Επιστροφή στο Forum : ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΤΥΠΟΙ
ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΤΥΠΟΙ http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/angels/img/26.gif
Είναι οι ψυχές που έχουν έρθει στη γη για εκτελέσουν μία συγκεκριμένη αποστολή. Η πραγματική τους πατρίδα είναι ένα μακρινό «κάπου αλλού» στο Σύμπαν... Η πλειοψηφία αυτών των ψυχών ασχολούνται με τη βοήθεια προς το συνάνθρωπο (είναι ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, γιατροί, Αστρολόγοι, δάσκαλοι, δημοσιογράφοι, πολιτικοί κ.α.). Υπάρχει ένας «εσωτερικός» μηχανισμός που τους αφυπνίζει για να προετοιμάσουν τον πλανήτη για τη Νέα Εποχή, την εποχή του Υδροχόου. Διαθέτουν μία χαρισματική προσωπικότητα είναι διαισθητικοί και βλέπουν μπροστά από την εποχή τους.
Το βασικό πορτραίτο του Ουράνιου τύπου συμπεριλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά:
- Μαγνητικό βλέμμα
- Χαρισματική προσωπικότητα
- Θερμοκρασία σώματος χαμηλότερη της κανονικής
- Ασυνήθιστος τύπος αίματος ή ακόμα και συνδυασμός ομάδας αίματος
- Μεταβατικός σπόνδυλος, επιπλέον σπόνδυλος ή ψευτοσπόνδυλος, επιπλέον ή ανώμαλη πλευρά
- Υπερευαισθησία στον ηλεκτρισμό, στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία κ.λ.π.
- Πίεση αίματος χαμηλότερη της κανονικής
- Αρκούνται σε λίγο ύπνο και αποδίδουν περισσότερο τις νυχτερινές ώρες
- Υπήρξαν μη αναμενόμενα από τους γονείς τους παιδιά
- Αν και γενικά, εκφράζουν την αγάπη τους για τους γονείς τους, αισθάνονται ότι η μητέρα και ο πατέρας τους δεν είναι οι πραγματικοί τους γονείς
- Αισθάνοντάι ότι οι πραγματικοί τους πρόγονοι ήρθαν από έναν άλλο κόσμο, από μία άλλη διάσταση, από ένα άλλο επίπεδο συνειδητότητας και νοσταλγούν την αληθινή τους πατρίδα, εκεί «πέρα από τ’ άστρα»
- Έχουν ένα συναίσθημα «επείγοντος», μία έλλειψη χρόνου για την εκπλήρωση σπουδαίων σκοπών και μίας ειδικής αποστολής
- Έχουν την αίσθηση ενός βόμβου ή μηχανικού ήχου υψηλής συχνότητας στα αυτιά τους πριν ή κατά τη διάρκεια κάποιου ψυχικού γεγονότος ή προειδοποίησης κινδύνου
- Αόρατοι σύντροφοι κατά την παιδική τους ηλικία, που τους πρόσφεραν καθοδήγηση, πληροφορίες ή συμπαράσταση και διατήρησή τους στη συνέχεια, σαν οδηγούς, προστάτες κ.λ.π.
- Είχαν ένα σοβαρό ατύχημα, ασθένεια ή τραυματική εμπειρία γύρω στα 11 ή 12 που τους ενθάρρυνε να στραφούν «προς τα μέσα»
- Φαίνεται να έχουν ασυνήθιστες ικανότητες που θεωρούνται παραφυσικές από την οικογένειά τους και τους συνομήλικούς τους. Επίσης, φαίνεται να έχουν ασυνήθιστες ικανότητες σε τομείς όπως οι τέχνες, τα μαθηματικά, η μουσική, το δράμα, οι φυσικές επιστήμες ή η θεραπεία
- Βρίσκουν ότι τα μικρά παιδιά και τα ζώα, έλκονται από αυτούς
- Ίσως έχουν μυστικιστικές διασταυρώσεις στις παλάμες τους
- Αισθάνονται ασυνήθιστη έλξη για τα κρύσταλλα και ορισμένα είδη πέτρας
- Έχουν συχνά όνειρα πτήσεων, στα οποία κινούνται ελεύθερα στον αέρα
Από την προσωπική μου έρευνα έχω καταλήξει στα εξής για τα άτομα αυτά:
- Ηγέτες - στρατηγοί (είναι τα άτομα εκείνα που θα οργανώσουν το σχέδιο δράσης για τη σωτηρία της γης, μέσα από τη φωτισμένη καθοδήγηση των πνευματικών τους Οδηγών - Ουράνιων Σοφών και θα την οδηγήσουν στην αναγέννησή της).
- Εργάτες φωτός (είναι τα άτομα εκείνα που θα επιτελέσουν σημαντικά στο σχεδιασμό αυτό, μέσα από τη βοήθεια προς το κοινωνικό σύνολο και τις ανθρωπιστικές δραστηριότητες).
- Συμπαντικοί στρατιώτες - βοηθοί (είναι τα άτομα εκείνα που θα απαρτίσουν τις ομάδες δράσης, θα συντονίζουν και θα ελέγχουν τις καταστάσεις).
- Συμπαντικοί κλητήρες (είναι τα άτομα εκείνα που θα μεταφέρουν πληροφορίες, οι γραμματείς των ομάδων δράσης).
Οι ψυχές αυτές έχουν κατέβει στη γη για ένα και μοναδικό σκοπό, τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Όλες, ανεξαιρέτως, είναι σημαντικές γιατί έχουν διαλέξει μία δύσκολη πορεία και ζωή, μια και νιώθουν ξένες σε τούτον εδώ τον τόπο....
Φίλη/ε Karma πολύ ωραίο θέμα. Θα ήθελα, αν είναι εύκολο, να μας γράψεις πού βρήκες αυτές τις πληροφορίες (αν υπάρχει βιβλίο ακόμα καλύτερα). Και κάτι άλλο, αλήθεια, πιστεύεις ότι ισχύουν όλα αυτά; Και αν, έχουν τα άτομα αυτά απαραιτήτως όλα τα χαρακτηριστικά που ανέφερες;
Ξέχασα να προτείνω ένα έργο που έχει παρόμοιες πληροφορίες και αφορά στις ψυχικές ομάδες όλων των ατόμων και οδηγίες για να τις ανακαλύψουμε. Τιτλοφορείται η Ουράνια Προφητεία (το πρώτο δηλαδή γιατί ακολουθούν, αν δεν κάνω λάθος, άλλα 8 ή 9 της ίδιας σειράς). Πρόκειται για ένα αμφιλεγόμενο και αρκετά πρωτότυπο έργο. Ελπίζω να μην έχει ήδη ειπωθεί κάτι γι'αυτό.
Φίλη/ε Karma πολύ ωραίο θέμα. Θα ήθελα, αν είναι εύκολο, να μας γράψεις πού βρήκες αυτές τις πληροφορίες (αν υπάρχει βιβλίο ακόμα καλύτερα). Και κάτι άλλο, αλήθεια, πιστεύεις ότι ισχύουν όλα αυτά; Και αν, έχουν τα άτομα αυτά απαραιτήτως όλα τα χαρακτηριστικά που ανέφερες;
Αγαπητή mata xari
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Είμαι η φίλη karma (το γράφω και στην υπογραφή μου, η karma).
Τις πληροφορίες αυτές τις είχα βρει πριν χρόνια σε ένα ξένο βιβλίο (δε θυμάμαι τον τίτλο του, αλλά είχα σημειώσει το συγγραφέα, λεγόταν Μπραντ Στάιγκερ). Τα υπόλοιπα είναι αποτέλεσμα δικών μου ερευνών (με είχαν εντυπωσιάσει τότε αυτές οι πληροφορίες και το "έψαξα" λιγάκι).
Προσωπικά, ερευνώ πρώτα για να πιστέψω σε κάτι (εκτός και αν μου φαίνεται "οικείο" και συμφωνεί σε αυτό το ένστικτό μου και η εσωτερική μου φωνή)... σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Για τα χαρακτηριστικά, δεν είναι απαραίτητο να τα διαθέτει κάποιος όλα. Αν διαθέτει τα περισσότερα, πάντως, αυτό είναι ένα ισχυρό στοιχείο!
Υ.Γ. Σε έναν αστρολογικό χάρτη αυτό μπορεί να φανεί κατόπιν μελέτης...
Ενδιαφέρον αυτό που έγραψες karma αλλα θα διευκόλυνε να μας δώσεις
Κάποια πηγή απ οπου βρήκες αυτά που έγραψες η να το προχωρήσεις
Λίγο να μας πεις για την ερευνά σου.
Ενδιαφέρον αυτό που έγραψες karma αλλα θα διευκόλυνε να μας δώσεις
Κάποια πηγή απ οπου βρήκες αυτά που έγραψες η να το προχωρήσεις
Λίγο να μας πεις για την ερευνά σου.
Αγαπητέ open mind
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Τη βασική πηγή την αναγράφω στην παραπάνω δημοσίευσή μου. Τα υπόλοιπα είναι συμπεράσματα κατόπιν προσωπικής μου (και ενδελεχούς) έρευνας, μέσα από βιβλία, διαλογισμό, πληροφόρηση από ψυχικούς (και του εξωτερικού) κ.λ.π.
Το θέμα μπορεί να εμπλουτιστεί μέσα από όλους εσάς! Και αυτό είναι το ζητούμενο!
Μπορείτε να διηγηθείτε τις δικές σας εμπειρίες ή να γράψετε ποια απ' όλα αυτά τα χαρακτηριστικά διαθέτετε!
Όπως ξαναείπα, πρόκειται για ένα πολύ καλό θέμα και χαίρομαι που το έθεσε η φίλη karma. Από τη δική μου έρευνα, πάντως, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όλοι έχουν το ρόλο τους σε αυτό το -ας το πω- σχέδιο, άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο. Και στις δυο περιπτώσεις, το ζητούμενο (κατά την άποψή μου πάντα) είναι η αντίληψη του όλου πράγματος.
Κάρμα ποσά χαρακτηριστικά απο αυτά που έγραψες πρέπει να έχει
Κάποιος ? εγώ ας πούμε είχα 12 απο αυτά .
.
Ματα χαρι και εγω πιστεύω ότι έχουμε κάποιο ρολο και οι πράξεις μάς αλληλοεπιδρουν στις ζωες μας .
chaoticblue
11-10-07, 12:30
Α ναι. Ηθελα να γραψω σε αυτο το θεμα και ολο το ξεχνουσα. Συγχαρητήρια Karma (που το ξεκινησες και γενικα που το ψαχνεις). Να κανω μια ερωτηση ομως? Τι εννοεις μυστικιστικές γραμμες στο χέρι? Άν δεν εξηγειται απο εδω αστο. Γενικά πάντως οι περισσότεροι τετοιες θεωρείες τις απορίπτουν ως αβασιμες αλλα προσωπικά τις θεωρώ πολυ βασιμες. Αλλωστε τιποτα δεν αποκλειεται. Γιατι εκτος των αλλων εχω κι αυτην την αισθηση που με στοιχειώνει κυριολεκτικα οτι θα συμβει κατι το πραγματικα συνταρακτικό.
