Επιστροφή στο Forum : UFO.Αληθινά ή κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας?
Καλησπερα.Θα μιλησω για κατι που ειναι γνωστο σε ολους μας.Πολλοι απο εμας και ισως καποιοι απο εσας που το διαβαζεται τωρα εχετε μιλησει δημοσια για τα ufo.Καποιες ''εμπειριες'' ειναι κοινες και πλεον βαρετες να τις ακουμε γιατι συνεχεια ειπωνονται τα ιδια καποιες ομως ειναι συγλονιστικες και πρωτοτυπες.Εγω εχω βιωσει μια τετοια επειρια πουπαρολο που ειναι κοινη ειναι αληθινη.Απο οταν το βιωσα αυτο πιστευω οσους λενε κατι παρομοιο.Μια μερα πριν καποια χρονια ειχα παει τριημερη εκδρομη με το σχολειο μου.Την δευτερη μερα αποφασισαμε με τοην παρεα μου μολις κοιμηθουν οι καθηγητες μας να φυγουμε και να παμε μια βραδινη βλτιτσα.Ετσι κι εγινε.Φυγαμε και πηγαμε στην παραλια.Ατενιζοντας τον βραδινο ουρανο ξαφνικα ειδαμε ενα φως το οποιο αρχιζε να πολλαπλασιαζεται.μεσα σε λιγα δευτερολεπτα ειχε γεμισει ο ουρανοσ.ηταν ευδιακριτα για οποιον κοιτουσε τον ουρανο πμως δυστυχως μονο εμεις ειμασταν εκει εκεινη τη στιγμη.Φυγαμε αμεσως και την επομενη μερα δεν αναφερθηκαμε σε αυτο καθολου.Θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για αυτην την εμπειρια και να μου πειτε προσωπικες σας εμπειριες.Αν υπαρχουν.........
chaoticblue
02-02-07, 11:06
Πλέον είναι το πιο τετριμμένο απο τα παραφυσικά που μπορεί να ακούσει κανείς αλλά κατ' εμέ είναι πέρα για πέρα αληθινό. Το τι υπάρχει μέσα στο ufo ή χειρότερα τι είναι το ufo είναι άλλη υπόθεση βέβαια. Αυτό που είδες τώρα, μου θυμίζει πολύ κάποια περιστατικά που περιγράφονται σε ενα βιβλίο του Σ. Αικατερινήδη. Απο πλευράς αστροφυσικής δεν εξηγήται αυτό που είδες γιατί υποθέτω οτι δεν ήσασταν εκδρομή τον Αύγουστο που παρουσιάζονται οι πιο φαντασμαγορικές απο τις πτώσεις διάτοντων αστέρων. Ασε που και οι διάτοντες του Αυγούστου δεν παρουσιάζουν τέτοια φαινόμενα.Πιστεύω οτι είδατε όντως "κάτι".
Αγαπητε μου,
ειμαι γραμμενος στον ερασιτεχνικο ομιλο παρατηρησης των αστρων στο νυχτερινο ουρανο.ασχολουμαι πολυ και πιστεψε με δεν ηταν κατι που εξηγηται απο αστροφυσικης πλευρας!!!!! :D Παρολα αυτα τοσο καιρο το ψαχνω και δεν βρισκω μια λογικη εξηγηση.εσυ τι λες?
Νομίζω οτι δεν χρειάζεσαι απάντηση στον τίτλο που έθεσες.. Το είδες.. και περισσότερο από ολους εμάς που θα μπορουσαμε να πουμε μια τέτοια ιστορία μπορείς να πιστεψεις τα μάτια σου..
Αναρωτιέμαι όμως .. οταν έγινε το περιστατικό μεταξύ σας δεν συζητήθηκε κάτι??? Δεν ακούσατε από άλλους να κουβεντιάζουν αυτό το γεγονός?
Ημασταν μονοι μας.Ομως οσο και να το συζητησαμε δεν βρικαμε κατι το λογικο......
Ημασταν μονοι μας.Ομως οσο και να το συζητησαμε δεν βρικαμε κατι το λογικο......
Το περίεργο θα ήταν να βρίσκατε κάτι λογικό σε όλο αυτο :D :D !!!
Απλά πιστευω οτι δεν είσασταν μόνο εσείς εκεί κοντά έξω .. όλο και κάποιος άλλος μπορεί να ήταν και να το είδε , γι αυτό και η ερώτηση
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.