέπω :p

ilias1990
10-02-17, 22:48
Βασικά εσύ ξέρεις καλύτερα τι έγινε, πως έγινε γιατί εσύ το έζησες. Σίγουρα κάτι λέει η αίσθηση που είχες , για κάποιον λόγο θα την είχες. Δεν μας είπες όμως για ποιον λόγο κατά την γνώμη σου, ήθελαν να καταραστούν μια κοπέλα την οποία δεν γνώριζαν;

Robespierre
10-02-17, 23:12
Πάντως Robespierre, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να χρησιμοποιηθούν τέτοιοι τρόποι μέσα σε μέσο μαζικής μεταφοράς. Απ'ότι γνωρίζω αυτά τα πράγματα θέλουν την ησυχία τους και με κάποιο τρόπο να σε απομονώσουν .

Οχι ρε συ, κυρίως σε δημόσια μέσα την πέφτουν. Για μένα τσίμπησαν την πληροφορία μέσα σε λεωφορείο. Αν πάει τσιγγάνος και ρωτάει στο ξεκάρφωτο κάπου, θα τον μυριστούν αμέσως. Βρίσκουν καλοπροαίρετους και τους ανοίγουν συζήτηση. Γενικά μιλάω, αυτοί που κάνουν αυτές τις κομπίνες.

Επίσης me lene, αυτά με την τσιγγάνικη μαγεία και τις τσιγγάνικες κατάρες, νομίζω πως προέρχονται τα περισσότερα από μυθιστορήματα. Πάντως μιας και κυκλοφορεί η φήμη, την εκμεταλλεύονται οι τσιγγάνοι για να πουλάνε μαγγανείες στους αφελείς και να φοβερίζουν όσους δεν ανταποκρίνονται στη ζητιανιά :D

me lene
11-02-17, 06:16
Βασικά εσύ ξέρεις καλύτερα τι έγινε, πως έγινε γιατί εσύ το έζησες. Σίγουρα κάτι λέει η αίσθηση που είχες , για κάποιον λόγο θα την είχες. Δεν μας είπες όμως για ποιον λόγο κατά την γνώμη σου, ήθελαν να καταραστούν μια κοπέλα την οποία δεν γνώριζαν;

Γιατί δεν μας χωνεύουν (εμάς τους Έλληνες εννοώ) για αυτό! Αν ο άλλος είναι κακός δεν χρειάζεται να έχει λόγο. Επίσης μπορεί να της έκατσα με στραβό μάτι...σιγά μην με συμπάθησε κιόλας.

me lene
11-02-17, 06:16
Οχι ρε συ, κυρίως σε δημόσια μέσα την πέφτουν. Για μένα τσίμπησαν την πληροφορία μέσα σε λεωφορείο. Αν πάει τσιγγάνος και ρωτάει στο ξεκάρφωτο κάπου, θα τον μυριστούν αμέσως. Βρίσκουν καλοπροαίρετους και τους ανοίγουν συζήτηση. Γενικά μιλάω, αυτοί που κάνουν αυτές τις κομπίνες.

Επίσης me lene, αυτά με την τσιγγάνικη μαγεία και τις τσιγγάνικες κατάρες, νομίζω πως προέρχονται τα περισσότερα από μυθιστορήματα. Πάντως μιας και κυκλοφορεί η φήμη, την εκμεταλλεύονται οι τσιγγάνοι για να πουλάνε μαγγανείες στους αφελείς και να φοβερίζουν όσους δεν ανταποκρίνονται στη ζητιανιά :D

Πάντως όλο και κάποιου είδους χάρισμα θα έχουν για να μαντέψουν το σπίτι μου μέσα σε ολόκληρη Αθήνα αν είναι έτσι όπως τα λες. :p

me lene
11-02-17, 06:25
Τέλος πάντων, δεν μπήκα να διαφωνήσω με κανέναν. Απλά το συμπέρασμα μου είναι ότι πολλές από αυτές όντως ασχολούνται με τέτοια. Και πάλι δεν θεωρώ ότι πιάνουν ή ότι ισχύουν σαχλαμάρες, άλλα ότι αυτές ασχολούνται ασχολούνται.
Όσο για το ψάρεμα στα Μέσα είναι λίγο κουλό αυτό που είπες...δεν μπορεί κάποιος να μαντέψει που μένεις ίσως εσύ μένεις επαρχία και όχι εδώ στην Αθήνα που και την οδό ακόμα να ξέρει κάποιος μες στις πολυκατοικίες άντε να σε βρει. Επίσης, αν ήταν τόσο απλά θα ρώταγαν το όνομα σε όλους και θα τους πέρναν όλους από πίσω.
Πάντως καλά κάνεις και το ανέφερες να ναι ψιλιασμένος ο κόσμος ;)
Επίσης αν έχετε πάει ποτέ στον Άγιο Κυπριανό θα δείτε ότι το 1/3 του κόσμου στην εκκλησία είναι τσιγγάνοι. Αυτό κάνει δείχνει σίγουρα πως τα πιστεύουν πάντως. Οπότε λογικό να ασχολούνται κιόλας.

