Επιστροφή στο Forum : Αναδρομή σε προηγούμενες ζωές
scarabwitch
19-10-07, 09:14
Έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο που σου δείχνει τρόπους πως να κάνεις αναδρομή σε προηγούμενες ζωές ...Ισχύει αυτό δηλαδή να μπορείς μόνος σου να "ταξιδέψεις"? Δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος έμπειρος πάνω στο θέμα για να σε καθοδηγήσει?
Λίγο επικίνδυνο μου κάνει να προσπαθήσει κάποιος κάτι τέτοιο μόνος του!
Έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο που σου δείχνει τρόπους πως να κάνεις αναδρομή σε προηγούμενες ζωές ...Ισχύει αυτό δηλαδή να μπορείς μόνος σου να "ταξιδέψεις"? Δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος έμπειρος πάνω στο θέμα για να σε καθοδηγήσει?
Φίλε μου θα σε παρακαλούσα να γίνεις πιο συγκεκριμμένος σχετικά με αυτό που θέλεις να συζητήσουμε στην κοινότητα.
Ποιο είναι αυτό το βιβλίο; (συγγραφέας και τίτλος)
Θα συμφωνήσω αρχικά με το Γιάννη που λέει ότι είναι επικινδυνο να προσπαθήσει μόνος του κανείς, αν και μου φαίνεται και απίθανο να πετύχει ο οποιοσδήποτε μία τέτοια "εσωτερική" κατάσταση ;)
Να ενημερώσω κιόλας πως το θέμα μεταφέρθηκε σε αυτή την κατηγορία, από την "εσωτερική αναζήτηση...." που τοποθετήθηκε αρχικά
Ελατε να ταξιδεψουμε μαζι τοτε! :D
:( σορρυ... σοβαρα τωρα
Απ'οτι εχω ψαξει και διαβασει, εμαθα οτι τετοια "ταξιδια" μπορεις να κανεις μονο με τη βοηθεια της υπνωσης (δλδ δε μπορεις να το κανεις μονος σου). Ομως (δικη μου αποψη) -και μονος σου μπορεις αλλα...δεν αξιζει , πχ αν "μπεις" σε trance, δλδ το σωμα σου να "ζει" αλλα "το νου σου" να λειπει, ποιος θα σε βγαλει απο'κει μετα αν θα'σαι μονος σου;; Γιατι απ'οτι βρηκα η υπνωση αυτη (για τις προηγουμενες ζωες) δεν ειναι απλη υπνωση οταν κοιμασαι και βλεπεις ονειρα η κανεις θεραπεια πρωσπαθοντας να θυμηθεις καποια γεγονοτα αλλα ειναι μια πολυ βαθεια "απαρνηση" απο την σημερινη σου πορεια της ζωης :rolleyes: οποτε think :cool:
Αλλα συμφωνω με τον tsilof, πες μας για το τι βιβλιο ειναι αυτο, για να εισαι πιο σαφης.
Αν καταφέρεις να το κάνεις μόνος σου φίλε μου πες μου κι εμένα τον τρόπο.. εγω προσωπικά και με καθοδήγηση και δεν τα κατάφερα...
δεν είναι τόσο εύκολο όσο λένε μερικοί...ή τόχεις ή δεν τόχεις... όσο για την επικινδυνότητα έχει να κάνει με το κατά πόσο είναι άρρωστο το μυαλό σου κατά την γνώμη μου... αν κάποιος μπορεί απο μόνος του να μπαίνει σε αυτήν την διαδικασία είναι και έτοιμος συνήθως να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσει...
Φιλικά...
Μα που χαθηκε ο συγγραφεας του θεματος;;;!!! (μαλλον εχει φυγει "ταξιδι") :D Αστειευομαι!!!! :p
:( οκ τωρα σοβαρα!
όσο για την επικινδυνότητα έχει να κάνει με το κατά πόσο είναι άρρωστο το μυαλό σου κατά την γνώμη μου...
Φιλε Απεριττος δεν πολυ καταλαβα τι εννωεις; Μπορεις να εξηγησεις παρακαλω;
καλο μου ακουγεται αλλα θα συμφωνησω οτι ειναι καπως επικυνδινο
SecretAngel
26-11-07, 11:41
Προσπαθω να θυμηθω.. που διαβασα για μια ''αναδρομη'' που πραγματοποιηθηκε σε μια γυναικα και μαλιστα μπροστα στις καμερες! Οντως μεσω υπνωτισμου, η συγκεκριμενη κυρια καταφερε να ταξιδεψει σε μια προηγουμενη ζωη εκατονταδες χρονια πριν, μιλωντας απταιστα και μια διαφορετικη γλωσσα και περιγραφοντας με καθε λεπτομερεια πως ζουσε, ονοματα κ.λ.π.....αλλα επειδη δεν ειμαι συγκεκριμενη θα εστιασω μονο σε αυτο που μου εκανε εντυπωση και θεωρησα αρκετα επικινδυνο τελικα..
Η γυναικα αυτη στην συγκεκριμενη προηγουμενη ζωη επασχε απο μια αρρωστια, που την ειχε καθηλωμενη στο κρεββατι..ετοιμοθανατη!! Και το θεμα ποιο ειναι;; ...οτι πεθαινε την συγκεκριμενη στιγμη που γινοταν και ο υπνωτισμος..με συνεπεια ο υπνωτιστης, να καταβαλλει τεραστια προσπαθεια να την κρατησει στην ζωη..του σημερα!! Ηγυναικα..εχανε το χρωμα της σιγα σιγα...ελεγε οτι ''εφευγε'' οι παλμοι της επεσαν δραματικα και μαλιστα μπροστα στα ματια ολων των παρευρισκομενων και θεατων προφανως!! Αχ...δεν εχω κανει και την καλυτερη περιγραφη, γιατι δεν θυμαμαι ακριβως..που, ποιος και ποτε! Απλα το αναφερω, γιατι μετα απο αυτο θεωρηθηκαν ακρως επικινδυνες οι αναδρομες σε προηγουμενες ζωες. Θα το ψαξω λιγο ακομη για να βρω ονοματα και που συνεβη το συγκεκριμενο περιστατικο..
Yπάρχει και η βαθειά χαλάρωση για όσους δεν θέλουν (ή δεν μπορούν) να υπνωτιστούν. Μπορείς να 'ταξιδέψεις' σε προηγούμενες ζωές και να δεις και να θυμηθείς γεγονότα πολύ καθαρά και ταυτόχρονα να έχεις και την αίσθηση του που βρίσκεσαι σε αυτή τη ζωη. Είναι σίγουρα λιγότερο επικύνδινο αλλά χρειάζεται πολύ βαθειά χαλάρωση...κάτι που είναι συνήθως δύσκολο να πετύχουν άτομα που είναι απο τη φύση τους λίγο πιο νευρικά και κινητικά...
Yπάρχει και η βαθειά χαλάρωση για όσους δεν θέλουν (ή δεν μπορούν) να υπνωτιστούν. Μπορείς να 'ταξιδέψεις' σε προηγούμενες ζωές και να δεις και να θυμηθείς γεγονότα πολύ καθαρά και ταυτόχρονα να έχεις και την αίσθηση του που βρίσκεσαι σε αυτή τη ζωη. Είναι σίγουρα λιγότερο επικύνδινο αλλά χρειάζεται πολύ βαθειά χαλάρωση...κάτι που είναι συνήθως δύσκολο να πετύχουν άτομα που είναι απο τη φύση τους λίγο πιο νευρικά και κινητικά... Και πως επιτυγχάνεται αυτή η χαλάρωση στα άτομα αυτά; Και αφού γίνει αυτό μετά τη διαδικασία πρέπει να ακολουθήσεις;
Και πως επιτυγχάνεται αυτή η χαλάρωση στα άτομα αυτά; Και αφού γίνει αυτό μετά τη διαδικασία πρέπει να ακολουθήσεις;
καλημερα σλιθεριν εχεισ καταφερει να πεσεισ σε τρανσ η εχεισ ακουσει εγω το προσπαθω φτανω ως την πηγη και νερο δεν πινω κλαψ
Τάκης Παπαδόπουλος
24-02-08, 03:06
Και πως επιτυγχάνεται αυτή η χαλάρωση στα άτομα αυτά; Και αφού γίνει αυτό μετά τη διαδικασία πρέπει να ακολουθήσεις;
Κοπέλα μου, η αυτούπνωση με σκοπό την αναδρομή δεν είναι παιχνιδάκι για ζογκλέρ.
Χρειάζεται πολυετής προετοιμασία για να πετύχεις κάτι τέτοιο, καθ' όσον είναι απαραίτητο ο πειραματιζόμενος να έχει προετοιμάσει τον εαυτό του, "μυούμενος" σε πεδία, για τα οποία δεν υπάρχει συνταγή σε στυλ: Πρώτον κάνουμε αυτό, δεύτερον εκείνο...
Από την άλλη επειδή δεν είναι παιχνίδι, κανένας δεν προετοιμάζεται με σκοπό αυτή καθ' εαυτή την αναδρομή.
Απλά, η ικανότητα να αναδράμεις εν υπνώσει, είναι παρεπόμενο εσωτεριστικής μελέτης και έρευνας, που δεν έχει σκοπό να καλύψει απλά την περιέργεια του πειραματιζομένου.
Συνηθίζεται όμως, επειδή το θέμα "πουλάει", ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του, παρουσιαζόμενος ως "ειδήμων" και να δίνει μάλιστα και ρετσέτες επιτυχίας!
Επίσης, από τα όσα κατά καιρούς ακούονται, ακόμη και με κάποιον "σταρ" της ύπνωσης που είχε και την αναίδεια να "παρουσιάσει" από τηλεοράσεως "πείραμα" ύπνωσης με αναδρομή ( της κακιάς ώρας - ονόματα δεν λέμε... ) ούτε το ένα χιλιοστό δεν είναι αληθές...
Ο πραγματικός Πειραματιστής δεν βγαίνει στις εφημερίδες να διαλαλεί τις ικανότητές του! Δεν είναι αυτός ο σκοπός του.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, κάτι στραβό συμβαίνει...
Φίλη Οφηλία, μιά ευθεία ερώτηση:
Μπορείς να αυτοϋπνωτισθείς και να αναδράμεις;
-Ντόμπρα απάντηση θέλω!
Όσον αφορά στην βαθειά χαλάρωση, κατά την διάρκειά της δεν είναι δυνατή η αναδρομή σε χρόνο προ της παρούσης ενσάρκωσης, παρά μόνον σε απόλυτα εξησκημένα άτομα, που είναι ελάχιστα, καθ' όσον αυτή η ικανότητα είναι "ιδιότητα" που προσδίδεται σε Μύστες...
schooligan
24-02-08, 06:24
Ε αυτο ειναι θαυμα..οτι θα συμφωνουσα με τον φιλτατο Τακη δεν το περιμενα :p
[QUOTE]Κοπέλα μου, η αυτούπνωση με σκοπό την αναδρομή δεν είναι παιχνιδάκι για ζογκλέρ.Χρειάζεται πολυετής προετοιμασία για να πετύχεις κάτι τέτοιο, καθ' όσον είναι απαραίτητο ο πειραματιζόμενος να έχει προετοιμάσει τον εαυτό του, "μυούμενος" σε πεδία, για τα οποία δεν υπάρχει συνταγή σε στυλ: Πρώτον κάνουμε αυτό, δεύτερον εκείνο...
Από την άλλη επειδή δεν είναι παιχνίδι, κανένας δεν προετοιμάζεται με σκοπό αυτή καθ' εαυτή την αναδρομή.
Απλά, η ικανότητα να αναδράμεις εν υπνώσει, είναι παρεπόμενο εσωτεριστικής μελέτης και έρευνας, που δεν έχει σκοπό να καλύψει απλά την περιέργεια του πειραματιζομένου.
Συνηθίζεται όμως, επειδή το θέμα "πουλάει", ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του, παρουσιαζόμενος ως "ειδήμων" και να δίνει μάλιστα και ρετσέτες επιτυχίας!
Επίσης, από τα όσα κατά καιρούς ακούονται, ακόμη και με κάποιον "σταρ" της ύπνωσης που είχε και την αναίδεια να "παρουσιάσει" από τηλεοράσεως "πείραμα" ύπνωσης με αναδρομή ( της κακιάς ώρας - ονόματα δεν λέμε... ) ούτε το ένα χιλιοστό δεν είναι αληθές...
Ο πραγματικός Πειραματιστής δεν βγαίνει στις εφημερίδες να διαλαλεί τις ικανότητές του! Δεν είναι αυτός ο σκοπός του.
Οντως δεν ειναι δυνατον καποιος να αστειευται με αυτο το θεμα. Απλα να προσθεσω οτι περα απο πολυετη προσπαθεια, πρεπει καποιος να διαθετη υσχυρο πνευμα, διοτι πολλες φορες οταν καταπιανεσαι με τετοια θεματα υπαρχει κυνδυνος να χαθεις και ο μεγαλυτερος εχθρος ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος. Πρεπει να διαθετης ακλονιτη και ισχυρη θεληση και να εισαι σε θεση να επιβαλεσαι στον ιδιο σου τον εαυτο.
Ακριβως επειδη αυτα τα θεματα δεν ειναι και οτι πιο απλο, καλο θα ηταν να εχεις διπλα σου καποιον με πολυετη πειρα πανω στο θεμα, ωστε οτιδηποτε παει στραβα να ειναι σε θεση να σε βοηθησει.
Και επισης να πω, οτι καποιος που οντως ασχοληται με αυτο, δεν θα το διατυμπανισει και πολυ ωστε να αποκτησει καποιο αλφα ονομα...δεν θελουμε να γινουμε και πειραματοζωα ετσι δεν ειναι??
Κοπέλα μου, η αυτούπνωση με σκοπό την αναδρομή δεν είναι παιχνιδάκι για ζογκλέρ. Μύστες... Επειδή ούτε κ μένα μ φαίνεται παιχνιδάκι ούτε για ζογκλέρ, ούτε καν σκέτο γι' αυτό ρώτησα γιατί έτσι όπως τοποθετήθηκαν κάποοι φαινόταν σαν μια απλή διαδικάσια
Τάκης Παπαδόπουλος
25-02-08, 00:18
Επειδή ούτε κ μένα μ φαίνεται παιχνιδάκι ούτε για ζογκλέρ, ούτε καν σκέτο γι' αυτό ρώτησα γιατί έτσι όπως τοποθετήθηκαν κάποοι φαινόταν σαν μια απλή διαδικάσια
Όχι, δεν είναι απλή διαδικασία, ούτε αυτοσκοπός.
Οι "κάποιοι" που γράφουν ό,τι τους κατεβεί είναι πάμπολλοι αδαείς συμπλεγματικοί, που την αμάθειά τους την καλύπτουν μπαίνοντας σε ξένα χωράφια γνώσης, αναφερόμενοι σε θέματα που δεν επιδέχονται άμεσα απόδειξη του στυλ "δύο και δύο κάνει τέσσερα", για να τραβήξουν την προσοχή στο άτομό τους και έτσι να "νιώσουν" ότι έχουν κάποια αξία...
...Με λίγα λόγια, για να "πουλήσουν Μούρη"!
Ε αυτο ειναι θαυμα..οτι θα συμφωνουσα με τον φιλτατο Τακη δεν το περιμενα
Να είσαι βέβαιος, ότι μας ενώνουν πολύ περισσότερα απ' όσα μας χωρίζουν.
Εντάξει ακόμα κ αυτό να συμβαίνει εγώ δεν θα ήθελα να ακούγονται τόσο σκληροί χαρακτηρισμοί.Υποτίθεται ότι ότι βρισκόμαστε σε μια διαδικασία πνευματικής αναζήτησης. Φυσικά κ δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο αν ήταν θα είχαμε όλοι μας από μια τουλάχιστον εμπειρία. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είανι αν κάποιος είχε ή έστω νομίζει πως είχε κάποια τέτοια εμπειρία;
Witch Shadow
25-02-08, 01:19
Κοπέλα μου, η αυτούπνωση με σκοπό την αναδρομή δεν είναι παιχνιδάκι για ζογκλέρ.
Χρειάζεται πολυετής προετοιμασία για να πετύχεις κάτι τέτοιο, καθ' όσον είναι απαραίτητο ο πειραματιζόμενος να έχει προετοιμάσει τον εαυτό του, "μυούμενος" σε πεδία, για τα οποία δεν υπάρχει συνταγή σε στυλ: Πρώτον κάνουμε αυτό, δεύτερον εκείνο...
Φιλε Τακη για αλλη μια φορα θα συμφωνησω μαζι σου...(εγινε συνηθεια πια :D )
Καποτε ειχα διαβασει ενα αρθρο το οποιο μιλουσε για τις περιβοητες αναδρομες σε προηγουμενες ζωες. Δεν θυμαμαι που στον ανεμο το ειδα αλλα θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι αναφεροταν στους κινδυνους που υπαρχουν οταν εισαι μονος σου ή εστω αν υπαρχει καποιος διπλα σου ο οποιος και αυτος ειναι απειρος. Ελεγε οτι οταν "πηγαινεις" πισω γινεται μια "αλλαγη" στις ψυχες κατα καποιο τροπο. Οτι δηλαδη η τοτε ψυχη ερχεται στο παρον και τον αντιστροφο, για οσο διαρκει η υπνωση. Ενα λαθος να γινει, κατι να παει στραβα...μπορειτε να φανταστειτε τι θα επακολουθησει. Επισης ελεγε οτι αν δεν "ερθει" σωστα πισω ο υπνωτισμενος, υπαρχει περιπτωση για μικρη απωλεια μνημης. Παντως οποιος θελει να το κανει θα πρεπει να το ψαξει πολυ. Οχι να του πουλησουν φυκια για μεταξωτες κορδελες και μετα τραβαει τις κορδελες. :D
Τάκης Παπαδόπουλος
25-02-08, 01:37
... Ελεγε οτι οταν "πηγαινεις" πισω γινεται μια "αλλαγη" στις ψυχες κατα καποιο τροπο. Οτι δηλαδη η τοτε ψυχη ερχεται στο παρον και το αντιστροφο...
Δεν υπάρχει "τότε" και "τώρα" ψυχή, η οποία παραμένει πάντοτε η ίδια.
