Επιστροφή στο Forum : Το στοιχειωμένο μου σπιτι
Van Helsing
28-10-06, 11:42
Καλήμερα παιδιά.Θα ήθελα την γνώμη σας σε αυτο το γεγονός που έγινε προχθές το βράδυ.Ήταν βράδυ 10-11 και καθώμουν στο καναπέ.Σε μια στιγμή ένιωσα ένα χαλαρό άγγιγμα στον ώμο μου.Καθώ γυρνούσα να κοιτάξω να δώ τι ήταν αυτό που δημιούργησε το άγγιγμα άκουσα ένα δυνατό θόρυβο απο την κουζίνα.Πήγα μέσα και είδα όλα τα γυάλινα μπουκάλια,απο γάλα,ποτά και άλλα πολλά είχαν πέσει κάτω.Κατευθείαν είπα <Σεισμος>,αλλα μετα σκεφτηκα οτι δεν έννοιωσα κανένα ταρακούνημα.Τέλος πάντων πήγα στο δωμάτιο μου και έπεσα να κοιμηθώ.Όταν ήμουν έτοιμος να με πάρει ο ύπνος έιδα μπροστά μου ένα άντρα.Σκούπησα τα μάτια μου και μετά αυτός είχε φύγει.Είδα έναν εφιάλτη και το πρωί ξύπνησα κομμενος. :confused:
Μου αρέσει πολύ να σχολιάζω τις προσωπικές εμπειρίες των μελών.
¶υτό που έπαθες είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Συχνά ακούω τέτοιες μαρτυρίες. Να ξέρεις ότι δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο αυτό που είδες. Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε νεκρός... Το σπίτι που μένεις ανήκε πάντα στην οικογένειά σου;
Αν όχι, ίσως αυτό το πνεύμα θέλει να φύγεις από εκεί. Ίσως να είναι κάποιος συγγενής που ήθελε να σε επισκευθεί.
28η Οκτωβρίου σήμερα... Σύμπτωση;
Εγώ, από την άλλη, είμαι διστακτικός στο να σχολιάζω εμπειρίες ανθρώπων και αυτό γιατί πολύ σπάνια μπορούν να επαληθευτούν τα λεγόμενα. Η εμπειρία του καθενός είναι εξαιρετικά προσωπική υπόθεση και οι συνθήκες εκείνες δεν μπορούν να γίνουν κατανοητές παρά από τον ίδιο που τις βίωσε.Πέρα από αυτή την εισαγωγή, η εμπειρία σου έχει δυο - τρία χαρακτηριστικά. Πρώτον, μοιάζει με εμπειρία poltergeist (όσον αφορά στο σπάσιμο των γυάλινων αντικειμένων) και έπειτα έχει κάποια χαρακτηριστικά που ίσως θα μπορούσαν να ερμηνευθούν με τη θεωρία των φαντασμάτων (γενικά και αόριστα βέβαια), μιας και το poltergeist δεν γνωρίζω να υλοποιείται μπροστά στα μάτια των ανθρώπων.
Πέρα από αυτά, για τα οποία φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, σε προσωπικές εμπειρίες εκείνο που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι το ψυχολογικό μέρος, τα συναισθήματα που σου προκάλεσε και όλα τα ερεθίσματα που δέχτηκαν οι αισθήσεις σου κατά τη διάρκεια του γεγονότος.
Ξεκίνησες το θέμα χαρακτηρίζοντας το σπίτι σου ως "στοιχειωμένο". Αυτό μου λέει ότι είσαι σίγουρος πως βίωσες μια μεταφυσική εμπειρία, αποκλείοντας προφανώς κάποιες "ρεαλιστικότερες" εξηγήσεις. Κάνω λάθος;
Van Helsing
28-10-06, 14:02
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε.Αποφάσισα να καλέσω εξορκιστεί,γιατί σε αυτά τα θέματα είμαι πολύ λεπτος
xontro_mpizeli
28-10-06, 14:09
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε.Αποφάσισα να καλέσω εξορκιστεί,γιατί σε αυτά τα θέματα είμαι πολύ λεπτος
Εξορκιστή;!;!;! :confused:
Για ποιόν λόγο; Νομίζεις ότι αυτός που είδες ήταν, ας πούμε ο σατανάς, κ ήθελε το κακό σου; Κ γιατί είσαι σίγουρος ότι η όλη εμπειρία σου ήταν κάτι κακό;
¶σε που μπορεί να ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό κ να μην σου συμβεί άλλο...
