PDA

Επιστροφή στο Forum : Φανταστική Νέα Αίσθηση *

ΞΕΝΟΧΙΜ
27-11-07, 13:16
Επειδή μου έτυχε και χθες το μεσημέρι θέλω να το συζητήσω μαζί σας μήπως έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον .
Μέχρι τώρα δεν του έδινα σημασία και νόμιζα πως ήταν μόνο η ιδέα μου αλλά μετά την εγγραφή μου στο μεταφυσικό άρχισα να μπαίνω σε υποψίες .
Βασικά δεν ξέρω πως να το ονομάσω η γιατί μου συμβαίνει , ούτε θα έδινα μεγάλη σημασία αν είχε συμβεί μόνο 3-4 φορές αλλά μου έχει συμβεί περίπου στις 7-8 στα 10 χρόνια που το παρατήρησα και το παρατηρώ .

Πολλοί θα πουν πως είναι η ιδέα μου πως το νομίζω αλλά δεν είναι έτσι γιατί είμαι πολύ σίγουρη πως συμβαίνει !
Άλλος θα πει πως σας δουλεύω η ότι χρειάζομαι μανικιούρ αλλά....

«πολλές φορές που συνήθως βιαστική τρέχω για να προλάβω να δω κάτι που με ενδιαφέρει στη tv ενώ δε πατάω το «ον» και το δάκτυλο μου στα σίγουρα κτυπάει το διπλανό πλήκτρο η και πολλές φορές δίπλα στο κουμπί του ΟΝ που είναι το πλαίσιο του τηλεκοντρόλ και δεν υπάρχει κανένα κουμπί , η τηλεόραση ανοίγει! »

Αν δε το τσέκαρα δε θα το ανέφερα και δόξα το θεό αν και 30 τα μυαλά μου τα έχω 300 .
Τι περίεργη συχρονικότητα είναι αυτή δε το γνωρίζω (και αν είναι φυσικά)
Ούτε νομίζω πως θα βρω μια τεκμηριωμένη απάντηση από κάποιον .
Απλά ψάχνω άλλον έναν που να του έχει συμβεί για να μη νιώθω σαν ufo .

Βέβαια όλες οι απαντήσεις καλοδεχούμενες

Η προσωπική μου κατάληξη είναι πως : αφού η τεχνολογία είναι η προέκταση των χεριών μας ίσως να δημιουργείται μια περίεργη σχέση μεταξύ ανθρώπων και τεχνολογικών επιτευγμάτων-μηχανών που ακόμη βρίσκεται στα σπάργανα και έτσι μας είναι εντελώς άγνωστη !

Τι λετε ;

*Στον τίτλο που διάλεξα το φανταστική δε το εννοώ ως φανταστικό, δηλαδή κύημα της φαντασίας μας αλλά σαν κάτι το ανέλπιστα όμορφο !

SAM_502
27-11-07, 13:28
δεν ειναι απολυτως τιποτα.αν ανοιξεις ενα κοντρολ θα δεις οτι τα κουμπια ετσι οπως ειναι μεσα ειναι απολυτα λογικο οταν πατασ καποιο κουμπι να πατιεται το διπλανο,πχ αν διπλα στο ον ηταν ο ηχος τοτε ισως παρατηρουσες καμμια φορα το σημα του ηχου στην οθονη,αυτο με τα σκαλακια.

ΞΕΝΟΧΙΜ
27-11-07, 13:32
δεν ειναι απολυτως τιποτα.αν ανοιξεις ενα κοντρολ θα δεις οτι τα κουμπια ετσι οπως ειναι μεσα ειναι απολυτα λογικο οταν πατασ καποιο κουμπι να πατιεται το διπλανο,πχ αν διπλα στο ον ηταν ο ηχος τοτε ισως παρατηρουσες καμμια φορα το σημα του ηχου στην οθονη,αυτο με τα σκαλακια.
ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση
αλλά οταν το δάκτυλο πατά εκει που δεν υπάρχει κανένα κουμπί (στο πλαι στο πλαίσιο) ;
λες να αλλάξω τηλεκοντρόλ;
αλλά το εχω παρατηρήσει να συμβαινει εδω και μια 10ετια που ειχα αλλη τν !

