Επιστροφή στο Forum : Γουϊτζιμπορντ - Ouija Board : Αλήθεια ή Ψέματα???
Στις προσφατες καταληψεις που πραγματοποιηθηκαν πηρε μερος και το πρωην σχολειο μου.Ετσι λοιπον μια μερα το βραδυ πηγα να κοιμηθω εκει με τους φιλους που εχουν απομεινει...Καθως η νυχτα προχωρουσε και η ωρα ειχε παει τρεις αρχισαμε να βαριομαστε.Εκεινη τη στιγμη λοιπον πεταξα την ιδεα...Λεω στους αλλους''ρε σεις δεν καλουμε κανα πνευμα?''Στην αρχη το πηραν στην πλακα.Μετα ειδαν οτι μιλουσα σοβαρα και συμφωνησαν.Πηγαμε με εναν στο σπιτι του και πηραμε κερια και ενα ποτηρι.Ζωγραφισαμε μια πενταλφα στην εδρα και αρχισαμε να επικαλουμαστε τη θεοτητα αταρτη.μετα λογω του κλιματος αποφασισαμε να καλεσουμε τον τσε γκεβαρα.ακουσαμε την πορτα να τριζει και να χτυπαει.Σταματησαμε αμεσως και φυγαμε.Απο τοτε τα παιδια μου λενε οτι τα πραγματα στο σχολειο εχουν γινει πιο περιεργα.τι λετε?
dragoness_crysta
31-01-07, 22:51
Οτι αμα μπερδευεσαι με πραγματα χωρις να ξερεις...τοτε ειναι που μπλεκεις ασχημα...γιατι...αν για παραδειγμα καλεσεις ενα πνευμα εκτος του οτι πρεπει να ξερεις πως να του φερθεις πρεπει να ξερεις και πως να το στειλεις πισω... :D
ισως κανενας αγιασμος :D να εστελνε το συμπαθες πνευματακι πισω στη διασταση που ανηκει.
Πολύ φοβάμαι ότι φωνάξατε κάτι και δεν το ξαποστείλατε οπότε έμεινε και περιφέρεται στο σχολείο. Δεν νομίζω να κάνει ιδιαίτερη ζημιά σε κανένα αλλά σίγουρα να περιφέρεται κάτι τέτοιο δεν είναι και ότι καλύτερο.
Πάντως η Άσταρτη που φωνάξατε είναι η θεά του έρωτα και της γονιμότητας, οπότε αν ήρθε κάτι τέτοιο θα το πάρετε χαμπάρι σίγουρα :D
dragoness_crysta
01-02-07, 14:06
Ναι...μαλλον θα εχετε ξαφνικα μπολικες ορεξεις...προσεξτε μονο μην γινουν ομαδικες και μετατραπει το σχολειο σε ναο ρωμαικου οργιου.... :p ( συγνωμη αλλα δεν κρατηθηκα... :D )...
Οσο για τον mr Τσεγκεβαρα....βρειτε εναν τροπο να τον στειλετε πισω, γιατι θα καραφλιασει το πνευματακι με τις αλλαγες που θα δει στον κοσμο που ηξερε....
Δικιο εχετε ομως μηπως ξερει κανεις πως να το στειλουμε πισω????
dragoness_crysta
01-02-07, 20:08
λυπαμαι αλλα δεν ξερω πως...μια ιδεα ειναι να ξαναμαζευτειτε και να βαλετε το τραπεζι, να ξανακανετε αυτοσυγκεντρωση και να παρακαλεσετε τα πνευματα ευγενικα να γυρισουν πισω. Επειδη ομως δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου....ζητα απο εναν ειδικο..διαφορετικα ζητηστε τοιουτοτροπως απο εναν παπα να κανει κανενα ευχελαιο, να απαγγειλει ευχες για να φυγουν.
ok.thanx.soy exei tyxei analogh periptosi?
chaoticblue
02-02-07, 10:52
Είχα διαβάσει σε ενα άλλο forum μια ανάλογη περίπτωση πριν απο καιρό. Με "παιχνίδια" πάνω στον περίφημο πίνακα. Εκεί επίσης χίλια κακά προέκυψαν αλλά όπως είπα πραγματικά κακά πράγματα. Ρωταγέ κι εκεί λοιπόν ο ενδιαφερόμενος πως να τα διώξει η μάλλον "το" διώξει (ενα πνεύμα ήταν). Δεν θυμάμαι πως ακριβώς αλλά θυμάμαι οτι δεν ήταν με το να ξαναμαζευτεί ο κύκλος των ατόμων και να το καλέσει να φύγει. Αλλα αν θες την γνώμη μου πρωτού κανετε το οτιδήποτε, εξακριβώστε οτι δεν ενεργείτε απλά ορμώμενοι απο φόβο. Το περιστατικό που είχα διαβάσει τρόμαζες απο την αναγνωσή του και μόνο καθώς περιέγραφε το τι συνέβαινε, οχι απλα το τρίξιμο μιας πόρτας.Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται σε τέτοιες καταστάσεις γι'αυτό κι απορώ γιατί εξακολουθεί να είχει πέραση ο oija board.
dragoness_crysta
02-02-07, 14:20
Βασικα ισως οι ενεργειες των πνευματων, να τροφοδοτουνται απο αυτον τον φοβο....ευτυχως δε μου εχει τυχει αναλογη περιπτωση, αλλα...με ειχαν προσκαλεσει να συμμετεχω και αρνηθηκα...οχι μονο γιατι δεν ηξερα τι ειναι, γιατι στο παιδικο μου μυαλουδακι, μου ειχαν εντριφισει πως ειναι πραγματα του σατανα και ειναι πολυ κακα... :p :p
anyway οπως και να εχει μαλλον ο chaoticblue εχει δικιο και δεν θα πρεπει να ξαναμαζευτειτε...αλλωστε αυτο που διαπραξατε ηταν μια μορφη "μαυρης" κακης μαγειας δηλαδη...για να την καταπολεμησεις, αυτο που θελεις, ειναι καλη "λευκη" μαγεια...στην περιπτωση μας η αναφορα στο Χριστο και οι παπαδες κανουν για τη δουλεια..αλλα προσοχη....ειδικες ευχες για να φυγουν τα πνευματα μονο οι ειδικευμενοι μπορουν. Μην ξανακανετε τπτ μονοι σας....και καλο θα ηταν και μια εξομολογηση και αφεση αμαρτιων για να πιασει πιο σιγουρα... ;) (οχι για μενα αλλα για τον παπα που θα φερετε να σας αγιασει.....)
Κοιτα συμφωνω με οσα λες ομως υπαρχει ενα αλλο προβλημα.οτι ολη η παρεα μου δεν πιστευει!!!! :D τι προτεινετε?
Έχετε παρατηρήσει περίεργα φαινόμενα και αν ναι τι είδους φαινόμενα; Ίσως πραγματικά να είναι της φαντασίας σας. Μια πόρτα που τρίζει δεν είναι κατι πολύ παράξενο. Ένα ρεύμα αέρα μπορεί άνετα να κουνήσει μια πόρτα και να αρχίσει να τρίζει. Ίσως πάλι κάποιοι άλλοι φιλοι σας να σας κάνανε πλάκα. Είπες επίσης ότι οι άλλοι φίλοι σου δε πιστεύουν... Πώς λοιπόν γίνεται να διαπράξατε μια "μαγική" πράξη χωρίς θέληση και πίστη; Από τα λίγα που ξέρω για τη πρακτική μαγεία είναι ότι η θέληση και η πίστη είναι το Α και το Ω.
Ανέφερες επίσης στο αρχικό σου ποστ ότι οι φίλοι σου σου ανέφεραν περίεργα φαινόμενα και σε επομενο ποστ λες ότι το πρόβλημα είναι ότι δε πιστεύουν σε αυτά. Υπάρχει μια αντίφαση εδω... Από τη μια δε πιστεύουν και από την άλλη παρατηρούν περίεργα φαινόμενα... :rolleyes:
Οταν λεω δεν πιστευουν εννοω δεν ειναι χριστιανοι και αναφερομουν στο να καλεσουμε εναν παπα.......
dragoness_crysta
04-02-07, 21:18
μαλιστα.....δεν αφορα μονο τους φιλους σου αλλα το κτηριο που στεγαζεστε βασικα....αστο για λιγο καιρο και αν παρατηρηθουν τπτ περιεργα φαινομενα, τοτε ειδοποιησε μας....ααα και να περιγραψεις τα φαινομενα αυτα... :D
δηλαδη τωρα εσεις πιστευετε οτι κυκλοφορει το πνευμα της ασταρτης η του τσε στο σχολειο?
SecretAngel
25-09-09, 13:33
:confused: Καλησπερα σου! Διαβασα την περιγραφη της εμπειριας σου και θα'θελα να σε ρωτησω κατι....1) Για ποιο λογο θελησατε να καλεσετε ενα πνευμα, γιατι αυτο που αναφερεις..''βαριομασταν και λεμε..δεν καλουμε κανα πνευμα''? Πιστευεις οτι οι επαφες με μια αλλη διασταση, ειναι ενα ειδος..''πρέφας'' που γινετε για να περασει η ωρα? 2) Την πενταλφα, γιατι την ζωγραφισατε?..και καλωντας την θεα, ειχατε την σφραγιδα της τα πετραδια της και τελος παντων οτι χρειαζεται? Δεν εχω σκοπο να σε προσβαλω, ομως το ολο σκηνικο μου κανει με τελειως επιπολαιοτητα,αμαθεια και ενα ειδος χλευασμου, για κατι που δεν γνωριζατε. Οποτε, ισως να ηταν και η ιδεα σας για οτι συνεβη.
Φιλικα..
morning star
25-09-09, 16:52
αν και κατα τιν γνωμη μου δεν χρειαζεται παντα να ακολουθηθει ενα τυπικο κατα γραμμα για να "αποδωσει καρπους",καθως πιστευω πως διαφορες πνευματικες οντοτητες κυκλοφορουν αναμεσα μας κατα καποιο τροπο και δεν ειναι απαραιτητη μια "τελετουργεια" για να τα καλεσει και να τα καταστησει ικανα να "παρεμβαινουν" στην δικη μας πραγματικοτητα,στην συγκεκριμενη περιπτωση,χωρις να θελω να μειωσω αυτο που περιγραφεις,πιστευω πως ηταν της φαντασιας σας.η κλασσικη "ενοχη" αν θες οτι κανατε κατι που δεν επρεπε και τωρα αυτο εχει αποτελεσμα.θα προτεινα να μας πεις οπως ειπαν και αλλοι φιλοι αν παρατηρησετε κατι "περιεργο" και να μας πεις τι ηταν αυτο,ωστε να το εξετασουμε υπο αλλο πρισμα.μεχρι στιγμης δεν θεωρω οτι πρεπει να ανησυχητε,αλλα να συμβουλεψω να μην ξαναθεωρησετε πως τετοιου ειδους ενεργειες ειναι για να περνα κανεις την ωρα του.
γιατι μπορει οκ,ο φιλτατος Τσε και η Ασταρτη να μην θεωρησουν πολυ ενδιαφερον να επισκευτουν το σχολειο σας αλλα "αλλοι" να το δουν σαν μια καλη ευκαιρια να ξεσκασουν λιγο :D .
σοβαρα τωρα,οπως προειπα δεν ειναι αναγκαιο να ακολουθηθει καποιο τυπικο κατα γραμμα για να παρουσιαστει καποια οντοτητα,πχ καποιο ταραχοποιο πνευμα,αρκει να υπαρχουν ατομα η εστω και ενα ατομο με ικανοποιητικη συναισθηματικη φορτηση,εστω και λογο της στιγμης,ωστε να επιτευχθει η "προσκληση" του στον κοσμο μας.μην ξεχναμε πως κατα καποιο τροπο "τρεφονται" απο τον φοβο και την αγωνια μας τετοιου ειδους οντοτητες.
Απο τοτε τα παιδια μου λενε οτι τα πραγματα στο σχολειο εχουν γινει πιο περιεργα.τι λετε?Όμως Δεν μας γράφεις τι περίεργα έχουν συμβεί.
Αν είναι αξιόλογα ή αν νιώθετε φόβο, τότε χρειάζεται ένα "καθάρισμα".
Το "καθάρισμα" είναι αποτελεσματικό είτε έχετε να αντιμετωπίσετε πνεύματα, είτε φοβίες.
Υπάρχουν απλές, αποτελεσματικές συνταγές, που δεν απαιτούν παπάδες ή μάγους.
Πάντως το πιθανότερο είναι να μην "κατεβάσατε" τίποτα. Διότι είναι γνωστό ότι αν ο Θεός άκουγε τις καρακάξες θα ψόφαγαν όλα τα γαϊδούρια. (Λαϊκή σοφία αρμόζουσα στις επικλήσεις και στους επίδοξους μάγους.)
Ιορδανης 1971
26-09-09, 15:37
φιλε μου,
εχω ποσταρει αντιστοιχο θεμα.ημουν και γω τοτε πολυ νεοτερος, τολμηροτερος και παντελως ασχετος.η δικια μας περιπτωση ειχε πολυ σοβαροτερες επιπτωσεις απο αυτα που περιεγραψες και τα πραγματα ηραμησαν μετα απο 6-7 μηνες περιπου.Εμεις τοτε ΔΕΝ ξανακαλεσαμε το κακο πνευμα για να του πουμε να φυγει διοτι πολυ απλα ο φιλος που ειχε παραχωρηση το σπιτι για να κανουμε τις session απλα το ξενοικιασε μεσα στην βδομαδα!!Ομως ειχαμε και ατομικες και ανεξαρτητες ενοχλησεις απο το συγκεκριμενο πνευμα που ο καθενας της αντιμετωπισε με τον δικο του τροπο.Βεβαια εμεις το καναμε πολυ καιρο και παιξαμε με την τυχη μας, πραγμα που στην δικια σας περιπτωση δεν εγινε κατι τετοιο.Η συμβουλη μου ειναι απλα να μην το ξανακανετε και οσο μπορειτε να μην ασχολειστε καθολου με το συγκεκριμενο θεμα..
Τη να σου πω.. Εγώ πάντα το φοβόμουν λόγο ότι άκουγα πολλές ιστορίες.
Στην Αγγλία που ζούσα πριν 2 χρόνια, ένας φίλος άγγλος μου είπε ότι στα νιάτα του (εφηβεία), έπαιξε Ouija με αλλά 3 άτομα. 2 άντρες και 1 γυναίκα. Κάλεσαν σύμφωνα με οδηγίες στο φλου ότι να είναι και το ρώτησαν για πλάκα, πως θα πεθάνουν και πότε.
Τους είπε.. επειδή πάει καιρός που μου το εκμυστηρεύτηκε δεν θυμάμαι και τους 4 θανάτους να τους γράψω,
1, από το μεγάλο πάθος της σε ηλικία περίπου 40 ετών (τότε ήταν όλοι 16-18)
2, από τροχαίο
3 δεν το θυμάμαι
4 φοβόταν να μου πει. (ο ίδιος).
Η μια πέθανε από το ποτό μιας και ήταν παθιασμένη με αυτό σε ηλικία περίπου 38 ετών.
Ο άλλος πέθανε από τροχαίο 34-35
Ο τρίτος πέθανε (δεν θυμάμαι τρόπο )..
Έμμηνε μόνος του και φοβάται πλέον μιας και οι 3 προηγούμενη επαληθεύτηκε ο τροπος που πεθαναν..
Μήπως τελικά τους δίνουμε το δικαίωμα με την ουιτζα να γράφουν την μοίρα? Μήπως δεν το εδίωξαν και όταν ήρθε η ώρα, αυτά ήταν εδώ και το προκάλεσαν?
Σύμπτωση?
εγώ πάντως το φοβάμαι μόνο που το ακούω.
Ιορδανης 1971
29-09-09, 17:27
Aκουστε φιλοι,
οταν εγω με την παρεα μου χρησιμοποιουσαμε τον πινακα, αντιμετωπιζα ενα σοβαρο θεμα.Ειχαν κλεψει τοτε την μοτοσυκλετα μου, ενα kawasaki zzr 600.ημουν μολις 24 ετων τοτε και ηταν η πρωτη ολοκαινουργια μοτο που ειχα αγορασει και πληρωνα γραμματια 100 χιλιαδες δραχμουλες τον μηνα!!
Οπως καταλαβαινετε ηθελα παρα πολυ να μαθω ποιος ειχε κλεψει την μηχανη μου και παρολο που μια κοπελα με ειχε συμβουλεψει να μην το κανω, εγω το εκανα.Προς τεραστια εκπληξη και απογοητευση το πνευμα μου ειπε(μαλλον συλλσβισε για να ειμαι ακριβης) το ονοματεωνυμο(!!!) του κλεφτη, ο οποιος ηταν ο κολλητος μου τοτε..Φυσικα και δεν το πιστεψα και ουτε καν ανεφερα τιποτα στον φιλο μου.Μετα απο 1,5 χρονο, ο φιλος μου εκανε αποπειρα αυτοκτονιας και ευτυχως εζησε.Οσο ηταν στο νοσοκομειο, λογω του πολυ σοβαρου τραυματισμου του, επρεπε παντα καποιος ναναι μαζι του.Ενα βραδυ, ηταν η σειρα μου να κατσω μαζι του.Σε καποια στιγμη αρχισε να κλαιει βουβα, και εγω τουπα να ξεκολλησει, ολα θα φτιαξουν παλι κτλ.Τοτε λοιπον μου ειπε,<<φιλε δεν κλαιω γιαυτο που επαθα, κλαιω γιαυτο που σου εκανα>>.Δεν ξερω το γιατι, αλλα καταλαβα τη ηθελε να πει..Του ειπα οτι τωρα πρεπει να γινει καλα και μετα θα τον σπασω στο ξυλο για οτι και να εκανε(εκεινα τα χρονια ειμασταν αθλητες, αυτος στην παλη και γω στην πυγμαχια). Τοτε δεν κρατηθηκε αλλο και μου ειπε την αληθεια με καθε λεπτομερεια, που δεν θα αναφερω εδω φυσικα.Ειναι η πρωτη φορα που γραφω για αυτο το θεμα, και τ οκανω διοτι το ουιτζα δεν ειναι καθολου παιχνιδι, ειναι μια πυλη χωρις φρουρους!!!!
erms
είσαι σίγουρος ότι ο φίλος σου ήταν αξιόπιστος μάρτυρας?
Τι θέλω να πω.
-Από το "κατεύασμα" μέχρι την συζήτησή σας είχαν περάσει μερικά χρόνια, οπότε μπορεί να μην θυμόταν καλά τις απαντήσεις.
-Από την προσωπική μου εμπειρία, οι άνθρωποι δεν ακούνε προσεκτικά τις πληροφορίες που τους δίνονται. Και μάλιστα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα έχουν την τάση να τις διαμορφώνουν, ανάλογα με τις διαθέσεις τους.
-Ακόμα και καλοπροαίρετοι μάρτυρες, έχουν την τάση να εξωραΐζουν τα λεγόμενά τους, ώστε να γίνονται πιο αρεστοί.
-Όταν εκτελούμε ένα πείραμα και έχουμε κάποια άποψη για τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, έχουμε την τάση να αφήνουμε έξω από παρατηρήσεις που δεν ταιριάζουν με τα αναμενόμενα.
Αν παρόλα αυτά ήταν ακριβής, το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι σε μια ομάδα 4 ατόμων πέθαναν οι 3 πριν τα 40, κάτι που αν και δεν είναι στατιστικά απίθανο είναι κάπως ασυνήθιστο.
Για τα άλλα υπάρχουν απλές εξηγήσεις.
Υποθέτοντας πάντα ότι ο φίλος σου ήταν αξιόπιστος μάρτυρας, πιο πιθανό μου φαίνεται, κάποιος τους, να είχε αυξημένες διαισθητικές ικανότητες.
Ιορδανης 1971. Η απλούστερη εξήγηση είναι ότι πήρες μια διαισθητική πληροφορία. Και μάλιστα πληροφορία, που μπορεί να προέκυψε από ασυνείδητη επεξεργασία, ήδη γνωστών σου στοιχείων.
Δεν ανέφερα αν τον θεωρώ αξιόπιστο η όχι. Απλά ανέφερα την μαρτύρια του. Εγώ πριν καν μετακομίσω Αγγλία είχα τον φόβο αυτού. Ποιος ο λόγος να πηγαίνεις γυρεύοντας και να ανακατεύεσαι από περιέργεια με ξένα πράγματα και καταστάσεις?
Ότι μου είπε, έγραψα .. στο περίπου γιατί έχουν περάσει και 2 χρόνια από τότε και δεν μπορώ να πω ότι με συγκλόνισε η εμπειρία του για να την θυμάμαι ακριβώς.
:p
Ιορδανης 1971
30-09-09, 18:47
Φιλε Rados,
σε ενα βαθμο θα μπορουσα να δεκτω αυτο που λες το οποιο βεβαιως και μπορει να συμβει ομως.
1. Σε καμμια των περιπτωσεων δεν ειχα θεωρησει υπευθυνο τον κολλητο μου φιλο υπευθυνο για αυτη την πραξη, οχι μονο γιατι ειμασταν φιλοι απο το γυμνασιο, μετα στο λυκειο, στον γυμναστικο συλλογο αλλα επειδη και την βραδυα της κλοπης δουλευαμε μαζι σε νυκτερινο μαγαζι και επιστρεψαμε μαζι στην γειτονια μας τα ξημερωματα.
2. Υποσυνειδητα οπως λες, ειχα στο μυαλο μου τον εμπορο που αγορασα την μοτοσυκλετα(ειχε ακουστει στην πιατσα οτι εβαζε να κλεβουν μηχανες που ειχε πουλησει μα γραμματια), και μαλιστα οταν εθεσα το ερωτημαα στο πνευμα επιασα τον εαυτο μου να τον σκεφτεται εντονα παροτι ειχαμε προειδοποιηθει οτι οταν θετουμε ερωτηματα πρεπει να μην κανουμε εντονες σκεψεις για το ενδεχομενο μεταφορας της προς το πνευμα..
3. Αφοτου κλαπηκε η μοτοσυκλετα, ο φιλος μου, παρατησε μαζι με μενα την δουλεια και οργωσαμε σχεδον την μιση Ελλαδα να την βρουμε.
Αυτο που ειπες ειναι ευστοχο και ευλογο αλλα θεωρω οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν στεκει. ;)
Εγώ το είχα κάνει μιά φορά μικρός, το περίεργο είναι ότι οι απορίες μου που είχα τότε για το μέλλον μου βγήκαν 100% :eek:
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Ενδιαφέρον αυτό το θέμα αλλά διαπιστώνω πως κάποιες "πρακτικές"
χρησιμοποιούνται απερίσκεπτα (για πλάκα) και αυτό δεν είναι
καθόλου καλό.....
Καλό είναι να υπάρχει γνώση και σύνεση σε όποιον ασχολείτε με παρόμοια
θέματα....
Ίσως να μην ανοίγετε μια πόρτα αλλά μια χαραμάδα και αυτό είναι αρκετό
για περίεργες καταστάσεις..
Ευχαριστώ.
Ιορδανης 1971
01-10-09, 17:45
Φιλε AVATARGR,
οπως ειπα απτην αρχη ημουν αρκετα νεος τοτε και απερισκεπτος.Επισης, και στο συγκεκριμενο θεμα συζητησης αλλα και οπου αλλου εχω ποσταρει τις αποψεις μου, τονιζω οτι σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει κανεις να παιζει με αυτα τα πραγματα.
Το μονο καλο στην περιπτωση ειναι οτι καποιοι σαν και μας διαπυστωσαν με τον χειροτερο τροπο την δυναμη αυτης της καταστασεις και τωρα μπορουν να αποτρεψουν αλλους απο το να κανουν τετοια λαθη.
Αλλωστε το moto μου ειναι some doors best be closed, και οχι τυχαια,πιστεψε με.. ;)
awakened_in_chaos
06-10-09, 13:13
Τι ακριβως ειναι το ouija board?
Διαβασα καπου πως ειναι ένας επιτραπέζιος πίνακας με αποτυπωμένα τα γράμματα της αλφαβήτου, καθώς και λέξεις όπως "ναι", "όχι", "αντίο" και "ίσως"..Αυτο το επιτραπεζιο δλδ το κατασκευαζεις εσυ η πωλειται?
Ρωταω τελειως πληροφοριακα..Δεν εχω σκοπο να το χρησιμοποιησω γιατι και εγω με τη σειρα μου πιστευω πως με τετοιου ειδους πραγματα δεν πρεπει να παιζει κανεις...
Θα ηθελα να αναφερθω σχετικα στο θεμα.
Ο πινακας Ouija board η ονομασια του οποιου προερχεται απο το γαλλικο ναι, καθως και το γερμανικο, (oui-ja), υποτιθεται πως ειναι ενας τροπος επικλησης οντοτητων που δεν ανηκουν στο δικο μας επιπεδο υπαρξης.
Δεν νομιζω πως χρησιμευει στην προβλεψη του μελλοντος διοτι η πανγνωσια ειναι ιδιοτητα μονον του Θεου.
Με λιγα λογια, ουτε οι ιδιοι οι Αγγελοι δεν γνωριζουν το μελλον.
Συνηθως "αυτο" που επικοινωνει μεσω του πινακα ειναι καποια περιφερομενη αρνητικη δυναμη που προσποιειται το προσωπο που καλεσαμε.
Μπερδευει ψεμματα με αληθειες, λεει λογια πολλες φορες ακαταλαβιστικα, με μοναδικο σκοπο στο να μας κανει να επιμενουμε στην αλλοκοτη αυτη επικοινωνια προκειμενου να πληροφορηθουμε τα......μελλουμενα.
Κατα την γνωμη μου ειναι σαν να περιπλανιεται καποιος (αναφερομαι στην αρνητικη δυναμη), σε ενα πληρες σκοταδι και καποιος ξαφνικα αναβει ενα φως.
Μεσα στο ερεβος ενα φωτισμενο παραθυρο (μεταφορικα παντα), τραβα εκει τον περιπλανωμενο, ο οποιος αποζητα την επικοινωνια ή την συναλλαγη προκειμενου το φως αυτο να μην ξανασβησει και ξαναβρεθει ετσι στο απολυτο σκοταδι.
Και ο "περιπλανωμενος" αυτος δεν ειναι με τιποτε βεβαιο πως θελει το καλο μας.
Ιορδανης 1971
07-10-09, 08:33
Η πλεον σωστη περιγραφη του ουι τζα μπορντ που θα μπορουσε να δοθει!ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!! :)
Ιορδανης 1971. Ίσως υποτιμάς κάπως τις διαισθητικές μας ικανότητες.
Δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε τι πληροφορίες έχουμε μαζέψει στο υποσυνείδητο και πως αυτές είναι δυνατό να συνδυαστούν με την διαίσθησή μας.
Και αυτή είναι μια πολύ πιο απλή εξήγηση, συγκριτικά με οντότητες που επικοινωνούν μαζί μας με τραπεζάκια!
Mirella_S. Γιατί θεωρείς πιθανή την επέμβαση οντοτήτων και όχι κάτι πολύ πιο απλό, την διαίσθηση ή το υποσυνείδητο?
Ιορδανης 1971
08-10-09, 19:43
Δεν θα διαφωνησω μαζι σου, αντιθετως θα πω οτι, ναι, ειναι αρκετα πιθανο αυτο που λες.
Δεν ανεφερα ομως οτι την τελευταια φορα που ειχαμε επικοινωνια με αυτην την οντοτητα , η οποια αρνιοταν πεισματικα να φυγει απο το σπιτι του φιλου μας, δεχτηκαμε αγριο ραπισμα απο κατι αορατο, και το σπιτι εγινε χιλια κομματια, δεν εμεινε τιποτα ορθιο!!
Αυτο δεν ξερω πως αλλιως μπορει να εξηγηθει περαν απο την ιδιαιτερη ικανοτητα ενος κακου πνευματος να αλληλοεπιδρα στον δικο μας χωροχρονο.
Εκτος και αν καποιος απο τους φιλους ειχε τοσο τεραστιες τηλεκινητικες ικανοτητες, που δεν το νομιζω..
Ιορδανης 1971. Ίσως υποτιμάς κάπως τις διαισθητικές μας ικανότητες.
Δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε τι πληροφορίες έχουμε μαζέψει στο υποσυνείδητο και πως αυτές είναι δυνατό να συνδυαστούν με την διαίσθησή μας.
Και αυτή είναι μια πολύ πιο απλή εξήγηση, συγκριτικά με οντότητες που επικοινωνούν μαζί μας με τραπεζάκια!
Mirella_S. Γιατί θεωρείς πιθανή την επέμβαση οντοτήτων και όχι κάτι πολύ πιο απλό, την διαίσθηση ή το υποσυνείδητο?
Αγαπητέ rados...
Εαν πρόσεξες, στην αρχή του κειμένου μου, ανέφερα οτι ο πίνακας ouija ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως είναι αυτό που είναι. Απο προσωπικές εμπειρίες που έχουν να κάνουν με το γνωστό "ποτηράκι" και τον κύκλο των γραμμάτων γύρω του ο οποίος είναι πανομοιότυπος με τον πίνακα ouija, έχει δηλαδή την ίδια ακριβώς χρήση και που ακόμα και εκεί όταν γίνεται η seans, τα άτομα που συμμετέχον, ρωτούν το ένα το άλλο "Εσύ το κουνάς;" εχω να αναφερω τα εξης:
Υπηρξαν φορες που οταν το χρησιμοποιησα μονη μου (ακρως ολεθριο και επικινδυνο αυτο), παρατηρησα πως, και το ποτηρακι εκινειτο παρα την θεληση μου, αλλα και βρισιες διαβασα.
Τι θελω να πω: Επειδη οταν εισαι μονος-η, το αντικειμενο που θα χρησιμοποιησεις πρεπει να ειναι μικροτερο απο ενα ποτηρακι, ενα καπακι απο αναψυκτικο παραδειγματος χαριν, και αυτο λογω της ελλειψης αλλων ατομων και συνεπως ομαδικης δυναμης, υπηρξαν φορες που αισθανθηκα μια αορατη δυναμη να κοντραρει στην ακρη του δεικτη μου που ακουμπουσε πανω στο αντικειμενο, οποιο και αν ηταν αυτο, στο καπακι π.χ.
Ο πρωτος ανθρωπος που με εμυησε στις σεανς, απ τις οποιες ποτέ δεν εμαθα τιποτε για το μελλον, μου ειχε αναφερει πως ειναι σημαντικο κατα την διαρκεια της "συνεδριας" να ΜΗΝ σκεφτομαστε απολυτως τιποτε διοτι οι οποιες οντοτητες ερχονται διαβαζουν την σκεψη μας και την αποτυπωνουν στον πινακα ή το ποτηρακι με τα γραμματα, γραφοντας την.
Αληθεια? Ψεμματα? Δεν ξερω.
Κατ' εμέ, καλο ειναι καποιος να αποφευγει τετοιου ειδους "επαφες" που μονο κακο μπορουν να προξενησουν.
Ο Θεος εκρυψε την γνωση του μελλοντος απο τον ανθρωπο δινοντας του σαν αντισταθμισμα την ελπιδα.
Ιορδανης 1971
11-10-09, 08:41
Ο πρωτος ανθρωπος που με εμυησε στις σεανς, απ τις οποιες ποτέ δεν εμαθα τιποτε για το μελλον, μου ειχε αναφερει πως ειναι σημαντικο κατα την διαρκεια της "συνεδριας" να ΜΗΝ σκεφτομαστε απολυτως τιποτε διοτι οι οποιες οντοτητες ερχονται διαβαζουν την σκεψη μας και την αποτυπωνουν στον πινακα ή το ποτηρακι με τα γραμματα, γραφοντας την.
Ακριβεστατο, ειναι κατι το οποιο αναφερα και εγω.
Επανερχομαι.
Μια απο τις συμβουλες του μυητη ηταν πως: Εαν κατα την διαρκεια της συνεδριας αισθανθουμε ζαλη, ή πως δεν ελεγχουμε τον εαυτο μας, καλο ειναι να διακοψουμε αμεσως.
Σε καποια απο εκεινες λοιπον τις συνεδριες, στην Ιταλια, η ολη φαση ελαμβανε χωρα μεσα σε ενα παλιο αρχοντικο οικημα που μαλλον πολυκατοικια θυμιζε αφου ειχε πολλα διαμερισματα.
Το συγκεκριμενο κτιριο δεν ειχε το παραμικρο στοιχειωμα.
Βρισκομασταν 4-5 ατομα, καθισμενοι στο πατωμα, καναμε "ποτηρακι", βραδυ ηταν κατα τις 10 οχι πιο αργα.
Στον τοιχο πισω μας τα παιδια, που ηταν φοιτητες επισης, ειχαν κατασκευασει με κομματακια παζλ, αρχικα πανω σε τζαμι ενα ποτραιτο της Μονα Λιζα, της γνωστης Gioconda.
Προφανως οταν τελειωσαν το ειλικρινα τεραστιο αυτο ποτραιτο παζλ, το σκεπασαν με ενα αλλο ιδιου μεγεθους τζαμι, το επιασαν με ειδικα μαυρα μανταλακια μεταλλικα σε διαφορα σημεια γυρω-γυρω για να μην μπορουν να μετακινηθουν τα 2 τζαμια απο την θεση τους και το κρεμασαν στον τοιχο.
Οσοι εχουν ασχοληθει με ομαδικες σεανς, θα εχουν παρατηρησει πως οσο η ωρα περνα η ολη κατασταση αποκτα σιγα-σιγα περισσοτερη δυναμη.
Ειμασταν καθισμενοι εκει κοντα 4 ωρες και καποιοι αρχισαν οντως και να ζαλιζονται ή να μην αισθανονται καλα.
Τοτε, καποιος που παρακολουθουσε χωρις να συμμετεχει ειχε την (χαζη?)
ιδεα να φερει αγιασμο που υπηρχε σε ενα μπουκαλακι μεσα στο σπιτι και να περιλουσει με αυτον εμας, αλλα και τον κυκλο με το ποτηρακι και τα γραμματα γυρω του.
Τοτε, ακουστηκε ενας δυνατος κροτος, ενα μπαμ, οπως σκαει μια φωτοβολιδα, το τζαμι της Μονα Λιζα στον τοιχο εσκασε κυριολεκτικα και ολα τα κομματια του παζλ μαζι με κομματακια γυαλί εκτιναχθηκαν σε ολο το δωματιο.
Απο καθαρη τυχη δεν τυφλωθηκε καποιος απο εμας, καποιοι ομως τραυματιστηκαμε απο τα κομματακια γυαλιου που εκσφενδονιστηκαν.
Ηταν ειλικρινα μια πολυ τρομακτικη και δυσαρεστη εμπειρια, ενω καποιοι απο τους συμμετεχοντες ειχαν απο εκει και περα φοβερους εφιαλτες κατα την διαρκεια του υπνου τους.
Ιορδανης 1971
11-10-09, 20:20
Eπιβεβαιωνεις λοιπον αυτο που λεω και εγω για ακροτητες που λαμβανουν μερος σε τετοιες επικλησεις.Να ρωτησω, εσεις καλουσατε καποια συγκεκριμενα πνευματα η οποιο κατσει?? ;)
Eπιβεβαιωνεις λοιπον αυτο που λεω και εγω για ακροτητες που λαμβανουν μερος σε τετοιες επικλησεις.Να ρωτησω, εσεις καλουσατε καποια συγκεκριμενα πνευματα η οποιο κατσει?? ;)
Το ο,τι θα γραψω βασιζεται σε ο,τι μας ειχε πει ο μυητης και δεν γνωριζω φυσικα εαν ειναι αληθεια.
Συμφωνα λοιπον με τα λεγομενα του και επειδη εκεινος ηταν ο καλών, αυτο που καλουσαμε ηταν καποια δαιμονικη δυναμη που ζει (οπως υποστηριζε), στα βαθη της κολασης.
Ιορδανης 1971
12-10-09, 21:12
Το ο,τι θα γραψω βασιζεται σε ο,τι μας ειχε πει ο μυητης και δεν γνωριζω φυσικα εαν ειναι αληθεια.
Συμφωνα λοιπον με τα λεγομενα του και επειδη εκεινος ηταν ο καλών, αυτο που καλουσαμε ηταν καποια δαιμονικη δυναμη που ζει (οπως υποστηριζε), στα βαθη της κολασης.
Εσυ τη ενιωσες?Ενιωσες φοβο, τρομο, απειλη, ενα αισθημα απελπισιας ισως?
Εγω τις πρωτες φορες ειχα νιωσει πολυ τρυφερα και κοντα στο πνευμα που μας ειχε επισκευτει.Αργοτερα ομως βιωσα τον απολυτο τρομο!!
Εσυ τη ενιωσες?Ενιωσες φοβο, τρομο, απειλη, ενα αισθημα απελπισιας ισως?
Εγω τις πρωτες φορες ειχα νιωσει πολυ τρυφερα και κοντα στο πνευμα που μας ειχε επισκευτει.Αργοτερα ομως βιωσα τον απολυτο τρομο!!
Αγαπητε Ιορδανη, το ο,τι επακολουθησε ηταν καταλυτικο για ολη μου την ζωη.
Εχω αναφερθει σχετικα στο θεμα σε αλλο νημα (ενοτητα), εχω κενα στην ζωη μου και μολονοτι εχουν περασει αρκετα χρονια απο τοτε εν τουτοις αυτο το "πραγμα" μου αφησε "κουσουρι", ας μου επιτραπει η εκφραση.
Ενα κατι, κατι το απροσδιοριστο, μια "δυναμη?", που οποτε στην ζωη μου ακομη και σημερα συμβαινει κατι καλο παρεμβαλεται για να το καταστρεψει.
Θα στο δωσω σαν παραδειγμα για να καταλαβεις.
Φαντασου οτι εισαι χαρουμενος, ευτυχισμενος, ειναι μια μερα απο εκεινες που λες: "Σημερα ολα μου πανε τελεια".
Εχεις βγει να ψωνισεις και ενω περπατας τρισευτυχισμενος κατι σαν ψιθυρος που τον ακους μονον εσυ μεσα στο μυαλο σου σου λεει: "Γυρνα το βλεμμα σου πισω, στον δρομο που περπατας και κοιταξε ψηλα".
Και οταν το κανεις να δεις μια κοπελα, ενα παιδακι, καποιον τελος παντων να πεφτει απο τον 6ο οροφο και να σκοτωνεται λιγα μετρα απο εσενα.
Το ο,τι ανεφερα ειναι απλα ενα τυχαιο παραδειγμα και ευτυχως δεν εχει συμβει στα αληθεια ως προς αυτο το συγκεκριμενο γεγονος.
Μου εχουν συμβει ομως και μου συμβαινουν αλλα παρομοια.
Με λιγα λογια, δεν ειναι αυτη καθ' εαυτη η "δυναμη" που εσπρωξε καποιον να πεσει απο ψηλα.
Ειναι το οτι ενω το ατυχες γεγονος συμβαινει απο μονο του, αυτο το "κατι" σου υπαγορευει να γυρισεις και να κοιταξεις.
Τυχαιο, μπορει να σκεφτει καποιος.
Ασφαλως, δεν αντιλεγω, αλλα γιατι παντα στα ασχημα συμβαντα?
Εαν εσυ πορευεσαι σε εναν δρομο, που καπου σε αυτον ειναι το σπιτι σου, γιατι θα πρεπει να τρεξεις 2 δρομους παραλληλους πιο πανω, απο τους οποιους δεν χρειαζεται να περασεις για να δεις το κακο να συμβαινει και να γινεις ρακος?
Και αυτο να συμβαινει συχνα!
Τι σε "σπρωχνει" να κανεις ολη αυτην την παρακαμψη προκειμενου να "φαρμακωθεις" μεσα σου?
ρε παιδια εχουν συμβει αυτα τα πραγματα που περιγραψατε?
Το γεγονος με τον αγιασμο ας πουμε, ειναι απστευτο,οπως και αυτο με την κλεμμενη μηχανη,ειδικα και μετα απο τις επισημανσεις του Ιορδανη.
Εχω παθει σοκ. Συγνωμη που ρωταω, αλλα εξακολουθειτε και εξασκειτε τετοια πραγματα?
Κατά πρώτον νομίζω ότι συμφωνούμε, ότι οι περισσότερες περιπτώσεις μηνυμάτων με την χρήση των τεχνικών που αναφέρθηκαν, είναι αποτελέσματα υποσυνείδητης επεξεργασίας πληροφοριών και διαίσθησης.
Το αν υπάρχουν και άλλες σπάνιες περιπτώσεις είναι ένα ερώτημα που παραμένει.
Ιορδάνης 1971, Δεν χρειάζεται κάποιος από την παρέα να έχει τεράστιες τηλεκινητικές ικανότητες! Όταν κάνουμε τέτοιες «δουλειές», έχουμε ήδη την προδιάθεση να δεχθούμε σχετικές υποβολές. Αν γινόσουν πιο σαφής, ίσως θα θα καταλήγαμε ότι δεν ήταν και τόσο τραβηγμένη η φάση. Αλλά γιατί δεν υποψιάζεσαι, ότι κάποιος φίλος, είχε μαγειρέψει την φάση και γελάει ακόμα!
Ο Γιουνκ ερεύνησε πολλές περιπτώσεις επίκλησης πνευμάτων (αναφορά σχετική στο βιβλίο του ψυχολογία και απόκρυφο) και κατέληξε ότι όλες μπορούσαν να εξηγηθούν απλά είτε σαν ψυχολογικά φαινόμενα είτε σαν φάρσες. Στα ψυχολογικά φαινόμενα κατέταξε και τις διαισθητικές πληροφορίες.
Mirela s Στο βιβλίο του Γιουνγκ που σημειώνω πιο πάνω, εξηγεί πως οι ασυνείδητες κινήσεις των μυών, δίνουν αποτελέσματα σε πίνακες και τραπεζάκια.
Αλλά αυτό, οι ασυνείδητες και ανεπαίσθητες, μυικές κινήσεις, μου είναι γνωστό και από την προσωπική μου εμπειρία, με το εκκρεμές.
Ιορδάνη 1971 και Mirela s.oi φίλοι που σας μύησαν στις σεάνς είχαν δίκιο, ότι πρέπει να αδειάζουμε το νου μας από σκέψεις κατά το δυνατό. Αλλά αυτό δεν σχετίζεται απαραίτητα με τις οντότητες. Μια πολύ πιο απλή εξήγηση είναι ότι έτσι, μειώνουμε την επίδραση πεποιθήσεων, επιτρέπουμε την ενεργοποίηση του δεξιού ημισφαιρίου και ενεργοποιούμε την διαίσθησή μας (εδώ ίσως χρειάζεται ανάλυση, αλλά θα ξεφύγουμε από το θέμα). Για αυτό και οι περισσότερες τεχνικές συλλογής πληροφοριών φροντίζουν, να χαμηλώνουμε τις δονήσεις του εγκεφάλου.
Mirela s γενικά οι ασκήσεις αυτού του τύπου δεν είναι σκόπιμο να ξεπερνούν την μισή ώρα, άντε μία, για αρχάριους. στις τέσσερις ώρες δεν θα ξέρατε που πατούσατε και που βρισκόσασταν.
Τώρα το παζλ ανάμεσα σε δύο τζάμια με μανταλάκια δεν είναι και η πεμπτουσία της ασφάλειας. Είτε ήρθε η ώρα του, είτε επέδρασαν κάποιοι φυσικοί παράγοντες. Όσο για τους εφιάλτες, αφού έχετε κουρδίσει το μυαλό σας κατάλληλα, τι περιμένατε να βλέπετε;
Επιλέγοντας να καλέσετε και κάποια δαιμονική δύναμη που ζει στα βάθη της κόλασης, είσαστε ήδη ψυχολογικά έτοιμοι. (Σιγά μην έκανε τον κόπο να παρατήσει την φραπεδιά της και να σας κουβαληθεί),
Mirela s το ότι συχνά κάνουμε ανεξήγητα πράγματα είναι γεγονός. Να θυμίσω ότι ήδη η ψυχολογία υποστηρίζει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των πράξεών μας, έχει υποσυνείδητα αίτια. Μερικές φορές αναλογιζόμενοι τις πράξεις μας, εκ των υστέρων, μπορούμε να τις εξηγήσουμε.
Είναι φυσικό να μας συμβαίνουν περίεργες και δυσάρεστες συμπτώσεις. Σε όλους συμβαίνουν.
Μερικές φορές ίσως να συμβαίνει και κάτι περισσότερο από συμπτώσεις. Σπάνια, αλλά υποθέτω ότι όντως κάποτε, κάτι τρέχει. Αλλά δεν θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι τρέχει, σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις, μια εξήγηση που δεν θα στηρίζεται σε σοβαρές ενδείξεις και επεξεργασμένες θέσεις.
Μέχρι να βρεθεί μια στιβαρή θεωρία, υπομονή και παρατήρηση.
Τελικά, αν αφήσουμε στην άκρη τα ανατριχιαστικά περί επικλήσεων, νομίζω ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις προβλεπτικές μεθόδους χωρίς σοβαρά προβλήματα. Αρκεί να σεβόμαστε κάποιους, στοιχειώδεις κανόνες.
Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω στην όλη ιστορία. Γιατί διαλέξατε τέτοιες οντότητες, χάθηκαν οι άγγελοι και η λευκή αδελφότητα. Εδώ μάγοι με χρόνια στο κουρμπέτι, αποφεύγουν τις επικλήσεις.
Θα απαντησω σε ολους.
Κατ' αρχην εγω προσωπικα και υστερα απο ο,τι μου συνεβη εχω παψει εντελως να ασχολουμαι με τετοια θεματα.
Φιλε rados, γιατι καλουσαμε κακα πνευματα και οχι αγαθες δυναμεις?
Διοτι γλυκε μου οι καλες δυναμεις δεν εχουν κανεναν απολυτως λογο να επικοινωνησουν μεσω του ouija board με καποιον.
Το πραττουν με διαφορετικο τροπο.
Πριν ασχοληθω με ολα αυτα οφειλω να ομολογησω πως δεν πιστετυα σε τετοια γεγονοτα.
Οταν (πολυ κακως), ξεκινησα καποια μερα ο μυητης σε καθε επικληση του, στην αρχη, ξεκινουσε με το :" In nome di Satana" και για οσους τυχον δεν γνωριζουν την ιταλικη αυτο σημαινει :" Εις το ονομα του Σατανα".
Απο τα οσα εχω αποκομισει μεχρι σημερα ειναι πως:
Oι αρνητικες αυτες δυναμεις αρεσκονται -οσο περιεργο και αν ακουγεται αυτο- στο να μην τις πιστευει καποιος.
Το πρωτο σταδιο που χρησιμοποιουν σε καποιον που "ψαχνεται" απεγνωσμενα να επικοινωνησει μαζι τους ονομαζεται "Προοδευτικη παγιδευση".
Με λιγα λογια σε "γλυκαινουν" με αληθειες στην αρχη, μονο και μονο για να σε κανουν να τις καλεις συχνοτερα και αν ειναι δυνατον μονος-η σου.
Σκοπος τους ειναι να σε οδηγησουν τελικα στην απομονωση (οταν τα αρπακτικα επιτιθενται κοιταζουν να ξεκοψουν το θηραμα απο το υπολοιπο κοπαδι) και απο εκει και περα το "παιχνιδι" ξεκινα.
Πολλοι φανταζονται αυτες τις αρνητικες οντοτητες σαν παγανιστικους δαιμονες με κερατα, ουρες, οπλες και φτερα νυχτεριδας.
Ολα αυτα φυσικα δεν υπαρχουν και η απεικονιση του κακου ετσι γινεται για να παρουσιαστει το κακο σαν κατι το απεχθες.
Ολοι καταλαβαινουμε πως οι οντοτητες αυτες ειναι ασωματες και πως οταν παρουσιαζονται μοιαζουν απλα σαν σκιες ακαθοριστου σχηματος.
Σαν συμβουλη θα ελεγα το :"Μακρυα απο τετοια πραγματα".
Το κακο, το οποιο κακο, εχει εξουσια πανω μας μονον εαν εμεις οι ιδιοι το καλεσουμε.
Καποτε, ενας ιερεας, ενας απο εκεινους τους λιγους που απεμειναν τους αξιοσεβασμιους, μου ειχε αναφερει :" Βαλε με μεσα σε ενα κοπαδι απο δαυτους (δαιμονες), εαν δεν τους εχω εγω καλεσει και με εναν σταυρο στο χερι, θα περασω αναμεσα τους και ουδεις θα τολμησει να με αγγιξει".
Ιορδανης 1971
13-10-09, 18:26
Φιλοι μου,
θα απαντησω πολυ συντομα σε ολα τα ερωτηματα που θεσατε.
1.Δεν νομιζω οτι μπορω να γινω πιο σαφης φιλε rados, ποιος να στησει την φαση δηλαδη?Ολοι στην παρεα φαγαμε χοντρο ξυλο απο το κακιστο πνευμα!!
2. Δεν ειχαμε σκοπο να επικαλεστουμε καποιο κακο πνευμα, θελαμε να επικοινωνησουμε με καποιο πνευμα ανθρωπου που ειχε περασει στην αλλη πλευρα.
3. Οπως εχω ξαναπει, η παρενεργειες κρατησαν πολυ καιρο ακομα,στην ουσια δεν σταματησαν ποτε, αφου εξακολουθω να ανοιγω αθελα μου πορτες του υπερφυσικου οπου και αν παω.
4. Οταν εχεις βιωσει κατι τετοιο το οποιο ξεπερνα οποιαδηποτε ορια πλακας και χαβαλε, και επιτιθεται σε καθε σπιθαμη λογικης,και σε κανει να ΖΕΙΣ τον απολυτο τρομο τοτε πιστεψτε με, μπορεις να ξεχωρισεις οτι αυτο που ζεις ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
5. Η φιλη ΜIRELLA οντως το εχει περασει αυτο, το καταλαβαινω απο αυτα που περιγραφει.
Ευτυχως, ειλικρινα που κανεις αλλος της παρεας μας δεν το εχει βιωσει,ΕΥΤΥΧΩΣ!!
Κατά πρώτον νομίζω ότι συμφωνούμε, ότι οι περισσότερες περιπτώσεις μηνυμάτων με την χρήση των τεχνικών που αναφέρθηκαν, είναι αποτελέσματα υποσυνείδητης επεξεργασίας πληροφοριών και διαίσθησης.
Το αν υπάρχουν και άλλες σπάνιες περιπτώσεις είναι ένα ερώτημα που παραμένει.
Ιορδάνης 1971, Δεν χρειάζεται κάποιος από την παρέα να έχει τεράστιες τηλεκινητικές ικανότητες! Όταν κάνουμε τέτοιες «δουλειές», έχουμε ήδη την προδιάθεση να δεχθούμε σχετικές υποβολές. Αν γινόσουν πιο σαφής, ίσως θα θα καταλήγαμε ότι δεν ήταν και τόσο τραβηγμένη η φάση. Αλλά γιατί δεν υποψιάζεσαι, ότι κάποιος φίλος, είχε μαγειρέψει την φάση και γελάει ακόμα!
