Επιστροφή στο Forum : Δημοσθένης Λιακόπουλος
lone_gunman
29-10-07, 18:15
Καλησπέρα παιδιά!Θα ήθελα να εκφράσετε την γνώμη σας για τον παραπάνω συγγραφέα-εκδότη και για τα βιβλία του καθώς τελευταία ακούω ότι επικρατεί διχογνωμία!
Πάντως ειναι γεγονός οτι το business part του Λιακόπουλου παει πολύ καλά γιατι ακούω οτι ανοίγει το ενα βιβλιοπωλείο πίσω απο το άλλο..
beetlejuice
29-10-07, 21:52
Καλησπέρα παιδιά!Θα ήθελα να εκφράσετε την γνώμη σας για τον παραπάνω συγγραφέα-εκδότη και για τα βιβλία του
Βιβλια του δεν εχω (και ουτε προκειται να παρω ποτε), μπορω ομως να πω υπεθυνα πως ακομα και αν περιειχαν λευκες σελιδες θα ηταν αδυνατο να πωλουνται σε τετοια τιμη χωρις να υπαρχει ζημια. Αρα καποιο λακκο εχει η φαβα.
Αρνουμαι να μπω στη διαδικασια σχολιασμου των θεωριων και των ντοκουμεντων που προωθει μεσω των εκπομπων του (απο την απατη με τον αποδεδειγμενα στη μεγαλονησσο απατεωνα ρασοφορο του Τραχωνιου, εως τα γνωστα hoaxes(απατες) που παρουσιαζει συχνα πυκνα, οπως π.χ τον Κενταυρο που μεταφερθηκε στις Η.Π.Α...) , μιας και στο διαδικτυο εχουν απομυθοποιηθει μηνες ή και χρονια πριν.
καθώς τελευταία ακούω ότι επικρατεί διχογνωμία!
Μπορω να μιλησω για το χωρο του ελληνικου διαδικτυου και να σου πω πως δεν υφισταται καμια απολυτως διχογνωμια. Ο ανθρωπος εχει απομυθοποιηθει πληρως απο τη συντριπτικη πλειοψηφια των χρηστων. Χαρακτηριστικο αλλωστε ειναι το "προφιλ" των αναγνωστων και των τηλεθεατων που τον παρακολουθουν. Στη συντριπτικη τους πλειοψηφια, ουτε σε διαδικτυακα φορουμ μπαινουν, ουτε περιοδικα του χωρου διαβαζουν, αντιθετως θα ελεγα οτι προκειται για ατομα ειτε πολυ μικρης, ειτε πολυ μεγαλης ηλικιας με μειωμενη την ικανοτητα κριτικης σκεψης, αλλα και τη δυνατοτητα ενημερωσης για την εξακριβωση της αυθεντικοτητας των ταχα μου ντοκουμεντων αντιστοιχα...
Πάντως ειναι γεγονός οτι το business part του Λιακόπουλου παει πολύ καλά γιατι ακούω οτι ανοίγει το ενα βιβλιοπωλείο πίσω απο το άλλο..
Ειναι γεγονος οτι προκειται για εναν πανεξυπνο τηλεπλασιε που χρησιμοποιει συγκεκριμενες λεξεις και εκφρασεις στα πλαισια της ψυχολογιας του πληθους και του ελεγχου των μαζων. Η υπερβολη ειναι ενα απο τα βασικα του οπλα και σιγουρα τα οσα λεει για τις επανεκδοσεις βιβλιων ή τον κατακλυσμο που επικρατει στα τηλεφωνικα κεντρα και τα βιβλιοπωλεια του δεν ειναι απαραιτητα αληθη! :rolleyes:
Μπορω να μιλησω για το χωρο του ελληνικου διαδικτυου και να σου πω πως δεν υφισταται καμια απολυτως διχογνωμια. Ο ανθρωπος εχει απομυθοποιηθει πληρως απο τη συντριπτικη πλειοψηφια των χρηστων. Χαρακτηριστικο αλλωστε ειναι το "προφιλ" των αναγνωστων και των τηλεθεατων που τον παρακολουθουν. Στη συντριπτικη τους πλειοψηφια, ουτε σε διαδικτυακα φορουμ μπαινουν, ουτε περιοδικα του χωρου διαβαζουν, αντιθετως θα ελεγα οτι προκειται για ατομα ειτε πολυ μικρης, ειτε πολυ μεγαλης ηλικιας με μειωμενη την ικανοτητα κριτικης σκεψης, αλλα και τη δυνατοτητα ενημερωσης για την εξακριβωση της αυθεντικοτητας των ταχα μου ντοκουμεντων αντιστοιχα...
κατι που με εχει παραξενεψει ειναι οτι διαφοροι γνωστοι μου,γιατροι,αστυνομικοι και αλλοι αγοραζουν τα βιβλια αυτα,τι ειναι αυτο που τους τραβηξε δε γνωριζω.
για μενα βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα, αυτα που λεει, και κανει βαση αυτων, ενα τεραστιο αλμα στη φαντασια.
αλλα ακομη πιο ενδιαφερον ειναι οτι ισχυριζεται οτι δουλεψε για το νατο.
αν ειναι οντως ετσι γιατι εφυγε?και γιατι ασχολειται με αυτο που κανει τωρα?
Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό υπάρχουν πολλοί οι οποίοι τον αποδοκιμάζουν, υβρίζουν κτλ μέσα στο διαδικτυακό χώρο. Threads σε forums, blogs... Όπως και να το κάνεις είναι απαράδεκτη αυτή η στάση.
Δεν σας αρέσει βρε παιδιά ο άνθρωπος; Δικαίωμά σας. Το είπατε 1-2-3..πόσο ακόμα; Δηλαδή γουστάρετε το παιχνίδι των μηνύσεων; Είπατε την γνώμη σας, ακούστηκε.
Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι όσο περισσότερο ασχολείσαι τόσο περισσότερο διαφήμιση κάνεις; Και στην τελική, γιατί να ασχολείσαι συνέχεια με αυτό; Ποιος ο σκοπός; Τόσο μεγάλη απειλεί θεωρείται; Ας σοβαρευτούμε λίγο... Λες και διδάσκονται στα σχολεία μας τα βιβλία του και τα περνάμε με το στανιό στη νέα γενιά.
Στην δημοσκόπηση δυστυχώς δεν μπορώ να λάβω μέρος, διότι δεν με καλύπτει κάποια απάντηση.
Θα μπορούσα περιγραφικά να πω : Είναι ένας άνθρωπος που βρίσκει κάποιες αναφορές από κάπου (δεν μπορώ να ξέρω που - μπορεί ακόμα και από ένα site στο internet) και μαζί με φανταστικά στοιχεία τα παραθέτει σε βιβλία. Δεν μπορώ για παράδειγμα να πιστέψω το dvd του που δείχνει με 3D παρουσίαση κτίρια (που φαίνονται λες και είναι ξενοδοχειακές μονάδες :D ) στον Άρη.
Τέλος μην ξεχνάτε ότι πολλά (εάν όχι όλα) προέρχονται από θρύλους - μύθους - παραδόσεις - ιστορίες που είναι σχεδόν δύσκολο έως αδύνατο να επαληθευθούν. Άλλωστε όμως όλοι όσοι συμμετέχουν εδώ μέσα έχουν πέσει σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Έχω διαβάσει βιβλία του, έχω δει dvd & εκπομπές. Όλα τα θεωρώ μια ακόμα ματιά - άποψη σε κάποια γεγονότα. Όχι όμως "απειλή" ώστε να κάνω τόσο ντόρο. Διαβάζεις - ακούς - βλέπεις και αποφασίζεις εαν τα κρατήσεις για τον εαυτό σου (όπως για τα πάντα πιστεύω).
Το conclusion μου είναι ότι εφόσον κάποιοι του σέρνουν 1002 κατηγορίες και τον μειώνουν και θεωρούνται αυτοί "ανώτεροι" νοητικά από αυτόν, γιατί δεν σταματούν αυτές τις κατηγορίες; Γιατί δίνουν αξία; Δεν είναι ανούσιο αυτό; ;)
ΥΓ. Όσο για τα βιβλία, έχω ακούσει - αλλά δεν έχω ψάξει να το διασταυρώσω - ότι εκτυπώνονται στα σκόπια με εξαιρετικά χαμηλές τιμές
ΥΓ2. Είναι η άποψη μου γενικά με ότι βλέπω στο διαδίκτυο καθημερινά.
Μια ερώτηση: Τι σημαίνει "δούλευε στο ΝΑΤΟ; Γιατί και η καθαρίστρια της Βουλής μας "δουλεύει στη Βουλή", δεν είναι όμως Βουλευτής! Όχι, δεν υπαινίσομαι ότι καθάριζε στο ΝΑΤΟ, αλλά αυτά τα παιχνίδια με τις λέξεις θα πρέπει να τα προσέχουμε.
chaoticblue
30-10-07, 11:25
Αποψη μου (και κατ'εμε μία ακομα επιλογη που θα επρεπε να συμπεριληφθεί σε αυτες του poll) είναι οτι ο ανθρωπος αυτος οντως τα πιστευει οσα λεει. Εχει πατησει σε καποιες γνωστες θεωρειες και πιστευω πως εκανε την δική του προσπάθεια να συνθεσει το "παζλ". Κατ'εμε απετυχε καθως προσπαθησε να χωρέσει στην ιδια εικόνα, εννοιες και θεωρειες τελείως διαφορετικές.
Εν' ολιγοις ειμαι σιγουρος οτι ο ανθρωπος αυτος δεν ειναι καποιος που θα ονομαζαμε απατεώνα. Είναι απλως ενας ανθρωπος οπου στην αναζήτηση του για αλήθεια, κάπου πήρε ενα απο τα πολλά λάθος μονοπατια.
Μια φορα ο ενας μου πάντως μόνο και μονο για το οτι προπαθησε να βρει την αλήθεια αυτον τον ανθρωπο τον σεβομαι.
Και δική μου γνώμη είναι ότι ο άνθρωπος λειτουργεί με σκοπό το κέρδος. Μπορώ να πω πως στην αρχή της προσωπικής μου μεταφυσικής αναζήτησης, πριν καν γραφτώ στο forum ή πριν προβώ στην παρακολούθηση οποιουδήποτε άλλου διαδικτυακού τόπου ή περιοδικών, είχα αγοράσει κάποιο "πακέτο" βιβλίων του και δεν μπήκα καν στο κόπο να συνεχίσω στο 2ο κεφάλαιο, παρ όλη την άγνοιά μου σε διάφορα θέματα κατάλαβα ότι ο άνθρωπος λέει αρλούμπες και πράγματα που δεν στέκουν! Δεν ξέρω, γνώμη μου είναι φυσικά, αλλά δεν μπορώ να πω πως μου εμπνέει εμπιστοσύνη και κατά καιρούς γελάω όταν πέφτω στην παρουσίαση των "καινούργιων" του βιβλίων που είναι μια περίληψη όλων των προηγούμενων! Συμφωνώ με τον beet όταν αναφέρει πως είναι καλός στο να χρησιμοποιεί συγκεκριμένες λέξεις και εκφράσεις στα πλαίσια της ψυχολογίας του πλήθους και του ελέγχου των μαζών. Αυτή είναι όλη η δύναμή του.
Μέχρι και ο Λαζόπουλος τον πήρε χαμπάρι!
+Λιακουρορθοδοξίας+ το ανάγνωσμα λοιπόν :D
Βασικά τον έχω δει αρκετές φορές ,κυρίως στα "φοιτητικά" μεσημέρια με φραπέ και τσιγάρο :p
Ότι και να λέμε για το ποιόν του, θα πρέπει να συμφωνήσουμε πως είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, μιας και τα'χει κονομήσει γερά.
Δεν θέλω και δεν θα γίνω αφοριστικός τελείως γι'αυτά που λέει και που (μάλλον)πιστεύει.
Παρακολουθούσα περισσότερο τον Κυριάκο (νυν βουλευτή τώρα) απ'τον οποίο, κακά τα ψέμματα άκουγες για κάποια πράγματα τα οποία βγήκαν στη συνέχεια. Βλέπε Ουράνια τόξα και τις δράσεις τους, Σόρος, Βαλκανική Δημοκρατία της Μακεδονίας κλπ κλπ.
Ωστόσο κάπου εκεί κολλάει το πράμα.
Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι απλή και κοινή λογική ή τα "χαρτιά" που καμιά φορά ο Δημοσθένης βγάζει του τα δίνουν κάποιοι;;;
Παλιότερα υπήρχε και ένας Αθ.Στριγάς θυμίζω ,που το "βιογραφικό" του είναι ένα στρέμμα... (και τα απόρρητα χαρτιά που έβγαζε, αν είμαστε σε καμιά άλλη χώρα θα χε γίνει χαμός...)
Τεσπα, να μην ξεφύγω από τον +ΕλΛιακό+, αυτό που ξέρω είναι πως σαν καθηγητής όταν δούλευε σε πολύ γνωστό πανεπιστημιακό φροντιστήριο (Καρούλα) ήταν απο τους πολύ καλούς στη δουλειά του.
Μετά είδε πως εκεί δεν έχει "ψωμί", το γύρισε στο τηλεμπόριο και έπιασε την καλή ;)
Δε με ενοχλεί που υπάρχουν και αυτοί στο "συστημα", αντιθέτως τους χρειάζεται κιόλας...
Τι θα έκανε το ιντερνετ (και κυρίως τα ιστολόγια) αν δεν υπήρχε και αυτός...
Μια ερώτηση: Τι σημαίνει "δούλευε στο ΝΑΤΟ; Γιατί και η καθαρίστρια της Βουλής μας "δουλεύει στη Βουλή", δεν είναι όμως Βουλευτής! Όχι, δεν υπαινίσομαι ότι καθάριζε στο ΝΑΤΟ, αλλά αυτά τα παιχνίδια με τις λέξεις θα πρέπει να τα προσέχουμε.
Ακριβώς, κάποιος ουφολόγος συστηνόταν ως αστροφυσικός
του τάδε διάσημου αστεροσκοπίου και τελικά είχε όλο και όλο
ένα εστιατόριο στους πρόποδες του ίδιου βουνού και είχε
και ένα μικρό φορητό τηλεσκόπειο στην αυλή της ταβέρνας
του που από αυτό μπορούσανε οι πελάτες να δουν εφόσον
δεν μπορούσαν για κάποιο λόγο να επισκευθούν το κανονικό
τηλεσκόπιο στην κορυφή.
Το βράδι θα γράψω αναλυτικά ονόματα και διευθύνσεις.
Έχει πάρα πολύ πλάκα λέμε.
Τέλος πάντων, η περίπτωση Λιακόπουλος, είναι ένα παράδειγμα
του πόσο εύκολα διάσημος μπορείς να γίνεις στο Ελλαδιστάν
αν έχεις θράσος και δε σε νοιάζει η αξιοπρέπειά σου.
Νομίζω είναι μια περίπτωση vas vas ο Παρασκευάς και
katman αλλά όχι στο χώρο του show biz αλλά στο χώρο ας
πούμε της έρευνας και του βιβλίου.
απο περιέργια διάβασα το new βιβλίο του με τον τίτλο Ελοχίμ (ελπίζω να μην το μπερδεύω των Ελ και Νεφελιμ, :confused: ) τέλος πάντων...
στην αρχή μου φάνηκε οκ αλλά καθώς συνέχιζα με μπέρδεψε λίγο η σχέση που μπορεί να έχουν οι δώδεκα θεοί με τις ανώτερες στρατιές αγγέλων με τον Θεό αλλά και με τον Σαμαέλ ( τον διάβολο δηλαδή). εκεί λίγο τα έχασα...
στη συνέχεια αηδίασα κανονικά όμως με τις σφαγές που περιέγραφε μέσα, τα "ανώτερα όντα "έτρωγαν τους ανθρώπους :eek: στις διάφορες ανθρωποθυσίες που έκαναν...
και ο Θεός απλά παρατηρούσε... τώρα τί δεν ξέρω...
στο τέλος του βιβλίου ο κυρ. Λιακόπ. μας διαφωτίζει λέγοντας ότι τα Πρωτόκολλα δεν έχουν γραφτεί απο ανθρώπους αλλά απο τον ίδιο τον Σαμαέλ στην προσπάθειά του να κατακτήσει την ανθρωπότητα... (όλα αυτά Π.Χ. έτσι)
Υ.Γ. πιστεύω αν κάποιος διαβάσει το βιβλίο αυτό θα ξενερώσει με τον Λιακ. φαίνεται καθαρά, ότι το άτομο δεν το έχει και δεν το είχε ποτέ.
Δεν σας αρέσει βρε παιδιά ο άνθρωπος; Δικαίωμά σας. Το είπατε 1-2-3..πόσο ακόμα; Δηλαδή γουστάρετε το παιχνίδι των μηνύσεων; Είπατε την γνώμη σας, ακούστηκε.
Δεν είναι έτσι βρε Ευριπίδη.
Αυτό που λες θα μπορούσε να ισχύει αν ο Λιακό έκανε
καριέρα σαν τηλεπλασιέ για ένα μήνα ας πούμε και μετά
σταμάταγε, τότε θα μπορούσαν να υπάρχουν αρνητικά
σχόλια για ένα δυο μήνες από την κοινή γνώμη και μετά
φυσιολογικά δεν θα υπήρχει λόγος να συνεχίσει να "παίζει"
το θέμα.
Εδώ όμως έχουμε άλλο ζήτημα. Ο Λιακό συνεχίζει απτόητος
να εκδίδει και να κάνει τηλεπαρουσιάσεις, λογικό είναι και
η κοινή γνώμη να συνεχίζει να έχει άποψη για αυτό το φαινόμενο.
Σκέψου, αν έπρεπε όλοι να πουν την γνώμη τους μόνο μια
φορά ενώ ο Λιακό να κάνει "παιχνίδι" για δεκαετίες, στο τέλος
θα ήταν σα να του κάνουμε και πλάτες, δηλαδή θα εμφανιζόταν
ότι είναι και πολύ μάγκας και δεν υπάρχει αντίλογος σε αυτά
που ισχυρίζεται.
(Ποιός θα θυμηθεί δηλαδή πως, πριν δεκαπέντε χρόνια
όλοι του ρίξανε ένα διπλό ενισχυμένο φάσκελο; )
Όσο λοιπόν το φαινόμενο Λιακό παίζει στα ΜΜΕ τόσο και η
κοινή γνώμη δικαιωματικά επαναλαμβάνει τις όποιες απόψεις τις.
Ο Λιακό είναι ένα παράδειγμα του πως λειτουργούν, πως
έχουν μεταλλαχθεί οι γκεμπελικές μέθοδοι τη σήμερον ημέρα.
Λίτσα μην ξεχνάς όμως ότι όλους όσους βλέπουμε στην τηλεόραση και γενικά στα μέσα, εμείς τους δημιουργούμε.
[...]καριέρα σαν τηλεπλασιέ για ένα μήνα ας πούμε και μετά σταμάταγε[...]
Αν θα έκανε καριέρα σαν τηλεπλασιέ για ένα μόνο μήνα, θα ευθυνόταν μόνο για αυτό ο καταναλωτής. Εγώ, εσύ, αυτός, όλοι μας θα το καθορίζαμε αυτό. Δεν θα μας τον επέβαλε ο κάθε καναλάρχης με το ζόρι. Εκείνος (κανάλαρχης) θέλει να βγάλει $$$ ( και καλά κάνει εφόσον είναι επιχειρηματίας) και θα βγάλει στην οθόνη μας ότι και όποιον είναι δυνατόν αρκεί να πουλάει, χωρίς αναστολές.
Ο Λιακό συνεχίζει απτόητος να εκδίδει και να κάνει τηλεπαρουσιάσεις,[...]
Ο Λιακόπουλος συνεχίζει απτόητος να βγάζει βιβλία, διότι όλοι οι παραπάνω που αναφέρω συνεχίζουν και παίρνουν βιβλία. Αλλιώς θα είχε λήξει το θέμα χρόνια τώρα. Συνεχίζει να κάνει τηλεπαρουσιάσεις, διότι υπάρχει κόσμος που τον βλέπει. Υπάρχει κόσμος που τον στηρίζει και αγοράζει.
Αν όλα αυτά δεν υπήρχαν, πιστεύεις ότι θα συνέχιζε να κάνει αυτό που κάνει;
Απλά είναι θέμα αγοράς - ζήτησης. Όλοι/ες οι Tv Personες, βρίσκονται μέσα σε αυτό το παιχνίδι.
Υπάρχει, διότι κόσμος συνεχίζει και τον στηρίζει. Ακόμα και που τον κατακρίνεις κτλ σε εκπομπές, blogs, forum κτλ αυτό από μόνο του είναι διαφήμιση. Όλο και περισσότερος κόσμος θα τον δει, θα πάρει το βιβλίο να το διαβάσει από περιέργεια.
Άρα δημοτικότητα, άρα λεφτά, άρα εμφανίσεις και πάει λέγοντας.
Αν κατακρινόταν από όλους, όπως λέγεται, η στάση του και η δουλειά του, τότε θα είχε λήξει το θέμα. Η οποιαδήποτε ασχολία όμως είναι διαφήμιση ;)
ΥΓ. Υπάρχουν τοοοόσοι άλλοι στην TV (παράδειγμα Α.Πάνια) που τόσα χρόνια υπάρχουν, αλλά δεν βλέπω καμιά είδους διαμαρτυρίας, τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό και μένος. Θα πουν κάποιοι ότι εκείνο είναι άλλο, είναι ψυχαγωγική εκπομπή. Ας σκεφτεί καλύτερα, ποια η ψυχαγωγία εκείνων των εκπομπών; Ποια νοημοσύνη πρέπει να έχεις για να ψυχαγωγηθείς από αυτά;
Το θέμα πουλάει and the beat goes on...Thats the conclusion ;)
(απλά ανέφερα παράδειγμα,ώστε να γίνει κατανοητό, παρακαλώ μην γίνει έναυσμα για offtopic :) )
"Litsa έχει δίκιο ο Evripidis"...
σήμερα δεν έχει σημασία αν αυτά που λέει ο καθένας που βρίσκεται στο "γυαλί" αντιστοιχούν στην πραγματικότητα ή έστω έχουν μια δόση αλήθειας....
απλά το θέμα για εμένα με τον κυρ. Λιακ. έγκειται στο είναι πολύ δύσκολο όσο ανοιχτό μυαλό και να έχεις, διαβάζοντας τα βιβλία του να θεωρήσεις ότι αυτά που αναφέρει μέσα έχουν συμβεί ποτέ ή προκειται να συμβούν....
για παράδειγμα είναι πολύ δύσκολο να πιστέψεις ότι κάποιοος όχι μόνο γνωρίζει αλλά ξέρει με σειρά γεγονότων πως δημιουργήθηκε ο κόσμος...(που ο κυρ. ΛΙΑΚ. περιγράφει σε βιβλίο του) ακόμη και ο χριστιανισμός σε αυτό πάει πάσο...
απο εκεί και πέρα είναι ίσως μαγκιά του καθενός να βγαίνει και να πουλάει ότι γουστάρει... στον κόσμο... κοροιδεύοντας το κόσμο...
φιλικά.
Ένα είναι σίγουρο.
Ότι ο Λιακόπουλος λέει πράγματα που ενοχλούν τους γνωστούς θολοκουλτουριαραίους..
Μέσα στις υπερβολές του βέβαια παρουσιάζει μια μεγάλη Ελλάδα τη στιγμή που κάποιοι την θέλουν μικρή..ή ανύπαρκτη..
Οι ίδιοι γνωστοί έχουν εκτοξεύσει λυσσαλαία επίθεση εναντίον του, ελλαδέμπορα, απατεώνα, τον υβρίζουν τον λοιδωρούν και άλλα ωραία..μέχρι και ναζιστή τον είχαν πει!
Εγώ πάντως ένα έχω να πω..
Χίλιες φορές καλύτερα να πουλάει στην νεολαία εθνικά ιδανικά και μεγάλη ελλάδα ...παρά ναρκωτικά, μεθύσι, ανωμαλίες & ακολασίες όπως πράτουν οι θολοκουλτουριαραίοι...
beetlejuice
01-11-07, 09:33
Χίλιες φορές καλύτερα να πουλάει στην νεολαία εθνικά ιδανικά και ελλάδα ... (=ακραιο εθνικισμο, φουσκωμενες θεωριες συνωμοσιας, αποδεδειγμενα ψεματα και απατες, προπαγανδα μισους και ρατσισμο) παρά ναρκωτικά, μεθύσι, ανωμαλίες & ακολασίες όπως πράτουν οι θολοκουλτουριαραίοι...
Ευχαριστω, αλλα δεν θα παρω ουτε τα μεν, ουτε τα δε. Γινεται ή εχω μονο δυο δρομους να πορευτω; :rolleyes:
Ρε παιδία τι χτυπιέστε ? έμπορος είναι ο άνθρωπος κ κάνει την δουλεία του ελεύθερο ανταγωνισμό έχουμε. Δεν είναι ο πρώτος που έχει μιλήσει γιαυτα . Στο κάτω κάτω αν μερικοί όταν ακούν εκφράσεις « ο Δίας τα πήρε στο κρανίο» ή «έκανε καλοκαιρινό ο μέγας Αλέξανδρος έναν ναό» κ προσβάλλονται εντάξει τότε υπαρχή έλλειψη χιούμορ. Σε μια εποχή που όλα αμφισβητούνται kai τίποτα δεν είναι απόλυτο Ο καθένας MPOrei να πιστεύει ότι νομίζει. :D :D :D
Χίλιες φορές καλύτερα να πουλάει στην νεολαία εθνικά ιδανικά και μεγάλη ελλάδα ...παρά ναρκωτικά, μεθύσι, ανωμαλίες & ακολασίες όπως πράτουν οι θολοκουλτουριαραίοι...
Καλά, και οι εθνικοί και εθνικιστικοί μύθοι που δεν έχουν
καμία σχέση με την πραγματικότητα, είναι και αυτοί ένα
είδος ναρκωτικού μεθυσιού και ομαδικής βλακείας.
Παράδειγμα, η Ελλάδα ξοδεύει κάθε χρόνο τόσα λεφτά
για εξοπλισμούς όσα ξόδεψε και για τους Ολυμπιακούς
το 2004. (όσα ξόδεψε δηλαδή για τους Ολυμπιακούς σε
μια 5ετία)
Για το ότι είμαστε η τρίτη χώρα σε εξοπλισμούς παγκοσμίως
κανένας συγγραφέας δεν βγαίνει να διαμαρτυρηθεί ή να
πουλήσει βιβλία.
Φυσικά καταλαβαίνεται όλοι σας πόσο αναοτυγμένοι θα
ήμασταν σαν λαός και σαν κράτος και τι υποδομές θα είχαμε
αν μπορούσαμε να διαθέσουμε αυτά τα κεφάλαια με άλλο
τρόπο και όχι σε κανόνια και αεροπλάνα.
Είμαστε εξοπλιστικά σε δαπάνες, η τρίτη χώρα στον κόσμο,
μας περνάει μόνο η Ινδία και Κίνα, η υπερδύναμη Αγγλία
είναι στην 5η θέση παρακαλώ.
Σε αναλογία με τον πληθυσμό μας καταλαβαίνεται "τι παίζει"
Για να περνάνε τέτοια θέματα στο "ντούκου" χρειάζεται να
γεμίζουν και τα κανάλια με τηλεπλασιέδες και να τονώνουν
του δήθεν εθνικούς μύθους.
@ ELPINIKI & @ evripidis
Επιφυλάσσομαι γαι να σας απαντήξω το βραδάκι.
υγ
Κάντε ένα παράλληλο συνειρμό φίλοι του Μεταφυσικού.
Σκεφτείτε την οικονομική αιμορραγία απ τους εξοπλισμούς,
την τριτοκοσμική εικόνα της ελλάδας και τους γάμους του
Τζοχατζόπουλου στο Παρίσι, είχαν τέτοια χλιδή και πολυτέλεια
που θα τους ζήλευε και ο Λουδοβίκος ο δεκατέσερα
(Ο Τζοχατζόπουλος διατέλεσε υπουργός εθνικής άμυνας,
φυσικά ένας νεόπλουτος δεν μπορεί να κρύψει το πάθος του
για μεγαλεία και το χρήμα που λένε δεν κρύβεται, εμείς οι
υπόλοιποι μπορούμε να βολευτούμε με εθνικούς μύθους περί καταγωγής και με βιβλιαράκια τηλεπλασιέδων)
έτσι , για να έχουν και μια πρακτική πλευρά αυτά που λέμε
και να μην μένουμε μόνο στην θεωρία
Για το ότι είμαστε η τρίτη χώρα σε εξοπλισμούς παγκοσμίως
κανένας συγγραφέας δεν βγαίνει να διαμαρτυρηθεί ή να
πουλήσει βιβλία.
Γιατί να διαμαρτυρηθεί??? Δεν κατάλαβα!
Δεν έχουμε και τους καλύτερους γείτονες ούτε είμαστε ελβετία! *
Συνεπώς αν θες την ειρήνη πρέπει πάντα να είσαι προετοιμασμένος και να δείχνεις προς τα έξω ότι μπορείς να νικήσεις σε πόλεμο.
Οι έλληνες διαχρονικά ήταν πάντα ετοιμοπόλεμος λαός με συνεχείς παρενοχλήσεις από εχθρούς που μας επιβουλεύονταν και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε σήμερα ούτε ποτέ.
Αν θέλουμε την ανάπτυξη και προπαντώς την ειρήνη δεν πρέπει να διακόψουμε τους εξοπλισμούς, θα ήταν αυτοκτονία, αντίθετα πρέπει να τους ενισχύσουμε και ιδιαίτερα με την προώθηση της εγχώριας συμπαραγωγής προσφέροντας δουλειές και τεχνογνωσία στη χώρα.
Μη ξεχνάμε ότι οι Τούρκοι απέναντι εξοπλίζονται σαν αστακοί αυτή τη στιγμή που μιλάμε.. και πάντα με το option της συμπαραγωγής αποκομίζοντας τεράστια αντισταθμηστικά οφέλη..
* και σκεφτείτε ότι ακόμα και η ελβετία έχει αναπτύξει φοβερή παλαική άμυνα!
Γιατί να διαμαρτυρηθεί??? Δεν κατάλαβα!
Δεν έχουμε και τους καλύτερους γείτονες ούτε είμαστε ελβετία!
Συνεπώς αν θες την ειρήνη πρέπει πάντα να είσαι πάντα προετοιμασμένος και να δείχνεις προς τα έξω ότι μπορείς να νικήσεις σε πόλεμο.
Οι έλληνες διαχρονικά ήταν πάντα ετοιμοπόλεμος λαός με συνεχείς παρενοχλήσεις από εχθρούς που μας επιβουλεύονταν και και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε σήμερα ούτε ποτέ.
Αν θέλουμε την ανάπτυξη και προπάντως την ειρήνη δεν πρέπει να διακόψουμε τους εξοπλισμούς, θα ήταν αυτοκτονία, αντίθετα πρέπει να τους ενισχύσουμε και ιδιαίτερα με την προώθηση της εγχώριας συμπαραγωγής προσφέροντας δουλειές και τεχνογνωσία στη χώρα.
Skeptic, σε ευχαριστώ για την συμβολή σου σε αυτό που
ήθελα να αναδείξω, πως λειτουργεί μια κοινωνία τρόμου,
γιατί μια κοινωνία τρόμου έχει ανάγκη από ξενοφοβεία, απο
εθνικούς μύθους, από συνομωσιολογία και φυσικά τηλεπλασιέδες
και πως λειτουργούν, πως δένουν όλα αυτά τα φαινόμενα.
Στην αρχή είπε ο beetlejuice ότι και λευκές σελίδες να
πούλαγε, τόσο φτηνά δεν θα μπορούσε να τα διέθετε.
Ψάξε με τα συνομωσιολογικά σου να δεις ποιος τον χρηματοδοτεί.
Έτσι θα δεις ποιούς εξυπηρετούν οι εθνικοί μύθοι.
Άλλο
Εγώ δεν είπα να μην έχουμε σαν κράτος άμυνα και στρατό,
πρέπει να έχουμε, μια διαπίστωση έκανα, γιατί να είμαστε
οι πρωταθλητές ρε παιδάκι μου, και γιατί τα ίδια όπλα που
αγοράζουμε εμείς να είναι 3 και 4 φορές πιο ακριβά από όσο
τα αγοράζουνε άλλοι λαοί.
Δηλαδή, τις μίζες, κανένα τηλεπλασιέ δεν ενδιαφέρουν να
πει μια κουβέντα;
Δεν ισχύουν αυτά που λες, είναι υπερβολές, ούτε είναι 3 έως 4 φορές πιο ακριβά από όσο τα αγοράζουν οι άλλοι..
Για τις μίζες αυτό είναι ένα πρόβλημα που δεν το έχουμε μόνο εμείς υπάρχει σε όλους αλλά θα πρέπει να αντιμετωπιστεί.. είναι ένα πρόβλημα διαφθοράς, αλλά δεν έχει σχέση με το αν θα πρέπει να εξοπλιζόμαστε.. έτερον εκάτερον..
Οι εξοπλισμοί πρέπει να γίνονται με εγχώριες συμπαραγωγές. Ας διδαχτούμε και λίγο από τους γείτονες.. και στα θέματα εξωτερικής πολιτικής αλλά και εξοπλισμών..
Αλλά τι να πει κανείς τώρα, αφού την ελλάδα την έχουν ξεπουλήσει... σε τιμή ευκαιρίας!
πως λειτουργεί μια κοινωνία τρόμου,
γιατί μια κοινωνία τρόμου
Ε τότε αφού δεν θες κοινωνία τρόμου πείσε εσύ τους Τούρκους στρατοκράτες/κεμαλιστές να μην διεκδικούν θράκη, αιγαίο, κύπρο και να μην καταρρίπτουν μαχητικά μας πετώντας πάνω από το αιγαίο μας, τους Σκοπιανούς να μην διεκδικούν μακεδονία, θεσσαλονίκη, τους αλβανούς να μην διεκδικούν ήπειρο και τσαμουριά.. και όλους αυτούς να σταματήσουν να εξοπλίζονται σαν αστακοί και να σταματήσουν να κάνουν κοινά αμυντικοεπιθετικά σύμφωνα εναντίον μας..με ετοιμοπόλεμες "στρατιές του αιγαίου"
Αλλά μέχρι τότε και μέχρι να τα καταφέρεις, σε παρακαλώ μη ζητάς παράλογα πράγματα και σταμάτημα ή μείωση των εξοπλισμών διότι το μόνο που καταφέρνεις προς τα έξω είναι να δείχνεις μια ρομαντική ονειροπαρμένη ουτοπική εικόνα του ευατού σου.
το ποιοτικοποσοτικό 7:10 πρέπει να το φυλάξουμε με νύχια και με δόντια, αν θέλουμε την ειρήνη..
beetlejuice
01-11-07, 13:35
Νομιζω καταντα κουραστικο να διαβαζουμε πανομοιοτυπα πραγματα σε αρκετες γωνιες του φορουμ και σε θεματα φαινομενικα ασχετα μεταξυ τους. Αλλα ειναι τα ζητηματα που εθεσε ο θεματοθετης (τα οποια εν πολλοις καθρεπτιζονται και στις επιλογες της δημοσκοπησης), αλλα καταληξαμε παλι να συζηταμε... :cool:
Ψήφισα την πρώτη επιλογή.
Μπορεί τα όσα έγραψα να παρέκλιναν απ την αρχική κατεύθυνση
του νεματοθέτη αλλά ήθελα να δείξω με χειροπιαστό τρόπο ποιά
είναι η τελική συνεισφορά των τηλεπλασιέδων στην παρακμή της κοινωνίας μας.
Δεν πάνε μόνο για να σου πουλήσουν 10 βιβλία με 20 ευρώ.
Υπάρχουν και άλλες παράπλευρες συνέπειες από αυτό το φαινόμενο
Δεν διάβασα όλα τις απαντήσεις γιατί εκνευρίστηκα. Συμφωνώ με την απάντηση της Λίτσας και συνεχίζω…
Εγώ θα φωνάζω για τον τυπάκο αυτόν όχι για κανένα άλλο λόγω αλλά επειδή όταν βλέπω κάποιον να κοροϊδεύει τον κόσμο δεν μπορώ να μην τον κατακρίνω. Δεν κατακρίνω αυτά που λέει ή εάν τα πιστεύει, κατακρίνω ότι κερδίζει χρήματα από αυτό. Εάν έβγαινε στην τηλεόραση και απλά έλεγε το μακρύ και το κοντό του δεν θα με ενδιέφερε καθόλου. Θα εξέφραζα την άποψη μου για τις μαλακίες που λέει και όλα καλά. Από την στιγμή όμως που μπαίνει μέσα στο παιχνίδι το εμπορικό κομμάτι δεν είναι ακόμα ένας βλαμένος που λέει τα δικά του, αλλά ένας απατεώνας που προσπαθεί να βγάλει εξαπατώντας τον κόσμο με προφανές κίνητρο το χρήμα και σαν τέτοιο τον αντιμετωπίζω. Οπότε ηθικά δεν μπορώ να βλέπω κάποιον να κοροϊδεύει κόσμο και να μην λέω τίποτα. Όσο συνεχίζει να κοροϊδεύει κόσμο, τόσο κριτική θα κάνω.
Δεν ξέρω εάν μιλάει για Μεγάλη Ελλάδα ή μικρή και ούτε και με νοιάζει. Το εάν είναι κάποια χώρα μεγάλη ή όχι δεν φαίνεται στα λόγια αλλά στην πράξη και προσωπικά δεν χρειάζομαι κανέναν να μου πει τι είναι η χώρα μου, τι είναι οι πολίτες της και τι είναι αυτοί που αγοράζουν τα βιβλία του. Η άγνοια είναι ένα χωράφι που ο καθένας μπορεί να σπείρει και να κάνει ότι θέλει, νομίζω ότι είμαστε ηθικά υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε την αλήθεια αλλά και αυτούς που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.
Επειδή δεν μπαίνω συχνά στο φορουμ, σε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις σας δεν ξέρω ποτε και εάν απαντήσω.
Ψάξε με τα συνομωσιολογικά σου να δεις ποιος τον χρηματοδοτεί
Κανένας δεν τον χρηματοδοτεί. Απλά είναι ένας έξυπνος έμπορας που εφαρμόζει οικονομίες κλίμακος...
Τώρα αν έχουν φτάσει οι γνωστοί να φοβούνται τα βιβλία του Λιακόπουλου σημαίνει ότι περιέχουν και κάποιες αλήθειες που πονάνε διότι αν ήταν 100% μυθεύματα δεν εξηγείτε να ανησυχούν και να τον πολεμούν έτσι οι θολοκουλτουριαραίοι..
Και αφού σε ενδιαφέρουν οι χρηματοδοτήσεις θα σε πρότεινα να ψάξεις καλύτερα ποιοι χρηματοδότησαν την αλλαγή των βιβλίων ιστορίας μας.
Εκεί υπάρχει το πρόβλημα (διότι μιλάμε για τα παιδιά μας) και όχι στα βιβλία του Λιακόπουλου τα οποία απευθύνονται στους όποιους ενήλικες αγοραστές τους ..που έχουν και την εφυία και την ευθύνη να τα αξιολογήσουν.
Τουλάχιστον αυτός πουλάει βιβλία ένω άλλοι πουλάνε ναρκωτικά.. αν έχουν φτάσει κάποιοι να θεωρούν και το βιβλίο ναρκωτικό I rest my case! δεν έχω κάτι άλλο να πω..
[...] ποιοι χρηματοδότησαν την αλλαγή των βιβλίων ιστορίας μας.
Εκεί υπάρχει το πρόβλημα (διότι μιλάμε για τα παιδιά μας) και όχι στα βιβλία του Λιακόπουλου τα οποία απευθύνονται στους όποιους ενήλικες αγοραστές τους ..που έχουν και την εφυία και την ευθύνη να τα αξιολογήσουν.[...]
Εδώ πιστεύω ότι είναι όλο το "θέμα". Όπως είχα πει και αρχικά ....
[...]Λες και διδάσκονται στα σχολεία μας τα βιβλία του και τα περνάμε με το στανιό στη νέα γενιά.[...]
Ο καθένας είναι ελεύθερος να τον διαβάσει και να τον δει και έπειτα να του γυρίσει την πλάτη. Αναφερόμενοι όμως συνεχώς στο πρόσωπό του και στα βιβλία του, ποιο είναι το αποτέλεσμα;
Απλά όλοι όσοι λένε ότι είναι αντίθετοι με το κ.Λιακόπουλο, πρέπει να καταλάβουν ότι όσο περισσότερο ασχολούνται, τόσο περισσότερη αξία κερδίζει και τόσο περισσότερο συνεχίζει.
Οπότε να μην γκρινιάζουν στο ότι συνεχίζει να γράφει και να πουλάει. Ίσως όμως και το ότι ασχολούνται όλοι, σημαίνει ότι γουστάρουν και το κάνουν. Εαν δεν το γούσταραν δεν θα συνέχιζαν ;)
Το θέμα ΠΟΥΛΑΕΙ. Αν δεν πουλούσε, δεν θα εμφανιζόταν σε κάποιες εκπομπές σε μεγάλα κανάλια. Θα συνέχιζαν οι εκπομπές του μέχρι ένα σημείο, μέχρι να κοπάσει στα μικρά τοπικά κανάλια.
Οπότε προς τι όλος αυτός ο ντόρος & πανικός;
Ευριπίδη, όταν ανοίγει ένα θέμα για τον Λιακόπουλο και δεν
απαντάνε όσοι είναι δυσαρεστημένοι με τέτοια φαινόμενα αλλά
απαντάνε μόνο όσοι είναι ανυποψίαστοι, τότε απλά του κάνουμε"πλάτες".
Θα μου πεις ότι και η αρνητική διαφήμιση κλπ, ναι όμως το τόπικ
ανοίχθηκε, πως να το κάνουμε τώρα.
ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ.
ΚΙΤΑ ΝΑ ΔΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΜΟΥ ΓΝΟΜΙ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΘΕΛΙ ΝΑ ΠΟΥΛΙΣΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑ ΑΝ ΤΟ ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙ ΠΛΕΒΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΙ ΤΟΣΟ ΑΓΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΙ ΟΛΑ ΑΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΟΧΙΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΙ ΒΓΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΥΣΤΕΡΙ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΝ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΛΑ ΑΦΤΑ ΕΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΨΑΧΤΙΣ .
ΟΣΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΒΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΣ ΕΚΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΙ ΟΠΟΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΗ Ι ΗΠΑ ΜΑΣ ΚΡΙΒΟΥΝΕ ΠΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΙΝΦΕΡΙ ΝΑ ΜΑΘΙ Η ΑΝΘΡΟΠΟΤΙΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ ΑΦΤΑ ΟΠΟΥ ΛΕΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΣΕΣ ΜΙΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΙΣ ΠΧ ΒΑΣΙ 51
απο beetlejuice: Σου εχουν αποσταλει μεχρι στιγμης 2 p.m απο τη συντονιστικη ομαδα για χρησιμοποιηση του ορθογραφικου ελεγχου του word στα μηνυματα σου. Τα λαθη που κανεις ειναι πραγματικα εξωφθαλμα.
Ακριβώς, κάποιος ουφολόγος συστηνόταν ως αστροφυσικός
του τάδε διάσημου αστεροσκοπείου και τελικά είχε όλο και όλο
ένα εστιατόριο στους πρόποδες του ίδιου βουνού και είχε
και ένα μικρό φορητό τηλεσκόπειο στην αυλή της ταβέρνας
του που από αυτό μπορούσανε οι πελάτες να δουν εφόσον
δεν μπορούσαν για κάποιο λόγο να επισκευθούν το κανονικό
τηλεσκόπιο στην κορυφή.
Το βράδι θα γράψω αναλυτικά ονόματα και διευθύνσεις.
Έχει πάρα πολύ πλάκα λέμε.
Με καθυστέρηση πολλών εβδομάδων, αλλά κάτι έψαχνα και έπεσα πάνω και το θυμήθηκα.
Πρόκειται για τον Τζωρτζ Αντάμσκυ.
Ο Αντάμσκυ είχε ένα μικρό εστιατόριο στους πρόποδες του καλιφορνέζικου Όρους Πάλομαρ.
Στο εστιατόριο είχε στήσει ένα μικρό τηλεσκόπιο. Στην κορυφή του όρους Πάλομαρ
υπήρχε το μεγαλύτερο αστεροσκοπείο της Γης με τηλεσκόπιο εφοδιασμένο με
κάτοπτρα 200 ιντσών.
Το αστεροσκοπείο λειτουργούσε για το Ινστιτούτο Κάρνεγκυ της Ουάσιγκτον
και το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Καλιφόρνιας.
Ο Αντάμσκυ τώρα, αυτοπαρουσιαζόταν ως «Καθηγητής Αντάμσκυ του όρους Πάλομαρ».
Δημοσίευε βιβλία (επιστημονικής φαντασίας) τα οποία αποτελούσαν μόνιμο στοιχείο
στις συνεδριάσεις των «πιστών» των ιπτάμενων δίσκων και λοιπών δοξασιών.
Περιέγραφε στα βιβλία του συναντήσεις με όμορφους ξανθούς εξωγήινους και
άλλα πολλά που έρχονται σε άμεση αντίθεση με τα όσα γνωρίζουμε για το
ηλιακό μας σύστημα.
Οπότε αδέρφια να είσαστε πάρα πολύ επιφυλακτικοί όταν κάποιες θεωρίες
σας σερβίρονται από αυθεντίες και σας λένε διάφορα παλαβά.
Αυτά.
Λοχίμ το 51 σωστά το έγραψες.Και εγώ κάνω λάθη αλλά νομίζω οτι μας κοροιδεύεις...
Λιακόπουλος...Να τι πιστεύω.Τα βιβλία του αποκλείεται να πουλάνε.Τουλάχιστον όσον λέει.Τότε πως βρίσκει χρήματα δια τας εκπομπάς του;Ο νούς μου πηγαίνει εις την χρηματοδότησιν εκ τρίτων δια να επιδεικνείει εις τους Έλληνας τα εξώφυλλα των βιβλίων που χρησιμοποιούνται ως πινακίδες όπως οι διαφημιστηκές.Παραδείγματος χάριν το βιβλίων με τον τίτλον ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΩΓΑΝ ΒΑΛΑΝΗΔΙΑ προκαλεί συναισθήματα ανωτερότητος εις τους Έλληνας.Αυτό είναι το λιγότερον ,υπάρχουν και καλλίτεροι τίτλοι που παρουσίαζε.
Ο σκοπός είναι προφανείς... Σας φαίνεται περίεργον;Έχει γίνει κατα το παρελθόν με άλλους τρόπους.Σήμερον εβρίκαν αυτόν.Πιστεύω λειτουργεί...
Δεν διάβασα όλα τις απαντήσεις γιατί εκνευρίστηκα. Συμφωνώ με την απάντηση της Λίτσας και συνεχίζω…
Εγώ θα φωνάζω για τον τυπάκο αυτόν όχι για κανένα άλλο λόγω αλλά επειδή όταν βλέπω κάποιον να κοροϊδεύει τον κόσμο δεν μπορώ να μην τον κατακρίνω. Δεν κατακρίνω αυτά που λέει ή εάν τα πιστεύει, κατακρίνω ότι κερδίζει χρήματα από αυτό. Εάν έβγαινε στην τηλεόραση και απλά έλεγε το μακρύ και το κοντό του δεν θα με ενδιέφερε καθόλου. Θα εξέφραζα την άποψη μου για τις μαλακίες που λέει και όλα καλά. Από την στιγμή όμως που μπαίνει μέσα στο παιχνίδι το εμπορικό κομμάτι δεν είναι ακόμα ένας βλαμένος που λέει τα δικά του, αλλά ένας απατεώνας που προσπαθεί να βγάλει εξαπατώντας τον κόσμο με προφανές κίνητρο το χρήμα και σαν τέτοιο τον αντιμετωπίζω. Οπότε ηθικά δεν μπορώ να βλέπω κάποιον να κοροϊδεύει κόσμο και να μην λέω τίποτα. Όσο συνεχίζει να κοροϊδεύει κόσμο, τόσο κριτική θα κάνω.
Δεν ξέρω εάν μιλάει για Μεγάλη Ελλάδα ή μικρή και ούτε και με νοιάζει. Το εάν είναι κάποια χώρα μεγάλη ή όχι δεν φαίνεται στα λόγια αλλά στην πράξη και προσωπικά δεν χρειάζομαι κανέναν να μου πει τι είναι η χώρα μου, τι είναι οι πολίτες της και τι είναι αυτοί που αγοράζουν τα βιβλία του. Η άγνοια είναι ένα χωράφι που ο καθένας μπορεί να σπείρει και να κάνει ότι θέλει, νομίζω ότι είμαστε ηθικά υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε την αλήθεια αλλά και αυτούς που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.
Επειδή δεν μπαίνω συχνά στο φορουμ, σε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις σας δεν ξέρω ποτε και εάν απαντήσω.
Σωστά αυτά που γράφεις...απλά εγώ μέσα σε όλα αυτά θα προσθέσω και τύπους στυλ Γιαννουλάκη,περιοδικά τύπου strange και mystery,"ερευνητές" του στυλ Στάμκος και το κακό συναπάντημα.
Διότι αν κάτι συνδέει αυτούς με τον Λιακό,είναι οι παντελώς αναπόδεικτες θεωρίες τους.
Πόσες φορές δε διάβασες στο strange για νεράιδες,ξωτικά και κούφιες γαίες ? Για Δέρος ? Για ufo ?
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα δεις ένα Δέρο :D ,θα πρέπει να τον τραβήξεις μία φωτό για να έχουμε και κάποιο πειστήριο.
(όχι εσύ εννοείται αγαπητέ agaliarep :cool: )
Μέχρι τότε όμως,ο Λιακό και οι αντίθετης γνώμης "ερευνητές" κατατάσσονται στην ίδια κατηγορία...αυτή που φέρει τον τίτλο "φύκια για μεταξωτές κορδέλες".
Γιατί καταντά εξοργισυικό να ζητάμε απόδειξη εργασίας στη ΝΑΣΑ και όχι απόδειξη πτυχίου ερευνητή της κούφιας γης.
δε ξέρω τι πτυχία εχει ο Λιακο και τι κάνει,αλλα για ένα ειμαι 100% σιγουρος, ολα αυτα που δείχνει προέρχονται απο αμερικανο πάστορα.
αν εχετε ελέυθερο χρόνο κατεβαστε το ufos gateway to hell(3 cd)
και θα δειτε για τι πραμα μιλάω. και αν τυχον θέλετε απομυθοποιούμε και τα άλλα που λέει.αυτα που ξερω τουλάχιστον,για αυτα που δε ξερω δεν εκφέρω γνώμη.
οσο για τα περιοδικα του ελληνικού χώρου δε μιλάω γιατι θα γίνω ισοπεδωτικός.και εκτος αυτου δε ξέρω τι έρευνα κανουν,και αν κάνουν.για μενα αυτα τα περιοδικά ειναι κατι σα τη πραβντα,και οποιος καταλαβε, καταλαβε.
the_black_planet
09-12-07, 12:58
Εγώ πάντως αδέρφια πιστεύω ότι το θέμα βρίσκεται σε λάθος κατηγορία.Κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται στην κατηγορία "Προσωπικότητες της αναζήτησης" :D :D :D
Πάντως παιδιά κάνετε μεγάλο λάθος κατά τη γνώμη μου όσοι εξισώνετε τον Λιακόπουλο με τον Γιαννουλάκη.Εντάξει μπορεί και ο Παντελής να έχει σαν σκοπό το κέρδος σε μεγάλο βαθμό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ίσα και όμοια.Τί ποιότητας δουλειά κάνει ο ένας και τί ο άλλος,η μέρα με τη νύχτα!Ο Γιαννουλάκης έχει φοβερές πηγές και μάλιστα πηγές που παρουσιάζονται στην Ελλάδα για πρώτη φορά,τα περισσότερα θέματα που έχει παρουσιάσει έστω από την άποψη της λαογραφίας έχουν ανεκτίμητη αξία,και μην παίρνεται όρκο πως είναι όλα αυτά παραμύθια ;)
Παραδείγματος χάριν το βιβλίων με τον τίτλον ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΩΓΑΝ ΒΑΛΑΝΗΔΙΑ προκαλεί συναισθήματα ανωτερότητος εις τους Έλληνας.Αυτό είναι το λιγότερον ,υπάρχουν και καλλίτεροι τίτλοι που παρουσίαζε.
Ο σκοπός είναι προφανείς... Σας φαίνεται περίεργον;Έχει γίνει κατα το παρελθόν με άλλους τρόπους.Σήμερον εβρίκαν αυτόν.Πιστεύω λειτουργεί...
Φίλτατε Αριστείδη, δεν εννόησα επαρκώς εαν θεωρείτε πως είναι αθώα ενδεδειγμένη
και άκρως λειτουργική, η μέθοδος ταύτη κατά την οποίαν μέσω της επανάληψης
τηλεοπτικών ερμάτων καλλιεργείται συναίσθημα "ανωτερότητος" εις το τηλεοπτικό
κοινό.
Αι σύγχροναι κοινωνιολογικαι και ανθρωπιστικαί επιστήμαι έχουν αποφανθεί επί τούτου.
Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από κενού νοήματος "ανωτερότητες" αλλά από σαφή αναπτέρωση
ηθικού δια μέσου της καλλιέργειας αυτοπεποίθησης και απομυθοποίησης φοβιών και αστικών
μύθων που εντέχνως έχουν διασπαρή εις τας συνειδήσεις των.
Ποσειδώνιος
09-12-07, 14:34
Τι να πω και εγώ ο φτωχός και μόνος καου μπόυ. Έχετε καταλήξει σχεδόν όλοι.
Λοιπόν εγώ ρε παιδιά δεν τον ήξερα τον κύριο Λιακόπουλο. Τώρα που κατέβηκε το Μακεδονία στην Κρήτη (αν και δεν παίζει ακόμα καλά) έπεσα τυχαία πάνω του ένα βράδυ σε ένα φιλικό σπίτι(εμείς έχουμε καταργήσει την τηλεόραση).
Άκουγα και εγώ Λιακόπουλος και Λιακουρορθόδοξος και δεν καταλάβαινα γρι. Ούτε και όταν μου έδειξε το σαιτ του ένας φίλος κατάλαβα καλά περί τίνος πρόκειται. Φυσικά δεν ξέρω ούτε τους άλλους παρόμοιους που αναφέρθηκαν.
Εκείνη την φορά διαφήμιζε τα βιβλία «Ζουν ανάμεσα μας». Ρε παιδιά από όλα αυτά που άκουγα δεν με ξένιζε κάτι τελείως. Μιλούσε για κείμενα του Πλάτωνα (Τίμαιο) του Ησίοδου που γνώριζα και γνώριζα επίσης ότι γράφουν απίστευτα πράγματα και ο κόσμος τα αγνοεί. Έχουμε μια άποψη για την ιστορία που μας έχει δοθεί και αν μελετήσουμε τι λένε τα αρχαία κείμενα από τα οποία υποτίθεται γράφτηκε και η ιστορία θα δούμε ότι είτε επίτηδες είτε κατά λάθος η ιστορία έχει μαγειρευτεί. Ισχυριζόταν ο Λιακόπουλος ότι η Παλαιά διαθήκη , οι Ψαλμοί του Δαυίδ, Το ευαγγέλιο του Ενώχ, η Αποκάλυψη του Ιωάννη, ο Τίμαιος και ο Ησίοδος μιλούν για την ίδια ιστορία της ανθρωπότητας που έχει παραποιειθεί για αυτό κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Τέλως πάντων αποφασίσαμε από κοινού με τον φίλο μου να μοιραστούμε τα έξοδα και να μάθουμε επιτέλους τι είναι αυτό το φρούτο που λέγεται Λιακόπουλος.
Ήρθαν τα βιβλία και να σας πω ότι τα διάβασα όλα θα πω ψέματα. Ένα μεγάλο μέρος των βιβλίων ήταν τα κείμενα που σας είπα πριν με μόνο μερικά σχόλια του. Σημεία του Τίμαιου φαίνεται ότι ακόμα δεν τα έχει καταλάβει. Δεν ξέρει ότι στην κατασκευή της ψυχής ο Τίμαιος δίνει την μουσική κλίμακα του Πυθαγόρα με αυτά τα πάράξενα κλάσματα που αναφέρει. Λοιπόν (για όποιον ξέρει γιατί μιλάω) αυτές είναι οι αναλογίες των συχνοτήτων της μουσικής κλίμακας του Πυθαγόρα που σε αυτήν στηρίχτηκε όλος ό δυτικός μουσικός αρχαίος και σύγχρονος πολιτισμός αλλά και μεγάλο μέρος του ανατολικού λόγω των Ελλήνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αλλά αυτό δεν ήταν το αντικείμενο της έρευνας του έτσι και αλλιώς.
Σημαντικό το ότι επιτέλους ακούω κάποιον να λέει ότι ο Τίμαιος περιέχει την κοσμογονία πριν το σημείο που την ξεκινά ο Ησίοδος ο οποίος ξεκινά με την ένωση του Ουρανού με την Γη δηλαδή όταν αγγελικά πλάσματα(ουρανός) ενώθηκαν με γήινα(γη) και προκύψαν οι Τιτάνες και άλλα τερατόμορφα και ανθρωπόμορφα όντα οι θεοί των 12 κλπ. Τα ίδια λέει φυσικά και η Παλαιά Διαθήκη στην Γένεση.
Λέει πολλά βέβαια ο Λιακόπουλος για τα οποία δεν αποκαλύπτει τις πηγές του. Εδώ όλοι οι σκεπτικιστές θα τον κατηγορήσουν βέβαια αλλά να ξέρετε ότι κανείς - που έχει ένα επίπεδο να διαβάσει αυτά τα βιβλία και τα αποσμπάσματα από τα αρχαία κείμενα που παραθέτει – δεν είναι τούβλο να τρώει ότι διαβάζει χωρίς να ξέρει από πού προέρχεται. Ένας καλόπιστος όμως αναγνώστης θα αφήσει στην άκρη του μυαλού του όλα αυτά που δεν μπορεί να τα βρει στις πηγές και που ξέρετε.... μπορεί να κουτουλήσει κάπου και να επαληθευτεί κάτι από όλα αυτά. Αυτό συνιστά και ο Λιακόπουλος για κάθε τι που αποκρύπτει τις πηγές του.
Εμένα δεν μου φαίνεται ρε παιδιά ότι είναι μόνος του. Πρέπει να έχει μεγάλη ομάδα που τον τροφοδοτεί με πληροφορίες. Αυτός απλώς επειδή είναι καλός ομιλητής καθηγητής μπορεί με ένα λαϊκό τρόπο να γίνεται άμεσος και να διαφημίζει την δουλειά του.
Γιατί είναι κακό ρε Θοδωρή , ένας εκδότης να βγαίνει να διαλαλεί το εμπόρευμα του σαν να ήταν στην λαϊκή αγορά. Κακό είναι να βγάλει το ψωμί του.
Εγώ νομίζω ότι κάνει το γούστο του. Η δουλειά στα φροντιστήρια (που όπως λέει ο Τσιλοφ ότι ήταν πολύ καλός) θα μπορούσε να του εξασφαλίσει τεράστια έσοδα. Καλά δεν ξέρετε τι βγάζουν οι μεγαλοκαθηγητάδες. Εδώ ρε παιδιά στην Κρήτη δεν χτίζουν σπίτια αλλά ξενοδοχεία. Οι καλοί έτσι …που δεν είναι και στο δημόσιο γιατί τότε ελέγχουν τα ακίνητα τους.
Όχι ο τύπος πήγε να γίνει φυσικός γιατί ήθελε να πάρει απαντήσεις στις εφηβικές του ανησυχίες αλλά είδε ότι μέσω του δρόμου που διάλεξε αυτό δεν γινόταν(συμβαίνει πάντα το παραδεχόμαστε σπάνια). Έτσι είπε να κάνει το κέφι του. Ρίσκαρε στην αξία του σαν καλού καθηγητή και λαϊκού ρήτορα και μάλλον όπως λέτε κέρδισε, αλλά θα μπορούσε και απλώς να καταστραφεί. Αν ο κύριος Λιακόπουλος τα κατάφερε ή τα καταφέρει θα του πούμε μπράβο. Και αν λέει ψέματα όπως λέτε σκεφτείτε ξανά ότι αυτοί που τρώνε κουτόχορτο δεν έχουν μάθει να διαβάζουν και δεν θα διαβάσουν τα βιβλία του ή αν τα διαβάσουν δεν θα τα καταλάβουν.
Εμένα μου αρέσει τουλάχιστον μέχρι να τον φάω στην μάπα όπως αυτοί που τον γνωρίζουν καιρό, μέχρι να μην έχει τίποτα καινούριο να μου πει. Προς το παρόν μου δίνει πολύ υλικό για έρευνα και θα ήθελα να συζητήσουμε και να ερευνήσουμε κάποια πράγματα που μου φαίνονται ενδιαφέροντα αν δεν καίτε στην πυρά όπως στον Μεσαίωνα κάθε τι που έχει την υποψία Λιακόπουλου.
Επί τη ευκαιρία ζητώ να δηλώσετε τώρα όσοι ενδιαφέρονται να ερευνήσουμε θέματα που θίγει και ή να απορρίψουμε τους ισχυρισμούς του ή να τους πιστοποιήσουμε.
Όχι τίποτα άλλο θέλω να μετρήσω....
Θέματα για παράδειγμα που εγώ από αυτόν ήρθα σε επαφή(δεν ξέρω αν εσείς τα ξέρατε από αλλού) και με ενδιαφέρουν πολύ είναι:
Η παραποίηση της Παλαιάς διαθήκης από τους Εβδομήκοντα
όταν μεταφράζοντας την στα Ελληνικά απέκρυψαν(μεταφράζοντας κάθε φορά αλλιώς την λέξη Ελοχίμ) ότι η παλαιά διαθήκη λέει ότι αγγελικά ενεργειακά όντα μας δημιούργησαν κατ εικόνα και καθ ομοίωση τους και όχι ο Θεός. Έτσι όλη η ιστορία της δημιουργίας συμφωνεί με τον Τίμαιο στον Πλατωνικό διάλογο που λέει ότι ο Θεός δημιούργησε όντα και τα έβαλε να φτιάξουν τα κατώτερα γένη όπως και το ανθρώπινο.
Οι κινέζικες Πυραμίδες.
Ο Λιακόπουλος μιλά για μια μεγάλη Κινέζικη πυραμίδα όμως εγώ στην έρευνα μου για αυτή ανακάλυψα ότι στην Κίνα γίνεται χαμός από πυραμίδες. Μόνο σε μια κοιλάδα πάνω από την πόλη Xian(πηγαίνετε στο google earth) υπάρχουν 900 πυραμίδες κάθε μεγέθους με τις μεγαλύτερες να μοιάζουν με βουνά (Mαυσωλείο Maoling). Οι κινέζοι λένε ότι θα αναλάβει να τις ερευνήσει η νέα γενιά αρχαιολόγων που βγαίνει. Σκεφτήτε ότι μόνο μετά το 1900 ανακαλύψαμε ότι υπάρχουν πυραμίδες στην Κίνα και μόνο τώρα τελευταία που άνοιξαν τα σύνορα ότι είναι τόσες πολλές και μεγάλες. Πόσες να είναι ακόμα και που. Φοβερά πράγματα ρε παιδιά.
Ο παρεξηγημένος θεός Διόνυσσος
Πάντα κάτι δεν μου κόλλαγε με τον Διόνυσο. Μέθυσε λέει τον Ήφαιστο και τον συμφιλίωσε με την Ήρα την Αθηνά δεν θυμάμαι καλά. Θεός λέει του κρασιού. Ο Λιακόπουλος λέει (μπορεί να το έχετε ακούσει από αλλού ή να το ξέρετε εγώ δεν το ήξερα) ότι έκανε εκστρατείες στην Κίνα. Άρχιζα να ψάχνω την μυθολογία και είδα στα ψιλά γράμματα ότι έλαβε μέρος στην Τιτανομαχία. Μα τι λέτε ρε παιδιά αφού ο Διόνυσος ήταν μετέπειτα θεός πια Τιτανομαχία. Χρησιμοποιώντας κρασί ή άλλες ουσίες ποιος το ξέρει Lux μεταμορφώθηκε σε λιοντάρι και κατασπάραξε ένα Τιτάνα. Αλλά το ωραίο είναι το άλλο. Λέει η μυθολογία ότι το τελευταίο μεγάλο έπος του αρχαίου κόσμου είναι τα Διονυσιακά του Νόνου που περιγράφει τις εκστρατείες του Διονύσου στην Ινδία.
Είχαν ρωτήσει λέει σε μια διάλεξη στο Πανεπιστήμιο Πειραιά έναν καθηγητή μεγάλο όνομα "αν πίστεύει ότι υπήρξαν οι 12 Ολύμπιοι Θεοί". Αυτός απάντησε ότι πρώτον δεν ήταν θεοί (απλώς πηγαιναν γρήγορα θέω=τρέχω γρήγορα), δεύτερον δεν ήταν 12 (εκατομμύρια λέει ο Λιακόπουλος) και δεν υπήρξαν αλλά υπάρχουν (στον Σείριο λένε). Λέτε αυτός ο καθηγητής να είναι μια από τις πηγές του Λιακόπουλου;
Ρε παιδιά, γιατί δεν μας τα λένε αυτά τα πράγματα. Ήταν λέει παραμυθάδες οι αρχαίοι Έλληνες. Έ ……να γίνουμε και εμείς παραμυθάδες ρε παιδιά μπας και τους μοιάσουμε και στα υπόλοιπα.
Δώστε μου και άλλους τέτοιους τύπους σαν το Λιακόπουλο. Και μπράβο σε όλους που βοηθούν τους Έλληνες να έρθουν σε επαφή με τα κείμενα των προγόνων τους …που δεν τρώγαν βαλανίδια.
