PDA

Επιστροφή στο Forum : ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΝΟ 2

hikmethomko
21-01-07, 03:01
Καλη χρονια και χρονια πολλα που δεν το βλεπω.
Ποσοι εχουν δει την ταινια RESIDENT EVIL
ΤΟ ΝΗΣΙ
ας μου το πουν για να ξερω αν υπαρχει καποιος που με οσα θα γραψω δεν θα με παρεξηγησουν.

Πυραμιδες γιατι χτιστηκαν
με ποια βασικη αρχη
ποσες χτιστηκαν

Αυτα σαν αρχη και αν θελετε το συζηταμε.
Εγω ξερω.
Εσεις?

Άπαν
21-01-07, 08:34
Αγαπητέ hikmethomko,

καλώς όρισες στη κοινότητα του Μεταφυσικού.Στο παλαιό forum θυμάμαι ένα topic με το ίδιο όνομα αλλά ήταν το πρώτο της σειράς.
Δυστυχώς οφείλεις να παραδεκτείς ότι το sequel πάσχει από κάποια πρακτικά ζητήματα.
Αν έχεις κι εσύ τη διάθεση μπορούμε με τη συνέργασία σου βέβαια, να προχωρήσουμε σε θεραπεία αυτών των παθήσεων.

Το πρώτο που θα ήταν καλό να κάνεις είναι να αποφασίσεις πιο θέμα (σε γενικές γραμμές) θέλεις να συζητήσεις και να του αποδώσεις το κατάλληλο τίτλο.Αν το θέμα αυτό αναλύεται σε κάποιο υπάρχον νήμα (thread) τότε είναι καλό να δημοσιεύσεις εκεί.Οι ακροβασίες από το Resident Evil στις Πυραμίδες δεν απαγορεύονται αρκεί να στηρίζονται κάπως.Εσύ δεν έχεις ούτε σχοινί .
Δε θα προχωρήσω στο κλείδωμα του νήματος άμεσα αλλά περιμένω αφού διαβάσεις τους Όρους Χρήσης της Κοινότητας που θα βρεις στην υπογραφή μου,να προχωρήσεις σε δημοσίευση που θα τους σέβεται έστω και ελάχιστα.

Καλή συνέχεια :eek: ,
Άπαν.

smoralis
21-01-07, 20:03
Ένας από τους λόγους που συνεχίζω να παρακολουθώ την εξέλιξη του forum του μεταφυσικού είναι πως περιμένω κάποια στιγμή να επιστρέψει ο (τότε) "HOYLK", τώρα "hikmethomko" και να δώσει εξηγήσεις για το μυστικό της πυραμίδας που είχε ανοίξει τότε.

Αφήστε τον να μιλήσει! Βλέπετε ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον απλούς κανόνες, παρόλα αυτά έχει κάτι να πει και ξαναπροσπαθεί. Δεν ξέρω αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε αυτά που έχει να πει, εμένα όμως (και πιστεύω και άλλους πολλούς) με ενδιαφέρουν και σας παρακαλώ να τον αφήσετε να μιλήσει!

Άπαν
21-01-07, 20:14
Προς το παρόν αγαπητέ smoralis δεν έχουμε δει παρά το trailer.Κανείς δε φίμωσε τον hikmethomko . Ας μιλήσει λοιπόν ,το μόνο που λέω είναι ότι οι διαφημίσεις είναι βαρετές.Έχουμε κάποιο (χαλαρό) πλαίσιο κανόνων και τον καλώ να το ακολουθήσει.Έστω και αδρά...

Στο ψητό λοιπόν...

hikmethomko
21-01-07, 20:17
Φίλε απαν σαμος.
Στο παλιό τοπικ είχα αναφερει για της πυραμιδες οτι εχουν σχεση με το μυστικο του τετραγωνου.Οπως ελεγα παλιοτερα, οτι διαβαζα στο φορουμ τα εβαλα ολα μαζι,και το θεμα μου σχετιζεται με τα παντα.Επειδη ομως ειναι πολλα αυτα που θελω να γραψω το θεωρησα σκοπιμοτερο να ρωτανε καποιοι παρα να κατσω και να αραδιαζω ενα καρο,και στο τελος να μην ενδιαφερθει κανεις.Τωρα αν εσεις θεωρειτε οτι το θεμα μου ειναι λαθος κι αν νομιζετε οτι ακροβατω η σας μπερδευω,που να δειτε εγω ποσο μπερδεμενος ειμαι.
Καταρχην το θεμα μου εχει προεκτασεις που αφορα ολους μας ολα τα παντα μεχρι και την αρχη της ανθρωποτητας πανω στην γη.
Ατλαντιδα,πυραμιδες,θεους,οτι μα οτι μπορει να σκεφτει κανεις.

Φιλε απαν σαμος αν νομιζεις οτι δεν εκανα καλα που εβαλα το θεμα μου σε αλλη συζητηση ειναι γιατι οπως σας ειπα αφορα ολα τα θεματα.Τι εννοω?

