PDA

Επιστροφή στο Forum : Οι ιδιότητες των κρυστάλλων


Raistlin
26-06-05, 22:13
Θα έχετε ακούσει για αυτό το θέμα (τυχερές πέτρες, προγραμματισμός κρυστάλων, διαλογισμό με την βοήθειά τους, δημιουργεία πλεγμάτων, χρήση τους μαζί με feng sui, θεραπεία κ.α.) Θα ήθελα να ακούσω τι πιστεύετε και τι ξέρετε...

LeX
26-06-05, 23:49
Δεν ξέρω τίποτα και δύσκολα θα πιστέψω. :rolleyes: Τι είναι ας πούμε ο "προγραμματισμός κρυστάλλων";; (προφανώς δεν έχει να κάνει με μικροτσίπ :D )

Raistlin
27-06-05, 00:23
...Όχι δεν έχει να κάνει ούτε με μικροτσιπ ούτε με Η/Υ. Προγραμματισμός κρύσταλλου σημαίνει την "διοχέτευση" ας πούμε σκέψεων (πχ σκέψεις υγείας) με σκοπό την χρησημοποίησή του για τον σκοπό για τον οποίο προγραμματίζεται. Τέλος σε όλους ους λίθους και κρύσταλλα προσδίδουν ικανότητες (τα οποία δεν ξέρω κατα πόσο ισχύουν, γι αυτό και άνοιξα το θέμα , ώστε να ακούσω απόψεις)

xontro_mpizeli
27-06-05, 15:14
Δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνεται ή να γινόταν κάτι τέτοιο.Ίσως κάποιοι να πίστευαν ότι οι κρύσταλλοι,πέτρες,ορυκτά,πολύτιμοι λίθοι κ.τ.λ.. έχουν κάποιες μαγικές δυνατότητες όπως κ για πολλά άλλα.

Raistlin
27-06-05, 18:14
Πιθανόν να μην ισχύει και τπτ, έχω συναντήσει όμως άτομα που το πιστεύουν και χρησημοποιούν λίθους για προστασία , δύναμη κ.α. Χρησημοποιούνται όμως όπως είπα και πριν και στο feng sui (σφαιρικές περιστρεφόμενες και μη πέτρες). Επίσεις ένα άλλο θέμα (που είχα ανοίξει παλιότερα) και έχει σχέση με το συγκεκριμένο, είναι τα κρυστάλινα κρανία που απ'αυτά που ξέρω παρουσιάζουν κάποιες περίεργες ιδιότητες

Αναστασία
11-10-05, 19:31
:p Οι κρύσταλλοι πραγματικά έχουν κάποιου είδους ενέργεια κ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προστασία,ενίσχυση της ενέργειας του σώματος,τα λεγόμενα τσάκρα,και για κάθε ζώδιο αντιστοιχεί 1 ή κ περισσοτερες ΄πέτρες.Π.χ. Ο δίδυμος έχει το μάτι της τίγρης.Ακόμα οι πέτρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για περιπτώσεις μαγείας είτε λευκής είτε μαύρης ακόμα και για φυλαχτά!

Archangelic
12-10-05, 05:12
Δεν είναι προγραμματισμός στο θέμα τον κρυστάλλων αλλά , οι κρυσταλοι έχουνε την ιδιότητα να αποροφάνε ενέργειες , θετικές - αρνητικές όλα .
Δεν τον προγραμματίζεις εν ολίγης απλά τον χρησημοποιείς για να αποροφίσει όλα τα κακός κείμενα και μετά πρέπει να τον καθαρίσεις . Ταύτα .

paul
13-10-05, 13:52
Βασικά βρήκα 2 πολύ ωραίες ιστοσελίδες στα Αγγλικά που αναφέρονται στις ιδιότητες των κρυστάλων. Τα παραθέτω παρακάτω.

http://www.journey-to-self.com/gem_stone%20meanings.htm
http://www.geocities.com/vampyress1138/crystalmagick.htm

Archangelic
14-10-05, 12:12
Σύμφωνα με 1 απο της 2 σελίδες το ρουμπίνι είναι σαν την ονειροπαγίδα , δηλαδή κρατάει τουε εφιάλτες μακριά , επίσεις βοηθάει στον έρωτα κλπ κλπ ( σαν κόκκινο που είναι τι άλλο θα έλεγαν ) .
Όχι οτι φορούσα ρουμπίνια (3) δεμένα με χρυσό (που υποτίθετε ότι κάνει της δυνάμης της πέτρας πιο δυνατες) σχεδόν μια 10ετια και τίποτα από αυτά που λένε οι σελίδες ισχύει ...
Όλα αυτά που διαβάζεις είναι για εμπορικούς και μόνο λόγους . Μόνο η σκόνη αυτών μπορεί να χρησημοποιηθεί και όχι οι ίδιες οι πέτρες ....
Αν και δεν νομίζω πως θα ήθελε κανένας να θρυψαλίσει ένα ρουμπίνι ή σμαράγδι ή διαμάντι για να κάνει ένα ερωτικό ή δυναμοτικό φίλτρο , κυρίος όταν αντί για αυτά μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα φυτό που κάνει την ίδια και καλήτερη δουλειά ...

Raistlin
14-10-05, 18:09
Γεια σας! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, Archangelic έχω κάποιες πέτρες αλλά δεν τις κουβαλάω πάνω μου, οπότε δεν μπορώ να πω αν ισχύουν τα αναφερόμενα, ίσως θα πρέπει να έχεις και πίστη, δεν ξέρω... Πάντως χρησιμοποιούντε και σε διάφορες συσκευές απ' ότι ξέρω και σε κάποια πειράματα που απετούν υπεριώδη ακτινοβολία. Ο προγραμματισμός ξέρω πως γίνεται ποιο συχνά στον χαλαζία. Πάντως άκουσα και από άλλους πως χρειάζονται οποσδήποτε να φορτίζονται ανά διαστήματα και να <καθαρίζονται> για να χρησημοποιηθούν. ...Ίσως να είναι σαν επαναφορτηζόμενες μπαταρίες... :-)


Κάτι άλλο που άκουσα είναι ότι παίζει ρόλο και το σχήμα, το πως είναι κομένος ο κρύσταλλος, και όσο ποιο καθαρός είναι από άλλες προσμείξεις...

Archangelic
15-10-05, 05:33
Το πόσο καθαρός είναι ε ναι παίζει ρόλο , αλλά να προγραμματίζεις τις πέτρες και τους κρυστάλους και να τα συσχετίζεις με μπαταρίες ε τι να πω ...

