Επιστροφή στο Forum : MIA BOΗΘΕΙΑ
παιδια μια ερώτηση θέλω να κάνω οταν πατάω την εισοδο στο φόρουμ μου βγάζει μια διαφήμιση.είναι του φόρουμ η εχω γω κάποιο πρόβλημα?
Μια που το έθεσες το θέμα SAM να πω οτι και εγώ το παρατήρησα σήμερα. Ξέχασα να ενεργοποιήσω το pop-up blocker και μου πέταξε μάλλον την ίδια διαφήμιση που ανέφερε ο SAM. Περί τίνος πρόκειται; :confused:
Εδώ και καμιά βδομάδα υπάρχει αυτό το "πρόβλημα".
Έχει ενημερωθεί ο administrator, οπότε εντός ολίγου θα λυθεί αυτό το θέμα.
Μάλλον κάποιος "πειρατής" έχει επέμβει.
Μέχρι να διευθετηθεί το θέμα, απλά αγνοήστε και μην κλικάρετε στη συγκεκριμένη διαφήμιση ;)
Auto to problima to exo mines ego.. (sorry gia greeklish eimai apo panepistimio)
xontro_mpizeli
14-02-07, 12:28
Κ εγώ αντιμετώπιζα το πρόβλημα αυτό πριν αρκετό καιρό αλλά, δεν ξέρω τι έκανα, κ λύθηκε! Λογικά με τους blockers έχει να κάνει που αναφέρει πιο πάνω η melian.
Αλλά, έχω παρατηρήσει ότι το διαφημιστικό αυτό βγαίνει κ από υπολογιστές που βρίσκονται σε internet-cafe.
Χάρη, αναμένουμε απαντήσεις :)
Μου βγαίνει και μένα από το pc στο σπίτι.
Στη δουλειά όμως είμαι τυχερή γιατί έχω macintosh και δεν βγαίνουν pop-up windows!! :)
Καλά antivirus χρειάζονται guys... ;)
Το πιο πιθανό είναι ότι έχετε κολλήσει κάποιο spyware/malware το οποίο ανακαλεί από μόνο του παράθυρα με διαφημιστικό περιεχόμενο.
Το μυστικό για σχετικά ασφαλή windows είναι :
antivirus + firewall + windows updates .
Αν δεν έχετε εγκαταστήσει τα παραπάνω να περιμένετε τα χειρότερα...
Πρόσφατα σε υπολογιστή φίλου μου που δε χρησιμοποιούσε τίποτα από τα παραπάνω βρήκαμε πάνω απο 10.000 viruses,trojan horses,backdoors.
Μόνο mac λέμε...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.