PDA

Επιστροφή στο Forum : Σχετικα με το τοπικ για το ΥΣΕΕ (όλο το μπάχαλο...)


the_black_planet
11-11-06, 05:11
Αγαπητε Μηνα και λοιποι φιλοι,κανω αυτη τη δημοσιευση για να εκφρασω τη γνωμη μου οτι ηταν λαθος σου να κλειδωσεις το συγκεκριμενο τοπικ και στους φιλους να πω καποια πραγματα για να κατανοησουν τη θεση και το σκεπτικο μου.

Κατ'αρχην στο μυνημα μου δεν χρησιμοποιω βαρεις χαρακτηρισμους για κανεναν που δε μου εδωσε το δικαιωμα.Του κου Ρασσια πχ δεν του προσαπτω τπτ,καθε αλλο,του μιλαω καλοπροαιρετα και του προσφερομαι να τον βοηθησω να καθαρισει το κινημα του απο ενα παρασιτο.Απο εκει και περα,επειδη δεν γνωριζω ουτε τον κο Ρασσια ουτε το ΥΣΕΕ,παρα μονο ειχα την ατυχια να συναντησω καποια...παραφωνια του,ανοιξα αυτο το τοπικ για συζητηση και προβληματισμο.Οπως αλλοι κατηγορουν την Εκκλησια,τους πολιτικους και τα κομματα,ή γενικα τα κρινουν,να συζητησουμε και για την πραγματικη εικονα του ΥΣΕΕ,πισω απο τις μασκες.Αν ειναι καθαροι εχει καλως.Εγω δεν παιρνω θεση προσωπικα.

Οσον αφορα το συγκεκριμενο ατομο,ειμαι αντρας,εχω μια ιστορια και δεν ανεχομαι απο κανενα ****** να μου το παιζει μουρη. *******************************!!!! Ετσι απλα,και δεν παιρνω πισω ουτε λεξη απο αυτα που ειπα.Ετσι ξηγιουνται οι αντρες.Οσοι ηταν παροντες στην συζητηση ξερουν καλα ποιος προσβαλε την προσωπικοτητα του αλλου και το επαιζε σερνικος πισω απο την ανωνυμια του. ********************! Ας ερθει να γνωριστουμε να πουμε 2 γλυκολογα...Εγω θα μιλησω και στο ΥΣΕΕ και θα απευθυνθω προσωπικα στον κο Ρασσια να βαλει μυαλο σε καποια προβατακια του,αν το επιθυμει φυσικα.Εγω ξερω κατι,οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος.Για σοφρωνιστικους λογους παντα!

ΥΓ:Αγαπητε Μηνα,ουτε αυριο θα μπορεσω να δω τα πραγματα με καθαρο μυαλο,δεν ειναι ευκολο να "καθαρισει" αυτο το μυαλο και δεν γουσταρω κ ολας.Μ'αρεσει να σκεφτομαι και να πραττω με παθος!

the_black_planet
11-11-06, 12:43
Μια διευκρινηση προς αποφυγη παρεξηγησεων.Αγαπητε Μηνα με συγχωρεις αλλα εχεις πεσει σε μια αντιφαση.Στο ποστ σου στο θεμα γραφεις οτι το συγκεκριμενο ατομο ειναι απλα μελος του φορουμ του ΥΣΕΕ ενω σε ιδιωτικη μας συνομιλια μου ειπες ξεκαθαρα οτι ειναι κανονικοτατο μελος του ΥΣΕΕ.Τι εκ των 2 συμβαινει;Για να μη δημιουργουνται λανθασμενες εντυπωσεις στο κοσμο ετσι;

the_black_planet
11-11-06, 17:40
Εκανα σημερα την καταγγελια στην αγορα του ΥΣΕΕ και περιμενω ευαισθητοποιηση και ανταποκριση.Θα σας ενημερωνω απο εδω για την πορεια της υποθεσης.

the_black_planet
11-11-06, 22:12
Οι πρωτες αντιδρασεις απο τη δημοσιευση της καταγγελιας μου ηταν οι...απλυτως αναμενομενες!Τα 2 πρωτα ατομα που μου απαντησαν κυριολεκτικα φανηκε να επεσαν απο τα συννεφα,αρνουνταν να πιστεψουν αυτα που υποστηριζα και μου εκαναν αρκετες ερωτησεις για το αν ημουν 100% σιγουρος γι'αυτα που εγραφα.Οταν τους δειξω τα στοιχεια θα αλλαξουν γνωμη και προβλεπω...να τους παιρνουν με τις πετρες!Ο κος Ρασσιας παντως,δεν γνωριζω αν εχει υποψην του το συγκεκριμενο θεμα,παντως δεν εχει ερθει σε επαφη μαζι μου μεχρι στιγμης...

cosmictsak
11-11-06, 22:26
Μπαίνω τελείως αδιάφορα πλέον στο φόρουμ, λόγω συνήθειας, συμπάθειας και μπας και δώ κανένα ενδιαφέρον τόπικ και όντως πετυχαίνω κανένα πού και πού. Από συμμετοχή ούτε λόγως, τα χουμε ξαναπεί.

Αλλά τι γίνεται ρε παιδιά τον τελευταίο καιρό? Μπήκα σήμερα και εκτός του τραγικού τόπικ για το μολών λαβέ και κατι άλλα παρόμοιου περιεχομένου, βλέπω έναν μπλάκ πλάνετ χωρίς μαζεμό, να βρίζει από δώ και από κεί, να κάνει πόστ για προσωπικές του κόντρες και θέματα που αποσχολούν μόνο αυτόν, να απειλεί δημοσίως πάλι προσωπικούς του εχθρούς. Και πραγματικά χέστικα τι θα γράψει και τι θα πεί ο οποιοσδήποτε μπλάκ πλάνετ, δεν θα χαρακτηρίσουν εμένα τα δικά του τερτίπια, για άλλους χτυπάει η καμπάνα.

Το θέμα είναι τα διαφορετικά μέτρα και σταθμά που υπήρχαν-υπάρχουν σε αυτό το φόρουμ. Γιατί όταν δέχεσαι να δημοσιευτούν κείμενα του ύφους 'ΘΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ' μετά δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για προστασία ποιότητας σβήνοντας κάποια άλλα μηνύματα. Αυτομάτως έχεις χάσει κάθε δικαίωμα στην λογοκρισία (η όπως αλλιώς θέλετε πείτε το το επιλεκτικό κόψιμο μηνυμάτων). Αυτομάτως άμα το κάνεις κινείς υποψίες ή αυτογελοιοποιήσε. Αν κάποιοι είναι ευαισθητούληδες σε μηνύματα που αφορούν προσωπικές κόντρες και έχουν βαλθεί να τα εξαφανίσουν από προσώπου γής, καλό θα είναι να πετάνε ότι βλέπουν μπροστά τους και να μην κάνουν επιλογή.

Συγκεκριμένα σήμερα έγραψα δύο μηνύματα σαφέστατα ειρωνικά για κάποια μέλη τα οποία όμως είναι εδώ για να απαντήσουν αν το θέλουν αναλόγως. Δεν επιτέθηκα σε κάποιον που δεν βρίσκεται εδώ ο οποίος κάποτε με έβρισε σε κάποιο αλλο τσάτ και βρήκα ευκαιρία να του τα χώσω. Ούτε απείλησα κανέναν ότι θα του σπάσω την μούρη, ούτε χρησιμοποίησα βρισιές κλπ κλπ.
Και ως δια μαγείας, χωρίς καμμία προειδοποίηση από κανεναν συντονιστή, από το πουθενά και ξαφνικά, σβήστηκαν. Δεν υπήρξαν ποτέ. Εξαφανίστηκαν!