Το βασικό πορτραίτο του Ουράνιου τύπου συμπεριλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά:
- Ασυνήθιστος τύπος αίματος ή ακόμα και συνδυασμός ομάδας αίματος
- Μεταβατικός σπόνδυλος, επιπλέον σπόνδυλος ή ψευτοσπόνδυλος, επιπλέον ή ανώμαλη πλευρά
- Πίεση αίματος χαμηλότερη της κανονικής
- Υπήρξαν μη αναμενόμενα από τους γονείς τους παιδιά
- Αόρατοι σύντροφοι κατά την παιδική τους ηλικία, που τους πρόσφεραν καθοδήγηση, πληροφορίες ή συμπαράσταση και διατήρησή τους στη συνέχεια, σαν οδηγούς, προστάτες κ.λ.π.
Δεν έχω καμία αντίρρηση ως προς αυτά αλλά ένεκα του επαγγέλματός μου, έχω μια ιδιαίτερη εμμονή με ό,τι έχει να κάνει με θέματα υγείας και βιολογίας. Θα σε παρακαλούσα, λοιπόν, να μας εξηγήσεις λίγο τι εννοείς όταν λες ότι τα άτομα αυτά έχουν ασυνήθιστο τύπο αίματος ή συνδυασμό ομάδας.
Το "μη αναμενόμενα παιδιά" προφανώς αναφέρεται σε αναπάντεχη εγκυμοσύνη ή κάνω λάθος;
Κάρμα ποσά χαρακτηριστικά απο αυτά που έγραψες πρέπει να έχει
Κάποιος ? εγώ ας πούμε είχα 12 απο αυτά .
Αγαπητέ open mind
Πιστεύω, πως θα πρέπει να διαθέτει τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά. Αν εσύ διαθέτεις π.χ. 12, αυτός είναι ένας σεβαστός αριθμός!
Α ναι. Ηθελα να γραψω σε αυτο το θεμα και ολο το ξεχνουσα. Συγχαρητήρια Karma (που το ξεκινησες και γενικα που το ψαχνεις). Να κανω μια ερωτηση ομως? Τι εννοεις μυστικιστικές γραμμες στο χέρι? Άν δεν εξηγειται απο εδω αστο. Γενικά πάντως οι περισσότεροι τετοιες θεωρείες τις απορίπτουν ως αβασιμες αλλα προσωπικά τις θεωρώ πολυ βασιμες. Αλλωστε τιποτα δεν αποκλειεται. Γιατι εκτος των αλλων εχω κι αυτην την αισθηση που με στοιχειώνει κυριολεκτικα οτι θα συμβει κατι το πραγματικα συνταρακτικό.
Αγαπητέ/ή chaoticblue
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Για τις μυστικιστικές γραμμές, εννοώ τις διασταυρώσεις που σχηματίζονται στις παλάμες, που συνήθως τις βλέπουμε σαν σχήμα Χ.
Όσο για το συνταρακτικό... όλοι είμαστε σε... αναμονή εξελίξεων! :o
Δεν έχω καμία αντίρρηση ως προς αυτά αλλά ένεκα του επαγγέλματός μου, έχω μια ιδιαίτερη εμμονή με ό,τι έχει να κάνει με θέματα υγείας και βιολογίας. Θα σε παρακαλούσα, λοιπόν, να μας εξηγήσεις λίγο τι εννοείς όταν λες ότι τα άτομα αυτά έχουν ασυνήθιστο τύπο αίματος ή συνδυασμό ομάδας.
Το "μη αναμενόμενα παιδιά" προφανώς αναφέρεται σε αναπάντεχη εγκυμοσύνη ή κάνω λάθος;
Αγαπητέ Μιχάλη
Ο ασυνήθιστος τύπος αίματος, είναι αυτός που δε συναντάται συχνά στα άτομα (η πλειοψηφία των ανθρώπων έχει, συνήθως, συγκεκριμένους τύπους αίματος). Μπορεί να είναι μία σπάνια ομάδα ή ομάδα με δείκτη ρέζους ή ομάδα 0 -αυτό έχει προκύψει από δική μου έρευνα-).
Τα μη αναμενόμενα παιδιά, μπορεί να είναι παιδιά που έχουν προκύψει από μία αναπάντεχη εγκυμοσύνη ή παιδιά που ήρθαν στον κόσμο μετά από πολλά χρόνια γάμου (μπορεί το ζευγάρι να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τεκνοποίησης κ.λ.π.). Σε καμία περίπτωση, βέβαια, δεν αναφέρομαι στην εξωσωματική γονιμοποίηση, γιατί τη θεωρώ παρέμβαση... Αυτό, όμως, είναι ένα άλλο θέμα....
Αγαπητέ Μιχάλη
Ο ασυνήθιστος τύπος αίματος, είναι αυτός που δε συναντάται συχνά στα άτομα (η πλειοψηφία των ανθρώπων έχει, συνήθως, συγκεκριμένους τύπους αίματος). Μπορεί να είναι μία σπάνια ομάδα ή ομάδα με δείκτη ρέζους ή ομάδα 0 -αυτό έχει προκύψει από δική μου έρευνα-).
Θα χρειαστεί να επιμείνω ξανά. Ο κάθε λαός έχει σε διαφορετική συχνότητα τις διάφορες ομάδες αίματος. Ο παράγοντας Rhesus αποτελείται από 7 υποπαράγοντες, διαφορετικής επίσης συχνότητας. Τα συστήματα ομάδων αίματος δεν είναι μόνο το σύστημα ABO αλλά επίσης υπάρχουν αρκετά άλλα, με κυριότερο αυτό που προανέφερα. Δεν μου δίνεις να καταλάβω τι εννοείς, θα σου ήταν εύκολο να μας πεις τι εννοείς, έστω και με ένα παράδειγμα; Πχ ένα τέτοιο άτομο έχει την εξής ομάδα (ή πιθανό να έχει), τις εξής τιμές αρτηριακής πίεσης (πάνω κάτω ή μέσα στα εξής όρια). Επίσης, επειδή λες ότι αυτά έχουν προκύψει από δική σου έρευνα, θα καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως για να μελετηθούν βιολογικοί παράγοντες πρέπει να υπάρχουν οι αντίστοιχες γνώσεις αφενός, όπως και γνωριμία με αρκετά τέτοια άτομα, ώστε να υπάρχει μεγάλο στατιστικό δείγμα για ασφαλή συμπεράσματα.
Εάν δεν σου είναι δύσκολο, λοιπόν, απάντησέ μου αν θέλεις σε αυτά τα ερωτήματα γιατί είναι πολύ σημαντικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Θα χρειαστεί να επιμείνω ξανά. Ο κάθε λαός έχει σε διαφορετική συχνότητα τις διάφορες ομάδες αίματος. Ο παράγοντας Rhesus αποτελείται από 7 υποπαράγοντες, διαφορετικής επίσης συχνότητας. Τα συστήματα ομάδων αίματος δεν είναι μόνο το σύστημα ABO αλλά επίσης υπάρχουν αρκετά άλλα, με κυριότερο αυτό που προανέφερα. Δεν μου δίνεις να καταλάβω τι εννοείς, θα σου ήταν εύκολο να μας πεις τι εννοείς, έστω και με ένα παράδειγμα; Πχ ένα τέτοιο άτομο έχει την εξής ομάδα (ή πιθανό να έχει), τις εξής τιμές αρτηριακής πίεσης (πάνω κάτω ή μέσα στα εξής όρια). Επίσης, επειδή λες ότι αυτά έχουν προκύψει από δική σου έρευνα, θα καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως για να μελετηθούν βιολογικοί παράγοντες πρέπει να υπάρχουν οι αντίστοιχες γνώσεις αφενός, όπως και γνωριμία με αρκετά τέτοια άτομα, ώστε να υπάρχει μεγάλο στατιστικό δείγμα για ασφαλή συμπεράσματα.
Εάν δεν σου είναι δύσκολο, λοιπόν, απάντησέ μου αν θέλεις σε αυτά τα ερωτήματα γιατί είναι πολύ σημαντικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αγαπητέ Μιχάλη
Σ' ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σου στο θέμα και για την ένθερμη συμμετοχή σου!
Ο τύπος αίματος δεν έχει προκύψει από δική μου έρευνα, αλλά από το συγγραφέα Μπραντ Στάιγκερ, ο οποίος και το επεσήμανε. Απλά, με τη σειρά μου, προσπάθησα να το ψάξω λιγάκι. Δεν είμαι γιατρός και δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις, γι' αυτό και κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη!
Ελπίζω σε μία μελλοντική μας συνεργασία... αν χρειαστεί! :)
Ο τύπος αίματος δεν έχει προκύψει από δική μου έρευνα, αλλά από το συγγραφέα Μπραντ Στάιγκερ, ο οποίος και το επεσήμανε.
Ήμουν σίγουρος πως κάποιος άλλος έχει βάλει το χεράκι του;) Τυγχάνει να έχουμε πολλές τέτοιες περιπτώσεις όπου ο κάθε "συγγραφέας" επικαλείται επιστήμες των οποίων δεν έχει καμία γνώση αλλά ούτε και έχει φροντίσει να διασταυρώσει επιστημονικά τα όσα ισχυρίζεται, προφανώς σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δώσει επιστημονική χροιά σε θεωρίες που δεν μπορούν με άλλο τρόπο να επαληθευτούν αν και ίσως, θεωρητικά, θα μπορούσαν, μετά όμως από εμπεριστατωμένη έρευνα, την οποία κανείς δεν ενδιαφέρεται να κάνει.
Εάν σου είναι εύκολο, λοιπόν, μπορείς ίσως να μας παραθέσεις εν συντομία τα αποσπάσματα από το βιβλίο του που μιλάνε για τια ιατρικές αυτές παραμέτρους, καθώς και την τεκμηρίωσή τους από τον ίδιο, αν και αμφιβάλω ότι υπάρχει.
Σκοπός μου είναι να αποκαλύπτονται οι ψευδοεπιστημονικές θεωρίες, οι οποίες με τη σειρά τους γελοιοποιούν θέματα που θα άξιζαν μιας διαφορετικής μεταχείρισης.