Ε ….ας πουν και καμιά μ…. Δεν μας υποχρεώνει κανείς να τα δεκτούμε όλα.
φιλε μου Ποσειδωνιε ισως και να δεχομουν οτι λεει αλλα...(κοιτα προηγουμενο ποστ μου)
οσο για τα αλλα που λες σου λεω απλα κοιτα το πολλ.
σε ενα θα συμφωνησω μαζι σου.ας κανουμε και σα λαος λιγη προπαγανδα ρε γαμωτο,οχι μονο οι αλλοι,οχι οτι χρειαζεται να κανουμε αλλα μη κατεβαζουμε τα βρακια συνεχεια.ναι στα σκοπια ναι στους τουρκους ναι στους αμερικανους,και μας καρπαζωνουν και απο πανω,
για ρωτηστε κανα ξενο φιλο σας στο νετ και θα σας πει οτι νομιζει οτι εμεις κλεβουμε το ονομα των σκοπιανων,
Ποσειδώνιος
11-12-07, 01:23
Ναι Sam αλλά το πολλ δεν μου λέει τίποτα για τον απλό λόγο ότι αυτό που θα ψήφιζα εγώ δεν είναι στις επιλογές. Φαντάζομαι λοιπόν ότι ίσως κάποιοι δεν ψήφισαν καθόλου. Αυτός είναι και ο λόγος που τέτοιου είδους δημοσκοπήσεις πάντα αναφέρονται ως μη έγκυρες.
Εγώ για παράδειγμα θα ψήφιζα - αν υπήρχε - την επιλογή
«Ανήσυχος ερευνητής αδιευκρίνιστης ποιότητας σε ένα τομέα που μετά από πολλά χρόνια θα χαρακτηρίσει αυτόν και μαζί άλλους όμοιούς του - ανώτερης, κατώτερης ή ίσης ποιότητας –πρωτοπόρους»
Μιλάω για τον τομέα των εναλλακτικών εκδόσεων που ασχολούνται με το αρχαίο, το παράξενο, το αδιευκρίνιστο, το θαμμένο, το κεκαλυμμένο κτλ ένα τομέα που τροφοδοτεί ο Λιακόπουλος με την όποια ποιότητά του , δίνοντας τα όλα και σαν σόουμαν. Ναι βλέπετε ο Λαζόπουλος που τον προσκυνά όλη η Ελλάδα είναι σοφότερος βέβαια, για αυτό μην ξεχάσετε να κρεμαστείτε από τα χείλη του και την επόμενη φορά. Χίλιες φορές το σόου Λιακόπουλος τουλάχιστον αυτός έχει ιερό και όσιο. Ο άλλος για τα φράγκα της τηλεθέασης και της διαφήμισης έβαλε δυο χαζά κρητικάκια να ξεστομίζουν όποια χαζομάρα δήθεν τέχνη μαντινάδας για τα ζωνιανά και την Κρήτη και η Λεβεντομάνα αν μπορούσε θα βούλιαζε από την ντροπή. Και δεν ντρέπετε όλη η Ελλάδα αλλά χασκογελά προσκυνόντας το σάτυρο.
Μα γιατί δεν μιλάμε ποτέ επί της ουσίας σε αυτό το φόρουμ; Θα μου πει κανείς τι γίνεται με το Διόνυσο ή τις Πυραμίδες ή την παλαιά διαθήκη; Κανείς; Κανείς;Κανείς;
Is there anybody out there Is there anybody out there Is there anybody out there Is there anybody out there
Στην πυρά στην πυρά
Το δάκτυλο λέει έδειχνε το δάσος και ο τρελός κοίταζε το δάκτυλο
Ρε συ ποσειδώνιε οχι και αδιευκρίνιστης ποιοτητας.
να ρίξουμε ολα τα δήθεν μυστηρια του??
-η πυραμιδα η λευκη δεν εχει βρεθει.υπαρχει μια φωτο που αν δειχνει και τι δειχνει.αυτο που λενε λευκη πυραμιδα ηταν το μαυσολείο Μαολινγκ.
-για τη παλαια διαθήκη,αυτα τα αμερικανικου τύπου μυθεύματα με συγχωρείς αλλα δε μπορω να τα δεχτώ.και δε προλαβαινω κιολας τωρα να σου αποδεικω οτι ειναι ψεμα.
-η δηθεν γοργονα που είχε βρει?ενα δημιουργημα καποιανου στη καραινικη νομιζω? για να πουλαει σουβενιρ,αποδειξη στο βιβλιο ripleys believe it or not,πρωτη φορα εκει το ειδα και πεθανα στα γελια.
-ο δήθεν κενταυρος σε καποιο πανεπιστημιο της αμερικης??μια μακετα
-τα δηθεν στελθ των ρωσων ενα μη κατασκευασμενο αεροπλανο.ποτε δε βγαζουν προς τα εξω τι τεχνολογια εχουν,θα δειξουν κατι μονο οταν εχουν κατι καλυτερο απο πισω.
-το εκιπ που στηριζεται σε αντιβαρυτητα εχει κινητηρες jet.
οπως ειπαν και για την εναλακτικη 3 ,φαντασία βασισμενη σε γεγονοτα.το ιδιο ισχυει και για ολα τα παραπανω.
Φίλοι μου καλημέρα σας.
Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό υπάρχουν πολλοί οι οποίοι τον αποδοκιμάζουν, υβρίζουν κτλ μέσα στο διαδικτυακό χώρο. Threads σε forums, blogs... Όπως και να το κάνεις είναι απαράδεκτη αυτή η στάση.
Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι όσο περισσότερο ασχολείσαι τόσο περισσότερο διαφήμιση κάνεις; Και στην τελική, γιατί να ασχολείσαι συνέχεια με αυτό; Ποιος ο σκοπός; Τόσο μεγάλη απειλεί θεωρείται; Ας σοβαρευτούμε λίγο... Λες και διδάσκονται στα σχολεία μας τα βιβλία του και τα περνάμε με το στανιό στη νέα γενιά.
Θα μπορούσα περιγραφικά να πω : Είναι ένας άνθρωπος που βρίσκει κάποιες αναφορές από κάπου (δεν μπορώ να ξέρω που - μπορεί ακόμα και από ένα site στο internet) και μαζί με φανταστικά στοιχεία τα παραθέτει σε βιβλία. Δεν μπορώ για παράδειγμα να πιστέψω το dvd του που δείχνει με 3D παρουσίαση κτίρια (που φαίνονται λες και είναι ξενοδοχειακές μονάδες :D ) στον Άρη.
Τέλος μην ξεχνάτε ότι πολλά (εάν όχι όλα) προέρχονται από θρύλους - μύθους - παραδόσεις - ιστορίες που είναι σχεδόν δύσκολο έως αδύνατο να επαληθευθούν. Άλλωστε όμως όλοι όσοι συμμετέχουν εδώ μέσα έχουν πέσει σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
Έχω διαβάσει βιβλία του, έχω δει dvd & εκπομπές. Όλα τα θεωρώ μια ακόμα ματιά - άποψη σε κάποια γεγονότα. Όχι όμως "απειλή" ώστε να κάνω τόσο ντόρο. Διαβάζεις - ακούς - βλέπεις και αποφασίζεις εαν τα κρατήσεις για τον εαυτό σου (όπως για τα πάντα πιστεύω).
Το conclusion μου είναι ότι εφόσον κάποιοι του σέρνουν 1002 κατηγορίες και τον μειώνουν και θεωρούνται αυτοί "ανώτεροι" νοητικά από αυτόν, γιατί δεν σταματούν αυτές τις κατηγορίες; Γιατί δίνουν αξία; Δεν είναι ανούσιο αυτό; ;)
ΥΓ. Όσο για τα βιβλία, έχω ακούσει - αλλά δεν έχω ψάξει να το διασταυρώσω - ότι εκτυπώνονται στα σκόπια με εξαιρετικά χαμηλές τιμές
ΥΓ2. Είναι η άποψη μου γενικά με ότι βλέπω στο διαδίκτυο καθημερινά.
Η απάντηση του φίλου evripidis είναι σωστή.....
Πιστεύω πως σε τετοιες καταστάσεις θα πρέπει να ελέγχουμε ενδελεχώς όλα
αυτά που αναφέρει..
Κάποια έχουν αποδειχτεί σωστα (θεμα που αναφέρει ο φίλος Ποσειδώνιος )
καποια άλλα τελείως αναλυθεί...
Όποιος ενδιαφέρεται για αυτά τα θέματα ας τα ψάξει...
Ευχαριστώ.
Όποιος ενδιαφέρεται για αυτά τα θέματα ας τα ψάξει...
Μία στιγμή βρε Avatar, τι θα πει να τα ψάξει;
Εδώ ο άνθρωπος ψεύδεται ασύστολα και μάλιστα κατά 95% , προσπαθώντας να πουλήσει τα σκουπίδια του...
Εξακολουθεί να λέει για τον δήθεν "κένταυρο" και να παραπλανεί τους αφελείς, όταν ΞΕΡΟΥΜΕ πλέον ότι αυτό είναι ένα ψέμα!!!!
Λοιπόν ΞΕΡΕΙ και αυτός ότι είναι ψέμα αλλά συνεχίζει να τα πουλά....
Και έχουμε αυτόν τον ψεύτη, τον απατεώνα, τον άνθρωπο που κάνει τα πάντα για τα λεφτά, σαν είδαλμα και όχι μόνο αυτό, αλλά λέμε και στους ανθρώπους που ΔΕΝ ξέρουν την αλήθεια ή τις γνώσεις να ελέγξουν τα ψεύδη του, να ψάξουν;
Αυτό ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ δεν γίνεται...
Δεν μπορεί κανείς να ψάξει και να επαληθεύσει τα ψεύδη του γιατί είναι χιλιάδες πλέον...
ΑΝΤΙΘΕΤΑ τα ψεύδη έχουν γίνει βίωμα της κοινωνίας μας.
Εάν δυνατόν!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ να μην εναντιώνεται στον απατεώνα!!!
και μιας και βλεπω πραματα που εχουν αποδειχτει σωστα,μπορω να ρωτησω πια ειναι αυτα?
παρτε και τα λινκσ για το προηγουμενο ποστ μου.
The "White Pyramid" discovered!
It is the Maoling Mausoleum!
http://web.utanet.at/mahain/Pyramids_in_China.htm
το ρωσικο στελθ
http://aeroweb.lucia.it/~agretch/Tu-180.html
γοργονα για παραγγελια
http://www.snopes.com/photos/tsunami/mermaid.asp
να και η αντιβαρυτητα του εκιπ
http://www.ekip-aviation-concern.com/eng-b/2.shtml
οσο για τον νοννο,απο τα λιγα που ξέρω δεν ηταν ιστορικος ποιητης.
τι αλλο να απομυθοποιησουμε?
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε μου OANNHSEA με ρωτάς τι να ψάξει κάποιος...
Ότι τον ενδιαφέρει να το ψάξει..
Απλό δεν είναι ?????
Αναφέρω πουθενά πως ότι λέει ο ΛΙΑΚΟ είναι σωστά ????
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..
Αναφέρω πουθενά πως να μην εναντιώνεται κάποιος σε ότι
σαθρό και κουτό αναφέρει ????
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...
Σε παρακαλώ λοιπον φίλε μου μην μου προσάπτεις λέξεις που δεν
'εχω αναφέρει.
Ομως κάποια απο αυτά είναι σωστα...
Για τις ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ στην ΚΙΝΑ λέει ψέματα ???
Για την παραποίηση της Παλαιάς διαθήκης λέει ψέματα ???
Ευχαριστώ.
Ώπα δικέ μου, μην αρπάζεσαι...
Δεν σου έκανα επίθεση, έχω κακό γραφικό - προσδιοριστικό στυλ...
Πήρα μόνο σαν αφορμή κάτι που έγραψες για να το επεκτείνω...
Για τις ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ στην ΚΙΝΑ λέει ψέματα ???Για την παραποίηση της Παλαιάς διαθήκης λέει ψέματα ???
Και βέβαια λέει ψέματα - ΟΧΙ για το θέμα το ίδιο.
Αλλά παίρνοντας σαν αφορμή το θέμα γράφει τερατουργήματα...
ΕΚΕΙ είναι το ζήτημα - στην ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ της αλήθειας
Βλέπεις ο καλύτερος τρόπος να πεις ψέματα είναι να το κρύψεις μέσα σε κάτι που φαίνεται αλήθεια...
ρε παιδια
αλλη μια εκδοχη"κωμικοτραγικος" δε θα εβλαπτε :)
αφου αλλες φορες γελας ασταματητα με οσα λεει
και αλλες φορες στη δινει απ τις φωνες του και θες να σπασεις την τιβι.
Φίλε SAM_502....
Σχετικά με το ρωσικό στελθ που αναφέρεις έχω να πω τα εξής..
Των Φαίδωνα Γ. Καραϊωσηφίδη και Γιώργου Καράβαντου
Η ύπαρξη ενός τέτοιου αεροσκάφους πλανιόταν σαν θρύλος στη διεθνή
κοινότητα εδώ και εφτά ολόκληρα χρόνια. Το 1995 επρόκειτο να αποτελέσει
τον πόλο έλξης της διεθνούς αεροπορικής έκθεσης MAKS-95 στη Μόσχα, κάτι
που φυσικά δεν έγινε ούτε και στην επόμενη ευκαιρία, δύο χρόνια αργότερα
στη MAKS-97. Η δικαιολογία ήταν ότι το σχεδιαστικό γραφείο δεν κατόρθωσε
να εξασφαλίσει την άδεια της ρωσικής κυβέρνησης. Οι πληροφορίες, όμως,
έλεγαν ότι το μαχητικό-θρύλος όχι μόνο παρέμενε κλειδωμένο σε ένα
υπόστεγο στο κέντρο αεροπορικών δοκιμών Zhokovskiy, αλλά, όλο αυτό το
χρονικό διάστημα, είχε αποτύχει να πραγματοποιήσει την παρθενική του πτήση
αφού η απαραίτητη χρηματοδότηση δε στάθηκε δυνατόν να εξασφαλιστεί.
Έτσι, για τους περισσότερους το πρόγραμμα εμφανιζόταν «κλινικά νεκρό» και
πολλοί ήσαν εκείνοι που αμφέβαλαν ακόμη και για την ύπαρξή του και το
απέδιδαν στη σοβιετική προπαγάνδα σαν τη δυνατή απάντηση στο αμερικανικό
F-22. (Σημ. 1)
Η περίσταση όμως δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη στις αρχές του χρόνου.
Το σχεδιαστικό γραφείο -εταιρία πλέον για άλλους- MAPO-MIG (Μoscow
Aviation Production Organisation Military Industrial Group) είχε προγραμματίσει
την παρουσίαση των δραστηριοτήτων του στη ρωσική κυβέρνηση, ίσως σε μια
προσπάθεια να υποστηριχθεί η συνέχιση της χρηματοδότησης κάποιων
προγραμμάτων του. Έτσι, λίγες μέρες νωρίτερα, στις 12 Ιανουαρίου 1999,
βγήκε από τη «ναφθαλίνη» το «βαρύ πυροβολικό» και σε μια επίσημη τελετή
(σημ. 2) παρουσιάστηκε για πρώτη φορά δημόσια το πρωτότυπο του νέου
ρωσικού μαχητικού πέμπτης γενιάς, γνωστό σαν MFI (Mnogofunktsional'ny
Frontovoy Istrebitel =Πολλαπλών «λειτουργιών» Τακτικό Μαχητικό) αλλά και
ως «σχέδιο 1.42». (Σημ. 3)
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΡΩΣΙΚΟΥ ΜFI (κατά προσέγγιση)
Διαστάσεις Εκπέτασμα: 16,3 m (53,6 ft)
Μήκος: 21,7 m (71,2 ft)
Ύψος: 6 m (19,8 ft)
Eπιδόσεις Μέγιστη ταχύτητα: 1.350 kts (2.500 km/h)
Yπερηχητική πτήση: 920 kts (1.700 km/h)
Μέγιστη εμβέλεια: 2.500 km (1.300 nm) - υπερηχητικά,
4.500 km (2.430 nm) - υποηχητικά
Βάρη Κανονικό βάρος απογείωσης: 28.000 kg (61.712 lb)
Μέγιστο βάρος απογείωσης: 35.000 kg (77.140 lb)
Κινητήρες: 2 Saturn-Lyulka AL-41F turbofans μέγιστης ισχύς 175 kN
(39333lbf) με χρήση μετάκαυσης
Ευχαριστώ.
Κύριοι, μην τρελαθούμε κιόλας...
Υπάρχει καμία περίπτωση να είναι αεροσκάφος στέλθ (αόρατο δηλαδή...) αυτό ;;;
http://warfare.ru/?linkid=1608&catid=255
http://jpcolliat.free.fr/mig144/histoire.htm
Για το Θεό!!!
Αεροσκάφος πολλαπλού ρόλου είναι - αντίστοιχο του F22...
Μάλιστα το F22 είναι πιο αόρατο από αυτό....
Είναι τα παραμύθια του απατεώνα για όσους δεν ξέρουν από αεροδυναμική, καθώτι ΔΕΝ μπορεί να είναι αόρατο, έχοντας τετραγωνικές εισαγωγές αέρα και πτερύγια κάναρντς....
ΣΥΝΕΧΙΖΩ...
Το αυγό του φιδιού
Η ιστορία του νέου ρωσικού μαχητικού ξεκίνησε ακριβώς τότε, το 1983, όταν η
ρωσική αεροπορία άρχισε να ψάχνει μια απάντηση στο πρόγραμμα ATF
(Advanced Tactical Fighter) που είχε αναγγείλει η USAF στις αρχές της
δεκαετίας του '80. Η μυστική ντιρεκτίβα προς τα σχεδιαστικά γραφεία Mikoyan,
Sukhoi και Yakovlev πιθανολογείται ότι εκδόθηκε σχεδόν αμέσως. Μάλιστα, ο
χαρακτηρισμός που αφορούσε το πρόγραμμα κατασκευής του νέου
αεροπλάνου πέμπτης γενιάς ήταν Ι-90 (Istrebitel-90), σήμαινε δηλαδή
μαχητικό για τη δεκαετία του '90. Το πώς όμως ανατέθηκε τελικά στο
σχεδιαστικό γραφείο MiG η δημιουργία και η ανάπτυξη του νέου αεροσκάφους,
παραμένει ακόμη αδιευκρίνιστο. Το 1986, πάντως, το γραφείο παρουσίασε
στην επιτροπή αξιολόγησης της ρωσικής αεροπορίας τα σχέδιά του για το
μελλοντικό μαχητικό με την ονομασία «1.42». Η πρόταση είχε πολλούς
υποστηρικτές από την επιτροπή αξιολόγησης και έτσι το σχέδιο αυτό έλαβε
τελικά το «πράσινο φως» για περαιτέρω ανάπτυξη, κάτι που, όπως
αποδεικνύεται, το γραφείο MiG είχε ήδη ξεκινήσει με δική του πρωτοβουλία και
επικεφαλής τον αρχισχεδιαστή Grigoriy Sedov, έναν πρώην δοκιμαστή πιλότο,
αλλά και σχεδιαστή των πετυχημένων MiG-23 και MiG-27 «Flogger». Το 1989,
με βάση την ολοκληρωμένη συλλογή σχεδίων και μια σειρά δοκιμών σε
αεροσήραγγες, ξεκίνησε η κατασκευή και συναρμολόγηση των τμημάτων του
αρχικού πρωτοτύπου. Στις αρχές του 1994 το ολοκληρωμένο αεροσκάφος
μεταφέρθηκε στο κέντρο δοκιμών του αεροδρομίου Zhukovsky με σκοπό την
έναρξη δοκιμών εδάφους. Συγκεκριμένα, η πρώτη δοκιμαστική τροχοδρόμηση
πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου του 1994, με χειριστή το δοκιμαστή
πιλότο του σχεδιαστικού γραφείου, Roman Taskaev. Κατά τη διάρκεια αυτών
των επίγειων δοκιμών, το νέο μαχητικό πραγματοποίησε τροχοδρομήσεις
μεγάλης ταχύτητας στον κύριο διάδρομο του αεροδρομίου, ενώ πολλές φορές
το ριναίο σκέλος του συστήματος προσγείωσης δεν είχε επαφή με το έδαφος,
χωρίς όμως το αεροπλάνο να βρεθεί ποτέ εντελώς στον αέρα. Από ό,τι είναι
σήμερα γνωστό, τα αποτελέσματα αυτού του κύκλου δοκιμών υπήρξαν άκρως
θετικά. Παρ' όλα αυτά η έλλειψη κονδυλίων σταμάτησε απότομα την εξέλιξη
του προγράμματος και από τότε το αεροπλάνο καθηλώθηκε στο έδαφος και
δεν πραγματοποίησε άλλες δοκιμές για ένα χρονικό διάστημα περίπου πέντε
ετών. Τα οικονομικά προβλήματα, βέβαια, είχαν αρχίσει να εμφανίζονται στο
γραφείο MiG από τα μέσα του '91, κάτι που ανάγκασε τους υπευθύνους να
θέσουν προτεραιότητες στους στόχους τους. Όμως μέσα στο 1997, ο όμιλος,
πλέον, MAPO-MIG κατόρθωσε να εξασφαλίσει οικονομική υποστήριξη σε
συνδυασμό με την αλλαγή ηγεσίας και την τοποθέτηση του Mikhail Korzhuyev
ως γενικού διευθυντή και αρχισχεδιαστή. Ήταν τότε που το πρόγραμμα MFI
πήρε μια νέα ώθηση και τοποθετήθηκε στις άμεσες προτεραιότητες του
γραφείου. Το πρωτότυπο είχε βέβαια ολοκληρωθεί από το 1994, αν και
ορισμένα τμήματα έλειπαν, αποτέλεσμα της οικονομικής αδυναμίας και της
αδιαφορίας του ρωσικού υπουργείου Aμυνας. Στο σημείο αυτό αποκαλύπτεται
και μια άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή του παρασκηνίου της ρωσικής αεροπορικής
βιομηχανίας. Σ' αυτό λοιπόν το χρονικό διάστημα που η εξέλιξη του μαχητικού
του MiG έμεινε στάσιμη, το ανταγωνιστικό γραφείο Sukhoi βρήκε την ευκαιρία
να ξεπεράσει την πρόοδο του MFI με το δικό του S-37, αν και το τελευταίο
περιγράφεται σαν αεροσκάφος επίδειξης τεχνολογίας και όχι σαν
ανταγωνιστής του MiG 1.44, που είχε άλλωστε ήδη επιλεγεί. Σ' αυτή την
προσπάθεια έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι πωλήσεις των αεροσκαφών Su-27SΚ
στις χώρες Κίνα και Βιετνάμ αλλά και Su-30K/MKI στην Ινδία, φέρνοντας στη
Sukhoi σημαντικά έσοδα. Έτσι το «αντίστοιχο» δημιούργημα του Sukhoi, S-37
«Berkut», κατόρθωσε να πραγματοποιήσει την παρθενική του πτήση στις 25
Σεπτεμβρίου του 1997 και στη συνέχεια έναν κύκλο σημαντικών δοκιμών, ενώ
η ίδια απόπειρα του MFI τοποθετείται για το φετινό καλοκαίρι, σχεδόν ένα
χρόνο μετά την παρουσίαση του MFI, χωρίς ακόμα να έχει πραγματοποιηθεί η
πρώτη του πτήση. Παρά τις προσπάθειες του γραφείου Sukhoi όμως, το
«Berkut» δεν κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον της ρωσικής
αεροπορίας που δεν έπαψε να υποστηρίζει το MFI. Αν αναζητήσει κανείς τους
λόγους, θα σταματήσει σε δύο τουλάχιστον ασφαλείς υποθέσεις. Κατ' αρχάς,
το ίδιο το υπουργείο Αμύνης είχε ζητήσει και είχε χρηματοδοτήσει το γραφείο
MiG για την ανάπτυξη του MFI, ενώ και από τη μεριά της αεροπορίας η
πρόταση του αντίστοιχου γραφείου φαινόταν να ταιριάζει πιο πολύ στις
προσδοκίες της για το νέο της μαχητικό πέμπτης γενιάς. Εδώ θα πρέπει να
σημειώσουμε ότι στο χορό του ανταγωνισμού μπήκε σε κάποια φάση και το
σχεδιαστικό γραφείο Yakovlev, του οποίου όμως η πρόταση δε βρήκε την
κατάλληλη υποστήριξη για τη συνέχιση του προγράμματος. Τα σχέδια του
γραφείου αυτού αφορούσαν τη δημιουργία ενός μονοκινητήριου μαχητικού το
οποίο διέθετε πτέρυγα δέλτα και πτερύγια canards, ενώ το ακροφύσιο του
κινητήρα θα είχε τη δυνατότητα μεταβλητής κατεύθυνσης της ώσης, μόνο
όμως στον άξονα της πρόνευσης. Από την άλλη όμως, σχέδια της Yak
αφορούσαν ένα μαχητικό το οποίο διέθετε πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά
stealth σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, S-37 και MFI. Αν και περισσότερα
στοιχεία της σχεδίασης αυτής δεν έγιναν ποτέ γνωστά, πιστεύεται ότι το όλο
πρόγραμμα... υπέκυψε λόγω της προτίμησης της ρωσικής αεροπορίας για
δικινητήρια αεροπλάνα, μία τάση που έχει επικρατήσει τις τρεις τελευταίες
δεκαετίες.
Τα αρχικά σχέδια εκσυγχρονισμού του ρωσικού οπλοστασίου ήθελαν το 30%
του νέου στόλου ν' αποτελείται από τα «βαριά» μαχητικά MFI, ενώ το 70% θα
ήταν ελαφρά τακτικά μαχητικά LFI (Lyogki Frontovoj Istrebitel). Την εξέλιξη
όμως του τελευταίου πρόλαβε η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης στη
Ρωσία και σύντομα αποφασίστηκε η αναβολή του, αφού η ρωσική οικονομία δε
θα άντεχε την παράλληλη ανάπτυξη δύο υπερσύγχρονων μαχητικών πέμπτης
γενιάς. Έτσι δόθηκε η λύση το πρόγραμμα του LFI να καθυστερήσει, ενώ το
MFI να χρησιμοποιηθεί ως πλατφόρμα επίδειξης και εξέλιξης για την υιοθέτηση
νέων τεχνολογιών, οι οποίες στη συνέχεια θα έβρισκαν το δρόμο τους στο
ελαφρύτερο μαχητικό.
Πρωτεύουσες σχεδιαστικές απαιτήσεις για το νέο αυτό αεροπλάνο ήταν
η δυνατότητα επίτευξης υπερηχητικής πλεύσης χωρίς μετάκαυση, η
υπερευελιξία που έπρεπε να παρουσιάζει το αεροπλάνο και, τέλος, η
ενσωμάτωση τεχνολογίας stealth. Οι τρεις αυτές κύριες απαιτήσεις ήταν
γνωστές και ως τα τρία S - Sverkhzvuk που σημαίνει υπερηχητική
πλεύση, Sverkmanevrennost που σημαίνει υπερευελιξία και Stel't
δηλαδή τεχνολογία stealth.
Αυτα βρήκα...
Ευχαριστώ.
ΥΓ. Η Ιστοσελιδα δεν έχει καμμια σχεση με Λιακόπουλο....
http://library.techlink.gr/ptisi/article-main.asp?mag=2&issue=246&article=6023 (http://library.techlink.gr/ptisi/article-main.asp?mag=2&issue=246&article=6023)
μα το θεμα δεν ειναι αν εχουν στελθ η οχι,φυσικα και εχουν,
το θεμα ειναι τι παρουσιαζε αυτος ως στελθ και τι ελεγε.
Φίλτατε Αριστείδη, δεν εννόησα επαρκώς εαν θεωρείτε πως είναι αθώα ενδεδειγμένη
και άκρως λειτουργική, η μέθοδος ταύτη κατά την οποίαν μέσω της επανάληψης
τηλεοπτικών ερμάτων καλλιεργείται συναίσθημα "ανωτερότητος" εις το τηλεοπτικό
κοινό.
Αι σύγχροναι κοινωνιολογικαι και ανθρωπιστικαί επιστήμαι έχουν αποφανθεί επί τούτου.
Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από κενού νοήματος "ανωτερότητες" αλλά από σαφή αναπτέρωση
ηθικού δια μέσου της καλλιέργειας αυτοπεποίθησης και απομυθοποίησης φοβιών και αστικών
μύθων που εντέχνως έχουν διασπαρή εις τας συνειδήσεις των.
Αγαπητή Λίτσα ,τα Ελληνικά σου ξεκούρασαν τους οφθαλμούς μου και γλύκαναν τον νούν μου.Προτείνω να εκφράζεσαι κατ'αυτόν τον τρόπον από τούδε δια να μας παιδεύεις επιπλέον...Κατέχεις το αντικείμενον ,εγώ είμαι πολύ πίσω ακόμη...
Όσον αφορά τα γραφόμενά μου ,άποψίς μου είναι ότι η σαφής αναπτέρωσις που αναφέρεις δεν παρέχετε εκ των υπευθείνων ,δια τούτου αναλαμβάνουν δράσιν αι ιδιώται και θα συμφωνούσε ο καθείς μαζί μου εις το γεγονός ότι η τηλεόρασις είναι το κατεξοχήν μέσον δια πλύσιν εγκεφάλου.Ήλθεν ο καιρός δια να πραγματοποιειθεί και ολίγην Ελληνοκεντρική πλύσις εγκεφάλου...Τη σήμερον μόνον έτσι θα στρέψωμε τους οφθαλμούς εις τους προγόνους.Συνεχείς προβολή.Δυναμική και αστεία καμιά φορά...
Πες μου Λίτσα μπορείς να σκεφτείς καλλίτερον τρόπον;
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλε SAM_502 η αναφορα σου είναι σωστή....
Στίς απαντήσεις μου (ίσως χωρις επιτυχία) προσπαθώ να πω πως μερικά απο
αυτά που αναφέρει ο Λιακο είναι σωστά...
Όπως οι ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΑΣ....
Είναι γεγονός...
Αλλά το ζητούμενο είναι τι κτίζει πάνω σε αυτό το γεγονός...
Λευκη Αδελφότητα και ουκ έστί τέλος τα διάφορα παραμύθια...
Ευχαριστώ.
Αγαπητή Λίτσα ,τα Ελληνικά σου ξεκούρασαν τους οφθαλμούς μου και γλύκαναν τον νούν μου.Προτείνω να εκφράζεσαι κατ'αυτόν τον τρόπον από τούδε δια να μας παιδεύεις επιπλέον...Κατέχεις το αντικείμενον ,εγώ είμαι πολύ πίσω ακόμη...
Όσον αφορά τα γραφόμενά μου ,άποψίς μου είναι ότι η σαφής αναπτέρωσις που αναφέρεις δεν παρέχετε εκ των υπευθείνων ,δια τούτου αναλαμβάνουν δράσιν αι ιδιώται και θα συμφωνούσε ο καθείς μαζί μου εις το γεγονός ότι η τηλεόρασις είναι το κατεξοχήν μέσον δια πλύσιν εγκεφάλου.Ήλθεν ο καιρός δια να πραγματοποιειθεί και ολίγην Ελληνοκεντρική πλύσις εγκεφάλου...Τη σήμερον μόνον έτσι θα στρέψωμε τους οφθαλμούς εις τους προγόνους.Συνεχείς προβολή.Δυναμική και αστεία καμιά φορά...
Πες μου Λίτσα μπορείς να σκεφτείς καλλίτερον τρόπον;
Αριστείδη Χαίρε σύ, δύναμαι όπως αποκαλύψω δεδοκιμασμένας μεθόδους αι οποίαι δειξούσης, ει γαρ δυνατόν,
τας διττάς όψεις του ανακύψαντος ζητήματος, θέλουσι εκ δη τούτου φανερόν ποιήσει εις το κοινόν την ρητήν
και επιτακτικήν ανάγκην όπως προβεί, ουχί εις λήψην αποφάσεων αλλά είς δημόσιαν αποδοκομασίαν και ακολούθως
εις γενικόν αναθεματισμόν πάσας εγκεφαλικής πλύσης.
Εξ ου και δήλον ότι ουδεμία των ηθικών αρετών φύσει ημίν εγγίνεται, ουθέν γαρ των φύσει όντων
άλλως εθίζεται. Εν έκαστω γαρ το μέσον λαβείν έργον, ικανώς είρηται.
Ούτω δε και το μεν εκ Λιακόπουλου επιφωνήματα οργισθήναι παν τος και ραδίον, και το δούναι αργύριον
και δαπανήσαι, το δ ω και όσον και ότε και ου ένεκα και ως, ουκέτι παντώς ουδέ ράδιον.
Διόπερ το ευ και σπάνιον και επαίνετον και καλόν ει.
υγ
να συνεχίσω έτσι ή να το πάρω αλλιώς;
Litsa,
Στα νέα ελληνικά συνομιλητές...