Απλά, με την αναδρομή, παραμένοντας ως "οντότητα", αφήνει την σημερινή της "προσωπικότητα" και επαναποκτά την "τότε", μιά και μέσα στο αστρικό πεδίο που κινείται, στην ουσία δεν υφίσταται η έννοια του χρόνου και είναι απόλυτα φυσικό να έχει παρούσες όλες τις προσωπικότητες που έχει υποδυθεί και που ΘΑ υποδυθεί.
( Άλλο τεράστιο κεφάλαιο έρευνας... )
Εκεί ακριβώς είναι και ο κίνδυνος, διότι το αστρικό σώμα ( ψυχή ) κάποιες φορές "μπερδεύεται" όταν ακολουθεί "εντολές" τρίτου, και πολλές φορές δεν υπακούει, τραβώντας εκ παραδρομής άλλο δρόμο και μη επιστρέφοντας στην τωρινή του προσωπικότητα, παραμένει δε στο αστρικό πεδίο και αποχωρίζεται από το σώμα στο οποίο είναι ενσαρκωμένο, με αποτέλεσμα το τελευταίο να αποσυντίθεται ( πεθαίνει )...
Φίλη Οφηλία, μιά ευθεία ερώτηση:
Μπορείς να αυτοϋπνωτισθείς και να αναδράμεις;
-Ντόμπρα απάντηση θέλω!
Και ντόμπρα απάντηση θα έχεις φίλε Τάκη...
Όχι δεν μπορώ να αυτουπνωτιστώ και να κάνω αναδρομή σε άλλες μου ζωές, δεν το ισχυρίστηκα άλλωστε.
Εγώ είπα:
Yπάρχει και η βαθειά χαλάρωση για όσους δεν θέλουν (ή δεν μπορούν) να υπνωτιστούν. Μπορείς να 'ταξιδέψεις' σε προηγούμενες ζωές και να δεις και να θυμηθείς γεγονότα πολύ καθαρά και ταυτόχρονα να έχεις και την αίσθηση του που βρίσκεσαι σε αυτή τη ζωη. Είναι σίγουρα λιγότερο επικύνδινο αλλά χρειάζεται πολύ βαθειά χαλάρωση...κάτι που είναι συνήθως δύσκολο να πετύχουν άτομα που είναι απο τη φύση τους λίγο πιο νευρικά και κινητικά...
Αυτό το λέω βασιζόμενη σε προσωπική εμπειρία. Έχοντας δοκιμάσει την συγκεκριμένη μέθοδο πριν χρόνια (όχι μόνη μου αλλά με την καθοδήγηση ενός ανθρώπου που κάνει αυτή την δουλειά πολλά χρόνια). Τώρα εάν τελικά δεν ήτανε προηγούμενη ζωή αυτό που βίωσα αλλά φαντασία μου δεν ξέρω να σας πω 100%...αυτό που ξέρω όμως είναι ότι όντως είδα και ένιωσα πράγματα πρωτόγνωρα για την παρούσα ζωή. Απο αυτά που έχω διαβάσει και αυτά που γράφτετε εδώ, καταλαβαίνω οτι είναι μια ιδιάιτερη διαδικασία, όπου χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Το βρήσκω πολύ λογικό και συνετό αυτό...μιας και έχουμε να κάνουμε με πράγματα που δεν τα πολυκαταλαβαίνουμε (τουλάχιστον η πλειοψηφία των ανθρώπων...).
Επίσης μου έχουνε πει οτι είναι μια διαδικασία που δεν την κάνει κανείς μόνο για να ικανοποιήσει την περιεργιά του/της. Αυτό και μόνο έμενα μου λέει οτι χρειάζεται προσοχή και σύνεση (ούτε και εγώ το προσπάθησα γιατί ήμουνα περίεργη)...
Ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση...
Φιλικά... :)
κατά της δικη μου προσωπική γνώμη πιστεύω ότι δε υπάρχουν προηγούμνες ζωές karma και metampsuxoseis.σύμφωνα από όσα έχω ψάξει κι ακούσει με φέρνουν πιο κοντά σε μιαν θεωρία. ότι νομίζουμε ότι ζήσαμε και είναι αναμνήσεις από άλλες ζωές όπως λένε είναι αναμνήσεις και τέτοια ανθρώπων που η φύγαν από τη ζωή η τηλεπαθητικά τα στέλνουν ενώ είναι στη ζωή.οι δεκτικοί τα περνούν αυτά και τα πιστεύουν ως δικες τους αναμνήσεις.ενώ στην ουσία είναι καταστάσεις που απορροφούμε από αλούς ενέργεια και συναισθήματα από άλλους ανθρώπους.σύμπτωση είναι που πολλοί ισχυρίζονται ότι ήταν ο napoleon η δούκισσα της πλακεντίας ο σωκράτης και τέτοια ??? πολλά άτομα πιστεύουν ότι κάποτε ήταν αυτοί.γίνετε αυτό ??? εγώ απλά εκθετω τη γνώμη μου μέσα από "πραγμνατα" που έψαξα.μπορεί να έχω και άδικο δε ξέρω απλός λέω αυτή τη θεωρία.
Στην Ελλάδα είναι πολύ παρεξηγημένη η ύπνωση και αυτό γιατί δυστυχώς οι πρώτοι υπνωτιστές που εμφανίστηκαν ήταν από ημιμαθείς έως απατεωνίσκοι. Σε ανάλογα φόρουμ του εξωτερικού όπου έχω πάρει μέρος συζητάνε πλέον τις λεπτομέρειες των αναδρομών τους και τη θεραπεία που πήραν. Όχι, δεν υπάρχει κανένας φόβος να πάθει κανείς οτιδήποτε, αρκεί να βάλει προστασία με φως (να φανταστεί ότι περιτριγυρίζεται από φως όταν αρχίζει) και να μην έχει αρνητικά συναισθήματα. Μπορεί σχεδόν οποιοσδήποτε να κάνει αυτοϋπνωση και να δει περασμένες ζωές. Αρκεί να μάθει να χαλαρώνει και να συγκεντρώνεται. Εγώ άρχισα με κατευθυνόμενα CD και μετά από κάποια εξάσκηση έμαθα να το κάνω μόνη μου. Με την έννοια «ύπνωση» ή «αυτοϋπνωση» εννοώ και τη βαθειά χαλάρωση, αφού η μόνη διαφορά είναι τα εγκεφαλικά κύματα, που είναι πιο χαμηλά στη βαθειά ύπνωση.
Τώρα το αν μπορεί κάποιος να δει κάτι φανταστικό ή όχι, θάλεγα ότι μπορεί να παρερμηνεύσει αυτό που βλέπει σε κάποια σημεία. Μπορεί να επηρεαστεί από κάτι που έχει δει σ’ αυτή τη ζωή, αλλά το γεγονός και μόνο ότι το βλέπει έχει μια σημασία. Το βλέπει για κάποιο λόγο, για να βελτιώσει κάτι στον εαυτό του ή να καταλάβει κάτι. Οι παλιοί υπνωτιστές κάνανε ύπνωση μόνο και μόνο για την εμπειρία, ενώ οι σύγχρονοι υπνοθεραπευτές την κάνουν για θεραπεία.
Το ότι πολλοί έχουν δει ότι ήταν τα ίδια φημισμένα άτομα του παρελθόντος έχει τη βάση του σε δύο φαινόμενα: 1. Οι ψυχές διαιρούνται και υποδιαιρούνται από τη μία ενσάρκωση στην άλλη. Δε στέλνουμε ποτέ όλη μας την ψυχή σε μία ενσάρκωση, αλλά ένα κομμάτι της. Έτσι υπάρχει η μάνα-ψυχή στην οποία υπαγόμαστε. Αυτή η μάνα-ψυχή μπορεί να έχει χιλιάδες κόρες-ψυχές που η κάθε μια τους θα δει την ίδια παλιά ζωή όπου ήταν π.χ. η Κλεοπάτρα. 2. Μπορεί στην ύπνωση να μη δούμε μια δική μας περασμένη ζωή, αλλά αυτή άλλου ατόμου με την οποία έχουμε συντονιστεί για θεραπευτικούς λόγους. Για να επισπεύσουμε δηλαδή τη μάθηση της ψυχής μας, πριν ενσαρκωθούμε μπορεί να διαλέξουμε να συντονιστούμε με τις εμπειρίες κάποιου άλλου.
Υπάρχουν πάρα πολλά βιβλία με οδηγίες και διαφορετικούς τρόπους να κάνεις μόνος σου αναδρομή. Θάλεγα να πειραματιστείτε. Μπορεί ο καθένας να το σταματήσει ανά πάσα στιγμή. Ειδικά αν καταλαβαίνετε ότι θα δείτε κάτι τραυματικό, δε χρειάζεται να συνεχίσετε. Ακόμα και εγώ που είμαι επαγγελματίας υπνοθεραπεύτρια, όταν καταλαβαίνω ότι πάω σε κάποιον βίαιο θάνατο ή κάτι τέτοιο, το βλέπω σαν παρατηρήτρια, χωρίς να με επηρεάζει ιδιαίτερα. Και μετά πάω κατυεθείαν στην πνευματική μου οδηγό για να αναλύσουμε τα γεγονότα και τα μαθήματα.
Και μην μπερδεύετε το αστρικό ταξίδι με την ύπνωση. Η ψυχή φεύγει στο αστρικό ταξίδι και όντως εκεί μπορεί να υπάρξουν κίνδυνοι. Στην ύπνωση η ψυχή παραμένει μέσα στο σώμα, απλά η συνείδηση συντονίζεται με τις πληροφορίες του πνευματικού κόσμου. Ουσιαστικά στην ύπνωση γίνεται ο καθένας μας ένα μέντιουμ. Στην ιστοσελίδα μου θα βρείτε πολλά άρθρα για αυτά τα θέματα. www.spiritualinsight.gr
:o
Trithemius
09-10-10, 09:28
Το ότι πολλοί έχουν δει ότι ήταν τα ίδια φημισμένα άτομα του παρελθόντος έχει τη βάση του σε δύο φαινόμενα: 1. Οι ψυχές διαιρούνται και υποδιαιρούνται από τη μία ενσάρκωση στην άλλη. Δε στέλνουμε ποτέ όλη μας την ψυχή σε μία ενσάρκωση, αλλά ένα κομμάτι της. Έτσι υπάρχει η μάνα-ψυχή στην οποία υπαγόμαστε. Αυτή η μάνα-ψυχή μπορεί να έχει χιλιάδες κόρες-ψυχές που η κάθε μια τους θα δει την ίδια παλιά ζωή όπου ήταν π.χ. η Κλεοπάτρα.
Πριν όμως μιλήσουμε για διαδικασία-δυνατότητα διαίρεσης της ψυχής, πρέπει να ορίσουμε εξ αρχής τι εστί ψυχή. Σίγουρα μία τέτοια θεωρία περί διαίρεσης της ψυχής "λύνει" πολλά ζητήματα περί τεχνικών προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει η θεωρία της μετενσάρκωσης αλλά αν πρόκειται να δεχτούμε τη "διαίρεση" της ψυχής, πρέπει να γνωρίζουμε τη διαδικασία που οδηγεί από τη δημιουργία μίας (1) ψυχής στη διαίρεσής της σε πολλά αυτόνομα τμήματα...
Επίσης, μία εκδοχή για αυτή την εντύπωση που έχουν πολλοί, ότι ήταν ο Ναπολέων, ο Μέγας Αλέξανδρος κλπ κλπ, έχει να κάνει και με συγκεκριμένα εγρηγορότα που αφορούν σε αυτά τα άτομα. Άπαξ και δημιουργηθεί μία σκεπτομορφή, είναι εύκολο να την αναπαράγουν τρίτα άτομα γιατί ήδη έχουν έρθει σε επαφή με αυτά τα αρχέτυπα, ήδη έχουν λάβει την πληροφορία περί του ποιος ήταν πχ ο Μ¨εγας Αλέξανδρος. Κανείς δεν αναφέρει πως ήταν ένας στρατηγός που έφτασε να κατακτήσει σχεδόν όλη την Ασία και να μην ξέρει το όνομά του...
υπάρχουν πολλά άτομα που ισχυρίζονται ότι ήταν η Κλεοπάτρα για παράδειγμα? Αν ναι, η ύπνωση πραγματοποιήθηκε από ιδικό γιατρό? Η ότι νάνε.. Γιατί αν δεν ήταν κανονική ύπνωση και πραγματική ανάδρομη, ίσως όλο αυτό ήταν ένα είδος φαντασίωσης, στο τι θα θέλαμε να είμαστε.. αλλάζει το πράγμα.. πέρα από αυτό.. η αναδρομές που γίνονται show, πάντα η έστω το 90%, ήταν βασιλιάδες και βασίλισσες.. σπάνια θα βρεις μια ιερόδουλη, ένα ψαρά.. κτλ.
Έχω δει αναδρομή από ψυχολόγο και παραψυχολογία αλλά ταυτόχρονα το έκαναν και για ιατρικούς σκοπούς.. Δεν αναφέρουν πάντα ονόματα και λεπτομέρειες στο τι έκαναν στην προηγούμενη ζωή! Περισσότερο περιγραφή περιόδου, περιβάλλον τριγύρω και πιθανόν φοβίες, ηλικία και διάφορα τέτοια!.. αμυδρά πράγματα! Αυτό το δικαιολογώ απόλυτα και το πιστεύω!! Για παράδειγμα αν η ψυχή σου είναι 5000 ετών και προσπαθείς να θυμηθείς το τι έκανες πριν 2000 χρόνια.. αμυδρά πράγματα θα θυμάσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπορείς να μου πεις με κάθε λεπτομέρεια τι έκανες πριν 20 χρόνια τάδε ημέρα, σε αυτή την ζωή?? Aς αφήσουμε τα 20 χρόνια. Πριν 3 εβδομάδες, θυμάσαι τι έκανες?
και μια τελευταία ερώτηση.. Την ημέρα τον δίδυμων πύργων, η του μεγάλου σεισμού στην Αθήνα, θυμάσαι τι εκανες? Εδώ ναι θα θυμάσαι μερικά πράγματα!!!.. εγώ στο σεισμό ήμουν στο σταθμό ηλεκτρικού Ομόνοιας και από όλες τις εισόδους μπήκε μαύρος καπνός και νόμιζα ότι έπεφτε η Ομόνοια στο κεφάλι μου!! Μόλις είχα βάλει το εισιτήριο στο μηχάνημα για να το χτυπήσω και πριν καν κάνει το κλατς.. πήγαμε πάνω κάτω 3 φορές! Τρέχαμε λες και μας κυνηγούσε ο γκοτζιλα, θυμάμαι και την μυρωδιά τις σκόνης!! !! Χαχαχα.. 1000δες! Γλίτωσα και το εισιτήριο... το θυμάμαι!! αυτό θα αλιωθεί μετά από 1000 χρόνια για παράδειγμα!! Θα θυμάμαι αμυδρά αυτό το γεγονός. Αλλά δεν θα θυμάμαι τη έκανα πριν 3 εβδομάδες!
συνήθως θυμόμαστε τα πολύ μεγάλα γεγονότα που στιγματίζουν την προσωπικότητα μας.. αυτά τραβανε οι γιατροί ως πληροφορίες!..
Αυτό με τα εγρηγορότα ισχύει επίσης, αλλά στη θεραπευτική ύπνωση το υποσυνείδητο πάει στην πηγή του προβλήματος, δεν πάει σε τυχαία πράγματα ή σε καταστάσεις που θα θέλαμε να ζούσαμε. Ελάχιστοι από τους πελάτες μου είδαν ότι ήταν βασιλιάδες και βασίλισσες. Οι περισσότεροι βλέπουν ότι ήταν νοικοκυρές, ξυλουργοί, υπηρέτες, γεωργοί, στρατιώτες, μάγισσες, κτλ. Μέχρι και φυλακισμένοι ή ζητιάνοι. Στην ύπνωση βλέπουμε όλες τις λεπτομέρειες που έχουν σημασία για αυτό που ψάχνουμε. Μπορούμε να θυμηθούμε τα πάντα.
Όσο για το τι είναι ψυχή, μέσω των υπνώσεων προκύπτει ότι είναι μια μάζα θεϊκής ενέργειας. Και όπως ο Θεός ή οι αρχάγγελοι ή οι άγιοι μπορούν και διαιρούν το πνεύμα τους και βρίσκονται σε πολλά μέρη ταυτόχρονα, έτσι και εμείς, απλά σε πιο περιορισμένη κλίμακα.
Και όσον αφορά την περιγραφή αυτού που παρά λίγο να πεθάνει όταν έβλεπε το θάνατο μιας προηγούμενης ζωής, αυτό ωφείλετο στην άγνοια του υπνωτιστή να τον καθοδηγήσει σωστά.
Βασικά έχω γράψει την άποψη μου στο τι θέλω να πιστεύω ότι γίνετε μετά τον θάνατο μας και μιας που εσύ κάνεις θεραπευτική ύπνωση θα ήθελα να σε ρωτήσω..
Ας κάνω μια εισαγωγή στο τι θέλω να πιστεύω (αν και το έχω ξαναγράψει σε άλλο topic).. Όταν πεθαίνουμε, συνεχίζουμε να είμαστε ο εαυτός μας με πλήρη συνείδηση, δεν ξεχνάμε, δεν χανόμαστε.. Υπάρχει ένα μεταβατικό στάδιο, κάτι σαν προσαρμογή διότι συνεχίζω πχ να έχω όλα τα χαρακτηριστικά αυτής της ζωής και στο οποίο περνάμε σε ένα ανώτερο επίπεδο συνειδητοτητας και σε αυτό το επίπεδο θυμόμαστε όλες μας τις ζωές, πράξεις μας, το ποιοι είμαστε πραγματικά και το τι έχουμε καταφέρει μέχρι αυτή τη στιγμή. Η ζωή όπως την βιώνουμε γενικότερα είναι ένα είδος σχολείου.. πρακτικής έτσι ώστε να αναβαθμιζόμαστε και φτάσουμε σε ένα επίπεδο γνώσης και σοφίας που δεν θα χρειάζεται πλέον να ερχόμαστε σε αυτό τον υλικό κόσμο.. Όπως έλεγαν αρχαίοι φιλόσοφοι και ο Ιησούς χρηστός, να βρούμε την φώτιση..
Απλά υπάρχουν κανόνες και περιορισμοί όταν αποφασίσουμε να γεννηθούμε.. Δεν πρέπει να θυμόμαστε προηγούμενες ζωές και αυτό συνάπτει σε πάρα πολλά πράγματα.. Όπως τον προσανατολισμό μας από το μάθημα που ήρθαμε να διδαχτούμε, για άλλους είναι το κάρμα, κτλ..
