PDA

Επιστροφή στο Forum : Μαγικα Πλασματα

Witch Shadow
24-12-07, 12:37
Σκεφτηκα οτι αυτο το θεμα θα εχει πολλες και διαφορετικες αποψεις πανω στην υπαρξη των μαγικων πλασματων. Πολλα εχουν ειπωθει, αλλα τοσα εχουν γραφτει κατα καιρους και ποσα μαλλον μενουν ακομα στο σκοταδι περιμενοντας να βγουν στην επιφανεια...Πιστευω οτι αυτα τα μοναδικα πλασματα υπαρχουν και κατοικουν για την ασφαλεια τους σε ενα κοσμο παραλληλο με το δικο μας...Δεν νομιζω οτι ειναι ολα ψεμματα και τυχαια... :(
Δεν ειμαι καποιος αυθεντειας πανω σε ολα τα θεματα που αφορουν τη Μαγεια...ακομα μαθαινω....
Καθε γνωμη ειναι σεβαστη και δεν υπαρχει παρεξηγηση για καμια αποψη......
Με εκτιμηση
Witch Shadow

Witch Shadow
25-12-07, 21:03
Καλησπερα και παλι
μπορει να μην προχωραει το θεμα αλλα θα ηθελα αν ξερει κατι καποιος για τα Wendigo και τα Gremlins και πως καταστρεφονται ή τουλαχιστον απομακρυνονται να με βοηθησει...για τα Wendigo ξερω μονο οτι ειναι πλασματα με πανισχυρη υπερφυσικη δυναμη και τοι μοιαζουν με Werewolf και βγαινουν τισ τρεις φασεις της Πανσεληνου...για τα Gremlins δυστυχως τιποτα.....

Πραγματικα θα ηθελα μια βοηθεια....υπαρχει ενα μικρο προβλημα με αυτες τις δυο κλασεις πλασματων για τις οποιες δεν μπορω να πω σε λεπτμερειες στην παρουσα φαση...

Ευχαριστω προκαταβολικα
:(

stella.160
26-12-07, 22:34
Γεια σας παιδια ενδιαφερομαι κ γω γιαυτο το θεμα κ πιστευω οτι ειναι στο χερι μας να προχωρισει .Απο την δικια μ πλευρα θα το ψαξω κ θα τα στελνω

simbelmyne lorien
26-12-07, 22:59
Καλησπερα!!Τα μαγικα πλασματα πιστευω πως ειναι θεμα που ενδιαφερει πολλους!!Μια απο αυτους ειμαι και εγω...Ψαχνοντας λοιπον στο Google για τα "αγαπητα" Gremlins, εκτος απο τις πληροφοριες για τη γνωστη σε ολους μας(νομιζω) ταινια βρηκα την εξης εξηγηση σε ηλεκτρονικη εγκυκλοπαιδεια http://en.wikipedia.org/wiki/Gremlin Συνεχιζω την αναζητηση και τα ξαναλεμε!!:)

Witch Shadow
27-12-07, 10:50
Αγαπητη φιλη/ε simbelmyne lorien

Ευχαριστω για το link που εχεις παραθεσει....βασικα ολους θα ηθελα να σας ευχαριστησω....οσο για το link ηταν πολυ ενδιαφερον και ειχε αρκετες πληροφοριες για τα μικρα αυτα σιχαμενα πλασματακια....(ειναι αραγε ξαδερφακια του smeargle απο τον Lord of the Rings?) :D

Ophelia
27-12-07, 11:18
Hello και απο μένα...πολύ ενδιαφέρον το θέμα που άνοιξε ο φίλος/φίλη Witch Shadow!
Ήθελα μόνο να κάνω μια ερώτηση μιας και ποτέ μου δεν έχω ακούσει για τα Wendigo. Witch Shadow τι εννοείς όταν λες οτι βγαίνουν στις 3 φάσεις της πανσέληνου? Εννοείς το γέμισμα-πανσέληνος-αδειασμά της σελήνης ή κάτι άλλο?

Witch Shadow
27-12-07, 11:30
Witch Shadow τι εννοείς όταν λες οτι βγαίνουν στις 3 φάσεις της πανσέληνου? Εννοείς το γέμισμα-πανσέληνος-αδειασμά της σελήνης ή κάτι άλλο?

Καλημερα και σε σενα Ophelia
Αυτο ακριβως εννοω.....αυτες οι τρεις μερες ειναι οι πιο κρισιμες....αν θυμαμαι καλα τοτε ειναι που η ορεξη τους και η δυναμη τους ειναι πιο μεγαλη.....δεν εχω βρει καποια φωτο για να ξερω ακριβη εμφανιση, αλλα απο αναφορες λενε οτι μοιαζει με Werewolf....Δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα καποιος που ειχε ερθει αντιμετωπος με ενα ειπε οτι ενα στοιχειο για να το αναγνωρισεις (οταν ειναι σε ανθρωπινη μορφη τη μερα) ειναι οτι η παλαμη τους δεν εχει τις γραμμες που εχουν οι δικες μας αλλα 5 τρυπες οι οποιες φτιαχνουν μια πενταλφα αντεστραμμενη..........τα συμπερασματα δικα σας....... :D

Ophelia
27-12-07, 11:43
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση Witch Shadow! Σίγουρα οι 3 αυτές φάσεις της σελήνης θα σηματοδοτούν κάτι μιας και η απεικονησή τους είναι ένα πανάρχαιο σύμβολο. Τι να σημαίνει αυτό άραγε ενεργειακά?
....Δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα καποιος που ειχε ερθει αντιμετωπος με ενα ειπε οτι ενα στοιχειο για να το αναγνωρισεις (οταν ειναι σε ανθρωπινη μορφη τη μερα) ειναι οτι η παλαμη τους δεν εχει τις γραμμες που εχουν οι δικες μας αλλα 5 τρυπες οι οποιες φτιαχνουν μια πενταλφα αντεστραμμενη..........τα συμπερασματα δικα σας....... :D
:eek:....αν αυτό αληθεύει, είναι σίγουρα πολύ παράξενα πλάσματα!

Witch Shadow
27-12-07, 12:04
Αυτες οι τρεις μερες ειναι μερες δυναμης για ολο το μαγικο κοσμο....οι δαιμονες αποκτουν παραπανω δυναμη, τα ξορκια γινονται πιο ισχυρα.....ακομα και αυτες τις μερες οι φονοι μαγων/μαγισσων απο καποια αποκοσμη οντοτητα ειναι συνηθες φαινομενο.....το πιο παραξενο με το Wendigo ειναι οτι για να πολλαπλασιαστει αρκει μονο μια πληγη στο θυμα......( δεν παει με ανθρωπους...χιχι... :D ).....ο τυπος αυτος ειπε οτι θα πρεπει να εχει μειονεκτημα στη φωτια γιατι ετσι το εριξε κατω.... :confused:

Witch Shadow
28-12-07, 01:11
Καλημερα σε ολους!!!! :D
καταφερα και μαζεψα ικανοποιητικες πληροφοριες για τα μικρους, σιχαμενους απογονους του Smeargle απο το LOTR....
"Τα Gremlins υπο φυσιολογικες συνθηκες ειναι αορατα στους φυσιολογικους ανθρωπους. Ειναι χαμηλου επιπεδου οντοτητες που λατρευουν να απασχολουνται με εργαλεια και μηχανηματα παντως τυπου...
Εγιναν για πρωτη φορα γνωστα στις αρχες του 2ου Π.Π. οπου απο αναφορες των τοτε μαρτυρων υπηρξαν μυστηριωδη καταστροφες και ζημιες απο μικρα, ασχημα πλασματακια, τα οποια κινουνταν αστραπιαια.Μπορουν να γινουν ορατα μονο σε μαγους/μαγισσες και μερικες φορες σε θνητους οι οποιοι διαθετουν συγκεκριμενες ψυχικες δυναμεις (Τηλεπαθεια, Προμηνυμα, Εμβιωση, Αστρικη Προβολη). Ειναι πολυ πειραχτηρια με τις πραξεις τους και μερικες φορες μπορουν να κανουν κακο σε αυτους που βρισκονται στο πεδιο επιρροης τους. Βασικα πειραζουν τους ανθρωπους και κατοικουν σε περιοχες με πολλα μηχανηματα για να ασχοληθουν, μπορει να ειναι σπιτι ή εργοστασιο...Ο μονος τροπος για να εξοντωσεις ενα, σε περιπτωση που γινει πολυ ενοχλητικο ειναι............ "
Καλο ε? :D

Witch Shadow
13-01-08, 14:55
Παιδια .......Δωστε και Σωστε.....( απο πιθανες κρισεις....χιχι :D )
Μπορει καποιος να πει τι ειναι τα Chronir? Δεν ξερω αν το εγραψα σωστα.....