Γιατί θα αρχίσω να γράφω και εγώ στα μαθηματικά και στην φυσική και τότε... μην τον είδατε μην τον απαντήσατε...
Πάντως ωραία το χειρίζεστε το αρχαίο...
Oddb@llSoul
12-12-07, 09:54
Ο Λιακόπουλος είναι μέγας απατεώνας και αν ανοίξω το στώμα μου δεν τον λυτρώνει ούτε ο Ιορδάνης ποτάμός... :mad:
...Μου βγήκε και με φόντο τη βιβλιοθήκη του το Υποκείμενο όταν μιλούσε για τα Chemtrails... Άντε μην ξεχάσω τους τρόπους μου...
Που νιάστηκε η κυρία να πάει να δεί αν έχει Βάριο λέει στα μαλλιά της...
"Θα βαρέσω το κεφάλι μου στο Ντουβάριο..." :D
Λάκης Λαζόπουλος
Και για τον Λαζόπουλο έχω πολλά να πώ αλλά σε άλλο πόστ...και αυτός πολύ τον έξυπνο κάνει και πέρνει αθώους στο λαιμό του... :eek:
Ο Λιακόπουλος κατάφερε λίγο ως πολύ αυτό που καταφέρνουν πολλοί στην εποχή αυτήν. Κυνήγησε δέκα λεπτά δημοσιότητα και την βρήκε και με το παραπάνω. Δεν μου κάνει καμμία διαφορά σε σχέση με τα βούρλα που βλέπουμε. Τώρα ως προς τις ιδέες του καλή σαλάτα έχει κάνει και πουλάει. Με λίγα λόγια, καλός έμπορος. Είναι απλά ένας έμπορος λοιπόν που κατάφερε να βρει και δημοσιότητα.
Σας παρακαλώ λίγο Λίτσα και Αριστείδη τον καθένα διαφορετικά. Λίτσα μην τον ειρωνεύεσαι. Επίσης Αριστείδη παρατήρησα πως "γυρνάς" στο forum και γράφεις μια γλώσσα που μάλλον αποκαλείς καθαρεύουσα. Δεν θα σχολιάσω αν είναι σωστή, απλά, σκέψου πως κάποιος μπορεί να μην καταλαβαίνει τη γλώσσα σου. Δεν σε κάνει ανώτερο το ότι χρησιμοποιείς αλλιώς την αιτιατική πτώση. Αυτό δείχνει μόνο πως θες μάλλον να φανεί πως είσαι ανώτερος. Μόνο αυτά είχα να πω και χωρίς παρεξήγηση. Αν θες καταλαβέ τα από κει και πέρα ότι θες. Να στε καλά και ευχαριστώ:)
Ποσειδώνιος
12-12-07, 13:27
Χμ. Ωραίο το γήπεδο αλλά την Κυριακή.
Sam για το στελθ την γοργόνα και την αντιβαρύτητα δεν ξέρω τώρα μαθαίνω. Για την πυραμίδα είμαι σίγουρος ότι βλέπεις ότι έχει ζουμί η ιστορία. Με την παλαιά διαθήκη σε παρακαλώ βρες λίγο υπομονή να μου εξηγήσεις για τα αμερικάνικα μυθεύματα. Το σενάριο είναι ότι από το εβραικό και μόνο κείμενο μπορούμε να δούμε την παραποίηση της λέξης Ελοχίμ. Το θέμα με καίει μπορεί κάποιος να ξεχάσει τον Λιακόπουλο και να βοηθήσει; Έχει κανείς κανένα εβραίο φίλο να τον ρωτήσει τι λέει η Γένεση τους; Ή μπορούμε να βρούμε τίποτα στο ίντερνετ; Εγώ έπεσα σε διάφορες μεταφράσεις στα αγγλικά αλλά δεν φαίνεται κάτι. Κάπου θα φαίνεται. Τα βρίσκει ο Λιακόπουλος παιδιά δεν τα φτιάχνει.
Είναι και οι ψαλμοί Sam. Ακούμε κάθε Κυριακή στην Εκκλησία.
Αινείται τον Κύριο οι Άγγελοι αυτού
Αινείται πάσαι αι δυνάμεις αυτού
Ο θεός λειτουργεί μέσω των Λειτουργών του(των Δυνάμεων του) και επικοινωνεί μέσω των Αγγέλων του.
Μου ήταν πολύ γνωστά αυτά που διάβασα για να τα χαρακτηρίσω μυθεύματα μόνο και μόνο επειδή τα λέει ο Λιακόπουλος.
Δεν είναι του Λιακόπουλου αυτά. Σίγουρα υπάρχει η παραποίηση. Θυμηθείται στο Δημοτικό πόσο παράξενο ακουγόταν ο Θεός ο ίδιος να μας πλάθει κατ εικόνα και καθ ομοίωση. Ο άυλος Θεός.
Ο Λιακόπουλος στο Βιβλίο Ελοχίμ Ζουν ανάμεσα μας σαν απλός καθηγητής παρουσιάζει αποκλειστικά με κείμενα έγκυρα (Ησιόδου, Πλάτωνα, Παλαιά Διαθήκη, Ενωχ, Ιωάννη και ψαλμούς) τη λύση ενός προβλήματος που έκανε τους Πατέρες να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα χρησιμοποιώντας την … φαντασία τους. Πόσο απλά γίνονται όλα. Μα πόσο λογικό και πιθανό είναι η αλήθεια να είναι η πιο απλή εκδοχή.
Ας πιάσουμε το κουβάρι από την αρχή και ας περιμένουν προς το παρόν τα νεφελίμ και οι Τιτάνες καλά κλεισμένοι στα Τάρταρα τη σειρά τους.
Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΟΤΙ
1.ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΥΛΟΣ ΘΕΟΣ
(ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ
«Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΉ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» Ή «ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ»)
2.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ
3.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ
4.ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ …. ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΘΑΡΣΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ(ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΟΡΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ)
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ
Αν συμφωνήσουμε και εμείς σε αυτό μπορούμε να πάμε στις κόρες των ανθρώπων και να διαβάσουμε παράλληλα τον Ησίοδο με τα επόμενα κεφάλαια της Γένεσης.
Αυτό, με τους λειτουργούς δεν ξέρω αν καταλαβαίνεται τι τεράστιο θέμα είναι. Να ξέρουμε τι θα λέμε στα παιδιά μας ώστε να μη μας αφήνουν αμήχανους με τις λογικές τους ενστάσεις και τα φορτώνουμε και εμείς με καινούρια παραμύθια. Να τους πούμε πχ ότι : ξέρεις ναι ο Θεός υπάρχει και είναι το κέντρο του Σύμπαντος (όπου μπορεί να βλέπει τα πάντα). Όμως πέρα από το ότι μας αγαπάει (μια και δεν υπάρχει άλλος λόγος για να υπάρχουμε τόσο μακριά του) δεν ασχολείται μαζί μας. Οι λειτουργοί του από την άλλη κάνουν ότι νομίζουν για να γίνει το θέλημα του που είναι «το να είναι το σύμπαν τέλειο». Ουσιαστικά αυτοί τα κάνουν όλα στην Παλαιά Διαθήκη από τον Αδάμ και την Εύα μέχρι τα Σόδομα και Γόμορρα και τις 10 Εντολές.
Δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει αλλά η ιστορία θα ξαναγραφτεί και οι άνθρωποι θα ενωθούν. Όχι εξαιτίας Λιακόπουλου αλλά εξαιτίας της Νέας Εποχής της εποχής του Υδροχόου που οι επικοινωνίες ανθίζουν τα μυστικά και τα μυστήρια είναι προσιτά σε όλους και οι πονηροί (που κράτησαν την γνώση κεκαλυμμένη) της εποχής των Ιχθύων που κράτησε 2000 χρόνια ξεσκεπάζονται. Ο χρόνος θα δείξει αν ο Λιακόπουλος μιλάει πάνω σε λογικές και σίγουρες βάσεις. Νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να είναι τόσο ικανός να αυτοσχεδιάζει παραμύθια για να πουλάει βιβλία και αν τα καταφέρνει και το κάνει, σαν αρχαίος κλέφτης Σπαρτιάτης θα τιμηθεί από εμάς ως ο πρώτος. Αν πιαστεί η ποινή είναι θάνατος. Μα γιατί να ασχοληθεί να πλάσει παραμύθια αφού μπορεί όπως και ο καθένας μας να προσπαθήσει να διαλύσει παραμύθια του παρελθόντος –διαλέγοντας από τα χιλιάδες που μάθαμε στο σχολείο για τον κόσμο - χωρίς να ρισκάρει τίποτα(από την ξεφτίλα στον κύκλο του μέχρι τα φράγκα).
AVATARGR χαίρομαι που συναισθάνεσαι ότι δεν μπορούμε απλώς να αγνοούμε κάποια πρόσφατα δεδομένα- που μπορούν να διοχετεύσουν σε νέα ανεξερεύνητα κανάλια πολλές συζητήσεις του φόρουμ - επειδή τυχαίνει να τα παίρνουμε από τον Λιακόπουλο. Έτσι και αλλιώς αυτός είναι ένα κρίκος πριν η πληροφορία φτάσει σε εμάς. Θα πρέπει όμως να ξεκινήσουν καινούρια θέματα και νομίζω η συμμετοχή μου σε αυτό το νήμα έγινε με σκοπό να ζητήσω από τους αρνητές του Λιακόπουλου να δεκτούν να συνεισφέρουν είτε με την απουσία τους είτε με την καλόπιστη έρευνα τους σε θέματα που ο Λιακόπουλος λόγω της μεγάλης δημοτικότητας του (σε σχέση με άλλους του χώρου) προωθεί στο πλατύ κοινό.
Δυο λόγια για την μεγάλη πυραμίδα.
Λοιπόν ο Λιακόπουλος δείχνει μια πυραμίδα για μεγάλη λευκή πυραμίδα που κατά πάση πιθανότητα είναι στο Μαυσωλείο Μαολίγκ
η οποία ούτε τόσο μεγάλη είναι (παρότι τεράστια δεν δείχνει να έχει 300 μέτρα ύψος ούτε πλευρά 2 χιλιόμετρα όπως λέει ο Λιακόπουλος) ούτε απλώς ανατολικά της Τάκλα Μακάν ερήμου αλλά αρκετά νότια και πολύ μακρυά κοντά στην πόλη Xian.
Άρα ψέματα! Τον πιάσαμε λοιπόν!
Αμ δε.
Η ιστορία έχει πολύ ψωμί. Τι βρήκα εγώ...
Αυτή η φωτογραφία η ασπρόμαυρη που έχει ο Λιακόπουλος είναι η μόνη φωτογραφία που κυκλοφορούσε από το 1946 στην Δύση όταν ήταν λεζάντα σε ένα άρθρο όπου ένας πιλότος περιέγραφε ότι σε μια πτήση από την Κίνα στο Θιβέτ ή την Ινδία, πέρασε πάνω από μια τεράστια πυραμίδα που υπολόγισε να έχει πλευρά 2 χιλιόμετρα και ύψος 300 μέτρα, χωρίς τελείωμα πάνω όπως όλες οι κινέζικες πυραμίδες. Η φωτογραφία όμως της Λεζάντας δεν ήταν τραβηγμένη από τον Πιλότο. Αυτός δεν τράβηξε καμιά φωτογραφία αυτού που περιέγραφε στο άρθρο. Η φωτογραφία αυτή είχε κυκλοφορήσει 1 χρόνο πριν σε ένα περιοδικό αλλά φαίνεται δεν είχε κάνει αίσθηση τότε. Από τότε ψάχνουν λοιπόν να βρούν την μεγάλη πυραμιδα αλλά πως που η Κίνα ήταν κλειστή. Και ο Λιακόπουλος έδειξε τη φωτογραφία που ήταν γνωστή στον περισσότερο κόσμο της Δύσης σαν Λευκή και ήταν και η μόνη που υπήρχε πριν ανοίξει η Κίνα τα σύνορα της.
Λοιπόν αυτή ίσως υπάρχει ίσως όχι ίσως είναι κοντά στην έρημο μακρυά από τις άλλες αλλά είναι τόσο τεράστια η Κίνα που άντε να τη βρεις. Σκεφτείτε ότι η έρημος Τάκλα Μακάν είναι περίπου όσο η Ελλάδα με το Αιγαίο μαζί. Ίσως όμως η αρχαία ελληνική γραμματεία αφήνει χνάρια για τον προσδιορισμό της. Τα περί Διονύσου έπη ίσως έχουν πληροφορίες . Ευκαιρία για διάβασμα .... τι καλά.
Εμένα παιδιά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχει αυτή η πυραμίδα και που είναι. Φυσικά έχει πολύ δρόμο για να φτάσω να σκέφτομαι αν υπάρχει και πόλη κάτω από μια πυραμίδα που ακόμα είναι φάντασμα. Μου φτάνει το δεδομένο ότι υπάρχουν τόσες πυραμίδες στην Πόλη Xian.
Αν πάτε στο google earth ή στο λινκ για τις πυραμίδες που έδωσε ο Sam και δείτε την ποικιλία μεγεθών θα αναρωτηθείτε:
Μα τάφοι ήταν οι πυραμίδες;
Ξέρωντας μόνο τις Αιγυπτιακές το πιστεύαμε στα σίγουρα.
Γνωρίζοντας τις Αμερικάνικες αρχίσαμε να αμφιβάλουμε.
Αστεροσκοπεία είπαμε.
Τώρα με τις Κινέζικες αναρωτιώμαστε τι γυρεύουν τόσες εκατοντάδες αστεροσκοπεία στην ίδια πεδιάδα.
Άφηστε τον Λιακόπουλο να πει καμιά ιδέα για να ψάξουμε. Μήπως σχετίζονται με τον Διόνυσο και τους Έλληνες μια πολύ αρχαίας εποχής όλες οι Πυραμίδες της Γης; Δεν θα το ψάξουμε στα περιοδικά ούτε στα ράδιο αρβύλες. Στην ελληνική γραμματεία θα το ψάξουμε εκεί από όπου όλοι σκαλίζοντας βρίσκουν.
Μα πως κτίστηκε ο Δυτικός πολιτισμός; Σκαλίζοντας την αρχαία ελληνική γραμματεία. Αν δεν ήταν ο Αριστοτέλης στα χέρια των ευρωπαίων ακόμα βαλανίδια θα έτρωγαν και το παραδέχονται πρώτα από όλα οι ίδιοι. Η μητέρα μας είναι η Ιταλία και η γιαγιά μας οι Ελλάδα λένε οι Ιταλοί που διέδωσαν την ελληνική γνώση(όση τέλος πάντων θέλησε η εκκλησία τους) στην Ευρώπη.
Άφηστε τον Λιακόπουλο να πει καμιά ιδέα για να ψάξουμε. Μήπως σχετίζονται με τον Διόνυσο και τους Έλληνες μια πολύ αρχαίας εποχής όλες οι Πυραμίδες της Γης; Δεν θα το ψάξουμε στα περιοδικά ούτε στα ράδιο αρβύλες. Στην ελληνική γραμματεία θα το ψάξουμε εκεί από όπου όλοι σκαλίζοντας βρίσκουν.
Βεεεβαια...
Ο Λουκιανός ο παρεξηγημένος για παράδειγμα...
Περίτρανη απόδειξη ότι οι αρχαίοι έλληνες πήγαιναν στο διάστημα!!!
Να γιατί λέω ότι ο άνθρωπος είναι απατεώνας και μάλιστα Γκαιμπελικού τύπου...
Ένα παραμύθι του γίνεται αλήθεια για τον κόσμο....
Κανένας πλέον δεν ψάχνει την αλήθεια. Μόνο τα βιβλία του απατεώνα έχουν την αλήθεια και ΟΛΟΙ οι άλλοι την κρύβουν. Άσε που η αλήθεια βρίσκεται ΜΟΝΟ μέσα στα αρχαία ελληνικά βιβλία και πουθενά αλλού στον κόσμο...
Θα φτάσουμε να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι στην Αγγλία το 2000π.χ. ζούσαν άνθρωποι και όχι μαϊμούδες χάρη σε αυτόν τον """"κύριο"""...
Ο Λιακόπουλος κατάφερε λίγο ως πολύ αυτό που καταφέρνουν πολλοί στην εποχή αυτήν. Κυνήγησε δέκα λεπτά δημοσιότητα και την βρήκε και με το παραπάνω. Δεν μου κάνει καμμία διαφορά σε σχέση με τα βούρλα που βλέπουμε. Τώρα ως προς τις ιδέες του καλή σαλάτα έχει κάνει και πουλάει. Με λίγα λόγια, καλός έμπορος. Είναι απλά ένας έμπορος λοιπόν που κατάφερε να βρει και δημοσιότητα.
Σας παρακαλώ λίγο Λίτσα και Αριστείδη τον καθένα διαφορετικά. Λίτσα μην τον ειρωνεύεσαι. Επίσης Αριστείδη παρατήρησα πως "γυρνάς" στο forum και γράφεις μια γλώσσα που μάλλον αποκαλείς καθαρεύουσα. Δεν θα σχολιάσω αν είναι σωστή, απλά, σκέψου πως κάποιος μπορεί να μην καταλαβαίνει τη γλώσσα σου. Δεν σε κάνει ανώτερο το ότι χρησιμοποιείς αλλιώς την αιτιατική πτώση. Αυτό δείχνει μόνο πως θες μάλλον να φανεί πως είσαι ανώτερος. Μόνο αυτά είχα να πω και χωρίς παρεξήγηση. Αν θες καταλαβέ τα από κει και πέρα ότι θες. Να στε καλά και ευχαριστώ:)
Ουδεμίαν πρόθεσιν επιδείξεως ανωτερώτητος.Μου αρέσει να κινούμαι εις τα όρια της απλής καθαρευούσης τίποτα παραπάνω.Ο τρόπος γραφής είναι λύαν κατανοητός...αν και κάνω πολλά λάθη
Η Λίτσα δεν ειρωνεύετε.Πιστεύω ότι έχει εκπληκτική αίσθησιν του χιούμορ και μου άρεσε η επίδειξις αν και πρέπει να ξαναδιαβάσω το κείμενον δια να το κατανοήσω...
Λιακόπουλος.Μην ξεχνάτε ,δια να τραβήξεις την προσοχήν κάποιου πρέπει να γελιοποιηθείς ολίγον και να υπερβάλεις...Πουτινιές όπως λέει και ο κ.Λιακόπουλος...
Δεν θα το συνεχίσω. Απλά, εγώ βλέπω πως αντίθετα από καθαρεούσα γράφεις και λίγο στην αργκό ε; Να μην κάνουμε ένα μίγμα πες από καθαρεύουσα και αργκό. Μόνο ένα θα πω και απλό. Αν ήταν να γράφεις στην καθαρεύουσα, να τα έγραφες όλα και όχι λίγα λίγα. Αυτό δείχνει πως μάλλον για επίδειξη γίνεται το ζήτημα. Τουλάχιστον πιστεύω πως οι πιο πολλοί έτσι το λάβαν.
Ο Λιακόπουλος έχει γελοιοποιηθεί αρκετά. Εδώ ανοίγει ένα ολόκληρο θέμα! Πώς γίνεται ένας άνθρωπος να γίνεται τόσο ηλίθιος για να βγει στο γυαλί; Πώς μπόρεσαν και μας επιβλήθηκαν έτσι τα της τηλεόρασης; Και το θέμα είναι πως το καταλαβαίνει πως τον κοροιδεύουν αλλά αυτός συνεχίζει να βγαίνει. Ένα παρόμοιο παράδειγμα είναι και ο ιερέας που τώρα τελευταία έβγαινε και έλεγε για το 2013. Τί να πει κανείς.
Αυτά τα λίγα. Ευχαριστώ:)
Old cave-dinosaur
12-12-07, 16:48
Ειλικρινά, ήμουν σίγουρος οτι δεν θα υπήρχε άνθρωπος, τουλάχιστον πνευματικά ενήλικος, που θα έπαιρνε στα σοβαρά οτιδήποτε αναφέρει ο, πραγματικά γελοίος
κύριος, περί του οποίου η συζήτησή μας.
Με λύπη μου όμως διαπιστώνω ότι, ..λέγε..λέγε..λέγε, έχει πείσει, μερικούς τουλάχιστον, για την σοβαρότητα των μπαρουφο-μπουρδολογιών με τις οποίες έχει κατακλείσει με πληρωμένα video τριτοκλασάτους τηλεοπτικούς σταθμούς, διαφημίζοντας - ουρλιάζοντας (θα πάθει 'κανα έμφραγμα και θα τον χάσει η ανθρωπότητα :D ) τα ακατανόμαστα πονήματά του !
Ε Λ Ε Ο Σ ! :eek:
Ποσειδώνιος
12-12-07, 20:19
Σου συμβαίνει συχνά να είσαι σίγουρος για κάτι και μετά να διαπιστώνεις με λύπη σου ότι κάνεις λάθος;
Για πρόσεξε το.
Καλύτερα να μην είσαι σίγουρος για τίποτα. εν οίδα....
φιλικά
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Αύτό που έχει πετύχει ο Λιακό είναι πως πέρνει κάποιές Αληθινές καταστάσεις
ή γεγονότα και πάνω σε αυτά κτίζει ότι αυτός νομίζει...
Αυτή είναι κατά την αποψή μου το σημείο που πατάει για να περάσει αυτά που
θέλει...
(Βλέπε Λευκές Αδελφότητες κάτω απο τις Πυραμίδες τις Κίνας)
Όπου είναι υπαρκτές οι Πυραμίδες εκεί αλλά για Λευκές Αδελφότητες στο μιαλό
του)
Ευχαριστώ.
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Αύτό που έχει πετύχει ο Λιακό είναι πως πέρνει κάποιές Αληθινές καταστάσεις
ή γεγονότα και πάνω σε αυτά κτίζει ότι αυτός νομίζει...
Αυτή είναι κατά την αποψή μου το σημείο που πατάει για να περάσει αυτά που
θέλει...
(Βλέπε Λευκές Αδελφότητες κάτω απο τις Πυραμίδες τις Κίνας)
Όπου είναι υπαρκτές οι Πυραμίδες εκεί αλλά για Λευκές Αδελφότητες στο μιαλό
του)
Ευχαριστώ.
πολυ σωστος φίλε μου.αυτό προσπαθώ να πω και εγώ.βασιζεται όπως ειπα και παραπανω σε γεγονοτα για να κανει ενα αλμα στη φαντασια.
beetlejuice
13-12-07, 13:14
Μια ακομη παραμετρος που δεν εχουμε θιξει (και θα πρεπε σαν ανθρωποι ιδιαιτερα ευαισθητοποιημενοι για τα θεματα που μας απασχολουν) ειναι η εξης:
Οχι μονο ξεφτυλιστηκαν ορισμενα θεματα που προσεγγιζονταν σοβαρα απο περιοδικα και βιβλια σοβαρων εκδοτικων οικων.. Επιπροσθετως, οι εξευτελιστικες τιμες των "πακετων" (π.χ 5 βαρεα βιβλια 19 ευρω, δηλαδη 3,8 ευρω το βιβλιο), οδηγησαν τις μαζες (αρχικα τουλαχιστον) στη μαζικη αγορα αυτων και μονον, απο το συγκεκριμενο χωρο.
Αυτο ειχε δυο σημαντικοτατες επιπτωσεις:
1) Παραπληροφορηση σε ολο της το μεγαλειο. Το μεγεθος της ζημιας ευτυχως δεν εχει μεταφερθει στο μεγιστο βαθμο στα διαδικτυακα φορουμς (ειναι ελαχιστοι αυτοι οι οποιοι ανοιγουν θεματα ωντας εξωφθαλμα επηρρεασμενοι απο απατες που προβαλλει σαν αληθειες ο τηλεπλασιε). Ισως ομως να μας ερθουν ετεροχρονισμενα...
2) Μεγαλη ζημια στους εκδοτικους οικους του χωρου που σταματησαν την παραγωγη σημαντικων βιβλιων, ζημιωνοντας στην ουσια ανθρωπους σαν κι εμας εδω στο μεταφυσικο...
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Φίλοι μου πιστεύω πως με αυτήν την παράμετρο που έθεσε ο beetlejuice ειναι
πραγματότητα...
Ο ευτελισμός σοβαρών θεμάτων...
Το θέμα είναι τι κάνουμε ??????
Ευχαριστώ.
Μια ακομη παραμετρος που δεν ...
Πραγματικά αυτό που επισημαίνεις beetle και μας διέφυγε, είναι συμφορά.
Είναι μια άλλη παράμετρος, πάρα πολύ αρνητική, του ζητήματος "εκδόσεις"
και "εκδοτικό περιβάλλον" σε μια κοινωνία. Με άλλα λόγια είναι ένας άλλος τρόπος
να "φιμώσεις" την έρευνα και τον προβληματισμό. Πάντως και με τρια ευρώ, κάποιος
πρέπει να επιδοτεί τέτοιες επιχειρήσεις.
Σκέψου να εργασθείς για μια 10ετία με ένα τιμ και να εκδόσεις ένα βιβλίο με στοιχεία
και ποιότητα και μεράκι και να σου έρθει ό άλλος απ το πουθενά, να σου κάνει ένα
ξεγυρισμένο κλεψικοπι, να παρουσιάσει τα δικά σου στοιχεία σε μια έκδοση των 3 ευρώ , μια περίληψη ας πούμε
και να στα γελοιοποιεί και να ανοίγεις την τηλεόραση και να τον βλέπεις να λέει
σαχλαμάρες πάνω στο κόπο σου. Τον πνίγεις ή τον αφήνεις μετά ?
Φυσικά το ίδιο περίπου ισχύει και για τις εφημερίδες και τα
εξτρά αφιερώματα που βάζουν. Με τρία ευρώ παίρνεις υλικό
να διαβάσεις για ένα μήνα και dvd και σου βάζουν και δώρα
ψιλικατζίδικου που δεν έχουν το φπα 19% όπως τα ψιλικατζίδικα
αλλά το φπα για εφημερίδες που είναι 95 αν θυμάμαι καλά.
Δηλαδή και φοροφιαφυγή.
Σου βάζουν λοιπόν μια αντιγραφή ενός εκτεταμένου άρθρου
από Αμέρικα με εικονίτσες και το λένε αφιέρωμα και όλα
τα περιοδικά του αντίστοιχου χώρου που κάνουν 4 & 5 ευρώ
ποιος πάει να τα πάρει να δει μια καλύτερη παρακολούθηση
στο θέμα;
Τα βιβλία γενικά στοιχείζουν ακριβά στην ελλάδα επειδή είναι
μικρή η αγορά. Αν φτιάξεις ένα απλό βιβλίο θα απευθυνθείς
σε 5000 άτομα, στην Γαλλία ή Αγγλία οι εκδόσεις είναι
πολύ φτηνότερες διότι η αγορά είναι τεράστια
That's why we have to learn at least two foreign language,
just to reduce our education cost.
Oddb@llSoul
13-12-07, 13:58
Σκέψου να εργασθείς για μια 10ετία με ένα τιμ και να εκδόσεις ένα βιβλίο με στοιχεία
και ποιότητα και μεράκι και να σου έρθει ό άλλος απ το πουθενά, να σου κάνει ένα
ξεγυρισμένο κλεψικοπι, να παρουσιάσει τα δικά σου στοιχεία σε μια έκδοση των 3 ευρώ , μια περίληψη ας πούμε
και να στα γελοιοποιεί και να ανοίγεις την τηλεόραση και να τον βλέπεις να λέει
σαχλαμάρες πάνω στο κόπο σου. Τον πνίγεις ή τον αφήνεις μετά ?
ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑ ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑΤΗΝ ΠΑΝΙΑ, ΤΗ ΔΡΟΥΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ... :mad: :eek:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΞΥΠΝΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΟΛΟΙ ΜΑΣ....
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ (ΧΕΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ) ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ...
ΒΙΒΛΙΟ: "Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ"
ΕΚΔΟΤΗΣ: ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;
(ΘΑ ΠΑΡΑΛΗΨΩ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ... ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΜΠΗΡΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ...ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ; ΜΑΣ ΔΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΓΕΙΟ ΤΩΝ ΑΖΤΕΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΚΥΛΗΝΔΡΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...
ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ: "...ΕΝΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ! ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ;...
ΚΙ ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΣΚΩ: "...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΙΛΥΝΔΡΟΥΣ ΑΠΟ ΝΕΦΡΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ..."
ΜΑΣ ΤΟ ΕΥΓΑΛΕ ΩΣ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ...
Τις προάλλες που είχε βγεί στις ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΞΗΤΟΥ μου είχε πάρει και γαμώ τις πόζες καλέ!...Βέβαια!...Είχε κάτσει στη γραφιάρα του και φαίνονταν απο πίσω βιβλία ιστορίας...Χημείας...Μαθηματικών...Φυσικής...Πώωωω ω-πώωω...Εντυπωσιαστήκαμε ρε μεγάαααααααααααααααλεεεεεεε!
ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΔΗΜΠΟΣΙΑ...
Old cave-dinosaur
13-12-07, 16:25
Mου φαίνεται πως όσο αναφερόμαστε ΣΤΟΝ απατεώνα, τόσο μεγαλύτερη αξία του δίνουμε.
Αφήστε τον λοιπόν να πάει στα σκουπίδια (..τσακίδια, είναι η σωστή λέξη !) και, όσοι θεωρούν σοβαρά τα σκουπιδογραφήματά του, ..είναι άξιοι των επιλογών τους.. - Λυπάμαι...
Αρκετά, αυτογελοιοποιείται. - Δεν χρειάζεται και την βοήθεια τρίτων ! :eek:
Oddb@llSoul
13-12-07, 16:58
Mου φαίνεται πως όσο αναφερόμαστε ΣΤΟΝ απατεώνα, τόσο μεγαλύτερη αξία του δίνουμε.
Αφήστε τον λοιπόν να πάει στα σκουπίδια (..τσακίδια, είναι η σωστή λέξη !) και, όσοι θεωρούν σοβαρά τα σκουπιδογραφήματά του, ..είναι άξιοι των επιλογών τους.. - Λυπάμαι...
Αρκετά, αυτογελοιοποιείται. - Δεν χρειάζεται και την βοήθεια τρίτων ! :eek:
Σωστός μα όχι μόνος...
Ποσειδώνιος
14-12-07, 00:10
Μια ακομη παραμετρος που δεν εχουμε θιξει (και θα πρεπε σαν ανθρωποι ιδιαιτερα ευαισθητοποιημενοι για τα θεματα που μας απασχολουν) ειναι η εξης:
Οχι μονο ξεφτυλιστηκαν ορισμενα θεματα που προσεγγιζονταν σοβαρα απο περιοδικα και βιβλια σοβαρων εκδοτικων οικων.. Επιπροσθετως, οι εξευτελιστικες τιμες των "πακετων" (π.χ 5 βαρεα βιβλια 19 ευρω, δηλαδη 3,8 ευρω το βιβλιο), οδηγησαν τις μαζες (αρχικα τουλαχιστον) στη μαζικη αγορα αυτων και μονον, απο το συγκεκριμενο χωρο.
Αυτο ειχε δυο σημαντικοτατες επιπτωσεις:
1) Παραπληροφορηση σε ολο της το μεγαλειο. Το μεγεθος της ζημιας ευτυχως δεν εχει μεταφερθει στο μεγιστο βαθμο στα διαδικτυακα φορουμς (ειναι ελαχιστοι αυτοι οι οποιοι ανοιγουν θεματα ωντας εξωφθαλμα επηρρεασμενοι απο απατες που προβαλλει σαν αληθειες ο τηλεπλασιε). Ισως ομως να μας ερθουν ετεροχρονισμενα...
2) Μεγαλη ζημια στους εκδοτικους οικους του χωρου που σταματησαν την παραγωγη σημαντικων βιβλιων, ζημιωνοντας στην ουσια ανθρωπους σαν κι εμας εδω στο μεταφυσικο...
Έχεις σίγουρα δίκιο Μηνά αλλά ουδέν κακόν αμιγές καλού. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Ο Λιακόπουλος δίνει ένα dvd όπου βλέπουμε την φάτσα του να περιγράφει την θεωρία της κοίλης γης. Λοιπόν και στην σελίδα του σαιτ υπάρχει ένα άρθρο σου για την θεωρία της κοίλης γης που νομίζω έχει δημοσιευτεί και στο περιοδικό Focus? Μπράβο είναι τέλειο επί τη ευκαιρία.
Λοιπόν το άρθρο σου είναι σίγουρα πιο πλήρης... παρουσιάζεις το θέμα από διάφορες πλευρές... αντικειμενικά είναι καλύτερο. Όμως και η παρουσίαση του Λιακόπουλου παρότι κατώτερης ποιότητας και όχι πλήρης δεν λέει διαφορετικά πράγματα. Και λέει και αυτός ότι αυτά δεν τα λέω εγώ αυτά τα λέει η θεωρία της κούφιας γης που σας παρουσιάζω. Άλλος τα δέχεται άλλος τα απορρίπτει άλλος τα αφήνει προς διερεύνηση στην άκρη του μυαλού μήπως πέσει σε πληροφορίες που τα δένουν. Το μόνο λοιπόν που βλέπω σαν διαφορά (στο παράδειγμα αυτό έτσι)είναι κατώτερη ποιότητα στον Λιακόπουλο. Όμως αυτός απευθύνεται σε περισσότερο κόσμο καθώς δεν μιλά σε μορφωμένους αλλά σε όλους.