Στην ερώτηση μου τώρα, έχω διαβάσει ότι πολλοί άνθρωποι περιγράφουν από την ώρα του θανάτου και μετά, δηλαδή πώς είναι ο άλλος κόσμος.. σε εσένα έχει τύχει να βρεθείς μάρτυρας σε κάτι τέτοιο? Να σου περιγράψει δηλαδή που πάμε, πώς είναι, αν είναι ελεύθερη βούληση όποτε θες να ξαναγεννηθείς, κτλ..? Υπάρχουν μαρτυρίες από ύπνωση που αποδεικνύουν κάτι τέτοιο...Πχ ένα κοριτσάκι που περιέγραψε στον υπνωτιστή της πως είναι ο άλλος κόσμος και ότι μόλις πήγε στον «παράδεισο», σε μια άλλη πολιτεία.. Της είπαν ότι ο αγαπημένος της, το άλλο της μισό είχε είδη ξαναγεννηθεί. Και άρον άρον γεννήθηκε ξανά για να είναι κοντά του!!!..
Πολλές φορές που έχω παρακολουθήσει ύπνωση και τους πηγαίνουν προς τα πίσω, συνήθως μεταφέρονται από μια ζωή στην άλλη.. δεν υπάρχει σε εσένα εμπειρία που να τον πιάσεις το πελάτη όχι στην ζωή, αλλά στον άλλο κόσμο?
Όπως τα λες είναι. Πάω συχνά (όταν χρειάζεται) άτομα μετά το θάνατό τους από μια περασμένη ζωή στο μετά και κάθονται να μιλήσουν με τον αγαπημένο του ή π.χ. τη μητέρα τους που είχε πεθάνει σε εκείνη τη ζωή. Πολλές φορές εκείνο το άτομο είναι τώρα οδηγός τους. Εκτός από αυτό, τούς πάω όλους σε επαφή με τον οδηγό τους στο τώρα και από εκεί μπορούν να δουν τι σχέδια έκαναν για αυτή τη ζωή πριν ενσαρκωθούν. Αλλά αν θες να διαβάσεις ακριβώς τι κάνουμε από τη στιγμή του θανάτου μας έως τη στιγμή που ξαναενσαρκωνόμαστε, διάβασε τα βιβλία του Michael Newton (Journey of Souls, Destiny of Souls, Life Between Life). Έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά. Επίσης μού έχουν εξιστορήσει πολλοί δαίμονες που ήταν άγγελοι τι έκαναν και πώς ζούσαν ότι ήταν άγγελοι. Τέλος έχω μιλήσει και με εξελιγμένους εξωγήινους που μού εξήγησαν πώς ζούνε στη διάστασή τους και πώς είναι σε διαρκή επαφή με το Θεό. Όλα αυτά μέσω των πελατών μου.
Δεν σε απορρίπτω, εσύ ξέρεις καλύτερα μέσα από τους πελάτες, αλλά αυτό που έγραψες με τους εξωγήινους μου θύμησες μια γιατρό και πρώην υπουργό υγείας στην Νορβηγία, dr. Rauni κάπως έτσι.
Αυτή υποστηρίζει διάφορα τέτοια και όλοι την θεωρούν τρελή.. Η πλάκα είναι ότι είχε προβλέψει ακριβώς τι θα συμβεί με τα εμβόλια τότε, κτλ.
Τέλος πάντων, σε ένα από τα βίντεο συνέντευξης της, αναφέρει μια ιστορία ενός ξυλουργού στην Ρωσία.
Βρέθηκε μπροστά σε ένα διαστημόπλοιο μέσα στο δάσος και βγήκαν εξωγήινοι από μέσα. Του είπαν να μην φοβάται και αν ήθελε να πήγαινε μια βόλτα να δει πως είναι. Αυτός δέχτηκε και μπήκε μέσα.
Μετά από λίγη ώρα πέταγμα κατάλαβε ότι ήταν κοντά στο φεγγάρι το διαστημόπλοιο και στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού είδε φώτα.. τους ρώτησε τι είναι αυτά και του απάντησαν ότι αυτά είναι βάσεις προσγείωσης εξωγήινων φυλών!!.. λολ
Τέλος πάντων μετά από 1 ώρα περίπου ταξίδι βρέθηκαν σε ένα διαφορετικό πλανητικό σύστημα και προσγειώθηκαν σε έναν άγνωστο πλανήτη..! βγαίνοντας αυτός έξω έπαθε σοκ μιας και ήταν τεράστια πολιτεία και μάλιστα όσοι τον πλησίασαν να του μιλήσουν ήταν οι νεκροί συγγενείς και φίλοι του..!!! Τους έπιανε κανονικά, είχαν σώματα.. με την μόνη διαφορά ότι ήταν όλοι νέοι σε ηλικία!.. Όπως είπε ήταν ένα άφθαρτο σώμα.
Κατά τα άλλα, όσους γνώριζε με κομμένο πόδι, χέρι..κτλ εκεί ήταν ολόκληροι!
Αυτή η γιατρός μας αποκαλεί πλάσματα του φωτός και όταν φεύγουμε απλά είναι σαν να γεννιόμαστε με ανώτερη συνείδηση κάπου αλλού με άφθαρτο σώμα.. κάπως έτσι το εξέφρασε.. επίσης δικαιολογεί με αυτό τον τρόπο και τον τρόπο που ταξιδεύουν οι εξωγήινοι.. (κάτι περίεργα)..
Μου θύμισε πολύ αυτή την ιστοριούλα μιας και είπες ότι οι εξωγήινοι έχουν στενή επαφή με τον θεό, την πηγή.
Κοίτα το βιντεακι από το 3:45 και μετα.. Αναφέρει αυτή την ιστορία.
http://www.youtube.com/watch?v=LNYj5DMq9qY&feature=channel
:p:D
Α, ευχαριστώ πολύ! Απ' ό,τι είδα η Rauni-Leena Luukanen είναι Φινλανδέζα που παντρεύτηκε Νορβηγό και άλλαξε όνομα. Και να φανταστείς ότι μιλάω και φινλανδικά και νορβηγικά και δεν την είχα πάρει χαμπάρι. Και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος λέει ότι η σκοτεινή πλευρά της σελήνης κατοικείται, όπως και πολλά άλλα που λέει και αυτή (για τα εμβόλια, τα μικροτσίπ, τον έλεγχο του νου, τη συνεργασία της NASA με υπερφυσικές δυνάμεις, κτλ). Αυτή ανέφερε και τους χρονοναύτες που μάς επισκέπτονται από το μέλλον της γης μας. Σ' αυτό αφιερώθηκε ο υπνοθεραπευτής Bruce Goldberg (Past Lives, Future Lives και Travelers from Our Future). Οι εξωγήινοι που ανέφερα ότι είναι σε επαφή με τη θεϊκή πηγή είναι απλά μια μερίδα, όχι όλοι. Είναι αυτοί που έχουν πετύχει την ανάληψη, δηλαδή να ενωθεί το υλικό με το ενεργειακό τους σώμα. Κάποιοι λένε ότι αυτό θα το πετύχουμε και εμείς τον Μάρτιο του 2013. Όσοι δηλαδή καθαρίσουν καρμικά το ενεργιεακό τους σώμα. Αυτό θα γίνει χάρη στο διαγαλαξιακό ευθυγραμμισμό και στις ενέργειες που θα διοχετευτούν το Δεκέμβριο του 2012. Ο οδηγός μας όταν τον ρωτάω μού λέει "θα δεις, πολλά θα γίνουν τότε". Οι οδηγοί δε θέλουν να ανησυχούμε για το μέλλον ή να το σκεφτόμαστε με αμφιβολίες για να μην επηρεαστεί τίποτα από αρνητικές σκέψεις.
Πολύ όμορφα ακούγονται όλα αυτά, σίγουρα κάτι θα συμβεί ακόμη και να μην πιστεύουν μερικοί, λόγο ότι το 80-90% πιστεύει ότι θα συμβεί κάτι.. Όλη αυτή η ενέργεια κάτι θα προκαλέσει, στην χειρότερη.. λολ
Κατά τα άλλα, δεν παρακολουθώ και δεν θέλω και να παρακολουθήσω άτομα σε στυλ λιακοπουλος. Μόνο το όνομα του ακούω και μερικές φορές βλέπω κάτι τρομακτικές διαφημίσεις «τηλεμαρκετινγκ» στην τηλεόραση.. δεν ξέρω τη ακριβώς πιστεύει η ακολουθεί.. αλλά και δεν με νοιάζει. :)
Προτιμώ να διαβάζω εμπειρίες, συγκρίνω με δικες μου, θεωρίες από τρελό επιστήμονες, σκεπτικιστές και να βγάζω τα δικά μου συμπεράσματα..
Χιουμοριστικά γράφω την λέξη «τρελό επιστήμονες» διότι έχουν την τάση να τους αποκαλούν όλους τρελούς.. Τελευταία γεμίσαμε όμως..
Trithemius
11-10-10, 21:21
Επειδή η συζήτηση αρχίζει να "ξεφεύγει" (και δεν εννοώ ως προς το αρχικό θέμα...), αγαπητή Sassette θέλω να σε ρωτήσω μερικά πράγματα και να κάνω κάποιες παρατηρήσεις στα γραφόμενά σου:
Ελάχιστοι από τους πελάτες μου είδαν ότι ήταν βασιλιάδες και βασίλισσες. Οι περισσότεροι βλέπουν ότι ήταν νοικοκυρές, ξυλουργοί, υπηρέτες, γεωργοί, στρατιώτες, μάγισσες, κτλ. Μέχρι και φυλακισμένοι ή ζητιάνοι. Στην ύπνωση βλέπουμε όλες τις λεπτομέρειες που έχουν σημασία για αυτό που ψάχνουμε. Μπορούμε να θυμηθούμε τα πάντα.Ακόμη όμως και μετά την περιγραφή τέτοιων στοιχείων, πως είσαι σίγουρη ότι αυτά που σου αναφέρουν όντως είναι παρελθοντικές εμπειρίες κι όχι συνήθη εγκεφαλικά παράγωγα? Πως διακρίνεις-επαληθεύεις το ότι αυτό που σου περιγράφουν όντως είναι προϊόν μνήμης κι όχι κάτι που παράγει σε πραγματικό χρόνο ο εγκέφαλός τους?
Όσο για το τι είναι ψυχή, μέσω των υπνώσεων προκύπτει ότι είναι μια μάζα θεϊκής ενέργειαςΔηλαδή? Τι εστί θεϊκή ενέργεια?
Και όπως ο Θεός ή οι αρχάγγελοι ή οι άγιοι μπορούν και διαιρούν το πνεύμα τους και βρίσκονται σε πολλά μέρη ταυτόχρονα, έτσι και εμείς, απλά σε πιο περιορισμένη κλίμακα.Ο θεός (υπό εξόχως ευρεία έννοια) πράγματι μπορεί να βρίσκεται παντού ταυτόχρονα, πανταχού παρών ων. Αυτό όμως δεν ισχύει για τους αγγέλους και τους αγίους. Αναφέρεις διαίρεση και (προφανώς στη συνέχεια) επανένωση του πνεύματος αλλά όλα αυτά χρειάζονται ικανή τεκμηρίωση. Τι σχετικό υπάρχει ως αποδεικτική βάση?
Πάω συχνά (όταν χρειάζεται) άτομα μετά το θάνατό τους από μια περασμένη ζωή στο μετά και κάθονται να μιλήσουν με τον αγαπημένο του ή π.χ. τη μητέρα τους που είχε πεθάνει σε εκείνη τη ζωή. Πολλές φορές εκείνο το άτομο είναι τώρα οδηγός τους. Εκτός από αυτό, τούς πάω όλους σε επαφή με τον οδηγό τους στο τώρα και από εκεί μπορούν να δουν τι σχέδια έκαναν για αυτή τη ζωή πριν ενσαρκωθούν.Πως εξακριβώνεις-πιστοποιείς ότι όντως πρόκειται για αυτά τα άτομα? (κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, οδηγός κλπ)
Τέλος έχω μιλήσει και με εξελιγμένους εξωγήινους που μού εξήγησαν πώς ζούνε στη διάστασή τους και πώς είναι σε διαρκή επαφή με το Θεό. Όλα αυτά μέσω των πελατών μου.Δεν ξέρω τι να υποθέσω από αυτά που διαβάζω. Μιλάς για εξωγήινους, για απροσδιόριστες "διαστάσες", για "Θεό" κλπ. Όλα αυτά απαιτούν μία ικανή βάση τεκμηρίωσης, όχι μόνον περί φύσεως των εξωγήινων αλλά περισσότερο περί του τι εστί Θεός. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, ήδη ως άνθρωποι έχουμε εξαιρετική δυσκολία στο να κατανοήσουμε-ερμηνεύσουμε-επικοινωνήσουμε το τι εστί Θεός κι εδώ αναφέρεις πως σου έχουν μεταφέρει οι εξωγήινοι το τι εστί Θεός? Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη...
Οι εξωγήινοι που ανέφερα ότι είναι σε επαφή με τη θεϊκή πηγή είναι απλά μια μερίδα, όχι όλοι. Είναι αυτοί που έχουν πετύχει την ανάληψη, δηλαδή να ενωθεί το υλικό με το ενεργειακό τους σώμα. Κάποιοι λένε ότι αυτό θα το πετύχουμε και εμείς τον Μάρτιο του 2013. Όσοι δηλαδή καθαρίσουν καρμικά το ενεργιεακό τους σώμα. Αυτό θα γίνει χάρη στο διαγαλαξιακό ευθυγραμμισμό και στις ενέργειες που θα διοχετευτούν το Δεκέμβριο του 2012. Ο οδηγός μας όταν τον ρωτάω μού λέει "θα δεις, πολλά θα γίνουν τότε". Οι οδηγοί δε θέλουν να ανησυχούμε για το μέλλον ή να το σκεφτόμαστε με αμφιβολίες για να μην επηρεαστεί τίποτα από αρνητικές σκέψεις.Συνοπτικά:
- Τι εστί για έναν εξωγήινο η ένωση του υλικού με το ενεργειακό σώμα?
- Ποια η τύχη όσων δεν επιτύχουν την "καρμική" κάθαρση"?
- Οι ευθυγραμμίσεις δεν εμπλέκουν άλλο γαλαξία, επομένως δεν έχουμε δια-γαλαξιακό ευθυγραμμισμό.
Θα περιμένω τις απαντήσεις σου. Φιλικά και καλοπροαίρετα.
Πολλές ερωτήσεις! Θα απαντήσω περιεκτικά.
1.Η εμπειρία που βλέπουν είναι ακριβώς αυτή που τούς βοηθάει να προχωρήσουν πνευματικά κατανοώντας και εξηγώντας τις αδυναμίες τους, τα προβλήματα με τους δικούς τους ανθρώπους και βλέποντας ποιο είναι το επόμενο βήμα. Το αν είναι αναμνήσεις ή κάτι άλλο δεν έχει καμμία απολύτως σημασία. Η ίαση και η ενδυνάμωση είναι αυτή που έχει σημασία. Ο καθένας διαλέγει την εξήγηση που προτιμάει. Πάντως η μετενσάρκωση έχει αποδειχθεί μέσω της δουλειάς του Dr Ian Stevenson.
2. Δημιουργική ενέργεια.
3.Μπορούν και οι άγγελοι, και οι άγιοι αλλά και κάποιοι άνθρωποι να είναι ταυτόχρονα σε 2 ή περισσότερα μέρη κάνοντας bilocation (μού διαφεύγει η ελληνική λέξη), προβάλλοντας δηλαδή ένα μέρος του ενεργειακού τους σώματος κάπου αλλού. Η τεκμηρίωση για την υποδιαίρεση των ψυχών είναι οι μαρτυρίες των ανθρώπων καθώς και οι πληροφορίες μέσω διοχέτευσης (channeling). Κια γιατί να πρέπει να τεκμηριώσω οτιδήποτε; Δεν είμαι επιστήμονας και κάτι τέτοιο δεν μ' ενδιαφέρει, θεραπεύτρια είμαι. Ούτε θέλω να πείσω κανένα. Τις απόψεις μου βάσει των εμπειριών μου λέω. Υπ' όψην, είναι σημαντικό οι απόψεις μας να βασίζονται στις εμπειρίες μας και όχι στις πεποιθήσεις μας.
4. Ο πελάτης τα βλέπει αυτά τα άτομα στην ύπνωση. Η δική του εμπειρία είναι η σημαντική. Όχι τι πιστεύω εγώ.
5. Κάποιοι εξωγήινοι μού μίλησαν για τη ζωή στον πλανήτη τους και την άμεση επικοινωνία του με τους πνευματικούς τους οδηγούς. Βλέπω ότι αυτό που σε απασχολεί είναι τι είναι ο Θεός και αν στις εμπειρίες του καθένα υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις. Λυπάμαι, σ' αυτά τα θέματα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, παρά μόνο καλή θέληση και διαίσθηση.
6. Η ένωση του υλικού και του ενεργειακού σώματος είναι ίδια για όλα τα όντα που έχουν αναδυθεί (ascended masters) ή δημιουργήθηκαν έτσι από την αρχή. Μπορούν δηλαδή να αλλάζουν κατά βούληση μορφή από υλική σε ενεργειακή. Έτσι είναι και οι Ελοχίμ, οι Ολύμπιοι θεοί, οι Μπαχομέχ (βρυκόλακες) και πολλοί εξωγήινοι πολιτισμοί.
7. Για όσους δεν πετύχουν την καρμική κάθαρση υπάρχουν πολλές θεωρίες. Άλλοι λένε ότι θα πεθάνει το σώμα τους και θα ξαναενσαρκωθούν σε άλλο πλανήτη, άλλοι ότι θα συνεχίσουν να ζούνε σε αυτή τη γη ενώ οι άλλοι θα μεταφερθούν σε ένα αντίγραφο της γης. Και σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες.
8. Έχεις δίκιο, μόνο ο δικός μας γαλαξίας ευθυγραμμίζεται με το συμπαντικό κέντρο, λάθος λέξη.
Όσο για τον Λιακόπουλο και άλλους σαν και αυτόν εγώ πιστεύω ότι μελετώντας όλες τις απόψεις και έρευνες βρίσκουμε τα κοινά και φτάνουμε στην αλήθεια.
θα απαντήσω στην τελευταία τελευταία γραμμή!!..