Μπορω να σου πω για την γραφη.
Για ολα μα ολα που αφορουν ολους μας.
Αν ομως με κοψεις το δεχομαι, αλλα να ξερεις το κριμα στον λαιμο σου, γιατι βλεπεις η αληθεια δεν κρυβεται κι αν δεν μπορεσω να πω αυτα που τοσο καιρο μας κρυβουν, ε τοτε κι εγω δεν θα ξαναγραψω ποτε σε κανενα φορουμ .Αν παλι θες να σταματησεις το θεμα δεχομαι να συζητησουμε εκτος φορουμ.

Giorgos
21-01-07, 23:57
Εγω θελω να ρωτισω κατι.
Τι ειναι ο ανθρωπος και απο που προερχεται; Που παει και γιατι; Και τελος, ποσα τετραγωνα χορουν σε εναν κυκλο;
Αυτα προς το παρον, επονται και αλλα.

beetlejuice
22-01-07, 00:03
Εγω θελω να ρωτισω κατι.
Τι ειναι ο ανθρωπος και απο που προερχεται; Που παει και γιατι; Και τελος, ποσα τετραγωνα χορουν σε εναν κυκλο;
Αυτα προς το παρον, επονται και αλλα.

Βλεπεις ομως φιλε Γιωργο ποσα ερωτηματα εθιξες εδω που δεν εχουν να κανουν ουτε στο ελαχιστο με τις ετσι κι αλλιως ασαφεις βασεις που εθεσε ο hikmethomko. Αυτος ειναι ο κινδυνος. Να αναλωθουμε σε μια συζητηση που δε θα εχει ουτε αρχη ουτε τελος, συζητωντας για χιλια δυο θεματα (τα οποια μπορει να τα εχουμε συναντησει σε αλλα topics) και χωρις να βγαινει κανενα ουσιαστικο συμπερασμα.

Στο παλιό τοπικ είχα αναφερει για της πυραμιδες οτι εχουν σχεση με το μυστικο του τετραγωνου.

Φιλε hikmethomko το θεμα για εμενα προσωπικα παρατηρωντας τοο ακομη και ως απλος χρηστης δεν εχει καν ξεκινησει διοτι οι ιδιες του οι βασεις δεν εχουν τοποθετηθει. Θα παρακαλουσα να αναπτυξεις τις σκεψεις σου βασει του παραπανω quote για να καταλαβουμε και οι υπολοιποι τι ακριβως θελεις να συζητησουμε.

hikmethomko
22-01-07, 00:08
Για σου φιλε σμοραλις.

“When the power of Love
Replaces the love of power
Man will have a new name:
God.” - Sri Chinmoy

Η λεξη Sri chinmoy δεν την καταλαβα.

Φιλε σμοραλις αν ενδιαφερεσαι πραγματικα για το μυστικο του τετραγωνου θα χαρω να κανεις καποιες ερωτησεις ετσι ωστε να κανω καποια εισαγωγη στο θεμα,κι ετσι κι εγω να αρχισω να σου αποκαλυπτω την αληθεια για καποια πραγματα που
μενουν ανεξερευνητα .

Ατλαντιδα.Πυραμιδες.Για την γραφη και το ψεμα.Βασεις.Βασικες αρχες.
Αλφαβητος.
Και για να θυμηθουμε λιγο τα παλια γιατι ειχα αναφερει καποια πραγματακια με τις συμπτωσεις των γραμματων.
Μια φυλη οταν λεει....μπραδβανα δα σα ου σα μπι...εννοει ..το τσεκουρι ασε να στομωσει.
μπροδμπανδ......usb.και σερφαρω στο ιντερνετ βλεπω τηλεοραση και εχω τηλεφωνο.

Φιλε γιωργο ο ανθρωπος ειναι εμεις.Πηγαινουμε εκει που ηρθαμε η ερχομαστε απο εκει που θα παμε.
Σε εναν κυκλο χωρανε 7 τετραγωνα.Βασικες αρχες του θεου ο αριθμος 7 .Και σε ενα τετραγωνο μια βαση.
Αν θελεις να κανεις κατι που δεν θα ξεχαστει ποτε η που δεν θα φθαρει στον χρονο δυμιουργησε με βασικες μετρησεις του ετους η του χρονου.

hikmethomko
22-01-07, 01:17
Μαγκες, αρχιζω και λεω.

