Επιστροφή στο Forum : 12 με 3??
καλησπερα!προσφατα δυο φιλες μου γραφτηκαν σε μαθηματα tai chi ! ο δασκαλος τους,τις παρακαλασε να μην κανουν τις ασκησεις διαλογισμου μεταξυ 12και 3 το βραδυ!λογικο ηταν να ρωτησουν το λογο.. αλλα η απαντηση δεν ηταν σαφης και ηταν φανερο στην εκφραση του οτι βρεθηκε σε πολυ δυσκολη θεση!παρ'ολα αυτα τους ειπε οτι αμα θελουν μπορουν να το ψαξουν μονες τους αλλα εκεινος δεν μπορει να απαντησει!ποιος θα μπορουσε να ειναι ο λογος αυτης της παρακλησης που εμεις,προσωπικα,αγνοουμε?
--------------------------------------------------------------------------------
γειααααααααααααααα!αν ξερει καποιος παρακαλω ας με διαφωτισει...
Κάνω μαθήματα ται τζι κ καποιες ασκήσεις διάλογισμου με αναπνοες κτλ.
ο δασκαλος μου ειπε οτι απαγορευεται να της κανω 12-3 το βραδυ.δε μου ειπε το λογο ακομη...στην αρχη καταλαβα οτι μαλλον εννοουσε αστρικη προβολη.Αλλα αυτο το 12-3 συγκεκριμενα τι σημαινει?Ας μου πει καποιος pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
--------------------------------------------------------------------------------
Υπάρχει μια άποψη οτι τέτοιες ώρες κυκλοφορουν αρνητικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να εισχωρίσουν και να ταράξουν η να καταλάβουν τον διαλογιζόμενο.Εν μέρει είναι σωστό γιατί 12-3 ειναι το πληρες σκοτάδι.Και ως γνωστον οι αρν.δυναμεις ζουν στο σκοτάδι. :o
xontro_mpizeli
24-02-07, 00:20
Προτείνω να ξαναρωτήσετε τον δάσκαλό σας κ να σας εξηγήσει τί ακριβώς εννοούσε.
Όχι ότι δεν μπορεί να υπάρξουν εξηγήσεις-ερμηνείες σαν απάντηση στο ερώτημά σας αλλά ό,τι κ να απαντηθεί εδώ δεν θα έχει καμία σημασία! Ζητήστε πάλι από τον δάσκαλό σας να σας εξηγήσει γιατί είπε κάτι τέτοιο κ πείτε μας τί καταφέρατε.
Φιλικά,
dragoness_crysta
24-02-07, 20:02
Εν μερει συμφωνω με το σαμιαμιδι οτι οι αρνητικες δυναμεις δρουν στο σκοταδι.
Επισης κυκλοφορει και η φημη απο παλια οτι στις 12 βγαινουν τα φαντασματα παγανια.
Ισως αυτα να επηρεαζουν αρνητικα την αυρα του ανθρωπου η κατα τη διαρκεια του διαλογισμου, να προσπαθησει να εισχωρησει καποιο πνευμα στο σωμα του διαλογιζομενου.
Έχω ακούσει ότι εκείνες της ώρες ελευθερώνονται δαιμονικές δυνάμεις δεν είμαι σίγουρη πάντως αν και έμενα με παραξένεψε ότι ένα βράδυ περίπου 3 ώρα το βράδυ καθόμουν και διάβαζα και ξαφνικά άκουσα των μελωδό στην κουζίνα να χτυπάει τα παράθυρα ήταν κλειστά δεν μπορούσα να εξηγήσω γιατί χτύπησε τρεις φορές και όταν ρώτησα έναν φίλο μου , μου έδωσε την παραπάνω απάντηση ! :confused: Πάντως και εμένα με απασχολεί αυτό το θέμα γιατί αν είναι να ξυπνήσω μέσα στην νύχτα είναι αυτή η ώρα.
Darkoverlordoftheabyss
25-02-07, 19:54
Και γιατί δεν δοκιμάζεις για να δεις τι γίνεται;
Σε τρωει η περιέργεια να δεις τι γίνεται αλλά παρόλα αυτά ζητάς από τους άλλους να σου πούνε τι γίνεται κάποια πράγματα για καλό η για κακό πρέπει να τα ανακαλύπτουμε μονοί μας με το να βασίζεσαι μονό στην γνώμη άλλων δεν σημαίνει ότι θα βρεις κάποια σαφής απάντηση , δηλαδή αν εγώ σου έλεγα ότι βλέπω μικρά πράσινα ανθρωπάκια η δεν βλέπω τίποτα η ότι απλά με παίρνει ο ύπνος εσύ απλά δεν θα το επιχειρούσες ποτέ;
Σκέψου το λίγο εσύ διαλέγεις..
Πανδαιμόνιος
25-02-07, 22:28
Για να μη σας απάντησε ο δάσκαλος κάποιο λόγο θα είχε.
Αγαστό η περίεργο .
Συνήθως κάνουμε ότι λεει αυτός .
Θεωρώ πως αν ήσασταν έτοιμες να μάθετε θα σας έλεγε.
Οπότε γιατί να σας πούμε εμείς ότι νομίζουμε .
εκείνος σίγουρα θα ξέρει καλύτερα.