Ήμουν σίγουρος πως κάποιος άλλος έχει βάλει το χεράκι του;) Τυγχάνει να έχουμε πολλές τέτοιες περιπτώσεις όπου ο κάθε "συγγραφέας" επικαλείται επιστήμες των οποίων δεν έχει καμία γνώση αλλά ούτε και έχει φροντίσει να διασταυρώσει επιστημονικά τα όσα ισχυρίζεται, προφανώς σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δώσει επιστημονική χροιά σε θεωρίες που δεν μπορούν με άλλο τρόπο να επαληθευτούν αν και ίσως, θεωρητικά, θα μπορούσαν, μετά όμως από εμπεριστατωμένη έρευνα, την οποία κανείς δεν ενδιαφέρεται να κάνει.
Εάν σου είναι εύκολο, λοιπόν, μπορείς ίσως να μας παραθέσεις εν συντομία τα αποσπάσματα από το βιβλίο του που μιλάνε για τια ιατρικές αυτές παραμέτρους, καθώς και την τεκμηρίωσή τους από τον ίδιο, αν και αμφιβάλω ότι υπάρχει.
Σκοπός μου είναι να αποκαλύπτονται οι ψευδοεπιστημονικές θεωρίες, οι οποίες με τη σειρά τους γελοιοποιούν θέματα που θα άξιζαν μιας διαφορετικής μεταχείρισης.
Αγαπητέ Μιχάλη
Θα παραθέσω σύντομα κάποια αποσπάσματα. Το βιβλίο δεν ήταν δικό μου και ήταν αγορασμένο στο εξωτερικό. Έχω φωτοτυπήσει κάποιες σελίδες. Μόλις βρω χρόνο θα τις μεταφράσω και τις μεταφέρω!
Φιλικά
Είναι πολύ καλό το όλο θέμα. Όμως μου θυμίζει λίγο indigo. Και κάτι που ξενίζει είναι πως τον τελευταίο καιρό υπάρχει ένας χωρισμός ανάμεσα σε ανθρώπους. Μετά τα otherkin και τα indigo βλέπω και αυτήν την θεωρία και καταλήγω να λέω πως γίνετε μάλλον μια προσπάθεια για να χωρίσουν τους ανθρώπους. Να νομίσουν αργότερα πως είναι μερικοί κατώτεροι και μερικοί ανώτεροι. Γίνετε κατακριταίο και καλά από διαφόρους πως δεν είναι λογικό(αφήστε το θέμα της λογικής) αλλά βαθυά μέσα σκοπεύει αυτό που αναφέρω παραπάνω. Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να έχουν κοινές ιδιότητες. Μπορεί ένας να έχει από την φύση του μια ιδιότητα, ενώ κάποιος άλλος όχι και να χρειαστεί να την εξελίξει. Σημασία έχει εδώ πως ο δεύτερος έκανε περισσότερα πράγματα στον χώρο από ότι αυτός που το είχε ως έμφυτο. Ελπίζω να έγινα κατανοητός:) Ευχαριστώ...
Είναι πολύ καλό το όλο θέμα. Όμως μου θυμίζει λίγο indigo. Και κάτι που ξενίζει είναι πως τον τελευταίο καιρό υπάρχει ένας χωρισμός ανάμεσα σε ανθρώπους. Μετά τα otherkin και τα indigo βλέπω και αυτήν την θεωρία και καταλήγω να λέω πως γίνετε μάλλον μια προσπάθεια για να χωρίσουν τους ανθρώπους. Να νομίσουν αργότερα πως είναι μερικοί κατώτεροι και μερικοί ανώτεροι. Γίνετε κατακριταίο και καλά από διαφόρους πως δεν είναι λογικό(αφήστε το θέμα της λογικής) αλλά βαθυά μέσα σκοπεύει αυτό που αναφέρω παραπάνω. Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να έχουν κοινές ιδιότητες. Μπορεί ένας να έχει από την φύση του μια ιδιότητα, ενώ κάποιος άλλος όχι και να χρειαστεί να την εξελίξει. Σημασία έχει εδώ πως ο δεύτερος έκανε περισσότερα πράγματα στον χώρο από ότι αυτός που το είχε ως έμφυτο. Ελπίζω να έγινα κατανοητός:) Ευχαριστώ...
Αγαπητέ lifo
Είναι πολύ σωστά αυτά που γράφεις και συμφωνώ μαζί σου!
Το όλο θέμα έχει να κάνει με τη φύση της αποστολής της κάθε ψυχής! Κάθε ψυχή έχει τη δική της αποστολή της εδώ στη γη και κάθε μία βάζει και το δικό της λιθαράκι για την εξέλιξη αυτού του πλανήτη.
Απλά, οι δικαιοδοσίες αλλάζουν. Σαν παράδειγμα, θα σου δώσω μία επιχείρηση η οποία αποτελείται από τους διευθυντές, τους υποδιευθυντές, τους υπαλλήλους, τους κλητήρες κ.ο.κ. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν για το καλό της επιχείρησης και αυτό είναι το ζητούμενο!
Αγαπητέ lifo
Είναι πολύ σωστά αυτά που γράφεις και συμφωνώ μαζί σου!
Το όλο θέμα έχει να κάνει με τη φύση της αποστολής της κάθε ψυχής! Κάθε ψυχή έχει τη δική της αποστολή της εδώ στη γη και κάθε μία βάζει και το δικό της λιθαράκι για την εξέλιξη αυτού του πλανήτη.
Απλά, οι δικαιοδοσίες αλλάζουν. Σαν παράδειγμα, θα σου δώσω μία επιχείρηση η οποία αποτελείται από τους διευθυντές, τους υποδιευθυντές, τους υπαλλήλους, τους κλητήρες κ.ο.κ. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν για το καλό της επιχείρησης και αυτό είναι το ζητούμενο!
Μ, με έβαλες σε σκέψεις:p Βέβαια την θεωρία αυτήν την έχω ξανακούσει και στέκει ιδιαίτερα μπορώ να πω. Όμως μια ψυχή έρχετε όχι μόνο για να βοηθήσει αλλά και για να μάθει... Αν δεχτούμε ωστόσο το ότι μπορεί να είμαστε κατα βάθος Θεοί δεν μπορεί να είναι έτσι. Απλά κάποιοι άλλοι έχουν μεγαλύτερο πλεονέκτημα από κάποιους άλλους ως προς το να κάνουν κάποια πράγματα. Ευχαριστώ να είσαι καλά:)
''Υπάρχει ένας «εσωτερικός» μηχανισμός που τους αφυπνίζει για να προετοιμάσουν τον πλανήτη για τη Νέα Εποχή, την εποχή του Υδροχόου.''
γεια σε ολους! αγαπητη καρμα ενδιαφερον το θεμα σου,ειναι αληθεια οτι πρωτη φορα διαβαζω για τους 'ουρανιους τυπους'. θελω να σε ρωτησω τι ακριβως εννοεις με την εποχη του υδροχοου..... επιπλεον,αναφερεις οτι αυτες οι ψυχες εχουν ερθει προκειμενου να επιτελεσουν καποιο σκοπο προς οφελος της ανθρωποτητας.. υπαρχει περιπτωση,αν υποθεσουμε οτι οντως ισχυει κατι τετοιο,οι ψυχες αυτες να μην ειναι γηινες?
ευχαριστω...........
''Υπάρχει ένας «εσωτερικός» μηχανισμός που τους αφυπνίζει για να προετοιμάσουν τον πλανήτη για τη Νέα Εποχή, την εποχή του Υδροχόου.''
γεια σε ολους! αγαπητη καρμα ενδιαφερον το θεμα σου,ειναι αληθεια οτι πρωτη φορα διαβαζω για τους 'ουρανιους τυπους'. θελω να σε ρωτησω τι ακριβως εννοεις με την εποχη του υδροχοου..... επιπλεον,αναφερεις οτι αυτες οι ψυχες εχουν ερθει προκειμενου να επιτελεσουν καποιο σκοπο προς οφελος της ανθρωποτητας.. υπαρχει περιπτωση,αν υποθεσουμε οτι οντως ισχυει κατι τετοιο,οι ψυχες αυτες να μην ειναι γηινες?
ευχαριστω...........
Αγαπητή catherine
Καλώς ήρθες στο θέμα!
Για την εποχή του Υδροχόου, λέγεται ότι η ανθρωπότητα θα μεταβεί (ή μεταβαίνει) σιγά - σιγά σε αυτό το στάδιο, μετά την εποχή των Ιχθύων που επικρατούσε εδώ και περίπου 2.000 χρόνια. Η εποχή αυτή θα έχει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του Υδροχόου (ανθρωπισμός, νέες ιδέες, υψηλά ιδεώδη, συναδέλφωση μεταξύ των λαών κ.λ.π.).
Οι ψυχές που έχουν έρθει στη για να επιτελέσουν κάποιο σκοπό προς όφελος της ανθρωπότητας, θεωρούνται εξελιγμένες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχουν ζήσει και σε άλλους πλανήτες, πιο προηγμένους.
Ένας εξελιγμένος εξωγήινος δε θα μπορούσε να ζήσει στη γη, λόγω των χαμηλών δονήσεών της. Θα μπορούσε, όμως, να ενσαρκωθεί σε ένα γήινο σώμα για να εναρμονιστεί καλύτερα με το περιβάλλον!
Γενικά, πιστεύω πως όλες οι ψυχές είναι πιθανό να έχουν ζήσει και σε άλλους πλανήτες, χαμηλότερους ή υψηλότερους, ανάλογα με το επίπεδο εξέλιξής τους.
Karma αυτά που γραφείς είναι μονο απο το συγκεκριμένο βιβλίο ?
Η γενικά από μελέτη που έχεις κάνει σε διαφορες κοσμοθεωρίες?
Μου μοιάζουν λίγο με το βιβλίο της ουραντια έχει κάποια στοιχειά από εκεί ?.
Sorry για τις πολλές ερωτήσεις Δεν θέλω να σου κάνω ανάκριση απλα επειδή με ενδιαφέρει το θέμα Και θέλω να βγάλω μερικά συμπεράσματα.
Karma αυτά που γραφείς είναι μονο απο το συγκεκριμένο βιβλίο ?
Η γενικά από μελέτη που έχεις κάνει σε διαφορες κοσμοθεωρίες?
Μου μοιάζουν λίγο με το βιβλίο της ουραντια έχει κάποια στοιχειά από εκεί ?.
Sorry για τις πολλές ερωτήσεις Δεν θέλω να σου κάνω ανάκριση απλα επειδή με ενδιαφέρει το θέμα Και θέλω να βγάλω μερικά συμπεράσματα.
Αγαπητέ open mind
Η μελέτη που έχω κάνει πηγάζει και από το συγκεκριμένο βιβλίο (ειδικά, τα χαρακτηριστικά του Ουράνιου τύπου) και από προσωπική μου έρευνα, μέσα από βιβλία, μαρτυρίες ψυχικών κ.λ.π.