τελικά τωρα που βλεπω το αβαταρ σου λες να ειμαι απλα ενα ufo :eek:

lucid
27-11-07, 15:05
Οι tv δεν ανοιγουν αποκλιστικά με το on...
Εγώ όποιο κουμπί και να πατήσω απο τα 123456789 ανοιγει..
Και σίγουρα επειδή είναι τόσο κοντά τα κουμπιά μεταξύ τους πατιέται κάποιο πλαινό. :)

ΞΕΝΟΧΙΜ
27-11-07, 15:27
Οι tv δεν ανοιγουν αποκλιστικά με το on...
Εγώ όποιο κουμπί και να πατήσω απο τα 123456789 ανοιγει..
Και σίγουρα επειδή είναι τόσο κοντά τα κουμπιά μεταξύ τους πατιέται κάποιο πλαινό. :)
ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση
αλλά οταν το δάκτυλο πατά εκει που δεν υπάρχει κανένα κουμπί (στο πλαι στο πλαίσιο) ;
καλα ισως δε πρεπει να επιμεινω αλλο
Αν θελετε διαγραψτε το μηνυμα ως χαζο

beetlejuice
27-11-07, 15:31
Δεν ειναι αναγκη να διαγραφεται ενα μηνυμα ως "χαζο", οταν καποιος που το βιωσε εχει (ή ακομη και ειχε) την αισθηση πως βιωσε κατι το παραξενο. Η κατηγορια των Προσωπικων Εμπειριων αυτο ακριβως το πραγμα προσφερει και γι'αυτο ακριβως το λογο ειναι πιο ιδιαιτερη απο τις υπολοιπες, με περισσοτερα threads ανοιχτα. Σπανια προκυπτουν "απτα" ενδιαφεροντα στοιχεια, μεγαλυτερη σημασια εχει πιστευω το να μοιραζεσαι τα συναισθηματα και τις σκεψεις σου με τα υπολοιπα μελη, αλλα και η προσπαθεια να ανακαλυψεις τον ιδιο σου τον εαυτο μεσα απο αυτη την "εξομολογηση". :)

ΞΕΝΟΧΙΜ
27-11-07, 15:41
αγαπητέ μου beetlejuice 2 ειναι τα τινα

Δεν ειναι αναγκη να διαγραφεται ενα μηνυμα ως "χαζο", οταν καποιος που το βιωσε εχει (ή ακομη και ειχε) την αισθηση πως βιωσε κατι το παραξενο. Η κατηγορια των Προσωπικων Εμπειριων αυτο ακριβως το πραγμα προσφερει και γι'αυτο ακριβως το λογο ειναι πιο ιδιαιτερη απο τις υπολοιπες, με περισσοτερα threads ανοιχτα. Σπανια προκυπτουν "απτα" ενδιαφεροντα στοιχεια, μεγαλυτερη σημασια εχει πιστευω το να μοιραζεσαι τα συναισθηματα και τις σκεψεις σου με τα υπολοιπα μελη,
η μου δινεις θαρρος και κουράγιο να συνεχιζω να ψαχνω

αλλα και η προσπαθεια να ανακαλυψεις τον ιδιο σου τον εαυτο μεσα απο αυτη την "εξομολογηση". :)
η εμμεσως πλην σαφως με θεωρεις αγνωστου ταυτοτητος ιπταμενο αντικειμενο ελπιζω οχι του ποθου :)

οπως και να εχει απο εσενα δεκτα και τα τρια :D

beetlejuice
27-11-07, 15:47
Αγαπητη ΞΕΝΟΧΙΜ,

εννοειται πως εαν σταματουσες να ψαχνεις και να ψαχνεσαι δεν θα βρισκοσουν αυτη τη στιγμη εδω να συζητας μαζι μας.
Το να "εξομολογεισαι" (οπως βλεπεις το βαζω σε εισαγωγικα) στους αλλους αλλα και στον εαυτο σου τις παραξενες ή και φιλοσοφικές σκεψεις σου μονο... Αγνωστου Ταυτοτητος Ιπταμενο Αντικειμενο δε σε κανουν... Ελπιζω να καταλαβες τι εννοουσα!

Καλη συνεχεια!

ΞΕΝΟΧΙΜ
27-11-07, 16:00
Αγαπητη ΞΕΝΟΧΙΜ,

εννοειται πως εαν σταματουσες να ψαχνεις και να ψαχνεσαι δεν θα βρισκοσουν αυτη τη στιγμη εδω να συζητας μαζι μας.
Το να "εξομολογεισαι" (οπως βλεπεις το βαζω σε εισαγωγικα) στους αλλους αλλα και στον εαυτο σου τις παραξενες ή και φιλοσοφικές σκεψεις σου μονο... Αγνωστου Ταυτοτητος Ιπταμενο Αντικειμενο δε σε κανουν... Ελπιζω να καταλαβες τι εννοουσα!

Καλη συνεχεια!
Εννοείται πως ισχύει αυτό που λες
Άλλωστε η συντροφιά σας είναι πολύ ευχάριστη και συναρπαστική ειδικά για όσους ψάχνονται εκ των έσω .
Τρανταχτό παράδειγμα το ότι έγινα καθημερινή στο φορουμ
καλως σας βρηκα :)

THE KEEPER OF SECRET
27-11-07, 17:03
ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΑΛΛΑΞΕΣ???

ΞΕΝΟΧΙΜ
28-11-07, 10:20
ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΑΛΛΑΞΕΣ???
ναι αλλαξα
και τηλεοραση αλλαξα
για να σου δωσω να καταλαβεις εχει συμβει και προτου αγγιξω καν το τηλεκοντρολ !
Προτου το δακτυλο ακουμπησει το πλαστικο , οταν ηταν σε αποσταση μικροχιλιοστου απο αυτο

xontro_mpizeli
28-11-07, 10:46
Χμ...

Προτού δώσεις την τελευταία σου απάντηση θα σου έλεγα ό,τι είπαν και προηγούμενως οι υπόλοιποι. Ότι δλδ είναι έτσι η\διαμορφωμένο το εσωτερικό ενός τηλεκοντρόλ που πολλές φορές (και παλαιότερα σε μένα είχε συμβεί..) πατάς κάποιο κουμπί και δραστηριοποιείται ένα άλλο! Έτσι θα έλεγα ότι γινόταν κ σε σένα...

Αλλά μετά από αυτό:

εχει συμβει και προτου αγγιξω καν το τηλεκοντρολ !
Προτου το δακτυλο ακουμπησει το πλαστικο , οταν ηταν σε αποσταση μικροχιλιοστου απο αυτο

Δεν μπορώ να προσθέσω κάτι!

Αν επαναληφθεί αρκετές φορές τότε σίγουρα κάτι "περίεργο" (όχι κατ'ανάγκην μεταφυσικό...) θα συμβαίνει...

ΞΕΝΟΧΙΜ
28-11-07, 13:49
μπιζελι
οπως καταλαβαινεις
ποτε δε θα ανοιγα ενα τετοιο θεμα αν ειχα καποιους ενδοιασμους η δεν ημουν απολητως σιγουρη οτι δεν προκειται για σφαλμα του τηλεκοντρολ .
ευχαριστω

SAM_502
28-11-07, 19:22
αν τα πραματα ειναι οπως τα λες και δεν λεω οτι δε σε πιστευω τοτε ισως προκειται για τηλεκινηση. πριν ενα δυο σαββατα δεν εδειξε ο χαρδαβελλας κατι παιδια που μπορουσαν να κινησουν αντικειμενα?ισως κατι παρομοιο συμβαινει,αλλα δεν ειμαι ο καταλληλος για αυτο το θεμα και οποτε δεν εχω να πω κατι παραπανω πανω σε αυτο.

LuX
29-11-07, 11:06
αν τα πραματα ειναι οπως τα λες και δεν λεω οτι δε σε πιστευω τοτε ισως προκειται για τηλεκινηση. πριν ενα δυο σαββατα δεν εδειξε ο χαρδαβελλας κατι παιδια που μπορουσαν να κινησουν αντικειμενα?ισως κατι παρομοιο συμβαινει,αλλα δεν ειμαι ο καταλληλος για αυτο το θεμα και οποτε δεν εχω να πω κατι παραπανω πανω σε αυτο.
αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγω sam
αλλα εχω την αίσθηση οτι ισως ειναι λίγο διαφορετικό
δηλαδή με λίγη παραπάνω δόση απο τη δύναμη της συνήθειας !
ολοι την γνωρίζουμε καλά ;)

@

ΞΕΝΟΧΙΜ
29-11-07, 11:49
αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγω sam
αλλα εχω την αίσθηση οτι ισως ειναι λίγο διαφορετικό
δηλαδή με λίγη παραπάνω δόση απο τη δύναμη της συνήθειας !
ολοι την γνωρίζουμε καλά ;)

@
Λουξάκο
προς αυτή την κατευθυνση εχω καταληξει και εγω
+ οτι δημιουργειται μια σχεση με τις μηχανες γενικοτερα
η οποία ειναι εν τη γεννεση της ακομη, οποτε νομιζω πως θα την καταλαβουμε καλυτερα οταν αυτη μεγαλωσει περισσοτερο και ετσι θα την συνηθισουμε και εμεις
η μαλλον οι επομενες γενιες