Νομίζω ότι φέρνει κόσμο στο χώρο ο οποίος κόσμος θα ζητήσει μόλις τριφτεί με το αντικείμενο καλύτερη ποιότητα. Εγώ για παράδειγμα έμαθα για τα Διονυσιακά από τον Λιακόπουλο (ίσως θα μάθαινα κάποια στιγμή από αλλού, δεν ξέρω αν υπάρχει και καμιά συζήτηση στο φόρουμ) και τα παράγγειλα από τις εκδόσεις Γεωργιάδη που τα βρήκα.
Μετά τις τελευταίες τοποθετήσεις του Oddb@llSoul που ξεκαθαρίζουν γιατί άνοιξε αυτό το θέμα αποφάσισα να μην σας νευριάσω άλλο αρκετά. Τι φίλοι είμαστε στο κάτω κάτω.... Και για να σας χαλαρώσω μάλιστα θα σας πω μια ιστορία που μου ήρθε στο μυαλό κατά την ανάγνωση αυτού του νήματος.
Λοιπόν όταν είχα πρωτοδιοριστεί με είχαν στείλει σε ένα Γυμνάσιο σε ένα χωριό του Μυλοποτάμου Κρήτης (ναι ναι εκεί εκεί). Λοιπόν συνέβαιναν διάφορα κουφά στα σχολεία - με αρκετά σε αριθμό πολύ ζωντανά και αυθόρμητα παιδιά - αλλά το πιο σιχαμερό από όλα ήταν το εξής.
Σε κάποιον μαθητή - καθώς έβγαινε από το εργαστήριο πληροφορικής που καθηγήτρια ήταν μάλιστα γυναίκα – του ήρθε η φαεινή ιδέα να φτύσει πάνω από την πόρτα. Καθώς τον αντιλήφθηκε ο επόμενος εξερχόμενος μαθητής θεώρησε καλό να τον μιμηθεί βάζοντας περισσότερη ακόμα τέχνη. Οι υπόλοιποι δεν μείναν πίσω φυσικά. Τέλος πάντων η καθηγήτρια δεν αντιληφθηκε το γεγονός αλλά ούτε και η καθαρίστρια. Οι μέρες πέρασαν και μετά από μια βδομάδα που τα παιδιά είχαν μάθημα στο ίδιο εργαστήριο το χόμπυ συνεχίστηκε. Μάλιστα αυτή τη φορά οι μπροστάρηδες της τάξης συναγωνίζονταν όλη την ώρα του μαθήματος στο ποιος θα μαζέψει περισσότερο σάλιο για να προσθέσει στο έργο τέχνης με το χτύπημα του κουδουνιού. Φαντάζεστε τι έγινε στην έξοδο. Η καθηγήτρια από την άλλη δεν μπορούσε να εξηγήσει την αδικαιολόγητη νευρικότητα των μαθητών την ώρα του μαθήματος. Μπόρεσε όμως όταν καθώς κλείδωνε την αίθουσα ανυποψιάστη μια μέρα, αυτός ο πολτός αφού έσταζε ήδη την επισκέφθηκε στο κεφάλι. Καταλαβαίνετε τι έγινε. Η κοπέλα έπαθε σόκ. Ο σύλλογος βρέθηκε σε κρίση αηδίας. Ο δε παπάς θεολόγος του σχολείου ισχυριζόταν ότι αυτό το πράγμα δεν πρέπει να είχε μόνο σάλια αλλά και….. «Καταλαβαίνεται τι ….»μας λέει κλείνοντας το μάτι. Γεγονός είναι ότι καθώς είχαν περάσει 1-2 βδομάδες αυτό το μίγμα είχε πρασινίσει και αλλοιώσει το σοβά μέχρι που και η καθαρίστρια δεν μπορούσε να το καθαρίσει τελείως και ήθελε ασβέστωμα.
Λοιπόν αν εξαιρεθεί η τελευταία σελίδα- που μπράβο σας κάτι επιτέλους είπατε στο γιαπωνέζο - νοιώθω ότι εδώ υψώθηκε η εικόνα ενός ατόμου και περνούν όλοι(καλά όχι όλοι) ρίχνουν μια ροχάλα λένε και ένα φιλοσόφημα και την κάνουν. Καμιά φορά ξαναεπιστρέφουν.
Είπαμε τι είδε ο Γιαπωνέζος.
ΥΓ. «Αν βλέπεις κάποιο ελάττωμα στον κόσμο ψάξε το πρόβλημα μέσα σου» Σοφία του Ζεν (και όχι μόνο).
Αυτός ο τύπος με έχει απασχολήσει και μένα και δεν ξέρω τι ρόλο βαράει. Κάποτε πήρα ένα πακέτο αλλά είχε κυρίως βιβλία άλλων συγγραφέων με σχόλια δικά του. Έτυχε όμως να διαβάσω και αυτά τα νεφελίμ ελοχίμ και ελ γιατί τα πήρε ένας γνωστός μου. Από όσον έψαξα στο διαδίκτυο οι νεφελίμ είναι γνωστή ποσότητα σαν όνομα και υπάρχουν διάφορες θεωρίες περίπου και οι ελοχίμ αλλά λιγότερο για ελ δεν βρήκα τίποτα. Οι ιστορίες που έγραφε εκεί είναι ήδη γνωστές βέβαια είναι τροποποιημένες για να ταιριάζουν αυτά που λέει, τώρα τα περι χάλκινων βιβλίων αν έχετε ακούσει που λέει δεν έχω ιδέα. Τώρα είναι εντελώς απατεώνας, τα πιστεύει αυτά που λέει δεν τα πιστεύει? Εγώ νομίζω τα πιστεύει αλλά από κει και μετά δεν σημαίνει ότι αυτά που λέει ισχύουν έστω και ως ένα βαθμό. Πάντως δεν χρειάζεται νομίζω να απαξιώνουμε τελείως κάποιον εγώ να σας πω την αλήθεια βιβλίο δικό του δεν θα ξαναπάρω αν βρώ κάπου θα το διαβάσω μόνο και μόνο γιατί είναι κακογραμμένα, αλλά και για να ιντριγκάρω λίγο μερικά που λέει βγαίνουν ή μπορεί να έχω αυθυποβληθεί.
Oddb@llSoul
14-12-07, 16:36
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!! :D :eek:
http://www.youtube.com/watch?v=ngM-gYRtnmc
ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ!.......ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
http://www.youtube.com/watch?v=rKDLoPHWbMc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=iNJstWaeNyI&feature=related
leo morpheus
14-12-07, 16:51
Φίλε Δημητρη,οσον αφορα το πρωτο βιντεο με την τηλεφωνικη παρεμβαση του Αλβανου τηλεθεατη,μονο αδικο δεν μπορω να ριξω στον Λιακο.
Ο ανθρωπος πηρε να κανει προπαγανδα ετσι οπως τους τη μαθαινουν απο μικρους.Το εαν οι Αρβανιτες η οι Βλαχοι ειναι Ελληνες το εχει δειξει η ιστορια και πολλες εθνολογικες μελετες πανω σε αυτο το θεμα.
Κατα τ αλλα,κλασικος Λιακοπουλος!!! :p
ρε το πρωτο βιντεο τι το ποσταρες?δεν εχει και αδικο σε αυτα που ειπε.βγηκε ο αλβανος και συμφωνε με αυτα που ελεγε ειμαστε μισο εκατομυριο και εχουμε τους αλλους υποδουλους
Oddb@llSoul
14-12-07, 19:13
ρε το πρωτο βιντεο τι το ποσταρες?δεν εχει και αδικο σε αυτα που ειπε.βγηκε ο αλβανος και συμφωνε με αυτα που ελεγε ειμαστε μισο εκατομυριο και εχουμε τους αλλους υποδουλους
Πάσο. Φυσικά και είχε δίκιο...
Είδες όμως ύφος; "Αν μπορώ ,να σας βοηθήσω..."
Κοιτάξτε, όντως μεγάλο μέρος του Ελληνικού πληθισμού έχει Αρβανίτικες ρίζες. Κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα. Ξέρω π.χ. ένα καθηγητή εδώ κοντά που λέγεται Ντρές και έχει ρίζα τέτοια...Όλοι οι άλλοι που βλέπουμε και μιλούν την γλώσσα κανονικά είναι γνήσιοι Αλβανοί μετανάστες...
Αυτό είναι πανσίγνωστο...
Αλλά κοιτάξτε υφάκι ο άρχοντας! :D
Fantom 1986 - iaberis
21-01-08, 00:56
Εγώ πιστεύω ότι ειναι λίγο έμπορος, δηλαδή τον νοιάζουν κυρίως τα λεφτά, αλλά λέει και κάποια σωστά πράγματα...
Ο στόχος το κέρδος δεν έχει σχέση με το αν είναι απατεώνας, άσχετο . θεωρώ τις εναλλακτικές απαντήσεις λαθος κ δεν με αντιπροσωπεύει καμία .
Μια ερωτηση για τους γνωστες του χωρου
Ο Μαικλ Τσαριον ειναι κατι παρομοιο σε σχεση με το Λιακοπουλο? η οι δικες του πηγες και σκεψεις ειναι πιο αξιοπιστες??
Oddb@llSoul
03-05-08, 02:39
LIAKOPOULOS RETURNS...
Πλήρης Αναμφισβήτητα Πολύτιμη Ανθολογία Ρητορικής Ικανότητας Εξεραιτικού Σαβουρολόγου
(Αθρίστε τα αρχικά των λέξεων για να αποκαλυφθεί το μυστικό μύνημα!...ΓΙΟΎΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!") :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=nCwdc1hDPjA
http://www.youtube.com/watch?v=zQCU4w1DSxM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=BDOD7hulpnU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=lONKpTPqv8s&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=1cYsoyMxYvE&feature=related
Σημαντικότατες αποκαλύψεις της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Ναίτικης ΜορμωνοκαθολικομασωνοορθοδοξοαριανοΠουτινο(Εμ...τι ; Γιά σου Βλαδήμηρε! ΟΟΟΟΕ ΠΡΑΜΑ)γριζοπρασινομπλεμαυροπουλομουμπλεμουμπλεΜπατ μανοκαιβαλεριανής Συνωμοσίας που θα οδηγήσει τον Πλανήτη στην Νέα Εποχή.
+ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+ (ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!) (ΧΩΡΙΣ "Ο")
Να είσαι καλά Oddb@llSoul...
Φοβερά γέλια... :D
Όχι ότι είναι για τίποτα άλλο αυτός ο άνθρωπος...
Αλλά το τελευταίο δίνει ρέστα... :D
ΥΓ αναρωτιέμαι πότε θα τον γιαουρτώσουν μια και καλή τον απατεώνα...
the_black_planet
03-05-08, 10:55
Την άποψη μου για τον Λιακόπουλο την έχω γράψει ήδη,όμως τουλάχιστον στο θέμα με τα αιγυπτιακά ιερογλυφικά που έχουν μορφές σύγχρονων ιπτάμενων οχημάτων και υποτείθεται ότι είναι παλίμψηστο και οι σχηματισμοί είναι τυχαίοι(κάτι σαν simularca ένα πράμμα),ε ρε παιδιά εκεί κάποιοι άλλοι υποτιμούν τη νοημοσύνη μας!Άλλωστε και το περιοδικό mystery τονίζει συνεχώς ότι ναι μεν ο άνθρωπος είναι καραγκιόζης και παρουσιάζει τα θέματα όπως τον συμφέρει,τα ίδια τα θέματα όμως που παρουσιάζει είναι ως επί το πλείστον πολύ ενδιαφέροντα και όντως μυστήρια,με πιό χαρακτηριστικό παράδειγμα τις πυραμίδες της ερήμου Τακλαμακάν.Απλά αυτός διαστρευλώνει τα θέματα και τα προσαρμόζει στις θεωρίες του.Αλλά μην πέφτουμε στην παγίδα να απαξιώνουμε τα ίδια τα θέματα.Άλλωστε παιδιά εμείς φόρουμ του μεταφυσικού είμαστε εδώ και στην τελική δεν τα παίρνουμε από κανέναν,ούτε από την εκκλησία ούτε από τους πατρόνους του επιστημονικού κατεστημένου οπότε δεν υπάρχει λόγος να παίρνουμε το μέρος της μίας ή της άλλης πλευράς...
Oddb@llSoul
03-05-08, 11:36
The black planet δεν θα συμφωνήσω σε αυτό που είπες για τα ιερογλυφικά και το θέμα περι παλύμψιστου.
Πώς θα μπορούσαν πάντως να κάνουν κάτι τέτοιο και μάλιστα σε...Ανάγλυφο; Παλίμψιστο σημαίνει σβήνω το παλιό και προσθέτω το νέο κείμενο. "Στην περίπτωση των σχηματισμών είναι ανόητο να μιλάμε για παλύμψιστο. Τα Ιερογλυφικά υπάρχουν ακόμα..." Θα έλεγε κάποιος αν έπαιρνε σαν δεδομένο οτι τα περίεργα σύμβολα είναι απο παλαιότερο κείμενο. Μα δεν είναι έτσι.
http://www.enterprisemission.com/images/helocomp_small.jpg
Εδώ βλέπουμε τα Ιερογλυφικά για τα οποία λές φίλε μου,
Σε άλλη περίπτωση μία καθηγήτρια λέει οτι είναι άλλοι στην πραγματικότητα συμβολισμοί.
Προσωπικά έχω μερική γνώση ανάγνωσης Ιερογλυφικών (Αιγυπτιακών μονάχα).
Και βρήσκω σε πηγή:
Θα κάνω μία παρατήρηση για το σύμβολο που μοιάζει με ελικόπτερο. Μοιάζει εξίσου με έναν νεκρό Φαραώ που βρίσκεται ξαπλωμένος σε ταφική στάση με το σκίπτρο στο χέρι.
http://www.schools.net.au/edu/lesson_ideas/egypt/images/hiero_test1.gif
Θέλω εδώ να προσέξετε τα σύμβολα House, Foreign People , Dead body. Σας μοιάζουν καθόλου με τα υπόλοιπα ιερογλυφικά; Το πρώτο , το "ελικόπτερο" παραπέμπει στο dead body. (Ελαφριά παραλλαγή. Προφανώς είναι το σώμα ενός ευγενή. Ο φαραώ έχει και ένα σκύπτρο.
Εδώ βλέπουμε επίσης και μερικές εξηγήσεις με τά άλλα συμβολα, το Αεροπλάνο αλλά και το Παράξενο όχημα απο κάτω.(ή , την Γή που βομβαρδίζει.)
Το πρώτο ταιριάζει αρκετά στο σύμβολο για το στόμα και το γράμμα r το <>
To απο πάνω είναι το σύμβολο "m*e". Απλά είναι ένα τεράγωνο σχήμα. Με λίγες κατραπακιές γύρω μοιάζει με...Πλοίο Πολεμικού Ναυτικού!Θα μας βομβαρδίσει ωρε!
ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ
05-05-08, 09:11
Αγαπητοί
Δυστυχώς στην Ελλάδα όποιος προοδεύει χλευάζεται και καταδιώκεται. Είναι ένα μειονέκτημα της φυλής μας που αποδεικνύει και την συνέχεια της διότι μόνο σ'εμάς σαν λαός συμβαίνει. Αν ο Δημοσθένης ήταν στην Αμερική θα είχε γίνει πάμπλουτος.
Πρέπει να παραδεχθείτε ότι ήταν ο μόνος που πίστεψε στην προσέγγιση Ελλάδας - Ρωσίας, και έγινε.
Είναι ο μόνος που έδωσε μεγάλη ώθηση στα μεταφυσικά θέματα στην Ελλάδα.
Απλά δεν αρέσει σε κάποιους οι οποίοι σαν οπαδοί της θεωρίας του Φαλμεράιερ
πιστεύουν ότι άλλο αρχαίοι Έλληνες και άλλο οι νεο-Έλληνες (λένε ότι τους Έλληνες τους εξόντωσε όλους ο Αλάριχος το 400μ.Χ.). Έτσι 200 χρόνια αργότερα αποφάσισαν χωρίς λόγο (αφού δεν υπήρχαν Έλληνες) να υιοθετήσουν στο Βυζάντιο την Ελληνική γλώσσα και να αποβάλουν την Λατινική. Αντιθέτως όμως εμείς συμφωνούμε με τον Δημοσθένη ότι υπάρχει αδιάσπαστη συνέχεια της φυλής με κάποιες μικρές προσμίξεις (το οποίο δεν είναι αρνητικό - αλλιώς οδηγούμαστε σε εκφυλισμό). Όποιος έχει αντίρρηση ας διαβάσει τον Παπαρηγόπουλο ή την ιστορία της Εκδοτικής.
Επίσης ενοχλούνται όσοι πιστεύουν ότι υπάρχουν πολλές αλήθειες (φανατικά τοπικιστές) αναφορικά με την Γένεση , Ελληνική Μυθολογία κλπ. και δεν θέλουν να αποδεχθούν το απόλυτα λογικό ότι όλες οι ιστορίες συνδέονται.
Ας μην είμαστε φανατικοί, όλοι μας, έτσι ώστε αν ο Δημοσθένης επαληθευθεί ή όχι να μην έχουμε πρόβλημα
Είναι πραγματικά τραγικό. Κάθε μέρα στο μπαίνοντας στο μαντρί (http://tsopanis.wordpress.com/), βλέπω ότι το πιο δημοφιλές άρθρο που έχει γραφτεί είναι
Α) για τον ΑΣΕΠ
Β) για τον Λιακόπουλο (http://tsopanis.wordpress.com/2007/05/19/%ce%bf%ce%b9-el-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-netliakogr/).
Ένα κείμενο που είχα γράψει στις μαύρες εποχές των μηνύσεων το έχουν διαβάσει περίπου 2000 άτομα. Κάθε μέρα δεκάδες άτομα μπαίνουν μέσα στο μαντρί μια και η αναζήτηση στο google στην λέξη Liako το βγάζει 3ο θέμα. Κάθε τόσο βρίσκεται και κάποιος να τον υπερασπιστεί, κάθε μέρα κάποιος θα πει ότι είναι ο φάρος της αλήθειας… Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό όσο το σκέφτομαι. Πριν από τρεις μέρες νομίζω τον έβαλα να τον ακούσω, για να δω τι λέει αυτόν τον καιρό… εεεε έφριξα. Αναρωτιέμαι πραγματικά για ακόμα μια φορά… αναρωτιέμαι…
Κατά τη γνώμη μου αυτό που κάνει ο Λιακόπουλος είναι ότι παίρνει ιστορίες που έχουν βάση και αποτελούν όντως μυστήρια και τις πλάθει με τον δικό του τρόπο. Ίσως να αποκλίνει από την πραγματικότητα, ίσως όμως και όχι σε όλα.
Ότι και να ισχύει πάντως, έχει καταφέρει να κάνει πολύ κόσμο να δει λίγο παραπέρα από το υλικό κομμάτι της ζωής μας. Και αυτό θα πρέπει να του το αποδώσουμε.
Πολλά επίσης από αυτά που λέει, τα αναφέρει και ένας κύριος εν ονόματι David Icke αν και ο συγκεκριμένος αποκλίνει από τον Λιακόπουλο. Πάντως, τα υποσυνείδητα μηνύματα, η μασονία και όλα τα συναφή υπάρχουν και είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι όλα είναι στη φαντασία μερικών.
Και δείτε το και αλλιώς. Για να αγοράσεις τα βιβλία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών χρειάζεσαι 20 ευρώ/βιβλίο επί 3 βιβλία 60 ευρώ και ξέρεις από πριν ότι είναι παραμύθι. Για του Λιακόπουλου χρειάζεσαι 29 ευρώ για όλα και ακόμη και αν όλα είναι παραμύθι, είναι κλάσεις ανώτερο από πολλά άλλα.
Σύμφωνα με την σημερινή Ε είναι πολύ κοντά στο να κλείσει εκπομπή μεταμεσονύκτια με μεγάλο αθηναϊκό κανάλι.
Εάν είναι αλήθεια αυτό, θα είναι ο πάτος... :(
Ξέρουμε ότι τα τηλεοπτηκά μας κανάλια είναι βόθροι, αλλά όχι και έτσι... :mad:
Εάν είναι αλήθεια αυτό, θα είναι ο πάτος... :(
Ξέρουμε ότι τα τηλεοπτηκά μας κανάλια είναι βόθροι, αλλά όχι και έτσι... :mad:
Τον πάτο φίλε OANNHSEA μπορείς να τον προσδιορίσεις με πολλούς τρόπους. Γιατί εκτός από τον Λιακό και τις μαλακίες του… υπάρχουν και οι άλλοι που κάνουν επίθεση στον Λιακό και γράφουν πάνω κάτω τις ίδιες αλλά πιο όμορφα δοσμένες μαλακίες τους στα διάφορα περιοδικά… Έτσι για να μην μένει κανένας παραπονεμένος… Βοθροι υπάρχουν παντού και κοντεύουν να μας πνίξουν...
xontro_mpizeli
02-07-08, 17:38
υπάρχουν και οι άλλοι που κάνουν επίθεση στον Λιακό και γράφουν πάνω κάτω τις ίδιες αλλά πιο όμορφα δοσμένες μαλακίες τους στα διάφορα περιοδικά…
Πού αναφέρεσαι agaliarep?
Γιατί επειδή μπορεί και να κατάλαβα πού αναφέρεσαι και μπορεί και να διαφωνώ, αν δεν σε κάνει κόπος άνοιξε μία αντίστοιχη κουβέντα στο thread των διαφόρων περιοδικών που λες ότι γράφουν πάνω κάτω τις ίδιες μαλακίες...
το ατομο ειπε χ8ες οτι πανω στην γη υπαρχουν 3.5 δισ ΝΕΦΕΛΙΜ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το ατομο ειπε χ8ες οτι πανω στην γη υπαρχουν 3.5 δισ ΝΕΦΕΛΙΜ
Και δυστηχώς αντί να τον πάρουν με τις ντομάτες τον απατεώνα του δίνουν και βήμα για να λέει τα παραμύθια του με μεγαλύτερη ευκολία - λες και δεν μας έφταναν οι πολιτικοί να παραμυθιάζουν τον κόσμο... :(
Πού αναφέρεσαι agaliarep?
Γιατί επειδή μπορεί και να κατάλαβα πού αναφέρεσαι και μπορεί και να διαφωνώ, αν δεν σε κάνει κόπος άνοιξε μία αντίστοιχη κουβέντα στο thread των διαφόρων περιοδικών που λες ότι γράφουν πάνω κάτω τις ίδιες μαλακίες...
Δεν ξέρω τι κατάλαβες και έβγαλες και το συμπέρασμα ότι μπορεί να διαφωνείς. Για να το κάνεις προφανώς έχεις τους λόγους σου. Εαν ήθελα να ανοίξω ένα θέμα θα το έκανα, αλλά δεν έχω να προσθέσω κάτι πάνω σε αυτό, εσύ?
το ατομο ειπε χ8ες οτι πανω στην γη υπαρχουν 3.5 δισ ΝΕΦΕΛΙΜ
Μα καλά, με τόσα βιβλία, τόσες εκπομπές πότε πρόλαβε να τους μετρήσει;
Με κάποιους δικούς μου γρήγορους υπολογισμούς (εχώ μυστικές πηγές αλλά δεν μπορώ να μιλήσω όπως καταλαβαίνετε) και συγχωρήστε αν κάνω κάποιο λάθος οι πραγματικοί αριθμοί είναι...
3.492.891.657 Μ........ς κάθονται και ανέχονται 1193 Η........ς αιώνες τώρα.
Φυσικά λόγω γεννήσεων και θανάτων ο αριθμός έχει συνεχείς διακυμάνσεις (αυτό τσεκαρισμένο, δεν σας κάνω πλάκα, μου το εμπιστεύτηκε κάποιος γέροντας)
Ή καθόμαστε και μας μπίιιιπ ή ξεσκηκωνόμαστε και ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς μαζί μας!....μπρρρρρ :eek:
Λέτε να ξεκινήσω βιβλιοτηλεπωλήσεις, το κατέχω? :rolleyes:
Oddb@llSoul
03-07-08, 07:03
Λέτε να ξεκινήσω βιβλιοτηλεπωλήσεις, το κατέχω? :rolleyes:
Ξεκίνα μάλλον...Το πολύ-πολύ πάς και βρήσκεις τον Λιάκουρα και του λές να κάνετε πηγαδάκι...Κόβει αυτός, ράβεις εσύ...Θα χεστείτε στο τάληρο και ποιός θα αμφισβητήσει ποιόν μετά. :D :eek:
Τον παρακολουθώ καμιά φορά αλλά δε πιστεύω πως θα σηκωθώ απο το ντιβάνι ξαπλώστρα καρέκλα κρεβάτι σκαμπό ανακλιώμενο ράντζο πάτομα ή όπου αλλού κάθομαι για να πάρω τηλ για βιβλία.
Κάποιες ερωτήσεις μόνο.
1. Δε παίζει να δίνει 30ευρώ 3βιβλία 2ντοκιμαντέρ και δώρο 6 ντοκιμαντέρ και βιβλιο λέσχη Μπιλντεμπεγκ. Τι παίζει;
2. Είχε δει κανείς εικόνες που έδειχνε από τον Άρη; Ξέρετε αν ισχύουν ρε παιδιά; Αν όχι τότε πως μπορεί να πουλάει τόσο παπά στη τηλεώραση και να μην επεμβαίνει κάποιος νομικά; Έδειχνε κτήρια ακόμα και σύραγγες στον Αρη.
3. Αν κάποιος έχει διαβάσει τα βιβλία για τους Ελοχιμ και νεφελιμ. Ποιος είναι ο ρόλος του Θεού; ΄Οπως έχω καταλάβει δεν τον απαρνιεται ίσα ίσα πιστεύει πολύ σίγουρα πως υπήρχε - υπάρχει. Ο θεός τους έφτιαξε τους νεφελοελοχιμ;
xontro_mpizeli
03-07-08, 17:24
υπάρχουν και οι άλλοι που κάνουν επίθεση στον Λιακό και γράφουν πάνω κάτω τις ίδιες αλλά πιο όμορφα δοσμένες μαλακίες τους στα διάφορα περιοδικά…
Εαν ήθελα να ανοίξω ένα θέμα θα το έκανα, αλλά δεν έχω να προσθέσω κάτι πάνω σε αυτό, εσύ?
Δεν έχεις να προσθέσεις κάτι;
Τότε γιατί έγραψες αυτό που έγραψες παραπάνω;
Πραγματικά είμαι περίεργος και "απαιτώ" να μάθω πού αναφέρεσαι ώστε να συζητήσουμε επί αυτού.
Ας πούμε, ότι εγώ κατάλαβα ότι περιοδικά του χώρου Αναζήτησης έχουν πολλές φορές θέματα στις σελίδες τους παρόμοια με αυτά που πιάνεται και ο Λιακόπουλος. Και από ό,τι κατάλαβα, εσύ agaliarep ισχυρίζεσαι ότι γράφονται οι ίδιες μαλακίες που λέει και αυτός μέσω Τ.V.
Αυτό θέλω βασικά να συζητήσουμε. Πού, ποιά θέματα, πότε, τί γράφτηκε και τί είπε, κ.τ.λ. Αν δεν θέλεις, οκ πάω πάσο.
Όταν λέμε κάτι, καλό είναι να επιχειρηματολογούμε και να στηρίζουμε την άποψή μας, όχι να πετάμε απλά σπόντες και λόγια του αέρα. Δεν το λέω με κακία αυτό, απλά θέλω να σε "πιέσω" να ανοίξες θέμα για το παραπάνω ;)
Όταν λέμε κάτι, καλό είναι να επιχειρηματολογούμε και να στηρίζουμε την άποψή μας, όχι να πετάμε απλά σπόντες και λόγια του αέρα. Δεν το λέω με κακία αυτό, απλά θέλω να σε "πιέσω" να ανοίξες θέμα για το παραπάνω
xontro_mpizeli
Είσαι σίγουρος για αυτό;
Ξέρεις το 80% των θεμάτων που βάζουν τα περιώνυμα περιοδικά δεν είναι παρά σκουπίδια για τους αφελείς. Θα ήθελες κάθε φορά που βγαίνει ένα περιοδικό του χώρου να το πιάνουμε και να αποσκαρτοποιούμε τα θέματα τα οποία έχει;
Θα άρεσε αυτό στους "εκδότες" του χώρου; Θα τους άρεσε το περιοδικό που εκδίδουν να δυσφημίζεται σαν παραμυθολογικό; Όχι ότι δεν είναι έτσι, αλλά ακόμα και εδώ μέσα έχω δει διθυράμβους για κάποια από αυτά τα περιοδικά...
2. Είχε δει κανείς εικόνες που έδειχνε από τον Άρη; Ξέρετε αν ισχύουν ρε παιδιά; Αν όχι τότε πως μπορεί να πουλάει τόσο παπά στη τηλεώραση και να μην επεμβαίνει κάποιος νομικά; Έδειχνε κτήρια ακόμα και σύραγγες στον Αρη.
Είπαμε είναι Λιακόπουλος - θα κάνει τα πάντα να πουλήσει.
Θα πει ότι ψέμα μπορεί....
Να παρέμβει κάποιος;;; Ωραίο ανέκδοτο...
Πρώτον ακόμα και όταν αποκαλύπτονται τα αισχρά του ψεύδη τα καλύπτει με τον γνωστό τρόπο (πολεμάνε την αλήθεια τα συμφέροντα και οι εξωγήινοι)...
Δεύτερον, είμαστε στην χώρα του παραμυθιού και της κομπίνας. Όταν δεν γίνεται κάτι για όλους αυτούς του κομπιναδόρους (από πολιτικούς μέχρι προέδρους ομάδων) για τον Λιακόπουλο περιμένεις να γίνει κάτι;;;
Τρίτον, τα κτήρια και οι σύραγγες είναι ψέματα - αισχρά ψέματα. Έλα όμως που πουλάνε στους άσχετους και στους αφελείς... :(
Γιατί θεωρώ ότι είναι ένα γεγονός. Με την ίδια ευκολία και χωρίς έρευνα που παρουσιάζει ο Λιακό σαν αλήθειες τα βιβλία του, με την ίδια ακριβώς ευκολία εμφανίζονται και διάφορα “άρθρα” σε διάφορα περιοδικά μεταφυσικού και όχι μόνο περιεχομένου. Και έβαλα την ανάρτηση στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ακόμα και εάν δεν γουστάρω τον Λιακό πρέπει να αναγνωρίσω ότι δεν είναι ο μόνος που έχει αυτή την τακτική.
Ας πούμε, ότι εγώ κατάλαβα ότι περιοδικά του χώρου Αναζήτησης έχουν πολλές φορές θέματα στις σελίδες τους παρόμοια με αυτά που πιάνεται και ο Λιακόπουλος
Όχι, δεν εννοούσα αυτό. Γιατί τα θέματα για τα οποία γράφει ο Λιακό, γράφουν πάρα πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Εννοούσα κάτι πολύ χειρότερο, ότι την τακτική του Λιακό να κάνει ένα αχταρμά από διάφορα πράγματα και να τα γράφει χωρίς κανένα ίχνος ηθικής γνωρίζοντας ότι λέει ψέματα το κάνουν και διάφορα περιοδικά. Δεν το έγραψα σωστά. Δεν λένε τις ίδιες μαλακίες. Αλλά λένε το ίδιο μαλακίες. Δηλαδή δεν λένε τα ίδια πράγματα, αλλά εις γνώση τους λένε μαλακίες που είναι τόσο μεγάλες σαν του Λιακό. Αυτό είναι αυτό που έπρεπε να γράψω.
Από την μια γράφεις απαιτώ έστω και μέσα σε εισαγωγικά και από την άλλη γράφεις «Αν δεν θέλεις, οκ πάω πάσο»… είναι λίγο αντιφατικά αυτά.
Όταν λέμε κάτι, καλό είναι να επιχειρηματολογούμε και να στηρίζουμε την άποψή μας, όχι να πετάμε απλά σπόντες και λόγια του αέρα. Δεν το λέω με κακία αυτό, απλά θέλω να σε "πιέσω" να ανοίξες θέμα για το παραπάνω
Ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει και για το εάν επιχειρηματολογεί ή όχι. Και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα λεγόμενα του. Εκτός ότι πιστεύω ότι θα ήταν off topic να επιχειρηματολογήσω σε αυτό το θέμα, πράγμα που δεν με νοιάζει και τόσο, πιστεύω ότι όταν ανοίγεις ένα θέμα πρέπει να έχεις τον χρόνο και την διάθεση να το υποστηρίξεις. Το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό δεν έχω ανοίξει κανένα νέο θέμα εκτός από θέματα πάνω στην κατηγορία νέα από όλο τον κόσμο δείχνει ότι δεν έχω ούτε τον χρόνο αλλά ούτε και την διάθεση. Όποιος πιστεύει ή θα πιστέψει μετά απο όλα αυτά, ότι απλά «λασπολογώ» πετάω σπόντες και λόγια του αέρα ή δεν ξέρω και εγώ τι, κανένα πρόβλημα να το πιστεψει.
