PDA

Επιστροφή στο Forum : Σύμπτωση;;

SecretAngel
15-12-06, 12:33
Κάθομαι στο γραφείο,και απολαμβάνω τις αναζητήσεις μου στην αγαπημένη μου σελίδα metafysiko. Ερχετε και ένας φίλος για καφεδάκι και του γνωστοποιώ την σελίδα που ασχολούμαι εκείνη την ώρα και τι μπορει να δει μέσα σε αυτήν(είπαμε...metafysiko.gr) :D Ο φίλος μου,(πιο ορθολογιστή και άπιστο δεν έχω ξαναδεί) μου λέει....: ''ωωωχ άσε με ρε, με τα φαντάσματα και τα πνεύματα κ.λ.π.''..Και έπειτα από διαξιφισμούς και διάφορες συζητήσεις για τέτοια θέματα, πετάγομαι κάποια στιγμή και λέω: ..''ΕΕΕ, τελος πάντων ρε φίλε, έτσι πιστεύω κι εγώ..αλλά αν υπάρχει κάτι και θέλει επικοινωνία ας δώσει κάποιο μήνυμα''!!....(στο γραφείο ανάβω πάντα κεράκια, μου αρέσει η ατμόσφαιρα που δίνουν) και ακούστε τώρα...Τα κεράκια---μόλις τελειωσα την φράση μου-- έκαναν ''τσαααφ'' τρεμόπαιξαν και ξανά ''τσααααφ'' και το κλιματιστικό άρχισε να διαχέει κρύο...εως παγωμένο αέρα..ξαφνικά.!...Κοιταζόμαστε, ο φίλος μου κιτρινίζει σηκώνετε να φύγει λέγοντας:...''Θα με τρελλάνεις;;; τι έγινε τώρα;; με επηρέασες μάλλον''...εγώ...λίγο φοβισμένη και χωρίς να σκεφτώ λέω: ..''μην νευριάζεις..σε πιστευουμε''!!(προς την...''σύμπτωση) και όλα έγιναν και πάλι φυσιολογικά...το κλιματιστικο επανήλθε όπως και τα κεράκια..σταματησαν το τσαφ-τσαφ...! Μόνο ένα έμεινε το ίδιο...ο φίλος μου...έντρομος και κίτρινος :D ...αχ,συγνώμη αλλα τον έχω στο μυαλό μου ακόμη και γελάω αυτή τη στιγμή(όλα συνέβησαν πριν από λίγο). Να σας πω ότι το γραφείο ήταν σπίτι πριν και αφού πέθανε ο ενοικιαστής, το πήρα εγώ για επαγγελματικό χώρο.Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω το συμβαν,απλά θεώρησα καλό να σας το αναφέρω. Τα συμπεράσματα...δικά σας :)

Υδροχοος
16-12-06, 21:48
..''ΕΕΕ, τελος πάντων ρε φίλε, έτσι πιστεύω κι εγώ..αλλά αν υπάρχει κάτι και θέλει επικοινωνία ας δώσει κάποιο μήνυμα''

Δεν μου εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο αλλα εχει τυχει κατι σχετικο στην γιαγια μου...Η γιαγια μου ειναι παρα μα παρα πολυ θρησκευομενη κ "πιστη"....οταν ηταν νεοτερη(χροοονια πριν μιλαμε τωρα :p)συνηθιζε κα8ε χρονο να κανει ενα ταμα....περπατουσε μια πολυ μεγαλη αποσταση για να παει σε ενα μοναστηρι του Α.Χαραλαμπου...οταν εφτασε εξω απο το μοναστηρι σκεφτηκε "γιατι δεν κανει ενα θαυμα τωρα...γιατι δεν κανει κατι να δειξει οτι ειναι εδω" κ εκεινη την στιγμη (εξω απο το μοναστηρι αφηνουν διαφοροι πιστοι μπουκαλια με λαδι) το κεφαλι απο ενα απο τα μπουκαλια "κοπηκε" κ επεσε κατω....

περιτο να πω πως εμεινα αναυδος οταν ακουσα την ιστορια απο την μητερα μου....

τα συμπερασματα δικα σας :confused:

dragoness_crysta
28-12-06, 19:18
Πολυ αστειο για το φιλο σου που ειχε αλλαξει δεκα χρωματα...μαλλον η αυρα σου ελκυει πνευματα που θελονυ να δειξουν οτι υπαρχουν με αυτες τις κινησεις....lol

Seth
31-12-06, 18:31
Καλό ! Ισως ηθέλε να κάνει αισθητή την παρουσία του .
Και να σας δείξει ότι η ψυχή δεν πεθαίνει ΠΟΤΕ.

Ragnarok
01-01-07, 18:01
Βέβαια,να πούμε ότι σε ένα τέτοιο θέμα είναι παραπάνω από απαραίτητο να σκεφθούμε τον παράγοντα σύμπτωση,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σε πιστεύω,και ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ την πιθανότητα αυτά που έγιναν να τα έκανες μόνη σου,εννοώντας με κάποια εσωτερική δύναμη που ενεργοποίησηε το υποσυνείδητο σου,καθώς ίσως είναι φανερό ότι ήθελες αρκετά να πείσιες το συγκεκριμένο,όπως όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τέτοια θέματα και συζητάμε με σκληρούς τεχνοκράτες. :rolleyes: