Επιστροφή στο Forum : Heroes η σειρά
Darkoverlordoftheabyss
20-03-07, 17:59
Το Heroes είναι μια αμερικανική σειρά επιστημονικής φαντασίας η οποία προβάλετε στο NBC. Η σειρά διηγείται την ιστορία μερικών ατόμων τα οποία ανακάλυψαν ότι είχαν απίστευτες δυνάμεις από το πουθενά, και στην συνέχεια ο καθένας τους αποκτά από ένα ρολό με σκοπό να αποτρέπει μια μεγάλη καταστροφή.
Πολύ καλή σειρά μέχρι στιγμής έχω δει ακρετα επεισόδια
Darkoverlordoftheabyss
20-03-07, 18:28
Trailer της σειράς http://www.youtube.com/watch?v=MBwEd_g62Hk .
Πολυ καλη σειρα,αλλα κατι τετοιες σειρες βλεπουν μερικα ατομα και νομιζουν οτι ειναι και αυτα υπερηρωες!! :eek:
Ο βαθμός που βάζω είναι το 9. Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να βάλω 10, δεν είναι όλα LOST :p
Έχω δει παραπάνω από το μισό κύκλο. Το παραδέχομαι άργησα να το πάρω χαμπάρι, αλλά τώρα που το είδα, κατάλαβα ότι έκανα λάθος που το προσπέρασα έτσι απλά.
Μια σειρά, με πολύ καλοστημένη πλοκή και αλληλοσύνδεση πολλών χαρακτήρων ( κάτι το οποίο το βλέπουμε συχνά τώρα τελευταία, αλλά μ' αρέσει :D ) η οποία αποκαλύπτεται σταδιακά. Πολύ καλό σενάριο, το οποίο δεν ξεφεύγει τελείως. Δεν περνάει στην άλλη πλευρά, του "χαζοαμερικάνικου".
Συνεχόμενο σασπένς και αγγίζει αυτό που έπαθα με το Lost. Να τρέχω να βάλω το επόμενο επεισόδιο γιατί δεν μπορούσα να το σταματήσω :eek: ( και κάτι που δεν έπαθα με το Prison Break )
Προσωπική μου άποψη, you must see it !
Απ' ότι είδα δεν κυκλοφόρησε σε DVD (καλά δεν παίρνω και όρκο, αλλά ξέρετε που θα τα βρείτε :cool: )
ΥΓ.
Season 1 = 23 episodes
Upcoming Season 2 at 24 September 07
Ευριπίδη να υποθέσω πως σου κόλλησα εγώ το μικρόβιο να δεις τα επεισόδια στο κάμπινγκ ή είχες ήδη ξεκινήσει να τα βλέπεις και όταν ρωτούσα δεν έβγαλες κιχ;;;
Ααααχχχ... Πριν 2 μέρες ολοκλήρωσα τη σειρά. Μου πήρε ακριβώς 3 μέρες να δω τα 23 επεισόδια κι αυτό γιατί έβγαινα από το σπίτι για να συναντήσω κάνα φίλο και στο ενδοιάμεσο πετάχτηκα μέχρι τη Σκοτίνα για τη συνάντηση αναζήτησης. Η σειρά είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ και όποιος δεν την έχει δει και δεν μπορεί να την κατεβάσει ας μου στείλει ένα πμ να το κανονίσουμε ;) (με το αζημίωτο φυσικά, χαχα)!
Νομίζω πως τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Άριστη πλοκή, εξαιρετικές ερμηνείες, σπασπένς, δράση, μεταφυσικό, υπερήρωες και επιτέλους.... ένας πραγματικά συμπαθέστατος γιαπωνέζος να πρωταγωνιστεί! Hiro Nakamura! ΘΕΟΣ!
http://img201.imageshack.us/img201/7103/ffravesheroes1fsmow4.jpg
Σπάνια ενθουσιάζομαι τόσο με μια ταινία, πόσο μάλλον με μια σειρά!
Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους διότι πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μια από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών!
Α!! Ξέχασα να αναφέρω πως κάπου διάβασα πως το Άλτερ αγόρασε τα δικαιώματα της πρώτης σαιζόν και λογικά θα προβάλει τα 23 επεισόδια το χειμώνα που μας έρχεται. Βέβαια, προσωπικά δε θα πόνταρα σε ένα κανάλι που κάτι τέτοιες σειρές τις προβάλει μετά την ώρα που βγαίνουν τα φαντάσματα (βλ. 00:00) και μάλιστα τις πετσοκόβει με τις ηλίθιες διαφημίσεις τύπου "ΑΝΝΕ" η γυναίκα που... μισήσαμε! Γκρρρρ...
http://img201.imageshack.us/img201/1927/heroeswallpaper2y1024smbw0.jpg
http://img201.imageshack.us/img201/5912/normalheroeswallpapert3so4.jpg
"GODSEND"
Αααα!! Ωραία σειρά μου ακούγεται!!!! Θα πάω το απόγευμα να πάρω κανά επεισοδιάκι!!! Η αλήθεια είναι ότι είχα ακούσει από ένα φίλο για τη σειρά αυτη, αλλά τώρα που το λέει και η Αντωνία ότι "σκίζει"...θα την δω και θα περάσω να αφήσω κανα σχολιάκι... :D
Ναι Αντωνία, ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ! Εσύ με μόλυνες με το μικρόβιο. :D (είναι καλό μικρόβιο όμως )
Η αλήθεια είναι ότι όταν το είχα δει στο forum που είμαι εγώ, το προσπέρασα λέγοντας ότι είναι μια ακόμα σειρά... Δεν υπήρχε και κίνηση των αρχείων, οπότε απλά πήγε στον κάλαθο.
Έπειτα, μετά από αυτά που είπες στο camping και το κόλλημα που "έφαγες" με κίνησες την περιέργεια, γιατί με θύμισε η περιγραφή σου, LOST.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.
ΥΓ. Ναι Χιρο ο καλύτερος χαρακτήρας, συμφωνώ απόλυτα !
ΥΓ2. Εάν έχετε πρόβλημα - κόλλημα πλέον με το Heroes, αυτό το widgetακι μπορεί να στολίζει το blog σας, όπως στολίζει και το δικό μου.
http://www.springwidgets.com/widgetize/542/?width=200&height=176&wiid=0&partner_id=0
...της εβαλα 8...
