Επιστροφή στο Forum : Εμπειρία ή κατάρα?
5οος Αγγελος
28-05-07, 13:42
Δεν ξερώ αν έχει ανοιχθεί θέμα με αυτό τον τίτλο πάντως η ουσία του είναι παρόμοια με άλλα topics.
Η εμπειρία δεν αφορά εμένα αλλά την μητέρα μου και αποφάσισα να το αναφέρω για να βρω μια λύση που αρχίζει να αποτελεί πρόβλημα και σε μένα και σε εκείνη.
Η μητέρα από μικρή συγκαταλέγεται στην ομάδα των προικισμένων οχι των τοσο πολυ ωστε να ειναι μεντιουμ αλλα των λιγοτερο, και τι εννοώ με αυτή την έννοια.
Μπορεί με μεγάλη επιτυχία να λέει και να εξηγεί τόσο τον καφέ όσο και τα όνειρα, επείσης η μητέρα μου έχει το προνόμιο και την κατάρα να έχει την ιδιότητα του αλαφροΐσκιωτου (μπορεί να δει οντότητες που δεν μπορούν να δούμε εμείς οι υπόλοιποι).
Το πρόβλημα είναι το εξής, ο πατέρας μου έχει πεθάνει εδώ και δυο χρονιά και κάθε βραδύ μέχρι πριν τρεις τέσσερεις μήνες τον έβλεπε συνεχεία κάθε βραδύ στον ύπνο της ( τον έβρισκε να είναι μέσα στο σπίτι να της μιλάει και να του μιλάει και μετά εκείνος να φεύγει ) αυτό μέχρις πριν 3 - 4 μήνες. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει τώρα κάθε βραδύ βλέπει τον πατερά μου αλλά και την συγχωρεμένη την μητέρα της να είναι διπλά της στο κρεβάτι στην μέση η μητέρα της και στη μια άκρη ο πατέρας μου στην θέση που πάντα κοιμόταν και στην άλλη η μητέρα μου. Μόνο που δεν τους βλέπεις στον ύπνο της αλλά στον ξύπνιο της δηλ. κάποια στιγμή μέσα στην νύχτα ξυπνάει και τους βλέπει διπλά της να κάθονται και να την κοιτάνε και όταν εκείνη πάει να τους αγκαλιάσει εκείνοι εξαφανίζονται.
Το αποτέλεσμα η μητέρα μου έχει αγριευτεί εγώ έχω αγριευτεί με αποτέλεσμα κάθε βραδύ να δεινοπαθώ να κοιμηθώ.
Δεν είναι προϊόν της φαντασίας της ούτε της ενδιάμεσης κατάστασης μεταξύ ύπνου και ξυπνήματος.
Την πιστεύω γιατί δεν είναι η μοναδική φορά που έχει δει τέτοιες οντότητες μου έχει πει ιστορίες που με έχουν ανατριχιάσει που αν συνεβαίνανε σε μένα θα είχα πεθάνει από τον φόβο μου.
Εγώ της πρότεινα να φωνάξουμε ένα παπά.
Περιμένω να ακούσω τις απόψεις σας και τις λύσεις σας.
Αγαπητέ φίλε...το να βλέπει κανείς πράγματα που δεν υπάρχουν είναι μια κατάσταση που ο λαός, από αρχαιοτάτων χρόνων την απέδιδε με τον όρο "αλαφροίσκιωτος". Είναι εκείνος που η σκιά του είναι ελαφριά και μπορεί να βλέπει και τον κόσμο των νεκρών, όσο καλά βλέπει και τον κόσμο των ζωντανών. Από αυτής της άποψης, μπορείς να θεωρείς ότι μοιάζω στη μητέρα σου. Από μικρό παιδί έβλεπα ό,τι οι άλλοι δεν μπορούσαν. Στην αρχή το αντιμετώπιζα ως κάτι το φυσιολογικό, μετά το αρνήθηκα και τώρα ζω με την αποδοχή του, προσπαθώντας να μην το αφήνω να επηρεάζει τη ζωή μου πέραν κάποιων ορίων.
