Επιστροφή στο Forum : Σωματοποιημένη Επίθεση από 'Ηχο.
Καλησπέρα.
Είχα μία εμπειρία πριν απο περίπου δύο εβδομάδες η οποία με συγκλόνισε. Υποθέτω οτι ένα υποτυπώδες ιστορικό θα βοηθούσε στην κατανόησή του απο οποιοδήποτε θα μπορούσε να μου προσφέρει τις γνώσεις του για το θέμα.
Με λίγα λόγια λοιπόν, νιώθω οτι είμαι σε μια φάση που έχοντας για χρόνια εμπειρίες αστρικής προβολής προσπαθώ να εξασκώ την συνειδητότητά μου ωστέ να αφυπνίζεται και να συμμετέχει στην εν λόγω εξωσωματική κατάσταση.
Εχω επίσης μάθει να πραγματοποιώ συνειδητό ονείρεμα, κατάσταση στην οποία και πάλι, με πολύ δουλειά, προσπαθώ να δυναμώνω την συνείδησή μου. Δεν γνωρίζω πόσο ευκολα ή δύσκολα αυτό συμβαίνει στους άλλους αλλά σε εμένα ήθελε και θέλει ακόμα αρκετή δουλειά.
Στις διάφορες εμπειρίες μου είχα κάποιες "ευχάριστες" αλλά και "δυσάρεστες" συναντήσεις.
Είναι λοιπόν μεσημέρι και όπως συνήθως ξαπλώνω στον καναπέ του σαλονιού, όχι όμως για να κοιμηθώ γιατί τα παιδιά μου παίζουν στο διπλανό δωμάτιο και έχω την προσοχή μου στο μωρό να μη χτυπήσει.
Ακούω τις φωνές των παιδιών κανονικά.
Εντελώς ξαφνικά απλώνεται σιωπή ενώ έχω πλήρη επίγνωση του σώματός μου. Νιώθω τα χέρια μου που ακουμπάνε το μαξιλάρι και τα πόδια μου διπλωμένα στο πλάι.
Μέσα στη σιωπή αρχίζει και ακούγεται ένας ήχος. Βλέπω το εαυτό μου να κρατάει ένα πυρσό με το αριστερό μου χέρι. Συνειδητοποιώ οτι είμαι σε όνειρο και αρχίζω να πραγματοποιώ σ.ο. Ο ήχος γίνεται δυνατότερος και αποκρουστικός. Αρχίζω να νιώθω κάπως περίεργα και οτι δεν είναι καλό αυτό που συμβαίνει. Αποφασίζω να βγω απ' το όνειρο. Ομως δεν μπορώ. Ο ήχος με έχει "μαγκώσει". Δεν μπορώ να κουνήσω το σώμα μου, δεν μπορώ να αποκτήσω επιγνωση της πραγματικότητας. Ψάχνω τις φωνές των παιδιών και δεν μπορώ με τίποτα να τις εντοπίσω. Ο ήχος μου τρυπάει τα αυτιά. Οταν επιτέλους κατάφερα να κουνήσω το χέρι μου σηκώθηκα έντρομη απο τον καναπέ.
Αφού σηκώθηκα, ένιωσα στο αριστερό μου το μάγουλο να έχω μία πληγή. Εβαλα το χέρι μου και έτσουξε. Πήγα στον καθρέφτη και είχα δύο μεγάλες γρατζουνιές κάτω απο το αριστερό μου μάτι οι οποίες δεν υπήρχαν πριν. Ηταν αρκετά μεγάλες και ενοχλητικές για να μην τις είχα δει...
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι δεν υπήρξε καμία πονηρή οντότητα σε όλο αυτό που μου συνέβη. Παρ' όλα αυτά όμως είμαι σίγουρη οτι έπεσα θύμα επίθεσης.
Ψάχνω συνέχεια τους λόγους για τους οποίους μου συμβαίνουνε πράγματα σε σχέση με τη δική μου ζωή, όπως φαντάζομαι κάνουνε όλοι. Το μόνο που μπόρεσα να απαντήσω στον εαυτό μου για την συγκεκριμένη εμπειρία, είναι οτι τουλάχιστον φάνηκα δυνατότερη της κατάστασης. Αυτό το είπα αφού πέρασε η φρίκη των πρώτων ημερών. Η πληγή έφυγε σε πέντε έξι μέρες.
Αναρωτιέμαι όμως, που βρέθηκα; τι σχέση είχε ο ήχος με τις πληγές μου;
Πως είναι δυνατός ένας ήχος να σε καθηλώνει με αυτό τον τρόπο;
Υπάρχει κανένας που να έχει κάποια απάντηση; Είχε ποτέ κανείς παρόμοια εμπειρία;
Δεν ξέρω αν έκανα καλά που άνοιξα νέο θέμα, δεν βρήκα όμως κάτι σχετικό. Αν είναι μεταφέρετε το θέμα όπου εσείς νομίζετε.
Ευχαριστώ
anaska μήπως μέσα στο "ζορι" σου να ξυπνήσεις καταλαθος εκανες μια κίνηση χωρις να το καταλαβεις και αυτοτραυματίστηκες?και λέω χωρις να το καταλαβεις γιατι ενιωθες πως δεν μπορούσες να κουνηθεις.
Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα σου,ίσα ίσα και εγώ καποτε πάθαινα α.π ακουσια βέβαια αλλά το παθαινα για 2-3 μήνες και ξέρω πως είναι να έχεις τρομακτικές εμπειριες...(λόγω οντοτήτων το λεω)
Επίσης το μουδιασμα που λες ειναι συχνό φαινόμενο της σκιας (η αλλιως αυτό που λενε μόρα)...
Και εμένα με είχε πιάσει μούδιασμα αφου είχα κανει α.π και ημουν ετοιμη να ξυπνησω....αλλα όταν πηγα να ξυπνήσω δεν μπορούσα να κουνησω τπτ μόνο τα μάτια μου που καταφερα να τα ανοιξω για λιγο...
Ισως να προκλήθηκε καταλαθος απο σένα η απο κάποιο αντικειμενο..μακαρι να ναι ετσι γιατι αν ασκουν και σωματικη βια πανω μας οι οντότητες τότε καηκαμε :D
Queen Lilith
29-11-07, 08:14
Αγαπητή anaska
Σε μένα το σ.ο. είναι μάλλον έμφυτο. Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα έλεγχα τα όνειρα μου. Όλα αυτά τα χρόνια με έχουν επισκεφτεί... διάφορα πράγματα, αλλά κανένα, ποτέ δεν μου προκάλεσε τπτ χειρότερο από μία πίεση στο στήθος. Επομένως θα σου πω και εγώ ότι μάλλον δεν σχετίζετε με το όνειρο. Επίσης ο θόρυβος μπορεί να ήταν μία οντότητα, η οποία εμφανίστηκε με αυτή τη «μορφή».
Πάντως, την επόμενη φορά που θα σου συμβεί κάτι παρόμοιο μην προσπαθήσεις να κουνηθείς. Πολύ σπάνια πετύχει αυτό και αν τελικά πετύχει θα έχει αργήσει πολύ. Αυτό που κάνω εγώ είναι να λέω στο μυαλό μου να ξυπνήσω με όση πιο πολύ ένταση μπορώ και συνήθως λειτουργεί. Ίσως δουλέψει και για σένα.
Ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.metafysiko.gr/textview.php?id=59
Αγαπητή Lucid μακάρι να μπορούσα να νιώσω οτι ίσως συνέβη κάτι τέτοιο αλλά είμαι σίγουρη πως ήταν κάτι άλλο. Εμεινα πολύ ώρα να παρατηρώ το τρόπο που υπήρχαν οι γρατζουνιές κάτω απο το μάτι μου. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοτραυματισμού.
Ntemi κοίταξα το ink, πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν βρήκα την απάντηση που ψάχνω.
Μιλώντας με μία φίλη μου η οποία διαβάζει ένα βιβλίο που σχετίζεται με την Ατλαντίδα και την ανακάλυψη των ιδιοτήτων των ήχων μου είπε οτι ένας ήχος μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγάλη σωματική βλάβη. Υποψιάζομαι οτι θα μπορούσαν να υπάρχουν διαστάσεις οι οποίες "αμύνονται" με επιθετικούς ήχους στους απρόσκλητους. Η ακόμα και οντότητες που "ντύνονται" με τέτοιον ήχο.
Οπως και να έχει ξέρω οτι αυτό που βίωσα ήταν κάτι τελείως ξεχωριστό και θα βρω την απάντηση γιατί επικύνδινοι δρόμοι είναι οι άγνωστοι δρόμοι.
Αν πέσει τίποτα στην αντίληψή σας ξανασυζητάμε. Ομως τα σημεία αναφοράς στο ερώτημά μου είναι ο δυνατός ήχος και οι πληγές.
(Μέχρι που τις προεκτείνω νοητά στο μυαλό μου μήπως και βγάζουν κανένα γράμμα!! Η κανένα σύμβολο.)
Ευχαριστώ για το χρόνο.
Αγαπητή Lucid μακάρι να μπορούσα να νιώσω οτι ίσως συνέβη κάτι τέτοιο αλλά είμαι σίγουρη πως ήταν κάτι άλλο. Εμεινα πολύ ώρα να παρατηρώ το τρόπο που υπήρχαν οι γρατζουνιές κάτω απο το μάτι μου. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοτραυματισμού.
Ntemi κοίταξα το ink, πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν βρήκα την απάντηση που ψάχνω.
Μιλώντας με μία φίλη μου η οποία διαβάζει ένα βιβλίο που σχετίζεται με την Ατλαντίδα και την ανακάλυψη των ιδιοτήτων των ήχων μου είπε οτι ένας ήχος μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγάλη σωματική βλάβη. Υποψιάζομαι οτι θα μπορούσαν να υπάρχουν διαστάσεις οι οποίες "αμύνονται" με επιθετικούς ήχους στους απρόσκλητους. Η ακόμα και οντότητες που "ντύνονται" με τέτοιον ήχο.
Οπως και να έχει ξέρω οτι αυτό που βίωσα ήταν κάτι τελείως ξεχωριστό και θα βρω την απάντηση γιατί επικύνδινοι δρόμοι είναι οι άγνωστοι δρόμοι.
Αν πέσει τίποτα στην αντίληψή σας ξανασυζητάμε. Ομως τα σημεία αναφοράς στο ερώτημά μου είναι ο δυνατός ήχος και οι πληγές.
(Μέχρι που τις προεκτείνω νοητά στο μυαλό μου μήπως και βγάζουν κανένα γράμμα!! Η κανένα σύμβολο.)
Ευχαριστώ για το χρόνο.
Ανασκα μη τρελαίνεσαι..
Ο ύπνος συνήθως μας παίρνει σε μια καθοδική σπειροειδή δύνη η οποία γίνεται αντιληπτή δια βοής λόγω της ζαλάδας που επέρχεται (αν τύχει και ξυπνήσεις τη κατάλληλη στιγμή).
Επειδή λόγω άγχους θα σου ξανασυμβεί ίσως να έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία ώστε να γευτείς μια υπέροχη εξωσωματική εμπειρία αν είσαι λίγο πιο πολύ προετοιμασμένη και υποψιασμένη την επόμενη φορά . ;)
Οι πληγές = αυτοτραυματισμός είτε από τα νύχια σου είτε απο κάποιο φερμουαρ στο μαξιλάρι η κανένα μπιχλιμπίδι που τυχών φόραγες
@
Ευτυχώς Λουξ πατάω πολύ γερά στα πόδια μου ωστέ να μην τρελαίνομαι.
Επίσης, ευτυχώς που δεν τρελαίνομαι γιατί έχω και τρία παιδιά να φροντίσω.
Ευτυχώς βέβαια που έχω και τις σπουδές μου να φέρω εις πέρας γιατί είναι ένας πολύ καλός λόγος για μην τρελαίνομαι.
Δυστυχώς όμως υπάρχουν εμπειρίες που αφορούν αποκλειστικά και μόνο αυτόν που τις βίωσε και που μόνο ο ίδιος τελικά θα πρέπει να ψάξει πληροφορίες μιας και είναι ο μόνος που νιώθει την αλήθεια της κατάστασης.
Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα ανακαλύψω τις πληροφορίες που φέρνει για μένα η εμπειρία που βίωσα.
Υπήρξε ήχος και όχι βουητό. Και υπήρξαν οι δύο γρατζουνιές κάτω απο το μάτι μου.
Ηλπιζα για σχετικές πληροφορίες και όχι κριτικές τύπου "νύχια, μπιχλιμπίδια κ.λ.π."
Και έχω βιώσει πραγματικά θαυμάσιες εξωσωματικές εμπειρίες... ;)
Anaska μπορώ να πω οτι διάβασα την ιστορία σου με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον! Δεν έχω εμπειρία στις αστρικές προβολές και έτσι δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι εκεί, αυτό που θα ήθελα να πω όμως είναι οτι έχω διαβάσει και εγώ κατα περιόδους για τις ιδιότητες του ήχου που χρησιμοποίουσαν όχι μόνο στην Ατλαντίδα (όπως είπες) αλλά και στην αρχαία Αίγυπτο. Είχα διαβάσει κάπου (συγνώμη που δεν θυμάμαι την πηγή αλλά πάνε πολλά χρόνια) οτι τελικά οι πυραμίδες της Αιγύπτου φτιάχτηκαν χρησιμοποιόντας ήχους σε συγκεκριμένες συχνότητες. Απο ότι θυμάμαι χρησιμοποιούσαν αυτόυς τους ήχους για να σηκώνουν τους τεράστιους ογκόλιθους και να τους τοποθετούν εκεί που θέλουν χωρίς να χρειάζεται να τις κουβαλούν στιν πλάτη. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχυεί αυτό (δεν έχω σχετικές γνώσεις) ή αν όντως οι πυραμίδες χτίστηκαν με αυτόν τον τρόπο, αλλά μπορεί και να μη έχει τόση σημασία...το σημαντικό είναι οτι απο οτι φαίνεται ο ήχος έχει ιδιότητες και 'δυνάμεις' τις οποίες ούτε καν υποψιαζόμαστε!
anaska
απο τη μια λες πως πατας γερα στα ποδια σου και απο την αλλη μας λες για ατλαντιους μυθους που μαθαινεις οχι εσυ η ιδια μετα απο μελετη και ψαξιμο αλλα απο μια φιλη σου που διαβασε καποιο βιβλιο με ατλαντιους υποθετικους ηχους-δρακους κλπ.