Ο Γιουνκ ερεύνησε πολλές περιπτώσεις επίκλησης πνευμάτων (αναφορά σχετική στο βιβλίο του ψυχολογία και απόκρυφο) και κατέληξε ότι όλες μπορούσαν να εξηγηθούν απλά είτε σαν ψυχολογικά φαινόμενα είτε σαν φάρσες. Στα ψυχολογικά φαινόμενα κατέταξε και τις διαισθητικές πληροφορίες.
Mirela s Στο βιβλίο του Γιουνγκ που σημειώνω πιο πάνω, εξηγεί πως οι ασυνείδητες κινήσεις των μυών, δίνουν αποτελέσματα σε πίνακες και τραπεζάκια.
Αλλά αυτό, οι ασυνείδητες και ανεπαίσθητες, μυικές κινήσεις, μου είναι γνωστό και από την προσωπική μου εμπειρία, με το εκκρεμές.
Ιορδάνη 1971 και Mirela s.oi φίλοι που σας μύησαν στις σεάνς είχαν δίκιο, ότι πρέπει να αδειάζουμε το νου μας από σκέψεις κατά το δυνατό. Αλλά αυτό δεν σχετίζεται απαραίτητα με τις οντότητες. Μια πολύ πιο απλή εξήγηση είναι ότι έτσι, μειώνουμε την επίδραση πεποιθήσεων, επιτρέπουμε την ενεργοποίηση του δεξιού ημισφαιρίου και ενεργοποιούμε την διαίσθησή μας (εδώ ίσως χρειάζεται ανάλυση, αλλά θα ξεφύγουμε από το θέμα). Για αυτό και οι περισσότερες τεχνικές συλλογής πληροφοριών φροντίζουν, να χαμηλώνουμε τις δονήσεις του εγκεφάλου.
Mirela s γενικά οι ασκήσεις αυτού του τύπου δεν είναι σκόπιμο να ξεπερνούν την μισή ώρα, άντε μία, για αρχάριους. στις τέσσερις ώρες δεν θα ξέρατε που πατούσατε και που βρισκόσασταν.
Τώρα το παζλ ανάμεσα σε δύο τζάμια με μανταλάκια δεν είναι και η πεμπτουσία της ασφάλειας. Είτε ήρθε η ώρα του, είτε επέδρασαν κάποιοι φυσικοί παράγοντες. Όσο για τους εφιάλτες, αφού έχετε κουρδίσει το μυαλό σας κατάλληλα, τι περιμένατε να βλέπετε;
Επιλέγοντας να καλέσετε και κάποια δαιμονική δύναμη που ζει στα βάθη της κόλασης, είσαστε ήδη ψυχολογικά έτοιμοι. (Σιγά μην έκανε τον κόπο να παρατήσει την φραπεδιά της και να σας κουβαληθεί),
Mirela s το ότι συχνά κάνουμε ανεξήγητα πράγματα είναι γεγονός. Να θυμίσω ότι ήδη η ψυχολογία υποστηρίζει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των πράξεών μας, έχει υποσυνείδητα αίτια. Μερικές φορές αναλογιζόμενοι τις πράξεις μας, εκ των υστέρων, μπορούμε να τις εξηγήσουμε.
Είναι φυσικό να μας συμβαίνουν περίεργες και δυσάρεστες συμπτώσεις. Σε όλους συμβαίνουν.
Μερικές φορές ίσως να συμβαίνει και κάτι περισσότερο από συμπτώσεις. Σπάνια, αλλά υποθέτω ότι όντως κάποτε, κάτι τρέχει. Αλλά δεν θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι τρέχει, σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις, μια εξήγηση που δεν θα στηρίζεται σε σοβαρές ενδείξεις και επεξεργασμένες θέσεις.
Μέχρι να βρεθεί μια στιβαρή θεωρία, υπομονή και παρατήρηση.
Τελικά, αν αφήσουμε στην άκρη τα ανατριχιαστικά περί επικλήσεων, νομίζω ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις προβλεπτικές μεθόδους χωρίς σοβαρά προβλήματα. Αρκεί να σεβόμαστε κάποιους, στοιχειώδεις κανόνες.
Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω στην όλη ιστορία. Γιατί διαλέξατε τέτοιες οντότητες, χάθηκαν οι άγγελοι και η λευκή αδελφότητα. Εδώ μάγοι με χρόνια στο κουρμπέτι, αποφεύγουν τις επικλήσεις.
Επανερχομαι φιλτατε και το εννοω.
Οταν λες οτι στο παζλ εφτασε η ωρα του τι ακριβως εννοεις?
Οτι π.χ. εαν εγω πινω ομορφα και ηρεμα τον καφε μου και ερθει η ωρα της γυαλινης βιτρινας απεναντι μου θα εκραγει προς πασαν κατευθυνση??????
Χμ, μεχρι να βρεθει καλε μου η στιβαρη θεωρια (εαν βρεθει ποτέ), θα παρελθουν τα ετη και θα μας βρουν τα στεφανα εν τοπω χλοερω.
Ολα αυτα χωρις καμμια ειρωνια αλλα με ενα touch χιουμορ, ετσι για να χαλαρωσουμε.
mirela s Δεν με χαλάει και λίγο χιούμορ, αντίθετα χαμογελάω και εγώ, τώρα που γράφω.
Οι αγαθές οντότητες έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες να επικοινωνήσουν μαζί μας με τις αρνητικές. Δηλαδή ελάχιστες. (Εδώ κάνω την υπόθεση εργασίας ότι υπάρχουν)
Δεν βλέπω γιατί θα τις χαλούσαν τα τραπεζάκια ή οτιδήποτε άλλο.
Βεβαίως δεν είναι απαραίτητα τα τραπεζάκια τα μπουχούρια και δεν ξέρω και εγώ τι άλλα. Όπως έλεγε ένας φίλος μου, μάγος το επάγγελμα, όσο ξεκαθαρίζεις το τι κάνεις, τόσο λιγότερα βοηθήματα χρειάζεσαι, μέχρι που δεν χρειάζεσαι κανένα.
Τώρα, άμα έχεις χρόνια που κατεβάζεις, ή νομίζεις ότι κατεβάζεις αρνητικές οντότητες, θα σε ζορίσει κάπως να κατεβάσεις θετικές. Γιατί θα καλείς θετικές και θα οραματίζεσαι αρνητικές, αλλά και αυτό ξεπερνιέται.
Δεν καταλαβαίνω ακόμα, το γιατί επέλεξες να καλείς τέτοιες οντότητες. Αν διαβάζω σωστά τα γραφόμενά σου, μέσα από αυτές τις συνεδρίες, έπαιρνες απαντήσεις σε κάποια ερωτήματά σου. Το ίδιο ακριβώς μπορείς να κάνεις, καλώντας θετικές οντότητες, μάλιστα δεν είναι απαραίτητο καν να καλέσεις οντότητες! Βέβαια οι πληροφορίες σου δεν θα είναι πάντα ακριβείς, ιδίως αν δεν σέβεσαι κάποιους στοιχειώδης κανόνες, αλλά μήπως σε αυτές τις διαδικασίες είναι πιο ακριβείς!
Σχετικά με την "ώρα του" για το κάδρο. Ένα υλικό που δέχεται καταπόνηση, κάποια στιγμή ενδέχεται να φτάσει στο σημείο θραύσης. Έχω κρεμάσει στο παρελθόν με τέτοια κλιπς πίνακες και κάνα δύο, που ήταν βαριοί σπάσανε, χωρίς να κάνω επικλήσεις. Αλλά ενδέχεται να έπαιξε ρόλο και κάποιο άλλο φυσικό αίτιο, πχ θερμοκρασία, δόνηση, κάποιος που ασυναίσθητα κλότσησε κάτι.
Βεβαίως μέχρι να εξηγηθούν όλα αυτά ενδέχεται να έχουμε περάσει σε τόπους χλοερούς. Τι να κάνουμε μερικά πράγματα δεν θα τα προλάβουμε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά, να δώσουμε σήμερα αβέβαιες απαντήσεις. Σημείωσε ότι πολύς κόσμος διαβάζοντας ανατριχιαστικές εξηγήσεις, τις πιστεύει άκριτα, πράγμα που δεν είναι και ότι καλύτερο.
Ιορδανης 1971. Από την προηγούμενη καταχώρησή σου είχα καταλάβει ότι έσπασαν αντικείμενα στο σπίτι, λάθος μου. Αν διαβάσεις το βιβλίο που ανέφερα πιο πάνω, ίσως βρεις κάποιες πιθανές εξηγήσεις ακόμα και για το ξύλο. Συμπτωματικά, είχα μια γνωστή, που ένοιωθε ότι την τουλούμιαζαν στο ξύλο, κάτι πνεύματα. Συμμετείχαμε σε κάποιες ομάδες διαλογισμού.
Θα υποθέσουμε ότι εσείς όντως καταφέρατε και καλέσατε κάποιο αρνητικό πνεύμα, αν και πηγαίνατε για άλλο. Ήταν μια σπάνια περίπτωση. Από τις χιλιάδες που το προσπαθούν, το καταφέρατε. Από τις χιλιάδες πεζούς που διασχίζουν δρόμους, ελάχιστοι δεν φτάνουν απέναντι. Ούτε σημαίνει και κάτι περαιτέρω. Δεν θεωρώ ότι είναι κάποιο σπουδαίο επίτευγμα. Μάλλον το αντίθετο.
Αναφέρεις ότι άθελά σου εξακολουθείς και έρχεσαι σε επαφή με το υπερφυσικό. Δεν φαντάζομαι ότι σε υποχρεώνει κανείς να συμμετέχεις σε αυτές τις συζητήσεις. Και με αυτή την συμμετοχή, πρακτικά αναζητάς το υπερφυσικό, παρά το αποφεύγεις. Δεν το θεωρώ ότι είναι κακό, αλλά δεν είναι και οι κατάλληλες συζητήσεις, για να καταλαγιάσει ένα ανήσυχο πνεύμα.
Όταν έχεις βιώσει τον απόλυτο τρόμο και ζεις μέσα σε αυτόν, επίτρεψέ μου να παρατηρήσω, ότι τότε ακριβώς δεν είσαι σε θέση να ξεχωρίσεις, αν η εξήγηση που δίνεις σε αυτό που βιώνεις είναι πραγματική.
Αναφέρεις ότι προσπαθούσατε να καλέσετε ένα πεθαμένο. Για πιο λόγο?
-------
Η κατ' αρχήν "δόμηση" των αρνητικών και θετικών οντοτήτων, από τον ίδιο τον επικαλούμενο, είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Και μάλιστα είναι, η θέση μιας σχολή εσωτερισμού, που παρακολουθούσα παλαιότερα. Αν ενδιαφέρει κάποιον, να κάνω μια μικρή αναφορά.
Αγαπητε rados αυτο που περασα τοτε δεν θα το ξεχασω ποτέ.
Εχω αναφερθει και παλαιοτερα στο θεμα και ισως σφαλω που απαντω και εδω.
Ο μυητης μας κατα 99% ηταν σατανιστης και προερχοταν και απο ολοκληρη οικογενεια σατανιστων.
Τα γραμματα του λατινικου αλφαβητου που χρησιμοποιουσε στις επικλησεις, ηταν θυμαμαι χρυσαφί χρωματος, καλλιγραφικα, και αποτυπωμενα πανω σε ολοστρογγυλα μαυρα χαρτακια που απο την πλευρα των γραμματων εμοιαζαν με βελουδο.
Συμφωνα παντα με τα λεγομενα του, τα γραμματα αυτα, οταν η ωρα σου παρελθη (μην με ρωτησεις τι εννοουσε, αυτο που καταλαβα ειναι πως μαλλον καποια στιγμη χανεις το πλεονεκτημα να "επικοινωνεις"), δεν πρεπει να τα καταστρεψεις αλλα να τα δωρισεις σε καποιον αλλον.
Και ενω ολοι αρνηθηκαν εγω σαν την χαζη εδεχτηκα το δωρο αυτο.
Επεσα στην προοδευτικη παγιδευση και απο εκει και περα η ζωη μου οσον αφορα το διαστημα εκεινο και μονον εκεινο, εχει κενα μνημης.
Ισως να μην γινομαι πιστευτη και το καταλαβαινω, ομως πιστεψε με τα μονα που θυμαμαι ειναι πολλη βροχη, τους φιλους μου γυρω μου αλλους να κλαινε και αλλους να λιποθυμουν, ενα μαγαζι με κοσμο και απ' εξω αναμμενες φωτιες, ενα μοναστηρι με φραγκισκανους καλογερους και μια εκκλησια καπου στα περιχωρα της πολης Padova στην βορεια Ιταλια. Θυμαμαι εναν διαρκη αγωνα επιβιωσης, οχι μονο δικο μου αλλα και οσων συμμετειχαν σε αυτην την βλακεια.
Ακουγεται τρελλο, παρανοικο, γραφικο και "τραβηγμενο", ομως εγω ξερω οτι το εζησα και μονον εγω ξερω τι περασα.
Πιστεψε με δεν αναζητουσα απαντησεις σε τιποτε.
Αυτο που εψαχνα τοτε, στην ηλικια των 19-20 χρονων ηταν καποιος "συμμαχος".
"Συμμαχος σε τι"? θα αναρωτηθεις και με το δικιο σου.
Αυτο ειναι μια αλλη ιστορια, μακραν του μεταφυσικου που δεν θελω και δεν κανει να αναπτυξω εδω.
Μονο που ο "συμμαχος" απεδειχθη τελικα ο χειροτερος εχθρος.
Θελω να ξερεις πως αποδεχομαι και σεβομαι στο επακρο την αποψη σου.
Αλλοιμονο αν ολοι συμφωνουσαμε σαν κλωνοι πανω στα διαφορα θεματα.
Δυστυχως καλε μου, γυρω μας υπαρχουν "πραγματα" που υπαρχουν ειτε τα πιστευουμε ειτε οχι.
Ιορδανης 1971
14-10-09, 19:30
Φιλε Rados,
δεν θελω να συνεχισω αλλο σε αυτο το θεμα, οχι γιατι δεν εχω επιχειρηματα, αλλα γιατι εχω απεναντι μου καποιον που δεν θελει να πιστεψει αυτο που λεω(και ειναι δικαιωμα σου), γιατι κριτικαρεις εναν ανθρωπο που τοτε ηταν πολυ νεος, πολυ ανωριμος και προκλητικα αφοβος και ανυποψιαστος!
Δεν θα συνεχισω λοιπον αλλο αυτη την ασκοπη κριτικη σε καθε φραση μου, οχι επειδη δεν αντεχω σε αυτην, αλλα γιατι δεν μπορω να σου μεταφερω ισως αυτο που βιωσα τοτε με επαρκεια ισως.Δυστυχως δεν μπορω.
Αυτο ομως που μπορω ειναι να σε διαβεβαιωσω για τις ειλικρινες μου προθεσεις, οτι σε καμμια των περιπτωσεων δεν θα αναφερομουν σε ενα θεμα που δεν το εχω ζησει.Και ναι, οταν ζεις τον απολυτο τρομο,η κριση σου σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη.Ομως περασαν πολλα χρονια, μεγαλωσα και ωριμασα,και η κριση μου ειναι σε καλα επιπεδα.
Επισης θα σε παρακαλουσα, οπως εγω σεβομαι αυτα που λες, ετσι και εσυ να σεβεσαι τις οποιες επιλογες μου για την ενασχοληση μου με το μεταφυσικο.Φυσικα και κανεις δεν με υποχρεωνει να αχολουμε με το μεταφυσικο.Αναφερωμουν σε διαφορα πραγματα που βλεπω και νιωθω εντονοτερα απο τοτε!Επισης δεν θεωρησα επιτευγμα την εμπειρια που ειχα, αντιθετα απο τα πρωτα μηνυματα αποθαρρυνα την οποια συμετοχη οποιουδηποτε.
Σε ευχαριστω για την ανταλλαγη αποψεων που καναμε, συγχωρεσαι την επιλογη μου να μην συμμετεχω αλλο, δεν εχει να κανει με σενα προσωπικα αλλα με τον τροπο που εγω επικοινωνω αυτα που θελω.Εμαθα στην ζωη μεσα απο ολα αυτα που καταπιαστηκα οτι καποιες φορες πεταμε και πετσετα στο ρινγκ(παλιος πυγμαχος γαρ..).
Ιορδανης 1971
14-10-09, 19:32
Φιλε Rados,
δεν θελω να συνεχισω αλλο σε αυτο το θεμα, οχι γιατι δεν εχω επιχειρηματα, αλλα γιατι εχω απεναντι μου καποιον που δεν θελει να πιστεψει αυτο που λεω(και ειναι δικαιωμα σου), γιατι κριτικαρεις εναν ανθρωπο που τοτε ηταν πολυ νεος, πολυ ανωριμος και προκλητικα αφοβος και ανυποψιαστος!
Δεν θα συνεχισω λοιπον αλλο αυτη την ασκοπη κριτικη σε καθε φραση μου, οχι επειδη δεν αντεχω σε αυτην, αλλα γιατι δεν μπορω να σου μεταφερω ισως αυτο που βιωσα τοτε με επαρκεια ισως.Δυστυχως δεν μπορω.
Αυτο ομως που μπορω ειναι να σε διαβεβαιωσω για τις ειλικρινες μου προθεσεις, οτι σε καμμια των περιπτωσεων δεν θα αναφερομουν σε ενα θεμα που δεν το εχω ζησει.Και ναι, οταν ζεις τον απολυτο τρομο,η κριση σου σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη.Ομως περασαν πολλα χρονια, μεγαλωσα και ωριμασα,και η κριση μου ειναι σε καλα επιπεδα.
Επισης θα σε παρακαλουσα, οπως εγω σεβομαι αυτα που λες, ετσι και εσυ να σεβεσαι τις οποιες επιλογες μου για την ενασχοληση μου με το μεταφυσικο.Φυσικα και κανεις δεν με υποχρεωνει να αχολουμε με το μεταφυσικο.Αναφερωμουν σε διαφορα πραγματα που βλεπω και νιωθω εντονοτερα απο τοτε!Επισης δεν θεωρησα επιτευγμα την εμπειρια που ειχα, αντιθετα απο τα πρωτα μηνυματα αποθαρρυνα την οποια συμετοχη οποιουδηποτε.
Σε ευχαριστω για την ανταλλαγη αποψεων που καναμε, συγχωρεσαι την επιλογη μου να μην συμμετεχω αλλο, δεν εχει να κανει με σενα προσωπικα αλλα με τον τροπο που εγω επικοινωνω αυτα που θελω.Εμαθα στην ζωη μεσα απο ολα αυτα που καταπιαστηκα οτι καποιες φορες πεταμε και πετσετα στο ρινγκ(παλιος πυγμαχος γαρ..).
;)
Ιορδανης 1971
14-10-09, 19:44
Φιλε Rados,
;)
Ιορδανης 1971
14-10-09, 19:46
σορυ για το τριπλο ποστ(!!!) κολλησε ο σερβερ και εστελνε συνεχεια!!
Φίλε Rados γιατί θεωρείς τόσο δύσκολο να είναι πράγματι δράσεις πνευμάτων (ταραχοποιών) οι εμπειρίες της Μιρέλας και του Ιορδάνη?
Θα στο θέσω με τον τρόπο που το έθεσε η Μιρέλα αλλά με άλλα λόγια, λίγο βαριά και δεν θέλω να παρεξηγηθώ με κανέναν.
Πόσος κόσμος δεν περιμένει το καλοκαίρι να έρθουν στην παραλία και στα κλαμπ τουρίστριες? Όλοι προσπαθούμε να ψαρέψουμε μία αλλά πολλές φορές δεν μας κάθετε η φάση. Αν όμως μια μας κουνήσει το δαχτυλάκι τότε ξυπνάει το θηρίο μέσα μας και δεν την αφήνουμε σε ησυχία. Έτσι και τα πονηρά πνεύματα, που πολύ σωστά αναφέρει η Μιρέλα πως τα συμφέρει να μην πιστεύουμε πως υπάρχουν ώστε να δρουν ανενόχλητα χωρίς να συναντούν αντιδράσεις, όταν δουν πως τα επιζητούμε δεν χάνουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν.
Όσο για το αν ο δαίμονας θα άφηνε το φραπεδάκι του για να έρθει σε μας, ναι, θα το έκανε. Όπως θα το έκανε και κάποιος που το έπινε μόνος και μάθαινε πως έφτασε ένα πούλμαν με Σουηδέζες που ψάχνουν παρέα...
Δεν θέλω να προκαλέσω με αυτά που λέω αλλά θέλω να εξηγήσω πως αλλιώς μπορούμε να το παρομοιάσουμε με ανθρώπινα μέτρα.
Τρομερή σύμπτωση να πέσει ένα κάδρο παζλ με το που φέρνει κάποιος τον αγιασμό. (αν και δεν αποκλείεται μιας και έχω βρεθεί μπροστά από μια παρόμοια τέτοια σύμπτωση, οι καταστάσεις όμως διαφέρουν στις δύο περιπτώσεις.)
Οι δαίμονες δεν νομίζω πως έχουν την ικανότητα να διαβάσουν την σκέψη μας, αλλά προσποιούνται πως το κάνουν με λογισμούς που μας βάζουν οι ίδιοι.
Μιρέλα και Ιορδάνη βρήκατε τελικά ηρεμία από αυτά ή συνεχίζουν να σας <καταδιώκουν> και στο παρόν? Θέλετε να μας πείτε τι μέτρα λάβατε για να τα αντιμετωπίσετε? (δεν χρειάζεται να μπείτε σε λεπτομέρειες...)
Αγαπητε Raistin το μετρο ειναι ενα και μοναδικο!
Παυεις να ασχολεισαι.
Γυριζεις δηλαδη την πλατη σου σε ολα αυτα.
Μονο που...........δυστυχως δεν κανει το ιδιο και η "αλλη"πλευρα.
Γινεσαι νευρικος-η, τηλεπαθητικος-η, ναι, οπως το διαβασες.
Λες και κατι σε εχει στιγματισει ανεξητηλα.
Και δυστυχως το τηλεπαθητικο μερος αφορα μονον κακά που θα συμβουν.
Ναι, οι περιεργες και αφυσικες εκδηλωσεις σταματουν, ομως η θυμηση του τι συνεβη σε καταδιωκει παντα.
Θα το πιστεψεις αυτο που θα σου γραψω?
Οσφρενεσαι μεχρι και τον θανατο!
Καποτε (για να σου δωσω ενα παραδειγμα), βρισκομουν με τον συντροφο μου στην πολη του, ανοιχτο το μερος με αραια σπιτια και μονοκατοικιες.
Οποτε περνουσαμε εξω απο ενα εγκαταλελειμενο σπιτι του ελεγα πως "μυριζω τον θανατο εκει"!
Δεν μπορω να σου περιγραψω την οσμη, ομως οντως μου ανεφερε οταν γυρισαμε στο σπιτι, τοσο αυτος οσο και η μητερα του, πως στο συγκεκριμενο σπιτι ζουσε ενας κομπογιαννιτης γιατρος που εκανε παρανομα εκτρωσεις και καποιες κοπελες ειχαν πεθανει εκει μεσα μεχρι τελικα να τον συλλαβουν.
Θα αρχίσω με μια δική μου εμπειρία. Έχω κάνει εκατοντάδες "επικλήσεις", ίσως περισσότερες από χίλιες. Είχα την καλή τύχη, να απευθύνομαι σε αγαθές δυνάμεις. Σε μια περίπτωση επέλεξα να κάνω κάτι που ήξερα, ότι ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου και δεν ταίριαζε στην συναισθηματική μου κατάσταση. Θεωρώ ότι η επιλογή μου ήταν σωστή. Ένοιωσα ένα πόνο στον αριστερό μου ώμο, που με θυμόταν, κατά διαστήματα, για περίπου τρία χρόνια.
Ο πόνος ήταν γεγονός, η ερμηνεία του όμως είναι υπόθεση!
Το ότι ένιωσα μια μαύρη οντότητα, να μου ρίχνει μια σουβλιά στον ώμο επίσης είναι εμπειρία, το αν όντως υπήρχε η οντότητα, είναι τελείως άλλο θέμα.
Εάν είχα αποδώσει την εμπειρία μου σε κάποια οντότητα, αμφιβάλω αν θα κοιμόμουνα τις νύχτες. Μήπως όμως ήταν όντως, οντότητα? Δεν έχω λόγο να το φοβάμαι, έχω πιο απλές εξηγήσεις που ικανοποιούν τα δεδομένα μου.
Έχω σαν αρχή να ψάχνω πάντα την απλούστερη ερμηνεία και να αφήνω πράγματα που αδυνατώ να ερμηνεύσω (χωρίς να εισάγω επισφαλείς θεωρίες) ανερμήνευτα. Προσπαθώ να το κάνω.
Νομίζω ότι αυτός είναι ένας βασικός κανόνας, που πρέπει να ακολουθείται από όποιον ασχολείται με τον εσωτερισμό και πολύ περισσότερο με την μεταφυσική.
Όλοι έχουμε κάποιες περίεργες εμπειρίες, μερικές άσχημες. Αλλά τι σημαίνουν αυτές οι εμπειρίες είναι κάτι που απαιτεί προσεκτική διερεύνηση.
Σε δυσαρέστησα Ιορδανης 1971. Λες ότι κριτικάρω κάθε σου λέξη. Έκανα όντως πολλές αναφορές στα λεγόμενά σου και αμφισβήτησα την εξήγηση, που έδινες σε εμπειρίες σου. Πρέπει όμως να παραδεχθείς ότι οι εμπειρίες που ανέφερες, ήταν αρκετά εντυπωσιακές, ώστε να εστιαστώ πάνω τους. Προφανώς, αφού διαφωνούμε αρκετά, ως προς την εξήγηση τέτοιων φαινομένων, θα έχουμε και κάποιες σχετικές προστριβές.
