PDA

Επιστροφή στο Forum : Εξωγήινο

beetlejuice
18-02-07, 12:30
Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες που αλιευσα απο το διαδικτυο, κανουν λογο για κυκλοφορια εντυπου με την ονομασια "ΕΞΩ-ΓΗΙΝΟ" τον επομενο μηνα στα περιπτερα της Αθηνας και της Θεσσαλονικης. Τα οσα διαβασα με οδηγουν στο συμπερασμα πως εαν και εφ'οσων η ειδηση ευσταθει, θα προκειται για μια "μπαλανικη" προσεγγιση των θεματων του παραξενου. Δεν διευκρινιζεται ουτε η περιοδικοτητα ουτε και η ποιοτητα της εκδοσης.

Αναμενουμε και οποιος γνωριζει περισσοτερα ας μιλησει! ;)

beetlejuice
23-02-07, 15:59
http://www.dwdekatheon.org/images/EXO1_COVER.jpg

Αλιευτηκε το εξωφυλλο του πρωτου τευχους χωρις να γινουν περισσοτερα γνωστα. Ευχομαι προκαταβολικα καλη επιτυχια στο νεο εντυπο που μπαινει δυναμικα, αναπαντεχα και "εξωγηινα" στα εκδοτικα πραγματα! Απο οτι μπορω να διακρινω υπαρχει δωρο dvd στο πρωτο τευχος -κινηση αρκετα τολμηρη θα ελεγα-.

beetlejuice
23-02-07, 19:02
Εχοντας πλεον το εξωφυλλο του 1ου τευχους σε μεγαλυτερη αναλυση μπορει κανεις να διακρινει το λογοτυπο της εταιρειας που κυκλοφορει το περιοδικο. Αυτη δεν ειναι αλλη απο την actionpress, που κυκλοφορει ηδη τα περιοδικα Satellite, Ραδιοτηλεπικοινωνιες, καθως επισης και το Top Secret (2003) με θεματα που ειχαν να κανουν στο παρελθον με το παραξενο, τελευταια ομως στραφηκε στη συνωμοσιολογια, καθοτι στα τελη του 2005 δημιουργει το περιοδικο X-Life, ενα pure περιοδικο ερευνας του Αγνωστου. To X-Life δεν πηγε καθολου καλα απο αποψη πωλησεων αναγκαζοντας την actionpress να του βαλει λουκετο εδω και αρκετους μηνες (σιγουρα πριν το καλοκαιρι). Το "exoγηινο" αποτελει ουσιαστικα μια "δευτερη προσπαθεια" για την εταιρεια να δραστηριοποιηθει στο χωρο.

Δεν ειναι λοιπον και τοσο "underground" η νεα αυτη κυκλοφορια, μιας και αυτη η εντυπωση ειχε δοθει αρχικα. Οπως και να εχει, τα εντυπα πολυ λιγο κρινονται απο τους εκδοτικους οικους που τα προωθουν. Περιμενουμε να δουμε τους ανθρωπους που γραφουν για αυτα, καθως επισης και την ποιοτητα των λεγομενων τους και των ιδεων που εκφραζουν.

xontro_mpizeli
21-04-07, 19:09
Μήπως ξέρει κανείς γτ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το δεύτερο τεύχος του περιοδικού του μήνα Απριλίου;

Κοντεύει να μπει ο Μάϊος κ ακόμα, εγώ τουλάχιστον, δεν το έχω δει στα περίπτερα...

:confused: :confused: :confused:

beetlejuice
21-04-07, 19:51
Οντως Μπιζελε το "Εξωγηινο" δεν κυκλοφορησε μεχρι στιγμης και ουτε θα κυκλοφορησει το μηνα Απριλιο. Οταν οι πωλησεις ενος νεου (συνηθως) περιοδικου δεν πηγαινουν καλα, πολλες εταιριες επιλεγουν την τακτικη του να συγκεντρωνουν τα επιστρεφομενα τευχη (μετα το τελος του μηνα) και να τα ξαναβγαζουν για κυκλοφορια τον επομενο. Κοινως Μαρτιο και Απριλιο κυκλοφορησε το πρωτο τευχος μονο.
Οποτε λογικα θα το ξαναδεις απο αρχες Μαϊου. Ευελπιστω παντως απο το δευτερο τευχος να δουμε περισσοτερα πραγματα, μιας και μονο ενας μη αντικειμενικος θα μπορουσε να υποστηριξει πως ικανοποιηθηκε απο το περιεχομενο του.Τα "UFO Φακελος Ελλαδα, Πεντελη, Μυστικοι Χαρτες της Αθηνας και Υπογειες Πολιτειες" συγκαταλεγονται χωρις αμφιβολια στα περισσοτερο χιλιοειπωμενα θεματα σε εντυπα και ηλεκτρονικα φορα της χωρας μας...
Καλη συνεχεια λοιπον! :)

