PDA

Επιστροφή στο Forum : Μαγεια - Πενταλφα και σκεπασμενος καθρεπτης στο σπιτι

kentayros7
14-10-07, 23:04
Καλησπερα. Θα ηθελα να μοιραστω μια εμπειρια που εζησα πριν λιγες ωρες μαζι σας. Ανακαλυψα, αφου γυρισα απο ολιγοημερο ταξιδι, κατι πολυ περιεργο σπιτι μου. Ολες οι πορτες και τα παραθυρα ειχαν απο πανω τους ειχαν ζωγραφισμενη (με πρασινομπλε κιμωλια ή κατι παρομοιο) απο μια μικρη πενταλφα. Και σα να μην εφτανε αυτο, ο μεγαλος ο καθρεπτης (1,30μ υψος και 90εκ πλατος περιπου) ο οποιος βρισκονταν στον ξενωνα, βρεθηκε να ειναι σκεπασμενος με ενα σεντονι το οποιο τελευταια φορα το αφησα στο συρταρι της στην κρεβατοκαμαρας. Δε θελω να μου εξηγησει καποιος τι εγινε. Προφανως καποιος μπηκε με κλειδι (μιας και η πορτα δεν ηταν παραβιασμενη και δεν ελειπε τιποτα απο το σπιτι). Αυτο που θα ηθελα να μου πει καποιος ειναι αν ξερει τι ειδους μαγεια ειναι αυτο. Τι θα μπορουσε να επιδιωξει αυτος που μου το εκανε και με ποιον τροπο. Παντως για καλο δε νομιζω να ειναι. Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα τα σχολια σας ή τοποθετησεις σας σε παρομοια γεγονοτα που ισως να οδηγουν σε καποιο συμπερασμα. Ευχαριστω εκ των προτερων

tsilof
15-10-07, 00:34
kentayros7 αρχικά να σε καλωσορίσω στην κοινότητα του μεταφυσικού.
Όπως και ο ίδιος λες, μάλλον μιλάμε για κάποιον από το κοντινό σου περιβάλλον ,αφού δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης.
Ίσως θα πρέπει να σκεφτείς πιθανούς "δράστες", μιας και το ενδεχόμενο να καλέσεις ίσως την Ασφάλεια και τη σήμανση για αποτυπώματα κλπ ,έγγυται στη δική σου κρίση.
Προφανώς μιλάμε για "μαύρη" μαγεία, αν κρίνω από τις πεντάλφες κλπ.
Ωστόσο, να σε ρωτήσω...

Το σεντόνι απλά σκέπαζε τον καθρέπτη, ή γράψαν κάτι πάνω (από συμβολα, έως οτιδήποτε) ;
Σε ποια περιοχή βρίσκεται το σπίτι σου ,δηλαδή είναι κάποιο διαμέρισμα ή σε κάποια επαρχιακή πολη στην οποία μπορεί κάποιοι να θέλαν να σε τρομάξαν ,έτσι χωρίς λόγο (μιας και δεν παραβιάστηκε η πόρτα);

Αυτά σα κάποιες πρώτες απορίες, ελπίζοντας να βοηθήσουν και άλλα μέλη (περισσότερο ειδήμονες στα περί συμβόλων) για να προχωρήσει η συζήτηση ;)

Φιλικά :)

kentayros7
15-10-07, 01:32
tsilof σ'ευχαριστω για το καλοσωρισμα και κατ' επεκταση για την απαντηση. Το σεντονι δεν εχει τιποτα επανω του, ουτε καποιο σημαδι ή οτιδηποτε παρομοιο. Το σπιτι μου ειναι στον Πειραια, σε μια συνιθισμενη γειτονια, οπου να σημειωσω επισης οτι ειναι και πολυ "ησυχη" - σπανιζουν τα κρουσματα εγκληματικοτητας. Ειναι απο τις γειτονιες που τις χαρακτηριζεις χωριο.