πολλυ καλη σειρα...αλλα λιγο πιο προς το παιδικο....
και για μενα ο "Xiro" ειναι ο καλυτερος Hero.... ;)
...θα προτιμησω τους "4400" λιγο πιο πολλυ....
Θα έλεγα 8.5! Έχω δει τον πρώτο κύκλο εδώ και καιρό. Πολύ καλή σειρά, είχε πολύ ενδιαφέρον και μυστήριο. Έχω την εντύπωση ότι πολλά δεν έχουν αποκαλυφθεί.. Πάντως τσεκάρετε και το 4400 είναι φοβερή σειρά και αυτή!
beetlejuice
23-08-07, 23:37
Μπορει να μην εχω παρακολουθησει ακομα τη δειρα, αυτο ομως δε μου στερει το δικαιωμα να ενημερωνομαι για τις εξελιξεις και να τις μεταφερω εδω! :D
Κυκλοφορησε το Promo της 2ης σεζον που ξεκινα στις ΗΠΑ στις 24 Σεπτεμβριου. Θα το βρειτε εδω (http://www.youtube.com/watch?v=qYEYwd0H4vQ&mode=related&search=) καθως επισης και το Preview που μπορειτε να δειτε εδω (http://www.youtube.com/watch?v=FEzQ1KE9HzE&mode=related&search=) !
Παιδιά έπαθα ένα σοκ (!) τρέλας με αυτή τη σειρά!! Μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ!!! Μου πήρε επίσης 3 μέρες να ολοκληρώσω τον 1ο κύκλο και σήμερα είδα και το πρώτο επεισόδιο του 2ου. Απίθανο σενάριο που δεν σε "ξενερώνει" και σε βάζει να σκεφτείς παράλληλα με τη δράση τη συνέχεια και την εξέλιξη! Ωραίοι χαρακτήρες, ο Πίτερ Πετρέλι για μένα είναι ο πιο super μαζί με τον Μοχίντερ, αν και ο δεύτερος δεν έχει δυνάμεις αλλά παίζει σπουδαίο ρόλο στην όλη ιστορία!! Περιμένω πως και πως τα επόμενα επεισόδια!!!!
Απλά ένα 10!
Welcome Julliet στους "Heroes Lovers" ;)
To come-back της σειράς για μένα ήταν εξαιρετικό. Αν και άκουσα από πολλούς στα blogs και γενικά στο internet ότι δεν ήταν "αρκετό". Περίμεναν περισσότερα.
Περισσότερα από τι;
Είδαμε έναν νέο Hero, δολοφονία του πατέρα του Xiro, ανάπτυξη σιγά σιγά του χαρακτήρα "Μόλη" και στο τέλος σκαλώνεις με το τι παίζεται με τους Petrelli Brothers.
Αρκετά πιστεύω... :p
Καλώς σας βρήκα Εvripidi!! Συμφωνώ μαζί σου, το come back της σειράς "άνοιξε" νέους δρόμους στην όλη ιστορία. Περιμένω να δω την κατάληξη της μητέρας των αδερφών Πετρέλη καθώς και τί απέγινε ο Πίτερ μετά την έκρηξη και πως βρέθηκε σε εκείνο το...κλουβί αλυσοδεμένος! Η Τρίτη είναι κοντά...!!!!
παιδιά και εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την σειρά αυτή... αυτές τις ημέρες περιμένω να την δώ...
έχω ακούσει οτι ο σκηνοθέτης αυτός,σκηνοθετεί και την άλλη φανταστική σειρά Prisson Break...
αν ισχύει κάτι τέτοιο απλά ο άνθρωπος δεν παίζεται.... :p
Χμμμ... απ'όσο γνωρίζω σκηνοθέτης του P.B είναι ο Μπρετ Ρατνερ και του Heroes o Τιμ Κριγκ.
Και να συμπληρώσω...
1. Ο Νέηθαν , είναι ο Νέηθαν ;;;;
2. Ο Πίτερ βρίσκεται στο κοντέινερ. Όντως πως βρέθηκε εκεί; Γιατί το look του είναι τόσο αλλαγμένο (βλέπε πχ μαλλιά). Τι νέα δύναμη είναι αυτή του "πετάω κεραυνούς" ??? (κάτι τέτοιο με φάνηκε).
Τι?? Λες να είναι ο Σάιλερ?? ιιιιιιιι! μη μου λες τέτοια!
Όσο για τον Πίτερ, τι να σου πω...θα δούμε την Τρίτη!!!
See you around!!
Αν θυμάσαι σε παλαιότερο επεισόδιο όταν ο Χίρο κατάφερε και πήγε 5 χρόνια μπροστά στο μέλλον, έδειξε τις ζωές των άλλων.
Σε εκείνη την έκδοση του μέλλοντος, ο Νέηθαν ήταν νεκρός και την θέση του είχε πάρει ο Σάιλερ με την μορφή του Νέηθαν ο οποίος ήταν πλέον ο πρόεδρος της Αμερικής.
Και τώρα είδαμε τον Νέηθαν να κοιτάει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να εμφανίζεται η μορφή του Πίτερ, ως ένα σημείο.
Θα δούμε...Κοντός ψαλμός...
2o Επεισόδιο με την ονομασία "Σαύρες" (Lizards) και γίνεται ο σωστός ΧΑΜΟΣ ! :eek:
Στο 1ο επεισόδιο είδαμε 2 νέους ήρωες. Τώρα μας γίνανε..
2 τα δίδυμα αδέρφια από το Μεξικό (ή κάπου εκεί) που όπως καταλαβαίνω η κοπέλα έχει μέσα της το κακό και το αγόρι το καλό. Είδαμε το θάνατο που προκάλεσε η κοπέλα και την απορρόφηση του κακού από τον αδερφό της μόλις την άγγιξε και είπε κάποια λόγια (σαν νανούρισμα ήταν :D )
1 το παλικαράκι που πετάει (αυτό είδαμε ως τώρα) και όπως προβλέπεται θα έχουν στενές σχέσεις με την Κλερ που αναγεννάει τα κύτταρά της και ακρωτηριασμένα μέλη της.
