PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΥΧΕΣ

PUCK
22-12-06, 08:11
Μιας και δεν θα μπω στο forum για 4 μέρες, να σας απευθύνω από σήμερα τις ευχές μου.

Να περάσετε πολύ καλά σε ότι κάνετε, μοιραζόμενοι τις στιγμές αυτές με τα πρόσωπα που αγαπάτε.

Να δώσετε την ευκαιρία στο κορμί σας να γευτεί όλα τα φαγητά και τα γλυκά,

χωρίς τύψεις και υποσχέσεις στον καθρέφτη για δίαιτα από τις 8 Ιανουαρίου.

Να δώσετε την ευκαιρία στο πνεύμα σας να εξυψωθεί πηγαίνοντας στην εκκλησία (οι χριστιανοί)
ή διαβάζοντας ύμνους προς το θεό Ήλιο ( ο beetlejuice :D ).

Και γενικότερα, ντυθείτε με τη χρυσόσκονη των ημερών, χωρίς κατάθλιψη και βαρύγδουπες αναλύσεις
περί καταναλωτισμού, που πάει ο κόσμος κλπ.

Χρόνια Καλά σε όλους.

Υ.Γ. και μην ξεχάσετε, όταν θα σηκώσετε το ποτήρι με την σαμπάνια να ευχηθείτε :

"Στη θεϊκή ομορφιά μας και στα φιλήδονα κορμιά μας" ;)

R-b-t3r
22-12-06, 08:42
file:///C:/DOCUME%7E1/ANESTHS/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg Να δώσετε την ευκαιρία στο πνεύμα σας να εξυψωθεί πηγαίνοντας στην εκκλησία (οι χριστιανοί)
ή διαβάζοντας ύμνους προς το θεό Ήλιο ( ο beetlejuice :D ).
Ζήτω ο Sol invictus!
Καλά Μιθρούγεννα σε όλους και ευτυχισμένος ο νέος Κρόνος! :D

Υ.Γ. και μην ξεχάσετε, όταν θα σηκώσετε το ποτήρι με την σαμπάνια να ευχηθείτε :

"Στη θεϊκή ομορφιά μας και στα φιλήδονα κορμιά μας" ;) Για εμάς που δεν διαθέτουμε θεϊκή ομορφιά και φιλήδονα κορμιά δεν έχει καμμιά ευχούλα? :p

Drymonia
22-12-06, 12:02
Για εμάς που δεν διαθέτουμε θεϊκή ομορφιά και φιλήδονα κορμιά δεν έχει καμμιά ευχούλα?

Εις υγείαν! ..σας φτάνει και σας περισσεύει!

Εύχομαι να περάσουμε όλοι όμορφα και ζεστά με τους ανθρώπους μας αφήνοντας πίσω ό,τι φαινομενικά και μόνο μας χωρίζει..:)

tsilof
22-12-06, 12:55
Χρόνια πολλά και προπάντων με υγεία.
Όλα τα άλλα θα έρθουν, που θα πάει...

Εύχομαι ο νέος χρόνος να μας βρει συντροφιά με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν :)

LuX
22-12-06, 13:10
Ωραία λοιπόν ....!

Και από μένα τις καλύτερες ευχές για την γέννηση του Ηλίου και τον ερχομό της νέας χρονιάς ...

http://img302.imageshack.us/img302/7407/dsc00022bb2.jpg (http://imageshack.us)
Σας εύχομαι να εξαγνισθείτε με νερό...για το τέλος της χρονιάς

http://img142.imageshack.us/img142/2610/dsc00024pq6.jpg (http://imageshack.us)
Και να αναγεννηθείτε δια της φωτιάς ώστε να πυροδοτήσετε τις άπειρες δυνατότητες σας ...

Και Ότι ποθείτε στην αγκαλιά σας να το βρείτε ....και ακόμη να τρελαθείτε και να πάρετε τα βουνά....!! (λόγω έρωτα φυσικά).... :D

Boom Shankar !!!

Δ.

ane
22-12-06, 13:15
Αντε και με την νεα χρονια,νεα μυαλα!

Στον lux:Και με τον νεο χρονο τα μανιταρια σαλατα και παμε γι αλλα!!!

