Επιστροφή στο Forum : Otherkins
Στο τελευταίο Μystery που κυκλοφόρησε δίαβασα ένα άρθρο που αναφέρονταν στα Otherkins.Έψαξα απο μόνοι μου να βρώ περισσότερες πληροφορίες αλλα δεν τα κατάφερα .Γι' αυτό θα ήθελα αν κάποιος έχει γνώσεις πάνω στο θέμα να μου εξηγήση καλύτερα τι είναι otherkin, πώς γίνεται και υπάρχουν και πώς καταλαβαίνεις αν είσαι otherkin.
Πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η νέα θεωρία. Πριν από λίγο διάβασα και εγώ το άρθρο του Μystery για τους Otherkins και το βρήκα άκρως ενδιαφέρον. Έψαξα λιγάκι στο Ίντερνετ στις ιστοσελίδες που προτείνονται από το ίδιο το περιοδικό και αυτό που κατάλαβα με μια πρώτη ματιά είναι ότι μάλλον πρόκειται για ένα καινούριο "φιλοσοφικό" κίνημα που προσπαθεί να στεγάσει κάτω από ένα καινούριο όρο, όλα τα μεταφυσικά πλάσματα καθώς και τη νέα στροφή προς τον παγανισμό.
Μάλιστα με μια μικρή αναζήτηση στον αγαπητό "γούγκλη" διαπίστωσα ότι όντως οι φίλτατοι Otherkins είναι και θεωρούνται άρρηκτα συνδεδεμένοι με το παγανισμό.
Δε μπόρεσα όμως να βρω περισσότερες ιστοσελίδες από αυτές που προτείνονται από το περιοδικό. Τις παραθέτω όμως εδώ για όποιον ενδιαφέρεται να διαβάσει περί τίνος πρόκειται:
www.otherkin.com
www.otherkincommunity.net
Παρακαλείτε όποιος είναι Otherkin να καταθέσει την άποψη του και να μας διαφωτίσει λίγο παραπάνω. :D
Otherkins άνθρωποι χωρίς ανθρώπινοι ψυχή. (πολύ χάλια ακούγετε)
Εlfs, vampires ,demons και άλλα τοσα είδη . Που μόνο στην φανατασία μας υπάρχουν τώρα υσχιρίζονατι οτί υπάρχουν και μάλιστα λέγονται otherkins.
Χμμμμ "άνθρωποι" δίχως ανθρώπινη ψυχή, όχι χωρίς καθόλου ψυχή... Αλλά και όλοι εμείς με την "ανθρώπινη" ψυχή είδαμε τι καταφέραμε τόσες χιλιάδες χρόνια... Αλληλοσκοτωμοί, πόλεμοι, καταστροφή της φύσης κλπ...
Δεν ξέρω πια, τι είναι πιο ωφέλιμο και καθησυχαστικό να αισθάνεται κανείς Otherkin ή να αισθάνεται άνθρωπος με τα όλα του... :D
Δείτε και αυτό το τεστ (http://www.quizilla.com/users/alphadarkstar/quizzes/What%20is%20the%20Dominant%20Inner%20being%20withi n%20You?/)βρείτε ποιό otherkin είστε. (προσοχή είναι καθαρά για πλάκα!)
Χαχα το έκανα το τεστ (μή χάσω...) και μου έβγαλε ότι είμαι:
The Elemental. Neither Human, nor Animal, you are primal and instinctive. You are at home outdoors in the wilds, getting moody when faced into places you don't like. But when you are truly free, your dance and song is breathtaking.
Θα είχε πλάκα να δούμε τι είδους Otherkin "είμαστε" ο καθένας από εμάς εδώ μέσα... :D Που και που καλό είναι να καταφεύγουμε λίγο και στη φαντασία.
http://img216.imageshack.us/img216/2844/1052789338innerselfchilap9.jpg (http://imageshack.us)
The Child. You see everything in shades of colour and wonder. Your innocence is your shield, your naivety is occasionally a curse but it is more of a blessing.
:D
http://images.quizilla.com/A/alphadarkstar/1052790213_innerself-Faerie.jpg
The Noble Faerie. While you carry a few of the traits of humanity within you, you still have an aura of otherworldliness about you that some find irresistable and others find very disconcerting. The world is a game; life a puzzle to enjoy!
Εγώ πάλι είμαι elf . (Nαι το ήξερα :p) και έλεγα και εγώ κατί κοινό είχαμε.
http://images.quizilla.com/A/alphadarkstar/1052789812_innerself-Magus.jpg
The Magus. The real world bores you as you know that there is more that can be seen in the metaphysical world. You dance through dreams, Consider the cosmos and see eight sides to every four sided object.
Ο μάγος.... Μάλιστα, είπαμε είμαι λοξός αλλά αυτό το παρατραβάει το σχοινί...:D
Αυτό εδώ το βρήκε η μητέρα μου,(σε μια προσπάθεια να με βοηθήσει να μάθω τι είναι τα Otherkins)
και ήταν στα εγραφά μου πρίν ανοίξω το θέμα.
Απορώ πως και δεν το είδα.
Όπως το διαβάζετε: Otherkins.
οι άλλοι...
Είναι όπως εμείς, άνθρωποι.
Είναι όμως και όχι σαν εμάς:μη-άνθρωποι!
Κυκλοφορούν αναμεσά μας (σε Ελλάδα και εξωτερικό)με μορφή ανθρώπινη,αλλά πάλι:δεν αισθαίνονται σαν άνθρωποι. 'Η δεν νιώθουν άνθρωποι(ή ξέρουν πως δεν είναι άνθρωποι;;;)Το λένε οι ίδιοι πολλακίς..."δεν είμαστε επακριβώς ανθρώπινα όντα-δεν είμαστε του κόσμου τούτου,κι ας κυκλοφορούμε αναμεσά σας!". Τι ακριβώς λοιπόν συμβαίνει με δαυτούς; Ένα κομμάτι του εαυτού τους έχει ανθρώπινη σάρκα και συνείδηση και ένα άλλο κομμάτι είναι...εξωκοσμικό(μη σαρκικό/γηϊνο/φασματικό/κτλ.) ή απλώς μια από τις πολλές περιπτώσεις...χμ,σχιζοφρενικής συμπεριφοράς; Μήπως μια εγωϊστική "υπέρβαση"(ή τουλάχιστον μια προσπάθεια περί αυτού)-απόδραση από την ανία και σκληρότητα της πραγματικότητας; Και αν δεχτούμε τον ισχυρισμό τους, πως βρέθηκαν με σαρκική υπόσταση στον γηϊνο κόσμο μας της φθαρτότητας; Τι ήρθαν να κάνουν; Σίγουρα όχι "διακοπές" στον ήλιο και στη θάλασσα...!
-Τι ακριβώς είναι; Γουελ,ας πούμε πως παρά το ότι γεννηθήκατε(και είστε τώρα)άνθρωποι, εντούτις νιώθετε πως...κάτι υποχθόνιο και αλλόκοτο συμβαίνει με σας! Κάτι τρέχει με τον ίδιο τον εαυτό σας. Κάτι λείπει με σας. Κάποια δύναμη ή ιδιότητα που στερηθήκατε(με τον σαρκικό ερχομό σας στην ζωή της Γης). Π.χ. μπορεί να'στε εν μέρει άνθρωποι και εν μέρει...νεράϊδα ή κάποιο στοιχείο-ξωτικό( ε,μη γελάτε σας παρακαλώ...τι να κάνουμε:κάμποσος κόσμος το πιστεύει ειλικρινά αυτό!).
Ξεκίνησε ώς "αστικός μύθος"(?) και έφτασε στο διαδίκτυο-έως και φόρουμ ειδικά για...otherkins υπάρχουν!
Μπορείτε να ξεκινήσετε από δω(αν και στο ψαχτήρι των google/yahoo/ect. θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες...):
http://www.otherkindating.com/forum/viewto...35b8888b2085d3f
http://forum.fluctuat.net/livres/essais-ph...-sujet-10-1.htm (http://forum.fluctuat.net/livres/essais-ph...-sujet-10-1.htm)
http://www.rashansforum.com/forum/viewtopic.php?p=18195 (http://www.rashansforum.com/forum/viewtopic.php?p=18195)
URL=http://www.iphpbb.com/foren-archiv/10/5936...9-31924-43.html ([URL=http://www.iphpbb.com/foren-archiv/10/5936...9-31924-43.html)
http://123promotion.co.uk/suggestion/otherkin (http://123promotion.co.uk/suggestion/otherkin)
(Ναι να αναφέρω και αυτό κατα κάποιο μυστήριο τρόπο πριν λίγο αφου τα είχα γράψει όλα αυτά και πήγαινα να πατήσω καταχώρηση απάντησης ο broswer τα έσβησε όλα. :confused: )
leo morpheus
12-01-07, 16:56
Φανταστείτε σε τι κατάσταση έχουμε φτάσει που πολλοί από μας είναι τόσο απογοητευμένοι που είναι άνθρωποι(..και με το δίκιο τους εν μέρει...),που πιστεύουν ότι είναι πλάσματα που συναντούμε στα παραμύθια στους θρύλους και στις μυθολογίες...
Τουλάχιστον ξεφεύγουν έστω και νοητά από εδώ...
beetlejuice
12-01-07, 19:07
Ενημερωσα τη συγγραφεα του αρθρου στο Mystery για τα otherkins (που εχει λογαριασμο στο φορουμ του μεταφυσικου με το nickname Manstredin) οτι εχει ανοιχτει τοπικ για αυτο το θεμα. Ευελπιστω λοιπον πως θα κανει εναν κοπο να μας εξηγησει τη νεα αυτη θεωρια που εχει δημιουργηθει εδω και 20 περιπου χρονια στην αντιπερα οχθη του Ατλαντικου.
manstredin
14-01-07, 13:44
Μόλις τώρα το είδα το post, τα otherkin είναι ένα θέμα που έχει προβληματίσει πάρα πολλούς και έχει εμφανιστεί μόλις την τελευταία δεκαετία κι έχει διαδοθεί κυρίως μέσω ίνετρνετ. Αν έχει κάποιος κάποια απορία ή κάποιο προβληματισμό πάνω στο θέμα, ευχαρίστως να συζητήσουμε για αυτό, είτε μέσα από το φορουμ είτε μέσω π.μ! Στο περιοδικό πάντως θα ξανασχοληθούμε με τα otherkin,έτσι λίγο πιο σφαιρικά και λεπτομερειακά,αυτή ήταν μια πρώτη εισαγωγή. :D
Πάντως, το θέμα των otherkins σχετίζεται με τα παιδιά ιντιγκο, αν το κοιτάξει κανείς από μια συγκεκριμένη οπτική γωνία, συνδέεται πολύ ωραία. Δυστυχώς όμως, η εκπομπή του Χαρδαβέλλα χτες ήταν μονομερής και κακοφτιαγμένη, με μόνο στόχο της απλά να προβάλλει την κατά την γνώμη μου αστήριχτη θεωρία των ίντιγκο σαν κάτι που όντως υφίσταται. Ήταν πραγματικά μια πολύ κακή προσέγγιση, κατά την γνώμη μου, απογοητευτική τελείως...
1.1 Τι είναι Otherkin/Otherkind ;
Το Otherkind/Otherkind είναι μια λέξη που οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν για να εξηγήσουν ότι είναι αυτό που αισθάνονται πραγματικά . Εκείνοι οι άνθρωποι δεν προσδιορίζονται απλώς σαν άνθρωποι (διανοητικά, πνευματικά και μερικές φορές φυσικά). Η λέξη "άλλη" σε Otherkind σημαίνει ότι αυτό το πρόσωπο δεδομένου έχει κάτι διαφορετικό, έχει μια σύνδεση με κάτι άλλο έπειτα ακριβώς αυτό είναι ανθρώπινο φάκελος.
Κάποια Otherkin/Otherkind περιγράφονται ως οντότητες γεννημένες σε λανθασμένο σώμα, σε λανθασμένη διάσταση ή σε λανθασμένη υπόδειξη ως προς το χρόνο. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι το Otherkin/Otherkind όχι μόνο έχουν επιπτώσεις στους ανθρώπους αλλά και στα ζώα. Τα ζώα όπως οι γάτες θα μπορούσαν να καταληφθούν από ένα πνεύμα όπως η νεράιδα.
Μέσω από χρόνια, οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι αισθάνθηκαν διαφορετικά απο τους αποκαλούμενους "ανθρώπους". Εκείνοι οι άνθρωποι ομαδοποιήθηκαν σε μια κοινότητα και βρήκαν ένα όνομα για να περιγραφονται ως μοναδικοί μεταξύ της κοινωνίας. Στην αρχή, οι περισσότεροι άνθρωποι προσδιορίζονταν σε σχέση με την ευρωπαϊκή μυθολογία (fae, νεράιδες και τέτοια). Τώρα που αυξάνεται η κοινότητα Otherkin/Otherkind, μπορούμε να βρούμε τους ανθρώπους με τα πιό έπειτα μυθολογικά & μαγικά πλάσματα (δράκοι, gryphons, goblins, fae, κ.λπ....... Μπορούμε τώρα να δούμε τα πλάσματα όπως το cyborg, τους εξωγιήνους και πολύ περισσότερο.
Συνήθως τα Othekin/Otherkinds έχουν μία σύνδεση που πηγαίνει πολύ μακρήτερα από αυτήν του άνθρωπου. Μπορεί να είναι φυσική , νοητική για κάποιους ή ακόμα πνευματική. Κανείς άλλος εκτός από τα ίδια τα Οtherkins/Οtherkinds δεν μπορεί να πει ακριβώς πια είναι αυτή η σύνδεση.
Seth μήπως μπορείς να μου πεις που βρήκες τις πληροφορίες που έγραψες γιατί στο Ίντερνετ δε βρήκα και πολλά; Αν μπορείς να με διαφωτίσεις λίγο... :)
http://www.deorc.com/en/main.php
Εδώ βρήκα της πληροφορίες . Δεν λείτουργουν όλα τα links που προσφέρει η ιστιοσελίδα .
manstredin
22-01-07, 11:46
Από όσα ξέρω για το θέμα των Otherkin, αυτά που λες Seth είναι σωστά. Γενικά υπάρχει ένα σχετικό χάος γύρω από το θέμα, γιατί είναι μια καινούρια θεωρία και στο ιντερνετ μπορείς να βρεις ένα σωρό πληροφορίες για το θέμα, οι οποίες μπορεί και να είναι αντικρουόμενες.
Αυτό που ανέφερες περί κατάληψης από κάποιο πνεύμα νεράιδας, είναι μια θεωρία που κατά μια έννοια αντικρούει την βαση της θεωρίας των otherkin. Δηλαδή, otherkin είναι κάποιος με μη ανθρώπινη ψυχή. Κάποιος που έχει γεννηθεί έτσι. Κάποιος έχει γεννηθεί ως άνθρωπος(από φυσικής απόψεως),αλλά έχει την ψυχή ενός ξωτικού,για παράδειγμα. Από μόνη της η παραπάνω πρόταση γεννά ένα σωρό ερωτηματικά. Που υπάρχουν αυτές οι μη ανθρώπινες ψυχές πριν αποφασίσουν να ενσαρκωθούν ως άνθρωποι στον υλικό μας κόσμο; Η απάντηση που δίνεται είναι ότι όλα αυτά τα πλάσματα υφίστανται σε κάποια άλλη (ή κάποιες άλλες) διαστάση.Αλλά και πάλι είναι μια υπόθεση ανυπόστατη, που δεν μπορεί να αποδειχτεί κι έτσι είναι αμφισβητήσιμη, όπως και η όλη θεωρία. Τώρα, υπάρχει και η περίπτωση που κάποιος "γίνεται" otherkin όταν το σώμα του καταλαμβάνεται από ένα πνεύμα νεράιδας ας πούμε. Κατά την γνώμη μου,αυτή είναι μια περίπτωση κατάληψης σώματος από κάποιο πνεύμα και δεν είναι περίπτωση otherkin,αλλά κάποιες κοινότητες otherkin στο διαδύκτιο αποδέχονται αυτήν την περίπτωση ώς περίπτωση otherkin.(!)