1 Ο "Κένσει" άγγλος που και αυτός είδαμε ότι αυτοθεραπεύεται
σύνολο 4
Επίσης...
-Το σήμα κόντζι (=θεόσταλτος) το φορούσε ο Πίτερ σε μενταγίον στο λαιμό του όταν βρέθηκε και βλέπουμε ότι έχει πολύ διαφορετικές και μεγαλύτερες δυνάμεις. Βρέθηκε και ένα κουτί - βιβλίο (δεν κατάλαβα) που έλεγε μέσα ποιος ήταν.
-Το σήμα κόντζι υπάρχει στο σπαθί του Κένσει και σε όλες τις φωτογραφίες αυτών που πρόκειται να πεθάνουν. Οπότε μήπως ο Κένσει είναι αυτός που τους σκοτώνει; Μήπως ο Κένσει είναι ο Χίρο ;;;;; (διότι είδαμε τον Χίρο να κάνει τον Κένσει)
-Είδαμε τον μαύρο τύπο του 1ου κύκλου που έσβηνε την μνήμη, να εμφανίζεται άρρωστος από τον ιο. Μόλις θεραπεύτηκε από τον Μοχίντερ και το εμβόλιο του, επέστρεψε στον πατέρα της Κλερ (back 2 business που λένε)
Τι γίνεται ρε παιδιά;;;
Θα το κάνουμε lost και αυτό;;;
Τόσα ερωτηματικά και ανατροπές μαζεμένα;;;
Θα χάσουμε τον ύπνο μας ξανά;;;
Όποιος το παρακολουθεί (και όποιος όχι must see it) ας παραθέσει κάποιο σενάριο - άποψη.
ΥΓ. Μέχρι τις 04/02/08 που αρχίζει ξανά το LOST, θα την παλέψουμε...
ΜΕΤΑ?!?! Και τα 2 μαζί??? ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!! :eek:
-Το σήμα κόντζι (=θεόσταλτος) το φορούσε ο Πίτερ σε μενταγίον στο λαιμό του όταν βρέθηκε και βλέπουμε ότι έχει πολύ διαφορετικές και μεγαλύτερες δυνάμεις. Βρέθηκε και ένα κουτί - βιβλίο (δεν κατάλαβα) που έλεγε μέσα ποιος ήταν.
-Το σήμα κόντζι υπάρχει στο σπαθί του Κένσει και σε όλες τις φωτογραφίες αυτών που πρόκειται να πεθάνουν. Οπότε μήπως ο Κένσει είναι αυτός που τους σκοτώνει; Μήπως ο Κένσει είναι ο Χίρο ;;;;; (διότι είδαμε τον Χίρο να κάνει τον Κένσει) Μετά από προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων του δεύτερου κύκλου, έχω βγάλει το συμπέρασμα πως το σήμα αυτό εμφανίζεται με διάφορους τρόπους σε όλους τους Heroes. Αν προσέξει κανείς θα το βρει σε όλους. Θυμηθείτε πως η Νίκι Σάντερς το είχε μάλιστα σαν τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη της...
Η άποψή μου είναι πως πρόκειται απλά για το έμβλημα των ηρώων (ας τους πούμε γεννητικά μεταλλαγμένους καλύτερα!). Το ότι εμφανίζεται στις φωτό της κας Πετρέλι και του πατέρα Νακαμούρα δεν του δίνει αρνητική προέλευση. Ίσως η "εταιρεία" που αναζητά τους ήρωες να το χρησιμοποιεί σαν σήμα επίσης. Δεν έχω καταλάβει κι εγώ ακριβώς ακόμη ως προς αυτό το θέμα.
Στο θέμα Σάιλερ τώρα... Προφανώς ο τύπος είναι ζωντανός ή τουλάχιστον αυτό μας άφησε να καταλάβουμε το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Ο Νέηθαν Πετρέλι πάντως μέχρι στιγμής πιστεύω είναι ο αυθεντικός. Ελπίζω να μη βγω λάθος.
Ερώτηση προς Ευριπίδη και Julliet:
Πού βλέπετε τα επεισόδια; Μέσω συνδρομητικής τηλεόρασης;; Σε κάποιο κανάλι; Γιατί εγώ πασχίζω να τα κατεβάσω μέσω net......
Γιατί εγώ πασχίζω να τα κατεβάσω μέσω net......
Αυτή είναι η πηγή μου.
ΥΓ. Είπα και εγώ, δεν θα εμφανιστεί η Antonia να γράψει για το Heroes... :D
Αν βλέπεις 2η φορά το επεισόδιο, ανακαλύπτεις πράγματα που ούτε είχες προσέξει. Αυτό με έμαθε το Lost, αυτό εφαρμόζω και στο Heroes πλέον και έχει αποτέλεσμα.
Για ακούστε την θεωρία μου και μέχρι ένα σημείο μπορείτε να το ελέγξετε.
Μιλάμε για το S02E01. Χρόνος περίπου 17λεπτά και 40δεύτερα.
Προηγουμένως μιλούσαμε για τα κόντζι. Αντιληφθήκατε ποιος τα εμφανίζει, τα βάζει εκεί που τα ανακαλύπτουν οι άλλοι;;; Ε;;;
Απάντηση = "Νέηθαν"
(τα " " επειδή είπαμε, δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι αυτός. Στο καθρέφτη που είδε το πρόσωπό του στο μπαρ, είδαμε το πρόσωπο του Πίτερ, μισό-μισό. Το μισό κανονικό & μισό καμένο. Που μας δίνει την αφορμή να πιστέψουμε ότι όντως έγινε έκρηξη στο τέλος του προηγούμενου κύκλου)
Και συνεχίζουμε την ιστορία.
Στους χρόνους που έδωσα επάνω ο Άντο πηγαίνει καφέ και εφημερίδα στο πατέρα Νακαμούρα. Εκείνη τη στιγμή όμως για 3 δεύτερα έχουμε μια σκηνή, η οποία δεν έχει λόγω να υπάρχει, εάν φυσικά δεν έχει σημασία στην πλοκή.