Ωρα μηδεν.Δεν μιλαω για θεους αλλα για καποιο ειδος ζωντανου οργανισμου με καποια μορφη τελος παντων που ηρθε στην γη και αποικοισε τον πλανητη και επειδη αυτοκαταστραφηκε ο πλανητης τους ?εγκατα?σταθηκαν στην γη.
Οταν αρχισαν να δημιουργουν πρωτα εφτιαξαν μια βαση.Μεσα στο κεντρο η αλιως στον πυρινα της γης.Αυτα τα κεντρα επικοινωνουν με 7 περιφεριακες βασεις.
Βοριος πολος
Νοτιος πολος
Στον ισημερινο γυρω απο την περιφερια της γης αλλες 5 βασεις.
Ολες αυτες οι βασεις επικοινωνουν μεταξυ τους δια μεσου του πυρινα κι οτι συμβαινει εξω στην γη το ξερουν η το μαθαινουν με τους απεστασλμενους τους.
Καποτε ομως οι εξω ανθρωποι που αυτοι μας δημιουργησαν καπως ,αν θυμαστε παλια ειχα γραψει για τον μυθο με τις τρεις μοιρες,εκει που λετε τα ειχα αναλυσει με την αποκωδικοποιηση της γραφης. Εμεις που λετε ημαστε υπολοιπο απο θεους.Κι οταν σηκωσαμε αναστημα και νομισαμε πως γιναμε καποιοι
μας εδιωξαν απο τον δικο μας κοσμο που ειναι μεσα στην γη.Οι προγονοι μας ομως ειναι απο αλλον πλανητη.Με αλλη μορφη,κι αλλες συνηθειες.Μια συνηθεια τους να τρωνε κρεας Γι αυτο και σε καποιες γιορτες γινονται θυσιες προς τον Ελοχιμ η αλιως Αλλαχιμ.
Οι πυλες για τον κατω κοσμο τον πυρινα δηλαδη ειναι οι πυραμιδες στους πολους που δεν φτιαχτικαν απο ανθρωπους για τους ανθρωπους αλλα για σκοπους οπως για να επωφεληθουν απο ολες της εξωτερικες ενεργειες της γης ,του ηλιου του νερου ,του αερα ,της υλης,του φωτος,που ολες οι ωφελιμες ενεργειες της φυσης ειναι 7.
Κι αν θελετε να δειτε πραγματικα.Και τα πουλια πετουν σε σχημα ν.Δηλαδη αριθμος 7.
Αν σας κινησα την περιεργεια η συνεχεια αυριο.Το μυστικο τετραγωνο η καινη η αλιως κοινη διαθηκη ειναι οι πυραμιδες.

hikmethomko
22-01-07, 16:00
Φιλοι μου εχω κανει ενα μικρο λαθακι.Οι πυραμιδες στον ισημερινο ειναι 4.Και 2 στους πολους μας κανουν 6.Ολες μαζι λειτουργουσαν για το κεντρο της γης.
Ας αρχισω τωρα την αποκαλυψη.Ξερετε αν δεν σας φερω καποια παραδειγματα δεν θα με πιστεψετε.Εν αρχη ειναι ολογος.Αρα πρωτα μαθαινουμε κατι βλεποντας το?μαθηματικα?
Και μετα γραφουμε η το ζωγραφιζουμε και μετα το προφερουμε.Ας υποθεσω οτι η γραφη στις πυραμιδες εγινε για τους τυφλους.Οταν ολοι λενε οτι ειναι νεκροταφεια εγω θα πω.Εν ειδα ουκ ειδα.
Λεμε...μεσα ειδα οτι δεν ειχα ξαναδει.
Ενα παραδειγμα.Ολοι ξερουμε το τσιρκο.Λοιπον εγω βαζω στοιχημα πως οτι γραψω στην συνεχεια οσο αστειο και αν θα σας φανει εσεις οι ιδιοι θα το υποστηριξετε 100 τις 100 οσο κι αν σας πω οτι αστειευτικα.
Το τσιρκο εχει σχημα κωνοειδες η πυραμιδοειδες.Ας πουμε συμβολιζει την πυραμιδα, την καινη η την κοινη δια θηκη, η την κιβωτο του νωε.Η κιβωτος του νωε ειχε απ ολα τα ζωντανα,οτι καταλαβατε καταλαβατε.Επειδη τωρα στις πυραμιδες που ηταν ολα αυτα που ειπα πιο πριν, τα ζωα που εκπαιδευονται στο τσιρκο
οι κλοουν που φορανε το ενα παπουτσι ασπρο το αλλο μαυρο ειναι που συμβολιζει τους κλωνους που μολις γενιωντουσαν ολοκληρωμενοι ανδρες οι γυναικες δεν λειτουργουσαν σωστα αλλα ακριβως οπως τα μικρα παιδια που κανουν οτι βλεπουν.Τα ρουχα που φορανε οι παρουσιαστες οι ζογκλερ και τα κοριτσια διαφορα χρωματα, συμβολιζουν τις στολες που φορουσαν οι δημιουργοι.Καλα μεχρι εδω ετσι?Οταν διαβαζουμε ιστορια βλεπουμε για μια αρωστεια που αναφερεται ως λεπρα.Οταν ενα σαιμποργκ εχει ληξει αρχιζει και αυτοκαταστρεφεται.
Υπαρχουν αυτη την στιγμη υπηρεσιες που με τα καινουργια τηλεφωνα κι αν εισαι συνδρομητης μπορουν να σε βοηθησουν σε οτι προβλημα κι αν εχεις.
Ενα παραδειγμα με το μαγικο λυχναρι.Αν καποιος βεδουινος βρει αυτο το τηλεφωνω καπου στην ερημο και κατα τυχη σκουπιζοντας το πληκτρολογησε, πως λεμε με ενα πληκτρο καλει αυτοματα την υπηρεσια παγκοσμιας βοηθειας οπου κι αν βρισκεται,και η υπυρεσια απαντησε πως εχει 3 επιλογες κι οχι ευχες.Τι θελω να πω.Ειναι μεγαλο λαθος να γεμιζουμε με ψεματα τα μυαλουδακια των παιδιων μας και να τους λεμε να πιστευουν σε θαυματα.Δεν ειναι καλλυτερα να τους λεμε την αληθεια οτι μπορει για να συμβει σε καποιον ενα γεγονος εντελως τυχαια η συμπτωματικα μπορει να εχουν πεθανει χιλιαδες κοσμος για καποια ανακαλυψη, η επειδη ανακαλυψε οτι η γη ειναι σφαιρικη η επειδη καποιος ανακαλυψε τις πυραμιδες και τον ελεγαν ΙΣΟΥ.
Οταν που λετε ο ΙΣΟΥΣ ανακαλυψε τις πυραμιδες, η διμιουργηθηκε μεσα στις πυραμιδες επομενο ειναι να ξεχωρισει απο τους αλλους ανθρωπους.Μην ξεχνατε ομως.Δεν ειναι προτιμοτερο να πιστευουμε καποια πραγματα με βαση την εποχη μας παρα να λεμε γεννηθηκε στην φατνη.

