PDA

Επιστροφή στο Forum : Poltergeist στο σπίτι

Instict
27-08-07, 11:50
Γράφω λίγο καθυστερημένα σε αυτό το ποστ αλλα μιας κ είδα τον τίτλο είπα να μοιραστώ μαζί σας μια εμπειρία μου!
Συνέβη πριν από 2 χρόνια ένα μεσημέρι σπίτι μου!
Ήταν η ώρα περίπου 2 και οι γονείς μου έτρωγαν στην κουζίνα,εγώ και η αδερφή μου καθόμασταν στο δωμάτιό μας και ακούγαμε μουσική με την πόρτα κλειστή.Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα μας (όχι πάρα πολύ) και βλέπουμε ένα χέρι με ένα κόκκινο μανίκι να κρατά το χερούλι κ αμέσωσ μετά να το αφήνει και να κατευθύνεται προσ το δωμάτιο των γονιών μου!!Κοιταχτήκαμε με την αδερφή μου φρικάραμε και προσπάθησα να σκεφτώ λογικά οτί μπορεί να ήταν η μητέρα μου!Έτσι λοιπόν αμέσωσ πήγα προσ το δωμάτιο των γονιών μου λέγοντασ ''μαμα εσύ είσαι''?μπήκα στο δωμάτιο και φυσικά δεν ήταν κανείσ!!Εντάξει απλα μασ κόπηκαν τα γόνατα!!πήγα στην κουζίνα ρώτησα τουσ δικούσ μου αν άνοιξαν αυτοί την πόρτα αλλά μου είπαν "όχι"¨!Τουσ είπα τί έγινε και όπωσ ήταν φυσικό με κορόιδευαν!Η μαμά μου όμωσ το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε μετά από καμιά ώρα να λιβανίσει!Με το που άρχισε να λιβανίζει ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν τα βιβλία μου και ό,τι άλλο είχα στην βιβλιοθήκη μου αλλά και να σπάνε ποτήρια στην κουζίνα!Φρικάραμε οικογενειακώς, να μην σασ πολυλογώ από τότε έχουν συμβεί ΠΟΛΛΑ στο σπίτι μου και φέτοσ αποφασίσαμε να μετακομίσουμε γιατί επηρεαζόμαστε ψυχολογικά!

melian
27-08-07, 12:48
Instict καλώς ήρθες!

Έτσι όπως το περιέγραψες έχει τα χαρακτηριστικά εμφάνισης poltergeist.
Έχεις ακούσει τη θεωρία ότι τα poltergeist είναι οι ψυχικές εκδηλώσεις συνήθως κάποιου εφήβου, ο οποίος μη μπορώντας αλλιώς να τις εξωτερικεύσει, τις εκδηλώνει ασυνείδητα με αυτό το τρόπο;

Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχετε ήδη μετακομίσει και αν ναι, σταμάτησε το φαινόμενο;

Instict
27-08-07, 16:54
Melian σ'ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!Να σου πω την αλήθεια μου δεν γνωρίζω ακριβώσ για τα poltergeist,είχα απλά την εντύπωση ότι μπορεί να είναι αυτέσ οι φωτεινέσ μπάλεσ που εμφανίζονται περίεργα και κατά καιρούσ σε φωτογραφίεσ!Δεν έχουμε μετακομίσει ακόμα από το σπίτι!Υπολογίζουμε το πολύ μέχρι τα Χριστούγεννα λόγω κάποιων υποχρεώσεων!Σ'αυτό το σπίτι μένουμε15 χρόνια και τα τελευταία 2 χρόνια άρχισαν αυτά τα περίεργα!Μετά από αυτό που περιέγραψα πιο πριν συνέβησαν και άλλα, όπωσ να κάθομαι αργά το βράδυ στο σαλόνι σε έναν από τουσ 2 καναπέδεσ βλέποντασ τηλεόραση και ξαφνικά να ακούω θόρυβο ότι κάποιοσ κάθησε στον άλλο καναπέ!Να κοιτάζω και να μην βλέπω κανέναν παρά μόνο ένα βαθούλωμα στο μαξιλάρι του ότι κάποιοσ κάθεται και να έχω παγώσει ολόκληρη από τον φόβο μου!Ξέρω ακούγεται τρελό αλλά δεν το έχω πάθει μόνο εγώ στο σπίτι!Είναι βραδιέσ που κάθομαι μέχρι αργά βλέποντασ τηλεόραση, έχω χαλαρώσει τελείωσ ξαπλωμένη με λυγισμένα τα πόδια μου και έχω μισόκλειστα τα μάτια μου αλλά δεν κοιμάμαι,και ξαφνικά κάποιοσ με σκουντά στο γόνατο και πετάγομαι ολόκληρη!Τονίζω όμωσ οτί αυτό που ένιωθα δεν ήταν σύσπαση κάποιου μυ σε φάση χαλάρωσησ!Ήταν κανονικό άγγιγμα!!γιάυτο και φρικάρω!Πόσα βράδια έχω ξυπνήσει είτε για να πάω τουαλέτα είτε για νερό και έχω δει περίεργεσ μορφέσ στην πόρτα μου να με κοιτούν και για να φύγουν λέω κάποια προσευχή!!Μου έχουν συμβεί τόσα πολλά που δεν έχω τολμήσει να τα πω κάπου αλλού εκτόσ απο την οικογένειά μου διότι φοβάμαι μη με πουν θεοπάλαβη!!

melian
27-08-07, 21:19
Αν κατάλαβα καλά αυτές οι μπάλες που αναφέρεις λέγονται Orbs και εμφανίζονται μόνο σε φωτογραφίες αλλά μάλλον πρόκειται για φυσικό φαινόμενο.