Πρώτον, εγώ είμαι διαισθητικός τύπος και εμπιστεύομαι όχι το τι μου λέει ο ένας και ο άλλος.. αλλά το τι με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα. Από την φύση μου δεν γίνομαι οπαδός κανενός!!.. Γιαυτο το λόγο και μόνο, διαβάζω μόνο θεωρίες που ταξιδεύουν μέσα στον επιστημονικό κύκλο, αν και απορρίπτονται από τους πολλούς, ταυτόχρονα στο να ψάχνω και διαβάζω προσωπικές εμπειρίες ανθρώπων. Πιστεύω ότι η αλήθεια κρύβετε μέσα σε εμάς και όχι μέσα από κήρυκες, κτλ..ιδίως αν εμπλέκονται συμφέροντα μέσα από σε αυτό και σε αυτό είμαι κάθετος *είμαι πολύ του άσπρου μαύρου και λιγότερο του γκρι.
Δεύτερον, αν ζούσα Αθήνα θα με ενδιέφερε μια επίσκεψη σε εσένα (υπνωτισμός-θεραπεία)… Αλλά δυστυχώς ζω σε νησί :p:D
Καλά κάνεις. Όταν είπα ότι διαβάζοντας αυτά που έχουν εξερευνήσει άλλοι μπορούμε να τα συγκρίνουμε και να φτάσουμε στην αλήθεια, εννοούσα όχι μόνο με τον κοινό νου αλλά προ παντός με τη διαίσθηση. Εγώ τη διαίσθησή μου άρχισα τα τελευταία χρόνια να την καλλιεργώ, οπότε μού είναι μάλλον πιο δύσκολο από εσένα. Με την αυτοϋπνωση παίρνω απαντήσεις, αλλά όχι σε όλα τα θέματα. Δεν κάνει να είμαστε πολύ περίεργοι απ' ό,τι κατάλαβα. Πάντως έχεις δίκιο, ο οδηγός μας μού αποκάλυψε φοβερά ψέματα που διοχετεύονται από μέντιουμ όλου του κόσμου με σκοπό το κέρδος. Αλλά πολλά από αυτά είναι θύματα των δυνάμεων του σκότους.
Εγώ δουλεύω και μέσω Skype με άτομα απ' όλο τον κόσμο.
Η Φινλανδέζα φίλη μου που ζει στην Ελλάδα σε ευχαριστεί που χάρη σε σένα ανακάλυψε την κυρία που λέγαμε!
Θα σας παρακαλούσα το συγκεκριμένο θέμα να συνεχίσει να αποτελεί βήμα συζήτησης για τις αναδρομές σε προηγούμενες ζωές και όχι βήμα προβολής/διαφήμισης της δουλειάς των συνομιλητών.
Εκ του συντονισμού,
melian
Crystalline water
14-12-10, 20:39
Γειά σας.Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ και χαίρομαι.Το θέμα με ενδιαφέρει πάρα πολύ και την αναδρομή μάλλον την έχω στα υπ`όψιν αν και δε μπορώ να πω ότι ψήνομαι απόλυτα.Απλά διάβαζα τις προάλλες στο Πύλες για τις αναδρομές και ότι αν έχεις περίεργα κολλήματα με τόπους και πράγματα ίσως είναι μνήμες από προηγούμενες ζωές.Εγώ λοιπόν είχα από μικρή κόλλημα με τη Σκωτία με όλο το θέμα τα τοπία τη κέλτικη μουσική τους χορούς.Δηλαδή βλέπω τοπίο από τα highlands και συγκινούμαι και ενώ δεν το έχω συζητήσει σπίτι μου το ανέφερε τις προάλλες ο εφτάχρονος γιος μου ότι θέλει να πάει εκεί.Περίεργη σύμπτωση.Πιστεύω λοιπόν ότι αν υπάρχει προηγούμενη ζωή εγώ έχω ζήσει εκεί.Σημειωτέον ότι η οικογένεια μου δεν είχε καμμιά σχέση με όλο αυτό όσο ήμουν παιδί.Θα ήθελα πολύ την άποψη σας για όλο αυτό ως πιο ειδήμονες εδώ.
Το πιο πιθανό είναι να ήσαστε μαζί στη Σκωτία ο γιος σου και εσύ σε κάποια ζωή!
Crystalline water
15-12-10, 08:37
Το πιο πιθανό είναι να ήσαστε μαζί στη Σκωτία ο γιος σου και εσύ σε κάποια ζωή!
Ευχαριστώ πολύ υπέροχο μου ακούγεται όλο αυτό,άλλωστε με το μικρό έχουμε πολλά κοινά ως χαρακτήρες.Μακάρι να χαμε απαντήσεις για όλα όσα μας απασχολούν.
Οι προηγούμενες ζωές που έχει ο κάθε ένας αποθηκεύονται, δηλαδή οι εμπειρίες ή μαθήματα.
Κάθε καινούρια ενσάρκωση είναι η συνέχεια όχι της ζωής αλλά της εμπειρίας της προηγούμενης.
Όταν γεννιόμαστε εννοείτε πως δεν ερχόμαστε με μνήμες από τις προηγούμενες ζωές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να θυμηθούμε. Γνώμη μου είναι ότι ο σκοπός είναι να θυμηθούμε. Όχι όμως την ζωή αλλά να τις εμπειρίες μας ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να φωτιστούμε.
Στην πράξει αυτό έχει ως αποτέλεσμα την σύνδεσή μας με το πνεύμα όπου από εκεί και πέρα γίνονται διάφορα.
Για να καταφέρουμε εμπάς περιπτώσει να δούμε προηγούμενη ζωή ή να θυμηθούμε κάτι, δεν έχουμε παρά να βυθιστούμε μέσα μας. Δεν είναι κάτι έξω από εμάς όλο αυτό. Είναι μέσα μας.
Πουμάκι Βασ!
14-02-11, 12:04
καλησπερα...
θα ηθελα να πω την εμπειρια μου σ αυτο το θεμα...ειναι πρωτη φορα που γραφω!παλιοτερα με ειχαν υπνοτισει& η αληθεια ειναι πως δε θυμαμαι πολλα,απ αυτα που ελεγα,βγαλαμε ακρη!!ξερω πως απο προηγουμενες ζωες μπορει καποιος να εχει φερει στην τωρινη,φοβιες η πανω του καποια σημαδια και αλλες εννοιες περισσοτερο!!πχ.αν καποιος φοβαται πολυ το νερο,μπορει να ειχε πνιγει...επισης, με ατομα που ξερει σ αυτη τη ζωη,να ειχαν αλλη σχεση στη προηγουμενη!σε αλλο πλανητη αποκλειεται να υπηρχε η να υπαρξει...αυτα τα γνωριζω,επειδη υπαρχει ενα βιβλιο που λεγεται "Μετα τη ζωη,τι??" εκει μεσα εχει κ ενα κειμενο το οποιο υπνοτιζεις!! μ αρεσει αυτο το θεμα και να πω τη γνωμη μου για κατι ακομα,στη 3η λυκειου,στα θρησκευτικα,ειχαμε τον πολιτισμο και τι πιστευε η καθε θρησκεια....και για αλλες ζωες και μετενσαρκωσεις κλπ! υπαρχουν κ πολλα βιντεο που εχω δει,πιστευω πως οι ψυχες δε ξεχνανε,τα σωματα αλλαζουν.οσο για τις μνημες,οσο μικροτερα ειναι τα παιδια,τοσο πιο εντονα θυμουνται,αλλα οταν δεν μιλανε καθαρα και αν μιλησουν,ποιος θα τα πιστεψει...? :) :)
Ναι το πιστεύω αυτό, αφού σαν μικρό παιδάκι και λίγο ποιο ευαίσθητο.. έτυχε να ακούσω και μια μπέμπα να μου μιλά Λατίνο / ισπανικά με κανονική διάλεκτο.. το μόνο που έμεινε (το έχω ξαναγράψει) είναι η λέξη “purfavour”.. Δεν της το έχω πει γιατί την βλέπω 1 στα 10 χρόνια, μοιάζει με ισπανίδα.. δηλαδή επέλεξε και το κατάλληλο σώμα.. χρώματα.. λολ (το μωρό τότε ούτε μαμά δεν έλεγε..) Κανείς δεν με πίστευε φυσικά, ούτε αναρωτήθηκαν πως εγώ έμαθα την λέξη purfavour ..
Πουμάκι Βασ!
14-02-11, 14:14
ειναι πολλες οι πιθανοτητες να ειναι στο ιδιο οικογενειακο δεντρο,ας πουμε,και η ψυχη να κανει εκει τον κυκλο της!! ζωντανο παραδειγμα με μετενσαρκωση δεν μου εχει τυχει,αλλα πιστευω σε ολα αυτα...!παντα φοβομουν το θανατο και το τι μπορει να συμβαινει μετα,αλλα μου ετυχε ενα γεγονος και αρχισα να ψαχνω για να μου λυθουν οι αποριες! πιστευω πως ειμαστε ενεργεια,η οποια δε χανεται ποτε..:),ελπιζω να μην ακουγεται παραλογο αυτο.
Όντως, δεν είναι σπάνιο ο παππούς να ξαναγεννιέται ως εγγονός, ιδιαίτερα αν είχε πεθάνει νέος και ο γιος του δεν τον έζησε. Όσον αφορά άλλους πλανήτες και άλλες διαστάσεις, και αυτό συμβαίνει. Δεν είμαστε περιορισμένοι στη γη.
Hrakleitos
04-03-11, 08:28
ειναι πολλες οι πιθανοτητες να ειναι στο ιδιο οικογενειακο δεντρο,ας πουμε,και η ψυχη να κανει εκει τον κυκλο της!! ζωντανο παραδειγμα με μετενσαρκωση δεν μου εχει τυχει,αλλα πιστευω σε ολα αυτα...!παντα φοβομουν το θανατο και το τι μπορει να συμβαινει μετα,αλλα μου ετυχε ενα γεγονος και αρχισα να ψαχνω για να μου λυθουν οι αποριες! πιστευω πως ειμαστε ενεργεια,η οποια δε χανεται ποτε..:),ελπιζω να μην ακουγεται παραλογο αυτο.
Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες αυτήν την εμπειρία μαζί μας, διότι με τέτοιες ιστορίες καταρίπτεται η γνώμη κάποιων υπερσκεπτικιστων περι κατασκευασμένης μνήμης! τι κατασκευασμενη μνημη θα μπορουσε να έχει μία μπέμπα???? ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατι δεν βλέπουμε το προφανες! μετά την βιομηχανικη επανασταση με την επικράτηση του ορθολογισμου, καθε τι που δεν μπορει να αποδειχθεί με μετρηση έχει αποριφθεί, όμως δεν αναρωτήθηκαν μηπως και τα μεταφυσικα μεγέθη ειναι φυσικά μετρήσημα ? απλως μήπως δεν έχουν βρει ακόμα τις κατάλληλες μεθόδους μέτρησης?
aporimenos
12-03-11, 15:00
Διαβασα τα περισσότερα μηνυματα, αλλα δεν καταλαβα πως μπορει να κανει καποιος αναδρομη σε προηγουμενες ζωες. Πρεπει να παει σε καποιον ειδικο;; Αν ναι, πως μπορει να βρει κανεις ενα τετοιο ειδικο;;
Ειδικό μπορείς να βρεις γκουγκλάρωντάς τον. Αλλα μπορείς και μόνος σου. Υπάρχουν στο ίντερνετ CD με καθοδηγούμενες αναδρομές. Άρχισε έτσι και σύντομα θα μπορείς και μόνος σου. Είναι θέμα εξάσκησης.
Τι εννοείς Internet CD? Ότι υπάρχουν μαθήματα πώς να το κάνεις? Τίτλο έχει αυτό το cd? Η είναι εμπορικό προϊόν.
Και μαθήματα πώς να το κάνεις υπάρχουν σε CD, αλλά και καθοδηγούμενοι διαλογισμοί για να πας σε προηγούμενες ζωές. Απλά ακούς το CD και κάνεις ό,τι λέει. Αν είσαι οπτικός τύπος, δηλαδή "βλέπεις" εικόνες όταν κλείνεις τα μάτια και χαλαρώνεις, θά' ναι πολύ εύκολο να το κάνεις. Βάλε guided past-life regression CDs στο google και θα βρεις πολλά. Εγώ χρησιμοποιούσα παλιά τα CD Dick Sutphen, είναι πολύ καλά. www.dicksutphen.com
aporimenos
16-03-11, 20:20
Αυτο με τα Cd ακουγεται πολυ-πολυ-πολυ καλο.. Εσυ ειχες αποτελεσματα που θα μπορουσες να τα χαρακτηρισεις ως 'αποδειξεις' ;;;... δηλαδη, δεν αμφιταλαντευτηκες μετα, μηπως ηταν η ιδεα σου ή η φαντασια σου;;; Παλαιοτερα εγω προσπαθησα να εφαρμοσω τη μεθοδο silva (καποτε ηταν της μοδας) απο βιβλιο αλλα δεν καταφερα τιποτα..
Οι περισσότεροι έχουν κάποιες αμφιβολίες. Όμως τώρα που έχω έναν οδηγό με τον οποίο μιλάω μέσω διοχέτευσης μπορώ να τσεκάρω αν αυτά που βλέπω είναι σωστά. Κάποιες εικόνες και ερμηνίες όντως ήταν λάθος, αλλά η μεγάλη πλειοψηφεία ήταν σωστή. Αυτά στα οποία εύκολα κάνουμε λάθος είναι οι ημερομηνίες, οι χρονολογίες και τα ονόματα. Λόγω της διαφοράς των διαστάσεων μπορεί να πέσουμε κοντά, πχ. 244 αντί για 144, ή 14 αντί για 17, αλλά δεν παύει να είναι λάθος. Πέρα από την επιβεβαίωση του οδηγού, ξέρω μέσα μου ποια είναι σίγουρα σωστά, γιατί είναι μια τρανταχτή απόδειξη των προτιμήσεων, συνήθειών και αισθημάτων μου για πολλά πράγματα. Επίσης οι πολύ δυνατές εικόνες είναι σίγουρα σωστές.
Trithemius
17-03-11, 07:17
Υπάρχει όμως κάποια τεκμηρίωση για τον οδηγό στον οποίο αναφέρεσαι; Πως γνωρίζεις με βεβαιότητα ότι αυτός ο οδηγός είναι κάτι ξεχωριστό από εσένα κι όχι δικό σου εγκεφαλικό παράγωγο;
aporimenos
17-03-11, 11:02
Οταν κανεις αναδρομη, αναγνωρίζεις και συγκεκριμενα πρόσωπα ;;;;(τα οποια μπορει να ξερεις και στην τωρινή σου ζωή).
Μπορει καποιος να δει εναν κοντινό του φιλο του ή το/την σύζυγό του;;;
Τελικά, δεν καταλαβα.. ειναι καλυτερα να απευθυνθει καποιος σε ειδικο ανθρωπο που θα τον βοηθησει να κανει αναδρομη ή να προσπαθησει μόνος του;;; Θα είναι της ίδια δυσκολίας ή μονος του κανεις θα ταλαιπωρηθεί περισσότερα κι ενδεχόμενα δε θα έχει αποτέλεσμα;;;
Επίσης, όταν λέτε "οδηγό" τι εννοείτε; Κάποιον άνθρωπο που βοηθάει;;
'Οπως είπα, μιλάω μαζί του μέσω διοχέτευσης, και όχι στην αυτοϋπνωση, αφού εκεί κάνω λάθη. Η δοχέτευση σημαίνει ότι υπνώνω κάποιον άλλο που πηγαίνει τόσο βαθειά ώστε να μην έχει συνείδηση -κατάσταση θήτα, γύρω στους 3 με 4 εγκεφαλικούς κύκλους ανά δευτερόλεπτο- και έτσι η δική συνείδηση (πεποιθήσεις, φόβοι, λογική) δεν επηρεάζει. Και όταν ξυπνάει δε θυμάται τίποτα, ενώ σε κανονική ύπνωση θυμάσαι τα πάντα. Φέρνω στο σώμα του το πνεύμα, το οποίο μιλάει με το στόμα του.
Τώρα το πώς τεκμηριώνεται ότι αυτά που μού λέει προέρχονται από τον οδηγό και όχι απο τό συνεργάτη μου, αυτό είναι το εύκολο, αφού τα περισσότερα που λέει ο οδηγός, ο συνεργάτης μου τα αγνοεί παντελώς. Είναι πράγματα που αφορύν π.χ. το παρελθόν μας αλλά αγνοούμε ή το μέλλον μας ή κάτι άσχετο με μας που είναι να γίνει, ή με άλλα άτομα και όλα επιβεβαιώνονται κατόπιν. Βρίσκουμε δηλαδή χειροπιαστές αποδείξεις ότι ο οδηγός είχε δίκυο.