Εδώ πρέπει να επισημάνω ότι οι εκφράσεις σου ήταν πάντα άψογες! Και αυτό δεν συμβαίνει συχνά όταν αισθανόμαστε αμφισβήτηση!
Πάντως σε κανένα απολύτως σημείο, δε αμφισβήτησα την αξιοπιστία σου. Δέχθηκα μάλιστα ότι ίσως με την παρέα σου, να κατεβάσατε κάτι. Επεσήμανα ότι αυτό δεν είναι ο κανόνας, αλλά η εξαίρεση, και σε αυτό μάλλον συμφωνούμε.
Όσο για την παρατήρηση μου, ότι από τη στιγμή που συμμετέχεις σε τέτοιες συζητήσεις, αναζητάς έμμεσα το υπερφυσικό, με συγχωρείς που εξέφρασα κρίση. Παρακινήθηκα από την πεποίθησή μου, ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν τριγυρνάμε σε τέτοια χωράφια, ιδίως αν έχουμε ήδη συσσωρεύσει δυσάρεστες εμπειρίες.
'Όντως, δεν φαίνεται ότι θεώρησες επίτευγμα την εμπειρία. Όμως πολλοί άλλοι θα την θεωρήσουν. Ξέρεις δεν γράφω μόνο για εσένα, προσπαθώ να γράφω και για όποιον άλλον, μπορεί να διαβάσει το παρόν θέμα.
Mirella_S Δεν μου ακούγεται καθόλου «τρελό, παρανοϊκό, γραφικό και τραβηγμένο».
Προφυλάσσω πολύ προσεκτικά το νου μου από επικίνδυνες ιδέες, ακριβώς γιατί αναγνωρίζω την δύναμη των ιδεών και ξέρω ότι είμαι αρκετά ευάλωτος. Κάπως περισσότερο από τον μέσο όρο, λόγο των ενδιαφερόντων μου.
Η συνηθισμένη συμβουλή για όσους μπλέκουν σε τέτοια μπερδέματα, είναι να ακολουθήσουν μια ηλιόλουστη διαδρομή. Εγώ το βλέπω κάπως διαφορετικά: τα μεταφυσικά θέματα προσεγγίζονται ασφαλέστερα με σκεπτικισμό.
Raistlin Αναρωτιέμαι γιατί αποδίδονται, κάποτε με ευκολία, σε δράσεις πνευμάτων, εμπειρίες για τις οποίες δεν έχουμε μια γνωστή εξήγηση? Και δεν αναφέρομαι στους Μιρέλα και Ιορδάνη, το λέω γενικότερα.
Στο ερώτημά σου.
1.Υπάρχουν απλούστερες εξηγήσεις στα φαινόμενα που αναφέρθηκαν και σε άλλα παρεμφερή? Νομίζω ότι το μόνο που δεν έχει εύκολη εξήγηση, είναι το ξύλο που έφαγε η παρέα.
2.Οι άνθρωποι που κάνουν τέτοιες «δουλειές» είναι πολλοί. Φυσικά δεν χρησιμοποιούν όλοι τραπεζάκια, υπάρχουν και διαφορετικές τεχνικές. Αν είχαν σοβαρά ποσοστά αποτελεσματικότητας, θα ήταν καθημερινό φαινόμενο.
3.Οι άυλες οντότητες (αν υπάρχουν) για να εκδηλωθούν σε υλικό επίπεδο, θα πρέπει είτε να κυριαρχήσουν σε κάποιον υλικό φορέα, είτε να έχουν την ικανότητα, αν και άυλες, να επεμβαίνουν άμεσα στην ύλη. Η πρώτη περίπτωση έχει άλλες απλές εξηγήσεις, η δεύτερη μου φαίνεται κάπως τραβηγμένη.
4.Οι οντότητες έχουν μια φύση κάπως διαφορετική από την δική μας. Για να επικοινωνήσω μαζί τους θα πρέπει να αλλάξω ο ίδιος αρκετά ώστε να τις ''πλησιάσω''.
Ένας εκπαιδευτής, μας έλεγε, ότι η άσκηση αρχικά μας επιτρέπει να εστιαστούμε σε εκείνο το κομμάτι της προσωπικότητάς μας, που προσομοιάζει με την οντότητα που θέλουμε να επικοινωνήσουμε. Αν φτάσουμε να σταθεροποιήσουμε ένα σημαντικό και κυρίαρχο κομμάτι, μέσα στην προσωπικότητά μας, που να προσομοιάζει στην οντότητα που επικαλούμαστε, τότε μπορεί μια φορά στις χίλιες, να επικοινωνήσουμε μαζί της.
Εξήγησα γιατί θεωρώ ότι οι αρνητικές οντότητες, (αν βέβαια υπάρχουν,) δεν αφήνουν την φραπεδιά τους, για ψύλλου πήδημα. Όσοι πιστεύουν, ότι καραδοκούν να την πέσουν στις τουρίστριες, να θυμούνται, ότι στα χωριά μας συνήθως υπάρχουν δύο καφενεία...
rados, δεν συμφωνείς όμως πως είναι πολύ βολικό να δεχόμαστε τις επιτυχίες μας και όταν κάτι δεν μας <αρέσει> να του δίνουμε βολική εξήγηση σαν δικαιολογία του λάθους μας ή της αδυναμίας? Πολύ καλά κάνει που βλέπεις τα πράγματα με σκεπτικισμό, όταν όμως έχεις κάνει πάνω από 1000 επικλήσεις τότε εγώ δεν βλέπω κανέναν σκεπτικισμό. Ο σκεπτικιστής δεν θα έμπαινε στον κόπο να ασχοληθεί παραπάνω. Το γεγονός που σε ώθησε να ασχοληθείς τόσο πολύ με επικλήσεις σίγουρα ήταν κάτι άλλο. άρα από την στιγμή που ασχολείσαι τόσο ζεστά με το θέμα και πάνω απ όλα πρακτικά τότε πιστεύεις πως κάτι τρέχει. Μετά από τόση πρακτική ο σκεπτικισμός δεν έχει θέση, γιατί δεν ασχολείσαι απλά θεωρητικά αλλά μπαίνει στην διαδικασία να ασχοληθείς πρακτικά και έντονα απ' όσο κατάλαβα. Όταν κλείνεις τα μάτια σου σε κάτι που δεν σου αρέσει, δεν σημαίνει ότι παύει να υπάρχει. Και δεν είναι μόνο τα ποτηράκια. Επιπλέον όταν τόσος κόσμος πιστεύει σε αυτά και έχει απτές αποδείξεις για την ύπαρξή τους, αποδείξεις που βρήκε από λάθος επιλογές ή συγκυρίες δε θα το θεωρούσα ομαδική παράνοια. Από κει και πέρα απλός δεν θέλεις να το πιστέψεις.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω πως η παροιμία που θα ταίριαζε δεν έχει να κάνει με καφενεία αλλά με τον λόγο που μπορεί ένα πλοίο να βρεθεί στο βουνό...
Φυσικά όλα αυτά είναι η δική μου άποψη που σχημάτισα όλα αυτά τα χρόνια. Και αν και κάπου διαφωνώ με την άποψή σου την σέβομαι.
Αγαπητή Μιρέλα, από την στιγμή που γνώριζες την πηγή των άσχημων γεγονότων που συνέβησαν γιατί δεν προσπάθησες να το πολεμήσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο? Ή έστω να προφυλαχτείς κάπως. Από την στιγμή που κατάλαβες το λάθος (χωρίς να σε κρίνω και να σε κατακρίνω, σε καμία περίπτωση, μιας και θα μπορούσα να ήμουν όχι στην θέση σου, αλλά σε πολύ χειρότερη) γιατί το άγησες να σε ακολουθεί και να σε βασανίζει? Μια πόρτα δεν παύει να είναι πόρτα που όπως άνοιξε μπορεί να κλείσει. Βέβαια κάποιες ζημίες έγιναν από το ρεύμα που μπήκε αλλά δεν θα γίνουν περισσότερες...
Ιορδανης 1971
15-10-09, 21:46
Φιλε Rados,
Kαταρχας δεξου τα ειλικρινη μου συγχαρητηρια για το επιπεδο που εχεις, το οποιο πραγματικα με συγκινησε.
Θα μου επιτρεψετε ολοι να πω καποια πραγματα ακομα.
Rados, με το χερι στην καρδια. δεν με δυσαρεστησες, θεωρω υγεια την διαφορετικοτητα των αποψεων και απεχθανομαι τον οποιοδηποτε τυπου δογματισμο και παρωπιδισμο,ταθτοχρονα ομως εμαθα να σεβομαι ολες τις αποψεις, ακομα και τις πλεον ακραιες.Επισης δεν ενιωσα αμφισβητηση,ενιωσα μια αδυναμια επικοινωνιας την οποια χρεωθηκα εγω.Και παλι ευχαριστω.
Φιλη Mirella S,
Για αλλη μια φορα λεω οτι περιγραφεις απολυτα αυτην την εμπειρια που ειχες, την αποδιδεις με την απολυτη ειλικρινια και φυσικοτητα, πραγμα που με κανει να νιωθω καλα, απτην αποψη οτι και αλλοι συν-ανθρωποι εχουν βιωσει τετοιες καταστασεις.Εισαι απο αυτους που καταλαβαινουν τη γινεται σε κατι τετοια σκηνικα και ορθα, αποτρεπεις τον οποιοδηποτε να ασχοληθει.Θα μπορουσα να σου πω παρα πολλα πραγματα ακομα, αλλα δεν υπαρχει κανενας λογος,ξερω οτι καταλαβαινεις.
Φιλε Raistlin,
Ευχαριστω για την αντικειμενικοτητα σου.
Ο μονος τροπος για να ηρεμησει καποιος απο αυτα τα θεματα ειναι να τους γυρισει εντελως την πλατη(εννοω επικλησεις πνευματων).Βεβαια, σε μαρκαρουν για παντα..
Εγω προσωπικα, απο τοτε νιωθω την παραμικρη αρνητικη δυναμη σε οποιο χωρο βρισκομαι, δεκα φορες περισσοτερο απο πριν, αν δε αφησω τον εαυτο μου να παρασυρθει....
Αρκει να σου πω οτι νιωθω αυτην την αθλια οντοτητα διπλα μου.(Το ονομα της ειναι ακαμ-τα μικρα γραμματα δεν ειναι τυχαια επιλογη- και θαθελα να ξερω αν την εχει ακουστα κανεις).
Σας ευχαριστω και παλι ολους, και ειλικρινα χαιρομαι που ανταλλασω αποψεις με τοσο διαλεκτα πλασματα. :)
Φίλε μου Ιορδάνη, θα μπορούσες και ακόμα μπορείς να πολεμήσεις αυτήν την οντότητα και να ηρεμήσεις κάπως. Το να σταματήσεις να ασχολείσαι (πρακτικά) με τέτοια θέματα είναι βέβαια σημαντική προϋπόθεση. Το όνομα αυτό δεν το έχω ξανα ακούσει αλλά καλό θα είναι για σένα να αποφεύγεις να το αναφέρεις. Για σένα θα μπορούσε να είναι απλά μια οντότητα που βρίσκεται εκεί που δεν πρέπει. Και από την στιγμή που έχεις επίγνωση του λάθους σου αυτό είναι υπέρ σου. Αυτά μπορούν αρχικά να σε βοηθήσουν κάπως.
Εύχομαι σε εσένα και την Μιρέλα να απαλλαγείτε από αυτά.Το ότι κάποτε έκανες κάτι που τώρα το μετανιώνεις, δεν σε καταδικάζει σε καμία περίπτωση, πόσο μάλλον που μπορείς ακόμα να επανορθώσεις.
Να είστε καλά.
εγώ πιστεύω πως υπάρχει ο πίνακας πνευμάτων.....
αλλά δν έχω επιχειρήματα!! :D
γεια σας,
θελω να σας ρωτησω κατι για να παρω γνωμες
λοιπον η ουιτζα φτιαχνετε η απο ξυλο η απο πετρα..
και την σχεδιαζεις.τοποθετοντασ πανω κερια..
αυτο το παιχνιδι ειναι αληθεια.?
γεια σας,
θελω να σας ρωτησω κατι για να παρω γνωμες
λοιπον η ουιτζα φτιαχνετε η απο ξυλο η απο πετρα..
και την σχεδιαζεις.τοποθετοντασ πανω κερια..
αυτο το παιχνιδι ειναι αληθεια.?
Αν ψάχνεις για ένα παιχνίδι καλύτερα να ψάξεις σε κανένα παιχνιδάδικο για κάποιο επιτραπέζιο κλπ να διασκεδάσεις εσύ και η παρέα σου. Δεν πειράζει όμως θα το ξαναπούμε ξανά και ξανά ότι δεν είναι παιχνίδι μέχρι να το καταλάβουμε γιατί είναι στην ανθρώπινη φύση να ψάχνει το άγνωστο αρκεί να έχει κάποιες γνώσεις πριν μπει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Επειδή η πρώτη μου επαφή με το ouija board ήταν από φίλο που το είχε φέρει από το εξωτερικό να ξέρεις ότι είχε απαγορευτεί η πώληση του (τυχερός ίσος που το πρόλαβε)φυσικά μπορείς να φτιάξεις και αυτοσχέδιο όμως πρέπει να γνωρίζεις κάτι βασικό.Πριν αποφασίσεις να το χρησιμοποιήσεις φαντάσου ότι είσαι σε μια βάρκα σε μια απέραντη θάλασσα και από κάτω σου περνούν ψαράκια , χρυσόψαρα , καρχαρίες , προϊστορικά γιγάντια ψαρια κλπ ,ρίχνεις ένα δόλωμα και ότι τσιμπήσει τσίμπησε. Μετά θα είσαι αναγκασμένος/νη να δεχτείς τις συνέπειες για το "ψάρι" που τράβηξες προς το μέρος σου. :)
Και μην τα πάρεις στραβά αυτά που σου είπα δεν θα σου πω εγώ τι θα κανεις η απόφαση είναι δικη σου απλά πρέπει να ξέρεις κάποιες συνέπειες που αντιμετωπίζεις όταν μπλέκεις με επικίνδυνα πράγματα χωρίς να γνωρίζεις τι θα αντιμετωπίσεις.
Αν ψάχνεις για ένα παιχνίδι καλύτερα να ψάξεις σε κανένα παιχνιδάδικο για κάποιο επιτραπέζιο κλπ να διασκεδάσεις εσύ και η παρέα σου. Δεν πειράζει όμως θα το ξαναπούμε ξανά και ξανά ότι δεν είναι παιχνίδι μέχρι να το καταλάβουμε γιατί είναι στην ανθρώπινη φύση να ψάχνει το άγνωστο αρκεί να έχει κάποιες γνώσεις πριν μπει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Επειδή η πρώτη μου επαφή με το ouija board ήταν από φίλο που το είχε φέρει από το εξωτερικό να ξέρεις ότι είχε απαγορευτεί η πώληση του (τυχερός ίσος που το πρόλαβε)φυσικά μπορείς να φτιάξεις και αυτοσχέδιο όμως πρέπει να γνωρίζεις κάτι βασικό.Πριν αποφασίσεις να το χρησιμοποιήσεις φαντάσου ότι είσαι σε μια βάρκα σε μια απέραντη θάλασσα και από κάτω σου περνούν ψαράκια , χρυσόψαρα , καρχαρίες , προϊστορικά γιγάντια ψαρια κλπ ,ρίχνεις ένα δόλωμα και ότι τσιμπήσει τσίμπησε. Μετά θα είσαι αναγκασμένος/νη να δεχτείς τις συνέπειες για το "ψάρι" που τράβηξες προς το μέρος σου. :)
Και μην τα πάρεις στραβά αυτά που σου είπα δεν θα σου πω εγώ τι θα κανεις η απόφαση είναι δικη σου απλά πρέπει να ξέρεις κάποιες συνέπειες που αντιμετωπίζεις όταν μπλέκεις με επικίνδυνα πράγματα χωρίς να γνωρίζεις τι θα αντιμετωπίσεις.
οχι δεν περνω κατι στραβα..και ευχαριστω πολυ..
θα το εχω στο νου μου αυτο που μου ειπες..
Witch Shadow
03-12-10, 01:53
Εγω θα εκανα μια αλλη χαζη ισως ερωτηση! Γιατι εχετε φαει κολλημα οι περισσοτεροι να φτιαξετε ενα Πνευματικο Πινακα απο την στιγμη που ουτε τι κανει ξερετε (και εννοω πραγματικα τι κανει), ουτε πως να καλεσετε σωστα, ουτε τη διαδικασια επαφης με το πνευμα αλλα και ουτε να το γυρισετε? Τι νομιζετε οτι ειναι...παιχνιδακι? Ανοιγετε πορτες με κοσμους γνωστους και αγνωστους, με πλασματα και δυναμεις περα απο τον ελεγχο σας. Και φυσικα χωρις την απαραιτητη προστασια.
Και να φανταστείτε ότι πριν από μερικά χρόνια χαρίζανε ουίτζιμπωρντ με τη συνδρομή περιοδικού εδώ στην Ελλάδα. Επίσης, γνωστή 'μάγισσα' έδινε οδηγίες σε μια εφημερίδα για το πώς να κατασκευαστεί κάτι τέτοιο... Τα πνεύματα που έρχονται προέρχονται από το χαμηλό αστρικό πεδίο, όπου βρίσκονται χαμένες ανθρώπινες ψυχές και αυτές που έχουν γίνει δαιμονικές. Απομυζούν ενέργεια από τους ανθρώπους και γι αυτό έρχονται και προσκολλούνται. Τούς μεταδίδουν τα συναισθήματά τους, που είναι αρνητικά, αλλιώς δε θα βρίσκονταν στο χαμηλό αστρικό πεδίο. Η δόνησή τους, αν είχαν θετικά συναισθήματα θα ήταν υψηλή και θα είχαν βρει το δρόμο για το φως. Όμως οι παπάδες δεν μπορούν να διώξουν τις χαμένες ψυχές που απλά περιφέρονται. Και ούτε και πάντα τους δαίμονες. Ή τούς διώχνουν για λίγο, αλλά μετά ξαναγυρίζουν. Αφού προσκαλέστηκαν, έχουν το δικαίωμα να μείνουν. Χρειάζεται ειδική διαδικασία για να πάνε στο φως, η οποία είναι εύκολη, αλλά πρέπει να γίνει από ειδικό. Και πρέπει να δηλώσει ο καλών ότι δε θέλει πια την οντότητα. Και λίγα πάθανε όσοι έγραψαν εδώ. Μέχρι και θάνατοι έχουν γίνει αμέσως μετά από συνεδρία ουίτζι.
Ιορδάνη, τα ονόματα που παίρνουν οι δαίμονες είναι άπειρα και δεν είναι γνωστά, αφού η κάθε ανθρώπινη ψυχή που γίνεται δαιμονική ξαναβαπτίζεται.
Πάντως βοηθάει να οραματίζεστε περικυκλωμένοι από λευκό φως, να βάλετε εικόνες του αρχάγγελου Μιχαήλ στο σπίτι σας και να φαντάζεστε τα χρυσά φτερά του γύρω σας πριν αποκοιμηθείτε. Επίσης, αν σταματίσετε να έχετε αρνητικά συναισθήματα δε θα έχει η οντότητα πια τροφή.
Trithemius
03-12-10, 08:21
Όταν λες να πάνε στο "φως", τι εννοείς;
παιδια καταρχην να σας πω οτι διαβασα οολα τα μηνυματα σαν νερο, σπανια κολλαω τοσο πολυ ..ειμαι από αυτούς που ενδιαφέρονται για το ξένο και σκοτεινό αλλα δεν πρόκειται με καμία κυβερνηση να ασχοληθω πρακτικά μαζι του (καλα ποτε μην λες ποτέ αλλα θέλω να πιστεύω ετσι)
μια φίλη εχει λυσαξει να κάνουμε evp αφού δεν δέχομαι να κάνω ''τραπεζάκι'' και ήθελα να ρωτήσω (την εξής ηλίθια ερώτηση) εαν ειναι το ιδιο επικινδυνο.. για τους τύπους να σας πω ότι ΔΕΝ πρόκειται να κανω ουτε αυτό καθότι φοβαμαι και την σκιά μου :rolleyes:
Με το 'φως' εννοείται το επόμενο στάδιο εξέλιξής τους, το μεσαίο έως υψηλό αστρικό παιδίο, ο ουρανός, πες το όπως θες.
Το EVP δε συνηθίζει να είναι επικίνδυνο, αλλά πρέπει να ξέρεις πού να σταματάς, αν ακούσεις κάτι κακό. Επίσης πρέπει να είσαι ήρεμος και πάντα να ζητάς να επικοινωνήσεις με καλά πνεύματα ή πνεύματα που θα ήθελαν βοήθεια. Και να μπορείς να διακρίνεις πότε ένα πνεύμα υποκρίνεται το καλό, ενώ δεν είναι. Πάντα να βάζεις προστασία.
Archangelic
07-12-10, 13:02
Υποσημείωση : Ouija board δεν χρησιμοποίησα ποτέ στην ζωή μου . Επίκληση πνεύματος κάναμε μια φορά μαζί με ένα φίλο για πλάκα , χρησιμοποιώντας κάτι σπίρτα για ναι - όχι και ίσως , και μπορώ να πω πως είχε μεγάλη πλάκα .
Δεν μπορώ να ξέρω εαν ο φίλος μου κουνούσε αυτός τα ξυλάκια ή όχι και δεν θυμάμαι τι απαντήσεις πήραμε απο το πνεύμα , αλλά θυμάμαι πως ήτανε σωστές .
Ξύλο δεν φάγαμε . Αρνητικές επιπτώσεις δεν είχε στην ζωή μας , ίσα ίσα και οι 2 ακολουθήσαμε επιτυχημένα (για εμάς εννοήτε) μονοπάτια , και όσο για τα όνειρα ειλικρινά για τα δικά μου δεν μπορώ να σας πώ γιατί ήταν πάντα ταραγμένα (δεν γίνανε ξαφνικά δηλαδή μετά την επίκληση) και για του φίλου πάλι δεν μπορώ να σας πω γιατί δεν μου ανάφερε τίποτα .
Τώρα έγινε πραγματική επίκληση ? Ο φίλος έσπασε πλάκα μαζί μου και οι απαντήσεις ήταν τυχαία σωστές ? Με το χέρι στην καρδιά δεν ξέρω και δεν έχω ιδέα .
Όσο για τον πίνακα ή κάθε τύπου τέτοιου πίνακα έχω ακούσει τα χειρότερα . Δεν γνωρίζω εαν είναι αλήθεια , δεν μπορώ να πάρω μέρος .
Ένα άτομο όμως που ξέρω που επικαλείται συχνά πυκνά ένα συγκεκριμένο πνεύμα δεν έχει κανένα πρόβλημα . Αλλά δεν το επικαλείται με κάποιον πίνακα , ούτε με κάποια τελετή . Απλά με το στόμα αρχίζει και το καλεί χρησιμοποιώντας ελληνικά και μια άλλη γλώσσα που δεν γνωρίζω πια είναι .
Τώρα κάνει κάποιες διεργασίες και προστατεύεται ? Κάνει οτι κάνει επίκληση για να κάνει πιο φανφάρικα αυτά που λέει ? Δεν ξέρω γιατί καθ' ότι δεν είμαστε και κολλητές δεν την έχω ρωτήσει ποτέ γιατί δεν θέλω να μπω σε προστριβές και άλλες διαδικασίες .
Πάντως ότι λέει σε όποιον και αν το λέει έτσι και γίνεται .
Το παρόν θέμα , κατά την ταπεινή μου γνώμη , είναι ένα δύσκολο να προσδιοριστεί. Πιστεύω οτι καταρχήν πρέπει πρώτα να προσδιορίσουμε τι είναι αυτά τα πνεύματα .
Δηλαδή : είναι οντότητες απο άλλα επίπεδα και πλάνα ? Είναι ενέργειες που ξέμειναν στην γη ? Είναι ενέργειες και ίσως σκεπτομορφές άλλων ανθρώπων ? Είναι εξωγήινοι ? Τι απο όλα είναι και πόσες ακόμα παραλλαγές μπορεί να υπάρχουν ?
Όσο για το EVP υπάρχει ένα τόπικ (τουλάχιστον υπήρχε πριν 5 χρόνια (!) :) ) στο οποίο εξηγήτε τι είναι και αν έχει κινδύνους ή όχι . Ε όσο για την ταινία , ταπεινή μου άποψη πάλι , δεν θεωρώ πως θα μπορούσε να θεωρηθεί σημείο αναφοράς αλλά ίσως μια πολύ ωραία ταινία .
Επίσης δεν πιστεύω οτι υπάρχουν ηλίθιες ερωτήσεις γιατί κάτι το οποίο για κάποιους είναι αυτονόητο για άλλους δεν είναι . Γιατί πολύ απλά δεν μπορούμε όλοι να έχουμε την ίδια λογική και την ίδια οπτική γωνία σε ένα θέμα .
Το να θέλεις να μαθαίνεις , να ερευνάς και να διευκρινίζεις αυτό που μαθαίνεις , κατ' εμμέ , είναι κάτι το φυσιολογικό και υγιέστατο .
[QUOTE=Archangelic;83938] Όσο για το EVP υπάρχει ένα τόπικ (τουλάχιστον υπήρχε πριν 5 χρόνια (!) :) ) στο οποίο εξηγήτε τι είναι και αν έχει κινδύνους ή όχι .