Βλέπεις, ότι επικρατεί ένα σχετικό κομφούζιο, δυστυχώς, κι ακόμα δεν έχει σχηματιστεί μια πάγια θεωρία. Αλλά, πέρα από το μπέρδεμα που επιφέρουν οι διάφορες λεπτομέρειες, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο κάθε otherkin, μπορεί να ανακαλύψει την ταυτότητα του (όπως και το αν είναι otherkin ή όχι) μέσα από διαλογισμό και "ψάξιμο" του εαυτού του.Δυστυχώς, είμαστε πολύ αποξενωμένοι από την ψυχή μας και πολλές φορές πραγματικά δεν αντιλαμβανόμαστε (και δεν έχουμε καν ιδέα) την ουσία του εαυτού μας, πέρα από τις εξωτερικές συμπεριφορές και την επιφάνεια της προσωπικότητας. Αν κάποιος είναι otherkin , θα το καταλάβει μόνο όταν αρχίσει να έρχεται σε επαφή και να μιλάει με τον εαυτό του. Κατά την γνώμη μου είναι ο μόνος τρόπος να ανακαλύψεις την ταυτότητα σου και για αυτό δεν μπορεί κανείς τρίτος να σου υποδείξει ποιος είσαι.
chaoticblue
22-01-07, 15:55
Το έψαξα κι εγω λίγο το θέμα με αφορμή το πολύ ωραίο άρθρο του τελευταίου Mystery και συγχαρητήρια στον συγγραφέα του . Σηκώνει πολύ κουβέντα η υπόθεση. Αρχικά μπορεί κάλλιστα να ισχύει αυτό που τόνισε ο leo morpheus περι απογοήτευσης απο την κοινωνία. Εγω κι αν εχω απογοητευτεί.Αν το βγάλω αυτό το σκεπτικό απο το νού μου τότε οδηγούμαι στον εξής συλλογισμό.Δεν θα είχα πρόβλημα κανένα να δεχτώ οτι κάποιος μπορεί να μην έχει ανθρώπινη ψυχή αλλα γιατί οι πραγματικές ψυχές των 'Kins όπως ονομάζονται μεταξύ τους, είναι όλες πιστές σχεδον αντιγραφές απο μορφές λαικών δοξασιών και κόσμων φαντασίας? Εννοώ εντάξει διαφέρεις αλλα γιατί ταυτόχρονα η πραγματική σου μορφή δεν είναι ούτε λίγο πρωτότυπη? Η άποψη που ουσιαστικά πρεσβεύουν οτι οι μύθοι κι η φαντασία είναι λίκνα του κόσμου τους δεν στέκει και πολύ γιατί είναι σαφές οτι ο πραγματικός τους κόσμος είναι σε μία άλλη διάσταση.Πως οι απλοί ανθρωποι εδω πέρα λοιπόν απο κάθε σχεδόν γωνιά του κόσμου μιλάνε για ξωτικά με τα ιδια χαρακτηριστηκά?Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός. Οι μνήμες. Ενας τρόπος για να μάθει όποιος υποπτεύεται οτι είναι otherkin την φυλή του, είναι μέσα απο μνήμες προηγούμενων ζωών. Ερώτηση. Πως ξέρουμε, λέω εγω τώρα, οτι η ψυχή ας πούμε στους κόσμους αυτούς που περιγράφουν, καταγράφει μνήμες και λειτουργέί όπως η δική μας? Οταν μιλάμε για άλλους κόσμους μιλάμε για ολική αλλαγή σεναρίου στην υπόθεση. Δεν ξέρω ίσως να ακούγεται χαζό αυτό που λέω. Τέλος η προβολή. Ενας ακόμα τρόπος να δείς τι φυλή είσαι είναι μέσω αστρικής προβολής ώστε να διαπιστώσεις την πραγματική εικόνα του αστρικού σου σώματος. Εντάξει μεχρι εδω. Αλλά γιατί, κι αυτό κολλάει σε οτι είπα πιο πάνω, τα σώματα αυτά που βλέπουν οι 'Kins είναι πιστές αντιγραφές μορφών μύθων και κόσμων rpg. Τι γίνεται εδω ρε παιδιά? Ο άγγελος έχει πάντα αυτήν την μορφή που βλέπουμε οτι έχει ο Μιχαήλ δηλαδή? Αυτά τα λίγα είχα να σχολιάσω
Δεν υπάρχει κανένας γνωστός τρόπος να προσδιοριστούν ακριβώς τα είδη τον Οtherkin. Όλα έρχονται με τον χρόνο και τον προσδιορισμό. Μόνο εσείς μπορείτε να πείτε τι είστε πραγματικά. Μπορείτε μερικές φορές να το νίωσετε, άλλα άλλες φορές να το ξέρουν ακριβώς , αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, μερικοί άνθρωποι πρόκειται να έρθουν σε σας και να σας πουν τι θεωρούν ότι είστε. Πάρτε τις συμβουλές τους, και ευχαριστήστε τους αλλά εμπιστευθείτε μόνο τον ευατό σας.
Εξετάστε το σημάδι γύρω από σας που δεν είχατε προσέξει. Θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ποιος/ποια είστε πραγματικά. Μπορεί να είναι ζωγραφική, κινηματογράφος, η μουσική ή να πράγαμτα που δεν συνηθήζατε να κάνετε ,όπως να περπατήσει γύρω στη φύση.
Είναι η ακριβής μετάφραση απο αυτή την ιστιοσελίδα.
http://www.deorc.com/en/otherspecies.php
The Animal Spirit. Simple yet Complex, that which is inside of you is unshackled and free. Taking many different forms, you might be the predator, the wilderbeast, the beheamoth. But whatever the case - you have no time for hidden agendas, politics or people who screw you around.
79 other people got this result!
This quiz has been taken 28063 times.
5% of people had this result.
http://images.quizilla.com/A/alphadarkstar/1052790515_innerself-Rogue.jpg
The Rogue. Hardened, Dashing and a bit of a romantic, you've seen the underbelly of life. While not as bitter as some, you have a Darkside and accept it. It helps get you through the worst of times and helps you laugh and party when you can.
OH CRAP!!! I have a dark side...
funny test..nothing serious
OH CRAP!!! I have a dark side...
Eχώ ακούσει ένα τραγούδι που λέει the darkside of aquarius δεν νομίζω να αφαιρόταν σε εσένα.
Anyway εκτώς απο την πλάκα κάνεις σας μήπως βρήκε τίποτα πληροφορίες ?? :confused:
dragoness_crysta
02-02-07, 14:47
Καλα τα quiz του site quizilla...εχουν μεγαλη περαση....μου βγηκε το elemental...
αλλα για να επανελθουμε στο θεμα μας...
αυτο το Otherkins....μια απατη μου ψιλοφαινεται...μαζεψαν ολα τα πλασματα του μαγικου βασιλειου, τους εδωσαν μια κατηγορια και μετα σε βαζουν στο τρυπακι να τα μελετησεις και ολας....σαν να υπηρχε καποια επιστημη....
μετα συγχωρησεως, αλλα για αυτα τα πλασματα με τις υπερφυσικες και μη ικανοτητες, δεν χρειαζεται καποια ιδιατερη μελετη...
το πιο πιθανο ειναι να δημιουργηθηκε καποιο καινουριο κινημα, για να προσελκυσει κοσμο....ας μην ξεχναμε πως ο χριστιανισμος περναει μια μικρη κρισουλα...και οσο ναναι ο απογοητευμενος μπορει ανετα να στραφει προς την καινουρια αυτη κατευθυνση που παραπεμπει και πολυ προς τον παγανισμο.
Προσπαθουν να επαναφερουν τους "old ways" οπως λεει και σε ενα εργο ο Merlin αλλα το αν θα τα καταφερουν εξαρταται αποκλειστικα απο την ελευση των πιστων... :D :D
Προσπαθουν να επαναφερουν τους "old ways" οπως λεει και σε ενα εργο ο Merlin αλλα το αν θα τα καταφερουν εξαρταται αποκλειστικα απο την ελευση των πιστων... :D :D
Χμμμ...
Αυτή η άποψη για μένα είναι και η περισσότερο πιθανή. Αναζητούμε και καθώς αναζητούμε ... διυλίζουμε τα κουνούπια και καταπίνουμε τις καμήλες.
Ψάχνουμε λεπτομέριες και ξεχνάμε ουσίες... τεσπα ας μην συνεχίσω το κυριγμα... :D
για να προσελκυσει κοσμο....
Αν αυτό είναι κάτι σαν θρησκεία τότε την προσπαθούν να πετύχουν με αυτό ?
Και για ποιο σκοπο το κάνουν ?
dragoness_crysta
07-02-07, 09:03
Ακριβως για αυτο που σου προανεφερα...υπαρχει παρα πολυς κοσμος ο οποιος αυτη τη στιγμη, οσον αφορα τα θεολογικα, ειναι πολυ διχασμενος και χαμενος...και επειδη ολοι κατα βαθος θελουμε να πιστευουμε στο ανωτερο γιατι παντα θα ζηταμε την υπερφυσικη βοηθεια του, ειναι προσφορο το εδαφος για μια καινουρια θρησκεια.
Αλλωστε πολλοι θελουν να αποκτησουν χρηματα και εξουσια...πως αλλιως θα την αποκτησουν, απο το να χαλιναγωγησουν τους ανθρωπους? Παντα ετσι κερδιζοταν η εξουσια...ενας απο τους λιγους τροπους λοιπον, ειναι να δημιουργησεις μια νεα θρησκεια και να πεισεις τους συνανθρωπους σου οτι εκει θα βρουν τη λυτρωση. Η θα βρουν τις απαντησεις στα μεγαλα ερωτηματα τους.
Ειναι το πλεον ευκολο.....σε αυτον τον κοσμο μαλιστα που οι περισσοτεροι μοιαζουν να εχουν τρελαθει και να μην ξερουν που να στραφουν.
Αυτο λοιπον το κινημα με τα Otherkins δεν το εμπιστευομαι...εμενα προσωπικα μαρεσει να ψαχνω ζωγραφιες με δρακους, νεραιδες, πνευματα (της φυσης :D )... να τα ζωγραφιζω, να διαβαζω ιστοριες με αυτα...αλλα οχι και να τα κανω μερος της ζωης μου.
βρηκα καποιες πληροφοριες,σε σχημα ερωτησεων και παρακαλω συγχωρεστε με για οποιοδηποτε λαθος αλλα τα μετεφρασα μονη μου. :D
4.1 θελω να γίνω ένα Otherkin, μπορείτε να μου δειξετε πώς;
Όχι πραγματικά. Δεν γιναμε Otherkin ημασταν ήδη αυτό που είμαστε σήμερα όταν γεννηθήκαμε. Η μονη διαφορα μεταξύ του τοτε και του τώρα είναι ότι δεν ξέραμε τι ήμαστε ακόμα. Ο μόνος πραγματικός τρόπος που θα μπορούσες να γίνεις ένα Otherkin θα ηταν να εισαι κοιμισμένος και αργά να ξυπνας κάνοντας σε να πιστευεις ότι γίνεσαι ένα Otherkin.αλλιως, θα ήταν ακριβώς κάποιο RolePlaying.
4.2 Υπάρχουν μερικά γνωστά φυσικά προβλήματα σχετικά με τα Otherkins?
Όχι πραγματικά. Κάποια Otherkins έχουν καποιες ασυνήθιστες αλλεργίες ή την αποστροφή σε προϊόντα όπως το σκόρδο & ο σίδηρος αλλά δεν είναι τίποτα σχετικό άμεσα με Otherkin.
4.3 Το φεγγάρι έχει τίποτα να κάνει (επιρροή) με τα Otherkins;
Μερικές φορές ναι, μερικές φορές όχι.Όλα εξαρτωνται απο τον τύπο του Otherkin που το πρόσωπο είναι.Μερικοί θα αισθανθούν ισχυρότεροι κατά τη διάρκεια του πλήρους φεγγαριού και μερικοί δεν θα αντιδράσουν σε αυτο.Μερικοί θα αισθανθούν καλύτερα κάτω από την ηλιοφάνεια έπειτα κάτω από το φως της νύχτας. Όλα εξαρτωνται απο αυτό που είσαι αληθινά. Αυτό μπορεί να είναι μια από την πτυχή για να εξετάσεις ποιο είδος είσαι. Εάν σε επηρεάζει το φεγγάρι (ηλιοφάνεια) ή όχι.
4.4 το ότι εισαι ένα Otherkin σημαίνει αυτοματα ότι εισαι και μισάνθρωπος;
Το Otherkins, βαμπίρ, ήταν πλάσματα, Wiccans, κ.λπ...... δεν είναι απαραιτητα μισάνθρωπα. Καθένας μπορεί να είναι, ακόμη και η μικρη σου αδελφή ή ο φίλος/η φίλη σου Κάποιοα otherkin, είναι μισάνθρωπα αλλά αυτό δεν συνδεεται αμεσα με το γεγονος ότι είναι otherkin..
Μερικα otherkins αισθάνονται ότι δεν ταιριαζουν με την κοινωνια αλλα οι μισανθρωποι δεν είναι κατι φυσικο ουτε υγειινο.συνηθως τα otherkin δεν νοιωθουν καλα με τους κανονικους ανθρωπους αλλα δεν τους μισουν για αυτό.
Δε νομίζω ότι πρόκειται για θρησκεία οπότε δε χρειάζεται να ανησυχούμε. Σε καμία ιστοσελίδα από όσες βρήκα στο ίντερνετ δε διαπίστωσα να υφίσταται καμία περίπτωση προσηλυτισμού αλλά δε βρήκα και απαντήσεις σε θρησκευτικά ζητήματα. Το φαινόμενο μάλλον είναι κοινωνικό, κυρίως προερχεται απο την Αμερική και αφορά το δυτικό τρόπο σκέψης αφού αυτά τα πλάσματα είναι μέρος κυρίως των δυτικών μύθων.
δυνάμει_ον
07-02-07, 21:02
The Elemental. Neither Human nor Animal, you are primal and instinctive. You are at home outdοοrs in the wilds, getting mοοdy when forced into places you don't like. But when you are truely free, your dance and song is breathtaking.......
τι να πω? ενδιαφέρον είναι όμως ...... σκέπτομαι να ασχοληθώ περεταίρω ....
αν κάποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει pls.... Θα το εκτιμούσα πολύ!!!