Trithemius
17-03-11, 16:42
'Οπως είπα, μιλάω μαζί του μέσω διοχέτευσης, και όχι στην αυτοϋπνωση, αφού εκεί κάνω λάθη. Η δοχέτευση σημαίνει ότι υπνώνω κάποιον άλλο που πηγαίνει τόσο βαθειά ώστε να μην έχει συνείδηση -κατάσταση θήτα, γύρω στους 3 με 4 εγκεφαλικούς κύκλους ανά δευτερόλεπτο- και έτσι η δική συνείδηση (πεποιθήσεις, φόβοι, λογική) δεν επηρεάζει. Και όταν ξυπνάει δε θυμάται τίποτα, ενώ σε κανονική ύπνωση θυμάσαι τα πάντα. Φέρνω στο σώμα του το πνεύμα, το οποίο μιλάει με το στόμα του.Αυτό σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει ο μεσολαβών στη διαδικασία, άρα η ιδιότητα του "μέντιουμ" δεν άποδίδεται επιλεκτικά αλλά σε όλους, επομένως δεν υπάρχει κάτι ξεχωριστό που κάνει κάποιον "μέντιουμ", απλώς διαφέρει η διαδικασία (ο ένας το κάνει μόνος του, ο άλλος με υποβολή) . Επίσης εμπλέκεις κάτι άλλο πολύ σημαντικό στη διαδικασία: Αναφέρεσαι όχι απλά σε channeling αλλά επιπλέον σε διαδικασία πειθανβαγκασμού πνεύματος κι εν συνεχεία σε αποπομπή του και όλα αυτά χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα στο διάμεσο. Ξέρεις πως λέγεται αυτή η διαδικασία; :rolleyes:
Τώρα το πώς τεκμηριώνεται ότι αυτά που μού λέει προέρχονται από τον οδηγό και όχι απο τό συνεργάτη μου, αυτό είναι το εύκολο, αφού τα περισσότερα που λέει ο οδηγός, ο συνεργάτης μου τα αγνοεί παντελώς. Είναι πράγματα που αφορύν π.χ. το παρελθόν μας αλλά αγνοούμε ή το μέλλον μας ή κάτι άσχετο με μας που είναι να γίνει, ή με άλλα άτομα και όλα επιβεβαιώνονται κατόπιν. Βρίσκουμε δηλαδή χειροπιαστές αποδείξεις ότι ο οδηγός είχε δίκυο.Πόθεν οι χειροποιαστές αποδείξεις; Η διαδικασία εξακρίβωσης είναι μακροχρόνια και πάρα πολύ δύσκολη, τόσο που πρέπει να είναι αποκλειστική απασχόληση για κάποιον. Όσο δε για το ότι μπορεί να μαντεύει το μέλλον, με βάζει σε πολλές σκέψεις και σε ακόμα περισσότερες αμφιβολίες και ξέρεις γιατί...:rolleyes:
'Οπως είπα, μιλάω μαζί του μέσω διοχέτευσης, και όχι στην αυτοϋπνωση, αφού εκεί κάνω λάθη. Η δοχέτευση σημαίνει ότι υπνώνω κάποιον άλλο που πηγαίνει τόσο βαθειά ώστε να μην έχει συνείδηση -κατάσταση θήτα, γύρω στους 3 με 4 εγκεφαλικούς κύκλους ανά δευτερόλεπτο- και έτσι η δική συνείδηση (πεποιθήσεις, φόβοι, λογική) δεν επηρεάζει. Και όταν ξυπνάει δε θυμάται τίποτα, ενώ σε κανονική ύπνωση θυμάσαι τα πάντα. Φέρνω στο σώμα του το πνεύμα, το οποίο μιλάει με το στόμα του.
Τώρα το πώς τεκμηριώνεται ότι αυτά που μού λέει προέρχονται από τον οδηγό και όχι απο τό συνεργάτη μου, αυτό είναι το εύκολο, αφού τα περισσότερα που λέει ο οδηγός, ο συνεργάτης μου τα αγνοεί παντελώς. Είναι πράγματα που αφορύν π.χ. το παρελθόν μας αλλά αγνοούμε ή το μέλλον μας ή κάτι άσχετο με μας που είναι να γίνει, ή με άλλα άτομα και όλα επιβεβαιώνονται κατόπιν. Βρίσκουμε δηλαδή χειροπιαστές αποδείξεις ότι ο οδηγός είχε δίκυο.
Και όλο αυτό για να καθοδηγήσει εσένα? Λίγο εγωιστικό και σκοτεινό το βρίσκω να «χρησιμοποιείς» την ενέργεια, πνεύμα κάποιου άλλου για να σου είναι οδηγός.. Η μάλλον 2 πνεύματα, αφού χρησιμοποιείς το σώμα κάποιου που είναι σε ύπνωση για να «δαιμονιστή» έτσι ώστε να σε καθοδηγήσει.. Ξεφεύγει από αναδρομή, ύπνωση..
Είναι σαν να λες ότι κάνεις ένα είδος ουιτζα, αλλά σαν εργαλείο έχεις άνθρωπο και ένα (οποιοδήποτε) πνεύμα που του επιτρέπεις « εσυ» να μπει στο σώμα "Αλλου" ανθρώπου.. χμμμ.. :p EEk!
Πιστεύω ότι είσαι εντελώς λάθος ακόμη και αν έχεις την όποια συγκατάθεση του όποιου στενόμυαλου ανθρώπου, δείχνει μη σεβασμό απέναντι στο άτομο και δεν πρέπει να παίζουμε με πνεύματα, πόσο άλλωστε με «ελεγχόμενο» δαιμονισμό / κατάληψη σώματος.. Πριν το κάνεις αυτό, παίρνεις έγγραφη συγκατάθεση? Και αν πάθει κάτι μετά? Αν το πνευματακι που μπει μέσα στον άνθρωπο, δεν είναι και τόσο αθώο?
Δεν θέλω να προσβάλω την δουλειά σου, αλλά φρίκαρα διαβάζοντας το.. Γνωρίζω ότι υπάρχουν μέντιουμ (έτσι ισχυρίζονται), που μπαίνουν σε ένα είδος ύπνωσης και επιτρέπουν στο πνεύμα να μπει στο σώμα τους.. έτσι καταφέρουν να δουν γιατί αυτό το πνεύμα για παράδειγμα έχει παραμείνει στο γήινο επίπεδο και δεν έχει περάσει στο φως.. trance medium..
Αλλά εσύ το κάνεις εκ του ασφαλούς, θέτοντας όμως σε κίνδυνο άλλους ανθρώπους(??).. Άλλο το μεντιουμ που έχει την «δυνατότητα» να το κάνει αυτό και παίρνει ρίσκο στο δικό του σώμα, πνεύμα.. Άλλο αυτό που κάνεις εσύ.
Να βάλω και λίγο χιούμορ.. στην διάρκεια της ύπνωσης, να σου βγει κάτι τέτοιο και να τρέχει μέσα στο σπίτι η γραφείο.. χαχαχα
http://www.youtube.com/watch?v=o-4f_NMUxcY
Η αντίδρασή σας αποδεικνύει την άγνοιά σας, αλλά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από άτομα που είναι υπεύθυνα (;) για ένα μεταφυσικό φόρουμ χωρίς να πιστεύουν στα μεταφυσικά, αφού συνέχεια ψάχνετε για επιστημονικές αποδείξεις. Δεν είστε φυσικά οι μόνοι στην Ελλάδα, καθώς γνωστός δημοσιογράφος έκανε επί χρόνια το ίδιο.
Η διαδικασία διοχέτευσης είναι παγκόσμια αποδεκτή και δεν μίλησα για μέντιουμ. Το μέντιουμ κάνει διαλογισμό μόνο του όπως και εγώ, και κάνει λάθη όπως και εγώ ή οποιοσδήπτε άλλος.
Οι οδηγοί δεν έχουν καμία σχέση με τους ...δαίμονες (!!!). Οι οδηγοί βρίσκονται στο φως και είναι καθήκον τους να μάς καθοδηγήσουν. Και αν και αυτή την καθογήγηση τη λαμβάνω κάθε εβδομάδα εδώ και ένα χρόνο, είμαι ακόμα στην αρχή. Αξίζω και χρειάζομαι όλη την καθοδήγηση που θα μπορούσα να έχω, και ο φίλος μου είναι πρόθυμος να με διευκολύνει.
Το ουίτζα-μπωρντ ουδεμία σχέση έχει με τη διοχέτευση, αφού καλεί γενικά πνεύματα, και τότε έρχονται τα πνεύματα που βρίσκονται στο χαμηλό αστρικό πεδίο. Οι οδηγοί δεν έρχονται μ' αυτό τον τρόπο.
Η εξακρίβωση δεν παίρνει καθόλου χρόνο, αφού αμέσως βλέπω π.χ. την αντίδραση ή τη συμπεριφορά κάποιου ατόμου για το οποίο προειδοποίηθηκα για το ποιον του.
Οι οδηγοί δεν προβλέπουν το μέλλον και ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Οι οδηγοί καθοδηγούν εν όψει των γενονότων που είναι να γίνουν, ώστε να προστατευτούμε και να εξελιχθούμε.
Η διοχέτευση είναι σοβαρότατη μέθοδος καθοδήγησης και όχι παιχνίδι. Και όχι, δεν παίρνω γραπτή συγκατάθεση. Το "πνευματάκι" όπως το ονομάζεις είναι πολύ ψηλά στην πνευματική ιεραρχία και δεν έχει χρόνο (ή καλύτερα ενέργεια) να παίξει, έρχεται για να λύσει προβλήματα και να βοηθήσει.
Η ύπνωση δεν περιέχει κινδύνους, είτε την κάνουμε μόνοι μας είτε μάς υπνώνει κάποιος άλλος. Φυσικά τα περισσότερα μέντιουμ που το κάνουν μόνα τους ξεγελιούνται από κακά πνεύματα, παρουσιαζόμενα ως οδηγοί και άγγελοι, ενώ είναι δαίμονες. Την πατάνε γιατί τα κάνουνε όλα από διαίσθηση και χωρίς γνώσεις. Όταν όμως τον οδηγό τον καλεί δεύτερο άτομο που γνωρίζει το αντικείμενο είναι ασφαλές, γιατί το δεύτερο άτομο παραμένει ξύπνιο και ξέρει πώς να αποφύγει τέτοιες κακοτοπιές.
Οταν κανεις αναδρομη, αναγνωρίζεις και συγκεκριμενα πρόσωπα ;;;;(τα οποια μπορει να ξερεις και στην τωρινή σου ζωή).
Μπορει καποιος να δει εναν κοντινό του φιλο του ή το/την σύζυγό του;;;Φυσικά, γι αυτό γίνεται η αναδρομή, για να καταλάβουμε καλύτερα τις σχέσεις μας με τα αγαπημένα μας άτομα!
Τελικά, δεν καταλαβα.. ειναι καλυτερα να απευθυνθει καποιος σε ειδικο ανθρωπο που θα τον βοηθησει να κανει αναδρομη ή να προσπαθησει μόνος του;;; Θα είναι της ίδια δυσκολίας ή μονος του κανεις θα ταλαιπωρηθεί περισσότερα κι ενδεχόμενα δε θα έχει αποτέλεσμα;;;Μόνος του κανείς μπορεί να το κάνει τηρώντας πάντα τις οδηγίες της ηχογράφησης, ώστε να αναπτύξει τις ικανότητές του και να πάρει μια ιδέα. Αν θέλει γρήγορα αποτελέσματα καλύτερα να πάει σε ειδικό.
Επίσης, όταν λέτε "οδηγό" τι εννοείτε; Κάποιον άνθρωπο που βοηθάει;;'Οχι, ο πνευματικός μας οδηγός είναι το πνεύμα που μάς έχει δωθεί για καθοδήγηση. Αυτός εξηγεί τη βαθύτερη έννοια της αναδρομής που βλέπουμε.
Trithemius
18-03-11, 00:58
Η αντίδρασή σας αποδεικνύει την άγνοιά σας, αλλά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από άτομα που είναι υπεύθυνα (;) για ένα μεταφυσικό φόρουμ χωρίς να πιστεύουν στα μεταφυσικά, αφού συνέχεια ψάχνετε για επιστημονικές αποδείξεις. Δεν είστε φυσικά οι μόνοι στην Ελλάδα, καθώς γνωστός δημοσιογράφος έκανε επί χρόνια το ίδιο.Sassette μάλλον η δική σου αντίδραση αποδεικνύει ότι πάλι βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση και καλό είναι πρώτα να τεκμηριώνεις τα όσα παραθέτεις και μετά να αποδίδεις χαρακτηρισμούς και μομφές περί συντονισμού. Πέραν της συμβολής μας σε "τεχνικά" ζητήματα του φόρουμ, έχουμε και την υποχρέωση για χάρη της λογικής και της ισορροπημένης σκέψης να εντοπίσουμε κάθε είδους μπαρουφολογία που ενίοτε παρατίθεται από διαφόρους εδώ μέσα. Εξακολουθώ να συμπεραίνω πως δεν υπάρχει καμμία αποδεικτική βάση σε όσα αναφέρεις, κάτι που σίγουρα θα παρέθετες αν όντως υπήρχε. Σαφώς τα όσα γράφεις αναδίδουν μία σοβαρότητα και βεβαιότητα αλλά μη προσβάλεσαι όταν κάποιοι ζητάνε το κάτι παραπάνω. Άλλωστε αν για όλα όσα παραθέτεις υπάρχει αποδεικτικό υλικό, τότε ποιος ο λόγος της έκρηξής σου; Απλώς θα καθήσεις και θα αποστομώσεις όποιον έχει αμφιβολίες...
Η διαδικασία διοχέτευσης είναι παγκόσμια αποδεκτή και δεν μίλησα για μέντιουμ. Το μέντιουμ κάνει διαλογισμό μόνο του όπως και εγώ, και κάνει λάθη όπως και εγώ ή οποιοσδήπτε άλλος.
Οι οδηγοί δεν έχουν καμία σχέση με τους ...δαίμονες (!!!). Οι οδηγοί βρίσκονται στο φως και είναι καθήκον τους να μάς καθοδηγήσουν. Και αν και αυτή την καθογήγηση τη λαμβάνω κάθε εβδομάδα εδώ και ένα χρόνο, είμαι ακόμα στην αρχή. Αξίζω και χρειάζομαι όλη την καθοδήγηση που θα μπορούσα να έχω, και ο φίλος μου είναι πρόθυμος να με διευκολύνει.
Το ουίτζα-μπωρντ ουδεμία σχέση έχει με τη διοχέτευση, αφού καλεί γενικά πνεύματα, και τότε έρχονται τα πνεύματα που βρίσκονται στο χαμηλό αστρικό πεδίο. Οι οδηγοί δεν έρχονται μ' αυτό τον τρόπο.
Η εξακρίβωση δεν παίρνει καθόλου χρόνο, αφού αμέσως βλέπω π.χ. την αντίδραση ή τη συμπεριφορά κάποιου ατόμου για το οποίο προειδοποίηθηκα για το ποιον του.
Οι οδηγοί δεν προβλέπουν το μέλλον και ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Οι οδηγοί καθοδηγούν εν όψει των γενονότων που είναι να γίνουν, ώστε να προστατευτούμε και να εξελιχθούμε.
Η διοχέτευση είναι σοβαρότατη μέθοδος καθοδήγησης και όχι παιχνίδι. Και όχι, δεν παίρνω γραπτή συγκατάθεση. Το "πνευματάκι" όπως το ονομάζεις είναι πολύ ψηλά στην πνευματική ιεραρχία και δεν έχει χρόνο (ή καλύτερα ενέργεια) να παίξει, έρχεται για να λύσει προβλήματα και να βοηθήσει.
Η ύπνωση δεν περιέχει κινδύνους, είτε την κάνουμε μόνοι μας είτε μάς υπνώνει κάποιος άλλος. Φυσικά τα περισσότερα μέντιουμ που το κάνουν μόνα τους ξεγελιούνται από κακά πνεύματα, παρουσιαζόμενα ως οδηγοί και άγγελοι, ενώ είναι δαίμονες. Την πατάνε γιατί τα κάνουνε όλα από διαίσθηση και χωρίς γνώσεις. Όταν όμως τον οδηγό τον καλεί δεύτερο άτομο που γνωρίζει το αντικείμενο είναι ασφαλές, γιατί το δεύτερο άτομο παραμένει ξύπνιο και ξέρει πώς να αποφύγει τέτοιες κακοτοπιές.Ο Swedenborg μπορεί πράγματι να επηρεάσει σημαντικά την κοσμοθέαση κάποιου θετικά κείμενου σε όλα αυτά. Και τα 603 εδάφιά του είναι όντως ενδιαφέροντα αλλά και πάλι οτιδήποτε στηρίζεται στην πίστη σημαίνει πως τρέφεται από μία αδιαφορία προς έρευνα για την πραγματική αλήθεια...
*ΥΓ. Καλό είναι να μην είσαι τόσο σίγουρη για τις μεταφυσικές απόψεις όσων γράφουν ή συντονίζουν το φόρουμ. Αυτό ήδη θα έπρεπε να το ξέρεις...
Σε καμία δύσκολη θέση δεν βρίσκομαι, απλά έχω βαρεθεί να προσπαθώ να πείσω αυτούς που δεν πιστεύουν, αφού όλος μου ο παλιός κύκλος αποτελείτο από ακαδημαϊκά άτομα. Δεν είναι ο δικός μου ρόλος να πείθω, και δεν μ' αρέσει κι όλας, το έχω ξαναπεί ότι δεν είμαι επιστήμονας αλλά θεραπεύτρια. Μπορεί να φάνηκε σαν έκρηξη, αλλά είναι το ταμπεραμέντο μου.
Δεν ξέρω σε τι είδους αποδεικτικές βάσεις αναφέρεσαι. Αν εννοείς επίθετα ανθρώπων του 18ου αιώνα που να ψάξαμε στις βιβλιοθήκες του Μεξικού ή της Νορβηγίας, όχι ποτέ δεν θα έχανα το χρόνο μου με κάτι τέτοιο. Αυτό ας το κάνουν αυτοί που χρειάζονται τέτοιες αποδείξεις. Ευχαρίστως να τούς δώσω υλικό. Ο δικός μου ρόλος είναι πολύ πιο σημαντικός. Και γι αυτό χρειάζομαι την καθοδήγηση για την οποία έγραψα.
Σίγουρη απόλυτα δεν είμαι ποτέ για τίποτα, άλλο αν έτσι ακούγομαι. Και αν κάποιος κάποτε δεν πίστευε σε τίποτα χωρίς αποδείξεις αυτή ήμουν εγώ. Πολύ απλά απέκτησα τόσες ενδείξεις, ας τις πούμε έτσι, της τάξης των χιλιάδων, που αυτά που λέω δεν στηρίζονται κατά την άποψή μου σε πίστη, αλλά σε γνώση. Και αν η πραγματική αλήθεια είναι διαφορετική από αυτή στην οποία έχω καταλήξει, ας το αποδείξουν άλλοι. Οτιδήποτε δεν εξηγείται συμβαδίζοντας με αυτά που ξέρω είμαι η πρώτη που θα το εξετάσει.
Sassete τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ένας οδηγός (ψυχή) μπαίνει στο σώμα ενός ανθρώπου για να σε καθοδηγήσει?
Οδηγός μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, άνθρωπος η άγγελος.. Πιστεύεις ότι έχεις αυτή την δύναμη να ξεχωρίζεις και να βάζεις εσύ όρους σε κάτι που δεν γνωρίζεις πολύ καλά (μιας και δεν το βλέπεις και δεν είναι μετρίσιμο), ότι σον και καλά αυτό που σου μιλά είναι οδηγός? (φωτεινή ψυχή??).. διαφωνώ.. Δεν έχει λόγο να το κάνει, αντιθέτως από την αντίθετη όχθη έχουν πολλούς λόγους να το κάνουν.. λολ
Δεν απορρίπτω ότι δεν το κάνεις πράξη αυτό που λες, αλλά έμενα το θέμα μου είναι ότι θέτεις σε κίνδυνο άλλους ανθρώπους, ενώ στην ουσία θα έπρεπε εσύ να ήσουν στην θέση αυτού, αν πραγματικά είχες δύναμη μέντιουμ. (Τα συγκεκριμένα που ανέφερα.. trance medium)..
