Επιστροφή στο Forum : Πως μπορουμε να δυναμώσουμε την αυρα μας?
michalis onoufriou
27-01-07, 12:56
πως μπορουμε να δυναμωσουμε την αυρα μας? και να την κρατουμε δυνατη?
υπαρχει καπoια μεθοδος η κατι που μπορουμε να κανουμε?
Απο beetlejuice: Φιλε Μιχαλη εκανα επεμβαση στο μηνυμα σου μιας και η συντριπτικη πλειοψηφια των λεξεων που χρησιμοποιησες δεν ηταν σωστα ορθογραφημενες. Για να το διορθωσεις μπορεις να βαζεις τα κειμενα σου στο λεξικο του Word πριν κανεις δημοσιευσεις εδω
πως μπορουμε να διναμοσουμε την αυρα μας? και να την κρατουμε δινατη?
ιπαρχη καπια μεθοδος η κατι που μπορουμε να κανουμε?
Φίλε Μιχάλη... αυτό που ρωτάς, όπως καταλαβαίνεις δεν είναι καθόλου εύκολο να απαντηθεί μέσα από ένα forum. Και φυσικά κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα ερχόταν να σου πει "πρέπει να κάνεις αυτό, αυτό κι αυτό". Έτσι δεν είναι;:)
Μόνος σου πρέπει να ψάξεις το θέμα, πάνω στο οποίο υπάρχουν πολύ ωραία και χρήσιμα Links και στο google. Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι για ένα βιβλίο που έχω διαβάσει και το έχω αναφέρει πάρα πολλές φορές μέσα εδώ (αυτοί που το έχουν δει τόσες φορές θα αρχίσουν να με βρίζουν :p) είναι η Ουράνια Προφητεία του James Redfield. Το βιβλίο αυτό, συνοδεύεται και από τον Οδηγό Των 9 Επιγνώσεων, όπου θα βρεις τα "πρακτικά" θέματα περί ενέργειας, αύρας, κλπ. Έχω διαβάσει αρκετά βιβλία πάνω σε αυτά τα θέματα, αλλά μόνο αυτό θεωρώ ότι αξίζει πραγματικά και δεν περιορίζεται σε ένα μόνο θέμα, ώστε να σε κουράσει. (Πολύ διαφήμιση! χμμμ...)
Δεν μπορώ να βοηθήσω αλλιώς... συγγνώμη.:(
Κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να κρατάμε την αύρα καθαρή και να συντηρούμε την διάυγειά της, είναι να απελευθερωθούμε από αρνητικά συναισθήματα, ειδικά από αυτά που διατηρούμε καιρό και τα οποία δημιουργούν μπλοκαρίσματα. Φυσικά πολλές από τις ασθένειές του υλικού μας σώματος επίσης, οφείλονται στα μπλοκαρίσματα αυτά.
Ας απελευθερώσουμε τον θυμό μας, αφήνοντας ταυτόχρονα ελεύθερους από το πεδίο μας τους ανθρώπους προς τους οποίους στέφεται αυτός. Επίσης ας συγχωρησουμε τον εαυτό μας, ανθρώπους ή και καταστάσεις, τα οποία μας κρατούν εγκλωβισμένους σε θυμό και μνησικακίες, τα οποία αποτελούν τοξικά συναισθήματα. Αληθινά δηλητήρια για το αυρικό μας πεδίο αλλά και το υλικό σώμα.
Επίσης, τα χημικά φάρμακα, όταν λαμβάνονται συχνά και σε αρκετές ποσότητες δημιουργούν γκρίζες ζώνες στην αύρα. Δεν γνωρίζω εάν εμπιστεύεσαι την ομοιοπαθητική, προσωπικά θα την πρότεινα.
Δεν γνωρίζω εάν γνωρίζεις για τα τσάκρας (τα ενεργειακά κέντρα του σώματός μας). Υπάρχουν τρόποι καθαρισμού των τσάκρας, πράγμα που βοηθάει σε μια αύρα διαυγή.
Πρωτίστως όμως, αυτό που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να απομακρύνεται όσο είναι δυνατόν από αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις, βάζοντας στη θέση τους θετικές, μεγαλειώδεις, σκέψεις και δράσεις που αξιώνουν τον άνθρωπο και τις δυνατότητές του. :)
Χμμ... Εγώ πάλι σου προτείνω, πριν ξεκινήσεις με αυτό, να αρχίσεις να κόβεις το κρέας. Για να καταφέρεις να κρατήσεις δυνατή την αύρα σου, πρέπει πρώτα από όλα να έχεις τη δύναμη να τρως μόνο λαχανικά και σαλάτες. Μόνο έτσι ενισχύεται η αύρα.
Αν και είναι αλήθεια αυτό που σου λέω, στη συγκεκριμένη περίπτωση το λέω κάπως "ειρωνικά", διότι φίλη Nirvana, είναι λάθος να γεμίζουμε με πληροφορίες το μυαλό κάποιου. Ο καθένας μπορεί να μπει και να πει 1500 διαφορετικά πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος για να εχνισχύσει την αύρα του, κάνοντας τον φίλο μας Μιχάλη να μπερδευτεί και να κάνει λανθασμένες κινήσεις τελικά. Ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί σε τέτοια θέματα... Διότι αν ο ίδιος δεν ψάξει, δεν πειραματιστεί πρακτικά πάνω σε όσα έμαθε μόνος του, τότε δεν καταφέρει τίποτα τελικά. Θα μπορούσες να του προτείνεις κάποιο βιβλίο για παράδειγμα ή μια σειρά από τεχνικές για τις οποίες είσαι βέβαιη, δίνοντας όμως πολλές λεπτομέρειες ώστε να μην πέσει σε λάθη. Απλή και ταπεινή μου γνώμη! :)
Χμμ... Εγώ πάλι σου προτείνω, πριν ξεκινήσεις με αυτό, να αρχίσεις να κόβεις το κρέας. Για να καταφέρεις να κρατήσεις δυνατή την αύρα σου, πρέπει πρώτα από όλα να έχεις τη δύναμη να τρως μόνο λαχανικά και σαλάτες. Μόνο έτσι ενισχύεται η αύρα.
Αν και είναι αλήθεια αυτό που σου λέω, στη συγκεκριμένη περίπτωση το λέω κάπως "ειρωνικά", διότι φίλη Nirvana, είναι λάθος να γεμίζουμε με πληροφορίες το μυαλό κάποιου. Ο καθένας μπορεί να μπει και να πει 1500 διαφορετικά πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος για να εχνισχύσει την αύρα του, κάνοντας τον φίλο μας Μιχάλη να μπερδευτεί και να κάνει λανθασμένες κινήσεις τελικά. Ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί σε τέτοια θέματα... Διότι αν ο ίδιος δεν ψάξει, δεν πειραματιστεί πρακτικά πάνω σε όσα έμαθε μόνος του, τότε δεν καταφέρει τίποτα τελικά. Θα μπορούσες να του προτείνεις κάποιο βιβλίο για παράδειγμα ή μια σειρά από τεχνικές για τις οποίες είσαι βέβαιη, δίνοντας όμως πολλές λεπτομέρειες ώστε να μην πέσει σε λάθη. Απλή και ταπεινή μου γνώμη! :)
ΑΧ Βρε Μικα! Εγραψα ένα σωρό πραγματάκια και μου σβύστηκαν! Και δεν είναι η πρώτη φορά που μου το κάνει αυτό ο υπολογιστής.
Θα πώ ξανά λίγα.
Οταν κάποιος ρωτάει για κάτι, σημαίνει πως ήρθε η ώρα να μάθει.
Έφ' όσον έχω πληροφορίες σχετικά με αυτό που ενδιαφέρει κάποιον και ο οποίος έχει φτάσει να ρωτησει γι αυτό, δεν βρίσκω λόγο να τις αποκρύψω.
Ο ερωτών, δεν υποχρεούται να ενδώσει σε όλες τις πληροφορίες τις οποίες θα λάβει, είτε από εδώ μέσα είτε από βιβλιογραφία.
Πιστεύω πως ο άνθρωπος διαθέτει κρίση και διάκριση.
Λες "εάν ο ίδιος δεν ψάξει.....". Μα, αυτό που κάνει εδώ τι είναι? δεν ψάχνει ο ίδιος? Μπήκε στο φόρουμ, άνοιξε τόπικ για να ρωτήσει αυτό που θέλει.
Επιφυλακτική ειμαι Μίκα με την προσφορά πληροφοριών, μόνον όταν ο απέναντί μου δεν έχει ρωτήσει για κάποιο θέμα, δηλ. όταν δεν είναι έτοιμος να αφομοιώσει τις σχετικές πληροφορίες.
Του πρότεινα μια σειρά από τεχνικές για τις οποίες είμαι βέβαιη (δεν ξέρω τι σε κάνει να αμφιβάλλεις), και που με τις οποίες μόνο να πειραματιστεί πρακτικά μπορεί. Αλλιώς δεν αποδίδουν!
'Οταν προτείνουμε σχετικές μεθόδους και τεχνικές, δεν δίνουμε λεπτομέρειες.
Ο καθένας θα τις προσεγγίσει και θα τις προσαρμόσει στην δική του ιδιοσυγκρασία και εντάσσοντάς τις μέσα στην δράση του, θα αποκτήσει βήμα-βήμα την εμπειρία τους.
Του πρότεινα μια σειρά από τεχνικές για τις οποίες είμαι βέβαιη (δεν ξέρω τι σε κάνει να αμφιβάλλεις), και που με τις οποίες μόνο να πειραματιστεί πρακτικά μπορεί. Αλλιώς δεν αποδίδουν!
Αν και συμφωνώ με όσα πιο πάνω είπες και που δεν έχω επισυνάψει στο μήνυμα, νομίζω ότι καταρχήν δεν αναφέρθηκες σε τεχνικές. Την άποψή σου είπες, με την οποία μάλιστα συμφωνώ και το ανέφερα και πιο πάνω σε μήνυμά μου, αλλά όχι τεχνικές. Τεχνική είναι η διαδικασία που θα αναφέρεις και θα αναλύσεις, ώστε να προχωρήσει το εν λόγω άτομο σε αυτό που του προτείνεις. Του είπες να διώξει κάθε αρνητικό "στοιχείο"... Μα πώς θα το κάνει ο άνθρωπος αυτό; Και εδώ είναι που έρχονται όσα προείπα... εδώ ακριβώς έρχεται η σύγχιση, στην οποία κανείς μέσω ενός forum δεν μπορεί με βεβαιότητα να δώσει μια λύση. Κι εγώ μπορώ να του πω να κάνει διαλογισμό για να διώξει τις αρνητικές σκέψεις... Πώς θα τον κάνει όταν υπάρχουν διάφορες τεχνικές για αυτό και ο καθένας λέει ό,τι να'ναι; Αυτό εννοώ... Ελπίζω να καταλαβαίνεις...
'Οταν προτείνουμε σχετικές μεθόδους και τεχνικές, δεν δίνουμε λεπτομέρειες.
:eek::p Νομίζω ότι και εσύ αν ξανά διαβάσεις αυτή την πρότασή σου θα διαφωνήσεις...
Ο καθένας θα τις προσεγγίσει και θα τις προσαρμόσει στην δική του ιδιοσυγκρασία και εντάσσοντάς τις μέσα στην δράση του, θα αποκτήσει βήμα-βήμα την εμπειρία τους.
Σε αυτό δεν έχω να κάνω σχόλιο. Και δεν ξέρω γιατί το επισύναψα αφού συμφωνώ:p... Απλά αυτά τα μεταφυσικά ζητήματα είναι λίγο περίεργα και συνεχίζω να πιστεύω ότι θέλει προσοχή τι λέμε και πώς. Καλό θα ήταν για τον ίδιο, αφού ακούσει και μελετήσει, έπειτα, στο πρακτικό μέρος, να έχει κάποιον κοντά του ως "καθοδηγητή"...
Κοίτα Μικα..
Του έδωσα του ανθρώπου δύο βασικά πρώτα βήματα. Εάν και εφόσον έδειχνε ενδιαφέρον θα προχωρούσαμε σε περαιτέρω αναλυτικές προτάσεις.
Πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει δηλαδή?
Φυσικά είναι καλό να έχει κανείς καθοδηγητή. Αυτό δεν μας αποκλείει το ενδεχόμενο να ανταλάσσουμε πληροφορίες.
Εάν σου φάνηκε πως δεν επέλεξα με μέγιστη προσοχή τα λόγια μου μιλώντας στον άθρωπο, θέλω να σου πω ένα ευχάριστο: ήταν ιδέα σου!
αυτά απο μένα.-
Παρεκκλίναμε έτσι κι αλλιώς από το κύριο θέμα του θρέντ.
Εάν σου φάνηκε πως δεν επέλεξα με μέγιστη προσοχή τα λόγια μου μιλώντας στον άθρωπο, θέλω να σου πω ένα ευχάριστο: ήταν ιδέα σου!
αυτά απο μένα.-
Παρεκκλίναμε έτσι κι αλλιώς από το κύριο θέμα του θρέντ.
Δεν θα εκλάβω το μήνυμά σου ως προσβλητικό, γιατί δεν με απασχολεί. Άλλωστε όπως έχω δηλώσει, η φαντασία μου πάντα οργιάζει, οπότε γιατί να μην ήταν ιδέα μου όλα αυτά!!! :D Ούτε θα απαντήσω επί του θέματος ξανά, διότι αν για εσένα, το να εκφράζονται αντίθετες απόψεις από τις δικές σου, σημαίνει ότι πρέπει να νευριάζεις ή ότι βγαίνουμε εκτός θέματος (αν και μιλούσαμε για το πρακτικό ζήτημα του θέματος που άνοιξε ο φίλος μας), τότε παραιτούμαι από μια ανούσια και χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα συζήτηση μαζί σου.
Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη από τους συντονιστές που το τελυταίο μου Post μετατράπηκε σε chat
Δεν θα εκλάβω το μήνυμά σου ως προσβλητικό, γιατί δεν με απασχολεί. Άλλωστε όπως έχω δηλώσει, η φαντασία μου πάντα οργιάζει, οπότε γιατί να μην ήταν ιδέα μου όλα αυτά!!! [/i][/b]
Αφού ζητήσω κι εγώ συγνώμη απο τους συντονιστές, θέλω να σου πω Μικα πως δεν θα έπρεπε να εκλάβεις την κουβέντα μου ως προσβολή. Ημουν κυριολεκτική σε αυτό που σου είπα: Εάν είχες πιστέψει πως δεν πρόσεξα όταν απαντούσα στον φίλο μας, εάν πίστεψες πως αλόγιστα έγραψα ό,τι μούρθε πρώτο στο μυαλό, σου είχα μια ευχάριστη απάντηση: πως αυτό ήταν ίδέα σου και δεν αναποκρινόταν στην πραγματικότητα! Πίστεψα πως το θαυμαστικό είχε κάνει τη διαφορά. Θα έπρεπε να βάλω και την φατσούλα που κλείνει το μάτι μαλλον...
Και, θεώρησα πως παρεκκλίναμε απο το θέμα, διότι η ερώτηση του τόπικ, δεν ήταν: " Μπορούμε να δίνουμε πληροφορίες γι αυτά τα λεπτά θέματα?".
dragoness_crysta
27-01-07, 20:20
Συγχωρηστε μου την αγνοια περι του θεματος αλλα τι σχεση εχει η διατροφη και μαλιστα το κρεας με την ενδυναμωση της αυρας???
πως μπορουμε να δυναμωσουμε την αυρα μας? και να την κρατουμε δυνατη?
υπαρχει καπoια μεθοδος η κατι που μπορουμε να κανουμε?
Συγχωρηστε μου την αγνοια περι του θεματος αλλα τι σχεση εχει η διατροφη και μαλιστα το κρεας με την ενδυναμωση της αυρας???
Θα σας παρακαλούσα να συνεχίστει η κουβέντα σχετικά με τα πιο πάνω ερωτήματα ...
Αφού ζητήσω κι εγώ συγνώμη απο τους συντονιστές
Δε τίθεται θέμα συγνώμης μιας και η ουσία των ποστς σας αλλά και όλη η συμπεριφορά και των δυο σας στην κοινότητα είναι κάτι παραπάνω από θετικές, αλλά μη ξεχνάτε και τη χρησιμότητα των π.μ.
Κυρίως για τέτοιου είδους ζητήματα υπάρχουν :) .
Φιλικά :)
dragoness_crysta
28-01-07, 13:32
Η mika προσφερθηκε να μου δωσει μια απαντηση στην απορια μου και θελησα να το δημοσιευσω γιατι μου φανηκε πολυ ενδιαφερον...
Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί, με βιταμίνες, πρωτεϊνες και τα σχετικά. Θα μου πεις "και τα ζώα"... σωστά! Αλλά το κρέας (κάτι που υποστηρίζει και η θρησκεία μας (γι'αυτό και η νηστείες=κάθαρση ψυχής) και οι διαιτολόγοι και οι σχετικοί με διαλογισμό και αύρα κλπ κλπ) δεν προσφέρει όσα προσφέρουν τα λαχανικά. Τα δέντρα, τα φυτά, τα φρούτα, τα λαχανικά... είναι πηγή ενέργειας εκ φύσεως. Οπότε, όταν θες η αύρα σου να έχει χρώματα και να είναι έντονη, πρέπει να μπεις σε μια διαδικασία να τρως λαχανικά. Αυτό είναι καλό και για την υγεία σου.
Όταν βρισκόμουν στο πρακτικό μέρος όσων είχα διαβάσει και όντας μαζί με άνθρωπο εμπιστοσύνης που ήξερε πως να κάνει σωστά την πρακτική μεριά όλων αυτών, έτρωγα μόνο σαλάτες. Στην αρχή όχι... και αυτό γιατί θέλαμε να συγκρίνουμε τις αύρες. Τον πρώτο καιρό έτρωγα ό,τι τρώω κάθε μέρα... Η αύρα δεν ήταν έντονη και μάλιστα ήταν αρνητική!!! Όταν περάσαμε στην κατάλληλη διατροφή με λαχανικά, η αύρα έγινε έντονη και ευδιάκριτη και φυσικά μπορούσα πολύ πιο εύκολα να δω την αύρα τη δικιά μου και άλλων, να κάνω διαλογισμό, μεταφορά σκέψεων, επικοινωνία πομπού-δέκτη σε στάδιο τηλεπάθειας και πολλά άλλα.
Είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να ξέρει ένας άνθρωπος προτού ξεκινήσει να βλέπει και να πειραματίζεται με την αύρα του. Μα πάρα πολλά! Θέλει υπομονή, θέληση, δύναμη, πίστη, όρεξη, ενέργεια και ένα σωρό άλλα που η φίλη Nirvana αρνείται και δεν θέλει να καταλάβει τι ακριβώς εννοώ.
Η απορια μου ειχε και συνεχεια καθοτι πιστευω πως τα λαχανικα δεν εχουν ολες τις πρωτεινες που μπορει να προσφερει το κρεας.
Η απαντηση της:
Καλημέρα. Η απορία αυτή παραπέμπει περισσότερο σε δίαιτα και όχι στο τι πρέπει να κάνεις για την αύρα. Γιατί στην αύρα δεν χρειάζεται να τρως έτσι επ'άπειρον. Αρκεί τόσο ώστε να δεις τη διαφορά, εκτός αν θες να έχεις συνέχεια "super" αύρα :p. Εγώ ας πούμε δεν τρώω λαχανικά πια.
Αλλά πέρα από αυτό, είναι πράγματι αλήθεια ότι το κρέας είναι πολύτιμο για τον οργανισμό. Ωστόσο, ο Θεός μας έφτιαξε έτσι, ώστε να μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτό, όντως πολύ γεροί. Μπορείς δηλαδή να τρως μόνο λαχανικά -ακόμα και για μια ζωή- και να έχεις περισσότερες αντοχές από έναν άνθρωπο που τρώει τα πάντα. ΟΜΩΣ... έχε στο νου σου κάτι σημαντικό... ότι αν αποφασίσεις να μην τρως κρέας (διαιτιτικά μιλώντας τώρα), μπορείς άνετα να το αντικαταστήσεις από ψάρι (πολύ καλύτερο το κρέας του), από κοτόπουλο, από γαλοπούλα ή και από ελάχιστη ποσότητα μπιφτεκιών.
Αυτά νομίζω είναι αρκετά και φαντάζομαι και χρήσιμα. Αλλά μην σε δω να πέφτεις σε καμιά τρελλή διατροφή σαν αυτή... να τρως κανονικά και άσε την αύρα. Γιατί, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω (αν πιστεύεις σε όλα αυτά)... πριν από ένα χρόνο σχεδόν βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι μετά από πολλά πειράματα που έγιναν, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αύρα ΔΕΝ υπάρχει... Κρίμα...
θεωρησα αυτες τις πληροφοριες πολυ καλες... :)
Drogoness- Crysta, σχετικά με την αποφυγή βρώσης κρέατος όπως σωστά ελέχθη απο τη Μίκα, έχω να σου πω κι εγώ τα εξής. Οι τροφές είναι αποτέλεσμα (όπωςκαι ό,τι δήποτε "υλικό"), δονήσεων.
Τα ζώα, κάτω απο τις συνθήκες που εκτρέφονται και σφαγιάζονται, βιώνουν έντονη ανησυχία, φόβο και πανικό. Εμείς βάζοντας το κρέας τους στον οργανισμό, εισάγουμε τις δονήσεις των συναισθημάτων αυτών. Εισάγουμε την δόνηση του φόβου και του πανικού τους. Επειδή τα συναισθήματα αυτά, εκπέμπουν σε χαμηλές δονήσεις, δημιουργούν αύρα δονητικά χαμηλή.
Μικα, μη με λες Νιρβάνα σε παρακαλώ.
dragoness_crysta
28-01-07, 14:45
Πολυ ενδιαφερουσα αποψη....θα το εχω υποψη μου nirava ευχαριστω....αλλα...
εχω να προσθεσω και κατι για τα λαχανικα...με αυτα που τα ταιζουμε και αυτα, φυτοφαρμακα, στη συνεχεια αλλα συντηρητικα, η που επιταχυνουμε εσκεμμενα την αναπτυξη τους, δεν επηρεαζονται και αυτα αρνητικα?
Πολυ ενδιαφερουσα αποψη....θα το εχω υποψη μου nirava ευχαριστω....αλλα...
εχω να προσθεσω και κατι για τα λαχανικα...με αυτα που τα ταιζουμε και αυτα, φυτοφαρμακα, στη συνεχεια αλλα συντηρητικα, η που επιταχυνουμε εσκεμμενα την αναπτυξη τους, δεν επηρεαζονται και αυτα αρνητικα?
Οπωσδήποτε είναι επιβαρυντικά στοιχεία για τον οργανισμό. Κατά καιρούς εμφανίζονται κάποιοι ειδικοί και αναφέρουν σωματικά προβλήματα που οφείλονται σε χημικά και συντηριτικά τροφίμων.
Αν υπάρχει στο φόρουμ κάποιος γιατρός ή γεωπόνος , θα μπορούσε να μας εξηγήσει ποιές συνέπειες έχουμε από την χρόνια λήψη φυτοφαρμάκων μέσω των τροφών.
Γι αυτό τον τελευταίο καιρό άνθισε το εμπόριο "βιολογικών τροφών". Ομως εκτός του ότι είναι ακριβά για το μέσο πορτοφόλι, αποδείχτηκε πως όσοι πουλούν "βιολογικά" δεν είναι πάντα ειλικρινείς ως προς την ποιότητα των προιόντων.
Θα ήθελα να προσθέσω κάτι σχετικά με την αύρα και το αρχικό ερώτημα του φίλου που άνοιξε το τόπικ.
Εκτός από ό,τι έχω αναφέρει στο πρώτο μου πόστ σχετικά, θα ήθελα να προσθέσω την χρήση ναρκωτικών (LSD,μαριχουάνα, κοκαίνη και το αλκοόλ), είναι καταστροφική για τα λαμπερά, υγιή χρώματα της αύρας και δημιουργούν "αιθερικη βλέννα".
Να υποθέσω οτι έχετε καταλάβει οτι δεν εχετε βοηθησει και τόσο τον φίλο που έκανε την ερώτηση :p :p ..
Nirava αν θελεις ανελυσε περισσότερο τις τεχνικές που ανέφερες..
Εγώ μπορώ να προτίνω κάποια βιβλία που ίσως βοηθήσουν.
Το ένα είναι το "ΑΥΡΑ-ΣΩΜΑ" της Ειρήνης Νταλιχόφ και το δευτερο το οποίο και έχω διαβάσει οπότε προτίνω ανεπιφύλακτα ειναι "Η ΑΥΡΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ" ΤΟΥ Richard Webster που σε βοηθάει να βλεπεις να διαβάζεις και να δυναμώνεις την αυρα σου.. Απλά θα σου πω κάτι σαν συμβουλη.. Η αυρα είναι κάτι που δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα να δούμε.. Δηλ μην κολλήσεις σε αυτό και πιέζεις τον εαυτό σου να την δείς.. Πρεπει να είσαι πολύ χαλάρος και να μην το πιέζεις να συμβεί γιατί δεν πρόκειται.. :D (θα το διαβάσεις και στο βιβλιο αυτό)
dragoness_crysta
28-01-07, 20:27
Αγαπητε my angel εγω εκανα την ερωτηση και μπορω να πω οτι εχω καταλαβει αρκετα...ασε να ψαξω και εγω να βρω τις πληροφοριες με βαση αυτα που μου ειπαν η nirava και η mika. ειναι αρκετα για να ξεκινησω να ψαχνω. :o
μην τα θελουμε και ολα στο πιατο....Lol... :D :D
Όσον αφορά την "Ουράνια Προφητεία" που ανέφερε η Mika θεωρώ ότι είναι καλό για να ξεκινήσει κάποιος. Εμένα προσωπικά το βιβλίο αυτό μου φάνηκε πανεύκολο, ίσως επιεδή ασχολούμαι χρόνια με αυτά τα θέματα.
Αυτό που πρέπει να δώσει κάποιος βάση κατ' εμέ είναι τα τσάκρας και το πως τα χρησιμοποιεί κάποιος, όπως και τους οραματισμούς.
Αναφορικά με τη διατροφή ναι μεν έχει κάποια σημασία, αλλά πόσοι μπορούν να ξέρουν κατά πόσο είναι αγνά αυτά που τρώνε? Και λέω "τρώνε" γιατί εγώ προσωπικά ξέρω τι τρώω και από που. :D Αλλά από την άλλη δεν μπορείς να συστήσεις σε κάποιον να τρέφεται με λαχανικά και ο οποίος μπορεί να έχει πρόβλημα με το στομάχι...βλ. Hedwig! :rolleyes:
Αγαπητε my angel εγω εκανα την ερωτηση και μπορω να πω οτι εχω καταλαβει αρκετα...ασε να ψαξω και εγω να βρω τις πληροφοριες με βαση αυτα που μου ειπαν η nirava και η mika. ειναι αρκετα για να ξεκινησω να ψαχνω. :o
μην τα θελουμε και ολα στο πιατο....Lol...
Το χάσαμε το θέμα .... :D
εγώ απάντησα στο φίλο που δημιουργησε το θρεντ.. οσο για τις πληροφορίες που εσυ θελεις ψάξε να τις βρείς, αλλωστε δεν έχει νόημα να μας δινουν τα πάντα στο πιάτο.. Εγώ άλλωστε... δυο βιβλία είχα να προτέινω το οποίο και έκανα..
dragoness_crysta
05-02-07, 22:52
καλα ντε...μη βαρας.... :D :D ειχα την εντυπωση οτι απευθυνθηκες σε μενα...δεν θα το ξανακανω.... :p
Παρακαλώ πολύ να αποφεύγονται τέτοιου τύπου μηνύματα (σύντομα και ανούσια) μιας και για αυτό το λόγο υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα.
Ποσειδώνιος
11-02-07, 19:00
Ωραία όλα αυτά με την διατροφή αλλά αν είναι να καταπιεστούμε.... Το καλύτερο θα ήταν το σώμα να φτάσει μόνο του στο σημείο να επιλέγει την κατάλληλη δίαιτα που θα το ωφελήσει μέσω της όρεξής του για τις καλλές και υγιεινές τροφές και της απέχθειάς του για τις βλαβερές.
Είχε πέσει στα χέρια ένα βιβλιαράκι (δανεικό) όπου με την χρήση επαναλαμβανομενων φωνηέντων μπορούσαμε να ενεργοποιήσουμε τα τσάκρας και να δυναμώσουμε την αύρα. Το Ι αντιστοιχεί στο κεφάλι το Ε στο λαιμό το Α στην καρδιά το Ο στο ηλιακό πλέγμα και το ΟΥ κάτω από το στομάχι. Για το 1ο και 7ο τσάκρα χρησιμοποιούμε πιο βαθύ ΟΥ και υψηλότερης συχνότητας Ι. Μπορώ να πω ότι όσο τα δούλεψα είδα αποτελέσματα. Εντύπωση μου έκανε η χαλάρωση που ένοιωθα αλλά και η διούρηση που μου προκαλούσαν αυτές οι ασκήσεις. Ένοιωθα ότι αποτοξινώμουν.
Τα χρόνια πέρασαν και βρήκα ένα καλύτερο τρόπο για να δουλεύω τα τσάκρα αλλά και ένα απίστευτα όμορφο, προσιτό, και ολοκληρωμένο σύστημα εξέλιξης, αυτοθεραπείας αλλά και θεραπείας των άλλων βασισμένο στην αγάπη την κινητήρια δύναμη του σύμπαντος. Μιλάω φυσικά για το Ρέικι. http://www.reiki.gr/
the_black_planet
11-02-07, 22:58
Πολύ ενδιαφέροντες οι συμβουλές σου καλέ μου Ποσειδώνιε.Σχετικά με το τι ακριβώς είναι η αύρα δεν έχω ασχοληθεί,θα σας παραθέσω και εγώ πάντως κάποιες γνώσεις που έχω αποκομίσει από την ενασχόληση μου με την αρχαία Ελληνική φιλοσοφία,υποθέτοντας από όσα έχω διαβάσει σε αυτό το τόπικ ότι έχει να κάνει με αυτό που αποκαλούμε ψυχή και ψυχική υγεία.
Ίσως κάποιοι από εμάς βέβαια δεν μπορούν ακόμα να αντιληφθούν ότι η ψυχή μας αποτελεί κομμάτι μιας σύνθετης ολότητας,θα πρέπει να το θεωρήσετε όμως αυτό δεδομένο και να μελετήσετε τους νόμους στους οποίους υπακούει καθώς και την αλληλεπιδρασή του με τα υπόλοιπα όντα.Όπως σας είπα και πριν,κάποια πράγματα δεν θα μπορείτε να αντιληφθείται την πραγματικότητα τους εξ'αρχής,οπότε θα πρέπει να τα θεωρείσετε δεδομένα και να πειραματιστείτε με βάση αυτά.