chris82
20-01-08, 14:43
Στη μυθολογία γνωστών και φίλων, το Wendigo είναι κακόβουλος Θεός που φέρνει την πείνα, την τρέλα, και το θάνατο.Περιγράφεται συνήθως ως εξαθλιωμένος κερασφόρος Θεός με μια καρδιά του πάγου, αλλά μερικές φορές το πλάσμα πιθανά εξ ολοκλήρου αποτελείται από τον πάγο. Το Wendigo λέγεται επίσης και ως whirlwind, αέρας που δαγκώνει και ουρλιάζει αλλά παραμένει άμορφος. Το Wendigo σημειώνεται για την τρομακτική σκληρότητα και τη διατροφή ανθρώπινης σάρκας του. Επίσης, οποιοσδήποτε άνθρωπος τρέφεται με ανθρώπινη σάρκα (ως μέσο καταπολέμησης του λιμού) θεωρείται οτι μπορεί να γίνει ένα τέτοιο πλάσμα ο ίδιος. Ενώ γεμίζεται με την τεράστια δύναμη, θα βασανιστεί για πάντα από μια άκαμπτη πείνα για περισσότερη ανθρώπινη σάρκα. Αυτός ο μύθος χρησιμοποιείται ως αποτρεπτικός παράγοντας και προειδοποιητική ιστορία μεταξύ Northman Kithocs οι του οποίου χειμώνες είναι μακριοί και πικροί και τα των οποίων κυνηγώντας συμβαλλόμενα μέρη είναι συχνά παγιδευμένα στις θύελλες χωρίς την προσφυγή αλλά για να καταναλώσει τα μέλη του συμβαλλόμενου μέρους τους. Μερικοί θεωρούν ότι το Wendigo είναι το πνεύμα λύκων.

** Για όσους θέλουν και άλλες λεπτομέρειες πατήστε εδώ (http://www.stuffoflegend.com/sol/Ambar/07Religions/2GodsofAmbar/WingedMessenger/Wendigo?single=1)
*** Το παραπάνω κείμενο το βρήκα σε μια περιήγηση που έκανα στο ίντερνετ για τα Wendigo.
http://www.stuffoflegend.com/Ambar/07Religions/2GodsofAmbar/WingedMessenger/Wendigo/wendigo.jpg

skio
20-01-08, 21:35
Δεν ξέρω αν ενοούμε το ίδιο πράγμα, αλλά ο JL Borges αναφέρει τα hronir στο διήγημα του Tlön, Uqbar, Orbis Tertius (http://en.wikipedia.org/wiki/Tlon). Τα hronir είναι αντικείμενα τα οποία αποτελούν (αν θυμάμαι καλά) 'αντίγραφα' άλλων αντικειμένων σε διαφορετικά σημεία (είναι μπερδεμένο).

Όσο για την εικόνα του wendigo, στην πραγματικότητα είναι ένα Draegloth (http://en.wikipedia.org/wiki/Draegloth) , υβρίδιο σκοτεινού ξωτικού και δαίμονα από το παιχνίδι ρόλων Dungeons and Dragons.

Witch Shadow
20-01-08, 21:40
δηλαδη Skio ειναι σαν να λεμε Chameleons (χαμαιλεοντες) ή Shapeshifters (αλλομορφοι)? δε μπορουμε να τα χαρακτηρισουμε σαν οντα αλλα σαν αντικειμενα........οντως μπερδεμενο.......thanks παντως.......να σαι καλα.... :D

Raistlin
14-05-08, 15:04
ο Wentigo είναι γνωστός και στην Λαβκραφτική μυθολογία και αναφέρεται και ως Ithaqua ή Αυτός που Περπατάει Στον Άνεμο. όπως ανέφερε και ο chris82 είναι ο θεός (Μεγάλος Παλαιός) που κρύου και των παγωμένων ανέμων. Σύμφωνα με την μυθολογία Lavcraft ερχόταν στους ανθρώπου που τον επικαλούνταν και αρχικά γίνονταν αντιλειπτός σαν καταστροφικός άνεμος και στην συνέχεια τον έβλεπαν σαν γιγαντιαία ανθρώπινη μορφή με δυο κόκκινα μάτια σαν αστέρια (Πέρα από το Κατόφλι). Έπαιρνε αυτόν που τον καλούσε και τον πήγεναι να δει άγνωστους τόπους και μέρη....στο τέλος όλοι βρήσκονταν <πεταμένοι> σε διάφορα μέρη και νεκροί λόγο...ψύχους. Τόσο παγωμένη που για 2-3 μέρες δεν μπορούσες καν να τους αγκίξεις χωρίς να μουδιάσει το χέρι σου από το κρύο...

Witch Shadow
14-05-08, 17:39
Εχτες το βραδυ εβλεπα το Resident Evil 3 (σχετικα καλη ταινια :D ). Με το που τελειωσε εψαξα να βρω πληροφοριες για την υπαρη των Zombies αφου κατα καιρους ολο και νεες ταινιες βγαινουν με αυτο το θεμα. Αυτα που εμαθα με αφησαν αναυδο. Ηξερα οτι τετοια υπαρχουν μονο στη μαγεια της Voodoo. Ειναι λεει πλασματα που προερχονται απο τη μαγεια. Ειναι κανονικοι ανθρωποι οι οποιοι ειναι καταραμενοι και εχουν μεταμορφωθει σε "ζωντανους νεκρους". Δεν ειναι πληρως νεκροι και μπορουν να επανελθουν στη ζωη αλλα δυστυχως το σωμα τους δεν μπορει να αντεξει τη διαδικασια και πεθαινουν μετα απο συντομο χρονικο διαστημα. Μπορουν να επικαλεστουν απο εναν Voodoo Μαγο ονοματι Bokor. O μαγος αυτος επειτα απο διαφορα ξορκια και επικλησεις σε συνδυασμο με ενα δηλητηριωδες καπως φιλτρο, μεταμορφωνει τα θυματα του σε zombies.
Εχουν αναφερθει πολλοι τροποι να σταματησεις τη διαδικασια αυτη. Μερικοι ειναι τοσο απανθρωποι που αν γινονταν στην Ελλαδα, θα ξεσηκωνονταν και θα κατηγορουσαν για προσβολη των αποθανοντων...Ενας τροπος που ολοι ξερουμε μεσα απο τις ταινιες ειναι να πυροβολησεις το κεφαλι τους στο "Τ" με ασημενια σφαιρα...Για δες κατι πραγματα. Ιδιος τροπος με τον Werewolf...

Mr.Nobody
14-05-08, 18:04
Κοιτα να δεις συμπτωση και εγω αυτο εβλεπα χτες το βραδυ Witch Shadow.Οντως αξιζουν ολα τα επεισοδια

Raistlin
22-05-08, 13:07
άλλα ενδιαφέροντα μαγικά πλάσματα είναι τα Gargoylles πλάσματα που ζωντάνευαν την νύχτα και γίνονταν αγάλματα την μέρα
επίσης μυστήριο αποτελούν τα πλάσματα που φτιάχτηκαν από ανθρώπους-μάγους όπως τα Golem, πλάσματα από πέτρα ή πυλό ζωντανεμένα με μαγεία και τις λέξεις amet και met αν δεν κάνω λάθος που συμαίνουν ζωή και θάνατος αντίστοιχα (η amet τα ζωντανεύει και σβήνοντας το a πεθαίνουν)
Και τα Humunculus, αξιοθρήνητα μικροσκοπικά πλάσματα δημειουργημένα από τους αφέντες μάγους τους για να τους ικανοποιούν τα θελήματα. Αυτά ήταν φτιαγμένα από λάσπη, κοπριά, σπέρμα και αίμα του μάγου και παίθεναν με τον θάνατο του μάγου...
Και μιας και ανέφερα τους μάγους, άλλα πλάσματα είναι τα familiar τους πνεύματα ή δαιμόνια με μορφή μικρών ζώων συνήθως (γάτες, ποντίκια, κοράκια, κουκουβάγιες και άλλα) που ήταν σύντροφοι και συνεργάτες των μάγων...

Witch Shadow
08-06-08, 23:17
...Και μιας και ανέφερα τους μάγους, άλλα πλάσματα είναι τα familiar τους πνεύματα ή δαιμόνια με μορφή μικρών ζώων συνήθως (γάτες, ποντίκια, κοράκια, κουκουβάγιες και άλλα) που ήταν σύντροφοι και συνεργάτες των μάγων...