πέφτουν σε ένα επίπεδο ύπνωσης και βγαίνει το πνεύμα τους από το σώμα, επιτρέποντας για λίγη ώρα να το δανειστή ενα πνευμα έτσι ώστε να μελετηθεί και να μιλήσει για τον λόγο που ταλαιπωρείται, κτλ έτσι ώστε να βρει την λύτρωση στο τέλος.. Όπως έγραψα, κυρίως αυτό συμβαίνει αφού μελετηθεί ότι το συγκεκριμένο πνεύμα είναι ανθρώπινο και όχι δαιμονικό..!
Χωρίς έρευνα και μελέτη δεν το βάζεις!!! Λολ.. Κυρίως αυτό που κάνεις εσύ.. να το βάζεις σε άλλους ανθρώπους..Η συγκεκριμένη μέθοδος εκτελείται με μεγάλη προσοχή και προσωπική ευθύνη από αυτά τα μέντιουμ (τα οποία έχουν αυτό το χάρισμα).. δεν μπορείς να διατάζεις το κάθε πνεύμα που συστήνετε οδηγός, να κάνει κατάληψη σώματος και μάλιστα όχι του δικού σου.. μπούμερανγκ θα σου γυρίσει κάποτε..
Όλη μας η γνώση είναι ένα βιβλίο στα γήινα επίπεδα.. και τα πνεύματα, κτλ.. προϋπήρχαν αυτόν, που σημαίνει ότι πραγματικά δεν ξέρουμε τίποτα.. σκόρπια πράγματα..
aporimenos
18-03-11, 08:22
1) Καταρχην, διαβαζοντας τις απαντησεις μου δημιουργηθηκε και μια αλλη απορια... Πως γινεται να υπαρχει ταυτοχρονα και η έννοια της 'μετενσαρκωσης και η εννοια των πνευματων;;;.... Δηλαδη, τα πνευματα δεν μετενσαρκώνονται όλα;; Υπαρχουν και 'αλλου τυπου΄πνευματα, που δε χρειαζονται συνεχη ενσαρκωση.. Ρωταω, γιατι διαβασα οτι η μετενσαρκωση ειναι συνεχης για ολες τις ανθρωπινες ψυχες..
2) Εγω νομιζα οτι η αναδρομηχρειαζεται μονο δυο ατομα.. Το έιδικο' και αυτον που θελει να κανει την αναδρομη.. Και κατω απο αυτες τις συνθηκες θα το εκανα για να ξεπερασω καποιες βαθυτατες φοβιες... Αλλα, η περιπτωση να κατεβαίνουν πνεύματα και να μπαινουν σε αλλα σωματα με τρομαζει... Εκτος αν υπαρχουν μονο αγγελικά πνευματα που βοηθανε και καθοδηγουν τους ανθρώπους.... Ελπιζω να ειναι ετσι..
Δεν μπαίνουν πνεύματα μέσα στο σώμα κατά την διάρκεια της αναδρομής.. Και δεν βλέπω και καμία απάντηση σε αυτό που ρώτησα και εγώ..
Η αναδρομή δεν έχει καμία σχέση με κατάληψη σώματος (δαιμονισμό), είναι πρωτάκουστο.. βέβαια η/o sassete ασχημίζετε ότι το κάνει για να την καθοδηγούν.. Γιαυτο και μια από της ερωτήσεις μου είναι, με ποιο «δικαίωμα» διατάζουν πνεύματα η θεραπευτές, ψυχολόγοι που κάνουν υπνωτισμό, να κάνουν κατάληψη τον πελάτη τους για να συμβουλευτεί ο ίδιος.. ακούγετε πολύ.. evil..πολύ ακραίο..
Δεν έχω ξανακούσει τέτοια μέθοδο, πέρα από νεκρομαντεία και αποκρυφισμό αλλά σε καμία περίπτωση υπνωτισμός και θεραπεία με ύπνωση!..
Oi νεκρομάντες δεν είναι αυτοί που διατάζουν πνεύματα να κάνουν κατάληψη τα πτώματα και τα εγκλωβίζουν εκεί για να συμβουλεύονται, αντλούν ενέργεια, κτλ??? χμμμ
Αν έλεγε η/ο sassete ότι το κάνει στο δικό της σώμα.. θα το χαρακτήριζα όπως ανάφερα και παραπάνω. Δηλαδή trance medium. Αλλά ένα τέτοιο μέντιουμ με πραγματικό χάρισμα, ποτέ δεν θα έκανε τέτοια κατάχρηση και μάλιστα με αυτό το τρόπο.. Είναι σαν να «θυσιάζεις» το πνεύμα του άλλου για να πάρεις εσύ γνώση..Και αυτό φαίνετε στο σημείο που γράφεις ότι «δεν το εμπιστεύεσαι γιατί μερικές φορές σου λένε ψέματα»..
Γιαυτο και ανέφερα παραπάνω ότι μια φωτεινή οντότητα ΠΟΤΕ δεν θα σου μιλούσε με τέτοιες μεθόδους, πρακτικές.. και όπως το βλέπω θες πολύ δρόμο ακόμα..
τα πνεύματα που παραμένουν στο γήινο επίπεδο είναι αυτοί που έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με τους ζωντανούς.. Για παράδειγμα ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που είχαν εν ζωή και ξαφνικά πέθαναν χωρίς να το λύσουν.. μια δολοφονία, αδικία από κάτι πολύ σοβαρό με επίπτωση στο όνομα σου, οικογένεια, οικονομικά.. κτλ..
ps: γιαυτο το λέω και ξανά λέω.. Μην σας παίρνει η μπάλα από κάτω.. να περνάτε καλά με η χωρίς λεφτά.. Μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι..
ps: Αν δεν κάνω λάθος στον αποκρυφισμό δεν διατάζουν πνεύματα να κάνουν κατάληψη του σώματος ενός τρίτου.. Με αποτέλεσμα η ζυγαριά γέρνει προς necromancy.. (ένα είδος αυτού..) Και αυτό σύμφωνα με ότι έχω διαβάσει.. Δεν ασχολούμαι και δεν με απασχολεί..
Βλέπω ότι καταλαβαίνετε ό,τι θέλετε και γι αυτό αντέδρασα όπως αντέδρασα την πρώτη φορά. Άσε που δείξατε ασέβεια για τον οδηγό μου. Αλλά ξέρω ότι υπάρχει άγνοια και προκατάληψη και δεν με νοιάζει τι άλλα κουφά θα ακούσω.
Ποιος μίλησε για διαταγές; Τον οδηγό τού ζήτησα να έρθει για να μάς βοηθήσει στη δουλειά μας, αφού είχα ζητήσει τον πρώτο -γιατί αλλάζουμε οδηγό όσο ανεβαίνουμε πνευματικά- να έρθει για να βοηθήσει το φίλο μου που είχε προβλήματα και δεν είχε οδηγό. Ο οδηγός πρέπει να καλεστεί για να συμμετέχει ενεργά στην καθοδήγηση.
Και φυσικά και έχω τις γνώσεις για να ξεχωρίσω ποιος είναι απ' το φως και ποιος απ το σκοτάδι! Αυτή είναι η δουλειά μου! Ο οδηγός έχει κάθε λόγο να μάς βοηθάει, αφού αυτό ήταν μέρος του σχεδίου της ψυχής μας. Ανεβαίνει και αυτός πνευματικά με αυτό που κάνει. Και φυσικά αναφέρθηκα στη δική μου καθοδήγηση, και όχι στη δουλειά που κάνουμε, αφού απαγορεύεται να μιλάμε για το επάγγελμά μας σ' αυτό το φόρουμ.
Και ποιος είπε ότι η διοχέτευση είναι το ίδιο με την υπνοθεραπεία; Στην υπνοθεραπεία σαφώς και τα άτομα είναι δύο, ο θεραπευτής και ο υπνωτιζόμενος. Στη διοχέτευση είναι τρία, αφού το διάμεσο δανείζει το σώμα του στον οδηγό. Ύπνωση είναι και στις δύο περιπτώσεις.
Και φυσικά έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω! Όπως είπα, είναι η αποστολή μας. Μέντιουμ δεν είμαι και δε θέλω να είμαι. Ο καθένας με τη μέθοδό του. Η δική μας είναι πολύ ανώτερη όλων των άλλων, καθώς όπως είπα οι περισσότεροι που το κάνουν μόνοι τους πλανώνται. Και το παράδειγμα που έδωσες είναι ένα από παρά πολλά πράγματα που γίνονται με τη διοχέτευση. Και φυσικά βάζουμε δαίμονες στο σώμα του συνεργάτη μου! Μόνο έτσι είναι σίγουρο ότι τον έχουμε εγκλωβισμένο και δε θα πάει πουθενά ώσπου να τον μεταπείσω. Αλλά λίγοι έχουν τα κότσια να το κάνουν.
Και στον Απορημένο: Όχι, δεν ενσαρκώνονται όλα τα πνεύματα, μόνο αυτά που θέλουν και όταν το θέλουν. Υπάρχει ελέυθερη βούληση. Η διοχέτευση του οδηγού σε τρομάζει επειδή είναι κάτι καινούργιο για σένα. Άλλους τούς τρομάζει να υπνωτιστούν. Οι οδηγοί δεν είναι συνήθως άγγελοι αλλά ψυχές που παλαιότερα είχαν ενσαρκωθεί.
aporimenos
19-03-11, 09:02
Ευχαριστω για τις απαντησεις και για τη βοηθεια. Ισως το θεμα των αναδρομων να συνδυαζεται με το θεμα των μετενσαρκωσεων...
Και για αυτο θα κανω μια ερωτηση που εχει σχεση με το θεμα της μετενσαρκωσης προς την Sassete..
Εγω νομιζα οτι η μετενσαρκωση ειναι σαν ειδος εκπαιδευσης, δηλαδη η ζωη ειναι ενα πολυ-καλα σχεδιασμενο σχολειο, που σε βοηθαει να ανεβαινεις πνευματικο επιπεδο (μεσα απο την πραξη της ζωης).. Οποτε, όπως και το σχολείο, νομιζα οτι ειναι υποχρεωτικο... Δηλαδη, πρεπει να ενσαρκωνεσε συνεχως μεχρι (το μεχρι που δεν εχω αντιληφθει ποιο ειναι)... Αλλα διαβασα στο παρακάτω μηνυμα οτι αν θελεις παραμενεις ΄ψυχη΄αν θελεις ενσαρκωνεσε ξανα...Με ποια λογικη γινεται αυτη η έπιλογη';;;; Δηλαδη γιατι να θελει καποιος να ξαναγυρισει στη ζωη και να ξαναφαει την ταλαιπωρια απο την αρχη;;;
(Νομίζω οτι κανω αφελης ερωτησεις και ερωτησεις βασικών γνωσεων..... αλλα ειναι μπερδεμενα τα πραγματα.... τελικα αυτοι που πιστευουν οτι η ζωη τελειωνει με το θανατο εχουν και την πιο απλη απάντηση:confused::confused:)
Η ενσάρκωση είναι αυτό ακριβώς που ήξερες, ένα σχολείο όπου μέσω εμπειριών και μαθημάτων γίνεσαι δυνατότερος και σοφότερος και ανεβαίνεις πνευματικά, έως το έβδομο και γιατί όχι το δέκατο επίπεδο, όταν γίνεσαι ascended master. Υποχρεωτικό δεν μπορεί να είναι γιατί ο Θεός δεν εξαναγκάζει, όπως οι άνθρωποι. Άλλωστε το σχολείο δεν είναι παρά πρόσφατα υποχρεωτικό, από τότε που εφευρέθηκε η παιδική ηλικία. Παλιά τα παιδιά ήταν μικροί ενήλικες και είχαν τις ίδιες σχεδόν υποχρεώσεις με τους μεγάλους. Η εποχή μας όμως είναι η εποχή του ελέγχου των πολιτών της και για να μάς μάθουν στην ιδέα μάς εξαναγκάζουν από μικρά στην παρακολούθηση άχρηστων στην πλειοψηφεία τους πληροφοριών. Και παρέτειναν την παιδική ηλικία και την εκπέδευση μέχρι τα 20 και βάλε, ενώ με σωστό σύστημα εκπαίδευσης θα τελειώναμε πολύ πιο γρήγορα.
Ο λόγος που οι περισσότερες ψυχές διαλέγουν την ενσάρκωση είναι γιατί η εξέλιξη έτσι γίνεται πολύ πιο γρήγορα απ' ό,τι αν υπηρετούσαν σε κάποια αποστολή στο μεσαίο αστρικό πεδίο. Και η ψυχή βιάζεται να ανεβεί για να ξαναενωθεί με τη θεία πηγή. Αυτοί που είναι ήδη ψηλά και δε χρειάζεται να ενσαρκωθούν για να ανεβούν πιο γρήγορα έρχονται γαι να βοηθήσουν τους άλλους.
Κάπου τα έχεις κάνει σαλάτα τα πράγματα με τους δαίμονες, οδηγούς και θεϊκό.. Έχεις την δύναμη να μεταπείσεις όπως γράφεις, έναν δαίμονα η ένα Άγγελο? Ξέρεις ότι η έννοια του καλού, κακού υπάρχει μόνο στους ανθρώπους? Στους από εκεί είναι το «τι εξυπηρετούν» διοτι είναι ανώτερα συνειδητά όντα και δεν νομίζω εσύ η οποιοσδήποτε να μπορεί να μεταπείσει για οτιδήποτε… Από μόνη σου το γράφεις ότι αναζητάς καθοδήγηση, ζητάς βοήθεια ανώτερων δυνάμεων που δεν μπορείς να ελέγξεις για να λύσουν μικρό προβλήματα, που όπως γράφεις ανήκουν στον υλικό κόσμο..! Και από την άλλη μπορείς να μεταπείσεις?
Πρόσεχε γιατί πιστεύω παίζεις με την φωτιά.. και δεν είναι θέμα φόβου, αλλά σεβασμού..
Δεν πρόσβαλε κάποιος των οδηγό σου.. εσύ βάζεις βγάζεις, διώχνεις, φέρνεις.. μόνη σου τα λες.. Εγώ σου έγραψα με λίγα λόγια ότι δεν σέβεσαι ανώτερα συνειδητά όντα, αλλά ούτε και τον συνάνθρωπο σου.. μιας και βάζεις άγνωστες οντότητες μέσα στο σώμα του/τους για να μάθεις πράγματα..Τέλος πάντων.. Κάνε ότι θες, εγώ πάντως στο έγραψα..
Και επειδή σπάνια βάζω παράθεση στα γραφόμενα του άλλου, μια συμβουλή.. Γράφεις ότι η μέθοδος σου είναι ανώτερη και από αυτή των μέντιουμ.. Αυτό μην το ξαναπείς, εκπέμπουν σε άλλο επίπεδο και δεν ανακατεύονται όπως κάνεις εσύ.. κρατανε ισορροπίες και ξέρουν να σέβονται..
Καληνυχτίζω να είσαι καλά..
Δεν έχω κάνει τίποτα σαλάτα, εσένα σού έπεσαν πολλά μαζεμένα και μπερδεύτηκες. Φυσικά και μπορώ να μεταπείσω τους δαίμονες, αλλοίμονο. Και όχι μόνο εγώ, αλλά και οι άλλοι θεραπευτές στους οποίους αναφέρθηκα σε άλλο θρεντ. Οι άγγελοι δεν χρειάζονται να μεταπειστούν, μόνο οι ψυχές του χαμηλού αστρικού πεδίου.
Την καθοδήγηση τη χρειάζομαι για τα γήινα προβλήματά μου καθώς και για να βγάλω τις δεκάδες δαίμονες και εξωγήινους που είχα στο παρελθόν και από τα αγαπημένα μου άτομα. Οι άνθρωποι είναι πολύ πιο δύσκολο να χειριστούν απ' ό,τι οι δαίμονες. Όπως έχω πει και σε άλλο θρεντ, οι δαίμονες είναι εύκολη υπόθεση.
Ο συνεργάτης μου έχει και αυτός ελεύθερη βούληση και μπορεί να αποφασίζει για τον εαυτό του, δε χρειάζεται να ανησυχείς γι' αυτόν. Νά' σαι σίγουρος ότι τα ανώτερα συνειδητά όντα που χρειάζεται να σέβομαι, όπως ο οδηγός μου ή ο αρχάγγελος Μιχαήλ τα σέβομαι, ειδ' άλλως δε θα ασχολιόμουν με εξορκισμούς.
Η μέθοδός μου, που δεν είναι δική μου αλλά όπως έχω ξαναγράψει βασίζεται σ' αυτή του William Baldwin, δεν είναι απλώς ανώτερη των μέντιουμ, αλλά και η μόνη που λειτουργεί 100%. Τα μέντιουμ δεν έχουν καν μέθοδο και κακώς ασχολούνται με τέτοια πράγματα. Πλανώνται και εξαπατούν τον κόσμο. Θά'πρεπε να περιορίζονται στο να λένε τα χαρτιά. Και μιλάω πάντα από προσωπική εμπειρία.
Δεν μπορώ να πιάσω την συχνότητα σου.. μια λες ότι εσύ τους βάζεις για να τους μεταπείσεις να γίνουν φωτεινή άγγελοι και μετά τους αποκαλείς εξορκισμούς, ενώ αναφερόμαστε σε αναδρομές.. ούτε πολλά μου έπεσαν.. βρε καλά το είπα.. Ρώσικη σαλάτα..
Κατώτερες ψυχές ε?... Δηλαδή με όσα έχεις γράψει, τους δαιμονίζεις τους ανθρώπους και μετά τους εξορκίζεις? never mind
Ο λόγος που θεωρω την όποια σου εμπειρία ότι δεν έχει σχέση με αναδρομή σε προηγούμενες ζωές είναι ότι δεν παίρνεις αυτή την πληροφορία από τον ίδιο των άνθρωπο (πελάτη) αλλά με παρέμβαση τρίτων, όπως δαίμονες, κατώτερες ψυχές, κτλ.. Άρα προσωπικά η όποια εμπειρία ενός συγκεκριμένου ανθρώπου με βάση τη λένε αλλοι, είναι λιγότερο πιστευτή και μη έγκυρη..
Με βάση το παραπάνω πιστεύω ότι είμαστε εκτός θέματος.
