PDA

Επιστροφή στο Forum : Ερώτηση περι φαντασμάτων...

agaliarep
13-11-06, 08:18
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Πριν καιρό είχαμε την δυνατότητα να μπαίνουμε τα μέλη ως κρυφά. Δηλαδή μπαίναμε στο forum χωρίς να έχει κανείς την δυνατότητα να μας δει. Αυτή η επιλογή τώρα πια δεν υπάρχει. Υπάρχει περίπτωση να την ξανα έχουμε; Και αν όχι γιατί;

Άπαν
13-11-06, 09:07
Αυτή η δυνατότητα δε νομίζω να έχει απαλοιφθεί .
Για κάνε tick στο κουτάκι που φαίνεται στη photo και δοκίμασέ το.

http://img244.imageshack.us/img244/165/aoratostd2.th.jpg (http://img244.imageshack.us/my.php?image=aoratostd2.jpg)

Antonia
13-11-06, 09:31
Αγαπητέ Άπαν,
η επιλογή "αόρατος χρήστης" υπήρχε πριν από το καλοκαίρι για τα απλά μέλη. Δυστυχώς μετά από κάποιες αλλαγές που έγιναν πριν από 2-3 μήνες από τους διαχειριστές, αυτή η επιλογή προφανώς διατηρήθηκε μόνο για τη συντονιστική ομάδα και τα μέλη της G.

agaliarep
13-11-06, 10:54
Αγαπητέ Άπαν,
η επιλογή "αόρατος χρήστης" υπήρχε πριν από το καλοκαίρι για τα απλά μέλη. Δυστυχώς μετά από κάποιες αλλαγές που έγιναν πριν από 2-3 μήνες από τους διαχειριστές, αυτή η επιλογή προφανώς διατηρήθηκε μόνο για τη συντονιστική ομάδα και τα μέλη της G.

Και εγώ για να πω την αλήθεια είχα ρωτήσει την Αντωνία γιατί νόμιζα ότι δεν το έβρισκα. Αλλά η απάντηση της ήταν ότι ούτε εκείνη είχε αυτή την επιλογή. Βέβαια έχω διαπιστώσει ότι κάποιοι ποτέ δεν φαίνονται και μετά απο λίγο βλέπω δημοσιέυση τους. Δεν είναι μεγάλο θέμα αυτό, για μένα τουλάχιστον, αν και μερικές φορές θα ήθελα να μην φαίνεται ότι είμαι μέσα, για προσωπικούς λόγους.

LuX
13-11-06, 11:15
με skip λούστηκες ;
λούσου με skip και θα με θυμηθείς ......!
τα κάνει αόρατα... :D

Δ.

Άπαν
13-11-06, 11:16
Αγαπητοί συμφορουμίστες,

το αίτημα έχει καταγραφεί και ελπίζω να σας έχω σύντομα μια απάντηση.
Πάντως προσωπικά το κρίνω αρκετά λογικό να υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Παρέχει μια κάποια διακριτικότητα! Προσοχή, όχι απόλυτη.

^Nocturnal^
13-11-06, 12:53
Το πρόβλημα διορθώθηκε, κάπως είχε ξεφύγει στις αναβαθμίσεις του forum από καιρό σε καιρό.

Τώρα τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να εμφανίζονται σαν αόρατα.

LuX
14-11-06, 09:26
Μήπως θα ήταν δυνατό τα αόρατα μέλη να βλέπουν το ένα το άλλο και να διατυπώνουν τις απόψεις τους αοράτως, σε ένα αόρατο κοινό thread ; :D
γιατί πολλές φορές ....
" ..Είμαι ένας άλλος, ζω σε παράνοια
τον εαυτό μου βρίσκω σπάνια.."
καλά ξέρω ζητάω πολλά ....
αλλά μπορεί να συμβαίνει και σε άλλους αυτό... :)
:eek: η μήπως τελικά γίνεται ;

Δ.

beetlejuice
14-11-06, 09:34
Lux περα απο την πλακα, πολλες φορες η αληθεια ειναι οτι χανουμε το νοημα της συμμετοχης μας σε ενα χωρο συζητησεων. Προσωπικα εαν το νιωσω αυτο καποτε δεν προκειται να ασχοληθω ξανα με το διαδικτυο, θα το θεωρησω μαζοχισμο.Οποιος λοιπον νιωθει οτι ζει σε παρανοια(τουλαχιστον ετσι οπως το αντιλαμβανομαι) καλο θα ηταν να αναζητησει τον εαυτο του στον κοντινοτερο ψυχολογο και οχι στο metafysiko.gr :D
Το παραπανω διχως ιχνος ειρωνιας αφου αναγνωριζω πως εισαι απο τα μελη που συμμετεχουν ουσιαστικα στις συζητησεις. Ειπα να κανω και γω το σχολιο μου μιας και το αιτημα που τεθηκε εξ'αρχης ικανοποιηθηκε και το topic φαινεται να κλεινει τον κυκλο του :)