Καλώς ήρθες στη παρέα μας κατ'αρχήν! Πράγματι έχει πολύ ενδιαφέρον από όποια πλευρά και αν το δεις αυτό το θέμα. Ένας γρήγορος τρόπος για να βρεις περισσότερες πληροφορίες είναι το ίντερνετ. Υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες τις οποίες τις έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ποστ μας σε αυτό το θέμα στις οποίες μπορείς να ανατρέξεις. Απο εκεί και πέρα ψάξε και έσυ μήπως μπορέσεις να βρεις περισσότερα και αν μπορείς εδώ θα είμαστε και εμείς να μας πεις τι βρήκες. Επειδή είναι νέα σχετικά θεωρία δεν κυκλοφορούν πολλά βιβλία που να αναφέρονται σε αυτό το θέμα. Καλή έρευνα! :)
The Magus. The real world bores you as you know that there is more that can be seen in the metaphysical world. You dance through dreams, Consider the cosmos and see eight sides to every four sided object.
Eίδατε που τίποτα δεν είναι τυχαίο; Κάτι ήξερα όταν επέλεγα τον Γκάνταλφ για αρχετυπική μου φιγούρα. Ας σοβαρευτώ λίγο, όμως. Διάβασα το άρθρο στο Mystery, το οποίο είναι αρκετά καλό κατά τη γνώμη μου, όμως οφείλω να επισημάνω πως όλες αυτές οι θεωρίες δεν μου "κάθονται" καθόλου καλά. Και, εκτός από τα Otherkins, αναφέρομαι συνολικά σε παιδιά του '83 και σε indigo. Τις απόψεις μου λίγο πολύ τις γνωρίζετε όσοι παρακολουθείτε ενεργά το φόρουμ και στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Γιατί, άραγε, όλες αυτές οι θεωρίες έρχονται συνήθως από τις ΗΠΑ;
Γιατί, άραγε, όλες αυτές οι θεωρίες έρχονται συνήθως από τις ΗΠΑ;
Αυτή η απορία προβληματίζει και εμένα και με κάνει να αντιμετωπίζω όλα αυτά τα θέματα με μεγαλύτερο σκεπτικισμό από κάποια άλλα. Όντως υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με το φαινόμενο των παιδιών indigo. Ίσως όμως το φαινόμενο των Otherkins να μην είναι τόσο ανησυχητικό καθώς πολύ δύσκολα θα μπορέσει να πιστέψει η πλειοψηφία του κόσμου ότι υπάρχουν πράγματι και κυκλοφορούν ανάμεσα μας όλα αυτά τα πλάσματα. Σε εκείνο που θα πρέπει σίγουρα να σταθούμε είναι αυτή η νέα τάση των ανθρώπων και πιο πολύ των Αμερικανών να πιστέψουν ότι διαθέτουν κάποια ανώτερη δυναμική από τους υπόλοιπους ανθρώπους... Ο άνθρωπος σίγουρα δεν έχει αξιοποιήσει ακόμα όλες του τις δυνατότητες και ενδεχομένως να είναι ικανός για ακόμα περισσότερα πράγματα. Αυτό όμως δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ανάγκη να είναι κάτι άλλο ή ότι θα πρέπει να περιμένει τη βοήθεια από μία ανώτερη δύναμη. Είναι καιρός να σταματησουμε να πιστευουμε σε Σωτήρες και να παρουμε την κατάστασή στα χέρια μας. Δε λέω καλά τα παραμύθια αλλά κάποια στιγμή η πραγματικότητα θα μας χτυπήσει την πόρτα και τότε κανένα παραμύθι δε θα μας φανεί χρήσιμο.
dragoness_crysta
09-02-07, 09:46
Ισως γιατι απο εκει προερχονται οι περισσοτερες ανοησιες για να μας χαλιναγωγησουν. Απο την πιο trendy και αθλια ταση της μοδας...μεχρι την πιο ανισσοροπη "θρησκεια"....
Πιστευω οτι εκει πρεπει να μαγειρευονται ολες οι συνομωσιολογιες, αφου εκει παιζονται και τα μεγαλυτερα συμφεροντα εξουσιας.
Επισης... τα κινηματα αυτα ερχονται και στον υπολοιπο κοσμο, πρωτα αφου γινουν αναρπαστα στην Αμερικη...
και επειδη οι Αμερικανοι, σαν μαστουρωμενοι (συγνωμη για την εκφραση)...που ειναι αφομοιωνουν οτι τους πλασαρουν, και τους εχουν και δεμενα τα ματια οσον αφορα τα πολιτικα θεματα (που παρεπιπτοντως οι περισσοτεροι δεν ξερουν τι τους γινεται), ειναι απολυτως φυσιολογικο, να εχουν κανει θραυση εκει.
Μετα αυτους που ειναι πορωμενοι και το εχουν εντριφισει πολυ καλα το θεμα, τους στελνουν εξω να διαδοσουν το κυρηγμα του νεου σωτηρα, η και μεσω του ιντερνετ μια χαρα γινεται η δουλεια....
εν ολιγοις....ολα αυτα ερχονται απο τις ΗΠΑ γιατι εκει οι ανθρωποι τα πιστευουν πιο ευκολα απο τους αλλους λαους και εκει κατι τετοιες "θρησκειες" διαδιδονται πολυ γρηγοροτερα.
δυνάμει_ον
14-02-07, 19:12
Δεν ξέρω, ίσως κάνω λάθος αλλά μετά από μια , όχι και τόσο λεπτομερή οφείλω να ομολογήσω , μελέτη του θέματος , κατέληξα στο ότι τα otherkins δεν είναι σαφώς προσδιορισμένα και δεν έχουν ακριβή σκοπό.
Μπορεί να κάνω και λάθος(κάνω όμως?). :confused:
Με τις λιγοστές γνώσεις ψυχολογίας που διαθέτω, κρίνω πως άτομα που ισχυρίζονται πως είναι otherkins είναι άτομα καταθλιπτικής ιδιοσυγκρασίας, που έχουν υιοθετήσει μια new age αντίληψη ή αιτιολογία για την κατάθλιψή τους. ΄Ενα χαρακτηριστικό της κατάθλιψης είναι η απομόνωση και το αίσθημα του ατόμου ότι δεν ανήκει στον κόσμο μας ή δεν ταιριάζει στην κοινωνία μας, ότι σκέπτεται διαφορετικά, με τρόπο που οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν. όλα αυτά τα γνωρίσματα της κατάθλιψης, μαζί με άλλα, φιλτράρονται με αρκετή φαντασία και νεοεποχίτικη διάθεση και δημιουργούν τα Otherkins.
Η θεωρία πως ορισμένοι άνθρωποι δνε έχουν ψυχή, είναι ευρύτερη, όμως και ίσως να έχει περισσότερο ψωμί...
Tα otherkins μπορεί να είναι μια ομάδα η οποία φτιάχτηκε από ανθρώπους που πιστεύουν ότι έχουν φυσικά χαρίσματα αλλά όχι όπως μας το παρουσιάζουν και λένε ότι είναι vampires , elfs ,faerys αλλα αυτά μπορεί να τα λένε μόνο για να νοιώθουν ότι είναι ξεχωριστή από τους άλλους . Αν είναι κάτι σαν τα Indigo Children η Crystal Children. Μήπως αυτή η άνθρωποι είναι αυτά ονομαζόμενα παιδιά Indigo η Crystal children?
Μόλις τώρα το είδα το post, τα otherkin είναι ένα θέμα που έχει προβληματίσει πάρα πολλούς και έχει εμφανιστεί μόλις την τελευταία δεκαετία κι έχει διαδοθεί κυρίως μέσω ίνετρνετ. Αν έχει κάποιος κάποια απορία ή κάποιο προβληματισμό πάνω στο θέμα, ευχαρίστως να συζητήσουμε για αυτό, είτε μέσα από το φορουμ είτε μέσω π.μ! Στο περιοδικό πάντως θα ξανασχοληθούμε με τα otherkin,έτσι λίγο πιο σφαιρικά και λεπτομερειακά,αυτή ήταν μια πρώτη εισαγωγή. :D
Πάντως, το θέμα των otherkins σχετίζεται με τα παιδιά ιντιγκο, αν το κοιτάξει κανείς από μια συγκεκριμένη οπτική γωνία, συνδέεται πολύ ωραία. Δυστυχώς όμως, η εκπομπή του Χαρδαβέλλα χτες ήταν μονομερής και κακοφτιαγμένη, με μόνο στόχο της απλά να προβάλλει την κατά την γνώμη μου αστήριχτη θεωρία των ίντιγκο σαν κάτι που όντως υφίσταται. Ήταν πραγματικά μια πολύ κακή προσέγγιση, κατά την γνώμη μου, απογοητευτική τελείως...
γιατι πιστεύεις πως τα otherkin σχετίζονται με τα indigo?
Tα otherkins μπορεί να είναι μια ομάδα η οποία φτιάχτηκε από ανθρώπους που πιστεύουν ότι έχουν φυσικά χαρίσματα αλλά όχι όπως μας το παρουσιάζουν και λένε ότι είναι vampires , elfs ,faerys αλλα αυτά μπορεί να τα λένε μόνο για να νοιώθουν ότι είναι ξεχωριστή από τους άλλους . Αν είναι κάτι σαν τα Indigo Children η Crystal Children. Μήπως αυτή η άνθρωποι είναι αυτά ονομαζόμενα παιδιά Indigo η Crystal children?
τα otherkins δεν εχουν σχεση με τα indigo και crystal children... τα otherkins είναι ξωτικά, βαμπιρς κ.ο.κ. σε ανθρώπινο σώμα ενώ τα indigo k crystal children ειναι άνθρωποι :cool:
Σίγουρα τα otherkins δεν είναι τα παιδιά indigo ή τα crystal children. Αν παρατηρήσεις όμως προσεκτικά αυτές τις θεωρίες θα παρατηρήσεις ότι όλες έχουν μια κοινή ρίζα. Καταρχήν προέρχονται όλες από την Αμερική και μιλάνε όλες για ανθρώπινες ή και μη ψυχές που ήρθαν στη γη για να σώσουν την ανθρωπότητα.
Αγαπητή Christine παρατήρησε λίγο τις θεωρίες αυτές και ελπίζω ότι θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Και ψάξε να βρεις και τι μπορεί να κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Αυτό είναι κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό σημείο στην όλη ιστορία. Όχι αν υπάρχουν ή όχι, πράγμα για το οποίο προσωπικά αμφιβάλλω.
Αυτό ακριβώς ήθελα να τονίσω οτί έχουν κάτι κοινό με όλα αυτά δεν ξέρω τι μπορεί να είναι . Αλλά κάτι δεν μου κολάει καλά σε όλα αυτα όμως .
Χμ..Το μόνο κοινό που βλέπω παιδιά είναι ότι οι ψυχές τους ουσιαστικά ανήκουν σε άλλο σώμα...
δυνάμει_ον
06-05-07, 18:22
prospa8w na sygentrwsw oles ti plirofories pou exoun sygedrw8ei sto forum gia ta otherkins ..... prepei na omologisw pws me lypise to gegonos oti dn ypir3an nea post gia to thema... anyway... an kapoios exei vrei kati neo , diaforetiko apo auta pou exoun idi graftei 8a parakalousa na kataxwrisei tis plirofories autes , kathws to thema dn einai plirws aposafinismeno kai oi plirofories pou exw dn eparkoun gia tin pliri klypsi tou thematos....
παρακληση απο τη συντονιστικη ομαδα φιλε..Φροντισε τα επομενα μηνυματα σου να ειναι στα ελληνικα
Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει ικανοποιητική βιβλιογραφία να ανατρέξει κανείς είναι πολύ δύσκολο να προσεγγίσει το θέμα αν και είναι πολύ ενδιαφέρον. Από την άλλη και τα site που βρήκα δε μπορώ να πω ότι είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικά. Άσε που τα περισσότερα είναι εξειδικευμένα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις otherkins. Δύσκολο να βρεις τι γίνεται.
Όταν μάλιστα διάβασα κάποιες θεωρίες νόμιζα ότι διαβάζω σενάριο RPG και εκεί καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ δύσκολο να βγεις και να πεις κάτι. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτή τη σύγχυση πραγματικότητας και φαντασίας και μάλιστα τη βρίσκω και πολύ δημιουργική. Πολλούς είμαι σίγουρη όμως ότι τους φοβίζει. Κακά τα ψέματα οι αντιλήψεις στην Ελλάδα είναι ακόμα πολύ πίσω σε σχέση με το εξωτερικό και τέτοια θέματα προς το παρόν ενδιαφέρουν πολλοί λίγους. :(
Εσύ δυνάμει_ον έχεις βρει κάτι καινούριο; Αν ναι εδώ είμαστε. :D
δυνάμει_ον
06-05-07, 19:41
dystyxws tpt diaforetiko apo osa exoun eipwthei idi... Oso gia tin sygxysi pragmatikotitas kai fadasias kai egw pisteuw pws borei na ginei poli epoikodomitiki... parola auta enexei kapoious kindinous.... idiaitera otan ta pragmata dn einai plirws aposafinismena kai oi dektes katholou ekpedeumenoi ... :confused:
nomizw oti ena tetoio koino einai poli eukolos stoxos propagandas kai poli eukola tha giotan thyma tou messianismou tetoiwn adilipsewn..... (lew twra....)
Αν ο άνθρωπος δεν είναι ψυχικά υγιής και δεν έχει φτάσει σε ένα χι επίπεδο αυτογνωσίας, να ξέρει ποιος είναι, έχεις απόλυτο δίκιο ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο και να ξεφύγει πολύ. Ίσως γι' αυτό πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να παραπλανήσει μικρά παιδιά που δε γνωρίζουν ακόμα τίποτα για τον εαυτό τους και ψάχνονται. Κατά τη γνώμη μου καλό είναι οι άνθρωποι να μη ψάχνουν ντε και καλά να τοποθετήσουν μια ταμπέλα στον εαυτό τους, όχι τουλάχιστον αν αυτή η επιλογή δεν είναι απόλυτα συνειδητή.
Αυτό που εννοώ εγώ αν θες είναι κάπως πιο φιλοσοφικό/ψυχολογικό, σαν ένας τρόπος ζωής ο οποίος όμως δε σε απομακρύνει από τη πραγματικότητα και από τους γύρω σου. Είναι ίσως ένας τρόπος να προσεγγίσεις καλύτερα το εγώ σου, δηλαδή το βλέπω ως κάτι πιο εσωτερικό. Βέβαια ίσως θεωρείται λίγο ακραίο κάποιος να πιστεύει ότι έχει τη ψυχή πχ ενός δράκου ή ενός ξωτικού, αλλά αν το δούμε αυτό σαν μια εξωτερίκευση του εαυτού του και όχι ως μια προσπάθεια απλά να ενταχθεί σε μια ομάδα ή να διαφέρει από το σύνολο τότε δε νομίζω ότι κάνει κακό σε κανέναν.
beetlejuice
23-08-07, 21:50
Να ενημερωσω πως για οσους ενδιαφερει το θεμα, ανεβηκε σημερα στη σελιδα του metafysiko.gr το αρθρο της Βαγιας που ειχε δημοσιευτει προ ολιγων μηνων στο Mystery. Μπορειτε να το βρειτε στο http://www.metafysiko.gr/textview.php?id=169 . Ελπιζω να λυθουν αρκετες απο τις αποριες σας σχετικα με την παραξενη αυτη θεωρια και να δοθουν ερεθισματα για συζητηση εδω! :)
Χαιρετω! Ειμαι καινουριο μελος του forum, και θα ηθελα να πω μερικα πραγματα σχετικα με τα οtherkins. Ειναι περιεργη, γιατι προσφατα εμαθα αυτη τη θεωρια και μολις διαβασα γι'αυτην απαντηθηκαν ερωτηματα του εαυτου μου, που μεχρι προτεινως τα θεωρουσα αλυτα.. Μαλιστα. Πιστευω οτι ειμαι οtherkin! Αλλα ακομα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος ειναι η αληθεια.. Για να σιγουρευτω ομως, μηπως θα μπορουσε καποιος να μου μιλησει για την αστρικη προβολη, και πως γινεται; Eυχαριστω!! :D
simbelmyne lorien
12-10-07, 17:54
Γεια σας παιδιά!Είμαι καινούρια στην παρέα αλλά μ' αρέσει πολύ το θεματάκι σας!!!!Μάλιστα είχα στείλει μην.στο Mystery να μάθω επιπλέον πράγματα και συγκεκριμένα για το πως μπορεί ένας otherkin να αφυπνηστεί(να θυμηθεί δηλαδή τι ήταν), αλλά περιμένω ακόμα!!!Ό,τι μάθετε ενημερώστε με παρακαλώ!!!Θα κάνω το ίδιο...!!! :)
Kαλησπερα simbelmyne lorien και καλως ηρθες στο forum!