Ας συνεχίσουμε την κουβέντα με απλή θεραπεία υπνωτισμού και αναδρομές.. :)
Μού ζητήθηκε να δώσω αποδείξεις για αυτά που βλεπω στις αναδρομές μου και γι' αυτό ανέφερα τον οδηγό μου. Αλλιώς δε θα το είχα κάνει. Αναφερόμουν στις δικές μου αναδρομές που κάνω στον εαυτό μου. Και αφού δεν καταλαβαίνατε ότι ο οδηγός είναι φωτεινός και με κατηγορούσατε ότι βάζω δαίμονες στο φίλο μου, αναφέρθηκα στους εξορκισμούς, όπου βάζω τους δαίμονες μέσα του για να τους πάω στο φως. Και είναι οι δαίμονες κάποιου πελάτη, δεν παίρνω τυχαίους δαίμονες για να τούς σώσω. Και έτσι καταλήξαμε να μιλάμε για εξορκισμούς.
Ενώ αληθεύει ότι μπορεί να γίνει αναδρομή μέσου του οδηγού, δεν αναφέρθηκα καν σ' αυτή. Η πιο συνηθισμένη αναδρομή γίνεται από τον ίδιο τον υπνωτιζόμενο. Εσείς βγήκατε εκτός θέματος με το που άρχισα να σάς δίνω τις αποδείξεις που ζητάγατε και μπερδευτήκατε.
Μα δεν σε κατηγόρησε κανείς.. Μόνη σου αυτό κατηγορείσαι.. εγώ σε ρώτησα αρχικά πως είναι δυνατών σε μια αναδρομή προηγούμενον ενσαρκώσεων να βγάζεις το πνεύμα σου, βάζεις ένα άλλο στη θέση του (με την βοήθεια του συνεργάτη σου) και να το ανακρίνεις για της προηγούμενες ζωές σου/του/της… Αφού είναι δικες σου εμπειρίες , άλλος περιμένεις να στα πει?
Ας μην μπω ποιο βαθειά στο θέμα σου, που αφήνεις να εννοηθεί σύμφωνα με όσα γράφεις παραπάνω.. ότι ο αρχάγγελος Μιχαήλ έρχεται να σου πει τι έκανες της προηγούμενες ζωές σου.. άλλη ασχολία δεν είχε.. Ταυτόχρονα γράφεις ότι μερικές φορές σου λέει και ψέματα..
Allright.. απλή μέθοδο υπνωτισμού έχεις δοκιμάσει..?
Να έγραφες ότι μιλάτε, να έλεγα οκ.. υπάρχει πολύς κόσμος που το λέει αυτό και πάντα με μεγάλη επιφύλαξη γιατί ένας αρχάγγελος δεν θα έρθει να τον ρωτήσεις τι έφαγε και πώς ήταν η μέρα του.. αν θες να παίξετε μαζί playstation κτλ.. lol Αλλά για κάτι ποιο σοβαρό / μεγαλειώδες.. διότι δεν χλευάζουν ούτε παίζουν με τα λόγια τους. Ταυτόχρονα ποτέ δεν θα έρθει ένας αρχάγγελος για να βάλεις εσύ παραδάκι στην τσέπη.. αυτό στο πιστοποιώ..
Σε λίγο καιρό είναι και η γιορτή του.. Και ας μην το γελοιοποιούμε το θέμα..
Όλα αυτά που προηγήθηκαν αν δεν είναι κατηγορίες τότε δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα. Ποτέ δεν είπα ότι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μού λέει για τις προηγούμενες ζωές μου. Βοηθάει στους εξορκισμούς ώστε να μην πάθει κανείς κακό. Αυτός που μού επικυρώνει αν αυτά που βλέπω στις αναδρομές μου είναι σωστά είναι ο οδηγός, όπως και εξήγησα πολύ καλά. Ποτέ δεν είπα ότι λέει ψέματα, εγώ μπορεί να κάνω λάθος σε αυτά που βλέπω, όπως και άλλοι άνθρωποι. Και δεν έχει καμία σχέση η μέθοδος υπνωτισμού, αλλά το άτομο. Κάποιοι κάνουν ελάχιστα λάθη, κάποιοι περισσότερα, κάποιοι δεν μπορούν να δουν τίποτα. Κια δεν βγάζω το πνεύμα μου κατά τη διάρκεια της αναδρομής, ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο! Την αναδρομή την κάνω μόνη μου και άλλη μέρα υπνώνω το φίλο μου και φέρνω τον οδηγό για να πιστοποιήσει αυτά που είδα.
Δηλαδή ο Αρχάγγελος Μιχαήλ σε βοηθά να εξορκίσεις τα πνεύματα που εσύ βάζεις μέσα στους ανθρώπους η συνεργάτη σου.. διότι αυτό εγώ κατάλαβα από το παρακάτω που γράφεις στο μήνυμα #52
«'Οπως είπα, μιλάω μαζί του μέσω διοχέτευσης, και όχι στην αυτοϋπνωση, αφού εκεί κάνω λάθη. Η δοχέτευση σημαίνει ότι υπνώνω κάποιον άλλο που πηγαίνει τόσο βαθειά ώστε να μην έχει συνείδηση -κατάσταση θήτα, γύρω στους 3 με 4 εγκεφαλικούς κύκλους ανά δευτερόλεπτο- και έτσι η δική συνείδηση (πεποιθήσεις, φόβοι, λογική) δεν επηρεάζει. Και όταν ξυπνάει δε θυμάται τίποτα, ενώ σε κανονική ύπνωση θυμάσαι τα πάντα. Φέρνω στο σώμα του το πνεύμα, το οποίο μιλάει με το στόμα του.»
Γιαυτο και εγώ σου είπα οτι είναι αδιανόητο αυτό που κάνεις, με δικια σου παρέμβαση να κάνουν κατάληψη ανθρώπους, διάφορες οντότητες.. είναι πολύ κακό, πολύ μαύρο για να έχεις την όποια θεϊκή βοήθεια (όταν ανοίξεις την πόρτα, ποτέ δεν ξέρεις τι θα περάσει, πόσο άλλωστε να θέτεις σε κίνδυνο άλλους ανθρώπους..) και το μήνυμα 52 το έγραψες πριν αρχίσεις να αναφέρεσαι στους εξορκισμούς. Γιαυτο σου είπα ότι δεν σέβεσαι και ας αφήσουμε την όποια ελεύθερη βούληση μιας και βούρλα υπάρχουν πολλά και με την παραμικρή σπίθα ενδίδουν σε ότι εμείς θέλουμε, με λίγα λόγια μην νομίζεις ότι την γλιτώνεις με την όποια πρόφαση της ελεύθερης βούλησης, διότι εσύ το προκαλείς.. Απλά πιστεύω ότι εκμεταλλεύεσαι καταστάσεις.. Και αυτό μπορεί να λέγετε πνεύμα, ψυχή, ανθρώπινες αδυναμίες, κτλ.. Και δεν αμφιβάλω ότι ασχολιέσαι και με εξορκισμούς..
Γιαυτο ας το αφήσουμε αυτό το θέμα διότι ξεφεύγει από απλή ύπνωση / θεραπεία η αναδρομές..
Το παραπάνω είναι καθαρά προσωπική άποψη και ομολογουμένως φρίκαρα λικαγι με αυτά που διαβάζω..
Trithemius
21-03-11, 16:47
Θεωρώντας ότι οι λόγοι και η θεματολογία των ενστάσεων προς τη Sassette είναι πλέον σαφείς, παρακαλώ τόσο η μία πλευρά να ρίξει τους τόνους και το ύφος των ενστάσεων αλλά και η άλλη πλευρά να δώσει τον απαραίτητο χώρο στον παράγοντα του μη αποδείξιμου...:)
Δεν άρχισα εγώ το θέμα αυτό, αλλά ο Ερμής, ο οποίος είναι πλέον σαφές ότι δεν κατάλαβε ούτε λέξη από αυτά που έγραψα. Είαι πεντακάθαρο αυτό που γράφω στο θέμα 52, φέρνω τον οδηγό ο οποίος μιλάει με το στόμα του φίλου μου. Κανένας εξορκισμός δεν υπάρχει εδώ! Στους εξορκισμούς βγάζω το δαίμονα του θύματος και τον πάω στο φως, σώζω τους ανθρώπους, αφού δεν το κατάλαβες. Είμαι ήρωας και έχω όση θεϊκή βοήθεια θελήσω.
Trithemius
21-03-11, 22:58
Sassette επαναλαμβάνεσαι και παραμένεις εκτός θέματος. Μας είναι απόλυτα σαφής πλέον η επαγγελματική σου ενασχοληση...:rolleyes:
Δέν είναι τόσο απλά τα πράγματα,Καλύτερα να σάς οδηγήσει κάποιος στην αρχή έστω,να έχετε κάποιο καλό Μέντωρα και μετά κάντε κάτι μόνοι σας.Συνήθως η διαδικασία πάει αναίμακτα,αλά χρειάζεται κάποια γνώση του πράγματος αν έλθουν τίποτε σαματατζήδες που μπορεί να τρομάξεται,
Φίλε μου θα σε παρακαλούσα να γίνεις πιο συγκεκριμμένος σχετικά με αυτό που θέλεις να συζητήσουμε στην κοινότητα.
Ποιο είναι αυτό το βιβλίο; (συγγραφέας και τίτλος)
Θα συμφωνήσω αρχικά με το Γιάννη που λέει ότι είναι επικινδυνο να προσπαθήσει μόνος του κανείς, αν και μου φαίνεται και απίθανο να πετύχει ο οποιοσδήποτε μία τέτοια "εσωτερική" κατάσταση ;)
Να ενημερώσω κιόλας πως το θέμα μεταφέρθηκε σε αυτή την κατηγορία, από την "εσωτερική αναζήτηση...." που τοποθετήθηκε αρχικάΕνα πολύ καλό βιβλίο και ασφαλές σχετικό με το θέμα είναι το <Ανακαλύπτοντας τις προηγούμενες Ζωές μας> των Glenn Willson k Judith Johnstone Των εκδόσεων Διόπτρα με τηλ 210 3605228 μέσα απο πληθώρα σχετική αυτό είναι το καλύτερο και -οπως είπα πρίν--ασφαλές -------------
Φιλοι μου προσφατα διαβασα σε καποια εφημεριδα, για ενα αγορακι αν θυμαμαι καλα 6 χρονων, το οποιο ονομαζεται Μακοϊ, και ειναι απο την Σκωτια. Η περιπτωση της ιστοριας αυτου του αγοριου μου θυμησαι μια περιπτωση ενος αλλου παιδιου, αυτη την φορα ενος μικρου κοριτσιου απο την ινδια ,των οποιων και οι δυο η ιστοριες, ειχαν κατι περιεργως κοινο. Συμφωνα με τις εφημεριδες , τα δυο παιδια αρχισαν απο την ηλικια των τρειων, να αφηγουνται γεγονοτα και ιστοριες, ως σαν να ειναι αληθινες απο προηγουμενες χρονικες περιοδους, που προηγοντουσαν του παροντος κατα δεκαετιες.Πιο αναλυτικα τα παιδια ανεφεραν ηδη απο την ηλικια των 5-6 ετων , γεγονοτα με λεπτομερειες της ζωης τους, απο μια αλλη εποχη . Το μεν αγορακι εδινε λεπτομερειες απο το προηγουμενο σπιτι του , τους προηγουμενους γονεις του, την περιοχη, την τοποθεσια, τον δρομο, το αυτοκινητο, και επισης οτι ειχαν και ενα σκυλο παρδαλο. Επισης μιλαγε για το πατερα του που σκωτοθηκε σε αυτοκινητιστικο. Το δε κοριτσακι απο την ινδια, ηδη απο τα 4 του χρονια μιλαγε για μια προηγουμενη ζωη, με εναν αντρα ο οποιος ηταν συζηγος της , οτι αυτη πεθανε ξαφνικα απο μια ασθενεια, οτι το σπιτι και ο συζηγος της ηταν σε μια συγκεκριμενη περιοχη μιας πολης , και οτι ειχε κρυψει , σε ενα σημειο του σπιτιου της προηγουμενης ζωης της, καποια κοσμηματα αν θυμαμαι καλα. Τελικα και στις δυο περιπτωσεις εγινε ερευνα απο τις αρμοδιες αρχες και ειδικους ψυχιατρους, και διαπιστωθηκε οτι τα γεγονοτα που διηγοντουσαν τα πιαδια ηταν αληθινα. Το δε κοριτσακι μαλιστα υπεδειξε και την τοποθεσια , στην οποια εκρυψε τα κοσμηματα στην προηγουμενη της ζωη ,στην οποια ηταν και συζηγος ενος αντρα ,ο οποιος επαληθευσαι απολυτα την μικρη . Το ερωτημα μου ειναι αφου τα γεγονοτα επαληθευθηκαν , και ειναι αληθινα , πως μπορουμε να αποδειξουμε οτι δεν ειναι αληθινα ?
19-01-14, 21:02
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλη Ευσταθια αναφέρεις στο τέλος της απάντησή σου...
<<Το ερωτημα μου ειναι αφου τα γεγονοτα επαληθευθηκαν , και ειναι αληθινα ,
πως μπορουμε να αποδειξουμε οτι δεν ειναι αληθινά ?>>
Θέτεις ένα καθαρά επίπλαστο ερώτημα...
Αφού είναι γεγονότα που επαληθεύτηκαν ποιός είναι ο λόγος που θέτεις το
ερώτημα ????
Ίσως επειδή δεν σε ικανοποιούν οι απαντήσεις και γενικά σε μεταφυσικά
θέματα είσαι αρνητική και θέλεις να αποδείξεις ότι δεν είναι αληθινό...
Ε τότε απόδειξε εσύ...
Εσύ το θέτεις το πρόβλημα τότε εσύ επαλήθευσε πως δεν είναι αληθινό...
Ευχαριστώ.
Αφού είναι γεγονότα που επαληθεύτηκαν ποιός είναι ο λόγος που θέτεις το
ερώτημα ????
Ίσως επειδή δεν σε ικανοποιούν οι απαντήσεις και γενικά σε μεταφυσικά
θέματα είσαι αρνητική και θέλεις να αποδείξεις ότι δεν είναι αληθινό...
Μπορει να προσπαθω να αποδειξω το αντιθετο ... σε σχεση με τον τροπο, που προσπαθεις να καταλαβεις την αποδειξη.
Είναι πολύ απλό το θέμα, αρκεί το δούμε απο την οπτική του Σέρλοκ Χόλμς :)
Πρώτον, δεν ξέρουμε αν τα γεγονότα που αναφέρονται είναι αληθινά, πιο συγκεκριμένα το μόνο στοιχείο που έχουμε είναι οτι διαβάζουμε κάποιο μέλος ενος forum να αναφέρει πως διάβασε μια ιστορία.
Δευτερον, πρέπει να βρούμε την πηγή, να την διαβάσουμε και εμείς και να κρίνουμε. Θεωρώ οτι δημοσιεύεται σε σοβαρή εφημερίδα και όχι σε κάποιο αλλοδαπό "Τρίτο Μάτι".
Τρίτον, αφού διαβάσουμε όλη την ιστορία, τότε θα δούμε με ποιό τρόπο προκύπτει το αληθές της υπόθεσης. Μπορεί να είναι για παράδειγμα, λόγια ευφάνταστων γονέων που νομιζουν οτι τα δικά τους παιδιά είναι διαφορετικά απο αυτά των υπολοίπων ανθρώπων. Είναι πολλά τα βήματα ώστε να εξακριβωθεί κάτι που γράφεται και για την ώρα είμαστε ακόμα στο πρώτο. Πως να σχολιάσουμε τα επόμενα;
Δίκαιος_Μυστικιστής
20-01-14, 21:18
Χαιρετώ!
Για ποιες αναδρομές της ψυχής μιλάτε όταν δεν ξέρετε τίποτα για την ψυχή σας; Με λίγη δόση χιούμορ να πω ότι όσοι δεν πετυχαίνετε αναδρομή να υποθέτετε ότι είναι η πρώτη ζωή που ζείτε τώρα ή πριν ήσασταν φυτό ή κάποια πέτρα που δεν αντιλαμβανόταν το οτιδήποτε οπότε αν και σωστοί οι τρόποι για την επίτευξη, λείπει το γεγονός ...
Στα πλαίσια του ιδιου πνεύματος, ομιλείς ως μύστης που βίωσε το μέγα μυστήριο μιας άλλης ζωής; όσον αφορά τα φυτά βγάλτα έξω απο την κατηγοριοποίηση..
Ο φίλος πιθανόν να αναφέρεται στον κόσμο των ορυκτών/φυτών/ζώων, ενδιάμεσα στάδια μετάπτωσης μιας μη εξελιγμένης ψυχής, αμέσως μετά τον φυσικό θάνατο. Αυτές δεν αφορούν φυσικά καταστάσεις ενσάρκωσης ορυκτών, φυτών και ζώων, αλλά κάτι άλλο, που δεν κρίνω σκόπιμο να το θίξω εδω.
Εκτός κι αν εννοεί κάτι διαφορετικό, οπότε ας μας διαφωτίσει σε ποιο μεταφυσικό σύστημα αναφέρεται. Το σύστημα "τα κατέβασα όλα από το κεφάλι μου" καλό είναι να μην χρησιμοποιείται δημόσια, γιατί στερείται αξιοπιστίας, χώρια που αν πας να το χρησημοποιήσεις για να χλευάσεις άλλους, το εισπράτεις εσύ.
beetlejuice
25-03-14, 14:53
Να ενημερώσω πώς όσοι ενδιαφέρονται για το θέμα και είναι κάτοικοι Αθηνών, θα έχουν την ευκαιρία στις 31 Μαρτίου να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Προέδρου των Ευρωπαίων αναδρομέων, κ. Νάσου Κομιανού, με τίτλο "Πέρα από το Άβατον", στην αίθουσα του Δημαρχείου της Κηφισιάς.
Παρακάτω παραθέτω την κάρτα της πρόσκλησης:
http://i682.photobucket.com/albums/vv182/beetlejuice1983/avaton.jpg
καλησπερα....θα ηθελα να εκφρασω μια απορια μου που αφορα προηγουμενες ζωες κ αφορα εμενα....εδω κ πολυ καιρο εχω ενα προβλημα...δεν μπορω να ω τουρκικες σειρες,ακουω την τουρκικη γλωσσα κ με πιανει ενα περιεργο μισος...βλεπω σειρες και εκπομπες που αφορουν την καταστροφη της σμυρνης και τον μεγαλο διωγμο των Ελληνων κ νιωθω ενα φοβερο πονο μεσα μου,ενα φοβο τεραστιο!! δεν εχω ταξιδεψει ποτε στην τουρκια αλλα περιοχες της σμυρνης νιωθω να τις ξερω και να εχω ζησει εκει..ειναι πολυ περιεργο και θα ηθελα αν μπορουσατε να με βοηθησετε...ευχαριστω!!!