ευχαριστω για την απαντηση, ομολογώ ότι εγραψα την ερώτηση περισσότερο για να διαβάσω εαν γραψετε καμια εμπειρια γιατι μ' αρεσουν αυτά που γραφετε, πανω κατω ξέρω :D :D
Τα πνεύματα που καλούν κάποια μέντιουμ δεν είναι απλά ενέργειες που έχουν ξεμείνει στη γη, ούτε σκεπτομορφές. Αυτές δεν έχουν συνείδηση, τα πνεύματα έχουν. Τέτοια πνεύματα μπορεί να είναι ψυχές ανθρώπων που έχουν πεθάνει και έχουν μείνει στη γη ή στο χαμηλό αστρικό πεδίο -το πιο κοντινό στη γη. Αυτές οι ψυχές συνεργάζονται με το μέντιουμ, όμως δεν είναι παντογνώστες. Πολλές από αυτές έχουν γίνει δαιμονικές, δηλαδή συνεργάζονται με τις δυνάμεις του σκότους, όμως παρουσιάζονται στο μέντιουμ σαν καλές. Μπορεί να λένε πολλά αληθινά πράγματα, όμως ο σκοπός τους είναι να βάλουν όσους πιο πολλούς βοηθούς τους σε ανθρώπους, γιατί έτσι ανεβαίνουν επίπεδο (δαιμονικό εννοείται). Τα σωστά μέντιουμ καλούν τον πνευματικό τους οδηγό που είναι στο φως. Τώρα αν εννοούσες τι οντότητες είναι αυτές που έρχονται με το ουίτζιμπωρντ, είναι όλες αυτές που ανέφερες και άλλες, όπως ξωτικά, κομμάτια ψυχών, ψυχές ζώων, κτλ.
Starstruck
21-01-11, 18:03
καλησπερα!!
διαβασα οοολο το τοπικ και τις μαρτυριες σας!!οπως εγραψα και σε ενα τοπικ που εφτιαξα σκεφτομαστε να κανουμε ouija με αλλους 4 φιλους μου! ξερω πως θα με αποτρεψετε αλλα μαλλον θα το κανουμε! μπορειτε να με βοηθησετε ομως δινοντας μου συμβουλες για οσο μεγαλυτερη προστασια και αποφυγη λαθων!!
καλησπερα!!
διαβασα οοολο το τοπικ και τις μαρτυριες σας!!οπως εγραψα και σε ενα τοπικ που εφτιαξα σκεφτομαστε να κανουμε ouija με αλλους 4 φιλους μου! ξερω πως θα με αποτρεψετε αλλα μαλλον θα το κανουμε! μπορειτε να με βοηθησετε ομως δινοντας μου συμβουλες για οσο μεγαλυτερη προστασια και αποφυγη λαθων!!
..τα πνευματα που κυκλοφορουν αναμεσα στους θνητους ειναι σε κατασταση ολικης χαυνωσης και παρανοιας ... πιστεψτε τιποτε δεν μπορει να μαθεις απο αυτα ..στην κυριολεξια μιλαμε για μια καταδικη... πνευματα νεκρων που αδυνατουν να σηκωθουν ψηλα εξαιτιας της φυλακης που υφιστανται απο αλλα πνευματα που τα κρατουν δεσμια ,,,η εξαιτιας των συνθηκων του τεχνητου ηλεκτρομαγνητικου τειχους ,,,δαιμονικα πνευματα κακοηθη και εντελως ανοητα ,,, πνευματα ανθρωπων με βεβαρυμενο καρμα μοχθηρα και εκδικητικα .. ο κοσμος των κατωτερων αυτων πνευματων ετσι και τον καλεσεις ειναι μια αληθινη βαβυλωνια απο ψυχικες οδυνες και σκοτοδινες ...οι οδηγοι πνευματων ειναι το μονο καθαρο που κυκλοφορει αλλα αυτοι δεν κατεβαινουν συχνα τοσο χαμηλα ....πνευματα που κρυβονται σε στοιχεια της φυσης ( δεντρα, βραχους , σπηλιες )αλλα και σε γεφυρες , κακοφημους και σκοτεινους δρομους ,ερειπωμενα σπιτια σε καταγωγια σε υπογεια σε υπονομους ,, παγωμενα ακινητα η μοχθηρα εχοντας χασει την αισθηση του χρονου και την συνειδηση του ατομικου εγω τους ,,,πες μου θα πηγαινε ποτε σενα φρενοκομειο να ζησεις και να μαθεις απο τους ψυχικα αρρωστους μυστικα για την ζωη..οχι βεβαια .... τα παιχνιδια που θες να παιξεις
θα σε φερουν σε μια κατασταση ομοια με τα παραλογισμενα παγωμενα και μοχθηρα αυτα πνευματα ...μιας κι αυτα ειναι τα συνηθη πνευματα που κατοικουν τοσο χαμηλα αναμεσα στους ανθρωπους .......
ξανασκεψου το αν δεν θες να καταντησεις και εσυ σαν και εκεινα !!!!!!!!
Starstruck
21-01-11, 22:25
αν ο στοχος σου ηταν να με τρομαξεις συγχαρητηρια!!! το πετυχες!!! το ζητημα ειναι πως ο στοχος μου δεν ειναι να μαθω τα μελλουμενα αλλα να ελεγξω μονη μου αν ισχυει η λειτουργια του πινακα ή ειναι ακομη μια ανθρωπινη δημιουργια ωθουμενη απο το φοβο για το επεκεινα...
Αυτά όντως ισχύουν γιατί τα συναντώ καθημερινά στη δουλειά μου, αλλά υπαρχουν και καλές ψυχές δέσμιες της γης ή που παραμένουν προσωρινά εδώ. Και φυσικά πάμπολλοι εξωγήινοι, που και από αυτούς μια μεγάλη μερίδα είνια επικίνδυνοι.
καλημερουδια και γεια και απο εμενα!!! το συγκεκριμενο θεμα το διαβασα απο την αρχη μεχρι το τελος..με εβαλε στο τρυπακι ωστε να το ψαξω και περαιτερω για να μαθω περισσοτερα για την ιστορια του,τις πληροφοριες αν ειναι ή οχι επικυνδυνο και λοιπες οδηγιες προς τους χρηστες του ouija. στα αυτια μου ηταν γνωστο ως "ποτηρακι"... δεν ετυχε ομως ποτε να το χρησιμοποιησω, παρολο που εχω ακουσει διαφορες προσωπικες εμπειριες και εντυπωσεις.
τελικα δεν καταληξα αν ειναι επικυνδινο ή οχι για τον απλουστατο λογο οτι δεν το εχω χρησιμοποιησει...οπως και το ονομα του ειναι ενα μυστηριο ο αρχικος κατασκευαστης του σε συνέδρια υποστηριζε λεγοντας οτι η λεξη ouija σημαινει "καλη τυχη" και επειτα ο μεταγενεστερος ιδιοκτητης του υποστηριξε την γνωστη ονομασια σε ολους μας (ναι) oui = στα γαλλικα και ja = στα γερμανικα.
η απορια μου ειναι αλλη! ανεφεραν τα μελη (Ιορδανης 1971 και Mirella S) οτι για να κανεις αυτη την διαδικασια πρεπει πρωτα να εχεις καθαρο μυαλο καλη ψυχολογια και να εισαι αυτοσυγκεντρωμενος και κατα την γνωμη μου και δεκτικος.
πως γινεται λοιπον καθολη την διαρκεια να μην σκεφτεσαι τιποτα, γιατι το πνευμα διαβαζει την σκεψη σου...!
ειναι πνευματικα αδυνατο κατα την ταπεινη μου αποψη να μην σκεφτεσαι, εδω στην καθημερινοτητα μας κανουμε εκατομμυρια σκεψεις, πως σε μια τεοια κατασταση ο εγκεφαλος θα κανει shut down?? αναρωτιεμαι....:confused:
Sassette τι εννοεις οταν λες πως τα συναντας καθημερινα στη δουλεια σου τα πνευματα???
Αυτά όντως ισχύουν γιατί τα συναντώ καθημερινά στη δουλειά μου, αλλά υπαρχουν και καλές ψυχές δέσμιες της γης ή που παραμένουν προσωρινά εδώ. Και φυσικά πάμπολλοι εξωγήινοι, που και από αυτούς μια μεγάλη μερίδα είνια επικίνδυνοι.
σχολιο 2
..παιδια ...καταρχην να ξεκαθαρισουμε οτι δεν μιλαμε για τα πνευματα που κυκλοφορουν στις αλλες διαστασεις γενικα ,,αλλα για αυτα που κυκλοφορουν στην αιθεροφυσικη διασταση και μαλιστα στα κατωτερα στρωματα της ...σε αυτα οπου αναπτυσετεια η θνητη ενσαρκη ζωη μας ..
λοιπον ,,,εξαιτιας της πολωσης των φυσικων πεδιων απο τα διαχυτα τεχνητα πεδια ,,,η αιθεροφυσικη διασταση μοιαζει με το τεραστιο ψυγειο ενος κρεοπωλειου ... οι ψυχες εκει μεσα μοιαζουν εντελως ακινητες και πακτωμενες .. βουβες με καποια ισως βιαια επεισοδια καυσωνικης υπερδιεργεσης που παθαινουν καποιες απο αυτες .. στην ιδια τραγικη κατασταση βρισκονται και οι ψυχες των ενσαρκων αλλα αυτο δεν το καταλαβαινουμε οντως μεσα στα ενσαρκα σωματα μας ... ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΧΛΩΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΥΠΝΑΛΕΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑς ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ...
... οι ψυχες που απενσαρκωνονται ζουν ενα αληθινο μαρτυριο μιας και νιωθουν πλεον καλα αυτη την καταψυξη που τους κοβει την ζωτικη ανασα ...και τους περιοριζει κινητικα ,αισθαντικα και νοητικα ...
...παλιοτερα οταν τα πεδια δεν ηταν τοσο ασφυκτικα γυρω μας αυτο που κρατουσε τις ψυχες εδω κατω ηταν το καρμικο τους φορτιο .. απο την ζωη απο την οποια προσφατως αποσπαστηκαν ,, βεβαια αργα η γρηγορα οι περισσοτερες επερναν το δρομο τους για τα πεδια της διευθετησης τους και πηγαινε καθε κατεργαρης στο τοπο του.. τωρα η κατασταση ειναι δραματικη ,,,οι ψυχες εχουν στην κυριολεξια παγωσει και αδυνατουν να διευθετηθουν στους τοπους που γινεται η αποκομιδη του καρμου φορτιου μιας ενσαρκωσης ...αρα η υποθεση της εξελιξης των ψυχων παραμενει δραματικα στασιμη ...
...και ακομη πιο δραματικο ειναι οτι καμμια απο τις υπαρχουσες αποκρυφιστικες σχολες δεν περνει πρεφα για τα κρισιμα αυτα και τραγικα μαρτυρια -φαινομενα της συλλογικης ψυχης μας η ακομη χειροτερα τα κρατανε εν κρυπτω ...
http://www.youtube.com/watch?v=cFevDtxbBHM
Starstruck
22-01-11, 11:10
υπαρχουν πραγματα που μπορει να κανει καποιος για να φυλαχθει απο τους κινδυνους των ψυχων αυτων?? προσωπικα δε σκοπευω να πιασω κουβεντουλα απλα να αντιληφθω και μονη μου την υπαρξη τους οπς ειπα και πρωτυτερα!!
υπαρχουν πραγματα που μπορει να κανει καποιος για να φυλαχθει απο τους κινδυνους των ψυχων αυτων?? προσωπικα δε σκοπευω να πιασω κουβεντουλα απλα να αντιληφθω και μονη μου την υπαρξη τους οπς ειπα και πρωτυτερα!!
σχολιο 3
οχι δεν υπαρχουν πραγματα που προσωπικα μπορεις να κανεις ,,,,εγω προσωπικα την γνωριμια μου με το κοσμο των ψυχων την πληρωσα με 4 χρονια βαριας καταθλιψης και τρομερων εφιαλτων και φοβιων.. αλλα δεν ηξερα και δεν ειχα κανενα να με προειδοποιησει ή να με βοηθησει,,,
...οι ψυχες του αιθεροφυσικου εκτος απο εκεινες που ακολουθουν τους οδηγους και αποσπωνται ευκολα απο το ψυγειο ... ψαχνουν ευκαιρεια να ριχτουν πανω στη ζωη ενος θνητου ανθρωπου κατα βαθος ζητωντας του βοηθεια .. εσυ αν πηγαινες με καλα ρουχα σε μια υποκοσμικη γειτονια με κουρεληδες να καθονται σαν αποσβλωμενοι στα κατωφλια των σπιτιων δεν θα φοβοσουν μηπως ολο αυτοι σου ορμηξουν ??... τ πρεπει να γινει καταρχην αυτο τα λεμε στο θεμα με τα ΤΕΧΝΗΤΑ ΠΕΔΙΑ ...να πουμε οτι οδηγο εχουν μονο οι ανθρωποψυχες που βρισκονται στην τελευταια σαμσαρα τους στον τελευταιο κυκλο των ενσαρκωσεων τους,,, μονο αυτοι καταφερνουν με την βοηθεια αγγελικων πλασματων να σπασουν τον τοιχο και να βγουν στο εσω φως να ξεφυγουν δηλαδη ...
..ολες οι αλλες ψυχες υπο τα καθεστως του τοιχους καθονται δραματικα ακινητες χρονια ολοκληρα εκει στην αιθεροφυσικη διασταση αναμεσα στους θνητους ,,παγωμενοι ..και αμιλητοι με περιστασιακες βεβαια εκρηξεις που ηδη περιγραψαμε ...μυριαδες, ατυχηματα ,φονικα και αλλα κακα οφειλονται σε αυτες τις εκρηξεις των απενσαρκωμενων ψυχων ...των κατα τα αλλα ακινητοποιημενων ,χαυνωμενων και βουβων ..
...προσεχε τα παιχνιδια που παιζεις ...και μη ακους τους εμπορους τους θανατου...που διαφημιζουν τετοια παιχνιδια ....
Οδηγό έχουμε όλοι οι άνθρωποι, είτε βρισκόμαστε στις πρώτες μας ενσαρκώσεις είτε είμαστε σε υψηλό επίπεδο. Αλλά όσοι έχουν πάνω τους δαίμονες έχουν χάσει τον οδηγό τους. Επίσης, μπορεί να έχουν όλοι οδηγό, όμως αν δεν έχει κάποιος ζητήσει συνειδητά την καθοδήγησή του επικοινωνώντας μαζί του, ο οδηγός απλά επιβλέπει από απόσταση, δεν καθοδηγεί.
Όσο για το κάρμα μας, θεωρώ ότι τα παραλές. Όταν είμαστε σε ένα πνευματικό μονοπάτι και βοηθάμε τους άλλους, το κάρμα μας εξισορροπείται καθημερινά.
Όταν λέω ότι μιλάω με πνεύματα καθημερινά εννοώ ότι πέρα από τον οδηγό που μάς έχει δωθεί για την δουλειά μας, μιλάω με τα εγκλωβισμένα πνεύματα που βρίσκονται στους πελάτες μου.
Οδηγό έχουμε όλοι οι άνθρωποι, είτε βρισκόμαστε στις πρώτες μας ενσαρκώσεις είτε είμαστε σε υψηλό επίπεδο. Αλλά όσοι έχουν πάνω τους δαίμονες έχουν χάσει τον οδηγό τους. Επίσης, μπορεί να έχουν όλοι οδηγό, όμως αν δεν έχει κάποιος ζητήσει συνειδητά την καθοδήγησή του επικοινωνώντας μαζί του, ο οδηγός απλά επιβλέπει από απόσταση, δεν καθοδηγεί.
Όσο για το κάρμα μας, θεωρώ ότι τα παραλές. Όταν είμαστε σε ένα πνευματικό μονοπάτι και βοηθάμε τους άλλους, το κάρμα μας εξισορροπείται καθημερινά.
Όταν λέω ότι μιλάω με πνεύματα καθημερινά εννοώ ότι πέρα από τον οδηγό που μάς έχει δωθεί για την δουλειά μας, μιλάω με τα εγκλωβισμένα πνεύματα που βρίσκονται στους πελάτες μου.
σχολιο 4
,,,,,,,ναι,,,,, ισως δεν εκφραστηκα καλα ,, οδηγο εχουν ολοι οι ανθρωποι αλλα μονο οι πiο εξελιγμενοι εχουν καθαρη και σταθερη επαφη με τον Oδηγο Φυλακα Αγγελο τους που δεν ειναι τιποτε αλλο απο την Ανελιγμενη Ανθρωποψυχη μεσα στον ιδιο εξελικτικο αυλακα ,,,που εχει αναδειχθει σε Επιτιμο Μελος Ναου αρα Αγγελικου -Θεικου Πληρωματος και εχει απαλλαχθει απο τον κυκλο της Σαμσαρα και εχει αναλαβει την προορισμενη για την ιεραρχικη του βαθμιδα και ταξη αποστολη περιφρουρησης των εξελισσομενων ψυχομοναδων και κυριως των ανθρωποψυχων μεσα στους κοσμους ....
..το καρμα μας για να διευθετηθει φιλη μου χρειαζεται μετα απο την απενσαρκωση να μπορει η ψυχη να αναβιωσει τα πεπραγμενα της ,,, οταν κρατιεται παγωμενη και σε κατασταση αφασιας αρα ανοησιας κι ασυναισθησιας τοτε καμμια καρμικη διευθετηση δεν μπορει να συμβει ,,η εξελιξη σταματα,,, οι ψυχες παραμενουν στα κατωτερα στρωματα και συνωστιζονται δραματικα .. και γενικα γινεται το ελα να δεις απο αποψη ψυχικης αρνητικης ενεργειας ...ασε σου λεω εδω κατω υπο το καθεστως του τεχνητου ηλεκτρομαγνητικου ταφου που συνεχως εντατικοποιει ο ψηφιακος πολιτισμος μας ,,,,μοιαζουν οι ψυχες σαν κολλημενες πανω σε μια παγωμενη τοιχογραφια ασαλευτες και σιωπηρα και βαθια αγκομαχουσες...
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΡΜΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ...........................
ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ <<ΔΑΣΚΑΛΟΙ>> ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΜΥΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ <<ΜΥΣΤΗΡΙΑ>> ΚΑΤΕΧΟΥΝ ...
...ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ <ΣΑΘΩΝΙΚΗ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ> !!!
...αυτο το γεγονος της σιωπης των ειδημονων και σοβαρα ενασχολουμενων υποτιθεται με τα υψηλα μυστηριακα ζητηματα της ψυχης δηλαδη των αποκρυφιστων,,, αυτην την σιωπη την ένοχη θελουμε να καταγγειλουμε πρωτιστως μεσα από τις δημοσιευσεις μας σε αυτό τον τοπο ...
σχολιο 4
[/B],,, οταν κρατιεται παγωμενη και σε κατασταση αφασιας αρα ανοησιας κι ασυναισθησιας τοτε καμμια καρμικη διευθετηση δεν μπορει να συμβει ,,η εξελιξη σταματα,,, οι ψυχες παραμενουν στα κατωτερα στρωματα και συνωστιζονται δραματικα .. και γενικα γινεται το ελα να δεις απο αποψη ψυχικης αρνητικης ενεργειας ...ασε σου λεω εδω κατω υπο το καθεστως του τεχνητου ηλεκτρομαγνητικου ταφου που συνεχως εντατικοποιει ο ψηφιακος πολιτισμος μας ,,,,μοιαζουν οι ψυχες σαν κολλημενες πανω σε μια παγωμενη τοιχογραφια ασαλευτες και σιωπηρα και βαθια αγκομαχουσες...
...[/SIZE][/COLOR][/B]
δεν θέλω να φανώ αγενής, αλλά μπορείς σε παρακαλώ να αναφέρεις κάποια από τις πηγές σου, αυτά που γράφεις φαντάζουν πολύ φοβικά... οχι τιποτα άλλο να μάθω περισσότερα...
Starstruck
24-01-11, 17:22
δεν θέλω να φανώ αγενής, αλλά μπορείς σε παρακαλώ να αναφέρεις κάποια από τις πηγές σου, αυτά που γράφεις φαντάζουν πολύ φοβικά... οχι τιποτα άλλο να μάθω περισσότερα...
συμφωνω απολυτα... νομιζω πως τα πραγματα για τα οποια συζηταμε εδω παραειναι "αλυτα μυστηρια της ανθρωπινης υπαρξης" για να μιλας και να συμβουλευεις για αυτα με τοοοση σιγουρια!!
σχολιο 5
..παιδια πηγές απο αυτες που εννοειτε δεν υπαρχουν ,,,,το θεμα και ολα οσα αναπτυσσουμε σαν ιδεες για την επιδραση στην ψυχη ειναι εντελως πρωτοτυπες .. δεν τα διαβασαμε καπου ...οποτε να σας παραπεμψουμε δεν μπορουμε σε βιβλια η διευθυνσεις αλλα ενα ψαξιμο με την λεξη << ηλεκτρομαγνητικες ασθενειες >>θα σας διαφωτιζε σχετικα με την επικινδυνοτητα των τεχνητων πεδιων γενικα ...
παραθετουμε λοιπον μερικες διευθυνσεις ...και καλο σας ψαξιμο!!!
http://kyttariki.biol.uoa.gr/EMR-GROUP-HISTORY.htm
http://kyttariki.biol.uoa.gr/EMR_GROUP_GR.htm
http://www.simmetria.gr/eshop/?142,%CC%C1%D1%C3%C1%D1%C9%D4%C7%D3-%CB%CF%D5%CA%C1%D3-%D1%E1%E4%E9%EF%E2%E9%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%C1%EA%F4%E9%ED%EF%E2%EF%EB%DF%E5%F2-%EA%E1%E9-%C6%F9%DE
http://tachyon-bioenergy.gr/anthropos.html
http://www.isoropia.gr/index.php/electromagneticradiationaeffects?start=2
http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=3966
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=75&artid=143537&dt=23/06/2002
καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά ρώτησα για τις πηγές σου γιατι εσυ περιγράφεις μια κατάσταση σαν να την έχεις δει ή ζησει..ειδικά αυτό με τις ψυχες που ειναι κοκαλομένες ή καπως έτσι, αυτό ειναι που με μπερδευει και αυτό ήθελα να καταλάβω.. τέλος πάντων ευχαριστώ για τον κόπο σου δεν τα διαβασα όλα γιατι για να ειμαι ειλικρηνής δεν ήταν αυτό που έψαχνα να μάθω..ξεφύγαμε και από το θέμα :cool:
καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά ρώτησα για τις πηγές σου γιατι εσυ περιγράφεις μια κατάσταση σαν να την έχεις δει ή ζησει..ειδικά αυτό με τις ψυχες που ειναι κοκαλομένες ή καπως έτσι, αυτό ειναι που με μπερδευει και αυτό ήθελα να καταλάβω.. τέλος πάντων ευχαριστώ για τον κόπο σου δεν τα διαβασα όλα γιατι για να ειμαι ειλικρηνής δεν ήταν αυτό που έψαχνα να μάθω..ξεφύγαμε και από το θέμα :cool:
σχολιο 5
...ναι υπηρχαν καποιες εσωτερικες εμπειριες βιωμενες σε ονειρο .. οπως η εμπειρια του < γυαλινου ταφου> μια εμπειρια πολυ σημαντικη που απλα κινητοποιησε ολη την λογικη μου σκεψη προκειμενου να βρω ακρη τι ηταν αυτο που εζησα ...με λιγα λογια εζησα τι σημαινει να σε εχουν φυλακισμενη μεσα σε πολωτικα πεδια ... ενιωθα τα πεδια αυτα να πεφτουν πανω μου σαν μια ταφοπλακα ...απο το βαθος της ψυχης μου μολις και ακουγονταν ενα κλαυθμο- βρυχηθμος μιας και ουτε να φωναζω και να στεναξω δεν μπορουσα...σε αυτη την κατασταση ενιωσα οτι ηταν ολη η ανθρωποτητα ,,,ειμαστε ολοι μας σε μια κατατσαση νεκρωσης των ζωτικων μας δυναμεων επειδη υπαρχει μια ενεργεια περιεργη που μας ακινητοποιει μια ενεργεια αληθινη φυλακη και καταπελτης της ψυχης ...
...αλλα να σου πω απο εκει και περα οι εξηγησεις και οι θεωριες που αραδιαζω εινα απλα αποκτηματα της λογικης σκεψης και την εντατικης προσωπικης διερευνησης σε θωρητικο παντα επιπεδο της φυσης της ψυχης και της φυσης των ηλεκτρομαγνητικων πεδιων ..παρακολουθα τα θεματα που ανοιξαμε ..θελουν καποια στοιχειωδη καταρτιση ειναι αληθεια αλλα οχι μεγαλη αυτη του Λυκειου ειναι αρκετη ...
,,,οσο για τις αποσβωλωμενες ψυχες τις παγωμενες που δεν μπορουν να σηκωθουν ψηλα ναι και σε αυτο ειχα μια προσωπικη εμπειρια .. πως αλλιως ???και απο εκει αρχισε ενα ξετυλιγεται το νημα των λογικων συνειρμων και ερμηνειων ,,,ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ CHAT... και μας παρατηρησει η διαχειριση ,,
,,,στειλε μου αν θελεις να μαθεις περισσοτερα ,,προσωπικο μηνυμα,,,θα σου στειλω τοτε και εγω αναλυτικα ολη την περιγραφη της εμπειριας του <<γυαλινου ταφου >> ..............και καποιων αλλων εμπειριων που υπηρξαν αφορμη για τις θεωριες που αναπτυσσουμε σχετικα με το ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ που φυλακιζει ο,τι ζωντανο κινειται μεσα του...