Είπαμε να μπερδευτούμε αλλά να μην γίνουμε και κουλουβάχατα ...

"Πάντως χρησιμοποιούντε και σε διάφορες συσκευές απ' ότι ξέρω και σε κάποια πειράματα που απετούν υπεριώδη ακτινοβολία"

Φυσικό και επόμενο είναι διότι χρησημοποιούν τα συστατικά που διαθέτη η κάθε πέτρα εώς φίλτρο ... Κάποιες ακτίνες όταν περνάνε μέσα από την εκάθοστε πέτρα "καθαρίζοντε" και το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό από το αν περάσει η ακτίνα χωρής να έχει φιλτραριστεί.

Επίσεις πέτρες χρησημοποιούν και για τον καθαρισμό του νερού αλλά πολύ αμφιβάλω εαν της θεωρεί κανείς "μαγικές" :) . Πάντως να ξέρεις οι πέτρες απο αρχαιοτήτων χρόνων χρησημοποιούντε σαν φίλτρα .

Ταύτα .

Darkoverlordoftheabyss
04-11-05, 18:30
Χμμ αυτο μου θυμιζει λιγο τον κονο της δυναμης τον εχει ακουστα κανεις απο εσας?

SOROR-MYSTICA
23-12-05, 15:53
ΟΙ κρύσταλλοι είναι φυσικές μπαταρίες της γης, είναι ταλαντωτές συχνοτήτων διάσπαρτοι σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Αρκούντως κατατοπιστικό βρήκα το βιβλίο του Θ.Μαστακούρη "ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ-Το πλήρες εγχειρίδιο δύναμης".
Πολύ καλό φωτογραφικό υλικό διαθέτει το βιβλίο των Duda και Rejl "Ο κόσμος των πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων"
Νομίζω για αρχάριους είναι πολύ βοηθητικά.
Με ζητήματα χρήσης των λίθων ασχολείται στα βιβλία της η Κατρίνα Ραφαέλ.(κυρίως κρυσταλλοθεραπεία)

:)

Harry Potter
13-01-06, 21:48
Με τους κρύσταλλους ασχολούμε εδώ και πέντε χρόνια.Είναι αλήθεια ότι έχουν αρκετές δυνάμεις, είτε το πιστεύουμε είτε όχι. Με την κρυσταλλοθεραπεία μπορούμε να βοηθήσουμε έναν ασθενή για πιο γρήγορη ανάρρωση και βελτίωση της υγείας του.
Υπάρχει δυνατότητα να βελτιώσουμε τη δουλειά μας και γενικότερα πράγματα που μας απασχολούν.Ενας κρύσταλλος μπορεί να πάρει από μας ή από το χώρο μας μόνο την αρνητική ενέργεια και όχι τη θετική.

Μιχάλης
14-01-06, 09:45
[QUOTE=Harry Potter Με την κρυσταλλοθεραπεία μπορούμε να βοηθήσουμε έναν ασθενή για πιο γρήγορη ανάρρωση και βελτίωση της υγείας του.[/QUOTE]

Φίλε Χάρυ Πότερ σε καλωσορίζω στην παρέα του Μεταφυσικού. Μιας και είμαι στο χώρο της Υγείας, θα σε παρακαλούσα να μας δώσεις παραδείγματα για την πρόταση που έγραψες και παραθέτω, σχετικά με τη γρηγορότερη ανάρρωση και βελτίωση της υγείας των ασθενών με τη χρήση κρυστάλλων. Γίνε λίγο πιο σαφής σε αυτό το σημείο και θα μπορέσουμε να συζητήσουμε έχοντας κάποια βάση.

Harry Potter
14-01-06, 13:03
Πριν από τέσσερα χρόνια ο συζυγός μου ανακάλυψε ότι το ζάχαρό του ήταν 3,75 τον επιασε πανικός.Επειδή φοβήθηκε στην αρχή να πάει στο γιατρό επειδή και η μητέρα του είχε διαβήτη τότε ξεκίνησα να του βάζω πάνω στη μεριά που είναι το πάνγκρεας μαλαχίτες για ώρες.Η βελτίωση της κατάστασης του ήταν αρκετά ικανοποιητικη.Και όταν το ζάχαρο κατέβηκε πήγαμε στο γιατρό.Δεν πιστεύω ότι με τους κρυστάλλους μπορείς να παραγκωνήσεις τους γιατρούς όμως πιστεύω ότι η κρυσταλλοθεραπεία, χρωματοθεραπεία, μουσικοθεραπεία βοηθούν σημαντικά.

Raistlin
14-01-06, 13:19
Γεια σας και χρόνια πολλά! Φίλε Harry Potter καλώς ήρθες, αναφέρεις πως μπορούν να αποροφήσουν μόνο αρνητική ενέργεια, εγώ ξέρω πως δεν πρέπει να τους φορτίζουμε με αρνητική γιατί τότε μόνο καλό δεν κάνουν. Μπορείς να δωσεις μερικές πληροφορίες ακόμα πάνω σ' αυτό? Πάντως το πάγκρεας είναι ο αδένας του τσάκρα του ηλιακού πλέγματος και όσοι ασχολούνται με τους ενεργειακούς τροχούς, για δυσλειτουργείες όπως ο διαβήτης επικεντρόνονται στον συγκεκριμένο αδένα

Harry Potter
14-01-06, 13:34
αναφέρεις πως μπορούν να αποροφήσουν μόνο αρνητική ενέργεια, εγώ ξέρω πως δεν πρέπει να τους φορτίζουμε με αρνητική γιατί τότε μόνο καλό δεν κάνουν.
Εμείς φορτίζουμε τους κρυστάλλους με θετική ενέργια εκείνοι όμως απορροφούν από το χώρο ή από μας την αρνητική γι' αυτό μετά από κάθε χρήση τους είτε για θεραπεία είτε για κάτι άλλο πρέπει να τους αποφορτίζουμε κάτω από τρεχούμενο νερό και να τους αφήνουμε στον ήλιο για 2 ώρες το λιγότερο για να είναι καθαροί από αρνητική ενέργια και να τους ξανά χρησιμοποιήσουμε.

Harry Potter
14-01-06, 13:38
Είναι σαν τα εργαλεία του γιατρού που για να τα χρησιμοποιήσει μετα από έναν ασθενή πρέπει πρώτα να τα απολυμάνει.