Ο Άντο "τρακάρει" με έναν άνθρωπο του πλήθους. Μαντέψτε; Ο "Νέηθαν". Επιπλέον ο "Νέηθαν" τρακάρει με τον Άντο από την μεριά που κρατάει την εφημερίδα. Έπειτα ο πατάρες Νακαμούρα, ανοίγει την εφημερίδα και βρίσκει την φωτογραφία με το κόντζι...
Καλό;
Δεύτερη εμφάνιση. Λίγες σκηνές μετά, γυρνάει ο "Νέηθαν" στο σπίτι και βρίσκει την μάνα του εκεί. Μέσα σε 1 λεπτό την διώχνει. Αυτή τότε έξω από την πόρτα βρίσκει το δικό της κόντζι.
Τέλος ο πατέρας Νακαμούρα σκοτώνεται όταν κάποιος με κουκούλα το ρίχνει κάποια πατώματα χαμηλότερα από 1 ταράτσα. Όταν πηγαίνει η αστυνομία εκεί, ο αστυνομικός λέει "πως μπορεί να διέφυγε ο φονιάς [....] πετώντας;"
Ποιος πετάει; Ο "Νέηθαν".
Αυτά για την ώρα... ;)
Θα συμφωνησω μαζι σου απολυτα...κ εγω την δευτερη φορα που ειδα το επεισοδιο παρατηρησα ακριβως τα ιδια πραγματα :)
Φοβερη σειρα!!
Αντωνίτσα και εγώ απο το νετ!! :)
Βρε Evripidi πολύ καλές οι παρατηρήσεις σου!! Εγώ νομίζω πως ο Νέιθαν δεν είναι ο Νέιθαν!! Ή υπάρχουν δυο Νέιθαν! ο κανονικός και ο ψεύτικος!! Θα δούμε την Τρίτη στο 3ο επεισόδιο!
Υπάρχουν αρκετά "κενά" ακόμα στην ιστορία και όπως έχω καταλάβει και από τα επεισόδια του 1ου κύκλου, τίποτα δεν πάει χαμένο! Μπορεί μια ψεκάρφωτη σκηνή να είναι πολύ σημαντική στη συνέχεια! (του στίλ 5 μήνες πρίν, πέντε μήνες μετά) και όλα να συνδέονται μεταξύ τους. Είδομεν!!!!!
Κατι γινεται με την τους αδερφους Πετρελι. Ο μικρός δεν θυματε τιποτα και εμφανιζετε ζωντανος με το συμβολο στο στηθος του ενω ο μεγαλος αδερφος οπως και η μητερα θεωρουν τον Πετρο νεκρο. Κατι συνεβει κατα την εκρηξη του Πετρου με τον Νειθαν και απο οσο εχω διαβασει στο ιντερνετ θα μας το πουνε στο 8ο επεισοδιο. Επισης διαβασα πως στον δευτερο κυκλο η σειρα θα ασχοληθει παρα πολυ με του παλιούς σουπερ ηρωες. Σιγουρα δεν υπαρχει καλος και κακος Νειθαν δεν εχουμε καμια ενδειξη γι'αυτο απλα σαν ανθρωπος τον εχει παρει η κατω βολτα γιατι δεν μπορεσε να προστατεψει τον μικρο του αδερφο ή στην χειροτερη κατι που εγινε στην εκρηξη.
Ο νεος φιλος της Κλαιρ επίσης πεταει (για να φοραει την σερβιετα με φτερα το βλεπω λίγο δύσκολο) ενώ ο αγγλος κενσει έχει τις ίδιες δυνατότητες με την Κλαιρ κάτι που μου θυμισε την ιστορια του Χιρο που του ελεγε ο πατερας του οτι ο δρακος που του εμαθε να χρησιμοποιεί το ξιφος μετα απο πολυ καιρο γυρισε και του ζητησε την κυρα του και αυτός με το ξιφος εβγαλε την καρδια του και την εδωσε στο δρακο λεγοντας του πως ειναι το ιδιο. Δεν ξερω αλλα κατι μου εκανε. Κατι που δεν ξέρω αλλα ειναι ι ιδεα μου πως ο Χιρο ενώ έδειξε πως εκανε εντατικα μαθηματα με τον πατερα του και έδειξε πως ειναι ποιο "ανδρας" στην συμπεριφορα του ξαφνικα τον βλεπω πως ξαναγυρισε στην παιδιαστικη συμπεριφορα.
Το τατουαζ τις κυριας με την διπλη προσωπικοτητα εμφανιζετε μονο οταν εχει το πανω χερι η "κακή" πλευρα της.
Επίσης δεν ξέρουμε ποιοι ειναι οι παλιοι ηρωες εκτος απο τον πατερα του Χιρο την μητερα του Πετρου και Νειθαν τον Λιντερμαν και ο πατερας της Simone (πρωην κοπελιας του Isaak), τους οποίους δεν έχουμε δει να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους εκτός απο τον Λιντερμαν (healer).
Στο επεισοδιο που σκοτώνεται ο πατερας του Χιρο (πραγμα που ο Χιρο δεν το ξερει ακομα και δεν ξερουμε πως θα αντιδρασει οταν το μαθει) ο κουκουλοφορος περισσοτερο μου μοιαζει με τον syler παρα με τον νειθαν (αλλωστε ο νειθαν εχει γενια και φοραει καμπαρντινα) αν και νομιζω πως ειναι ένας χαρακτηρας που δεν έχουμε δει ακομα. Άλλωστε ο πατερας του Χιρο καιο δολοφόνος του δείχνει να τον γνωρίζονται καλα αφου όταν τον βλεπει αν και με την κουκουλα και σκοτεινα όπως ειναι λέει πως απο όλους δεν περίμενα να εισαι εσύ.
Επίσης οι παλιοι ηρωες δείχνει να έχουν χωριστει σε 2 στρατόπεδα.
Εντυπωση μου κανει που ενω ο πατερας του Χιρο και ο Χιρο έχουν κάποιες δυναμεις αλλα η αδερφή του Χιρο δεν μας έδειξαν πως έχει. Οπως και η Simone που πεθανε. Επίσης εμφανιζονται πινακες απο του πουθενα και λογικα θα επρεπε να έχει κανει ο ζωγραφος ο οποιος ειναι νεκρος.