Familiars ή αλλιως τα Οικεια Πνευματα. Σε αρκετες παραδοσεις τα Familiars ειναι μαγεμενα πλασματα που ακολουθουν και καθοδηγουν νεους Μαγους και Μαγισσες, προστετευοντας τους καθως αυτοι μαθαινουν τη Τεχνη της Μαγειας. Ενω συνηθως ειναι Γατες, αλλα ζωα που μπορει να ειναι Familiars ειναι οι Σκυλοι, τα Αλογα, οι Λαγοι, ακομα και τα Φιδια (προς θεου οχι ολα)και αλλα. Tα Familiars ειναι αρικτα συνδεδεμενα με τη Μανα Φυση και τις Εποχες της καθως και με τις φασεις της Σεληνης. Ειναι ιδιαιτερα βοηθητικα στο να διδαξουν στον νεο Μαγο ή Μαγισσα να προσεχουν τα παντα γυρω τους. Οτι τιποτα δεν ειναι αυτο που φαινεται.

Sly8erin
10-06-08, 23:31
Τι χαρακτηριστικά έχουν τα Familiars; Δηλαδή σε τι διαφέρει μία Familiar από μία κοινή γάτα;

Witch Shadow
10-06-08, 23:54
Τι χαρακτηριστικά έχουν τα Familiars; Δηλαδή σε τι διαφέρει μία Familiar από μία κοινή γάτα;

Απαντησα ηδη στα χαρακτηριστικα των Familiars. Η διαφορα ποια ειναι? Στο οτι ενα Familiar θα κανει για πρωτη φορα την εμφανιση του συνηθως στην παιδικη ηλικια. Δλδ οταν ο μελλων Μαγος/Μαγισσα βρισκεται στην ηλικια των 5-6 χρονων. Θα μεινει κοντα στην οικογενεια. Καθε Familiar, αναλογα με το τι ειναι, προσδιδει στον προστατευομενο του καποιες ιδιαιτερες δυναμεις, καθως τα ιδια κατεχουν ιδιαιτερες δυναμεις. Το προβλημα ειναι η δυσκολια που υπαρχει στο να καταλαβεις ποια ειναι η δυναμη τους, η δικια τους ή των προστατευομενων τους. Δεν ξερω αν ειναι αυτο που ζητας....

Sly8erin
11-06-08, 00:06
Απαντησα ηδη στα χαρακτηριστικα των Familiars. Η διαφορα ποια ειναι? Στο οτι ενα Familiar θα κανει για πρωτη φορα την εμφανιση του συνηθως στην παιδικη ηλικια. Δλδ οταν ο μελλων Μαγος/Μαγισσα βρισκεται στην ηλικια των 5-6 χρονων. Θα μεινει κοντα στην οικογενεια. Καθε Familiar, αναλογα με το τι ειναι, προσδιδει στον προστατευομενο του καποιες ιδιαιτερες δυναμεις, καθως τα ιδια κατεχουν ιδιαιτερες δυναμεις. Το προβλημα ειναι η δυσκολια που υπαρχει στο να καταλαβεις ποια ειναι η δυναμη τους, η δικια τους ή των προστατευομενων τους. Δεν ξερω αν ειναι αυτο που ζητας....
Ναι ευχαριστώ αυτό ήθελα. :)

Kleovoulos
12-06-08, 18:10
Αγαπητε Witch Shadow
Δεν ξερω για ολα αυτα τα πλασματα που λες αλλα ξερω για αλλα.
αν εχεις χρονο δες αυτα

http://www.youtube.com/watch?v=vAbPTJR9Mcs
http://www.youtube.com/watch?v=fbGOyTEbu-Y
http://www.youtube.com/watch?v=BVoFYersD7M&amp;feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=JopOhh5SuTE&amp;feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=z_ElsEJe0Kw&amp;feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=x7UF9TPkm-A&amp;feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ZrvPuxb5MB0&amp;feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=R3FVo-RGsvM&amp;feature=related
ξερω ειναι καπως πολλα αλλα αξιζουν να τα δειτε... :cool:

Witch Shadow
12-06-08, 18:32
Πολυ ωραια τα βιντεακια σου φιλε μου. Πραγματικα. Τα πλασματα αυτα ειναι μαγικα πλασματα που ξερουμε ολοι λιγο πολυ. Ποιος δεν ξερει το Bunyip? To Chupacabra? Τις Γοργονες?

mars
13-06-08, 10:03
Κυκλοφορούν διάφορα ανάμεσα μας.
Υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων που τα βλέπουν.
Η μία κατηγορία είναι οι κάτοικοι του μεταίχμιου.
Οι διαφορετικοί.. που υπάρχουν ούτως ή άλλως,
άσχετα από το γεγονός ότι δεν το παραδέχονται οι πολλοί.
Αυτοί έχουν οπτική επαφή με διάφορα από αυτά τα όντα,
ειδικά τις νυχτερινές ώρες.
Η άλλοι κατηγορία είναι αυτοί που τα επικαλούνται.
Αν η επίκληση αυτή αφορά όντα της αντιύλης…
αλλοίμονο τους, γιατί από την στιγμή που θα κάνουν
την πρώτη επαφή μαζί τους, δεν πρόκειται να ησυχάσουν
ποτέ από αυτά.
Θα ήθελα πραγματικά φίλε witch shadow, να σε δω
την στιγμή που θα έχεις οπτική επαφή με ένα από αυτά
και ειδικά με αυτά που έχουν τα κίτρινα μάτια.

Το έχω πει και θα το ξαναπώ.
Αλλοίμονο σε αυτούς που δεν γνωρίζουν τις ιδιότητες
αυτών των όντων!!

Witch Shadow
13-06-08, 11:27
...Θα ήθελα πραγματικά φίλε witch shadow, να σε δω
την στιγμή που θα έχεις οπτική επαφή με ένα από αυτά
και ειδικά με αυτά που έχουν τα κίτρινα μάτια....

Τι θες ακριβως να δεις? Αν θα τα δω? Αν θα φοβηθω τη στιγμη που θα τα δω? Αν θα τα αντιμετωπισω? Να το λαβω σαν προκληση? Δεν καταλαβαινω τον συλλλογισμο σου στα παραπανω λογια. Αν θες εξηγα το καλυτερα!!
Φιλικα

mars
13-06-08, 12:19
Τι θες ακριβως να δεις? Αν θα τα δω? Αν θα φοβηθω τη στιγμη που θα τα δω? Αν θα τα αντιμετωπισω? Να το λαβω σαν προκληση? Δεν καταλαβαινω τον συλλλογισμο σου στα παραπανω λογια. Αν θες εξηγα το καλυτερα!!

Δεν ξέρω τι έχεις δει και τι δεν έχεις δει φίλε μου.
Απλά θα ήθελα να μου πεις πως θα αντιμετωπίσεις κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο.
Πως θα αντιμετωπίσεις ένα ασώματο ον, το οποίο εκτός της αποκρουστικής
παρουσίας του που ενδεχομένως να έχει, να είναι και επιθετικό.

Φιλικά.

Witch Shadow
13-06-08, 12:28
Δεν ξέρω τι έχεις δει και τι δεν έχεις δει φίλε μου.
Απλά θα ήθελα να μου πεις πως θα αντιμετωπίσεις κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο.
Πως θα αντιμετωπίσεις ένα ασώματο ον, το οποίο εκτός της αποκρουστικής
παρουσίας του που ενδεχομένως να έχει, να είναι και επιθετικό.

Φιλικά.

Θα το αντιμετωπισω οπως οτιδηποτε μου συμβαινει. Στην αρχη μπορει να τρομαξω αλλα επειδη ξερω καλα τον εαυτο μου θα προσπαθησω να συνελθω γρηγορα και να καταλαβω με τι εχω να κανω πρωτα και μετα αν εχω καλες πιθανοτητες να δρασω. Δεν πιστευω να λεω κατι παραλογο. Ο καθενας δρα και αντιμετωπιζει τετοιες καταστασεις οπως μπορει και ξερει. Δεν υπαρχει καποια πεπατημενη τεχνικη αντιμετωπισης. Μπορεις να βρεις πολλες πληροφοριες για να εξορισεις τετοια πλασματα αλλα δεν μα8αινεις και πως ακριβως θα δρασουν εναντιον σου. Γιατι δεν δρουν σε ολους το ιδιο. Και αυτοι που αφηνουν πισω στις επομενες γενιες πληροφοριες για αυτα, τα γραφουν ακριβως οπως τα εζησαν. Εξου και οι πολλες διαφορες στις ιστοριες με αυτα τα πλασματα. Δεν ξερω αν σε καλυψα...

mars
13-06-08, 13:10
Θα το αντιμετωπισω οπως οτιδηποτε μου συμβαινει. Στην αρχη μπορει να τρομαξω αλλα επειδη ξερω καλα τον εαυτο μου θα προσπαθησω να συνελθω γρηγορα και να καταλαβω με τι εχω να κανω πρωτα και μετα αν εχω καλες πιθανοτητες να δρασω. Δεν πιστευω να λεω κατι παραλογο. Ο καθενας δρα και αντιμετωπιζει τετοιες καταστασεις οπως μπορει και ξερει. Δεν υπαρχει καποια πεπατημενη τεχνικη αντιμετωπισης. Μπορεις να βρεις πολλες πληροφοριες για να εξορισεις τετοια πλασματα αλλα δεν μα8αινεις και πως ακριβως θα δρασουν εναντιον σου. Γιατι δεν δρουν σε ολους το ιδιο. Και αυτοι που αφηνουν πισω στις επομενες γενιες πληροφοριες για αυτα, τα γραφουν ακριβως οπως τα εζησαν. Εξου και οι πολλες διαφορες στις ιστοριες με αυτα τα πλασματα. Δεν ξερω αν σε καλυψα...