Φ...φως
Α...κορυφαιων
Τ...συνδεσμων
Ν...ναου
Η...ιδρυση.

Δηλαδη απο ενα δυνατο φως που βγηκε απο το μηχανημα που ηταν γεματο καλωδια κι ενωσεις.
Ξερετε ολοι λιγο πολυ οτι στις πυραμιδες ο φαραω παντα κραταει στο χερι του ενα κλειδι η κατι που μοιαζει σε κλειδι.Αυτο ειναι το κινητο τηλεφωνο.Εχετε δει την κουκουβαγια η αλλα πουλια,και αλλα διαφορα.
Λοιπον ο σταυρος συμβολιζει αεροπλανο.Το πουλι την πτηση.Κι εκεινο το παραξενο πραγματακι που μοιαζει σαν κλειδι ειναι
-..βασικη
Ι..αρχη
0..συμπαντος.
Σταυρος με την οριζοντια και την καθετη γραμμη συμβολιζει την βασικη αρχη.
Σε λιγο η συνεχεια.

Παν
23-01-07, 04:22
Δεν θελω να διακοψω τον ειρμο των σκεψεων σου, πριν δω μια γενικη εικονα ''του που το πας το θεμα?''... :confused:
... αλλα μηπως θα μπορουσες να μας πεις και που τα ξερεις οοοοολα αυτα τα πραγματα-αληθειες που αποκαλυπτεις??? Λεμε τωρα.. :rolleyes:

labros
23-01-07, 17:37
.... φαίνεται το θέμα.

Θα παρακαλούσα τον/την hikmethomko να μας δώσει περισσότερα στοιχεία, γιατί ειδικά εγώ είμαι στο σκοτάδι, χωρίς γατίσια μάτια.

