Επιστροφή στο Forum : Chemtrails : Οι ψεκασμοί και οι συνωμοσίες!
beetlejuice
25-07-07, 16:21
Τα Chemtrails δεν ειναι αλλα απο τις μυστηριες εκεινες ουρες που εμφανιζονται ξαφνικα στον ουρανο και παραμενουν αναλοιωτες για ασυνηθιστο χρονικο διαστημα. Οι θεωριες συνωμοσιας κανουν λογο για χημικες και βιολογικες ουσιες που ελευθερωνονται απο ανθρωπινα αεροσκαφη αγνωστης προελευσης, ενω αλλοι σχετιζουν τις λευκες αυτες γραμμες με πειρματα mind control εναντι των κατοικων των μεγαλουπολεων!
Οι θεωριες αυτες ξεπηδησαν τοσο στην Ελλαδα οσο και στο εξωτερικο περιπου στα τελη της δεκαετιας του 90' και πηραν γρηγορα διαστασεις μιας και ολοενα και περισσοτεροι ανθρωποι καταγραφουν με το φωτογραφικο τους φακο τους περιεργους αυτους σχηματισμους. Πολλες ειναι οι ενστασεις που εχουν διατυπωθει απο σκεπτικιστες, ομως οι ιστοσελιδες που ασχολουνται σοβαρα με το ζητημα πολλαπλασιαζονται συνεχως!
Εδω μπορουμε να παραθετουμε ιστοσελιδες, πληροφοριες και φωτογραφιες απο το δικτυο και το αρχειο μας!
http://www.evolutionquebec.com/site/images/nom/chemelec.jpg
Πολύ καλό το θέμα Beetlejuice.
Ψάχνοντας στο διαδύκτιο βρήκα μια ιστοσελίδα που έχει πάρα πολλές πληροφορίες σχετικά με τα chemtrails. Δυστυχώς επειδή είμαι στη δουλειά δεν μπόρεσα να τη διαβάσω όλη (έχει πάρα πολλά θέματα και βιντεάκια) αλλά κάπου έγραφε το εξής:
"Any claim that the aerosol operations represent a mitigating influence on the global warming problem appears to be a complete facade that is in direct contradiction to the fundamental principles of physics and thermodynamics. The lack of candor and honesty by government, media and environmental protection agencies in response to public inquiry is further evidence of the fictitious fronts that have been proposed. It is past time to recognize that one of the primary effects of the dense aerosols that now permanently mar the lifeblood of this planet is the heating up of the very atmosphere that we breathe."
Θα βρείτε ολόκληρη την έκθεση εδώ (http://www.carnicom.com/contrails.htm) (πατήστε στο 'GLOBAL WARMING & AEROSOLS')
Διάλεξα αυτό το απόσπασμα μιας και πάρα πολλές φορές έχω ακούσει σε συζητήσεις που έχω κάνει οτι τα chemtrails υποτήθεται οτι μας προστατεύουν απο τις βλαβερές επιπτώσεις του greenhouse effect. Δυστυχώς δεν ξέρω πόσο ειδικοί είναι αυτοί που γράφουν σε αυτή την ιστοσελίδα αλλά πιστεύω πως αξίζει μια ματιά...
chemtrails (http://www.rense.com/politics6/chemdatapage.html)
Αναστάσιος
26-07-07, 01:24
Mηνά αυτά δεν είναι ούτε θεωρείες συνομωσίας ούτε υπάρχουν "ενστάσεις".Οι ενστάσεις είναι μόνο για τους άσχετους που δεν ξέρουν "γρι" από αεροπορία.Δλδ αν περιμένεις να υπάρχει "μυστήριο" γ'αυτό το θέμα θα σ'απογοητεύσω αλλά δεν υπάρχει κανένα.Κανείς δε μπορεί σοβαρά ν'αμφισβητήσει πως κάτι ψεκάζουν, και το μόνο ερώτημα είναι ΤΙ ψεκάζουν.
Περί αυτού αρνούμαι οποιαδήποτε αντίρρηση, εάν κάποιος δεν έχει πειστεί ας διαβάσει και κανένα βιβλίο φυσικής.
Επομένως ΔΕΝ είναι συνομωσιολογία. Δεν είναι πχ μια θεωρεία τύπου 11/9 όπου υπάρχουν ενδείξεις αλλά καμία τρανταχτή απόδειξη για όλα όσα κυκλοφορούν και θέτουν εν αμφιβόλω τη κρατούσα άποψη περί εκείνου του θέματος.Ξεκάθαρα είναι ένα γεγονός που παρά τα όσα λένε και προσπαθούν να παραπληροφορήσουν ΔΕΝ εντάσσεται σε συνωμοσιολογικά σεναρια.
Η σελίδα που στον ελληνικό χώρο είναι η πιο ενημερωμένη είναι η κατώθι -
www.enouranois.gr
beetlejuice
26-07-07, 12:10
Δλδ αν περιμένεις να υπάρχει "μυστήριο" γ'αυτό το θέμα θα σ'απογοητεύσω αλλά δεν υπάρχει κανένα.Κανείς δε μπορεί σοβαρά ν'αμφισβητήσει πως κάτι ψεκάζουν, και το μόνο ερώτημα είναι ΤΙ ψεκάζουν.
:eek:
Δεν ειναι αντιφατικο αυτο που λες; Δεν ειπα παραπανω πως αλλοι σχετιζουν τις λευκες αυτες γραμμες με πειρματα mind control εναντι των κατοικων των μεγαλουπολεων! Αυτο απο μονο του ειναι μια τεραστια θεωρια συνωμοσιας που εμπλεκει ξενες δυναμεις, το ΗΑΑRP, ελεγχο του νου, αλλαγες των καιρικων συνθηκων και αλλα πολλα. Οσο για τις ενδειξεις, αναρωτιεμαι εαν υπαρχουν χημικες μετρησεις των ουσιων που υπαρχουν μεσα σε αυτες τις γραμμες. Γνωριζεις κατι σχετικο;
Αναστάσιος
26-07-07, 17:17
Ναι γνωρίζω αλλά δεν πρόκειται να το γράψω εδώ μέσα...δε πρόκειται να ξεβρακώσω ανθρώπους που κάνουν σοβαρή έρευνα με κίνδυνο της καρριέρας τους.Ορισμένα πράγματα πρέπει να γίνονται εν κρυπτώ όταν αυτό εγκυμονεί κινδύνους για την επαγγελματική εξέλιξη κάποιων και αυτό απαιτώ από όλους όσους ασχολούνται με το χώρο της αναζήτησης να το καταλαβαίνουν. Δεν μπορούν να βγαίνουν ΟΛΑ στη δημοσιότητα.
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΛΙΚΗ
26-07-07, 18:16
Γειά σας
το θέμα των chemtrails δεν έχει ξεχαστεί και έχουν γίνει και επερωτήσεις στη Βουλή από τους Βουλευτές του Συνασπισμού κ.Ξυροτύρη και κ. Κουβέλη.
Μόνο που οι απαντήσεις ήταν γελοίες.
Αν θέλετε, δείτε αυτό:
http://www.press-bank.com/articles/viewnews.aspx?lc=greek&newsid=2BF383AE-A437-4C48-84D0-AE3A625E80DF
Αλίκη
Γειά σας
το θέμα των chemtrails δεν έχει ξεχαστεί και έχουν γίνει και επερωτήσεις στη Βουλή από τους Βουλευτές του Συνασπισμού κ.Ξυροτύρη και κ. Κουβέλη.
Μόνο που οι απαντήσεις ήταν γελοίες.
Αν θέλετε, δείτε αυτό:
http://www.press-bank.com/articles/viewnews.aspx?lc=greek&newsid=2BF383AE-A437-4C48-84D0-AE3A625E80DF
Αλίκη
Αλίκη προφανώς θα ξέρεις πως ζεις στη χώρα των θαυμάτων .....
Προφανώς οι άσπροι καπνοί είναι κάτι που βλέπουμε ...
Για αυτά που δε βλέπουμε ρωτάει κανείς ;
Και πως να ρωτήσει αφού δε τα βλέπει ;
Μήπως τα νιώθει ;
Μήπως τελικά τα ορατά λειτουργούν ως αποχαυνωτικά για τα άλλα τα αόρατα ; :rolleyes:
Δ.
Ναι γνωρίζω αλλά δεν πρόκειται να το γράψω εδώ μέσα...δε πρόκειται να ξεβρακώσω ανθρώπους που κάνουν σοβαρή έρευνα με κίνδυνο της καρριέρας τους.Ορισμένα πράγματα πρέπει να γίνονται εν κρυπτώ όταν αυτό εγκυμονεί κινδύνους για την επαγγελματική εξέλιξη κάποιων και αυτό απαιτώ από όλους όσους ασχολούνται με το χώρο της αναζήτησης να το καταλαβαίνουν. Δεν μπορούν να βγαίνουν ΟΛΑ στη δημοσιότητα.
Νομίζω πως η παραπάνω δημοσίευση τα λέει όλα και ελικρινά δεν έχω τίποτε παραπάνω να προσθέσω ή να ρωτήσω. Ευχαριστούμε για την έμμεση απάντηση.
Συγγνώμη Αναστάσιε, αν κατάλαβα καλά, εσύ ξέρεις ποιοι είναι υπεύθυνοι για τους αεροψεκασμούς αυτούς ή ξέρεις ανθρώπους που προσπαθούν να εξακριβώσουν τι ουσίες ψεκάζονται; Είναι καθοριστικής σημασίας αυτό και πρέπει να το ξέρω.
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΛΙΚΗ
27-07-07, 18:22
excellent, επέτρεψέ μου να σου απαντήσω εγώ που γνωρίζω περισσότερα για το θέμα.
ΝΑΙ, υπάρχουν άνθρωποι που ερευνούν το θέμα σε βάθος και μάλιστα είναι επιστήμονες μεγάλου βεληνεκούς με τους οποίους έχω συχνή επικοινωνία.
Όσο για τις ουσίες με τις οποίες μας ψεκάζουν, αυτές είναι:
αλουμίνιο( αργίλιο), βάριο,( τοξικές ουσίες και οι δύο ), τιτάνιο, σκόνη χαλαζία.
Αυτά όσον αφορά στις από αέρος επιχειρήσεις.
Στις θαλάσσιες, το σχέδιο Geritol προβλέπει ρίψη σκόνης σιδήρου ώστε να προκληθεί ανάπτυξη των φυτοπλαγκτόν.
Δες το link από το ρεπορτάζ αν δεν το είδες
Στο θέμα των υποτιθέμενων παγκόσμιας κλίμακας αεροψεκασμών(τίποτα δεν έχει στην ουσία αποδειχθεί) τα πράγματα στη σωστή τους θέση τα βάζει το έγγραφο γεγονότων της υπηρεσίας προστασίας περιβάλλοντος των ΗΠΑ.
Τα λεγόμενα μεγάλης διάρκειας contrail(=oυρά συμπήκνωσης)[chemtrails κατά την ορολογία συνομωσιολόγων-κινδυνολόγων] και μικρής διάρκειας ή διακεκκομένα contrails δεν είναι ουσιαστικά τίποτα άλλο από ένα φυσιολογικό φαινόμενο της αεροπορίας που παρατηρήθηκε σχεδόν από την απαρχή των πτήσεων στις αρχές του 20ου αιώνα:
τεχνητά νέφη, θύσανος, που προκαλούνται κυρίως από υπερκορεσμένους παγοκρυστάλλους υδρατμών(=νερού) που βγαίνουν από τις εξατμίσεις των κινητήρων των αεροσκαφών(τζέτ και ελικοφόρων) και σχηματίζουν νέφη σε μεγάλα ύψη το σχήμα και η διάρκεια των οποίων εξαρτάται από τις εκάστοτε τοπικές καιρικές συνθήκες σε εκείνο το επίπεδο της ανώτερης ατμόσφαιρας: Με κυριότερο παράγοντα το ποσοστό της υγρασίας.
Αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορώ να ανεβάσω εδώ το έντυπο γεγονότων καθώς και τα σχετικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τα ανωτέρω.
Αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορώ να ανεβάσω εδώ το έντυπο γεγονότων καθώς και τα σχετικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τα ανωτέρω.Το θέλουμε!
Μπορώ να δώσω υπερσύνδεσμο καλύτερα γιατί είναι τεράστιο..
H επιστήμη των contrails: έντυπο γεγονότων EPA
http://andromedios.blogspot.com/2007/01/h-contrails-epa.html
Βετεράνοι ιπτάμενοι Β'ΠΠ και contrails
http://andromedios.blogspot.com/2007/02/contrails.html
http://www.goodsky.homestead.com/files/B17trails.jpg
Στη φώτο: επίμονα(μεγάλης διάρκειας) contrails πίσω από τις ουρές ελικοφόρων βομβαρδιστικών Β-17 πάνω από την Ευρώπη. (B'Παγκόσμιος Πόλεμος)
Η Θεωρία των ψεκασμών: επικίνδυνα chemtrails ή φυσιολογικά contrails;
http://andromedios.blogspot.com/2007/01/chemtrails-contrails.html
Kαλή μελέτη... ;)
InfinitySurfer
04-09-07, 02:14
...ενα απο τα καλυτερα sites που εχω δει για τα "Chemtrails"...
πολλες πληροφοριες...οποιος εχει ορεξη για να εμβαθυνει στο θεμα...:
http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies?z=3&c=4&n=1&m=-1&w=4&x=0&p=14
...χρειαζεται πολλυς χρονος για να μελετησης ολο αυτο το υλικο...
Δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για το τι μας ψεκαζουν, μπορει να ειναι υδατοδιαλυτες ή η νεα πανδημια! Το μονο σιγουρο ειναι οτι συμβαινει κατι πισω απο την πλατη μας.
Σε αλλο φορουμ, ενα παιδι εγραψε οτι ειδε chemtrails ενα ασυνιθιστα ζεστο πρωινο του μαρτη. Επισης, ηταν πολυ νωρις και ελαχιστος κοσμος ηταν ορθιος για να τα δει.
Συμπερασματα δικα σας...
Τι ειχαν καιρο να δουν τα ματακια μου...αεροψεκασμους!!!!!!
Προχθες ομως μπορουσες να παιξεις τριλιζα!!!! οποιος βεβαια δεν ειχε δουλεια να κανει χαχα!!
Αυτο που παρατειρησα ειναι οτι καθε φορα που γυνονται οι ψεκασμοι (τις τελευταιες 8 με 9 φορες) μετα απο μια με δυο μερες εχουμε συννεφια ή και βροχη οπως και σημερα. Αυτο βεβαια μπορει και να ετυχε.
Οσον αφορα οτι γινοντουσαν τα συννεφα επειδη ειχαν κρυσταλλους ή οτιδηποτε αλλο στην ατμοσφαιρα, ειχα τραβηξει μια φωτο απο το κινητο μου που δειχνει ενα τετοιο αεροπλανο και ποιο περα ενα εμπορικο. Στο εμπορικο ο καπνος ή οπως αλλιως το λενε χανοταν μετα απο λιγο αλλα στο αλλο αεροπλανο γινοταν συννεφο. Κριμας γιατι μου κλεψαν το κινητο αλλιως θα την ανεβαζα την φωτογραφια μολις μαθαινα πως γινεται :p
Λόγω της εργασίας μου πάντα είμαι σε ψηλά σημεία και παρατηρώ τον ουρανό..
επανηλειμένως έχω δεί αυτά τα τεχνητά νέφη που παράγουν τα αεροπλάνα..
διάβασα τι αναφέρουν τα link που έδωσαν οι προηγούμενοι φίλοι συνομιλητές και κατέληξα στο οτι αν ήταν λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας θα έπρεπε ΟΛΑ να έχουν τα ίδια ίχνη..
μετά, χμ, γιατί να έχουν γίνει ερωτήσεις στην βουλή?
δεν νομίζω να είναι συνομωσιολόγοι και οι εν λόγω βουλευτές, όπως και οι επιστήμονες που αντιτίθενται στούς ψεκασμούς..
ακόμη διαπίστωσα πώς στην αναφορά της Αμερικανικής (προφανώς)
υπηρεσίας λέει πως θα βελτιωθούν τα πράγματα μετά απο κάποια χρόνια αφού θα βελτιωθούν οι κινητήρες τών αεροσκαφών..
Απορία 1!!!
τόση τρομερή τεχνολογία έχουν αναπτύξει οι πέρα του ατλαντικού και δεν μπορούσαν να λύσουν αυτό το απλό?
Απορία 2!!!
για να πετούν στον εναέριο χώρο μας είναι ασφαλώς εις γνώσην των αρμόδιων υπηρεσιών μας αφου πάντα υπάρχει σχέδιο πτήσης και οι όποιοι κανονισμοί...
Ομως,,,
Αφού το γράφει το έντυπο γεγονότων EPA μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος.. :D
Πριν 5-6 μήνες κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο άκουγα ένα αεροπλάνο (μάλλον ελικοφόρο) να "αγκομαχάει" στο δρομολόγιό του. Μιλάμε το άκουγα σχεδόν κάθε μέρα (όταν ήμουν σπίτι μου, νότια προάστια)! Κράτησε πάνω από μήνα και η ώρα εκκίνησης ήταν από τις 23:30 - 01:30. Σε σχετικά χαμηλό ύψος και με χαμηλή ταχύτητα.
Όσο αφορά τους ψεκασμούς, υπάρχει "εμπειρία" στον ελληνικό χώρο από τους βομβαρδισμούς των νεφών πάνω από τον Μόρνο με συγκεκριμένα χημικά για να φέρει το σύννεφο βροχή, στα τέλη της δεκαετίας του 80.
Επίσης ο ΕΛΓΑ στη Θεσσαλονίκη βομβαρδίζει συχνά τα επικίνδυνα σύννεφα που πιθανόν θα ξεσπάσουν με δυνατή καταιγίδα ή χαλάζι, με ειδικά χημικά.
Προσωπικά, δεν ξέρω τι να πιστέψω. Ακούγονται πολλά, είμαι σκεπτικός και επιφυλακτικός αλλά και παρατηριτικός τα 2 τελευταία χρόνια.
Πριν απο λιγο εγιναν παλι αεροψεκασμοι πανω απο το Ηρακλειο, δεν ειδα το αεροπλανο αλλα τα συννεφα που αφησε φαινοταν καθαρα τι ηταν. Δεν ειναι μονο αυτο το περιεργο που εχει καταντηση συνηθισμενο φαινομενο. Καθως κοιτουσα τον ουρανο παρατειρω οτι το συννεφο αντι να μεγαλωνη μονο φαινοταν οτι αρχισε να πεφτει και κατω στη γη . Τι να πω μπορει να ειναι και οφθαλμαπατη, παντως το τραβηξα φωτο αλλα δεν νομιζω οτι ξεκαθαριζονται πολλα πραγματα.
Daughter of God
17-10-08, 22:33
Το θεμα των chemtrails με εχει απασχολησει ιδιαιτερα, και τον τελευταιο 1.5 χρονο, παρακολουθω την συχνοτητα τους.
Συνηθως κατακλυζουν τον ουρανο στην αλλαγη της εποχης. Πχ τον Μαιο και αρχες Ιουνιου, το φαινομενο ηταν καθημερινο, και σε μεγαλη συχνοτητα. Πειτε μου παρατηρησατε εσεις μεσα στο καλοκαιρι πολλες φορες chemtrails? Oχι εκτος απο ελαχιστες φορες.
Τωρα βλεπουμε παλι να εμφανιζονται σε πιο μεγαλη συχνοτητα. Λογω αλλαγη εποχης.
Αυτα απο δικη μου, παρατηρηση....
Τωρα...
Προσφατα ειχα μια συζητηση με τον μικρο μου αδερφο και μου ελεγε πως απο τοτε που θυμαται τον εαυτο του, θυμαται τα αεροπλανα να αφηνουν αυτην την ασπρη γραμμη πισω τους (εχει γεννηθει το 1991). Εγω επεμενα οτι μικρη δεν εβλεπα αυτο το φαινομενο, (μεγαλωσα στα 80ς) και οτι ηρθε πολυ αργοτερα οταν σχεδον πηγαινα γυμνασιο. Και ειχα πεσει μεσα...
Πριν λιγο καιρο ειδα ενα ντοκυμαντερ του Will Tomson, ο οποιος ειναι απο τους λιγους στην Αμερικη που ασχολειται καθαρα με το θεμα των chemtrails. Και στο ντοκυμαντερ του, μας παραθετει τα παρακατω στοιχεια:
Τα chemtrails εμφανιστηκαν (με την συχνοτητα που τα βλεπουμε σημερα) το 1998. Συμφωνα με ψηφισμα της Αμερικανικης κυβερνησης, το 1992 ειχαν γινει καποιες προτασεις για τον ψεκασμο της ατμοσφαιρας, λογω της επερχομενης αλλαγης κλιματος και της αυξησης της θερμοκρασιας. Καποιοι ηθελαν να το θεσουν σε εφαρμογη απο το 1992, αλλα τελικα η αδεια δωθηκε το 1998, στην Αμερικανικη Αεροπορια (οχι δεν ειναι στην πλειοψηφια επιβατηγα αεροπλανα, αλλα πολεμικα αυτα που κανουν τους εναεριους ψεκασμους).