Jimi
29-11-07, 19:20
Λες "εχει συμβει και προτου αγγιξω καν το τηλεκοντρολ !"
Προτου το δακτυλο ακουμπησει το πλαστικο , οταν ηταν σε αποσταση μικροχιλιοστου απο αυτο". Έχω ζήσει κάτι παρόμοιο 3-4 φορές, με το κουμπί του ασανσέρ - ήρθε να με "προϋπαντήσει" κατά τις 2-3 τη νύχτα, ενώ όλη η οικοδομή (δεν είναι μεγάλη η πολυκατοικία) βρισκόταν ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ στην αγκαλιά του Μορφέα... Το σίγουρο είναι ότι η μάνα μου, που αυτή και μόνο βρισκόταν στο σπίτι, ΔΕΝ το έστειλε καμιά από αυτές τις βραδιές. 1 ή 2 φορές απ' όσο θυμάμαι ήμουν στο "τσακ" που λέμε να πατήσω το κουμπί, όταν αυτό άναψε μόνο του. Υπέθεσα βέβαια ότι κάποιος κατεβαίνει, αν και με κάποια απορία (στις 3:00 τη νύχτα ποιος βγαίνει βόλτα...). Τελικά ο ανελκυστήρ σταμάτησε και με περίμενε να εισέλθω (τη μια φορά ήμουν μαζί με την αδερφή μου και κοιταχτήκαμε με νόημα). Πιστεύω ότι είναι κάτι παρόμοιο, ίσως είναι κάποια ασυνείδητη μορφή ψυχοκίνησης, που σχετίζεται με κινήσεις που κάνουμε πολλές-πολλές φορές κάθε μέρα κι έχει γίνει σα "δεύτερη φύση" μας. Πιστεύω να βοήθησα. Κάθε ερμηνεία-πρόταση καλοδεχούμενη!

ΞΕΝΟΧΙΜ
30-11-07, 12:31
Λες "εχει συμβει και προτου αγγιξω καν το τηλεκοντρολ !"
Προτου το δακτυλο ακουμπησει το πλαστικο , οταν ηταν σε αποσταση μικροχιλιοστου απο αυτο". Έχω ζήσει κάτι παρόμοιο 3-4 φορές, με το κουμπί του ασανσέρ - ήρθε να με "προϋπαντήσει" κατά τις 2-3 τη νύχτα, ενώ όλη η οικοδομή (δεν είναι μεγάλη η πολυκατοικία) βρισκόταν ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ στην αγκαλιά του Μορφέα... Το σίγουρο είναι ότι η μάνα μου, που αυτή και μόνο βρισκόταν στο σπίτι, ΔΕΝ το έστειλε καμιά από αυτές τις βραδιές. 1 ή 2 φορές απ' όσο θυμάμαι ήμουν στο "τσακ" που λέμε να πατήσω το κουμπί, όταν αυτό άναψε μόνο του. Υπέθεσα βέβαια ότι κάποιος κατεβαίνει, αν και με κάποια απορία (στις 3:00 τη νύχτα ποιος βγαίνει βόλτα...). Τελικά ο ανελκυστήρ σταμάτησε και με περίμενε να εισέλθω (τη μια φορά ήμουν μαζί με την αδερφή μου και κοιταχτήκαμε με νόημα). Πιστεύω ότι είναι κάτι παρόμοιο, ίσως είναι κάποια ασυνείδητη μορφή ψυχοκίνησης, που σχετίζεται με κινήσεις που κάνουμε πολλές-πολλές φορές κάθε μέρα κι έχει γίνει σα "δεύτερη φύση" μας. Πιστεύω να βοήθησα. Κάθε ερμηνεία-πρόταση καλοδεχούμενη!
επιτελους !
βρηκα καποιον , ημουν σιγουρη πως δε θα ειμαι μόνη μου παρατηρωντας αυτα τα περιεργα που συμβαινουν γυρω μας :D
σ ευχαριστω που το μοιραστηκες και εκανες μερικους ακομη να σκεφτουν αμυδρα μηπως το θεμα χρειαζεται περισσοτερη σοβαροτητα και ερευνα οσο αστειο η επιπολαια ευκολο και αν ακουγεται.
ειλικρινα σ ευχαριστω απ τα βαθη της καρδιας μου.

Jimi
11-12-07, 17:12
Να είσαι καλά ΞΕΝΟΧΙΜ, δε χρειάζεται να ευχαριστείς. Ο σκοπός ύπαρξης των fora άλλωστε είναι η ανταλλαγή απόψεων και ο γόνιμος διάλογος, και αν κάποιοι βλέπουν ένα θέμα ως "αστείο" είναι δικαίωμά τους και προσωπικά καρφί δε μου καίγεται. Έχω μάθει να ζυγίζω τέτοιου είδους φαινόμενα όσο μπορώ καλύτερα κι αυτό πιστεύω πως είναι το σωστό, ώστε να μην καταλήγουμε σε ακρότητες, γενικεύσεις ή ισοπεδωτικές απλουστεύσεις... Καλή συνέχεια στις αναζητήσεις μας, λοιπόν, κάθε νέο στοιχείο ή εμπειρία μου σαφώς και θα κατατεθούν!