Πάντως να ξέρεις ότι δεν πιέζομαι και δεν κάνω κάτι που δεν θέλω. Εάν επιθυμείς μπορείς να ανοίξεις εσύ το θέμα.
Πάντως μια και εδώ το θέμα είναι ο Λιακό και γίνεται κριτική πάνω σε αυτό το άτομο πρέπει όλοι να σκεφτούμε.
Όταν διαβάζουμε μια κριτική για κάποιον τον οποιοδήποτε καλή ή κακή, από τον οποιοδήποτε, σκεφτόμαστε εάν αυτή η κριτική έχει να προσφέρει κάτι σε αυτόν που την κάνει; Την κάνει γιατί θεωρεί ότι είναι για το καλό του χώρου, ή την κάνει γιατί έχει κάτι να κερδίσει; Εάν είναι καλή την κάνει γιατί πιστεύει ότι αυτός ο τύπος (ο οποιοσδήποτε) κάνει καλό ή επειδή έχει να κερδίσει κάτι; Εγώ που κάνω αυτή την κριτική αυτή την στιγμή την κάνω για καλό ή για κακό;
Και τελικά ένα ερώτημα κρίσιμο ο Λιακό κάνει καλό στο μεταφυσικό; Κάνει κακό στο μεταφυσικό; Ποιος χάνει και ποιος κερδίζει από όλα αυτά;
Αλήθεια εάν αύριο θα σταματούσε ο Λιακό να βγάζει βιβλία, θα ήταν καλό ή κακό για τα περιοδικά του χώρου;
Τα παραπάνω είναι ρητορικά ερωτήματα που πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι μέσα μας και να δώσουμε τις απαντήσεις στον εαυτό μας. Ο Λιακό είναι μια γραφική μορφή σε μια τηλεόραση που λέει και πουλάει τα πάντα. Αλλά δεν είναι ο μόνος, ούτε στη μεταφυσική, ούτε στην κοινωνική, πολιτική, οικονομική κοινότητα. Είναι ακόμα ένας.
Αν και δεν εχω κατσει να διαβασω τις προηγουμενες 10 σελιδες του θεματος, θα ηθελα να εκφερω την προσωπικη μυ αποψη μου επι του θεματος. Πολλες ηταν οι φορες που καθησα να παρακολουθησω εκπομπες του Λιακό, που απλα δεν ειχα ορεξη να παρακολουθω τα διαφορα τηλεοπτικα "σκουπιδια" π.χ. σειρες, διαφημησεις, τελεμαρκετινγκ, αμερικανικες ταινιες πλησης εγκεφαλου κτλ. Μπορει και οι εκπομπες του Λιακό να ειναι στην ιδια κατηγορια, δεν ξερω, ισως. Εγω προσωπικα εχω αγορασει απο απλη περιεργεια την σειρα "Γιατι και πως...". Οκ ειναι μια ιστορια, κατα τον ιδιον αληθης. Εγω δεν εχω αποδειξεις γι'αυτα που αναφερει αλλα, δεν τα απορριτπω διοτι δεν εχω αποδειξεις που να καταρριπτουν οσα λεει. Και στα κατηχητηκα και στα θρησκευτικα του σχολειου, ή οι γραφες (αρχαιες), ολα λενε τη δικια τους ιστορια... Με ενα κοινο σημειο... ΟΛΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ...Γιατι το λεω αυτο? Δεν εχω αποδειξη οτι την ωρα που συγγραφεας εγραφε αυτο, δεν ηταν μαστουρομενος ή κατι παρομοιο. Αλλα απο την αλλη, δεν ξερω αν ειναι αληθεια... Αρα ουτε δεχομαι, αλλα ουτε απορριπτω. Τον Λιακό τον σεβομαι απο την αποψη οτι, αν και ξερει οτι πολλοι θα τον χλευασουν, μιας και μιλα για πραγματικοτητες(?) που ο ανθρωπινος καθημερινος νους δεν μπορει να δεχτει τοσο ευκολα, βγαινει και λεει τη γνωμη του. Οπως ειπε και καποιος Ελλην φιλοσοφος (δεν θυμαμαι ποιος), "Ακουσον με, παταξων δε.." (κατι τετοιο).. Και ενας πιο προσφατος, που παλι δε θυμαμαι ονομα.. "Μπορει να διαφωνω με την γνωμη σου, αλλα θα εδινα και τη ζωη μου για να μπορεις να την εκφρασεις". Εγω ειμαι αυτης της φιλοσοφιας. Μπορει να μην δεχομαι καποια πραματα, αλλα η καθε αποψη ειναι σεβαστη. Και απο τι στιγμη που δεν εχομεν αποδειξην αντιθετου, δεν απορριπτουμε... απλα ειναι αλλη μια προσθηκη στο stand by... :p . Ο χρονος θα δειξει αδελφια μου, ολα καποτε θα αποκαλυφτουν, τιποτα δεν μενει μυστικο για παντα.. Ολα εχουν το "αδυνατο" τους σημειο. Απλα τα ακουμε και τα βλεπουμε ολα, και μετα βασιζομαστε στο δικο μας σχημα αποψης.. Τα παντα περι "μεταφυσικου", "θεοτητων", "οντοτητων", "πνευματικου κοσμου", και οτιδηποτε αλλο, ας μην ξεχναμε οτι γραφτηκαν απο ανθρωπινα χερια...
Φιλικα, Γιωργος.
Φίλε Γιώργο, δυο παρατηρήσεις. Ο Λιακό δεν λέει την γνώμη του. Πουλάει τα βιβλία του. Όπως και κάποιοι άλλοι πουλάνε άλλα πράγματα. Όταν μπαίνει το οικονομικό θέμα στην μέση τότε τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Εάν φτιάξω μια φανταστική ιστορία μέσα στο μυαλό μου και βγω και πω αυτό και αυτό… κοροϊδεύω τον κόσμο. Εάν πω αυτό και τα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε στο βιβλίο μου, εξαπατώ τον κόσμο. Έτσι το κάθε τι που λέγεται από κάποιον έχει άλλη βαρύτητα και άλλη σημασία. Γιατί άλλο να πω είδα εξωγήινο μέσα σε ένα φόρουμ.
Άλλο να πω είδα έναν εξωγήινο μέσα σε ένα φόρουμ και να έχω βγάλει και ένα βιβλίο σχετικό που έμμεσα ή άμεσα διαφημίζω και προσπαθώ να βγάλω λεφτά.
Και άλλο να λέω έχω δει εξωγήινο, βγαίνω στην τηλεόραση και για να μάθεις πως ήταν αγοράζεις το ένα βιβλίο με 10 ευρώ, για να διαβάσεις τι μου είπε ένα άλλο βιβλίο 10 ευρώ, για να μάθεις τι μου συνέβη μετά, ένα ακόμα βιβλίο 10 ευρώ.
Και όλα αυτά για έναν εξωγήινο (ή οτιδήποτε) που απλά το έβγαλα από το μυαλό μου.
Πολύ σημαντικό πρέπει να σου πω είναι ότι ποτέ δεν λέει στην εκπομπές του, ότι αυτά που γράφει είναι η γνώμη του. Λέει ότι είναι έρευνες και ότι οι άλλοι κοροϊδεύουν τον κόσμο. Τώρα το ποιος κοροϊδεύει ποιόν και ποιοι κέρδιζαν, κερδίζουν ή προσδοκούν να κερδίσουν… νομίζω ότι είναι εμφανές…
Φίλε Γιώργο, δυο παρατηρήσεις. Ο Λιακό δεν λέει την γνώμη του. Πουλάει τα βιβλία του. Όπως και κάποιοι άλλοι πουλάνε άλλα πράγματα. Όταν μπαίνει το οικονομικό θέμα στην μέση τότε τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Εάν φτιάξω μια φανταστική ιστορία μέσα στο μυαλό μου και βγω και πω αυτό και αυτό… κοροϊδεύω τον κόσμο. Εάν πω αυτό και τα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε στο βιβλίο μου, εξαπατώ τον κόσμο. Έτσι το κάθε τι που λέγεται από κάποιον έχει άλλη βαρύτητα και άλλη σημασία. Γιατί άλλο να πω είδα εξωγήινο μέσα σε ένα φόρουμ.
Άλλο να πω είδα έναν εξωγήινο μέσα σε ένα φόρουμ και να έχω βγάλει και ένα βιβλίο σχετικό που έμμεσα ή άμεσα διαφημίζω και προσπαθώ να βγάλω λεφτά.
Και άλλο να λέω έχω δει εξωγήινο, βγαίνω στην τηλεόραση και για να μάθεις πως ήταν αγοράζεις το ένα βιβλίο με 10 ευρώ, για να διαβάσεις τι μου είπε ένα άλλο βιβλίο 10 ευρώ, για να μάθεις τι μου συνέβη μετά, ένα ακόμα βιβλίο 10 ευρώ.
Και όλα αυτά για έναν εξωγήινο (ή οτιδήποτε) που απλά το έβγαλα από το μυαλό μου.
Πολύ σημαντικό πρέπει να σου πω είναι ότι ποτέ δεν λέει στην εκπομπές του, ότι αυτά που γράφει είναι η γνώμη του. Λέει ότι είναι έρευνες και ότι οι άλλοι κοροϊδεύουν τον κόσμο. Τώρα το ποιος κοροϊδεύει ποιόν και ποιοι κέρδιζαν, κερδίζουν ή προσδοκούν να κερδίσουν… νομίζω ότι είναι εμφανές…
Φιλε μου συμφωνω με αυτα που λες, αλλα αν το παρουμε πιο σφαιρικα το θεμα, τοτε, ολα οσα μαθαινουμε, γραφτηκαν απο βιβλια που καποιος εγραψε και πουλησε. Και σου ξαναλεω... Εχεις αποδειξη οτι αυτα που λεει ειναι βγαλμενα απο το μυαλο του? Αν οχι, απλα μπορεις να πεις "ΕΓΩ πιστευω οτι ειναι βγαλμενα απο το μυαλο του", και να μην το παρουσιαζεις σαν γενικη αποψη. Μπορει να εχει δικιο στην τελικη, οπως και τα βιβλια του Ενωχ, τα βιβλια των Γραφων, η Αρχαια Ελληνικη Μυθολογια που για πολλους ειναι η αγραφη ιστορια, κ.α. Αλλα ολα επαναλαμβανω εχουν γραφτει απο ανθρωπινο χερι, αρα παντα κραταμε μια πισινη σε θεμα αξιοπιστιας. Απο που αλλου να αντλησουμε γνωση, αν οχι απο καποιο βιβλιο? Επαναλαμβανω, μην λες οτι κοροιδευει τον κοσμο, αφου ουτε εγω, ουτε κι εσυ εχουμε αποδειξεις γι'αυτο :o . Ισως τα πουλαει, επειδη θελει ο κοσμος να τα εχει και να τα μελεταει, και να μην τα πει ολα στις εκπομπες του, και μετα απο ενα χρονο να εχουν ξεχαστει ολα, και το κερδος του, σκεψου να εβγαζε τοσα βιβλια αφιλοκερδως.. Ουτε ο Ωνασης να ηταν :p ... Αλλα μπορει να εχεις κι εσυ δικιο δεν λεω... Απλα...δεν ξερουμε :)
Παντα φιλικα, Γιωργος.
Αλλα μπορει να εχεις κι εσυ δικιο δεν λεω... Απλα...δεν ξερουμε
Indigocy, λυπάμαι, αλλά ο κάθε ένας στον τομέα του ξέρει ότι ο Λιακό ψεύδεται ασύστολα...
Παράδειγμα: μπορεί να μην έχω ασχοληθεί ποτέ με τα νεφελίμ, αλλά ασχολούμε με το διάστημα και τους εξωγήινους - και στο κομμάτι αυτό ο απατεώνας λέει ότι παραμύθι μπορεί να φανταστεί κανείς για να πουλήσει τα βιβλία του...
Εάν μαζευτούμε όλοι (ο κάθε ένας στην "ειδικότητα" του) και αντιπαρατεθούμε στον τηλεβιβλιοπώλη, θα δεις ότι ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα βιβλία του δεν είναι παρά ψεύδη και αγυρτίες...
Φίλε OANNHSEA δεν ξέρω εάν είναι όντως όλα όσα λέει βλακείες. Αλλά όταν κάποιος λέει συνέχεια σας κοροϊδεύουν και σας κοροϊδεύουν και διαλαλεί ότι τα βιβλία του εμπεριέχουν όλη την αλήθεια… Κάτι δεν πάει καλά. Ο Λιακό από την μια αρνείται το ότι οι θεωρίες που παρουσιάζει είναι δικής του σύλληψης και αναφέρει ακαθόριστα οτι οι πηγές του είναι «γέροντες του Αγίου Όρους», από την άλλη λέει ότι αυτές είναι οι αλήθειες και όλοι οι άλλοι οι κακοί “σας κοροϊδεύουν”…
Δεν υποστηριζω οτι οσα λεει ειναι αληθεια, προσωπικα, αλλα εχοντας διαβασει το προφιλ του, ειναι ενας πολυ ψαγμενος ανθρωπος, πολυ δυνατος εμπορικα, ο οποιος με την τοση πολλη δυναμικη του χαρακτηρα του, κατεντησε δογματικος. Δεν διαφωνω μαζι του σε ολα, καθως ισως εν τελει ολα τα σημεια της μεταφυσικης( η σχεδον ολα) να συνδεονται, αλλα οι πιο ψαγμενοι στο χωρο τον κατακραζουν επειδη εχει αυτο το δογματικο στυλ και χανει μερικα γεγονοτα (εθελοντικα, καποιες φορες ή τα καταρριπτει με το επιχειρημα οτι μας λενε ψεματα). Ισως να ειναι τσαρλατανος, ισως παλι να ειναι ο μοναδικος που γνωριζει την αληθεια! Ποτε δεν ξερουμε με τη μεταφυσικη... Εξ'αλλου, και εδω προσπαθωντας να αποδειξουμε κατι το μεταφυσικο, χανουμε την ουσια. Μην ξεχνατε οτι ο,τι βρισκεται σε αυτο το χωρο βρισκεται επειδη δεν υπαρχουν μεσα αποδειξης...
Ισως να ειναι τσαρλατανος, ισως παλι να ειναι ο μοναδικος που γνωριζει την αληθεια!
Δοξάστε τον προφήτη Λιακό!!!
Στρώστε τον δρόμο του με βάγια και μυρώστε τον!!!
Γιατί; Γιατί μόνο αυτός ξέρει την αλήθεια!!!!
Τον ναό προς τον προφήτη Λιακό που λέτε να τον χτίσουμε;;;; :p
Ποτε δεν ξερουμε με τη μεταφυσικη...
Όχι αγαπητέ μου Bilibakos,
Κάνει το λάθος που θέλει και ο Λιακό για να πουλήσει σε αφελής την πραμάτια του. Πιο πάνω έχει μπει ένα ωραίο βιντεάκι για τον κένταυρο που "ανακαλύφθηκε" αλλά "δεν τον δείχνουν στην Ελλάδα...
Όσο για το διάστημα και τις δήθεν τεχνολογίες της αρκούδας: δεν είναι μεταφυσική - είναι τμήμα επιστημών και μαθηματικών. ΠΡΕΠΕΙ να το ξέρεις για να καταλάβεις πόσα ψέματα λέει ο Λιακό.
Δυστηχώς η στάση σου είναι αυτή ακριβώς που θέλει ο Λιακό:
Πάρτε παραμύθι να έχετε γιατί μπορεί να είναι και αυτό αλήθεια!!!!
Και οι άσχετοι τσιμπάνε το δόλωμα του πωλητή.... :(
Καποια πραγματα που λεει, ισως εχουν καποια δοση αληθειας. π.χ. το οτι υπαρχουν σε ολο τον κοσμο αρχαια Ελληνικα συμβολα. Ακομα και στο μακρινο Περου, Παραγουαη, Αφρικη, Ασια. Οπως και αρχαια Ελληνικη αρχιτεκτονικη.
Ολ'αυτα που λεει, ειναι ολα δημιουργηματα της φαντασιας του? Ισως απλα να θελει να δωση το εναυσμα για αναζητηση και μη αποδοχης του κατεστημενου.
Ολ'αυτα που λεει, ειναι ολα δημιουργηματα της φαντασιας του? Ισως απλα να θελει να δωση το εναυσμα για αναζητηση και μη αποδοχης του κατεστημενου.
Όχι της δικιά του φαντασίας - υπάρχουν και άλλοι με πιο πολύ φαντασία που γράφουν ότι κατέβει στην γκλάβα τους...
Ο Λιακό προωθεί τα ψέματα τους απλώς και μόνο για να βγάλει "παρά" και σε κάθε αντίθεση - καταστροφή των "καταπληκτικών στοιχείων" που παραθέτουν οι καταπληκτικοί, μοναδικοί "συγγραφείς", το μόνο που κάνει είναι να λέει: μας πολεμούν οι μυστικοί πράκτορες και το κατεστημένο...
Εγώ το ξαναγράφω:
Έχει γίνει σπουδαίος και γνωστός γιατί απευθύνεται σε άσχετους... :(
Παιδιά έχετε υπολογίσει πόσα χρήματα δίνει στα κανάλια για την διαφήμιση των βιβλίων του; Πάνω από 120.000 ευρώ το χρόνο....
Ειλικρινά ακόμα πιστεύεται ότι τα παραμύθια δεν βγάζουν λεφτά;;;
Oddb@llSoul
10-07-08, 12:02
Γειά περισσότερες πληροφορίες...
Έχουμε και Λεξικό! (God bless funel...)
http://www.youtube.com/watch?v=D0ebUvNSB9o
Και να πώ το εξής: Ένα άτομο που καλύπτει μία αλήθεια και την διαμορφώνει όπως πρέπει για να ΠΟΥΛΗΣΕΙ, δεν ωφελεί καν κανείς να αναρωτηθεί αν λέει "κάτι αληθινό"...Αφού πολύ απλά ότι κι αν λέει, πουλάει. Η αλήθεια έχει πολλά άχρηστα κομμάτια. Όταν αφερείς αυτά τα κομμάτια, αποτελεί πλέον ψέμα. Τα ψέματα πουλάνε πάντα...Ειδικά αν τους δώσεις και αν τα ονομάσεις "μεγάλες αλήθειες..." (Τούμπα ο κόσμος +ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ+)
Και γιατί απο την άλλη να εμπιστευθείς έναν έμπορο και να μην εμπιστευθείς ένα άτομο που ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ και να ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ την ΑΛΗΘΕΙΑ; Ο Λιακό έχει ξεσκεπαστεί απο πολλούς τόσες φορές σαν σαβουρολόγος...Και κάποιοι ψάχνουν για αλήθειες σε όσα λέει; Μόνοι δεν μπορούν να ψάξουν δηλαδή; Προτιμούν να χάφτουν έναν τύπο που μπερδεύει απλά μέσα με Υπερτεχνολογίες; Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε κάποιοι τότε απλά σας αρέσει η φαντασία και το εξωπραγματικό, όχι η αλήθεια. Ο Λιακώ πουλάει συνδέοντας τα δύο άκρα που , φυσικά, για την ώρα είναι πολύ μακριά το ένα απο το άλλο.
Ήμαρτον, άλλους που είναι πιό σπουδαίοι και επιφανείς σας ξεγέλασαν μία χαρά...Δεν μπορείτε ούτε να τα βάλετε με έναν τηλεπλασιέ; Με όλο το συμπάθιο αλλά...Αλλάξτε άθλημα γρήγορα, δεν κάνετε.
(Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο και καλά κάνει που μας κοροιδεύει...Απλά δεν είμαι με το μέρος του και δεν θα επέλεγα τον ρόλο που έχει διαλέξει. )
Αυτά.
Όχι της δικιά του φαντασίας - υπάρχουν και άλλοι με πιο πολύ φαντασία που γράφουν ότι κατέβει στην γκλάβα τους...
Ο Λιακό προωθεί τα ψέματα τους απλώς και μόνο για να βγάλει "παρά" και σε κάθε αντίθεση - καταστροφή των "καταπληκτικών στοιχείων" που παραθέτουν οι καταπληκτικοί, μοναδικοί "συγγραφείς", το μόνο που κάνει είναι να λέει: μας πολεμούν οι μυστικοί πράκτορες και το κατεστημένο...
Εγώ το ξαναγράφω:
Έχει γίνει σπουδαίος και γνωστός γιατί απευθύνεται σε άσχετους... :(
Παιδιά έχετε υπολογίσει πόσα χρήματα δίνει στα κανάλια για την διαφήμιση των βιβλίων του; Πάνω από 120.000 ευρώ το χρόνο....
Ειλικρινά ακόμα πιστεύεται ότι τα παραμύθια δεν βγάζουν λεφτά;;;
Ρε φιλε, οκ δεν ειπα οτι πιστευω αυτα που λεει επειδη δεν μου δινει καποιες αποδειξεις. Αλλα ουτε μπορω να πω οτι λεει και μαμακιες, επειδη δεν εχω και καποια διαψευση με στοιχεια. Απλα αστον να λεει οτι θελει, εχει το καθε δικαιωμα να λεει οτι θελει, και να γραφει οτι λεει. Εγω απλα θα σου πω, μελετα λιγο το θεμα μονος σου. Οχι με βασει αυτα που σου λεει ο Λιακο, αλλα απο μονος σου. Σε παραπεμπω να δεις το www.zeitgeistmovie.com υπαρχει ενα ντοκιμαντερ χωρισμενο σε 3 κομματια. Δες και τα 3, μπορεις να βαλεις και Ελληνικους υποτιτλους. Δεν ειναι αναγκη να το κατεβασεις για να το δεις. Απλα δες το και πες μου τη γνωμη σου. Δεν σου λεω πως πιστευω οσα ειδα και ακουσα απο αυτο, αλλα για να δεις τι λενε και στον υπολοιπο κοσμο.
Απλα αστον να λεει οτι θελει, εχει το καθε δικαιωμα να λεει οτι θελει, και να γραφει οτι λεει.
ΟΧΙ Indigocy - η διασπορά ψευδών ειδήσεων με σκοπό το κέρδος είναι επιλήψιμη από την πολιτεία. Αυτός ο κύριος όχι μόνο κάνει αυτό, αλλά διαστρευλώνει συστηματικά την ιστορία και όλη την επιστημονική γνώση πουλώντας παραμύθια σε αφελείς και σε πιστεύωντες.
Πόσο καλύτερος δηλαδή είναι από τον Καματερό ή από κάθε άλλους είδους απατεώνα που πουλά ελπίδες σε άσχετους και σε θέλωντες να πιστέψουν;
Εγω απλα θα σου πω, μελετα λιγο το θεμα μονος σου.
Ξέρεις, πρώτα μελετάω και ύστερα μιλάω...
Άρα έχω μελετήσει αυτά που πουλάει ο Λιακό και μπορώ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ να πω ότι είναι ψεύδη και ο Λιακό καλός τηλεπώλης και ΜΟΝΟ....
Όσο για το βίντεο μόλις μπορέσω...
Knight_Of_Creation
11-07-08, 14:22
Η παρούσα θεματολογία αναφέρεται σε προσωπικότητες της "Αναζήτησης"...
Αυτομάτως ο συνειρμός μου είναι ο ακόλουθος με βάση την "κοινή" λογική...
Άνθρωποι που έχουν ερευνήσει σε οποιοδήποτε επίπεδο και έχουν προσφέρει στην ανθρωπότητα το απειροελάχιστο με τις αναζητήσεις τους , τις ανακαλύψεις τους, τον στοχασμό τους, η την δράση τους σε όλους εμάς η το κάτι "παραπάνω" στον ίδιο τους τον εαυτό...
Ο Λιακόπουλος ...
1ον είναι εν ζωή και όλοι ως γνωστόν κρινόμεθα μετά το θάνατο!
2ον δεν είναι ερευνητής αλλά πλασιέ του καναπέως! (τον έχετε δει εσείς να στίβει το κεφάλι του και να ερευνεί ; και απορώ πότε βρίσκει χρόνο με τις τόσες εκπομπές του και άλλη απορία πως ξεφυτρώνουν έτσι σαν μανιτάρια τα βιβλία του)
3ον εαν είναι αναζητητής...Τι αναζητάει ; Γιατι απο όσο ξέρω διακυρήσσει.."αλήθειες"...Κοκορεύεται πως στα βιβλία του...βρίσκεται...η...αλήθεια...ΕΛΕΟΣ
Αυτά τα ολίγα για τον κύριο...
Λιακό!
Έγινε διαχωρισμός δημοσιεύσεων εκτός θέματος και μεταφορά του νήματος "Δημοσθένης Λιακόπουλος" στην κατηγορία "Νέα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο" , καθώς είναι πιο ταιριαστή κατηγορία για το θέμα της συζήτησης.
Για οποιαδήποτε απορία , παρακαλώ να αποστειλετε Προσωπικό Μήνυμα.
Οι περισσότερες απαντήσεις που είδα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο κύριος Λιακόπουλος (δεν τον ξέρω προσωπικά για αυτό και μόνο επιλέγω να συνεχίζω να τον αποκαλώ κύριο) παρουσιάζεται ως απατεώνας και εν ολίγοις ως τηλεπωλητής. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή... Δεν λέω, μπορεί να είναι και τα δύο που ανέφερα προηγουμένως αλλά ας τολμήσω να αναφέρω και κάποια άλλα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν εν τέλει στον λιθοβολισμό μου!
Γεγονός Α: Δεν είναι ερευνητής. Είναι εκδότης. Είναι υπεύθυνος για την έκδοση των βιβλίων και όχι για την ποιότητα. Όσα εκδίδει υπό το δικό του όνομα υπάρχουν ήδη και κυκλοφορούν στο εξωτερικό ή έστω κυκλοφόρησαν σε κάποια φάση. Αυτός απλά τα συγκεντρώνει σε έναν τόμο και τα προσφέρει στο κοινό της Ελλάδας. Οι διάφορες θεωρίες που αναλύει μπορεί να μας φαντάζουν εξωφρενικές αλλά από την άλλη υπάρχουν και άτομα που τα πιστεύουν.
Γεγονός Β: Η ποιότητα των βιβλίων είναι αμφισβητούμενη. Δυστυχώς το ίδιο ισχύει και για τον μεγαλύτερο αριθμό βιβλίων που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Μεγάλοι ελληνικοί εκδοτικοί οίκοι που χάνουν χρήματα έχουν να προσφέρουν πολλά αναλόγου περιεχομένου βιβλία τα οποία μάλιστα τα πουλάνε και σε εξωφρενικές τιμές. Αν κάποιος πάει σε κάποιο βιβλιοπωλείο και το ψάξει λίγο θα δει ότι στην ουσία κυκλοφορούν πολλά περισσότερα "σκουπίδια" και ορισμένες φορές πολύ χειρότερα...
Γεγονός Γ: Οι τιμές του είναι φυσιολογικές! Όταν πάμε σε ένα βιβλιοπωλείο για να αγοράσουμε κάποιο βιβλίο ελληνικού εκδοτικού οίκου αναγκαζόμαστε να βάλουμε το χέρι μας πολύ βαθιά στην τσέπη για να μπορέσουμε να το αποκτήσουμε. Όταν οι γνωστοί εκδοτικοί οίκοι (και δυστυχώς μιλάω εκ πείρας λόγω επαγγέλματος) παίρνουν ένα βιβλίο που στο εξωτερικό κοστίζει 10 ευρώ, το μεταφράζουν και το μεταπουλούν στην Ελλάδα για 30 ευρώ εμάς δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση? Το κόστος παραγωγής ενός βιβλίου δεν είναι και τόσο τεράστιο ειδικά αν αναλογιστούμε πόσο πληρώνουν τους μεταφραστές που χρησιμοποιούν... Ο κύριος Λιακόπουλος μπορεί να είναι πολλά αλλά τουλάχιστον οι τιμές του είναι ανάλογες του κόστους.
Γεγονός Δ: Οι εκδοτικοί οίκοι, και αναφέρομαι στους μεγάλους, δεν χάνουν χρήματα εξαιτίας του εν λόγω κυρίου. Μέσα στον εκδοτικό οίκο υπάρχει κάποιος που ασχολείται με την έρευνα βιβλίων που κυκλοφορούν στο εξωτερικό και που επιλέγει να τα εκδόσει ή όχι στην Ελλάδα. Αν το βιβλίο δεν είναι best seller ή αν δεν ακολουθεί κάποιους κανόνες πωλήσεων τότε αυτό το άτομο δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να το διαβάσει και να το εκδόσει. Στην ίδια κλίμακα κινούνται και οι μικρότεροι εκδοτικοί οίκοι. Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που συνεχίζουν να εκδίδουν διάφορα βιβλία με βάση τις πωλήσεις τους στο εξωτερικό ασχέτως του περιεχομένου τους και οι οποίοι εκδίδουν παράλληλα και περιοδικά τα οποία έχουν εξίσου αμφιλλεγόμενο περιεχόμενο...
Γεγονός Ε: Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι καλός πωλητής. Από αυτό ζει. Υπάρχουν και άλλα άτομα που είναι καλοί πωλητές όπως ο Γεωργιάδης (αυτόν τον ξέρω και εξού και η απουσία του "κύριος") ο οποίος αν δεν ήταν η τηλεόραση και τα πακέτα που βγάζει εκεί δεν θα είχε να δώσει τίποτα στο κοινό. Βέβαια με τον συγκεκριμένο μπαίνουν και διάφορα άλλα στοιχεία μέσα αλλά δεν είναι επί του θέματος οπότε ας τα αφήσουμε στην άκρη... Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον όρο τηλεπωλητής ως κάτι αρνητικό μιας και εμείς οι ίδιοι τους δημιουργήσαμε και σίγουρα δεν μπορούμε να τους χωρίζουμε σε κατηγορίες μιας και όλοι κάνουν το ίδιο πράγμα. Έχει να κάνει απλά με το ποιός είναι καλύτερος σε αυτό που κάνει και ο κύριος Λιακόπουλος είναι σαφώς καλός στις πωλήσεις!
Γεγονός ΣΤ: Τα βράδια πριν κοιμηθούμε ανοίγουμε την τηλεόραση, βρίσκουμε το κανάλι που παίζεται η εκπομπή του κυρίου Λιακόπουλου και γελάμε μέχρι δακρύων ώς την στιγμή που θα μας πάρει ο ύπνος. Δεν βρίσκω απολύτως τίποτα κακό σε αυτό. Ο άνθρωπος κάνει την δουλειά του. Τί και αν δεν μας αρέσουν αυτά που λέει; Αν δεν θέλουμε δεν χρειάζεται να αγοράσουμε αυτά που πουλάει. Είναι επιλογή του καθενός...
Γεγονός Ζ: Καθημερινά δοκιμάζεται η νοημοσύνη μας. Δεν έχει να κάνει με τον κύριο Λιακόπουλο, τον Γεωργιάδη, τον Ιωαννίδη ή όποιον άλλον εμφανίζεται... Η νοημοσύνη μας δέχεται συνεχώς πλήγματα από παντού. Οπότε δεν βρίσκω σωστό να κατηγορούμε μόνο έναν άνθρωπο όταν γύρω μας οι περισσότεροι κάνουν ακριβώς τα ίδια και χειρότερα.
Εν τέλει το να πουλάει τα βιβλία του σε φυσιολογικές τιμές εγώ το γουστάρω. Δεν τα αγοράζω αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι δεν χρεώνει παραπάνω από αυτά που χρειάζονται. Προσωπικά έχω κόψει να αγοράζω και διάφορα περιοδικά του χώρου τα οποία και καλά μου είναι υπέροχα και καταπληκτικά αλλά στην ουσία δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα πέρα από το να ελαφρύνουν την τσέπη σου. Πόσες και πόσες φορές έχω αγοράσει ένα περιοδικό για να διαβάσω για ένα θέμα που με ενδιαφέρει και το μόνο που ανακαλύπτω στο τέλος είναι ότι οι διάφοροι "ερευνητές" που γράφουν χρησιμοποιούν γενικολογίες μόνο και μόνο για να γεμίσουν τις σελίδες... Ο κύριος Λιακόπουλος μπορεί να είναι πολλά αλλά κάντε τον κόπο να ρίξετε μία ματιά τριγύρω σας μπας και δείτε και τα χειρότερα!
Φίλοι μου καλησπέρα σας.
Δεν είχα πρόθεση να ανοίξω και πάλι αυτό το θέμα αλλά χθές είδα στην
τηλεόραση το Λιακόπουλο και πράγματι έλεγε πράγματα εξοργιστικά...
Μέσα σε όλα τα άλλα (περί παππούληδων και ξανθού γένους) ανέφερε και το
εξής...
Μην δίνεται σημασία σε όλα αυτά που συμβαίνουν (πολιτικά βέβαια) περί
Βουλγαρακη κλπ...
Δεν έχουν σημασία μην ασχολείσθαι δεν είναι άξια λόγου...
Διαβάστε τα βιβλία μου που λενε τι πραγματικά θα γίνει...