επειδη και εγω εχω παιδακια και εχει τυχει να με ξυπνησουν με καπως ατσαλο τροπο χωνοτας τα νυχακια τους στα μαγουλακια μου θα σε συμβουλευα να επεκταθεις στο εξωπραγματικο αφου πρωτα εξαντλησεις ολα τα πραγματικα γηινα σεναρια.
Μετα και αφου δεν σου προκυψει καποιο λογικο συμπερασμα εχεις καθε δικαιωμα να επεκταθεις μεχρι και στις σαλπιγγες της Ιεριχους .
Ophelia επίσης ο Μπαχ συντονιζότανε σε μία συγκεκριμένη συχνότητα που του εξασφάλιζε την σύνδεσή του με το σύμπαν. Μέσω αυτής της συχνότητας έγραψε όλα του τα έργα! Αυτό είναι και το συναίσθημα που διοχετεύουν όλες του οι συνθέσεις. Μια ανάγκη να μεταδώσει το πηγαίο φως του σύμπαντος στους ακροατές του. Συνεπής στην ευθύνη που βάρυνε το ταλέντο του καλλιτέχνη! Αψογος, διορατικός, διαχρονικός και συνεπής στους φίλους των ήχων. Δάμασε συχνότητες που οι κλασικοί μουσικοί λατρεύουν να μελετούν.
Αν τύχει ακούστε απο τη σουίτα νούμερο ένα για τσέλο το πρελούδιο...
Κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο!
Ophelia επίσης ο Μπαχ συντονιζότανε σε μία συγκεκριμένη συχνότητα που του εξασφάλιζε την σύνδεσή του με το σύμπαν. Μέσω αυτής της συχνότητας έγραψε όλα του τα έργα! Αυτό είναι και το συναίσθημα που διοχετεύουν όλες του οι συνθέσεις. Μια ανάγκη να μεταδώσει το πηγαίο φως του σύμπαντος στους ακροατές του. Συνεπής στην ευθύνη που βάρυνε το ταλέντο του καλλιτέχνη! Αψογος, διορατικός, διαχρονικός και συνεπής στους φίλους των ήχων. Δάμασε συχνότητες που οι κλασικοί μουσικοί λατρεύουν να μελετούν.
Αν τύχει ακούστε απο τη σουίτα νούμερο ένα για τσέλο το πρελούδιο...
Κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο!
Ακριβώς! Η μουσική του Μπάχ χρησιμοποιείται πολύ συχνά και στη μουσικοθεραπεία λόγο αυτής της ιδιαιτεροτητάς της!
Ακριβώς! Η μουσική του Μπάχ χρησιμοποιείται πολύ συχνά και στη μουσικοθεραπεία λόγο αυτής της ιδιαιτεροτητάς της!
αλλο πραγμα το ¨χρησιμοποιειται¨ και αλλο "συμβαινει στην πραγματικοτητα" !
οι συχνοτητες απ οτι πληροφορηθηκα προ ολιγου ειναι συγκεκριμενες και εχουν ορισμενο μηκος που δρουν τα κυματα τους .
Σε ποια συγκεκριμενη συχνοτητα λοιπον εγραφε ο Μπαχ γνωριζετε για να μας ενημερωσετε παρακαλώ;
Επισης ενας φιλος που ετυχε να διαβασει το ποστ της ανασκα ρωταει απο που αντλησε αυτη την πληροφορια περι συνδεσεως του μουσικου με τον υπερπεραν ;
Δεν γνωρίζω σε ποια συχνότητα έγραφε μουσική ο Μπαχ. Δεν έχω γνώσεις μουσικής αλλά ούτε και της συγκεκριμένης θεραπείας. Αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι οτι η μουσική του χρησιμοποιείτε για θεραπευτικούς λόγους σε κέντρα μουσικοθεραπείας και ακουστικο-ψυχο-φωνολογίας. Το ξέρω οτι ίσως ακούγετε περίεργο - και μακάρι να ήξερα παραπάνω για να δώσω πιο πολλές πληροφορίες.
Το θέμα εδώ όμως είναι η προσώπικη εμπειρία της anaska. Η αναφορά στον Μπαχ έγινε με βαση την λογική του ότι, αφού χρησιμοποιείτε ήδη ο ήχος θεραπευτικά, θα μπορούσε κάτω απο άλλες συνθήκες (τις οποίες ακόμα ίσως δεν γνωρίζουμε - αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι αδύνατον) να κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακά πράγματα...κατά τη γνώμη μου πάντα.
Δεν γνωρίζω σε ποια συχνότητα έγραφε μουσική ο Μπαχ. Δεν έχω γνώσεις μουσικής αλλά ούτε και της συγκεκριμένης θεραπείας. Αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι οτι η μουσική του χρησιμοποιείτε για θεραπευτικούς λόγους σε κέντρα μουσικοθεραπείας και ακουστικο-ψυχο-φωνολογίας. Το ξέρω οτι ίσως ακούγετε περίεργο - και μακάρι να ήξερα παραπάνω για να δώσω πιο πολλές πληροφορίες.
Το θέμα εδώ όμως είναι η προσώπικη εμπειρία της anaska. Η αναφορά στον Μπαχ έγινε με βαση την λογική του ότι, αφού χρησιμοποιείτε ήδη ο ήχος θεραπευτικά, θα μπορούσε κάτω απο άλλες συνθήκες (τις οποίες ακόμα ίσως δεν γνωρίζουμε - αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι αδύνατον) να κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακά πράγματα...κατά τη γνώμη μου πάντα.
αγαπητη μου Οφηλία
καλυτερα να επικεντρωνομαστε σε οτι γνωριζουμε παρα σε οτι φανταζομαστε εμεις η καποιοι αλλοι !
φυσικα οι διαφορες μουσικες και οχι μονο του Μπαχ οφελουν και μπορουν να θεραπευσουν τοιουτοτροπως
οσο για την ειλικρινια σου στο περι του ¨δε γνωριζω" σε κατατασσει αυτοματα εις τα συμπαθητικα προς εμε ατομα οπερ πιστευω να μην εκπλαγεις για την αποφαση μου την οποια θα δεις εν ευθετω χρονο ..... :)
γκρρρρ ποιος μου κολλησε τη καθαρευουσα :rolleyes:
καλυτερα να επικεντρωνομαστε σε οτι γνωριζουμε παρα σε οτι φανταζομαστε εμεις η καποιοι αλλοι !
Ναι σίγουρα αυτό βοηθάει.
Ρίξε λοιπόν μια ματιά εδώ (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=433)...δίνουν περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες. Υπάρχει επίσης και ένα κέντρο στο οποίο γίνεται μουσικο-ψυχοθεραπεία με τη μουσική του Μπαχ (μαζί με άλλες απο όσο ξέρω) στην Αθήνα! Να και η επίσημη ιστοσελίδα τους: http://www.thesoundtherapy.gr/html/about_gr.html
Ελπίζω να βοηθήσει... :)
Ναι σίγουρα αυτό βοηθάει.