Κι εγω εχω στειλει στο περιοδικο e-mail για αυτο το θεμα, με τη διαφορα οτι μου απαντησαν.. Ο λογος για τον οποιο περιμενεις ειναι γιατι εχουν μεγαλο φορτο εργασιας, και ισως να μην προλαβαν! Σε αυτην (http://www.metafysiko.gr/textview.php?id=169) την τοποθεσια του site ισως να βρεις αυτο που ζητας!
Υποστηριζω και εγω την θεωρια των otherkins και την βρισκω καταπληκτικη. Δεν εχω αυτη τη στιγμη παρα πολυ χρονο, αλλα καποια αλλη στιγμη θα σου πω πως μπορεις να "θυμιθεις"! :)
simbelmyne lorien
14-10-07, 19:07
Γεια σου Faeron!!Ευχαριστώ πολύ που απάντησες!!Μπορείς να με αποκαλείς απλά Simbelmyne!!Θέλω πραγματικά να μάθω όσα περισσότερα γίνεται για το θέμα!!Μάλίστα τον τελευταίο κάιρό έχω την αίσθηση ότι κάποια "συναισθήματα" γίνονατι πιο έντονα!!!
Θα περιμένω νέα!! :)
Καλημερα Simbelmyne! Αν προσεξες στο τελευταιο μου μηνυμα, υπηρχε ενα link που σε παραπεμπει σε ενα αρθρο της Βαγιας Ψευτακη, ετσι ωστε να σου λυθουν οι περισοτερες αποριες.
Ενας τροπος για να δεις τι ειδους πλασμα εισαι, ειναι η αστρικη προβολη, στην οποια "βγαινεις" απο το σωμα σου και μπορεις να δεις το πλασμα που αληθινα εισαι. Εγω αυτο το βρισκω δυσκολο και δεν το εχω επιχειρησει!
Ενας αλλος τροπος που σε εμενα ειναι πλεον συνηθεια, ειναι η εισοδος στον ονειρικο κοσμο.. Εκει μπορω να δω τι ειμαι (ξωτικο) και να ζησω ευτυχισμενος, οσο διαρκει ομως το ονειρο μου.. :( Δεν ξερω πως συμβαινει, καθε (ΚΑΘΕ) βραδυ και βλεπω το ολοιδιο ονειρο.. Αυτο που ξερω ειναι οτι στο μθαλο μου εχω συμβιβαστει με την πραγματικη μου ταυτοτητα (ξωτικο της φυλης των βανυαρ) και δεν με ενδιαφερουν οι γνωμες των ανθρωπων για αυτα που πιστευω..!
Προσεξα οτι ασχολεισαι με τις γλωσσες του Tolkin! Το κειμενο του οποιου ο πρωτος στιχος βρισκεται στην υπογραφη σου ειναι ειληκρινα απιστευτο!
(δεν χρειαζοταν να το μεταφρασεις, το καταλαβαινω!! :) )
simbelmyne lorien
16-10-07, 21:32
Γεια σου φίλε Faeron!Εγώ δεν έχω φτάσει στο επίπεδο να καταλαβαίνω τη γλώσσα αυτή που τόσο μου αρέσει, αλλά πριν λίγο καιρό είδα ένα τόσο ζωντανό όνειρο στο οποίο ήμουν με κάποια άτομα τις φυλής μου(δεν ξέρω ποια είναι)και αισθάνθηκα ότι έβγαζα φτερά τόσο έντονα που από τότε είναι στιγμές τις ημέρας που τα αισθάνομαι να μου λείπουν!Το μόνο κακό σε όλα αυτά είναι ότι ενώ θεωρούσα ότι ήμουν κάτι "καλό" μάλλον η φυλή μου είναι με τους "κακούς" γιατί αντί να βγάλω όμορφα φτερά ήταν κάτι σαν νυχτερίδας στο πιο χρωματιστό και να σου πω την αληθεια απογοητεύτικα λιγάκι!!:( Θα μπω στο link να μάθω κι άλλα γιατί δεν το είχα αντιληφθεί και ελπίζω να τα ξαναπούμε!!!:)
Η γλωσσα αυτη λεγεται "sindarin" και δημιουργηθηκε απο τους εξοριστους noldor που πηγαν στην μεση-γη! (ετσι για την ιστορια!! :) )
Εγω παλι στο ονειρο μου ειμαι περιπου σαν ξωτικο οπως ειναι στις ταινιες... Ακουγεται χαζο, αλλα ετσι αντιλαμβανομαι τον εαυτο μου..
Για τα φτερα που μου ειπες, για εμενα δεν εχει σημασια! Ολα ειναι στο τι αισθανεσαι εσυ αν αισθανεσαι καλη, τοτε εισαι καλη :) !! Δεν υπαρχουν μονο ξωτικα otherkins! Υπαρχουν αγγελοι, δαιμονες, βαμπιρ, ζωα, μαγοι και αλλα πολλα πλασματα, οτιδηποτε δηλαδη υπαρχει στον φανταστικο κοσμο..
Θα τα ξαναπουμε Simbelmyne! Καληνυχτα και καλη αναζητηση!
simbelmyne lorien
16-10-07, 22:08
Καληνύχτα!! Ήθελα απλά να σε ρωτήσω πως κατάλαβες ότι διαφέρεις και πως χρησιμοποιείς τα όνειρά σου για να πας στον όμορφο κόσμο σου?Μπηκα στο Link αλλά διστυχώς δεν βρήκα κάτι που δεν ήξερα ήδη!Σ'ευχαριστώ πάντως!:) Τα λέμε....
Καλημερα Simbelmyne! Το να καταλαβεις οτι διαφερεις δεν ειναι κατι που γινεται απο τη μια στιγμη στην αλλη.. Προσωπικα, ενιωθα οτι ειμαι διαφορετικος απο τους ανθρωπους, απο τοτε που μπορω να θυμιθω.. Τοτε ομως δεν ηξερα το λογο. Δεν αργησα να καταλαβω οτι δεν ανηκω εδω, ενω παραλληλα προσπαθουσα να καταλαβω ακριβως την αληθινη μου φυση. Αυτο εγινε μεσα απο ωρες σκεψης και ατελειωτα βραδια στα οποια πραγματικα αισθανομουν οτι κατι δεν ισχυει στην τωρινη ζωη μου! Τωρα εκτος του οτι ξερω οτι δεν ειμαι ομοιος με τους υπολοιπους, ξερω πλεον οτι οταν απελευθερωθω απο αυτο υλικο μου σωμα θα γυρισω εκει που ανηκω! Κατεληξα λοιπον να μη φοβαμαι το θανατο (:eek:) οπως οι ανθρωποι...
Για τα ονειρα τωρα, πραγματικα δεν εχω ιδεα πως μπορω να τα επαναφερω καθε βραδυ αυτουσια... Υποσεινηδητα ισως... Αυτο που ξερω ειναι οτι ξυπναω οπως κοιμηθηκα, δηλαδη με την ιδια κουραση, ψυχικη και σωματικη. Αλλα απο την αλλη μου αρεσει γιατι τουλαχιστον περναω καλα!
Namarie Simbelmyne!
simbelmyne lorien
17-10-07, 16:38
Melon Faeron!!Καλησπέρα!!Περίπου τα ίδια αισθήματα είχα κι εγώ, με τη διαφορά ότι πολλές φορές αισθάνομαι "άτρωτη"!Δηλαδή ότι αν πέσω δε θα χτυπήσω, ότι ίσως δεν πεθαίνω ή ότι δεν αρρωσταίνω!Φυσικά όμως τίποτα από αυτά δεν ισχύει!Όταν πέφτω χτυπάω και φυσικά κατά καιρούς αρρωσταίνω εκτός από μια φορά που ενώ είχα συμπτώματα γρίππης, αφθιποβλήθηκα ότι δε θα αρρωστήσω και τελικά τη γλίτωσα!!:) Πάντως θα ήθελα πολύ να βρω έναν τρόπο να μάθω τι είμαι!!Το σίγουρο είναι ότι έχω φτερά!!Προσπαθώ λοιπόν να μάθω ποιες φυλές έχουν φτερά και ίσως έτσι ανακαλύψω κάτι!!Μ'αρέσει πολύ που μιλάμε!!!:)
Σου στέλνω μια εικόνα που θεωρώ ότι είναι τέλεια!!
Namarie melon!!!
Όλη η ιστορία με τα otherkins και τους δράκους και τις μάγισσες... Εδώ και πόσο καιρό ακούμε τρελά πράγματα. Στα όνειρα. Τα όνειρα δεν είναι πάντα ότι δείχνουν. Επίσης για να σας ενημερώνω αν και δεν πιστεύω σε αυτές τις ιστορίες (τουλάχιστον όπως περιγράφονται) υπάρχει κατά τα otherkins ένας κόσμος που βγαίνουν με τα "πραγματικά" τους σώματα και εκεί μαθαίνουν να ζουν με αυτά. Προσωπικά βλέπω κόσμο να χει "ψαρώσει" γιατί απλά έχουν πόρωση με τα rpg ή ακόμα και με τον Tolkien. Είναι μια από τις πολλές θεωρίες όπως και τα indigo που θέλουν απλά κάποιοι άνθρωποι να αναδείξουν πως είναι κάτι πιο ιδιαίτερο από κάποιους άλλους. Ότι γραφτεί στο διαδύκτιο είναι ότι θέλει ο καθένας μου φαίνεται και ότι του έρθει. Από την <<Παράλληλο>> πάμε στην Μέση γη. Ε τώρα δεν έχω μάλλον λόγια :o Ευχαριστώ:)
Kalispera. :)
Tha ithela k ego n po kati pano st thema.
Apo poli mikrh eniotha paraksena k eixa paraksenes anamniseis...
Dn simpathousa idiaitera ts anthropous kathos theoro tn ratsa ksepesmenh... :mad:
Evlepa t pio perierga oneira k kateleiga panta st krevati tn gonion m apo tn tromara. :D
Prin apo poli kairo eixa dei ena oneiro p perieixe ena terastio mavro pirgo k polla plasmata giro t.
Distixos dn prolava n olokliroso t oneiro gt ksipnisa...
Meta apo arketo kairo diavasa sto Mystery g tn astrikh provolh...Otan eida tn pirgo sokaristika.
Diavasa t panta g t Z'Ha Dum k akoma psaxno...
Dn ksero an eimai Otherkin alla eilikrina an kapoios mporei n m voithisei tha t ektimiso poli.
Efxaristo... :)
simbelmyne lorien
17-10-07, 20:54
Γεια σου Vaso!!Όλα αυτά που είπες πιστεύω πως είναι τέλεια!!Πιστεύω πως πρέπει όλοι να το ψάξουμε λίγο περισσότερο και να μην το απορρίπτουμε έτσι με ευκολία!!Γενικά ό,τι δεν συμφωνεί με τις απόψεις μας δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ή δεν είναι αλήθεια!!Δε λέω ότι πρέπει να είμαστε ευκολόπιστοι αλλά λιγο υποψιασμένοι δεν βλάπτει!!;) Για τον πύργο που λες έχω διαβάσει ότι βρίσκεται στο κέντρο μιας άλλης διάστασης ή είναι η πύλη για άλλες διαστάσεις!!Κάτι τέτοιο!!Ψάχνω να βρω πληροφορίες για το πως γίνεται η αστρική προβολή ή αν υπάρχουν άλλοι τρόποι για να πας στο μέρος που ανήκεις!!Ότι γνωρίζεις θα βοηθήσει πολλούς!!!:) Αν μπορείς την επόμενη φορά γράψε με Ελληνικούς χαρακτήρες για να είσαι πιο "ευκολοκατανόητη"!!:D Κράτα επαφή...
Αγαπητή Simbelmyne lorien.
Ευχαριστώ που απάντησες.
Δεν απορρίπτω ποτέ κάτι αν δεν μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα. :)
Προσπαθώ και εγώ να μάθω για την αστρική προβολή μήπως και έτσι καταφέρω να ανακαλύψω κάτι παραπάνω...
Πάντως αν ψάχνεις πληροφορίες για αυτό το θέμα:Mystery τεύχος 29.
Υπέροχο άρθρο. ;)
xxx
Γεια σας ξανα! Αρχικα, θελω να πω καποια πραγματα για τους otherkins, και να παρακαλεσω, οποιον δεν τον ενδιαφερει η θεωρια, ή τη βρισκει ανοητη, να μη βιαζεται να την κατακρινει.. Ειναι λιγο αδικο για ολους αυτους που την υποστηριζουν.. Για παραδειγμα, ηξερα για την θεωρια πολυ πριν διατυπωθει. Πως? Απλα την εβλεπα μεσα μου, να σχηματιζεται! Οταν την ακουσα δε, τοτε καταλαβα οτι ανταμιφθηκα. Οσο για τη μεση-γη, ειναι ενας "προσωπικος μου τοπος ερευνας", τοσο για την ιστορια της οσο και για τον εσωτερικο μου κοσμο!
Το υπεροχο στη θεωρια αυτη ειναι οτι δινει μια τεραστια επεκταση στις δυνατοτητες της ψυχης. Δε λεω "ανθρωπινης ψυχης" γιατι ετσι δεν θα αναφερομουν σε ολα τα otherkins. Εισαι ο,τι ακριβως αισθανεσαι!! Το πεπρωμενο δυσκολα παρακαμπτεται.. Το πεπρωμενο μου ειναι να καταλαβω τη φυση μου και το εχω εν μερη εκτελεσει. Ετσι ολοκληρωνομαι σαν ανθρωπος. Αυτη ειναι η γνωμη μου και δε νομιζω οτι θα αλλαξει!
Ευχαριστω! :D
Αρχικη δημοσιευση απο Vaso
Apo poli mikrh eniotha paraksena k eixa paraksenes anamniseis...
Αγαπητη Vaso καλημερα! Μηπως μπορεις να μου περιγραψεις αυτες σου τις αναμνησεις?
Suilaid Simbelmyne!
Ναι, και εμενα μου αρεσει που μιλαμε! Η φωτο ειναι αληθινα υπεροχη! Την ειχα αλλωστε! :)
Οσο αναφορα τα φτερα σου, μπορεις να κοιταξεις για πληροφοριες σχετικα με τους αγγελους και λαμβανοντας υποψη το σχημα τους, τους εκπτωτους αγγελους.. Απο την αλλη οι φωτογραφιες που υπαρχουν με αγγελους ειναι καθαρα καλλιτεχνικες οποτε μαλλον πρεπει να το καταλαβεις απο πληροφοριες και μονο, και οχι φωτογραφιες καθοτι μπορουν να γινουν παραπλανητικες!