TO ΣHMA TΩN ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ...ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟΝΕΚΡΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C1-YDo_a4Cc
EYTYXΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΛΛΑ <ΓΚΑΜΥ ΜΠΕΡ > ΑΥΤΟ ΕΙΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΓΚΑΘΕΚΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΑΟΥ ,,,ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ...ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Η .....ΘΑ ΤΟΝ ....ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ... ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=xd12hR68sWM&NR=1&feature=fvwp
http://www.youtube.com/watch?v=zyUY9ubVdHQ&NR=1&feature=fvwp
[QUOTE=ΚΑΘΗΡΑ;85302]σχολιο 4
..το καρμα μας για να διευθετηθει φιλη μου χρειαζεται μετα απο την απενσαρκωση να μπορει η ψυχη να αναβιωσει τα πεπραγμενα της ,,, οταν κρατιεται παγωμενη και σε κατασταση αφασιας αρα ανοησιας κι ασυναισθησιας τοτε καμμια καρμικη διευθετηση δεν μπορει να συμβει ,,η εξελιξη σταματα,,, οι ψυχες παραμενουν στα κατωτερα στρωματα και συνωστιζονται δραματικα .. και γενικα γινεται το ελα να δεις απο αποψη ψυχικης αρνητικης ενεργειας ...ασε σου λεω εδω κατω υπο το καθεστως του τεχνητου ηλεκτρομαγνητικου ταφου που συνεχως εντατικοποιει ο ψηφιακος πολιτισμος μας ,,,,μοιαζουν οι ψυχες σαν κολλημενες πανω σε μια παγωμενη τοιχογραφια ασαλευτες και σιωπηρα και βαθια αγκομαχουσες...
Αυτό δε χρειάζεται να μού το πεις εμένα ειδικά, αφού η δουλειά μου είναι ακριβώς αυτό, να απεγκλωβίζω τέτοιες ψυχές. Μιλούσα για τις ψυχές που ανεβαίνουν στο φως και μετενσαρκώνονται.
Ελευθέριος Παλιγγίνης
27-05-11, 01:20
H αλληλεπίδραση με Πνεύματα δεν είναι παιχνίδι. Μπορεί να είναι Θεών/Αρχαγγέλλων, Προγόνων, μπορεί Στοιχειακών, μπορεί απο αλλού, μπορεί και κατώτερα κακόβουλα.
Με το Uija ως παιχνίδι, συνήθως δεν επιτυγχάνεται τίποτα πραγματικό απο το μέσο παιδί ή ενήλικα. Γενικά ισχύει οτι τα Πνεύματα δεν καλούνται εύκολα με τις πρώτες προσπάθειες κάποιου άσχετου. Εκτός εάν πυροδοτηθεί κάποιο Συμβόλαιο ή κακή ανταπόδοσή του απο άλλη ύπαρξή του που αναμένει κάποια τέτοια κίνηση για να ανοίξει... παραθυράκι και να ακολουθήσουν μύρια δεινά -όπως οι θάνατοι που σημειώθηκε οτι συνέβησαν-, οπότε πάμε σε σπάνια περίπτωση. Κανονικά ισχύουν άλλα.
Μέχρι κάποιος να επιτύχει σωστή "εμφάνιση"/καταληψία/έμπνευση, έχει αποκτήσει κατ' αρχήν θεωρητική κατάρτιση, έχει διαβάσει πολλά βιβλία, έχει όλες τις απαραίτητες οδηγίες, προστατευτικά αντικείμενα, ή έχει πάρει και κάποια ενεργοποίηση/μύηση οπότε με ένα ή περισσότερα απο όλα αυτά, η διαδικασία είναι για αυτόν ακίνδυνη. Εφόσον μιλάμε για άτομο λογικό, μη-διαταραγμένο και χωρίς ιδιαίτερες φοβίες.
Απο την άλλη, το θέμα θα μπορούσε να είναι όντως επικίνδυνο για κάποιους διανοητικά κατώτερους ή/και φοβικούς ανθρώπους με καλπάζουσα φαντασία που δημιουργεί αρνητικά σενάρια και μετά... τα βλέπουν και τα βιώνουν κιόλας, αυτός ο τύπος ανθρώπου θα μπορούσε να διαταραχθεί περισσότερο -απο ό,τι ήταν ήδη κλονισμένος "ψυχολογικά"- απο αυτό και απο όλα τα σχετικά θέματα. Προσωπικά μόνο εδώ βλέπω επικινδυνότητα. Στην κακή φαντασία και τους φόβους του ανθρώπου που θα μπορούσαν να βλάψουν τον ίδιο, και όχι στο τί θα του κάνει κάποιο Πνεύμα.
Κάθε θέμα και κάθε ασχολία στη ζωή δεν είναι για όλους, είναι για όσους είναι συμβατοί.
Δεν ασχολούμαστε όλοι με τα πάντα.
Daydreamer13
29-08-11, 20:00
Αγορασα Ouija Board.Παντα τον Ηθελα.Παντα ημουν Θρασυτατα Προκλητικος,Λατρης της Ισορροπιας.Παντα Σκεπτικιστης,με σεβασμο κι'αγαπη ως προς το Αγνωστο.Δεν ζηταω να μου ξεδιπλωθει το Μελλον.Εαν Ρωτουσα καποια Οντοτητα εκει εξω αν μπορουσα να την βοηθησω στον Υλικο Κοσμο,εαν εχει κατι να πει,να την βοηθησω σε οτι πιθανον να την κραταει "πισω"....ειναι Λαθος???Ειναι ΠΟΛΥ Επικινδυνο να τον χρησιμοποιησω μονος μου???Γιατι μονος θα τον χρησιμοποιησω στην Τελικη!!!!!!!Δεν εμπιστευομαι την "Καρδια/Ψυχη" αλλων!!!Εχουν πολυ Βρωμια μεσα τους.Ειμαι αρχαριος,αλλα σεβομαι το Καλο & το Κακο,γιατι εχω και τα 2 μεσα μου...Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να μου πεις Πως να προφυλαχτω.Και Πως διακοπτουμε την επικληση οταν πρεπει να τερματιστει........
H δική μου εμπειρία είναι ότι ο καθένας μπορεί και εύκολα μάλλιστα να καλέσει κάποιο πνεύμα με το ουίτζι-μπωρντ, αφού είχα αρκετές περιπτώσεις. Μερικοί είχαν κι όλας πάρει ειδικές οδηγίες για να προστατευτούν και ενδεχομένως να διώξουν όσα πνεύματα είχαν έρθει, αλλά αυτά δεν έφυγαν...
Πιστεύω ότι είναι καλύτερο να το κάνεις μόνος σου, αφού έτσι τουλάχιστον αποφεύγεις την αρνητική ενέργεια των άλλων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είσαι ασφαλής. Μπορείς να καλέσεις τη βοήθεια των αρχάγγελων, αλλά απ τη στιγμή που εσύ καλείς κάποιο πνεύμα, δεν μπορούν να παρεμβούν. Δοκίμασε να ζητήσεις απ τον οδηγό σου να επικοινωνήσει μαζί σου και μόνο αυτόν, αλλά και πάλι δεν υπάρχουν εγγυήσεις, γιατί οι οδηγοί δεν επικοινωνούν έτσι... Σημασία έχει επίσης ποιος είναι ο σκοπός σου. Αν είναι να παίξεις ή απλά η περιέργεια, κινδυνεύεις περισσότερο. Προσοχή λοιπόν. Το καλύτερο θα ήταν να κρεμάσεις το παιχνίδι στον τοίχο σαν διακοσμητικό.
Ελευθέριος Παλιγγίνης
19-10-11, 01:12
Η δική μου πείρα λέει οτι στις περιπτώσεις που γνωρίζω να μου έχει αναφερθεί παρενόχληση απο οντότητες, ή επίθεση, το όλο θεματάκι ή η όλη... θεματάρα, οφειλόταν σε εσωτερικό μηχανισμό που είχε πυροδοτηθεί απο πληροφορίες μνήμης -αναγνώσματα, θεάματα ή λόγια θρησκόληπτων- και απο φόβο.
Όταν εξηγώ στους ανθρώπους με τέτοια βιώματα, κάποια βασικά για το θέμα πράγματα, όπως πώς συμπεριφέρονται όντως οι οντότητες και πώς λειτουργεί κατ' αρχήν το σύστημα άνθρωπος σε σχέση με το σύμπαν, όλα αυτά παύουν. Γιατι ο φόβος αναπτύσσεται στα κενά πληροφορίας. Μετά απο κάποια απαραίτητα σκεπτικά και συμπεράσματα, παύει η διαταραχή και ξεκινά επαφή με αποτέλεσμα λειτουργικό και χρήσιμο για τον άνθρωπο.
Όχι... τρομολαγνεία για την τρομολαγνεία. Γιατι οι περισσότεροι που μιλούν για αυτά, "παίζουν αυτό το βιολί". Άγονος φόβος. Και εντυπωσιασμός άλλων με "βαμπιρισμό" (μτφ.), που δεν οδηγεί κάπου.
Arga_Star-clad
07-11-11, 13:58
Τί πραγματικά, όμως, συμβαίνει κατά την διάρκεια αυτού του πνευματιστικού ʽʽπαιχνιδιούʼʼ ; Και ποιά είναι η αξία της εφαρμογής του, αν έχει κάποια αξία ;
Καταθέτω παρακάτω τις συμπερασματικές απόψεις δύο διάσημων συγγραφέων, οι οποίοι είχαν συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό πειραμάτων με πνευματιστικό τραπεζάκι που ήταν πολύ της μόδας στην εποχή τους.
«Έχω δει αρκετά για το θέμα ώστε να μπορώ να καταθέσω, με απόλυτη βεβαιότητα, ότι συμβαίνει κάτι που δεν είναι υπό την συνηθισμένη έννοια φυσιολογικό ή που παράγεται από την φυσιολογική και συνειδητή ανθρώπινη θέληση. Δεν θα επιχειρήσω να αποφανθώ εάν παράγεται κάποια υποσυνείδητη – αλλά, ωστόσο, ανθρώπινη – δύναμη ή από κάποια δύναμη καλή, κακή ή αδιάφορη. Το μόνο που μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά γιʼ αυτήν την μυστηριώδη και αόρατη δύναμη είναι ότι ψεύδεται»
Γκ. Κ. Τσέστερτον
«Έχει απολύτως αποδειχθεί ότι πρόκειται για σοβαρά γεγονότα με βάση στοιχεία που θα θεωρούνταν ικανοποιητικά για οποιοδήποτε άλλο αμφιλεγόμενο ζήτημα. Παρʼ όλα αυτά, δεν μπορώ να πείσω τον εαυτό μου να ενδιαφερθεί περισσότερο γιʼ αυτά»
Ναθάνιελ Χώθορν
Αυτό που υπονοούν, οι Τσέστερτον και Χώθορν, είναι πως, παρόλο που μερικές φορές φαίνεται όντως κάτι πραγματικά να συμβαίνει στα πνευματιστικά φαινόμενα, πρόκειται ωστόσο για κάτι παραπλανητικό, κάτι που βασικά εξαπατά, και που σε τελική ανάλυση είναι χάσιμο χρόνο.
Ο προβληματισμός που τίθεται εδώ αφορά στο τί είναι, τί πραγματικά είναι αυτά τα πνεύματα με τα οποία φαίνεται να ερχόμαστε σε επαφή (αν δεχτούμε όντως κάτι τέτοιο). Είναι αυτά που δηλώνουν πως είναι, και έχουν όντως τις δυνάμεις που υποθέτουμε ή που μας αφήνουν να καταλάβουμε ότι έχουν ;
Μια άποψη λέει πως όχι. Στην πραγματικότητα, αυτά τα πνεύματα δεν είναι ότι ισχυρίζονται πως είναι, αλλά πρόκειται για τους απατεώνες και τους αγύρτες του κόσμου των πνευμάτων. Ίσως μάλιστα να μην πρόκειται καθόλου για κάποια αυτόνομη πνευματική οντότητα αλλά για κάποια ʽʽπνευματικά υπολείμματαʼʼ που έχουν παγιδευτεί σε έναν χώρο ανάμεσα στον δικό μας και στο επέκεινα, και το μόνο που κάνουν είναι να ενεργοποιούνται, να τρέφονται, με την προσοχή που τους δίνουν, με την ζωτική ενέργεια των ζωντανών.
Μήπως, λοιπόν, ένα επιτυχημένο πείραμα με τον πίνακα Ouija δεν μας φέρνει σε επαφή με κάποια σπουδαία οντότητα αλλά απλώς με κάποια καταραμένα, κακόμοιρα πλάσματα, που ζουν και υπάρχουν μόνο για όσο χρόνο βάζουν τα δυνατά τους ώστε να εξαπατήσουν τους ανθρώπους για λίγη ζωτική ενέργεια ; Αν είναι έτσι, σε μια τέτοια επαφή, απλώς παίζουμε το παιχνίδι τους, χωρίς να έχουμε να κερδίσουμε και να μάθουμε τίποτα...
Εγω πριν χρόνια είχα συμμετάσχει με φίλους μου ένα βράδυ να καλέσουμε ένα πνεύμα. Είχα διαβάσει και την διαδικασία και όλα και είμασταν αποφασισμένοι να καλέσουμε τον παππού μου. Είχαμε και έναν μεγαλύτερο τότε στην παρέα που ασχολιόταν πάρα πολύ με μεταφυσικά οπότε καταλαβαίνετε είχαμε τεράστια "πνευματική δύναμη". Δε ξέρω εκείνο το βράδυ τι ήρθε αλλά κάτι ήρθε. εμείς το λέγαμε "ποτηράκι".Ένα ποτήρι αναποδογυρισμένο στη φωτογραφία του προσώπου που θέλαμε να φέρουμε και γύρω όλη την αλφαβητο και με ένα "ναι" και όχι". Καταφεραμε να ρωτήσουμε 2-3 ερωτήσεις και μετά χεστηκαμε πάνω μας. Καταφέραμε να διώξουμε το πνεύμα .Για πολλές μέρες μετά έβλεπα ένα σωρό εφιάλτες , δε μπορουσα να κοιμηθώ και για χρόνια που και που βλέπω επαναλαμβανόμενο εφιαλτη μετα απο κείνο το βράδυ. Όποτε η εμπειρια μου και μόνο μου λέει να μην παίζουμε με αυτα τα πράγματα. Υπαρχουν σίγουρα πράγματα που όλοι θέλουμε να "σκαλισουμε" αλλα καποια όρια δε πρέπει να ξεπερνιόνται.
Raven girl
08-11-11, 02:41
Γεια σας και απο εμενα,διαβασα το θεμα απο την αρχη και θα ηθελα να μοιραστω και εγω μια εμπειρια μου μαζι σας να μου πειτε τις αποψεις σας.Τα γεγονοτα ελαβαν χωρα το προηγουμενο καλοκαιρι,ημουν μαζι με την οικογενεια μου σε ενα camping στην Πελοποννησο.Ειχα γνωρισει κατι παιδεια και καναμε παρεα.Εχω λογο που τα λεω αυτα για να καταλαβαιτε καλυτερα, γιαυτο συγχωρηστε με αν σας κουραζω.Καθε βραδυ λοιπον μαζευομασταν στην παραλια και αναβαμε φωτια συζητωντας διαφορα θεματα ανοιξαμαι και το θεμα για το παραφυσικο,προσωπικες εμπειριες,ιστοριες,κλπ.Με αυτη τη συζητηση εγω και αλλα δυο ατομα απο την παρεα αναπτυξαμε ενα μεγαλυτερο ενδιαφερον μεταξυ μας επειδη ολοι λιγο πολυ ειχαμε ασχοληθει με κατι παρομοιο στο παρελθον.Ετσι μετα απο διαφορες κουβεντες αποφασησαμε την επομενη νυχτα να καναμε μια σεσιον ouija board οι τρεις μας στην παραλια.Οπως λοιπον πλησιαζε η ωρα που θα πηγαιναμε στην παραλια τοσο εγω ειχα ενα παραξενο συναισθημα οτι κατι κακο θα γινει και οτι δεν θα επρεπε να το κανουμε αυτο.Ετσι και αποφασισα να τους το πω ομως με καθησυχασαν λεγοντας μου πως αν αισθανθουμε κατι παραξενο θα το διακοψουμε αμεσως.Εγω δεν ειχα καθησυχαστει τελειως αλλα και παλι δεχτηκα οποτε πηγαμε στη παραλια και κατσαμε.Να σημειωσω πως ο καιρος και γενικα η αισθηση ηταν καπως περιεργη,υπηρχε μια πληρης αδρανεια.Εχοντας λοιπον κατσει οκλαδον δημιουργωντας ενα τριγωνο αρχιζω να μην νιωθω καθολου καλα και αρχριζω και λεω στους αλλους οτι πρεπει να φυγουμε.Διευκρινιζω οτι δεν ειχαμε κανει τιποτα το χαρτι με τα γραμματα το κερι,σβηστο,το ποτηρι και το αλατι που ειχαμε ειχαν παραμινει ακουμπισμενα στη μεση,εκει που τα ειχαμε αφησει για να κατσουμε.Αρχιζω να νιωθω πανικο και να λεω στους φιλους μου οτι κατι αρνητικο νιωθω και οτι πρεπει να σταματησουμε.Εκεινη τη στιγμη ο ενας απο τους δυο φιλους μου μας λεει οτι κατι βλεπει το οποιο βγηκε απο το θαλασσα και τωρα ηταν ακριβως πισω μου.Το παραξενο ειναι πως το εβλεπε οταν εκλεινε τα ματια του.Εγω τοτε αποφασισα να παρω ενα φιλο μου τηλεφωνω ο οποιος ηταν ο μονος που θεωρουσα οτι θα μπορουσε να μας βοηθησει,και ετσι και εγινε.Μασ ειπε να κανουμε ενα κυκλο με το αλατι που ειχαμε και να κατσουμε μεσα να τον αφησω στη μεση σε ανοιχτη ακροαση να πει οτι ειναι να πει και εμεισ να κλεισουμε τα ματια και να χαλαρωσουμε.Πριν το κλεισω μου ειπε αν δουμε η ακουσουμε κατι να μην δωσουμε σημασια να σκεφτουμε κατι αλλο και μετα απο λιγο να φυγουμε.Ετσι και καναμε.Μιπως ξερει κανεις τι ηταν αυτο ή τι εγινε;Μετα ειχαμε κατσει μεσα στο μπαρ του camping και νιωθαμε οτι κατι μας παρακολουθουσε απο τη μερια της παραλιας πισω απο τα συρματα.Και παλι συγνωμη αν σας κουρασα και ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια.:)
Α,και λοιπαμαι για τυχον ορθογραφικα λαθη αλλα ειμαι στο εξωτερικο και εχω ξεσυνηθισει στην ελληνικη γραφη.:o
Εχω καπου, σε καποιο νημα αναφερθει ξανα στον πινακα ouija του οποιου το ονομα προερχεται απο το γαλλικο ναι (oui) αλλα και απο το ναι το γερμανικο ( ja ).
Eικαζεται πως για να γινει μια καλη επαφη με την "αλλη" πλευρα χρειαζονται δυο ατομα, (ποτέ ενας μονος του) και πως ο πινακας πρεπει να ειναι ακουμπισμενος στα γονατα των συμμετεχοντων για καλλιτερη επαφη με τον πνευματικο κοσμο.
Θεωρειται επικινδυνο σαν "παιχνιδι" γιατι ανοιγει επικινδυνα "καναλια".
Δεν ξερω τι μπορει να συνεβη στην προκειμενη περιπτωση, ομως αλατι σε αυτες τις περιπτωσεις χρησιμοποιειται απο καποιους μονο στην επικληση σκοτεινων οντοτητων οπου το αλατι τοποθετειται σαν κυκλος γυρω απο αυτους που κανουν την σεανς.
Τωρα, βραδυ, παραλια, η θαλασσα, η φωτια, αλλα και οι αφηγησεις παραφυσκων φαινομενων, συν η πνευματιστικη συνεδρια με τον πινακα ouija δεν ειναι διολου απιθανο ολα αυτα μαζι να προκαλεσουν και παραισθησεις ή ακομη και ομαδικη παραισθηση.
Καλο ειναι εαν καποιος δεν εχει καλη γνωση στο πως να χρησιμοποιει αυτα τα μεσα, να αποφευγει τετοιου ειδους "επαφες".
Κατι απο τον πνευματικο, ή εστω τον "σκοτεινο" κοσμο οντοτητων ειναι πολυ ευκολο να ερθει, ειναι ομως πολυ δυσκολο να αποχωρησει εαν καποιος δεν γνωριζει την διαδικασια διακοπης της "επαφης".
Οι οντοτητες αυτες, τα πνευματα αν θελετε, που επικοινωνουν ετσι θελουν διακαως να ερθουν και να επικοινωνησουν (εαν προκειται για ψυχες ανθρωπων δεν καταλαβαινουν οτι εχουν πεθανει και αρα δεν ανηκουν πλεον εδω), δεν ειναι ομως καθολου διατεθημενα να αποχωρησουν οταν αυτο τους ζητηθει.
Οι ψυχες των ανθρωπων που γνωρισαμε, που αγαπησαμε, κλπ, εφ οσον εχουν παει στον προορισμο τους δεν εχουν τον παραμικρο λογο να ξαναερθουν σε εμας μεσω μιας τετοιας επαφης.
Οι οντοτητες που επικοινωνουν ετσι συνηθως λενε λογια ακαταλαβιστικα, συχνα ψευδονται και προσποιουνται οτι ειναι ο ταδε συγγενης ή φιλος μας, με μοναδικο σκοπο να παραπεινει ανοιχτο το "καναλι" επικοινωνιας με τον εδω κοσμο ή με εμας.
ωρολογοποιός
22-11-11, 00:13
παιδιά αλήθεια είναι, μια φορα το έπιασα στο χέρι μου και μου έβγαλε αυτά τα τρία γράμματα...GAP:eek:, δεν το ξανακάνω
παιδιά αλήθεια είναι, μια φορα το έπιασα στο χέρι μου και μου έβγαλε αυτά τα τρία γράμματα...GAP:eek:, δεν το ξανακάνω
δεν θα ξανακάνεις το ouija board ή δεν θα ξαναψηφίσεις πασοκ;:)
ωρολογοποιός
22-11-11, 10:37
δεν θα ξανακάνεις το ouija board ή δεν θα ξαναψηφίσεις πασοκ;:)
εγώ δεν σε έβρισα έτσι;:p
Γενικα αποφυγετε πνευματιστικες συνεδριες τυπου ouija, ή το ποτηρακι πανω στο τραπεζι εαν δεν ειναι μαζι σας ατομο που γνωριζει καλα απο τετοιες ενεργειες, που και παλι επικινδυνο ειναι.
Angelika28970
22-11-11, 20:49
Γενικα αποφυγετε πνευματιστικες συνεδριες τυπου ouija, ή το ποτηρακι πανω στο τραπεζι εαν δεν ειναι μαζι σας ατομο που γνωριζει καλα απο τετοιες ενεργειες, που και παλι επικινδυνο ειναι.
τι εννοεις πανω στο τραπεζι???δηλαδη αν το κανεις στο πατωμα δεν υπαρχει προβλημα???:D
CrOw_Marina
23-11-11, 02:00
Γεια παιδια, ειμαι ψαρι εδω και ακομα προσπαθω να βγαλω ακρη!:) Θα θελα καποια στιγμη να το κανω και εγω, αλλα ξερω πολυ λιγα πραγματα και οσοι ξερουν ηδη ειναι πολυ φοβισμενοι και κανουν οτι δεν με ακουνε και τους χαζους παραλληλα!Παντως θα θελα να το κανω καποια στιγμη απο καθαρη περιεργεια.Εσεις δλδ τοσο πολυ "τρομαξατε"?Εχω ακουσει για φωτα που αναβοσβηνουν,πραγματα να κινουνται και τηλεορασεις κ ραδιοφωνα να λειτουργουν απο το πουθενα.Παντως δεν με φοβιζει κ ποτε δεν θα το εκανα σπιτι μου.Ευχαριστω. :p:D
Γεια παιδια, ειμαι ψαρι εδω και ακομα προσπαθω να βγαλω ακρη!:) Θα θελα καποια στιγμη να το κανω και εγω, αλλα ξερω πολυ λιγα πραγματα και οσοι ξερουν ηδη ειναι πολυ φοβισμενοι και κανουν οτι δεν με ακουνε και τους χαζους παραλληλα!Παντως θα θελα να το κανω καποια στιγμη απο καθαρη περιεργεια.Εσεις δλδ τοσο πολυ "τρομαξατε"?Εχω ακουσει για φωτα που αναβοσβηνουν,πραγματα να κινουνται και τηλεορασεις κ ραδιοφωνα να λειτουργουν απο το πουθενα.Παντως δεν με φοβιζει κ ποτε δεν θα το εκανα σπιτι μου.Ευχαριστω. :p:D
Δεν το έχω δοκιμάσει και η αλήθεια είναι ότι δεν φιλοδοξώ να το δοκιμάσω... Ένα όμως είναι σίγουρο...Όταν ανοίγεις την πόρτα σε κάτι, ποτέ δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να μπει μέσα...Και φυσικά ότι τέτοια πράγματα πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπ' όψιν και ότι πάντα πρέπει να έχεις κάποιον έμπειρο μαζί όταν δοκιμάσεις...Αν διαβάσεις αναρτήσεις(στις προσωπικές εμπειρίες κυρίως) θα δεις τι μπορεί να σου συμβεί αν δεν προσέχεις(και ανοίξεις μόνη σου την πόρτα που λέγαμε)...
καλό βράδυ!!!! :D
CrOw_Marina
23-11-11, 02:25
Δεν το έχω δοκιμάσει και η αλήθεια είναι ότι δεν φιλοδοξώ να το δοκιμάσω... Ένα όμως είναι σίγουρο...Όταν ανοίγεις την πόρτα σε κάτι, ποτέ δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να μπει μέσα...Και φυσικά ότι τέτοια πράγματα πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπ' όψιν και ότι πάντα πρέπει να έχεις κάποιον έμπειρο μαζί όταν δοκιμάσεις...Αν διαβάσεις αναρτήσεις(στις προσωπικές εμπειρίες κυρίως) θα δεις τι μπορεί να σου συμβεί αν δεν προσέχεις(και ανοίξεις μόνη σου την πόρτα που λέγαμε)...