Δυστυχώς, τα πράγματα ήρθαν έτσι που να έχω πολλές κακές "συναναστροφές" και άσχημες παρέες τα βράδια, μερικές από τις οποίες έχουν αναφερθεί σε άλλα θέματα του φόρουμ. Μιλάμε όμως για πραγματικές επιθέσεις, όμως έχω την εντύπωση ότι στον καθένα δίνεται να αντιμετωπίσει ό,τι είναι αντίστοιχο των δυνάμεων και των αντοχών του. Χθες βράδυ, για παράδειγμα, πολύς κόσμος πέρασε από το δωμάτιό μου αλλά αδιαφόρησα. Η αδιαφορία στις κακές εμπειρίες έχω καταλήξει πως είναι πολύ σημαντικό πράγμα.
Νομίζω πως δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει η μητέρα σου. Εφόσον είναι θρησκευόμενο άτομο, μπορεί να κάνει κάποιον αγιασμό στο σπίτι και να προσεύχεται να σταματήσουν όλα αυτά. Σίγουρα, τόσο η ίδια όσο κι εσύ δεν θα πρέπει να χάνετε την ψυχραιμία σας. Εάν στο παρελθόν δεν είχε παρόμοιες εμπειρίες, είναι πιθανό ότι περνάει κάποια περίοδο, η οποία θα παρέλθει. Κάνετε υπομονή, λοιπόν...
dragoness_crysta
30-05-07, 19:20
Θα μπορουσε η μητερα σου για να μπορεσει να καταλαβει γιατι τους βλεπει στον ξυπνιο της, να προσπαθησει να τους μιλησει...εφοσον εχει την δυνατοτητα, λογω του χαρισματος, αν κανει μια προσπαθεια να τους κανει να μιλησουν και να της εξηγησουν γιατι, τοτε ισως ηρεμησετε λιγο, αν παλι δεν συμβει αυτο τοτε οπως ειπε και ο Μιχαλης πρεπει να καλεσετε εναν παπα σπιτι και να κανετε αγιασμο...
Δεν γνωρίζω ούτε το τι είναι αλαφροίσκιωτος ούτε κατέχω την "ορολογία " των μεταφυσικών εννοιών.Θέλω μόνο να μάθω αν υπάρχουν και άλλοι που έχουν κάτι κοινό με εμένα.
Εξηγούμαι:
Χρόνια πριν προχώραγα και ..ξαφνικά νιώθω σαν να φύσηξε κάποιος στον αυχένα μου.Γυρίζω και περίπου στα 100-150 μέτρα βλέπω κάποιον να με κοιτάει έντονα!Το πέρασα ως σύμπτωση.Αλλά το φαινόμενο αυτό επαναλαμβάνεται έκτοτε....
Κ'αθε φορα που κάποιος με παρατηρεί το νιώθω αμέσως...
Είναι κοινό αυτό το θέμα;
συμβαίνει και σε άλλους;
???????
Δεν γνωρίζω ούτε το τι είναι αλαφροίσκιωτος ούτε κατέχω την "ορολογία " των μεταφυσικών εννοιών.Θέλω μόνο να μάθω αν υπάρχουν και άλλοι που έχουν κάτι κοινό με εμένα.
Εξηγούμαι:
Χρόνια πριν προχώραγα και ..ξαφνικά νιώθω σαν να φύσηξε κάποιος στον αυχένα μου.Γυρίζω και περίπου στα 100-150 μέτρα βλέπω κάποιον να με κοιτάει έντονα!Το πέρασα ως σύμπτωση.Αλλά το φαινόμενο αυτό επαναλαμβάνεται έκτοτε....
συμβαίνει και σε άλλους;
???????