Και σε ρωτώ Μηνά και ρωτώ εσένα γιατί με σένα από όλους τους συντονιστές έχω μιλήσει κάποιες φορές στο msn και δεν θέλω να τα λέμε πάλι από εκεί. Τι σόι αστείο είναι αυτό? Πες μου μια λογική εξήγηση σε αυτήν την επιλεκτική λογοκρισία και στην ανοχή που δείχνει το φόρουμ σε ορισμένα άτομα τα οποία εν τέλει τι σχέση έχουν με τους συντονιστές και απολαμβάνουν τέτοια ανοχή? Είπαμε μιά οικογένεια είμαστε και φίλοι γινόμαστε, αλλά μην το χέσουμε κιόλας!

Αν δεν μας θέλετε να μας το πείτε στα ίσια και όχι μέσω τέτοιων πρακτικών.

beetlejuice
11-11-06, 23:21
Λοιπον για να ηρεμησουμε λιγο γιατι αρκετα το μπαχαλεψαμε σημερα το φορουμ και οι υπολοιποι δε φταιμε σε τιποτα...Που τα ειδες τα δυο μετρα και τα δυο σταθμα cosmic?Δεν κλειδωθηκε (και θα παψει να υπαρχει σε λιγο) το τοπικ του πλανητη που δημιουργηθηκε μονο και μονο εξ'αιτιας ενος τσακωμου του με εναν χρηστη, καπου στο irc?
Το κλειδωσα αμεσα γιατι η κοινοτητα δεν εχει καμια δουλεια να ασχολειται με τους εξω-φορουμικους διαξιφισμους του πλανητη και με το κατα ποσο σχετικο ειναι ενα μελος του ΥΣΕΕ με τον αθεϊσμο :eek: .Σε οτι αφορα το νεο τοπικ που ανοιξε αμεσως μετα στην κατηγορια "Γενικα για την Ομαδα Gateway-Προτασεις-Κριτικη", ο καθενας κρινεται απο τα λεγομενα του.Εαν οι υπολοιποι χρηστες εκριναν το θεμα εξοχως σημαντικο, θα ειχαν ηδη συμμετασχει στο νεο τοπικ που ανοιχτηκε , παρ'ολα αυτα εγω βλεπω ακομη τον πλανητη να συνεχιζει να κυνηγαει μονος του τον αορατο εχθρο του και πραγματικα λυπαμαι πολυ. Εαν ειναι να υπαρξει παρεμβαση απο τους συντονιστες θα υπαρξει αμεσα.
Αλλα και η δικη σου συμπεριφορα cosmic δεν ειναι λιγοτερο κατακριταια.Παραδεχτηκες μονος σου οτι αδιαφορεις για τα τεκταινομενα στο φορουμ και μονο εαν δεις κατι ενδιαφερον παρεμβαινεις. Μεταφραζω το παραπανω, λεγοντας οτι το μονο ενδιαφερον που βρισκεις πλεον στο φορουμ ειναι το σπορ των μονοφραστικων -συνηθως- καρφιων που ριχνεις με την πρωτη ευκαιρια σε διαφορους χρηστες με τους οποιους δε συμφωνεις ιδεολογικα. Το βρισκεις ορθο αυτο; Ποιος εχει την ορεξη να ανοιγονται ξαφνικα καυγαδες στη μεση των συζητησεων;

Η ανωριμοτητα σε ολο της το μεγαλειο σημερα...

the_black_planet
11-11-06, 23:51
Δεν μπηκα καν στον κοπο να διαβασω τι λεει η διαδυκτιακη πορδη,γιατι ειναι χασιμο χρονου.Εκανε η μυγα κ...ο και εχεσε τον κοσμο ολο...Δε μας ενδιαφερει η γνωμη σου αγαπητε,για μια ακομα φορα ασχολεισαι με τους τυπους και δεν μπαινεις στην ουσια,βασικα φτανεις μεχρι εκει που η επιφανειακη σου αντιληψη των πραγματων σου επιτρεπει.Ισως πρεπει οι συντονιστες να σβησουν καποιες εκφρασεις που ειπα πανω σε παθος,αν και δεν αλλαζει κατι ουσιαστικα,γι'αυτο και δεν με ενδιαφερει.Εγω παντως αν ημουν συντονιστης θα σε ειχα πεταξει απο το φορουμ,μετα απο τοσες ευκαιριες που εχεις παρει και δεν εχεις δειξει κανενα σημαδι βελτιωσης στο να συζητας επι της ουσιας,κανενα δειγμα κοινωνικοτητας.Και αυτο φυσικα δεν θα το εκανα για τιμωρια αλλα για το δικο σου καλο μηπως απο την αποριψη σου περασει απο το μυαλο οτι κατι δεν παει καλα με σενα και καπου πρεπει να αλλαξεις...

Παρέμβαση από το συντονιστή Άπαν@Σάμος.
Απόκρυψη υβριστικών χαρακτηρισμών.

the_black_planet
11-11-06, 23:55
Και εγω Μηνα πραγματικα λυπαμαι για την αχαριστια που δειχνεις στο προσωπο μου.Σε παρακαλω και εσενα να μην σχολιαζεις πραγματα που δεν γνωριζεις.Και δε μου λες,γιατι αποφευγεις να απαντησεις αντρικια στην ερωτηση που σου κανω;;;;ΑΙΔΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

JustAnotherGoneOff
11-11-06, 23:59
Πάλι καλά που έσωσα τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς τον Γιώργο Πήττα. Θα επιληφθεί ο ίδιος σύντομα επί του θέματος.

the_black_planet
12-11-06, 00:13
Μηνα σου δινω μια ευκαιρια να ανασκευασεις το παραπανω σου ποστ που ειναι αδικαιολογητα προσβλητικο προς το ατομο μου.Αν εχεις στοιχεια που να υποστηριζουν τους χαρακτηρισμους σου δημοσιευσε τα.Εγω εχω παντως...

the_black_planet
12-11-06, 00:22
Κυριε δικηγορε του Πηττα,για ποιους προσβλητικους χαρακτηρισμους μιλας;Μαλλον τα εχεις μπλεξει λιγο αγορι μου...

JustAnotherGoneOff
12-11-06, 00:36
Ιδού το ήθος του προλαλήσαντα κυρίου, σε προσωπικό μήνυμα που μου έστειλε μόλις τώρα

http://img147.imageshack.us/my.php?image=20061112013305oc4.jpg

Giorgos
12-11-06, 00:42
Δεν νομιζω πως ειναι λογικο.. Να ανοιξει κανεις ενα θεμα που να αναφερετε στο τι ακριβως ειναι το ΥΣΕΕ το καταλαβενω, καποια αναλυση, κατι το ενδιαφερων. Αλλα να ανοιξει καποιος θεμα για να κατακρινει τον κ. Πιτα η οποιον κ. Πιτα (δεν γνωριζω τον κυριο), σε αυτη την αγορα, δεν το κρινω ουτε λογικο, ουτε οριμο.

Η αγορα αυτη λεγετε μεταφυσικο επειδη αναφερετε σε αυτο. Δεν μπορω να σκευτω μια πιθανη συσχετιση μεταξη μεταφυσικου χορου, ιστοριας, πολιτισμου και ενος θεματος κριτικης. Κατα ποσο ειναι λαθος μια κινηση καποιου, και κατα ποσο τα μελη του, η κλικα του κτλ, δεν ακολουθουν τα λεγομενα του, δεν νομιζω οτι ενδιαφερουν οποιονδηποτε μπενει σε μια αγορα ονοματη "Μεταφυσικο".

