Επιστροφή στο Forum : Γιατί μένουμε πίσω.
Δημήτρης Μπρικιάτης
02-08-07, 18:54
Υπάρχει κάτι που με ενοχλεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Υπάρχουν εκπομπές τύπου "Η ζωή είναι παιχνίδι" , "Κώδικας Ντα Μήτσι" "Αυπνίες" οι οποίες πολλές φορές έχουν θήξει αλυσιδωτά το Ανεξήγητο και έχουν προκαλέσει την οργή μου, καθώς εφθύνονται άμεσα για τη μειωμένη πίστη του κόσμου. Όπως τότε που είχε έρθει στην εκπομπή της Δρούζας εκείνη η Ψυχολόγος που έλεγε οτι επικοινωνεί με εξωγήινους (Τους ξανθούς που ξέρουμε όλοι εμείς.) και ένας παλαβιάρης που είχε αφήσει αφάνα τα μαλλιά ισχυριζόμενος πως τα είχε για κεραίες για να μιλά στους εξωγήινους.
Μετά ο Μιτσικώστας δίχως να χάσει ευκαιρία τα σατύρησε όλα μαζί συμπεριλαμβανομένης της Φραπελιάς...Δεν θα πώ τίποτα για αυτή επιδή δέν έχω ασχοληθεί. Ξέρω όμως οτι η Ελιά προσφαίρει μακροζωία.
Και για να μη πω για τις Αυπνίες που έφερναν εκείνον τον άνθρωπο κάποτε που ήταν ερευνητής της παραψυχολογίας και μιλούσε για τα θέματα αυτά. Δεν τον κατηγορώ για αυτά που έλεγε αλλά για την επιλογή που έκανε να πάει στην εκπομπή αυτή. Δεν ξέρω πόσα τσέπωσε για να βρεθεί εκεί αλλά ρεζίλεψε το θέμα. :eek:
Πάλι καλά δηλαδή που υπάρχει και ο Χαρδαβέλλας...Αλλά τί να κάνει αυτός με όλους τους άλλους γύρω... :confused:
Ακούω απόψεις. Αν δεν έχετε να πείτε κάτι για όλα αυτά τότε μπορείτε να εκθέσετε κάποια διαμαρτυρία για άλλα παρόμοια γεγονότα.
Αγαπητέ μου φίλε γεια σου
Και εμένα όντως με ενοχλούν πολλά ευτράπελα
Ένα τελευταίο από όλα αυτά είναι και το παρόν ποστ
Αλλά μπορεί να είναι που γερνάω κιόλας οπότε μην αγχώνεσαι ....!
Γιατί πρέπει να ανοίγουμε ποστ χωρίς ουσία ;
Υπήρχε μόλις ένα θέμα για τα παρατράγουδα και άνοιξες κ άλλο για τις αϋπνίες ;
Και αν ψάξεις λίγο θα βρεις άλλα 1737872 παρόμοια ....
Και μόλις που νομίζαμε πως τελειώσαμε από τα σύνορα της αγάπης και τη διαφήμιση της greenpeace , τσουπ μας έσκασες και συ σα φάντης μπαστούνι ...!
Εδώ πολλοί μπαίνουν για να αποτοξινωθούν από τη τηλεόραση και συ το μόνο που κάνεις είναι να τους γυρνάς πίσω ...
Για πιο λόγο δηλαδή τι σου έφταιξαν ;
Άρρωστοι άνθρωποι είναι και αυτοί και χρειάζονται τη συμπαράσταση μας , δε κάνει να τους φέρεσαι τοιουτοτρόπως ... για έλα στη θέση τους ...
Ας ξεκινήσουμε επιτέλους να λαμβάνουμε υπ όψιν και τους τριγύρω μας , δε μας βλάπτει ...
Ίσα ίσα που θα μας κάνει καλό, όταν βρεθούμε και εμείς στη δύσκολη στιγμή, γιατί ως και η γιαγιά μου έλεγε ....»ότι δίνεις παίρνεις « η πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και άλλα πολλά ...