Ερωτ1: Δεν άκουσες κανέναν θόρυβο από την κουζίνα όταν σπάσανε όλα αυτά τα γυαλικά;
Ερώτ2: Πώς ήταν αυτός ο "μυστηριώδης" άντρας;
Παρατ: Προτείνω να ηρεμήσεις κ να προβληματιστείς αν όλο αυτό που είδες ήταν ... ένας εφιάλτης σε όνειρο.
Φιλικά,
Van Helsing
28-10-06, 15:11
Όχι δεν κατάλαβες.Εννοώ παπα για να γιάσει το σπίτι.Έτσι κι αλλιώ έχ πολύ καιεό.Να μια ευκαιρία λοιπόν.Πληροφοριακά,απο ότι ξέρω,ο εξορκιστείς δεν είναι ένς άνθρωπος πουεξορκίζει τον σατανά.Βέβαια όντως μπορεί να είχες δίκιο ήμουν πολύ βιαστικός,αλλα δεν ξέρω τι με πιάνει με αυτά τα περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στα σπιτια.
Υ.Γ Όχι δεν άκουσα κανέναν θόρυβο και ο άντρας απο όσω μπορούσα να δώ γιατί ήταν σκοτάδι είχε ένα πρόσωπο κανονικό,αλλα κάπω χλωμο και σκληρό.
Φιλε Van Helsing
απο την περιγραφη σου υποψιαζομαι οτι ισως αυτο που εζησες να το δημιουργησες εν μερει με τη φαντασια σου. Ενδεχομενως να αισθανθηκες ενα περιεργο αερα, να ειδες στη συνεχεια τα πραγματα πεταμενα στη κουζινα σου και μετα να προδιαθεσες τον εαυτο σου και να φανταστηκες αυτη τη μορφη. Απο τη περιγραφη σου φανταζομαι οτι ησουν μονος στο σπιτι οταν συνεβη το περιστατικο. Επισης ηθελα να σε ρωτησω αν και μαλλον εννοειται... αν εχεις καποιο κατοικιδιο που ισως να εκανε τη ζημια?
Καμια φορα η επιθυμια να ζησουμε κατι μεταφυσικο μας περιοριζει και δεν βλεπουμε τα γεγονοτα καθαρα. Στο εν τω μεταξυ εχεις παρατηρησει κατι αλλο περιεργο?
Ερωτήσεις:
1. Έχεις κάποιο κατοικίδιο?
2. Το σπίτι είναι δικό σου ή το νοικιάζεις;
3. Σε περίπτωση που σου ανήκει, ανήκε πάντα στην οικογένεια σου ή υπήρχε κάποιος προηγούμενος ιδιοκτήτης;
4. Υπάρχει ιστορικό κάποιου θανάτου μέσα στον χώρο;
5. Αν πρόκειται για πολυκατοικία, πόσων ετών είναι;
6. Αν αναφερόμαστε σε μονοκατοικία, πριν πόσα χρόνια χτίστηκε;
7. Είχε προηγηθεί κάτι άλλο πριν από το περιστατικό που περιγράφεις;
Παρατηρήσεις:
1. Έστω ότι έχεις ένα πνεύμα μέσα στον χώρο το οποίο προσπαθεί να έχει μία κάποιου είδους επαφή μαζί σου, το να καλέσεις εξορκιστή ή ιερέα δεν θα έχει αποτέλεσμα για πολλούς και διάφορους λόγους
2. Ας πούμε ότι ξέρω μία κοπέλα που τον τελευταίο χρόνο της ζωής της είναι υποχρεωμένη να ζει με ένα τέτοιο πνεύμα. Οι εμφανίσεις του είναι συνεχείς και από την πρώτη μέρα κιόλας έκανε αισθητή την παρουσία του. Ναι, είναι τρομακτικό αλλά έμαθε να ζει με αυτό...Γενικά μην το φοβάσαι προτού μάθεις τί είναι...
