Επιστροφή στο Forum : Μία "λευκή" νύχτα...
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να σας μεταφέρω μία εμπειρία που είχα ή που τουλάχιστον νομίζω... πως είχα και θα έλεγα πως μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον αν και βέβαια δεν είμαι σίγουρος για το τι τελικά συνέβη.
Μένω στο Μαρούσι προς την πλευρά της Πεντέλης στον τελευταίο όροφο μία πολυκατοικίας η οποία είναι σε ένα ήσυχο, αλλά κατοικημένο δρόμο.
Είχα παντρευτεί λίγους μήνες με την γυναίκα μου και πέσαμε για ύπνο. Το δωμάτιο είναι ήσυχο και κατά την διάρκεια του ύπνου ιδιαίτερα σκοτεινό.
Θυμάμαι πως κατά την διάρκεια του ύπνου, αν και μάλλον δεν ξύπνησα, είχα μία συνεχή αρνητική αίσθηση. Ήταν σαν κάποιος ή κάτι να με παρακολουθούσε. Στην αρχή είχα την αίσθηση πως ότι ήταν (αν ήταν κάτι), βρισκόταν έξω από το δωμάτιο, ενώ είχα γενικά την αίσθηση πως απ'έξω υπήρχε έντονο φως. Να πω πως δεν είχα ακούσει κάποιο θόρυβο που να με προδιαθέτει για κλέφτη.
Αυτό κράτησε ώρα, αν και δεν μπορώ να πω με σιγουριά πόση. Ξαφνικά ένοιωσα πως ότι ήταν απ'εξω είχε έρθει μέσα στο σπίτι. Λέω ένοιωσα γιατί νομίζω πως δεν ξύπνησα ή τουλάχιστον ήμουν σε μία φάση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Σε εκείνη την φάση ένοιωσα μεγάλη δυσφορία αν και δεν σηκώθηκα από το κρεβάτι. Αυτό ήταν και το τελευταίο που θυμάμαι.
Την επόμενη μέρα το πρωί (ήταν Σάββατο) ξύπνησα με αρκετή κούραση και μάλλον κακοδιάθετος. Η γυναίκα μου είχε ξυπνήσει νωρίτερα και ετοίμαζε πρωινό στην κουζίνα. Όταν κάτσαμε για να φάμε με ρώτησε αν είμαι καλά γιατί φαινόμουν χάλια, και την είπα πως δεν κοιμήθηκα καλά. Με ρώτησε γιατί και τότε άρχισα να της λέω όσα σας είπα τώρα. Βέβαια αρκετά πιο έντονα, αφού τα περίπου 4 χρόνια έχουν ξεφτίσει την θύμιση της εμπειρίας.
Εκεί λοιπόν που περίμενα να ακούσω μία απάντηση του στυλ "Ένας εφιάλτης ήταν και πέρασε. κλπ" καθώς της έλεγα αυτό που "έζησα" και πριν προλάβω να ολοκληρώσω κάποιες φράσεις με συμπλήρωνε, λέγοντας μου αυτά περίπου που έζησα? κατά την διάρκεια της νύχτας. Στην αρχή μου φάνηκε περίεργο, αλλά έπαθα σοκ όταν μου είπε πως είχε αυτή τη γνώση αφού και η ίδια "βίωσε" την ίδια εμπειρία εκείνο το βράδυ.
Από τότε και οι δύο έχουμε την αίσθηση πως μάλλον κάτι συνέβη εκείνη τη νύχτα, απλά δεν ξέρουμε τι.
Δημήτρης Μπρικιάτης
22-08-07, 01:45
Φιλε μου γειά σου,
Κατ' αρχάς μένεις σε ενα θρυλικό τόπο- κλειδί. Κατα δεύτερο σου παραθέτω μερικές πιθανές εξηγήσεις:
1)ΑΤΙΑ που σου έκανε μεταμεσονύκτια επίσκεψη για μπύρες... :D (Ας σοβαρευτούμε, εντάξει...)