Σωστά τα λες φίλε μου, παρότι δεν με κάλυψες εκατό της εκατό.
Μου αρέσει όμως η σιγουριά που τα αντιμετωπίζεις όλα αυτά.
Έχω την αίσθηση, πως έχεις επίγνωση τουλάχιστον κάποιων καταστάσεων.

Από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, εκτός από ένα τυχαίο γεγονός,
το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν αυτοί που κάνουν επικλήσεις.
Εκεί πλέον επιβάλλονται διάφορες τεχνικές γιατί δεν επαρκεί η πεποίθηση
και η σιγουριά, αλλά και αυτές οι τεχνικές πολλές φορές δεν τους καλύπτουν.
Δεν γνωρίζω αν αυτά που λες είναι απόρροια θεωρίας η πράξης,
γιατί είναι άλλο πράγμα η θεωρία και άλλο η πράξη.
Αυτό το τελευταίο το επισημαίνω, γιατί μετά από πολλών χρόνων
έρευνα, διαπίστωσα ότι πολλοί είναι αυτοί που πλήρωσαν την άγνοια τους,
προσεγγίζοντας καταστάσεις πάνω από τις δυνατότητες τους.

Φιλικά.

Witch Shadow
13-06-08, 13:47
Σωστά τα λες φίλε μου, παρότι δεν με κάλυψες εκατό της εκατό.
Μου αρέσει όμως η σιγουριά που τα αντιμετωπίζεις όλα αυτά.
Έχω την αίσθηση, πως έχεις επίγνωση τουλάχιστον κάποιων καταστάσεων.

Από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, εκτός από ένα τυχαίο γεγονός,
το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν αυτοί που κάνουν επικλήσεις.
Εκεί πλέον επιβάλλονται διάφορες τεχνικές γιατί δεν επαρκεί η πεποίθηση
και η σιγουριά, αλλά και αυτές οι τεχνικές πολλές φορές δεν τους καλύπτουν.
Δεν γνωρίζω αν αυτά που λες είναι απόρροια θεωρίας η πράξης,
γιατί είναι άλλο πράγμα η θεωρία και άλλο η πράξη.
Αυτό το τελευταίο το επισημαίνω, γιατί μετά από πολλών χρόνων
έρευνα, διαπίστωσα ότι πολλοί είναι αυτοί που πλήρωσαν την άγνοια τους,
προσεγγίζοντας καταστάσεις πάνω από τις δυνατότητες τους.

Φιλικά.

Καταρχας επικλησεις πλασματων δεν κανω, οχι γιατι δεν μπορω, αλλα γιατι δεν θελω. Απο τους παππουδες μου εχω μαθει να κοιταω περα απο το "φαινεται". Μπορουσαν και οι ιδιοι να δουν αυτα τα πλασματα και μου το μετεφεραν. Τα πλασματα (τα καλα τουλαχιστον) εμφανιζονται στο καθενα μας οταν νιωθουν ασφαλεια. Οταν νιωθουν δλδ οτι δεν θα τους κανουμε κακο. Τα αλλα τα πλασματα νιωθουν τους φοβους μας και κανουν ντου.
Και να σου πω κατι? Και να κανεις επικληση αυτων των μαγικων πλασματων εχεις κατι να κερδισεις? Υπαρχουν και αλλοι τροποι....

ΙΝΤΙΓΚΟ
13-06-08, 15:17
Τα πλασματα (τα καλα τουλαχιστον) εμφανιζονται στο καθενα μας οταν νιωθουν ασφαλεια.

Καλά τώρα έμεινα αληθινά άφωνη και πάλι!

Είχα "δει" πλάσματα όταν βρισκόμουν με μια παρέα 6 ατόμων πριν λίγο καιρό. Ένα άτομο της παρέας είναι και εκείνος λίγο του παραφυσικού στυλ αν με νοείτε, και είδε και εκείνος μόνο όμως τον ψηλό αρχηγό τους. Ο αρχηγός τα εξουσίαζε τα κοντοπίθαρα πλάσματα της στρατιάς του. Και εκείνα μετά από μία μεγάλη κατάσταση που περάσαμε (αν θέλετε μπορώ να σας την παρουσιάσω λεπτομερώς, αλλά εσείς θα είστε που δεν μπορείτε να κοιμηθείτε το βράδυ από τη φρίκη που θα φάτε!), εκείνα λοιπόν, ήθελαν να τα σώσω από τον Αρχηγό τους, τον σκοτεινό ψηλό αρχηγό τους. Μετά από πολλές προσπάθειες και συνομιλίες που είχα με εκείνα και με τον αρχηγό τους, κατόρθωσαν μόνο τέσσερα από όλη τη στρατιά να με εμπιστευτούν. Και ήρθαν και κάθησαν μαζί μου δίπλα μου δεξιά και αριστερά. ΝΟΙΩΘΑΝΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ όπως μου ομολογούσανε. Μετά ήρθε κάποιος καλός και φωτεινός και τα παρέλαβε, παρέλαβε εκείνα τα τέσσερα κοντοπίθαρα όντα που είχα υπό την προστασία μου.
Αν και υπήρχε ένα άτομο μέσα στην παρέα που έλεγε ότι είδε και εκείνος τον αρχηγό τους και ένιωσε και κάποιες παρουσίες που "έβλεπα" και πιο μετά, κάποιους προστάτες μου, εγώ μέχρι σήμερα, σαν καλή ορθολογίστρια, αμφέβαλλα για την εγκυρότητα αυτών που ζήσαμε.
Όμως δεν είχα ξανακούσει τέτοιες ιστορίες από άλλους, σαν και αυτή που έζησα... δεν είμουν επηρεασμένη.
Όμως σήμερα διαβάζω τη λέξη κλειδί, που με έκανε να πιστέψω ότι όλα πράγματι συναίβησαν! Η λέξη κλειδί είναι ΑΣΦΑΛΕΙΑ! Πράγματι λοιπόν τα έζησα όλα! Τα πλάσματα όπως λέτε δεν το ήξερα ότι παρουσιάζονται σε εκείνους που θα νιώσουν ασφάλεια. (τα καλά πλάσματα τουλάχιστον).
Σήμερα πολλά γίνονται.... πολλές απαντήσεις παίρνω και επιβεβαιώσεις..
Και οι περισσότερες σχετικά με τον φίλο μου παραπάνω..
Όλα καλά θα πάνε.. το ξέρω.

Τα σέβη μου προς όλους.

Raistlin
13-06-08, 16:28
tha mporouses na perigrapseis ligo ta plasmata pou les? giati mono me tis lekseis kontopeithara den katalabainoume kai polla...pws itan emfanisiaka an milousan katholou kai alla opws ka pws htan o arxigos tous...
kai pali zitw sygnwmi gia ta greeklish...

mars
13-06-08, 16:34
Καταρχας επικλησεις πλασματων δεν κανω, οχι γιατι δεν μπορω, αλλα γιατι δεν θελω. Απο τους παππουδες μου εχω μαθει να κοιταω περα απο το "φαινεται". Μπορουσαν και οι ιδιοι να δουν αυτα τα πλασματα και μου το μετεφεραν. Τα πλασματα (τα καλα τουλαχιστον) εμφανιζονται στο καθενα μας οταν νιωθουν ασφαλεια. Οταν νιωθουν δλδ οτι δεν θα τους κανουμε κακο. Τα αλλα τα πλασματα νιωθουν τους φοβους μας και κανουν ντου.
Και να σου πω κατι? Και να κανεις επικληση αυτων των μαγικων πλασματων εχεις κατι να κερδισεις? Υπαρχουν και αλλοι τροποι....
Φίλε witch shadow.

Οφείλω μια διευκρίνιση.