ilias1990
11-02-17, 06:34
Me lene, σε ένα φόρουμ μπαίνεις για να ακούσεις εναλλακτικές γνώμες που ίσως δεν έχεις σκεφτεί, για αυτό που σε προβληματίζει. Μην το παίρνεις σαν διαφωνία.
Robespierre μίλησα για τις μεθόδους που ανέφερες(υπνωτισμός,υποβολή). Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να τα κάνεις αυτά μπροστά σε άσχετο κόσμο...

me lene
11-02-17, 06:41
Me lene, σε ένα φόρουμ μπαίνεις για να ακούσεις εναλλακτικές γνώμες που ίσως δεν έχεις σκεφτεί, για αυτό που σε προβληματίζει. Μην το παίρνεις σαν διαφωνία.
Robespierre μίλησα για τις μεθόδους που ανέφερες(υπνωτισμός,υποβολή). Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να τα κάνεις αυτά μπροστά σε άσχετο κόσμο...

Έχεις δίκιο. Όσο αφορά τον υπνωτισμό ή την υποβολή δεν ξέρω αν κάποιος το έχει πάθει ποτέ και μπορεί να μας πει την εμπειρία του. Δεν έχω καμιά τέτοιου είδους εμπειρία προσωπικά για αυτό ίσως μου φαίνεται χλωμό. Πάντως υπάρχει πιθανότητα κάποιος να σε υπνωτίσει χωρίς να το θέλεις ή είναι καθαρά κάτι σαν μαγεία;

Robespierre
11-02-17, 12:54
Οι περισσότεροι ξέρουν τον υπνωτισμό από αυτά που βλέπουν σε ταινίες ή κάνουν ταχυδακτυλουργοί σαν τον Κόπερφιλντ. Δεν γίνεται ακριβώς έτσι, δεν χρειάζονται εκκρεμή, φωτεινές πηγές, άμπρα καντάμπρα, τελετές σε βωμούς κτλ. Υποβολή επίσης σου κάνουν τύποι που πουλάνε αντικείμενα και υπηρεσίες, όλα βασίζονται σε κοινές αρχές. Η υπνωτική υποβολή σε βάζει σε κάποια λειτουργία ασυνείδητης κατάφασης, βάζοντας σε να επιβεβαιώνεις πράγματα που πιστεύεις ή θεωρείς ότι αποδέχεσαι ή είναι θετικά. Στο τέλος σου πετάει και το ζητούμενο για τον θύτη, δηλαδή σου αποσπά την θετική σου δήλωση σε κάτι που επιδιώκει αυτός. Να σου πει τη μοίρα σου, να σου ρίξει τα χαρτιά, να σου πουλήσει μια βλακεία και θα του πεις την ιστορία της ζωής σου, που μένεις, τι κάνεις και πόσα κουβαλάς επάνω σου. Αν η στιγμή είναι η ιδανική και αν σε βρει αδύναμο, θα του δώσεις μόνος σου και τα λεφτά σου, θεωρώντας ότι έγινε μια τίμια ανταλλαγή. Αυτό κάνουν οι έμπειροι, τσιγγάνοι και μη. Είναι τέχνη πολύ παλιά...

Πάντως όλο και κάποιου είδους χάρισμα θα έχουν για να μαντέψουν το σπίτι μου μέσα σε ολόκληρη Αθήνα αν είναι έτσι όπως τα λες. :p

Καλό μου παιδί, δεν μαντεύει κανένας που μένεις. Ο ένας τσιγγάνος σου πιάνει κουβέντα και σε ψαρεύει. Αν μάθει κάτι χρήσιμο, κάνει (αθέατο) σήμα σε άλλον που βρίσκεται ήδη μαζί του (δεν τον έχεις προσέξει) και εκείνος σε παρακολουθεί που θα πας. Έτσι βρίσκουν που μένεις, αν γυρίσεις σπίτι σου φυσικά. Την επόμενη ημέρα περνάει κάποιος από αυτούς και σκάει ένα παραμύθι, αν πετύχει ηλικιωμένο μόνο του, για να του φάει λεφτά. Απλά πράγματα σου λέω. Τώρα αν θέλεις να στήσουμε μια ιστορία με σασπένς στιλ Drag me to Hell, που είπε κι ο johnkokk, έχει ειδική κατηγορία (http://metafysiko.gr/forum/forumdisplay.php?f=34) το φόρουμ :-D

ilias1990
11-02-17, 13:11
Έχω παρακολουθήσει υπνωτισμό γι'αυτό το λέω. Βέβαια ήταν από τύπους που δεν θα τους χαρακτήριζες και τα πιο ηθικά στοιχεία αλλά υπήρξαν απτά αποτελέσματα στον υπνωτιζόμενο. Ξεκίνησαν για πλάκα, για να του κάνουν αναδρομή σε προηγούμενες ζωές(έτσι έλεγαν) αλλά κατάφεραν και άλλα πιο συγκεκριμένα πράγματα...