Namarie mellon!
simbelmyne lorien
19-10-07, 16:03
Φίλε Faeron καλησπέρα!!!Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες και πιστεύω πως δεν πρέπει να απορρίπτουμε έτσι εύκολα θεωρίες και καταστάσεις που δεν συμφωνούν απλά με τα πιστεύω μας!!!Πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και διερευνητικοί!!Κι εγώ από την πλευρά μου όταν έμαθα για τη θεωρία των Otherkins ενθουσιάστηκα γιατί βρήκα κάτι για να εξηγήσω τα περίεργα συναισθήματα που είχα από μικρή και αισθάνθηκα ότι μίλαγε στην ψυχή μου!!Από τότε έχω αρχίσει να το ψάχνω και να μαθαίνω όσα περισσότερα μπορώ!!Έχω ήδη ξεκινήσει να ψάχνω για τους Αγγέλους και τους Νεφελίμ και έχω βρει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα!!Υπάρχει ένα σχετικό άρθρο στο Forum αλλά δεν ξέρω να φτιάξω το Link γι' αυτό παραθέτω κάποια κομμάτια που με αντιπροσωπεύουν:
Επαφές με Αγγέλους!
Συγγραφέας: Μαρία Κικίρη
Αρθρο συνεργάτη (http://www.metafysiko.gr/Βλέπει%20τον%20κατάλογο%20με%20τα%20άρθρα%20συνεργ ατών)
Θρησκειολογία (http://www.metafysiko.gr/articles.php?cc=3)
[Το παρόν άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο περιοδικό Mystery τεύχος 9.]
Δαίμων σημαίνει πλήρης σοφίας και η αρχαία Ελληνική του ρίζα δηλώνει τη θεϊκή δύναμη, τη μοίρα ή τον Θεό.
Οι καλοί δαίμονες ενεργούσαν ως προστάτες και έφεραν τύχη στον κάτοχό τους, ψιθυρίζοντας στο αυτί του τις καλές ιδέες και συμβουλές, σε αντίθεση με τους κακούς, οι οποίοι, λόγω της εχθρότητάς του, ξεστράτιζαν τους ανθρώπους και τους οδηγούσαν στην αμαρτία.
«Αγγέλων πολέμου
οι άγγελοι πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα ζούσαν ως άνθρωποι και πως επειδή διακρίθηκαν σε αρετή και ευσπλαχνία, μετουσιώθηκαν σε ανώτερα πνεύματα!
Οι 'Aγγελοι της Ψυχής μας
Πιστεύω πως οι άγγελοι εμφανίζονται μετά από σημαντικές επιλογές. Αν βρισκόμαστε στο δρόμο της αναζήτησης, κάποια στιγμή μπορούμε να διακρίνουμε ότι έρχονται και παραμένουν μαζί μας, ίσως ακόμη και με ανθρώπινη μορφή μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας.
Για να τους ανακαλύψουμε απαιτείται υπερβατική γνώση, ταπεινότητα και κοίταγμα επάνω, πέρα, και ταυτόχρονα πολύ κοντά μας, γιατί ο άγγελος της ψυχής μας στέκεται εδώ, δίπλα μας.
Η ψυχή μας θα πρέπει να είναι πάντα μισάνοιχτη κι έτοιμη να καλωσορίσει το εκστατικό βίωμα, γιατί η πραγματικότητα που μας περιβάλλει είναι πιο φανταστική από κάθε φαντασία.
Namarie melon!!!:)
Vaso γεια σου!!Σ' ευχαριστώ για το άρθρο, θα το ψάξω κι ευχαριστώ που έγραψες Ελληνικά!!:D Εγώ πάντως δεν μπορώ να πω ότι απεχθάνομαι τους ανθρώπους!!Μάλλον τους συμπαθώ αν και πολλές φορές πιστεύω ότι κάποια από τα προβλήματα και τα άγχη τους είναι μικρής σημασίας!!Πολλές φορές επίσης τους βλέπω όλους να τρέχουν γύρω-γύρω να προλάβουν κάτι και γελάω!!Αισθάνομαι ότι όλοι γύρω μου κινούνται σε fast forward!!Μπορεί να ακουστεί χαζό αλλά έτσι είναι!!Χαίρομαι πολύ που έχω επιτέλους κάποιους να συζητήσω τέτοια θέματα γιατί οι περισσότεροι μου λένε να πάω σε γιατρό!!:eek:
Θα τα ξαναπούμε...
Namarie!!!!:)
Καλησπέρα.!:)
Αγαπητέ Faeron οι παράξενες αναμνήσεις που ανέφερα σχετίζονται με ένα σκοτεινό μέρος που δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ καθαρά.Είναι σαν κάτι να μπλοκάρει όταν πάω να το σκεφτώ.
Ένιωθα παράξενα...Σαν να μην ανοίκω εδώ...Αυτό που λένε "Καλά εσύ από άλλο πλανήτη είσαι.?"
Γλυκιά μου Simbelmyne δεν κάνει τίποτα...;)
Και εγώ χαίρομαι που βρήκα κάποιον να μοιραστώ όλες αυτές τις εμπειρίες...
Κρατήστε επαφή και να βρίσκεστε πάντα σε εγρήγορση...
Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί.
xxx
Bλέπω μπροστά στα μάτια μου εντελώς άκυρες ιστορίες από τον χώρο του παραφυσικού. Πάλι τα indigo, τα otherkins και τα διαφορετικά και καλά άτομα. Εγώ ένα μπορώ να πω. Για κοιτάξτε που εδώ πέρα ο κόσμος καίγεται και σεις τον αμφισβητείτε.Αντί να κάτσετε να μελετήσετε πραγματικά... Είμαστε μικρά όντα εμείς. Και έτσι επαναλαμβάνω θα αλλάξει ο κόσμος υποτίθεται...Συγγνώμη κιόλας αλλά το μόνο που βλέπω είναι ιστορίες από Tolkien και rpg. Το λέω ξανά και ΞΑΝΑ. Πόσο παραπληροφόρηση μπορεί να υπάρχει; Επειδή κάποιος βλέπει όνειρα σημαίνει πως είναι κάτι άλλο;;; Και εγώ βλέπω διάφορα όνειρα με οντότητες περίεργες. Τί να πάω, να δω πως θα είμαι σαν ξωτικό; Είναι αποκρυφισμός αυτό; Πιάνετε τα πάντα και τα κάνετε λίμπα. Αυτό ξέρω. Αντί να κοιτάξουμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο με τον εσωτερισμό καθόμαστε και βλέπουμε ότι χαζομάρα κυκλοφορεί στο δίκτυο. Και η φάση είναι πως όλοι όσοι συμμετάσχουν στην συζήτηση είναι από την νέα γενιά και γράφω και γω ως κομμάτι αυτής. Που πάμε; Έτσι θα ρεζιλέψουμε τα πάντα; Αν θέλετε να βγάλετε φτερά για να ξεχωρίσετε και να γίνουν μυτερά τα αυτιά σας τί να πω. Αντί να κοιτάξουμε να οξύνουμε το πνεύμα μας κοιτάμε τα επιφανειακά. Δεν θα συνεχίσω στην συζήτηση. Απλά αυτά τα λίγα μπας και δούμε και τί μας περιτρυγιρίζει.... Ευχαριστώ:)
simbelmyne lorien
20-10-07, 21:23
Lifo καλησπέρα!!!Θεωρώ ότι είσαι λίγο επιθετικός χωρίς λόγο!!!Καταρχάς που ξέρεις εσύ αν εμείς δεν προσπαθούμε να οξύνουμε το πνεύμα μας???Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι η συγκεκριμένη συζήτηση κάθε άλλο παρά επιφανειακή είναι!!!Συμφωνώ απόλυτα ότι ο κόσμος γύρω μας τρελένεται και δεν αδιαφορώ καθόλου γι' αυτό!!Απλά το να ψάχνεις κάποια πράγματα πιο εσωτερικά για τον εαυτό σου δεν νομίζω ότι βλάπτει ή ωφελεί κανέναν!!Το κάνεις για να αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου και με τους γύρω σου!!Ούτε είμαι κανένα "παιδάκι" που επηρρεάζεται από "μόδες"!!Θεωρώ ότι κανένας από τα άτομα που βρίσκονται στο Forum δεν βλέπει τα πράγματα επιφανειακά!!Αν ήταν έτσι δεν θα μιλάγαμε εδώ αλλά στο Zoo.gr (χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ) και θα ψάχναμε να δούμε ποια απο εμάς είναι η καλύτερη γκόμε... ή ποια έχει πάρει τους περισσότερους.... και όχι για το τι είμαστε και που πάμε...!!!!!:mad: Συγγνώμη για τις εκφράσεις μου αλλά έτσι είναι!!Πάντως καλό είναι να υπάρχουν και αντίθετες απόψεις γιατί αλλίως δεν καταλήγουμε πουθενά!!Παρεπιπτώντος αν δεν έχεις ζήσει κάποιες καταστάσεις δεν μπορείς να καταλάβεις!!!:confused: Εγώ πάντως σ'ευχαριστώ για τις απόψεις που παραθέτεις!!Όλα πρέπει να τα λαμβάνουμε υπόψην μας για να μπορούμε να έχουμε μια πιο σφαιρική άποψη!!
Καλά να περνάς και καλή αναζήτηση....:)
Αγαπητή simbelmyne lorien
Τιμή σας που μπορείτε και εκτιμάτε τα θέμα αυτά. Επιθετικός γίνομαι γιατί δεν μπορώ να βλέπω να κάνετε έτσι για πράγματα τα οποία καν βιβλιογραφία δεν έχουν! Και για πες μου που δεν απάντησες... Εσείς δεν κοιτάτε ανώτερα τους ανθρώπους ε; Ένα παιδί που θα του πουν πως είναι ξεχωριστό τί θα κάνει; Δεν θα κοιτάει περίεργα κάποια άλλα; Αν ήμουν επειφανιακός δεν θα έγραφα στο forum ούτε θα μελετούσα ότι μελετώ. Και για την όξυνση πνεύματος; Ακούω από όλα τα otherkin πως θα έρθουν λέει μια μέρα με την πραγματική μορφή τους στην διάσταση αυτήν... Τώρα δεν μιλάμε επειφανειακά; Τα εσωτερικά είναι για τον αποκρυφισμό αγαπητή μου. Δεν υπάρχει μέτρο στο να λες τόσα θέλω να μάθω... Μιλάς για επειφάνεια χωρίς να αναφέρω κάτι τέτοιο. Το αν ζεις κάποιες καταστάσεις ή όχι είναι δικό σου θέμα. Δεν βιώνουν όλοι τα πάντα με τον ίδιο τρόπο. Εσύ είδες ένα όνειρο που για μένα σημαίνει κάτι άλλο και για σένα σημαίνει πως δεν έχεις ανθρώπινη ψυχή! Αυτό θα μου πεις που να το μελετήσω; Δεν θέλω websites. Θέλω μελέτες ανθρώπων σε βιβλία. Αναφορές από παλιά για να μιλάμε για κάτι που είναι ουσιαστικό. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Ευχαριστώ:)
simbelmyne lorien
20-10-07, 23:18
Lifo αγαπητέ μου, εξακολουθείς να κάνεις επίθεση!!!Πρώτα από όλα καλά θα κάνεις να αρχίσεις να μιλάς ήρεμα και όχι επιθετικά!!Συζήτηση κάνουμε δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι που δεν θες απλά εκφράζω τον τρόπο που αισθάνομαι και αυτό δεν νομίζω ότι έχεις δικαίωμα να το κρίνεις όπως δεν έχω κι εγώ δικαιώμα να σε απορρίψω!!Από την άλλη δεν μπορείς να αποκλείεις κάτι επειδή μόνο και μόνο δεν έχει βιβλιογραφία!Αν ήταν έτσι έπρεπε να έχουμε άπορρίψει τα πάντα αφού στην αρχή τίποτα δεν ήταν κατεγραμένο σε βιβλία!!Η θεωρία των Otherkins είναι όντος σχετικά καινούρια αλλά αυτο δεν αποκλείει το ότι μπορεί (λέω μπορεί) να ισχύει!!Ας αφήνουμε λίγο χώρο στα πιστεύω μας για καινούρια πράγματα!Διαφορετικά θα πιστεύαμε ακόμα πως η Γη είναι επίπεδη!!!Ακούμε να μιλάνε για εξωγήινους και χίλια δυο άλλα θέματα που κάποιοι τα θεωρούν αφύσικα και παράλογα!!!Γιατί να βάζουμε Χ έτσι εύκολα!!Ας έχουμε μια επιφύλαξη!!Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί!!Όσον αφορά το "ξεχωριστό παιδί" που αναφέρεις πιστεύω πως το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό με τον τρόπο του και όλα είναι θέμα διαπαιδαγώγησεις!!Μπορείς να αισθάνεσαι διαφορετικός από όλους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απομονωθείς ή να ψωνιστείς και να θεωρείς τους πάντες κατώτερούς σου!!Αντιθέτως πρέπει να συγχρονιστείς με το περιβάλλον σου για να μπορέσεις να αναδείξεις τον εαυτό σου μέσα από τη συνεργασία και την αλληλλεγγύη!!Συμφωνώ στο οτι δεν είσαι επιφανειακός δεν είπα το αντίθετο!Μιλούσα για τον εαυτό μου όταν έλεγα ότι διαφορετικά θα ήμουν στο Ζοο!Και επίσης δεν είπα ποτέ ότι βάζω μέτρο στην γνώση!!Αντιθέτως έχω πει επανειλημμένα ότι θέλω να μαθαίνω όσα περισσότερα γίνεται!!!Τέλος θα ήθελα να σου πω ότι δεν απολογούμαι σε κανέναν για αυτά τα οποία αισθάνομαι!Άσε να ξέρω καλύτερα από εσένα τον εαυτό μου και άσε με να κάνω ελέυθερα την προσωπική μου αναζήτηση!!Ο αποκριφισμός που αναφέρεις είναι ένα θέμα για το οποίο δεν ξέρω πολλά πράγματα, όντος, και θα ήθελα να το ψάξω και να μάθω!!Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα πρέπει να τα συσχετίζουμε με ένα συγκεκριμένο πράγμα!!Αυτά προς το παρόν....
Καλή συνέχεια...:)
Θα παρακαλούσα πολύ τους συνομιλητές να ρίξουν τους τόνους. Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να γίνει το θέμα πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων και, πολύ περισσότερο, δεν θα ήθελα να κλειδωθεί για άλλη μια φορά και για τους ίδιους λόγους.
Ωστόσο θα ήθελα, όχι μόνο από τα μέλη που δέχονται τέτοιες θεωρίες αλλά πολύ περισσότερο από τους συγγραφείς που τις υποστηρίζουν, να μας δώσουν μια πραγματικά "απτή" απόδειξη. Διαβάζω για παράδειγμα περί βιολογικών και λοιπών παραμέτρων σε όλα αυτά τα ζητήματα και στα παραπλήσιά τους και δυστυχώς παρατηρώ πλήρη τρικυμία εν κρανίω.