Υπαρχει μια κατηγορια θεματων με ονομα κριτικη αλλα αναφερετε συγκεκριμενα σε προσωπα και καταστασεις αυτης της αγορας.

Δε θελω να σε στεναχορισω φιλε πλανητη, αλλα νομιζω και εγω οτι παρεκτρεπεσε, και φυσικα ειναι δικαιωμα σου να το κανεις αυτο, αλλα οχι εδω μεσα. Οχι σ'αυτο το χωρο.
Εδω ειμαι για να ανταλαξω αποψεις, να μαθω, να παρω ιδεες και να γνωρισω ατομα με τις ιδιες ανησυχιες και ερωτηματα. Δεν ειμαι εδω και νομιζω κανενας μας δεν ειναι εδω για να βλεπω τα ατομα που περιμενω να μου πουν κατι καινουριο να μου μαθουν κατι που δεν ξερω και να ανταλαξω αποψεις μαζι τους, να βγαζουν το θυμο τους ειτε για συνομιλιτες τουτις της αγορας ειτε ακομα χειροτερα για καποιους αλους καπου... καποτε.

Απλα και ομορφα, δεν με ενδιαφερει αυτο. Και δεν θελω να βλεπω τετια σ'αυτο τον χορο, γιατι οπως και να εχει τοσα χρονια εδω μεσα τον αισθανομε και εγω σαν δικο μου, οπως νομιζω και οι περισοτεροι αν οχι ολοι. Ειναι κριμα να ριχνουμε το επιπεδο για χαρη οποιουδηποτε αγαπητε πλανητη.

φιλικα παντα!
Γιωργος.

JustAnotherGoneOff
12-11-06, 00:50
Ενώ αυτό δεν είναι προσβλητικό (http://img147.imageshack.us/my.php?image=20061112013305oc4.jpg), έτσι;

JustAnotherGoneOff
12-11-06, 01:19
Μετά από αυτό το μήνυμα (http://img147.imageshack.us/my.php?image=20061112013305oc4.jpg), ακόμη μού θέλετε άρθρα, υποστήριξη στο μπλογκοσέρβερ και δεν συμμαζεύεται; Και το γνωρίζετε πολύ καλά το άλλο το μέηλ που είχε αποστείλει πέρισυ, άμα τη αναχώρησή μου από την ομάδα της GateWay, το εν λόγω "αγαπητό" μέλος. Που φυσικά τότε, δεν του κόστισε τίποτα, σε αντίθεση με μένα.

Να συμμαζέψετε καλύτερα εσείς τις παρέες σας κύριοι της GateWay και μετά να ζητάτε συνεργασίες και διαφημίσεις μέσω του ιστολόγιου μου.

Και μην μου κάνετε τους αδιάφορους/άσχετους διότι και η κουτσή Μαρία γνωρίζει το ποιόν του συγκεκριμένου ατόμου τόσα χρόνια που συμμετέχει στο metafysiko.gr.

Καθώς και τις σχέσεις με την ομάδα σας. Τις φιλικές και συγγενικές. Ελπίζω να μην είναι και ιδεολογικές.

Διότι όταν το κακό τριτώνει, σε αυτή την περίπτωση το metafysiko.gr αποτυγχάνει παταγωδώς. Και στην εικόνα του, και στους σκοπούς του.

Δεν θα υποδείξω και δεν θα παραπονεθώ. Αποχωρώ οριστικά από αυτό το χώρο που με φιλοξένησε. Και με τα καλά του και τα κακά του. Αλλά περισσότερα καλά πήρα.

Μόνο που τον τελευταίο καιρό, βλέπω πως το metafysiko.gr πιάνει τον πάτο. Από έλλειψη θεμάτων, έλλειψη ανανέωσης ενδιαφερόντων, έλλειψη νέου έμψυχου υλικού, έλλειψη ιδεών.

Και κυρίως έλλειψη σεβασμού.

Αλλά και παρατραβηγμένης διαχείρισης που εστιάζεται αποκλειστικά στο ποινικό μέρος κι όχι στη συνδιαλλαγή.

Και για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Να καθυβρίζεται (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=1884) ακόμη και ο Γιώργος Πήττας. Που σε αυτόν οφείλω πάρα πολλά σε αυτό που είμαι τώρα. Μεροληπτώ; Ναι, μεροληπτώ. Τον γνωρίζω πολύ καλά τον άνθρωπο αυτόν.

Και το εν λόγω "αγαπητό" μέλος, μην έχοντας να του προσάψει τίποτα, προσέφυγε στο ανατομικό εκείνο μέρος του σώματος όπου θα έπρεπε να ντρέπεται που το μεταχειρίζεται ως βρισιά.

Δεν είναι ντροπή αυτό το "μέρος", είναι μια ανατομική λεπτομέρεια όπου εξαρτάται από αυτήν το ανθρώπινος είδος.

Σαν βρισιά το μεταχειρίζονται όσοι δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Είναι προφανές.
_______________________________________

Δεν λέω άλλα. Αποχωρώ.

Και δεν θα ξαναενοχλήσω.

Κι αν μου πούνε κάποτε "ξέρεις το metafysiko.gr" έτσι κι αλλιώς, μία απάντηση τους έχω:

Εκοπρησάτο η φοράς εν αλωνίω.
_______________________________________

Άντε bye, να κάνουν επιτέλους γλέντι οι στερημένοι κάθε σωματικής και πνευματικής ευτυχίας. Δεν τους κακιώνω, αλλά τους λυπάμαι.

agaliarep
12-11-06, 01:21
Η απάντηση μου, είναι απάντηση για δύο τοπικ. Δεν ξέρω ακόμα που θα το κάνω ποστ…

Δεν μπορώ να καταλάβω ποια λογική έχουν όλα αυτά, αλλά στο μεταφυσικό είμαι και η λογική δεν είναι πάντα το καλύτερο εργαλείο για να καταλάβεις…
Αγαπητέ Γιώργο, για το που θα παρεκτρέπεται κάποιος δεν μπορούμε ούτε να το ξέρουμε αλλά ούτε και να το απαγορεύσουμε. Το να παρεκτρέπεσαι δεν είναι κάτι το οποίο το ελέγχεις… ακριβώς για αυτό δεν μπορείς να ελέγξεις και που θα το κάνεις.
Εγω απλά θα ζητούσα μια ηρεμία, από όλα τα μέλη και από όλους τους συντονιστές. Δεν νομίζω ότι ένα θέμα κρίνεται κατά πόσο ενδιαφέρει κάποιον ανάλογα με το πόσο γράφει σε αυτό. Εγω δεν έγραψα αλλά το θέμα θέλω να εξακολουθήσει να υπάρχει. Ο καθένας κρίνεται από όλα όσα γράφει αλλά και από την πορεία του σε έναν χώρο. Έτσι θα κριθεί και ο Πλανήτης και ο κάθε Πλανήτης, μαύρος ή όχι. Οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να διαγραφεί το θέμα, ούτε να κλειδωθεί, μπορεί να αναπροσαρμοστεί στα πλαίσια αυτού που θεωρείτε επιτρεπτό, αλλά και αυτό το θεωρώ λάθος. Δεν κρίνω ούτε τον πλανήτη, ούτε αυτά που γράφει γιατί δεν ξέρω ακριβώς το θέμα. Δεν κρίνω ούτε το JANGO για την κατά εμέ, λάθος κίνηση να δημοσιεύσει προσωπικό μήνυμα. Όταν θα έρθει η ώρα θα κρίνω για τον εαυτό μου τον καθένα σύμφωνα με όλα όσα έχει πει και όλα όσα έχει κάνει μέσα στις σελίδες του Μεταφυσικού.