me lene
11-02-17, 15:14
Ηλικιωμένος στο σπίτι 20χρονης δύσκολο! Εκτός αν ήμουν παντρεμένη με κάναν 90χρονο για να τον κληρονομήσω. :p

me lene
11-02-17, 15:24
Έχω παρακολουθήσει υπνωτισμό γι'αυτό το λέω. Βέβαια ήταν από τύπους που δεν θα τους χαρακτήριζες και τα πιο ηθικά στοιχεία αλλά υπήρξαν απτά αποτελέσματα στον υπνωτιζόμενο. Ξεκίνησαν για πλάκα, για να του κάνουν αναδρομή σε προηγούμενες ζωές(έτσι έλεγαν) αλλά κατάφεραν και άλλα πιο συγκεκριμένα πράγματα...

Μια καθηγήτρια που μας έκανε το μάθημα της ψυχολογίας στο σχολείο μας είχε πει ότι της είχαν κάνει υπνωτισμό (ή κάποιος ψυχολόγος ή κάποιος άλλος αλλά δεν θυμάμαι) για να δει τι ήταν στην προηγούμενη ζωή της. Αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι επακριβώς τι μας είχε πει. Αλλά νομίζω μετά αφότου την "ξύπνησε" θυμόταν όσα έλεγε την ώρα που ήταν υπνωτισμένη.
Δεν ξέρω τρομαχτικό μου φαίνεται όλο αυτό :confused:
Εσύ ήσουν μπροστά όταν κάναν τους υπνωτισμούς;

Johnkokk
11-02-17, 17:37
Το θέμα των τσιγγάνων είναι περίεργο.Προσωπικά πιστεύω ότι οι κατάρες κτλπ που τους κατηγορούν είναι πολύ φουσκωμένα. Άλλωστε μια κατάρα φέρει αρνητική ενέργεια από μόνη της και σε συνδυασμό με την αυθυποβολή του εκάστωτε καταραμένου έχει περισσότερο ψυχολογικές συνέπειες,που εμείς οι ίδιοι μετατρέπουμε σε πραγματικά προβλήματα.

Για παράδειγμα,κάποιος που τον έχουν καταραστεί εν γνώση του,είναι λογικό να είναι νευρικός.Πάνω στα νεύρα θα σπάσει πχ ένα ποτήρι και θα κοπεί.Για αυτόν θα φταίει η κατάρα και όχι η αδυναμία του να αγνοησει μια απλή δεισιδαιμονία.

Όσο για την χειρομαντία και τις τέχνες των τσιγγάνων μαγισσών...συνήθως αναφέρεται ο γνωστός μονόλογος <<καλό παιδί είσαι μπρε και όμορφο,μεγάλη πόρτα θα διαβείς>> κτλπ,μονόλογος τόσο αναγνωρίσιμος όσο και ο μονόλογος της αντιγόνης στο Κωνσταντίνου και Ελένης...Ουσιαστικά είναι μια σειρά από ασαφείς προβλέψεις,όπου όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα,εξακριβωνονται πχ <<βλέπω να κρατάς λεφτά,τώρα αν δίνει ή αν παίρνεις δεν το ξέρω>>

Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι όλες αυτές οι ιστορίες είναι ψεύτικες,πιστεύω ότι υπάρχει μαγεία,ωστόσο με τον καιρό,οι περισσότερες μορφές λαϊκής μαγείας όπως των τσιγγάνων χάνονται και μένουν μόνο μερικές τελετουργίες τυπικού χαρακτήρα.Στην ουσία σήμερα η ισχύς της μαγείας τους ως επί το πλείστον ταυτίζεται με την ισχύ αυθυποβολής του δέκτης αυτής.

me lene
11-02-17, 17:51
Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι όλες αυτές οι ιστορίες είναι ψεύτικες,πιστεύω ότι υπάρχει μαγεία,ωστόσο με τον καιρό,οι περισσότερες μορφές λαϊκής μαγείας όπως των τσιγγάνων χάνονται και μένουν μόνο μερικές τελετουργίες τυπικού χαρακτήρα.Στην ουσία σήμερα η ισχύς της μαγείας τους ως επί το πλείστον ταυτίζεται με την ισχύ αυθυποβολής του δέκτης αυτής.