Raistlin
14-01-06, 14:22
...κατάλαβα δηλαδή με το να φορτίζονται θετικά έλκουν την αρνητική ενέργεια... πως πέπει να τους αποφωρτίζεις το έχω ακούσει. μπορείς να μου πεις με ποιον τρόπο τις φορτίζεις?απ' ότι ξέρω υπάρχουν διάφορες τεχνικές...

Harry Potter
14-01-06, 15:26
Για να φορτίσεις έναν κρύσταλλο απλώς τον αφήνεις να πάρει ηλιακή ενέργεια αφού πρώτα τον έχεις βάλει κάτω από τρεχουμενο νερό.Εσύ μάλλον ρωτάς πως προγραμματίζουμε έναν κρύσταλλο για να κάνει συγκεκριμένα πράγματα.

Μιχάλης
14-01-06, 16:44
Δυστυχώς δεν με βοηθάς να καταλάβω για ποιό λόγο ακριβώς μπορεί ένας κρύσταλλος να θεραπεύσει. Ο σύζυγός σου διαπίστωσε ένα σάκχαρο αίματος 3,75 αλλά αυτό θα μπορούσε να έχει συμβεί αν, για παράδειγμα δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις νηστείας που απαιτεί η εξέταση αίματος. Έτσι, αν το σάκχαρο αίματος αυτό δεν σήμαινε την ύπαρξη σακιχαρώδη διαβήτη, είναι λογικό να έπεσε τις επόμενες ημέρες και να θεωρήθηκε θαυματουργή η επέμβαση του κρυστάλλου.

Harry Potter
14-01-06, 19:51
Εγώ δεν είπα ότι ο κρύσταλλος κάνει θαυματα απλώς βοηθάει σε πιο γρήγορη ανάρρωση.Ένας φίλος που έιχε προβλήματα με τη μέση του έβαλε στο σημείο που πονούσε και του πέρασε.Ένας κρύσταλλος δεν μπορεί να κάνει το γιατρό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Σε πονόδοντο, πονοκέφαλο, άγχος,πόνους περιόδου,για καλύτερο ύπνο.

Μιχάλης
16-01-06, 18:01
Εγώ δεν είπα ότι ο κρύσταλλος κάνει θαυματα απλώς βοηθάει σε πιο γρήγορη ανάρρωση.Ένας φίλος που έιχε προβλήματα με τη μέση του έβαλε στο σημείο που πονούσε και του πέρασε.Ένας κρύσταλλος δεν μπορεί να κάνει το γιατρό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Σε πονόδοντο, πονοκέφαλο, άγχος,πόνους περιόδου,για καλύτερο ύπνο.

Αυτό που λες είναι δικό σου συμπέρασμα ή στηρίζεται σε κάποια βιβλιογραφία πάνω στους κρυστάλλους και στις λειτουργίες και εφαρμογές τους? Ξέρεις, ο πόνος στη μέση είναι φοβερός, στο διαβεβαιώνει κάποιος που πάσχει από χρόνια οσφυαλγία αλλά καταλαβαίνεις πιστεύω πως το γεγονός ότι πέρασε ο πόνος δεν μπορεί να αποδοθεί στον κρύσταλλο, τουλάχιστον όχι με τα ελάχιστα στοιχεία που προσκομίζεις. Τι σημαίνει "έβαλε στο σημείο που πονούσε και του πέρασε"? Είχε πάρει κάποιο παυσίπονο, είχε περάσει πόσος χρόνος από τότε που πόνεσε μέχρι τότε που του πέρασε? με ποιό μηχανισμό γίνεται αυτό, αν γίνεται φυσικά(εγώ προσωπικά αμφιβάλω).
Οι πόνοι της περιόδου πολλές φορές δεν περνούν ούτε με κοκτέηλ παυσίπονου - μυοχαλαρωτικού και το ξέρω επειδή αφορά στην επιστήμη που υπηρετώ. Όσο για τον καλύτερο ύπνο, ποιές παράμετροι ορίζουν τον καλύτερο ύπνο?

Harry Potter
17-01-06, 16:19
Μιχάλη γεια σου δεν θα ήθελα να προσπαθήσω να πείσω κανέναν για τους κρυστάλλους και γιατί δεν έχω να κερδίσω κάτι. Σαφώς και έχω διαβάσει για θεραπεία με κρυστάλλους. Ασχολούμε μαζί τους 5 χρόνια. Γι αυτόν τον φίλο με τη μέση του, είχε χρόνια προβλήματα και έβαλε πάνω στο σημείο που πονούσε έναν μαλαχίτη τον τύλιξε με επίδεσμο και τον είχε εκεί. Μετά από 24 ώρες ήταν μια χαρά.
Όσο για τους πόνους της περιόδου επειδή έχω περάσει πάρα πολλά σου λέω ότι βοηθάνε οι κρύσταλλοι πάρα πολύ.Εγώ μετά από μία γυναικολογική εγχείρηση που έκανα, απόκτησα συμφύσεις οι οποίες με ταλαιπωρούσαν για χράνια και με τη βοήθεια τη ομοιπαθητικής και των κρυστάλλων είμαι καλά.
Τώρα για τον ύπνο υπάρχουν άτομα που δεν μπορούν να κοιμηθούν αμέσως που βλέπουν εφιάλτες, με έναν αμέθυστο λοιπόν κοιμάσαι σαν να είσαι στην αγκαλιά της μαμάς σου.

Μιχάλης
18-01-06, 00:16
Δεν ισχυρίστηκα ότι προσπαθείς να πείσεις κάποιον εξάλλου ο σκοπός μας εδώ μέσα δεν είναι αυτός. Καταλαβαίνεις, όμως, πως σε ότι αφορά στην υγεία και στις διάφορες θεραπείες που κατά καιρούς προτείνονται, οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Ο πόνος στη μέση του φίλου σου πέρασε μετά από εικοσιτέσσερις ώρες, διάστημα απολύτως λογικό για να περάσει ένας πόνος για λόγους που δεν έχει σημασία να αναφέρουμε εδώ.
Οι συμφύσεις είναι ένα πρόβλημα στις γυναικολογικές επεμβάσεις, που, επίτρεψέ με να σου πω ότι δεν λύνονται με κανέναν κρύσταλλο. Όσο για την ποιότητα του ύπνου, αυτός εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που τον επηρεάζουν και δεν μπορούμε με κλειστά μάτια να τον αποδώσουμε σε κανέναν κρύσταλλο. Μην ξεχνάς την τεράστια σημασία που έχει η ψυχολογική κατάσταση του ατόμου σε αυτό.