2) Αστρική προβολή ή μεσαίου επιπέδου έκσταση κατα τη διάρκεια του ύπνου. Αυτό σημαίνει οτι μπορεί να βρέθηκες σε άλλο επίπεδο συνείδηδης αλλά,
3) ...απο τη στιγμή που και η συζυγός σου ένιωσε το ίδιο σημαίνει πως κάτι εξωτερικό το προκάλεσε. Είναι πιθανό (κρίνωντας απο την αρνητική διάθεση) να έπεσες σε ένα "Ρήγμα" όπως λέγεται τελευταία στο περιοδικό STRANGE. Το ρήγμα δεν είναι ενα αλλά μια αλυσίδα απο αυτά και μετατοπίζεται συνεχώς . όποιος βρήσκεται κοντά νοιώθει τάση προς εμετό, ζάλη και γενικά "αρνητικά" όπως λές κι εσύ. ίσως και γείτονες να ένιωσαν το ίδιο. (Δεν θυμάμαι αν είπες πώς είναι η περιοχή σου...)Το ρήγμα είναι πιθανό να πέρασε κοντά απο το σπίτι σου τη νύχτα προκάλωντας το φαινόμενο αυτό. Είναι στην ουσία ένας ενεργειακός χώρος με ισχυρό μαγνητικό πεδίο και πιστεύεται ότι...Είναι μία πύλη για τον Αλλόκοσμο. (ίσως αυτό να σχετίζεται και με την ιστορία της "Μόρα" της σκιάς που σε παραλύει ενώ κοιμάσαι.)
4)Πιθανή εξήγηση άλλη μάλλον άγνωστη. Εσύ ξέρεις τι έγινε και μονάχα εσύ μπορείς να κρίνεις με προσωπική έρευνα.
Όπως και να'χει, έχω ακούσει για το Ρήγμα μονάχα απο το περιοδικό και απο πουθενά αλλού. Σου συνειστώ να ρήξεις μια ματιά στα ενεργειακά πεδία που υπάρχουν κάτω απο την Αθήνα και να μάθεις περισότερα για τα Βρυλλήσια και το Ορος Πεντέλη...
Ελπίζω όμως να είπα κάτι...
Ευχαριστώ Δημήτρη.
Ήταν σίγουρα αρνητική η διάθεση που με διακατείχε καθ'όλη την διάρκεια αυτού που βίωσα.
Πρώτη φορά ακούω και εγώ γιά κάτι τέτοιο (Ρήγμα). Θα το ψάξω.
Το σίγουρο είναι πως οι γείτονες δύσκολά θα μπορούσαν να βοηθήσουν, αφού οι του από κάτω ορόφου είναι υπερήλικες παπούδες.
Σε κάθε περίπτωση δεν το ξαναένιωσα έκτοτε.
Πριν 2μιση χρόνια περίπου, είχα μια εμπειρία που έχει κάποιες ομοιότητες με την δική σου. Το σπίτι μας είναι κάπως απομονωμένο και ειδικά τον χειμώνα, η περιοχή γύρω ήταν σχεδόν ακατοίκητη (αν και τον τελευταίο χρόνο γεμίσαμε μεζονέτες).
Ονειρεύτηκα ότι ξύπνησα την νύχτα με ένα αίσθημα "συναγερμού", δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω, σαν να ούρλιαζε συναργερμός χωρίς να ακούγεται όμως τίποτα. Πετάχτηκα από το κρεβάτι και άρχισα να πηγαίνω από δωμάτιο σε δωμάτιο και να βεβαιώνομαι ότι τα παράθυρα και η εξώπορτα είναι κλειστά. Επιπλέον ήταν σαν να τα "σφράγγιζα" (και πάλι δεν ξέρω πως να το περιγράψω), σαν να τα διέταζα να παραμείνουν κλειστά. Τέλος κοντοστάθηκα λίγο στον διάδρομο, "ακούγοντας" αυτό που ήταν απέξω και με μιά αίσθηση ότι έχω κάνει ότι μπορώ για να παραμείνει απέξω, επέστρεψα στο κρεβάτι. Εκείνη την ώρα μισοξύπνησα συνεχίζοντας να "ακούω" τον σιωπηλό συναγερμό μες στο κεφάλι μου και αποκοιμήθηκα και πάλι σχεδόν αμέσως με μια αίσθηση ότι το σπίτι είναι σχετικά ασφαλές.
Θα ήθελα να προσθέσω ότι το πρωί αν και θυμόμουν το όνειρο, δεν είχα ιδέα τι ήταν αυτά που έκανα ή τι είχε συμβεί. Αντίθετα, όταν "πετάχτηκα" από το κρεβάτι και επίσης μετά που μισοξύπνησα, όλα ήταν ξεκάθαρα. Και το τι ήταν απέξω και το τι είδους κίνδυνο αποτελούσε και το τι έπρεπε να κάνω και ο βαθμός αποτελεσματικότητας αυτών που έκανα. Το πρωί όλα αυτά ήταν μια θολούρα, που με κάθε δευτερόλεπτο που περνούσα ξύπνια, ξεθώριαζε όλο και περισσότερο.
Επίσης θυμάμαι ότι όταν "κοντοστάθηκα" στον διάδρομο, στο τέλος σκέφτηκα κάτι σαν "αν δεν κεντράρει εδώ, είμαστε εντάξει" και μετά όταν μισοξύπνησα σκέφτηκα ότι "είναι καλύτερα να κοιμάμαι τώρα" (με την λογική ότι θα τραβάω λιγότερο την προσοχή αν κοιμάμαι).