Το βιβλίο που γράφεις δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου.
Ρώτα με ότι θέλεις και σ' ευχαριστώ για την ένθερμη συμμετοχή σου στο θέμα! :)
Δημήτρης Μπρικιάτης
17-10-07, 17:34
Γειά σου Κάρμα!
Η εποχή αυτή θα έχει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του Υδροχόου (ανθρωπισμός, νέες ιδέες, υψηλά ιδεώδη, συναδέλφωση μεταξύ των λαών κ.λ.π.).
Αυτό συμβαίνει ήδη, οπότε μιλάμε για γεγονός...Μάλλον...
Οι ψυχές που έχουν έρθει στη για να επιτελέσουν κάποιο σκοπό προς όφελος της ανθρωπότητας, θεωρούνται εξελιγμένες. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχουν ζήσει και σε άλλους πλανήτες, πιο προηγμένους.
Εννοείς πως έχουν ζήσει σε πλανήτες ώπου υπήρξαν πιό προηγμένοι (ανθρώπινοι ή μή) πολιτισμοί; Ενδιαφέρον αλλά...Πώς μπορεί να χρησιμεύσει αυτό σε ένα άτομο που ούτε καν θυμάται τις προηγούμενες ζωές του; Υπάρχει τρόπος γενικά για να τις θυμηθεί κανείς; :confused: (Βαρίγδουπη ερώτηση για τους πολλούς...Απλή για εσένα. ;) )
Ένας εξελιγμένος εξωγήινος δε θα μπορούσε να ζήσει στη γη, λόγω των χαμηλών δονήσεών της. Θα μπορούσε, όμως, να ενσαρκωθεί σε ένα γήινο σώμα για να εναρμονιστεί καλύτερα με το περιβάλλον!
Άρα μιλάμε στην ουσία για εσκεμμένη ενσάρκωση...
Ίσως και οι περίφημοι "Βόριοι" να σχετίζονται με αυτό... ;)
Γενικά, πιστεύω πως όλες οι ψυχές είναι πιθανό να έχουν ζήσει και σε άλλους πλανήτες, χαμηλότερους ή υψηλότερους, ανάλογα με το επίπεδο εξέλιξής τους.
Χαμηλότερους; Ψηλότερους;...Εννοείς μάλλον για τους προηγμένους πολιτισμούς πάλι...Ενδιαφέρον ακούγεται και αρκετά λογικό!!! Ίσως το σύμπαν γενικά να αποτελεί την προβολή μίας ανώτερης διάστασης στην οποία υπάρχουν οι οντότητες που καλούμε ψυχές (Εμείς) και οι οποίες συνδέονται με το σώμα για να αποτελέσουν το τελικό σύνολο...Αλλά και πάλι , πώς μπορεί κανείς να τα θυμηθεί όλα αυτά τα...Περασμένα;
Θα σου ήμουν υπόχρεος αν μου ελυνες τις απορίες αυτές!!
Υ.Γ. Ελπίζω να σε δούμε στη συγκέντρωση!... ;)
Κάρμα εντάξει της γηινες ενσαρκώσεις μπορεί κάποιος να τις ψάξει
Ειδικά αν είναι πρόσφατες ώστε να διαπιστώσει αν αυτά που είδε πχ
Σε μια ύπνωση στεκούν τις εξωγηινες πως μπορεί να τις επαληθεύσει?
Εννοείς πως έχουν ζήσει σε πλανήτες ώπου υπήρξαν πιό προηγμένοι (ανθρώπινοι ή μή) πολιτισμοί; Ενδιαφέρον αλλά...Πώς μπορεί να χρησιμεύσει αυτό σε ένα άτομο που ούτε καν θυμάται τις προηγούμενες ζωές του; Υπάρχει τρόπος γενικά για να τις θυμηθεί κανείς; :confused: (Βαρίγδουπη ερώτηση για τους πολλούς...Απλή για εσένα. ;) )
Αυτό εννοώ ακριβώς! Δε χρειάζεται ένα άτομο να θυμάται τις προηγούμενες ζωές του (συνειδητά) γιατί ούτως ή αλλιώς η ψυχή ήδη γνωρίζει! Όλες οι μνήμες είναι καταγεγραμμένες στο υποσυνείδητό του. Εάν υπάρχει λόγος, οι μνήμες αυτές αναδύονται, είτε στον ύπνο μας, είτε σαν εικόνες...
Άρα μιλάμε στην ουσία για εσκεμμένη ενσάρκωση...
Ακριβώς! Γι' αυτό και την ονομάζουμε "αποστολή"!
Χαμηλότερους; Ψηλότερους;...Εννοείς μάλλον για τους προηγμένους πολιτισμούς πάλι...Ενδιαφέρον ακούγεται και αρκετά λογικό!!! Ίσως το σύμπαν γενικά να αποτελεί την προβολή μίας ανώτερης διάστασης στην οποία υπάρχουν οι οντότητες που καλούμε ψυχές (Εμείς) και οι οποίες συνδέονται με το σώμα για να αποτελέσουν το τελικό σύνολο...Αλλά και πάλι , πώς μπορεί κανείς να τα θυμηθεί όλα αυτά τα...Περασμένα;
Όχι μόνο για προηγμένους αλλά και για πρωτόγονους! Υπάρχουν διάφορες βαθμίδες. Στο θέμα μου "ΚΑΡΜΑ, ΕΞΕΛΙΞΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ", αναφέρω για τη γη, η οποία λέγεται ότι ανήκει στην τρίτη βαθμίδα εξέλιξης. Για τα περασμένα... όταν θα έρθει η ώρα και αν χρειαστεί οι μνήμες θα αναδυθούν. Το πιο σημαντικό είναι να ακούμε την εσωτερική μας φωνή και να ερχόμαστε σε επαφή με τον Ανώτερό μας εαυτό, μέσα από το διαλογισμό.
Υ.Γ. Ελπίζω να σε δούμε στη συγκέντρωση!... ;)
Πρώτα ο Θεός... θα με δείτε! Είμαι σίγουρη πως θα έχουμε να συζητήσουμε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα!!!! :)
Κάρμα εντάξει της γηινες ενσαρκώσεις μπορεί κάποιος να τις ψάξει
Ειδικά αν είναι πρόσφατες ώστε να διαπιστώσει αν αυτά που είδε πχ
Σε μια ύπνωση στεκούν τις εξωγηινες πως μπορεί να τις επαληθεύσει?
Αγαπητέ open mind
Όπως μπορούμε να δούμε τις γήινές μας ενσαρκώσεις... έτσι μπορούμε να δούμε και τις εξωγήινες! Γνωρίζω άτομα που έχουν δει και εξωγήινες ενσαρκώσεις τους!
Τώρα για την επαλήθευση..... μόνο η ίδια σου η ψυχή μπορεί να απαντήσει σε αυτό... αν δηλαδή, αυτά που είδε της φαίνονται οικεία ή όχι.... :rolleyes:
Karma έχουμε μια αποστολή ο καθένας που σαν σκοπό εχει
Την εξέλιξη μας και την τελειοποίηση της ψυχής μας o τελικός
Μας προορισμός ποιος είναι συμφωνά με την ερευνα σου? .
Karma έχουμε μια αποστολή ο καθένας που σαν σκοπό εχει
Την εξέλιξη μας και την τελειοποίηση της ψυχής μας o τελικός
Μας προορισμός ποιος είναι συμφωνά με την ερευνα σου? .
Ο τελικός μας σκοπός είναι η "ενσωμάτωση" και η εξομοίωση με το Θείο!
Από εκεί και πέρα η ψυχή μας θα αναλάβει άλλες δικαιοδοσίες, μπορεί π.χ. να γίνει οδηγός για άλλες ψυχές, διδάσκαλος κ.λ.π.
Karma εννοείς ότι θα ενωθούμε με το θειο ? πχ κάτι δηλαδή σαν τα κύτταρα ενός
Οργανισμού? Αν ναι διατηρούμε την συνείδηση μας?
Karma εννοείς ότι θα ενωθούμε με το θειο ? πχ κάτι δηλαδή σαν τα κύτταρα ενός
Οργανισμού? Αν ναι διατηρούμε την συνείδηση μας?
Ακριβώς αυτό εννοώ!
Θα διατηρήσουμε τη συνείδησή μας! Απλά θα είμαστε μέρος της Συμπαντικής Σοφίας, του "Όλου" και της Θεϊκής ενέργειας!
Βεβαία αυτό καταργεί την ατομικότητα και μας περιορίζει την πλήρη ελευθερία
Όπως στο παράδειγμα που ανέφερα με τον οργανισμό όπως πχ το κύτταρο έχει
Συγκεκριμένα πράγματα να κάνει έτσι και εμείς σαν μέρος της αυτής της θεϊκής ενεργείας θα έχουμε κάποια όρια και ίσως κάποια συγκεκριμένα πράγματα που θα
Πρέπει να κάνουμε.
Δημήτρης Μπρικιάτης
23-10-07, 17:29
Κάρμα, έρηξα μια ματιά στα χαρακτηριστηκα και βρήκα οτι έχω τα εξης:
- Μαγνητικό βλέμμα (ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΥΧΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΟΤΑΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ, ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ ΠΟΛΥ. ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΙΣΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ... :D )
- Χαρισματική προσωπικότητα(ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ Η ΓΛΥΠΤΙΚΗ. ΣΧΕΔΙΑΖΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΓΕΙΝΩ ΚΩΜΙΚΟΣ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΥΓΓΡΑΦΗ, Η ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ)
- Θερμοκρασία σώματος χαμηλότερη της κανονικής (ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΛΕΓΞΕΙ...)
- Ασυνήθιστος τύπος αίματος ή ακόμα και συνδυασμός ομάδας αίματος (ΠΙΘΑΝΟΝ)
- Μεταβατικός σπόνδυλος, επιπλέον σπόνδυλος ή ψευτοσπόνδυλος, επιπλέον ή ανώμαλη πλευρά (Ο ΑΝΤΙΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΛΗΓΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ...)
- Υπερευαισθησία στον ηλεκτρισμό, στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία κ.λ.π. (ΕΙΜΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ. ΤΑ ΜΙΣΩ...)
- Πίεση αίματος χαμηλότερη της κανονικής (ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ)
- Αρκούνται σε λίγο ύπνο και αποδίδουν περισσότερο τις νυχτερινές ώρες (ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ...ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΣΤΙΣ 6.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ.)
- Υπήρξαν μη αναμενόμενα από τους γονείς τους παιδιά (ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...)
- Αν και γενικά, εκφράζουν την αγάπη τους για τους γονείς τους, αισθάνονται ότι η μητέρα και ο πατέρας τους δεν είναι οι πραγματικοί τους γονείς (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.)