AREIANOS
22-12-06, 15:24
Εγώ να ευχηθώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία ώστε να απολαμβάνετε τις μικρές χαρές της ζωής και στους μη χριστιανούς να έρθουν στην αγκαλιά του Κυρίου, που ποτέ δεν έπαψε να είναι ανοχτή για όλους μας!!! :) :) :)

beetlejuice
22-12-06, 22:34
Ηλιουγεννα πρωτουγεννα πρωτη γιορτη του χρονου,
σαν θελετε να μαθετε πως Ηλιος γενναται!
Γεννιεται και ανατρεφεται με μελι και με γαλα.
Το μελι τρώνε οι Σειληνοι το γαλα οι Βακχιδες
και το μελισσοβοτανο το τρωνε οι Νηριηδες!

(Παραδοσιακα Ελληνικα Καλαντα)

Χρονια πολλα σε ολους σας. Οι προγονοι μας εορταζαν την 25η του Δεκεμβρη τη γεννηση του Θεου Ηλιου. Σημερα ειναι η μεγαλυτερη νυχτα του ετους και την τιμητικη του ειχε το Τριεσπερο. "Χαιρε Φοιβε, Χαιρε Βακχε" λοιπον! :) Ειθε ο νεος αναγεννημενος Ηλιος να σας φερει οτι επιθυμειτε!
Ευχομαι το εσωτερικο φως του καθενος απο εσας να κατευθυνει με σοφια καθε του βημα!

http://www.jesusneverexisted.com/IMAGES/sol.jpg
Oχι δεν ειναι αυτο που νομιζετε!Προκειται για το Θεο Ηλιο! :)

snoopy
23-12-06, 08:39
Χρόνια Πολλά με αγάπη και απο μένα :D
Καλές γιορτές, ευτυχισμένο και το νέο έτος που μπαίνει σε λίγες μέρες.
Στο Forum του Μεταφυσικού εύχομαι να ξεπεράσει όλες τις ελπίδες του για επιτυχία.

fotis
23-12-06, 14:34
Χρόνια πολλά σε όλους.Καλές γιορτες με υγεία

PANEIOS
24-12-06, 02:59
Καλημέρα σε ολους
Μετά απο πολύ καιρό που ειχα να μπώ, με χαρά ειδα το φόρουμ του Μεταφυσικού, πως εχει γίνει πραγματικά εξαιρετικό!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Και πολλές εξερευνήσεις

Θανάσης
Πάνειος

Julliet
25-12-06, 16:08
Και εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Μεταφυσικούς: Χρόνια πολλά, με ευτυχία, υγεία, εσωτερική γαλήνη, πολλά όνειρα και περισσότερο μυστήριο στη ζωή τους!! Με ευχές για ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό 2007!!!

Γεωργία

xontro_mpizeli
25-12-06, 17:02
Καλές Γιορτές φίλοι/φίλες του μεταφυσικού!!!

Πάνω απ'όλα με Υγεία, Ευτυχία, Χαρές κ ... Έρωτα στη ζωή σας!!!!

Χρόνια πολλά!!!

Υ.Γ: Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει ό,τι δεν μας έφεραν όλοι οι προηγούμενοι μαζί. Μα πάνω από όλα, να έχουμε την διάθεση κ το μεράκι για τα πάντα! Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας!!! :)

elf
29-12-06, 11:35
Εύχομαι σε όλους ένα χαρούμενο και γλυκό νέο έτος.

Συγχαρητήρια στην υπέροχη συντονιστική ομάδα!

Φιλικούς Χαιρετισμούς

leo morpheus
29-12-06, 15:27
Να ευχηθώ και γω με τη σειρά μου Αγάπη,Υγεία και Αρμονία!Μακάρι το νέο έτος να εκπληρώσει κάθε προσμονή και όνειρο!

Nirava
29-12-06, 16:15
Θέλω κι εγώ να μας ευχηθώ, να ευχόμαστε αυτό που θέλουμε με ένταση, επιμονή, δίχως αναστολές ή αμφιβολία...να πιστεύουμε πως αξίζουμε αυτό που θέλουμε και να ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το καλό που μας έρχεται!

α! και να μένουμε προσ-ηλωμένοι στην ευχή: στερεωμένοι με καρφιά!..με όλη μας τη δύναμη, με όλη την καρδιά!

Ευχηθείτε! :)

Ophelia
29-12-06, 20:23
Χρόνια Πολλά!!!
...με υγεία και χαρά!
Με δωράκια έξυπνα,
όμορφα και τρυφερά!