Δημήτρη, αυτό το ρίγμα που αναφέρεις, έχει κάποια μορφή συνείδησης, μπορεί να λειτουργήσει ως πύλη για κάτι που διαθέτει συνείδηση ή είναι απλά ένα μαγνητικό πεδίο;
Δημήτρης Μπρικιάτης
22-08-07, 14:47
Δημήτρη, αυτό το ρίγμα που αναφέρεις, έχει κάποια μορφή συνείδησης, μπορεί να λειτουργήσει ως πύλη για κάτι που διαθέτει συνείδηση ή είναι απλά ένα μαγνητικό πεδίο;
Απ' ότι ξέρω το ρήγμα δεν έχει δική του συνείδηση αλλά επιτρέπει (ως πύλη πάντα) την διέλευση "ξενομορφηστών" στη δική μας διάσταση. Είναι παράξενα πλάσματα που αποτελούνται απο καθαρή ενέργεια και πιθανό να σχετίζονται άμεσα με φαινόμενα όπως αυτό του "Μόθμαν" στο Πόιντ Πλέζαντ τη δεκαετία του 60 αλλά και με τους "Βολαδόρες", τις "ιπτάμενες ερπετοειδείς σκιές που μας τρώνε" όπως λέει ο μάγος Κάρλος Καστανέντα.
Πιθανό λοιπόν να πρόκειται περι φυσικής πύλης -μπορεί και τεχνιτής ίσως...- η οποία συνδέει τον κόσμο μας με ένα άλλο επίπεδο ύπαρξης. όπως και να' χει, Αυτό που σε επηρέασε εκείνο το βράδυ Γιάννη σίιγουρα μετακινόταν και σίγουρα δεν σου έκανε κακό. Οπότε μένουμε στο κινούμενο μαγνητικό πεδίο...Η πύλη είναι απλώς κάτι που έχω ακούσει επιπρόσθετα.
Σου προτείνω να ρωτήσεις κάποιον απο τους υπεύθυνους ειδικούς που τριγυρίζουν εδω μέσα όπως ίσως ο Jonathan Bright ή οποιοσδήποτε άλλος που έχει ασχοληθεί με άλλες διαστάσεις. Άλλωστε απο τη δουλειά τους τα έμαθα όλα.
Ερη, η περιπτώσή σου μάλλον μπορεί να εξυγηθεί. Προφανώς ο εγκεφαλός σου δέχτηκε κάποιος είδος υπέρηχου υψηλής συχνότητας.έτσι ένιωσες τρομερά ανύσηχη και ξύπνησες. Δεν ξέρω απο πού μπορεί να προήλθε αυτή η συχνότητα όμως...
Σύμφωνα με τον Πίνακα Μονρόε:
.................................................. .................................................. ...
Συχνότητα: / Σημασία:
--------------------------------------------------------------------------
33 / Αίσθηση δόνησης, σωματική ανησυχία.
41 / Αίσθηση φυσικής κόπωσης.
55 /Ταντρική Γιόγκα.
.....
333 / Έμπνευση έως και έκσταση.
.................................................. .................................................. ...
Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα. όπως καταλαβαίνεις το κάθε κύμα ήχου μπορεί να επηρεάσει διαφορετικά τον εγκέφαλο απο το κακό έως και το καλό.
Πιθανώς αυτό σου συνέβει. :)
Μόρα. Αυτό τεριάζει απόλυτα με αυτό που περιγράφεις, σίγουρα θα μπορούσαμε να πούμε πολλά που μπορεί να ήταν αλλά κοίταξε την μόρα... (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=816&highlight=%F3%EA%E9%FE%E4%E7%F2)
Ερη, η περιπτώσή σου μάλλον μπορεί να εξυγηθεί. Προφανώς ο εγκεφαλός σου δέχτηκε κάποιος είδος υπέρηχου υψηλής συχνότητας.έτσι ένιωσες τρομερά ανύσηχη και ξύπνησες. Δεν ξέρω απο πού μπορεί να προήλθε αυτή η συχνότητα όμως...