- Αισθάνοντάι ότι οι πραγματικοί τους πρόγονοι ήρθαν από έναν άλλο κόσμο, από μία άλλη διάσταση, από ένα άλλο επίπεδο συνειδητότητας και νοσταλγούν την αληθινή τους πατρίδα, εκεί «πέρα από τ’ άστρα» (ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...)
- Έχουν ένα συναίσθημα «επείγοντος», μία έλλειψη χρόνου για την εκπλήρωση σπουδαίων σκοπών και μίας ειδικής αποστολής (ΟΧΙ ΤΟΣΟ. ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΝ ΕΧΩ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ...ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΞΩ...)
- Έχουν την αίσθηση ενός βόμβου ή μηχανικού ήχου υψηλής συχνότητας στα αυτιά τους πριν ή κατά τη διάρκεια κάποιου ψυχικού γεγονότος ή προειδοποίησης κινδύνου (ΜΠΟΡΕΙ...)
- Αόρατοι σύντροφοι κατά την παιδική τους ηλικία, που τους πρόσφεραν καθοδήγηση, πληροφορίες ή συμπαράσταση και διατήρησή τους στη συνέχεια, σαν οδηγούς, προστάτες κ.λ.π. (ΕΝΙΩΘΑ ΠΟΛΥ "ΖΩΝΤΑΝΟΣ" ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΑ...)
- Είχαν ένα σοβαρό ατύχημα, ασθένεια ή τραυματική εμπειρία γύρω στα 11 ή 12 που τους ενθάρρυνε να στραφούν «προς τα μέσα» (ΣΤΑ 10 ΜΟΥ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΉ ΟΥΛΗ ΣΤΟ ΔΕΞΙΌ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΜΟΥ. ΣΤΑ 14 ΜΕΤΑΚΩΜΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΣΤΡΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ...ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ.)
- Φαίνεται να έχουν ασυνήθιστες ικανότητες που θεωρούνται παραφυσικές από την οικογένειά τους και τους συνομήλικούς τους. Επίσης, φαίνεται να έχουν ασυνήθιστες ικανότητες σε τομείς όπως οι τέχνες, τα μαθηματικά, η μουσική, το δράμα, οι φυσικές επιστήμες ή η θεραπεία (ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ...Π.Χ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΓΕΝΝΟΥΣΑ, Η ΑΝ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ...ΕΠΙΣΗΣ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ. ΜΠΟΡΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩ.)
- Βρίσκουν ότι τα μικρά παιδιά και τα ζώα, έλκονται από αυτούς (ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! :) )
- Ίσως έχουν μυστικιστικές διασταυρώσεις στις παλάμες τους (ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ Χ )
- Αισθάνονται ασυνήθιστη έλξη για τα κρύσταλλα και ορισμένα είδη πέτρας (ΕΛΑΧΙΣΤΑ...ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΑΜΠΟΥΝ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ...)
- Έχουν συχνά όνειρα πτήσεων, στα οποία κινούνται ελεύθερα στον αέρα
(ΟΧΙ ΕΓΩ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ.)
όμορφα και ελπιδοφόρα
είναι αυτά που γράφεις karma...και συμφωνώ μαζί σου απλά η δική μου απορία στο θέμα αυτό είναι γιατί να έχουν μόνο κάποιοι την δυνατότητα ή έστω μόνο κάποιοι να έχουν γεννηθεί με σκοπό να σώσουν την ανθρωπότητα ή να αφυπνίσουν τους υπόλοιπους???
αν κάποιοι επιλέγονται αυτό δεν είναι άδικο για τους υπόλοιπους? (είναι δίκιο μόνο αν δεχτούμε οτι υπάρχει προηγούμενη ζωή και ο καθένας κρίνεται ανάλογα...)
πιστεύω στους εργάτες του φωτός,στους πνευματικούς πολεμιστές κ.τ.λ. αλλά πιστεύω οτι όλοι οι άνθρωποι που δεν θα θελήσουν να αποφύγουν αλλά να δεχτούν και να προχωρήσουν τον "δρόμο αυτόν" (που είναι "δύσκολος") <<βαφτίζονται>> και <<δέχονται>> να φέρουν εις πέρας τον σκοπό τους που έχει να κάνει και με τους ίδιους αλλά και με την ανθρωπότητα όλη...
φιλικά.
όμορφα και ελπιδοφόρα
είναι αυτά που γράφεις karma...και συμφωνώ μαζί σου απλά η δική μου απορία στο θέμα αυτό είναι γιατί να έχουν μόνο κάποιοι την δυνατότητα ή έστω μόνο κάποιοι να έχουν γεννηθεί με σκοπό να σώσουν την ανθρωπότητα ή να αφυπνίσουν τους υπόλοιπους???
αν κάποιοι επιλέγονται αυτό δεν είναι άδικο για τους υπόλοιπους? (είναι δίκιο μόνο αν δεχτούμε οτι υπάρχει προηγούμενη ζωή και ο καθένας κρίνεται ανάλογα...)
πιστεύω στους εργάτες του φωτός,στους πνευματικούς πολεμιστές κ.τ.λ. αλλά πιστεύω οτι όλοι οι άνθρωποι που δεν θα θελήσουν να αποφύγουν αλλά να δεχτούν και να προχωρήσουν τον "δρόμο αυτόν" (που είναι "δύσκολος") <<βαφτίζονται>> και <<δέχονται>> να φέρουν εις πέρας τον σκοπό τους που έχει να κάνει και με τους ίδιους αλλά και με την ανθρωπότητα όλη...
φιλικά.
Αγαπητή ELPINIKI
Καλώς ήρθες στο θέμα και σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Πολύ σωστά αυτά που γράφεις και εύλογη η απορία σου! Το θέμα αυτό το έχω ερευνήσει και η ίδια, επειδή κάποτε μου προξένησε την ίδια απορία... Αυτό που προέκυψε ήταν.... ΟΤΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ! Βάσει, δηλαδή, της δικής τους βούλησης και επιθυμίας.
Μιλάμε, βέβαια, για εξελιγμένες ψυχές που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και δικές τους επιλογές!
γειά σου karma!
όταν λές οτι οι ψυχές αυτές δέχονται να εκτελέσουν τις όποιες αποστολές εθελοντικά, αυτή, (ας την πω συμφωνία) γίνεται πριν ενσαρκωθούν σε σώματα? ή σαν άνθρωποι αναγνωρίζουν την αποστολή τους και επιλέγουν να την φέρουν εις πέρας?
ελπίζω να γίνομαι κατανοητή... :confused:
γειά σου karma!
όταν λές οτι οι ψυχές αυτές δέχονται να εκτελέσουν τις όποιες αποστολές εθελοντικά, αυτή, (ας την πω συμφωνία) γίνεται πριν ενσαρκωθούν σε σώματα? ή σαν άνθρωποι αναγνωρίζουν την αποστολή τους και επιλέγουν να την φέρουν εις πέρας?
ελπίζω να γίνομαι κατανοητή... :confused:
Αγαπητή ELPINIKI
Είσαι κατανοητή και μ' ενδιαφέρουσες απορίες!
Η "συμφωνία" που γράφεις, γίνεται πριν οι ψυχές αυτές ενσαρκωθούν σε σώματα, για ποιο λόγο άλλωστε, να ενσαρκωθούν;;;
Σαν άνθρωποι, οι πληροφορία αυτή υπάρχει στο υποσυνείδητό τους, σαν ένα είδος μηχανισμού "επαγρύπνησης", που στην κατάλληλη στιγμή ή τις κατάλληλες συνθήκες έρχεται στην επιφάνεια.
Αγαπητέ Μιχάλη
Θα παραθέσω σύντομα κάποια αποσπάσματα. Το βιβλίο δεν ήταν δικό μου και ήταν αγορασμένο στο εξωτερικό. Έχω φωτοτυπήσει κάποιες σελίδες. Μόλις βρω χρόνο θα τις μεταφράσω και τις μεταφέρω!
Φιλικά
Πάντως, λίγο χρόνο να μεταφέρεις τις φωτοτυπίες δεν βρήκες, ούτε σκαν δε μπορείς να τις κάνεις;
Πως θα πεισθούν όσοι διαβάζουν για την αξιοπιστία αυτών γράφονται εδώ;
Πάντως, λίγο χρόνο να μεταφέρεις τις φωτοτυπίες δεν βρήκες, ούτε σκαν δε μπορείς να τις κάνεις;
Πως θα πεισθούν όσοι διαβάζουν για την αξιοπιστία αυτών γράφονται εδώ;
Αγαπητή Litsa
Άλλαξα υπολογιστή και ο σαρωτής μου δεν είναι συμβατός με τα Vista. Θα πρέπει να αγοράσω καινούργιο! :)
Είναι στο πρόγραμμα, πάντως...
Εν αναμονή... λοιπόν!!!!! :o
Αγαπητή Litsa
Άλλαξα υπολογιστή και ο σαρωτής μου δεν είναι συμβατός με τα Vista. Θα πρέπει να αγοράσω καινούργιο! :)
Είναι στο πρόγραμμα, πάντως...
Εν αναμονή... λοιπόν!!!!! :o
Είναι ακόμα στο πρόγραμμα "εν αναμονή" ή να μην περιμένουμε άδικα Κάρμα;
Φαντάζομαι θα το ξέχασες αν και το υποσχέθηκες
Ενδιαφέρον θέμα...
Όλοι έχουμε την ανάγκη να πιστέψουμε σε κάτι, ίσως αυτή η ανάγκη να δημιούργησε τους ουράνιους τύπους και όλων των ειδών τους τύπους που θα σώσουν τον κόσμο ή θα τον κάνουν καλύτερο...
Πραγματικά θα χαιρόμουν αν ήταν αληθινή η ύπαρξη αυτών των ανθρώπων, αλλά όπως σε όλα τα πράγματα τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα εξαρτώνται από τον παρατηρητή, έτσι και οι ουράνιοι τύποι ίσως να μην είναι τίποτα άλλο από μια κρυφή ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον ....
Φιλικά
Άντη
karma σχετικα με το βομβο που προανεφερες ειμαι σιγουρος οτι το εχω βιωσει κυριως οταν ημουν μικροτερος.εχω ψαξει σχετικα με αυτο αλλα δε βρηκα κατι γιατι μου εναι δυσκολο και να το περιγραψω.διαβασε λιγο και το post μου "περιεργη υπνοβασια".θα εκτιμουσα ιδιαιτερα τη βοηθεια σου
Είναι ακόμα στο πρόγραμμα "εν αναμονή" ή να μην περιμένουμε άδικα Κάρμα;
Φαντάζομαι θα το ξέχασες αν και το υποσχέθηκεςΈχεις δίκιο καλή μου φίλη!