(Κάνοντας και τον σταυρό του)
Εξοργιστικά αυτά και μέσα στον σκοταδισμό οι αναφορές του....
Είχα κάποιες αμφιβολίες τολμώ να πώ αλλα μετά απο αυτά που έλεγε
πιστεύω πως ο άνθρωπος αυτός είναι συν των άλλων και επικίνδυνος
απο πολλές απόψεις...
Ευχαριστώ.
ΥΓ. Μάλλον προετιμάζεται για βουλευτής.....
... Ο κύριος Λιακόπουλος μπορεί να είναι πολλά αλλά κάντε τον κόπο να ρίξετε μία ματιά τριγύρω σας μπας και δείτε και τα χειρότερα!
Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν είναι ο κος Λιακόπουλος. Είναι όμως αυτό που δημιουργεί.
Πιστεύεις ότι δεν έχει μιμητές; Τον τελευταίο καιρό ανακάλυψα σε τοπικά κανάλια τουλάχιστον 2 ακόμα τηλεπλασιέ με την ίδια συμπεριφορά και το ίδιο αντικείμενο.
Πέρυσι, στην έκθεση βιβλίου στη Διον. Αεροπαγίτου, η μεγαλήτερη έκθεση βιβλίου που γίνεται στην Ελλάδα, έπαθα σοκ. Τι νομίζεται ότι πούλαγαν οι περισσότεροι «μικροί» εκδοτικοί οίκοι; Το Ελληνικό Γένος, ο πλανήτης Nibiru, η ανωτερότητα των Ελλήνων, Η συνωμοσίες της Σιών. Όλα αυτά ανάμεσα σε βιβλία μαγειρικής, διακόσμισης, ψαρέματος, και δεν ξέρω τι άλλο. Ελάχιστοι πλέον εκδοτικοί οίκοι διατηρούν ποιοτικά θέματα για τις εκδόσεις τους.
Μόνο ότι πουλάει.
Και πολλοί χρησιμοποιούν αυτή τη σαβούρα για αποδείξεις σε δίαφορα θέματα. Αύριο-μεθαύριο μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιον που έχει διαβάσει και ασπαστεί τα συγκεκριμένα βιβλία. Αυτά τα βιβλία θα είναι τα επιχειρήματά του. Γιατί πιστεύει ότι έχει την αλήθεια έτοιμη χωρίς να κουραστεί να ψάξει. Του την έδωσε ο Λιακό έτοιμη στο πίατο. Και εσύ θα προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
SCRIPTA MANENT.
Kaloproeretos
13-09-08, 15:42
Έχω παρατηρήσει την άδικη και κατακριτική στάση πολλών που δε γνωρίζουν το Δημοσθένη Λιακόπουλο.Νομίζουν πως τα ξέρουν όλα καλύτερα από όλους, νομίζουν πως μυρίζονται τις απάτες από χιλιόμετρα μακριά και γενικά το έχουν καβαλήσει το καλάμι...Δεν μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους και βρίζουν έναν τύπο που απλά...πουλάει βιβλία!Τους λες παρακολουθώ Λιακόπουλο και σε κοροιδεύουν, ενώ αυτοί την ίδια στιγμή έχουν ανοίξει την τηλεόραση και παρακολουθούν πορνό, κρατώντας στο ένα χέρι το τηλεκοντρόλ και στο άλλο... :D Το μόνο που μπορώ να υποθέσω από αυτή την τόσο εχθρική στάση είναι πως ζηλεύουν και φθονούν.Αν βέβεα η κριτική είναι έντονη και καθημερινή, τότε σκέφτομαι και τον παράγων χρήμα, κάτι λογικό αν όλα αυτά που λέει αυτός ο άνθρωπος είναι αλήθεια.
Το μόνο που μπορώ να υποθέσω από αυτή την τόσο εχθρική στάση είναι πως ζηλεύουν και φθονούν
Το σκεφτόμουν όλο το βράδυ και τελικά κατέληξα ότι μάλλον είναι αλήθεια...
Δυστυχώς ζηλεύω, γιατί δεν είμαι ικανός να λέω ΤΑ παραμύθια και ΤΑ ψέματα σε άσχετους ανθρώπους για τα οικονομήσω χοντρά... :(
Ζηλεύω πολύ, ζηλεύω πολύ τον παραμυθά, που λέει ψέματα αράδα και πέρνει των ασχέτων τα λεφτά... :(
νομιζω οτι φτανει ωρα που ο λιακο η θα <<θεοποιηθει>> η θα ξεφτυλιστει.τον τελευταιο καιρο αρχισε να...προβλεπει το μελλον μεσω των ερμηνιων που δινει στις διαφορες προφητιες.και μιλαμε για το κοντινο μελλον οπως:
α)τα νεα φορολογικα μετρα δεν θα ισχυσουν τελικα(το ειπε πριν ακομη προηγηθει το πασοκ στις δημοσκοπισεις)
β)πιθανη-εως σιγουρη-δολοφονια του ομπαμα!!
γ)γενικοτερα οτι τα γεγονοτα ξεκινησαν ηδη,οποτε παραμονευουν ακραια φυσικα φαινομενα και φυσικα ο περιφημος ναος του σολωμοντα απο τον οποιο θα διοικοιται φανερα ο κοσμος
λιγο υπομονη λοιπον απο ολους μας,τουλαχιστον για τα 2 πρωτα
Εγω δεν θα τον κατηγορησω λεγοντας οτι λεει αρλουμπες κλπ.
Αυτο ειναι δεδομενο.
Οταν ομως μιλα κοιταξτε τον ισια στα ματια.
Λεξη δεν πιστευει απο οσα λεει.
Δεν τον κατηγορω που "ψαχνεται", ή που θελει να βγαλει τα προς το ζειν για αυτον και την οικογενεια του.
Αυτο ειναι δικαιωμα του και καλα κανει.
Ομως το να εξαπατας μαζικα τοσους ανθρωπους, το να σερβιρεις ο,τι σαχλαμαρα θελεις χωρις καν να ψαξεις, βασιζομενος στην αφελεια καποιων ειναι ανεπιτρεπτο.
Το να ανακατευεις τον Θεο με τον Δια, τους πολους της γης με εισοδους απο οπου η θαλασσα χυνεται μεσα στο εσωτερικο της γης, κλπ αποτελει καταντια.
Και για να εξασφαλισει το να μην ρεζιλευτει σε μια πιθανη κληση του να σταθει απεναντι σε επιστημονες κλπ τους αποκαλει εκ των προτερω απατεωνες και οτι απο αυτους θα ελθει το κακο.
Διοτι συμφωνα με τον κυριο Λιακοπουλο η υποχρεωτικη εκπαιδευση ειναι εργο των Νεφελιμ, που σημαινει, "κανενα παιδι δεν πρεπει να πηγαινει σχολειο, αλλα να καθεται μπροστα στην τηλεοραση και να ακουει αυτον"!
Μονο που ξεχασε πως και την τηλεοραση εργο των ρυπαρων την αποκαλει.
Ανεφερε επισης οτι ολα θα ξεκινησουν οταν θα δολοφονηθει αυτος που το ονομα του αρχιζει απο ομικρον στα ελληνικα.
Παριστανοντας τον προφητη μιλησε για τον Ομπαμα.
Ξεχασε ομως καποιον σημαντικο που δολοφονηθηκε οντως και το ονομα του στα ελληνικα αρχιζε απο ομικρον.
Τον Ουλοφ Παλμε!
Knight_Of_Creation
25-09-08, 12:24
Για να είμαστε ακριβής στα όσα λέμε για το πρόσωπο του να ξεκαθαρίσουμε κάτι πολύ απλό!
1ον Ο Λιακόπουλος ουδέποτε είπε ξεκάθαρα πως θα είναι ο Ομπάμα αυτός που θα δολοφονηθεί με σιγουριά... Είπε σε διαφορετικές εκπομπές " Η προφητεία του Αγίου Γεωργίου του Χοζεβίτη αναφέρει το εξής...Όταν δολοφονηθεί αυτός που το όνομα του Στα Ελληνικά αρχίζει από Ο τότε θα γίνουν μεγάλα κακά" ..
Και ο Λιακόπουλος αποκρίθηκε " Μήπως είναι ο Οσάμα μπιν Λάντεν ; Λέω εγώ τώρα" ... Δεν νομίζω να είπε για τον Μπαράκ Ομπάμα γιατι δεν ξεκινάει καν από Ο το όνομα του ! Αναφέρω πολύ απλά τι άκουσα με τα αυτιά μου από 2 συγκεκριμένες εκπομπές του στο Liako Tv ...
2ον Ο Λιακόπουλος απλούστατα αυτό που κάνει έχει 2 διασκελισμούς ! 1ον προσπαθεί να ερμηνεύσει τις προφητείες τις ορθοδόξου εκκλησίας με το δικό του νου και μυαλό (και προφανώς για να πουλήσει τα ανάλογα βιβλία) ... Όταν αναφέρετε στα συγκεκριμένα θέματα είναι απολύτως σοβαρός στο ύφος του και μέχρις στιγμής έχει πει πράγματα που αν μη τι άλλο έχουν βγει όσο κι αν τον βρίζουμε (μαζί σε αυτούς και εγώ). 2ον Έχει πει πως για βιβλία του τύπου (έρχονται οι εξωγήινοι, εξωγήινες βάσεις στον Άρη και άλλα διάφορα), η αλλιώς βιβλία που έχουν γράψει άλλοι συγγραφείς και τα πουλάει, απλά εκεί είναι ένας πολύ καλός τηλεπωλητής βιβλίων και λέει και ένα σωρό μαλ***......
Εγώ ερευνητή δεν τον θεωρώ μια φορά ! Αλλά επειδή μυαλό δόξα τον θεό έχω και μνήμη ήταν ο μόνος που μιλούσε για την Μεγάλη Ρωσσία προ 6ετίας και είχε πει σε εκπομπές του μέχρι και για την Γεωργία και την Ν. Οσετία για επερχόμενο ντου των Ρώσσων.... Όποιος τα αρνείται είναι απλά ψεύτης και συνεχίζει να τον βρίζει άνευ λόγου!
Το τι είναι ο Λιακό και τι όχι θα φανεί στην πορεία...Μέχρι στιγμής σε όσα παίρνει προσωπική ευθύνη του λόγου του βγαίνει αληθινός λιγότερο η περισσότερο ασχέτως αν ο τρόπος που μιλάει είναι εντελώς ανεπίτρεπτος και έχει χάλια εκφραστικότητα και πεθαίνουμε στα γέλια (πουλάει όμως έτσι δεν αντιλέγει κανείς σε αυτό ;)...
Και κάτι τελευταίο... Επειδή εργαζόμουν σε βιβλιοπωλείο που προωθούσε οίκους παρόμοιου βεληνεκούς στο παρελθόν και γενικότερα "Ελληνοκεντρικά βιβλία" θυμάμαι το εξής απλό...Όλοι τον βρίζανε για την κακή ποιότητα των βιβλίων του...Κάτι το οποίο ίσχυε μέχρι προ 2ετίας... Όμως το τελευταίο διάστημα η ποιότητα των βιβλίων είναι επιτρεπτή... Εκτός αυτού μας αρέσει δεν μας αρέσει ο Λιακόπουλος δεν δίνει σχεδόν καθόλου εύκολα βιβλία του οίκου του σε άλλα βιβλιοπωλεία... Θα πρέπει η να παραγγείλεις πακέτο για να το πάρεις πολύ φθηνότερο η να πλερώσεις αναλόγως για να το πάρεις από τα καταστήματα του...
Υ.Γ
Δεν σας αρέσει ο Λιακόπουλος και σας αηδιάζει ; Απλά κλείστε την Tv η μην μπαίνετε στο Liako Tv... Εγώ για δικούς μου λόγους τον παρακολουθώ μια στο τόσο ειτε για να χαμογελάσω..είτε για να τον τσεκάρω σε όσα λέει... Αλλά να τον κρίνουμε για όσα όντως λέει...όχι για πράγματα που απλά παρερμηνεύονται από χαμηλού IQ άτομα...
Να είστε καλά!
Εχεις απολυτο δικιο μονο που.................οι προφητειες απο το Τραχωνι εχουν αποδειχθει ως απατη.
Επισης-και το εχω ξαβαγραψει-ουδεμια λευκη πυραμιδα βρισκεται στην ερημο Τακλαμακαν.
Οι προφητειες δε περι πυρκαγιων, πλυμμηρων (φυσικο επακολουθο των πυρκαγιων) και σεισμων ειναι κατι το δεδομενο στον ελλαδικο χωρο καθε χρονο.
Δεν χρειαζεται να ειναι καποιος προφητης για να καταλαβει πως τα φαινομενα αυτα στην χωρα μας συμβαινουν ουτως ή αλλως.
TeknonSelinis
26-09-08, 08:20
Έχω παρατηρήσει την άδικη και κατακριτική στάση πολλών που δε γνωρίζουν το Δημοσθένη Λιακόπουλο.Νομίζουν πως τα ξέρουν όλα καλύτερα από όλους, νομίζουν πως μυρίζονται τις απάτες από χιλιόμετρα μακριά και γενικά το έχουν καβαλήσει το καλάμι...Δεν μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους και βρίζουν έναν τύπο που απλά...πουλάει βιβλία!Τους λες παρακολουθώ Λιακόπουλο και σε κοροιδεύουν, ενώ αυτοί την ίδια στιγμή έχουν ανοίξει την τηλεόραση και παρακολουθούν πορνό, κρατώντας στο ένα χέρι το τηλεκοντρόλ και στο άλλο... :D Το μόνο που μπορώ να υποθέσω από αυτή την τόσο εχθρική στάση είναι πως ζηλεύουν και φθονούν.Αν βέβεα η κριτική είναι έντονη και καθημερινή, τότε σκέφτομαι και τον παράγων χρήμα, κάτι λογικό αν όλα αυτά που λέει αυτός ο άνθρωπος είναι αλήθεια.
Εγω πιστευω οτι η εχ8ρικη σταση απεναντη του ειναι λογο της αμα8ειας.Οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν καν το λεξιλογιο που χρησιμοποιει και δεν εχουν ιδεα για τα 8εματα που σηζηταει,ειτε αυτα εχουν βαση ειτε ειναι αρλουμπες[αυτο ειναι αλλη ιστορια] οποτε αποφασιζουν να τον κατακρινουν και να τον γελοποιησουν αισ8ανομενοι ετσι καλυτερα για τον εαυτο τους.Προτιμουν δε να παρακολου8ησουν καποιους του επιπεδου τους οπως πανια η λαζοπουλο.
Καλημερα! Οι προφητειεs στο Τραχωνι αγαπητη Μιρελλα κι εγω πιστευω πωs ειναι απατη μιαs και ετυχε να δω τα σχεδια στουs τοιχουs με τα ιδια μου τα ματια οταν ειμουνα τοτε παιδακι! Τυγχαινει να ειμαι απο Λεμεσο και το Τραχωνι ειναι περιοχη των προαστιων τηs Λεμεσου! Οταν ημουν παρων λοιπον ειχε εμφανιστει εναs παπαs απο τα Γιαννενα να ερμηνευσει τα διαφορα συμβολα! Αναμεσα τουs και η πυραμιδα με το ματι στο κεντρο! Εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο το συμβολο διοτι το ειχα δει τοτε και σε μια ταινια (δεν θυμαμαι καθολου ποια ηταν) να ειναι κατι σαν συμβολο μιαs συνομοσιαs κατι σαν τουs illuminati και λεω κι εγω "που κολλαει αυτο?"! Τεσπα αυτο που με προβληματισε ιδιαιτερα ηταν το γεγονοs τοτε οτι δεν αφησαν κανενα μα κανενα αγιορειτη να επισκευθει το σπιτι αλλα ηρθε αυτοs ο παπαs απο τα Γιαννενα και παραδοξωs ηξερε το καθε τι που θα εμφανιζοταν στη συνεχεια!!!
Και οντοs θυμαμαι πηγαινα για τρειs μερεs συνεχομενεs στο σπιτι αυτο και αυτο που προεβλεπε απο την προηγουμενη ημερα ο παπαs αυτοs την επομενη εβρισκοταν εκει! Τοτε κατι δεν μου μυριζε καλα αν και απο παιδι η μανα μου με εστελνε στα κατηχητικα αλλα μετα απο πολλεs διαφωνιεs και αναπαντητα ερωτηματα μου ηρθα σε ρηξη με τον παπα τηs κοινοτηταs μου και δεν ξαναπηγα! Απο τοτε προσωπικα δεν πιστευω σε καμια απολυτωs προφητεια που προερχεται απο οποιανδηποτε θρησκεια! Αλλα πιστευω μονο σε προβλεψειs βασει τηs ροηs των γεγονοτων αλλα και σε θεματα στατιστικων !
Οσο για τιs προβλεψειs των Μαγια δεν φερω θεση αλλα ουτε και αποψη διοτι η χρονια αυτη ειναι κοντα και θα εχω την ευκαιρια να δω με τα ιδια μου τα ματια :p
Πιστευω επεισηs πωs η ανθρωποτητα φτιαχνει απο μονη τηs τιs προφητειεs και δεν ειναι εσταλμενεs απο "πανω" και οσο πιο πολυ τιs πιστευουμε τοσο περισσοτερο μεγαλωνει η πιθανοτητα να γινουν πραγματικοτητα! Αν καταργησουμε μια προφητεια τοτε πολυ πιθανον μα παρα πολυ πιθανον ειναι να μην συμβει κανενα απ αυτα που αναφερει! Αυτα προs το παρων
Φιλικα Γιωργοs
Ο Λιακόπουλος ουδέποτε είπε ξεκάθαρα πως θα είναι ο Ομπάμα αυτός που θα δολοφονηθεί με σιγουριά... Είπε σε διαφορετικές εκπομπές " Η προφητεία του Αγίου Γεωργίου του Χοζεβίτη αναφέρει το εξής...Όταν δολοφονηθεί αυτός που το όνομα του Στα Ελληνικά αρχίζει από Ο τότε θα γίνουν μεγάλα κακά" ..
Και ο Λιακόπουλος αποκρίθηκε " Μήπως είναι ο Οσάμα μπιν Λάντεν ; Λέω εγώ τώρα" ... Δεν νομίζω να είπε για τον Μπαράκ Ομπάμα γιατι δεν ξεκινάει καν από Ο το όνομα του !
Ακριβώς όπως το λες… Δεν είπε ξεκάθαρα. Όπως δεν λέει και ξεκάθαρα τίποτα. Άφησε υπονοούμενα ότι μπορεί να είναι ο Ομπάμα. Αυτό όμως δεν είναι προφητεία. Ακόμα και όσοι δεν έχουν διαβάσει τίποτα για αυτόν που θα δολοφονηθεί και το όνομα του θα αρχίζει από Ο, μόλις βγήκε ο Ομπάμα και άρχισε να λέει αυτά που λέει όλοι πιστέψανε ότι θα τον δολοφονήσουν. Δεν χρειάζεται να είσαι μάντης για κάτι τέτοιο. Αλλά επειδή ξέρεις ότι έχει γίνει και στο παρελθόν, απλά το υποθέτεις. Έτσι εάν γίνει όντως δολοφονία τότε θα βγει και θα πει… είδατε; Τι να δούμε ρε φίλε; Εδώ μέχρι και ανέκδοτο έχει γίνει ότι θα τον δολοφονήσουν… Χρειάζεται πολύ μυαλό για να πεις ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα;
Εγώ ερευνητή δεν τον θεωρώ μια φορά ! Αλλά επειδή μυαλό δόξα τον θεό έχω και μνήμη ήταν ο μόνος που μιλούσε για την Μεγάλη Ρωσσία προ 6ετίας και είχε πει σε εκπομπές του μέχρι και για την Γεωργία και την Ν. Οσετία για επερχόμενο ντου των Ρώσσων.... Όποιος τα αρνείται είναι απλά ψεύτης και συνεχίζει να τον βρίζει άνευ λόγου!
Το ίδιο και για αυτό το σημείο. Δεν χρειαζόταν να έχεις κληρονομικό χάρισμα για να πεις ότι η Ρωσία θα γίνει ξανά μεγάλη… Ολοι το ξέραμε αυτό. Φαινόταν όχι τα τελευταία 6 χρόνια αλλά τουλάχιστον πάνω από 10. Το γεγονός ότι διαθέτει πυρηνικά (και δεν διατρέχει κίνδυνο από το εξωτερικό) σε συνδυασμό με την γνώση ότι έχει τεράστιες ποσότητες ενέργειας στην Βόρεια Θάλασσα αλλά και πλούτου (αέριο, πετρέλαιο, διαμάντια, χρυσό… κτλ) και το γεγονός ότι στο τιμόνι της είναι πρώην διοικητικό στέλεχος της Κά Γκε Μπε συνηγορούσαν ότι η ανοδική πορεία που είχε από τα τέλη της δεκαετίας του 90 θα εκτόξευε την δυναμικότητα της. Η κρίση στον τομέα της ενέργειας ήταν δεδομένη από χρόνια, ο πλούτος της Ρωσίας ήταν δεδομένος, το χαμηλό σημείο που είχε φτάσει η Ρωσία ήταν δεδομένο (οπότε μόνο ανοδική πορεία μπορούσε να έχει) οι ικανότητες αλλά και ο τρόπος που θα κυβερνήσει ο Πούτιν ήταν δεδομένα.
Μερικές φορές δεν χρειάζεται να είσαι μάντης, ούτε να κοιτάξεις τις προφητείες απλά να δεις τα γεγονότα, να ελέγξεις τα στοιχεία και να βγάλεις κάποια ασφαλή συμπεράσματα…
Άλλο αυτό όμως και άλλο να βγαίνει και να λέει για προφητείες και για ιστορίες εμπλέκοντας τα με γεγονότα ότι που θα γίνονταν έτσι και αλλιώς, είχα δίκιο σε αυτά άρα έχω δίκιο και στα υπόλοιπα…
Θες να σου κάνω εγώ πρόβλεψη; Η Κίνα θα ανέβει πάρα πολύ… εεεε χαίρω πολύ όταν η Κίνα είναι ακόμα και τώρα τόσα χρόνια πίσω… θα ανέβει… αυτό δεν έχει να κάνει όμως με τις προφητείες μου…
Υ.Γ. ο πόλεμος στην Οσετία δεν είναι πρώτη φορά που έγινε... έχει ξαναγίνει και επειδή ούτε την πρώτη φορά δώθηκε λύση, αλλά ουσιαστικά ούτε τώρα φαίνεται ότι έχει δωθεί... υπάρχει η πιθανότητα και στο μέλλον να υπάρχουν συρράξεις.
Εγω πιστευω οτι η εχ8ρικη σταση απεναντη του ειναι λογο της αμα8ειας.Οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν καν το λεξιλογιο που χρησιμοποιει και δεν εχουν ιδεα για τα 8εματα που σηζηταει,ειτε αυτα εχουν βαση ειτε ειναι αρλουμπες[αυτο ειναι αλλη ιστορια] οποτε αποφασιζουν να τον κατακρινουν και να τον γελοποιησουν αισ8ανομενοι ετσι καλυτερα για τον εαυτο τους.Προτιμουν δε να παρακολου8ησουν καποιους του επιπεδου τους οπως πανια η λαζοπουλο.
Ξεχνάει εύκολα κανείς ότι στο παρόν φόρουμ υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι άσχετοι, αλλά που ΞΕΡΟΥΝ κάποια πράγματα και ειδικότερα ο κάθε ένας στον δικό του τομέα.
Π.χ δεν μπορώ να τον πω απατεώνα για τα "έργα του" περί νεφελίμ, στον τομέα της θρησκειολογίας, αλλά μπορώ άνετα να τον πω απατεώνα στον τομέα της βιολογίας και εξωβιολογίας, γιατί γνωρίζω αρκετά πάνω σε αυτό τον τομέα... Το ίδιο μπορούν να κάνουν και τα υπόλοιπα μέλη που έχουν εμβαθύνει ο κάθε ένας στον τομέα του...
Άρα ο απατεώνας αυτό που κάνει είναι να πουλάει τα παραμύθια σε ανθρώπους που είναι το "κατ΄ελάχιστον" άσχετοι με τα θέματα που διαπραγματεύεται και που φυσικά δεν είναι σε θέση να αντικρούσουν τα παραμύθια του λόγω έλλειψης γνώσεων...
Χώρια φυσικά που ο απατεώνας προκαταλαμβάνει τους άσχετους και εύπιστους πελάτες του με αηδίες του τύπους "τα κρύβουν", ή με ανάλογες συνομωσιολογικές αηδίες... Σε περίπτωση δε που κατάφωρα φαίνεται η γελοιότητα του και τα παραμύθια του (π.χ κένταυρος), είτε τα κάνει γαργάρα, είτε αρχίζει να πουλάει λάσπη...
Knight_Of_Creation
Ο Σουν Τζου είπε:
Δεν είναι δυνατός αυτός που μπορεί να σηκώσει ένα φύλλο του Φθινοπώρου από το έδαφος...
Δεν έχει καλή ακοή αυτός που ακούει τον κεραυνό που πέφτει δίπλα του...
Απλώς μέσα στα παραμύθια του ο απατεώνας έγραψε και κάποια πράγματα λογικά, αυτά που μπορούσε να ξέρει ο κάθε ένας που ασχολείται με το αντικείμενο και την ιστορία...
Βλέπεις το πόπολο ασχολείται μόνο με την μπάλα, τους τραγουδιστές, τους ηθοποιούς και τους πολιτικούς και όχι με την ιστορία και την πραγματικότητα...
Το ίδιο και για αυτό το σημείο. Δεν χρειαζόταν να έχεις κληρονομικό χάρισμα για να πεις ότι η Ρωσία θα γίνει ξανά μεγάλη… Ολοι το ξέραμε αυτό. Φαινόταν όχι τα τελευταία 6 χρόνια αλλά τουλάχιστον πάνω από 10. Το γεγονός ότι διαθέτει πυρηνικά (και δεν διατρέχει κίνδυνο από το εξωτερικό) σε συνδυασμό με την γνώση ότι έχει τεράστιες ποσότητες ενέργειας στην Βόρεια Θάλασσα αλλά και πλούτου (αέριο, πετρέλαιο, διαμάντια, χρυσό… κτλ) και το γεγονός ότι στο τιμόνι της είναι πρώην διοικητικό στέλεχος της Κά Γκε Μπε συνηγορούσαν ότι η ανοδική πορεία που είχε από τα τέλη της δεκαετίας του 90 θα εκτόξευε την δυναμικότητα της. Η κρίση στον τομέα της ενέργειας ήταν δεδομένη από χρόνια, ο πλούτος της Ρωσίας ήταν δεδομένος, το χαμηλό σημείο που είχε φτάσει η Ρωσία ήταν δεδομένο (οπότε μόνο ανοδική πορεία μπορούσε να έχει) οι ικανότητες αλλά και ο τρόπος που θα κυβερνήσει ο Πούτιν ήταν δεδομένα.
Μερικές φορές δεν χρειάζεται να είσαι μάντης, ούτε να κοιτάξεις τις προφητείες απλά να δεις τα γεγονότα, να ελέγξεις τα στοιχεία και να βγάλεις κάποια ασφαλή συμπεράσματα…
Eίμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν ήξερες τίποτα πρίν δέκα χρόνια.
Ούτε γνώριζες καν πόσα κοσμοδρόμια έχουνε οι ρώσσοι.
Ακόμη δεν γνώριζες την εντυπωσιακή αναβάθμιση των διαστημικών σταθμών τους και την μετατροπή τους.
Θες να σου κάνω εγώ πρόβλεψη; Η Κίνα θα ανέβει πάρα πολύ… εεεε χαίρω πολύ όταν η Κίνα είναι ακόμα και τώρα τόσα χρόνια πίσω… θα ανέβει… αυτό δεν έχει να κάνει όμως με τις προφητείες μου…
Τι λες ήσουνα τόσο σίγουρος για την Κίνα με τόσα εσωτερικά προβλήματα που είχε η κοινωνία της; Με τις αιματηρές εξεγέρσεις;
Υ.Γ. ο πόλεμος στην Οσετία δεν είναι πρώτη φορά που έγινε... έχει ξαναγίνει και επειδή ούτε την πρώτη φορά δώθηκε λύση, αλλά ουσιαστικά ούτε τώρα φαίνεται ότι έχει δωθεί... υπάρχει η πιθανότητα και στο μέλλον να υπάρχουν συρράξεις.
Όχι μόνο λύση έδωσε ο Ρώσος αλλά απείλησε την διεθνή κοινότητα
με θράσσος!! Έκανε κάτι παρόμοιο πριν 10-15 χρόνια;;;
ΦΙΛΙΚΑ
GM-M45
Εγω πιστευω οτι η εχ8ρικη σταση απεναντη του ειναι λογο της αμα8ειας.
?????????????????????????
Οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν καν το λεξιλογιο που χρησιμοποιει και δεν εχουν ιδεα για τα 8εματα που σηζηταει,ειτε αυτα εχουν βαση ειτε ειναι αρλουμπες[αυτο ειναι αλλη ιστορια] οποτε αποφασιζουν να τον κατακρινουν και να τον γελοποιησουν αισ8ανομενοι ετσι καλυτερα για τον εαυτο τους.?????????????
Προτιμουν δε να παρακολου8ησουν καποιους του επιπεδου τους οπως πανια η λαζοπουλο.???????????
Άστο κολλητέ, OMG + 3*LOL είναι το μήνυμά σου.
Τα ερωτηματικά τα βάζω γιατί δεν ξέρω πως να απαντήσω σε κάτι που απέχει τόσο πολύ από την αλήθεια και το οποίο από μόνο του αυτοδιαψεύδεται!
Έχω παρατηρήσει την άδικη και κατακριτική στάση πολλών που δε γνωρίζουν το Δημοσθένη Λιακόπουλο.
Εσύ τον γνωρίζεις ρε φίλε? Είστε συμμαθητές? Κολλητοί από τον στρατό μήπως?
Αυτό το επιχείρημα δεν στέκει. Δεν χρειάζεται να είσαι κολλητός κάποιου για να κρίνεις κάποιες από τις πράξεις του.
Νομίζουν πως τα ξέρουν όλα καλύτερα από όλους, νομίζουν πως μυρίζονται τις απάτες από χιλιόμετρα μακριά και γενικά το έχουν καβαλήσει το καλάμι...Δεν μπορούν να δουν πέρα από τη μύτη τους και βρίζουν έναν τύπο που απλά...πουλάει βιβλία!
Κάνεις μεγάλο λάθος! Ο Λιακόπουλος δεν πουλάει μόνο βιβλία αλλά και μια ιδεολογία ή αν θες καλύτερα έναν τρόπο σκέψης (τρόπος του λέγειν σκέψης...) που είναι απόλυτα επικίνδυνος για τους αμαθείς και γενικά τους ανθρώπους που δεν έχουν τις άμυνες για να αντέξουν την προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου που τους γίνεται.
Το μόνο που μπορώ να υποθέσω από αυτή την τόσο εχθρική στάση είναι πως ζηλεύουν και φθονούν. Δεν είσαι στα καλά σου ρε κουμπάρε που ζηλεύω τον Λιακόπουλο! Υπάρχουν 100άδες άνθρωποι που είναι σε καλύτερη μοίρα και θα δικαιολογούσα την ζήλεια στο πρόσωπό τους, αλλά όχι και στον Λιακ... Έχουμε και κάποια αξιοπρέπεια... :D
Αν βέβεα η κριτική είναι έντονη και καθημερινή, τότε σκέφτομαι και τον παράγων χρήμα, κάτι λογικό αν όλα αυτά που λέει αυτός ο άνθρωπος είναι αλήθεια.Αυτό είναι ένα μεγάλο "ΑΝ"....
Ma είναι τόσο απροκάλυπτα προβοκατόρικα αυτά τα μηνύματα που στην κυριολεξία
ζωγραφίζουν την ταυτότητα του χρήστη που νομίζει πως κρύβεται από πίσω τους.
Ίσα ρε τρωκτικό στην τρύπα σου μη σου ρίξω ολόκληρη φιάλη φλιτ.
Knight_Of_Creation
26-09-08, 21:35
Ma είναι τόσο απροκάλυπτα προβοκατόρικα αυτά τα μηνύματα που στην κυριολεξία
ζωγραφίζουν την ταυτότητα του χρήστη που νομίζει πως κρύβεται από πίσω τους.
Γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένη αν θέλεις και δεν σου κάνει κόπο...Αυτό το μήνυμα ούτε βοηθάει το παρόν θέμα ούτε σοβαρό είναι !
Ένα μήνυμα που προβάλλει την Δημοκρατία και τον σοβαρό και αξιόπιστο Λόγο...(σαφώς ειρωνεύομαι) !