Ας ρίξουμε λοιπόν τους τόνους... Όλοι όσοι ασχολούμαστε πρέπει αν είμαστε απομακρυσμένοι από την κοινή λογική. Αν είναι λοιπόν να μην δεχόμαστε αυτά που μας λεν με το παραμικρό, ας μην δεχτούμε μια ιστορία απο το internet τόσο εύκολα. Το είπα πως μπορεί να υπάρχουν διαφορετικά άτομα ή καλύτερα άτομα που μπορεί να έχουν από την φύση τους χαρίσματα αυτό όμως δεν τους κάνει να μην μπορούν και άλλοι να τους φτάσουν. Απλά έτσι ευνοήθηκαν κάποιοι... Μίλησα με otherkin, άκουσα τί έχουν να μου πουν και βλέπω πως οι σκοπιές αλλάζουν. Αν δεις πως κοιτάει ένας ερευνητής το θέμα και το πως το κοιτάς εσύ θα καταλάβεις πως σχέση δεν υπάρχει. Να μου πεις το βίωμα μετράει. Αλλά είπαμε το λαμβάνει ο καθένας όπως θέλει. Όμως πρέπει να υπάρχει κάτι κοινό που να εξηγεί κάποια πράγματα. Το που είναι το ασυνείδητο και το πως ενεργεί. Να δεχτώ λοιπόν τί; Κάτι το οποίο εξελίχτηκε μέσω internet; Οπότε αφού δεν βλέπεις για τον αποκρυφισμό πως φέρνεις τόσο σίγουρη άποψη; Μήπως υπάρχει ένας αποπροσανατολισμός γενικά σε αυτό το θέμα; Να είσαι καλά και αν είναι να συνεχίσουμε να γράφουμε στο thread για να βγάλει ο καθένας τα συμπερασματά του. Ευχαριστώ:)
Σε καμμία περίπτωση δεν αναφέρεται το μήνυμα σε προσωπικό επίπεδο... :D
Αγαπητέ Lifo θεωρώ πως έχεις παρεξηγήσει λίγο την όλη συζήτηση.
Δεν το παίζουμε υπεράνω και δεν θεωρώ πως υπόθηκε ότι είμαστε καλύτεροι από κάποιους άλλους.:)Δεν θεωρώ ότι πρέπει να δώσουμε έκταση στο θέμα.:D
Όσο για αυτό που ανέφερες για το ότι η θεωρία των Otherkin δεν υπάρχει σε βιβλία νομίζω πως κάνεις λάθος γιατί ένας φίλος μου μου ανέφερε ότι διάβασε κάπου για αυτό το θέμα.Όχι σε περιοδικό αλλά σε βιβλίο.
Μόλις το σιγουρέψω θα σου πω.:)
Ευχαριστώ...
Από την αρχή ξέχασα να πω πως δεν παρεξηγώ τόσο τους ανθρώπους που πράττουν έτσι παρά αυτούς που γράφουν. Έκει όμως έχει σκοπό κατά την γνώμη μου κάθε προσπάθεια για αυτό το θέμα. Να υπάρξει χάσμα. Ωστόσο αν πεις πως κάποιος σου έδωσε την πληροφορία καλύτερα να μην μείνεις στο ότι απλά στην έδωσε. Ψάχνεις, διαβάζεις και τέλος το ζεις. Δεν μπορείς να στηρίζεσε σε κάτι που κάποιος είπε, που δεν έχεις διαβάσει και κατα πόσο μάλλον δεν έχεις ζήσει σε μεγάλη έκταση. Για να μελετηθεί η θεωρία των otherkins (είπα τί πιστεύω για τυχόν όποιος θέλει να την μελετήσει) πρέπει να μελετηθούν άλλες διαστάσεις και άλλων είδων πλάσματα. Δεν είναι τρόπος να βλέπεις κάτι εξειδικευμένο, χωρίς να ξέρεις το από που προήλθε. Και ενδεικτικά να αναφέρω πως ξωτικά αποκαλούνται και τα αιθερικά. Ψυχές δεν είναι, απλά κάτι σαν εμάς. Μπορούν να έρθουν στον κόσμο μας όχι να εισβάλουν όμως σε σωματά μας. Αυτά έτσι για να συνεχίστεί η έρευνα όσο πιο σωστά γίνετε;) Και με τον αποκρυφισμό, που τονίζει η simbelmyne lorien απλά έχω να πω πως εκεί το εντάσουμε. Για αυτό δεν μπορεί ο καθένας να βγαίνει να γράφει και να τον πιστεύουμε έτσι απλά:D Το θέμα εντάσετε εκεί και χρειάζετε να ξέρεις βασικά πράγματα σε άλλους παραμέτρους. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Ευχαριστώ:)
simbelmyne lorien
21-10-07, 15:38
Καλησπέρα παιδιά!!Πως είστε σήμερα???Βλέπω πως ηρεμίσαμε λιγάκι!!!Ωραία!!!:) Έτσι θα μπορέσουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά!!!Θεωρώ ότι τώρα μιλάς πολύ σωστά αγαπητέ Lifo!!!Συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να γίνει μια εκταταμένη έρευνα πάνω στο θέμα και έπειτα να καταλήξουμε σε συμπεράσματα!!Άλλωστε γι'αυτό είμαστε εδώ και το συζητάμε!!Ο καθένας έχει κάποιες προσωπικές απόψεις - εμπειρίες οι οποίες μεσα από τη συζήτηση και την προσωπική έρευνα μπορεί να οδηγήσουν κάπου για να βγάλουμε μια άκρη!!Ο "ρόλος" του ερευνητή μην ξεχνάμε ότι είναι από τους πιο δύσκολους γιατί ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνει κάποιος που θέλει να θεωρείτε "σωστός ερευνητής" είναι να "θάψει" τα προσωπικά του πιστεύω και να δει το θέμα που τον ενδιαφέρει σαν εξωτερικός παρατηρητής και όχι ως μέρος - τμήμα του φαινομένου!!!Επιπλέον ό,τι πληροφορίες έχεις για το θέμα θα μας φανούν πολύ χρήσιμες!!Σ'ευχαριστώ που βοηθάς στο να γίνουμε όλοι καλύτεροι...Τα λέμε...και εννοείται πως ποτέ δεν αναφέρθηκα σε προσωπικό επίπεδο!!:)
Φίλη Vaso καλησπέρα!!!Μάθε σε παρακαλώ τίτλο, συγγραφέα και εκδοτικό όικο του βιβλίου που ανέφερες!!!Να το διαβάσουμε κι εμείς βρε παιδάκι μου!!:D
Φιλιά...
Δεν θα συμφωνήσω καθόλου με το θέμα του ερευνητή... άμα ένας ερευνητής δεν δώσει όλο του το ''είναι'' δεν πρόκειται να γίνει τίποτα... το να κραταεί αντικειμενική θέση δεν χαρακτηρίζει έναν ερευνητή... αλλά εφόσον λες κάτι τέτοιο δώσε και ένα παράδειγμα...
Ένας ερευνητής απλά χρειάζεται να ζήσει. Τί να την κάνω την γνώση αν μόνο είναι καθαρή παπαγαλία... Χρειάζεται το βίωμα. Είναι πολύ σημαντικό;) Δεν πρέπει να αφήσει τίποτα πίσω. Απλά να τα διαμορφώσει σωστά. Ως προς το θέμα των otherkins. Μπες εδώ θα σε βοηθήσει http://www.otherkincommunity.net/. Έχω μελετήσει τα otherkins για αυτό σας παραθέτω αυτό το link. Έχω μιλήσει και έχω δει τί γίνετε. Ξεκίνησα κρατόντας μια ουδέτερη στάση προς τό ότι μπορεί να υπάρχει. Στην πορεία έμαθα περισσότερα και απλά άλλαξα στάση απέναντι στο θέμα. Αυτά προς τπ παρόν:) Ευχαριστώ...
Φιλε lifo ευχαριστουμε πολυ για το link! Προσωπικα εχω ψαξει αυτη την ιστοσελιδα και τη βρηκα αρκετα επιφανειακη! Οπως σε ολα τα θεματα ετσι κι εδω υπαρχει παραπληροφορηση... Δυστυχως! Εγω παντως δεν πτοουμαι!! ;)
Vaso καλησπερα! Ισως μπορω να προτεινω για να ξεκαθαρισεις τη μνημη σου, να κατσεις καπου ηρεμα, εντελως χαλαρη, να ξερεις οτι δεν θα σε ενοχλησει κανεις και ετσι σιγα σιγα να προσπαθησεις να θυμιθεις! Σε εμενα πιανει! :)
Απτες αποδειξεις νομιζω ειναι δυσκολο να βρεθουν για αυτη τη θεωρια, εκτος φυσικα απο τις εμπειριες των ενδιαφερομενων! Εδω ειμαστε ολοι ομως και οταν βρεθουν, θα παρατεθουν! :D
Παραπληροφόρηση υπάρχει αφού δεν υπάρχει κάτι σταθερό. Γενικά σε ένα θέμα έτσι και δεν είναι κάτι σταθερό δεν γίνετε να μην υπάρχει παραπληροφόρηση. Επειφανιάκο μπορείς να βρεις το κάθε πράγμα. Αλλά απλά θέλει προσωπική εμπειρία πάνω σε κάτι. Δεν μιλάω για otherkins συγκεκριμένα. Άλλωστε έχω πει τί πιστεύω:p Ευχαριστώ:)
simbelmyne lorien
23-10-07, 22:08
Δεν θα συμφωνήσω καθόλου με το θέμα του ερευνητή... άμα ένας ερευνητής δεν δώσει όλο του το ''είναι'' δεν πρόκειται να γίνει τίποτα... το να κραταεί αντικειμενική θέση δεν χαρακτηρίζει έναν ερευνητή... αλλά εφόσον λες κάτι τέτοιο δώσε και ένα παράδειγμα...
Παιδιά καλησπέρα!!!Ως προς το θέμα του ερευνητή παραθέτω το εξής παράδειγμα: Πες ότι είσαι οπαδός της θρησκείας Α και θες να μελετήσεις τη Β.Σε αυτή την περίπτωση αν δεν αφήσεις για λίγο στην άκρη τις προσωπικές σου πεποιθήσεις και δεν προσπαθήσεις να δεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται το αντικείμενο μελέτης σου το πιο πιθανό είναι να καταλήξεις σε λάθος συμπεράσματα!!Κάτι παρόμοιο συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις!!Τώρα αν θες να γίνεις μέρος του αντικειμένου μελέτης είναι στη δικαιοδοσία σου για το πόσο μακρυά θες να φτάσεις την έρευνα!!
Lifo το site δεν το κοίταξα ακόμη!!!:o Θα το ψάξω όμως!!Thanks...
Πάντως το θέμα της παραπληροφόρησης είναι μεγάλη μάστιγα...Γι'αυτό παιδιά ψάξτε!!!Ψάξτε και ψαχτήτε όσο περισσότερο γίνεται για να σωθούμε...:D
Καλή αναζήτηση σε όλους...:)
Ρίχνοντας μια γενική ματιά στο θέμα βλέπω πως πράγματι όπως αναφέρει ο Μιχάλης δεν υπάρχουν αποδείξεις για το θέμα ως προς τα επειχηρήματα. Τα επειχηρήματα δεν χρειάζετε πάντα να έχουν την λογική ως μοναδικό κριτήριο. Απλά να μπορούν να σταθούν σωστά. Για το θέμα των ερευνητών νομίζω πως απλά ο ερευνητής χρειάζεται να ξεκινήσει με κάποια βασικά πιστεύω. Να γνωρίζει, να παίρνει θέση αλλά να μην είναι απόλυτος. Στο θέμα των otherkins ο ερευνητής δεν μπορεί να σταθεί σωστά γιατί δεν υπάρχει κάτι που να τον κάνει να ψάχνει σωστά. Υπάρχει μόνο το δίκτυο και κει ο καθένας βγάζει ότι θέλει. Ωστόσο πρέπει να έχει και κριτική ικανότητα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για την κάθε θεωρία που προσθέτουν συνεχώς πράγματα χωρίς βάση. Για να δεις κάτι σωστά χρειάζεται να κοιτάξεις και στο παρελθόν. Υπάρχουν περιπτώσεις otherkins; Όπως σωστά τοποθετήθηκε η melian και ο Μιχάλης όλα από τις ΗΠΑ ξεκινάν. Άραγε γιατί; Είναι άξιο λοιπόν να ερευνηθεί χωρίς να υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο; Υπάρχεί μόνο το συναίσθημα. Αυτό πρέπει να γράψει κάποιος. Τί γίνετε; Πως γίνετε; Με όσα otherkins έχω μιλήσει ως τώρα όλα λεν είναι κρυφό δεν μπορούν να μιλήσουν. Έστω πως πρόκειται για θέμα προσπωπικό η αφύπνιση, δεν θα υπάρχει μια σταθερά που θα βοηθά εώς ένα σημείο;Οπότε όλοι μπορούν να καταλάβουν τί μπορεί να σημαίνει αυτό. Είναι και το θέμα με το πως το εξετάζει η ψυχολογία... Επίσης με όσα άτομα/otherkins και να μίλησα είχαν είτε οικογενιακά προβλήματα που τους επηρέαζαν υπερβολικά είτε μάλοναν συνεχώς με κοντινά τους πρόσωπα.
Μήπως όπως λέω και από την αρχή ΜΗΠΩΣ υπάρχει κάτι σκόπιμο και ένας αποπροσανατολισμός; Όλοι μπορούν να εξελιχτούν. Όλοι είναι διαφορετικοί, τί σημαίνει αυτό; Δεν έχει σημασία το ότι επειδή είναι περίεργο ως θέμα δεν μπορεί να αποπροσανατολίσει. Το 10% από το τί ειπώνεται ως τώρα, μπορεί καν να μην ισχύει αν δεν έχουμε επίσημες και έγκυρες πηγές. Όπως ήταν η συζητησή μου με κάποιον, είχε πει το απλό και κατανοητό:<<Τρελοαμερικανιές>>. Είναι άραγε; Κατά την γνώμη μου είναι... Και πολύ βιαστικό χωρίς να φέρνουν σε σωστά επίπεδα τις συζητήσεις :o Αυτά τα λίγα χωρίς βέβαια να θέλω να θίξω κανέναν;) Να στε καλά, ευχαριστώ:)
Διάβασα μία-μία τις απαντήσεις. Ψιλοδιάβασα το site τους. Μπερδεύτηκα!Σε κάποια απάντηση του Seth αναφέρθηκαν οι υποχθόνιοι. Πολύ πιθανό να σχετίζονται. Διαβάζοντας όλα αυτά όμως μου ήρθε στο μυαλό το εξής, που δεν ξέρω κατά πόσο σχετίζεται με το θέμα: το καλοκαίρι είχα πάει με τους γονείς μου σε ένα γάμο στην ακράτα, σε ένα σπίτι στο βουνό. Πριν το γάμο, μαζευτήκαμε όλοι οι φίλοι του γαμπρού στο σπίτι, συνωστισμένοι σε παρεϊτσες, μερικές εκ των οποίων ήταν στη βεράντα. Ανάμεσα σε αυτέσ τις παρέες ήμουν κι εγώ και παρατηρούσα τον κόσμο στον κήπο, ακριβώς από κάτω. Πρόσεξα κάποιον, ο οποίος έμοιζε με ψηλό ξωτικό. Το πρόσωπό του και τα αφτιά του ήταν ολόιδια με αυτά των ξωτικών, όπως τα φανταζόμαστε ως τώρα. Έμοιαζε πολύ με υποχθόνιο, με ον του αλλόκοσμου. Πραγματικά τα έχασα, όταν άκουσα από ένανκύριο δίπλα μου να λέει στο διπλανό του: "αυτός δεν είναι ένας από μας, δεν το βλέπεις; Εγώ αμέσως το ένιωσα"
Σκεφτόμουν λοιπόν πόση σχέση μπορεί να έχει όλο αυτό για το οποίο συζητάμε και δεν καταλήγουμε κάπου με ένα τέτοιο άτομο, το οποίο πραγματικά δεν ταίριαζε καθόλου με το σύνολο και έμοιαζε πολύ με κάτι αλλόκοτο και εξωπραγματικό.