Το θεμα ηταν, οτι για να εμποδισουν την θερμοτητα του ηλιου και τις βλαβερες (!?) ακτινες του, επρεπε να δημιουργησουν ενα πλεγμα απο ψεκασμους αλουμινιου, ωστε να εμποδισουν τις ακτινες να φτασουν στην γη. Για αυτο παρατηρουντε παντοτε συννεφιες μετα τις ρηψεις, και εχει αυξηθει δραματικα το φαινομενο του θερμοκηπιου.
Τωρα το θεμα μας ειναι, οτι ενω στην αρχη ξεκινησε σαν μια ενεργεια για να προστατεψει τον πλανητη, συνεχως τον καταστρεφει, ( με πολυ γοργους ρυθμους απο οτι θα αυτοκαταστρεφοταν), και οι διαφορες κυβερνησεις δεν απαγορευουν τις επικυνδινες αυτες ρηψεις για τους δικους του λογους(εδω χωρανε αμετρητα σεναρια! Διαλεχτε και παρτε!).
Στο εν λογο ντοκυμαντερ, επισημαινοντε τα υψιλα επιπεδα θνησιμοτητας και ασθενειων που παρατηρηθηκαν απο το 1998 και μετα. Το αλουμινιο διασκορπισμενο σε πολυ μικρα σωματιδια, μεσα απο τα καυσιμα των αεροπλανων εχει την ιδιοτητα να αντανακλα τις ακτινες του ηλιου (σαν καθρεφτης) και να γυριζει ενα ποσοστο τους πισω....
Η γραμμη νεφους, με το αλουμινιο αργει να διαλυθει, χρειαζεται αρκετα λεπτα εως 1 ωρα. Μεγαλες ποσοτητες πεφτουν στην γη και μολυνουν την φυση και το νερο.
Αρα, αφου ειναι ενεργεια ψηφισμενη μεσα απο την Αμερικανικη κυβερνηση, τι να σου κανει και ο πρωθυπουργακος της Ελλαδας και τις καθε Ελλαδας που ειναι πιονι της Αμερικης?
Πάντως, όσες φορές εχω δει ψεκασμούς, τα αεροπλάνα που αφήνουν αυτή τη γραμμή, είναι πάντα του ίδιου σχήματος. Είναι ένας συγκεκριμένος τύπος σκάφους για αυτή τη δουλειά, απ'ότι φαίνεται.
Δεν είναι περίεργο που όοοοολα τα άλλα είδη αεροπλάνων που αφήνουν γραμμές, διαλύονται άμεσα και μόνο αυτό το συγκεκριμένο είναι "ελατωματικό"; :o
beetlejuice
15-07-09, 14:31
Στο άμεσο μέλλον αναμένεται να έρθουν στο φως της δημοσιότητας έρευνες και αναλύσεις ειδικών επί του θέματος που θα προκαλέσουν αίσθηση. Καιρός ήταν, μιας και τόσο καιρό αρκούμασταν στο να παρατηρούμε τις λευκές γραμμές στον ουρανό ή να στοιχηματίζουμε για το εαν το αεροπλάνο που παρατηρούσαμε είχε "περίεργους" σκοπούς... Περισσότερα σύντομα... :)
Λυπάμαι που θα «προσγειώσω» το θέμα, δυστυχώς/ευτυχώς όμως, τα chemtrails τα οποία όλοι γνωρίζουμε και συναντούμε σχεδόν καθημερινά πάνω από τα κεφάλια μας, δεν οφείλονται σε αεροψεκασμούς. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε μια θαυμάσια μελέτη του Pretor - Pinney Gavin με τίτλο Οδηγός του Ανέμελου Παρατηρητή των Νεφών (εκδ. Κέδρος) που εκτός των άλλων συμπεριλαμβάνει ένα μεγάλο κεφάλαιο σχετικά με το «μυστήριο» των chemtrails και των αληθινών οικολογικών κινδύνων που επιφυλάσσουν για την πλανητική υγεία.
Arrakis? Το έχεις διαβάσει το βιβλίο; τι λέει; Δε μας προσγείωσες... Δεν έδωσες καμία πληροφορία σχετικά με το τι αναφέρει μέσα στο βιβλίο.
Το θέμα δεν είναι, αν ειναι αεροψεκασμοί ή ίχνη που αφήνουν, αλλα η επιπτώσεις που έχουν...
Θα μας πείς περισσότερα;
... Τωρα ξαναδιάβασα αυτά που έγραψα και τελικά δε βγάζω άκρη απο αυτά που λέω. Αν βγάλτε εσείς πείτε μου. Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω να πω αλλα ελπίζω να με καταλάβατε...
πως γίνεται να μην είναι αεροψεκασμοί? αφού το βλέπουμε με τα ίδια μας τα μάτια και το έχουν παραδεχτει κι όλας, ότι κάνουν ψεκασμούς για να ελέγξουν δήθεν τον καιρο....
διαβάστε και αυτό...είναι η εργασία μιας μαθήτριας, που εμένα προσωπικά, αν και γνώριζα κάποια πράγματα, με σόκαρε...
αν είναι αλήθεια...
http://22lyk-athin.att.sch.gr/ergas.../chemtrails.pdf
και επειδή είδα ότι μπορεί να μην ανοίγει και δεν μπορώ να το ανεβάσω...το έχω ποστάρει και στο προσωπικές εμπειρίες/αεροψεκασμοί
NostradamuS
16-07-09, 13:54
οι ουρές των αεροπλάνων υπήρχαν απο τότε που τα αεροπλάνα άρχισαν να πετούν σε σχετικά μεγάλα υψόμετρα, και όπως είπε και ο σκέπτικ είναι απλά υδρατμοί.
άν παρατηρήσεται τα αεροπλάνα που βγάζουν τις ουρές είναι πάντα μεγάλα επιβατικά τζέτ. το ήδος της ουράς που αφήνουν εξαρτάται απο το υψόμετρο τον καιρό την θερμοκρασία, την ταχύτητα και την ένταση των κινητήρων του αεροσκάφους.
τέλος το φαινόμενο παρατηρήται περισότερο στις μεγάλες πόλεις γιατί πολύ απλά εκεί έχει τα πιό πολλά αεροδρόμια, και τα αεροπλάνα έρχονται απο πολλές κατευθύνσεις με αποτέλεσμα οι γραμμές να διασταυρόνονται.
απο όσα έχω διαβάσει έχω πειστεί οτι οι ψεκασμοί έιναι μιά μεγάλη κοροηδία.
όποιος εέχει αντίθετη γνώμη θα τον παρακαλούσα να παραθέσει στοιχεία που να αποδεικνύουν οτι υπάρχουν οι αεροψεκασμοί.
είναι τρελό οποιαδήποτε γραμμή βλέπουμε στον ουρανό να την αποδίδουμε σε αεροψεκασμούς. δημιουργήται άσκοπα σύνχηση σε αυτούς που δέν ξέρουν φυσική. μερικοί μάλλιστα βγάζουν και χάρτες με τις περιωχές που υποτίθεται οτι ψεκάζουν, και εντελώς συπτωματικά τα δρομολόγα είναι ΄΄ιδια με αυτά της πολιτικής αεροπορίας! :)
διαβασες την εργασία της μαθήτριας που παράθεσα πιο πανω?
Bernie Rico Jr
17-07-09, 08:18
Μα είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς σε τέτοια πράματα?? Οι πηγές της κοπελιάς είναι κάποια τυχάρπαστα blogs και sites. Βέβαια της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το ανήσυχο του πνεύματος της αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψην. Άσε που αν κοιτάζει κανείς συνεχώς προς τα πάνω σαν χάνος τη ασπρίλα που δημιουργούν τα αεροπλάνα, δεν βλέπει την μαυρίλα που δημιουργούν κάποιοι μπροστά σε όλους μας.
ωραία και τι είναι τότε αυτά που αφήνουν τα αεροπλάνα και δεν φευγουν από τον ουρανό παρά απλωνονται και μετά δημιουργουν έναν θόλο στην ατμοσφαιρα της γης?
μη μου πειτε ότι ουτε αυτό υπάρχει....το βλέπω καθημερινά με τα ίδια μου τα μάτια και χιλιάδες άλλοι μαζί με μένα...
όσο για την μαυρίλα που αναφέρεις...υπάρχει πολύ πριν τα chemtrails αλλά δεν βλέπω και πολλους να ενδιαφέρονται....
Bernie Rico Jr
17-07-09, 09:38
Μήπως είναι υδρατμοί? Προσωπικά πάντως δεν έχω δει ποτέ κάτι να απλώνεται και να "δημιουργεί ένα θόλο γύρω από την ατμόσφαιρα τη γης". Στο χολυγουντιανό αυτό σενάριο οι ίδιοι οι δημιουργοί του κακού θα άρχιζαν και αυτοί το φτέρνισμα.
Viktor_Belenko
17-07-09, 10:24
ωραία και τι είναι τότε αυτά που αφήνουν τα αεροπλάνα και δεν φευγουν από τον ουρανό παρά απλωνονται και μετά δημιουργουν έναν θόλο στην ατμοσφαιρα της γης?
Φυσιολογικό φαινόμενο που οφείλεται στην μεθοδολογία λειτουργίας του θαλάμου καύσης των κινητήρων των αεροσκαφών.
Οι νεότεροι κινητήρες που χρησιμοποιούνται τα τελευταία χρόνια στην πολιτική αεροπλοΐα ενσωματώνουν μια σειρά νέων υλικών και τεχνολογιών (είχα παραθέσει κάποια σχετικά στοιχεία (http://www.metafysiko.gr/forum/showpost.php?p=59164&postcount=81) παλαιότερα) έχουν μικρότερη κατανάλωση και χαμηλότερες εκπομπές καυσαερίων, με αποτέλεσμα το φαινόμενο να παρατηρείται όλο και σπανιότερα.
Φιλικά.
Προσωπικά πάντως δεν έχω δει ποτέ κάτι να απλώνεται και να "δημιουργεί ένα θόλο γύρω από την ατμόσφαιρα τη γης".
αλήθεια το λες? δεν το χεις παρατηρήσει ποτέ?
την επόμενη φορά παρακολούθα ένα chemtrail για τρεις - τέσσερεις ώρες και δες πως απλώνεται στον ουρανο...και πως ενώνεται με τα υπόλοιπα
Φυσιολογικό φαινόμενο που οφείλεται στην μεθοδολογία λειτουργίας του θαλάμου καύσης των κινητήρων των αεροσκαφών.
μακάρι να μπορούσα να το πιστεψω έτσι απλα
έχεις διαβάσει τι προκαλεί το αλουμίνιο στον ανθρώπινο οργανισμό?
η Κίνα και η Νότια Κορέα που είναι μανούλες σε αυτά δεν το ξέρουν?
τι να πω...μακάρι να έχετε δίκιο βρε παιδιά, αλλά μέχρι στιγμής δεν εχω πειστεί :(
Viktor_Belenko
17-07-09, 10:49
μακάρι να μπορούσα να το πιστεψω έτσι απλα
Δεν είναι απαραίτητο να το πιστέψεις.
Όχι. Έχεις κάποια πηγή;
Φιλικά.
Bernie Rico Jr
17-07-09, 11:00
την επόμενη φορά παρακολούθα ένα chemtrail για τρεις - τέσσερεις ώρες και δες πως απλώνεται στον ουρανο...και πως ενώνεται με τα υπόλοιπα
Ψέμματα πάντως δεν λέω. Το έχω παρατηρήσει κάποιες φορές και ποτέ δεν σχηματίστηκε κανένας θόλος από 1-2 τυχαίες γραμμές. Και λέω κάποιες, γιατί δεν μπορώ να ασχοληθώ επί τόσες ώρες με το συγκεκριμένο φυσικό φαινόμενο που δημιουργεί η τουρμπίνα του αεροπλάνου ενώ υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα φαινόμενα σε αυτή τη ζωή.
Ψέμματα πάντως δεν λέω. Το έχω παρατηρήσει κάποιες φορές και ποτέ δεν σχηματίστηκε κανένας θόλος από 1-2 τυχαίες γραμμές. Και λέω κάποιες, γιατί δεν μπορώ να ασχοληθώ επί τόσες ώρες με το συγκεκριμένο φυσικό φαινόμενο που δημιουργεί η τουρμπίνα του αεροπλάνου ενώ υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα φαινόμενα σε αυτή τη ζωή.
ο καθένας θέτει τις προτεραιότητες του...
ps: φιλε viktor θα επανέλθω...ξεπέρασα τα 5 μηνυματα τη μέρα!!! :D
NostradamuS
17-07-09, 22:16
τον χειμώνα άν βγάλουμε αέρα απο το στόμα μας αυτός θα φανεί σάν υδρατμός καθαρά.
το καλοκαίρι άν κάνουμε το ίδιο δέν φαίνεται τίποτα, παρότι η υγρασία που βγάζει το στόμα μας είναι ίδια.
άν μπείς σε ένα ψηγείο με πολύ χαμηλή θερμοκρασία και το κάνεις, ο υδρατμός θα διαρκέσει πολύ περισότερο πριν διαληθεί.
είναι όλα θέμα θερμοκρασίας.
--------------------------------------------------------------------------
για μένα πιό ενδιαφέρον έχει η επίπτωση της νεφοκάληψης που προκαλείται απο αυτές τις γραμμές.
στην αμερική την 12/9/2001 μία μέρα μετά την επίθεση στους πύργους, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία αεροσκαφών πάνω απο την αμερική.
αυτό που παρατηρήθηκε είναι οτι η θερμοκρασιακή διαφορά μεταξύ ημέρας και νύχτας εκείνη τη μέρα αυξήθηκε κατα 1 βαθμό!! :eek:
αν δεν κανω λαθος νομιζω προκαλει αλτσχάιμερ...
αν δεν κανω λαθος νομιζω προκαλει αλτσχάιμερ...
ναι, αλτσχαιμερ προκαλεί,
υπάρχει και σαν στοιχείο στην ερευνα της μαθητριας που έχω παραθέσει πιο πάνω...
????????
beetlejuice
15-05-10, 20:21
Βίντεο διάρκειας περίπου 9 λεπτών από ημερίδα που πραγματοποιήθηκε πριν από δύο περίπου μήνες στην Αίγινα με θέμα τους αεροψεκασμούς. Στο μικρόφωνο ο επιστημονικός συνεργάτης του Δημόκριτου κ. Κατσαρός: http://www.youtube.com/watch?v=Zx0Cvo5r3Jk&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=Af_y2LVDvuk
ας πεί κάποιος γνώστης, αν είναι καυσαέρια όλα αυτά!
beetlejuice
03-10-10, 00:46
Στο http://meta-journalist.blogspot.com/2010/09/blog-post_28.html ανέβηκε η συνέντευξη που μου παραχώρησε ο Νίκος Κατσαρός (επιστημονικός συνεργάτης του Δημόκριτου και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών) για το θέμα.
Οι απόψεις του παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Η συνέντευξη θα δημοσιευτεί τις επόμενες ώρες και στην κεντρική του metafysiko.gr!
Onirocosmos
05-10-10, 18:51
Διάβασα τη συνέντευξη του κου. Κατσαρού στο περιοδικό και μπορώ να πω ότι τη βρήκα άκρως ενδιαφέρουσα!
Νομίζω, είναι πια καιρός, να ξεφύγει το θέμα των chemtrails από το καθαρά συνομωσιολογικό πλαίσιο, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι μία πραγματικότητα που την βιώνουμε καθημερινά όλοι. Άλλωστε, δεν χρειάζεται να είσαι "μάγος" για να δεις ότι κάτι δεν πάει καλά στον ουρανό. Είναι θέμα απλής παρατήρησης των δεδομένων.
Θυμάμαι χρόνια πριν, είχα ανοίξει το θέμα των chemtrails (νομίζω τότε δεν υπήρχε καν ονομασία για το φαινόμενο), σε ένα φόρουμ αναζήτησης. Η απάντηση που είχα πάρει τότε από τους υπεύθυνους του φόρουμ ήταν ότι επρόκειτο απλώς για καύσιμα που παγώνουν και όχι για εσκεμμένους ψεκασμούς...
Έτσι καταλήγουμε στο ότι "έχει ο καιρός γυρίσματα", κάτι το οποίο είναι πράγματι ελπιδοφόρο!
Δεν ξερω απο που παιρνει τις πληροφοριες του ο κ.Κατσαρος και δεν εχω λογο να πιστεψω οτι ψευδεται.
Τα συγκεκριμενα αεροσκαφη KC δεν εχουν κανενα συστημα ψεκασμου ουτε στις πτερυγες αλλα ουτε και στην ατρακτο. Αν υπηρχε καποιο συστημα ψεκασμου θα ειχαμε φωτογραφιες του. Τα α/φ επισκευαζοντε , ελεγχοντε και συντηρουντε σε τακτα χρονικα διαστηματα απο πολλους μηχανικους , επιτηρητες και επιθεωρητες διαφορετικων ειδηκοτητων και ολες οι ενεργειες που εχουν πραγματοποιηθει καταγραφονται. Οι τεχνικες οδηγιες (Τ.Ο. στην αεροπορικη) ειναι τα βιβλια του κατασκευαστη που αναφερουν ολα τα συστηματα ενος α/φ καθως και συγκεκριμενες ενεργιες που πρεπει να γινουν σε διαφορες
βλαβες που θα τηχουν. Ενα τετοιο συστημα δεν θα ηταν δυνατο να μεινει κρυφο απο μηχανικους και μη καθως η συντηριση του θα ηταν καθημερινη δουλεια.Επισης αυτο το μιγμα που υποτειθετε οτι ψεκαζουν θα φορτονονταν στο α/φ επισης απο καποιο μηχανικο και η διαδικασια θα καταγραφονταν. Εχουν διαρρευσει εγγραφα απορητα απο διαφορες μυστικες υπηρεσιες και μαλιστα απο πρακτορες. Ειναι δυνατον να μην εχει βρεθει εστω ενας τεχνικος α/φ να δημοσιοποιησει το θεμα? Τοτε θα μιλουσαμε για την μεγαλυτερη συνομοσια στην ιστορια της ανθρωποτητας. Επισης δεν ειναι δυνατο να πεταξουν α/φ χωρις αριθμο η διακριτικα, οι πτησεις δεν ειναι σαν τις βολτες με αυτοκινητο , ο καθενας περνει απο ενα και παει οπου θελει. Ο πυργος ελεγχου και τα κεντρα ελεγχου των αεροδιαδρομων πρεπει να ξερουν ποιο αεροπλανο πεταει στον χωρο , απο που απογειωθηκε , που θα προσγειωθει , ποιος ειναι ο ρολος του (επιβατικο,στρατιωτικο,εμπορικο κτλ)και το κατευθυνουν σε συγκεκριμενο υψομετρο και πορεια και τα διακρητικα του αναφερονται στον ασυρματο.Για αυτο και το κεντρο ελεγχουν πτησεων μιας περιοχης γνωριζει ολες σχεδον τις πτησεις που θα γινουν απο την προηγουμενη κιολας μερα (εκδηδει ΝΟΤΑΜ). Αυτο γινεται για να αποφευχθουν ατυχηματα στον αερα που θα κοστησουν πολλες ζωες. Αν η εν λογο τροποποιηση και εισαγωγη του συστηματος ψεκασμου εγινε μετα την εναρξη της παραγωγης του α/φ και παλι η κατασκευαστρια εταιρια θα επρεπε να εκδοσει Τ.Ο. με καινουργιες οδηγιες για τους τεχνικους και να ενημερωσει τον διεθνη οργανισμο πτησεων για αυτη την τροποιηση. Ολοκληροντας εχουμε , οτι τα παντα καταγραφονται σε οτι εχει σχεση με την αεροπλοια. Για να παρει σαρκα και αιμα αυτη η συνομοσια θα πρεπει μια χωρα να επιταξει α/φ και να τα τροποιησει κρυφα απο τον Διεθνη οργανισμο αεροπλοιας, να τα εχει κρυμενα σε μια βαση της και να κρατησει κλειστα τα στοματα των μηχανικων και των πιλοτων. Αλλα και παλι ποιος θα πεισει τους ελεγκτες εναεριας κυκλοφοριας να αφησουν αυτα τα α/φ να πετουν εντος του FIR?
Δεν ξερω πολυ τραβηγμενο μου ακουγεται το ολο θεμα.
Το καταλαβαινω οτι ο χωρος της αεροπλοιας ειναι αγνωστος για τους περισσοτερους και καλο ειναι να διαφοτιζουν οι μεν τους δε.
