Επιστροφή στο Forum : Aνάνηψη νεκρών? Δημιουργία Ζόμπι? Τι?
http://www.news.com.au/story/0,10117,15739502-13762,00.html
Σκύλοι κλινικά νεκροί για 3 ώρες επανέρχονται στη ζωή με διαδικασία που θυμίζει την τεχνική του Δρ. Φρακενστάιν.
Ενδιαφέρουσα ανακάλυψη της ιατρικής πάντως που ίσως μας φωτίσει για πολλά πράγματα σχετικά με το θάνατο.
Διαβασε κανεις τις λεπτομερειες; Νομιζω οτι προκειται για μια φοβερη προοδο στον τομεα της ανανηψης.
Αν κανεις ενδιαφερεται μπορω να γραψω περισσοτερα στοιχεια, καθοτι το συγκεκριμενο θεμα απτεται του τομεα μου
Εκπληκτικό :eek:
Να δούμε πώς θα εφαρμοστεί και στην πράξη.
bladerunner
29-06-05, 11:36
Είναι έξωπραγματικό! Ο οργανισμός δηλαδή γίνεται ένα δοχείο, ένα κέλυφος που συντηρείται με το συγκεκριμένο διάλυμα. Ύστερα ξαναβάζουν το αίμα... κι όλα μέλι-γάλα.
Αυτό που θέλουν να καταφέρουν είναι να το εφαρμόσουν σε άνθρωπο κατά την εγχείρηση, ώστε να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους καθώς ο ασθενής θα είναι ήδη νεκρός!! Κάπου εδώ αρχίζει να μου ξεγλυστράει η επιστήμη. Πολύ γρήγορη είναι για τις αντοχές μου....
Η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε... αλλά μην το δένετε και σκοινί κορδόνι... :)
xontro_mpizeli
29-06-05, 15:18
Καλή Φάση μπορώ να πω...
Λέτε να μπορούμε να το εφαρμόσουμε στον άνθρωπο κ μετά να μάθουμε τι γίνεται τελικά αφού πεθαίνει;Ουάου!
bladerunner
29-06-05, 15:43
Κάτι μου λέει πως αυτό που επανέρχεται στην ζωή δεν είναι η ίδια οντότητα που νεκρώθηκε αλλά ένα ανδρείκελο, ένας οργανισμός προϊόν εργαστηρίου. Επιπλέον το άρθρο δεν μας ενημερώνει για την συμπεριφορά των σκύλων μετά την επαναφορά τους. Αναγνώρισαν αφεντικά-εκπαιδευτές ή ήταν σαν κοιμισμένα ζόμπυ;
Μέχρι να δοκιμαστεί σε άνθρωπο πάντως, δεν πιστεύω να βρεθεί λύση σχετικά με το αν ό,τι φεύγει, επιστρέφει.
Κάτι πρέπει να διαφοροποιεί έναν άνθρωπο,από ένα σύνολο βιοχημικών συστημάτων που αλληλοσυνεργάζονται μεταξύ τους... :confused:
Η ψυχή ίσως...;;
Μάλλον πρόκειται για ψευδαίσθηση ή πλάνη.
Μπορεί να εφαρμοσθεί σε άνθρωπο όχι νεκρό, αλλά βρισκόμενο μεταξύ ζωής και θανάτου ή σε κώμμα. Αυτό δέν σημαίνει οτι πέθανε και ξαναζωντάνεψε. Όπως και να το κάνουμε η επιστήμη μπορεί να προχωρήσει πάρα πολύ αλλά σε μερικά θέματα όταν φτάνει στα όρια του Θεού υπάρχει και ένα όριο.
Blade......Sorry, αλλα αυτο που λες, περι παρασκευασματος κτλ ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ λαθος, και προερχεται απο την ελλειπη σου γνωση για θεματα που απτονται της φυσιολογιας και της ανανηψης. Καλον θα ηταν, στο φορουμ αυτο να εκφερουμε γνωμη για πραγματα που γνωριζουμε και οχι για πραγματα για τα οποια εχουμε ελλειπη γνωση η αγνοια.
