PDA

Επιστροφή στο Forum : Re-Cycle

SecretAngel
14-12-06, 11:50
Υπάρχουν ταινίες τρόμου που απλά τις βλέπεις και άλλες που σου περνούν κάποια μηνύματα που ίσως να μην είχες σκεφτεί ποτέ!Μια από αυτές είναι και το re-cycle(ανακύκλωση).
Προσπαθήστε να θυμηθήτε..από βρέφη ακόμη.. μέχρι και σήμερα αντικείμενα,περιοχές ανθρώπους,ακόμη και δημιουργήματα της φαντασίας που έχετε εγκαταλήψει. Τι συμβαίνει σε αυτά; Ισως περνούν σε μια άλλη διάσταση που αν τύχαινε και βρισκόσασταν σε αυτή,να ανακαλούσατε κάθε ιδέα και γνώμη που είχατε για αυτά μέχρι σήμερα;
Μια ταινια που σίγουρα θα σας προκαλέσει το ενδιαφέρον και θα σας κάνει να αναρωτηθήτε..αλλά και να τρομάξετε...μιας και οι ιάπωνες είναι αυθεντίες στο είδος. Προτείνω να την δείτε...σίγουρα κάτι θα σας αφήσει!Μετά διαβάζω τις εντυπώσεις σας. :)

Mordiel
01-01-07, 14:55
Πολύ καλή δημιουργία, πράγματι! Με άφησε άφωνο.
(Σε αρκετά σημεία μου θύμιζε έντονα ένα συγκεκριμένο παιχνίδι ψυχολογικού τρόμου! ;) )
Και η κεντρική ιδέα είχε ενδιαφέρον αλλά και ο τρόπος που είχαν αναπαραστήσει ολόκληρο εκείνο τον κόσμο. Ατμόσφαιρα ξεχωριστή!
Πέρα από το ενδιαφέρον σενάριο, οι φωτισμοί και τα σκηνικά επίσης κλέβουν τις εντυπώσεις. Και να φανταστεί κανείς ότι όλες οι σκηνές έχουν γυριστεί είτε σε εξωτερικούς χώρους είτε μέσα σε στούντιο, αλλά έχει γίνει τέτοια προσεκτική προσθήκη των διαφόρων εφφε που ξεγελάνε εντελώς τον θεατή θεωρώντας τις εικόνες εντελώς αληθινές!

Εν το μεταξύ, έχω μια αμυδρή εντύπωση ότι το θέμα που πραγματεύεται η ταινία κάπου είχα συναντήσει παλιότερα να το πραγματεύεται...κάποιο άρθρο ίσως, σε περιοδικό, ή μήπως από τις σκέψεις και τους προβληματισμούς κάποιας αποκρυφιστικής ιδεολογίας...
:confused: Ο νους μου έχει κολλήσει λίγο πολύ ...Δεν μπορώ να θυμηθώ, αλλά κάπου το έχω ξανασυναντήσει...

ΥΓ: (Και μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεται. Η ταινία δεν είναι Ιαπωνικής, αλλά Κινέζικης παραγωγής. Από τους δύο αδερφούς που είχανε φτιάξει λίγο παλιότερα, 'Το Μάτι'.)