καλό βράδυ!!!! :D
Ευχαριστω,επισης!Μονη μου αποκλειεται να κανω κατι τετοιο!!Και δεν πιστευω και να βγει οπως θα εβγαινε αν ημουν με αλλον-ους.Βρειτε μου τον εμπειρο και θα ειμαι κυρια, το υποσχομαι!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:D Οτι μου πει θα κανω, αν και ηδη ξερω καποιους κανονες συμπεριφορας στο συγκεκριμενο αντικειμενο.:)
τι εννοεις πανω στο τραπεζι???δηλαδη αν το κανεις στο πατωμα δεν υπαρχει προβλημα???:D
Παντου υπαρχει προβλημα πιστεψτε με.
Υπαρχουν ατομα που οσο παραλογο κι αν ακουγεται εχουν μεινει παραλυτα, ή εχουν αυτοκτονικες τασεις μετά και πολλα αλλα.
Ο,τι ερχεται σε αυτες τις συνεδριες ΔΕΝ ειναι καλο.
Θα δωσω ενα παραδειγμα ξεκινωντας απο το εξης:
Οση περισσοτερη ωρα κρατα η πνευματιστικη συγκεντρωση τοση περισσοτερη ενεργεια απορροφα ο "επισκεπτης".
Υπαρχουν περιπτωσεις οπου πραγματοποιηθηκε υλοποιηση του πνευματος.
Αυτο γινεται με την μεθοδο του κλεψιματος υλικου απο το δερμα μας, υλη δηλαδη που ο "επισκεπτης" δανειζεται απο τα σωματα μας προκειμενου να υλοποιηθει αφου ο ιδιος δεν εχει υλικο σωμα.
Μετα το τελος της συνεδριας και με την προυποθεση παντα οτι καποιος γνωριζει στο πως να ξαποστειλει πισω απο εκει που ηρθε το πνευμα, αυτο φευγει επιστρεφοντας την υλη που δανειστηκε πισω στα σωματα μας.
Ειναι μια διαδικασια που δεν γινεται αντιληπτη απο εμας.
Εαν πριν ολοκληρωθει η διαδικασια επιστροφης καποιος σηκωθει απο την συνεδρια, ή αν αναψει ηλεκτρικο φως περα απο το φως του κεριου που ηδη υπαρχει και επειδη αλλαζει με το αναμμα της λαμπας το ενεργειακο πεδιο στον χωρο, υπαρχει ο κινδυνος το πνευμα να αναχωρησει παιρνοντας μαζι του την υλη την οποια δανειστηκε, με αποτελεσμα και συμφωνα με τα λεγομενα ειδικων σε αυτα τα θεματα, να οδηγηθουμε σε μερικη παραλυση του μερους του σωματος μας απο το οποιο προηλθε η υλη. Συνηθως προκειται για τα χερια αφου μεσω αυτων γινεται η επαφη με τον δεικτη που μετακινειται απο γραμμα σε γραμμα.
Αληθεια? Ψεμματα? Ουδεις γνωριζει αλλα και ποιος διατειθεται να το διακινδυνευσει?
Διάβασα αρκετές φορές σε αυτό το νήμα τις προσδοκίες μερικών να δουν ή να παρατηρήσουν κάτι "παίζοντας με τα πνεύματα", είτε μέσω του παγκοσμίως διαφημισμένου 'Ouija Board' είτε μέσω οτιδήποτε παρόμοιου. Νομίζω ότι είναι αρκετά σοφό μερικές φορές να συγκρατεί κάποιος την παιδική, ίσως, περιέργεια που τρέφει γύρω από τέτοια θέματα, την στιγμή που δεν έχει καν βασικές γνώσεις αποκρυφισμού. Όχι πως δυο-τρεις βασικές γνώσεις σε μετατρέπουν ξαφνικά σε σούπερ ήρωα και μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θες, αλλά περισσότερο επειδή έχοντας έστω αυτές τις δυο-τρεις γνώσεις, αντιμετωπίζεις και πιο ώριμα τα σχετικά "παιχνίδια" που συζητιούνται εδώ. Χωρίς να έχει σημασία λοιπόν το εάν πιστεύει κάποιος ή όχι στην δυναμική τέτοιων "παιχνιδιών", αξίζει να ξαναδιαβάσει με σοβαρό ύφος αυτό που τονίζει και η Marsia πιο πάνω:
Όταν ανοίγεις την πόρτα σε κάτι, ποτέ δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να μπει μέσα...
CrOw_Marina
26-11-11, 09:15
Διάβασα αρκετές φορές σε αυτό το νήμα τις προσδοκίες μερικών να δουν ή να παρατηρήσουν κάτι "παίζοντας με τα πνεύματα", είτε μέσω του παγκοσμίως διαφημισμένου 'Ouija Board' είτε μέσω οτιδήποτε παρόμοιου. Νομίζω ότι είναι αρκετά σοφό μερικές φορές να συγκρατεί κάποιος την παιδική, ίσως, περιέργεια που τρέφει γύρω από τέτοια θέματα, την στιγμή που δεν έχει καν βασικές γνώσεις αποκρυφισμού. Όχι πως δυο-τρεις βασικές γνώσεις σε μετατρέπουν ξαφνικά σε σούπερ ήρωα και μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θες, αλλά περισσότερο επειδή έχοντας έστω αυτές τις δυο-τρεις γνώσεις, αντιμετωπίζεις και πιο ώριμα τα σχετικά "παιχνίδια" που συζητιούνται εδώ. Χωρίς να έχει σημασία λοιπόν το εάν πιστεύει κάποιος ή όχι στην δυναμική τέτοιων "παιχνιδιών", αξίζει να ξαναδιαβάσει με σοβαρό ύφος αυτό που τονίζει και η Marsia πιο πάνω:
Εγω προσωπικα δεν το βλεπω σαν παιχνιδι,συμφωνω οτι δεν πρεπει να ενοχλουμε η να πειραζουμε πραγματα και οντοτητες που δεν ελεγχουμε.Απλα επειδη παντα με εντυπωσιαζε το συγκεκριμενο αντικειμενο και επειδη θελω και η ιδια να διαπιστωσω οτι τοσα χρονια αυτα που ακουω και διαβαζω δεν ειναι αρλουμπες,θελω καποια στιγμη να τα βιωσω.Χωρις να προκαλεσω κατι, ουτε ομως κ μετα απο αυτο να το παιξω ειδικος.Ποιος μου λεει εμενα οτι δεν ειναι μια φαση ανθυποβολης ολο αυτο και δεν κουνανε συνειδητα η ασυνειδητα καποιοι το ποτηρι κτλπ??Αυτο υπηρχε παντα στο μυαλο μου.Ευχαριστω :)
Εγω προσωπικα δεν το βλεπω σαν παιχνιδι,συμφωνω οτι δεν πρεπει να ενοχλουμε η να πειραζουμε πραγματα και οντοτητες που δεν ελεγχουμε.Απλα επειδη παντα με εντυπωσιαζε το συγκεκριμενο αντικειμενο και επειδη θελω και η ιδια να διαπιστωσω οτι τοσα χρονια αυτα που ακουω και διαβαζω δεν ειναι αρλουμπες,θελω καποια στιγμη να τα βιωσω.Χωρις να προκαλεσω κατι, ουτε ομως κ μετα απο αυτο να το παιξω ειδικος.Ποιος μου λεει εμενα οτι δεν ειναι μια φαση ανθυποβολης ολο αυτο και δεν κουνανε συνειδητα η ασυνειδητα καποιοι το ποτηρι κτλπ??Αυτο υπηρχε παντα στο μυαλο μου.Ευχαριστω :)
Αγαπητη φιλη, οταν καποιοι κανουν κατι τετοιο παντα εχουν αυτην την απορια-ερωτηση στο μυαλο τους, "μηπως το κουνας εσυ?"
Και ομως οταν ο "επισκεπτης" ερθει νοιωθεις οτι δεν κουνα το ποτηρι το ατομο που ειναι μαζι σου, αλλα ουτε και ασυνειδητα εσυ.
Νοιωθεις μια ωθηση, μια δυναμη, κατι τελος παντων που καταλαβαινεις οτι δεν προερχεται απο καποιον απο τους παρευρισκομενους.
Αισθανεσαι οτι η δυναμη που κινει το ποτηρι ή τον δεικτη δεν προερχεται απο κατι που ανηκει στον δικο μας κοσμο.
Συχνα μεσω των γραμματων της αλφαβητου σχηματιζονται λεξεις υβριστικες, χυδαιοτητες, ενω ο δεικτης ή το ποτηρακι ξεκινουν να κανουν κυκλους με μεγαλη ταχυτητα ενω τα δαχτυλα μας ειναι πανω, σημαδι οτι ο "επισκεπτης" εχει εκνευριστει ή κατι τον εκνευριζει.
Εκεινο που καποιοι δεν καταλαβαινουν και νομιζουν οτι ο αλλος ή οι αλλοι συμμετεχοντες σπρωχνουν συνειδητα ή ασυνηδειτα τον δεικτη ειναι οτι τα δαχτυλα μας ακουμπουν ανεπαισθητα το ποτηρακι ή τον δεικτη.
Εαν καποιος δοκιμασει να σπρωξει συνειδητα αυτο φαινεται αμεσως απο την κινηση του δαχτυλου οταν αυτο εξασκει καπου εστω και την παραμικρη πιεση με σκοπο την ωθηση.:)
ωρολογοποιός
26-11-11, 11:29
δηλαδή για να καταλάβω:confused: χωρίς να ψάχνω γιατί βαριέμαι αφόρητα:D κάνουμε μια μάζωξη πέντε έξη πυροβολημένοι, παίρνουμε μια τάβλα με γράμματα κι ένα ποτηράκι, το βάζουμε ανάσκελα στην τάβλα και μετά ρωτάμε τους πνεύματα; κι άμα γίνετε έτσι μπορούμε να βάλουμε αριθμούς από το 1 μέχρι το 49:rolleyes:
δηλαδή για να καταλάβω:confused: χωρίς να ψάχνω γιατί βαριέμαι αφόρητα:D κάνουμε μια μάζωξη πέντε έξη πυροβολημένοι, παίρνουμε μια τάβλα με γράμματα κι ένα ποτηράκι, το βάζουμε ανάσκελα στην τάβλα και μετά ρωτάμε τους πνεύματα; κι άμα γίνετε έτσι μπορούμε να βάλουμε αριθμούς από το 1 μέχρι το 49:rolleyes:
Οχι δεν γινεται ετσι. Δεν ειναι κατι τοσο απλό.
ωρολογοποιός
26-11-11, 18:32
γιατί γιατί γιατίιιι:(
Ο σημερινός ψευτοαποκρυφισμός με τον αμφίβολο ψυχισμό, τις ατέλειωτες θεωρητικολογίες και τις «αποδείξεις» που καταρρίπτονται αστήρικτες ακόμα και με την πιο επιπόλαιη εξέταση, δεν είναι παρά λιγοστά πετραδάκια, που συσσωρεύονται γύρω από τους πρόποδες της Κορυφής του Οράματος. Όλα αυτά τα τιποτένια σκουπίδια δεν αξίζουν ούτε καν τον κόπο να συζητηθούν. Για να σχηματίσουμε μία σωστή εικόνα της Ιερής Επιστήμης, πρέπει να μελετήσουμε τα πρότυπα της και να προσπαθήσουμε να εισχωρήσουμε στις διάνοιες των μεγάλων μυστικιστών και των φωτισμένων.
Οι δυνάμεις που επικαλούνταν οι αρχαίοι στις τελετουργίες τους, εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα και η αναζήτηση τους δεν είναι δύσκολη για όσους συνδυάζουν τη γνώση, την πίστη και το θάρρος. Αν όμως επιθυμούμε να επιχειρήσουμε αυτή την περιπέτεια, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι οι αρχαίες τελετουργίες ήταν αναπόσπαστο μέρος ενός θρησκευτικού συστήματος και ότι κανένας μυημένος των αρχαίων Μυστηριακών Σχολών δεν διανοήθηκε ποτέ να πειραματιστεί με αυτές για να ικανοποιήσει απλά την περιέργεια του ή το θαυμασμό του για τα ανεξήγητα φαινόμενα. Τις προσέγγιζε με σεβασμό, έπειτα από αυστηρή πειθαρχία του χαρακτήρα του και σκληρή δοκιμασία της καταλληλότητας του. Η λατρεία του φαλλού και η μαύρη μαγεία άνθισαν μόνο όταν έπεσαν τα υψηλά ιδανικά.
Η απόκρυφη επιστήμη είναι πανίσχυρη. Αρκετοί περίεργοι που πειραματίζονται με αυτήν, προστατεύονται από την ίδια τους την ανοησία. Αν πετύχαιναν σε ορισμένες από τις εργασίες τους, θα διαλύονταν εσωτερικά εξαιτίας της απειθάρχητης και μη εξαγνισμένης φύσης τους. Δεν επέρχεται όμως καμία καταστροφή, επειδή ακριβώς δεν είναι ικανοί να εφελκύσουν καμία δύναμη.
Έρχεται καιρός που κάθε σοβαρός μαθητής αρχίζει να νιώθει την επίδραση των ιδεών που τον απασχολούν. Τότε, ο Αόρατος Κόσμος αρχίζει να ανατέλλει στον ορίζοντα της συνείδησης του και το λεπτεπίλεπτο «άυλο» γίνεται απτό. Θα βρεθεί στην πολύ πραγματική νοητική «Χώρα του Κανένα», και θα πρέπει τότε να κάνει ένα από τα δύο, και μάλιστα γρήγορα!
Είτε να οπισθοχωρήσει και να κλειστεί στο καβούκι του, όπως το κουνέλι στη φωλιά του, είτε να συνεχίσει και να αναδυθεί στην ανώτερη συνείδηση.
Όμως, ένα πράγμα δεν πρέπει να κάνει, και αυτό είναι ότι δεν πρέπει να χρονοτριβήσει στη χώρα των φαντασμάτων που είναι στα σύνορα του υποσυνείδητου και του υπερσυνείδητου, γιατί εκεί καραδοκεί η τρέλα...
Ντίον Φόρτσιουν
Παιδιά γεια σας!
Ξέρω τον Πίνακα Ουίτζα απο μικρή καθώς είχα δει ενα σχετικό θρίλερ και ομολογώ πως είχα χεστεί πάνω μου και ουδέποτε θα ήθελα να είχα σχέση με με τέτοια πράγματα καθώς είμαι άνθρωπος του φωτός και όχι των σκοτεινών δυνάμεων. Επειδή είμαι άνθρωπος που έχω ανεπτυγμένη διαίσθηση και βλέπω και κάποια συμβολικά-προφητικά όνειρα, μια φίλη μου αγόρασε πριν μισό χρόνο ενα βιβλίο για τον πίνακα ουίτζα, και ηθελε να αρχισουμε να τον διαβαζουμε με εμενα να ελεγχω τον πινακα, χωρις βεβεια να ξέρει τι μπορεί αν παθει κάποιος και πόσο κακο είναι. Φυσικά δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να κάτσω να ασχοληθώ και ευτυχώς το καταλαβε και η φίλη μου!
Το βιβλίο λέει πως να φτιάξεις εναν τέτοιο πίνακα και έχει και μαρτυρίες απο άτομα που τον χρησιμοποιούσαν. Δεν το έχω διαβάσει και να σας πω την αλήθεια απο το λίγο που το ξεφύλλισα, έπεσα πάνω σε μαρτυρίες ανθρώπων που εχουν βιώσει πολύ ασχημες και τραγικές καταστάσεις απο την χρήση του και ότι δεν μπορούν να κάνουν τπτ για να απελευθερωθούν απο τις οντότητες που έχουν "στοιχειώσει" την ζωή τους. Ανατριχιάζω και μόνο που σκέφτομαι κάποια κομμάτια απο το βιβλίο που έτυχε να διαβάσω, οπότε επειδή διάβασα όλα τα μηνύματα στο θεμα, δεν ξέρω αυτοί που είχαν την περιέργεια να δοκιμάσουν, τι εκαναν τελικά και αν το μετάνοιωσαν αλλά η δική μου συμβουλή είναι : ΜΑΚΡΙΑ!!!
Καλως ήρθατε στον 21 αιώνα,αφήστε της προκαταλήψεις και της δεισιδαιμονίες στη πόρτα.
κλικ (http://www.newscientist.com/blogs/shortsharpscience/2012/07/-is-there-anybody-there.html)
Καλως ήρθατε στον 21 αιώνα,αφήστε της προκαταλήψεις και της δεισιδαιμονίες στη πόρτα.
κλικ (http://www.newscientist.com/blogs/shortsharpscience/2012/07/-is-there-anybody-there.html)
πραγματικα πολυ ενδιαφερον....επιτελους αρχιζει κ αχνοφαινετε ενα φως στο τουνελ, μπραβο σαμ που το βρηκες κ μας το παρεθεσες...
Δηλαδή, Cathy, μας λες ότι το παιχνιδάκι τούτο είναι η απόδειξη ότι υπάρχουν ψυχές και κατ' επέκτασην ψυχή στον άνθρωπο; Και γιατί "ΜΑΚΡΙΑ!!!" παρακαλώ;
Απο Vakryle
Υπάρχουν οντότητες που δεν είναι όλες καλές και είναι επικίνδινες.
Όσο για το αν υπάρχει ψυχη στον άνθρωπο, νομίζω δεν τίθεται θέμα. Αν και αυτό δεν μπορεί να αποδειχτεί επιστημονικά, είναι θέμα προσωπικής πίστης βασικά.
Το θέμα δεν με ενδιαφέρει να το ψάξω πολύ γιατί θεωρώ ότι είναι επικίνδινο, αλλά έχω διαβάσει κανα δυο βιβλία που εξηγούν ακριβώς γιατί πρόκειται και έχει πολλές μαρτυρίες ανθρώπων που βίωσαν πάρα πολύ άσχημες εμπειρίες μετά την χρήση του. Όσο έχω διαβάσει και απο το ιντερνετ καθώς και σε αυτό το foroum, όσοι έχουν ασχοληθέι με τον συγκεκριμένο πίνακα, έχουν παρόμοιες εμπειρίες να μοιραστούν. Γενικά δεν ψήνομαι να ασχοληθώ με κάτι που ακούω ότι είναι επικύνδινο απ όσους το χρησιμοποίησαν.
Υπάρχουν διάφορες οντότητες μέσα σε αυτο τον κόσμο σε διαστάσεις που δεν μπορούμε να δούμε με το φυσικό μας σώμα, και όταν ασχολούμαστε με αυτά είναι σαν να τους ανοίγουμε παράθυρο μέσα στο σκοτάδι. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα προσελκύσεις και τι ζημιά μπορείς να πάθεις.
Επανερχομαι.
Μια απο τις συμβουλες του μυητη ηταν πως: Εαν κατα την διαρκεια της συνεδριας αισθανθουμε ζαλη, ή πως δεν ελεγχουμε τον εαυτο μας, καλο ειναι να διακοψουμε αμεσως.
Σε καποια απο εκεινες λοιπον τις συνεδριες, στην Ιταλια, η ολη φαση ελαμβανε χωρα μεσα σε ενα παλιο αρχοντικο οικημα που μαλλον πολυκατοικια θυμιζε αφου ειχε πολλα διαμερισματα.
Το συγκεκριμενο κτιριο δεν ειχε το παραμικρο στοιχειωμα.
Βρισκομασταν 4-5 ατομα, καθισμενοι στο πατωμα, καναμε "ποτηρακι", βραδυ ηταν κατα τις 10 οχι πιο αργα.
Στον τοιχο πισω μας τα παιδια, που ηταν φοιτητες επισης, ειχαν κατασκευασει με κομματακια παζλ, αρχικα πανω σε τζαμι ενα ποτραιτο της Μονα Λιζα, της γνωστης Gioconda.
Προφανως οταν τελειωσαν το ειλικρινα τεραστιο αυτο ποτραιτο παζλ, το σκεπασαν με ενα αλλο ιδιου μεγεθους τζαμι, το επιασαν με ειδικα μαυρα μανταλακια μεταλλικα σε διαφορα σημεια γυρω-γυρω για να μην μπορουν να μετακινηθουν τα 2 τζαμια απο την θεση τους και το κρεμασαν στον τοιχο.
Οσοι εχουν ασχοληθει με ομαδικες σεανς, θα εχουν παρατηρησει πως οσο η ωρα περνα η ολη κατασταση αποκτα σιγα-σιγα περισσοτερη δυναμη.
Ειμασταν καθισμενοι εκει κοντα 4 ωρες και καποιοι αρχισαν οντως και να ζαλιζονται ή να μην αισθανονται καλα.
Τοτε, καποιος που παρακολουθουσε χωρις να συμμετεχει ειχε την (χαζη?)
ιδεα να φερει αγιασμο που υπηρχε σε ενα μπουκαλακι μεσα στο σπιτι και να περιλουσει με αυτον εμας, αλλα και τον κυκλο με το ποτηρακι και τα γραμματα γυρω του.
Τοτε, ακουστηκε ενας δυνατος κροτος, ενα μπαμ, οπως σκαει μια φωτοβολιδα, το τζαμι της Μονα Λιζα στον τοιχο εσκασε κυριολεκτικα και ολα τα κομματια του παζλ μαζι με κομματακια γυαλί εκτιναχθηκαν σε ολο το δωματιο.
Απο καθαρη τυχη δεν τυφλωθηκε καποιος απο εμας, καποιοι ομως τραυματιστηκαμε απο τα κομματακια γυαλιου που εκσφενδονιστηκαν.
Ηταν ειλικρινα μια πολυ τρομακτικη και δυσαρεστη εμπειρια, ενω καποιοι απο τους συμμετεχοντες ειχαν απο εκει και περα φοβερους εφιαλτες κατα την διαρκεια του υπνου τους.
Εσυ μιρελα δεν μας ελεγες οτι οταν εγινε αυτο με την μονα λιζα ησουν δαιμονισμενη ?
έτσι ακριβώς!!!! Ρίχνουμε και εναν βαρύ heavy metal χορό πριν για να έρθουμε σε καλη φάση.......
Ελευθέριος Παλιγγίνης
15-04-13, 14:35
Cathy, τίποτα δεν είναι "θέμα πίστης". Για να πιστεύει κάποιος κάτι, σημαίνει οτι το συγκεκριμένο θέμα δεν το έχει καθαρό και εμπιστεύεται θεωρίες και ισχυρισμούς άλλων. Ενώ όταν κάτι το έχεις σαφές, το ορίζεις και το περιγράφεις με πολλούς τρόπους, εμβαθύνεις και αναλύεις, το συνδέεις με άλλα, και σου χρησιμεύει με αποτελέσματα. Όταν "πιστεύεις" κάτι, αυτό δεν συμβαίνει. Έχεις μία άχρηστη για εσένα διατύπωση και περιγραφή που έχουν κάνει και προπαγανδίσει άλλοι, για να ελέγχουν μαζοποιημένους.
χωρίς κάποια άλλη προεργασία, απλά ξεκινώντας με βοηθήματα όπως πίνακες με αλφάβητο και δείκτη, ποτηράκια, τραπεζάκια ή όποιο μέσον, δεν μπορείς να πετύχεις σημαντική αλληλεπίδραση με νοητικό-πνευματικό μέρος του Σύμπαντος. φανταστικές ιστορίες πλάθει ο νους.
μόνο εάν είσαι ήδη σε Επίπεδο άλλο, έχοντας ήδη ενοράσεις και διαίσθηση ή πληροφόρηση απο Οδηγό, τότε βοηθούν και αυτά τα υλικά μέσα. δεν είναι όμως για να ξεκινήσει κάποιος άσχετος. γιατι έτσι κάποιος μένει στο επίπεδο φανταστικής ιστορίας, που δεν οδηγεί πουθενά.
απο εκεί κρίνεται αν κάτι είναι αληθές ή όχι. αληθής είναι μία τέτοια επαφή, εάν επαληθεύεται απο πληροφορίες που θα βρεις στην ύλη. ή αν δίνει σωστές οδηγίες για να κατασκευάσεις κάτι πολύπλοκο και χρήσιμο. ή εάν εκπλήσσει απο τα Σοφά πράγματα ή απο μαντείες. οι απλές ιστοριούλες, χωρίς αυτά, είναι ξεκάθαρα προϊόντα φαντασίας.
apofasismenos
01-05-15, 12:59
Διάβασα το θέμα και νομίζω ότι η απορία που έχω ίσως έχει περισσότερη τύχη να διατυπωθεί εδώ όπου θα είναι και εντός θέματος.
Απ'ότι διαπίστωσα κι όπως έχω διαβάσει κι αλλού, οι "παίκτες" του πίνακα ouija δείχνουν πιο άνετοι σε συμπεριφορά
από τους αντίστοιχους "παίκτες" των επικλήσεων σε άλλα θέματα με μάγους, αγγέλους, αρχαγγέλους, διαβόλους, τριβόλους κτλ.
Η απορία μου πιστεύω είναι αναμενόμενη...
πως γίνεται στον πίνακα ouija να παρατηρώ μια σχετική άνεση που περιορίζεται σε κάποια στοιχειώδης προσοχή αλλά χωρίς πολλά πολλά
όπως φαίνεται (δεν έχω δει πουθενά να αναφέρεται κάποιο συγκεκριμένο τελετουργικό) ενώ αντίθετα σε άλλου είδους επικλήσεις
να κουβαλιούνται σπαθιά, κιμωλίες, αλάτια, ρούχα, ποδιές, φυλαχτά, να γίνεται καθαγιασμός, προετοιμασία, σχεδιασμοί, νηστείες κτλ;
Και θέλω να ρωτήσω...από την στιγμή που απ'ότι παρατηρώ σχεδόν παντού λέγεται (για όλα αυτά) ότι αν καλέσεις κάτι
δεν ξέρεις τι μπορεί να κουβαληθεί μαζί μ'αυτό ή αντί αυτού...
