PDA

Επιστροφή στο Forum : Λευκή παρουσία


esthir
16-11-07, 16:21
διαβάζωντας την ομολογουμένος περίεργη και τρομακτική (για μένα) ιστορία της freya πήρα το θάρος να σας πω μια δική μου εμπειρία (πριν αρχισω θα ήθελα ζητήσω συγνώμη αν το post μου δεν πρέπει να το γράψω εδώ απλά ειμαι νέο μέλος και δεν ξέρω και πολλά :( :( :( ). Σε ηλικία 6 - 7 χρονών είχα επαφή με ένα ον δεν ξέρω τι ακριβώς μπορει να ήταν και εδώ θέλω την βοηθειά σας και τις γνώσεισ σας.. με την αδερφή μου είχαμε το ίδιο δωμάτιο και όταν θέλαμε κάτι πιο πολύ εγώ έβαζα μια φωνή και η μαμά μου ερχόταν αμέσως...( μιας και φοβόμουν πολύ το σκοτάδι) έτσι λοιπόν και εκείνο το βράδυ ήθελα νερό με το που ανοίγω τα μάτια μου για να φωνάξω την μαμά μου, βλέπω μία παρουσία στα λευκά ντυμένη χωρίς να μπορώ να ξεχωρίσω αν ήταν γυναικα ή άντρας μιασ και τα χαρακτηριστικά της δεν φαινόντουσαν, ήταν τόσο λευκά τα ρούχα που φορούσε που δεν μπορούσα να διακρίνς τίποτα άλλο... αμέσωσ κλείνω τα μάτια μου και αρχίζω να ουρλιάζω, μετά τα ξαναανοίγω αλλα δεν ήταν εκεί. απο τότε δεν μου έχει ξανασυμβεί τίποτα παρόμοιο....θα ήθελα να μου πείτε τι μπορει να ήταν αυτή η παρουσία που είδα. σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

ELPINIKI
16-11-07, 16:42
Ο φύλακας άγγελός σου γλυκιά μου!!! :)

esthir
18-11-07, 14:17
ειχα παραθεσει μια προσωπικη μου εμπειρα σε ενα θεμα που ειχε ανοιξει η freya...αλλα μαλλον επρπε να το γραψω εδω γιατι δεν πηρα καμια απαντηση :( σε μικρη ηλικια 6 7 χρονων και ενω κοιμονουνα με την αδερφη μου ανοιξα τα ματια μου για να φωναξω την μητερα μου να μου δωσει νερο ειδα μια παρουσια που ηταν στα λευκα ντυμενη και ελαμπε κυριολεκτικα ολοκληρη με αποτελεσμα να μην μπορεσς να ξεχωρισω αν ηταν γυναικα ή αντρασ...δεν μπορω να πω οτι το συναισθημα που μου προκαλεσε ηταν φοβος αλλα λογω το οτι ημουν μικρη και φοβομουν γενικοτερα τα παντα αρχισα να ουρλιαζω.. και ετσι εξαφανιστηκε. το ερωτημα που θελω να σασ κανω ειναι εαν μπορει να ηταν καποια ανωτερη παρουσια π.χ. νεραιδα φυλακασ αγγελος κτλπ. (αλλωστε σαν παιδια εχουμε καθαρη, αγνη ψυχη και μπορουμε να δουμε κατι που αργοτερα σαν μεγαλοι θα εχουμε ξεχασει ή δεν θα πιστυεουμε πλεον σε αυτα...περιμενς απαντησεισ σας....ευχαριστω

Y1annis
19-11-07, 16:56
Καλησπέρα esthir,

Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να είναι, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς τέτοιας μορφής εμπειρίες δεν είναι εύκολο να τις εντάξεις με ακρίβεια.

Αρχίζοντας με τα πεζά ένας ψυχολόγος θα σου έλεγε πως ακόμα δεν είχες ξυπνήσει και ότι είδες ήταν μεταξύ αυτών των δύο φάσεων.

Προχωρόντας με τα θρησκευτικά, τότε θα σου έλεγε πως πιθανότατα είδες έναν άγγελο ή έναν άγιο ή ακόμα και την Παναγία.