Η φίλη μου ισχυρίζεται ότι της συμβαίνει ακριβώς το ίδιο!!!!
Με μια μικρή διαφορά βέβαια, ότι ο αέρας στον αυχένα της είναι κρύος, σχεδόν παγωμένος, ακόμη και οταν έχει καύσωνα.
Στην αρχή, δεν είχα δώσει και πολύ βάση στα λεγόμενα της αλλά στη συνέχεια έπαθε πλάκα. Γιατί όντως, κάθε φορά που έλεγε ότι ένιωθε αυτό το φύσημα στον αυχένα της, κοιτούσα πίσω και πραγματι κάποιος την κοιτούσε!!!!
Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω, είναι ότι κάποια άτομα έχουν «εκτεταμένη» αύρα και για τον λόγο αυτό η εκπνοή τους παρασύρεται πολλά μέτρα μακριά.
5οος Αγγελος
31-05-07, 14:41
Τελικά όλη αυτή η κατάσταση που περνά το άτομο με αυτή τη αναπτυγμένη αίσθηση αλλά και οι γύρω του κατά την άποψη μου είναι λίγο επώδυνη λίγο φρικιαστική λίγο ασυνήθιστη.
Από παρόμοια άρθρα που διάβασα δεν μπορώ να πω ότι οι εκάστοτε επισκέψεις θα μπορούσαν να θεωρηθούν ευχάριστες και ευπρόσδεκτες πάντα.
Οι λόγοι είναι και οι αιτιολογίες πολλές η πιο επικρατέστερη, απλά ο ανθρώπους δεν είναι ακόμα σε θέση να δέχεται άνετα τις παρεμβάσεις της άλλης πλευράς.
Μη μου πείτε ότι είναι ευχάριστο να βλέπεις έναν νεκρό διπλά σου να είναι ξαπλωμένος κάθε βραδύ και με το που ανοίγεις τα ματιά σου να τον βλέπεις δεν είναι άνετο κάθε βραδύ να περιπλανιόνται πνεύματα ακόμα και αν ήταν αγαπημένα ή οικία εν ζωή.
Θα μου πεις κάποια στιγμή θα πάθεις ανοσία ναι αλλά ποση? Ποσό αναίσθητος μπορείς να γίνεις σε απότομες και ξαφνικές παρουσίες?
Και ποιες είναι οι ποιο τρομαχτικές αυτές που είναι ακίνητες και έχουν ένα μονότονο βόλεμα κατά πάνω σου (είναι πολύ ανατριχιαστικό να σε καρφώνει με τα ματιά του να σε κοιτάει να μην κουνιέται και να μην μιλάει) ή αυτές που σου μιλάνε, αγριεύουνε και προσπαθούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα? Βεβαία όλοι θα πούμε το δεύτερο δεν έχουμε και άδικο αλλά και τα δυο είναι τρομαχτικά.
Ακούω περιπτώσεις που έχουν συμβεί στην μητέρα μου αλλά και από εδώ μέσα και ευχαριστώ το θεό που δεν το έχω αυτό το χάρισμα.
Η μητέρα μου το αντιμετωπίζει από μικρή ηλικία και αν την ρωτήσεις αν το αντέχει η απάντηση της είναι και ούτε ποτέ θα το συνηθίσω και θα το αντέξω.
5οος Αγγελος
31-05-07, 15:02
Θα μπορουσε η μητερα σου για να μπορεσει να καταλαβει γιατι τους βλεπει στον ξυπνιο της, να προσπαθησει να τους μιλησει...εφοσον εχει την δυνατοτητα, λογω του χαρισματος, αν κανει μια προσπαθεια να τους κανει να μιλησουν και να της εξηγησουν γιατι, τοτε ισως ηρεμησετε λιγο, αν παλι δεν συμβει αυτο τοτε οπως ειπε και ο Μιχαλης πρεπει να καλεσετε εναν παπα σπιτι και να κανετε αγιασμο...