FAIRY
16-06-06, 14:50
Παρακαλω θα μπορουσε καποιος να με βοηθήσει στην προσπάθεια μου να προμηθευτω λίθους και κρυσταλλους? Έστω και απο το εξωτερικό. Φυσικά θα με ενδιέφερε η χονδρικη αγορά. Ευχαριστω

beetlejuice
16-06-06, 15:24
Ριξε μια ματια στο http://www.esoptronpublications.gr/listview1.php?id=7 ή http://www.questbooks.gr/categorylist.php?id=7 (ισως ειναι τα ιδια προϊοντα γιατι και τα 2 sites ανηκουν στο Εσοπτρον)

Επισης εαν εισαι απο Αθηνα επισκευσου τα γραφεια της Cosmic Power (Αγ. Παρασκευη - cosmicpower@yahoo.gr)

Επισης πολυ γνωστο ειναι και το καταστημα του "Αιωνιου Ηνιοχου" (Σολωνος στο κεντρο), eonios-iniohos@ath.forthnet.gr




Ελπιζω να βοηθησα :)

FAIRY
18-06-06, 07:09
Ευχαριστω για την βοηθεια. Δυστυχώς δεν μένω Αθήνα και τα εν λόγω site δεν έχουν ποικιλία. Θα με ενδιέφερε η δυνατότητα αγοράς σε πoσότητα μεγαλύτερης ποικιλίας κρυστάλλων όπως το site http://www.gemstone.org.
Και πάλι ευχαριστώ

darklemon
19-06-06, 23:33
, με έναν αμέθυστο λοιπόν κοιμάσαι σαν να είσαι στην αγκαλιά της μαμάς σου.

τωρα αυτο ειναι καλο,η κακο? :p
προφανως εξαρταται απο την μαμα και απο την ηλικια μας :D

(α,ναι..καλως σας βρηκα :o )

bonobo
20-06-06, 04:52
Αν δεν έχει ηδη αναφερθεί, αξίζει να κοιτάξει κανεις τα Λιθικά, έργο που αποδίδεται στον Ορφέα. Περιέχει λίστα λίθων και των ιδιοτήτων τους καθώς επίσης και περιγραφες συγκεκριμένων χρήσεων και τελετών :cool:

2406
20-06-06, 13:21
[I]αγαπημένε μου φίλε είτε το πιστεύεις,είτε όχι νεράιδες,μάγισες,όλα υπάρχουν.σίγουρα όχι όπως τον καιρό των παπούδων μας άλλωστε όλα αλλάζουν.αυτό που δεν αλλάζει είναι η αρχαία γνώση και η καταστροφή που φέρνει σε αυτές ή σε αυτούς που αγαπούν

psychedelia
28-07-06, 02:20
ενα πολυ καλο ερωτιμα . τι κρύσταλλος ηταν αυτος ? --> http://www.alito.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=990

simbelmyne lorien
19-11-07, 17:02
Παιδιά καλησπέρα!!!Μια απλή ερώτηση που μπορεί να φανεί χαζή!!Οι κρύσταλλοι πρέπει να είναι φυσικοί ή μας κάνουν και οι τεχνητοί(πχ Σβαρόφσκι...κά)????:D

ΛΥΚΑΙΟΣ 1981
18-12-07, 23:02
Χρησιμοποιεί κανένας σας εκκρεμές;Εγώ έχω, αλλα καμιά φορά η κίνηση του χεριού δημιουργεί προβλήματα.

ΞΕΝΟΧΙΜ
19-12-07, 10:08
Οι πολυτιμοι λιθοι που σας ταιριαζουν αναλογα με τον μηνα γεννησης σας


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ = ΣΜΑΡΑΓΔΙ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ = ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ

ΜΑΡΤΙΟΣ = ΝΕΦΡΙΤΗΣ

ΑΠΡΙΛΙΟΣ = ΟΠΑΛΙΝΑ

ΜΑΙΟΣ = ΖΑΦΕΙΡΙ

ΙΟΥΝΙΟΣ = ΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑ

ΙΟΥΛΙΟΣ = ΡΟΥΜΠΙΝΙ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ = ΔΙΑΜΑΝΤΙ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ = ΑΧΑΤΗΣ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ = ....συγγνωμη αλλα δε θυμαμαι

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ = ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ = ΟΝΥΧΑΣ

Ophelia
19-12-07, 10:40
Ερώτηση: Το κάθε ζώδιο ή μήνας γέννησης έχει και πολύτιμο και ημι-πολύτιμο λίθο? Έχω μπερδευτεί γιατί μια βλέπω ένα λίθο και μια έναν άλλον να αντιστοιχεί σε διάφορα ζώδια... :confused:

(sorry αν είμαι οφ-τοπικ, αλλά είπα να ρωτήσω)

Jovitaki
19-12-07, 11:37
Χρησιμοποιεί κανένας σας εκκρεμές;Εγώ έχω, αλλα καμιά φορά η κίνηση του χεριού δημιουργεί προβλήματα.



κι εγω χρησιμοποιω εκκρεμες με φυσικο κρυσταλλο και πραγματι πρεπει να εχει κανεις σταθερο χερι η να ειναι κανεις πολυ ηρεμος οταν το χρησιμοποιει...εχω αντιληφθει οτι παιζει ρολο η ωρα που το χρησιμοποιει κανεις (κυριως δηλαδη ωρες που οι ενεργειες του περιβαλλοντος ειναι ηρεμες, οπως συμβαινει το βραδυ κυριως) αλλα προσωπικα ποτε οι απαντησεις που μου δινει ο κρυσταλλος ειναι εντελως οπως ακριβως συμβαινουν ολα και ποτε οι απαντησεις που δινει ειναι το ακρως αντιθετο απο οτι συμβαινει...το ψαχνω κι εγω ακομα γιατι συμβαινει αυτο...αν κανεις εχει καμια απαντηση να διαφωτισει καλο θα ηταν...

ΛΥΚΑΙΟΣ 1981
21-12-07, 15:20
Jovitaki, σε εμένα δουλεύει το βράδυ καλύτερα ο ροζ χαλαζίας. Η απάντηση που θα σου δώσει το υποσυνείδητο, ουσιαστικά είναι οι πιθανότητες να συμβεί κάτι, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, τα οποία κάλλιστα μπορεί να αλλάξουν. Είναι όλα χαοτικά. Πάντως, το ΄χερι όσο μπορώ το κρατώ σταθερό. Πάντως,έχω πάρει απαντήσεις για πολύ κουφά και απίθανα πράγματα, τα οποία επιβεβαιώθηκαν.