Grayscull
16-10-07, 14:28
Φαντάζομαι ότι ξέρεις ποιοί έχουν κλειδιά του σπιτιού σου, γιατί δε ρωτάς αυτούς;

lifo
16-10-07, 14:36
Στο σπίτι μπορεί να μπήκαν και χωρίς κλειδιά... Το τί βλέπουν τα μάτια μας δεν λέγετε. Δεν είναι εκεί όμως το θέμα. Καταρχάς η πεντάλφα ήταν γυρισμένη; Ήταν δύο μυτερά σημεία προς προς τα πάνω; Αν ναί και φοβάσαι τους σατανιστές τότε κάνε κάτι για να βρεις ποιός μπορεί να είχε την πρόσβαση στο σπίτι. Τώρα αν η πεντάλφα ήταν με την μια μυτερή πλευρά προς τα πάνω κάτι πιο βαθύ σημαίνει... Η πεντάλφα (η δεύτερη που περιέγραψα) δεν είναι σατανικό σύμβολο, απλά χρησιμοποιείται για προστασία. Σχετικά με τον καθρεύτη πολλά μπορώ να σκεπτώ... Μήπως κάλεσαν κάτι;;; Μην σε ανησυχεί αλλά καλό θα ήταν να απαντήσεις για να δούμε τί μπορεί να γίνετε. Ευχαριστώ:)

Grayscull
16-10-07, 14:55
Αυτό που λέει ο lifo με την πόρτα είναι σωστό...
Για τους καθρέφτες έχω ακούσει ότι τα βαμπίρ και οι βρυκόλακες έχουν την τάση να τους σκεπάζουν γιατί δεν αντέχουν την έλλειψη της αντανάκλασής τους.

catherine
16-10-07, 21:50
γεια σου κενταυρε7! περιεργα αυτα που μας περιγραφεις! υπαρχει περιπτωση τα 2 αυτα γεγονοτα να μη συνδεονται? δηλαδη να μπηκε καποιος γνωστος σου στο σπιτι κανονικα ανοιγοντας με κλειδι κ να σκεπασε το καθρεφτη με το σεντονι(μη ρωτας το γιατι ετσι για να μη σκονιζεται.........)κ οι πενταλφες να ναι απο αλλο ατομο? οσον αφορα στη πενταλφα μια διευκρινιση στα παραθυρα τις εκαναν στην εξωτερικη πλευρα του σπιτιου? κ οταν λες πορτες εννοεις αυτες εντος του σπιτιου η κ τις εξωπορτες?

παντως ολο αυτο χρειαζεται καποια ωρα για να γινει,οποτε αυτος/η/οι π το εκανε/αν μαλλον γνωριζαν οτι δεν θα γυρνουσες εγκαιρα με λιγα λογια ηξεραν για το ολιγοημερο ταξιδι σου..

αν και δεν ειμαι ειδικη σε αυτα τα θεματα δεν πρεπει απαραιτητα να ναι κατι κακο,αμα καταφερεις να μαθεις ποιος ηταν(πολυ πιθανο καποιος γνωστος σου) θα μαθεις κ τις προθεσεις του......

Grigorios o Ellhn
19-10-07, 18:14
Την καλησπέρα μου και τα σέβη μου σε όλους.
Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι ότι όντως, η πεντάλφα με μια μύτη στραμμένη προς τα πάνω είναι αρχαιότατο σύμβολο προστασίας απο το κακό. Ηανεστραμμένη αντίθετα, είναι συμβολο μαγείας. Τώρα απ' όσο ξέρω εγώ, είναι παράδοση απο τα αρχαία χρόνια να σκεπάζονται οι καθρέφτες σε περίπτωση πένθους σε ένα σπίτι, για 40 μέρες απο το θάνατο του μακαρίτη, "για να μη δεί η ψυχή ότι δεν έχει σκιά και καταλάβει ότι έχει πεθάνει", όπως π.χ. έλεγε η γιαγιά μου. Πόσο μεγάλη είναι η πιθανότητα να είναι το συγκεκριμένο σπίτι στοιχειωμένό; Και πόσο πιθανόν είναι κάποιοι να το γνωρίζουν αυτό, και να θέλησαν να σε προστατέψουν;