Συγνωμη για την ορθογραφια εχω καιρο να γραψω στα ελληνικα
Ὕδωρ καὶ Πύρ.
18-11-10, 15:19
Ἔχω ἀκούσει ὅτι σὲ ἕνα ἀπλὸ ραντάρ, ἀφήνουν ἴχνος οἱ ἀεροψεκασμοί. Καὶ βγάζει νόημα ὅταν μιλᾶτε γιὰ ἀλουμίνιο καὶ βάριο, τὰ ὁποῖα εἶναι μέταλα. Παρ’ ὅλ’ αὐτά, σὲ ἐρώτηση ποὺ ἔγινε στὴν πολεμικὴ ἀεροπορία, ἰσχυρίζονται ὅτι, ὅχι μόνο δὲν τὸ «βλέπει» τὸ ραντάρ, ἀλλὰ δὲν ἔχουν παρατηρήσει τίποτα γενικῶς. Στὴν κρίση σας τὰ συμπεράσματά σας.
Για να παρει σαρκα και αιμα αυτη η συνομοσια θα πρεπει μια χωρα να επιταξει α/φ και να τα τροποιησει κρυφα απο τον Διεθνη οργανισμο αεροπλοιας, να τα εχει κρυμενα σε μια βαση της και να κρατησει κλειστα τα στοματα των μηχανικων και των πιλοτων. Αλλα και παλι ποιος θα πεισει τους ελεγκτες εναεριας κυκλοφοριας να αφησουν αυτα τα α/φ να πετουν εντος του FIR?
Τὰ παραπάνω ποὺ ἀναφέρεις μποροῦν νὰ γίνουν ἄνετα ἀπὸ τὶς ΗΠΑ, δὲν νομίζεις;
einai apo thn attikh.
Exei ginei lipsi me tileskoiki kamera.
sas
Λυπάμαι που θα «προσγειώσω» το θέμα, δυστυχώς/ευτυχώς όμως, τα chemtrails τα οποία όλοι γνωρίζουμε και συναντούμε σχεδόν καθημερινά πάνω από τα κεφάλια μας, δεν οφείλονται σε αεροψεκασμούς. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε μια θαυμάσια μελέτη του Pretor - Pinney Gavin με τίτλο Οδηγός του Ανέμελου Παρατηρητή των Νεφών (εκδ. Κέδρος) που εκτός των άλλων συμπεριλαμβάνει ένα μεγάλο κεφάλαιο σχετικά με το «μυστήριο» των chemtrails και των αληθινών οικολογικών κινδύνων που επιφυλάσσουν για την πλανητική υγεία.
δες αυτο.
http://www.youtube.com/watch?v=XVNu8W5ZTpI
http://www.youtube.com/watch?v=s7Sg7FjvJ2E
και ισως αλλαξεις γνώμη τώρα ε?
και μην διαβάζεις βιβλία ξέρεις πιος τον χρηματοδότησε?
το εψαξες?
Τα βιντεακια δεν αποδεικνυουν κατι. Ειδα και στα 2 το ιδιο αεροπλανο να αφηνει το Χοτ-τραιλ απο τους κινητηρες του. Ειναι ενα φαινομενο το οποιο συμβαινει απο τοτε που πεταξαν τα πρωτα αεροπλανα σε υψομετρο ανω των 12.000 ποδιων. Το νεφος που αφηνει ειναι η παγοποιηση των καυσαεριων απο τους κινητηρες. Σε εναν θαλαμο καυσης οι θερμοκρασιες που αναπτυσονται ειναι της ταξης των 2000 βαθμων κελσιου. Αυτο το καυτο μιγμα ερχετε σε επαφη με θερμοκρασιες -20 ως - 50 βαθμων κελσιου (αναλογα το υψομετρο) που επικρατουν στο αερα. Επισης αν ψεκαζαν καποιο μιγμα δεν θα βλεπατε απολυτος τιποτα, εκτος και αν εχετε αποδειξεις οτι αυτο που σας ψεκαζουν πρωτα το ζεσταινουν στον φουρνο.
Τα βιντεακια δεν αποδεικνυουν κατι. Ειδα και στα 2 το ιδιο αεροπλανο να αφηνει το Χοτ-τραιλ απο τους κινητηρες του. Ειναι ενα φαινομενο το οποιο συμβαινει απο τοτε που πεταξαν τα πρωτα αεροπλανα σε υψομετρο ανω των 12.000 ποδιων. Το νεφος που αφηνει ειναι η παγοποιηση των καυσαεριων απο τους κινητηρες. Σε εναν θαλαμο καυσης οι θερμοκρασιες που αναπτυσονται ειναι της ταξης των 2000 βαθμων κελσιου. Αυτο το καυτο μιγμα ερχετε σε επαφη με θερμοκρασιες -20 ως - 50 βαθμων κελσιου (αναλογα το υψομετρο) που επικρατουν στο αερα. Επισης αν ψεκαζαν καποιο μιγμα δεν θα βλεπατε απολυτος τιποτα, εκτος και αν εχετε αποδειξεις οτι αυτο που σας ψεκαζουν πρωτα το ζεσταινουν στον φουρνο.
Ωραια ΄και δεν μου λές φίλτατε πως εξηγεις το φαινόμενο 2 αεροπλάνα να πετάνε στο ιδιο υψος και το ενα να αφήνει γραμμες και το αλλο οχι????
Για να δούμε εκει τι θεωρία εχεις.
Θα ήθελα να παρακαλέσω να αποφεύγετε την ειρωνεία. Ο καλύτερος τρόπος να υποστηρίξει κανείς τη γνώμη του είναι η επιχειρηματολογία.
Εκ του συντονισμού,
melian
Οτιδηποτε πεταει ανω των 11-12.000 ποδιων αφηνει χοτ-τραιλ το οποιο ειναι εμφανες απο το εδαφος. Και στα 9.000 ποδια εχουμε το ιδιο φαινομενο απλα δεν το βλεπουμε λογο του ασθενεστερου τραιλ. Οι περισσοτεροι εχουμε την εμπειρια απο την κουζινα οπου και η μητερα μας ετοιμαζει το φαγητο και ανοιγοντας την κατσαρολα βλεπουμε τον ατμο να κινηται προς τα επανω και μετα να διαλυεται. Δεν ειναι επ ακριβες ομως αυτο διοτι στα 15.000 ποδια εχουμε -30 βαθμους κελσιου και πολυ πολυ μικροτερη πιεση απο οτι εχουμε στην επιφανεια της θαλασσας ( σε μηδενικο υψομετρο δηλαδη) για αυτο και το νεφος το οποιο σε αυτη την περιπτωση προκαλειται απο παγωποιηση μενει ωρες στον ουρανο.
Ωραια ΄και δεν μου λές φίλτατε πως εξηγεις το φαινόμενο 2 αεροπλάνα να πετάνε στο ιδιο υψος και το ενα να αφήνει γραμμες και το αλλο οχι????
Για να δούμε εκει τι θεωρία εχεις.
Ο αερας αποτελειται απο πολλα ρευματα τα οποια διαφερουν σε ευρος και θερμοκρασια. Ο ψυχρος αερας ειναι "βαρυς" και ενα αεροπλανο που εισερχεται σε ενα τετοιο ρευμα χανει υψος , ο θερμος αερας ειναι "ελαφρυς" με αποτελεσμα να κινηται προς τα επανω και το αεροσκαφος να κερδισει υψος. Η αποτομη μεταφορα απο το ενα ρευμα στο αλλο προκαλει αυτο που ολοι λεμε "επεσα σε κενο αερος". Δεν υπαρχει κενο προφανως απλα το αεροσκαφως περασε απο ενα θερμο ρευμα αερος , σε ενα ψυχρο και το αντιστροφο. Οκ μεχρι εδω.
Αρα μπορεις ευκολα να συμπερανεις ποσο συχνα το αεροσκαφως διερχεται απο το ενα ρευμα αερα σε ενα αλλο. Αν λοιπον στο συγκεκριμενο υψομετρο το χoτ-τραιλ ειναι οριακα εμφανες απο το εδαφος μια αποτομη αυξηση της θερμοκρασιας ( που μπορει να προερχεται απο ενα θερμο-ανοδικο) θα μειωση την διαφανεια αυτου το φαινομενου με αποτελεσμα εσυ απο το εδαφος να νομιζεις οτι τα αεροσκαφη ποτε αφηνουν και ποτε δεν αφηνουν χοτ-τραιλ. Και αυτο μπορει να γινει πολλες φορες οπως καταλαβαινεις , το καλοκαιρι το φαινομενο ειναι πιο συνηθες καθως τα θερμα-ανοδικα ρευματα αυξανονται ( στο ημισφαιριο που εχει καλοκαιρι ενοειται).
Και θα το ξαναπω αλλη μια φορα και συγνωμη αν γινομαι κουραστικος.
Τα αεροσκαφη ελεγχονται καθημερινα απο πολλους τεχνικους , κατα την κατασκευη τους υποχρεωνονται να τηρουν τους κανονισμους αεροπλοιας για να θεωρουνται αξιοπλοα και τελος κανενας δεν ψεκαζει απο τα 15.000 ποδια γιατι πολυ απλα το μιγμα δεν θα φτασει ποτε των ποτων κατω. Και ενα τανκ να αφησουμε να πεσει απο τετοιο υψομετρο το πιο πιθανο ειναι να εχουμε μερικες δεκαδες χιλιομετρα αποκλιση λογω των ρευματων.
Συγνωμη και για την ορθογραφια αλλα και για το αγγλικο μου χιουμορ , μην το λαμβανεται σαν ειρωνεια παρακαλω :(
Οτιδηποτε πεταει ανω των 11-12.000 ποδιων αφηνει χοτ-τραιλ το οποιο ειναι εμφανες απο το εδαφος. Και στα 9.000 ποδια εχουμε το ιδιο φαινομενο απλα δεν το βλεπουμε λογο του ασθενεστερου τραιλ. Οι περισσοτεροι εχουμε την εμπειρια απο την κουζινα οπου και η μητερα μας ετοιμαζει το φαγητο και ανοιγοντας την κατσαρολα βλεπουμε τον ατμο να κινηται προς τα επανω και μετα να διαλυεται. Δεν ειναι επ ακριβες ομως αυτο διοτι στα 15.000 ποδια εχουμε -30 βαθμους κελσιου και πολυ πολυ μικροτερη πιεση απο οτι εχουμε στην επιφανεια της θαλασσας ( σε μηδενικο υψομετρο δηλαδη) για αυτο και το νεφος το οποιο σε αυτη την περιπτωση προκαλειται απο παγωποιηση μενει ωρες στον ουρανο.
Ο αερας αποτελειται απο πολλα ρευματα τα οποια διαφερουν σε ευρος και θερμοκρασια. Ο ψυχρος αερας ειναι "βαρυς" και ενα αεροπλανο που εισερχεται σε ενα τετοιο ρευμα χανει υψος , ο θερμος αερας ειναι "ελαφρυς" με αποτελεσμα να κινηται προς τα επανω και το αεροσκαφος να κερδισει υψος. Η αποτομη μεταφορα απο το ενα ρευμα στο αλλο προκαλει αυτο που ολοι λεμε "επεσα σε κενο αερος". Δεν υπαρχει κενο προφανως απλα το αεροσκαφως περασε απο ενα θερμο ρευμα αερος , σε ενα ψυχρο και το αντιστροφο. Οκ μεχρι εδω.
Αρα μπορεις ευκολα να συμπερανεις ποσο συχνα το αεροσκαφως διερχεται απο το ενα ρευμα αερα σε ενα αλλο. Αν λοιπον στο συγκεκριμενο υψομετρο το χoτ-τραιλ ειναι οριακα εμφανες απο το εδαφος μια αποτομη αυξηση της θερμοκρασιας ( που μπορει να προερχεται απο ενα θερμο-ανοδικο) θα μειωση την διαφανεια αυτου το φαινομενου με αποτελεσμα εσυ απο το εδαφος να νομιζεις οτι τα αεροσκαφη ποτε αφηνουν και ποτε δεν αφηνουν χοτ-τραιλ. Και αυτο μπορει να γινει πολλες φορες οπως καταλαβαινεις , το καλοκαιρι το φαινομενο ειναι πιο συνηθες καθως τα θερμα-ανοδικα ρευματα αυξανονται ( στο ημισφαιριο που εχει καλοκαιρι ενοειται).
Και θα το ξαναπω αλλη μια φορα και συγνωμη αν γινομαι κουραστικος.
Τα αεροσκαφη ελεγχονται καθημερινα απο πολλους τεχνικους , κατα την κατασκευη τους υποχρεωνονται να τηρουν τους κανονισμους αεροπλοιας για να θεωρουνται αξιοπλοα και τελος κανενας δεν ψεκαζει απο τα 15.000 ποδια γιατι πολυ απλα το μιγμα δεν θα φτασει ποτε των ποτων κατω. Και ενα τανκ να αφησουμε να πεσει απο τετοιο υψομετρο το πιο πιθανο ειναι να εχουμε μερικες δεκαδες χιλιομετρα αποκλιση λογω των ρευματων.
Συγνωμη και για την ορθογραφια αλλα και για το αγγλικο μου χιουμορ , μην το λαμβανεται σαν ειρωνεια παρακαλω :(
Αν ισχυε αυτο που λες τότε θα ειχαμε διακεκομένες γραμμες στον αέρα εμένα ποτε δεν μου εχει τυχει να περάσω ολη την αττική σε κενο αέρος και κατα συνέπεια να βγαζω γραμμές.
ουτε οσες φορες εχω δει αλλα αεροπλάνα εν πτήση ειδα να βγαζουν γραμμες.
Γιατι δεν εχουμε διακεκομένες γραμμες λοιπον.
Και κάτι αλλο ..........
Πως μπορούμε να μάθπουμε λοιπον 3-4 αεροσκάφη που θα σου δείξω στο Video Που κατέγραψα τι αριθμο πτήσης ειχαν και αν ειχαν.
αυτο νομίζω λύνει ολες τις απορίες για συνομοσίες σωστα?
Δεν νομιζω να εγινα κατανοητος. Το οτι ενα αεροπλανο θα περασει απο πολλα ρευματα αερος ειναι σιγουρο. Το ποια απο αυτα θα το ριξουν σε κενο αερος ειναι αγνωστο. Το οτι το αεροπλανο χανει μερικα ποδια δεν σημαινει οτι ο αερας ειναι κατα πολυ πιο ψυχρος η θερμος και κατα συνεπια δεν ειναι απαραιτητο ολα τα θερμα ρευματα να ειναι ικανα να παρουσιασουν το φαινομενο χοτ-τραιλ με κενα. Οπως προειπα πρεπει να συμπεσει η υψομετρικη διαφορα με τα ρευματα. Για αυτο και ενα ρευμα απο τα 10.000-11.000 ποδια μπορει να υποχρεωσει ενα α/φ σε μη συνεχη γραμμη χοτ-τραιλ στα 11.000 ποδια αλλα σε ενα α/φ στα 10.000 να βλεπεις το χοτ-τραιλ συνεχομενα.
Δεν εχω μαστερ στα ρευματα του αερα αλλα αν θες θα το ψαξω σε πιο επιστημονικο επιπεδο οσο αφορα τις επιπτωσεις που εχουν σε εναν κινητηρα της πολιτικης αεροποριας ( διπλης ροης ).
Ας πουμε ομως οτι δεν εχω δικιο μπορεις να μου πεις για πιο λογο ο πιλοτος ανοιγωκλεινει το συστημα ψεκασμου στον αερα?
Τον αριθμο πτησης δεν μπορεις να τον ξερεις απο βιντεο καθως αλλαζει αναλογα με την πτηση και το αεροσκαφος. Ειναι κοινος κωδικας ο οποιος δεν αναφερεται πουθενα παραμονο στον πινακα του ελεκτη εναεριας κυκλοφοριας.
Προφανως εννοεις τον αριθμο χαρακτηρισμου ο οποιος αναγραφετε στο καθετο σταθερο ( ειναι το καθετο πτερυγιο στην ουρα ενος α/φ , γνωστο ως πηδαλιο). Αυτος ειναι ο αριθμος που δινεται στον πυργο ελεγχου . Πχ δεν λεει ο πιλοτος καλημερα πεταω ενα τσεσνα ασπρο απο Αθηνα για Κρητη. Αλλα αν η ουρα αναγραφει ΚΟ459 ο πιλοτος λεει "Εδω Kilo Oscar Four Five Niner requesting permission to bla bla " (συμφωνα με τον ICAO International Civil Aviation Organization) αλλιως δεν μπορει να κανει τιποτα.Αν το βιντεο ειναι υψηλης ευκρινειας νομιζω οτι και εσυ μπορεις να το διαβασεις.
Ολα τα α/φ εχουν αριθμο αν καποιο απο αυτα δεν εχει ειναι πολυ πιθανο να μιλαμε για αεροσκαφως το οποιο βρισκεται σε σταδιο δοκιμαστικων αλλα ακομα και αυτα εχουν στο σημειο του σεριακου αριθμου τον τυπο τους πχ F-35 αν δεις μερικες φωτογραφιες δεν εχουν σειριακο γιατι το α/φ ειναι σε δοκιμαστικες πτησεις ακομα αλλα το καθετο σταθερο αναγραφεται το F35.
Αν μπορεσεις να δημοσιευσεις το βιντεο θα ημουν ευγνωμων
Δεν νομιζω να εγινα κατανοητος.............
Αν μπορεσεις να δημοσιευσεις το βιντεο θα ημουν ευγνωμων
video1 prin 4 meres (http://www.youtube.com/watch?v=lhHMvB-zw4Y)
video 2 thn idia imera allo aeroplano (http://www.youtube.com/watch?v=s7Sg7FjvJ2E)
prin 3 meres allo video (http://www.youtube.com/watch?v=vVjxs3zPWmQ)
tin idia imera diladi prin 3 meres kai ayto (http://www.youtube.com/watch?v=OQJcLaG0GG0)
Η Λήψη εγινε με τηλεσκόπιο και ηλεκτρονική κάμερα,αν ειχα καλύτερα εργαλέία θα βλέπαμε πιο καλα.
στην αρχή χάνω χρόνο να το lockaro στο υψος αλλα μολις βρω "Τα παγωμένα καυσαέρια" μετα ειναι ευκολο να το παρακολουθήσω μέχρι να χασω την ακτίνα λήψης λόγω αλλων κατοικιών.
ειμαι σίγουρος πως κάποιος που εχει Hobby τα τηλεσκόπια αντι να παρατηρήσει τα αστέρια και τους γαλαξίες θα μποορούσε να καταγράψει τα διακτριτικά τους και αν δουμε αν ειναι αεροπλάνα καποιας πτήσης η οχι.
Για πες μου σου φαίνονται για πάγος αυτα που αφήνουν πίσω τους?
ουτε οι πύραυλοι που πανε στο διάστημα δεν βγάζουν τοσο πολύ :)
1) Ας πουμε ομως οτι δεν εχω δικιο μπορεις να μου πεις για πιο λογο ο πιλοτος ανοιγωκλεινει το συστημα ψεκασμου στον αερα?
2) Τον αριθμο πτησης δεν μπορεις να τον ξερεις .......
θα σου απαντήσω στο πρωτο.
Δεν ειπα τα ανοιγοκλείνουν.Απλά αλλες φορές ερχονται απο μακρυά με ανοιχτές τις κάνουλες και αλλες τις ανοιγούν πάνω απο ενα συγκεκριμένο σημειο.Αλλα και το αλλο συμβαίνει αν δεις στο Youtube υπάρχει Video Που τις ανοιγοκλεινει και ειναι απο μαχητικό συνοδείας.
οσο για το δευτερο.
2) Οταν λέω αριθμό πτήσης ενοοώ πως γινετε να περνάνε 10 αεροπλάνα μεσα σε 1 ώρα και να αφήνουν ολα γραμμή απο πίσω και αλλες μέρες να μην περνάνε? Φαντάζομαι για αμερική αγγλια κλπ θα εχει συχνές πτήσεις και θα επρεπε να βλεπουμε κάθε μέρα.
Ειναι δυσκολο οπως καταλαβαινεις να δεις τα διακρητικα απο τετοια γωνια με το οποιοδηποτε τηλεσκοπιο. Το καλυτερο θα ηταν να εχουμε μια ληψη την στιγμη που οπως λες κλεινουν το συστημα ξεκασμου. Η συμπεριφορα του τραιλ εκεινη την στιγμη θα εδειχνε αν επροκειτο για καυσαερια η για κατι αλλο.