Αγαπητή crysta η μια λύση που μπορώ να δώσω είναι ότι και οι δυο της είναι πολύ αγαπημένα πρόσωπα ποτέ δεν αποδέχτηκε πλήρως το χαμό τους τόσο εκείνης ως μητέρα της όσο και του πατερά μου ως σύζυγος της (μην ξεχνάμε ότι ήταν μαζί 35 χρόνια) βεβαία ούτε κι εγώ ακόμα και τώρα δεν μπορώ να το χωνέψω αλλά τέλος πάντων είναι άλλο θέμα αυτό.
Οπότε ίσως αυτός ο κρυφός πόνος μας να είναι η αιτία της παρουσία τους αλλά και η αγάπη τους για μας άλλωστε πέρα από την παρουσίας τους η μητέρα μου τους βλέπεις και στον ύπνο της με λίγα λόγια δεν μπορεί να τους αποφύγει με τίποτα.
Βέβαια δεν είναι μόνο ο πατέρας μου που την έχει επισκεφτεί έχει δεχτεί κι άλλες επισκέψεις άλλοτε ήσυχες κι άλλοτε όχι.
Ποσειδώνιος
09-06-07, 09:23
Καλέ φίλε πρέπει να το χωνέψετε. Ο χρόνος του πατέρα σου και της γιαγιάς σου τελείωσε και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Η ψυχή συνεχίζει το ταξίδι της - την εξέλιξη της όμως με αυτή την προσκόλληση από τη μητέρα σου η ψυχή του πατέρα σου ίσως και της γιαγιάς σου δεν μπορεί να αποχωριστεί από αυτόν τον κόσμο. Εμείς κρατάμε τους νεκρούς κοντά μας δεν μένουν μόνοι τους. Τουλάχιστον σε ανάλογες περιπτώσεις με την δική σου.
Μια άσκηση διαλογισμού πολύ δυνατή για να αφήσουμε τις ψυχές να φύγουν είναι να οραματιζόμαστε ένα κώνο φωτός σαν ένα κωνικό πηγάδι που στο κάτω μέρος βρίσκονται κάποια περιστέρια. Τα περιστέρια είναι οι ψυχές που κρατάμε εγκλωβισμένες δίπλα μας. Οραματιζόμαστε ότι ανοίγουν τα φτερά τους και πετάνε προς τα πάνω. Συνήθως κάποιο μένει ακόμα κάτω. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία όσο καιρό χρειαστεί μέχρι να μη μείνει κανένα περιστέρι στον πυθμένα του κώνου.
Εμπειρία ή κατάρα εμείς είμαστε υπεύθυνοι. Οι ψυχές δεν δρουν μόνες τους δεν μπορούν να επιδράσουν στον υλικό μας κόσμο παρά μόνο αν εμείς (ίσως μυστικά και ασυνείδητα) συμφωνούμε σε αυτό.
Δεν ξερώ αν έχει ανοιχθεί θέμα με αυτό τον τίτλο πάντως η ουσία του είναι παρόμοια με άλλα topics.
Η εμπειρία δεν αφορά εμένα αλλά την μητέρα μου και αποφάσισα να το αναφέρω για να βρω μια λύση που αρχίζει να αποτελεί πρόβλημα και σε μένα και σε εκείνη.
Η μητέρα από μικρή συγκαταλέγεται στην ομάδα των προικισμένων οχι των τοσο πολυ ωστε να ειναι μεντιουμ αλλα των λιγοτερο, και τι εννοώ με αυτή την έννοια.
Μπορεί με μεγάλη επιτυχία να λέει και να εξηγεί τόσο τον καφέ όσο και τα όνειρα, επείσης η μητέρα μου έχει το προνόμιο και την κατάρα να έχει την ιδιότητα του αλαφροΐσκιωτου (μπορεί να δει οντότητες που δεν μπορούν να δούμε εμείς οι υπόλοιποι).
