PDA

Επιστροφή στο Forum : Περιεργο αεροσκαφος στον ουρανο

pele
12-10-07, 18:36
Χθες το βραδυ,12-10-2007 στις 2.20 τα μεσανυχτα καθως γυρνουσα με τον κολλητο μου απο βολτα,ενω οδηγουσα ειδα στον ουρανο ενα περιεργο αεροσκαφος πολυ διαφορετικο απο αεροπλανο και με αρκετα φωτα.Αμεσως λεω στον φιλο μου να κοιταξει πανω.Μετα απο 2δευτερολεπτα εξαφανιζεται τελειως και πριν προλαβουμε καν να πουμε το οτιδηποτε εμφανιζεται ξανα πολυ πιο κοντα προς το μερος μας σε σταθερο υψος στον ουρανο.Καθως περνουσε απο πανω εκτος απο τα σταθερα φωτα που ειχε, για καποια δευτερολεπτα αναβοσβηνε και καποια επιπλεον φωτα.Μεσα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα(περιπου ενα λεπτο) ειχε διανυσει μια πολυ μεγαλη αποσταση και αυτο που μου εκανε μεγαλυτερη εντυπωση ηταν οτι ηταν τελειως αθορυβο.Τωρα να το περιγραψω μου ειναι δυσκολο,το σχημα που δημιουργουσαν τα φωτα του παντως δεν ηταν κυκλικο.
Μετα γυρισα κατευθειαν σπιτι να δω μηπως αναφερθηκε το ιδιο συμβαν και απο καποιον αλλοn, και ετσι βρηκα και το metafysiko.Δυστηχως παρολο που κατευθειαν εδωσα στον κολλητο μου το κινητο να τραβηξει βιντεο,ουτε καν πατησε το κουμπακι για να γραψει.Η αληθεια ειναι παντως πως ενω ο ενθουσιασμος μου ηταν μεγαλος,ο φοβος μου τα λιγα δευτερολεπτα που περναγε ακριβως απο πανω και δεν μπορουσα να το δω ηταν ακομα μεγαλυτερος!