Με πόλλα, πόλλα στολίδια,
με χαρές και πανυγήρια!
Με χορούς και με φιλιά,
σε μεγάλους και παιδιά!

:p :p :p

GATEWAY TEAM
29-12-06, 21:41
http://briefcase.pathfinder.gr/download/560110

Με τις καλύτερες ευχές μας για το 2007!

Σημ.: Υπεύθυνη για τη σύνθεση της αφίσας φέτος είναι το αγαπητό μας μέλος Antonia (μιας και είναι επαγγελματίας, να μην το εκμεταλλευτούμε; :D)

melian
30-12-06, 10:03
Χρόνια πολλά και από εμένα σε όλους σας!

Μακάρι το 2007 να χαρίσει στον καθένα μας πολλές δημοιυργικές στιγμές και το κατάλληλο "φως" για να πραγματοποιήσουμε όσα επιθύμουμε!

Καλή χρονιά!

Solon Aimonas Eautou
30-12-06, 14:40
Και από εμένα τις καλύτερες ευχές για το νέο έτος. Ελπίζω η κοινότητα να συνεχίσει να βελτιώνεται και να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, κάτι που έως τώρα οφείλεται ξεκάθαρα στο μεράκι και τη δραστηριοποίηση των μελών της. Οπότε, εύχομαι πάνω από όλα υγεία και δημιουργική ανησυχία σε κάθε μέλος ξεχωριστά.. τα υπόλοιπα θα έρθουν ως φυσική συνέχεια..

Πολύ όμορφη δουλειά από την Αντωνία, με ιδιαίτερο νόημα και υψηλή αισθητική. Ελπίζω στο μέλλον να την "εκμεταλλευτούμε" περισσότερο και σίγουρα πιο συχνά..

Φιλικά,

Μιχάλης
31-12-06, 16:57
Εύχομαι σε όλους τους φίλους και τις φίλες του Μεταφυσικού, η νέα χρονιά που σε λίγες ώρες καταφτάνει, να χαρίσει σε όλους/ες σας υγεία που είναι το σημαντικότερο αγαθό και γαλήνη, που είναι ένα από τα αγαθά που λείπουν περισσότερο από ανθρώπους και έθνη. Ελπίζω το 2007 η κοινότητά μας να μεγαλώσει με τους ίδιους ρυθμούς που έως τώρα έχει αποκτήσει. Όλοι εμείς στην Ομάδα Gateway και οι συντονιστές από τη νέα χρονιά είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σπουδαίο μεταφυσικό γεγονός και να το προσφέρουμε στη διάθεσή σας. Ως τότε, εύχομαι να περάσετε καλά την Πρωτοχρονιά!

excellent
31-12-06, 17:17
Απλά-λιτά:

Καλή Χρονιά!

xontro_mpizeli
31-12-06, 23:13
Καλή Χρονιά!!!

Χρόνια Πολλά!!! :)

LORD-PANOS
01-01-07, 01:52
Kαλη Χρονια σε ολους παιδια!!!! :)

cHrIsToS1
01-01-07, 10:35
Χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια για ολους τους ανθρωπους.
Αλλα επειδη χλωμο το κοβω να ειναι ολοι καλα και ευτυχισμενοι, ακομα και για να το κανω ευχη...
Να ευχηθω υγειινα και ευτυχισμενα χρονια σε περισσοτερους ανθρωπους απο το περασμενο χρονο.
Χρονια πολλα καλη χρονια.

Βελλερεφόντης
01-01-07, 12:11
Λίγες γραμμές,πολλές ευχές για ένα νέο έτος γεμάτο χαρές......

R-b-t3r
01-01-07, 13:57
Καλή χρονιά! Ευτυχισμένο το 2007!
Ότι εύχεται ο καθένας να το πάθει!!! :D

Old cave-dinosaur
01-01-07, 16:32
Σε ολα τα μέλη και τους απλούς χρήστες του Μεταφυσικού, της ομάδας Πυθέας κλπ, εύχομαι, το 2007 να πετύχουν στη ζωή τους, ό,τι καλύτερο και ό,τι τους κάνει ευτυχισμένους !