Το πρόβλημα είναι το εξής, ο πατέρας μου έχει πεθάνει εδώ και δυο χρονιά και κάθε βραδύ μέχρι πριν τρεις τέσσερεις μήνες τον έβλεπε συνεχεία κάθε βραδύ στον ύπνο της ( τον έβρισκε να είναι μέσα στο σπίτι να της μιλάει και να του μιλάει και μετά εκείνος να φεύγει ) αυτό μέχρις πριν 3 - 4 μήνες. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει τώρα κάθε βραδύ βλέπει τον πατερά μου αλλά και την συγχωρεμένη την μητέρα της να είναι διπλά της στο κρεβάτι στην μέση η μητέρα της και στη μια άκρη ο πατέρας μου στην θέση που πάντα κοιμόταν και στην άλλη η μητέρα μου. Μόνο που δεν τους βλέπεις στον ύπνο της αλλά στον ξύπνιο της δηλ. κάποια στιγμή μέσα στην νύχτα ξυπνάει και τους βλέπει διπλά της να κάθονται και να την κοιτάνε και όταν εκείνη πάει να τους αγκαλιάσει εκείνοι εξαφανίζονται.
Το αποτέλεσμα η μητέρα μου έχει αγριευτεί εγώ έχω αγριευτεί με αποτέλεσμα κάθε βραδύ να δεινοπαθώ να κοιμηθώ.
Δεν είναι προϊόν της φαντασίας της ούτε της ενδιάμεσης κατάστασης μεταξύ ύπνου και ξυπνήματος.
Την πιστεύω γιατί δεν είναι η μοναδική φορά που έχει δει τέτοιες οντότητες μου έχει πει ιστορίες που με έχουν ανατριχιάσει που αν συνεβαίνανε σε μένα θα είχα πεθάνει από τον φόβο μου.
Εγώ της πρότεινα να φωνάξουμε ένα παπά.
Περιμένω να ακούσω τις απόψεις σας και τις λύσεις σας.
καταρα η οχι? την ιδια απορια ειχα και γω...
απο μικρη (8χρονων) εβλεπα ανθρωπους στο δωματιο τους οποιους δεν μπορουσαν να δουν οι αλλοι(οχι ομως σε κανονικο μεγεθος αλλα μικροτερο)....μεγαλωνοντας καταλαβα οτι οταν εμπαινα σε ενα σπιτι οπου καποιος ειχε πεθανει το καταλαβαινα και το αισθανομουνα αμεσως....
η αληθεια ειναι οτι οταν ημουν μικροτερη δεν με τρομαζε τοσο....
μεγαλωνοντας θυμαμαι ενα βραδυ γυρνοντας με το αγορι μου σπιτι με το αυτο κινητο του λεω πηγαινε πιο σιγα μπατσος μπροστα....εντυπωση μου εκανε γιατι ηταν χειμωνας και ο μπατσος φορουσε κοντομανικο....το αγορι μου σταματησε πιο κατω και προσπαθουσε να δει τον αστυνομικο...το μονο που υπηρχε ηταν ενα εκκλησακι στην ακρη του δρομου...
τα τελευταια χρονια δεν τους βλεπω σαν μορφες αλλα τους αισθανομαι οταν ειναι μεσα στο δωματιο
το μονο που εχω να πω στην μητερα σου και σε σενα ειναι να μην την κοιταται λες και ειναι απο αλλον πλανητη και οσο μπορει να το δεχτει και να προσπαθησει να καταλαβει τι θελουν απο εκεινη...δεν νομιζω να της μιλησουν θα το ειχαν κανει....προσπαθουν κατι να της δειξουν ισως οτι παρολο που πεθαναν ειναι ακομα εκει πρεπει να προσπαθησει μονη της οσο φρικουλο και αν ακουγεται να το δεχτει και να μην το βλεπει σαν καταρα εξαλου αγαπημενα προσωπα βλεπει γιατι να ειναι αυτο καταρα??