Το φαινόμενο έτσι όπως το περιέγραψες μοιάζει με περίπτωση Poltergeist. Συμβαίνει μόνο όταν είσαι εσύ μέσα στο χώρο ή εχει συμβεί σε άλλα άτομα της οικογενείας σου χωρίς τη παρουσία σου; Σε ρωτάω γιατί αν είναι περίπτωση Poltergeist ίσως να προκαλείται από κάποιο άτομο.

Δε θέλω να σε τρομάξω βέβαια με αυτό. Αν είναι περίπτωση Poltergeist πολύ πιθανό μετά από κάποιο καιρό να εξαφανιστεί. Τις περισσότερες φορές και η ψυχολογία μας μας παίζει παιχνίδια. Ίσως αν αλλάξετε σπίτι να απαλλαχθείτε από αυτό, ιδίως αν πιστεύετε ότι οφείλεται στο χώρο. Όλα αυτά βέβαια δεν είναι παρά οι δικές μου ικασίες για τα όσα ανέφερες...

Και μια ακόμα ερώτηση... έτυχε μήπως να ακούσετε κάτι περίεργο για τους προηγούμενους κατοίκους του σπιτιού που ίσως να σας επηρέασε;

Instict
28-08-07, 12:54
Καλημέρα!Αυτά τα περιστατικά έχουν συμβεί και στην αδερφή μου και στην μητέρα μου!Τισ πιο πολλέσ φορέσ συμβαίνουν όταν είμαι μόνη μου!Πριν ένα χρόνο περίπου ρώτησα τον ιδιοκτήτη τησ πολυκατοικίασ ποιοι έμεναν πριν από εμάσ και μου είπε ότι είχαν μείνει άλλεσ 2 οικογένειεσ, η μία έμεινε μόνο για 2 χρόνια και η άλλη για 1.Του έκανε μάλιστα εντύπωση ότι η τελευταία οικογένεια πριν από εμάσ έψαχνε απεγνωσμένα σπίτι και έκατσε μόνο 1 χρόνο!Τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να σκεφτώ κάτι το περίεργο...και να φανταστείσ ότι η πολυκατοικία είναι 45 ετών, συγκεκριμένα βρίσκεται ακριβώσ απέναντι από τη 2η μεγάλη μασωνική στοά στο κέντρο στην αθήνα.το θέμα είναι ότι σ'αυτά τα 45 χρόνια έχει κατοικηθεί το συγκεκριμένο διαμέρισμα μονο τα τελευταία 18...περίεργο δεν είναι;

echosan
29-08-07, 11:57
Όταν λείπεις εσύ από το σπίτι, έχουν εμανιστεί αυτά τα φαινόμενα;

Έχουν εμφανιστεί σε κάποιον άλλο, όταν ήταν μόνος του ;

Faeron
29-08-07, 16:45
Καλησπερα! Ξερω οτι ακουγεται γελιο, αλλα, μερικες φορες οι ιδιοι οι ανθρωποι τα προκαλουν αυτα τα φαινομενα σε καταστασεις συναισθηματικης φορτησης.. Τωρα για το λιβανι δεν ξερω... :confused: :confused: :confused: :confused:
Α!! Instict δεν ειπες, σε πια περιοχη στην αθηνα?

Instict
02-09-07, 16:47
Καλησπέρα echosan και Faeron, ακόμα και όταν λείπω από το σπίτι αυτά τα φαινόμενα έχουν συμβεί και στη μητέρα μου και στην αδερφή μου!!Ναι, πιστεύω ότι ίσωσ κάποιεσ φορέσ αυτά τα φαινόμενα να προκαλούνται από συναισθηματική φόρτιση αλλά τόοοοσο πολύ πια;;Η περιοχή είναι Κάτω Πατήσια!

Faeron
02-09-07, 19:30
Instict ευχαριστω για την περιοχη.. Κοντα μενω!! :eek: Εστω οτι πραγματικα, γινεται απο καποιο μελος της οικογενιας σου.. Το λιβανι ομως με προβληματιζει λιγο. Αν και δεν πιστευω τοσο στην εκκλησια, αφου το λιβανι το πειραζει, γιατι δεν απευθηνεσαι σε καποια εκκλησια, για καποιο ευχελαιο?? :)

Instict
05-09-07, 11:42
Τί να σου πω, και γω το σκεφτομαι αυτό για το λιβάνι..παρόλα αυτά όμωσ έχουμε κάνει κάποιεσ φορέσ ευχέλαιο αλλά δεν έχει σταματήσει!Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε λίγουσ μήνεσ θα μετακομίσουμε :)))

Faeron
08-09-07, 14:22
Τι να πω! Εγω θα ειχα αλλαξει πολη!!! :eek: Μα ουτε με ευχελαιο?? Το φαντασμα μαλλον ξερει οτι θελει να μεινει! :)

galaxia
10-09-07, 21:52
Hi! :D
Εγω στη θεση σου θα ειχα ηδη φυγει με χιλια απο εκει μεσα... :p Και ειπες οτι συμβαινει μονο σε εσενα, την αδερφη σου και τη μητερα σου?Στον πατερα σου οχι? Και μηπως μπορεις να μου πεις αν συμβαινει καποια συγκεκριμενη ωρα ή ας πουμε μονο το βραδυ...?

fantom_girl
11-09-07, 00:49
Θα ηθελα περισσοτερες πληροφοριες για το φαινομενο αυτο αν δεν θες να το γραψεις στο forum σε παρακαλω προσθεσε με στις επαφες σου στο msn

Instict
11-09-07, 16:38
Σε μένα έχει συμβεί τισ περισσότερεσ φορέσ!κ μου κάνει εντύπωση ότι γίνεται ή τισ μεσημεριανέσ ώρεσ ή το βράδυ πολύ αργά!fantom girl μόλις σε έκανα add στο msn!