LuX
14-11-06, 10:04
Φίλτατε και αξιοσέβαστε Μηνά
Χωρίς ίχνος αντιδικίας μαζί σου διαπιστώνω τα κάτωθι..
Α) οιοσδήποτε με ψυχολογικά προβλήματα , διπλή και τριπλή προσωπικότητα η άλλα ψυχολογικο-υπαρξιακομαζοχιστικά προβλήματα δεν έχει θέση στο μεταφυσικό.gr
Β) στάθηκες μόνο στους στίχους του νεαρού και ανερχόμενου αστέρος Νίνου και δεν απάντησες καν στην απορία μου
Γ) σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
Δ) προσωπικά το αόρατος –ορατός δε μου έκανε καμία αίσθηση μέχρι σήμερα ,οπότε το τόπικ ήταν άτοπο κατ εμέ.
Ε) παρόλα ταύτα και λόγω προσωπικών ψυχοπαθολογικών συγκυριών λεω από σήμερα να εξερευνήσω την αορατότητα ...

ΥΓ. Αν χρειαστεί ιατρική γνωμάτευση για το ότι μπορώ να διαβάζω και να διατυπώνω η να γράφω απροβλημάτιστα τις απόψεις μου , ευχαρίστως να σας τη προσκομίσω...
Τέλος αναγκάστηκα να κάνω αυτό το πόστ γιατί πιστεύω ότι πέρα από τη πλάκα υπάρχει η μεταπλάκα η αντιπλάκα και όχι η σοβαρότητα.....η οποία πάντα προπορεύεται...
Άρα καταλήγω και συμφωνώ μαζί σου απόλυτα, στο ότι όντως χάνουμε το νόημα συζητήσεων αναφερόμενος φυσικά σε άλλο τρέχον θέμα του παρόντος δικτυακού τόπου . :)

Δ.

beetlejuice
14-11-06, 10:16
Χαιρομαι για την κατανοηση παρ'ολα αυτα νιωθω πως αιωρουνται μικροπαρανοησεις.

Α.Δεν υποστηριξα πως οποιος εχει ψυχολογικα προβληματα δεν εχει θεση εδω.Ενοουσα πως οποιος εχει χασει εντελως το νοημα της συμμετοχης του σε ενα οποιοδηποτε φορουμ και κατα τη διαρκεια της διαδικτυακης παρουσιας του αντι να βοηθα ουσιαστικα στην αναπτυξη των διαλογων ασχολειται με χιλια δυο αλλα ακατανοητα και ασχετα (οι τυποι αυτοι συνηθως αυτοανακυρησσονται ως οι ηλεκτρονικοι περιθωριακοι :p ) σαφως και θεωρειται περιττος εδω.Προσωπικη αποψη εκφραζω ελπιζω για αυτους που ενδιαφερονται πραγματικα να συζητουν εδω να μη φαινομαι τοσο ακραιος.
Β.Οχι δεν καθισταται δυνατη τετοια λειτουργια
Γ.Δε κανει τιποτα
Δ.Δεν το θεωρω ατοπο. Εφ'οσων υπηρχε η δυνατοτητα, δε επηρεαζει την ομαλη λειτουργια του φορουμ και ζητηθηκε απο τα μελη ικανοποιηθηκε μεσα σε λιγα λεπτα.
Ε.Ελπιζω να μην σε απορροφησει.Ωραιες οι εικονες του Αποσπεριτη :D

Την καλημερα μου

agaliarep
14-11-06, 11:37
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση…
Και όσο για την πρόταση του φίλου Lux θα του έλεγα ότι είναι άτοπη, μια και ως είναι γνωστό, κάτι τέτοιο δεν θα ήταν ίση μεταχείριση, ανάμεσα σε αυτούς που ότι λένε live και σε όσους δεν τα λένε. Και όπως είναι γνωστό τα μέλη του μεταφυσικού είναι ίσα, απλά μέλη και διαχειριστές, συντονιστές κτλ.

Ευχαριστώ και πάλι για την αμεσότητα… Πάω να εξαφανιστώ…

Drymonia
14-11-06, 11:52
Τι θα γίνει ρε παιδιά το κρυφτό θα παίζουμε; Αντε βγείτε να σας βλέπω!!

tsilof
14-11-06, 11:52
Εμένα πάλι γιατί μου αρέσει περισσότερο η "επωνυμία" ,έστω και σε αυτό το θέμα;;;

Άλλωστε, αν δε θες για οποιοδήποτε λόγο να "φαίνεσαι", απλά μην κάνεις σύνδεση μέλους...