Witch Shadow
23-12-07, 00:46
Γεια σε ολους
ειμαι νεος στο forum και το θεμα με τους κρυσταλλους και τις ιδιοτητες τους ειναι κατι το οποιο δεν μπορεις να πει κανεις με ακριβεια οτι ισχυει...Για τα ατομα που ασχολουνται με την Μαγεια οι κρυσταλλοι παιζουν εναν σημαντικο ρολο. Εχει να κανει με την ωρα της ημερας και τη φαση που βρισκονται οι πλανητες. Για παραδειγμα για να εντοπισω καποιον δεν χρησιμοποιω εκκρεμες απο οποιο κρυσταλλο, αλλα αμεθυστο και σε φαση που η σεληνη αρχιζει και γεμιζει...αλλα φυσικα θα πρεπει να εχεις πιστη για να πετυχει κατι. Ειδικα οταν θελεις να κανεις χρηση ενα κρυσταλλο. Γιατι αραγε αυτοι που ματιαζονται φορανε παντα εναν οποιοδηποτε μπλε κρυσταλλο? Δεν ειναι ολα τυχαια σ'αυτη τη ζωη...ολα ειναι για καποιο σκοπο και λογο....
με εκτιμηση
Witch Shadow :)

Witch Shadow
23-12-07, 00:55
κι εγω χρησιμοποιω εκκρεμες με φυσικο κρυσταλλο και πραγματι πρεπει να εχει κανεις σταθερο χερι η να ειναι κανεις πολυ ηρεμος οταν το χρησιμοποιει...εχω αντιληφθει οτι παιζει ρολο η ωρα που το χρησιμοποιει κανεις (κυριως δηλαδη ωρες που οι ενεργειες του περιβαλλοντος ειναι ηρεμες, οπως συμβαινει το βραδυ κυριως) αλλα προσωπικα ποτε οι απαντησεις που μου δινει ο κρυσταλλος ειναι εντελως οπως ακριβως συμβαινουν ολα και ποτε οι απαντησεις που δινει ειναι το ακρως αντιθετο απο οτι συμβαινει...το ψαχνω κι εγω ακομα γιατι συμβαινει αυτο...αν κανεις εχει καμια απαντηση να διαφωτισει καλο θα ηταν...


Φιλε/η Jovitaki
το βραδυ ειναι καλη ωρα για να χρησιμοποιησεις το εκκρεμες σου, αλλα θελει και μια προετοιμασια και ο χωρος σου....βασικα θα πρεπει καψεις ενα θυμιαμα δεντρολιβανου για να ισσοροπηθουν οι ενεργειες, (ακομα και οι δικες μπορουν να βγαλουν αντιθετα αποτελεσματα) επειτα προσπαθησε να χαλαρωσεις και να αδειασεις το νου σου απο περιττες σκεψεις και συγκεντρωσου στο σκοπο. Οταν θα νιωσεις ετοιμος/η ξεκινα. Βεβαια για να ειναι ακομα πιο αποτελεσματικο θα πρεπει να γινει σε φαση που η σεληνη γεμιζει....(αυτες ειναι ο ωρες οταν ψαχνεις να βρεις κατι, απαντηση, ατομο κτλ)...
Ελπιζω να σου φανηκε χρησιμο. Καλη επιτυχια
Bless it be
Witch Shadow :)

ΛΥΚΑΙΟΣ 1981
24-12-07, 21:45
WITCH SHADOW καλώς ήρθες στην παρέα. Εγώ χρησιμοποιώ εκκρεμές τους τελευταίους 7 μήνες. Έχω νεφρίτη, ροζ και λευκό χαλαζία. Πραγματικά δεν είναι όλες οι μέρες κατάλληλες. Σήμερα φερ' ειπείν που είχα υπερένταση κουνιόταν ελάχιστα. Η μόνη μου αμφιβολία είναι πως όταν το κρέμασα από κάπου χωρίς να το κρατώ, δεν δούλεψε.

simbelmyne lorien
24-12-07, 21:53
Ειναι λογικο βρε το οτι δε δουλεψε!!Αφου χρειαζεται τη δικη σου ενεργεια που τον ενεργοποιησε για να δουλεψει...;)

Witch Shadow
24-12-07, 23:05
WITCH SHADOW καλώς ήρθες στην παρέα. Εγώ χρησιμοποιώ εκκρεμές τους τελευταίους 7 μήνες. Έχω νεφρίτη, ροζ και λευκό χαλαζία. Πραγματικά δεν είναι όλες οι μέρες κατάλληλες. Σήμερα φερ' ειπείν που είχα υπερένταση κουνιόταν ελάχιστα. Η μόνη μου αμφιβολία είναι πως όταν το κρέμασα από κάπου χωρίς να το κρατώ, δεν δούλεψε.


Φιλε ΛΥΚΑΙΟΣ 1981
Το εκκρεμες δεν ειναι τιποτα παραπανω απο προεκταση της ψυχικης σου υποστασης και δυναμης....Θα σου συνιστουσα να ηρεμησεις για 10 λεπτα με μια απλη ασκηση διαλογισμου....καθισε οκλαδον και κλεισε τα ματια....παρε βαθιες αργες ανασες και αφησες τες να βγουν το ιδιο αργα....με καθε ανασα σκεψου οτι σε βασανιζει εκεινη τη στιγμη να εξαφανιζεται.....οταν τελειωσεις δοκιμασε ξανα...τα αποτελεσματα θα ειναι καλυτερα....Βεβαια μην περιμενεις να μαθεις να ελεγχεις ενα εκκρεμες......η εκπαιδευση θελει χρονο...(αχ εγω τα λεω αλλα δεν τα κανω με το χαρισμα μου)...τεσπα....μην ξεχνας οτι οσο πιο ηρεμος εισαι τοσο πιο καλα θα ειναι τα αποτελεσματα... περιμενω τις εντυπωσεις σου.......
με εκτιμηση :)

Jovitaki
25-12-07, 15:53
Πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα Witch Shadow και ομολογουμενως δεν τα ειχα εφαρμοσει σχεδον καθολου.Σιγουρα ειναι προεκταση δικης διαισθησης μας το εκκρεμες σε συνδυασμο ισως καποιων συχνοτητων του περιβαλλοντος που ομως δεν ειναι εφικτο να πιασει η δεν εχει δοκιμασει να αντιληφθει ο ανθρωπινος εγκεφαλος.Το πιο δυσκολο για μενα ειναι ειναι η συναισθηματικη απευαισθητοποιηση απο την απαντηση που θα λαβω καθε φορα.
Οπως και να εχει ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!!