...πως εξηγείται οι του πίνακα να καλούν σχεδόν απροστάτευτοι (π.χ το "να προσέχεις Λάκη" δεν αποτελεί προστασία, κάτι συγκεκριμένο σπάνια διάβασα)
ενώ οι των άλλων επικλήσεων να παίρνουν μέτρα πυρηνικού πολέμου; τι συμβαίνει εδώ; δεν υπάρχει φόβος;
πως δηλαδή ξέρουν (ή μήπως όχι; ) και διαχωρίζουν τα πνεύματα ή πως ξέρουν ότι δεν θα "σκάσει" κανένα κανόνι;
έχω και μία άλλη απορία...αφού πέφτει αρκετό κάλεσμα γύρω μας (λογικό ανά τον πλανήτη), σίγουρα θα υπάρχουν και κάποια πνεύματα
πρώτης ή δεύτερης ζήτησης εν αντιθέση με κάτι "υποβαθμισμένα" στο θέμα. Όπως και να έχει, τι γίνεται αν καλεστεί το ίδιο πνεύμα ταυτόχρονα
από καμιά δεκαριά παρεάκια (λογικό σε όλο τον πλανήτη). Που θα πρωτοπάει ειδικά αν είναι και πρωτοκλασσάτο; τι συμβαίνει;
πως εξηγούνται αυτές οι άνωθεν διαφορές λοιπόν;
:confused:
Εγώ προσωπικά που δοκίμασα Ouija πολύ μικρός με κάτι φίλους δεν έγινε τίποτα. Φυσικά δεν ξέραμε τη κάναμε, και όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή έχουν τη τεχνική τους.
apofasismenos
16-08-15, 07:38
Εγώ προσωπικά που δοκίμασα Ouija πολύ μικρός με κάτι φίλους δεν έγινε τίποτα. Φυσικά δεν ξέραμε τη κάναμε, και όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή έχουν τη τεχνική τους.
Όπως κι η σκορδαλιά φίλε μου. Καλύτερη γίνεται με ψωμί παρά με πατάτα.
Χειροπιαστά πράγματα (όμως).
:D
Ο,τι ερχεται σε αυτες τις συνεδριες ΔΕΝ ειναι καλο.
(αν κι έχεις εγκαταλείψει το φόρουμ ως φαίνεται...ας γράψω κάτι)
Αχά...
άρα λοιπόν αν ισχύει ότι λες, όποιος δοκιμάζει, κάνει και την επιλογή του. Μετά γιατί κλαίγονται λοιπόν; μυστήρια πράγματα.
Κεντρική ιδέα ως παράδειγμα:
"γιατί μυξοκλαίς κυρία/κύριος, ήθελες να ασχοληθείς με τελετές κτλ; ήθελες καβατζώματα, πετάγματα κτλ; πάρτην στον κώλο τώρα".
:cool:
Βασικά για πιο λόγο κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο??? Ο μόνος λόγος που είναι λογικός είναι μόνο αν κάποιος έχει χάσει κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο.
greekfighter98
17-08-15, 15:18
Εννοείτε ότι για να προκύψουν αποτελέσματα από αυτήν την διαδικασία χρειάζεται να ακολουθήσεις κάποια τεχνική έτσι ώστε να εισέλθεις στην κατάλληλη νοητική κατάσταση.
apofasismenos
17-08-15, 20:47
Βασικά για πιο λόγο κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο??? Ο μόνος λόγος που είναι λογικός είναι μόνο αν κάποιος έχει χάσει κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο.
Η αιώνια δικαιολογία πολλών...
Ας βρουν κάποιον μύστη που ασχολείται με όλα αυτά να τους πει τι να κάνουν...έναντι αμοιβής (φυσικά).
Όλοι να ζήσουν καλέ παιδιά, όλοι...ακόμα κι οι μπλαμπλάδες. :eek:
Αλλιώς...ας πάνε μόνοι τους να δοκιμάσουν στα εμπειρικά με τίποτα ποτήρια Άκρον Ίλιον Κριστάλ που είναι και σέξυ.
Θέλουν να φέρουν πίσω την μαμά και τον μπαμπά, τον παππού και την γιαγιά κτλ. Σίγουρα κάτι δεν έχουν κάνει καλά
όσο ζούσαν όλοι αυτοί ή δεν έχουν ξεπεράσει τον χαμό.
Θα έπρεπε όμως και να τα έχουν κάνει καλά έστω και με διορθώσεις εν ζωή των άνωθεν αλλά και να έχουν ξεπεράσει τον χαμό.
Όχι επειδή το λέω εγώ αλλά επειδή έτσι είναι καλύτερα.
Αν δεν μπορούν, ας ψάχνονται αλλά όλοι οι αναφερόμενοι νεκροί...μαντέψτε (πάμε τραγουδώντας)
δεν θα γυρίίίί, δεν θα γυρίίίί, δεν θα γυρίσουνε ποτέέέέ, δεν θα γυρίσουνε ποτέ...
Μα κι αν ακόμα βρουν κάποια "άκρη", όσο και να τους μιλήσουν, όσο κι αν αγωνιστούν ή φανταστούν διάφορα, δεν θα βγει τίποτα πραγματικό.
Ούτε αγκαλίτσα θα έχουν, ούτε φιλάκι, ούτε και βόλτα, παρέα, συμβουλές κτλ. Διότι όλοι αυτοί (οι νεκροί) έχουν φαγωθεί από τα σκουλήκια
και τα σκουλήκια από τον χρόνο. Ούτε και θα μπορέσουν οι "δοκιμάζοντες", να διορθώσουν τα κακώς κείμενα.
Φυσικά η υπερπροσπάθεια του ανθρώπου δημιουργεί πολλές φορές την φαντασίωση ότι τα κατάφερε. Το κέρατό μου μέσα...
Κι έτσι όλοι αυτοί θα συνεχίσουν να προσπαθούν μέχρι λιποθυμίας. Αν τους πεις καταγράψτε το γεγονός και φέρτε το, θα σου πουν διάφορα.
Προσωπικά λοιπόν θα λέω μονίμως έτσι.
greekfighter98
17-08-15, 21:10
Βασικά υπάρχουν και άλλοι πιο πνευματικοί και ουσιαστικοί λόγοι που ώθουν κάποιον να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο
Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν υφίσταται ουδείς ουσιαστικός και πνευματικός λόγος για να ασχοληθεί κάποιος με το εν λόγω κατασκεύασμα, πλην της περιέργειας που ομολογουμένως σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορεί να αποβεί και μοιραία. Έχω αναφέρει πολλές φορές πως εκτός του ότι οι νεκροί δεν επιστρέφουν, οι σχέσεις βαθιάς επικοινωνιπας και αγάπης δεν σταματούν με το θάνατο, αλλά μετεξελίσσονται καλλιεργώντας πτυχές της ανθρώπινης προσωπικότητας, που πολλοί δεν ξέρουν πως διαθέτουν. Έτσι η μνήμη αγάπης ενός προσφιλούς προσώπου , μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο, φιλάνθρωπο, εθλοντή, καλύτερο ακροατή ή αναζητητή, σύντροφο , γονέα , φίλο και πάει λέγοντας. Όσοι συμμετείχαν στη ζωή μας και συνδημιούργησαν μαζί μας, εξακολουθούν να διαδραματίζουν ρόλο ακόμα και όταν έχουν φύγει. Τουλάχιστο αυτό έδειξε σε εμένα η ζωή. Δεν θα ήθελα να χτησιμοποιήσω τον εν λόγω πίνακα καθωλς ολοι οι ουσιαστικοί αποχαιρετισμοί ζωηπς σημάδεψαν την εξέλιξή μου ως άνθρωπο. Μακάρι να λειτουργούσε έτσι και για άλλους..
Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν υφίσταται ουδείς ουσιαστικός και πνευματικός λόγος για να ασχοληθεί κάποιος με το εν λόγω κατασκεύασμα, πλην της περιέργειας που ομολογουμένως σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορεί να αποβεί και μοιραία. Έχω αναφέρει πολλές φορές πως εκτός του ότι οι νεκροί δεν επιστρέφουν, οι σχέσεις βαθιάς επικοινωνιπας και αγάπης δεν σταματούν με το θάνατο, αλλά μετεξελίσσονται καλλιεργώντας πτυχές της ανθρώπινης προσωπικότητας, που πολλοί δεν ξέρουν πως διαθέτουν. Έτσι η μνήμη αγάπης ενός προσφιλούς προσώπου , μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο, φιλάνθρωπο, εθλοντή, καλύτερο ακροατή ή αναζητητή, σύντροφο , γονέα , φίλο και πάει λέγοντας. Όσοι συμμετείχαν στη ζωή μας και συνδημιούργησαν μαζί μας, εξακολουθούν να διαδραματίζουν ρόλο ακόμα και όταν έχουν φύγει. Τουλάχιστο αυτό έδειξε σε εμένα η ζωή. Δεν θα ήθελα να χτησιμοποιήσω τον εν λόγω πίνακα καθωλς ολοι οι ουσιαστικοί αποχαιρετισμοί ζωηπς σημάδεψαν την εξέλιξή μου ως άνθρωπο. Μακάρι να λειτουργούσε έτσι και για άλλους..
Σωστός ο παίχτης!
greekfighter98
18-08-15, 00:02
Λέγοντας πνευματικοί λόγοι δεν αναφέρομαι σε πνεύματα νεκρών. Άλλα σε πιο ουσιαστικούς λόγους που θα βοηθήσουν στην πνευματική ανέλιξη
Λέγοντας πνευματικοί λόγοι δεν αναφέρομαι σε πνεύματα νεκρών. Άλλα σε πιο ουσιαστικούς λόγους που θα βοηθήσουν στην πνευματική ανέλιξη
Εγώ έχω να πω πως καλύτερα να αφήσουμε τα πνεύματα ήσυχα. Αυτά στο κόσμο τους κι εμείς στον δικό μας. Αλλά εκτός απο αυτό, άντε και καλείς κάποιο πνεύμα.....λες και το όνομά του. Που ξέρεις ότι θα έρθει αυτό που ήθελες να έρθει, και δεν ήρθε κάποιο εκδικητικό πνεύμα?
greekfighter98
18-08-15, 00:41
Εγώ έχω να πω πως καλύτερα να αφήσουμε τα πνεύματα ήσυχα. Αυτά στο κόσμο τους κι εμείς στον δικό μας. Αλλά εκτός απο αυτό, άντε και καλείς κάποιο πνεύμα.....λες και το όνομά του. Που ξέρεις ότι θα έρθει αυτό που ήθελες να έρθει, και δεν ήρθε κάποιο εκδικητικό πνεύμα?
Υπάρχουν τεχνικές όπως η χρήση κάποιων συμβόλων. Άλλα εκτός αυτού με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αναπτύξουμε κάποιες ικανότιτες και να γίνουμε πιο ανοιχτοί στην άλλη πλευρά.
Ανέφερες χρήση συμβόλων που βοηθούν ουσιαστικά στο να " εξασφαλίσει" ο κάθε "χρήστης " πως το πνεύματα που κάλεσε δεν θα επιχειρήσουν κάτι άλλο εκτός από αυτό που κλήθηκαν να κάνουν. Εδώ θα μου επιτρέψεις να σου πω , μιας και αναφέρεις για προαγωγή πνευματικών δυνατοτήτων, πως αν κάποιο από τα μέλη που δοκιμάζουν τον πίνακα, είναι " αδύναμο" είτε θες να το πεις ενεργειακά , είτε πνευματικά , είτε αστρικά, υπάρχει θέμα , αναφορικά με το τι θα κουβαλήσει μαζί του χωρίς να το γνωρίζει, βεβαίως αφενός, αφετέρου διακινδυνεύοντας να εμφανίσει περίεργη συμπτωματολογία κατοχής. Έπειτα γιατί να είμαστε ανοιχτοί με την άλλη πλευρά; Έλα , για πες τα μας όλα. Πες μας πως όσοι ξέρουν να "παίζουν" επιθυμούν να "χρησιμοποιούν " τα πνεύματα για " εκδουλεύσεις" ,χρησιμοποιώ κομψά τον όρο.. Ποιά πνευματική προαγωγή αγαπητε/ ή; Οι νεκροί καλούνται έτσι γιατί έπαψαν να κυκλοφορούν και να δρουν ανάμεσα στους εν ζωή. Ούτε όλα τα πβεύματα των νεκρών έκαναν τις επίγειες αναχωρήσεις τους εν ειρήνη ή με μακάριο τρόπο, με αποτελέσμα πολυ αρνητική ενργεια να συνοδεύει τις τυχόν εμφανίσεις τους. Γιατί αν μου πεις τώρα πως γίνεται επίκληση φιλειρηνικών πνευμάτων που ουδένα λόγο έχουν να ταράξουν την μετεξέλιξή τους εγώ θα γελάσω και πολύ μάλιστα.
apofasismenos
18-08-15, 18:56
Τα καλούν με σκοπό το κέρδος. Κάποια μορφή...οποιαδήποτε μορφή κέρδους.
Σύμβολα μάλλον εννοεί κάτι σφραγίδες ή τα κέρατά τους τα τράγια με τεχνικές μπήξε-δείξε.
Άντε να ούμε (έφαγα το "π"), που την έχουν δει όλοι αγαθοί και καλόβολοι πνευματιστές.
Εγώ που βγήκα (με αυτή την σειρά) τρολ, πωλητής ψυχής, σατανιστής, δαιμονισμένος, χαζός, τρολ (ξανά)
πωλητής ψυχής (ξανά), σατανιστής (ξανά), χαζός (ξανά) κι ότι άλλο βολέψει επειδή χαλάω την "κέντα" τους
τα ξέρω αυτά καλά. Όλη μέρα με αυτά ασχολούμαι. :cool:
Μάτι δεν κλείνω, ακόμα κι όταν ψάχνω γκόμενες στα φόρουμ, στα περίπτερα και στους υπονόμους
αυτά τους λέω και τρώω το μεζεκλίκι τους.
Τι λέγαμε;
αποδείξεις δεν βλέπω να φέρνουν σε τίποτα.
Και ναι δεν λέω...σε όλα δεν γίνεται αλλά ούτε και σε κάτι; τι διάολο;
τόσα και τόσα έχω διαβάσει...μια απόδειξη δεν έφερε κάποιος.
Και θέλω και μαζικές ο άοκνος καβαλάρης.
:D
apofasismenos
18-08-15, 19:37
-Πόσα;
-Τόσα.
-Τι τόσα;
-Τι πόσα;
Εγώ απάντησα στην ερώτηση:
Γουϊτζιμπορντ - Ouija Board : Αλήθεια ή Ψέματα???
Η αλήθεια είναι ψέματα.
Ξχασες να αναφέρεις και την καθημερινη χειράντληση. Και την μετάπειτα συγγραφή που ακολουθεί εδω και πιθανόν αλλού
greekfighter98
20-08-15, 00:31
Τι ικανότητες ακριβώς;
Ανάλογα. πχ εαν επικαλεστέις κάποιον δαίμονα ( τους φιλανθρώπους, καλούς δαίμονες του εωσφορισμού που αναφέρονται και στην αρχαία μας θρησκεία) μπορείς να ξεκλειδώσεις κάποια μέρη του εγκεφάλου. Να θυμάστε ότι μέσα σας έχετε την ικανότητα να γίνεται κάτι παραπάνω από αυτό που είστε τώρα,να ξεκλειδώσεται πνευματικές ικανότητες, έχετε θεϊκή ενέργεια μέσα σας που δυστιχώς είναι απενεργοποιημένη κυρίως λόγω των απογρεύσεων και την καταστροφή της γνώσης που έγινε από τις μεγάλες θρησκείες.
Ανάλογα. πχ εαν επικαλεστέις κάποιον δαίμονα ( τους φιλανθρώπους, καλούς δαίμονες του εωσφορισμού που αναφέρονται και στην αρχαία μας θρησκεία) μπορείς να ξεκλειδώσεις κάποια μέρη του εγκεφάλου. Να θυμάστε ότι μέσα σας έχετε την ικανότητα να γίνεται κάτι παραπάνω από αυτό που είστε τώρα,να ξεκλειδώσεται πνευματικές ικανότητες, έχετε θεϊκή ενέργεια μέσα σας που δυστιχώς είναι απενεργοποιημένη κυρίως λόγω των απογρεύσεων και την καταστροφή της γνώσης που έγινε από τις μεγάλες θρησκείες.
Δεν χρειάζεται να καλέσεις κάποιον από αυτούς τους ''δαίμονες'' για να ξεκλειδώσεις κάποιες πνευματικές ικανότητες. Δεν υπάρχουν δαίμονες, όλα είναι καθαρά θέμα μυαλού, και πόσο δυνατό νου έχεις. Ο εγκέφαλος ανήκει σε σένα. Είναι δικός σου! Μπορείς να τον ΚΑΝΕΙΣ ότι θες, αρκεί να βρεις τον τρόπο. Μου φαίνεται χαζό να μπορεί κάποιος ''δαίμονας'', να μπορέσει να κάνει κουμάντο στον εγκέφαλό σου. Εγκέφαλος είναι, όχι iphone για να ξεκλειδώσεις εφαρμογές μέσω hacking προγραμμάτων (δαιμόνων). :P
greekfighter98
23-08-15, 23:48
Δεν χρειάζεται να καλέσεις κάποιον από αυτούς τους ''δαίμονες'' για να ξεκλειδώσεις κάποιες πνευματικές ικανότητες. Δεν υπάρχουν δαίμονες, όλα είναι καθαρά θέμα μυαλού, και πόσο δυνατό νου έχεις. Ο εγκέφαλος ανήκει σε σένα. Είναι δικός σου! Μπορείς να τον ΚΑΝΕΙΣ ότι θες, αρκεί να βρεις τον τρόπο. Μου φαίνεται χαζό να μπορεί κάποιος ''δαίμονας'', να μπορέσει να κάνει κουμάντο στον εγκέφαλό σου. Εγκέφαλος είναι, όχι iphone για να ξεκλειδώσεις εφαρμογές μέσω hacking προγραμμάτων (δαιμόνων). :P
Το ποστ μου δεν αναφέρει πουθενά κάτι τέτοιο δηλαδή ότι ο δαίμονας σου ξεκλειδώνει μέρη του εγκεφάλου.
Pholarchos
24-08-15, 09:03
...Μπορείς να τον ΚΑΝΕΙΣ ότι θες, αρκεί να βρεις τον τρόπο. Μου φαίνεται χαζό να μπορεί κάποιος ''δαίμονας'', να μπορέσει να κάνει κουμάντο στον εγκέφαλό σου. Εγκέφαλος είναι, όχι iphone για να ξεκλειδώσεις εφαρμογές μέσω hacking προγραμμάτων (δαιμόνων). :Pκι όμως - πόσες φορές δεν κάνεις αυτό που ξέρεις και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις αλλά κάνεις κάτι άλλο; και πόσες φορές μια "ιδέα" κάνει κουμάντο στον εγκέφαλο εις πείσμα του ιδιοκτήτη;
πιστευω οτι ειναι αληθεια γιατι εχω ακουσει πολλες ιστοριες με φοιτητες που ασχοληθηκαν με τετοια απο περιεργεια και την πατησαν για τα καλα.Δεν νομιζω οτι ειναι τρελοι ολοι αυτοι που λενε για διαφορες ιστοριες με πινακες πνευματων για μενα το κακο υπαρχει αρκει ομως να μην το καλεσεις...
κι όμως - πόσες φορές δεν κάνεις αυτό που ξέρεις και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις αλλά κάνεις κάτι άλλο; και πόσες φορές μια "ιδέα" κάνει κουμάντο στον εγκέφαλο εις πείσμα του ιδιοκτήτη;
Μα αυτό προσπαθώ να πω. Να βρεις τη ψυχηκή δύναμη να το κάνεις μόνος σου. Φυσικά αυτό είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο....
Λευκός Λύκος
25-08-15, 01:49
κι όμως - πόσες φορές δεν κάνεις αυτό που ξέρεις και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να κάνεις αλλά κάνεις κάτι άλλο; και πόσες φορές μια "ιδέα" κάνει κουμάντο στον εγκέφαλο εις πείσμα του ιδιοκτήτη;
Μπορούμε να επιτύχουμε ελεύθερη δημιουργία σκέψεων-ιδεών; Να μην εξαρτώνται δηλαδή οι τελευταίες από εσωτερικούς (π.χ. επιθυμίες) ή εξωτερικούς (επιθυμίες άλλων που επιβάλλονται σε εμάς) παράγοντες. Υποθέτω πως είναι απ' τη φύση τους εξαρτώμενες πάντα από κάτι, άλλοτε αρμονικά συντονισμένες κι άλλοτε όχι. Εσείς τι λέτε, είναι δυνατόν να υπάρξει μία "καθαρή" ιδέα", μια έμπνευση απ' το πουθενά ή έχει να κάνει με το είδος του συντοντονισμού της; Είναι γέννημα δικό μας ή ανήκει κάπου και εμείς τη δανειζόμαστε - την οικειοποιούμαστε; Την φαντάζομαι σαν τον καρπό ενός δέντρου που για να μας θρέψει πρέπει να είναι ώριμος. Αν είναι άγουρος μας είναι άχρηστος για την ώρα κι αν είναι χαλασμένος-άρρωστος και τον φάμε κατα λάθος θα μας κάνει κακό. Κάποιες σκέψεις για τις σκέψεις...
Pholarchos
25-08-15, 10:17
Μπορούμε να επιτύχουμε ελεύθερη δημιουργία σκέψεων-ιδεών; Να μην εξαρτώνται δηλαδή οι τελευταίες από εσωτερικούς (π.χ. επιθυμίες) ή εξωτερικούς (επιθυμίες άλλων που επιβάλλονται σε εμάς) παράγοντες. Υποθέτω πως είναι απ' τη φύση τους εξαρτώμενες πάντα από κάτι, άλλοτε αρμονικά συντονισμένες κι άλλοτε όχι. Εσείς τι λέτε, είναι δυνατόν να υπάρξει μία "καθαρή" ιδέα", μια έμπνευση απ' το πουθενά ή έχει να κάνει με το είδος του συντοντονισμού της; Είναι γέννημα δικό μας ή ανήκει κάπου και εμείς τη δανειζόμαστε - την οικειοποιούμαστε; Την φαντάζομαι σαν τον καρπό ενός δέντρου που για να μας θρέψει πρέπει να είναι ώριμος. Αν είναι άγουρος μας είναι άχρηστος για την ώρα κι αν είναι χαλασμένος-άρρωστος και τον φάμε κατα λάθος θα μας κάνει κακό. Κάποιες σκέψεις για τις σκέψεις...Μπορούμε, όχι όμως τζάμπα! Θα το "πληρώσουμε" με τον ένα ή τον άλλο τρόπο γιατί ο κόσμος είναι έτσι - να ο πιο απλός τρόπος:
Σκέψου τις επιλογές που ανοίγονται μπροστά σου.
Σαν ένα τραπέζι στρωμένο για σένα απ'όπου μπορείς να διαλέξεις ότι θέλεις (κλεμένο παράδειγμα - σε παραλλαγή - από το «Γυναίκες που τρέχουν με τους λύκους»: «Women Who Run With The Wolves» της Clarissa Pinkola Estes)
Σκέψου λοιπόν ένα τραπέζι στρωμένο με λιχουδιές για σένα απ'όπου μπορείς να διαλέξεις ότι θέλεις - μπορείς να έχεις ότι θέλεις (ή ότι φτάνεις!)
Αλλά βέβαια το τραπέζι στρώθηκε από άλλους για σένα.
Κι αν θέλεις κάτι άλλο, που δεν υπάρχει στο τραπέζι;
Κι αν θα ήθελες κάτι άλλο - αν το ήξερες - αλλά δεν θα το μάθεις ποτέ αφού δεν σου το παρουσίασαν στο τραπέζι;
Τι κάνεις;
Μπορείς να κλείσεις τα μάτια σου και να "δεις" το τραπέζι άδειο - και να ρωτήσεις τον εαυτό σου "Τι θα ήθελα να έχει επάνω;" και να φροντίσεις να το έχει.
Δεν είναι εύκολο και είναι ήδη "στημένο" το παιχνίδι εις βάρος σου, αφού και με κλειστά μάτια θα βλέπεις πρώτα όλα όσα σου έμαθαν (σου επέβαλλαν άλλοι) να "θέλεις". Θα πρέπει "όσα ξέρεις να τα ξεχάσεις" για να φτάσεις στην "καθαρή ιδέα" που ζητάς.
Και κοστίζει αυτό γιατί πολλά από τα ήδη υπάρχοντα πάνω στο τραπέζι σου είναι επιθυμητά. Και θα χρειαστεί να τα αρνηθείς και να τα χάσεις - γιατί τελικά σου επιβαλλόταν από άλλους και για να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις θα πρέπει να τα αρνηθείς. Τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ότι πραγματικά θα θέλεις.
Κι έπειτα θα πρέπει να φροντίσεις να υπάρχει πάνω στο τραπέζι. Άλλο επιπλέον κόστος, και κόπος γιατί μέχρι τώρα έμαθες να διαλέγεις απ'όσα οι άλλοι διάλεγαν για σένα. Τώρα αν θέλεις κάτι εκτός "μενού" θα πρέπει εσύ να κοπιάσεις.
Λευκός Λύκος
25-08-15, 16:30
Pholarche πολύ ωραίο το παράδειγμα και η πηγή δανεισμού του, η οποία με έλκει θέλοντας και μη απ' τον τίτλο...;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.