hikmethomko
23-01-07, 21:23
Μαγκες χαιρετω.
Οταν λεω μυστικο του τετραγωνου μιλαμε για τις πυραμιδες. Οταν μιλουσα πριν 3με 4 χρονια για την αλφαβητο ηθελα να βοηθησω καποιους επιστημονες εδω στην ελλαδα που ασχολουνται
με τις πυραμιδες η με την χαμενη ατλαντιδα να μπορεσουν να δουν με αλλα ματια τις πυραμιδες και πολλα αλλα μυστικα που ενω βρισκονται μπροστα στα ματια τους δεν βλεπουν.
Καποιοι σπυλαιολογοι που νομιζουν πως τα εχουν δει ολα η τα ξερουν ολα, ενα θα τους πω.Μπαινοντας στην σπηλια μην ψαχνουν αλλη πορτα να βγουν αλλα ... ;) ;) τα μεγαλα κατορθωματα ειναι κατω απο τα οδοστρωματα... :confused: ;)
Που λετε φιλοι μου,οι πυραμιδες, οτι βλεπουμε στην επιφανεια της γης δεν ειναι τιποτα αλλο απο την σκεπη.Οτι βρηκανε μεσα τους τα μετεφεραν στις μυστικες βασεις τους οι εβραιοι κι οταν ο χιτλερ ενημερωθηκε για ολα τα μυστικα που κατειχαν οι εβραιοι που καποιοι τσιγγανοι οι γυφτοι που τους βοηθησαν επρεπε να βρεθουν και να καταστραφουν.
Ενα ειδος ορυκτου που ειναι αυτοφωτο κατι σαν το φωσφωρο που ανασυρθηκε απο τα βαθη της γης δωρο απο τους εγκατα στημενους του πυρινα και γι αυτο καποιες φυλες ακομα αγριες εχουν λατρειες σε πετρες που γιαλιζουν τσ τσ ...απο τοτε ακομα ρε παιδια κολημα που το εχουμε κι εμεις να μας αρεσουν οι πετρες.Λαθος μεγαλο κι ομως καποιοι χαζοι μεχρι και παντελονια που να μην σκιζονται εφτιαχναν για να μπαινουν
σκαβοντας στα νταμαρια να βρουν πετραδακια που γιαλιζουν.
Πετρα αυτοφωτη υπαρχει στην μεκκα μεσα στο κααμπε.Και δεν επιτρεπεται σε κανεναν να το δει.Υπαρχει και μια πετρα η ενα μεταλο που το εθιμο ειναι να την αγγιζουν ολοι.Οι τρουλοι στα τζαμια οι τρουλοι στην Αγια σοφια θα δειτε οτι το σχεδιο ειναι ιπταμενον δισκον.Αυτοι οι υπερεξελιγμενη φυλη που ειναι πολυ πιο αρχαιοι απο μας πανω στην γη εχει ερθει σε επαφη με ανθρωπους παρα πολλους κι οταν ξεγελαστει καποιος και μιλησει για αυτους του κανουν ζημια.Μεγαλη ζημια.
Στα καλα καθουμενα ο ανθρωπος που δεν κραταει τον λογο του και που τους μαρτυραει βλαστημα την ωρα.Γι αυτο και στις θρησκειες ..ου μαρτηρησεις..
Οταν λεμε στην θρησκεια μη βλασφημισεις ειναι γιατι οι δικες μας βλασφημιες μπορει να ειναι ονοματα των υπερεξελιγμενων οι ονοματα των θεων τους/Αν εχετε διαβασει το εγγραφο λακερτα αυτο που συνομιλει με καποιον απο την φυλη εκεινη που εχουν την μορφη ερπετου,το ονομα του ηταν ssssssshhhhaaaasssshhhhiiiiiiaaaakkkaaaassss, καπως ετσι.
Στην τουρκικη γλωσα αυτη η λεξη με εναν μικρο αναγραματισμο εχει νοημα ...αυτος που δεν αστειευεται, και διαβαζεται σακασιζ. Σε λιγο η συνεχεια.