Ο άνθρωπος λοιπόν,ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια,έχει αποκοπεί από την πραγματική του φύση,λόγω του ότι έχει αποκτήσει έξεις ή ένστικτα που δεν ακολουθούν τους νόμους της λογικής ή Λόγου.Ο πυρήνας της ψυχής του δηλαδή,ο οποίος είναι καθαρό φως και είναι αυτός που επικοινωνεί με τον κόσμο της ουσίας,βρίσκεται σε αδράνεια.Πρέπει λοιπόν ο άνθρωπος να ανακαλύψει το Λόγο ώστε να απελευθερωθεί από αυτά τα πάθη.Αυτό είναι σε άλλους ανθρώπους σχετικά πιο εύκολο και σε άλλους πολύ δύσκολο.
Εδώ τείθεται και το θέμα αυτού που λέει ο καλός φίλος Ποσειδώνιος,δηλαδή του αν θα πρέπει να καταπιεζόμαστε.Φυσικά αυτό δεν είναι η καλύτερη λύση,ίσως όμως ενδεικνύεται σε ορισμένες περιπτώσεις,προκειμένου να ξεφύγουμε από κάποια πάθη-ψυχικές ασθένιες.Υπάρχει λοιπόν ένας δρόμος,αυτός της αυτοκυριαρχίας,που μας βοηθάει να νικήσουμε κάποιες παράλογες επιθυμίες,αλλά φυσικά ο ιδεατός στόχος είναι να μάθουμε να ζούμε συνειδητά,να ανακαλύψουμε τον Λόγο και κυρίως την ουσία του καλού,ώστε η ψυχή μας πλέον συνειδητά και όχι άλογα,να έλκεται από το καλό και το όμορφο.
Πρέπει δηλαδή να κρίνουμε τις επιθυμίες μας,δηλαδή τα πράγματα από τα οποία έλκεται η ψυχή μας για το αν είναι όντως καλά και όμορφα και σε περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι έχουμε κάποιες νοσηρές επιθυμίες,τότε χρειάζεται και η εγκράτεια και η εσωτερική πάλη,έως ότου απαλλαγούμε από αυτά.Για να καθαρθεί όμως απόλυτα η ψυχή μας και να κατακτήσουμε την ψυχική υγεία,αυτό θα ολοκληρωθεί όταν αποκτήσουμε αντίληψη και επαφή με το όντως ον.Αυτό γίνεται με 3 τρόπους,σύμφωνα με την πλατωνική διδασκαλία όπως τελειώθηκε από τον Πρόκλο,που αν θυμάμαι καλά τους έχω αναλύσει και αλλού.Να τους αναφέρω και εδώ επιγραμματικά.Είναι α)η τελεστική όδος ή θεουργία(η οποία αναλύθηκε περισσότερο από τον Πλωτίνο και τον Ιάμβλιχο και όχι τόσο από τον Πλάτωνα,β)ο έρωτας(βλ.Φαίδρο) και τέλος η διαλεκτική οδός.Πρέπει να ακολουθήσουμε όμως και τις 3 αυτές οδούς για να επιτύχουμε την ολοκληρωμένη κάθαρση.
Στα πλαίσια των όσων αναφέρω,στέκει απόλυτα και η αποφυσή από τις ζωικές τροφές που ανέφερε η φίλη Μίκα,γιατί σύμφωνα με τον Λόγο,δεν είναι καλό να τρώμε το σώμα άλλων έμψυχων οντοτήτων,και αυτό όπως θα διαπιστώσετε και στην πράξη είναι απόλυτα αληθινό και έχει αποτέλεσμα στην ψυχική μας κατάσταση.Ιδιαίτερα δε να τρώμε την καρδιά και τον εγκέφαλο,που είναι τα σημεία επαφής του σώματος των ζώων με την ψυχή.Το θέμα αυτό έχει αναλυθεί εξαντλητικά από τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους όπως ο Πυθαγόρας και ο Πορφύριος.Η κατανάλωση κρέατος μπορεί να κάνει καλό στο σώμα και να αυξάνει τη μυϊκή δύναμη αλλά έχει βλαβερές συνέπειες στην ψυχή.
Ωραία όλα αυτά με την διατροφή αλλά αν είναι να καταπιεστούμε.... Το καλύτερο θα ήταν το σώμα να φτάσει μόνο του στο σημείο να επιλέγει την κατάλληλη δίαιτα που θα το ωφελήσει μέσω της όρεξής του για τις καλλές και υγιεινές τροφές και της απέχθειάς του για τις βλαβερές.
Είχε πέσει στα χέρια ένα βιβλιαράκι (δανεικό) όπου με την χρήση επαναλαμβανομενων φωνηέντων μπορούσαμε να ενεργοποιήσουμε τα τσάκρας και να δυναμώσουμε την αύρα. Το Ι αντιστοιχεί στο κεφάλι το Ε στο λαιμό το Α στην καρδιά το Ο στο ηλιακό πλέγμα και το ΟΥ κάτω από το στομάχι. Για το 1ο και 7ο τσάκρα χρησιμοποιούμε πιο βαθύ ΟΥ και υψηλότερης συχνότητας Ι. Μπορώ να πω ότι όσο τα δούλεψα είδα αποτελέσματα. Εντύπωση μου έκανε η χαλάρωση που ένοιωθα αλλά και η διούρηση που μου προκαλούσαν αυτές οι ασκήσεις. Ένοιωθα ότι αποτοξινώμουν.
Τα χρόνια πέρασαν και βρήκα ένα καλύτερο τρόπο για να δουλεύω τα τσάκρα αλλά και ένα απίστευτα όμορφο, προσιτό, και ολοκληρωμένο σύστημα εξέλιξης, αυτοθεραπείας αλλά και θεραπείας των άλλων βασισμένο στην αγάπη την κινητήρια δύναμη του σύμπαντος. Μιλάω φυσικά για το Ρέικι. http://www.reiki.gr/
Μα και στο ρεικι δουλευεις με την αυρα.,.. δηλαδή έχεις την δυνατότητα να την δυναμώσεις.. Βεβαια καλό είναι να είμαστε λίγο προσεκτικοι όσον αφορά τα τσάκρας και μιλάω για την ενεργοποίηση της Κουνταλίνης γιατι μπορεί να υπάρξουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα... :)
Οσο για την σελίδα που μας αναφέρεις έχω την τύχη να έχω εργαστεί με τα δύο παιδιά που την έχουν καθώς και στην σχολή ρεικι αλλά και στο περιοδικό τους και πιστευω οτι είναι από τις σελίδες που πραγματικά μπορουν να δώσουν απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα..
