PDA

Επιστροφή στο Forum : Τι λέτε να ήταν???

Carvallio
01-02-07, 20:58
Πριν δυο χρονια ειχα παει μια βολτα με εναν φιλο μου.Στις εντεκα το βραδυ ειμασταν στο δρομο του γυρισμου.Φτανοντας σε ενα σταυροδρομι στην καλλιπολη συναντησαμε μια μικροσκοπικη γρια.Μας σταματησε και μας ρωτησε την ωρα.Το θεαμα ηταν αστειο και εμεις οπως ηταν αναμενομενο γελουσαμε καθως απομακρυνομασταν.μολις γυρισαμε πισω να την κοιταξουμε ξανα το μονο που ειδαμε ηταν μια μαυρη γατα να απομακρυνεται.Στον υπολοιπο δρομο επικρατουσε η απολυτη σιγη.Μολις γυρισα σπιτι το ρολοι μου ειχε σταματησει στις δωδεκα.Τι λετε να ηταν????

melian
01-02-07, 22:42
Έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον θα ήταν κάποια μάγισσα που μεταμορφωμένη σε γάτα πήγαινε να πάρει μέρος σε κάποιο Sabbath και μάλλον είχε αργήσει... :eek: Σίγουρα δηλαδή θα άργησε αφού όπως διαπίστωσες το ρολόι σου σταμάτησε στις δώδεκα. Μήπως θυμάσαι αν είχε πανσέληνο εκείνο το βράδυ; ;)

Αυτή είναι βέβαια μια πολύ ακραία μεταφυσική εξήγηση... αλλά η περιγραφή σου αυτό μου έφερε στο μυαλό. Καμιά φορά η νύχτα όπως και να έχει μας παίζει περίεργα παιχνίδια...

Carvallio
02-02-07, 14:57
Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι ομως απο τοτε νομιζω οτι βλεπω πολυ συχνοτερα μαυρες γατες......

my_angel
03-02-07, 14:56
Έτσι όπως το περιγράφεις μάλλον θα ήταν κάποια μάγισσα που μεταμορφωμένη σε γάτα πήγαινε να πάρει μέρος σε κάποιο Sabbath και μάλλον είχε αργήσει... Σίγουρα δηλαδή θα άργησε αφού όπως διαπίστωσες το ρολόι σου σταμάτησε στις δώδεκα. Μήπως θυμάσαι αν είχε πανσέληνο εκείνο το βράδυ;

Αυτή είναι βέβαια μια πολύ ακραία μεταφυσική εξήγηση... αλλά η περιγραφή σου αυτό μου έφερε στο μυαλό. Καμιά φορά η νύχτα όπως και να έχει μας παίζει περίεργα παιχνίδια...

Και εγώ αυτό σκέφτηκα ... :D :D Ακραιο μέν.. αλλά γιατί το ρολόι του να σταματήσει στις 12 ακριβώς ? καθως και που μπορεί να πήγε μια γρια ή οποία σαφώς δεν είναι σε φάση να τρέξει ή οτιδήποτε..ασε που συνήθως οι γριες κοιμόυντε τέτοιες ώρες και σαφώς δεν ρωτάνε απο φόβο και μόνο νεαρούς που βλέπουν στο δρόμο!!!!!

my_angel
03-02-07, 14:57
Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι ομως απο τοτε νομιζω οτι βλεπω πολυ συχνοτερα μαυρες γατες......

Απλά από τότε τους δινεις μεγαλύτερη προσοχή!!! :D

nekrh
28-02-07, 00:21
ακριβως αυτο που ειπε η my angel ηθελα να πω..και αυτο συμβαινει!

labros
28-02-07, 11:50
Μου έχουν τύχει 2 περιστατικά, όπου το δεύτερο μου (μας καλύτερα, γιατί ήμασταν παρέα) έκοψε τα πόδια.

Το 1ο, ήμουν στην Ε.Ο. Αθήνα - Πάτρα, με κατεύθυνση προς Αθήνα, κατά τις 21:00 το βράδυ με αναμμένα φώτα. Στο ύψος του Αιγίου διέκρινα ένα αυτοκίνητο περίπου στα 50-100 μέτρα πίσω να αλλάζει συνεχώς λωρίδες εκμεταλλευόμενο ότι δεν είχε καθόλου κίνηση ο δρόμος. Από αριστερά δεξιά και πάλι το ίδιο. Είχα συνέχεια το νου μου μην επιταχύνει και μας πλησιάσει και συνεχώς κοιτούσα από τον κεντρικό καθρέπτη. Ξαφνικά σε 2-3" εξαφανίστηκε, λες και έσβησε τα φώτα στο μέσο της Ε.Ο. Φεγγάρι δεν είχε, σημείο για στάθμευση δεν είχε και δεν τράκαρε πουθενά γιατί παρακολούθησα ειδήσεις και εφημερίδες την επόμενη ημέρα.
Τι να πω......

Το 2ο, στην Πάρνηθα κοντά στο σπήλαιο Πανός σ΄ ένα χωματόδρομο, απογοητευμένοι μιας και δεν είχαμε βρει το δρόμο για το σπήλαιο 4 φίλοι απομακρυνόμασταν με πορεία προς το αυτοκίνητο (στο ΣΕΓΑΣ). Σε ένα σημείο είδαμε να κατεβαίνει από μακριά ένας κοντούλης ηλικιωμένος, γύρω στο 1,60 και 70-80 ετών. Όταν ήρθαμε κοντά παρατηρήσαμε το άψογο ντύσιμό του, φόραγε κοστούμι (ήταν στην τρίχα!!! ) και κράταγε δερμάτινη τσάντα σε στυλ χαρτοφύλακα. Τον ρωτήσαμε με ποιο τρόπο θα μπορούσαμε να πάμε και μας είπε να μην πάμε σήμερα γιατί ο ήλιος έδυε σιγά, σιγά και η επιστροφή μας μετά θα ήταν στο σκοτάδι. Μας έδωσε τις κατάλληλες πληροφορίες. Και οι 4 τα είχαμε χάσει. Από την μια έβγαζε μια ζεστασιά και γαλήνη το πρόσωπό του και η ομιλία του, αλλά από την άλλη η όλη παρουσία του, το πως ήταν ντυμένος, και το ότι ήταν μέσα στην ερημιά με μια δερμάτινη τσάντα δίχως να φοβάται για τη ζωή του μας έκανε να ανατριχιάσουμε. Ανταλλάξαμε ματιές μεταξύ μας (οι 4 μας) και ευγενικά τον αποχαιρετήσαμε.
Επιταχύναμε το περπάτημά μας σε γρήγορο βάδην.
Δεν θα είχαμε απομακρυνθεί 15-20 μέτρα και ο ένας της παρέας γύρισε προς τα πίσω και δεν είδε απολύτως τίποτα!!! Δεν είχε στροφή για να πεις ότι επηρεάστηκε το οπτικό μας πεδίο, ούτε καμιά εσοχή κοντά σε κανένα βράχο.

Σας το περιστατικό που αναφέρεις, πιστεύω ότι δεν είναι ότι βλέπεις συνέχεια μαύρες γάτες, αλλά η αίσθησή σου είναι πιο τεταμένη και έχεις "ανοικτά" μάτια.