Van Helsing
29-10-06, 17:01
Δεν έχω κατοικίδιο,το σπίτι ανήκει στην οικογένεια μου,είναι πολυκατοικία,παλιά υπήρχε νεοκλασσικό αρχοντικής οικογένειας,είαναιχτισμένη εδώ και 7 χρόνια και γινονονται πολύ συχνά τέτοια γεγονότα.
Υ.Γ Δεν μπορώ να συνηθίσω τη παρουσία του γιατί πιο παλιά μια προσωπική εμπειρία με πνεύματα και είμαι πια πολύ λεπτός σε αυτά τα θέματα.
Προτού δημοσιεύεις την απάντησή σου σε ένα θέμα, θα ήταν φρόνιμο να ρίχνεις ξανά μια ματιά το μήνυμά σου μήπως τυχόν έχει τυπογραφικά λαθάκια, γραμματικά ή συντακτικά κ μετά να πατάς υποβολή μηνύματος.
Φυσικά αυτό ισχύει για όλα τα μέλη του φόρουμ.
Φιλικά,
Χοντρό Μπιζέλι
Dawnbringer
30-10-06, 08:37
Φίλε Van Helsing υπάρχουν δύο κυρίως εξηγήσεις για αυτό που βίωσες.
1)Η "λογική"--->Αέρας,μη σωστή τοποθέτηση κάποιου πιάτου ή ποτηριού που πέφτοντας συμπαρέσυρε τα άλλα κτλ. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς παρά να γελάσεις με αυτό που είδες αργότερα καθώς πρόκειται για πλάσμα της φαντασίας σου.Δεν είναι πολύ ενδιαφέρον το πως ο εαυτός μας "φτιάχνει" ιστορίες και αποφασίζει να τις προβάλλει στα μάτια μας??? :p
2)Η "μεταφυσική"---->Κάποιο πνεύμα,φάντασμα,διαολίδιο( :D ),αγγελίδιο ή κάτι παρόμοιο κάτι θέλει από εσένα.Το να καλέσεις έναν παπά μπορεί και να σου λύσει το πρόβλημα αλλά δεν νομίζεις ότι είναι μια κίνηση ενάντια στην περαιτέρω επαφής σου με αυτό το κομμάτι του παράξενου που βίωσες?Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι,είναι πολύ δυνατό πλάσμα ο ¶νθρωπος σε αυτές τις καταστάσεις!!!Έχε Μας εμπιστοσύνη.... :cool:
Την καλημέρα μου
Μια καλή κίνηση είναι να σκάσεις 49 ευρώ + ταχυδρομικά ώστε να παραλάβεις την τελευταία σειρά βιβλίων του Λιακόπουλου ...περί εξορκισμών και λοιπών ιλαροτραγικών δραματοποιημένων καταστάσεων.
Αν χρειαστείς εξορκιστή θα πρέπει να βρεις κάποιον «παρθένο» να μην έχει πάει ποτέ του με γυναίκα και να τον οποίο να έχει βυζάξει μελαχρινή τροφός ....
Το ίδιο ακριβώς γεγονός συμβαίνει και με εμένα όχι όμως στη κουζίνα αλλά εντός του εγκεφάλου μου ...
Εκεί δηλαδή που κάθομαι αμέριμνος και στοχάζομαι νιώθω ιδέες να πέφτουν και να σπάνε μέσα στο μυαλό μου...
Εικόνες απ το παρελθόν γίνονται 1002 κομμάτια...
Μαύροι διάβολοι και τρίβολοι κόβουν βόλτες στο ασυνείδητο μου παλεύοντας ενίοτε με λευκά αγγελόπουλα στο συνειδητό μου ...
Βιβλία βγαίνουν απ τα ράφια μόνα τους και ίπτανται ανάμεσα στους διαδρόμους του εγκεφάλου μου...
Παράξενοι μονόφθαλμοι πειρατές στήνουν καρτέρι στις συνάψεις του εγκεφάλου μου και μονομαχούν με χοροχρονικούς χάκερς ....
Και όλα αυτά συντελούνται υπό τους εκκωφαντικούς θορύβους ενός μονότονου υπερβορείου τύμπανου που ηχεί στον εγκέφαλο μου σαν τις κρούσεις του γεωσφυροδραπάνου των βρίλλ που προσπαθούν να φτάσουν όλο και πιο βαθιά στον πυρήνα της τζούφιας γης .