Δε ξέρω, αλλά φαντάζομαι την όλη κατάσταση σαν ένα πόλεμο όπου οι αφανείς τύποι είναι με το χέρι στη σκανδάλη (πληκτρολόγιο) εναντίον των φανερών πολεμιστών (μελών)...
Χε χε χε χε χε χε :)

Όπως και να'χει, καλή σας μέρα ορατοί και αόρατοι .. :)
Εγώ συνειδητά μένω στις "ορατές" επάλξεις :D :D

ΥΓ: Γιατί εξακολουθώ να μη μπορώ να κάνω αλλαγή εικόνας ΠΡΟΦΙΛ;;;

Drymonia
14-11-06, 11:55
Πεσ'τα Tsilof, μόνο οι κακούργοι και μοχθηροί κρύβονται!!

LuX
14-11-06, 11:55
δοκίμασα αλλά δε μάρεσε....
φτου και βγαίνω..... :D

Δ.

LuX
24-11-06, 11:43
Επειδή κάποιοι φίλοι παραπονιούνται ότι δε με βλέπουν συχνά το τελευταίο διάστημα στο φόρουμ και παρόλο που γράφω αναρωτιούνται για την αμφιλεγόμενη σχέση μου με την αορατότητα , έχω να τους γνωστοποιήσω τα κάτωθι...
Όταν ήμουν πιο μικρός η αορατότητα ήταν για μένα ένα Όνειρο, ένας απραγματοποίητος στόχος ...
Τώρα που μεγάλωσα λιγάκι, έχω την ευκαιρία και τη ευχέρεια να την πραγματοποιήσω....
αφού για μένα τώρα πια είναι ένας τρόπος έκφρασης, δράσης αλλά και αυτοαποκλεισμού με τελικό σκοπό την αυτοσυγκέντρωση ...
όπως καταλαβαίνεται και από μόνοι σας η αορατότητα δεν είναι κάλυψη η αποφυγή ...και τούτο το επιβεβαιώνει το παρόν μηνιματάκιον....

YΓ.Μπορεί το μήνυμα να φαίνεται άσκοπο και να έρχεται σε αντίθεση με το προηγούμενο αλλά λόγω χρονικών περιορισμών δεν είχα την δυνατότητα να διορθώσω το παραπάνω .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LuX : Σήμερα στις 12:45.

Δ.

Ποσειδώνιος
24-11-06, 14:43
Αλήθεια θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε συντονιστές και μέλη.
Αν είμαστε μια παρέα εδώ μέσα, τι εξυπηρετεί ρε παιδιά η δυνατότητα του να είσαι αόρατος;
Και εσύ που χρησιμοποιείς την δυνατότητα είσαι τελικά φίλος ή εχθρός; Αγαπάς ή μισείς;
Και για να προλάβω τους καλούς μου φίλους. Μην κάνουμε μόνο πλάκα, χιούμορ και ειρωνεία. Ας μιλήσουμε μια φορά και λίγο σοβαρά.

Καταλαβαίνω υπάρχει ένα αγκαθάκι πάλι...
Που μοιάζει ίσως με ένα παλαιότερο...
Μην το αφήσουμε να γίνει τεράστιο.
Προβλήματα στην παρέα μας ίσως είναι σοβαρότερα από τα θέματα που συζητάμαι. Μήπως να μην τα κουκουλώνουμε όλα έτσι απλά...

Πάντως να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τη θέση του tsilof και μάλιστα θα ήθελα να προτείνω να καταργηθεί η δυνατότητα της αορατότητας.

Παράλληλα προτείνω να δημιουργηθεί η δυνατότητα να συζητάμε ελεύθερα θέματα που μας πονάνε ίσως σε ένα χώρο που θα έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη και όχι όλος ο κόσμος.

beetlejuice
24-11-06, 14:52
Ποσειδωνιε η λειτουργια της αορατοτητας υπηρχε εξ αρχης στο φορουμ και "ξεχαστηκε" ως ανενεργη μεσα απο καποιες αναβαθμισεις που εγιναν στο φορουμ. Εφ'οσων ομως υπηρξε αιτημα απο μελος της αγορας για επανενεργοποιηση της δεν υπηρχε λογος να μην το αποδεχτουμε. Δεν καταλαβαινω τα υπολοιπα που λες. Δεν ξεχωριζω τα μελη του φορουμ αναλογα με το αν χρησιμοποιουν τη λειτουργια της αορατοτητας. Εγω να συζητω θελω θεματα που απτονται των κατηγοριων που υπαρχουν εδω μεσα. Τοσο δυσκολο ειναι;

Παράλληλα προτείνω να δημιουργηθεί η δυνατότητα να συζητάμε ελεύθερα θέματα που μας πονάνε ίσως σε ένα χώρο που θα έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη και όχι όλος ο κόσμος.

Αυτο που λες απο οτι καταλαβαινω(συγχωρεσε με αν κανω λαθος) μαλλον παραπεμπει σε προταση δημιουργια "Γενικων" στο φορουμ.Εχουμε εξηγησει πολλες φορες γιατι απορριπτουμε (ως Gateway) την προταση αυτη.

Και ας μη ξεχναμε και το καναλι #metafysiko.gr στο mirc oπου εχουμε ολοι τη δυνατοτητα να συζηταμε ελευθερα για οποιοδηποτε εθμα θελουμε.