Και να γράψω για ακόμα μια φορά, το ότι θα διαγραφεί κάτι δεν σημαίνει ότι δεν έχει ειπωθεί… για μένα το να διαγραφεί κάτι, είναι κάτι σαν κουκούλωμα…
Αυτά τα λίγα.
Καλή συνέχεια.

JustAnotherGoneOff
12-11-06, 01:28
Agaliarep, εξηγώ τους λόγους που έκανα τη δημοσιοποίση του μηνύματος στο ποστ της αποχώρησής μου (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=1889) από το Metafysiko.gr.

Από κει και πέρα, θεωρώ απολύτως θεμιτό να δημοσιοποιείται κάθε π.μ. που αντιφάσκει παταγωδώς με το "καλό" δημόσιο προσωπείο του εν λόγω "αγαπητού" μέλους.

Τα "διπρόσωπα" παιχνιδάκια, καλά είναι για κάποιους, αλλά σε μένα δεν πιάνουν. ΕΠειδή δεν είμαι παιδάκι σαν κι αυτούς να μου κάνουν νιανια και μετά να τρέχουν πίσω από τη ποδιά της μαμάς τους.

Και την κύρια ευθύνη τη φέρει η ομάδα της GateWay. Που ανέχεται τόσο καιρό τον "καλό" κι "αγαπητό" κύριο.

mika
12-11-06, 02:24
Μπορεί αυτά που θα πω να ακουστούν κοινότυπα, αλλά εγώ θα πω. Είμαι ένα χρόνο μέλος του forum και μέσα σε αυτό τον χρόνο έχουν δημιουργηθεί πολλά. Δεν ξέρω πολλά άτομα από δω, όμως θλίβομαι όταν βλέπω να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα. Δεν ξέρω τι έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο αυτών ατόμων, αλλά από το μήνυμα και μόνο λυπάμαι που βλέπω άτομα να ξεπέφτουν έτσι. Υποτίθεται ότι είμαστε μέλη ενός forum που ξέρει να κρατά το επίπεδο...!!!... Οποιεσδήποτε κόντρες ας περιορίζονται σε προσωπικό επίπεδο και όχι σε πανforumικό....Έλεος πια!

JustAnotherGoneOff
12-11-06, 02:25
Mika, υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα απ' όσα φαίνονται... οι κύριοι της GateWay γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοώ.

mika
12-11-06, 02:42
Mika, υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα απ' όσα φαίνονται... οι κύριοι της GateWay γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοώ. Δεν διαφωνώ. Άλλωστε δεν πιστεύω να έφθανε σε αυτό το σημείο το όλο θέμα εάν δεν είχαν προηγηθεί κι άλλα! Εγώ λέω απλά ότι κάτι πρέπει να γίνει. Ας σεβαστεί κάποιος/κάποιοι και όλους αυτούς που είναι γραμμένοι γιατί θεωρούν το χώρο ως forum και ως πεδίο μάχης.

xontro_mpizeli
12-11-06, 05:13
Είμαι σίγουρος ότι ξέρετε κ οι δυο σας τί είπατε κ τί κάνατε, και το πόσο λάθος πράματα γράψατε δημοσίως στο φόρουμ.

Έλεος δλδ. Πρέπει να μάθετε να παραδέχεστε τα λάθη σας.

Cocmictsak εγώ, προσωπικά, προέβησα στην διαγραφή των μηνυμάτων (των δικών σου κ του black_planet) γιατί πολύ ήταν παντελώς άσχετα με το θέμα συζήτησης. Συμφωνούμε εδώ κύριοι; Ή κάνω λάθος; Γι αυτό, άλλωστε,είμαι εδώ: για την σωστή λειτουργία του φόρουμ. Υπάρχει αντίρριση σε αυτό εδώ το θέμα;

Κ όσον αφορά το σημείο που λες:

Και ως δια μαγείας, χωρίς καμμία προειδοποίηση από κανεναν συντονιστή, από το πουθενά και ξαφνικά, σβήστηκαν. Δεν υπήρξαν ποτέ. Εξαφανίστηκαν!

Δηλαδή να τα άφηνα τα να βλέπουν όλοι; Αυτό θες να μας πεις;
Κ επίσης, διέγραψε μερικά προσωπικά μηνύματα που έχεις στον φάκελό σου γιατί προσπάθησα να σου στείλω π.μ αλλά ήταν αδύνατο. Αυτό για την προειδοποίση που ανέφερες...

Καθίστε κ σκεφτείτε μονάχα τα υπόλοιμα μέλη του φόρουμ. Τα παλιά αλλά κ τα νεότερα. Ακόμα ακόμα τα πρωτο-εγγραφόμενα! Όλα! Τι θα λέγανε άμα βλέπανε την συμπεριφορά σας μέσα από τα λεγόμενά σας; Όχι πείτε μου...

Κουράζει πολύ η ιστορία αυτή... Με το παραμικρό να γίνεται ολόκληρη μάχη!

Κ, δυστυχώς, από κάθε μάχη βγαίνουν όλοι ηττημένοι-ακόμα κ οι νικητές έχουν απώλειες...

Jago: Δεν νομίζω ότι "σκεφτόσουν" καθαρά πριν. Επειδή, δλδ, δεν γουστάρεις ένα μέλος τα παρατάς, σηκώνεσαι κ φεύγεις;
Θα μου πεις δικαίωμά σου... Απλά εγώ σου λέω, να το ξανασκεφτείς...

Αυτά κ τίποτα παραπάνω.

Καλή ... ωρίμανση κύριοι :(

the_black_planet
12-11-06, 06:06
Eνα Οσκαρ Α' γυναικειου ρολου για την Κατινου Παξινου στο δραμμα ο Οιδιποδας και τα 4 ορφανα!Φιλη μου θα σου κανω ενα καλυτερο δωρο,αυτο που αποσκοπουσες απο την αρχη να πετυχεις με το ρολο σου,να αποχωρησω απο το σαιτ.Πριν φυγω ομως θα σου πω 2 πραγματα,μη φοβασαι δε δερνω κυριες απλα μια ευγενικη παρακληση.Μην ξαναποιασεις στο γ...στομα σου το καναλι του μεταφυσικου.Γιατι το καναλι του μεταφυσικου δεν ειναι αυτο που θα ηθελε ο αγαπητος Μηνας.Τα παιδια ειναι ξυπνια και θα σας παρουν με τις πετρες μια μερα,θα σου θυμησουν μια αλλη εποχη απο το συλλογικο ασυνειδητο.Αληθεια τι ειναι χειροτερο ο μεσαιωνας ή η σημερινη εποχη;Ειστε σιγουροι οτι ξερεται την απαντηση;Εσεις νομιζεται οτι ζειτε μια χαρα και οταν σας τα σκαει,το αποκαλειτε στην αρχη ενστικτο,μετα σχιζοφρενεια,καταθληψη ή μπορει και αρχη της ενεργοποιησης της συνειδητοτητας καμια φορα.Και αν παρεις το χαπι,αρχιζει η κολαση.Πρεπει να περασεις απο την κολαση για να βρεις τον παραδεισο.Αλλα τον παραδεισο τον βλεπεις σ'αυτη τη ζωη,αρκει να εξασκησεις το ματι σου στη βρωμια,και τοτε οταν δεις μια αχτιδα την ερωτευεσαι.Και σε ερωτευεται και αυτη.Στην αρχη ηταν το χαος,και γεννηθηκε ο ερωτας.Αρκετα σας ειπα αδερφια,θελω να ακουσω και εγω τα δικα σας.Εγω τους εχω ξεγραμμενους.
"Μου εχει στριψει ενα κουμπι,δεν γινομαι πολιτης,σ'αυτα που λεω συμφωνει και ο σκυλος μου ο κοπριτης".