Πολύ πιθανό. Καθώς δεν έχω παρατηρήσει πότε συνειδητά τις αντιδράσεις μου σε δυνατό υπέρηχο, δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Βασικά ο λόγος που συνδύασα αυτό το όνειρο με την εμπειρία του Y1anni, είναι επειδή ανέφερε ότι έβλεπε φως, ενώ ήταν σκοτεινά. Κατ' αναλογία αισθανόμουν όπως όταν ακούγεται ένας πολύ δυνατός, διαπεράστικός ήχος, ενώ επικρατούσε απόλυτη ησυχία (δεν φύσαγε κι εδώ που μένουμε τον χειμώνα δεν ακούγονται ούτε αυτοκίνητα). Επίσης, ο λόγος που σε ρώτησα αν "το ρήγμα" έχει συνείδηση ή μπορεί να συνδυαστεί με την παρουσία κάτι που έχει συνείδηση, είναι επειδή στο ονειρό μου (και μετά στο μισο-ξύπνιο μου) βασικό μέλημά κι ανησυχία μου ήταν, να μην τραβήξω την προσοχή. Δηλαδή αντιλαμβανόμουν την παρουσία στην περιοχή, από κάτι που είχε συνείδηση.
Δεν ξέρω αν ήταν η μόρα, το ρήγμα ή ένας υπέρηχος απροσδιόριστης πηγής, σε κάθε περίπτωση ήταν δυσάρεστο κι ανεπιθύμητο.
Φυσικά όλο αυτό μπορεί να μην είναι τίποτα παραπάνω από ένα παράξενο όνειρο. Όταν ξύπνησα το πρωί στην αρχή ήταν σαν να ήξερα τι είχε γίνει και να υπήρχε μια ολοκληρωμένη ιστορία μέσα στο μυαλό μου και η πρώτη μου σκέψη ήταν "πω-πω τι 'ταν αυτό που συνέβει το βράδυ!!!" και μετά μέσα δευτερόλεπτα όλα αποσυντέθηκαν κι έμεινα απλά με τις εικόνες απ'το όνειρο.
Δηλαδή αντιλαμβανόμουν την παρουσία στην περιοχή, από κάτι που είχε συνείδηση.
Όταν ξύπνησα το πρωί στην αρχή ήταν σαν να ήξερα τι είχε γίνει και να υπήρχε μια ολοκληρωμένη ιστορία μέσα στο μυαλό μου και η πρώτη μου σκέψη ήταν "πω-πω τι 'ταν αυτό που συνέβει το βράδυ!!!" και μετά μέσα δευτερόλεπτα όλα αποσυντέθηκαν κι έμεινα απλά με τις εικόνες απ'το όνειρο.
Υποσυνείδητα γνώριζα πως κάτι μάλλον με απειλούσε. Ο φόβος ήταν λόγο του γεγονότος πως με κάποιον τρόπο είχα αντιληφθεί κάτι χωρίς όμως να το δω. Αυτό το κάτι σίγουρα είχε βούληση.
Σχετικά με το δεύτερο μάλλον το περίεργο είναι πως με το που τέλειωσε η συγκεκριμένη εμπειρία έχασα ένα σημαντικότατο κομμάτι των πληροφοριών που είχα λάβει. Το θυμάμαι γιατί μόλις ξύπνησα δεν ανακαλούσα πολλά, αλλά και μόνο στην σκέψη της προηγούμενη νύχτας σχεδόν ίδρωνα από αγωνία. Το θυμάμαι αυτό λες και τα κύτταρα είχαν κρατήσει ζωντανή την θύμηση της καταστάσεως.
Τι να πω...
Δημήτρης Μπρικιάτης
23-08-07, 11:04
βασικό μέλημά κι ανησυχία μου ήταν, να μην τραβήξω την προσοχή. Δηλαδή αντιλαμβανόμουν την παρουσία στην περιοχή, από κάτι που είχε συνείδηση.
Δεν ξέρω αν ήταν η μόρα, το ρήγμα ή ένας υπέρηχος απροσδιόριστης πηγής, σε κάθε περίπτωση ήταν δυσάρεστο κι ανεπιθύμητο.
Απλά κλονίστηκαν οι αισθήσεις σου και ένιωσες πως έπρεπε να ξυπνήσεις και να μπείς σε εγρήγορση. Ακόμα και τα σκυλιά το παθαίνουν αυτό αλλά με ήχους που ακούνε απο φυσικές ικανότητες ,π.χ. λίγο πριν συμβεί ένας Σεισμός.
Ο υπέρηχος μπορεί να προερχόταν και απο καμία κολώνα της ΔΕΗ που κάποια στιγμή μπορεί...δεν ξέρω πάντως...Απλά μου πέρασε απο το μυαλό.
Πάντως οι Ξενομορφηστές λέγεται πως είναι επιθετικές ενεργειακές και άμορφες οντότητες που ενσωματόνονται σε κάποια αντικέιμενα ή παίρνουν τη μορφή γνώριμων αντικειμένων ή προσπαθούν απλά να σε κάνουν να νιώσεις οτι είναι κάτι άλλο. όταν βρίσκονται κοντά σου καταλαβαίνεις πως είναι εκεί. Απλά τους αισθάνεσαι.
Αυτά με βάση το περιοδικό πάντα... :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.