Πολύ ενδιαφέρουσες οι παρατηρήσεις σας παιδιά. Εύγε!
Το ποστ μου έρχεται να σας μεταφέρει ένα νέο που μόλις ανακάλυψα στο site του βιβλιοπωλείου Solaris. Σύμφωνα λοιπόν με τους νέους συνεργάτες της Fantasy Gate...
ΤΑ ONLINE COMICS ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ (ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ) ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ "HEROES" ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ WILDSTORM. ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ... ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ALTERNATIVE ΚΑΝΑΛΙ;
Νομίζω πως πρόκειται για μια άκρως ευχάριστη πληροφορία, μια και όλοι εμείς οι... φανατικοί πλέον θα έλεγα της σειράς, θα μπορούμε να απολαύσουμε τους ήρωές μας και on-line σε μορφή comic!!
Πριν το σχολιασμό μου για το 3ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (περιμένω σε λίγο τους υπότιτλους για να μην κουράζομαι στην μετάφραση :p ), "ανακοινώνω" ότι ο 1ος κύκλος ξεκινάει να προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση αύριο Τετάρτη 21:00 στο Alter.
Οπότε όσοι δεν έχετε παρακολουθήσει και έχετε περιέργεια, ιδού η ευκαιρία. Όσο για όλους εσάς που τα έχετε δει, μια επανάληψη δεν βλάπτει ;)
Λοιπόν...Σε αυτό το επεισόδιο είδαμε και παλιούς γνώριμους heroes.
Έσκασε μύτη ο Sailer, που όμως για κάποιο λόγο δεν έχεις τις δυνάμεις που είχε μαζέψει, όπως και ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει νέες.
Έτσι πάμε λίγο πίσω και βλέπουμε ότι ο Sailer δεν σκότωσε τον Νακαμούρα. Οπότε παραμένω μέχρι στιγμής στην προηγούμενη υπόθεσή μου ότι ο δολοφόνος έμοιαζε για τον Νέηθαν (τον οποίο δεν είδαμε στο επεισόδιο). Φίλε tsompanos, ο Νακαμούρα φυσικά και θα ήξερε τον Νέηθαν αρχικά διότι ήταν υποψήφιος γερουσιαστής και δεύτερον με την μητέρα του γνωρίζονται πάρα πολύ καλά.
Βρέθηκε ο 8ος πίνακας του Ισαάκ, που μας απεικονίζει τον θάνατο του πατέρα της Κλερ, ενώ αυτή είναι παρούσα.
Και ο Πίτερ...
Βλέποντας να ανακαλύπτει όλο και περισσότερες δυνάμεις, με θυμίζει τον...Sailer, ή έστω τις δυνάμεις του. " Ήθελα να τον σκοτώσω, μ'άρεσε " είπε.
Κάποιο hint δεν παρατήρησα, εκτός του ημι-hint ότι το tatoo του Πίτερ μετατράπηκε μόνο του σε κόντζι και έπειτα εξαφανίστηκε.
Αυτά για την ώρα...
ΥΓ. Εκεί που βρισκόταν ο Sailer, θύμιζε λίγο Lost και πείραμα DARMA ; :D
Έτσι πάμε λίγο πίσω και βλέπουμε ότι ο Sailer δεν σκότωσε τον Νακαμούρα. Οπότε παραμένω μέχρι στιγμής στην προηγούμενη υπόθεσή μου ότι ο δολοφόνος έμοιαζε για τον Νέηθαν (τον οποίο δεν είδαμε στο επεισόδιο). Φίλε tsompanos, ο Νακαμούρα φυσικά και θα ήξερε τον Νέηθαν αρχικά διότι ήταν υποψήφιος γερουσιαστής και δεύτερον με την μητέρα του γνωρίζονται πάρα πολύ καλά.
Βρέθηκε ο 8ος πίνακας του Ισαάκ, που μας απεικονίζει τον θάνατο του πατέρα της Κλερ, ενώ αυτή είναι παρούσα.
Δεν ειπα πως ειναι ο syler αλλα μου θυμησε ποιο πολυ τον syler σε σωματοτυπο εννοωντας. Συγνωμη αν δεν το διατυπωσα σωστα.Λεγοντας αν τον ηξερε ναι λογικα τον ηξερε αλλα η ολη φραση και πως την λεει ειναι σαν να την λέει σε κάποιον που γνωρίζει καλα και όχι σε κάποιον που ειναι γενικα γνωστός. Πάντως έχεις δίκιο μεχρι στιγμής αρχίζουν να μπαινουν στοιχεία σεναρίου Lost. Ποιος ειναι απο πίσω? τι ειναι η εταιρία κλπ κλπ. Προσωπικα δεν με πολυπειραζει αυτό.
Βλέποντας να ανακαλύπτει όλο και περισσότερες δυνάμεις, με θυμίζει τον...Sailer, ή έστω τις δυνάμεις του. " Ήθελα να τον σκοτώσω, μ'άρεσε " είπε.
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ όταν το είπε!!
Μάθαμε επίσης από το νέο φίλο της Κλέρ, οτι ο πατέρας της τον είχε απαγάγει και μάλλον οι δυο μαζί θα τον σκοτώσουν (νομίζω οτι στον πίνακα έδειχνε την Κλαίρ αγκαλιά με ένα αγόρι...)...τιν θέμα είναι όμως πως ο πατέρας της θα το περιμένει! Για να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια!!
Ααα!! Καμιά ιδέα γιατί έμεινε ο Χίρο στο "παρελθόν"??
(νομίζω οτι στον πίνακα έδειχνε την Κλαίρ αγκαλιά με ένα αγόρι...)
Πολύ σωστά :)
Γιατί έμεινε ο Χίρο πίσω; Εμ για το προφανές :rolleyes:
Έπαθε την πλάκα του με την κινεζούλα :D
Μέχρι στιγμής αυτό καταλαβαίνουμε μόνο :p
Οντως ο Χιρο έμεινε στο παρελθον για τον λόγο που είπε καιο evrippidis. Αλλά ενισχύει όμως την υποψία μου πως τελικα ο παιδικός ήρωας του Χιρο είναι ο ιδιος ο Χιρο. Μην ξεχνάμε και τον πίνακα απο τον πρώτο κύκλο που δείχνει τον Χιρο με το ξιφος εναντίον κάποιου δράκου.