RIZ0S
03-05-07, 17:22
Επειδη εμαθα να λεω παντα τα πραγματα με το ονομα τους.. θα σας απαντησω για την πορεια του περιοδικου ΕΞΩΓΗΙΝΟ... για να μαθετε απο πρωτο χερι...
το περιοδικο... ειχε μια ανελπιστη αρχη οσον αφορα τις πωλησεις του πρωτου τευχους... ο λογος της μη επομενης εκδοσης του, οφειλεται αποκλειστικα στην παραιτηση του ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ και της ομαδας του.. οι οποιοι οριστηκαν σαν αρχισυντακτες του περιοδικου. Η αναιτια και χωρις προειδοποιηση παραιτηση τους, ειχε σαν φυσικο αποτελεσμα να σαμποταριστει η επομενη εκδοση του τευχους, στην ωρα του. Το περιοδικο φυσικα θα κυκλοφορησει αλλα με καποια καθυστερηση, αφου η εντεχνη παραιτηση των συντελεστων του δημιουργησε αυτο το μικρο, ευτυχως προβλημα. Για την θεματογραφια του πρωτου τευχους, Μηνα εχεις δικαιο, αλλα δυστυχως ηταν επιλλογη του ΤΣΟΥΚΑΛΑ που διαλεξε μια πολυ συντηρητικη οσο και παλιομοδιτικη προσεγγιση. Ελπιζω η θεματογραφια του επομενου τευχους να σας εκπληξει. Το περιοδικο απο την αρχη του συναντησε εναν αναμενομενο οσο και ανοητο πολεμο. Πρωτα ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΛΜΑΖΗΣ , ο του αρχετυπου, σαμποταρισε την διανομη του, απο την εταιρεια διανομης, λεγονας κυριολεκτικα, Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ, το επομενο βημα ηταν η εκδοση απο την ομαδα του STRANGE τον ιδιο μηνα , μιας εκδοσης με τον τιτλο φυσικα ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ! Εαν μαθω τωρα, οτι πισω απο την παραιτηση ΤΣΟΥΚΑΛΑ κρυβεται καποιος δακτυλος που ηδη φανταζομαι .... θα το μαθετε συντομα μολις παρω τις απαραιτητες εξηγησεις. Και για να ειμαι συνεπης με τον εαυτο μου.... δεν θα προβω στη διωξη κανενος! ουτε για χρηση ονοματων ουτε λογοτυπων ουτε μισθωμενης εργασιας που οφειλαν να μου παρεχουν και δεν μου παρειχαν. Ασ με αντιγραφουν, αν με βλεπουν στον υπνο τους , ας κανουν οτι θελουν. Αλλωστε μηνα, τα εχεις ζησει στο πετσι σου και εσυ ο ιδιος τα παιχνιδια του χωρου αυτου. Το μονο που εχω να κανω, ειναι να προσπαθισω να σας δωσω την καλυτερη θεματογραφια, τις πιστοτερες πληροφοριες και απο εκει και περα κρινετε μονοι σας. Θα επανελθω με περισσοτερες πληροφοριες και φυσικα ονοματα , οταν παρω τις εξηγησεις που μου οφειλονται και θα σας τις παραθεσω, εφοσον φυσικα ακομα σας ενδιαφερει.

συνεχιστε την καλη δουλεια σας και θα τα ξαναπουμε......

xontro_mpizeli
03-05-07, 21:12
Πρώτον: Τώρα ποιός/ποιοί είναι στο τιμόνι του περιοδικού;
Δεύτερον: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;
Κ Τρίτον: Δεν είναι λίγο ανέντιμο να κρίνεις πρόσωπα κ καταστάσεις χωρίς να μας πεις εσύ ποιός είσαι; ;) (ίσως βέβαια εγώ ή κάποιοι άλλοι να κατάλαβαν-το λέω γι αυτούς που δεν σε ξέρουν/δεν κατάλαβαν)

Φιλικά,

beetlejuice
03-05-07, 22:18
Μπιζελε ο κ. Χ. Ριζος πρεπει να ειναι, βασικος συντακτης του περιοδικου. ;) Ευχαριστουμε για τις εξηγησεις λοιπον σε οτι αφορα την καθυστερηση του εντυπου! Για τα υπολοιπα που ειπες, εαν οντως εχουν συμβει ετσι και για αυτους τους λογους, ειναι σιγουρα λυπηρα... Καλη συνεχεια στο περιοδικο!

sumotori
05-05-07, 10:08
Όπως επεσήμανε ο beetlejuice,ας δείξουν όλα αυτά τα περιοδικά λίγο
έλεος στον αναγνώστη !

Πόσα ακόμα θα γραφτούν για την Πεντέλη ? Για τους "εξωγήινους" ? Για τη "μυστική Αθήνα?(Πάτρα,Τρίκαλα,Νάουσα,Κωλοπετινίτσα...)?

Σε τι ποντάρουν όλα αυτά τα έντυπα ? Στο ότι κάτι δεν έχει ειπωθεί ?
Στο νεωτερισμό ?

Σε τι ?

Αν και εύχομαι σε κάθε νέα προσπάθεια καλή επιτυχία,εντούτοις-για να είμαι και ειλικρινής- πιστεύω ότι τα έντυπα αυτά δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα.

Πολύ θεωρία,χωρίς καμιά απόδειξη.