Επιστροφή στο Forum : Η προσωπική μου Ιστιοσελίδα
Ierofantis
13-12-07, 15:36
Πρίν 2 ημέρες ιδρυσα την ιστιοσελίδα μου με την επωνυμία " Η Δύναμη της Θέλησης" . Πραγματέυεται θέματα γύρω απο την φιλοσοφία του θελήματος καθώς και θέματα πάνω στην μεταφυσική, τις θρησκείες και ανεξήγητα φαινόμενα. Παράλληλα σχολιάζονται θέματα επικαιρότητος υπο το πρίσμα της φιλοσοφίας του Θελήματος...
Η σελίδα είναι η www.thelemic-way.blogspot.com
Να είστε καλά...
Μετα τιμής
Ιεροφάντης
Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να μπω στη σελιδα σου..
Δεν βρέθηκε σελίδα
Το ζητούμενο URL δε βρέθηκε σε αυτόν τον εξυπηρετητή. Παρακαλώ επισκεφθείτε την Blogger αρχική σελίδα ή τη Blogger Βάση Πληροφοριών για παραπέρα βοήθεια.
Καλέ μου φίλε μια διόρθωση με καλή πρόθεση... Επειδή πιστεύω ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε σωστά τον λόγο. Η σωστή λέξη είναι ιστοσελίδα απο το ιστός (πχ της αράχνης) γιατί δείχνει ότι είναι κάτι που διακλαδώνεται, ενώ η λάθος λέξη που χρησιμοποιείς η ιστιοσελίδα είναι απο το ιστίο που είναι το πανί του ιστιοφόρου καραβιού...
Ιεροφάντη υπάρχει όντως πρόβλημα με την url που έδωσες...
Καλέ μου φίλε μια διόρθωση με καλή πρόθεση... Επειδή πιστεύω ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε σωστά τον λόγο. Η σωστή λέξη είναι ιστοσελίδα απο το ιστός (πχ της αράχνης) γιατί δείχνει ότι είναι κάτι που διακλαδώνεται, ενώ η λάθος λέξη που χρησιμοποιείς η ιστιοσελίδα είναι απο το ιστίο που είναι το πανί του ιστιοφόρου καραβιού...
Σωστός ο Απέριττος ;) αν και παρα πολλές λέξεις πλέον τις συγχέουμε γραμματικά και σημασιολογικά :)
Η σωστή διεύθυνση λογικά είναι: http://thelemic-way.blogspot.com αν και πατώντας τη μου έβγαλε σφάλμα. :confused: Λίγες μέρες πριν που την είχα επισκεφθεί δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα.
O mplouligator (http://mpouligator.com/search.php?q=thelemic) την δείχνει διαγραμμένη.
Όπως προείπε και η Melian, είχα μπει και εγώ και λειτουργούσε.
xontro_mpizeli
18-12-07, 10:16
Παιδιά, μην γεμίζουμε το παρόν thread με άσκοπες απαντήσεις δίχως ουσία.
Έχουμε καταλάβει όλοι ότι δεν μπαίνει στην συγκεκριμένη σελίδα που αναφέρεται παραπάνω!
Αλλά μόνο ο Ierofantis μπορεί να μας δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις, σωστά;
Ας ελπίσω το επόμενο post reply να είναι του Ierofanti κ κανενός άλλου :cool:
ίσως αν πρόκειται για ιστιοσελίδα οπως λεει ο τίτλος και όχι για <ιστοσελίδα>
μπορεί να φούσκωσε ο αέρας τα πανιά και πλέει προς το αρχιπέλαγος τώρα :D
@
Ierofantis
16-03-08, 18:03
Απολύτως δεκτή η διόρθωση σου φίλε μου και σε ευχαριστώ για την επισήμανση σου...
Ζητώ συγνώμη για το παρόν thread μιάς και την σελίδα μου την έκλεισα μετά απο 2 εβδομάδες λειτουργίας της... Άν και προχωρούσε πολύ καλά κάποιες προσωπικές μου πεποιθήσεις κλωνίσθηκαν και άλλαξαν και έπρεπε να ανακαλέσω επ' αόριστο τούτο το ενχείρημα μου...
Ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία και την αργοπορημένη μου απάντηση (τοχα ξεχάσει εντελώς το παρόν θέμα... :p )
Οπότε το παρόν κλειδώνεται, αν και φίλε Ιεροφάντη ,επειδή τυχαίνει να είμαι φαν των ιστολογίων (και ενίοτε των "ιστιολογίων) :p ,δε συμφωνώ με την απόφασή σου αυτή, αν και κατανοώ τις όποιες αποφάσεις σου...
Ελπίζω στο μέλλον να το ξανανοίξεις και όταν το κάνεις μας ενημερώνεις για να ξεκλειδωθεί το παρόν.
Φιλικά
Εκ του συντονισμού ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.