hikmethomko
23-01-07, 22:20
Συνεχιζω.Αυτοι που λενε οτι βλεπουν σκιες η φαντασματα η οτι αλλο που δεν εξηγηται να ξερετε το ειδαν και δεν ειναι ψεμματα.Τι εννοω.Οπως εμεις εχουμε παιδια ετσι κι αυτη η φυλη εχει παιδια.
Οι στολες που φορανε η τα ρουχα τελος παντων, τους κανουν αορατους.Καμια φορα τα παιδια τους ξεστρατιζουν και τυγχανει να εμφανιζονται σε παιδια σε αγαθους κι οπου υπαρχει γλεντι χαλβας λαγανα αποκριες σατουρναλια οπου πεταν αητο και καλες αποκριες ρε παιδια. Κι επειδη απο αρχαιων χρονων καποιες χωρες ειχαν ερθει σε συμφωνια με αυτους οπως ακριβως γινεται και τωρα.Πριν τους παγκοσμιους πολεμους και πριν απο μεγαλους σεισμους.Σας λεει κατι αυτο?
Κι επειδη ξερουν οτι υπαρχουν δορυφοροι και για να μην εντοπιζονται οι εισοδοι και οι εξοδοι γινονται απο τα εγκατα της γης κοντα σε νεκροταφεια σε λιμνες και γκρεμους.Νερα ιδες? Συνηθως κοντα σε νερα ποταμια και σε μερη με πολλυ πρασινο και μακρια απο ανθρωπους κι αυτο για να μην μας τρομαζουν κι οχι επειδη μας φοβουνται.Αν θυμαστε την συνεντευξη η δεν θυμαμαι ακριβως μπορει να το διαβασα και στο περιοδικο STRANGE. Aς ειναι καλα οι κυριοι αυτοι που απο τοτε που κυκλοφορησε το περιοδικο πιστεψτε με οσοι νομιζαν κατα βαθος οτι αυτα που βλεπουν σαν σκιες οι αστερακια οι οτι παραξενο τωρα οσοι εχουν διαβασει το περιοδικο εχουν μεγαλυτερη πιστη στον εαυτο τους.Εκει που λετε ο Bob lazzard αναφερει πως οταν ηταν στην Αρεα 51 και χαζευε τα ufo που υπηρχαν στις πυραμιδες που τωρα ειναι αμερικης ελεγε πως οταν ηταν διπλα σε εναν απο τους κυριους που εργαζονταν εκει για μια δοση οπως χαζευε τα ufo με την ακρη του ματιου του ειδε πως η στολη που φορουσε ο διπλανος του αρχισε να αλλαζει μορφη σαν να εβλεπε συννεφα η κατι τετοιο τελος παντων,και λεω αυτο που πιστευα παντα,οχι μονο αορατοτητα αλλα και αναλογα την διαθεση του διπλανου τους αλλαζε και η στολη τους.
Και το περιοδικο ανεξηγητο δεν παιζεται,κι αυτο το περιοδικο λεει αληθειες.Παιδια παρασυρθηκα και σε λιγο πρεπει να ζητησω και φραγκα απο τους εκδοτες των περιοδικων.Στο θεμα μας στο θεμα μας.
Τωρα μερικοι θα αναρωτιεστε τι θελει αυτη η φυλη των υπερεξελιγμενων εδω στην γη και δεν ξαναγυριζει στην πατριδα της.Αντε πες το στον ελληνα που ειναι στην αμερικη και κανει
τα παντα να μαζεψει χρηματα για να σπουδασει ο γιος η η κορη και καποτε να ερθει εδω στην ελλαδα και να εκδικηθει αυτους που εξαιτιας τους ξενητευτικε κι οταν μπει στην βουλη κανει παιχνιδι...Καταλαβαμε?Κι αν δεν τα καταφερει ετσι ολο και καποιος αγωνας ποδοσφαιρου θα γινει ,κι ολο και θα βρει την ευκαιρια να του σπασει το αυτοκινητο η να του καψει το σπιτι...καταλαβαμε? Πως λοιπον οταν εμεις οι μαλακες που μας εδειξαν την πιο ξευτιλησμενη τεχνολογια τους πεσαμε θυματα και τους βοηθαμε να φτιαχνουν υπογεια εργαστηρια ετσι ωστε να γυρισουν πισω στην πατριδα τους και να εκδικηθουν η αν ερθουν να τους ψαξουν να ειναι ετοιμοι και με την βοηθεια μας βεβαια.Τωρα να σας πω και το καλο.Επειδη δημιουργησαν εμας διωχτηκαν απο τον παραδεισο. :cool: :confused:

melian
23-01-07, 23:36
Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω από την αρχή αυτού του ποστ είναι που τα ξέρεις εσύ όλα αυτά; Σου τα είπανε κάποιοι, τα διάβασες κάπου, τα ονειρεύτηκες... έτσι για να δώσεις μια ιδέα και σε εμάς τους αδαείς βρε παιδί μου. :rolleyes:

Old cave-dinosaur
24-01-07, 10:19
....Έλεος !

Μ' αρέσει πολύ κι' εμένα η σιγουριά του Hikmethomko για τα λεγόμενα/γραφόμενά του.
Μόνο τι νούμερο παπούτσι φοράνε (..αν φοράνε) οι υπερεξελιγμένοι υποχθόνιοι, δεν ξέρει με βεβαιότητα. :D

Και, επειδή αναφέρθηκε σε σπηλαιολόγους που "νομίζουν οτι τα ξέρουν όλα", θεωρώ οτι -προσωπικά- στα σπήλαια κλπ υπόγεια, ΝΑΙ, τα έχω δει ΟΛΑ, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω με τον Hikmen..κλπ, αλλά, για καλό και για κακό, να ψάξω να βρώ κι' εγώ ο ταλαίπωρος καμιά "είσοδο" προς τα κάτω, σε πυραμίδα, σε κανα νεκροταφείο, λίμνη, ή όπου αλλού με φωτίσει ο γιαραμπής !

(..Πράγματι, ψάχνω ακόμη για παντελόνια κλπ που δεν θα σκίζονται όταν τρυπώνω σε τρύπες 25 cm :mad: )

"Ξερόλας" γερο-σπηλαιολόγος :eek:

teoilio
24-01-07, 10:46
Ρε φίλε Hikmethomko οφείλω να ομολογήσω πως ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που μας λες αλλά προσπάθησε αν είναι δυνατόν να γράφεις με μία συνέχεια και να οργανώνεις κάπως τις σκέψεις σου γιατί δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω όσα γράφεις...

KANE
24-01-07, 13:12
Σε hikmethomko,

Anyway, δεν ξέρω αν πραγματικά έχεις άγνοια της έννοιας "θρύλος" και κάθεσαι και χάφτεις ότι σου πλασάρουν, η απλά μπήκες εδώ για να την πεις στους σπηλαιολόγους. Το σίγουρο είναι πως αυτά που λες, και με τον τρόπο που τα λες φαντάζουν τουλάχιστον παιδικά. Δεν ξέρω που θα φτάσει (εάν θα φτάσει) η κουβέντα, από εμένα πάντως, το θέμα όπως έχει διαμορφωθεί είναι πέρα για πέρα γραφικό.