Και εν τέλει κάνε την επανάσταση σου εκτός τηλεόρασης αφού το θες τόσο
Αυτή το μόνο που σου κάνει είναι να σε κοιμίζει
http://img292.imageshack.us/img292/6789/1491797458mqv5sd3.gif (http://imageshack.us)
Και νυσταγμένος όπως είσαι το μόνο που σου αξίζει είναι ένας Χαρδαβέλας άντε και στη καλύτερη ένας Λιακό ....
Με το συμπάθιο αλλά
Ελπίζω να κατάλαβες γιατί μένουμε πίσω ...
Δ.
Δημήτρης Μπρικιάτης
03-08-07, 01:03
Κατάλαβα. Τι έχετε πάθει ρε όλοι εσείς? Απο προχθές που μπήκα μόνο καντήλια ακούω. :confused:
Τέλως πάντων. Άλλος?
nERaiDoULa
03-08-07, 06:29
Καλώς ήρθες Δημήτρη !
Γνώμη μου είναι , να κλείσεις την τηλεόραση , όπως πολλοί έχουν κάνει και να πάρεις ένα βιβλίο στα χέρια σου , να ενημερωθείς από εκεί.
Προσωπικά , δεν ασχολήθηκα ποτε με τις εν λόγο εκπομπές γιατί υποτιμούν την νοημοσύνη του ανθρώπου και ούτε καν γέλασα με όλους εκείνους που σατυρίζουν εκείνο που δεν μπορούν να καταλάβουν.
Μην αγχώνεσαι και μη δίνεις σημασία, όπως έχω ξαναγράψει , εκείνο που ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει , είτε το χλευάζει είτε το απομακρύνει .. κάπως έτσι λειτουργούν κι αυτές οι χαζοεκπομπές ... ;)
xontro_mpizeli
03-08-07, 11:57
Θα συμφωνήσω με την nERaiDoULa πιο πάνω.
Εδώ κ 6 μήνες προσωπικά δεν παρακολουθώ τηλεόραση (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων). Κλείς 'την για λίγο, άνοιξε τον υπολογιστή σου κ σέρφαρε στο διαδίκτυο (που μπορείς να βρείς πολλά περισσότερα νέα κ ειδήσεις από ό,τι στην τηλεόραση). Άνοιξε βιβλία, περιοδικά κ εφημερίδες.
Δοκίμασέ το για λίγο διάστημα κ είμαι σίγουρος μετά θα είσαι πιο "ήρεμος κ διορατικός"...
Δημήτρης Μπρικιάτης
03-08-07, 13:18
Μην αγχώνεσαι και μη δίνεις σημασία, όπως έχω ξαναγράψει , εκείνο που ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει , είτε το χλευάζει είτε το απομακρύνει .. κάπως έτσι λειτουργούν κι αυτές οι χαζοεκπομπές ... ;)
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. :) Ανήκουμε βλέπεις στη ρημάδα την μειοψηφεία...Δόξα το θεό δηλαδή. Φανατικός της τηλεόρασης δεν είμαι αλλά βλέπω συνέχεια ΣΚΑΙ. Μην μου πείτε οτι δεν αξίζει. Λατρεύω τα ντοκυμαντέρ του.
Όπως και να 'χει, το χειμώνα είμαι φανατικός της εκπομπής "Πύλες του Ανεξήγητου." Αλλά θα προσπαθήσω όλο το άλλο διάστημα να είμαι εδώ. Στο διαδίκτυο γιατί όπως και να το κάνουμε, εδώ επιλέγεις τι θές να μάθεις.
nERaiDoULa
07-08-07, 10:58
Προσωπική μου συμβουλή Δημήτρη , είναι και στο διαδύκτυο , να είσαι προσεκτικός και να μην πέσεις με τα μούτρα. Γενικά , είμαι της θεωρίας του μέτρου ( όλα με μέτρο για να μπορείς να απολαύσεις ότι αξίζει και φυσικά για να μην τα βαριέσαι ) και φυσικά, η επιλογή είναι σημαντικό πράγμα. Πού θα σερφάρεις, για ποιό λόγο, τί σε ενδιαφέρει πραγματικά , τι σε κάνει να διασκεδάζεις , να χαλαρώνεις κλπ !