Πολύ ενδιαφερων θεμα αν και μου φαίνονται λίγο περίεργα αυτά που γραφονται στο www.otherkin.com
Κάνοντας το τεστ λοιπον μου βγήκε το εξής αποτελεσμα :
"The Burnout. You have lost the spark that once drove you. Where the world was once vibrant and living, it is now a pale shadow of it's former glory. You live for the hope that you might find that essence again, but hope is growing dim."
Ομολογώ πως το burnout με ανησυχισε :D
Και για να γελάσουμε και λίγο σας παρακαλω δηλαδη κοιταξτε photo που μου έβγαλε http://www.quizilla.com/cgi-bin/result/result.pl
Eιναι άδικο δλδ σε ολους σας εβγαλε ωραιες photo....άδικα μου βγηκαν τα ματια μου για να το κανω το τεστ :/
simbelmyne lorien
14-11-07, 22:20
Δεν βγαίνει η φωτό σου!!!Για προσπάθησε να την επισυνάψεις!!!Εμένα πάντως με έβγαλε φάλαινα(The Elemental) :confused: !!!
απο τι φιανετε εχει γινει μεγαλος σαλος με το θεμα των otherkins...
αναροτιεμαι αν υπαρχει εδω μεσα εστω και ενας απο εσας που να ξερει τι πραγματικα ειναι τα otherkins απλα λετε τις θεωριες σας και περνατε καλα...
δεν ξερω αν κανεις απο εσας εχει γνωρισει καποιον που να ειναι otherkin αλλα σας λεω απο προσωπικη μου αποψη οτι δν ειναι για τα νερα σας....
υπαρχουν πραγματα που ο ανθρωπος δν εχει δει και δεν ξερει...
και ουτε θα μαθει ποτε....
δν ξερω τι πιστευεται και τι οχι αλλα δν ειναι ολα ετσι οπως σας φαινονται
μιλατε γιαυτην την πολυ ξεχωριστη κοινοτητα ανθρωπων (για σας) με μεγαλη ευκολια χωρις να ξερετε τι εχουν περασει και εδω αλλα και εκει (για τον καθενα το εκι ειναι διαφορετικο) υπαρχουν σκωτεινα μυστικα που το ανθρωπινο μιαλο δν θα τα αντεξει και το λεω αυτο γιατι γνωριζω, γιατι εχω δει και εχω ζησει....
ο ανθρωπος φοβαται να δει οτι δν γνωριζει και οτι δν ξερει και δν ειναι φυσιολογικο
γιαυτο μακρια γιατι αυτον τον φοβο θα τον φερεται και σε αυτα τα ατομα
ειδη φοβουνται να πουν ξεκαθαρα το ποιοι ειναι και ποιοι οχι πραγματικα αλλα πιστεψτε με εχουν μεγαλη δυναμη και εγω απλα προηδωποιω προς το παρον
φιλε lifo εσι ξερεις τι λεω....
ελπιζω να εισαι καλα και ολα να εχουν παει μια χαρα με το προβλιμα σου
συγνωμη που δν μιλαμε πολυ στο msn αλλα εχω κατι δουλειες να τελειωσω
φιλικα ελντοριαν ο νυκτοπερπατητης
Αγαπητέ elntorian ξέρεις πως αντιμετωπίζω το θέμα των otherkins. Είσαι από τους λίγους που είχα μιλήσει σοβαρά για το θέμα. Πια έχει αλλαχτεί τό όλο θέμα και το έχεις καταλάβει πολύ καλά αυτό. Με όσους έχω μιλήσει από κύκλους otherkins(κατάλαβες;) ) έχουν μόνο να υποδείξουν λάθος πρότυπα. Έχω διαφορετική άποψη για τα otherkins.
Άντε μόλις ξαναμπεις msn έλα να πούμε δύο κουβέντες, έχεις καιρό:p Θα τα πούμε... Ευχαριστώ:)
simbelmyne lorien
17-11-07, 22:10
Παιδιά καλησπέρα!!Θα ήθελα να πω ότι όποιος γνωρίζει περισσότερα πράγματα για το θέμα καλό θα ήταν να διαφωτίσει και τους υπόλοιπους και να μην μιλάμε με γρίφους!!:confused: Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία τρομάζουν, δημιουργούν δυσκολίες και πολλές φορές ακόμα και πόνο!Με όσους έχω μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα που θεωρούν ότι έχουν "αφυπνηστεί"οι περισσότροι έχουν πει πως είναι μια πολύ επώδυνη διαδικασία που κρατάει αρκετό καιρό και δεν είναι όλα "ρόδινα"!Παρ'όλα αυτά βρισκόμαστε ακόμα σε πολύ αρχικό σταδιο για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα!Για το λόγο αυτό οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το θέμα θα ήταν πολύ χρήσιμη!!!
Καλές αναζητήσεις σε όλους...:)
Παιδια, διαβαζοντας τα post σας, αν κρινω απο εσας τους ιδιους, θελω να συνεχισω στο βιολι που με διακατεχει τελευταια(και να παραδεχτω την εμμονη μου :D ) για το θεμα της ψυχης. Δεν πιστευω οτι κανεις μας θα βγαλει φτερα να πεταξει στα καλα καθουμενα. Αυτο που πιστευω ειναι η δυναμη της ψυχης, ομως, και αυτο το <<κατι παραπανω>> το οποιο υπαρχει παραπερα. Πολλα τα θεματα τα οποια μας παραπεμπουν σε κατι μαγικο, και στριφογυριζουμε χωρις να πετυχουμε μια καλη θεα του πυρηνα. Ισως ειναι η καθημερινοτητα που μας τρωει :confused:
Παιδια, διαβαζοντας τα post σας, αν κρινω απο εσας τους ιδιους, θελω να συνεχισω στο βιολι που με διακατεχει τελευταια(και να παραδεχτω την εμμονη μου :D ) για το θεμα της ψυχης. Δεν πιστευω οτι κανεις μας θα βγαλει φτερα να πεταξει στα καλα καθουμενα. Αυτο που πιστευω ειναι η δυναμη της ψυχης.
Ειναι σιγουρο φιλε Bilibakos πως δεν προκειτε να ωγαλει φτερα στα καλα καθουμενα, ομως η ολη ''θεωρια'' των Otherkins ειναι βασησμενη στο οτι υπαρχουν διαφορετικες ψυχες που μπορει να μπουν μεσα σε σωματα που δεν ειναι προορισμενες για αλλα ( τωρα το ειπα καπως περιεργα ).. Το ολο θεμα ομως ειναι αρκετα πιασαρικο και ''πουλαει''... :D
Γεια σας, το θέμα τον otherkin με ενδιαφέρει και εμένα πάρα πολύ καθώς πολλά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ψυχολογίας των ατόμων που θεωρούν τον εαυτό τους μη άνθρωπο, τα έχω και εγώ. Ιδιαίτερα την αίσθηση ότι δεν ανήκω εδώ και πως η ανθρώπινη ζωή δεν μου ταιριάζει. Παρ’ όλα αυτά, νομίζω ότι αξίζει να θέσουμε κάποια ερωτήματα.
Πρώτα, από έρευνα που έχω κάνει μέχρι τώρα, σε μικρή έκταση, έχω μάθει ότι παρόλο που τα αστρικά όντα κανονικά έχουν διαφορετική γραμμή εξέλιξης από τον άνθρωπο και ψυχισμό και λειτουργίες, είναι πιθανόν, σε σπάνιες περιπτώσεις να ενσαρκωθούν μέσα σε ανθρώπινο σώμα. Αυτό μπορούμε να πούμε πως γίνεται γιατί τα όντα αυτά, είναι περίεργα για την ανθρώπινη φύση όπως και εμείς για την δική τους. Το ερώτημα που τίθεται εδώ όμως είναι, τι είναι αυτό που ενσαρκώνεται στο ανθρώπινο σώμα και πως καταφέρνει να λειτουργήσει τόσο καλά με τους ανθρώπινους μηχανισμούς. Καθώς, πιο παλιά θεωρητικά, υπήρχαν παιδιά που γεννιόντουσαν από άνθρωπο και ξωτικιά. Όμως η ψυχοσύνθεση τους ήταν περίεργη…
Δεύτερον, πρέπει να έχουμε και υπόψη μας τη θεωρία παρασιτισμού και συμβίωσης μιας αστρικής ή άλλης οντότητας. Είναι κατανοητό πιστεύω πως ο άνθρωπος στη σημερινή εποχή κάνει τεράστιες καταχρήσεις που έχουν καταστρεπτικό αντίκτυπο στα ανώτερα σώματα του, όπως αστρικό και νοητικό. Αν αυτά τα σώματα βλαφτούν υπερβολικά αποκτούν «τρύπες» που είτε θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια και χρόνος για να επουλωθούν είτε δεν επουλώνονται καθόλου. Τέτοιου είδους τρύπες, μπορούν να γίνουν χώρος όπου θα κατοικίσουν άλλες οντότητες. Αυτές οι οντότητες τώρα μπορούν να προσφέρουν θετικά χαρακτηριστικά είτε αρνητικά. Θεωρητικά πάλι ίσως προκαλούν και ένα διπολισμό στον άνθρωπο γιατί ως γνωστό, το αστρικό σώμα είναι το σώμα των συναισθημάτων και χωρίς κατάλληλη προσπάθεια, ο ψυχισμός ενός ξωτικού και ενός ανθρώπου, μπορεί να αλληλοεπηρεαστούν.
Παρακαλώ, επειδή η έρευνα μου είναι ακόμα σε εμβρυακό στάδιο και ότι σας παραθέτω, δεν έχει εξακριβωθεί από διάφορες πηγές αλλά αποτελούν δικά μου ερωτήματα τα οποία συζήτησα με κάποιο άτομο της εμπιστοσύνης μου και αποτελούν κυρίως δικούς μου συλλογισμούς, διορθώστε με όπου νομίζεται ότι έχω σφάλλει. Δεν προσπαθώ καθόλου να αποδοκιμάσω την θεωρία αλλά μάλλον να της δώσω ένα κάποιο υπόβαθρο…
Εξαιρετικη η ψυχο-μεταφυσικη μελετη του articun! Ίσως ομως ο ανθρωπος απο μονος του να αισθανεται ενα διπολισμο, ειδικα οταν εχει να κανει δυσκολες αποφασεις, χωρις να ειναι σημαντικες. Πιστευω οτι, κατα μία εννοια, ολοι μας ειμαστε otherkins. Μεσα μας. Βλεπουμε καθε μερα εκατονταδες ανθρωπους, στο δρομο, τη γειτονια, την πολη, το χωρο εργασια μας, και πιστευουμε οτι μεσα απο αυτον τον πανζουρλισμο ψυχων ειμαστε το κατι διαφορετικο. Αυτο που σε τελικη αναλυση δυσκολευομαστε να παρατηρησουμε λογω της αποστασης που διατηρουμε απο το <<πληθος>> ειναι οτι ολοι μας ειμαστε διαφορετικοι. Στις πραξεις μας, στην εκφραση μας και στις κινησεις μας.
schooligan
22-02-08, 19:32
Πιστευω οτι, κατα μία εννοια, ολοι μας ειμαστε otherkins. Μεσα μας. Βλεπουμε καθε μερα εκατονταδες ανθρωπους, στο δρομο, τη γειτονια, την πολη, το χωρο εργασια μας, και πιστευουμε οτι μεσα απο αυτον τον πανζουρλισμο ψυχων ειμαστε το κατι διαφορετικο. Αυτο που σε τελικη αναλυση δυσκολευομαστε να παρατηρησουμε λογω της αποστασης που διατηρουμε απο το <<πληθος>> ειναι οτι ολοι μας ειμαστε διαφορετικοι. Στις πραξεις μας, στην εκφραση μας και στις κινησεις μας.
Φιλε μου εγω θα διαφωνισω. Εχω γνωρισει αρκετα ατομα που δηλωνουν ή πιστευουν οτι ειναι otherkins. στο εξωτερικο οπου εχω ζησει για αρκετα χρονια, και μπορω να σου πω με βεβεοτητα, οτι δεν μπορει να ειναι ο καθενας. Αυτα τα ατομα πραγματικα ή εχουν γεννηθει σε αλλο σωμα ή εχουν στην μνημη τους καταστασης και μνημες απο μια προηγουμενη ζωη (εαν δεχομαστε αυτην την θεωρεια). Πραγματικα επειδη για το θεμα αυτο εχω ασχοληθει αρκετα, ειτε σε θεωρητικο επιπεδο, ειτε γνωριζοντας τετοια ατομα απο κοντα, μπορω να πω με σιγουρια πως εαν δεν γνωρισεις μερικα τετοια ατομα για πολυ καιρο δεν μπορει κανεις να καταλαβει τι πραγματικα σημενει otherkins.
Σιγουρα ξερεις κατι παραπανω φιλε schooligan, και θα ηθελα να το μοιραστεις μαζι μας. Τι ακριβως δλδ εχουν το οποιο σου εμπνεει αυτην ακριβως τη σιγουρια?
schooligan
24-02-08, 00:30
Σιγουρα ξερεις κατι παραπανω φιλε schooligan, και θα ηθελα να το μοιραστεις μαζι μας. Τι ακριβως δλδ εχουν το οποιο σου εμπνεει αυτην ακριβως τη σιγουρια?
Φιλε μου, πολλοι λενε και λενε, αλλα αυτοι που εχω γνωρισει οντως δεν ειναι μονο στην θεωρεια. Πιστευω οτι αρκετος κοσμος μπορει να πιστευει οτι ειναι ξωτικο, νεραιδα αλλα εχει μεγαλη διαφορα τα ατομα απλα που θα θελανε να ειναι αυτο το πραγμα..με τα ατομα που πραγματικα νιωθουν οτι ειναι. Συνηθως τα ατομα που πραγματικα το νιωθουν οτι ειναι κατι διαφορετικο, εχουν διαφορες αναμνησεις (οπως δηλωνουν ) απο προηγουμενες ζωες και πολλες παραξενες συνηθειες...σε αντιθεσει με πολλους που απλα πλαθουν ιστοριες.Απλα τα πραγματικα ατομα που εγω πιστευω πως μπορει να ειναι otherkins, ειναι οντως παραξενα ατομα, αλλοκοτα και ακατονοητα σε οσους ειναι ορθολογιστες και λειτουργουν με γνωμονα την ψυχρη λογικη
Η ψυχολογία λέει ότι αν πεις ένα ψέμα πολλές φορές το ψέμα μετατρέπεται σε αλήθεια γιατί το έχεις πιστέψει κ εσύ. Γιατί δεν μπορεί να συμβαίνει το ίδιο κ με τα άτομα αυτά να έπεισαν τον εαυτό τους ότι είναι κάτι άλλο γιατί πραγματικά ήθελαν να είναι κάτι άλλο
schooligan
24-02-08, 06:11
Η ψυχολογία λέει ότι αν πεις ένα ψέμα πολλές φορές το ψέμα μετατρέπεται σε αλήθεια γιατί το έχεις πιστέψει κ εσύ. Γιατί δεν μπορεί να συμβαίνει το ίδιο κ με τα άτομα αυτά να έπεισαν τον εαυτό τους ότι είναι κάτι άλλο γιατί πραγματικά ήθελαν να είναι κάτι άλλο
Πολυ σωστο και λογικο ερωτημα.Αλλα το να πιστεψεις ενα ψεμα που λες, εστω και κατ'εξακολουθηση παει να πει οτι πραγματικα θες να το πιστεψεις. Προσωπικα δεν διανοουμε να πιστεψω, οτι ενας ανθρωπο..οσο συχνα και να λεει ενα ψεμα να το πιστευει και ο ιδιος χωρις να το θελει ή εν αγνοια του.