Ο σκυλος μου ο κοπριτης εχει ψυχη συνανθρωποι,εσεις εχετε;Γιατι δεν την ξυπνατε;Παραμυθια;Ετσι σας ΜΑΘΑΝ να πιστευεται;Στο φορουμ του ΥΣΕΕ μου την πεσαν τα τσιρακια.Κανεις δε με προστατεψε.Εγω ακολουθησα τις αξιες μου το αγαπημενο μονοπατι μου.Δεν εχετε γνωρισει εναν Θεο ποτε σας;;;;Μηπως οι Θεοι ειναι αδικοι καμια φορα;

Αριμπα αδερφια!Και αυτον τον καιρο δεν δεχομαι επισκεψεις απο κυριες,να περιμενουν λιγο.Ουτε απο ανθρωπακια.Να μη με ενοχλησει κανεις το καταλαβατε;;;;;;;Ξερετε ποιοι απευθυνομαι σε σας,και ξερετε καλα και ποιοι απο εσας θα ηθελα πολυ να επικοινωνησεται μαζι μου,σας το εδειξα απο την αρχη.Δεν ειμαι αχαριστος.Οταν βλεπεις το ομορφο το δοξαζεις και το τιμας.Και οταν βλέπεις πρωτη φορα την ψυχη,τα χανεις.Ομως ο κοσμος ειναι διαφορετικος μετα,οταν τα ονειρα υλοποιουνται.Οταν στα ονειρα σου βρεις το μονοπατι,θα το βρεις και στην πραγματικοτητα.Χαιρεται αδερφια Λουξ,Αγκαλιαρεπ,Ανεστη,Μιχαλη,Μπιζελε,Βασιλη,Χριστ ο,Κυρια Δρυμονια-Δαιμονια,Ποσειδωνιο,Αναστασιο,καποιους αλλους που τους εφαγε ο πολυ Νιτσε,καποιους που τον καταλαβαν και ολα τα αδερφια που χαθηκανε νωρις.Ποσοι απο εσας προτιματε το κρυο και την καταιγιδα απο τη ζεστη,που ειναι τζαμπα μαστουρα;Η ζωη δεν ειναι μαστουρα αδερφια!Ετσι σας ειπανε;Αυτο ειναι το κακο με τη μαστουρα,σου δημιουργει το τειχος.Με την καθε μορφη μαστουρας.Ξεκολλατε!Βρειται τη δυναμη μεσα σας!Καταλαβεται οτι το τειχος το δημιουργειται εσεις με τον πνευματικο σας υπνο,το χτιζεται εσεις!
Ειπαμε τις κυριες τις σεβομαι αλλα δεν τις φοβαμαι κ ολας.Οσες δε με σεβονται,και γενικα δε σεβονται τιποτα,με φοβουνται.Αλλωστε εσυ και οι φιλεναδες σου εισαστε η μειοψηφια πλεον.Το σχεδιο σας απετυχε.Δεν περιμενα να σε δω να κανεις πιατσα στο ΥΣΕΕ.Τι εγινε;Και εσυ εισαι αρχαιοελληνιστης;Απο ποτε;Εχεις ανοιξει αρχαιο συγραμμα καλομοιρα;Τα ειδα ολα κανονικα!Δεν εχω να δω τπτ αλλο απο κανενα απο τα 2 φορουμ.Προσβήθηκες,νο προμπλεμο,στο χωριο σου δεν τα λενε αυτα,ή μαλλον στην αριστοκρατικη γενια σου.Κλασε μας και τα αρχιδια.Θα συμορφωθω,θα φερομαι οπως πρεπει σε κυριες,μη μου παθεις τπτ!Να σημειωσω κλεινοντας οτι οι μεταφορες που χρησιμοποιω δεν αφορουν σε καμια περιπτωση σεξουαλικες επιλογες.Οσοι το σκεφτηκαν αυτο ειναι πονηροι ή δεν ξερουν και αυτοι τι ειναι.Αναφερομαι σ'αυτο που λεγεται ΑΝΔΡΕΙΑ.Ξερετε τι ειναι;;;;;;;;;;;;;;;Καποιοι ντροπιασαν την εννοια ανθρωπος,την συκοφαντουν.Αλλα αυτοι εχουν το ακαταλογιστο,φταιει η πολυ μαστουρα,τα ματια του μυαλου τυφλωθηκαν απο το ντουμανι.ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και δεν αναφερομαι σε φυσικα ή χημικα ναρκωτικα,αλλα το χειροτερο ναρκωτικο.Τη βλακεια!!!!!Τον υποσιτισμο του πνευματος και των αισθησεων.ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!

Τελειωσα.Οσοι θελουν να με βρουν,μετα το τειχος του μαντριου,κατω απο το γκρεμο του ματριξ,εξω απο τη σπηλια στο γνωστο μονοπατι.Δε χανομασται.Μαζι με το φαντασμα του Πλατωνα,γιατι αφου πεθανε ο Πλατωνας του,το φαντασμα του διδασκει εδω και 2500 χρονια.Σκεφτειτε παλι οι αλλοι.Εχετε συνειδητοποιησει που ζειται;Πως ειναι ο κοσμος.Δεν υπαρχει θανατος,υπαρχει ληθη.Θα εισαι διψασμενος και ταλαιπωρημενος οταν βρεις την πηγη της ληθης.Ομως ο κοσμος εχει εναν κανονα.Η ληθη υπαρχει μονο στο μυαλο του ανθρωπου,οχι στον κοσμο.Ο,τι γραφεται δεν ξεγραφεται.Η' τουλαχιστον θελεται πολυ δουλεια για να λυσετε τα δεσμα.Αλλα τοτε διαπιστωνεται οτι οι δαιμονες,ειναι απλα ψευδαισθησεις!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!Οι σκεψεις ομως δεν ανηκουν στην ουσια,ειναι ενεργεια και αυτες,ειναι τα ματια μας.Οι σκεψεις ειναι τα ματια μας και αυτο που ερεθιζει την αισθηση ειναι ο κοσμος των ιδεων.Που βρισκεται στο συλλογικο ασυνειδητο.Μηπως ο Πλατωνας δεν ελεγε παραμυθια,ψαξτε το καλα και εγω εδω ειμαι!Και απο εδω και περα τζεντλεμαν μονο απεναντι σε πραγματικες κυριες!Δεν χρειαζεται να αποχωρησετε,αποχορω εγω για εσας!
(Απο εδω και περα ο λογαριασμος μου,τα μυνηματα μου και το αρθρο μου ειναι στην ευχερια σας και στην καλη σας προθεση να τα κρατησετε ή να τα σβησετε.Ισως τα ξαναπουμε οταν καθαρισετε το σταυλο.Αρχιστε δουλεια παιδια!)



Παρέμβαση από το συντονιστή Άπαν@Σάμος .
Απόκρυψη υβριστικών χαρακτηρισμών.

cHrIsToS1
12-11-06, 06:16
Mika, υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα απ' όσα φαίνονται... οι κύριοι της GateWay γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοώ.