Εξηγούμαι:
συμβαίνει και σε άλλους;
???????
Νομίζω ότι έχει γίνει και έρευνα πάνω στο θέμα. Ναι όλοι το έχουμε αυτό.. σε όποια κατεύθυνση και αν βρίσκονται, απλά ασυναίσθητα γυρίζουμε και τον κοιτάμε.
Όσο για το άλλο, έχω ακούσει ότι πολλές φορές τα δικά μας άτομα μερικές φορές γίνονται και οι φύλακες μας. (δεν μπορώ να στο πιστοποιήσω), ΑΛΛΑ το μόνο σίγουρο ότι μας βοηθάνε.
Δεν νομίζω να χρειάζεται να τους κάνει ανάκριση. Μιας και είναι οικογένεια, πιστεύω ότι αν ήθελα κάτι, θα της το έλεγαν. Κάντε ένα μνημόσυνο, σαββατιάτικο (Δεν ξέρω ορολογίες), τιμήστε την μνήμη τους.. Έχω γνωρίσει στο παρελθών μια γυναίκα που τα έβλεπε όλη την ώρα. Μια φορά εκεί που μιλούσαμε παρατηρούσε κάτι μέσα στο δωμάτιο και μας είπε.. ΝΑ τώρα περνά ένας… φυσικά δεν βλέπαμε κάτι.
Ο καθένας με αυτό που κατέχει.. Τώρα υπάρχει άλλο ένα χάρισμα που δεν το γνώριζα.. δηλαδή.. Υπάρχουν οι προγνωστικοί αλλά και οι προ-προγνωστικοί . βλέπουν άτομα του παρελθόντος. Ίσως να μην είναι τόσο αδύναμη η μαμά σου όσο πιστεύεται και οι 2.
moonraiser
23-10-10, 16:00
Παιδιά γειά σας είμαι καινούρια στo site βασικά σήμερα γράφτηκα και αυτό γιατί εχθές άκουσα την πιο περίεργη ιστορία.Μία φίλη μου είπε κάποια πράγματα και στην αρχή δεν ήξερα τι να πιστέψω αλλα το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να την περάσω για τρελλή η να πώ ότι όλα είναι της φαντασίας της γιατί φαίνεται για ένα πολύ υγι΄'ες ψυχολογικά άτομο πολύ ώριμο και είναι και απο τα άτομα που εμπιστεύομαι αρκετά.Θέλω να σας πώ αυτά που μου είπε και να μου δώσετε και την δική σας συμβουλή για το τι ακριβώς της συμβαίνει.Πρώτα απο όλα μου είπε ότι ανήκει στους αλαφροίσκιωτους πράγμα που μου "επιβεβαίωσε " δείχνοντας μου το χέρι της που είχε ένα Α χαραγμένο.Φαίνεται απο το χέρι αυτό?γιατί και εγώ στο χέρι μου έχω Α αλλα δεν με έχει πεηρεάσει καθόλου.Μου είπε ότι βλέπει σκιές όμως σκιές μαυρες ότι ακούει ανάσες ότι βλ΄'επει όνειρα αηδιαστικά που κυριαρχεί το μαύρο χρώμα (δεν θέλω να τα περιγράψω λεπτομερώς γιατί ανατριχιάζω πολύ για να τα επαναφέρω στην μνήμη μου)ότι το βράδυ στο σπίτι της ανοίγουν ξαφνικά οι βρύσες ότι ακούγονται νύχια πάνω στο μαξιλάρι της και μάλιστα ότι στο όνερο της πολλές φορές βλέπει τρείς άντρες μαυροφορεμένους ο ένας με μπλέ μάτια ο άλλος με κόκκινα και ο άλλος με μαύρα αν δεν κάνω λάθος.Για κάποιο χρονικό διάστημα ηρέμησε βέβαια γιατί έκανε κάποιες ενέργειες για να διώξει ένα άτομο που της έφερνε τόσο αρνητική ενέργεια αλλα δεν έκανε ποτέ αγιασμό.Τώρα όλα αυτά σίγουρα δεν μπορείς να τα πείς ότι περνούν και αδιαφορα απο την ζωή της ούτε και απολύτως καλά!ξέχασα να αναφέρω ότι πολλές φορές ακούει πάλι ανάσα βήματα χτυπήματα στους τοίχους και ομως δεν την τρομάζουν γιατί της θυμίζουν μία νεκρή κυρία που ούσε στο σπίτι τους τις τελευταίες τις στιγμές.Όλα αυτά μπορούν να την βλάψουν.?Εξηγήσε μου λίγο την κατάσταση εσείς που έχετε ψαχτεί λίγο περισσότερο!