Παρόλα αυτά δε δίνω και μεγάλη σημασία ....
Αν όμως παρ ελπίδα βρεις κανέναν καλό εξορκιστή "παρθένο" στείλε μου κανα πμ μπας και γιατρέψει και εμένα ....
Δ.
Van Helsing
30-10-06, 11:18
όντως ντουάν μάλλον έχεις δίκιο και θα προσπαθήσω να το πληασιάσω το πνεύμα
Van Helsing
30-10-06, 11:21
Μια καλή κίνηση είναι να σκάσεις 49 ευρώ + ταχυδρομικά ώστε να παραλάβεις την τελευταία σειρά βιβλίων του Λιακόπουλου ...περί εξορκισμών και λοιπών ιλαροτραγικών δραματοποιημένων καταστάσεων.Εγώ ξέρω να εξορκίζω και μόνος μου,αλλα το θέμα είναι να το κάνει ένας επαγγελματίας.
Εγώ ξέρω να εξορκίζω και μόνος μου,αλλα το θέμα είναι να το κάνει ένας επαγγελματίας.
......
Δ.
beetlejuice
30-10-06, 11:29
Αχμμ αρχιζει να ξεφευγει μου φαινεται η περιπτωση σου...Απο τις διαφορες μυστη και μαγου που αποδειχτηκε οτι προερχονταν απο "εμπειριες video games" , στις διαφορες μεταξυ αιμοδιψων βαμπιρ και βρυκολακων και απο εκει στις περιπετειες στο μαγευτικο κλιπτολαγκαδο οπου σε απηγαγαν νεραιδες και τις γνωσεις για εξορκισμο του σατανα. :eek:
Ειναι ωραιο να συντονιζεις ενα φορουμ... Ή καποιος εχει διαθεση για δουλεμα ή καλυτερα ας περασει απο την ΑΛΕΦ (www.alef.gr)
:confused: :rolleyes:
Van Helsing, δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο, ειδικά μετά από όλα όσα ήδη είπαν οι προηγούμενοι. Δεν ξέρω αν ήταν προϊόν της φαντασίας σου η εμπειρία που μοιράστηκες μαζί μας, ή πρόκειται για κάποιο πραγματικά μεταφυσικό συμβάν, αλλά θα σε συμβούλευα να μη φοβάσαι προς το παρόν και να μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και να προβείς σε κινήσεις όπως το να καλέσεις έναν παπά να ξορκίσει το κακό.
Ο παπάς νομίζω θα μπορέσει να σε βοηθήσει περισσότερο ψυχολογικά, ειδικά αν είσαι αρκετά πιστός. Αυτό φυσικά θα είναι πολύ καλό για την προσωπική σου ηρεμία. Το πνεύμα (αν υπάρχει τέτοιο) ίσως να μην είναι εχθρικό οπότε δεν υπάρχει και λόγος να ανησυχείς.
Θα ήθελα τώρα ανοιχτά να παρακαλέσω ένα άλλο μέλος του φόρουμ να μας πει την προσωπική του εμπειρία που έχει να κάνει ακριβώς με αυτό το θέμα, διότι ξέρω πως είναι πραγματικά αξιόλογη και άκρως αξιόπιστη σαν μαρτυρία. ;)
Μπορω να παραθεσω μια σχετικη δικη μου εμπειρια.
Προερχομαι απο οικογενεια ιατρων που πιστευει σε φαντασματα 'η οπτασιες απο λιγο εως καθολου.
Το 2002 Μαιο και Μεγαλη Πεμπτη, εχασα την μητερα μου απο ογκο στο κεφαλι.
Την επομενη ακριβως ημερα, Μεγαλη Παρασκευη, το πενθος ηταν δυσβασταχτο.
Το σπιτι βουβο και στο σαλονι του σπιτιου μας ο αδελφος μου σιωπηλος και σκεπτικος σε μια πολυθρονα, εγω το ιδιο καθισμενη στο τραπεζι της τραπεζαριας διπλα του και ο πατερας μας να κλαιει βουβα στον καναπέ μπροστα μας.
Κανεις αλλος εκεινη την ωρα δεν ηταν στο σπιτι.