mars
19-10-07, 21:37
Καλησπερα. Θα ηθελα να μοιραστω μια εμπειρια που εζησα πριν λιγες ωρες μαζι σας. Ανακαλυψα, αφου γυρισα απο ολιγοημερο ταξιδι, κατι πολυ περιεργο σπιτι μου. Ολες οι πορτες και τα παραθυρα ειχαν απο πανω τους ειχαν ζωγραφισμενη (με πρασινομπλε κιμωλια ή κατι παρομοιο) απο μια μικρη πενταλφα. Και σα να μην εφτανε αυτο, ο μεγαλος ο καθρεπτης (1,30μ υψος και 90εκ πλατος περιπου) ο οποιος βρισκονταν στον ξενωνα, βρεθηκε να ειναι σκεπασμενος με ενα σεντονι το οποιο τελευταια φορα το αφησα στο συρταρι της στην κρεβατοκαμαρας. Δε θελω να μου εξηγησει καποιος τι εγινε. Προφανως καποιος μπηκε με κλειδι (μιας και η πορτα δεν ηταν παραβιασμενη και δεν ελειπε τιποτα απο το σπιτι). Αυτο που θα ηθελα να μου πει καποιος ειναι αν ξερει τι ειδους μαγεια ειναι αυτο. Τι θα μπορουσε να επιδιωξει αυτος που μου το εκανε και με ποιον τροπο. Παντως για καλο δε νομιζω να ειναι. Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα τα σχολια σας ή τοποθετησεις σας σε παρομοια γεγονοτα που ισως να οδηγουν σε καποιο συμπερασμα. Ευχαριστω εκ των προτερων

Καλησπέρα και από μένα, σε όλους τους φίλους
και τις φίλες του φόρουμ.

Φίλε Kentayros7.

Θα εκφράσω την άποψή μου με την πρόθεση να προσθέσω
κάτι στη συζήτηση και ίσως να βοηθήσω αν είναι αυτό εφικτό
προς μία θετική κατεύθυνση.

Δύσκολα νομίζω ότι θα βρεθεί κάποιος που γνωρίζει, να προσδιορίσει
τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ίσως έχει δίκιο ο φίλος Tsilof και να πρόκειται για ¨μαύρη¨ μαγεία.
Ίσως να ήταν κάποιος που απλά θέλησε να σε τρομάξει ή να σε προβληματίσει.
Ίσως πάλι κάποιος να χρησιμοποίησε απλά τον χώρο για κάποια τελετή,
που είναι και το πιο πιθανό, κατά την άποψή μου.

Ο καθρέφτης από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, χρησιμοποιείται
ως πέρασμα κάποιων όντων της αντιύλης.

Η ¨μαύρη¨ μαγεία δεν είναι τίποτε άλλο από μία μεθοδευμένη δέσμη
κυμάτων (κβάντα), που σου στέλνει κάποιος μέσω του πεδίου.

Αν πρόκειται περί μαγείας το μόνο που θα μπορούσα να σου προτείνω
είναι να πιστέψεις πολύ βαθειά μέσα σου, ότι δεν μπορεί να σου κάνει
κανένας και τίποτα.
Με αυτό τον τρόπο δημιουργείς δικούς σου καθρέφτες, οι οποίοι επιστρέφουν
την οποιαδήποτε κακή και μεθοδευμένη σκέψη στην πηγή της εκπομπής.
Έτσι ότι έστειλε αυτός ο αδαής που το έκανε, θα επιστρέψει σε αυτόν.

Επίσης αν δεν βρεθεί κάποιος πιο ειδικός, (ο οποίος για τεκμηριώσει
άποψη πρέπει να τα δει όλα αυτά), θα σου πρότεινα όπως και να έχει,
να σβήσεις πολύ καλά τα σύμβολα και τις πεντάλφες και να
καταστρέψεις αυτόν τον καθρέφτη και το σεντόνι.
Η φωτιά είναι το καλύτερο μέσο καταστροφής των.
Έτσι, «για καλό και για κακό».

Αν όλα αυτά δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά μόνο μία τελετή ενός αδαή.
Αυτό που θα του πω είναι το εξής.
Αλίμονο σε αυτόν, που δεν γνωρίζει τις ιδιότητες των όντων της αντιύλης.

Φιλικά.