Και για καποια συγκεκριμενα ατομα, θα ελεγα οτι δεν θα μπαινανε σε αυτη την διαδικασια και να υποβαλλουν τον εαυτο τους εθελουσια σε αυτη την κατασταση.Αντιθετως θα ελεγα πως πολλα απο αυτα τα ατομα που εγω πιστευω οτι οντως κατι συμβαινει μαζι τους και δεν ειναι δημιουργημα τις αχαληνωτης φαντασιας τους ολο αυτο, μπορω να πω πως συνηθως ειναι ατομα χαμηλου προφηλ που το τελευταιο που θελουν ειναι να γινουν το επικεντρο του ενδιαφεροντος λογω αυτων των πιστευω τους.
Δεν είπα πως το κάνουν για διασημότητα, είπα ότι ίσως επηρεάστηκαν τόσο πολύ από κάτι που διάβασαν, ή τον ήρωαν ενός κόμικ ή ένός έργου κ ταυτίστηκαν μ΄αυτή την "εικόνα". Έτσι κάποιο άτομο όπως εγώ π.χ. που πάσχω από φωτοφοβία κ που θέλει να πιστεύει ότι έιναι Vampire έχει ένα καλό επιχείρημα να πίσει τον ευατό του για να ξεφύγει από την μίζερη πραγματικότητά του.
Έτσι κάποιο άτομο όπως εγώ π.χ. που πάσχω από φωτοφοβία κ που θέλει να πιστεύει ότι έιναι Vampire έχει ένα καλό επιχείρημα να πίσει τον ευατό του για να ξεφύγει από την μίζερη πραγματικότητά του.
Πασχεις απο φωτοφοβια? Δηλαδη δεν αντεχεις σωματικα το φως η απλα δεν σ' αρεσει?
Δεν αντέχω το φώς γιατί μ προκαλεί ερυθρίαση, δακρύζουν τα μάτια μου, πονάνε κ δεν βλέπω όταν έχει φως. Όταν είχα επισκεφτεί οφθαλμίατρο μ μίλησε για την φωτοφοβία π μέχρι τότε δν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια ασθένεια.
Δεν αντέχω το φώς γιατί μ προκαλεί ερυθρίαση, δακρύζουν τα μάτια μου, πονάνε κ δεν βλέπω όταν έχει φως. Όταν είχα επισκεφτεί οφθαλμίατρο μ μίλησε για την φωτοφοβία π μέχρι τότε δν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια ασθένεια.
Χμμμ.. πρεπει να εχω ακουσει γι'αυτο.. μπορει να ειναι ενα ειδος βαμπιρισμου.. αλλα οχι οπως το κανονικο..
schooligan
28-02-08, 23:01
οποτε ουσιαστηκα δεν κυκλοφορεις την ημερα?Καλα δεν υπαρχει κατι ωστε να σε βοηθησει να το ξεπερασεις αυτο?
οποτε ουσιαστηκα δεν κυκλοφορεις την ημερα? Δεν έχει σχέση η ημέρα σ’ αυτή την ασθένεια το ίδιο πρόβλημα που έχεις με το φως της ημέρας μπορεί να έχεις κ με το φως μιας λάμπας. Φυσικά και υπάρχει θεραπεία, απλά όταν είναι σε έξαρση αποφεύγεις το έντονο φως είτε αυτό είναι ήλιος είτε είναι ηλεκτρικό ακόμα - ακόμα κ την οθόνη του υπολογιστή χωρίς να φοράς γυαλιά. Αυτιά! Και να σταματήσω εδώ γιατί νομίζω ότι ξεφεύγει λίγο από το θέμα του topic
δυνάμει_ον
10-04-08, 16:47
http://www.metafysiko.gr/textview.php?id=169
αυτό το link νομιζω βοηθά αρκετα .. τουλάχιστον εμενα που ψαχνομουν με βοήθησε....
Καλησπερα...
Οσο περισσοτερο παρατηρω αυτο το νημα μου τοσο και περισσοτερο μου φαινεται οτι το ανθρωπινο στοιχειο εχει πια ξεχαστει. Δηλαδη επειδη ενας ανθρωπος εχει διαφορετικα ερεθισματα απο τη μαζα, διαφορετικα στοιχεια και στο χαρακτηρα του και γενικα η διαφορετικοτητα του γιατι ειναι αναγκαιο να του δινει μια <<emo>> σκεψη για τον εαυτο του τυπου: ειμαι ενας βρυκολακας καθηλωμενος σε ενα σωμα που δεν μου επιτρεπει να απολαυσω την πραγματικη μου φυση ή ειμαι μια καμιναδα που οσο καπνο και να φουμαρει δεν ικανοποιειται? Οτιδηποτε το διαφορετικο ειναι πολυ πιο ανθρωπινο απο οτι θα ηταν το κανονικο. Ακομα και στο πιο επιστημονικο σεναριο φαντασιας, δλδ οντως να υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι ανηκουν αλλου, παντα υπηρχαν και ονομαζονταν ανθρωποι. Εβαλαν το ληθαρακι τους στην ανθρωποτητα και εδωσαν τις δικες τους ιδεες.
συμφωνω με την crystal. Μαλιστα δεν ειναι θρησκεια ακομα, αλλα νομιζω οτι ειναι τροπος ζωης κατι σαν τα gothic. Τωρα αν καταλαβα καλα αυτοι λενε οτι με πολυ role playing γιναν oterkins ?????
Οχι αντιθετα μαλιστα στα forum τους κανουν ban ατομα τα οποια φενεται να ειναι role players ή pozers, τωρα σε σχεση με το φενομενο πιστευω πως υπαρχει πιθανοτητα να συμβαινει κατι σαν αυτο, δηλαδη να μετασαρκωνονται πλασματα απο αλλες διαστασεις στη δικη μας, αλλα απο τους αθρωπους που αποκαλουν τον ευατο τους otherkin μονο το 1% κατα πασα πιθανοτητα ειναι πραγματικα αυτο που υποστηριζει...
συνγωμη φιλε dearborn μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο αυτο ?? υπαρχουν αποδειξεις εστω παραφυσικες που να λενε οτι "αυτοι" ηρθαν απο αλλου ??
Για να πω την αληθεια ναι για αυτο το 1% μοιαζουν να υπαρχουν βεβαια ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα...για να ακριβολογησω αυτο το 1% συνηθως εχει χαρακτηριστικα του ειδους που υποστιριζουν πως ειναι και μια εκ γενετης κλιση προς το μεταφυσικο...για τα χαρακτηριστικα π.χ. ενα sanguine vampire θα εχει καποια απο τα πλεονεκτιματα και καποια μειονεκτιματα των vampyre, αν και το ειδος των vampire δεν θεωρειται πως ειναι ακριβως παραδοσιακο otherkin, οσο για τα αλλα ειδη μαλλον πιο πολυ οι μνημες,τα αισθηματα,η πεποιθηση και καποιες ορισμενες εμφυτες μεταφυσικες δυναμεις τα κανουν αυτο που ειναι...η προσωπικη μου αποψη ειναι πως για να καταληξει καποιος στο συμπερασμα πως ειναι otherkin πρεπει να ψαξει πολυ καλα το θεμα και κατα βαση τον ιδιο του τον εαυτο,αυτο δυστηχως δεν συμβαινει με αποτελεσμα οι περισσοτεροι που υποστιριζουν πως ειναι otherkin να ειναι διαφορα ατομα που για καθαρα ψυχολογικους λογους(καταθλιψη κ.α) αποκοβονται απο τον κοσμο μας και προτιμουν να πιστεψουν πω ειναι κατι αλλο ωστε να θεραπευσουν με λαθος τροπο αυτο το ψυχολογικο τους προβλημα αυτα για το υπολοιπο 99% των otherkin...
δεν ξερω αν ιπαρχουν οντος αυτα τα otherkins αλλα αν οντος ιπαρχουν ειμαι και εγω απο οτι εχω διαβασι για αυτα τα otherins ολα τα σιμτοματα τα εχω και εγω θα ηθελα να μαθω κιαλα για αυτα τα otherkins θελω να καταλαβω τι στο καλω γινετε οπιος μπορει ας με βοηθηση!!!:cool:
Στο τελευταίο Μystery που κυκλοφόρησε δίαβασα ένα άρθρο που αναφέρονταν στα Otherkins.Έψαξα απο μόνοι μου να βρώ περισσότερες πληροφορίες αλλα δεν τα κατάφερα .Γι' αυτό θα ήθελα αν κάποιος έχει γνώσεις πάνω στο θέμα να μου εξηγήση καλύτερα τι είναι otherkin, πώς γίνεται και υπάρχουν και πώς καταλαβαίνεις αν είσαι otherkin.
αν εισαι θα το καταλαβισ εσυ η ιδια δεν θα στο πει κανις αλος και αν στο πει θα ειναι ψεμα εγω ειμαι otherkin δεν ξερω αν το πιστευετε η οχι αλλα ειμαι σιγουρα δεν ξερετε πως εσθανετε ενα otherkin και δεν μπορειτε να το καταλαβετε οτι ηπαρχουν αν ροτισετε τους παπουδεσ σας η της γιαγιαδες σας το ξερουν οτι ηπαρχουν αλλα δεν μηλανε για αυτο το θεμα τον λογο ομος δεν τον ξερω!!!:confused:
Αν και δεν το 'ξερα το θεμα... μου κεντρισε το ενδιαφερον...
http://otherkin.net/wiki/index.html
Εγώ πάλι με τόσα που έχω ζήσει, δεν ξέρω πλέον "τι είμαι"
Πάντως δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό που έχω ζήσει, με τους otherkin, έχω δει σε φάση ηρεμίας και προσπάθειας αστρικής προβολής, να δω έναν περίεργο "άντρα", ο οποίος ήξερα ότι δεν είναι άνθρωπος, όπου μόλις με είχε φιλήσει. Το κεφάλι του δεν είχε μαλλιά αλλά ήταν πράσινο σκούρο με κυκλικά σχέδια μαύρα. Δεν αισθανόμουν άσχημα. Πετάχτηκα αμέσως.
Όπως και πριν από δέκα χρόνια περίπου, πάλι σε αστρική προβολή, είδα μία κοπέλα, σαν πριγκίπισσα ήταν, με κατάλευκο φόρεμα και ξανθά μαλλιά, πανύψηλη, πέρα από το φυσικό μέγεθος με καταγάλανα μάτια. Μόλις με κοίταξε, γιατί την έβλεπα από ψηλά, κάποιος της έκοψε το κεφάλι. Επανήλθα αμέσως. εντελώς ταραγμένη. Δέκα χρόνια προσπαθούσα να καταλάβω... ακόμα προσπαθώ...
όταν θυμώνω πάντως εδώ και χρόνια βγάζω από τον λαιμό μου έναν έντονο ήχο, σαν να μου βγαίνει η ανάσα έντονη. όταν το παθαίνω αυτό, πάντα διερωτάμαι γιατί το κάνω αυτό...
Γεια σας :-) είμαι η Λυκη και μόλις συνδέθηκα στο forum σας, αφού βρήκα το θέμα για τα otherkins πολυ ενδιαφέρον.. Αρχικά θελω να πω πως θεωρώ τον εαυτό μου otherkin (αν και δεν ήξερα την ορολογία αυτού που είμαι :-P ) και πιστεύω πως όλη αυτή η θεωρία είναι βασισμένη σε γεγονότα προηγούμενων ζωών.. Επιτρέψτε μου, λοιπόν, να σας πω την ιστορία όπως την νιώθω και θυμαμαι.. Σε έναν προηγούμενο κόσμο-πλανήτη, ζούσαν πολλά διαφορετικά πλάσματα χωρισμένα σε ομάδες,αγέλες και κατηγορίες. Λύκοι, βρυκολακες, νεράιδες, ξωτικά, νύμφες(αφτερες νεράιδες) κ.α. Οι μεγαλύτερες ομάδες θεωρούνταν αυτές των βρυκολακων και των λυκανθρωπων, όμως όλες οι ομάδες παλευαν για να κυριαρχήσουν και να υποδουλοσουν τις υπόλοιπες.. Στα χρόνια που έζησα οι περισσότερες νεράιδες ήταν με το μέρος των βρυκολακων κ τα ξωτικά με τους λύκους.. Αντίθετα η κάθε νύμφη προσπαθούσε να κρατήσει ουδέτερη στάση ή επελεγε να προστατέψει αυτόν που ένιωθε πως αξίζει την βοήθεια της... Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας :-)
Όλα αυτά που αναφέρεις έχουν αναφορά στην ανθρώπινη μυθολογία και δεν μου φαίνονται για εξωκοσμικά. Τέλος πάντων, οι ασκούμενοι στον χώρο του πνευματισμού θα σου πουν πως οι ψυχές στις διάφορες ενσαρκώσεις τους πιθανόν και να να πέρασαν ή να περάσουν και από κόσμους μη ανθρώπινους. Δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά, εκτός όμως από το όσο εξελίσσεται ψυχικά κάποιο ον, τόσο επιλέγει να ενσαρκωθεί σε κόσμους ανώτερους πολιτισμικά. Έχω την πεποίθηση ότι οι κόσμοι αυτοί που αναφέρω δεν θα έχουν θεμελιώδεις διαφορές με τον δικό μας, μην φανταστείς δηλαδή σκεπτόμενους κρυστάλλους, για να θίξω και μια θαυμάσια ιδέα που έχω διαβάσει από τον Arthur Clarke (Childhood's End)
Θαυμάσια ιδέα θα το αγοράσω οποσδηποτε το βιβλιο που μας προτεινεις !!!!!!!!!!!!!!!!!! ........
Χαίρομαι. Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία μυθιστορήματα sci-fi:
Οι επικυρίαρχοι (το τέλος της παιδικής ηλικίας) (http://www.biblionet.gr/book/43427/Clarke,_Arthur_C.,_1917-2008/%CE%9F%CE%B9_%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%85%CF%81% CE%AF%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%B9)
Προς το παρόν έχω στόχο να διαβάσω ενα άλλο βιβλιο ποιο ενδιαφέρον.. θα σε έχω στο νου μου πάντως.
καλημέρα..για να ξαναθήξω το θέμα με τα otherkin όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα μήνυμα εδώ μέσα..είναι μεγάλο το θέμα και δεν είναι καθόλου εύκολο..και ναι πιστεύω οτι είμαι otherkin και εγώ και έχω ασχοληθεί με το θέμα κοντά στα 7 χρόνια
ευχαριστώ
panosfromlydian
25-11-13, 15:48
Δεν υπαρχουν otherkins.
Ξεκινα να αγαπας τους αλλους γυρω σου .
Διαφορετικα θα βρισκεσαι σε κατασταση διχονοιας
προς το περιβαλλον σου.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.