Το φορτωμένο μου πρόγραμμα δεν μου επέτρεψε να το κάνω νωρίτερα. :)
Ας δούμε, λοιπόν κάποια αποσπάσματα...
http://img517.imageshack.us/img517/2139/82822613jw7.th.jpg (http://img517.imageshack.us/my.php?image=82822613jw7.jpg) http://img115.imageshack.us/img115/2649/10660649zt2.th.jpg (http://img115.imageshack.us/my.php?image=10660649zt2.jpg) http://img514.imageshack.us/img514/2440/29162615qs2.th.jpg (http://img514.imageshack.us/my.php?image=29162615qs2.jpg)
ομορφο το θεμα σου καρμα :)
κατι ταιριαστο νομιζω...
απο εναν συγγραφεα με εξαιρετικες γνωσεις σε ολο το φασμα του εσωτερισμου σχεδον, τον ευσταθιο λιακοπουλο
"Παιδιά του κόσμου, ψιθύρισε ο γέρο ασκητής καθισμένος έξω από τη σπηλιά του και αγναντεύοντας το νότο. Υπηρετείτε το μεγάλο σχέδιο. Το οποίο είναι απλά και μόνο το δικό σας. Κάποτε βέβαια, αργά ή γρήγορα, εκείνο το αληθινό και δύσκολο, θα σας αποκαλυφθεί, θα πέσει από τον ουρανό, αν μάθετε να τον κοιτάτε. Μέχρι τότε θα χαίρομαι πραγματικά με τις χαρές σας, θα προσπαθώ να απαλύνω τις μεγάλες λύπες σας.
Παιδιά του κόσμου, όλα τα φαινόμενα είναι ονειρικά και η φώτιση απλά, ατομική υπόθεση.
Και άνοιξε την αγκαλιά του για να δεχτεί μέσα της όλα τα πλάσματα του κόσμου. Τους μεγάλους άγιους και τους επικατάρατους αμαρτωλούς, το ίδιο.
Δεν σας αφήνουμε όμως έτσι, συνέχισε μετά από λίγο. Εντελώς ακάλυπτους και μόνους. Δε θα ήτανε σωστό.
Γιατί υπάρχουν οι ξεχωριστοί σε κάθε εποχή και οι ευλογημένοι. Εκείνοι που κρατούν το ιερό και αόρατο σημάδι. Άλλοι το φέρουν στο μέτωπο, ανάμεσα στα φρύδια, άλλοι στην κορυφή της κεφαλής σα στέμμα, άλλοι ακριβώς επάνω στην καρδιά τους σα λουλούδι ανοιχτό. Και άλλοι το έχουν ανάλαφρα να παίζει με ουράνια τόξα στις παλάμες τους. Άντρες και γυναίκες είναι. Αρκεί να τους αναγνωρίσετε, όταν έλθει η ώρα εκείνη η κρίσιμη και φοβερή.
Φαντάζουν δυνατοί και όμορφοι και δεν αφήνουν πίσω τους, όταν βαδίζουνε, σκιά. Αλλά τον περισσότερο καιρό περνούν απαρατήρητοι. Και έχουν μαζί μ' ένα χαμόγελο και μια μακάρια φυσικά υπομονή. Γιατί κινούνται από ζωή σε ζωή και από τόπο σε τόπο κάθε φορά με άλλο πρόσωπο και μ' άλλο όνομα. Αλλά με τον ίδιο πάντα στοχασμό και με ορθωτό παράστημα.
Μερικοί λένε ότι είναι όλοι και όλοι είκοσι επτά. Άλλοι ότι φτάνουν τους εκατόν δώδεκα. Και άλλοι ότι εγγίζουν τη χιλιάδα, πράγμα που είναι καλύτερο για τη δική σας αντοχή.
Οι άνθρωποι αυτοί με το σημάδι των θεών, αναχωρητές και ερημίτες στις σπηλιές αλλά και στις πολύβουες πόλεις, διαλογίζονται, ασκούνται και αναμένουν, καθώς υπάρχουν για την κρυφή αλλά σωτήρια πάντα αποστολή.
Όταν οι άνθρωποι ξεπέσουν εντελώς, οι κατακλυσμοί αποσφραγιστούν και η λάβα είναι έτοιμη πια να πέσει. Τότε είναι που εκείνοι αναφαίνονται. Και καθώς οι ελπίδες έχουν σβήσει εντελώς, παρακινούνται οι ίδιοι τάχα ξαφνικά, μετακινούνται και μετέρχονται.
Στρατεύονται σχεδόν απρόσκλητα, υπακούοντας σε έναν παγκόσμιο και άφατο συναγερμό, καθώς υπάρχει ο χρυσός και ακατάλυτος ηλεκτρικός δεσμός ανάμεσα τους. Συναντιούνται έτσι ενδεχόμενα και αναγνωρίζονται χωρίς συστάσεις για να εμπνευστούν και για να εμψυχώσουν.
Σχηματίζουν λοιπόν μια μαντάλα φωτεινή, η οποία πυροδοτεί ξανά την ανθρώπινη προοπτική και ελπίδα. Και οι ίδιοι με τη δύναμη της θυσίας που είναι σύμφυτη βέβαια με την ύπαρξη τους, ανατάσσουν τις στρατιές των άξιων ανθρώπων και τις όποιες εκφράσεις έχουν μείνει του καλού.
Αρκεί και εσείς τότε κάπως να ξυπνήσετε και να τους συμπαρασταθείτε.
Γιατί εκείνοι φυσικά δεν αναλώνονται. Θα υπάρχουν πέρα από τους επαναλαμβανόμενους κατακλυσμούς και τις βυθιζόμενες ατλαντίδες.
Παιδιά του κόσμου! Θα χαίρομαι με τις μικρές χαρές σας, θα προσπαθώ να απαλύνω τις μεγάλες λύπες σας."
δεν ειναι ομορφο? :)
δεν ειναι ομορφο? :)Είναι πολύ όμορφο!
Σ' ευχαριστούμε ABRAAM! :)
χαιρομαι που σου αρεσε :)
η σκεψη μου ειναι οτι πραγματι ανα τους αιωνες αρκετοι τετοιοι "τυποι" (σαν και αυτους που αναφερεις) εχουν ερθει σε τουτο το κοσμο, πολλες φορες με διαφορετικες αποστολες, ισως και τελειως διαφορετικες απο θεολογικους ή διδακτικους λογους...
και εξ'οσων γνωριζω, τα χρονια ετουτα ειναι εδω κατω ενας τεραστιος αριθμος απο τετοια οντα!
αλλοι εξ'αυτων ειναι αρχαιες ψυχες που εχουν βαδισει τις εσωτερικες ατραπους πολλες ζωες πριν, αλλοι ειναι διδασκαλοι , αλλοι ειναι αρχαγγελοι και πολλα ακομα.
βλεπεις ζουμε τα χρονια της μεγαλης αλλαγης, τα χρονια που μια νεα φυλη ανθρωπων θα ζησει σε τουτο το πλανητη και οι αλλαγες που θα γινουν, οπως ολες οι μεγαλες αλλαγες θα ειναι επωδυνες.
και για τουτο ακριβως το λογο αυτες οι ψυχες εχουν ερθει τωρα κοντα μας, για να κανουν την μεταβαση που ερχεται, πιο ανωδυνη για τους ναυαγους του ουρανου... ;)
χαιρομαι που σου αρεσε :)
η σκεψη μου ειναι οτι πραγματι ανα τους αιωνες αρκετοι τετοιοι "τυποι" (σαν και αυτους που αναφερεις) εχουν ερθει σε τουτο το κοσμο, πολλες φορες με διαφορετικες αποστολες, ισως και τελειως διαφορετικες απο θεολογικους ή διδακτικους λογους...
και εξ'οσων γνωριζω, τα χρονια ετουτα ειναι εδω κατω ενας τεραστιος αριθμος απο τετοια οντα!
αλλοι εξ'αυτων ειναι αρχαιες ψυχες που εχουν βαδισει τις εσωτερικες ατραπους πολλες ζωες πριν, αλλοι ειναι διδασκαλοι , αλλοι ειναι αρχαγγελοι και πολλα ακομα.
βλεπεις ζουμε τα χρονια της μεγαλης αλλαγης, τα χρονια που μια νεα φυλη ανθρωπων θα ζησει σε τουτο το πλανητη και οι αλλαγες που θα γινουν, οπως ολες οι μεγαλες αλλαγες θα ειναι επωδυνες.
και για τουτο ακριβως το λογο αυτες οι ψυχες εχουν ερθει τωρα κοντα μας, για να κανουν την μεταβαση που ερχεται, πιο ανωδυνη για τους ναυαγους του ουρανου... ;)Δεν έχω παρά... να συμφωνήσω απόλυτα!!!! :) :)
Δεν έχω παρά... να συμφωνήσω απόλυτα!!!! :) :)
Καλημερα Καρμα, πολυ ωραιο το θεμα που εχεις ανοιξει, χωρις να εχω διαβασει περα απο αυτα που γραφεται αυυτα τα ξερω απο μικρη ηλικια, οτι δηλαδη καποιες ψυχες ερχωνταε για καποιο σκοπο και καποιες αλλες οπως το λεω "να περασουν την ταξη" να ανεβουν σε μεγαλητερο επιπεδο. Μακαρι να ειχα χρονο να αναλυσω ολα αυτα που σκεφτομαι απο μικρη αλλα δεν εχω, το μονο που θελω να πω ειναι οτι μπορει καποιες ψυχες να μην εχουν ερθει να σωσουν ολοκληρο τον κοσμο αλλα να αλλαξουν και να βοηθησουν καποιες αλλες ψυχες που με τη σειρα τους να βοηθησουν καποιες αλλες και γινεται μια αλυσιδα . Οι ψυχες που εχουν ερθει να βοηθησουν τους ανθρωπους που ειναι γυρω τους μετα πιστευω τους με την βοηθεια τους με την συζυτηση και οτι επισηναπταιτε απο αυτο στο να βρουν και να ακουσουν μεσα τους.
Συγνωμη για την εκφραση ποτε δεν ημουν καλη και για την ορολογια γιατι δεν εχω διαβασει ποτε τεταια βιλβλια και δεν ξερω τι χριαζεται για να το εξηγησω καλητερα. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ
karma θα ηθελα να σε ρωτησω κατι.ολα αυτα τα οντα.οι αρχαιες ψυχες εχουν επιγνωση της ιδιοτητας και της αποστολης τους?δηλαδη γνωριζουν το λογο της υπαρξης τπυς και το γιατι βρισκονται στη γη?διαβασα τα αποσπασματα που ανεβασες και θα ηθελα να σε ρωτησω απο που αντλεις τις πληροφοριες σου για το θεμα περα απο αυτο το βιβλιο.