Ποσειδώνιος
18-02-07, 20:19
Άγγελε μου εννοείται ότι δεν προχωράμε σε αυτά τα μονοπάτια χωρίς δάσκαλο. Και ρέικι χωρίς μύηση δεν είναι ρέικι.
Μια και το θέμα βλέπω και περιστρέφεται γύρω από την κρεατοφαγία δείτε και μια άλλη άποψη που βρήκα σε ένα βιβλίο. Δεν θα σας πω όμως ποιο, μια και είναι από τα βιβλία που σε βρίσκουν αυτά αντί να τα βρεις εσύ. Τέτοιο ήταν και εκείνο το δανεικό που ανέφερα παραπάνω με τα φωνήεντα.
«…..Στις κρεατοβιομηχανίες, όπως ξέρουμε, οι αγελάδες, τα γουρούνια και τα κοτόπουλα, δεν ταΐζονται με τροφές. Ζουν σε μικρά κουτιά και πολλά από αυτά δεν βλέπουν ποτέ το φως της ημέρας. Πολλά από αυτά αφοδεύουν το ένα πάνω στο άλλο, αφού ζουν σε στρώσεις από μικρά μεταλλικά κουτιά. Αυτός είναι ο τρόπος που εκτρέφονται. Τα ταΐζουν στεροειδή και αντιβιοτικά, πράγματα που δεν είναι τροφή. Δεν εκτρέφονται με αγάπη. Όταν τα πάνε στα σφαγεία, δεν σφαγιάζονται με αγάπη επίσης. Οπότε, εμείς λαμβάνουμε αυτή τη δόνηση στην τροφή μας.
Να θυμόμαστε ότι τα πάντα υπάρχουν ως δόνηση. Τα ζώα τοποθετήθηκαν στον πλανήτη για να μας συντροφεύουν, να ζουν στη γη, να μας ταΐζουν και να μας προφυλάσσουν, όταν υπάρχει ανάγκη. Αυτό προοριζόταν να συντελείται με αγάπη. Αν ζούμε σε ένα αγρόκτημα και εκτρέφουμε δικά μας κοτόπουλα και γουρούνια και αν τα ταΐζουμε καλές τροφές, και αν, όταν φθάνει η στιγμή να σφαγιαστούν, το κάνουμε με συμπόνια και αγάπη, τότε είναι εντάξει. Εμείς δίνουμε ποιότητα ζωής στα ζώα και τότε τα ζώα, με τη σειρά τους, ανακυκλώνουν τον εαυτό τους για να δώσουν αγάπη και ποιότητα ζωής σε εμάς. Αυτό είναι το ιδανικό. Αυτή ήταν η πραγματικότητα σε αυτόν τον πλανήτη για πάρα πολύ καιρό. Αυτή όμως δεν είναι πια η πραγματικότητα……..»
Τελικά μήπως η Αγάπη ή ο Λόγος αν θες Πλανήτη μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Ποιος ξέρει… μόνο με δοκιμή μαθαίνει κανείς…. Πάντως και οι Ινδιάνοι κάπως έτσι βλέπουν τα πράγματα. Ο Δον Χουάν έλεγε στον Καστανέντα ότι πρέπει να ευχαριστεί τα φυτά όταν τα ακρωτηριάζει για να τα φάει και να τα πληροφορεί (μιλώντας τους δυνατά) ότι μια μέρα το δικό του σώμα θα γίνει τροφή για τους συγγενείς τους. Παρόμοιο σεβασμό ένοιωθαν και έκφραζαν οι Ινδιάνοι μύστες και για τα ζώα. Πίστευαν μάλιστα ότι το κρέας τους αποκτούσε έτσι μαγική δύναμη.
γεια σας!! (ξανα)
θα ηθελα να ρωτησω κατι και αν καποιος απο εσας γνωριζει να μου απαντησει παρακαλω...
τον τελευταιο καιρο εχω σταματησει να ασχολουμε με την κλασικη ιατρικη και κανω στροφη προς την ομοιοπαθητικη και αλλες θευραπευτικες μεθοδους.
η ερωτηση μου τωρα ειναι,
κατα ποσο στις ημερες μας (και το τονιζω αυτο) καποιος που ποτε δεν εχει διαβασει βιβλια ή παρακολουθησει σεμιναρια ή δεν εχει μυηθει σε καποια μεθοδο.... μπορει να θεραπευει απο μονος του (π.χ.φτιαχνοντας δικα του λογια,ή χρησ/ντας μονο τα χερια του χωρις να γνωριζει πως να τα τοποθετει) καποιον ???
οταν μιλαω για θεραπεια(μην φανταστειτε και εγω δεν ξερω τι :) εννοω το να μπορει να αφαιρει αρνητικη ενεργεια,να στελνει ¨ευχαριστες εικονες¨ σε καποιον κ.τ.λ. ευχαριστω! :rolleyes:
γεια σας!! (ξανα)
θα ηθελα να ρωτησω κατι και αν καποιος απο εσας γνωριζει να μου απαντησει παρακαλω...
τον τελευταιο καιρο εχω σταματησει να ασχολουμε με την κλασικη ιατρικη και κανω στροφη προς την ομοιοπαθητικη και αλλες θευραπευτικες μεθοδους.
η ερωτηση μου τωρα ειναι,
κατα ποσο στις ημερες μας (και το τονιζω αυτο) καποιος που ποτε δεν εχει διαβασει βιβλια ή παρακολουθησει σεμιναρια ή δεν εχει μυηθει σε καποια μεθοδο.... μπορει να θεραπευει απο μονος του (π.χ.φτιαχνοντας δικα του λογια,ή χρησ/ντας μονο τα χερια του χωρις να γνωριζει πως να τα τοποθετει) καποιον ???