ουτε οι πύραυλοι που πανε στο διάστημα δεν βγάζουν τοσο πολύ
Μου φαινεται 100% φυσιολογικο , πυραυλος εχει εντελος διαφορετικη λειτουργια και ως προς την καυση της υδραζινης αλλα και ως προς την εκτονωση των καυσαεριων για αυτο και εχει πολλα καυσαερια.
http://www.youtube.com/watch?v=4FROxZ5i67k
Δεν ειπα τα ανοιγοκλείνουν.Απλά αλλες φορές ερχονται απο μακρυά με ανοιχτές τις κάνουλες και αλλες τις ανοιγούν πάνω απο ενα συγκεκριμένο σημειο
Πρεπει ομως να καταλαβεις οτι δεν ειναι δυνατο να ψεκασουν πανω ακριβως απο τα κεφαλια μας και να φτασει το μιγμα στην γη. Τα ρευματα θα το παρεσερναν πολλα μιλια μακρια.
οσο για το δευτερο.
2) Οταν λέω αριθμό πτήσης ενοοώ πως γινετε να περνάνε 10 αεροπλάνα μεσα σε 1 ώρα και να αφήνουν ολα γραμμή απο πίσω και αλλες μέρες να μην περνάνε? Φαντάζομαι για αμερική αγγλια κλπ θα εχει συχνές πτήσεις και θα επρεπε να βλεπουμε κάθε μέρα.
Τα αεροπλανα τα οποια εχουν σαν προορισμο την Αθηνα εχουν μειωσει το υψος τους απο πριν για να μπουν στην διαδικασια προσγειωσης αρα δεν εμφανιζουν τετοιο φαινομενο. Αυτα που βλεπουμε ειναι προφανως σε αεροδιαδρομους οι οποιοι περνανε πανω απο εμας. Το τι αεροδιαδρομο θα ακολουθησει ενα α/φ εξαρταται απο τον προορισμο του. Δεν ειναι δυνατο για παραδειγμα ενα αεροσκαφως απο Αθηνα για Κερκυρα να ακολουθησει εναν αεροδιαδρομο στα 20.000 ποδια γιατι πριν προλαβει ακομα να τον "πιασει" θα χρειαστει να μειωσει υψος για την προσγειωση. Αρα τα αεροπλανα που βλεπουμε εχουν προορισμο την Συνγκαπουρη , Αυστραλια και αλλα. Προφανως θα πρεπει καθημερινως να βλεπουμε χοτ-τραιλς αλλα αυτπ συνεπαγεται με καλη ορατοτητα.
Να ενα βιντεο που δινει οχι μονο τα χοτ-τραιλς αλλα και την αντιδραση του οριακου στρωματος σε χαμηλη θερμοκρασια.
http://www.youtube.com/watch?v=bSSWnXQsgOU
Αγνοειστε παρακαλω το σημειο που λεει nozzles υπονοοντας οτι απο εκει ψεκαζουν. Ειναι Δομικες Επιφανειες του KC και απλα προκαλουν στροβιλους.
Η αληθεια ειναι οτι ειναι οτι οποιοσδηποτε θα εχει πολλες απορριες τις οποιες και δεν μπορω να απαντησω. Θα πρεπει να δω το αεροδυναμικο μοντελο του KC . Αλλα δεν ειναι απολυτος φυσιολογικο το οτι συμβαινει σε αυτο το αεροπλανο.
Να ενα καλυτερο βιντεο του ιδιου KC http://www.youtube.com/watch?v=BT-lalA-gfk&feature=related
Αλέξανδρος
22-11-10, 21:14
Δεν εχω διαβασει πολυ το θεμα αυτο,αλλα ετυχε να πεσω σε ενα blog που ειχε τη συνεντευξη του κ.Κατσαρου που οπως λεει στο αρθρο ειναι προεδρος χημικων ελλαδος και αναφερεται στα chemtrails.
Στην αρχη λεει τα δικα του ο αρθρογραφος και μετα βαζει τη συνεντευξη...
http://paraponarodos.blogspot.com/2010/11/blog-post_5522.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FTGyAp+%28%CE%A0%CE %B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BD%CE%B1+%CE%A1%CF% 8C%CE%B4%CE%BF%CF%85%29
Διαθετει και τη πηγη κατω-κατω
Πάντως ο τίτλος του video (http://www.youtube.com/watch?v=awjVA9Bfsko) είναι
"Cloaked Black ops jets Chasing a UFO"
Γενικά είναι περίεργο το γεγονός ότι σε αυτό το video ξαφνικά ξεκινάνε και ξαφνικά σταματάνε, ότι δεν φαίνεται ιπτάμενο όχημα (πύραυλος πάνω από την πόλη; ) και ότι λαμβάνοντας υπόψη τα τρία σημεία που σχηματίζουν τρίγωνο.. μοιάζει με σχηματισμό..
Γνώμες;
Πηγή από το άρθρο (http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=17537&Itemid=151).
Το θέμα που άνοιξα μεταφέρθηκε σε ήδη υπάρχων, οποτε ξαναγράφω για να έρθει στην επιφάνεια, μιας και πιστεύω το video έχει ενδιαφέρον. Αναρωτιέμαι για τη γνώμη σας λοιπόν. Τι μπορεί να είναι;
THE KEEPER OF SECRET
15-02-11, 14:05
video1 prin 4 meres (http://www.youtube.com/watch?v=lhHMvB-zw4Y)
video 2 thn idia imera allo aeroplano (http://www.youtube.com/watch?v=s7Sg7FjvJ2E)
prin 3 meres allo video (http://www.youtube.com/watch?v=vVjxs3zPWmQ)
tin idia imera diladi prin 3 meres kai ayto (http://www.youtube.com/watch?v=OQJcLaG0GG0)
Η Λήψη εγινε με τηλεσκόπιο και ηλεκτρονική κάμερα,αν ειχα καλύτερα εργαλέία θα βλέπαμε πιο καλα.
στην αρχή χάνω χρόνο να το lockaro στο υψος αλλα μολις βρω "Τα παγωμένα καυσαέρια" μετα ειναι ευκολο να το παρακολουθήσω μέχρι να χασω την ακτίνα λήψης λόγω αλλων κατοικιών.
ειμαι σίγουρος πως κάποιος που εχει Hobby τα τηλεσκόπια αντι να παρατηρήσει τα αστέρια και τους γαλαξίες θα μποορούσε να καταγράψει τα διακτριτικά τους και αν δουμε αν ειναι αεροπλάνα καποιας πτήσης η οχι.
ουτε οι πύραυλοι που πανε στο διάστημα δεν βγάζουν τοσο πολύ :)
Δεν ειπα τα ανοιγοκλείνουν.Απλά αλλες φορές ερχονται απο μακρυά με ανοιχτές τις κάνουλες και αλλες τις ανοιγούν πάνω απο ενα συγκεκριμένο σημειο.Αλλα και το αλλο συμβαίνει αν δεις στο Youtube υπάρχει Video Που τις ανοιγοκλεινει και ειναι απο μαχητικό συνοδείας.
οσο για το δευτερο.
Για να σου λυθεί η απορία του ανοιξε - κλείσε όπως λές φίλε δες αυτό το video http://www.nmsr.org/chemtrls.htm με αεροσκαφη τύπου Memphis Belle WWII Bomber από το 1944.
Ναι το φαινόμενο των Contrails είναι τόσο παλιό και δεν αποτελεί ούτε μυστήριο ούτε συνωμοσία.
Και μία απορία. εάν ενα αεροσκάφος υποθέσουμε οτι "ψεκαζει" στα 15 - 20.000 ποδια πανω απο την Αθήνα, τα υλικά που υποτίθεται οτι αφήνει με τον ψεκασμό που θα προσεδαφιστούν...?
THE KEEPER OF SECRET
15-02-11, 14:11
Επισης εδω http://contrailscience.com/ ενα ενδιαφέρων site που είχα δώσει και παλαιότερα και θα λύσει αρκετές απορίες για τα contrails.
Είδα ένα περίεργο ποστ στο facebook "αγανακτισμένων" και έχει σχέση με το θέμα, έγραψαν ότι γνώριζαν για την κοσμοσυρροή και σήμερα δεν σταματούσαν το ψέκασμα τα αεροπλάνα.. χμμ.. Αληθεύει? Εγώ ευτυχώς η δυστυχώς δεν ζω Αττική. :)
Bernie Rico Jr
06-06-11, 10:27
Είδα ένα περίεργο ποστ στο facebook "αγανακτισμένων" και έχει σχέση με το θέμα, έγραψαν ότι γνώριζαν για την κοσμοσυρροή και σήμερα δεν σταματούσαν το ψέκασμα τα αεροπλάνα.. χμμ.. Αληθεύει? Εγώ ευτυχώς η δυστυχώς δεν ζω Αττική. :) Άπό τη στιγμή που υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι αεροπλάνα ψεκάζουν... και ιδιαίτερα τη χθεσινή κοσμοσυρροή, τότε δεν υπάρχει λόγος να ψεκάζουν για να τον αποβλακώσουν. Αυτός ο κόσμος είναι ήδη "στον κόσμο του". Ήμαρτον πια με αυτή την ιστορία..
καλησπέρα!
Δεν γνωρίζω αν το παρακάτω βίντεο έχει παρατεθεί σ' αυτό το νήμα, είναι αρκετά ενδιαφέρον θα έλεγα (αν δεν έχει παραποιηθεί).
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YJI0MwwoNSM#!
Πριν μία εβδομάδα περίπου, παρακολουθούσα τυχαία κάποια πολύ ενδιαφέρουσα τηλεοπτική εκπομπή ('kontra channel'), στην οποία συνεργάτης της εκπομπής υποστηρίζοντας την πιθανότητα ύπαρξης υψηλότατης τεχνολογικής δραστηριότητας στην Γη πολλές χιλιάδες χρόνια πριν τώρα, αναφέρθηκε σύντομα (αλλά πειστικά, θα περιέγραφα από φυσιογνωμική παρατήρηση) σε σημαντική ένδειξη, την οποία προσπαθώ να μεταφέρω στην επόμενη παράγραφο. Νομίζω, σχετίζεται με το νήμα! Μίλησε για αυτήν την ένδειξη για λιγότερο από τρία λεπτά - μετά πήρε τον λόγο συνομιλητής του και η κουβέντα κύλισε σε πιο γενικό πλαίσιο και σε άλλες ενδείξεις. Οι παύλες, τα αποσιωπητικά και οι παρενθέσεις που χρησιμοποιώ έχουν διερευνητικό και περιγραφικό χαρακτήρα, δεν έχω ουσιαστικές γνώσεις επί του θέματος.
Ανέφερε, λοιπόν, ευρήματα/σχηματισμούς (πετρωμάτων; ορυκτών; λάβας; βουνών; ...; ) η σύσταση/δημιουργία/ύπαρξη... των οποίων δεν συμβαδίζει με τις υποθέσεις που κάνουμε για τους τρόπους που ζούσαν τότε. Με άλλα λόγια, εννόησε ισχυρή επέμβαση στο ανάγλυφο, που δεν προκλήθηκε από κλιματολογικές συνθήκες αλλά από εξωγενείς παράγοντες. Υπήρξε αναφορά σε ερευνητική χημεία, αναφερόμενος σε μεταφορά/εξέλιξη/γέννηση... μικρό-σωματιδίων. Νομίζω, μίλησε για 'καύσεις' ή 'καύσιμα', ως λογικές διαδικασίες που θα μπορούσε να υποστεί το περιβάλλον της γης ώστε να προκύψουν αυτά (λόγω κλίμακας και εύρους; λόγω της χρονολογικής ένταξής τους στην εξέλιξη της Γης; λόγω αναγκαιότητας της ύπαρξής τους για την ζωή; ...; )
Συγνώμη, αν παρερμηνεύω ή δεν μεταφέρω με επάρκεια τα λεγόμενα του ερευνητή. Επίσης συγνώμη αν μεταφέρω κάτι το οποίο γνώστης του αντικειμένου (χημείας, γεωλογίας) θα απορρίψει εύκολα - σημειώνω ότι ο παρουσιαστής και οι 4 συνομιλητές του δεν το έκαναν!
beetlejuice
05-03-12, 16:35
Προ ολίγου έλαβα στο mail του Metafysiko.gr το παρακάτω email και σύνδεσμο:
Απιστευτο αυτο που συνεβη χτες στον ουρανο τον Ιωαννινων. Πανω απο 20 αεροσκαφη περασαν σε περιπου 2 ωρες και δημιουργησαν φοβερο νεφος στο λεκανοπεδιο! Το βιντεο καταγραφει μερικα απο αυτα. Πραγματικα δεν υπαρχει ενας υπευθυνος να δωσει απαντησεις;
Το βίντεο εδώ (http://www.youtube.com/watch?v=RrKMdJTWHv4&feature=plcp&context=C326705eUDOEgsToPDskKtuyS5LubYEOAQlOxX_nkz ).
Νομίζω ότι μετά τα χθεσινά θ' αρχίσω να το πιστεύω ότι μας ψεκάζουν, γιατί ούτε μαστουρωμένοι να ήμασταν!!!
Σοβαρά τώρα, δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι, πάντως δε νομίζω ότι θα το έκαναν μέρα μεσημέρι, ενώ μπορεί να γίνει και το βράδυ.. Επίσης, αν όντως μας "ψεκάζουν" τότε γιατί να μην ρίξουν απλώς κάτι στο νερό? :confused:
Απιστευτο αυτο που συνεβη χτες στον ουρανο τον Ιωαννινων. Πανω απο 20 αεροσκαφη περασαν σε περιπου 2 ωρες και δημιουργησαν φοβερο νεφος στο λεκανοπεδιο! Το βιντεο καταγραφει μερικα απο αυτα. Πραγματικα δεν υπαρχει ενας υπευθυνος να δωσει απαντησεις;
Και μόνο η λογική λέει ότι είναι αδύνατο να έχει κάποιος δεκάδες αεροπλάνα ανά πάσα στιγμή έτοιμα για να είναι σε θέση να ρίξει μόνο σε μία ημέρα 20 στα Ιωάννινα!!!
Και μόνο η λογική λέει ότι είναι αδύνατο να χρησιμοποιείς επί μακρόν δεκάδες αεροπλάνα για να "ψεκάσεις τους πολίτες", γιατί το κόστος θα είναι θεόρατο!!!
Έχω αρχίσει να ανησυχώ σοβαρά για το IQ της πλειονότητας των πολιτών... :(
Το ΓΕΑ με ανακοίνωσή του μας διαβεβαιώνει (http://www.newsnow.gr/article/84622/apistevtoto-gea-evgale-anakoinosi-gia-na-diavevaiosei-oti-den-mas-psekazoun.html)
Τώρα το περίεργο είναι γιατί να το βγάλουν τώρα πού κανείς δεν τους ρώτησε τπτ.
Το ΓΕΑ με ανακοίνωσή του μας διαβεβαιώνει (http://www.newsnow.gr/article/84622/apistevtoto-gea-evgale-anakoinosi-gia-na-diavevaiosei-oti-den-mas-psekazoun.html)
Τώρα το περίεργο είναι γιατί να το βγάλουν τώρα πού κανείς δεν τους ρώτησε τπτ.
Ε όχι και κανείς δεν τους ρώτησε!!!
Το γράφει στην αρχή ότι τους έπρηξαν τα συκώτια οι ανεγκέφαλοι συμπολίτες μας!!! :mad:
Τι άλλο να κάνουν πια οι άνθρωποι, από το να εξηγήσουν με απλά λόγια τι είναι αυτό που βλέπουν οι ανεγκέφαλοι και το νομίζουν για "αεροψεκασμούς";
Το περίεργο είναι ο τίτλος και η "συνωμοσιολογία" που βλέπουν πίσω από αυτό τα δημοσιογραφικά όρνια...
Περίεργο που βγάζει το ΓΕΑ μία ανακοίνωση για να δείξει στους ανεγκέφαλους "συμπολίτες μας" την αλήθεια!!!
Πιο πριν είχαμε άλλες δημοσιεύσεις του τύπου: γιατί δεν μιλάει η αεροπορία για αυτό;;;
.
Ε όχι και κανείς δεν τους ρώτησε!!!
Το γράφει στην αρχή ότι τους έπρηξαν τα συκώτια οι ανεγκέφαλοι συμπολίτες μας!!! :mad:
Τι άλλο να κάνουν πια οι άνθρωποι, από το να εξηγήσουν με απλά λόγια τι είναι αυτό που βλέπουν οι ανεγκέφαλοι και το νομίζουν για "αεροψεκασμούς";
Το περίεργο είναι ο τίτλος και η "συνωμοσιολογία" που βλέπουν πίσω από αυτό τα δημοσιογραφικά όρνια...
Περίεργο που βγάζει το ΓΕΑ μία ανακοίνωση για να δείξει στους ανεγκέφαλους "συμπολίτες μας" την αλήθεια!!!
Πιο πριν είχαμε άλλες δημοσιεύσεις του τύπου: γιατί δεν μιλάει η αεροπορία για αυτό;;;
.
Η υπόθεση όλη είναι ότι από τότε που ρώτησαν πέρασε αρκετός καιρός νομίζω...
Η υπόθεση όλη είναι ότι από τότε που ρώτησαν πέρασε αρκετός καιρός νομίζω...
Πρώτον ρωτάνε συνέχεια - τους έχουν μουρλάνει τους ανθρώπους του ΓΕΑ
Δεύτερον, δεν είναι λογικά να απαντάει το ΓΕΑ σε γελοίες ερωτήσεις - για αυτό και δεν απαντούσαν μέχρι στιγμής...
Απλά οι ανεγκέφαλοι ερωτώντες είναι πλέον πάρα πολλοί και έπρεπε να βγει μία ανακοίνωση - απάντηση...
Πάντως εγώ εάν ήμουν αρχηγός ΓΕΑ, απλά θα έβγαινα στην τηλεόραση και θα τους έλεγα ότι απλά είναι ανεγκέφαλοι και καλά θα κάνουν να πιάσουν κάνα βιβλίο αντί να ασχολούνται με τούρκικα σήριαλ, με τα βυζιά από τραγουδίστριες ή ηθοποιούς με άχρηστα υποκείμενα που κλωτσάνε τόπια... Όλα αυτά καταλήγουν στο κάψιμο του εγκεφάλου και στο αρχίζει να πιστεύει ο πολίτης ότι γελοιότητα του πούνε χωρίς ποτέ να την ελέγξει λογικά και τεχνικά...
beetlejuice
08-05-12, 19:44
Η απάντηση ήρθε μιας και κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκαημέρου πριν τις εκλογές παρουσιάστηκε έξαρση του φαινομενου σε όλη την ελληνική περιφέρεια και τα τηλέφωνα των κρατικών υπηρεσιών πήραν φωτιά.
Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας και προεκλογικά, από πολιτικό φορέα που εξασφάλισε τελικά το 10% της ψήφου του ελληνικού λαού. :rolleyes:
Και μόνο η λογική λέει ότι είναι αδύνατο να χρησιμοποιείς επί μακρόν δεκάδες αεροπλάνα για να "ψεκάσεις τους πολίτες", γιατί το κόστος θα είναι θεόρατο!!!
Υποτίθεται πως ψεκάζουν τα αεροπλάνα της γραμμής, τα πολιτικά, στα οποία βάζουν ψεκαστήρια ή το βάζουν μέσα στα καύσιμα. Έτσι μπορεί να εξηγηθεί και ο αριθμός των 20 πτήσεων, πάνω από τα Ιωάννινα.
Πάντως εγώ εάν ήμουν αρχηγός ΓΕΑ, απλά θα έβγαινα στην τηλεόραση και θα τους έλεγα ότι απλά είναι ανεγκέφαλοι και καλά θα κάνουν να πιάσουν κάνα βιβλίο αντί να ασχολούνται με τούρκικα σήριαλ, με τα βυζιά από τραγουδίστριες ή ηθοποιούς με άχρηστα υποκείμενα που κλωτσάνε τόπια... Όλα αυτά καταλήγουν στο κάψιμο του εγκεφάλου και στο αρχίζει να πιστεύει ο πολίτης ότι γελοιότητα του πούνε χωρίς ποτέ να την ελέγξει λογικά και τεχνικά...
Μα... βιβλία διαβάζουν (http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=1716490&prid=970729&deid=10304). :p
Υποτίθεται πως ψεκάζουν τα αεροπλάνα της γραμμής, τα πολιτικά, στα οποία βάζουν ψεκαστήρια ή το βάζουν μέσα στα καύσιμα. Έτσι μπορεί να εξηγηθεί και ο αριθμός των 20 πτήσεων, πάνω από τα Ιωάννινα.
Ας τους πει κάποιος ότι είναι αδύνατο αυτό το πράγμα!!!
Ας τους πει κάποιος ότι τα αεροσκάφη αεροψεκασμών είναι ειδικά αεροσκάφη τα οποία έχουν πάμπολες μετατροπές, οι οποίες δεν μπορούν να εφαρμοστούν σε εν χρήση πολιτικά!!! Είναι αδύνατο τεχνικά, ένα αεροσκάφος να μεταφέρει ανθρώπους και ταυτόχρονα να κάνει και αεροψεκασμό!!!
