PDA

Επιστροφή στο Forum : MIA BOΗΘΕΙΑ

SAM_502
14-02-07, 00:23
παιδια μια ερώτηση θέλω να κάνω οταν πατάω την εισοδο στο φόρουμ μου βγάζει μια διαφήμιση.είναι του φόρουμ η εχω γω κάποιο πρόβλημα?

melian
14-02-07, 00:29
Μια που το έθεσες το θέμα SAM να πω οτι και εγώ το παρατήρησα σήμερα. Ξέχασα να ενεργοποιήσω το pop-up blocker και μου πέταξε μάλλον την ίδια διαφήμιση που ανέφερε ο SAM. Περί τίνος πρόκειται; :confused:

tsilof
14-02-07, 01:20
Εδώ και καμιά βδομάδα υπάρχει αυτό το "πρόβλημα".
Έχει ενημερωθεί ο administrator, οπότε εντός ολίγου θα λυθεί αυτό το θέμα.
Μάλλον κάποιος "πειρατής" έχει επέμβει.
Μέχρι να διευθετηθεί το θέμα, απλά αγνοήστε και μην κλικάρετε στη συγκεκριμένη διαφήμιση ;)

Giorgos
14-02-07, 11:09
Auto to problima to exo mines ego.. (sorry gia greeklish eimai apo panepistimio)

xontro_mpizeli
14-02-07, 12:28
Κ εγώ αντιμετώπιζα το πρόβλημα αυτό πριν αρκετό καιρό αλλά, δεν ξέρω τι έκανα, κ λύθηκε! Λογικά με τους blockers έχει να κάνει που αναφέρει πιο πάνω η melian.

Αλλά, έχω παρατηρήσει ότι το διαφημιστικό αυτό βγαίνει κ από υπολογιστές που βρίσκονται σε internet-cafe.

Χάρη, αναμένουμε απαντήσεις :)

Antonia
14-02-07, 13:03
Μου βγαίνει και μένα από το pc στο σπίτι.
Στη δουλειά όμως είμαι τυχερή γιατί έχω macintosh και δεν βγαίνουν pop-up windows!! :)

Καλά antivirus χρειάζονται guys... ;)

Άπαν
16-02-07, 09:38
Το πιο πιθανό είναι ότι έχετε κολλήσει κάποιο spyware/malware το οποίο ανακαλεί από μόνο του παράθυρα με διαφημιστικό περιεχόμενο.
Το μυστικό για σχετικά ασφαλή windows είναι :
antivirus + firewall + windows updates .

Αν δεν έχετε εγκαταστήσει τα παραπάνω να περιμένετε τα χειρότερα...
Πρόσφατα σε υπολογιστή φίλου μου που δε χρησιμοποιούσε τίποτα από τα παραπάνω βρήκαμε πάνω απο 10.000 viruses,trojan horses,backdoors.

Μόνο mac λέμε...