Μεγάλη χαζομάρα (τράβηγμα σεναριου) που ο Πετρος Πετρέλι δεν άνοιξε το κουτάκι με τις πληροφορίες για το ποιο είναι. Δλδ φοβήθηκε τι? Μηπως ειναι κάποιος που δεν είναι καλός? Ημαρτον. Επαναληψη σεναρίου στον πρωτο κύκλο εψαχνε να βρει που ανήκει. Ερωτήματα ποιος είμαι που ανήκω γιατι είμαι ετσι είναι και αλλοι με δυνάμεις σαν και τις δικές μου κλπ κλπ τον κάνανε να ψαχνετε. Μόλις το βρήκε παθαίνει αμνησία και βουρ και απο την αρχή. Αν και το ότι βρίσκετε με το "μεταλιο" της εταιρίας στο στήθος του κάτι δεν μου κολλάει.
Το ότι η Κλαιρ βρίσκεται εκει που ο πατέρας της είναι νεκρός μαζί με καποιον (σύμφωνα με τον πινακα 8/8) δεν σημαίνει πως τον σκοτωσε η βοήθησε να τον σκοτώσουν. Αν το κάνει αυτό μάλλον είναι μεγάλη γαιδούρα εκτός και αν αλλάξουν τοσο πολυ τα δεδομένα. Πολύ πιθανόν να έχουμε κάποιο σενάριο όπως και στον πρωτο κύκλο (save the cheerleader save the world). ΤΙP Το αυτοκίνητο της Κλαιρ που κλέψανε είναι το ίδιο που φεύγουν τα δυο αδέρφια απο την φυλακή μαζί με τον άλλο κρατούμενο. Το αυτοκίνητο που φεύγουν έχει ένα αυτοκόλλητο Go Conquistadors οπου το C θυμίζει κάτι σαν φεγγάρι και έιναι στις στολές σε όλες των cheerleader του σχολείου της Κλαιρ.
Γιατί έμεινε ο Χίρο πίσω; Εμ για το προφανές
Έπαθε την πλάκα του με την κινεζούλα
Ναι αυτό φαίνεται! Αλλά γνωρίζουμε ότι ξέρει καλά πως η παραμονή του εκεί μπορεί να βλάψει τον κόσμο. Εξάλλου όταν γύριζε πίσω φώναξε τον ήρωά του και όχι την κινεζούλα!!
ενισχύει όμως την υποψία μου πως τελικα ο παιδικός ήρωας του Χιρο είναι ο ιδιος ο Χιρο
Όσο γι αυτό δεν είχα καμία αμφιβολία από την αρχή! Και τώρα που έμεινε πίσω αρχίζω να το πιστεύω ακόμα πιο έντονα.
ΤΙP Το αυτοκίνητο της Κλαιρ που κλέψανε είναι το ίδιο που φεύγουν τα δυο αδέρφια απο την φυλακή μαζί με τον άλλο κρατούμενο. Το αυτοκίνητο που φεύγουν έχει ένα αυτοκόλλητο Go Conquistadors οπου το C θυμίζει κάτι σαν φεγγάρι και έιναι στις στολές σε όλες των cheerleader του σχολείου της Κλαιρ
Καλέ τι μάτι έχεις??? :D Όντως τώρα που το λές...όμως έτσι μπλέκονται πάρα πολύ τα πράγματα!! (πως βρέθηκε το αμάξι της Κλαίρ στο Μεξικό??)
Το ότι η Κλαιρ βρίσκεται εκει που ο πατέρας της είναι νεκρός μαζί με καποιον (σύμφωνα με τον πινακα 8/8) δεν σημαίνει πως τον σκοτωσε η βοήθησε να τον σκοτώσουν
Δυστυχώς νομίζω πως η Κλαίρ είναι όντως υπεύθυνη για το θάνατο του πατέρα της...και απ οτι φαίνεται ερωτεύεται το νεο της φιλο και παίρνουν εκδίκηση μαζί...Εξάλλου ο πίνακας ποτέ δεν κάνει λάθη ούτε καν στις λεπτομέρειες!!!
Είδομεν στο επόμενο επεισόδιο!! ;)
(πως βρέθηκε το αμάξι της Κλαίρ στο Μεξικό??)
Δυστυχώς νομίζω πως η Κλαίρ είναι όντως υπεύθυνη για το θάνατο του πατέρα της...και απ οτι φαίνεται ερωτεύεται το νεο της φιλο και παίρνουν εκδίκηση μαζί...Εξάλλου ο πίνακας ποτέ δεν κάνει λάθη ούτε καν στις λεπτομέρειες!!!
Είδομεν στο επόμενο επεισόδιο!! ;)
Προφανής λόγος είναι οτι το έκλεψε ο τύπος που ήταν στην φυλακή μαζί με τα αδέρφια και για κάποιο λόγο την έκανε για το Μεξικό αλλά ατύχησε και τον πιάσανε. Αυτο δεν με απάσχολει όσο το ότι έχω δει σε καποιο preview για τα επόμενα επεισόδια ότι ο syler συναντιέται με τα αδέρφια.
Καταρχήν ο πινακας δείχνει τον πατέρα της Κλαιρ πεθαμένο. Λεπτομέρια ο ένας φακός απο τα γυαλια δεν είναι απλός σπασμένος αλλά με μια τρυπα που έγινε λογικά απο σφαίρα όπλου. Κανένας απο τα 2 ατομα που δεν δείχνει να κρατάει όπλο ούτε και κάποιο όπλο στον τόπο του εγκλήματος (συνήθως αυτα εμφανίζονται στους πίνακες του ζωγράφου Isaak οι αιτίες δλδ η το όπλο). Στον πίνακα δεν φαινεται αν είναι ο νεαρός που πεταει αλλά αν κρίνω απο τον ίσκιο του δεν μου βγαίνει οτι είναι ο νεαρός (κυρίως το χτένισμα).Με μπερδεύει η Κλαιρ που δίπλα είναι ο πατέρας της νεκρός και αυτήν φιλάει καποιον. Εντάξει δεν έμαθε τώρα τι έκανε ο πατέρας της το ξέρει απο τον πρώτο κύκλο. Μήπως πάιζει τιποτα σε illusion (ψευδαίσθηση syler η καποιος με παρόμοια δυναμη).