SecretAngel
25-01-07, 10:34
Προσπαθω κι εγω να παρακολουθησω τα λεγομενα του φιλου μας του hikmethomko, αλλα ομολογω πως ειναι η πρωτη φορα που διαβαζω πανω απο μια φορα αυτα που γραφει για να βγαλω νοημα...και παλι μεσες ακρες ''πιανω'' και κατα καποιο τροπο νιωθω ηλιθια :( .Εκεινο που θα ηθελα να παρατηρησω ειναι πως: Φ...φως
Α...κορυφαιων
Τ...συνδεσμων
Ν...ναου
Η...ιδρυση. Τι εννοεις με Α...κορυφαιων;; Τ...συνδεσμων;; Η...Ιδρυση;;;....καλα...το Φ ειναι το πρωτο γραμμα του ..Φωτος και το Ν το πρωτο του Ναου . Τα υπολοιπα που κολλανε ακριβως; Οπως επισης να ρωτησω σε ποιες ακριβως θρησκειες βρισκουμε το.. ΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΣΕΙΣ..οπως γραφεις;; γιατι εγω σε μια θρησκεια που ξερω, γνωριζω το ΟΥ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΣΕΙΣ...που εχει διαφορετικη εννοια.Αυτα προς το παρον
Ευχαριστω.

hikmethomko
25-01-07, 18:38
Φιλε τζουνιορ μεμπερ,κανε λιγη υπομονη και θα δεις οτι δεν θα σου πω εγω που το παω τοθεμα αλλα μονος σου θα βγαλεις συμπερασμα .Εγω θα σου δωσω μονο το φως αλλα εσυ θα κρινεις που θα πας μεσα στο σκοταδι .Γιατι βλεπεις πρεπει να εχεις χασει τον δρομο σου για να περνας απο τα λημερια μας.

Φιλε παν. Το εγγραφο λακερτα το διαβασα στο φοοοοορουμ, τα περιοδικα βριθουν απο αληθειες,το αν θα τα ανακαλυψεις αναλογα τι κοιτας η τι ψαχνεις να βρεις.
Αν σου πω τωρα τα βιβλια που εχω διαβασει δεν πιστευω να το κανεις.Και αν τα διαβασεις μπορει εσυ διαφορετικα να τα αντιληφθεις.Ενα παραδειγμα.Στο βιβλιο η συντελια του κοσμου γραφει σε μια παραγραφο οτι την μερα εκεινη οσοι κοιμουνται κατω απο το χωμα θα βγουν να περπατησουν πανω στην γη.
Τριτη εναλακτικη λυση,και αν ξερεις απο λιακοπουλο αυτον της νασα και τα βιβλια και οτι εχει σχεση με ανεξηγητο.

Αυτο ακριβως φιλε λαμπρος.Αυτα που γραφω ειναι για να δεις,ετσι απλα.Οσο για τα ματια της γατας...σε λιγο θα σε παω τοσο ψηλα που θα βλεπεις σαν αητος.

Αν μου τα εχουνε πει καποιοι?Οχι.πΟΥ τετοια τυχη.Τα διαβασα, ομως οχι οπως σας τα περιγραφω.Κι εγω αδαης ημουν ρε φιλε μελιαν,οσο για την ιδεα που θες να σου δωσω,οταν θα σου δειχνει καποιος το φεγγαρι μην κοιτας το δαχτυλο αλλα το φεγγαρι.ΤΟ Παραμυθι με τον βασιλια θα σου στειλω με e mail.

Edited by Apan@Samos:
Ενοποιήση πολλαπλών δημοσιεύσεων

Old cave-dinosaur
25-01-07, 20:09
...Έχετε υπόψη σας τον οίστρο ; :eek:

Μας εξόντωσε όλους ! :(

Τόσες εκατοντάδες έγκυρες ;) πληροφορίες, συγκεντρωμένες...

Ένα μόνο έχω να πω: ΕΥΓΕ !!

melian
25-01-07, 22:05
Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας από εμάς εδώ μέσα μπορεί να αρχίσει να αραδιάζει ότι του κατέβει από το κεφάλι αλλά δε το κάνει γιατί σέβεται τουλάχιστον τους υπολοιπους. Και εγώ έχω διαβάσει χίλια δυο βιβλία αλλά με τίποτα δε θα ισχυριζόμουνα ότι βρήκα απάντηση σε όλα. Και ποσο μαλλον αν αυτά ήταν βιβλία του Λιακόπουλου. :D

Αν έχεις κάτι να πεις πες το. Αλλιώς σε τι ωφελούν οι βαρύγδουπες δηλώσεις; Όπως είπε πολύ σωστά πιο πριν και ο Kane το συγκεκριμένο θέμα έχει γίνει πολύ γραφικό...