την ιδια ερωτηση θα ηθελα να κανω και σε σενα abraam.
το θεμα με ενδιαφερει και θα θελα να το ψαξω λιγο και μονος μου για αυτο ρωταω :p :D
Καλημερα Καρμα, πολυ ωραιο το θεμα που εχεις ανοιξει, χωρις να εχω διαβασει περα απο αυτα που γραφεται αυυτα τα ξερω απο μικρη ηλικια, οτι δηλαδη καποιες ψυχες ερχωνταε για καποιο σκοπο και καποιες αλλες οπως το λεω "να περασουν την ταξη" να ανεβουν σε μεγαλητερο επιπεδο. Μακαρι να ειχα χρονο να αναλυσω ολα αυτα που σκεφτομαι απο μικρη αλλα δεν εχω, το μονο που θελω να πω ειναι οτι μπορει καποιες ψυχες να μην εχουν ερθει να σωσουν ολοκληρο τον κοσμο αλλα να αλλαξουν και να βοηθησουν καποιες αλλες ψυχες που με τη σειρα τους να βοηθησουν καποιες αλλες και γινεται μια αλυσιδα . Οι ψυχες που εχουν ερθει να βοηθησουν τους ανθρωπους που ειναι γυρω τους μετα πιστευω τους με την βοηθεια τους με την συζυτηση και οτι επισηναπταιτε απο αυτο στο να βρουν και να ακουσουν μεσα τους.
Συγνωμη για την εκφραση ποτε δεν ημουν καλη και για την ορολογια γιατι δεν εχω διαβασει ποτε τεταια βιλβλια και δεν ξερω τι χριαζεται για να το εξηγησω καλητερα. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ συγνωμη δεν ειχα διαβασει το αλλο θεμα "εξελιξη και αποστολη" αλλα χαιρομαι που επιβεβαιωνονται αυτα που σκεφτομαι
karma θα ηθελα να σε ρωτησω κατι.ολα αυτα τα οντα.οι αρχαιες ψυχες εχουν επιγνωση της ιδιοτητας και της αποστολης τους?δηλαδη γνωριζουν το λογο της υπαρξης τπυς και το γιατι βρισκονται στη γη?διαβασα τα αποσπασματα που ανεβασες και θα ηθελα να σε ρωτησω απο που αντλεις τις πληροφοριες σου για το θεμα περα απο αυτο το βιβλιο.
το θεμα με ενδιαφερει και θα θελα να το ψαξω λιγο και μονος μου για αυτο ρωταω :p :D
μπαχαμουτ, σημερα ελαχιστοι ειναι αυτοι που εχουν μια εστω μικρη επιγνωση του ποιοι ειναι και της αποστολης τους.
ισως μερικοι να εχουν μια αισθηση οτι στην πραγματικοτητα ειναι κατι αλλο απο το σημερινο εαυτο τους, ισως ομως και να μην γνωριζουν τιποτα.
ουτε ειναι απαραιτητο το να εχουν σχεση με τον εσωτερισμο ή τις θρησκειες.
αυτο που εχουν μαζι τους ειναι ο ψυχισμος τους!
πισω απο ολους αυτους κρυβεται το θειο σχεδιο και αυτο ειναι υπευθυνο στο να καθοδηγησει και να αφυπνισει τον καθε ενα οταν το ιδιο θελησει ετσι!
για να καταλαβουμε ομως εναν τομεα πρεπει να εχουμε μια γενικοτερη γνωση και των παραπλησιων...
αλλιως η οποια αποψη, μοιαζει λιγο... ξεκουδουνη :)
σχετικα με την ερωτηση σου, αυτο που μπορω να πω ειναι οτι τα περισσοτερα εξ'οσων γνωριζω ειναι απο εσωτερικη γνωση, και μερικα ακομα απο γνωσεις φιλων-συμμαθητων (σε τουτη τη ζωη) στον εσωτερισμο σε καποια θεματα που δεν εχω τυχει ο ιδιος να τσεκαρω, την αξιοπιστια ομως των φιλων αυτων την εχω καρατσεκαρει σε διαφορα αλλα θεματα.
ομως αυτα δεν αποδεικνυονται ευκολα σε τριτους.
ετσι πολλες φορες παρουσιαζω την δικη μου υποκειμενικοτητα και εγκειται στον καθε ενα να δει αν κατι απο αυτα που λεω του φαινεται λογικο ή ταιριαστο.
η αληθεια ειναι οτι πριν πολλα χρονια ειχα μελετησει εκατονταδες βιβλια σχετικα με θρησκειες, εσωτερισμο, πνευματικα μονοπατια.
αυτο με οδηγησε (οπως και αλλους) στο να προσεγγισω και εγω ενα εσωτερικο μονοπατι που μου εκανε "κλικ", και να προσπαθησω να ασκηθω σε αυτο.
και απο ενα σημειο και μετα επαψα πια να διαβαζω βιβλια ή περιοδικα σχετικα με ολα αυτα και αφεθηκα στο να βιωνω...
μεσα απο τα βιωματα αυτα γνωρισα και αρκετα εσωτερικα οντα και πολλες φορες διαφορα απο αυτα που λεω ειναι γνωσεις απο τα οντα αυτα.
σαν ανθρωπος που ειμαι δεν μπορω να εχω γνωσεις που με υπερβαινουν, τα οντα ομως τα οποια αναφερα ειναι πολυ πιο υπερβατικα απο μενα και εχοντας την καλη τυχη να ειμαι φιλος τους, μερικες φορες γραφω κατι απο αυτα που γνωριζουν τα ιδια... ;)
τωρα βεβαια ολα αυτα για εναν τριτο ειναι απλες υποθεσεις αλλα για μενα ειναι βιωματα
το θεμα με ενδιαφερει και θα θελα να το ψαξω λιγο και μονος μου για αυτο ρωταω :p :DΑγαπητέ bahamut
Θα συμφωνήσω με τον καλό φίλο ABRAAM και θα προσθέσω ότι οι περισσότερες ψυχές που έχουν έρθει στη γη για μία αποστολή το γνωρίζουν (από εσωτερική γνώση).
Συνήθως, από μικροί είχαν την αίσθηση πως βρίσκονται στη γη για έναν συγκεκριμένο λόγο....
Πληροφορίες αντλώ μέσα από την προσωπική μου έρευνα και μελέτη! :)
Συγνωμη για την εκφραση ποτε δεν ημουν καλη και για την ορολογια γιατι δεν εχω διαβασει ποτε τεταια βιλβλια και δεν ξερω τι χριαζεται για να το εξηγησω καλητερα. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕΑγαπητή Ματ11
Οι τοποθετήσεις σου είναι πολύ όμορφες!
Καλώς ήρθες στο θέμα! :)
Είμαι ο τελευταίος που θα πει ποτέ ότι ο κάθε άνθρωπος δεν έχει μια αποστολή να εκπληρώσει. Τόσο καιρό, όμως, περιμένω τα επιστημονικά στοιχεία που υποτίθεται ότι οδήγησαν στα χαρακτηριστικά των "ουράνιων τύπων". Στην αρχή μου είπες ότι είναι αποτέλεσμα της προσωπικής σου έρευνας, σου ζητάω τα δεδομένα σου και μου λες μετά ότι δεν είναι η δική σου έρευνα αλλά ενός ξένου συγγραφέα. Σου ζητάω λοιπόν ξανά τα επιστημονικά στοιχεία του συγγραφέα, μου λες ότι θα τα παραθέσεις, περιμένουμε όλοι τόσο καιρό, μόνο και μόνο για να διαβάσουμε μερικά αποσπάσματα που αναμασούν τα ίδια και, φυσικά, δεν υπάρχει κανένα επιστημονικό στοιχείο, πέρα από ένα αναμάσημα του κατά τα άλλα πολύ όμορφου και "γούτσου - γούτσου" παραμυθιού.
Καλή μου Κάρμα, δεν μέμφομαι εσένα αλλά συγγραφείς που επικαλούνται δήθεν επιστημονικά στοιχεία, τα οποία ουδέποτε παραθέτουν. Θα μου ήταν πολύ περισσότερο προτιμητέο να μας έλεγε ο τύπος αυτός ότι, ξέρετε κάτι, όλα αυτά τα δεδομένα μου δόθηκαν μέσα από προσωπική Φώτιση και μην ψάχνετε κάτι άλλο. Σε αυτό το ενδεχόμενο θα μπορούσα ίσως να αφήσω μια τόοοση δα πιθανότητα να υπάρχει κάτι ουσιαστικό από πίσω. Όταν μου λες όμως ότι τα άτομα αυτά έχουν σπάνια ομάδα αίματος ή χαμηλότερη βασική θερμοκρασία από τους άλλους ανθρώπους, πρέπει να μου το δείξεις, να μου παραθέσεις τα στοιχεία της έρευνας. Και όχι να λες ψευδοεπιστημονικά δεδομένα που είναι παντελώς αστήρικτα, μόνο και μόνο για να εντυπωσιαστεί το ανόητο πλήθος που περιμένει Σωτήρες μέσα σε ιπτάμενους δίσκους. Επαναλαμβάνω ότι δεν μέμφομαι εσένα αλλά τους συγγραφείς που πλουτίζουν από την αφέλεια ορισμένων.
Ως εκ τούτου, μιας και επιστημονικά δεδομένα μου τάχθηκαν αλλά δεν τα βρίσκω, δεν μπορώ να λάβω σοβαρά μια τέτοια θεωρία.
Πρόκειται γι' αυτό που στην ψυχιατρική ονομάζεται Σύνδρομο Capgras. Ο πάσχων έχει την έντονη πεποίθηση ότι οικεία του πρόσωπα έχουν αντικατασταθεί από «απατεώνες», ότι πίσω από τη γνωστή εξωτερική μορφή και συμπεριφορά κρύβεται κάτι ξένο, κάποιος «εισβολέας»• κάποιος σωσίας ή εξωγήινος ή ρομπότ ή κάποιος που υπέστη πλαστική εγχείριση ώστε να μοιάζει με το οικείο πρόσωπο ή κάποιος που σκότωσε το οικείο πρόσωπο και ενδύθηκε το δέρμα του.
karma ψαχνοντας σημερα βρηκα αυτο..μηπως εχει καποια σχεση με το χαρακτηριστικο των "ουρανιων τυπων" να μη νιωθουν τους γονεις τους σαν πραγματικους γονεις τους?