Δεν είπα φίλε μου ότι έχεις κάνει επικλήσεις και πολύ καλά κάνεις
που δεν το επιδιώκεις… και θα σού έλεγα να μην κάνεις ποτέ.

Υπάρχει όντως ένα μεγάλο φάσμα οντοτήτων, από τα πολύ
καλά και αγαθά έως τα πολύ κακά και πλέον επιθετικά.
Αυτά τα τελευταία (όντα του κακού), δεν πλησιάζουν εύκολα
τον άνθρωπο, γιατί πράγματι τον φοβούνται.
Όπως λέει η παροιμία.. ¨φοβάται ο Γιάννης το θεριό
και τον θεριό τον Γιάννη¨.
Σε αυτά τα όντα αναφέρομαι και επισημαίνω, ότι δεν επιτρέπονται
οι επικλήσεις.
Αυτά τα όντα μπορεί στην αρχή να είναι παιχνιδιάρικα και να κάνουν
τον καθένα να πιστεύει ότι είναι ακίνδυνα.
Μετά από την παρέλευση κάποιου χρονικού διαστήματος όμως,
αποδεικνύονται επιθετικά και πλέον επικίνδυνα.

Αυτό δεν ισχύει όμως για τα όντα του καλού, που στο φάσμα τους
εμπεριέχονται και οι ¨οδηγοί¨.
Υπάρχουν πράγματι και άλλοι τρόποι.
Είναι το πλησίασμα αυτών των καλών πνευματικών οντοτήτων.
Ναι.. συμφωνώ ότι πλησιάζουν αυτούς που δεν θα τους κάνουν
κακό, με λίγα λόγια τους καθαρούς.
Αυτά τα όντα που είναι πνευματικά ανώτερα οφείλουμε
να τα αναζητήσουμε και έχουν πολλά να μας προσφέρουν.
Εδώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Φιλικά.

Witch Shadow
13-06-08, 18:35
Φίλε witch shadow.

Οφείλω μια διευκρίνιση.

Δεν είπα φίλε μου ότι έχεις κάνει επικλήσεις και πολύ καλά κάνεις
που δεν το επιδιώκεις… και θα σού έλεγα να μην κάνεις ποτέ.

Υπάρχει όντως ένα μεγάλο φάσμα οντοτήτων, από τα πολύ
καλά και αγαθά έως τα πολύ κακά και πλέον επιθετικά.
Αυτά τα τελευταία (όντα του κακού), δεν πλησιάζουν εύκολα
τον άνθρωπο, γιατί πράγματι τον φοβούνται.
Όπως λέει η παροιμία.. ¨φοβάται ο Γιάννης το θεριό
και τον θεριό τον Γιάννη¨.
Σε αυτά τα όντα αναφέρομαι και επισημαίνω, ότι δεν επιτρέπονται
οι επικλήσεις.
Αυτά τα όντα μπορεί στην αρχή να είναι παιχνιδιάρικα και να κάνουν
τον καθένα να πιστεύει ότι είναι ακίνδυνα.
Μετά από την παρέλευση κάποιου χρονικού διαστήματος όμως,
αποδεικνύονται επιθετικά και πλέον επικίνδυνα.

Αυτό δεν ισχύει όμως για τα όντα του καλού, που στο φάσμα τους
εμπεριέχονται και οι ¨οδηγοί¨.
Υπάρχουν πράγματι και άλλοι τρόποι.
Είναι το πλησίασμα αυτών των καλών πνευματικών οντοτήτων.
Ναι.. συμφωνώ ότι πλησιάζουν αυτούς που δεν θα τους κάνουν
κακό, με λίγα λόγια τους καθαρούς.
Αυτά τα όντα που είναι πνευματικά ανώτερα οφείλουμε
να τα αναζητήσουμε και έχουν πολλά να μας προσφέρουν.
Εδώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Φιλικά.

Xαιρομαι που διευκρινησες τι ηθελες να πεις. Δεν ειχα καταλαβει τι βλακεια ειχα πει αθελα μου και ψαχνομουν. Anyway θα συμφωνησω και θα πω παλι κατι που εχει καταντησει πια πατσαβουρι. Μην επικαλειστε πλασματα τα οποια δεν τα ξερετε καλα. Οπως προειπε ο φιλος Mars, ολα τα πλασματα δεν ειναι ιδια και πολλα απο τα "κακα" πλασματα κανουν τα παντα για να σε προσελκυσουν.

ΙΝΤΙΓΚΟ
13-06-08, 19:31
tha mporouses na perigrapseis ligo ta plasmata pou les? giati mono me tis lekseis kontopeithara den katalabainoume kai polla...pws itan emfanisiaka an milousan katholou kai alla opws ka pws htan o arxigos tous...
kai pali zitw sygnwmi gia ta greeklish...

Λοιπόν...

αφού το θέλετε, όποιος το διαβάσει αυτό που θα γράψω, να το διαβάσει με δική του ευθύνη!
Αν το βράδυ δεν θα μπορείτε να κοιμηθείτε δεν θα φταίω εγώ και μην μου στείλετε το λογαριασμό για τα ηρεμηστικά χαπάκια :p .

Αράξτε αναπαυτικά στις καρέκλες σας, πάρτε ποπ κόρν και αναψυκτικά, διότι...... το θρίλερ αρχίζει!!!

Όσο μπόρεσα σας γλύκανα διότι αυτά που θα σας πω είναι λίγο ανατριχιαστικά για κάποιον που μπορεί να τα μεταφέρει μέσα στο μυαλό του ζωντανά!