Τελειώνοντας με έναν Ufoλογο θα σου έλεγε πως πιθανά είδες κάποιο εξωγήινο ον.

Ο κατάλογος βέβαια δεν τελειώνει εδώ, απλά δεν είναι εύκολο να πεις τι εκ των απείρων πιθανοτήτων μπορεί να ισχύει. Η επιλογή είναι δικιά σου. :)

esthir
19-11-07, 18:19
καλησπερα Y1annis οντως εχω πολλες επιλογες :D θελω να πιστευω οτι ηταν ο φυλακας αγγελος μου :) :) ευχαριστω για τις απαντησεις σου :D

nekrh
20-11-07, 11:48
το βρηκαμε τωρα¨ο φυλακας αγγελος σου..
ξερεις τι ηταν?τιποτα μια παραισθηση της στιγμης.νομιζες οτι το ειδες φυσικο ηταν να φοβηθεις και φυσικα μολις εκλεισες και ξανανοιξες τα ματια ειχε εξαφανιστει..

lucid
20-11-07, 14:03
Αρχίζοντας με τα πεζά ένας ψυχολόγος θα σου έλεγε πως ακόμα δεν είχες ξυπνήσει και ότι είδες ήταν μεταξύ αυτών των δύο φάσεων.


μεταξύ αυτών των φάσεων βλέπεις ,και σου συμβαίνουν επισης ,τα καλύτερα ;)

ELPINIKI
20-11-07, 15:30
το βρηκαμε τωρα¨ο φυλακας αγγελος σου..
ξερεις τι ηταν?τιποτα μια παραισθηση της στιγμης.νομιζες οτι το ειδες φυσικο ηταν να φοβηθεις και φυσικα μολις εκλεισες και ξανανοιξες τα ματια ειχε εξαφανιστει..

20 χρόνια πρίν "ο φύλακας άγγελος σου είναι αδερφούλα μου..."

20 χρόνια μετά "τί θα μπεις να ρωτήσεις και στο μεταφυσικό??? καλά όπως αγαπάς... αδερφούλα..."

αγαπητή nekrh...

20 χρόνια της το λέω και τώρα εσύ της παίρνεις τα μυαλά... :mad: :D

εκείνη την περίοδο τα πράγματα δεν ήταν και πολύ καλά στο σπίτι μας... αλλά ήταν έντονη η "προστασία" που είχαμε εγώ και η αδερφή μου... ανάλογο περιστατικό μου έχει συμβεί και εμένα σε εκείνη την ηλικία στο ίδιο δωμάτιο... :)

ο καθένας βέβαια μπορεί να κρίνει ανάλογα...
Αυτά!

tsilof
20-11-07, 16:26
Ενημερώνω πως η "Επαφή με ανώτερο ον" συγχωνεύτηκε με την "Λευκή παρουσία", για ευνόητους λόγους ;)
Καλή συνέχεια :)

finarfin
08-07-08, 23:57
tha ithela kai egw na parathesw mia istoria.kati pou mou sunevei otan eimoun peripou 3 xronwn.eixa ena xazo sunhthio.kathe vradu ksupnousa kai pigaina kai koimomoun sto dwmatio twn dikwn mou.tous pethaina kathe sexoaualikh drastiriothta..loiponn ena vradu afou ksipnisa phga sto dwmatio.den fovomoun pote kai gi auto den anoiga fwta.eixa ftasei loipon sto dwmatio kai enw kateuthinomoun pros to krevati eida enan anthrwpo mauro mesa sto skotadi.oi mues tou fainontan san kapnoi apo tsigaro.htan toso mauros pou fainotan mesa sto skotadi.fainontan oi kores twn matiwn tou san duo katakokina roumpinia.perpatagame o enas pros twn allon.pistepsa oti tha efta sto krevati kai tha efeuge..alla plisiase o enas ton allon para polu...den anteksa kai ourliaksa..ksipnisan oi dikoi mou anoiksan to fws kai den htan ekei...mporei kapoios na pei ti mporei na eida..akoma den kserw ti htan....

από melian: καλώς ήρθες στο φόρουμ! Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνική γραμματοσειρά.