Και εγώ συμφωνώ μαζί σου πάνω σε αυτό!

dalikerman
22-01-18, 23:23
Παιδιά θα σας πω κι εγώ την εμπειρία μου με μια γριά τσιγγάνα, πριν 10 χρόνια. Εγώ και η τότε αρραβωνιαστικιά μου μέναμε στα Βόρεια προάστια. Ήταν Κυριακή και είχε καλό καιρό, έτσι αποφασίσαμε να πάμε μια βόλτα στον Πειραιά σε μια έκθεση στον ΟΛΠ. Πάρκαρα το αυτοκίνητο εκεί κοντά και λίγο πριν μπούμε στο κτίριο μας πλησιάζει αυτή η τσιγγάνα και μου λέει να σε πω τη μοίρα σου. Της λέω άσε με δε σου δίνω λεφτά και μου λέει δε θέλω λεφτά, μόνο να σε πω τη μοίρα σου. Βγάζει τότε ένα γρομπαλάκι λευκή κλωστή που είχε και μου το βάζει μέσα στο χέρι και το κλείνει, και μου λέει κοίτα να δεις που έχεις καρκίνο, ανοίγω το χέρι και στη θέση της κλωστής υπήρχε ένα μικρό κατάμαυρο φασόλι!
Ασήμωσε μου λέει για να σου διώξω τον καρκίνο, της λέω παράτα με, σου είπα δε σου δίνω λεφτά, κι απομακρύνθηκα κι εκείνη συνέχισε να φωνάζει ότι θα πάθω σίγουρα καρκίνο και πρέπει να την ακούω γιατί είναι μεγαλύτερη και ξέρει, η αρραβωνιαστικιά μου μου έλεγε πάμε να φύγουμε γιατί λέει βλακείες κι έτσι μπήκαμε στο κτίριο αφήνοντας την τσιγγάνα να φωνάζει.
Αυτά, πάντως 10 χρόνια μετά, καρκίνο δεν έπαθα, ούτε οποιαδήποτε άλλη ανίατη ασθένεια, το χειρωνακτικό μου επάγγελμα το συνεχίζω κανονικά.

valhalla
23-01-18, 03:07
Παιδιά θα σας πω κι εγώ την εμπειρία μου με μια γριά τσιγγάνα, πριν 10 χρόνια. Εγώ και η τότε αρραβωνιαστικιά μου μέναμε στα Βόρεια προάστια. Ήταν Κυριακή και είχε καλό καιρό, έτσι αποφασίσαμε να πάμε μια βόλτα στον Πειραιά σε μια έκθεση στον ΟΛΠ. Πάρκαρα το αυτοκίνητο εκεί κοντά και λίγο πριν μπούμε στο κτίριο μας πλησιάζει αυτή η τσιγγάνα και μου λέει να σε πω τη μοίρα σου. Της λέω άσε με δε σου δίνω λεφτά και μου λέει δε θέλω λεφτά, μόνο να σε πω τη μοίρα σου. Βγάζει τότε ένα γρομπαλάκι λευκή κλωστή που είχε και μου το βάζει μέσα στο χέρι και το κλείνει, και μου λέει κοίτα να δεις που έχεις καρκίνο, ανοίγω το χέρι και στη θέση της κλωστής υπήρχε ένα μικρό κατάμαυρο φασόλι!
Ασήμωσε μου λέει για να σου διώξω τον καρκίνο, της λέω παράτα με, σου είπα δε σου δίνω λεφτά, κι απομακρύνθηκα κι εκείνη συνέχισε να φωνάζει ότι θα πάθω σίγουρα καρκίνο και πρέπει να την ακούω γιατί είναι μεγαλύτερη και ξέρει, η αρραβωνιαστικιά μου μου έλεγε πάμε να φύγουμε γιατί λέει βλακείες κι έτσι μπήκαμε στο κτίριο αφήνοντας την τσιγγάνα να φωνάζει.
Αυτά, πάντως 10 χρόνια μετά, καρκίνο δεν έπαθα, ούτε οποιαδήποτε άλλη ανίατη ασθένεια, το χειρωνακτικό μου επάγγελμα το συνεχίζω κανονικά.
Δεν έπεσες θύμα αυθυποβολής και καλά έκανες.

Robespierre
23-01-18, 08:07
Της λέω άσε με δε σου δίνω λεφτά και μου λέει δε θέλω λεφτά, μόνο να σε πω τη μοίρα σου.

Ασήμωσε μου λέει για να σου διώξω τον καρκίνο

:p

Όπως λέει κι ο λαός, αν άκουγε ο Θεός τα κοράκια, θα είχανε ψοφήσει όλοι οι γαϊδάροι...