Faeron
01-01-08, 11:43
Kαλημερα και χρονια πολλα σε ολους!

Αρχική Δημοσίευση από ΛΥΚΑΙΟΣ 1981

Μπορεις να περιγραψεις πως ψαχνεις κατι με το εκκρεμες? Επισεις, το εφτιαξες μονος σου? Αν ναι, πως?

Witch Shadow
02-01-08, 00:29
Kαλημερα και χρονια πολλα σε ολους!



Μπορεις να περιγραψεις πως ψαχνεις κατι με το εκκρεμες? Επισεις, το εφτιαξες μονος σου? Αν ναι, πως?


Φιλε/η Faeron
μπορει να ειμαι αυτη τησ τιγμη που γραφω λιγο ζαλισμενος απο ναρκωση αλλα νομιζω οτι μπορω να σου πω πως να φτιαξεις ενα εκκρεμες....Αρχικα θα πρεπει να παρεις ενα κρυσταλο ο οποιος να τον νιωθεις ενταξει στο χερι σου, να νιωθεις τις ενεργειες σας να ενωνονται ή αν θες κατι πιο γρηγορα διαλεξε τον γενεθλιο κρυσταλλο σου...(εγω προσωπικα χρησιμοποιω Αμεθυστο για τον εντοπισμο)...τωρα οσον αφορα για το πως να ψαξεις κατι (ή να εντοπισεις κατι/καποιον πανω σε χαρτη) υπαρχουν πολλοι τροποι και διαφορετικοι αναλογα με τον καθενα μας....αυτο νομιζω θα πρεπει να το ανακαλυψεις μονος/η σου οταν θα ξεκινησεις...
με εκτιμηση
Wtch Shdw :) :(

Faeron
02-01-08, 14:15
Αρχική Δημοσίευση από Witch Shadow
αν θες κατι πιο γρηγορα διαλεξε τον γενεθλιο κρυσταλλο σου...

Εκτος απο το πετραδι του μηνα γεννησης μου που ειναι καπως δυσεβρετο (διαμαντι), ελπιζω να γινεται ευκολα και με αλλη πετρα.. Εχω ενα κρυσταλο χαλαζια. Θα φτιαξω με αυτον, και θα δω!!

Wizen
03-01-08, 05:15
Στην Γερμανία υπάρχουν γιατροί, που γιατρεύουν με την βοήθεια των κρυστάλλων, και που είναι μυημένοι ρεικιστες, και έχουν εκπλήξει με τα αποτελέσματα τους, τους γιατρούς της χώρας.
Εμενα πάντως με βοηθησε πολύ ο Αμέθυστος, η πετρα του αρχαγγελου ζατκιήλ, στην ζωή μου, αλλα και στις μαγικές τέχνες.
Είναι μεν λίγο κουραστικό κάθε πανσέληνο να καθαρίζεις τις πέτρες και να τις γεμίζεις με ενέργεια :D , αλλα αξίζει.

ΛΥΚΑΙΟΣ 1981
07-01-08, 10:52
Φιλε ΛΥΚΑΙΟΣ 1981
Το εκκρεμες δεν ειναι τιποτα παραπανω απο προεκταση της ψυχικης σου υποστασης και δυναμης....Θα σου συνιστουσα να ηρεμησεις για 10 λεπτα με μια απλη ασκηση διαλογισμου....καθισε οκλαδον και κλεισε τα ματια....παρε βαθιες αργες ανασες και αφησες τες να βγουν το ιδιο αργα....με καθε ανασα σκεψου οτι σε βασανιζει εκεινη τη στιγμη να εξαφανιζεται.....οταν τελειωσεις δοκιμασε ξανα...τα αποτελεσματα θα ειναι καλυτερα....Βεβαια μην περιμενεις να μαθεις να ελεγχεις ενα εκκρεμες......η εκπαιδευση θελει χρονο...(αχ εγω τα λεω αλλα δεν τα κανω με το χαρισμα μου)...τεσπα....μην ξεχνας οτι οσο πιο ηρεμος εισαι τοσο πιο καλα θα ειναι τα αποτελεσματα... περιμενω τις εντυπωσεις σου.......
με εκτιμηση :)

Καλή χρονιά σε όλους!!! Είχα απαντήσεις σε εντελώς κουφά πράγματα εδώ και πολύ καιρό. Επειδή όμως το μέλλον (αν υπάρχει γιατί πιστεύω ότι ουσιαστικά το υποσυνείδητο επιλέγει και υλοποιεί ενδεχόμενα..πρβ θεωρία της διττότητς) είναι χαοτικό, σου δίνει την απάντηση που ισχύει με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Πάντως, όταν κάνεις μία ερώτηση 20 φορές και όλες βγαίνει ναι, δεν μπορεί να είναι τυχαίο.

ΛΥΚΑΙΟΣ 1981
07-01-08, 10:53
Στην Γερμανία υπάρχουν γιατροί, που γιατρεύουν με την βοήθεια των κρυστάλλων, και που είναι μυημένοι ρεικιστες, και έχουν εκπλήξει με τα αποτελέσματα τους, τους γιατρούς της χώρας.
Εμενα πάντως με βοηθησε πολύ ο Αμέθυστος, η πετρα του αρχαγγελου ζατκιήλ, στην ζωή μου, αλλα και στις μαγικές τέχνες.
Είναι μεν λίγο κουραστικό κάθε πανσέληνο να καθαρίζεις τις πέτρες και να τις γεμίζεις με ενέργεια :D , αλλα αξίζει.

Στην Ελλάδα φίλε μου, όλα τα απορρίπτουμε. Τον άγγελο που λες τον είχα νιώσει να έρχεται, την πρώτην φορά που έκανα reiki.Και απ' ότι ξέρω πάει σε φωτεινούς ανθρώπους.

Witch Shadow
07-01-08, 11:51
Πάντως, όταν κάνεις μία ερώτηση 20 φορές και όλες βγαίνει ναι, δεν μπορεί να είναι τυχαίο.


Δεν νομιζω οτι ειναι αναγκη να κανεις 20 φορες μια ερωτηση για να δεις οτι η απαντηση ειναι standard :D .....Προσωπικα κανω 3 φορες την ερωτηση.....η 1η απαντηση ειναι τυχαια, η 2η συμπτωση και 3η ειναι σιγουρη....με αυτον τον τροπο μπορω να πω οτι ο κρυσταλλος μπορουσε να πεσει μεσα.....Τωρα δυστυχως ειναι γεματος σκοτεινη ενεργεια η οποια δεν εξαγνιζεται....απο μωβ εγινε μαυρος....αν υπαρχει καποια εξηγηση και ξερει κανεις ας βοηθησει..... :)

Wizen
07-01-08, 17:42
Στην Ελλάδα φίλε μου, όλα τα απορρίπτουμε. Τον άγγελο που λες τον είχα νιώσει να έρχεται, την πρώτην φορά που έκανα reiki.Και απ' ότι ξέρω πάει σε φωτεινούς ανθρώπους.

