Επιστροφή στο Forum : Υποσυνείδητα μηνύματα
Κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλά για ανάποδα υποσυνείδητα μηνύματα σε τραγούδια Ελληνικά και ξένα υπάρχει μια σελίδα με τέτοια δείγματα
http://tragodies.50webs.com/
Κοίτα η προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρέπει να έχεις πολλή φανατσία για να προσέξεις κάτι τέτοιο. Τα μυνήματα βρίσκονται σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή σε ένα τραγούδι και συνήθως πρέπει να το παίξεις πιο αργά για να τα ακούσεις οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστούν.
Επίσης δεν είναι τόσο καθαρά για να καταλάβεις ακριβώς τι λένε οπότε μπορεί να υποθέσεις ότι σημαίνουν πολλά ενώ μπορεί να έχουν δημιουργηθεί εντελώς τυχαία και να μην είναι τίποτα.
Δεν νομίζω ότι αν υπάρχουν τραγουδιστές που είναι σατανιστές να έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα να το πουν είτε σε συαυλίες τους είτε σε συνεντεύξεις τους.Μ αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι που θα επηρεαστούν θα είναι πολύ περισσότεροι από τον να περιμένουν να επηρεαστούν απο κάτι που μπορεί το αυτι και ο εγκέφαλος τους να μην προσέξε.
Τα μυνήματα που υποτίθεται ότι επηρεάζουν δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα σε κανένα αφού πρώτα επεξεργάζονται από τον εγκέφαλο και αν το ίδιο το άτομο δεν συμφωνεί μαζί τους δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα.
Αυτά πάλι είναι η δική μου άποψη...
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
18-06-05, 09:35
Εγώ δεν θα αναφερθω μονο στα μυνημα τα που περνανε μεσα απο τα τραγουδια αλλα γενικα στην πληση εγκεφαλου και στα μυνηματα που περνανε τα μεσα μαζικης ενημερωσης και ειδικα η τηλεοραση.Στο βομβαρδισμο μυνηματων που δεχομαστε οταν καθομαστε με τις ωρες μπροστα στο χαζοκουτι και μας περνανε υποσυνειδησιακα αυτα που θελουν με την συνεχη επαναληψη και κανοντας μας ανικανους να κριτικαρουμε αν ειναι σωστα η οχι.Ετσι δημιουργουν εναν κοσμο ετσι οπως τον θελουν και εμεις ειμαστε αναγκασμενοι να τον δεχτουμε εφοσων αυτη την εικονα μας εχουν περασει στο μυαλο και στην συνειδηση μας.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.