hikmethomko
25-01-07, 23:00
Αν ειμαι σιγουρος φιλε μου σπυλαιολογε οχι,οχι.Στην εποχη μας δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα.,
Μεγαλε, καποιες φυλες ανα τον κοσμο μεσα στην ζουγκλα δεν φορανε ουτε καλτσες ουτε ρουχα.Γιατι?Ενω εμεις που ειμαστε σε ασφαλτο κι οχι σε αγκαθια μεχρι και μποτες φοραμε.Οσο για τους υπερεξελιγμενους εδω αυτους δεν βλεπουμε τα παπουτσια τους θα δουμε?
Δεν λεω μπορει να παρεξηγησες οτι ειπα,ζητω συγνωμη αλλα ....δεν τα εχεις δει ΟΛΑ.Αν διαφωνεις μαζι μου, σσσσ εεε που λες σε λιγο θα παραμιλας.Μην ξεχνας οτι βρισκουν οι αρχαιολογοι και εσεις απο κατω μας ηταν.Αληθεια εσυ γιατι μπαινεις στις σπηλιες?Μου λες σε παρακαλω τι θα πει γιαραμπης.Οχι τιποτα αλλα για να δεις οτι δεν τα ξερω και ολα.Αν ψαχνεις παντελονια θα παρεις μπλου τζιν αμεριψανικα κι οχι δεμι η ιμιτασιον.Μην ξεχνας τους αμερικανους πως πλουτισαν.
Κι οσο για αυτο που λες οτι τρυπωνεις σε 25 cm, εδω που δεν ζοριζεσαι καθολου....... και μπορει να μην πας αλλη φορα στο μαναβικο για τσιγαρα αλλα στο περιπτερο.
Αντε οι θρυλοι ειναι ψεμματα του κοσμου, Και οι μυθοι αλλο ψεμα ,αρα στο σχολειο μας μαθαινανε ψευτικα πραγματα.
Φιλε μου επειδη θα αρχισω να αναλυω καποια πραγματα και για να μην με διακοπτετε, ΘΕΟΛΟΓΙΑ, μη ΘΕΟΛΟΓΙΑ Η μυθολογια αρα.....ειμαι κι εγω ενας ψευτης. Και λιγο χιουμορ.Γραφικο ειναι σιγουρα ,κι οχι κινηματογραφικο.Δες RESIDENT EVIL 1 KAI 2.Εκει θα σου λυθουν καποιες αποριες για τον μινοταυρο για τον λαβυρινθο και την ταινια το ΝΗΣΗ.Και για να αρχισω να σας λεω ολη την αληθεια περιμενω τον κυριο
συντονιστη του φορουμ να μου απαντησει στο e mail που του εστειλα.

Ας αρχισω τωρα γιατι απ οτι καταλαβα σε λιγο θα φαμε και ξυλο. :
Ειμαστε που λετε ολοι εμεις του φορουμ πανω σε ενα βουνο. Εσεις με τα μουσικα οργανα η αλιως με τις αρπες που τις βαζουμε για φτερα αν θυμαστε?Στο βουνο που λετε εχουμε και το πιανο αλλο μουσικο οργανο.Εγω θα το πω στελθ.Εχουμε και τον μαεστρο που θα διευθυνη την ορχηστρα η τους, εγω λεω ιπταμενους.Δες μυθολογια ικαρος δαιδαλος.
Οταν σηκωνει τα χερια ο μαεστρος για να ξεκινησει η ορχηστρα δηλαδη να φορεσουν τα φτερα η της αρπες ξεκιναει ο μαεστρος και τους δειχνει πως να πετανε .Επειδη βιαζομαι να ξεκινησω για της πυραμιδες προσπαθω να καταφερω οσο το δυνατον γινεται να σας κανω να δειτε ολα αυτα που λεω η που θα πω ,με αλλο ματι. Να με συγχωρειτε που σας ταλαιπωρησα αλλα δεν θα βγειτε χαμενοι.Ακριβως μετα απο αυτα που γραφω θα γραψω για τα μυστικα.

Old cave-dinosaur
26-01-07, 13:52
..Παραδίνομαι !

Αποσυντονίστηκα πλήρως. :eek:

..Αναμένω συγκλονιστικές αποκαλύψεις... :confused:

ΥΓ: "Γιαραμπής - Yarrabi": θεός στην τούρκικη γλώσσα.

Γερο-σπηλαιολόγος :cool:

Μιχάλης
26-01-07, 15:14
Δυστυχώς, φίλε μου, νομίζω πως η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί και νομίζω πως μάταια θα περιμένει κανείς τις "αποκαλύψεις". Τρεις σελίδες δημοσιεύσεων και αρκετή υπομονή εκ μέρους του συντονισμού δεν στάθηκαν ικανές για δημοσιεύσεις με στοιχεία, επιχειρήματα και τα λοιπά. Το θέμα δεν έχει να προσφέρει τίποτα και ως εκ τούτου κλειδώνεται.