οταν μιλαω για θεραπεια(μην φανταστειτε και εγω δεν ξερω τι :) εννοω το να μπορει να αφαιρει αρνητικη ενεργεια,να στελνει ¨ευχαριστες εικονες¨ σε καποιον κ.τ.λ. ευχαριστω! :rolleyes:
Πανευκολα! Αν εχεις το χαρισμα, αν το νιωθεις οτι το κατεχεις, αν ξερεις τι πρεπει να κανεις (αν σου βγαινει δλδ στη καταλληλη στιγμη) σημαινει οτι μπορεις. Για ψαξε λιγο και διαβασε για Τα Indigo Children, Crystal Children, Psychics κτλπ πιστευω θα σ'ενδιαφερει ;)
Πολύ έυκολα, πολύ πιο εύκολα από όλα αυτά που προτείνονται...
Ξύπνα νωρίς- δες την ανατολή
Ανέβα στο βουνό - γινε ένα με την φύση
Αν δε γουστάρεις - περπάτα στην πόλη, μην χρησιμοποιήσεις συγκοινωνίες
Φάε νόστιμα αλλά απλά -απόλαυσέ το όσο μπορείς - ΄φαε πολλά φρούτα λαχανικά αλλά φάε και λίγο κρεατάκι (μην απαγορεύεις στον εαυτό σου τίποτα, στο μέτρο βρίσκεται η ουσία..)
Χαμογέλασε σε ανθρώπους, συνάντησε φίλους σου
Συνάντησε φίλους από παλιά
Θυμήσου τα παλια
Πήγαινε στα παλιά μέρη
Ζήσε
Κάνε καινούριες γνωριμίες
Κάνε πράγματα χαοτικά - κάτι θα βγει και συνήθως θα διδαχτείς
Κατι θα βρεθεί μπροστά σου από συγχρονικότητα
ΚΑι θα συμπληρώσεις άλλο ένα κομμάτι πάζλ
Η αύρα δεν έχει σχέση με τα ψυχοδηλωτικά οπότε μην τα απορρίπτεις -αυτό δεν σημαίνει όμως και να τα δεχτείς
ΤΑ ψυχοδηλωτικά απλά βγάζουν θαμμένα στρώματα του εαυτούς σου στην επιφάνεια. Τα στρώματα αυτά όμως παραμένουν κομμάτι του εαυτού σου
Για κάποιον είναι καλό τα στρώματα αυτά να παραμένουν στα βάθη, για άλλους στην επιφάνεια - αυτό έχει να κάνει καθαρά με το προσωπικό κάλεσμα
Ενα πνεύμα αν θελει να σε καλέσει, σε καλεί το ίδιο.
Πνεύμα εννοοντας όχι αυτό που φαντάζεστε, αλλά μιλώντας πιο πολύ για αρχετυπικά πνεύματα κρυμμένα πίσω από τοτέμ.
ΚΑι αλήθεια, η ίδια η αύρα τι σας απασχολεί;;
Πως την εκλαμβάνουν νομίζετε οι περισσότεροι άνθρωποι;; Οχι σαν χρώματα πάντως, αλλά σαν έναν χαρούμενο και έξω καρδιά θετικό άνθρωπο.
Οπότε αυτό να ενδιαφερθείτε να γίνεται, ένας χαρούμενος άνθρωπος, και έτσι και η άυρα θα είναι καλή..
Μπορεί κάποιος να ψάχνει αγχωτικά χρόνια βιβλιογραφίες και πέτσες για να βρει τρόπους να αλλάξει την αύρα του, και μπορεί να το καταφέρει ή και όχι..
Αλλά είναι τόσο απλό να είναι κάποιος χαρούμενος, να ζει, κα έτσι και η αύρα μια χαρά είναι, και οι γύρω σου σε βλέπουν και τους ανοίγει η καρδιά..
Θα είσασταν ευχαριστημένοι αν κλεινόσασταν σε ένα δωμάτιο, κάνατε διαλογισμους ξόρκια και δεν ξέρω γω τι, και μετά από δυο χρόνια ερχόταν ένας με Κίρλιαν και σας μέτραγε την αυρα κ έλεγε ότι έχετε βελτιώσει την αυρα σας;;;
Εγώ όχι.. ΘΑ προτιμούσα να την φτιάξω χωρίς να έχω το άγχος να την φτιάξω, και χωρίς να πρέπει να μάθω ντε και καλά τους πολύπλοκους μηχανισμούς ανάτασης της αυρας που μπορεί να υπάρχουν..
Το αποτέλεσμα έρχεται γρήγορα, και όμορφα :D
Πίστεψε στο θεό. Εμένα κόντευε να διαλυθεί. Ένιωθα άβουλη, ώσπου δυνάμωσα την πίστη μου, μαζί με την πίστη μου δυνάμωσε και η αύρα μου. Όταν έχεις γαλήνη και ηρεμία κερδίζεις τα πάντα. Μόνο ο Θεός μπορεί να δυναμώσει την αύρα σου και να μετατρέψει τα σκοτεινά χρώματα της σε φωτεινά και λαμπερά χρώματα. Γιατί μια γαληνεμένη ψυχή έχει φωτεινή αύρα.
Ελευθέριος Παλιγγίνης
09-01-12, 22:41
Ο όρος "πίστη" είναι πολύ γενικός και ασαφής. Όπως τον έχουν στο μυαλό τους χριστιανοί. Εμπιστοσύνη - βεβαιότητα σημαίνει κυριολεκτικά. Πέρα απο αυτό, απο πίστη καταλήγει ευπιστία και σέρνει μαζί του τα διάφορα αρνητικά με τα οποία τον έχουν συνδέσει οι θρησκείες, όπως φόβο, κόμπλεξ κατωτερότητας, ενοχές, κλπ. Ετσι όπως τα έχουν κάνει οι μαυροφόροι, δεν πορεύεται σωστά ο άνθρωπος, με τις μισές οδηγίες λάθος, και εντολές κατώτερες στο υποσυνείδητό του. Γι' αυτό είναι όλοι με συμπλέγματα και διαταραχές.
Καλύτερα να συμβουλεύουμε τους ανθρώπους να έχουν Χαρά και Αγάπη και Αισιοδοξία, και βεβαιότητα οτι όλα πάνε και θα πάνε καλά. Nα οραματίζονται τις θετικές εξελίξεις. Συγκεκριμένα πράγματα. Ουσία. Με χρηστική αξία.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.