Agaliarep
Κρατώ επιφυλάξεις για όλα και για όλους... Το τι ήξερες πριν από 10 χρόνια η τι είχες προβλέψει εσύ η ο οποιοσδήποτε μόνο εσύ και η ψυχή σου το γνωρίζουν! Δεν μίλησα για αποδοχή όσων λέει αλλά για σοβαρή αντιμετώπιση των όσων λέει! Τώρα το αν θα επαληθευτεί η όχι θα φανεί... Το να γελοιοποιούμε ένα θέμα και ένα πρόσωπο έτσι απλοϊκά και επιφανειακά επειδή το κάνουν "όλοι" και είναι "must" δεν με αντιπροσωπεύει ως παρατηρητή των γεγονότων! Σίγουρα έχει υποπέσει σε τρομερά Φάουλ στην μέχρι τώρα πορεία του...Σίγουρα κρατώ επιφυλάξεις για όσα λέει ενδεχομένως και περισσότερο και από εσένα... Σε καμιά περίπτωση όμως δεν έχω το δικαίωμα να τον λοιδορήσω η να λέω ανακρίβειες για πράγματα που ΔΕΝ είπε ! Περί Ρωσίας τουλάχιστον ότι και να λες επειδή ήμουν στον "Ελληνοκεντρικό" χώρο χωμένος μέχρι και πριν 3-4 χρόνια την Ρωσία πεθαμένη την είχαν και... " Σιωνιστική" ... Το εάν εσύ έβλεπες ισχυρή Ρωσία πριν 3-4 χρόνια μόνο και μόνο επειδή έχει πυρηνικά(φαντάσου πριν από 10 προ εποχής Πούτιν ) τότε μαγκιά σου και μπράβο σου...Και το Πακιστάν έχει πυρηνικά όπως και η Ιαπωνία...Να πούμε ότι και αυτές οι χώρες αποτελούν απειλή έτσι για να προφητεύσουμε ; Ενδεχομένως σε 100 χρόνια άμα υπάρχει ο κόσμος και να αποτελούν...Και να με συγχωρείς... Προσπάθεια ερμηνείας κάποιων γραφών προσπάθησε να κάνει στην περίπτωση του Οσάμα μπίν Λάντεν...δεν είπε με σιγουριά πως θα τον δολοφονήσουν...Είπε και εξέφρασε απλά μια σκέψη του! Έκανε έγκλημα και απόπειρα χειραγώγησης ε ; Στην πυρά τότε! Για τον Ομπάμα ΔΕΝ ΕΙΠΕ πως θα τον δολοφονήσουν! Έλεος...
Από τους κατακριτές του Λιακόπουλου δεν θα βγω και υποστηρικτής του τώρα...απλά μπορούμε να τον κρίνουμε για όσα ΟΝΤΩΣ λέει και με σαφήνεια στον ΤΡΟΠΟ που εκφράζεται ; Να ξέρουμε και τι λέμε δηλαδή και να χουμε και επίγνωση των όσων έχει πει! Εκτός αυτού μπορούμε να τον Κρίνουμε για όσα προωθεί βάση των ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ και να τον κάψουμε και στην πυρά άμα είναι βάση αυτών και ΟΧΙ ΒΑΣΗ των περιγραφών του Για να πουλήσει βιβλία ΤΡΙΤΩΝ συγγραφέων που στο κάτω κάτω είναι και η ΔΟΥΛΕΙΑ του ;
Αυτό και αν χρειαστεί να επανέλθω αν και δεν βλέπω τον λόγο...
Υ.Γ
Με εκνευρίζει εξίσου η ανοησία των "πιτσιρικάδων" είτε ηλικιακά είτε στο μυαλό που παίρνουν τηλέφωνο στις Live εκπομπές του για να χλευάσουν και να...Γελάσουν! Τα συγκεκριμένα άτομα είναι ακόμη χειρότερα από αυτόν που κατηγορούν γιατί απλούστατα ασχολούνται μαζί του !
Έχει χαθεί η μπάλα και άντε να την βρούμε
οεο!
TeknonSelinis
27-09-08, 01:57
?????????????????????????
?????????????
???????????
Άστο κολλητέ, OMG + 3*LOL είναι το μήνυμά σου.
Τα ερωτηματικά τα βάζω γιατί δεν ξέρω πως να απαντήσω σε κάτι που απέχει τόσο πολύ από την αλήθεια και το οποίο από μόνο του αυτοδιαψεύδεται!
Δεν νομιζω οτι ε8εσα καπου ερωτηματα για να απαντησεις εσυ η η δεσπινιδα με το εντομοκτονο, απλα εγραψα την γνωμη μου στο 8εμα Δημοσκοπηση περι Λιακοπουλου.
Επισης τετοιου ειδους απαντησεις δεν προσβαλουν μονο εμενα αλλα και το 48% των χρηστων του μεταφυσικου που δηλωσαν οτι ο Λιακοπουλος ειναι ποιοτικος,σωστος και εξυπνος ερευνητης.
Μα δεν αναφέρθηκα σε κάποιο όνομα, μπορεί να εννοούσα και τον R-b-t3r εγώ,
γιατί εσύ έσπευσες να προσβληθείς;
Μόνο όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται λένε στο χωριό μου.
Την γνώμη σου μπορείς να την γράφεις ελεύθερα αλλά και μεις έχουμε το δικαίωμα τις
γνώμες που διαβάζουμε, είτε να τις λαμβάνουμε υπόψη μας είτε να τις θεωρούμε
ανοησίες ή ακόμα και προπαγάνδες ή ακόμα μπορούμε ελεύθερα και να υποψιαζόμαστε
ότι πίσω από αυτό το 48% που λες κρύβεται ένας χρήστης που έχει το 45% των κωδικών και άλλα 2-3 άτομα που απλά αυτό πιστεύουν.
ουαου!!! τι μεστός λόγος, τι επιχειρήματα!!!
οι συντονιστές απεβίωσαν ???
υγ. το φλιτ με γ-ιώτα γράφεται?
υγ 2. τα τρωκτικά καταπολεμούνται με φλιτ?
υγ 3. η ελευθερία έκφρασης έγινε αναρχία έκφρασης?
υγ 4. οι ακρότητες στον γραπτό λόγο δεν είναι καταδικαστέες? (σαν να βλέπω την Λουκά να γράφει έκθεση, ενα πράμα)..
υγ 5. μπαίνοντας ο επισκέπτης ή το απλό μέλος στο forum βλέπει τέτοιες ''απόψεις'' και το ξανασκέφτεται.. να μπεί κανείς ή να μην μπεί..
TeknonSelinis
27-09-08, 09:30
μπορούμε ελεύθερα και να υποψιαζόμαστε
ότι πίσω από αυτό το 48% που λες κρύβεται ένας χρήστης που έχει το 45% των κωδικών και άλλα 2-3 άτομα που απλά αυτό πιστεύουν.
Δηλαδη τωρα τι8εται και 8εμα φερεγγυοτητας του Μεταφυσικου στο εαν παρεχει προστασια προσωπικων δεδομενων στα μελη του΄ ή μπορει να εισχωρει ο κα8ε "κλειδοκρατορας" και να δρα ανενοχλητος αλλοιωνοντας τις δημοσκοπησεις;
«Δηλαδη τωρα τι8εται και 8εμα φερεγγυοτητας του Μεταφυσικου στο εαν παρεχει προστασια προσωπικων δεδομενων στα μελη του΄ ή μπορει να εισχωρει ο κα8ε "κλειδοκρατορας" και να δρα ανενοχλητος αλλοιωνοντας τις δημοσκοπησεις;»
Κανένα τέτοιο ζήτημα δεν μπαίνει.
Δεν τέθηκε θέμα προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Σε μια δημοσκόπηση σε φόρουμ όλοι ξέρουμε ότι μπορεί να μπει ένας σαχλός με 35
διαφορετικά ονόματα και να ψηφίσει χωρίς να είναι ανάγκη να εμπλακεί κανένας
κλειδοκράτορας.
Μόνο ένας Λιακόπουλος θα δεχόταν μια δημοσκόπηση από φόρουμ ως ακλόνητο στοιχείο άλωστε.
Εγώ ή εσύ μπορούμε να έχουμε την πεποίθηση πως πρόκειται για το ίδιο ζώο που
μπαινοβγαίνει με διαφορετικά νικ.
Τα υπόλοιπα που λες είναι λόγια του αέρα.
Ευρύνοος, τραβάς κάνα ζόρι Σαββατιάτικα;
Σε απαγόρευσε κανείς να λες την γνώμη σου;
Σε ενόχλησε η έκφρασή μου;
Αν αισθάνεσαι ανακούφιση που είπα αυτό, να το ξαναπώ
για να αισθανθείς εσύ και ο Λιακόπουλος μια δικαίωση.
[QUOTE=Litsa
Ευρύνοος, τραβάς κάνα ζόρι Σαββατιάτικα;
Σε απαγόρευσε κανείς να λες την γνώμη σου;
Σε ενόχλησε η έκφρασή μου;
Αν αισθάνεσαι ανακούφιση που είπα αυτό, να το ξαναπώ
για να αισθανθείς εσύ και ο Λιακόπουλος μια δικαίωση.[/QUOTE]
ζόρι τραβούν (μόνο?) όσοι εκφράζονται με τέτοιους τρόπους..
δεν ασχολήθηκα με τα ''δικαιώματα'' του λιακό (λαικό) :D
αν είναι συγγενής σου φίλος σου ή γνωστός σου το μέλος στο οποίο απευθύνθηκες και έχετε κάποια τέτοια οικειότητα δεν με απασχολεί διόλου..
με ενόχλησε ο τρόπος έκφρασης.. ναι..
αν δεν διάβασες καλά αυτό που έγραψα ξαναδιάβασε..
καλό είναι να σκέφτεσαι πρίν απαντήσεις σε κάποιον και να αναλογίζεσαι την αισθητική των άλλων ακόμη και στον λόγο..
αυτά..
φιλικά, ευρύνοος.
με ενόχλησε ο τρόπος έκφρασης.. ναι..
Έλα τώρα που σε ενόχλησε και ο τρόπος έκφρασης,
στον πούτιν πουτινιές; και στην Λίτσα Κατινιές; δεν περνάνε!!!
Εμένα δεν με ενοχλούν οι τρόποι έκφρασης αλλά τα νοήματα
και όταν ο κάθε σαχλός προσβάλλει την νοημοσύνη μου.
φιλικά, ευρύνοος.
Φιλικά, Λίτσα
Έλα τώρα που σε ενόχλησε και ο τρόπος έκφρασης,
στον πούτιν πουτινιές; και στην Λίτσα Κατινιές; δεν περνάνε!!!
Εμένα δεν με ενοχλούν οι τρόποι έκφρασης αλλά τα νοήματα
και όταν ο κάθε σαχλός προσβάλλει την νοημοσύνη μου.
Φιλικά, Λίτσα
υπάρχει καλυτέρευση.. ευχαριστώ.
φιλικά, ευρύνοος.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος για όλα τα παραπάνω ευρύνοε και Litsa, ψυχραιμία…
Eίμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν ήξερες τίποτα πρίν δέκα χρόνια.
Ούτε γνώριζες καν πόσα κοσμοδρόμια έχουνε οι ρώσσοι.
Ακόμη δεν γνώριζες την εντυπωσιακή αναβάθμιση των διαστημικών σταθμών τους και την μετατροπή τους.
Το τι γνώριζα ή το τι γνωρίζω νομίζω ότι το ξέρω καλύτερα από εσένα... Έτσι δεν είναι;
Το γεγονός ότι η Ρωσία είχε πέσει τόσο χαμηλά και γνωρίζοντας και τα φυσικά αποθέματα πλούτου αλλά και την στρατιωτική της δύναμη, σε συνδυασμό με μια καινούρια αγορά παρθένα πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων μόνο προς τα πάνω θα μπορούσε να πάει. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι κανέναν δεν σύμφερε να διαλυθεί εντελώς η Ρωσία… Ούτε καν τους Αμερικανούς για αυτό φρόντισαν με οικονομικά πακέτα να την ενισχύσουν από την μια και από την άλλη να εισβάλουν στην οικονομία της.
Θέλεις μήπως να κάνουμε προβλέψεις για τα επόμενα χρόνια; Θες να κάνουμε προβλέψεις για την Κίνα ή καλύτερα για την Ρωσία; Πως καταλαβαίνουμε άραγε την ανάπτυξη μιας χώρας που ήδη έχει ισχυρό στρατό, πυρηνικά, μυστικά προγράμματα στρατιωτικού περιεχομένου;
Εδώ είναι οι εκτιμώμενες προβλέψεις για τον ανεπτυγμένο κόσμο της Kiplinger στην αύξηση του ΑΕΠ:
ΗΠΑ 1,5% το 2008 και 1,5% το 2009
Ευρωζώνη 1,3% το 2008 και 0,9% το 2009
Ιαπωνία 1,0% το 2008 και 0,8% το 2009
Εδώ είναι τα στοιχεία για τις πιο αναπτυσσόμενες χώρες:
Κίνα 9,6% το 2008 και 9,0% το 2009
Ρωσία 7,7% το 2008 και 6,8% το 2009
Ινδία 7,6% το 2008 και 7,8% το 2009
Βραζιλία 4,8% το 2008 και 3,9% το 2009
Αν δεν ήξερες τίποτα περισσότερο από αυτή την απλή σύγκριση, όπου θα επέλεγες να θέσεις τα χρήματά σου; Στις αναπτυσσόμενες χώρες, φυσικά. Αρα μιλάμε για μεγάλη εισροή χρήματος στην Ρωσική, Κινεζική, Ινδική και βραζιλιάνικη αγορά.
Μεταξύ των τεσσάρων μεγαλύτερων αναπτυσσόμενων χωρών, η Ρωσία μοιάζει με τις καλύτερες ευκαιρίες.
Για ποιο λόγω η Ρωσία θα έχει την πιο εντυπωσιακή οικονομική ανάπτυξη;
-Είναι η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο από ξηράς.
-Συμμετέχει στη μεγαλύτερη και ισχυρότερη αγορά εμπορευμάτων στον κόσμο.
-Σε λίγα χρόνια, θα γίνει η 2η μεγαλύτερη οικονομία στην Ευρώπη και το 6ο μεγαλύτερο στον κόσμο
-Έχει μεγάλο πληθυσμό νέων άρα εργατικά χέρια και όχι συντάξεις.
-Το εκπαιδευτικό σύστημα είναι καλό, με σχεδόν 100% αλφαβητισμού.
-Το ΑΕΠ έχει αυξηθεί σε 6,8% από το 1999.
Συμπέρασμα όλοι οι ξένοι επενδυτές θα προτιμήσουν να επενδύσουν στην Ρωσία ακόμα περισσότερο και από την Κίνα και από τις άλλες χώρες. Ακριβώς αυτό έγινε και πριν 10 χρόνια…
Αγαπητέ Knight
Και το Πακιστάν έχει πυρηνικά όπως και η Ιαπωνία...
Το να έχεις πυρηνικά δεν σου εξασφαλίζει ότι θα έχεις ανάπτυξη. Το ότι έχεις πυρηνικά σου εξασφαλίζει ότι, η μεγάλη ανάπτυξη που έχεις σε συνδυασμό με την στρατιωτική σου υπεροχή θα σε κάνει ρυθμιστή καταστάσεων…
Για την Ιαπωνία:
Η Ιαπωνία έχει μόνο τις Δυνάμεις Αυτοάμυνας.
Ο «Δυνάμεις Αυτοάμυνας» δημιουργήθηκαν από τους ίδιους τους Αμερικανούς το 1954 ώστε να παρεμποδιστεί το κομμουνιστικό κίνημα στην Ιαπωνία. Την ασφάλεια της Ιαπωνίας ανέλαβαν οι Ηνωμένες Πολιτείες με την υπογραφή της Αμοιβαίας Συμφωνίας για τη Συνεργασία και την Ασφάλειας (1960). Το γεγονός αυτό, οδήγησε σε εκτεταμένες αντιδράσεις από τους φοιτητές και τους σοσιαλιστές . Ίσως αυτή να ήταν και η τελευταία «αναλαμπή» της ιαπωνικής κοινωνίας.
Και όπως γράφω παραπάνω η ανάπτυξη στην Ιαπωνία είναι 1,0% το 2008 και 0,8% προβλέπεται το 2009… Καμία σχέση με το 9,0% της Κίνας και το 6,8% της Ρωσίας.
Αυτό ήταν ένα απλό παράδειγμα για τις υποθέσεις, προβλέψεις, όχι του γέροντα από το Βατοπέδιο… αλλά από απλά οικονομικά στοιχεία…
Και όλα αυτά σε λίγα μόλις λεπτά.
Σε μερικά χρόνια… π.χ. 4 θα μπορώ να βγω εάν όλα πάνε καλά και να πω… Είδατε που σας τα έλεγα; Δοξάστε με… !
Εάν ανέβει κι άλλο η Ρωσία δεν θα κουνιέται περισσότερο στους Αμερικανούς; Δεν θα γίνει πιο ισχυρός ρυθμιστής των πραγμάτων; Είναι μελλοντολογία αυτό ή συνδυασμός μιας υποτυπώδους οικονομικής παρατήρησης με απλή λογική;
Ακόμα και εάν δεν κάτσουν δεν πειράζει, απλά δεν θα βγω και δεν θα πω τίποτα. Εάν όμως γίνουν έτσι, θα μπορώ να υπερηφανεύομαι ότι είχα πληροφορίες από τα μέσα; Θα μπορώ να λέω ότι είχα δίκιο και ότι ο γέροντας μου το είπε;
Θα μπορούσα να πω ότι τώρα είναι ο χρόνος που λένε οι γραφές και αυτή η Ρωσία του τότε Πούτιν και του κάθε Πούτιν θα είναι αυτή που λένε οι γραφές;
Πρέπει να ξέρουμε τι λέμε, γιατί το λέμε και από πού πηγάζει αυτό.
Αυτά τα λίγα…
the_black_planet
27-09-08, 14:03
Αν και ομολογώ ότι κατά βάθος γουστάρω πολύ τη "χύμα" γραφή της Λίτσας,οφείλω να δηλώσω πως θεωρώ άδικο το να εκφραζόμαστε έτσι σε συνομιλητές μας,όσο ηλίθιες και αν θεωρούμε τις απόψεις τους.Ποτέ δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι σε τίποτα αλλά ακόμα και σε τέτοιες περιπτώσεις(που είναι αντικειμενικό ότι αυτά που αναφέρει ο Λιακόπουλος άσχετα από το αν μπορεί να ισχύουν,πρόκειτε για μασημένη τροφή που δεν προάγει καθόλου την κριτική σκέψη αλλά την τυφλή πίστη) οφείλουμε να δείχνουμε σεβασμό προς τον συνομιλιτή μας.Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ό,τι θέλει και πρέπει να είναι απόλυτα σεβαστό αυτό.Η μόνη περίπτωση που άρεται ο σεβασμός είναι η έκφραση ρατσιστικών και φασιστικών απόψεων και σε αυτό πιστεύω συμφωνούμε όλοι αλλά έτσι και αλλιώς σε αυτές τις περιπτώσεις αναλαμβάνει η συντονιστική ομάδα.
Προς φίλο Ευρύνοο:
Νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός φίλε μου.Τα λόγια της Λίτσας τουλάχιστον κατά την προσωπική μου άποψη είναι χαριτωμένα και σε καμία περίπτωση υπερβολικά προσβλητικά.Διάβασα φίλε μου και τα παράπονα σου στο θέμα "Κριτική",επειδή δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα το φόρουμ τελευταία δεν έχω διαβάσει ακόμα τα επίμαχα σημεία για τα οποία διαμαρτύρεσαι αλλά στο συγκεκριμένο θέμα όπως είπα και πριν σε βρίσκω υπερβολικό.Φιλικά πάντα!
Αν και ομολογώ ότι κατά βάθος γουστάρω πολύ τη "χύμα" γραφή της Λίτσας,οφείλω να δηλώσω πως θεωρώ άδικο το να εκφραζόμαστε έτσι σε συνομιλητές μας,όσο ηλίθιες και αν θεωρούμε τις απόψεις τους.Ποτέ δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι σε τίποτα αλλά ακόμα και σε τέτοιες περιπτώσεις(που είναι αντικειμενικό ότι αυτά που αναφέρει ο Λιακόπουλος άσχετα από το αν μπορεί να ισχύουν,πρόκειτε για μασημένη τροφή που δεν προάγει καθόλου την κριτική σκέψη αλλά την τυφλή πίστη) οφείλουμε να δείχνουμε σεβασμό προς τον συνομιλιτή μας.Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ό,τι θέλει και πρέπει να είναι απόλυτα σεβαστό αυτό.Η μόνη περίπτωση που άρεται ο σεβασμός είναι η έκφραση ρατσιστικών και φασιστικών απόψεων και σε αυτό πιστεύω συμφωνούμε όλοι αλλά έτσι και αλλιώς σε αυτές τις περιπτώσεις αναλαμβάνει η συντονιστική ομάδα.
Προς φίλο Ευρύνοο:
Νομίζω πως είσαι λίγο υπερβολικός φίλε μου.Τα λόγια της Λίτσας τουλάχιστον κατά την προσωπική μου άποψη είναι χαριτωμένα και σε καμία περίπτωση υπερβολικά προσβλητικά.Διάβασα φίλε μου και τα παράπονα σου στο θέμα "Κριτική",επειδή δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα το φόρουμ τελευταία δεν έχω διαβάσει ακόμα τα επίμαχα σημεία για τα οποία διαμαρτύρεσαι αλλά στο συγκεκριμένο θέμα όπως είπα και πριν σε βρίσκω υπερβολικό.Φιλικά πάντα!
Μάλλον είσαι ο μόνος που διάβασε και κατάλαβε τι ακριβώς έγραψα..
όσο για το αν είμαι υπερβολικός ίσως φταίει η παιδεία μου..και δεν αναφέρομαι σε σχολεία και πανεπιστήμια..
απλώς δεν μου αρέσει να ξεφτιλίζουμε τον συνομιλητή μας..
και δεν είναι ωραία εικόνα για κανένα μέλος ή επισκέπτη που μπαίνει να διαβάσει τα γραφόμενα του καθενός..
κι επειδή ξεφύγαμε απο το θέμα να αναφέρω οτι η άποψη που έχω για τον μεσιέ Λιακό είναι οτι κάνει κι αυτός την δουλειά του όπως και όλοι όσοι πουλάνε περιοδικά και βιβλία του χώρου..
όλοι εμπορεύονται την δήθεν γνώση..
όσα χρόνια ψάχνω άνθρωπο σαν τον Διογένη δυστυχώς ελάχιστοι είναι αξιόλογοι..
φιλικά, ευρύνοος.
Το τι γνώριζα ή το τι γνωρίζω νομίζω ότι το ξέρω καλύτερα από εσένα... Έτσι δεν είναι;
Γιατί όμως δεν διάβασα ή δεν άκουσα κάτι όλα
αυτά τα χρόνια;;;;
Μάλλον το κρατούσες μυστικό!
Εδώ είναι οι εκτιμώμενες προβλέψεις για τον ανεπτυγμένο κόσμο της Kiplinger στην αύξηση του ΑΕΠ:
Μα φυσικά όταν εμφανίζονται τα στοιχεία και τα δεδομένα είναι
πανεύκολο για τον κάθε στατιστικολόγο να εξάγει συμπεράσματα.
Πριν τι γίνεται;; Γιατί δεν ακούγεται τίποτα;;;
ΦΙΛΙΚΑ
GM - M45
λοιπον παιδια,εκτος απο την...προβλεψη για την ελληνικη φορολογια,επεσε μεσα και για την βλαβη του cern με πιο μακροχρονια προβλεψη οτι δεν θα λειτουργησει ποτε.βεβαια δεν ειμαι σιγουρος αν η προβλεψη ειναι ακριβως ετσι αφου την πηρε ξυστα το αυτι μου.αν ειναι ετσι ομως αυτο ειναι κατι ξεχωριστο.διοτι κανενας δεν μπορουσε να ειναι σιγουρος για βλαβη στον επιταχυντη και μαλιστα τοσο γρηγορα.τι να πω...αναμενουμε
υγ.η περιπτωση του ομπαμα-αν εκλεχτει-μου θυμιζει πολυ τις προβλεψεις του john titor οπου αν θυμαμαι καλα ελεγε πως ο προεδρος της αμερικης το 2008 θα ειναι μαυρος!
Λοιπόν να τελειώνει το παραμύθι με την πρόβλεψη. Ο Λιάκουρας είπε για τον επιταχυντή στο cern ότι ή θα χαλάσει ή δε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα ή θα ανακοινωθούν πλαστά αποτελέσματα. Δλδ ό,τι και να γινόταν, θα έλεγε "ορίστε τα είπα". Μην ψαρώνετε τόσο εύκολα. Ο άνθρωπος είναι τρα-γι-κός.
Αναρωτιέμαι αν νιώθει καθόλου τύψεις για τους κακομοίρηδες που τον έχουν για Θεό και ακούνε κάθε παπαριά που λέει. Αφήνω μια μικρή πιθανότητα να είναι καθαρά ανισόρροπος (πολύ αμφιβάλλω).
φιλε grayscull αν ειναι ετσι οπως το λες,μου θυμιζει πολυ το ιξεις αφιξεις ουκ εν τω πολεμω θνιξεις οπου ενα κομα εκανε την προφητεια
παρολα αυτα για την φορολογια του εισοδηματος ημουν μαρτυρας εγω ο ιδιος και δεν το ακουσα απο τριτο ατομο.θα μου πειτε βεβαια οτι αν εχει ατομα μεσα απο τη νεα δημοκρατια θα μπορουσε να το γνωριζει πριν ακομη εμεις μαθουμε τις πολιτικες εξελιξεις.σωστο και αυτο!!
Θα συμφωνησω απολυτα με τον Grayscull!
Eγω θα ηθελα να παραθεσω μια απλη ερωτηση.
Αυτα τα ονοματα, (Μαλτσεχ, κασρεχ, ντουσβεχ,ναστραντεχ) γιατι ΔΕΝ αναφερονται πουθενα οσο και να ψαξεις?
Χθες τον ακουσα να παραλασει το ονομα του δαιμονα Azazel λεγοντας οτι υπαρχει και ο Azazelon, Azael κλπ.
Ονοματα που επισης δεν υφιστανται στην δαιμονολογια.
Κατι δηλαδη σε.........Lucifer, luciferael, luciferon και δεν συμμαζευεται.
Ασε δε πια η πεποιθηση του περι υπαρξης λυκανθρωπων.
Μας βλεπω να κυκολοφορουμε ολοι με ασημενιες σφαιρες και πενταλφες στην τσεπη.
Τις προαλλες παλι σε τηλεφωνημα καποιου (το περιεργο ειναι πως ολα τα τηλεφωνα ειναι απο το λεκανοπεδιο και κανενα απο την Θερσσαλονικη οπου ζει ο εν λογω κυριος) ανεφερε πως ειναι απατεωνες οι επιστημονες γεωλογοι που υποστηριζουν την υπαρξη μανδυα, μαγματος και λιθοσφαιρικων πλακων στην γη.
Τι να πει κανεις?
Φτασαμε εν ετει 2008 να πιστευουμε σε καλλικατζαρους!
Ασε δε οι προφητειες!
Οριστε κανω μια, τον χειμωνα θα βρεξει πολυ!
Θελετε και αλλη????
Μεσα στο επομενο χρονο, στο ελλαδικο χωρο, στην ξηρα ή την θαλασσα, θα γινει σεισμος πανω απο 5 ριχτερ.
Τι κερδισα??????????????????
beetlejuice
21-05-09, 14:25
Από την επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (esr.gr) μπορούμε να αναγνώσουμε το pdf αρχείο που αναφέρεται στη συνεδρίαση που έλαβε χώρα στις 28 Απριλίου.
Ανάμεσα στις "προσκλήσεις" που έλαβαν οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί διαβάζουμε και το εξής:
Ακρόαση του τηλεοπτικού σταθμού "Extra Channel", για παροχή διευκρινήσεων σχετικά με ενδεχόμενη παράβαση των διατάξεων που αφορούν τα άρθρα:
α)8 παρ. 1 και 3 - προστασία ανηλίκων τηλεθεατών, 7 του Π.Δ 100/2000 - τηλεπωλήσεις, 5 παρ. 1 και 2, 8 παρ. 1 του Π.Δ 77/2003 - ακριβής μετάδοση γεγονότων, 14 παρ. 2 του Π.Δ 77/2003 - δραματοποίηση γεγονότων, 5 παρ. 1 του Π.Δ 77/2003 - πρόκληση σύγχυσης πανικού
(εκπομπή "ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ")
morning star
27-07-09, 03:42
να πω και εγω την αποψη μου,ετσι για το καλο!!!!
καθως για ολους τους ανθρωπους εχω την γνωμη πως δεν ειναι κανεις μονο 'καλος' η 'κακος','σωστος' η 'λαθος' κτλ,θα πω πως ο "Λιακο,the great" που τον λεει και ενας φιλος μου,ειναι ενας τυπος αρκετα εξυπνος και διορατικος.ομως ολα στον κοσμο μας καταληγουν καλως η κακως στο πως θα βγει πιο ανετα το χρημα...
εχω διαβασει τις 2 "τριλογιες"(ημουν με γυψοναρθηκα στο ποδι καθηλωμενη στο κρεββατι,δεν ειχα πολλες επιλογες :D )και μπορω να σας πω με το χερι στην καρδια και με την πασα ειλικρινεια,πως τις απολαυσα οσο δεν φανταζεστε!!!!!
εκει που ξεκιναει χαλαρα και ανετα και σκεφτεσαι:μα γιατι τον κραζουν τον ανθρωπο?...τοτε κανει κατι ανεβοκατεβασματα στις ταχυτητες,σε συνδιασμο με κατι χειροφρενιες,που καταληγεις να βλεπεις τον απολλωνα στα ΛΟΚ και την αφροδιτη εξωφυλλο στο down town!!!!!
δεν λεω,οκ,δεν ειναι σοβαρα αυτα που λεει,απο ενα σημειο και μετα αρχιζεις και λες:τωρα ειναι που θα το διαβασω να δω που θα καταληξει!
ομως να δουμε και τα θετικα της ολης ιστοριας...
1)σε ποιον δεν αρεσουν τα μυθιστορηματα φαντασιας????σε οποιον αρεσουν,ας δει τα βιβλια του υπο αυτο το πρισμα και θα του μεινουν αξεχαστα οσα διαβασει!!!!! :D
2)τοση μεγαλη φαντασια και πνευματικο κοπο που χρειαστηκε για να "πλεξει",να "κολλησει" και να δημιουργησει την δικη του "νεομυθολογια",μονο και μονο απο αυτην την οπτικη γωνια,εγω του βγαζω το καπελο!!!!!!! :eek:
3)σοβαρα τωρα(αν και σοβαρα τα ειπα ολα αυτα,απλα κατω απο τον μανδυα του-καποιες φορες-υπερβολικου μου χιουμορ!!!)με το γεγονος να ασχολουμαστε συχνα πυκνα με τον καθε Χ Λιακοπουλο,το μονο που καταφερνουμε ουσιαστικα ειναι να του προσφερουμε δωρεαν διαφημηση.μην ξεχναμε πως "η δυσφημηση ειναι η καλυτερη διαφημηση".
ασφαλως να λεγεται ελευθερα και ανοιχτα η γνωμη και η αποψη του καθενος,ειναι αναφαιρετο δικαιωμα μας,αλλα ως εκει.οταν φτανει στο σημειο να γινεται σχεδον "προπαγανδα"(το βαζω σε εισαγωγικα για να μην παρεξηγηθω πρωτον και δευτερον δεν αναφερομαι σε καποιο ατομο απο εδω,παρα μονο σε ατομα που ανηκουν στον κυκλο γνωριμιων μου που εχει τυχει να κανουμε καποιες συζητησεις καποιες φορες)
ειτε υπερ,μα ακομα και εναντιον καποιου προσωπου το μονο που καταφερνουμε ειναι να λειτουργουμε συμφωνα με αυτο που επιδιωκει να καταφερει το ατομο με το οποιο ασχολουμαστε!!!!
sorry για την πολυλογια,με πιανει καμια φορα :o
Παιδιά δεν ξέρω αν έχει ανοίξει κάποιος κάποιο παρόμοιο thread αλλά εγώ ο ανοίγω....
Λοιπόν θα ήθελα να πώ λίγα πράγματα σχετικά με το Δημοσθένη Λιακόπουλο....κοιτάξτε να δείτε Λιακόπουλος και "ΣΙΑ"(ΜΕ ΤΟ ΚΑΙ "ΣΙΑ" ενοώ διάφορους άλλους που κάνουν την ίδια δουλειά με τον Λιακόπουλο) προσπαθούν με κάθε τρόπο να βγάλουν χρήματα χρεισιμοποιόντας διάφορα αποσπάσματα απο τα αυθεντικά κείμενα..Λχ. το θέμα με τα ελοχιμ....εχει πάρει από τις γραφές αποσπασματικά κομμάτια σχετικά με τα ελοχίμ και τα νεφελίμ και τα παρουσιάζει όπως εκείνος θέλει μόνο και μόνο για να βγάλει χρήματα....
Δεν ξέρω αν κάποιος έχει ίδια άποψη με εμένα αλλά ας το αναφέρει..
ευχαριστώ πολυ...
Φιλικά Σωτήρης
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.