Μα... βιβλία διαβάζουν.
Έχεις απόλυτο δίκιο Libero - θα έπρεπε να γράψω τεχνικά βιβλία και ειδικά βιβλία αεροπορίας και αεροναυπηγικής...
Θα μου πείτε: δεν είμαστε μηχανολόγοι σαν εσένα για να τα καταλάβουμε.
Σε αυτό υπάρχει ένα μεγάλο δίκιο...
Η γελοιότητα όμως (αν και ο προσδιορισμός θα έπρεπε να είναι αρκετά βαρύτερος) φαίνεται σε αυτό που έγραψε ο beetlejuice:
Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας και προεκλογικά, από πολιτικό φορέα που εξασφάλισε τελικά το 10% της ψήφου του ελληνικού λαού.
Δεν υπάρχουν μόνο οι χρηματολάγνοι απατεώνες, τα γελοία blog που βάζουν "την είδηση" ή οι άσχετοι που αναπαράγουν αυτές τις γελοίες φήμες. Υπάρχουν και αυτοί που απλά κοροϊδεύουν το λαό - και οι οποίοι ονομάζονται πολιτικοί.
Πιο παλιά έβαζαν το φόβο του θεού μέσα στο λόγο τους, πριν από δύο χρόνια το "λεφτά υπάρχουν", τώρα ότι άλλη γελοιότητα τους κατέβει στο κεφάλι...
.
Προσωπικα το ολο θεμα των αεροψεκασμων ειναι αρκετα πολυπλοκο,
δηλαδη πιστευω οτι πρεπει να γινονται ψεκασμοι στην ατμοσφαιρα με σκοπο την μεταβολη και το control του κλιματος. Εξαλου ο ελεγχος του καιρου ειναι ενα πολυ ισχυρο οπλο για τις μεγαλες δυναμεις και κυβερνησεις, δηλαδη δεν χρειαζεται ισως να κανεις καν πολεμο αν μπορεις να χαλιναγωγησεις τον καιρο, αλλα αυτο ειναι μια μεγαλη ιστορια.
Στο θεμα μας λοιπον, ναι πιστευω οτι γινονται ψεκασμοι σαν μια προσπαθεια να πειραματιστουν με τον καιρο, δηλαδη μπορουν να προκαλεσουν μια βροχη φορτιζοντας τα συννεφα? μπορουν να διαλυσουν τα συννεφα με αλλο τροπο και αλλα πολλα? αυτο πιστευω οτι ισως γινεται.
Τωρα το αν ψεκαζουν για mind control , αυτο δεν ξερω και θελω να πιστευω οτι ειναι μια θεωρια και μονο.
Η αληθεια ειναι ομως οτι την τελευταια βδομαδα ειδικα τις μερες που εχει μια μουντη συννεφια εδω στην Αθηνα, οχι μονο εγω αλλα και οι περισσοτεροι γνωστοι μου ειμαστε ολοι καπως, κουρασμενοι, δεν μπορουμε να παρουμε τα ποδια μας, down διαθεση, αλλα και παλι μπορει να φταιει το γενικο θεμα με την κατασταση στην Ελλαδα αλλα και παλι δεν μπορω να μην κανω τον συνειρμο με το θεμα....
Πιστευω οτι η αληθεια ειναι καπου στην μεση, οτι κατι γινεται σαν ενα πειραμα , αλλα δεν νομιζω οτι προσπαθουν να ελεγξουν ετσι την σκεψη μας.
Αυτην (την σκεψη) προσπαθουν πολλα χρονια να την ελεγξουν μεσω τηλεορασης, κινηματογραφου κτλ, και σε πολλες περιπτωσεις σε παρα πολλες θα ελεγα το εχουν πετυχει....
Donnie_Darko
25-05-12, 21:37
Το θέμα δεν είναι τι πιστεύει κανείς αλλά τι πράγματα συμβαίνει. Αφού υποτίθεται ότι γίνετε μπροστά στα μάτια μας, γιατί υπάρχει έλλειψη στοιχειών για να στηρίξουν αυτή την άποψη, των αεροψεκασμών ;
...από πολιτικό φορέα που εξασφάλισε τελικά το 10% της ψήφου του ελληνικού λαού. :rolleyes:
Είναι γνωστή η τακτική του αρχηγού αυτου του "πολιτικού φορέα" (όπως λέμε φορέας του AIDS). Ό,τι συνομοσία υπάρχει γραμμένη στο internet από κάθε τρελαμένο, βγαίνει και την υποστηρίζει ως δεδομένο! Ανεγκέφαλοι Έλληνες νομίζω λέγεται το κόμμα.
Είναι γνωστή η τακτική του αρχηγού αυτου του "πολιτικού φορέα" (όπως λέμε φορέας του AIDS). Ό,τι συνομοσία υπάρχει γραμμένη στο internet από κάθε τρελαμένο, βγαίνει και την υποστηρίζει ως δεδομένο! Ανεγκέφαλοι Έλληνες νομίζω λέγεται το κόμμα.
Ι think ότι υπάρχει και video με τίτλο ... against new world order ...
Arga_Star-clad
28-05-12, 21:43
Να μεταφέρω σύντομα μία σκέψη εδώ...
Αφού πρώτα σας διηγηθώ κι ένα μικρό περιστατικό : έπινα καφέ σε μια καφετέρια στην Γλυφάδα μια-δυο μέρες πριν τις εκλογές, και παραδίπλα υπήρχε μια παρέα που συζητούσε μεταξύ άλλων και για την πολιτική κατάσταση, τα κόμματα κτλ.
Ξαφνικά, ο ένας έδειξε προς τον ουρανό (φαινόταν στο βάθος από το σημείο που καθόμασταν), επισημαίνοντας τα chemtrails που διακρίνονταν καθαρά και με χαρακτηριστικό τρόπο.
Μέχρι εκείνη την στιγμή ούτε εγώ, ούτε εκείνοι τα είχαμε προσέξει. Όμως τότε κοίταξα κι εγώ, και όντως είχε δίκιο, ήταν πολύ εμφανή, χαρακτηριστικά chemtrails (νομίζω πως έχω ακούσει ότι συνηθίζονται κιόλας στον ουρανό της Γλυφάδας, ειδικά προς την παραλία).
''Κοιτάξτε, πάλι μας ψέκασαν'', είπε λοιπόν αυτός που έδειξε προς το μέρος τους. Ο δεύτερος της παρέας γέλασε κορο'ι'δευτικά, ενώ ο τρίτος συμφώνησε : ''Όχι... Ναι, γίνεται... Δεν είναι συνομωσιολογία, μας ψεκάζουν όντως...'', είπε.
Αυτό είναι μια απλή αναφορά τρίτων προσώπων, που είχαν ακούσει κάτι για τα chemtrails και πίστευαν σε αυτά. Και πίστευαν αυτό που πιο ευρέως κυκλοφορεί ότι έτσι ''ψεκάζουν τον κόσμο'', για να τον έχουν πιο πειθήνιο, πιο ''κοιμισμένο'' κτλ.
Ο προβληματισμός που θέλω να θέσω ως προς αυτό είναι ο εξής : Δεχόμαστε το φαινόμενο. Δεχόμαστε ότι συμβαίνει, ότι δλδ ''άγνωστης προέλευσης'' αεροπλάνα ''ψεκάζουν'' την ατμόσφαιρα με ''άγνωστα στοιχεία'' για κάποιον ειδικό, αλλά μυστικό, σκοπό. Το όλο φαινόμενο συμβαίνει χωρίς να επιβεβαιώνεται επίσημα από κάποια επίσημη πηγή, και γι' αυτό η όλη συνομωσιολογία και το παράξενο γύρω από αυτό.
Από κει και πέρα, ποιός είναι αυτός που μας λέει ότι τα chemtrails γίνονται για να.. ''ψεκάσουν τον κόσμο'' ; Και έτσι να τον κρατούν υπό έλεγχο ; Πώς προέκυψε αυτή η ιδέα ;
Δεν είναι όντως μια ιδέα εύκολα γελιοιοποιήσιμη και εύκολα ψυχολογικο-συνομωσιο-παρανο'ι'κή (''Μας ψεκάζουν!'') ;
Είναι εντυπωσιακό ότι τα chemtrails παραμένουν ένα μεγάλο μυστήριο, ενώ είναι κάτι πολύ εμφανές, εκεί ψηλά, όπου ο καθένας μπορεί να το δει.
Όμως, όλοι πλέον φαίνεται να πιστεύουν ότι ''Μας ψεκάζουν!'' και ότι αυτό είναι το θέμα εδώ, πίσω από αυτήν την μυστήρια δραστηριότητα, ότι ''Μας ψεκάζουν!''.
Και τα ερωτήματα και η αντιπαράθεση τίθενται σε αυτή την βάση, ''Ποιοί μας ψεκάζουν!'' ; ''Τί μας ψεκάζουν!'' ; Γιατί ''Μας ψεκάζουν!'' ;
Δεν λέω ότι αποκλείεται να είναι και έτσι, αλλά.. δεν ξέρω αν έγινε κατανοητό τί θέλω να πω...
Συνηθίζω να λέω ότι μετά την έλευση του Αντιχρίστου, την έλευση των Ελλανίων, την έλευση του Nibiru ... έρχεται η έλευση του Διαδικτύου. Του πιο επικύνδηνου μέσου μεταφοράς πληρφοριών από την πηγή ... στην κατανάλωση.
Δεν νομίζω ότι μας "ψεκάζουν". Γενικότερα, μπορεί να είναι δελεαστικές και γοητευτικές (ενίοτε) οι συνωμοσιολογικές ανησυχίες, αλλά αν ξεσπάσει μία τέτοια συνωμοσιολογία και την δεχόμαστε, δίχως να προστατεύσουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας, τότε τα παραδείγματα της Γλυφάδας θα είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Και το λυπηρό είναι ότι όντως είναι παγκόσμιο φαινόμενο τούτο. Νομίζω ότι μας βολεύει πολύ. Μας βολεύει πάρα πολύ. Να βλέπουμε τον κόσμο τούτο να πηγαίνει κατά διαόλου και να ρίχνουμε ευθύνες αλλού. Να βλέπουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας να κάνει επαναλαμβανόμενα λάθη και να θέλουμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας, βάζοντας "μπροστάρη" μία συνωμοσία που μας βολεύει. Γιατί; Γιατί είναι συνωμοσία. Τέλος. Δεν υπάρχει το ύστερα, γιατί δε μπορείς να αναλύσεις περαιτέρω μία συνωμοσία.
Κρύβεσαι πίσω από ένα από "μας ψεκάζουν" και έχεις -αυτόματα- απαντήσει σε όλα, όπως στο γιατί ο κόσμος κοιμάται, γιατί ο κόσμος είναι αποχαυνομένος, γιατί ο κόσμος είναι αναίσθητος, γιατί βρέχει όλο το χρόνο, γιατί δε μεγαλώνουν οι ντομάτες, γιατί έχουμε ακυβερνησία, γιατί συνεχίζουμε να βλέπουμε την Μενεγάκη, γιατί το εισόδημά μας μειώνεται και άλλα τέτοια, που αν συνέχιζε κανείς θα έπρεπε να αφιερώσει 2 χρόνια από τη ζωή του γράφοντας. Και είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο να κάθεσαι σε μία γωνία και να βλέπεις ότι όντως μας "ψεκάζουν", αλλά όχι με τα αεροπλάνα. Με κάτι συστατικά που μέσω της TV και του NET πολτοποιούν στην ουσία το μυαλό, ρίχνοντας με "απτά παραδείγματα και ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ" ότι τελικά για όλα φταίει το άτιμο το αεροπλάνο από ψηλά.
Και να επανέρθω στην πρώτη μου παράγραφο, το Διαδίκτυο (κι εμείς αυτό κάνουμε τώρα) είναι το υπέρτατο μέσο για να πολτοποιηθεί περισσότερο το μυαλό κάποιου και να πει ότι τον "ψεκάζουν" επειδή αυτός δεν βρίσκει δουλειά. Όντως τον "ψεκάζουν", αλλά το να λέει ότι τον "ψεκάζουν" σημαίνει ότι το "ψέκασμα" έκανε πολύ καλή (σχεδόν άριστη) δουλειά!
σε μια καφετέρια στην Γλυφάδα
http://1.bp.blogspot.com/-rPJREKLoirI/T5kyXo-Ae3I/AAAAAAAAFsg/qOcsW2ip_Ww/s1600/tromaktiko1.jpg
Arga_Star-clad
01-06-12, 20:56
Σωστά τα λες.
Για το χιουμοριστικό.. Είναι η περιοχή όπου μένω, οπότε αναγκαστικά θα πιω έναν καφέ και εκεί :D
Πάντως, κινούμενος στην Γλυφάδα μπορώ να διαβεβαιώσω ότι, όντως, για αρκετούς Λεφτά Υπάρχουν...
Πρώτον ρωτάνε συνέχεια - τους έχουν μουρλάνει τους ανθρώπους του ΓΕΑ
Δεύτερον, δεν είναι λογικά να απαντάει το ΓΕΑ σε γελοίες ερωτήσεις - για αυτό και δεν απαντούσαν μέχρι στιγμής...
Απλά οι ανεγκέφαλοι ερωτώντες είναι πλέον πάρα πολλοί και έπρεπε να βγει μία ανακοίνωση - απάντηση...
Ρε παιδιά ακόμη και η Τσιμτσιλή στο Τουίτερ το έπαιζε Πουαρό με τα Chemtrails.. Αν ήμουν εγώ στο ΓΕΑ θα τους έλεγα όλους να κοιτάνε τη δουλειά τους και να μας αφήσουν ήσυχους γιατί μας έπρηξαν!!!
Ρε παιδιά ακόμη και η Τσιμτσιλή στο Τουίτερ το έπαιζε Πουαρό με τα Chemtrails..
Εντάξει, και η Άντζελα Δημητρίου μπορεί να έχει ασχοληθεί με το ζήτημα των ufo κάποτε. Είναι όμως αυτό παράγοντας που αναιρεί -ολοκληρωτικά ή εν μέρει- τις διάφορες θεωρίες γύρω από το θέμα των ufo;
Εντάξει, και η Άντζελα Δημητρίου μπορεί να έχει ασχοληθεί με το ζήτημα των ufo κάποτε. Είναι όμως αυτό παράγοντας που αναιρεί -ολοκληρωτικά ή εν μέρει- τις διάφορες θεωρίες γύρω από το θέμα των ufo;
Ναι! (Έχω χόμπι να απαντάω ρητορικά ερωτήματα)
Έχει υπάρξει ποτέ επισημη τοποθετηση απο αξιωματουχο κυβερνησης που να επιβεβαιώνει τους ψεκασμούς? Πέρα από την συνομωσιολογία υπάρχει κάτι παραπάνω?
MichalisCorsa
18-08-12, 20:50
Καλησπέρα, αν και δεν γραφω συχνα διαβάζω συνέχεια το forum.
Σε οτι αφορά του υποτιθεμενους αεροψεκασμούς. Έχοντας δυο γνωστούς μου, οι οποιοι εγάζονται ως μηχανικοι σε εταιρείες αεροπλοϊας, κάθε φορά που έχει αναφερθει το θέμα κάνουν ένα πράγμα......λύνονται στα γέλια κάνοντας την κλασσική παλινδρομική χειρονομία. Ακροφύσια ή οτιδηποτε άλλο περιτεχνο σε αεροσκάφος των γραμμων δεν υπάρχει. Και μου φαίνεται λογικο. Τοσοι μηχανικοί αεροσκαφών στον κόσμο δεν θα είχαν βγεί κάποιοι με φωτογραφίες να δείξουν και να μας πουν ορίστε τα τεκμηρια κύριοι...
Εχοντας κάνει ταξίδια με αεροσκάφος αρκετές φορές έχει τύχει να δω "chemtrail" την ώρα που δημιουργείται στο ακροφύσιο του κινητήρα. Εχω κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις φυσικής και μηχανολογίας και μπορώ να καταλάβω αυτό που βλέπω. Δεν είδα ποτέ τίποτα το περίεργο. Θερμά καυσαέρια και παγωμένος άερας με μπολική υγρασία είναι τα συστατικά του φαινομένου...
beetlejuice
20-10-12, 16:45
Να σημειωθεί ότι η γεωμηχανική είναι η επιστήμη που κατά τον χημικό κ. Νίκο Κατσαρό (http://www.metafysiko.gr/?p=5446)ευθύνεται εν πολλοίς για τους χημικούς αεροψεκασμούς στην ατμόσφαιρα του πλανήτη.
http://static.doldigital.net/webstatic/EDDF3223D048B294EED4870293707BE2.jpg
Δύο διεθνείς συμφωνίες που απαγορεύουν τα πειράματα γεωμηχανικής πιθανότατα παραβιάστηκαν από μια καναδική εταιρεία, η οποία παραδέχεται ότι έριξε δεκάδες τόνους σιδήρου στον Ειρηνικό Ωκεανό δυτικά του Καναδά, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τους πληθυσμούς του φυτοπλαγκτού και των ψαριών της περιοχής.
Η γεωμηχανική, δηλαδή η εσκεμμένη παρέμβαση σε φυσικές διαδικασίες, με σκοπό τη μεταβολή των περιβαλλοντικών συνθηκών στη Γη, προτείνεται από ορισμένους επιστήμονες ως όπλο για τον μετριασμό του φαινομένου του θερμοκηπίου.
Μια από τις προτεινόμενες μεθόδους γεωμηχανικής είναι η λεγόμενη «λίπανση των ωκεανών», στην οποία χύνονται στη θάλασσα μεγάλες ποσότητες σιδήρου ή άλλων στοιχείων που χρειάζεται το φυτοπλαγκτό για την ανάπτυξή του. Με τη σειρά του, το φυτοπλαγκτό απορροφά διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα, πεθαίνει και τελικά βυθίζεται, παρασύροντας μαζί του και τον πλεονάζοντα άνθρακα.
Η εταιρεία Haida Salmon Restoration Corporation παραδέχεται ότι πραγματοποίησε ένα τέτοιο πείραμα τον περασμένο Ιούλιο. Περίπου 100 τόνοι θεϊκού σιδήρου χύθηκαν στον ωκεανό. Σύμφωνα με την εταιρεία, η λίπανση οδήγησε σε εκρηκτική αύξηση του φυτοπλαγκτού σε μια έκταση 10.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων.
Επισήμως, στόχος του πειράματος δεν ήταν η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, αλλά η αύξηση των πληθυσμών σολομού και άλλων ψαριών που τρέφονται με φυτοπλαγκτό.
Όποιος κι αν ήταν ο λόγος, το πείραμα προκαλεί αντιδράσεις. «Θα έπρεπε να έχει γίνει από μια ομάδα ουδέτερων επιστημόνων» λέει ο Βίκτορ Σμέτατσεκ, ερευνητής του Ινστιτούτου «Άλφρεντ Βέγκενερ» της Γερμανίας, ο οποίος είχε πραγματοποιήσει ένα μικρότερο πείραμα λίπανσης του ωκεανού το 2009.
Επιπλέον, η καναδική κυβέρνηση διαψεύδει τον ισχυρισμό της εταιρείας ότι είχε λάβει άδεια για το πείραμα. Εκπρόσωπος του καναδικού υπουργείο Περιβάλλοντος δήλωσε μάλιστα στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η εταιρεία είχε ενημερωθεί πως το πείραμα παραβιάζει την περιβαλλοντική νομοθεσία του Καναδά.
Ακόμα, το πείραμα πιθανότατα παραβιάζει τα δύο διεθνή μορατόριουμ στη λίπανση των ωκεανών, τη Συνθήκη για τη Βιολογική Ποικιλότητα του ΟΗΕ και τη Συνθήκη του Λονδίνου.
Επιστημονικός σύμβουλος της Haida Salmon Restoration Corporation είναι μάλιστα ο Καναδός επιχειρηματίας Ρας Τζορτζ, ο οποίος είχε επιχειρήσει να υλοποιήσει ένα παρόμοιο πρόγραμμα κοντά στο αρχιπέλαγος των Γκαλάπαγκος το 2007. Το πείραμα είχε προκαλέσει τότε αντιδράσεις και έπαιξε ρόλο στην επιβολή μορατόριουμ από τον ΟΗΕ.
Έρευνα για το νέο πείραμα πραγματοποιείται τώρα με εντολή του καναδικού υπουργείου Περιβάλλοντος.
Πηγή: in.gr
SWEDISH POLITICIAN SPEAKS ON CHEMTRAILS (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AykLfHtM_3M)
ParaNormality
07-12-12, 22:54
Προσωπικά θεωρώ, το λιγότερο, αστείο να ανησυχεί κάποιος ό,τι θέλουν να τον αφανίσουν/μολύνουν/χαζέψουν, ψεκάζοντάς τον.