Ήταν απόγευμα... Ένας γείτονάς μας και φίλος, μας κάλεσε το αγόρι μου κι εμένα, σπίτι του. Είχαμε μαζευτεί 6 άτομα (είμασταν 3 ζευγάρια). Καθίσαμε στην κουζίνα του σπιτιού γύρω από το μεγάλο σχετικά τραπέζι της. Συζητούσαμε για διάφορα κοινωνικά θέματα και χαλαρώναμε και με αστειάκια που λέγαμε μεταξύ μας.
Κατά το βραδάκι, εκεί που μιλούσαμε όλοι μαζί, εμένα μου αποσπάει την προσοχή κάτι που υπήρχε στο σαλόνι του σπιτιού του γείτονα. Όλη η παρέα μιλούσε και γελούσε με διάφορα, κανείς δεν αντιλήφθηκε αμέσως ότι το βλέμα μου είχε κολλήσει στο σαλόνι. Ο πρώτος που το κατάλαβε ήταν ο γείτονας. Ο γείτονας έχει και εκείνος ας πούμε παραφυσικές "τάσεις" και "ενοχλήσεις" κατά καιρούς. Ο γείτονας λοιπόν αντιλήφθηκε πρώτος ότι το βλέμα μου ήταν κολλημένο στο σαλόνι του σπιτιού του. Δεν με ενόχλησε όμως... δεν μου είπε κουβέντα! Ήξερε ότι κάτι κοιτούσα... "κάτι".... δεν μπορούσε όμως να δει αυτά που έβλεπα.
Στο σαλόνι λοιπόν βλέπω μια στρατιά (την αρχή της στρατιάς διότι η υπόλοιπη συνεχιζόταν πέρα από τον τοίχο του σαλονιού). Η στρατιά αυτή αποτελείτε από κοντά όντα (μικρόσωμα). Τα όντα είναι μαύρα... μάλλον αρκετά μαλλιαρά. Δίνουν την αίσθηση άβουλων πλασμάτων. Σαν μικρά παιδιά. Άβουλα πλάσματα που υπηρετούν έναν αρχηγό.
Ναι! Στη στρατιά υπάρχει ένας αρχηγός που την ηγείτε! Είναι ψηλός (γύρω στα 2 μέτρα). Μαύρα ενδύματα τα οποία όμως δεν μπορώ να διακρίνω καλά αν είναι στολή πολεμιστή, αλλά αυτήν την αίσθηση μου δίνει. Φοράει μια περικεφαλαία. Έχει η περικεφαλαία στο τελείωμά της μαύρα φτερά (σαν Ρωμαίου αρχαίου πολεμιστή, αλλά με μαύρο χρώμα).
Ο Μαύρος Αρχηγός κάθεται μπροστά από την στρατιά του. Τα μικρόσωμα μαύρα άβουλα όντα, δείχνουν να τον φοβούνται και να τον υπηρετούν πιστά.
Εγώ ένιωσα τον φόβο τους αυτό. Θέλω να τους βοηθήσω να ξεφύγουν από την εξουσία του μαύρου αρχηγού.
Ξαφνικά, σηκώνομαι από την κουζίνα και πηγαίνω στο σαλόνι... Προσπερνώ τον ψηλό μαύρο αρχηγό και κάθομαι στο μπράτσο της πολυθρόνας η οποία ήτανε δίπλα από τη στρατιά. Η παρέα έμεινε αποσβολωμένη... οι μισοί φίλοι όμως της παρέας μου, γνωρίζανε για τις παραφυσικές μου ιδιότητες. Οι άλλοι μισοί, συνέχισαν ανέμελοι την κουβεντούλα τους.
Κάθομαι λοιπόν δίπλα στην στρατιά των κοντόσωμων όντων. Και νιώθω τον πόνο και τον φόβο τους προς τον αρχηγό τους, τα συμπονώ. Τους λέω:
"Ξέρω τί περνάτε... ξέρω πώς νιώθετε! Μην τον φοβάστε! Θα σας προστατέψω εγώ! Ελάτε κοντά μου."
Εκείνα μου απαντούν ομόφωνα: "Δεν μπορούμε, δεν μας αφήνει. Πόσο πολύ φοβόμαστε!"
Αμέσως εγώ αποφασίζω να λάβω δράση. Σηκώνομαι από το μπράτσο της πολυθρόνας όπου καθόμουνα. Στέκομαι μπροστά στον ψηλό μαύρο αρχηγό τους, άφοβη! Δεν έχει καμία δύναμη επάνω μου (αν και ξέρω ότι θα το ήθελε να έχει.) Και του λέω: "Ακολούθα με!".
Και βαδίζω προς την εξοδο του σπιτιού. Ο αρχηγός με ακολουθούσε από πίσω μου. Όταν έφτασα στην εξώπορτα του λέω: "Φύγε!"
Μα εκείνος με ειρωνικό ύφος εννοείτε ότι δεν έφυγε. Κατάλαβα ότι έχω να κάνω με ένα ον που δεν μπορώ να το προστάξω και ούτε να του ζητήσω κάτι, έστω κι ευγενικά.
Επιστρέφω λοιπόν στην στρατιά, βαδίζοντας προς την πολυθρόνα του σαλονιού. Από πίσω μου ακολουθεί και ο αρχηγός.
Λέω και πάλι στα κοντόσωμα μαύρα άβουλα και φοβισμένα όντα της στρατιάς:
"Ελάτε μαζί μου... μην φοβάστε! Θα σας προστατεύσω!"
Και βαδίζω προς την κουζίνα. Ο αρχηγός παρέμεινε μπροστά από τη στρατιά του. Μαζί μου όμως στην κουζίνα, ήρθαν τέσσερα όντα της στρατιάς. Αυτά τα τέσσερα μόνο κατόρθωσαν να ξεπεράσουν τον φόβο τους για τον αρχηγό και να με εμπιστευτούν ότι μπορώ να τα προστατεύσω από εκείνον.
Κάθησα στην καρέκλα μου στην κουζίνα και δεξιά και αριστερά μου καθίσανε μαζί μου τα τέσσερα φοβισμένα όντα. Σχεδόν γονατισμένα δίπλα μου σκύβανε το κεφαλάκι τους κι εγώ τα χάϊδευα με στοργή. Εκείνα νιώθανε την ασφάλεια που πράγματι τους παρείχα. (Η παρέα εννοείτε έχει πλέον μείνει άφωνη! Απλά οι φίλοι πλέον, παρακολουθούσαν αποσβολομένοι. Ο γείτονας μόνο κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε, μα ακόμα δεν μπορούσε να "δει").
Λέω στην παρέα όσα προλαβαίνω να τους πω... και καταλήγω: "Τώρα είναι εδώ δίπλα μου μαζί μας τα τέσσερα όντα που γλίτωσαν!"
Και τότε! Τότε βλέπω τον μαύρο ψηλό Αρχηγό τους να έρχεται προς το μέρος της κουζίνας! Ερχότανε για να πάρει πίσω τα τέσσερα όντα της στρατιάς του!
Και ώω!! επιτέλους δεν είμαι η μόνη που τον βλέπω! Τώρα τον βλέπει και ο γείτονας! Ανταλλάσσουμε περιγραφές και επιβεβαιωνόμαστε για ην εγκυρότητά μας. Η παρέα βέβαια έμεινε κάγκελο!
Και λέω: "Δεν τον φοβάμαι! Ας έρθει! Δεν θα πάρει τίποτα μαζί του πίσω!"
και τα τέσσερα όντα δείχναν δίπλα μου ανήσυχα, φοβισμένα. Τους χαϊδεύω πάλι τα κεφαλάκια τους και τους λέω: "Μην φοβάσθε μικρά μου. Θα σας προστατεύσω. Μπορώ! Δεν θα τον αφήσω να σας πάρει μαζί του!"
Ο μαύρος ψηλός αρχηγός, είχε μπει πλέον μέσα στην κουζίνα! Κάθεται μπροστά μου. Και του λέω: "Φύγε! Εδώ δεν υπάρχει κάτι που σου ανήκει!"
Και ο αρχηγός φευγει. Επιστρέφει στο σαλόνι, πλησιάζει τη στρατιά του και έπειτα εξαφανίζεται μαζί κι εκείνη.
Λέω στο γείτονα και την παρέα: "Εντάξει... έφυγαν! Όμως! Έχω ακόμα δίπλα μου τα τέσσερα όντα που τώρα πια έχουν εφησυχασθεί."
Και τότε! Βλέπω να μπαίνει από την είσοδο της κουζίνας, μία ψηλή γυναικεία μορφή. Ερχότανε για να παραλάβει τα τέσσερα όντα. Στην αρχή δεν είμουν σίγουρη αν έπρεπε να αφήσω τα όντα να πάνε μαζί της. Νιώθω όμως αργότερα ότι η μορφή αυτή είναι του "καλού" κόσμου. Μάλλον κάποια Αγία, ίσως όμως και να ήταν άλλου είδους καλή οντότητα. Μου γνέφει η ψηλή γυναικεία μαυροφορούσα μορφή, σαν να μου λέει ότι ήρθε για να παραλάβει.
Εγώ κοιτάζω τον γείτονα και του λέω: "Πες μου, την βλέπεις κι εσυ;" και ο γείτονας απαντά: "Ναι την βλέπω! Άφησέ τα να φύγουν μαζί της! Είναι καλή οντότητα, το νιώθω κι εγώ."
Και τότε λέω στα τέσσερα όντα: "Ήρθε η ώρα να φύγετε μικρά μου. Πηγαίνετε μαζί της και ησυχάστε εν ειρήνη και γαλήνη. Αμήν."
Και τα τέσσερα όντα φύγανε μαζί της..... μακρυά.
Λέω στον γείτονα: "Είναι περίεργο.... νιώθω μια περίεργη μοναξιά."
Και τότε αντιλαμβάνομαι πίσω μου να στέκονται τέσσερις (μάλλον τέσσερις Άγιοι). Μου λέει ο γείτονας: "Ναι. Τους αντιλαμβάνομαι κι εγώ πίσω σου καλή μου Ίντιγκο."
Και αρχίσαμε μαζί να λέμε τα ονόματά τους.......

Και έτσι τελείωσε.....
Αυτά συναίβησαν φίλοι μου εκείνο το απόγευμα προς βραδάκι.

Να σας πώ κάτι;
Καθώς σας τα έγραφα τώρα όλα αυτά που έγιναν τότε, άκουσα στην αρχή τον ήχο κοφτερής λεπίδας σπαθιού. Όπως ακούγεται όταν το βγάζει το σπαθί του ο πολεμηστής από τη θήκη του.

Ελπίζω να έκανα καλά που σας τα είπα....

Να έχετε πίστη στην καλή σας δύναμη και να ξέρετε ότι δεν θα σας πειράξει κανείς.

Τα σέβη μου προς όλους.

Sly8erin
13-06-08, 20:27
Υπαρχουν και αλλοι τροποι.... Δηλαδή ποιοι άλλοι τρόποι υπαρχουν;

Witch Shadow
13-06-08, 21:36
Δηλαδή ποιοι άλλοι τρόποι υπαρχουν;

Με τη φραση μου αυτη εννοω οτι υπαρχουν και αλλοι τροποι να κανεις αυτα που επιθυμεις χωρις να κανεις επικληση ενος μαγικου πλασματος χωρις να υπαρχει καποιος πολυ σοβαρος λογος. Ξερω ατομα που καναμε καποτε παρεα και κανανε επικληση πλασματων για πλακιτσα(σε λεπτομερειες δεν 8α ηθελα να μπω, για δικους μου λογους) χωρις προστασια κτλ. Ηδη πληρωνουν τα λαθη τους και δεν μπορω να τους βοηθησω. Για μενα καλα να παθουν γιατι τα σφαλματα πληρωνονται. Μπορει να ειναι κακια αυτο που λεω αλλα ετσι ειναι. Δεν παιζουμε με τα μαγικα πλασματα. Ειναι νοημοντα και καταλαβαινουν πολλα περισσοτερα απ' οσο νομιζουμε.