Με πολλές υπόγειες ευχές...... :)

KANE
01-01-07, 17:01
Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα που αναζητούν και φυσικά πάνω από όλα υγεία. Καλή χρονιά με χαρά, γέλιο, και ευτυχία σε όλους!

leo morpheus
01-01-07, 17:26
Καλή χρονιά ρε παιδιά!!!Όλα τα όνειρα μακάρι να εκπληρωθούν!

agaliarep
02-01-07, 07:31
Εύχομαι όλοι να βρουν τον δρόμο τους, αυτό που τους οδηγεί στην προσωπική τους ευτυχία, απο όπου και αν περνάει αυτός.

zepellin
02-01-07, 10:18
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Ευτυχισμένο το 2007, στον αγύριστο η προηγούμενη χρονιά :D

Ποσειδώνιος
02-01-07, 13:22
Εύχομαι και εγώ σε όλους τα καλύτερα για την νέα χρονιά. Μια και το 7 είναι ο τυχερός αριθμός των περισσοτέρων (νομίζω) ελπίζω αυτό να φανεί φέτος για όλους. Πάντως εμένα το 1987 και το 1997 ήταν οι καλύτερες χρονιές - αυτές που μου άφησαν τις καλύτερες αναμνήσεις. Ελπίζω το 2007 να μην είναι εξαίρεση ούτε για εμένα ούτε για όλο τον κόσμο.

Archangel
03-01-07, 18:14
Αν και κάπως αργοποροιμένα

Εύχομαι σε όλους ότι επιθυμούν να το πάθουν το νέο έτος.Με υγεία και ευτυχία και πιο πολύ φιλοσοφία.

Drymonia
04-01-07, 08:54
Εύχομαι υγεία, αγάπη, έμπνευση, θάρρος, και εξέλιξη σε όλους τους τομείς. Και για μένα το 7 είναι πολύ σημαντικός αριθμός. Ας απολαύσουμε ό,τι μας επιφυλάσσει..:)

Λευκός Λύκος
24-12-15, 18:46
Χρόνια Πολλά σε όλους, είθε το Πνεύμα των Χριστουγέννων να γεμίσει τις καρδιές μας με αγάπη, τις ψυχές μας με αθωότητα και τα πρόσωπά μας με χαμόγελα ευτυχίας!!!

beetlejuice
26-12-15, 15:52
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του φόρουμ! Αξίζει να αναφέρω ότι η ηλεκτρονική μας αγορά ξεπέρασε φέτος τα 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα διαδικτυακά δρώμενα. :)

30-12-15, 16:08
Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Θα θελα και εγώ με την σειρά μου να πώ Χρόνια Πολλά και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ για
όλους μας με υγεία με αγάπη και με φαντασία για τις όποιες αναζητήσεις μας....

Επίσης και χρόνια πολλά για το ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ που μας φιλοξενεί και καταθέτουμε
τις όποιες απόψεις μας....

Ευχαριστώ.

Λευκός Λύκος
30-04-16, 18:16
Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση και να οδηγεί τα βήματά μας πάντα η αγάπη.:)

greekfighter98
30-04-16, 18:20
Καλό πάσχα και καλή αναάταση να έχετε με αγάπη, πίστη και ελπίδα
:)

Silena
04-05-16, 07:58
Καλημέρα!
Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους, γεμάτα υγεία και ευτυχισμένες στιγμές..

Λευκός Λύκος
15-04-17, 13:50
Χρόνια Πολλά να έχουμε και Καλή Ανάσταση!
Εύχομαι η αγάπη να μοιράζεται απλόχερα, όπως το Άγιο Φως, να φωτίζει το δρόμο μας και να ζεσταίνει τις καρδιές μας.
Υγεία και Ευτυχία σε όλους!

Johnkokk
16-04-17, 15:04
Χρόνια Πολλά , καλή Ανάσταση παιδιά :)

17-04-17, 11:08
Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Χρόνια πολλά και ελπίζω όλοι σας να περάσατε καλά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς....

Ευχαριστώ.

Litsa
20-04-17, 15:39
Χρονια πολλά, καλή πεντηκοστή τώρα
Είχα γράψει και εγώ ένα χρονια πολλά το μεγαλο σαββατο αλλά δεν πέρασε.

cHrIsToS8
06-01-18, 14:29
Χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια για ολους τους ανθρωπους.
Αλλα επειδη χλωμο το κοβω να ειναι ολοι καλα και ευτυχισμενοι, ακομα και για να το κανω ευχη...
Να ευχηθω υγειινα και ευτυχισμενα χρονια σε περισσοτερους ανθρωπους απο το περασμενο χρονο.
Χρονια πολλα καλη χρονια.

καλή χρονιά.
Οκ;