Τη στιγμή που καπνίζει 3 πακέτα την ημέρα, τρώει όλα τα ορμονούχα κρέατα του κόσμου τα οποία είναι φουλ στα αντιβιοτικά, δίπλα του ο τόπος είναι ασφυκτικά γεμάτος από κεραίες κινητής τηλεφωνίας
(προκαλούν καρκίνο του εγκεφάλου, δρουν κατασταλτικά στο ανοσοποιητικό σύστημα και αποτελούν μια μορφή ενεργειακής μόλυνσης του αέρα κτλ),
φρούτα και λαχανικά είναι γεμάτα φυτοφάρμακα, ο αέρας μες το καυσαέριο, το νερό που πίνει γεμάτο χλώριο κ.α. , ο υδροφόρος ορίζοντας γενικότερα πάει κατά διαόλου....
A! και να μην ξεχάσω, το καλοκαιράκι κάνει και το μπανάκι του δίπλα στην (με το συμπάθειο)κουράδα της καφετέριας, που θα πρέπει απαραιτήτως να υπάρχει ώστε να πιεί τον φρεντοτσίνο-καπουτσίνο-μοκατσίνο-σκατουτσίνο του.
Κι αυτός...ανησυχεί, για κάποιους υποτιθέμενους αεροψεκασμούς.
Και αν ήθελαν να το κάνουν αυτό δεν θα μπορούσαν απλά π.χ. να μολύνουν το νερό, ήσυχα κι ωραία, αντί να κάνουν τόση φασαρία ;
Κι αυτοί που ψεκάζουν, δεν έχουν οικογένεια; Δεν έχουν συγγενείς; Οι ίδιοι τι κάνουν, δεν αναπνέουν ή μήπως κυκλοφορούν με μάσκα οξυγόνου;
Χαιρετω σας φιλοι
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YdxP-EVMwe8
Μαλλον εχουμε κουτιαθει τελειως ....!!!!
Δεν υπαρχει αμφιβιλια οτι γινονται αεροψεκασμοι ...
Στην πραγματικά ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ συνέντευξη αναφέρονται γεγονότα γιααεροψεκασμούς στον παρελθόν όπως την περίοδο του πυρηνικού ατυχήματος στο Τσερνομπίλ το 1986 προκάλεσαν βροχή ώστε το ραδιενεργό νέφος να πέσει στη γη και να μη φτάσει μέχρι τη Μόσχα.
Γίνεται αναφορά στο σύστημα HAARP για τη λειτουργία του καθώς και τη χρήση του σε πιθανές στρατιωτικές εμπλοκές με τη Βόρεια Κορέα ή το Ιράν.
Η Ελλάδα και η Κύπρος στο συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών για την βιοποικιλότητα στην Ιαπωνία το 2010 υπέγραψαν...
Ανάμεσα σε 130 χώρες, αναστολή (για πέντε χρόνια, μέχρι το 2015 δηλαδή) των πειραμάτων για τη μεταβολή του κλίματος που σημαίνει ότι η γεωμηχανική είναι επίσημα αναγνωρισμένη! Τώρα κυβέρνηση και μετεωρολόγοι κάνουν τον "κινέζο" όταν μιλάμε για τροποποίηση του καιρού.
Βέβαια αν όλα αυτά που βλέπουμε γίνονται την περίοδο της αναστολής, φανταστείτε τι έχει να γίνει μετά!
Ο Νίκος Κατσαρός απαντά και στο ερώτημα που τίθεται από πολλούς αμφισβητίες των αεροψεκασμών δηλαδή στο ότι αυτοί που διατάσσουν ή εκτελούν τους αεροψεκασμούς ζουν στο ίδιο περιβάλλον και άρα εκτίθενται κι αυτοί στις ίδιες επιπτώσεις. Ακούστε την απάντηση του.
Ο Νίκος Κατσαρός είναι ένας διακεκριμένος Έλληνας επιστήμονας, επιστημονικός συνεργάτης στον «Δημόκριτο», π. Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, π. Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας και π. Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και τη συνέντευξη την παραχώρησε στο deletemoney.blogspot.gr
Δειτε τι λεει ο Νικος Κατσαρος διακεκριμενος επιστημονας και επιστημονικος συνεργατης στον Δημοκριτο..
Χαιρετω σας φιλοι
21/52013 ΤΡΙΚΑΛΑ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hk5UyZv7qSY
Μάλλον έχουν δίκιο δεν μας ψεκάζουν.Μήπως μπορούν να μας εξηγήσουν όμως τι κάνουν τόσα αεροπλάνα στον ουρανό; Δεν κινδυνεύουν να τρακάρουν μεταξύ τους oι άνθρωποι;
Kαι αφού δεν μας ψεκάζουν γιατί δεν κρατάνε μια σταθερή πορεία και κάνουν βόλτες μπροστά πίσω αριστερά δεξιά; Tον δρόμο χάσανε;
Χαιρετω σας φιλοι
Ο κοσμος του εχει τουμπανο και αυτοι καμαρι.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/2013/05/blog-post_4003.html
Χαιρετω σας φιλοι
Πατρα 25/52013 ..
Απίστευτες εικόνες πάνω από την Πάτρα! Το αποτέλεσμα μετά τους αεροψεκασμούς των τελευταίων ημερών
Πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι ζουν ή βρίσκονται στην Αθήνα και την Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, τη Λάρισα, την Πάτρα, το Ηράκλειο της Κρήτης και σε άλλες πόλεις και περιοχές της Ελλάδος, παρατηρούν - ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό - αυτό το φαινόμενο.
Τις αφήνουν, ορισμένα αεροπλάνα και δεν εξαφανίζονται σε μερικά λεπτά, όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά διατηρούνται στον ουρανό για μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή επί ώρες, απλώνονται σιγά - σιγά και κάποιες φορές σχηματίζουν ένα εκτεταμένο ουράνιο «πέπλο».
Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο, τη γειτονική Ιταλία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και σχεδόν σε κάθε χώρα του ΝΑΤΟ. Είναι ένα φαινόμενο που άρχισε να παρατηρείται όλο και πιο έντονα τα τελευταία δέκα χρόνια και προκαλεί όχι μόνο πολλές συζητήσεις και εικασίες αλλά και μεγάλη ανησυχία, καθώς επαναλαμβάνεται με μεγάλη συχνότητα...
Γι’ αυτές τις παράξενες «ουρές», που παραμένουν στον ουρανό για μεγάλο χρονικό διάστημα, λέγονται πολλά και διάφορα, ενώ κυρίως υποστηρίζεται ότι «κάποιοι μας ψεκάζουν ανηλεώς και με συγκεκριμένους στόχους»
Αυτές τις απίστευτες εικόνες αντίκρισαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της Πάτρας! Αφιερωμένες στους απανταχού συνομωσιολόγους.
http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/2013/05/blog-post_2353.html
Τα σχολια δικα σας!!!!!!!
Old Guard Grenadier
26-05-13, 15:20
Εμένα πάντως για σύννεφα μου μοιάζουν
http://m.youtube.com/#/watch?v=QC6lSeam2S4&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DQC6lSeam2S4
beetlejuice
13-10-13, 10:27
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/article2452553.ece/BINARY/w660/maspsekazoun.jpg
Τελικά "μας ψεκάζουν" με χημικά αέρια; Το φαινόμενο της "λευκής ουράς" είναι μια θεωρία συνωμοσίας, ή πραγματικότητα;
Η Metron Analysis διενήργησε δημοσκόπηση σχετικά με τους αεροψεκασμούς που αποτελεί πλέον μία βασικότατη εμμονή των Ελλήνων και δίνει απαντήσεις για ένα ζήτημα που έχει τεθεί ακόμα και στη Βουλή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην τελευταία πρόθεση ψήφου του Σεπτεμβρίου της Metron Analysis, που δημοσίευσε το "Έθνος της Κυριακής", στη σχετική ερώτηση περί αεροψεκασμών, το 33,3% των ερωτώμενων συμφωνεί με το ότι γίνονται ρίψεις χημικών, το 58,4% διαφωνεί και το 9% δεν ξέρει/δεν απαντά.
"Ψεκασμένοι" οι τρεις στους δέκα
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/article2452552.ece/BINARY/w660/IMAG1647.jpg
Τι ψηφίζουν αυτοί που πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν
Από το 33,3% όσων πιστεύουν στην εν λόγω θεωρία το 10,6% ψηφίζει ΝΔ, το 19,2% ΣΥΡΙΖΑ, το 1,9% ΠΑΣΟΚ, το 6,1% ΑΝΕΛ, το το 15,3% ΧΑ, το 2,1% ΔΗΜΑΡ, το 3,9% ΚΚΕ, το 2,8% Οικολόγους Πράσινους, το 2,5% Άλλο, το 28,4% άκυρο/λευκό/κανένα, ενώ το 7,2% είναι αναποφάσιστοι.
Κοινώς, τα μεγαλύτερα ποσοστά θετικής γνώμης απέναντι στα χημικά που θεωρητικά πέφτουν στο κεφάλι μας, έχουν ψηφοφόροι των ΑΝ.ΕΛ. και της Χρυσής Αυγής.
Οι τελευταίοι φαίνεται να είναι πιο κοντά από όλους στη θεωρία των "chemtrails", όπως είναι γνωστοί οι αεροψεκασμοί αυτού του τύπου σε παγκόσμια βάση.
Οι γυναίκες, όπως αποδεικνύει η σχετική έρευνα, φαίνεται ότι είναι αυτές που αποδέχονται περισσότερο τη θεωρία συνωμοσίας περί ψεκασμού, αφού το 39% εξ αυτών δηλώνει ξεκάθαρα ότι συμφωνεί πως μας ψεκάζουν με αέρια.
Η συγκεκριμένη θεωρία είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής στις νεαρές ηλικίες (18-24), στους αγρότες και στους εργάτες καθώς και σε άτομα κατώτερης και μέσης εκπαίδευσης.
Δημογραφική ανάλυση
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/article2452567.ece/BINARY/w660/analysh.jpg
Για το θέμα αυτό δημιουργήθηκε μάλιστα και ειδική ομάδα δράσης, που θεωρεί ότι με τη ρίψη των "chemtrails" συντελείται γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας.
Οι διαδηλώσεις τους και οι ποικίλες δράσεις τους ανάγκασαν σε παρέμβαση το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση το Μάιο του 2012, ξεκαθαρίζοντας πως "καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από το ελληνικό έδαφος".
Πηγή: news247.gr
Απο το 1998 που τα πρωτοπαρατηρησα στην Αθηνα, διαπιστωνω οτι τα δεν είναι ορατα το καλοκαίρι. Για να γίνουν ορατα πρέπει ναχει ψυχρα ρεύματα αέρα εκεί που εμφανίζονται.
Κι απ'οσο κατέληξα πιστεύω οτι είναι αποτέλεσμα κάποιων χημικών προσμίξεων στα καύσιμα των αεροσκαφων. Όλα τα αεροπλάνα δεν καίνε την ίδια κηροζίνη. Κάποιο απο αυτά τα χημικά αυτων των καυσαερίων προκαλεί περισσότερο σταθερη συσσωρευση υδρατμων απ' ότι κάποια άλλα είδη καυσαερίων ,είτε λόγω ηλεκτρικου φορτίου, είτε λόγω χημικής δρασης.
Ο λόγος όμως που γραφω το μύνημα δεν είναι να κάνω άλλη μία τοποθέτηση ανάμεσα στις πολλές που έγιναν στο παρόν νήμα, αλλά είναι για να πω οτι μπορούμε να βγάλουμε και κάποιο κέρδος απο τη ζημία.
Οι ψεκασμοί ιδίως αυτοί που είναι με διασταυρούμενες γραμμές είναι ένας πολύ καλός τρόπος να γίνουν ορατα τα αέρια ρεύματα, έχει εντυπωσιακές αποτυπώσεις των ανοδικών ρευμάτων, κι όπως μετατοπίζεται η ψιλη νέφωση των γραμμων φαίνεται και η αδράνεια την ατμόσφαιρας σε σχέση με την κίνηση της γης. Πραγματα που αλλιώς δεν μπορούμε να δούμε εύκολα.
Χρησιμοποιώντας και κατάλληλα γυαλιά μπορούμε να δούμε και την χρωματική ανάλυση των αντανακλάσεων του ηλιακού φωτός .Είναι συνήθως ίδια με των κανονικών νεφων.
Αυτα βέβαια για όσους αρέσει να παρατηρούν τη γη, και τα φαινόμενά της.
---------------------------------
http://www.geoengineeringwatch.org/
http://www.theguardian.com/environment/geoengineering
http://www.ustream.tv/recorded/29293171
:D
Brain games!
20-10-13, 19:29
Έχουν ακουστεί πάρα πολλά σχετικά με το θέμα των chemtrails και ότι κάτι μπορεί να "ρίχνουν" από τα στρατιωτικά αεροπλάνα!Το εκπληκτικό με τον μύθο των χημικών ουρών είναι ότι εμφανίζει ένα σωρό διαφορετικά σενάρια,έτσι ώστε να μην ξέρεις πιά τι ισχύει και τι δεν ισχύει...
Τι θέλω να πω;Αυτό που εννοώ είναι ότι άλλοι πιστεύουν ότι τα αεροπλάνα μας ψεκάζουν(πχ με βάριο)ούτως ώστε να επιρεάζεται το νευρικό μας σύστημα και να μην μπορούμε να σκεφτούμε ή να έχουμε απώλλεια μνήμης κλπ κλπ!
Άλλοι πάλι υιοθετούν την άποψη ότι δεν ψεκάζουν εμάς τους ίδιους αλλά τα ζώα(αγελάδες,πτηνά)ούτως να τα μολύνουν και ενισχύουν αυτήν τους την άποψη με το "επιχείρημα" ότι απο τότε που άρχισαν να παρατηρούνται χημικές ουρές,άρχισαν να βγαίνουν στην φόρα και όλες οι γρίπες των ζώων(γρίπη των πουλερικών,γρίπη των χοίρων,τρελές αγελάδες)!Τέλος,άλλοι λένε ότι οι χημικές ουρές είναι ένα σχέδιο ελένγχου του παγκόσμιου κλίματος,σε συνδιασμό με τον όπλο HAARP και υποστηρίζουν ότι έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε διάφορα γεγονότα(πχ στο παλιρροικό κύμα της Ινδονησίας ή στον "τεχνητό" σεισμό της Ιαπωνίας) και λοιπά σενάρια συνομοσιολογίας!
Δυστυχώς,κανένας δεν μπορεί να αποδείξει ότι υπάρχουν χημικές ουρές αλλά μπορούμε κάλλιστα να υποστηρίξουμε ότι είναι απλώς συμπηκνωμένοι υδρατμοί(λόγο του κρύου που υπάρχει στα τεράστια ύψη που πετάνε τα αεροπλάνα),οι οποίοι σιγά σιγά αρχίζουν να χάνονται!Ναι μεν,έχουν υπάρξει πολύ άνθρωποι που ασχολήθηκαν με το εν λόγο θέμα αλλά κανένας δεν μπόρεσε να δώσει πειστικές απαντήσεις σχετικά με το αν μας ψεκάζουν(μόνο κάτι ασαφείς μέτρησεις σε λίμνες και πόσιμα νέρα στις οποίες βρέθηκαν υψηλά επίπεδα βαρίου και άλλων μετάλλων)!Και για του λόγου το αληθές,πάρ'τε αυτά τα κρίσιμα ερωτήματα:
1)Αφού υποτίθεται ότι κάποιοι μας ψεκάζουν γιατί βλέπουμε τους "ισχυρισμούς" να αναπνέουν άφοβα τον αέρα που και εμείς αναπνέουμε;Αφού υποτίθεται πως έχει χημικά...Γιατί ας πούμε και οι Ροκφέλερ(που υποτίθεται χρηματοδοτούν κάτι τέτοια σχέδια καταστροφολογίας)δεν φοράνε μάσκες οξυγόνου ή κάτι τέτοιο για να προφυλαχθούν;Εκτός αν θέλουν να μολυνθούν και αυτοί...
2)Πως είναι δυνατόν με τόσους ελέγχους που γίνονται στα αεροδρόμια και με τόσους εργαζόμενους που υπάρχουν εκεί να έτυχε ένας ποτέ να ανακαλύψει τα όσα συμβαίνουν;Εκτός,αν τελικά και οι πιλότοι,οι ελεκτές κλπ κλπ είναι στο κόλπο...
3)Τα αεροπλάνα υποτίθεται ότι πετάνε σε τεράστιο ύψος,τουλάχιστον 10.000 ποδιών!Αν πράγματι ψέκαζαν μέταλλα τότε αυτά θα σκορπίζονταν στην ατμόσφαιρα και θα αραίωναν τόσο πολύ που στο έδαφος θα έφταναν σε αμοιληταίες ποσότητες!
Η θεωρία των ψεκασμών ναι μεν,έχει ενδιαφέρον σαν θέμα και πράγματι έχει δημιουργήσει ερωτήματα σε χιλιάδες ανθρώπους(ίσως περισσότερο απο κάθε άλλη συνομωσία)αλλά δυστυχώς δεν είναι πληρής!Αφήνει πάρα πολλά κενά σαν θεωρία και δεν είναι καν σταθερή(είπαμε ήδη πως άλλοι λεν πως ψεκάζουν εμάς,άλλοι τα ζώα κλπ),οπότε προς το παρόν παραμένει η θεωρία των συμπηκνωμένων υδρατμών,μέχρις ότου κάποιος να μπορέσει να δώσει χειροπιαστές αποδείξεις για το θέμα και να απαντήσει στα επίκαιρα ερωτήματα!
panosfromlydian
21-10-13, 06:30
Οι χημικες ουρες ειναι πρακτικη αποπληθυσμοποιησης εφαρμοσμενη απο το 1949.
Γεννηθηκαμε στο Γ παγκοσμιο πολεμο.Το προσδοκιμο πλεον της ζωης μας μειωνεται πλεον με χημικες μεθοδος.
Καποιοι ισχυριζονται πως ο Hiv ηταν αποτελεσμα ριψης υψηλων ποσοτητων αλουμινιου μεσω των αεροπλανων.
Βλεποντας οι κατεχοντες τον κοσμο ποσο πολυς κοσμος πεθαινε απο τον Hiv
αρχισε να χορηγει ενα αντιδοτο-δηλητηριο ,που θα το βρεις οχι μονο στα chemtrails αλλα και σε καθε σπιτικο εμπορικο ειδιος(σαπουνια,λοσιον,αποσμητικα,σαμπουαν,αντιηλι ακα αφρος ξυρισματος κτλ) και λεγεται διοξειδιο του τιτανιου.Μπορεις να το βρεις και με ονομασιες edta.
Εσυ μπορεις να λες οτι οι ποσοτητες ειναι αμελητεες,αλλα να σου θυμισω τοι η πρακτικη αυτη εφαρμοζεται για χρονια,και τα βαρεα μεταλλα δυσκολα αποτοξινονωνται απο τον οργανισμο,παγιδευονται για χρονια=ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ.
Αν βρω το βιβλιο θα το ποσταρω,ειναι επισητμονικο στα αγγλικα και γραμμενο απο ενα ατομο που ηταν μεσα στο γιγνεσθαι των αποτροπαιων πειραματων του β παγκοσμιου πολεμου.
Μεχρι να μας πουν (ονόματα και διευθύνσεις) ποιός είναι αυτός ο αυτοψεκαζόμενος πολυεθνικός στρατός, υψηλά ειδικευμένων επιστημόνων (πιλότοι, χημικοί, μηχανικοί αεροσκαφών, κτλ,κτλ) πολύ μορφωμένων , αυτοψεκαζόμενων για δεκαετίες ομαδων αυτοκτονίας,
Μεχρι τότε, εγω πιστεύω τον φίλο , επι 15ετία μηχανικό αεροσκαφών σε μεγαλη αερ. βαση, οτι αυτά είναι υδρατμοί, και σημειώνω τον δικό του εφησυχασμό .
Ο νους χωράει καλλίτερα μια πιό μικρη συνωμοσία. Αυτη των αεροπορικών εταιριών, και των εταιριών πετρελαίων . Όλοι συζητούν για τις ουρές, και ελάχιστοι για την πραγματική μόλυνση με τις χιλιάδες πτήσεις στις περιοχές των μεγάλων αεροδρομίων. Όσο αναβαθμίζεται η υπόθεση των χημικών ιχνών, τόσο φαίνεται ανούσια η συζήτηση για την ηλεκτροχημική ρύπανση των αεροσκαφών.
------------------------------
Old Guard Grenadier
21-10-13, 17:20
Οι χημικες ουρες ειναι πρακτικη αποπληθυσμοποιησης εφαρμοσμενη απο το 1949.
Γεννηθηκαμε στο Γ παγκοσμιο πολεμο.Το προσδοκιμο πλεον της ζωης μας μειωνεται πλεον με χημικες μεθοδος.