αυτο einai πολου κριμα.
χανονται πολλες ευκαιριες, και για εσωτερικη εξελιξη αλλα και για γιατρεια.

Witch Shadow
09-01-08, 00:15
Οσα χρονια και να περασουν, οτι και να γινει.....η Ελλαδα στα ιδια χαλια θα παραμεινει...Εδω βρε παιδια δεν αποδεχεται τα απλα θα αποδεχτει τις κρυσταλλοθεραπειες και γενικα την εναλλακτικη ιατρικη?....μην κοροιδευομαστε.....

Παιδια, στην Ελλαδα ζουμε.... :D

ΛΥΚΑΙΟΣ 1981
12-01-08, 09:27
Τωρα δυστυχως ειναι γεματος σκοτεινη ενεργεια η οποια δεν εξαγνιζεται....απο μωβ εγινε μαυρος....αν υπαρχει καποια εξηγηση και ξερει κανεις ας βοηθησει..... :)[/QUOTE]

Απ'οσο ξέρω καλό είναι να κάνεις καθαρισμό με σκέτο νερό ή με φασκόμηλο και μετά να βάλεις τους κρυστάλλους στον ήλιο για ένα διάστημα.Κάνε έναν κόπο και πήγαινε στο κατάστημα Αλμπαντάκη. Ήταν στην Περικλέους στο κέντρο, αλλά νομίζω ότι έχει αλλάξει διεύθυνση. Τέλος πάντων, ψάξε το και ρώτα τους εκεί τι πρέπει να κάνεις.

Εγώ τελευταία ρωτάω πολύ τον λευκό χαλαζία. Έχω πάντως την εντύπωση πως το υποσυνείδητο ουσιαστικά προκαλεί τις μικροκινήσεις των δαχτύλων που επηρεάζουν την κίνηση. Δεν αποκλείω πάντως να υπάρχει και κάτι άλλο, απλά δεν θεωρώ ότι έχω ψάξει το θέμα επαρκώς. περιμένω λοιπόν να μάθω, αν κάποιος έχει πληροφορίες.

Οσα χρονια και να περασουν, οτι και να γινει.....η Ελλαδα στα ιδια χαλια θα παραμεινει...Εδω βρε παιδια δεν αποδεχεται τα απλα θα αποδεχτει τις κρυσταλλοθεραπειες και γενικα την εναλλακτικη ιατρικη?....μην κοροιδευομαστε.....

Παιδια, στην Ελλαδα ζουμε.... :D

Γιατί λείπει η δημιουργική σκέψη. Και ξέρεις και κάτι άλλο. Επί χιλιάδες χρόνια, η ανθρωπότητα θεραπευόταν έτσι. Ορισμένοι νομίζουν ότι οι αρχαίοι ήσαν βλάκες, αλλά εκείνοι ήξεραν πάρα πολλά. Η άγνοια δεν είναι κακό ΄πράγμα, έν αντιθέσει με τη ψευδαίσθηση ότι γνωρίζουμε τα πάντα.

Witch Shadow
12-01-08, 11:19
Φιλε ΛΥΚΑΙΕ
Θα το ηθελα πολυ να πηγαινα στο μαγαζι που προτεινες......αλλα ειμαι Σερρες και ειναι καπως χλωμο να κατεβω..... :D
αν μπορουσαν αυτοι που ξερουν απο ιατρικη να χρησιμοποιησουν σωστα τη γνωση που ειχαν οι αρχαιοι προγονοι μας...τοτε δεν θα μεναμε τοσο πισω στον τομεα αυτον.....οι περισσοτεροι προτιμουν την εναλλακτικη ιατρικη οχι μονο για οικονομικους λογους αλλα και επειδη δεν υπαρχουν τοσες παρενεργειες οσο με τα χημικα φαρμακα.....

Για να αποκτησεις περισσοτερη ανεση με το εκκρεμες σου, περασε την αλυσιδα αναμεσα στο δεικτη και το μεσαιο δαχτυλο του χεριου με το οποιο γραφεις...συγκεντρωσου στην ακρη του κρυσταλλου και προσταξε το τηλεπαθητικα να κινηθει...οταν το πετυχεις προσταξε το ξανα να σταματησει...να μεινει ακινητο...
Μετα απο αυτη την ασκηση...ρωτα το για καποιο σοβαρο θεμα....να ρωτας παντα για πνευματικα θεματα μεχρι να παρεις το "κολαϊ"...και ποτε για χρηματα...μην περιμενεις ποτε θετικη απαντηση για κακο σκοπο...να σεβεσαι παντα τις αρνητικες απαντησεις κι ας μην συμφερουν....η πιστη στις θετικες απαντησεις του θα ελκει ταχυτατα κοντα σου τις επιτυχιες...
Φιλικα... :D

Wizen
13-01-08, 19:14
Εγώ ζούσα 2 χρονια στην Drama, γιατί από εκεί κατάγεται η Μάνα μου, και είχα το ίδιο πρόβλημα.
Ευτυχώς, γύρισα πάλι Γερμανία, και μπορώ να αγοράσω κρύσταλλα, Ταρώ αλλα και βότανα, χωρίς πρόβλημα και ανόητες ερωτήσεις. :D

ΛΥΚΑΙΟΣ 1981
19-01-08, 11:12
[Για να αποκτησεις περισσοτερη ανεση με το εκκρεμες σου, περασε την αλυσιδα αναμεσα στο δεικτη και το μεσαιο δαχτυλο του χεριου με το οποιο γραφεις...συγκεντρωσου στην ακρη του κρυσταλλου και προσταξε το τηλεπαθητικα να κινηθει...οταν το πετυχεις προσταξε το ξανα να σταματησει...να μεινει ακινητο...
Μετα απο αυτη την ασκηση...ρωτα το για καποιο σοβαρο θεμα....να ρωτας παντα για πνευματικα θεματα μεχρι να παρεις το "κολαϊ"...και ποτε για χρηματα...μην περιμενεις ποτε θετικη απαντηση για κακο σκοπο...να σεβεσαι παντα τις αρνητικες απαντησεις κι ας μην συμφερουν....η πιστη στις θετικες απαντησεις του θα ελκει ταχυτατα κοντα σου τις επιτυχιες...
Φιλικα... :D[/QUOTE]

Τα έχω κάνει όλα αυτά που λες. έχω ρωτήσει και απλά καθημερινά πράγματα, αλλά και πνευματικά. Κάνω την κίνηση που λες, αλλά ακουμπάω το δεξί χέρι πάνω στο δεξί πόδι, ώστε να μειώσω τις αντανακλαστικές κινήσεις του χεριού. Σ'ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές!