Ρίξε λοιπόν μια ματιά εδώ (http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=433)...δίνουν περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες. Υπάρχει επίσης και ένα κέντρο στο οποίο γίνεται μουσικο-ψυχοθεραπεία με τη μουσική του Μπαχ (μαζί με άλλες απο όσο ξέρω) στην Αθήνα! Να και η επίσημη ιστοσελίδα τους: http://www.thesoundtherapy.gr/html/about_gr.html
Ελπίζω να βοηθήσει... :)
το ειδα αλλα δε χρειαζομαι βοηθεια ουτε θεραπεια καλη μου Οφηλια :)
εκτος αν εννοεις την ανασκα
προσωπικα τα πηγαινω μια χαρα με ολους τους ηχους και δεν εχω δεχθει επιθεση απο κανεναν τους (μεχρι τωρα)
...Εχω δουλεψει εκει που αναφερει η φιλη Οφήλια..Καμια σχεση με τον Μπαχ...η μουσικη που χρησιμοποιεται εκει ειναι φιλτραρισμενη μουσικη του Μοτσαρτ και γρηγοριανα μελη...λειτουργει θεραπευτικα στη εκγυμναση του αυτιου σε συχνοτητες που ολοι μπορει να εχουμε χασει για διαφορους λογους αλλα δεν εχει καμια σχεση με την περιπτωση αυτο της φιλης μας που βιωσε την συγκεκριμενη εμπειρια...ουτε και η συμπαντικη μουσικη μπορει να εχει σχεση με αυτο γιατι πολυ απλα η συμπαντικη μουσικη σχετιζεται κατα ενα ποσοστο με τον λευκο θορυβο και σε πολλες περιπτωσεις ειναι συχνοτητες που αδυνατει να πιασει το ανθρωπινο αυτι...
Φιλε/η ΞΕΝΟΧΙΜ διακρινω μια ειρωνια προς το προσωπο της anaska...γιατι?
Οπως εσυ είσαι 99% σίγουρος πως και η δική σου εμπειρία με την tv που ανοιγει αυτόματα έχει κάτι το μεταφυσικο και δεν δέχεσαι συμβουλές με γηινη λογική, έτσι και στην περίπτωση της anaska ασε να χει και αυτη την αποψη της πανω στην δική της εμπειρια και μην της λες για μουσικοθεραπειες...
Οταν σου συμβαινουν αυτα σαν την εμπειρια της κοπέλας πίστεψε με είναι πολύ πιο τρομακτικο απο τo να ανοίγει μια tv στο ξαφνικό.
Επειδή τα έχω ζήσει δεν είναι ευκολο πραγμα να σε σχολιαζουν ετσι δλδ να χρειαστω εγω ή η καθε anaska θεραπεια...το μόνο που δεν μας χρειαζεται πιστεψε με αυτο ειναι...
...Εχω δουλεψει εκει που αναφερει η φιλη Οφήλια..Καμια σχεση με τον Μπαχ...η μουσικη που χρησιμοποιεται εκει ειναι φιλτραρισμενη μουσικη του Μοτσαρτ και γρηγοριανα μελη...λειτουργει θεραπευτικα στη εκγυμναση του αυτιου σε συχνοτητες που ολοι μπορει να εχουμε χασει για διαφορους λογους αλλα δεν εχει καμια σχεση με την περιπτωση αυτο της φιλης μας που βιωσε την συγκεκριμενη εμπειρια...ουτε και η συμπαντικη μουσικη μπορει να εχει σχεση με αυτο γιατι πολυ απλα η συμπαντικη μουσικη σχετιζεται κατα ενα ποσοστο με τον λευκο θορυβο και σε πολλες περιπτωσεις ειναι συχνοτητες που αδυνατει να πιασει το ανθρωπινο αυτι...
Ωχ! Συγνώμη για την παραπληροφόρηση! :eek:
Μάλλον είχα καταλάβει κάτι τελείως διαφορετικό, thank you Ιωάννα!
ΞΕΝΟΧΙΜ προς θεού δεν σε παραπέμπω για θεραπεία δίνοντας το λίνκ...απλά νόμιζα οτι σχετιζότανε με το θέμα, και απο οτι φαίνεται δεν σχετίζεται.
αγαπητή Ξενοχιμ...
παραθέτω...
τη δική σου θέση-σχολιασμό απέναντι στη δική σου εμπειρία..
μπιζελι
οπως καταλαβαινεις
ποτε δε θα ανοιγα ενα τετοιο θεμα αν ειχα καποιους ενδοιασμους η δεν ημουν απολητως σιγουρη οτι δεν προκειται για σφαλμα του τηλεκοντρολ .
ευχαριστω
...και τη θέση-σχολιασμό σου απέναντι στην εμπειρία της Anaska...
το ειδα αλλα δε χρειαζομαι βοηθεια ουτε θεραπεια καλη μου Οφηλια
εκτος αν εννοεις την ανασκα
προσωπικα τα πηγαινω μια χαρα με ολους τους ηχους και δεν εχω δεχθει επιθεση απο κανεναν τους (μεχρι τωρα)
ας είμαστε πιο προσεκτικοί όταν θέλουμε να απαντήσουμε στις εμπειρίες που περιγράφουν τα όποια άτομα όπως ακριβώς ζητάμε να είναι και αυτοί προσεκτικοί απέναντί στις δικές μας εμπειρίες... :)
Τι να πω παραπανω
αφου απαντησε ηδη πολυ ευστοχα ο/η jovitaki και αφου συνεχιζετε μαλλον δε το διαβασατε.
Επειδη αναφερετε τη δικη μου εμπειρια ομως δε ξερω αν διαβασατε και κατανοησατε απο αυτη πως εμενα μου εχει συμβει γυρω στις 10 φορες (ισως και παραπανω) σε διαστημα αρκετων ετων (αν σας λεει αυτο κατι) .
Εκτος των αλλων δε μιλησα εγω πρωτη για θεραπεια ουτε την συνεστησα προσωπικα στη φιλη ανασκα
Απλα τη γνωμη μου εξεφρασα
Καλημερα σας
Καλησπέρα και πάλι
ΞΝΟΧΙΜ δεν νιώθω οτι χρειάζομαι θεραπεία μιας και οι γρατζουνιές μου έχουν εξαφανιστεί πλήρως εκτός αν παρέχεις κάτι οικειοθελώς (ρέικι ή κάτι τέτοιο) οπότε ευχαρίστως θα το απολάμβανα.
Οταν εγώ λοιπόν διάβασα την εμπειρία με το κοντρόλ δεν μπήκα στο τριπάκι να σκεφτώ οτι δεν είναι τηλεμετακίνηση και οτι απλά κάποιος προσπαθεί να κάνει εντύπωση. Γιατί γι' αυτό ακριβώς το λόγο μπήκα στο συγκεκριμένο φόρουμ. Επειδή πιστεύω οτι συμβαίνουνε πράγματα. Και με ενδιαφέρει να ακούω απο τους άλλους τι ανεξήγητο συμβαίνει στις δικές τους ζωές. Και όταν ένιωσα οτι θα μπορούσα να λάβω πληροφορίες για ένα γεγονός που με τρόμαξε και ήταν έξω απο την εμβέλεια των δικών μου γνώσεων αποφάσισα να το μοιραστώ με ανθρώπους που δεν θα έμπαιναν στην διαδικασία της ειρωνίας ή της κριτικής γιατί μιλάμε για φόρουμ του χώρου του μεταφυσικού και του ανεξήγητου, ενός χώρου ανεξερεύνητου που επιδέχεται νέων εμπειριών και γνώσεων.