Αν είναι, τότε δεν νομίζω πως είναι και πολύ επιτυχημένη αφού και ο παγκόσμιος πληθυσμός και το προσδόκιμο ζωής αυξάνονται σταθερά...
Καποιοι ισχυριζονται πως ο Hiv ηταν αποτελεσμα ριψης υψηλων ποσοτητων αλουμινιου μεσω των αεροπλανων.
αρχισε να χορηγει ενα αντιδοτο-δηλητηριο ,που θα το βρεις οχι μονο στα chemtrails αλλα και σε καθε σπιτικο εμπορικο ειδιος(σαπουνια,λοσιον,αποσμητικα,σαμπουαν,αντιηλι ακα αφρος ξυρισματος κτλ) και λεγεται διοξειδιο του τιτανιου.Μπορεις να το βρεις και με ονομασιες edta.
Ελπίζω μόνο να μην ενστερνίζεσαι αυτήν την άποψη.Διότι η δημιουργία ενός ιού από άτομα ενός μετάλλου(και αφού υπάρχει τόσο απλή θεραπεία γιατί παιδευόμαστε!?) είναι φθηνό σενάριο επιστημονικής φαντασίας... Πιο φθηνό και από ταινίες που δείχνουν κατσαρίδες σε μέγεθος πολυκατοικίας...
Ρε παιδιά, εδώ ίχνη αφήνουν όλων των ειδών τα αεροπλάνα. Τακτικές αερογραμμές, πολεμικά, ιδιωτικά τζετ. Δεν είναι μυστικές πτήσεις αυτές. Να εμφανιστεί ένα αεροπλάνο χωρίς σχέδιο πτήσης και να αμολάει τέτοια πάνω από το λεκανοπέδιο, ε αυτό είναι ύποπτο. Εδώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο :cool:
Εσένα ποια είναι η άποψή σου επ' αυτού;
panosfromlydian
21-10-13, 22:53
Αν είναι, τότε δεν νομίζω πως είναι και πολύ επιτυχημένη αφού και ο παγκόσμιος πληθυσμός και το προσδόκιμο ζωής αυξάνονται σταθερά...
Ελπίζω μόνο να μην ενστερνίζεσαι αυτήν την άποψη.Διότι η δημιουργία ενός ιού από άτομα ενός μετάλλου(και αφού υπάρχει τόσο απλή θεραπεία γιατί παιδευόμαστε!?) είναι φθηνό σενάριο επιστημονικής φαντασίας... Πιο φθηνό και από ταινίες που δείχνουν κατσαρίδες σε μέγεθος πολυκατοικίας...
Mαλλον σε αλλο κοσμος ζεις.Κοιτα λιγο γυρω σου.
Κοιτα ποσο προβληματα υγειας εχει ο συγχρονος ανθρωπος.
Τα βαρεα μεταλλα προκαλουν ανοσοκαταστολη.Αποστειρωνουν το ανοσοποιητικο σου απο τα ωφελιμα βακτηρια οποτε εισαι πλεον ανοιχτος σε μολυνσεις.
Δεν ξερω αν το γνωριζεις,αλλα σε δειγματα ψεκασμων εχουν βρεθει και βακτηρια και καποιοι κανουν ακομη λογο για νανοτεχνολογια.
Το διοξειδιο του τιτανιου προκαλει βλαβες στο θυροειδη.Λυση : σεληνιο και ιωδιο.Που και παλι για να βγαλεις ακρη στο συγκεκριμενο ζητημα θα πρπεει να ψαξεις φυσικες πηγες των ανφερομενων στοιχειων.
Το αιμα μπορει να χρησιμοποιησει ΜΟΝΟ τη σπιθα της ζωης που περιεχεται σοτ νερο ,τα φαγητα και τον αερα που αναπνεει.Οταν λεω σπιθα εννοων τις ουσιες που υποστηριζουν τη ζωη και ειναι ολες αεριες,ακομη και το νερο ειναι αεριες μαζες οξυγονου και υδρογονου σε υγρη μορφη.ΟΛη η ζωη προερχεται απο τον αερα και καταληγει εκει !!!
Αρα το υπολοπα πρεπει να αποτοξινωθουν κατευεθειαν αλλιως ειναι δηλητηρια.
Ετσι τα βαρεα μεταλλα μας εχουν κανει βλακες για τα καλα.Τα αναπνεουμε ,τα τρωμε,,τα πινουμε στο νερο μας.
Μονο οι υπερασπιστες αυτου του συστηματος μπορουν να απαρνηθουν το τελευταιο.
Και αν πιστευετε δεν εχει βαρεα μεταλλα καντε το εξης πειραμα...Παρτε λιγο ασπρο ιωδιο(ιωδιουχο καλιο) βαψτε λιγο ενα μικρο σημειο στο σωμα σας πχ λαιμο
και δειτε τη μεταλλικη γευση που θα βγει απο τα βαθη των πενυμονων προς το στομα.
Το χα κανα κατα λαθος για ενα σπυρακι και που να φανταστω που θα κατεληγε.
panosfromlydian
21-10-13, 22:59
Εσένα ποια είναι η άποψή σου επ' αυτού;
Εσενα δεν σου απανταω για δεν αξιζει :)
Το διοξείδιο του τιτανίου είναι υπεύθυνο για τον HIV, για βλάβες στον θυροειδή, με κομμάτια νανοτεχνολογίας και όλα αυτά έχουν να κάνουν με την αποπληθυσμό μέσω των ουρών των αεροσκαφών...
Θα 'ναι από τα βιβλία που ζητιανεύεις για πνεύματα και συνομωσίες!
panosfromlydian
21-10-13, 23:28
Το διοξείδιο του τιτανίου είναι υπεύθυνο για τον HIV, για βλάβες στον θυροειδή, με κομμάτια νανοτεχνολογίας και όλα αυτά έχουν να κάνουν με την αποπληθυσμό μέσω των ουρών των αεροσκαφών...
Θα 'ναι από τα βιβλία που ζητιανεύεις για πνεύματα και συνομωσίες!
Φιλε πραγματικα,στα πνευματα μπορει να το εχεις.
αλλα στα ζητηματα υγειας θα σου παρει πολυ περισσοτερο απο οσο νομιζεις.
Βαριεμαι να στα θεσω ολα σε ενα λογικο ειρμο ,γιατι το εχω κανει σε αλλα φορουμ.
Απλα πρεπει να καταλαβεις οτι εισαι πιο πολυ αυτο που αναπνεεις απο οτιδηποτε αλλο.
Η πραγματικοτητα ειναι οτι στα πρωτα σταδια ζωης τα οντα ηταν αναπνοιστες .Οπως και ο ανθρωπος.Ζουσε για χιλιαδες χρονια!!!!Αυτο το γνωριζουν οι κυβερνωντες και ολα τα βιβλια που το εχουν αποδειξει εχουν .διωχθει οι συγγραφεις τους.
Το σωμα αποτελειται απο κυτταρα,τα κυτταρα απο μορια,τα μορια απο ατομα απο ηλεκτρονια κτλ κτλ
Καμια απο τις παραπανω δομες δεν εχει αναγκη απο τροφη για να ζησει.
Η τροφη ειναι συνηθειο εξαιτιας του οποιου ο ανθρωπος ξεπεσε απο τα ανωτερα επιπεδα συνειδησης στα οποια βρισκοταν.Και η συμβολικοτητα του μηλου αυτη ακριβως τη σημασια εχει-το ξεπεσμο του ανθρωπου απο αναπνοιστη σε φρουτοφαγο.
Δεν ειναι δυνατον κατι να εχει αναγκη απο κατι αλλο για να επιβιωσει οταν το κατι αλλο δεν το αποτελει!!!!
Θα μπορουσες να πεις οτι η τροφη εχει τη σπιθα της ζωης που ειπα παρακατω.Ομως και παλι την ιδια σπιθα την εχουν τα ιχνοστοιχεια του αερα και η κοσμικη σκονη που περιεχεται σε αυτον.Ουτως η αλλως ολη η ζωη στη Γη ειναι ενα αποτελεσμα αερα και Ηλιου!!!
Το ξερουν αυτο οι κυβερνωντες και μολυνουν τον αερα οσο τιποτα αλλο.
Οι βλακες ομως θα σκοτωσουν τους ιδιους τους ευατους τους στην προσπαθεια να μας σκοτωσουν.
Θα σου ελεγα αν ηθελες να μελετησεις τα βιβλια του hilton hotema(ψευδωνυμο πρων μασονου).
Και να φανταστειτε οτι οι ανθρωποι αυτοι επιτρεπεται να κανουν οικογενεια, να διαιωνισουν το ειδος και, ακομα χειροτερο, να ψηφισουν.....
Απορει κανενας γιατι ειμαστε εδω που ειμαστε;
Μονο πενα του Valryle ή ο Mikeius του comedy lab μπορει να σχολιασει το φαινομενο οπως του πρεπει.
Σας αφηνω με μια προτροπη του δευτερου...
Στα τραινα!
panosfromlydian
22-10-13, 17:22
Και να φανταστειτε οτι οι ανθρωποι αυτοι επιτρεπεται να κανουν οικογενεια, να διαιωνισουν το ειδος και, ακομα χειροτερο, να ψηφισουν.....
Απορει κανενας γιατι ειμαστε εδω που ειμαστε;
Μονο πενα του Valryle ή ο Mikeius του comedy lab μπορει να σχολιασει το φαινομενο οπως του πρεπει.
Σας αφηνω με μια προτροπη του δευτερου...
Στα τραινα!
Απαντηση εδω!!!! http://www.scribd.com/doc/57359418/%CE%92%CE%AF%CE%BB%CF%87%CE%B5%CE%BB%CE%BC-%CE%A1%CE%AC%CE%B9%CF%87-%C2%AB%CE%86%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%AC%CE%BA%C E%BF%C2%BB
Ειναι καλη ευκαιρια ,ανθρωπακο,να αναλαβεις τις πραγματικες σου ευθυνες.
Γιατι αντιπροσωπευεις την ''κοινη γνωμη'' και αυτο ειναι τεραστια ευθυνη!!!!!!
Bernie Rico Jr
23-10-13, 08:27
Η πραγματικοτητα ειναι οτι στα πρωτα σταδια ζωης τα οντα ηταν αναπνοιστες .Οπως και ο ανθρωπος.Ζουσε για χιλιαδες χρονια!!!!Αυτο το γνωριζουν οι κυβερνωντες και ολα τα βιβλια που το εχουν αποδειξει εχουν .διωχθει οι συγγραφεις τους. Τίποτα αποδείξεις υπάρχουν για τα παραπάνω? Επίσης ποιοί είναι οι συγγραφείς που έχουν διωχθεί? Έχουμε όλο το ιστορικό αυτών των διωγμών? Πάντως, συγγνώμη κιόλας, όλα αυτά μου θυμίζουν κάτι θεωρίες από Ινδία, θεωρίες δλδ σχετικές με γιόγκα, αναπνοές, αρωματοθεραπεία κλπ που έχουν πωλήσει τρελά ανά την υφήλιο!
ΥΓ. στη σκέψη πάντως και μόνο πως μπορεί να μην είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες και αντ' αυτού να αναπνέω μόνο, μου άνοιξε την όρεξη απίστευτα. Εννοώ δλδ πως άλλαζα άνετα μια ζωή 80.000ετών απλώς αναπνεόντας, με μια ζωή 80 ετών με κατσικάκι, αρνί στη σούβλα, κανελόνια και οκ, αντε και με όσπρια και καμιά συναγρίδα στα κάρβουνα.
Πάντως, συγγνώμη κιόλας, όλα αυτά μου θυμίζουν κάτι θεωρίες από Ινδία, θεωρίες δλδ σχετικές με γιόγκα, αναπνοές, αρωματοθεραπεία κλπ που έχουν πωλήσει τρελά ανά την υφήλιο!
Συγχωρεμένος αλλά η αναφορά σου σε γιόγκα και αναπνοές είναι άτοπη.
Ξεχνάς ή δε γνωρίζεις ίσως οτι και επιστημονικά είναι αποδεδειγμένα τα θετικά τους οφέλη.
Μην λετε μεγάλες κουβεντες περι τροφής. Υπαρχουν ενδείξεις περι του αντιθέτου.
http://en.m.wikiversity.org/wiki/Prahlad_Jani
Bernie Rico Jr
24-10-13, 09:06
Συγχωρεμένος αλλά η αναφορά σου σε γιόγκα και αναπνοές είναι άτοπη.Βρε, τώρα βρήκες να επισημάνεις το άτοπο της θέσεως μου και όχι σε όσα έχουν λεχθεί στα τελευταία μηνύματα? Από τους "ψεκασμούς" πήγαμε στο αναπνευστικό και από εκεί στη θωρία πως ο άνθρωπος κανονικά ζει μόνο με την αναπνοή.. επ ' αυτού σχολίασα κι εγώ.Τέλος πάντων.
Ξεχνάς ή δε γνωρίζεις ίσως οτι και επιστημονικά είναι αποδεδειγμένα τα θετικά τους οφέλη.Ναι οκ, αλλά ποιά οφέλη? Επειδή δεν γνωρίζω όπως είπες, να φανταστώ λοιπόν ότι τα οφέλη είναι πολύ συγκεκριμένα και εύκολα μετρήσιμα ή όχι? Γνωρίζεις εσύ ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ψαρώσει από αυτά που τους υπόσχονται και ξεχνούν εντελώς την ιατρική και βασίζονται πχ μόνο στην βοτανοθεραπεία για την αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας που έχουν? Αν σου πω ότι γνωρίζω περίπτωση ανθρώπου που άφησε το πρόβλημα του στην εναλλακτική ιατρική και μόνο και τελικά σώθηκε από την κλασική ιατρική όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, θα με πιστέψεις? Μάλλον όχι. Και με το δίκιο σου δλδ, γιατί είμαι πίσω από μια οθόνη. Μεγάλη υπόθεση το μαρκετινγκ λοιπόν στα πεδία που υπάρχουν εύφορα πεδία κέρδους. Τέλος πάντων, ξέφυγα πάλι. Σε κάθε περίτπωση, μέτρον άριστον αγαπητέ!
*εδώ πουλάνε πως η γιόγκα βοηθά στην ανδρική ανικανότητα :D
panosfromlydian
24-10-13, 09:45
Chemtrails=τεχνικη αποπληθυσμοποιησης με ριψη βαρεων μεταλλων στον αερα που αναπνεουμε.
Οπως ακριβως τεχνικης αποπληθυσμοποιησης ειναι τα χημικα στο νερο της πολης,τα εμβολια,τα φαρμακα των φαρμακευτικων εταιρειων,το διοξειδιο του τιτανιου στα κοσμητικα προιοντα,το βρωμιουχο καλιο στα ειδη αρτοποιιας,η ασπαρταμη στα γλυκα,η δισφαινολη α στα πλαστικα κ.ο.κ.
Πραγματικα θα ηταν φοβιστικος ενας υγιης νους για το συστημα.Γιατι ενας υγιες ατομο δεν θα ανεχοταν την κατασταση σημερα.
Το άτοπο είναι να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι μια θεωρία συνωμοσιας χωρις απόδειξη ή σοβαρή ένδειξη με μια φιλοσοφία / τεχνική που έχει αξιολογηθεί επιστημονικα. Συμφωνώ βέβαια ότι γύρω από την κάθε φιλοσοφία / θεωρία κυκλοφορούν παράσιτα.
Ναι οκ, αλλά ποιά οφέλη? Επειδή δεν γνωρίζω όπως είπες, να φανταστώ λοιπόν ότι τα οφέλη είναι πολύ συγκεκριμένα και εύκολα μετρήσιμα
Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα και μετρήσιμα οφέλη, επιστημονικά αποδεκτά , εύκολα και λιγότερο εύκολα.
Υπάρχουν και άλλα τα οποία δεν είναι αποδεδειγμένα επιστημονικά όποτε τα αφήνουμε στην άκρη.
Γνωρίζεις εσύ ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ψαρώσει από αυτά που τους υπόσχονται και ξεχνούν εντελώς την ιατρική και βασίζονται πχ μόνο στην βοτανοθεραπεία για την αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας που έχουν? Αν σου πω ότι γνωρίζω περίπτωση ανθρώπου που άφησε το πρόβλημα του στην εναλλακτική ιατρική και μόνο και τελικά σώθηκε από την κλασική ιατρική όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, θα με πιστέψεις?
Γνωρίζω αντίστοιχη περίπτωσή.
*εδώ πουλάνε πως η γιόγκα βοηθά στην ανδρική ανικανότητα :D
Τσαρλατάνοι υπάρχουν παντού. "θαύματα" τεκνοποιίας είναι γνωστά σε διάφορες θρησκείες.
Η ανδρική ανικανότητα μπορεί να είναι και ψυχογενής. Αν αυτό περιγράφεται σαν "μπλοκάρισμα του δεύτερου τσάκρα" και ενδεχόμενη άσκηση γιόγκα, διαχείριση του τσα, ρείκι ή ότι άλλο βοηθάει με κάποιον τρόπο σε αυτό τότε είναι χρήσιμο. Πριν θίξει κανείς το θέμα "αν έχουν μετρηθεί στατιστικά οι επιτυχείς θεραπείες" πρέπει να πούμε ότι αυτοί που έχουν αυτές τις πεποιθήσεις, λένε πως βλάβες στο αιθερικό σώμα δεν θεραπεύονται όταν ο ασθενής δεν θέλει να θεραπευτεί πραγματικά. Και αυτό συμβαίνει επειδή δεν αλλάζει συνήθειες και αντιλήψεις που του δημιουργούν τη νόσο, και η κλασσική ιατρική θεραπεύει πολλές φορές μόνο το αποτέλεσμα. Αν το αίτιο παραμένει αυτό επανεμφανίζεται, υποτροπιάζει και δυστυχώς αρκετές φορές προσβάλει άλλο όργανο, σε σοβαρότερη πάθηση.
Chemtrails=τεχνικη αποπληθυσμοποιησης με ριψη βαρεων μεταλλων στον αερα που αναπνεουμε.
Οπως ακριβως τεχνικης αποπληθυσμοποιησης ειναι τα χημικα στο νερο της πολης,τα εμβολια,τα φαρμακα των φαρμακευτικων εταιρειων,το διοξειδιο του τιτανιου στα κοσμητικα προιοντα,το βρωμιουχο καλιο στα ειδη αρτοποιιας,η ασπαρταμη στα γλυκα,η δισφαινολη α στα πλαστικα κ.ο.κ.
Πραγματικα θα ηταν φοβιστικος ενας υγιης νους για το συστημα.Γιατι ενας υγιες ατομο δεν θα ανεχοταν την κατασταση σημερα.
Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις πάνω στα γραφόμενά σου.
1) Η λευκή φυλή είναι εκείνη που έχει το χρήμα να στηρίξει το καπιταλιστικό σύστημα. Αντίθετα, η κίτρινη, η μαύρη και η κόκκινη -στην πλειοψηφία τους- δεν έχουν το ανάλογο χρήμα για να γίνουν "καταναλωτικά γουρούνια", ενώ, αναπαράγονται σαν τα κουνέλια αδιαφορώντας για την ποιότητα ζωής τους και δημιουργώντας το μέγιστο πρόβλημα του υπερπληθυσμού που οδηγεί στη λαθρομετανάστευση και σε ό,τι αυτή συνεπάγεται. Είναι λογικό να θέλουν να ξεκάνουν εμάς και όχι τους άλλους; O εξαθλιωμένος έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει πόλεμο απ' ότι ο -έστω και λίγο- βολεμένος που χωρίς βία απλά θα "κάνει το καθήκον του" δίνοντάς τους ξανά την εξουσία μέσω εκλογών (είτε μιλάμε για κανονικούς πολιτικούς είτε για γιουσουφάκια της ελίτ).
2) Αυτά που αναφέρεις περί χημικών ισχύουν. Γιατί, όμως, να είναι σενάριο συνομωσιολογίας και όχι κοινός καπιταλισμός ο οποίος στοχεύει στην ελαχιστοποίηση των λειτουργικών εξόδων (φθηνή πρώτη ύλη) και την μεγιστοποίηση του κέρδους; Ειδικά αν σκεφτείς πως πολλά χημικά πήραν άδεια χρήσης λόγω φθηνού κόστους χωρίς τις απαραίτητες έρευνες , τα οποία "κόβονται" σήμερα (π.χ. paraben), θα δεις πως μάλλον έχουμε κάτι "πεζό" αντί για "εξωτικό".
Βαριεμαι να στα θεσω ολα σε ενα λογικο ειρμο ,γιατι το εχω κανει σε αλλα φορουμ.
Κακώς. Κάνε copy-paste.
Το ξερουν αυτο οι κυβερνωντες και μολυνουν τον αερα οσο τιποτα αλλο.
Οι βλακες ομως θα σκοτωσουν τους ιδιους τους ευατους τους στην προσπαθεια να μας σκοτωσουν.
