PDA

Επιστροφή στο Forum : Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Πνευματικής Αναζήτησης!


beetlejuice
24-09-07, 23:56
Η Ελληνικη Κοινοτητα του Μεταφυσικου θα ειναι επισημος χορηγος Επικοινωνιας του 7ου Κινηματογραφικου Φεστιβαλ Πνευματικης Αναζητησης (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=2947) (<----κανε κλικ) που διοργανωνεται στην Αθηνα το διημερο 20 και 21 Οκτωβριου με πρωτοβουλια του περιοδικου ΑΒΑΤΟΝ!

Μεχρι το τελος της εβδομαδας θα εχει ανεβει στην κεντρικη σελιδα του metafysiko.gr ειδικο Αρθρο Επικαιροτητας αφιερωμενο στην πολυ σημαντικη αυτη εκδηλωση που "κατηφοριζει" για πρωτη φορα φετος στην πρωτευουσα.

Λογοτυπα της Ελληνικης Κοινοτητας του Μεταφυσικου θα υπαρχουν σε stands και σε φυλλαδια των διοργανωτων, ενω σαν Κοινοτητα, θα εχουμε τη δυνατοτητα να μοιρασουμε ενημερωτικο υλικο για τη δραστηριοτητα των ομαδων μας και των μελων που τις αποτελουν σε ολους τους παρευρισκομενους!

Ριξτε μια ματια στο Link που δινω παραπανω, νομιζω ολοι οι φιλοι του φορουμ που εχουν τη δυνατοτητα, αξιζει να παρεβρεθουν εκεινες τις ημερες στο Φεστιβαλ! :)

Ξαναζουμε λοιπον ημερες 2005, οταν και διοργανωθηκε το Πανελλαδικο Συμποσιο Κορυφης (http://www.metafysiko.gr/epikairotita.php?id=28) για την Αναζητηση απο τα περιοδικα Τριτο Ματι και Hellenic Nexus, οταν και κατα τη διαρκεια της συμμετοχης μας στις ομιλιες ειχαμε τη δυνατοτητα να κανουμε γνωστη τη δραση μας, αλλα και ημερες 2006, οταν και για τη Γιορτη της Αμεσης Δημοκρατιας στη Ροδο (http://www.metafysiko.gr/epikairotita.php?id=50) αναλαβαμε τον ατυπο ρολο του χορηγου επικοινωνιας στο διαδικτυο.
Αυτη τη φορα βεβαια τα πραγματα ειναι καπως πιο επισημα! ;)


http://img118.imageshack.us/img118/1667/afisafestivalgiainternexh2.jpg

beetlejuice
01-10-07, 13:38
Το λογοτυπο της Ελληνικης Κοινοτητας του Μεταφυσικου που σχεδιαστηκε απο τον SolonAimonas αποκλειστικα για τη συμμετοχη μας στο Κινηματογραφικο Φεστιβαλ Πνευματικης Αναζητησης του ΑΒΑΤΟΝ.

Ελπιζω να σας αρεσει :)

http://img262.imageshack.us/img262/1284/logo33anaev1.jpg

Solon Aimonas Eautou
01-10-07, 15:33
Το λογότυπο βασίστηκε πάνω σε ιδέες δικές μου και του Χάρη, σαφώς επηρεασμένες από εικόνες και γραφιστικές δημιουργίες που συναντήσαμε στο Λονδίνο.
Να σημειώσω επίσης ότι αποτελεί ένα πρώτο δείγμα από το νέο site που ετοιμάζουμε για το metafysiko.gr και την κοινότητα, νέο τόσο ως προς το γραφιστικό κομμάτι όσο και ως προς τεχνικό.
Ως προς το logo τώρα, η δυναμική και οι δυνατότητες του θα γίνουν σύντομα κατανοητές μιας και δεν αποτελεί απλά ένα logo του metafysiko.gr (όπως ίσως είχατε συνηθίσει μέχρι σήμερα) αλλά έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται ανάλογα με το ποια έκφραση της κοινότητας μας κάθε φορά εκπροσωπεί. Κάπως έτσι, σύντομα θα δείτε νέες εκδοχές του εστιασμένες στις επί μέρους προσπάθειες μας (forum, explorers.gr, fantasy gate, κ.λπ.), διατηρώντας όμως πάντα την αίσθηση του ανήκειν σε μία κοινότητα.
Το ξέρω ότι ακούγεται λίγο αόριστο αυτό που λέω, όμως σύντομα θα καταλάβετε όλοι τι εννοώ.

Φιλικά,
Νίκος.

Μιχάλης
01-10-07, 15:38
Είναι μια από τις δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που αναπτύσσουμε μέσα στα πλαίσια της προώθησης εκ μέρους μας οποιασδήποτε δραστηριότητας σχετίζεται με την τέχνη του μεταφυσικού. Είμαστε βέβαιοι πως τα μέλη της κοινότητας του μεταφυσικού θα συμμετάσχουν και θια ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή, οπότε σας καλούμε όλους να παραβρεθείτε και να έρθετε στον πάγκο της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού, για να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Να είστε εκεί.:)

Julliet
01-10-07, 16:01
Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνατε με το Logo! είναι απόλυτα μεταφυσικό!! Οι αλλαγές που σκέφτεστε μου ακούγονται απίθανες, φανταστικές!!! Νομίζω πως θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!!! Καλή συνέχεια!!!!! :D

tsilof
01-10-07, 17:07
Και όπως λέω εδώ και πολύ καιρό(από τότε που πρωτόγινα μέλος στην κοινότητα) στην υπογραφή μου... Τα καλύτερα έρχονται ! ! !
Τι έρχονται ,που ήρθαν κιόλας :D ;)