Το οτι δεν έχει συμβεί σε εμάς κάτι παρόμοιο δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί και να συμβεί. Εμένα δεν μου έχει τύχει να ανοίξει η τηλεόραση μόνο και μόνο επειδή θέλω να ανοίξει κι αν συμβαίνει σε κάποιον δεν θεωρώ οτι αυτός είναι ψεύτης ή τρέφει ψευδαισθήσεις για τις ικανότητές του.
Οσον αφορά τον Μπαχ, δεν είμαι μουσικός, είναι όμως ο άντρας μου σολίστ κλασικής κιθάρας και γνωρίζω το σεβασμό που τρέφουνε τόσο οι μουσικοί όσο και οι μελετητές του συγκεκριμένου συνθέτη. Ξέρω λοιπόν οτι διάφοροι μελετητές του εντοπίζουνε μια συγκεκριμένη συχνότητα στα έργα του και σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών του ήταν η συχνότητα που τον κρατούσε συντονισμένο με το σύμπαν είτε το θείο είτε την πηγή.
Η συνχότητα είναι μία "λα ελάσονα μελωδική κατιούσα", πληροφορία που θα μου δώσεις χρόνο να βρω ακριβώς την πηγή της.
Φιλικά πάντα
Καλησπέρα και πάλι
ΞΝΟΧΙΜ δεν νιώθω οτι χρειάζομαι θεραπεία μιας και οι γρατζουνιές μου έχουν εξαφανιστεί πλήρως εκτός αν παρέχεις κάτι οικειοθελώς (ρέικι ή κάτι τέτοιο) οπότε ευχαρίστως θα το απολάμβανα.
Οταν εγώ λοιπόν διάβασα την εμπειρία με το κοντρόλ δεν μπήκα στο τριπάκι να σκεφτώ οτι δεν είναι τηλεμετακίνηση και οτι απλά κάποιος προσπαθεί να κάνει εντύπωση. Γιατί γι' αυτό ακριβώς το λόγο μπήκα στο συγκεκριμένο φόρουμ. Επειδή πιστεύω οτι συμβαίνουνε πράγματα. Και με ενδιαφέρει να ακούω απο τους άλλους τι ανεξήγητο συμβαίνει στις δικές τους ζωές. Και όταν ένιωσα οτι θα μπορούσα να λάβω πληροφορίες για ένα γεγονός που με τρόμαξε και ήταν έξω απο την εμβέλεια των δικών μου γνώσεων αποφάσισα να το μοιραστώ με ανθρώπους που δεν θα έμπαιναν στην διαδικασία της ειρωνίας ή της κριτικής γιατί μιλάμε για φόρουμ του χώρου του μεταφυσικού και του ανεξήγητου, ενός χώρου ανεξερεύνητου που επιδέχεται νέων εμπειριών και γνώσεων.
Το οτι δεν έχει συμβεί σε εμάς κάτι παρόμοιο δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί και να συμβεί. Εμένα δεν μου έχει τύχει να ανοίξει η τηλεόραση μόνο και μόνο επειδή θέλω να ανοίξει κι αν συμβαίνει σε κάποιον δεν θεωρώ οτι αυτός είναι ψεύτης ή τρέφει ψευδαισθήσεις για τις ικανότητές του.
Οσον αφορά τον Μπαχ, δεν είμαι μουσικός, είναι όμως ο άντρας μου σολίστ κλασικής κιθάρας και γνωρίζω το σεβασμό που τρέφουνε τόσο οι μουσικοί όσο και οι μελετητές του συγκεκριμένου συνθέτη. Ξέρω λοιπόν οτι διάφοροι μελετητές του εντοπίζουνε μια συγκεκριμένη συχνότητα στα έργα του και σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών του ήταν η συχνότητα που τον κρατούσε συντονισμένο με το σύμπαν είτε το θείο είτε την πηγή.
Η συνχότητα είναι μία "λα ελάσονα μελωδική κατιούσα", πληροφορία που θα μου δώσεις χρόνο να βρω ακριβώς την πηγή της.
Φιλικά πάντα
ανασκα
1) Μα δε μιλησα εγω για θεραπεια καλη μου
2) Ουτε αρχικα αναφερθηκα στον Μπαχ ουτε αλλαξα θεμα ουτε παρεπεμψα τη συζητηση αλωθεν οταν ειδα τα σκουρα
3) Μετα χαρας μου να σου προσφερω μια ωριτσα ρεικι αν το επιθυμεις
4) Οσο για την ιστορια με το κοντρολ και τη συγκριση που κανεις, θελω να σου ξαναθυμισω πως ουτε εγω την εκμυστηρευτηκα σε καποιον απο τη πρωτη φορα που μου συνεβη αλλά αντιθετως περιμενα αν προσεξες καλα γυρω στα 10 χρονια για να σιγουρευτω και να μιλησω σε αγνωστους ωστε να λαβω καποια απαντηση.
5) Η υποφαινομενη ειρωνια μου προς εσενα ειναι απλα μια φαντασιωση σου και τιποτα παραπανω .
6)Δε ξερω το λογο (η μαλλον μπορω να τον καταλαβω) που προτιμας περισσοτερο την ερμηνεια της ατλαντιδας απο τη δικια μου και θεωρεις την απαντηση μου ειρωνικη .
7)Πιστευω πως αν περιελουζα την εκδοχη μου με λιγη μεταφυσικη σαλτσα θα σου ηταν περισσοτερο αρεστη αλλα απ την αλλη αν εκανα κατι τετοιο θα κοροιδευα πρωτα εσενα και μετα τον εαυτο μου και η κοροιδια βρισκεται παρασαγκας μακρια απ το τροπο σκεψης και λειτουργιας μου .
8) Η λα ελάσονα είναι νότα και όχι συχνότητα .
10) και εγω ακουω Μπαχ αλλα δε τον συνδεω με κανενα τηλεκοντρολ η αλλη συσκευη η εστω με καποια περιεργη εμπειρια μου.
Τέλος πες μου αν ενδιαφερεσαι ακομη για το ρεικι
και αν θυμηθεις πες και στον αντρα σου (συζυγος ειναι το ορθον)
πως μιλησες με μια κυρια που ειναι λατρης της Σι μπεμολ !
το 9) το εσβησα για να μη νομισεις πως σε ειρωνευομαι και παλι
αυτά φιλικά .
Ξενιώ ;)
4) Οσο για την ιστορια με το κοντρολ και τη συγκριση που κανεις, θελω να σου ξαναθυμισω πως ουτε εγω την εκμυστηρευτηκα σε καποιον απο τη πρωτη φορα που μου συνεβη αλλά αντιθετως περιμενα αν προσεξες καλα γυρω στα 10 χρονια για να σιγουρευτω και να μιλησω σε αγνωστους ωστε να λαβω καποια απαντηση.