[QUOTE=moonraiser;82818]... πράγμα που μου "επιβεβαίωσε " δείχνοντας μου το χέρι της που είχε ένα Α χαραγμένο.Φαίνεται απο το χέρι αυτό?γιατί και εγώ στο χέρι μου έχω Α αλλα δεν με έχει πεηρεάσει καθόλου.![/QUOTE
αυτο στο χερι ειναι Χ και οχι Α. αν ενωνεται με καμια αλλη γραμμη μπορει να μοιαζει με Α. ειναι αναμεσα απο τις γραμμες του πεπρωμενου και της καρδιας, περιπου στη μεση του χεριου και λιγο προς τα πανω. με βαση την χειρομαντεια το εχουν ανθρωποι που εχουν "δυναμεις" αλλα πρεπει να το εχεις και στα δυο χερια υποχρεωτικα για να ανηκεις σε αυτους
[QUOTE=moonraiser;82818]... πράγμα που μου "επιβεβαίωσε " δείχνοντας μου το χέρι της που είχε ένα Α χαραγμένο.Φαίνεται απο το χέρι αυτό?γιατί και εγώ στο χέρι μου έχω Α αλλα δεν με έχει πεηρεάσει καθόλου.![/QUOTE
αυτο στο χερι ειναι Χ και οχι Α. αν ενωνεται με καμια αλλη γραμμη μπορει να μοιαζει με Α. ειναι αναμεσα απο τις γραμμες του πεπρωμενου και της καρδιας, περιπου στη μεση του χεριου και λιγο προς τα πανω. με βαση την χειρομαντεια το εχουν ανθρωποι που εχουν "δυναμεις" αλλα πρεπει να το εχεις και στα δυο χερια υποχρεωτικα για να ανηκεις σε αυτους
Εμενα στα χερια μου γινεται τετοιο πανηγυρι γραμμων..που και Χ να ειχα..δεν θα το καταλαβαινα :)
Παιδιά γειά σας είμαι καινούρια στo site βασικά σήμερα γράφτηκα και αυτό γιατί εχθές άκουσα την πιο περίεργη ιστορία.Μία φίλη μου είπε κάποια πράγματα και στην αρχή δεν ήξερα τι να πιστέψω αλλα το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να την περάσω για τρελλή η να πώ ότι όλα είναι της φαντασίας της γιατί φαίνεται για ένα πολύ υγι΄'ες ψυχολογικά άτομο πολύ ώριμο και είναι και απο τα άτομα που εμπιστεύομαι αρκετά.Θέλω να σας πώ αυτά που μου είπε και να μου δώσετε και την δική σας συμβουλή για το τι ακριβώς της συμβαίνει.Πρώτα απο όλα μου είπε ότι ανήκει στους αλαφροίσκιωτους πράγμα που μου "επιβεβαίωσε " δείχνοντας μου το χέρι της που είχε ένα Α χαραγμένο.Φαίνεται απο το χέρι αυτό?γιατί και εγώ στο χέρι μου έχω Α αλλα δεν με έχει πεηρεάσει καθόλου.