Χμ, οι κυριοι της GateWay ειναι εφτα... μειον ενας ο καφριλας μειναν εξι αν δεν κανω καπου λαθος στους υπολογισμους.
βαλε και εσενα μεσα τζαγκο που περασες γιναν παλι εφτα, αντε αλλους τοσους απο εδω και απο εκει να τους κανω 15 στρογγυλοποιημενα.
Που τι;
Γνωριζουν αυτα τα περισσοτερα πραγματα απο οσα φαινονται;
λογικα αυτο.
Με εσενα μεσα.
Και ΔΕΝ μας τα λες.
Αυτο λεγεται συγκαλυψη και συνεργεια απο εμενα παντως.(και ειναι αρνητικο)
Ή τα λες και ειδικα αφου αναφερεις την υπαρξη τους(αυτων των περισσοτερων πραγματων) ή σιωπας.
Και οσο για την καθυβριση του Γιωργου Πηττα (δεν σχολιαζω το ακομα) συγνωμη βρε Τζαγκο αλλα στο επιμαχο μηνυμα του Πλανητη που μας το κανεις παραπομπη το μονο που βλεπω ειναι να τον εχει πει Διεθνιστη και υλιστη.*
και μονο.
Αυτον που εβριζε ειναι ο επονομαζομενος απο τον Μαυρο Πλανητη ορχης αυτου του κυριου, με τροπο που να με κανει να καταλαβω οτι αναφερεται σε αλλο ατομο και οχι σε αυτον τον Γιωργο Πηττα.
και αυτο ειναι ενα θεμα που χρηζει αναλυσεως μιας και απτεται περι των φαινομενων υπαρξης.
Την οπτικη και εστιαση που εχουν διαφορετικα ατομα στο ιδιο θεμα (μηνυμα στην προκειμενη)

*αν θεωρεις βρισια το να πει καποιος καποιον διεθνιστη και υλιστη παω πασο.
Και θα συμφωνησω μαζι σου.

the_black_planet
12-11-06, 06:18
Ξεχασα τον ΚΥΡΙΟ Παθοκτονο,την Αντωνια,τον Κυκλωνα,τον Φοιβο,τον Επιμυθεα,το Χαμινι,Τον Νικο-ΣΟΛΩΝ,τον Βαλτοχιονοκοτα,ρε παιδια μη με παρεξηγειτε!Θα σας θυμηθω ολους και θα σας στειλω μειλ!Φιλουμπες!!!!!!!!Αααα στο μειλ θα σας πω λεπτομεριες και για το μειλ-απατη του Τζαγκο.Εσεις βεβαια δεν πιστευεται τον καθε...οργανοπαιχτη.Πειτε του να σας δειξει το μειλ και ολοκληρο ετσι;;;;Θα το δειξεις Τιτικα Στασινοπουλου;;;;;;Η κοσμικη κλανια πως και εσκασε σημερα;;;Το ειδατε το αστρονιμικο φαινομενο;;;;;ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

(ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΝ'ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ.ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!)


Παρέμβαση από το συντονιστή Άπαν@Σάμος.
Απόκρυψη υβριστικών χαρακτηρισμών.

the_black_planet
12-11-06, 06:26
Ποιος θεωρει βρισια τον υλιστη και διεθνιστη;Οποιος εχει τη μυγα;Αααα τον Απαν ξεχασα,το διχασμενο λουκουμι,τον Μπορις,τον Κυκλωνα,τον Knight Templar...Ξεχασα τον Μηνα λετε;Οχι βεβαια,τον συμπεριελαβα στα αδερφια που χαθηκανε νωρις...

Να αναφερω τελος οτι δεν μπηκα καν στον κοπο να διαβασω ολο το μυνημα του.Αυτο το εργο το εχω ξαναδει!

the_black_planet
12-11-06, 06:47
Πες τα ρε Μπιζελε,ρε παιδια μαζεψτε λιγο τα σκυλια σας,απο την πολυ εκπαιδευση σας χαζεψαν και καταντησαν κουραστικα και προβλεψιμα...

the_black_planet
12-11-06, 08:06
Ξεχασα κατι σημαντικο!Μην ξαναπεταξεις Τιτικα υπονοουμενα για τον αδερφο μου.Εισαι πολυ λιγος.Ας επιμεληθουν οι συντονιστες επι του θεματος...


Παρέμβαση από το συντονιστή Άπαν@Σάμος.
Απόκρυψη υβριστικών χαρακτηρισμών.

JustAnotherGoneOff
12-11-06, 10:25
Ουδέποτε κανείς αμφισβήτησε το μέηλ-"απάτη" όταν φαρδιά πλατιά φέρει ακριβώς τη ίδια διεύθυνση που χρησιμοποιεί ο "καλός" κι "αγαπητός" κύριος...

Όσο για τους χαρακτηρισμους εις βάρος των μελών, απολαύστε τους όσο ακόμη αυτοί θα υπάρχουν, μέχρι μια "αόρατη χειρ" να τους διαγράψει.

Για να συνεχίσει μετά ο "καλός" κι "αγαπητός" κύριος να αλωνίζει με την κάλυψη της GateWay.

JustAnotherGoneOff
12-11-06, 10:26
Τι ήθελα και τοπα.

Μόλις ο κύριος Άπαν πρόσφερε απόλυτη κάλυψη στον "καλό" κι "ευγενικό" κύριο.

Άπαν
12-11-06, 11:36
Η απόκρυψη/διαγραφή υβριστικών σχολίων επιβάλλεται από τους όρους χρήσης της κοινότητας του μεταφυσικού και την ελληνική νομοθεσία.

Δεν ειναι θέμα διαπραγμάτευσης και επ' ουδενί δε μπορεί να χαρακτηριστεί κάλυψη υπέρ του υβριστή.Η τήρηση της ποιοτικής στάθμης της κοινότητας και της ελληνικής νομοθεσίας δεν είναι πράξη υπεκφυγής αλλά κάτι το αυτονόητο.


Οπότε άστοχο το τελευταίο σχόλιό σου Jago.

Πάντως το θέμα που έχει προκύψει είναι σοβαρό,θα εξεταστεί ενδελεχώς από όλες τις πλευρές από υπεύθυνα μέλη της Gateway και ενδεχομένως να έχουμε κάποιες πειθαρχικές κυρώσεις.Παρακαλώ να μη δωθεί συνέχεια σε αυτό το θέμα είτε σε ενδεχόμενα νέα.Στις επόμενες 24-48 ώρες πιθανολογώ ότι θα έχουμε τις πρώτες εξελίξεις.

Μιχάλης
12-11-06, 11:47
Τα σχετικά με την αναστάτωση θέματα που προέκυψαν τα ξημερώμαστα, τότε που κανείς συντονιστής δεν ήταν στο μεταφυσικό για να παρέμβει, κλειδώνονται με δική μου ευθύνη. Το θέμα θα μελετηθεί από όλες τις πλευρές και θα υπάρξει ανακοίνωση και πιθανώς και κυρώσεις.

