Επιστροφή στο Forum : A Course In Miracles
Elise Carrington
21-03-07, 10:04
Δεν ξερω αν εχει υπαρξει topic στο παρελθον για το συγκεκριμενο βιβλιο. Επισης αναρωτιεμαι αν υπαρχουν ατομα στο φορουμ που να το εχουν διαβασει η τουλαχιστον αποσπασματα αυτου?
Elise Carrington
24-03-07, 20:15
Κανεις;;;
ΟΚ, παραθετω ενα link που μπορει κανεις να διαβασει ολο το βιβλιο online.
Iσως καποιος απο εδω ενδιαφερθει και το διαβασει(αν και ολιγον μεγαλο)...και ισως καποια μερα να θελησει να το συζητησει μαζι μου η στο φορουμ.
http://acim.home.att.net/ACIM-text-contents.html
Στα Ελληνικα δεν κυκλοφορει;
Το δε εσκειπ φρομ νταρκνες μονο διαβασα (υποκεφαλαιο κεφαλαιου δηλαδη) και αν ειναι δυνατον να μπορει να γινει κριση απο μονο αυτο για ολο το ''βιβλιο'' τοτε θα αλλεγα οτι το λιγοτερο , ειναι ενδιαφερον και αξιο να διαβαστει (οπως ολα τα βιβλια αλλωστε) αν και θα μπορουσαν να μην ''υιοθετηθουν'' και τα οσα λεει.
Αν και πιστευω οτι οποιαδηποτε μεταφραση αλλιωνει, και το καλλιτερο ειναι η γνωση της γλωσσας του συγγραφεα, ξαναγυρναω στην ερωτηση, μηπως κυκλοφορει δηλαδη ελληνικη μεταφραση.
Για να μπορεσει να διαβαστει και να συζητηθει μετα.
Αν οχι δεν κυκλοφορει, μπορεις να το μεταφρασεις και εσυ ξερεις.
Elise Carrington
27-03-07, 17:52
Δυστυχως, δεν κυκλοφορει στα ελληνικα ακομα. Τωρα αν καποιος εκδοτικος οικος εχει αγορασει τα δικαιωματα ηδη και προσανατολιζεται προς κυλοφορια του βιβλιου στα ελληνικα, αυτο δεν μπορω να το ξερω.
Να το μεταφρασω εγω;;; Ω Θεε μου, αυτο θα ηταν ενα πολυ φιλοδοξο project. Τα αγγλικα μου ειναι πολυ καλα, ομως μεταφραστρια δεν ειμαι...Και ο χρονος και η ενεργεια που θα χρειαζοταν κανεις για το φερει εις περας...τρομαζω μονο που το σκεφτομαι!!! Καταρχην, δεν θα μπορουσα να κανω τιποτα αλλο παραλληλα(απο αποψης δουλειας) οποτε αυτο απο μονο του θα ηταν ενα θεμα...
Τελοσπαντων ειναι ενα βαθεια πνευματικο βιβλιο...θεωρω οτι οποιος το μεταφρασει τελικα θα ειναι η μοιρα του/Θεου θελημα.
...ευχαριστω πολλυ Εlise για το link...
αν και εχω διαβασει αποσπασματα,δεν το εχω διαβασει ολο....και ηθελα απο καιρο,να το βρω σε καποιο τετοιο link...(το εβαλα στα bookmarks) :)
..απο αυτα που εχω διαβασει παντως,μου αρεσει παρα πολλυ...
...για να δουμε......
Elise Carrington
01-04-07, 13:20
:)
Αν θελησεις ποτε να συζητησουμε πανω στο βιβλιο, let me know. :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.