Και τοτε.......ακουστηκε ενας ηχος, σαν να ανοιξε η πορτα της κρεβατοκαμαρας της μητερας μας, μετα σαν να εκλεισε, και δευτερολεπτα μετά ενας θορυβος γυαλιου απο τα φλυτζανια στο ντουλαπι της κουζινας.
Κανεις μας δεν μιλησε. Κοιταξαμε ομως με απορια ο ενας τον αλλον στα ματια.
Και δεν το συζητησαμε και ποτέ.
Ηταν ομως αυτοι οι θορυβοι ο,τι ακριβως εκανε η μητερα μας οταν ηταν ζωντανη, καθε πρωι που ξυπνουσε.
Εβγαινε απο το δωματιο της και πηγαινε στην κουζινα να βαλει να πιει καφέ.
Witch Shadow
31-08-08, 10:57
Μπορω να παραθεσω μια σχετικη δικη μου εμπειρια.
Προερχομαι απο οικογενεια ιατρων που πιστευει σε φαντασματα 'η οπτασιες απο λιγο εως καθολου.
Το 2002 Μαιο και Μεγαλη Πεμπτη, εχασα την μητερα μου απο ογκο στο κεφαλι.
Την επομενη ακριβως ημερα, Μεγαλη Παρασκευη, το πενθος ηταν δυσβασταχτο.
Το σπιτι βουβο και στο σαλονι του σπιτιου μας ο αδελφος μου σιωπηλος και σκεπτικος σε μια πολυθρονα, εγω το ιδιο καθισμενη στο τραπεζι της τραπεζαριας διπλα του και ο πατερας μας να κλαιει βουβα στον καναπέ μπροστα μας.
Κανεις αλλος εκεινη την ωρα δεν ηταν στο σπιτι.
Και τοτε.......ακουστηκε ενας ηχος, σαν να ανοιξε η πορτα της κρεβατοκαμαρας της μητερας μας, μετα σαν να εκλεισε, και δευτερολεπτα μετά ενας θορυβος γυαλιου απο τα φλυτζανια στο ντουλαπι της κουζινας.
Κανεις μας δεν μιλησε. Κοιταξαμε ομως με απορια ο ενας τον αλλον στα ματια.
Και δεν το συζητησαμε και ποτέ.
Ηταν ομως αυτοι οι θορυβοι ο,τι ακριβως εκανε η μητερα μας οταν ηταν ζωντανη, καθε πρωι που ξυπνουσε.
Εβγαινε απο το δωματιο της και πηγαινε στην κουζινα να βαλει να πιει καφέ.
Τα συλληπητηρια μου για τον χαμο της μητερας σου. Και ας ειναι καπως αργα. Με τα λιγα που ξερω και εχω διαβασει, ενα πνευμα πριν περασουν οι πρωτες 40 μερες απο το θανατο του, παραμενει στη Γη. Κινειται αναμεσα στο κοσμο και ιδιαιτερα κοντα στα αγαπημενα του προσωπα. Επειδη ο θανατος ειναι μια περιεργη μεταπηδηση απο μια φαση σε αλλη, για ορισμενα πνευματα αυτο ειναι ενα σοκ. Ετσι διαλεγουν να μεινουν σε μερη οπου νιωθουν ασφαλεια μεχρι να τελειωσουν οι 40 μερες και να μπορεσει να περασει Απεναντι. Μπορει να διαλεξουν το σπιτι οπου μεγαλωσαν, το σχολειο, οποιοδηποτε μερος ενιωθα αγαπη και ασφαλεια. Ορισμενα παλι επιλεγουν να μεινουν στα αγαπημενα τους μερη οχι για ασφαλεια αλλα για να φυλαξουν τους ζωντανους αγαπημενους τους και να τους κανουν να ηρεμησουν. Οποτε στην περιπτωση σου, ηταν η μητερα σου αλλα δεν νομιζω να ειχε συνειδητοποιησει ακομα σε ποια κατασταση ηταν.
Αν ειπα κατι προσβλητικο ζητω συγγνωμη...
flamekeeper
31-08-08, 14:01
Έζησα κατα κάποιο τρόπο το ίδιο πράγμα, πριν μερικούς μήνες.