Witch Shadow
20-01-08, 00:22
Τα έχω κάνει όλα αυτά που λες. έχω ρωτήσει και απλά καθημερινά πράγματα, αλλά και πνευματικά. Κάνω την κίνηση που λες, αλλά ακουμπάω το δεξί χέρι πάνω στο δεξί πόδι, ώστε να μειώσω τις αντανακλαστικές κινήσεις του χεριού. Σ'ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές!


Φιλε/η ΛΥΚΑΙΟΣ 1981.....
το να καταφερεις να ελεγχεις τελεια και αποτελεσματικα το εκκρεμες ειναι μια εμπειρια που απαιτει και χρονο αλλα και αρκετη υπομονη.....αρχικα θα σε συμβουλευα να εξασκησεις τη σταθεροποιηση του εκκρεμους χωρις να στηριζεις το χερι σου στο ποδι.....δεν ειμαι καποιος ειδικος ουτε ξερολας.....μεσα απο την εμπειρια μου προσπαθω να βοηθησω....δεν γεννηθηκε κανενας με την απολυτη γνωση......

ΛΥΚΑΙΟΣ 1981
22-01-08, 23:30
Φιλε/η ΛΥΚΑΙΟΣ 1981.....
το να καταφερεις να ελεγχεις τελεια και αποτελεσματικα το εκκρεμες ειναι μια εμπειρια που απαιτει και χρονο αλλα και αρκετη υπομονη.....αρχικα θα σε συμβουλευα να εξασκησεις τη σταθεροποιηση του εκκρεμους χωρις να στηριζεις το χερι σου στο ποδι.....δεν ειμαι καποιος ειδικος ουτε ξερολας.....μεσα απο την εμπειρια μου προσπαθω να βοηθησω....δεν γεννηθηκε κανενας με την απολυτη γνωση......


Να σου πω την αλήθεια, το προσπαθώ αρκετούς μήνες, αλλά πιστεύω ότι έχω κάνει κάποια πρόοδο. Κάθε αρχή και δύσκολη άλλωστε!!

mortisia
08-01-09, 13:47
http://www.onirocosmos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=68&Itemid=118

εδω μπορειτε να παρετε μια ιδεα σχετικα με τις ιδιοτητες των κρυσταλλων. :)

suncity
06-09-09, 12:09
γεια σας παιδιά.
νέος στο φόρουμ όπως βλέπετε, και διάλεξα αυτό το θέμα για να ξεκινίσω.
Έχω μία φίλη η οποία έχει σαν hobby να φτιάχνει διάφορα κολιέ με κρυστάλους. Η κοπέλα δε ξέρει και πολλά πράγματα γιαυτους, απλά έχει ένα βιβλίο που περιγράφει τον κάθε κρύσταλλο και τις ιδιότητές του.
Μου έχει φτιάξει και εμένα ένα και μου το έκανε δώρο στα γενέθλιά μου, και απο τότε που μου το έδωσε το φόραγα συνέχεια.
Μετά από ένα περιστατικό που συνέβη πριν μερικές μέρες (έτσι αποφάσισα να το ψάξω λίγο για τους κρυστάλλους) θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που ξέρετε περισσότερα πράγματα, αν είναι δυνατόν να:
1. Ο κρύσταλλος να απορρόφησε την "αγωνία" - στεναχώρια - αρνητική ενέργεια ενός άλλου ατόμου,
2. αυτή την ενέργεια να τη μετέδωσε σε εμένα
3. να μετέδωσε στο άλλο άτομο τη δική μου "αγωνία" - στεναχώρια - αρνητική ενέργεια.

δε ξέρω αν έχει σημασία, αλλά στο κολιέ υπάρχουν 10 κομμάτια από Αχέτη (και είναι μάλλον 2 διαφορετικά αποσο μπορώ να καταλάβω, γιατί το ένα έχει πρασινωπό χρώμα).

Εδώ και μερικές μέρες δε το φοράω γιατί τη πρώτη φορά που ένοιωσα οτι κάτι δε πάει καλά, ένιωθα ένα τρομερό βάρος στον αυχένα μου που έφυγε όταν έβγαλα το κολιέ, και αφού το ξαναφόρεσα μετά από μία μέρα, ένοιωθα ότι με πνίγει.
Η φίλη μου μου είπε ότι πρέπει να τον ξανακαθαρίσουμε.

Η αλήθεια είναι οτι δε πίστευα όταν μου το είχε δώσει για τους κρυστάλλους και για τις ενέργειες που έχουν αλά μετά από αυτό το περιστατικό, αρχίζω και το πιστεύω όλο και περισσότερο, και θέλω να το ψάξω καλλύτερα.

περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας.
ευχαριστώ

Raistlin
10-09-09, 21:46
Φίλε suncity, απ ότι ξέρω για τις ιδιότητες των κρυστάλλων (αν όντος ισχύουν οι ιδιότητες που τους αποδίδουν) ο αχάτης (agate) βοηθάει στην θεραπεία της ψυχολογικής διάθεσης, βελτιώνει την μνήμη και την αυτοσυγκέντρωση και αυξάνει την αντοχή. Καταπολεμάει την αυπνοία και φέρνει ευχάριστα όνειρα...


Το κρύσταλλο που έχει <μνήμη> και υποτίθεται πως μπορείς να το φορτίσεις ανάλογα με τις διαθέσεις σου είναι ο χαλαζίας (quartz) ο οποίος τις πολλές φορές περιέχεται στον αχάτη με μορφή μικροσκοπικών κρυστάλλων. Από την άλλη ο αχάτης σχηματίζεται από στρώματα χαλαζία.
Παρ όλα αυτά δεν ξέρω αν όντος και κατά πόσο μπορούν τα διάφορα πετρώματα να μας επηρεάσουν...

Πολλές φορές πάντως στην ψυχολογική κατάσταση, σημαντικό ρόλο παίζει και η προδιάθεση του κάθε ατόμου.
Πάντως περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις και ψάχνοντας στο internet.
Να 'σαι καλά.