οπότε για όλα τα πράγματα στη ζωή μας καλό είναι να περιμένουμε καμιά δεκαριά χρόνια και μετά να τα ψάχνουμε και να τα ζούμε...αλήθεια για το ρέικι αγαπητή Ξενοχίμ πόσο καιρό το σκεφτόσουν για να αποκτήσεις κάποιον βαθμό?
οπότε για όλα τα πράγματα στη ζωή μας καλό είναι να περιμένουμε καμιά δεκαριά χρόνια και μετά να τα ψάχνουμε και να τα ζούμε...αλήθεια για το ρέικι αγαπητή Ξενοχίμ πόσο καιρό το σκεφτόσουν για να αποκτήσεις κάποιον βαθμό?
αυτα τα 10 χρονια εψαχνα καλη μου
εψαχνα παντου και με καθε τροπο
το ρεικι με βρηκε δε το βρηκα
εκεινο με εψαχνε
και με βρηκε
στη Κινα
μονη
2nd
;)
αγαπητή Ξενοχίμ...
σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω το να μην "ψάχνουμε" απλά μου φαντάζει περίεργο να θέλω τόσο καιρό (μιλάς για 10 χρόνια) να ψάχνω για ένα συγκεκριμ. πράγμα... στην περίπτωσή σου το τηλεκοντρόλ.
το πολύ ψάξιμο δεν νομίζεις οτι καταστρέφει τη όλη "μαγεία" της υπόθεσης?
Υ.Γ. όσο για το ρέικι είναι λίγο εγωιστικό να εκφράζεις μόνο την άποψη οτι σε βρήκε... αν δεν το έψαχνες και ήθελες εσύ δεν θα γινόταν τίποτα ;)
αγαπητή Ξενοχίμ...
σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω το να μην "ψάχνουμε" απλά μου φαντάζει περίεργο να θέλω τόσο καιρό (μιλάς για 10 χρόνια) να ψάχνω για ένα συγκεκριμ. πράγμα... στην περίπτωσή σου το τηλεκοντρόλ.
το πολύ ψάξιμο δεν νομίζεις οτι καταστρέφει τη όλη "μαγεία" της υπόθεσης?
Υ.Γ. όσο για το ρέικι είναι λίγο εγωιστικό να εκφράζεις μόνο την άποψη οτι σε βρήκε... αν δεν το έψαχνες και ήθελες εσύ δεν θα γινόταν τίποτα ;)
Ελπινικη
οταν λεω ψαχνω 10 η 20 χρονια εννοω πως το εχω υπ οψη μου και αν δω κατι που κολλαει στο συγκεκριμενο θεμα το ψαχνω.
Δεν εννοω πως ψαχνω μονο αυτο και τιποτα αλλο !
και δε προκειται περι μαγειας
περιεργο συμβαν ειναι και το ενα και το αλλο , η μαγεια απουσιαζει και απ τις 2 περιπτωσεις εμπειριων
πραγματικα το ρεικι με βρηκε και δε το βρηκα αφου δε το ηξερα καν τη μερα που το συναντησα ;)
αλλα το θεμα μας ειναι αλλο
σταματω για να μη παρεκτραπουμε απ την εμπειρια της ανασκα
οταν λεω ψαχνω 10 η 20 χρονια εννοω πως το εχω υπ οψη μου και αν δω κατι που κολλαει στο συγκεκριμενο θεμα το ψαχνω.
άλλο αυτό αγαπητή Ξενοχίμ...
τώρα συμφωνούμε...
Υ.Γ. όσο για το ρέικι ίσως κάποια στιγμή να μας δοθεί η ευκαιρία να το κουβεντιάσουμε... ;)
1) Μίλησα εγώ;
2) Πότε έγινε αυτό;
3) Ευχαρίστως :)
4) Η αλήθεια είναι οτι δέκα χρόνια είναι πολλά για μένα και ίσως να έχω μετατραπεί σε καχύποπτη και στενόμυαλη.
5) Είπα οτι εσύ προσωπικά με ειρωνεύτηκες; Δεν νομίζω καλή μου...
6) Δεν ένιωσα καμμία απάντηση απο σένα.
7) Μεταφυσική σάλτσα, να μου δώσεις την συνταγή!
8) Λα ελάσονα κατιούσα είναι συχνότητα. Ξαναρώτα.
9) Πως σου κάθισε οτι εννόησα πως εξέφρασες ειρωνία;
10) Α, αυτό είναι η μεταφυσική σάλτσα! Τα ανακατεύεις όλα και τα σερβίρεις ως επιδόρπιο.
Ελπίζω να μην σε πειράζει που δεν θα ξανασχοληθώ με το θέμα, νιώθω οτι αφήνομαι να με παρασύρει ένας τυφώνας απο αποκρουστικούς και πανάσχημους ήχους. Ωχ! Λες να βγήκε το όνειρο;;
Τουλάχιστον κερδίσαμε μια ωρίτσα ρέικι...
Φιλιά Βίκυ
Ας... χαλαρώσουμε!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Γεια σας και από εμένα!
Υπάρχει ένας κόσμος αόρατος γύρω μας, που με τα γήινα μάτια και τα στενά όρια του φυσικού μας σώματος δεν μπορούμε να δούμε!
Από μικρή ηλικία δεχόμουν "επιθέσεις" οι οποίες, κατά το πλείστον, με ακινητοποιούσαν. Τις περισσότερες φορές έβλεπα και τα "πρόσωπά" τους ή το σχήμα τους. Ένιωθα πόνο όταν ασκούσαν σωματική βία και ασφυξία όταν με έπιαναν από το λαιμό. Μετά από ατομική "εργασία" (αυτογνωσίας, ενδυνάμωσης της αύρας μου κ.λ.π.), οι επιθέσεις αυτές σταμάτησαν.
Υπάρχουν πολλές εκδοχές για τις "επιθέσεις" αυτές. Συνήθως, τις βιώνουν άτομα με αρκετά αποθέματα ενέργειας, που ίσως προσελκύουν "χαμηλές" οντότητες με σκοπό να "τραφούν". Επίσης, μπορεί να είναι και κάποια παιχνίδια δύναμης! Η ψυχή, δηλαδή, μέσα από τέτοιες καταστάσεις "αναμέτρησης" να θέλει να ενδυναμωθεί.
Καλό θα ήταν να αποφεύγει κανείς τις αστρικές προβολές, γιατί δεν ξέρει τι μπορεί να συναντήσει βγαίνοντας από το σώμα του (προσωπικά, τις θεωρώ επικίνδυνες για έναν ερασιτέχνη).
Αγαπητή anaska
Έχεις ποτέ σκεφθεί ότι αυτό που σου συνέβη μπορεί να ήταν μία ανάμνηση - αναβίωση από μία προηγούμενή σου ενσάρκωση;;;; Θυμάσαι το μέρος που βρέθηκες; Μήπως έμοιαζε με έναν αρχαίο ναό;;;;
Είναι λοιπόν μεσημέρι και όπως συνήθως ξαπλώνω στον καναπέ του σαλονιού, όχι όμως για να κοιμηθώ γιατί τα παιδιά μου παίζουν στο διπλανό δωμάτιο και έχω την προσοχή μου στο μωρό να μη χτυπήσει.