Ήμουν επίσκεψη στο σπίτι της γιαγιάς μου. Είχε περάσει το μεσημέρι, και η γιαγιά μου ήταν στην κουζίνα κάνοντας δουλειές, και εγώ ήμουν στο σαλόνι. Έχω βιώσει αρκετές φορές την κλασσική πλέον αίσθηση του "κάποιος είναι εδώ", και το ίδιο έγινε και τότε. Ουσιαστικά, ξύπνησα με αυτήν την αίσθηση. Σκέφτηκα, ότι επίσης κλασσικά δεν θα συμβεί τίποτα, οπότε και έκλεισα πάλι τα μάτια μου. Σε εκείνη τη φάση άρχισα να ακούω βήματα στο χώλ, που όπως ήμουν καθισμένος ήταν στις 5 o clock (πίσω μου και δεξιά). Ξυπνάω τελείως, σηκώνομαι, κάνω μερικά βήματα προς το χώλ, δεν βλέπω τίποτα, και επειδή η αίσθηση μου έφυγε ξαφνικά, ξαναπήγα στο σαλόνι. Η αίσθηση επανήλθε τότε, και όσο και αν προσπαθούσα να σκέφτομαι άλλα πράγματα δεν έφευγε. Μαζί με την αίσθηση αυτή επανήλθαν τα βήματα, και κάτι που με σκάλωσε πολύ. Ηταν ο χαρακτηριστικός ήχος ενός φλυτζανιού καφέ, και ο επίσης χαρακτηριστικός ήχος που έκανε ο παππούς μου όταν έπινε ελληνικό καφέ. Αυτό με τον καφέ, το άκουγα για περίπου 5 λεπτά,πριν κάνω το οτιδήποτε. Ο παππούς μου έχει πεθάνει εδώ και 4 χρόνια, και όχι, δεν ήμασταν, μάλλον εγώ δεν ήμουν στενά συνδεδεμένος μαζί του.
Εδώ να σημειώσω ότι η πόρτα που συνδέει το χώλ με τον διάδρομο ήταν κλειστή,όπως επίσης και η πόρτα της κουζίνας.
Όπως καθόμουν λοιπόν, ακούω την γιαγιά μου να με φωνάζει. "Φώτη, έλα λίγο"
Σηκώνομαι, περνάω τρέχοντας το χώλ, ανοίγω την πόρτα του χώλ, την πόρτα της κουζίνας, και λέω στην γιαγιά μου "Με φώναξες;"
Εκείνη έμεινε να με κοιτάζει με ένα τρομαγμένο ύφος. "Τι έγινε" της λέω.
"Ακούστηκες σαν τον Τάσο", μου λέει. Δεν ήθελα να την τρομάξω και το έριξα στην πλάκα, αλλά ακόμα τον ένιωθα. Πήγα στα μέσα δωμάτια, αλλά και πάλι τον ένιωθα. ¶ρχισα να κινούμαι νευρικά μέσα στο σπίτι, η γιαγιά μου με ρώταγε τι έχω και της έλεγα τίποτα. Στο τέλος με είχε πιάσει ένα φοβερό άγχος, και της είπα ό,τι έγινε. Μετά από 10 λεπτά περίπου, ότι ήταν είχε φύγει.
Μια καλή κίνηση είναι να σκάσεις 49 ευρώ + ταχυδρομικά ώστε να παραλάβεις την τελευταία σειρά βιβλίων του Λιακόπουλου ...περί εξορκισμών και λοιπών ιλαροτραγικών δραματοποιημένων καταστάσεων.
Αν χρειαστείς εξορκιστή θα πρέπει να βρεις κάποιον «παρθένο» να μην έχει πάει ποτέ του με γυναίκα και να τον οποίο να έχει βυζάξει μελαχρινή τροφός ....
Δ.
:rolleyes: :p :o ελεος
Πολλές φορές συμβαίνουν διάφορα όταν είμαστε υπερβολικά κουρασμένοι… Πχ να δούμε κάτι το οποίο εξαφανίζετε μετά από λίγο η στην άκρη του ματιού μας μια κίνηση..
Το ότι έσπασαν όλα τα ίδει στην κουζίνα μέσα σε μπουκάλια και ότι ένοιωσες άγγιγμα (τοπικό ρίγος??)