Φ@ύλος Κύκλ(Ο)S
12-11-07, 14:20
απ οτι είδα σε κάποιο τρειλερ
η σειρά θα παρουσιάζεται απο το αλτερ
κάθε Τετάρτη στις 9 . 00
αν θυμάμαι καλά
εκτός και αν ηταν ονειρο !
απ οτι είδα σε κάποιο τρειλερ
η σειρά θα παρουσιάζεται απο το αλτερ
κάθε Τετάρτη στις 9 . 00
αν θυμάμαι καλά
εκτός και αν ηταν ονειρο !
Καλά θυμάσαι!! Κάθε Τετάρτη στις 9:00μμ στο Alter! Μακάρι να το συνεχίσουν και πέρα από τον 1ο κύκλο και να μην προβάλουν τα επεισόδια όπως τους κατέβει!!
Πριν το σχολιασμό μου για το 3ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (περιμένω σε λίγο τους υπότιτλους για να μην κουράζομαι στην μετάφραση :p ), "ανακοινώνω" ότι ο 1ος κύκλος ξεκινάει να προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση αύριο Τετάρτη 21:00 στο Alter.
Οπότε όσοι δεν έχετε παρακολουθήσει και έχετε περιέργεια, ιδού η ευκαιρία. Όσο για όλους εσάς που τα έχετε δει, μια επανάληψη δεν βλάπτει ;)
Απλά σημειώνω για τον φίλο Φ@ύλος Κύκλ(Ο)S ότι έχει ήδη ξεκινήσει η προβολή από το Alter.
Πάντως για όσους βλέπουν τον 2ο κύκλο και παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο, πιστεύω θα συμφωνήσουν ότι τα πράγματα αρχίζουν να "ξεφεύγουν" και να γίνονται super ουαου!
Συναισθήματα αλα Lost αρχίζουν να με πλημμυρίζουν και μ'αρέσει.... :D
τα πράγματα αρχίζουν να "ξεφεύγουν" και να γίνονται super ουαου!
Ο ναι!! Συμφωνώ απόλυτα!! Τα πράγματα αρχίζουν και ξεφεύγουν άγρια! Επίσης νομίζω πως ξέρω ποιός θα σκοτώσει το μπαμπά της Κλαίρ!! Ο Μοχίντερ!! :D
Julliet συμφωνώ με τον Δρ. Σουρες :D
Αλλά από την άλλη είναι λίγο προφανές ρε γ..., λόγω του ότι έχουμε δει κάπως αυτό το σκηνικό στους πίνακες (βλέπε πίνακας με Μοχίντερ που πυροβολεί και ο γυαλάκιας στον άλλο πίνακα νεκρός). Αν είναι έτσι χάνετε το σασπένς. :(
Σκέφτομαι ίσως ο murderer είναι η ίδια η Κλαιρ, μαθαίνοντας στο τέλος όλη την αλήθεια και μην αντέχοντας άλλο, του την φύτεψε :D . Έπειτα "στεναχωρημένη" πέφτει στην αγκαλιά του flying-boyfriend της.
Νομίζω πως μπορεί να μάθουμε σήμερα...!! :D
Para poly kalh!!!!
Eytyxws pou den anablh8hke h probolh ths logw ths apergias twn senariografwn...Alla ema8a oti me to Lost yparxei problhma kai oti exoun gyristei mono 4 epeisodia. Isxyei?
Ακομα μια παρακληση για τη χρησιμοποιηση των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ στα επομενα σου μηνυματα...
Ένα τεστάκι για τους φαν της σειράς :p
http://www.ew.com/ew/article/0,,20057452,00.html
Εγώ βγήκα ο Χίρο...yattaaaa!!! :D
Αααα!! Εγώ είμαι η Niki!!!!
Evripidis you are Micah
Your facility with gadgets allows you to better understand the technology and the world around you. You know never to use your powers for anything but good.
O Micah ρε συ....;;; :confused:
Μια εικασία σχετικά με το σημείο που έχει φτάσει τώρα η σειρά...
Ίσως επηρρεασμένη από το Lost (βλ. αλληγορίες, σημειολογικά ονομάτα κτλ), μήπως ο Adam -Αδάμ- ήταν εκείνος ο οποίος είχε αρχικά κάποια δύναμη και κατάφεραν με διάφορες εξετάσεις οι υπόλοιποι της εταιρείας να αποκτήσουν και αυτοί και έπειτα τις χρησιμοποίησαν λάθος και ξέφυγαν λίγο από τα όριά??? Επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ως Τακέζο είχε πει στον Χίρο ότι θα κυνηγάει για πάντα τους ανθρώπους που αγαπάει...Σύμπτωση???
Ενημέρωση :p (διότι κάποιοι με ρώτησαν και λέω ας το αναφέρω)
Μην περιμένετε άλλο Heroes για φέτος.
Το Β μέρος τελείωσε στο 11ο επεισόδιο.
Το μέρος Γ ξεκινάει από την επόμενη χρονιά, εφόσον λήξει και η απεργία των σεναριογράφων. Οπότε η ημερομηνία είναι άγνωστη ακόμα.
Γεια σας!!! Heroes Lover και εγώ και φυσικά έχω πάθει πλάκα :eek: !! Η σειρά είναι τρομερή και περιμένω πως και πως για τον επόμενο κύκλο!! Έμαθα ότι ο 3 κύκλος θα αρχίσει να προβάλετε μετά τον Φεβρουάριο άμα όλα πάνε καλά και σταματήσει η απεργία ( τι την θέλουν πια την απεργία, τώρα τους ήρθε, έλεος )!! μακάρι πάντως ! Επίσης διάβασα πως στον 3 κύκλο θα υπάρχουν πολλοί κακοί ( γι' αυτό λέγεται και VILLAINS ) και πιστεύω πως θα είναι πολυυυυ καλό!!