ειναι πολυ περιεργο και θα ηθελα αν μπορουσατε να με βοηθησετε...ευχαριστω!!!
Kαλησπέρα!:) Η βοήθεια που θα ήθελες ποια είναι? Να μάθεις πως μπορείς να κάνεις αναδρομή σε προηγούμενη ζωή? Αν ναι, νομίζω πως πρέπει να απευθυνθείς σε ειδικό- με γεμάτο πορτοφόλι!
χαχα κι εγώ το ίδιο παθαίνω... αλλά δεν είναι από προηγούμενη ζωή... απλώς σιχαίνομαι τα τούρκικα σίριαλ
Gnostic Student
04-02-15, 11:32
Χαιρετώ!
Για ποιες αναδρομές της ψυχής μιλάτε όταν δεν ξέρετε τίποτα για την ψυχή σας; Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση.
Μια άλλη ενδιαφέρουσα παρατήρηση-ερώτηση, είναι: έχουμε ψυχή;
Με λίγη δόση χιούμορ να πω ότι όσοι δεν πετυχαίνετε αναδρομή να υποθέτετε ότι είναι η πρώτη ζωή που ζείτε τώρα ή πριν ήσασταν φυτό ή κάποια πέτρα που δεν αντιλαμβανόταν το οτιδήποτε οπότε αν και σωστοί οι τρόποι για την επίτευξη, λείπει το γεγονός ... Η φύση φίλε δεν κάνει άλματα.. Η Ουσία (αυτό που αποκαλείται και "ψυχή" απο τον πολύ κόσμο) περνάει πολλά στάδια εξέλιξης πριν αποκτήσει το δικαίωμα και την δυνατότητα να εισέλθει σε ανθρωποειδές σώμα. Αν πιστεύεις βέβαια σε αυτή τη θεωρία
Καλησπέρα.καθότι νέα στο forum θα ηθελα καποιος να με βοηθησεί.γνωρίζει κανεις καποιον ειδικό να κανει αναδρομές σε προηγουμενες ζωές;
Αγαπητέ φίλε, μετά τον θάνατο του πολύ γνωστού ψυχολόγου και ερευνητή Γιώργου Βουλούκου (http://nebesnyel1.getforum.org/topic-t517.html) (2005) επικρατεί το χάος. Υπάρχει τουλάχιστον ένας που ασχολείται επιτυχμένα με το αντικείμενο αλλα επειδή υπάρχουν ενστάσεις για το ποιόν του και δεν μπορώ να σου τον συστήσω.
Καλησπέρα ευχαριστω για την απαντηση.θα σε παρακαλουσα αν θελεις να μου πεις το ονομα του.ο καθενας μπορει να σχηματισει ελευθερα την αποψη του για τον καθενα και σιγουρα με φικατου κριτηρια.
white_ angel
14-04-15, 14:09
Γειά σας,
θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει, θέλω να κάνω αναδρομή στις προηγούμενες ζωές μου, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως? (σσε προσωπικό μήνυμα παρακαλώ). Ευχαριστώ
Gnostic Student
15-04-15, 14:01
white_ angel
Ο διαλογισμός θα σου δώσει αυτό που χρειάζεσαι, αν τον κάνεις σωστά
Τα βήματα του διαλογισμού είναι:
1)Χαλάρωση.
-Κάθεσαι αναπαυτικά σε μια καρέκλα με την σπονδυλική σου στήλη σε ευθεία γραμμή.
-Παρατηρείς τι αισθάνεται το σώμα σου, δίνοντας προσοχή σε κάθε όργανο. Χαλαρώνεις (με όποια σειρά θες) όλους του μυς του σώματος, απο τα δάκτυλα των ποδιών εώς τη κορυφή του κρανίου. Θα πρότεινα να δώσεις έμφαση στον αυχένα και γενικά όλη την περιοχή από τον αυχένα και πάνω (πρόσωπο κ.τ.λπ.).
Απο ένα σημείο και πέρα - κατά τη γνώμη μου - ο μοναδικός τρόπος να πετύχεις περεταίρω χαλάρωση του σώματος, είναι χαλαρώνοντας τον νου.
2)Συγκέντρωση.
-Στο πρώτο βήμα, δίνουμε προσοχή στο σώμα μας, με σκοπό να το χαλαρώσουμε. Τώρα παρατηρούμε τις σκέψεις μας. Και παρατηρούμε την ψυχολογική μας κατάσταση.
Δεν κρίνουμε. Δεν προσκολλάμε σε κάποιο θέμα ή σκέψη. Τα αφήνουμε να φύγουνε. Τα παρατηρούμε σιωπηλά. Σαν ένα δωμάτιο με καπνό ο οποίος σιγά σιγά φεύγει, έτσι και ο νους πρέπει να "αδειάζει".
Αυτό πετυχαίνεται πιο εύκολα αν συγκεντρώνουμε την προσοχή μας, σε ένα συγκεκριμενο αντικείμενο. Αυτό μπορεί να είναι ένα εξωτερικό αντικείμενο, π.χ. η φωτιά ενός καιριού, ένα λουλούδι, ένα ηλιοβασίλεμα. Μπορεί να είναι μια μουσική (κλασική μουσική πάντα) π.χ. του Μπαχ, του Μπετόβεν, Μότσαρντ κ.ο.κ. Μπορεί να είναι μια προσευχή (π.χ. Πάτερ Ημών). Επίσης ένα μάντρα (δεν προτείνεται σε αρχάριους), όπως το μάντρα "ΟΜ".
Η μουσική είναι ίσως το καλύτερο εργαλείο για συγκέντρωση επειδή δεν προϋποθέτει ανοιχτά μάτια και δεν απαιτεί επίσης συγκέντρωση σε κάτι εσωτερικό που θα μπορούσε να μετατραπεί σε νοητική φλυαρία.
Προτείνω γενικά τα μάτια να είναι κλειστά (μπορούν και να είναι ανοιχτά αν το αντικείμενο συγκέντρωσης είναι εξωτερικό π.χ. ένα κερί) και υπό το άκουσμα μιας κλασικής μουσικής (κανε μου π.μ. για κομμάτια) να υπάρχει συγκέντρωση στην ΚΑΡΔΙΑ.
Σε αυτό το στάδιο ήδη, αν το προχωρήσεις, θα μπορείς να πάρεις απάντηση όσον αφορά σε κάποια ζητήματα και να αρχίσεις να αλλάζεις τον τρόπο που εσωτερικά λειτουργείς σε κάποιους τομείς.
3) Διαλογισμός.
Σε αυτό το στάδιο η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ είναι σε θέση να αποκτήσει ΓΝΩΣΗ προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.
ΣΗΜ.:
Η επεξήγηση κάθε βήματος είναι συνδυασμός της δικής μου αντίληψης του θέματος, με πράγματα που έχω διαβάσει.
white_ angel
15-04-15, 14:12
μήπως αυτό είναι επικίνδυνο?
Gnostic Student
15-04-15, 14:29
Όχι
Ο υπνωτισμός είναι εν δυνάμει επικίνδυνος, κυρίως λόγω των "επιτήδειων" αυτού του τομέα
Εγώ σου λέω πώς να κάνεις μόνη σου διαλογισμό
white_ angel
15-04-15, 14:37
συγνωμη που ενοχλω παλι, αυτό όμως θα με βοηθήσει να δω τις προηγούμενες ζωές μου?
Gnostic Student
15-04-15, 15:23
Ο διαλογισμός θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις πράγματα τα οποία χρειάζεσαι.
Αν πράγματα τα οποία χρειάζεσαι εντοπίζονται σε προηγούμενες ζωές, τότε και αυτά
Μέσα βέβαια από την εξάσκηση σε αυτό
Κάποιος μπορεί για να φτάσει στο επίπεδο Α, να χρειάζεται τρεις μήνες, άλλος τρεις εβδομάδες και άλλος τρία χρόνια
Είναι θέμα πειθαρχίας και άλλων παραγόντων που εξαρτώνται σε σημαντικό ποσοστό απο εσένα
white_ angel
15-04-15, 15:50
Ευχαριστώ πολύ!
Μέσω ονείρων υπάρχει περίπτωση να γίνεται αναδρομή σε προηγούμενες ζωές?Δυο φορές έχω δει στον ύπνο μου ότι ήμουν φαντάρος και ότι ήταν δεκαετία 40 και έφευγα με τρένο.Αυτό το όνειρο το έβλεπα,στην προσπάθειά μου να ξεφύγω από κάποιους που με κυνηγούσαν,δηλαδή άλλαζε το σκηνικό και γινόμουν φαντάρος.Επίσης άλλη μια φορά,είχα δει ότι έμενα σε παλιό νεοκλασικό εποχής 1900 περίπου.
desertman7
31-05-16, 20:27
αναρωτιέμαι αν είναι εφικτό κάποιος να αφήσει ενα σημάδι ή μήνυμα σε προγενέστερο χρόνο, κάτι σαν χάρτη θησαυρού ενα πράγμα, στην ζωή του (να εχει αφήσει κάτι τέτοιο σε προηγούμενη ζωή) με σκοπό να το βρεί ο ίδιος στην τωρινή του ενσάρκωση και να του μιλήσει και να τον κάνει να θυμηθεί το παρελθόν του, αφήνοντας δηλαδή έξω απο όλο αυτό την διαδικασία της αναδρομής μέσω ύπνωσης ή οτιδήποτε άλλο, το 'χετε ποτέ σκεφθεί αυτό; :cool:
Pholarchos
01-06-16, 13:29
αναρωτιέμαι αν είναι εφικτό κάποιος να αφήσει ενα σημάδι ή μήνυμα σε προγενέστερο χρόνο, κάτι σαν χάρτη θησαυρού ενα πράγμα, στην ζωή του (να εχει αφήσει κάτι τέτοιο σε προηγούμενη ζωή) με σκοπό να το βρεί ο ίδιος στην τωρινή του ενσάρκωση και να του μιλήσει και να τον κάνει να θυμηθεί το παρελθόν του, αφήνοντας δηλαδή έξω απο όλο αυτό την διαδικασία της αναδρομής μέσω ύπνωσης ή οτιδήποτε άλλο, το 'χετε ποτέ σκεφθεί αυτό; :cool:Το μόνο που ελέγχεις είναι το τώρα. Θα πρέπει αν θέλεις να αφήσεις σημάδι (πχ να γράψεις) τώρα κάτι και να το αφήσεις ελπίζοντας ότι στο μέλλον θα του "κόψει" κάποιου "άλλου" εαυτού σου (η ότι περνά για 'εαυτός' επόμενης ζωής) να το τσεκάρει με κάποια διαδικασία. Μπορείς επίσης να τσεκάρεις τώρα αν είχε τέτοια ιδέα κάποιος στο παρελθόν (με τον οποίο κάποιο, "κάτι" μοιράζεσαι σήμερα.)
Nikos Chatzoglou
11-02-17, 22:02
Πόσο πιθανό είναι όσα μας συμβαίνουν να είναι απόρροια πράξεών μας σε προηγούμενες ζωές;; Αν δεν μπορούμε να ορθοποδήσουμε υπάρχει περίπτωση αυτό να σχετίζεται με πράγματα που είχαμε πράξει σε μια άλλη εποχή;
εγω προσωπικά πιστευω σε προηγουμενες ζωες. για ενα καιρο μικρη ειδικα εβλεπα ότι ημουν σε ενα πλοιο ημουν ενα αλλα άτομο εμφανισιακα στο όνειρο αλλα εγω γυρω στα εικοσι και πνιγομαι καθε φορα. στην τωρινη μου ζωη όταν πηγαινω πολυ βαθια στην παραλια φρικαρω δεν νιωθω τα ποδια μου ξερω κολυμπι. δεν νομιζω ομως οτι χρειαζεται να μαθεις τι ησουν καλο ειναι να προχωραμε και να βελτιωνουμαι τον εαυτο μας προς το καλυτερο και να γινομαστε όλο και καλυτεροι ανθρωποι. ΖΗΣΕ
εγω προσωπικά πιστευω σε προηγουμενες ζωες. για ενα καιρο μικρη ειδικα εβλεπα ότι ημουν σε ενα πλοιο ημουν ενα αλλα άτομο εμφανισιακα στο όνειρο αλλα εγω γυρω στα εικοσι και πνιγομαι καθε φορα. στην τωρινη μου ζωη όταν πηγαινω πολυ βαθια στην παραλια φρικαρω δεν νιωθω τα ποδια μου ξερω κολυμπι. δεν νομιζω ομως οτι χρειαζεται να μαθεις τι ησουν καλο ειναι να προχωραμε και να βελτιωνουμαι τον εαυτο μας προς το καλυτερο και να γινομαστε όλο και καλυτεροι ανθρωποι. ΖΗΣΕ
Ναι αλλά τι κάνει κάποιος αν όλα του πάνε στραβά επειδή πιθανόν κάτι είχε κάνει στην προηγούμενη ζωή του; Απλώς υπομένει;
Ναι αλλά τι κάνει κάποιος αν όλα του πάνε στραβά επειδή πιθανόν κάτι είχε κάνει στην προηγούμενη ζωή του; Απλώς υπομένει;
Τα πράγματα κατά τις 99% πάνε στραβά,γιατί απλά έτσι είναι η ζωή.
Προσωπικά δεν έχω άποψη ούτε και γνώσεις για την μετενσάρκωση(δεν με ενδιαφέρει δηλαδή το αν ισχύει ή όχι και δεν επεδίωξα να μάθω).
Ωστόσο ξέρω λίγο-πολύ τους ανθρώπους. Αν επιθυμείς διακαώς να μάθεις αν φταίει ή όχι μια κακή μετενσάρκωση για την ατυχία σου μπορείς να πας σε κάποιον <<ειδικό>>. Η πλειοψηφία όμως αυτών των ειδικών το μόνο που θα κάνει είναι να σου ψαρέψει ότι πληροφορία μπορεί,να σου πει αυτά που θέλεις να ακούσεις και στη συνέχεια να προτίνει και να εκτελέσει ένα τελετουργικό που θα σε <<σώσει-εξαγνίσει>>. Όλα αυτά με το αζημίωτο βέβαια.
Στην τελική,αν είσουν τόσο κακός άνθρωπος στην τελευταία ζωή σου,τότε δεν θα βρισκόσουν σε αυτό το φόρουμ. Όλοι ξέρουμε ότι οι μύγες δεν μπορούν να γράψουν :Ρ
Pholarchos
17-02-17, 16:30
Ναι αλλά τι κάνει κάποιος αν όλα του πάνε στραβά επειδή πιθανόν κάτι είχε κάνει στην προηγούμενη ζωή του; Απλώς υπομένει;Όπως καταλαβαίνεις αν νιώθει κάποιος ότι "πάνε στραβά επειδή πιθανόν κάτι είχε κάνει στην προηγούμενη ζωή του" κοιτάζει σ'αυτή τη ζωή να κάνει τα πράγματα καλύτερα. Το να υπομείνεις κάτι είναι ένα μέρος μόνο. Υπάρχει και άλλο, όπου ακυρώνεις προηγούμενες πράξεις, με τωρινές και διορθώνεις τα πράγματα. Και δεν χρειάζεται να είναι για κάποια υποθετική προηγούμενη ζωή, αλλά και για πράγματα της τωρινής. Αν τα πράγματα πάνε "στραβά" δεν οφείλεται αναγκαστικά σε κάτι που έκανες, αλλά και γενικά στις επιλογές σου.
Από τη μια λοιπόν φροντίζεις να κάνεις επιλογές που δεν θα 'βαρύνουν' το μέλλον σου.
Από την άλλη αναλαμβάνεις την πλήρη ευθύνη για ότι σου συμβαίνει εξαιτίας των επιλογών σου.
Μεσα απο την πραγματικη αυτογνωσια της τωρινης μας ζωης θα δουμε πτυχες του χαρακτηρα μας,αποκτημα προηγουμενων ζωών...μεσα απο την τωρινη μας αυτογνωσια θα κατανοησουμε τα λαθη που ισως ακομα και τωρα πληρωνουμε,οποτε πιστευω οτι εαν διορθωσουμε τον τωρινο μας εαυτο τοτε συναμα διορθωνουμε και τα λαθη των περασμενων μας...αρκει βεβαια να το θελησουμε να μας αλλαξουμε..:)
Ο Αριστοτέλης στο βιβλίο του, Περί μνήμης και αναμνησεως,αν και ο ίδιος όπως λέει δεν τις έχει χρησιμοποιήσει ,μας δίνει κάποιες μεθοδους για εκείνον /η που ενδιαφερεται να μάθει τους λογους που η ψυχή του/της συνεχίζει να κάνει τα ιδια λάθη, τα οποία αυτά μπλοκάρουν την πνευματική εξέλιξη του/της.Επειδη δεν γίνεται να μεταφερω το βιβλίο σε γραφτό λόγο, θα γράψω όσα θυμάμαι τώρα.
Αυτά που εμείς ονομάζουμε σήμερα καρμα,είναι εντονες αρνητικές συναισθηματικες χαραξεις της ψυχης από προηγούμενες ζωές ,εξ ου και ο χαρακτήρας μας, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με γονίδια, με μόρφωση και με εκπαίδευση.Το να ανασυρει κάποιος -ά τις αναμνήσεις ,και οχι τις μνημες,είναι πάρα πολύ δύσκολο, οι δε μέθοδοι είναι ακόμα πιο δύσκολοι γιατί όπως αναφέρει πρέπει να γνωρίζει χρονο,τόπο, και σε ποια προηγούμενη ζωή από τις τρεις για κάθε ανάμνηση. Ο σκοπός είναι η ψυχή να βρεθεί σε κατάσταση εντελεχειας ,να ολοκληρωθει.
Έχω ακούσει για κάποιες μεθόδους που αφορούν είτε τα ακασικά αρχεία είτε reiki με τις οποίες μπορείς να αποκτήθεί πρόσβαση σε πρώτη φάση στις προηγούμενες ζωές του χρήστη.
Δεν έχω ιδία εμπειρία. Απευθυνθείτε στα επιμέρους αναφερόμενα συστήματα.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.