Πάντως δεν νομίζω ούτε συγγενείς ούτε στοιχειωμένο σπίτι. Αλήθεια μπορεί οποιαδήποτε ψυχή να περιπλανιέται οπουδήποτε και να μπει σε σπίτι χωρίς άδεια?
Ίσως να μπορεί με βάση την τοποθεσία του σπιτιού και όχι το σπίτι κάθε αυτού..
Τα συλληπητηρια μου για τον χαμο της μητερας σου. Και ας ειναι καπως αργα. Με τα λιγα που ξερω και εχω διαβασει, ενα πνευμα πριν περασουν οι πρωτες 40 μερες απο το θανατο του, παραμενει στη Γη. Κινειται αναμεσα στο κοσμο και ιδιαιτερα κοντα στα αγαπημενα του προσωπα. Επειδη ο θανατος ειναι μια περιεργη μεταπηδηση απο μια φαση σε αλλη, για ορισμενα πνευματα αυτο ειναι ενα σοκ. Ετσι διαλεγουν να μεινουν σε μερη οπου νιωθουν ασφαλεια μεχρι να τελειωσουν οι 40 μερες και να μπορεσει να περασει Απεναντι. Μπορει να διαλεξουν το σπιτι οπου μεγαλωσαν, το σχολειο, οποιοδηποτε μερος ενιωθα αγαπη και ασφαλεια. Ορισμενα παλι επιλεγουν να μεινουν στα αγαπημενα τους μερη οχι για ασφαλεια αλλα για να φυλαξουν τους ζωντανους αγαπημενους τους και να τους κανουν να ηρεμησουν. Οποτε στην περιπτωση σου, ηταν η μητερα σου αλλα δεν νομιζω να ειχε συνειδητοποιησει ακομα σε ποια κατασταση ηταν.
Αν ειπα κατι προσβλητικο ζητω συγγνωμη...
Το ιδιο ακριβως πιστευω και εγω!
Και επανερχομαι μολονοτι μπορει να καταντησω γραφικη και ΔΕΝ ξερω εαν αυτο που θα αναφερω εχει μεσα του δοση παραφυσικου.
Ο πατερας μου δεν αντεξε ποτέ τον χαμο της, και αυτο γιατι ποτέ μα ποτέ του δεν μπορουσε να φανταστει οτι εκεινη θα "εφευγε" πρωτη αφου εκεινος ηταν 3 χρονια μεγαλυτερος της.
Του ηταν αδυνατον να χωνεψει, οπως και εμεις τα παιδια της αλλωστε, οτι μια γυναικα που εβγαζε ενα απλο σπυρακι και ετρεχε αμεσως για εξετασεις μην τυχον και ειναι καρκινος, επαθε τελικα και πεθανε απο ογκο στο κεφαλι.
Ετσι το εριξε στο πιοτο.
Ηταν ηδη ποτης, ομως παντα η μητερα μου του εβαζε φρενο οταν ζουσε.
Ετσι επαθε κιρωση του ηπατος και πεθανε τελικα και εκεινος τελη Νοεμβριου του 2006.
Πεθανε στις 4:30 το απογευμα.
Το ιδιο ακριβως βραδυ, γυρω στις 10 καθομουν με τον συντροφο μου μεσα στο δωματιο του διαμερισματος μας που δεν ειναι βεβαια στο πατρικο μου.
Τοτε, απο το πουθενα, μεσα στο δωματιο αρχισε να φτερουγιζει μια πεταλουδα, απο αυτες που τις λεμε πεταλουδες της νυχτας.
Πετουσε γυρω μας και τελικα πηγε και καθισε πισω απο μια γλαστρα, ομως οταν σηκωθηκα να την βρω, χωρις να την εχω χασει ποτέ απο τα ματια μου ΔΕΝ ηταν εκει, λες και δεν υπηρξε ποτέ.
Θυμηθηκα αυτο που ελεγαν καποτε οτι οι πεταλουδες συμβολιζουν την ψυχη, μου κανει ακομη εντυπωση οταν το θυμαμαι, εκανε παγωνια εκεινο το βραδυ και τα παραθυρα ηταν ολα κλειστα, εκεινο ομως που μου εμεινε σαν απορια ειναι το αν αυτες οι πεταλουδες υπαρχουν τον χειμωνα.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.