_pantelis_
19-06-08, 10:26

Στα 5 μου βρήκα μια γάτα στην αυλή και την έχω ακόμη....
Υπάρχει περίπτωση να είναι Familiar.? Δεν θα με χαλούσε καθόλου.......
Πρεπει απαραίτητα ο προστατευόμενος τους να έχει κάποια ¨δύναμη"? ΓΙατί εκτός από μερικά όνειρα δεν έχω παρατηρήσει τπτ παράξενο πάνω μου....

Witch Shadow
19-06-08, 23:07
Στα 5 μου βρήκα μια γάτα στην αυλή και την έχω ακόμη....
Υπάρχει περίπτωση να είναι Familiar.? Δεν θα με χαλούσε καθόλου.......
Πρεπει απαραίτητα ο προστατευόμενος τους να έχει κάποια ¨δύναμη"? ΓΙατί εκτός από μερικά όνειρα δεν έχω παρατηρήσει τπτ παράξενο πάνω μου....

Για Familiar το αποκλειω. Αν ηταν θα ειχε καποια ιδιαιτερη ικανοτητα η γατα την οποια θα "μετεφερε" σε σενα. Και επισης θα ειχες αρκετες μεταφυσικες εμπειριες αν ηταν. Οποτε πιστευω οτι ειναι απλη γατα.

Ermhs
19-06-08, 23:56
άλλα ενδιαφέροντα μαγικά πλάσματα είναι τα Gargoylles πλάσματα που ζωντάνευαν την νύχτα και γίνονταν αγάλματα την μέρα
επίσης μυστήριο αποτελούν τα πλάσματα που φτιάχτηκαν από ανθρώπους-μάγους όπως τα Golem, πλάσματα από πέτρα ή πυλό ζωντανεμένα με μαγεία και τις λέξεις amet και met αν δεν κάνω λάθος που συμαίνουν ζωή και θάνατος αντίστοιχα (η amet τα ζωντανεύει και σβήνοντας το a πεθαίνουν)
Και τα Humunculus, αξιοθρήνητα μικροσκοπικά πλάσματα δημειουργημένα από τους αφέντες μάγους τους για να τους ικανοποιούν τα θελήματα. Αυτά ήταν φτιαγμένα από λάσπη, κοπριά, σπέρμα και αίμα του μάγου και παίθεναν με τον θάνατο του μάγου...
Και μιας και ανέφερα τους μάγους, άλλα πλάσματα είναι τα familiar τους πνεύματα ή δαιμόνια με μορφή μικρών ζώων συνήθως (γάτες, ποντίκια, κοράκια, κουκουβάγιες και άλλα) που ήταν σύντροφοι και συνεργάτες των μάγων...

Τα gargoyles από ότι γνωρίζω μέσα από ιστοριούλες και video games είναι πλάσματα του καλού παρόλο την τρομακτική τους όψη.. Η ίσως καθοδηγητές . Τουλάχιστο όσα video games έχω παίξει (και δεν είναι ούτε 1 ούτε 2..) Μόνο αυτά ήταν και καλά «αθώα πλάσματα» που έδιναν δυνάμεις σε αυτόν που συντροφεύανε?.. τέλος πάντων..

Το λινκ που παραθέτω είναι βιντεακια από το αγαπημένο, του είδους παιχνίδι γεμάτο δαίμονες και φυσικά gargoyles. :D

http://www.gamespot.com/ps2/action/primal/media.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;videos

Witch Shadow
20-06-08, 01:10
Τα gargoyles από ότι γνωρίζω μέσα από ιστοριούλες και video games είναι πλάσματα του καλού παρόλο την τρομακτική τους όψη.. Η ίσως καθοδηγητές . Τουλάχιστο όσα video games έχω παίξει (και δεν είναι ούτε 1 ούτε 2..) Μόνο αυτά ήταν και καλά «αθώα πλάσματα» που έδιναν δυνάμεις σε αυτόν που συντροφεύανε?.. τέλος πάντων..

Το λινκ που παραθέτω είναι βιντεακια από το αγαπημένο, του είδους παιχνίδι γεμάτο δαίμονες και φυσικά gargoyles. :D

http://www.gamespot.com/ps2/action/primal/media.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;videos

Η λέξη "Gargoyle" προερχεται απο τη λεξη "gargouille", μια παλια γαλλικη λεξη για το "Λαιμος". Στην σημερινη εποχη τα χρησιμοποιουν για να οδηγουνται τα νερα της βροχης απο τις στεγες κατω στο δρομο.
Η καθαρη ερμηνεια τους εχει να κανει με την προστασια απο το Κακο και ολες του τις μορφες. Τα κτιρια με Gargoyles δεν επιτρεπουν την προσβαση του Κακου μεσα στο χωρο. Το Κακο τα φοβαται.

Ermhs
20-06-08, 11:00
Δεν γνωρίζω στα βιβλία και θρύλους τον ρόλο του gargoyle αλλά από αυτό που διάβασα το πιστοποιεί… Να προσθέσω ότι είναι πλάσματα που συγκαταλέγονται ως ουδέτερα με βάση τα βίντεο παιχνίδια. Δηλαδή προστατεύουν το δίκαιο περισσότερο από το καλό… Θα έλεγα.
Πάντως είναι τα μόνα πλάσματα με δαιμονική μορφή που σαν σκοπό και πράξει, πολεμούν δαίμονες. Είναι πλάσματα με έντονη τηλεπαθητική ικανότητα καθώς γίνονται ένα με τον κύριο τους. Αλλάζουν μορφές, σκληρή πολεμιστές (λιγότερο «μάγοι» ) και όπως ο Rainstin ανέφερε γίνονται πέτρινα αγάλματα την ημέρα. (θα έλεγα τα μοναδικά πλάσματα που συμπαθώ, μαζί με τα gnomes αν και αυτά είναι κακά ) χεχε
:cool: :D

Raistlin
20-06-08, 18:48
Ermh, ap oti kserw, ta gargoyles einai ontws opws les oudetera alla kyriws ikanopoioyn ton skopo pou dimhourghthikan kai mporei na mhn ksexwrizoun to kalo apo to kako, opws kai ta golem.
Ta gnome se merikes mythologies einai moxthira plasmata. Sta paixnidia omws (D&D) einai mia apo tis agathes fyles spania kaka kai trela me thn alxhmia.
alla plasmata pou mou aresoun einai ta trols, moxthira kai bromera kai ta trows (ntymena me kourelia) kathws kai ta pixies tou neraidokosmou...

Witch Shadow
20-06-08, 20:07
Παιδια δεν ξερω πως ειναι τα Gargoyles στα παιχνιδια, γιατι δεν εχει τυχει να παιξω παιχνιδια με τετοια, αλλα τα Gargoyles ειναι απο τη φυση τους ικανα να εντοπισουν το Κακο σε ολες τις μορφες του, οταν προσπαθησει να μπει μεσα σε χωρο που προστετευουν. Εκεινη τη στιγμη, εκπεμπουν ενα περιεργο ηχο, σαν υπερηχο ενα πραγμα, που δεν τον αντεχουν τα πλασματα της Σκιας (καπως περιεργο θα ακουστηκε :D ).
Τα Golems απο τι ξερω συνηθως γινονται απο εναν Rabbi με πηλο και ξυλο (καποιες φορες χρησιμοποιουν και αιμα). Ερχονται στη ζωη για διαφορους λογους. Οταν ερθουν στη ζωη, γινονται η προεκταση του αφεντη τους και δημιουργου, κανοντας οτι θελει ο δημιουργος και ειναι ενωμενοι σωματικα καπως για παντα. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα οτι παθει ο ενας να το παθαινει και ο αλλος. Υπαρχει μια φημη οτι τα Golems πολυ σπανια εχουν δικα τους συναισθηματα και λογικη.

ΙΝΤΙΓΚΟ
22-06-08, 18:09
Ευχαριστώ φίλοι μου,

είχα καιρό στο μυαλό μου, στη σκέψη μου, μια λέξη που δεν γνώριζα τί σημαίνει.....

Δεν ήμουν σίγουρη.. έμοιαζε με γκούνις...γκούλις... απλά τριγύριζε στο μυαλό μου κι εγώ δεν της έδινα σημασία (μ'αυτά θα ασχολούμαι;;).

Κάποιος μου ζήτησε πιο επάνω να δημοσιεύσω την εμπειρία μου που είχα με κάποια πλάσματα..... και το έκανα.