Πέραν τούτου, επισημαίνω πως το μεταφυσικό δεν είναι ο χώρος όπου θα μεταφέρονται οι προσωπικές αντιδικίες των χρηστών και δεν θα χρεώνεται όλα αυτά με το ζόρι.
Πρέπει κάποια στιγμή να γίνει αντιληπτό πως εδώ δεν είμαστε για να λύνουμε τις επί προσωπικού διαφορές σας, αλλά ο χώρος της αναζήτησης του Μεταφυσικού.
Περιττό, αλλά αναφέρω πως ο ΚΑΝΕ είναι εξέχων στέλεχος του Μεταφυσικού, με πλούσια δράση στην Πυθέας και δεν οφείλει να απολογείται για συγγένειες, ούτε και η Gateway αποκλείει τη συμμετοχή στο φόρουμ της συγγενικά πρόσωπα των συντονιστών αλλά ούτε και παρέχει κάλυψη εξαιτίας των συγγενικών δεσμών.
Υπομονή ζητώ να κάνετε και θα γίνουν ανακοινώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μιχάλης
12-11-06, 11:51
Το θέμα κλειδώνεται από εμένα, έως ότου δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις, οπότε και θα υπάρξει ανακοίνωση εκ μέρους της Gateway. Παιδιά, είναι ειλικρινά κρίμα να συμβαίνουν τέτοιες αντιπαραθέσεις επί προσωπικού σε ένα δημόσιο χώρο της αναζήτησης, που δεν τιμούν κανέναν και δεν αφορούν το Μεταφυσικό....

Μιχάλης
12-11-06, 11:54
Το θέμα, όπως και τα προηγούμενα, κλειδώνεται μέχρι να ξεκαθαριστεί. Αν θέλετε να συζητήσουμε για το σκέλος του θέματος που άνοιξε ο cosmictsak πλην των επιθέσεων (δηλαδή για το σκέλος περί του μέλλοντος του φόρουμ, των θεμάτων του κλπ), τότε θα το κάνουμε σε πλαίσια υγιούς διαλόγου και όχι με βρισίδια.

γιώργοςπήττας
14-11-06, 11:24
Δυο πραγματάκια απλά:

1. δεν 'εχω απολύτως τίποτα εναντιον της ιστοσελίδας και της ομάδας που την στηρίζει. Δυστυχώς , έτσι είναι η φύση των πργμάτων, οτιδήποτε είναι σε δημόσια έκθεση, συνιστά αξιωματικά και βήμα φωνής για τον κάθε ένα. Από τον πλέον καλόπιστο μέχρι τον πιο κομπλεξικό.

2. Δεν γνωρίζω, δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το ποιος είναι ο "black planet". Κατά συνέπεια, θεωρώ επιεικώς θλιβερό και άνανδρο το γεγονός πως ο εν λόγω "κύριος" κάνει μία ονομαστική επίθεση σε κάποιον (επειδή αυτός ο κάποιος δεν κρύβει τον εαυτό του πίσω από κάποιο ψευδώνυμο) αλλά, την επίθεση την κάνει με την ...σαφέστατη υπογραφή "black planet".

Όλη αυτή την υπόθεση δεν την είχα πάρει είδηση μέχρι χθεςς το μεσημέρι, όταν μπήκα σε ένα νετ καφέ στην Αθήνα για να ενημερωθώ για την αλληλογραφία μου και, έτσι βρήκα ένα γράμμα του φίλτατου jago καθώς και 2 προσωπικά μηνύματα του beetle.

Τους ευχαριστώ και τους δυο για την ενημέρωση αν και θεωρώ πως μεγάλη σημασία δόθηκε σε κάποιον που δεν έχει το ελάχιστο βάρος. Και αυτό, για τους λόγους που εξήγησα πιο πάνω.

Το να "καταγγέλεις" υβρίζεις κλπ ανώνυμα κάποιον που κυκλοφορεί με το όνομά του, καθιστά τον υβριστή ή ....καταγγέλοντα αυτομάτως άκυρο έως και ανύπαρκτο.

Ευχαριστώ ξανά την ιστοσελίδα για τη στάση της αλλά και, κατά κάποιον τρόπο, τον "βλακ-πλάνετ" που επιβεβαίωσε στην κρίση μου και τα αισθήματά μου τα συμπεράσματά μου για τα χάλια του τόπου και των ανθρώπων του στην δυστυχώς πλειοψηφία τους.

Παρέμβαση από το συντονιστή Άπαν@Σάμος.
Απόκρυψη χαρακτηρισμού.

LuX
14-11-06, 11:53
Ωραία...
περίμενα λίγο μήπως κλειδωθεί το θέμα αλλά βλέπω πως δε κλειδώνεται όποτε μπορώ να γράψω δυο λογάκια....ως μέλος που στηρίζει την ομάδα ...
και στην ομάδα αυτή μέχρι σήμερα ανήκει και ο επονομαζόμενος ως black planet.
Αν και δε ξέρω και δεν έχω παρακολουθήσει το τι έχει γίνει , και βασικά δε θέλω να πάρω μέρος στη δικαστική απόφαση των συντελεσθέντων γεγονότων νομίζω φίλε μου Γιώργο ότι αν απ το μήνυμα σου εξέλιπαν οι ειρωνικοί χαρακτηρισμοί προς το μέλος της ομάδος μας τον black planet όλα θα ήταν καλύτερα και αξιοπρεπέστερα.

Δε θέλω να πάρω θέση αν ο black planet η εσύ, έχει το δίκιο η το άδικο με το μέρος του γιατί προφανώς ούτε δικαστής είμαι ούτε το τι συνέβη γνωρίζω καλά και τελικά νομίζω ότι υπήρξε κάτι που αφορά εσάς τους δυο και μόνο . (άντε και κάποιους από το μεταφυσικό που ίσως θεωρούν τον εαυτό τους υπεύθυνο λόγο της φιλοξενίας που παρέχουν στον πλανήτη ).

Ο μόνος λόγος που με κάνει να προβαίνω στην σύνταξη αυτών των ολίγων γραμμών είναι η εσωτερική μου ανάγκη για ψυχολογική και μόνο στήριξη στον συμφορουμίτη μου black planet που όσο καιρό τυγχάνει να τον γνωρίζω από εδώ, τον απολαμβάνω τουλάχιστον μέσο των γραπτών κειμένων του .

Τέλος όσο για τα περί ανωνυμίας και επωνυμίας Δεν γνωρίζω, δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το ποιος είσθε εσείς κ ας χρησιμοποιείτε ονοματεπώνυμο

Διατελώ
Ο κατά κόσμον
Lux

γιώργοςπήττας
14-11-06, 12:11
Θα συμφωνούσα 100% μαζί σου φίλτατε LuX, αν απλά, πολύ απλά, ο μαύρος πλανήτης, δεν υπέγραφε με ψευδώνυμο τη στιγμή που έκανε αναφορά σε μένα ονομαστικά. Τόσο απλά.

Το δε ύφος μου, σε σχέση με τη α) ποιότητα του κειμένου του αλλά και β) με την ανωνυμία του, είναι επιεικέστατο. Κατά τη γνώμη μου πάντα.

Κάνεις ωστόσο ένα θεμελιώδες λάθος. Δεν υπάρχει κάτι που να "αφορά" τον μαύρο πλανήτη και εμένα, γιατί απλά, δεν τον γνωρίζω, δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το ποιος είναι. Το μόνο που με αφορά, είναι το όνομά μου το οποίο το είδα ξαφνικά σε κείμενα του συγκεκριμένου "κυρίου", ο οποίος δεν έχει την στοιχειώδη ευθύνη των λόγων του, ώστε να υπογράφει με το όνομά του, όταν τουλάχιστον κάνει αναφορά σε τρίτους.