Δεν είναι παράλογο αυτοί που διαφεντεύουν τον πλανήτη να είναι αυτοκαταστροφικοί; Λες να είναι τόσο χαζοί;
Εκτός αν το γυρίσουμε σε ιστορίες περί σαυροειδών δρακονιανών που κάνουν τον πλανήτη μη-κατοικήσιμο για
τους γηγενείς και κατοικήσιμο για το σόϊ που θα φέρουν εδώ.
Θα σου ελεγα αν ηθελες να μελετησεις τα βιβλια του hilton hotema(ψευδωνυμο πρων μασονου).
Στο ελάχιστο -ομολογουμένως- ψάξιμο που έκανα βρήκα :
Hilton Hotema, born George R. Clements (7 February 1878, Fitchburg, Massachusetts - 1970),[1] was a 20th-century American alternative health writer, esoteric author and mystic, who also adopted the names Kenyon Klamonti and Dr. Karl Kridler.
Είναι λογικό ένας σοβαρός άνθρωπος να χρησιμοποιεί 4 ονόματα;
Το "Dr" από που βγαίνει και τι αντιπροσωπεύει;
Το "mystic" σημαίνει απαραίτητα μασώνος; Τι είδους "mystic" είναι;
Έχουμε αποδείξεις για την εγκυρότητα (αν υπάρχει τέτοια) τόσο του "health writer" όσο και του "esoteric author";
Cosmic Science Of The Ancient Masters
Lost Wisdom of the Ancient Masters
και από κάποια κριτική : (...) in the human skull fails to respond fully now to cosmic radiation as it did twenty thousand years ago, when the Ancient Masters accumulated their Wisdom of Creation
Ποιοι είναι οι Ancient Masters και ποιες οι αποδείξεις για την ύπαρξή τους;
Ποια είναι η Σοφία της Δημιουργίας και ποιος τη μετέδωσε στους Masters;
Πως γνωρίζει τι γινόταν πριν 20.000 χρόνια (ελπίζω να μην λέει κάτι περί Ατλαντίδας κλπ κλπ).
Γενικώς, υπάρχει κάτι χειροπιαστό ή μιλάμε για εξ αποκαλύψεως αλήθειες που γίνονται γνωστές
σε ορισμένους "χαρισματικούς" που με τη σειρά τους τη μοιράζουν στους υπόλοιπους έναντι αμοιβής;
Αν παίζει "εξ αποκαλύψεως αλήθεια", κράτα και μια πισινή
(μη σου πω να φύγεις τρέχοντας ... )
panosfromlydian
25-10-13, 01:18
Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις πάνω στα γραφόμενά σου.
1) Η λευκή φυλή είναι εκείνη που έχει το χρήμα να στηρίξει το καπιταλιστικό σύστημα. Αντίθετα, η κίτρινη, η μαύρη και η κόκκινη -στην πλειοψηφία τους- δεν έχουν το ανάλογο χρήμα για να γίνουν "καταναλωτικά γουρούνια", ενώ, αναπαράγονται σαν τα κουνέλια αδιαφορώντας για την ποιότητα ζωής τους και δημιουργώντας το μέγιστο πρόβλημα του υπερπληθυσμού που οδηγεί στη λαθρομετανάστευση και σε ό,τι αυτή συνεπάγεται. Είναι λογικό να θέλουν να ξεκάνουν εμάς και όχι τους άλλους; O εξαθλιωμένος έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει πόλεμο απ' ότι ο -έστω και λίγο- βολεμένος που χωρίς βία απλά θα "κάνει το καθήκον του" δίνοντάς τους ξανά την εξουσία μέσω εκλογών (είτε μιλάμε για κανονικούς πολιτικούς είτε για γιουσουφάκια της ελίτ).
2) Αυτά που αναφέρεις περί χημικών ισχύουν. Γιατί, όμως, να είναι σενάριο συνομωσιολογίας και όχι κοινός καπιταλισμός ο οποίος στοχεύει στην ελαχιστοποίηση των λειτουργικών εξόδων (φθηνή πρώτη ύλη) και την μεγιστοποίηση του κέρδους; Ειδικά αν σκεφτείς πως πολλά χημικά πήραν άδεια χρήσης λόγω φθηνού κόστους χωρίς τις απαραίτητες έρευνες , τα οποία "κόβονται" σήμερα (π.χ. paraben), θα δεις πως μάλλον έχουμε κάτι "πεζό" αντί για "εξωτικό".
Κακώς. Κάνε copy-paste.
Δεν είναι παράλογο αυτοί που διαφεντεύουν τον πλανήτη να είναι αυτοκαταστροφικοί; Λες να είναι τόσο χαζοί;
Εκτός αν το γυρίσουμε σε ιστορίες περί σαυροειδών δρακονιανών που κάνουν τον πλανήτη μη-κατοικήσιμο για
τους γηγενείς και κατοικήσιμο για το σόϊ που θα φέρουν εδώ.
Στο ελάχιστο -ομολογουμένως- ψάξιμο που έκανα βρήκα :
Είναι λογικό ένας σοβαρός άνθρωπος να χρησιμοποιεί 4 ονόματα;
Το "Dr" από που βγαίνει και τι αντιπροσωπεύει;
Το "mystic" σημαίνει απαραίτητα μασώνος; Τι είδους "mystic" είναι;
Έχουμε αποδείξεις για την εγκυρότητα (αν υπάρχει τέτοια) τόσο του "health writer" όσο και του "esoteric author";
Ποιοι είναι οι Ancient Masters και ποιες οι αποδείξεις για την ύπαρξή τους;
Ποια είναι η Σοφία της Δημιουργίας και ποιος τη μετέδωσε στους Masters;
Πως γνωρίζει τι γινόταν πριν 20.000 χρόνια (ελπίζω να μην λέει κάτι περί Ατλαντίδας κλπ κλπ).
Γενικώς, υπάρχει κάτι χειροπιαστό ή μιλάμε για εξ αποκαλύψεως αλήθειες που γίνονται γνωστές
σε ορισμένους "χαρισματικούς" που με τη σειρά τους τη μοιράζουν στους υπόλοιπους έναντι αμοιβής;
Αν παίζει "εξ αποκαλύψεως αλήθεια", κράτα και μια πισινή
(μη σου πω να φύγεις τρέχοντας ... )
Διαβασε το mans higher consiousness και μετα θα σου λυθουν τυχον αποριες για τον ιδιο και γενικα τουλαχιστον ελπιζω να αρχισεις να σκεφτεσαι τα πραγματα διαφορετικα.
Οσο για τα chemtrails,ναι καπιταλισμος ειναι.Ιδιοκτησια πανω σε λαους.Ειμαστε τα προβατα του τσομπανη.Και οταν αρχιζουμε να αναπτυσσομαστε τοσο σε αριθμο οσο και σε ευφυια,αποτελουμε προβλημα.
Με μια λεξη,οσο παιδικη και αν ακουγεται κακοι ανθρωποι ,κακοι ανθρωποι μας κυβερνουν,κενοι που ποτε δεν αγαπησαν τη ζωη και τον Ηλιο.
Πιστευουν πως θα ερθει κομητης και πολλοι απο αυτους κρυβονται σε πολεις κατω απο τη Γη.Που να ξεραν οτι δεν μπορεις να σωθεις απο τον αστερισμο.Οι πολοι της Γης αλλαζουν και θα εξαφανιστουν σε 1 δευτερολεπτο απο την πτωση στην οποια πιστευουν.
Ξυπνάς το πρωί, εκτός κι αν αυτή η φυσική διαδικασία θεωρείται παρακλάδι συνωμοσιολογίας. Καλώς ή κακώς, ζούμε σε έναν κόσμο, όπου όλες οι συναλλαγές γίνονται με χρήματα. Κάτι, το οποίο δεν αποτελεί συνωμοσία, μιας και από αρχαιοτάτων ετών, υπήρχε η συνήθεια της ανταλλαγής προϊόντων. Για να αποκτήσεις κάποια χρήματα, θα πρέπει να δώσεις κάποια χρήματα, είτε σε μορφή υπηρεσιών, είτε σε μορφή υλικών αγαθών. Και αυτή η διαδικασία λέγεται "εργασία", εκτός κι αν υιοθετείς δεκατέσσερα παιδιά και επιβιώνεις επιδοματικά από το εκάστοτε κράτος.
Το ότι κάποιοι άνθρωποι επέτρεψαν σε κάποιους άλλους ανθρώπους να έχουν περισσότερα χρήματα απ' αυτούς, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ανήκει στην κατηγορία chemtrail! Καπιταλισμός το ένα, καπιταλισμός και το άλλο, σύμφωνα με τα γραφόμενα. Και για να υφίσταται αυτός ο καπιταλισμός, λοιπόν, οι "Μεγάλες Δυνάμεις" της Γης θέλουν τον κόσμο να είναι υποτονικός και μη σκεπτώμενος. Και αυτό το καταφέρνουν, χρησιμοποιώντας ειδικά αεροπλάνα, τα οποία εκτοξεύουν διάφορα υγρά ή αέρια πάνω στον πληθυσμό.
Και αφού έχετε αποδεχτεί αυτή τη μοίρα και αυτό το πεπρωμένο και αφού γνωρίζετε ποιος είναι ο "εχθρός" σας και αφού τον γνωρίζετε καλά, γιατί δεν επαναστατείτε εναντίον του; Αφού έχετε κατά νου ότι όλο αυτό είναι μέρος ενός σχεδίου και παρατηρώ ότι είστε πολλοί "εσείς", γιατί δεν αντιτείθεστε με πράξεις;
Ίσως γιατί δεν φταίει το γεγονός του "ψεκάσματος"!
Ίσως γιατί είστε ανίκανοι να ακολουθήσετε τις εξελίξεις και να ενσωματωθείτε σ' αυτές και στον νέο κόσμο που δημιουργείται μέρα τη μέρα, όχι από αόρατους ηγέτες και μυστικές στοές, αλλά από εμάς τους ίδιους. Μάλλον, επειδή παραστράτησε ο Καπιταλισμός, τα αποτελέσματά του επιβαρύνουν όλους μας και αυτή η ανικανότητα, μετατρέπεται αυτόματα σε συνωμοσιολογία. Μάλλον κι επειδή δεν παραστράτησε, αλλά ακολούθησε την φυσική του πορεία.
Η μόνη υπαρκτή συνωμοσία είναι πως οι έξυπνοι κερδοφορούν από τους αφελείς. Και πως όλο το σκηνικό το έστησαν οι αφελείς και όχι οι έξυπνοι. Απλά οι δεύτεροι το εκμεταλλεύονται! Και, δυστυχώς, πάντα θα υπάρχουν λιγότεροι έξυπνοι αριθμητικά, αλλά περισσότεροι ποιοτικά.
Διαβασε το mans higher consiousness και μετα θα σου λυθουν τυχον αποριες για τον ιδιο και γενικα τουλαχιστον ελπιζω να αρχισεις να σκεφτεσαι τα πραγματα διαφορετικα.
Οσο για τα chemtrails,ναι καπιταλισμος ειναι.Ιδιοκτησια πανω σε λαους.Ειμαστε τα προβατα του τσομπανη.Και οταν αρχιζουμε να αναπτυσσομαστε τοσο σε αριθμο οσο και σε ευφυια,αποτελουμε προβλημα.
Με μια λεξη,οσο παιδικη και αν ακουγεται κακοι ανθρωποι ,κακοι ανθρωποι μας κυβερνουν,κενοι που ποτε δεν αγαπησαν τη ζωη και τον Ηλιο.
Πιστευουν πως θα ερθει κομητης και πολλοι απο αυτους κρυβονται σε πολεις κατω απο τη Γη.Που να ξεραν οτι δεν μπορεις να σωθεις απο τον αστερισμο.Οι πολοι της Γης αλλαζουν και θα εξαφανιστουν σε 1 δευτερολεπτο απο την πτωση στην οποια πιστευουν.
Έχω μια πορεία στο χώρο από μικρό παιδάκι (~30 χρόνια) και, πίστεψέ με, έχω αλλάξει πολλές φορές άποψη καθώς δεν μου αρέσει να παραμένω στατικός σε έναν δυναμικό κόσμο. Το μεγάλο πρόβλημα ονομάζεται βίωμα ή/και απόδειξη. Έχεις να μοιραστείς μαζί μας κάτι ουσιώδες; Αν πιστεύεις τον κάθε έναν, έτσι επειδή σου αρέσει το παραμύθι του, δεν πας πουθενά. Είτε μιλάμε για θρησκεία, είτε για θεωρία συνομωσίας, είτε για φιλοσοφία, είτε για οτιδήποτε.
Περί συνειδητότητας, αόρατου κόσμου, πνευμάτων, αστρικού πεδίου, κωδικοποιημένης μυθολογίας και και και, έχω διαβάσει αμέτρητα. Απτή απόδειξη δεν είχα ποτέ. Βέβαια, η αναζήτηση συνεχίζεται, αλλά πλέον περνάει από κόσκινο τόσο λεπτό που ακόμα και ηλεκτρόνιο θα πρέπει να κάνει δίαιτα για να περάσει.
Οπότε, αν έχεις να μας πεις για τον άνθρωπο αυτόν, πες το, αφού μάλλον δεν θα σπαταλήσω χρόνο για τα γραπτά κάποιου που χρησιμοποιεί 4 ονόματα για να μας πει τις σκέψεις του.
Το "πρόβλημα" της ανάπτυξης τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα, δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται μονομερώς. Εξολοθρεύω τους "ξύπνιους" με μέσα που καταστρέφουν και μένα αφήνοντας τα κουνέλια να γεννοβολάνε, δεν υφίσταται.
panosfromlydian
25-10-13, 13:40
Ξυπνάς το πρωί, εκτός κι αν αυτή η φυσική διαδικασία θεωρείται παρακλάδι συνωμοσιολογίας. Καλώς ή κακώς, ζούμε σε έναν κόσμο, όπου όλες οι συναλλαγές γίνονται με χρήματα. Κάτι, το οποίο δεν αποτελεί συνωμοσία, μιας και από αρχαιοτάτων ετών, υπήρχε η συνήθεια της ανταλλαγής προϊόντων. Για να αποκτήσεις κάποια χρήματα, θα πρέπει να δώσεις κάποια χρήματα, είτε σε μορφή υπηρεσιών, είτε σε μορφή υλικών αγαθών. Και αυτή η διαδικασία λέγεται "εργασία", εκτός κι αν υιοθετείς δεκατέσσερα παιδιά και επιβιώνεις επιδοματικά από το εκάστοτε κράτος.
Το ότι κάποιοι άνθρωποι επέτρεψαν σε κάποιους άλλους ανθρώπους να έχουν περισσότερα χρήματα απ' αυτούς, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ανήκει στην κατηγορία chemtrail! Καπιταλισμός το ένα, καπιταλισμός και το άλλο, σύμφωνα με τα γραφόμενα. Και για να υφίσταται αυτός ο καπιταλισμός, λοιπόν, οι "Μεγάλες Δυνάμεις" της Γης θέλουν τον κόσμο να είναι υποτονικός και μη σκεπτώμενος. Και αυτό το καταφέρνουν, χρησιμοποιώντας ειδικά αεροπλάνα, τα οποία εκτοξεύουν διάφορα υγρά ή αέρια πάνω στον πληθυσμό.
Και αφού έχετε αποδεχτεί αυτή τη μοίρα και αυτό το πεπρωμένο και αφού γνωρίζετε ποιος είναι ο "εχθρός" σας και αφού τον γνωρίζετε καλά, γιατί δεν επαναστατείτε εναντίον του; Αφού έχετε κατά νου ότι όλο αυτό είναι μέρος ενός σχεδίου και παρατηρώ ότι είστε πολλοί "εσείς", γιατί δεν αντιτείθεστε με πράξεις;
Ίσως γιατί δεν φταίει το γεγονός του "ψεκάσματος"!
Ίσως γιατί είστε ανίκανοι να ακολουθήσετε τις εξελίξεις και να ενσωματωθείτε σ' αυτές και στον νέο κόσμο που δημιουργείται μέρα τη μέρα, όχι από αόρατους ηγέτες και μυστικές στοές, αλλά από εμάς τους ίδιους. Μάλλον, επειδή παραστράτησε ο Καπιταλισμός, τα αποτελέσματά του επιβαρύνουν όλους μας και αυτή η ανικανότητα, μετατρέπεται αυτόματα σε συνωμοσιολογία. Μάλλον κι επειδή δεν παραστράτησε, αλλά ακολούθησε την φυσική του πορεία.
Η μόνη υπαρκτή συνωμοσία είναι πως οι έξυπνοι κερδοφορούν από τους αφελείς. Και πως όλο το σκηνικό το έστησαν οι αφελείς και όχι οι έξυπνοι. Απλά οι δεύτεροι το εκμεταλλεύονται! Και, δυστυχώς, πάντα θα υπάρχουν λιγότεροι έξυπνοι αριθμητικά, αλλά περισσότεροι ποιοτικά.
Φιλε πραγματικα εισαι εκτος πραγματικοτητας.
Συνεχισε ετσι και αργα η γρηγορα οντως θα αντιληφθεις αν υπαρχει πνευματικο πεδιο η οχι.Κριμα ομως που δεν θα εισαι εδω να μας το μεταφερεις !!!!!
Το μυαλο σου εχει δημιουργησει ανοσια στη δηλητηριαση που λαμβανει χωρα σε καθημερινο επιπεδο.Και εχεις αποδεχθει το υποβαθμισμενο περιβαλλον γυρω σου.Μιας και δεν ειναι δυνατον να εισαι πιο υγιης απο το περιβαλλον που σε περικλεει,απο τον αερα που αναπνεεις καθε λεπτο!!!
Και οταν εννοω ανοσια,εννοω μειωση της δυναμης για αντισταση ;)
Kοιτα πως εχεις καταντησει?Να δαχτυλοθετεις ατομα που εκπαιδευση τους τα εμποδιζει στο να δουν πραγματικοτητα.
Ουσιαστικα αλλος ενας αφελης υπερασπιστης του συστηματος.
Εντάξει τότε!
Θα μελετήσω τους πρώην μασόνους που παραθέτεις και θα δω το φως το αληθινό.
Ουσιαστικα αλλος ενας αφελης υπερασπιστης του συστηματος.
Μα το σύστημα αυτό δεν το υπηρετώ, γιατί εμείς είμαστε το σύστημα.
Μέχρι τότε και μέχρι να επαναστατήσετε, αφού πρώτα τα βρείτε στο μυαλό σας και αφού ιεραρχήσετε την αξία των συνωμοσιών, μου επιτρέπεις να κερδοφορήσω πατώντας στα πτώματα των αφελών, ε;
panosfromlydian
25-10-13, 14:08
Έχω μια πορεία στο χώρο από μικρό παιδάκι (~30 χρόνια) και, πίστεψέ με, έχω αλλάξει πολλές φορές άποψη καθώς δεν μου αρέσει να παραμένω στατικός σε έναν δυναμικό κόσμο. Το μεγάλο πρόβλημα ονομάζεται βίωμα ή/και απόδειξη. Έχεις να μοιραστείς μαζί μας κάτι ουσιώδες; Αν πιστεύεις τον κάθε έναν, έτσι επειδή σου αρέσει το παραμύθι του, δεν πας πουθενά. Είτε μιλάμε για θρησκεία, είτε για θεωρία συνομωσίας, είτε για φιλοσοφία, είτε για οτιδήποτε.
Περί συνειδητότητας, αόρατου κόσμου, πνευμάτων, αστρικού πεδίου, κωδικοποιημένης μυθολογίας και και και, έχω διαβάσει αμέτρητα. Απτή απόδειξη δεν είχα ποτέ. Βέβαια, η αναζήτηση συνεχίζεται, αλλά πλέον περνάει από κόσκινο τόσο λεπτό που ακόμα και ηλεκτρόνιο θα πρέπει να κάνει δίαιτα για να περάσει.
Οπότε, αν έχεις να μας πεις για τον άνθρωπο αυτόν, πες το, αφού μάλλον δεν θα σπαταλήσω χρόνο για τα γραπτά κάποιου που χρησιμοποιεί 4 ονόματα για να μας πει τις σκέψεις του.
Το "πρόβλημα" της ανάπτυξης τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα, δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται μονομερώς. Εξολοθρεύω τους "ξύπνιους" με μέσα που καταστρέφουν και μένα αφήνοντας τα κουνέλια να γεννοβολάνε, δεν υφίσταται.
Τωρα τι να σου πω?Αν εισαι λατρης της λογικης ,το βιβλιο που σου παραθετω θα το αγαπησεις.
Εσυ νομιζεις οτι ειμαι ενα χαζος που πιστευει σε συνομωσιολογιες.
Δεν μπορω να κανω κατι για αυτο.
http://www.scribd.com/doc/74666748/Hotema-Mans-Higher-Consciousness
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.