Μου είπε ότι βλέπει σκιές όμως σκιές μαυρες ότι ακούει ανάσες ότι βλ΄'επει όνειρα αηδιαστικά που κυριαρχεί το μαύρο χρώμα (δεν θέλω να τα περιγράψω λεπτομερώς γιατί ανατριχιάζω πολύ για να τα επαναφέρω στην μνήμη μου)ότι το βράδυ στο σπίτι της ανοίγουν ξαφνικά οι βρύσες ότι ακούγονται νύχια πάνω στο μαξιλάρι της και μάλιστα ότι στο όνερο της πολλές φορές βλέπει τρείς άντρες μαυροφορεμένους ο ένας με μπλέ μάτια ο άλλος με κόκκινα και ο άλλος με μαύρα αν δεν κάνω λάθος.Για κάποιο χρονικό διάστημα ηρέμησε βέβαια γιατί έκανε κάποιες ενέργειες για να διώξει ένα άτομο που της έφερνε τόσο αρνητική ενέργεια αλλα δεν έκανε ποτέ αγιασμό.Τώρα όλα αυτά σίγουρα δεν μπορείς να τα πείς ότι περνούν και αδιαφορα απο την ζωή της ούτε και απολύτως καλά!ξέχασα να αναφέρω ότι πολλές φορές ακούει πάλι ανάσα βήματα χτυπήματα στους τοίχους και ομως δεν την τρομάζουν γιατί της θυμίζουν μία νεκρή κυρία που ούσε στο σπίτι τους τις τελευταίες τις στιγμές.Όλα αυτά μπορούν να την βλάψουν.?Εξηγήσε μου λίγο την κατάσταση εσείς που έχετε ψαχτεί λίγο περισσότερο!
Αγαπητή moonraiser...
Κάποτε... ο κόσμος ήταν πιο απλός από τώρα.
Κυριαρχούσε κανείς όχι επειδή είχε λεφτά.. αλλά επειδή μπορούσε να πείσει τους άλλους ότι πρέπει να τον φοβούνται.
Έτσι... κάποιος.. επειδή είχε στο σόι του αυτό το χαρακτηριστικό... το διέδωσε... και έμεινε.
Και ερχόμαστε στον 21ο αιώνα και λέμε ακόμα για γραμμές στα χέρια που σημαίνουν δυνάμεις και δεν ξέρω γω τι...
Μήπως κάτι έχει χάσει κάποιος;
Αγαπητή moonraiser...
Και ερχόμαστε στον 21ο αιώνα και λέμε ακόμα για γραμμές στα χέρια που σημαίνουν δυνάμεις και δεν ξέρω γω τι...
Μήπως κάτι έχει χάσει κάποιος;
ε καλα μην εισαι τοσο απολυτος για το τι ισχυει και τι οχι και για το ποιος το εχει χασει η οχι...παντως αυτο που ανεφερα για την χειρομαντεια ισχυει...οντως αυτο σημαινει το Χ...τωρα αν ειναι αληθεια η οχι...απαντησε μου με σιγουρια οτι δεν υπαρχει θεος και θα σου πω αν ισχυει η οχι
(δεν ειμαι θρησκολιπτη...μην παρεξηγηθω...;)
Ενωχ , μπορει οι γραμμες στα χερια να μην σημαινουν απολυτως τιποτα
αλλα αυτο που αναφερεις εσυ στηριζεται καπου?ετσι απλα πιστευεις οτι εγινε και το αναπαραγαγεις?
γιατι εγω μπορω να πω οτι τον μεσαιωνα οποιος ειχε ψυχικες δυναμεις με μαγικο τροπο χαραζοταν ενα Χ στο χερι του...
τι παει να πει ?οτι ετσι γινοταν ?
καλυτερα να αναφερομαστε σε γεγονοτα...και οχι σε πεποιθησεις...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.