ΦΙΛΕ Ή ΦΙΛΗ Darkoverlordoftheabyss... σ'ευχαριστω οπως κ ολους που μπηκες στον κοπο να με βοηθήσεις.Αν εδινες λιγο προσοχη στο μηνυμα μου θα καταλαβαινες οτι ο δασκαλος μου,τον οποιο εχω λογους να σεβομαι απεριοριστα μου ζητησε να ΜΗΝ το κανω αυτες τις ωρες.Η περιεργια μου
εγκειται μονο στο ΤΙ συμβαινει οχι στο ΑΝ συμβαινει... κ σιγουρα δεν ειναι κατι καλο γιατι αλλιως δεν θα μου το ζητουσε.Οπως κ να χει οπως πολυ σωστα ειπε κ το xontro_mpizeli θα μου πει καποια στιγμη .κ τοτε θα επιλεξω αν θα θελησω να το ανακαλυψω κ προσωπικα.Για να εχεις το θαρρος κ θρασος να πειραματιζεσαι ακομη κ με τετοια πραγματα χρειαζεται κ η αναλογη ικανοτητα κ ετοιμοτητα να δεχτεις τις συνεπειες,πραγμα που εγω δυστυχως ακομη δεν αισθανομαι οτι εχω.Στην προκειμενη περιπτωση η περιεργια μου ειναι προφανως μικροτερη απο τον φοβο κ το σεβασμο στην παρακληση του δασκαλου μου.Την ερωτηση την εκανα για να παρω μια ιδεα περι τινος προκειτε.Πραγματικα πιστευεις πως θα πιστευα τυφλα οτι θα μου λεγανε?δηλ οποιος ρωταει κατι εδω το κανει για να παρει σαφεις, σιγουρες ,αληθινες κ σωστες απαντησεις?Δεν ειναι λιγο αυτονοητο?Τωρα αν θα σε πιστευα αν μου ελεγες για μικρα πρασινα ανθρωπακια ειναι εντελως αλλο θεμα!!!!!!ευχαριστω για το χρονο σας..
.....Μετα την δυση του Ηλιου , ολες οι οντοτητες που δεν ανηκουν στον ορατο/υλικο κοσμο ,εχουν ελευθερη προσβαση εδω......
Αυτο σημαινει οτι περνουν τις λεγομενες " πυλες " των κοσμων τους ,και ερχονται στην δικη μας διασταση....
Διαφορα πλασματα και οντοτητες λοιπον , εχοντας τους δικους τους λογους , " σουλατσαρουν " σχεδον ελευθερα παντου κατα την διαρκεια της νυχτας......
Μερικα απ`αυτα εχουν " αδεια " και προσβαση στους απροστατευτους ανθρωπινους νωες , οποτε οποιον βρουν να πειραματιζεται χωρις την αναλογη "προστασια" , τον κυριευουν αργα , η , γρηγορα , και αυτο το πετυχαινουν με διαφορους τροπους !
Η βολτουλα τους ομως σταματα γυρω στις 03:00 τα ξημερωματα , και αυτο επειδη την συγκεκριμενη ωρα , " ανοιγουν οι ουρανοι " !
Υπαρχει η πληρης αρμονια στο νυχτερινο στερεωμα , καθως οι διαφοροι αστερισμοι δινουν το ευεργετικο τους "φως" - ακτινοβολια , το οποιο περναει κατ`ευθειαν στον αναλογο " μαθητη" , μυστη , " δασκαλο " που διαλογιζεται / προσευχεται εκεινες τις ωρες !
Απο την ωρα εκεινη και μετα , ξεκινα η διαδικασια της ανατολης του Ηλιου , η οποια διαρκει μερικες ωρες μεχρι εκεινος να αναδυθει απο την ακρη του οριζοντα .
Να θυμησω , οτι η φυση που ποτε δεν κοιμαται , κατα την διαρκεια της νυχτας απλως σιωπα ,αναδιοργανωνεται , αλλα συνεχιζει να εργαζεται με εντελως αλλους ρυθμους και τροπους απ`οτι την ημερα .
Αφ`ενος ,καθε " σκοτεινο " και αρνητικης προελευσης ον προτιμα να μην ερθει σε επαφη με το " φως που διαλυει το σκοτος " , αφ`ετερου οι πρωτες πρωινες ωρες ειναι και οι καταλληλοτερες για διαλογισμο ,προσευχη ,και οτι αλλο εχει σχεση με τα ανθρωπινα πνευματικα εργα......
"...ως γνωστόν,τα πνεύματα κυκλοφορούν τη νύχτα..."
έγραψε κάποιος συνομιλητής σε προηγούμενο μήνυμα
(νομίζω ο/η samiamidi)
Βέβαια ! Είναι παγκοσμίως γνωστό αυτό,όλες οι εγκυκλοπαίδειες το λένε !
Αυτή η σιγουριά πολυ μου αρέσει ! :D
[QUOTE=Dreamaker].....Μετα την δυση του Ηλιου , διαφορα πλασματα και οντοτητες λοιπον , εχοντας τους δικους τους λογους , " σουλατσαρουν " σχεδον ελευθερα παντου κατα την διαρκεια της νυχτας...Η βολτουλα τους ομως σταματα γυρω στις 03:00 τα ξημερωματα , και αυτο επειδη την συγκεκριμενη ωρα , " ανοιγουν οι ουρανοι " !
Συμπέρασμα σύμφωνα με τα λεγόμενα του φίλου μας πιο πάνω είναι ότι 12-3 (και πιο πολύ αν έχετε όρεξη) να κοιμάστε ή το πολύ πολύ να βλέπετε καμια ταινία. Μα καλά 12-3 θα κάνετε διαλογισμό...ύπνο δεν έχετε?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.