Καλές σερφοαναζητήσεις να έχεις !! ;)
καθώς εφθύνονται άμεσα για τη μειωμένη πίστη του κόσμου.
:eek:
Δηλαδή θες να μας πεις ότι ο κόσμος πρέπει να βασίζεται στην πίστη και όχι στην παρουσία αποδείξεων και την λογική ανάλυση;
Kαλά κάνουν και τα σατυρίζουν. Τέτοια θέματα και ιδίως ο τρόπος παρουσίασης τους από αυτές τις εκπομπές σηκώνει πολύ σάτυρα!
Αρχική Δημοσίευση από skeptic
Παράθεση:
καθώς εφθύνονται άμεσα για τη μειωμένη πίστη του κόσμου.
Δηλαδή θες να μας πεις ότι ο κόσμος πρέπει να βασίζεται στην πίστη και όχι στην παρουσία αποδείξεων και την λογική ανάλυση;
Kαλά κάνουν και τα σατυρίζουν. Τέτοια θέματα και ιδίως ο τρόπος παρουσίασης τους από αυτές τις εκπομπές σηκώνει πολύ σάτυρα!
Προφανώς, όταν μιλάει για "πίστη", εννοεί την "πίστη" (εντός εισαγωγικών) πως υπάρχουν Ανεξήγητα Φαινόμενα
που κάποιοι γουστάρουν να τα ψάξουν καθώς δεν ικανοποιούνται από την επίσημη απάντηση.
Αν αυτό το θεωρείς κακό, μάλλον σπαταλάς το χρόνο σου σε λάθος forum.
Για την παρουσίαση, θα συμφωνήσω μαζί σου (τουλάχιστον για Χαρδαβέλλα, δεν βλέπω τα υπόλοιπα) πως πολλές φορές δεν είναι
αυτό που θα ήθελα (γι αυτό κι έπαψα να την βλέπω "φανατικά", όπως παλαιότερα) αλλά, όταν λές "τέτοια θέματα" τι εννοείς;
Θέματα που μας απασχολούν στο παρόν forum, στο οποίο γράφεις κι εσύ;
Όχι εννοώ κάτι θέματα όπως με τον τύπο με τα μακριά μαλιά κεραίες που μιλάει με... εξωγήινους ή κάτι εκπομπές τύπου Δρούζα που φιλοδοξούν να ασχολούνται με εξωγήινους!
Αντιλαμβάνεσαι ότι το θέμα της εξωγήινης νοημοσύνης είναι το πιο δύσκολο θέμα που μπορεί να ασχοληθεί κανείς και απαιτεί κορυφαίες γνώσεις σε πάρα πολλά επίπεδα. Τέτοιες εκπομπές και αναφορές το μονο που καταφέρνουν είναι να το εφτελίσουν και να ρίξουν το επίπεδο.
Και γενικώς στο μεταφυσικό και ειδικότερα στο θέμα της εξωγήινης νοημοσύνης δεν μετράει η πίστη αλλά το τι μπορείς να αποδείξεις.
Ίσως εσύ λοιπόν να βρίσκεσαι σε λάθος τόπο. try alt.religion...
xontro_mpizeli
13-08-07, 15:13
Δεν πιστεύω ότι το θέμα μας είναι για το ανήκει κάποιος στο σωστό ή στο λάθος forum. Το παρών thread απευθύνεται σε κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές κ τον τρόπο με τον οποίο ασχολήθηκαν για κάποια ανεξήγητα φαινόμενα.
Όπως αναφέρω κ πιο πάνω, στο χέρι του καθενός είναι το τί επιλέγει να παρακολουθήσει κ τί όχι. Διαλέγεις κ παίρνεις...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.