Αυτό είναι ένα καλό site που λέει για Heroes: http://heroeswiki.com/Main_Page
Υ.Γ. Και εγώ η Νίκη ήμουν, εντάξει, δεν με χαλάσει, μια χαρά δύναμη έχει, αν και εγώ είμαι fan του Sylar/Peter!! ( τα άκρα αντίθετα πάντως )
dhmhtra375
01-01-08, 22:00
i seira grafei istoria paides!!! einai poli kali !! exo katevasei olo ton deutero kiklo kai exo dei olo ton proto kai kserw pou mporo na parw ton proto!!!!!!!!! einai i kaliteri seira meta apo to lost!! elpizw na deiksoun grigora ton 3o kiklo stin ameriki oste na mporoume na ton katevasou!!!
Dimitra
p.s opoios thelei na me kanei add sto msn gia na milisoume gia heroes kante add to account dimitra735@hotmail.com
Συντονιστικη παρεμβαση: Παρακαλεισαι απο τα επομενα μηνυματα να γραφεις στα Ελληνικα. Beetlejuice :)
Witch Shadow
10-01-08, 01:06
Πραγματικα η σειρα ειναι μια απο τις καλυτερες της σεζον, τωρα μαλιστα που τελειωσαν και οι Charmed....η σειρα δεν παιζετε....τα υπερφυσικα στοιχεια της, η συγκλονιστικη πλοκη σε σημειο να μην εχεις περιθωριο να φας αλλο τα νυχια σου μεχρι το επομενο επεισοδιο.......δεν υπαρχουν λογια εκφρασης....απο τους αγαπημενους μου Heroes ειναι ο Σαϊλαρ, η Τζεσικα, ο Χιρο και ο τυπος που ζωγραφιζει το μελλον (δεν θυμαμαι το ονομα του).... :D
....απο τους αγαπημενους μου Heroes ειναι ο Σαϊλαρ, η Τζεσικα, ο Χιρο και ο τυπος που ζωγραφιζει το μελλον (δεν θυμαμαι το ονομα του).... :DΆιζακ Μέντες λεγόταν αυτός ο "τύπος".
Η σειρά πραγματικά είναι κορυφαία και δυστυχώς δεν ξέρω πότε θα βγουν με το καλό τα νέα επεισόδια. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πώς θα εξεληχθεί ο Σάιλερ, όπως επίσης και τι ακριβώς θα κληθεί να κάνει ο Πίτερ Πετρέλλι.
Ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι και η θεία του Μάικα που μπορεί να αντιγράφει κινήσεις στο λεπτό. Ίσως να γίνει μια δυναμική σύμμαχος του Πίτερ, διότι φανταστείτε τι δυνατότητες της δίνει αυτή η ικανότητά της...
Η σειρά πραγματικά είναι κορυφαία και δυστυχώς δεν ξέρω πότε θα βγουν με το καλό τα νέα επεισόδια.
Θα περιμένουμε πάντως για προβολή σίγουρα μέχρι τον Απρίλιο :(
αμα δεν εχουμε πεθανει απο την αγωνια...
Oddb@llSoul
10-01-08, 16:30
I am HIRO!!!! :D :D
Θα περιμένουμε πάντως για προβολή σίγουρα μέχρι τον Απρίλιο :(
Αχχ όχι!! Θα σκάσω όμως!!! :eek: :( :mad:
Welcome to the club!! :D :cool:
Πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσα την παρακολούθηση της σειράς. Τη βρήκα εξαιρετική από κάθε άποψη. Από τις καλύτερες που έχουν κυκλοφορήσει και, ένας λόγος για να συμπαθήσει κανείς το χαζοκούτι που έχει περιέχομενο 99% σκουπίδια.
Περιμένω με αρκετή περιέργεια τον δεύτερο κύκλο, μετά από τόσους θανάτους πρωταγωνιστών.
Πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσα την παρακολούθηση της σειράς. Τη βρήκα εξαιρετική από κάθε άποψη. Από τις καλύτερες που έχουν κυκλοφορήσει και, ένας λόγος για να συμπαθήσει κανείς το χαζοκούτι που έχει περιέχομενο 99% σκουπίδια.
Περιμένω με αρκετή περιέργεια τον δεύτερο κύκλο, μετά από τόσους θανάτους πρωταγωνιστών.
Δυστυχώς ο δεύτερος κύκλος περιορίζεται σε μόνο 11 επεισόδια λογω της απεργίας στο χολυγουντ(όπως εχει προαναφερθεί)! Οποτε μην περιμένεις κ πολλά..απο τον Σεπτέμβρη η επόμενη σεζόν ονόματι "Vilains".. ;)
Απ ότι είδα σήμερα τριγυρίζοντας στο νετ η τρίτη σεζόν της σειράς έχει αρχίσει και μάλιστα έχει φτάσει στο 7ο επεισόδιο!
Έχει παρακολουθήσει κανείς για να μας δώσει μια ιδέα του νέου κύκλου??
Απ ότι είδα σήμερα τριγυρίζοντας στο νετ η τρίτη σεζόν της σειράς έχει αρχίσει και μάλιστα έχει φτάσει στο 7ο επεισόδιο!
Έχει παρακολουθήσει κανείς για να μας δώσει μια ιδέα του νέου κύκλου??
Ναι , εγώ έχω δει όλα τα επεισόδια του νέου κύκλου. Είναι φοβερα, ο Σάιλερ είναι αδερφός του Peter και του Nathan , ο Peter πάει στο μέλλον και παίρνει την ικανότητα του Σάιλερ μαζί με την (πεινα) του. Αυτός ο κύκλος περιστρέφεται γύρο από τους Villains. Όμως καλύτερα να μην σου πω αλλα γιατί έτσι θα στο χαλάσω ... καλύτερα να δεις τα επεισόδια για να μάθεις τα υπόλοιπα. :D
μην κανετε spoiler ρε παιδια... :(
Spoilers???Τίποτα δεν ήταν αυτα που είπε...ετσι για να πάρετε μια μικρη ιδέα ηταν αυτά!Όντως γύρω απο τους vilains ειναι η φετινή σεζόν και είναι πάρα πολλή καλή...Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο "κύριος των δυνάμεων".... :p :D....
Οψόμεθα
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.