Λοιπον εχουμε και λεμε. Πολυ πριν δοκιμασουν οι επιστημονες τα πειραματα τους σε σκυλους, εχουν καταγραφει στη βιβλιογραφια αρκετες παρομοιες περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν πεσει σε παγωμενη λιμνη η θαλασσα και εχουν πνιγει και βρεθει "νεκροι" μετα μεχρι και 3 ωρες. Στις περισσοτερες περιπτωσεις οι ανθρωποι αυτοι επανηλθαν, παρολο που ηταν κλινικα νεκροι για ωρες, και μαλιστα χωρις νευρολογικες βλαβες. Το φαινομενο δεν ειναι μαγεια η θαυμα αλλα εχει να κανει με το σταματημα του μεταβολισμου σε συνθηκες υποθερμιας. Οι επιστημονες, το μονο που εκαναν ειναι να επαναλαβουν πειραματικα ενα γνωστο φαινομενο προκειμενου να εξαχθουν καποια συμπερασματα τα οποια εχουν και καποια κλινικη σημασια.
Κάτι πρέπει να διαφοροποιεί έναν άνθρωπο,από ένα σύνολο βιοχημικών συστημάτων που αλληλοσυνεργάζονται μεταξύ τους...
Η ψυχή ίσως...;;
Ο ανθρωπος πιστεψε με, ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο, ενα συνολο βιοχημικων συστηματων που εχουν εξελιχτει να συναργαζονται μεταξυ μας. Αυτα περι ψυχης, κατα την γνωμη μου ειναι εφευρεσεις των απλοικων ανθρωπων και των ημιμαθων για να εξηγησουν με μεταφυσικο τροπο αυτο που δεν μπορουν να καταλαβουν. Εαν υπαρχει θεος, και δημιουργος, τοτε τα χναρια του και η σοφια του βρισκονται οχι σε μια φευγαλαια μεταφυσικη εννοια οπως η ψυχη, αλλα στην τελειοτητα του ανθρωπινου σωματος, στον τροπο με τον οποιο δισεκατομυρια κυτταρα συνεργαζονται και αλληλεπιδρουν
Ναι οντως φανταστικο.
Πρωην πιθηκος, ή αν προτιματε εξελιγμενος πιθηκος ''ανασταινει'' σκυλους........
Αναρρωτιεμαι γιατι οταν ανασταινουμε ανθρωπους μετα απο πχ ανακοπη, η οταν καταφερουμενα γυρισουμε απο του χαρου την πορτα πολυτραυματιες, γιατι τοτε δεν μιλαει κανεις;
bladerunner
30-06-05, 18:26
Κοίτα Voel...
Δεν ήρθα εδώ ούτε να μιλήσω σαν ιατρός (δεν έχω τέτοιες γνώσεις σε τελική ανάλυση) και δεν πρόκειται να μπλεχτώ στο τριπάκι της ύπαρξης ή όχι ψυχής για 2 λόγους:
1. ΚΥΡΙΩΣ γιατί δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο thread.
2. Από ό,τι κατάλαβα πιστεύεις μόνο ό,τι βλέπεις, ό,τι πιάνεις και ό,τι σε πείθει η επιστήμη πως υπάρχει και υφίσταται. Δικαίωμα σου.
Όπως είναι δικαίωμα μου όμως, όπως εσύ βλέπεις ως ημιμαθείς και απλοϊκούς ανθρώπους όσους πιστεύουν στην ψυχή, εγώ να βλέπω φοβισμένους με το άγνωστο και ανασφαλείς με κάτι μη αποδείξιμο, όσους θέλουν να βασίζονται ΜΟΝΟ σε όσα στοιχεία ανταποκρίνονται των 5 αισθήσεων τους.
Πάντα φιλικά μιλώντας... :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.