Ακούω τις φωνές των παιδιών κανονικά.
Εντελώς ξαφνικά απλώνεται σιωπή ενώ έχω πλήρη επίγνωση του σώματός μου. Νιώθω τα χέρια μου που ακουμπάνε το μαξιλάρι και τα πόδια μου διπλωμένα στο πλάι.
Μέσα στη σιωπή αρχίζει και ακούγεται ένας ήχος. Βλέπω το εαυτό μου να κρατάει ένα πυρσό με το αριστερό μου χέρι. Συνειδητοποιώ οτι είμαι σε όνειρο και αρχίζω να πραγματοποιώ σ.ο. Ο ήχος γίνεται δυνατότερος και αποκρουστικός. Αρχίζω να νιώθω κάπως περίεργα και οτι δεν είναι καλό αυτό που συμβαίνει. Αποφασίζω να βγω απ' το όνειρο. Ομως δεν μπορώ. Ο ήχος με έχει "μαγκώσει". Δεν μπορώ να κουνήσω το σώμα μου, δεν μπορώ να αποκτήσω επιγνωση της πραγματικότητας. Ψάχνω τις φωνές των παιδιών και δεν μπορώ με τίποτα να τις εντοπίσω. Ο ήχος μου τρυπάει τα αυτιά. Οταν επιτέλους κατάφερα να κουνήσω το χέρι μου σηκώθηκα έντρομη απο τον καναπέ.
Αφού σηκώθηκα, ένιωσα στο αριστερό μου το μάγουλο να έχω μία πληγή. Εβαλα το χέρι μου και έτσουξε. Πήγα στον καθρέφτη και είχα δύο μεγάλες γρατζουνιές κάτω απο το αριστερό μου μάτι οι οποίες δεν υπήρχαν πριν. Ηταν αρκετά μεγάλες και ενοχλητικές για να μην τις είχα δει...
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι δεν υπήρξε καμία πονηρή οντότητα σε όλο αυτό που μου συνέβη. Παρ' όλα αυτά όμως είμαι σίγουρη οτι έπεσα θύμα επίθεσης.
Ψάχνω συνέχεια τους λόγους για τους οποίους μου συμβαίνουνε πράγματα σε σχέση με τη δική μου ζωή, όπως φαντάζομαι κάνουνε όλοι. Το μόνο που μπόρεσα να απαντήσω στον εαυτό μου για την συγκεκριμένη εμπειρία, είναι οτι τουλάχιστον φάνηκα δυνατότερη της κατάστασης. Αυτό το είπα αφού πέρασε η φρίκη των πρώτων ημερών. Η πληγή έφυγε σε πέντε έξι μέρες.
Αναρωτιέμαι όμως, που βρέθηκα; τι σχέση είχε ο ήχος με τις πληγές μου;
Πως είναι δυνατός ένας ήχος να σε καθηλώνει με αυτό τον τρόπο;
Υπάρχει κανένας που να έχει κάποια απάντηση; Είχε ποτέ κανείς παρόμοια εμπειρία;
Φίλη anaska.
Δεν είσαι η μόνη που αντιμετώπισες μία τέτοια κατάσταση.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν ανάλογες εμπειρίες.
Προ ημερών είχε και η κόρη μου κάτι ανάλογο.
Ήταν περίπου η ώρα 2,30.
Έβλεπα τηλεόραση οπότε την βλέπω κάποια στιγμή να έρχεται
έντρομη στο σαλόνι και μου λέει.
Ρε μπαμπά… δεν ξέρεις τι έπαθα.
Τι έπαθες την ρωτάω.
Ήμουν σχεδόν ξύπνια.
Άκουσα μία μουσική και ένοιωσα μία παρουσία.
Άρχισα να λέω το ¨πιστεύω¨ και εκείνη την στιγμή κατάλαβα κάτι
να με τραβάει προσπαθώντας μαζί με τα σκεπάσματα να με πετάξει
κάτω από το κρεβάτι.
Μου δημιούργησε την εντύπωση ότι νευρίασε, επειδή έλεγα το ¨πιστεύω¨.
Το περίεργο είναι ότι δεν μπορούσα να κουνηθώ παρότι είχα πια ξυπνήσει.
Συνέχισα να λέω το ¨πιστεύω¨ και ξαφνικά με παράτησε και σταμάτησε
απότομα και η μουσική.
Ήταν η πρώτη της εμπειρία.
Κάτι ανάλογο μου είπε και κάποιος φίλος προ καιρού.
Θα προσπαθήσω να σε ενημερώσω περιληπτικά περί όλων αυτών,
λόγω του ότι αντιμετώπισα και αντιμετωπίζω παρόμοιες καταστάσεις
από την παιδική ηλικία και επί σειρά πολλών ετών.
Όλη μου η ζωή είναι μια μουσική με ότι συνεπάγεται.
Κάθε νύχτα σχεδόν… μία ζωή.
Μία συνεχόμενη νότα (σι).
Πολλές φορές την ακούω και μέρα, όπως χθες, και αυτός είναι
ένας από τους λόγους που παρεμβαίνω στη συζήτηση.
Όταν δυναμώνει η ένταση του ήχου (υπέρηχου), ξέρω πολύ καλά
το τι επακολουθεί.
Με προετοιμάζει για δύο λόγους.
Για αστρική προβολή ή για κάποια επαφή.
Αυτές μου οι εμπειρίες μα ανάγκασαν να αναζητήσω την γνώση προς
αυτήν την κατεύθυνση.
Έτσι στην πορεία μου αυτή και πέρα από τις προσωπικές μου εμπειρίες,
έχω καταγράψει αρκετά παρόμοια φαινόμενα μέσα από τον συγγενικό
και τον φιλικό περιβάλλον.
Οι περισσότεροι βιώνουν μόνο την επαφή.
Όπως και εσύ είπες, μόνο ένας άνθρωπος που βιώνει τέτοιες εμπειρίες
μπορεί να αντιληφθεί αυτήν την πραγματικότητα.
Αυτές οι καταστάσεις ουδεμία σχέση έχουν με τα όνειρα.
Ίσως αυτή σου η συγκεκριμένη εμπειρία να μην αφορά αστρική προβολή,
χωρίς βεβαίως να αποκλείω ότι ήταν το αρχικό της στάδιο ή και ολοκληρωμένη.
Και αυτό γιατί ακόμη και στις ολοκληρωμένες αστρικές προβολές,
μπορεί να βιώσει κάποιος κάτι ανάλογο στην αρχική της εξέλιξη,
στην επαναφορά ή και κατά την διάρκεια της.
Πρόκειται για κάποια ασώματα όντα τα οποία εκμεταλλεύονται
το μεσοδιάστημα ύπνου και ξύπνιου, (διότι εκεί ο άνθρωπος είναι επιρρεπής
λόγω μεταβολής του προς την αιθερική του κατάσταση), και προσπαθούν
να του απορροφήσουν ενέργεια από το ενεργειακό πεδίο, η οποία τους λείπει.
Εκεί σε αυτή την φάση το σώμα είναι αδρανές ούτως ή άλλως.