Τέλος, δεν έχετε απολύτως κανέναν λόγο να γνωρίζετε το ποιος είμαι πέραν του οτι απλά είμαι εδώ -και αλλού- με το όνομά μου. Και το κάνω αυτό απλά, γιατί στο διαδίκτυο δεν μπαίνω για κουτσομπολιό ούτε να γεμίζω τη ζωή μου-που ευτυχώς είναι πολύ γεμάτη-αλλά, για να στηρίξω απόψεις, να διδαχθώ από τους συνομιλητές μου και να δώσω το ελάχιστο που μπορεί να γνωρίζω.

Και για μένα, η επωνυμία είναι ταυτόσημη με αυτό που ανέφερα πιο πάνω: Ευθύνη των λόγων.

LuX
14-11-06, 12:17
Τέλος, δεν έχετε απολύτως κανέναν λόγο να γνωρίζετε το ποιος είμαι πέραν του οτι απλά είμαι εδώ -και αλλού- με το όνομά μου. Και το κάνω αυτό απλά, γιατί στο διαδίκτυο δεν μπαίνω για κουτσομπολιό ούτε να γεμίζω τη ζωή μου-που ευτυχώς είναι πολύ γεμάτη-αλλά, για να στηρίξω απόψεις, να διδαχθώ από τους συνομιλητές μου και να δώσω το ελάχιστο που μπορεί να γνωρίζω.
Επειδή τα λόγια σου διαβάζονται ορθά και σταράτα..!
Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω και μαζί σου ..
Ελπίζω το πρόβλημα σύντομα να ξεπεραστεί...
αφού όλοι μας έχουμε την υποχρέωση να βοηθήσουμε προς αυτή τη κατεύθυνση...


Δ.

SAM_502
14-11-06, 12:39
[QUOTE=γιώργοςπήττας]

ούτε να γεμίζω τη ζωή μου-που ευτυχώς είναι πολύ γεμάτη-αλλά,

Δηλαδή ρε γιώργο επειδή ποστάρουμε εδώ για θέματα που δε είναι καθημερινά σημαίνει οτι δεν έχουμε ζωη??γιατι προσαπτεις ταμπελακια?προτεινω να ανοιξει νεα συχητηση με τιτλο battlenet ωστε να λύνονται εκει οι διαφορές χωρις να ταλαιπωρουνται και οι αλλοι που πιθανό να μη θέλουν να βλέπουν τέτοιου είδους μυνήματα

Antonia
14-11-06, 12:41
Μετά από προσωπική παράκληση του black_planet οφείλω να κάνω μια δημοσίευση αντί αυτού, μια και ο ίδιος αποφάσισε να απέχει από το φόρουμ. Ελπίζω να μην κάνω λάθος που δημοσιεύω τα λόγια του και ελπίζω να μη θεωρηθεί πως παίρνω κάποια θέση. Οι παρακάτω απόψεις δεν είναι δικές μου!



Καταρχήν, ο Πλανήτης είναι γνωστός στα μέλη που ασχολούνται καθημερινά. Το όνομά του είναι Ηλίας Τσαπόγας, και δεν το έχει κρύψει. Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε ψευδώνυμα, για εύλογους λόγους, όμως πολλοί δεν διατηρούν πλήρως την ανωνυμία τους, αφού παρεβρίσκονται κατά καιρούς και σε συναντήσεις των μελών της σελίδας και δίνουν προσωπικές πληροφορίες σε συζητήσεις.

Επίσης, ο Ηλίας ισχυρίζεται πως γνωρίζετε ποιος είναι. Απογοητεύτηκε όμως που δεν απαντάτε επί της ουσίας και θεωρεί πως ανοίξατε αυτό το θέμα για λόγους εντυπωσιασμού. Επειδή όμως το συγκεκριμένο θέμα που έχει προκύψει δεν πρέπει να επιβαρύνει περισσότερο το φόρουμ του Μεταφυσικού, θα σας παρακαλούσε να σημειώσετε το e-mail του (the_black_planet@yahoo.gr) και να απευθυνθείτε προσωπικά σε αυτόν. Εκεί θα είναι σε θέση να σας απαντήσει ευθέως (χωρίς μεσάζοντες όπως η υποφαινόμενη).

Drymonia
14-11-06, 13:07
Μια και το πρόβλημα ήταν η επωνυμία, νομίζω ότι λύθηκε με πολύ ομαλό και ήρεμο τρόπο, να πώ κι εγώ τη γνώμη μου για τον Μαύρο Πλανήτη, ένα από τα πιο αξιόλογα μέλη του φόρουμ, ανεπηρέαστο - όσο πιστεύω - από ομάδες και συμφέροντα, πάντα ευγενικό και με αγνή και πηγαία αγάπη για την αρχαία Ελλάδα και φιλοσοφία, που αν όντως αποχωρήσει χάνει το φόρουμ κι εμείς.

Giorgos
14-11-06, 14:47
Συμφωνω στο γεγονος οτι ο κ. Πιτας (τον οποιο δεν γνωριζω αλλα δεν νομιζω να εχει σημασια), ειναι ευπροσδεκτος να εκφερει λογο ως απορια του οτι το ονομα του αναφερθηκε απο ενα μελος του φορουμ. Συμφωνω επισης με τους Λουξ και Δρυμονια, για το τι εστι "πλανητης".
Εκει που δεν συμφωνω ειναι το κατα ποσο ο πλανητης ειχε το δικαιωμα να χαρακτιρισει τον κυριο Πιτα, για πραγματα που ενδιαφερουν μονο εκεινον οπως στη συγκεκριμενη περιπτωση ηταν το μελος του το οποιο κατα τον πλανητη(γιατι εγω δεν μπορεσα να παρευρεθω στη συζητηση) ελεγε ασυναρτισιες, πραγμα που ανεφερα και στο ιδιο το τοπικ που ανοιξε ο πλανητης.

Πιστεβω πως το σωστο με λιγα λογια θα ηταν η επικινωνια του πλανητη με τον κ. Πιτα, μιας και δικο του ειναι το προβλημα, με τα μελη της ομαδας του.

Κατα τα αλλα πολυ ευχαριστως θα μπορουσα να συνεχισω να ασχολουμε με το τοπικ του πλανητη αλλα μονον σε οτι αφορα την κριτικη και το τι τελικα ειναι το ΥΣΕΕ. Και σε μια τετια περιπτωση ο κ. Πιτας θα ειναι καλοδεχουμενος να μας διαφωτισει να δεχθει την κριτικη και να εκφερει τις δικες του θεσεις.

Ελπιζω και εγω με τη σειρα μου το θεμα τελειωσει εδω οσον αφορα το φορουμ (εμας δηλαδη) και πανω απ΄ολα ελπιζω ο αγαπητος σε ολους πρανητης να επιστρεψει στο φορουμ το οποιο πιστεβω τον εχει αναγκη.

φιλικα
Γιωργος.

Μιχάλης
14-11-06, 15:13
Έπειτα και από την τοποθέτηση του κυρίου Πηττα, νομίζω πως δεν απομένει να συζητήσουμε κάτι άλλο. Σύντομα θα δοθεί ανακοίνωση εκ μέρους της Gateway.

Μιχάλης
14-11-06, 19:48
και στην ομάδα αυτή μέχρι σήμερα ανήκει και ο επονομαζόμενος ως black planet.

Μια μικρή επισήμανση, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και μόνο (χωρίς να είναι υπαιτιος ο φίλος Lux, αλλά επειδή μερικές λέξεις έχουν ιδιαίτερη σημασία). Ο Black Planet ουδέποτε υπήρξε μέλος της Ομάδας Gateway ή της συντονιστικής ομάδας. Υπήρξε απλά χρήστης του Μεταφυσικού.