Αγαπητή Κarma,αυτοί οι "ουράνιοι τύποι" φέρουν και συγκεκριμένα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά;
Είμαι ο τελευταίος που θα πει ποτέ ότι ο κάθε άνθρωπος δεν έχει μια αποστολή να εκπληρώσει. Τόσο καιρό, όμως, περιμένω τα επιστημονικά στοιχεία που υποτίθεται ότι οδήγησαν στα χαρακτηριστικά των "ουράνιων τύπων". Στην αρχή μου είπες ότι είναι αποτέλεσμα της προσωπικής σου έρευνας, σου ζητάω τα δεδομένα σου και μου λες μετά ότι δεν είναι η δική σου έρευνα αλλά ενός ξένου συγγραφέα. Σου ζητάω λοιπόν ξανά τα επιστημονικά στοιχεία του συγγραφέα, μου λες ότι θα τα παραθέσεις, περιμένουμε όλοι τόσο καιρό, μόνο και μόνο για να διαβάσουμε μερικά αποσπάσματα που αναμασούν τα ίδια και, φυσικά, δεν υπάρχει κανένα επιστημονικό στοιχείο, πέρα από ένα αναμάσημα του κατά τα άλλα πολύ όμορφου και "γούτσου - γούτσου" παραμυθιού.
Καλή μου Κάρμα, δεν μέμφομαι εσένα αλλά συγγραφείς που επικαλούνται δήθεν επιστημονικά στοιχεία, τα οποία ουδέποτε παραθέτουν. Θα μου ήταν πολύ περισσότερο προτιμητέο να μας έλεγε ο τύπος αυτός ότι, ξέρετε κάτι, όλα αυτά τα δεδομένα μου δόθηκαν μέσα από προσωπική Φώτιση και μην ψάχνετε κάτι άλλο. Σε αυτό το ενδεχόμενο θα μπορούσα ίσως να αφήσω μια τόοοση δα πιθανότητα να υπάρχει κάτι ουσιαστικό από πίσω. Όταν μου λες όμως ότι τα άτομα αυτά έχουν σπάνια ομάδα αίματος ή χαμηλότερη βασική θερμοκρασία από τους άλλους ανθρώπους, πρέπει να μου το δείξεις, να μου παραθέσεις τα στοιχεία της έρευνας. Και όχι να λες ψευδοεπιστημονικά δεδομένα που είναι παντελώς αστήρικτα, μόνο και μόνο για να εντυπωσιαστεί το ανόητο πλήθος που περιμένει Σωτήρες μέσα σε ιπτάμενους δίσκους. Επαναλαμβάνω ότι δεν μέμφομαι εσένα αλλά τους συγγραφείς που πλουτίζουν από την αφέλεια ορισμένων.
Ως εκ τούτου, μιας και επιστημονικά δεδομένα μου τάχθηκαν αλλά δεν τα βρίσκω, δεν μπορώ να λάβω σοβαρά μια τέτοια θεωρία.Φίλε μου Μιχάλη
Τα χαρακτηριστικά του Ουράνιου τύπου τα έχω "δανειστεί" από τον συγκεκριμένο συγγραφέα.
Όλες οι υπόλοιπες αναφορές πηγάζουν από την προσωπική μου έρευνα και μελέτη.
Να είσαι καλά! :)
Πρόκειται γι' αυτό που στην ψυχιατρική ονομάζεται Σύνδρομο Capgras. Ο πάσχων έχει την έντονη πεποίθηση ότι οικεία του πρόσωπα έχουν αντικατασταθεί από «απατεώνες», ότι πίσω από τη γνωστή εξωτερική μορφή και συμπεριφορά κρύβεται κάτι ξένο, κάποιος «εισβολέας»• κάποιος σωσίας ή εξωγήινος ή ρομπότ ή κάποιος που υπέστη πλαστική εγχείριση ώστε να μοιάζει με το οικείο πρόσωπο ή κάποιος που σκότωσε το οικείο πρόσωπο και ενδύθηκε το δέρμα του.
karma ψαχνοντας σημερα βρηκα αυτο..μηπως εχει καποια σχεση με το χαρακτηριστικο των "ουρανιων τυπων" να μη νιωθουν τους γονεις τους σαν πραγματικους γονεις τους?Αγαπητέ bahamut
Αυτό που αναφέρεις δεν έχει καμία σχέση με το χαρακτηριστικό του Ουράνιου τύπου.
Ο Ουράνιος τύπος, αγαπά και σέβεται τους γονείς του, σαν τη φυσική του οικογένεια, όμως νιώθει ότι η πραγματική του "οικογένεια" βρίσκεται κάπου αλλού... εκεί πέρα από τα άστρα...
Αγαπητή Κarma,αυτοί οι "ουράνιοι τύποι" φέρουν και συγκεκριμένα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά;Αγαπητέ/ή Alpine
Συνήθως, οι Ουράνιοι τύποι δε φέρουν κάποια συγκεκριμένα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, μια και το σώμα τους επιλέγεται σύμφωνα με γονίδια γονέων που είναι "συμβατά" με το αστρικό τους σώμα.
Λέγεται, ότι διαφέρουν στα φρύδια (έχουν τοξοειδές σχήμα), όπως επίσης, ότι δείχνουν πολύ νεώτεροι από την κανονική τους ηλικία.
Αγαπητέ/ή Alpine
Συνήθως, οι Ουράνιοι τύποι δε φέρουν κάποια συγκεκριμένα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, μια και το σώμα τους επιλέγεται σύμφωνα με γονίδια γονέων που είναι "συμβατά" με το αστρικό τους σώμα.
Λέγεται, ότι διαφέρουν στα φρύδια (έχουν τοξοειδές σχήμα), όπως επίσης, ότι δείχνουν πολύ νεώτεροι από την κανονική τους ηλικία.
Καλώς σας βρίσκω!
Ερώτηση:
Υπάρχουν συγκεκριμένες γήινες περιφέρειες και πληθυσμοί που θα προτιμηθούν για την εμφάνισή τους;
Ερώτηση:
Υπάρχουν συγκεκριμένες γήινες περιφέρειες και πληθυσμοί που θα προτιμηθούν για την εμφάνισή τους;Για περισσότερες πληροφορίες ρίξε μια ματιά εδώ:
http://nebesnyel.phpbb24.com/forum/viewtopic.php?t=204
:) :) :)
Για περισσότερες πληροφορίες ρίξε μια ματιά εδώ:
http://nebesnyel.phpbb24.com/forum/viewtopic.php?t=204
:) :) :)
Αξιοσημείωτα κοντά σε αυτό που είχα υπόψη... :)
apolon2011
23-08-08, 00:04
Αγαπητη καρμα γεια σου να παραθεσω και εγω με την σειρα μου οτι οι ουρανιοι τυποι ονομαζονται και αστρογενος και χωριζονται σε δυο κατηγοριες στους αστρογονους και αστροβοηθους .Επισης στην ιστορια αν παρατηρησεις οι αρχαγγελοι σχετιζονται πανω σε αυτο το θεμα δηλαδη συνφωνα με την καβαλικη θεωρια για παραδειγμα ο αρχαγγελος μηχαηλ ονομαζεται αυτος που ειναι σαν τον θεο και ειναι ο προστατης του φωτος επισης ειναι αυτος που ειναι επικεφαλης στο ταγμα των εργατων του φωτος αν σουλεει κατι αυτο το τελευταιο η αγγελος ελοχιμ χανιηλ γιατι προκειται για θυληκου γενους ειναι ο προστατης του πλανητη της αφροδιτης .Για να μην ξεφυγω απο το θεμα μας υπαρχουν γυρω στους 1800 αγγελους και αρχαγγελους που ο καθε ενας απο αυτους εχει και απο μια φυλη μια γενια η ενα γενος το μεγα ερωτημα ειναι οτι αυτες οι γενιες μηπως λεμε ενα ενδεχωμενο να ειναι οι ουρανιοι τυποι η αλλιως τα αστρογενοι η ακομα καλυτερα ψυχες απο αλλους κοσμους φερμενες .Υ.Γ περιτο να σου πω τελιο το θεμα σου και ενδια φερον και απο πρωσοπικης αποψεως γιατ και εγω μετην σειρα μου εχω 18 στοιχεια απο τα χαρακτηριστικα των ανθρωπων εκεινων που παρεθεσες ως ουρανιους τυπους . φιλικα απολον2011
Αγαπητη καρμα γεια σου να παραθεσω και εγω με την σειρα μου οτι οι ουρανιοι τυποι ονομαζονται και αστρογενος και χωριζονται σε δυο κατηγοριες στους αστρογονους και αστροβοηθους .Επισης στην ιστορια αν παρατηρησεις οι αρχαγγελοι σχετιζονται πανω σε αυτο το θεμα δηλαδη συνφωνα με την καβαλικη θεωρια για παραδειγμα ο αρχαγγελος μηχαηλ ονομαζεται αυτος που ειναι σαν τον θεο και ειναι ο προστατης του φωτος επισης ειναι αυτος που ειναι επικεφαλης στο ταγμα των εργατων του φωτος αν σουλεει κατι αυτο το τελευταιο η αγγελος ελοχιμ χανιηλ γιατι προκειται για θυληκου γενους ειναι ο προστατης του πλανητη της αφροδιτης .Για να μην ξεφυγω απο το θεμα μας υπαρχουν γυρω στους 1800 αγγελους και αρχαγγελους που ο καθε ενας απο αυτους εχει και απο μια φυλη μια γενια η ενα γενος το μεγα ερωτημα ειναι οτι αυτες οι γενιες μηπως λεμε ενα ενδεχωμενο να ειναι οι ουρανιοι τυποι η αλλιως τα αστρογενοι η ακομα καλυτερα ψυχες απο αλλους κοσμους φερμενες .Υ.Γ περιτο να σου πω τελιο το θεμα σου και ενδια φερον και απο πρωσοπικης αποψεως γιατ και εγω μετην σειρα μου εχω 18 στοιχεια απο τα χαρακτηριστικα των ανθρωπων εκεινων που παρεθεσες ως ουρανιους τυπους . φιλικα απολον2011Αγαπητέ apolon2011
Καλώς ήρθες στο θέμα!
Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου, τα καλά σου λόγια και τη συμμετοχή σου!
Θα με ενδιέφερε να εμπλουτίσεις το θέμα και με τις δικές σου έρευνες.
Να είσαι καλά! :o :)
εχω εναν μεγαλο παραπανισιο σπονδυλο ο οποιος αποτελει την βαση της σπονδυλικης μου στηλης.ειναι ο πρωτος η ο δευτερος απο το τελος και ειναι λειτουργικος.ημουν τοξικομανης 17 χρονια μεχρι που αφιερωθηκα στο να βοηθαω ανθρωπους κι εγινα καλα.τι συμπερασμα βγαζετε εσεις απο αυτο??<οσο γι αυτο που λετε για τις επιστημες το σχολειο το τελειωσα με 20!>
δες τον κοσμο που αλλαζει και το φως που πλησιαζει σαν αλλοτε
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.