Το ον αυτό εκπέμποντας ήχο στην ίδια συχνότητα, σε άλλες περιπτώσεις
ακινητοποιεί ή σε άλλες προσπαθεί να αυξήσει την ήδη υπάρχουσα αδράνεια.
Το περίεργο με αυτά τα όντα είναι ότι ενώ είναι ασώματα, μερικές φορές
μπορούν και χρησιμοποιούν τις δυνάμεις και τις δυνατότητες ενός σωματικού όντος.
Μέσα από τις προσωπικές εμπειρίες και από ότι έχω καταγράψει, είναι λίγοι
αυτοί που ακούν την μουσική και ελάχιστοι αυτοί που τα βλέπουν.
Πολύ σωστά το διατύπωσες φίλη μου.
¨Σωματοποιημένη επίθεση¨!!!!
Υπάρχει ένας κόσμος αόρατος γύρω μας, που με τα γήινα μάτια και τα στενά όρια του φυσικού μας σώματος δεν μπορούμε να δούμε!
Από μικρή ηλικία δεχόμουν "επιθέσεις" οι οποίες, κατά το πλείστον, με ακινητοποιούσαν. Τις περισσότερες φορές έβλεπα και τα "πρόσωπά" τους ή το σχήμα τους. Ένιωθα πόνο όταν ασκούσαν σωματική βία και ασφυξία όταν με έπιαναν από το λαιμό. Μετά από ατομική "εργασία" (αυτογνωσίας, ενδυνάμωσης της αύρας μου κ.λ.π.), οι επιθέσεις αυτές σταμάτησαν.
Υπάρχουν πολλές εκδοχές για τις "επιθέσεις" αυτές. Συνήθως, τις βιώνουν άτομα με αρκετά αποθέματα ενέργειας, που ίσως προσελκύουν "χαμηλές" οντότητες με σκοπό να "τραφούν". Επίσης, μπορεί να είναι και κάποια παιχνίδια δύναμης! Η ψυχή, δηλαδή, μέσα από τέτοιες καταστάσεις "αναμέτρησης" να θέλει να ενδυναμωθεί.
Καλό θα ήταν να αποφεύγει κανείς τις αστρικές προβολές, γιατί δεν ξέρει τι μπορεί να συναντήσει βγαίνοντας από το σώμα του (προσωπικά, τις θεωρώ επικίνδυνες για έναν ερασιτέχνη).
Φίλη karma.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε όλα αυτά που καταθέτεις.
Μα περισσότερο στην αναφορά σου σχετικά με την αστρική προβολή.
Κρύβει κινδύνους και μάλιστα πολλούς!!!
Επειδή έχω βιώσει περίεργες καταστάσεις, πράγματι κανένας
δεν γνωρίζει που θα καταλήξει και τι θα αντιμετωπίσει.
Ποσειδώνιος
08-12-07, 12:28
Ούφ πολλή δουλειά και είχα καιρό να γράψω αλλά βλέπω ότι εδώ έχετε πάρτυ...
Λοιπόν εκτός από το άρθρο για το όνειρο υπάρχει και το νήμα "συνειδητό όνειρο" που αν θα θέλατε, καλό θα είναι να το διαβάζατε αλλά και να γράψετε και τις πιο έντονες εμπειρίες σας. Πολλά σημεία έχουν θιχτεί εκεί και νομίζω η συμμετοχή σας χρειάζεται. Άφήστε που μας έχει αφήσει και ο Νιο τελευταία. Που σαι ρε Νίο να μας πεις για καμιά παράξενη πτήση;
http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=202
Υπάρχουν βέβαια και άλλα νήματα σχετικά με αστρική προβολή, επιθέσεις από διάφορα ή ήχοι,Μόρες , Σκιές και λοιπά. Κάντε έρευνα έχει πολύ υλικό από εμπειρίες. Και εδώ αν θέλετε μόνο να γράφετε ...γράφετε παιδιά γράφετε.
Μια παρέμβαση ας μου επιτραπεί για τον Μπαχ που παρόλο τον μελετώ χρόνια, πρώτη φορά ακούω για συχνότητα που τον ενέπνεε και υπάρχει μέσα στα έργα του.
Αλλά για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.
Ο Μπαχ συν τοις άλλοις είναι γνωστός για ένα έργο που λέγεται συγκερασμένο κλειδοκύμβαλο και περιέχει ένα πρελούδιο και μια φούγκα για κάθε τονικότητα (δηλαδή συχνότητα) στον μείζωνα και τον ελάσσονα τρόπο ή κλίμακα αν θέλετε.
Η κάθε νότα έχει τη δική της συχνότητα και η ευρωπαική μουσική χρησιμοποιεί 12 νότες-συχνότητες(η βυζαντινή και ανατολική μουσική θεωρητικά άπειρες).
Η κλίμακα αποτελείται από 7 συχνότητες που επιλέγουμε από τις 12. Στην κλασσική και μουσική του Μπαχ χρησιμοποιούμε δυο κλίμακες(η ανατολική και βυζαντινή άντε μέτρα πόσες κλίμακες έχουν...) Μια με λυπημένο άκουσμα που λέμε ελάσσονα και μια με χαρούμενο που λέγεται μείζωνα. Οι νότες της κλίμακας ανακατεμένες και χωρίς να έχουν ίδια διάρκεια αναγκαστικά φτιάχνουν το μουσικό κομμάτι.
Ο Μπαχ όχι μόνο φρόντιζε να γράφει μουσική σε όλες τις τονικότητες (για να δείξει οτι το νέο συγκερασμένο σύστημα της εποχής του μπορεί να κάνει ένα κομμάτι μουσικής να ακουστεί το ίδιο καλά ή κακά αν ξεκινήσει από οποιαδήποτε νότα-συχνότητα από τις 12) αλλά φρόντιζε επίσης σε κάθε κομμάτι να αλλάζει κλίμακες και να ακούγονται τελικά αν όχι όλες σχεδόν όλες οι 12 νότες συχνότητες.Το μυστικό στην μουσική του Μπαχ δεν κρύβεται σε κάποια συχνότητα. Ο Μπαχ δεν έγραφε δικές του μελωδίες συνήθως χρησιμοποιούσε μελωδίες από το γρηγοριανό μέλος ή από κομάτια τις εποχής του και βάση αυτών συνέθετε με ταλέντο και λογική καινούριες μελωδίες. Δεν συνέθετε δηλαδή όπως ο Μοτσαρτ που ήταν σαν να άκουγε τη μουσική και απλώς την σημείωνε.
Το μυστικό στην μουσική του Μπαχ κρύβεται στο τέλειο πάντρεμα της ομοφωνίας με την πολυφωνία και στον τέλειο χειρισμό της πολυφωνίας του 18 αιώνα (τεχνική που απέκτησε μετά από ατελείωτες αντιγραφές έργων μεγάλων συνθετών της εποχής ακριβώς πίσω από αυτόν που η οικογένεια Μπαχ είχε σε αρχείο). Αν ακούσετε έργα μουσικής δωματίου του Χαίντελ ή του Τέλεμαν που ζήσαν την ίδια εποχή θα αναρωτιέσται για ποιόν συνθέτη πρόκειτε εκτός και άν έχεται ακούσει αρκετά και από τους τρείς.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.