Δεν ξέραμε τί είδους πλάσματα ήταν αυτά που είδα...

Στην δημοσίευσή μου πιο επάνω γράφω για κάποια πλάσματα που τα εξουσίαζε το κακό.. και δεν δείχναν καθόλου χαρούμενα...

Ήρθαν τέσσερα δίπλα μου και νιώθαν ασφάλεια κοντά μου... έμοιζε σαν να ήμουν ο κύριός τους, ο προστάτης τους. Μήπως τελικά εκείνα μου δίνανε αυτήν τη δύναμη; Και καθώς έδειχνα ασφαλής, ήρθαν μήπως να επωφεληθούν;

Σε συνδυασμό και με τη λέξη που τριγύριζε στο μυαλό μου, ίσως τώρα να μπορώ να λέω και το όνομα των όντων, όταν θα μου ζητούν να τους διηγηθώ την εμπειρία μου...

Ερώτηση1: Τα όντα αυτά (γκούλις) δινουν στον κύριό τους, μήπως, κάτι το οποίο τα ίδια δεν μπορούν να το χησιμοποιήσουν για τον εαυτό τους; Περίεργο, εκείνα μου δώσαν τη δύναμη, αλλά ήρθαν για να τα προστατέψω με αυτήν.... νομίζω βγάζει νόημα τελικά...

Ερώτηση2: Μπορεί να τα δημιούργησε άλλος για χάρη κάποιου άλλου; Και να τα στειλε για να έχουν εκείνον κύριο;

Ερώτηση3: Υπάρχει περίπτωση να στάλθηκαν για να βλάψουν, αλλά στην πορεία επέλλεξαν άλλον κύριο; (άσχετα αν ο καινούριος κύριός τους επέλεξε να τα ελευθερώσει).

Ερώτηση4 (και κυριότερη): Υπάρχει περίπτωση λέτε να τα δημιούργησε κάποιος (λέμε τώρα) σε μικρή ηλικία; Δηλαδή... νόμιζε ότι ήταν παιχνίδι... έφτιαξε κάτι μπαρμπαδάκια και με κάτι λόγια που του ερχόταν από το πουθενά (παιδικά χαζά λογάκια) σε συνδυασμό με μια κληρονομική περίεργη ιδιότητα που ίσως και να μην γνώριζε ότι διέθεται, να τα δημιούργησε όταν ήταν σε μικρή ηλικία (εντελώς καταλάθος), νομίζοντας ότι είναι παιχνίδι; Και έκτοτε αυτά απλά να περίμεναν πότε θα είναι έτοιμος να τα καλέσει ο δημιουργός τους; Και τα κάλεσε τελικά εντελώς ενστικτωδώς....

Υπάρχει περίπτωση να έχω ανάγη από κάποιον "ειδικό";;;;

Αχαχαχαχα!! Τη λέξη "ειδικός", όπως την πάρει κανείς.. αχαχαχα!

Raistlin
22-06-08, 19:07
goonies thymamai htan mia palia paidiki tainia...
goulis den kserw, ala gouls einai ta apethanta plasmata pou trefontai me anthrwpinh sarka kai zoun se katakombes. goulish mporei na thewrithei h glwssa pou milane.
Ta gouls pantws einai kaka plasmata me aggigma pou se kanei na pagwseis...
tha zhthsw alli mia fora sygnwmi apo ta melh kai tous syntwnistes gia ta greeklish... :-)

ΙΝΤΙΓΚΟ
22-06-08, 19:27
Το ξέρω....

αλλά απλά μου μοιάζουν πολύ οι παραπάνω περιγαφές των μελών με αυτά που έζησα...

Όσο για την λέξη που τρυγυρίζει στο μυαλό μου...

Πού να ξέρω;;

Μπορεί να μου λένε Γκάρ-γκούλις κι εγώ η "κουφή" να έπιασα μόνο το δεύτερο συνθετικό... αχαχα!

Πάντως σας ευχαριστώ...

Δεν έδινα σημασία και τόσο στην εμπειρία που έζησα... διότι δεν έβρισκα υγειή εξήγηση..

Να'στε καλά... αρχίζω να διαπιστώνω ότι δεν είναι τελικά της φαντασίας μου..

Αλλά να πώ την αλήθεια...

Όταν τα βλέπω.. γενικά διάφορα.. παριστάνω τον κινέζο..

Κάνω πως δεν τα βλέπω..

Βλέπετε τείνω να είμαι ορθολογίστρια...

Και αν τελικά είναι όλα της φαντασίας του ανθρώπου;;

Να'στε όλοι καλά.

Ermhs
22-06-08, 19:43
Δηλαδή υπονοείς ότι έκανες βόλτες μέσα σε κατακόμβες τάφων? Μπορώ να πω ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλές κατακόμβες ΜΕ ΤΑΦΟΥΣ..
Διότι αν είναι Γκούνης τότες μάλλον την ταινία είδες με αυτά τα μαλλιαρά πλασματακια που μόνο μαγικά πλάσματα δεν είναι.. αν θυμάμαι καλά είχαν βγάλει και κουκλάκια.
Τα ghouls δεν τα συναντάς έξω, δεν είναι μικρά αλλά πολύ μεγάλα. Δεν θα νοιώσουν ασφάλεια κοντά σου αλλά θα σε σκοτώσουν αφού δεν ελέγχονται και δεν νοιώθουν είναι σαρκοφάγα. Και προσωπική μου άποψη δεν είναι καν μαγικό πλάσμα. Ξεφεύγει η συζήτησι και πάει σε ζωντανούς νεκρούς και sci-fi τρόμου ταινίες.

Τα μοναδικά μαγικά πλάσματα που έχω ακούσει ως ιστορία και πιστεύω ακράδαντα, μιας και ο άνθρωπος που βίωσε το σκηνικό αυτό ΔΕΝ πιστεύει σε όλα αυτά και ακόμη το εξιστορεί απορημένος, 80 ετών πλέον.

Είναι στην παιδική του ηλικία που βίωσε πολύ πιθανό επίκληση πραγματικής σολομωνικής (κρυφοκοιτούσε μιας και ήταν παιδάκι). Αναφέρω σολομωνική διότι ήταν τεράστιο βιβλίο τυλιγμένο σε κουβέρτα και το κουβαλούσε ένας σουλτάνος τα τότε χρόνια πάνω στη βόρια ήπειρο.

Και είδε 100δες μικρά ανθρωπόσωμα με κεφάλι ζώου πλάσματα να υπακούν εντολές και να μπαίνουν από κάθε τρύπα του σπιτιού… γύρο στα 25-35 εκατοστά το κάθε ένα.

Ps: δεν χρειάζεται να μας ευχαριστείς, απόψεις μοιραζόμαστε όχι ψήφους εμπιστοσύνης. :p :cool:

ΙΝΤΙΓΚΟ
22-06-08, 21:13
Είπα ότι πιθανόν να είδα Gargoyles και όχι ghouls..

Ή και πιθανόν πολύ το ξεχείλωσα το θέμα και δεν ξέρω αν κάνω καλά που ασχολούμαι με το τί είδα...

όπως και να χει...

Τα σέβη μου.

Ermhs
22-06-08, 21:28
Τα gargoyle δεν επισκέπτονται σπίτια και κατά κύριο λόγο δεν κυκλοφορούν σαν αγέλες.
Είναι φύλακες και πριν καν τα αντικρίσεις έχουν ήδη γίνει άγαλμα… Αλλά τώρα θα μου πεις ένα άγαλμα σαν δαίμονας μέσα στο σαλονάκι τι δουλειά έχει άλλωστε. Πόσο άραγε τα 20-40 η το σύνταγμα που είδες!! Όλο το σαλόνι πέτρες !!
Αν ψάξεις στο ιντερνέτ, ναούς και κτίρια με gargoyle επάνω θα καταλάβεις περί τίνος πλάσματα επρόκειτο.

http://picasaweb.google.gr/lh/searchbrowse?hl=el&q=gargoyle&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wq#18 Εδω...

ΙΝΤΙΓΚΟ
22-06-08, 21:39
Thanks.... I guess.

Γράψτε λάθος τότε..

Να'στε όλοι καλά.

Witch Shadow
22-06-08, 23:19
Τα Ghouls ή αλλιως οι Απεθαντοι Δαιμονες των Κατακομβων, ειναι πλασματα που κινουνται αναμεσα στη γη των ζωντανων και το κοσμο των νεκρων. Εχουν φρικτη και τερατομορφη εμφανιση και ο μονος λογος υπαρξης τους ειναι για να φερουν τρομο, θανατο και αλλα ακομα χειροτερα στους ζωντανους. Ορισμενα απο αυτα τα τερατο-πλασματα ειναι απλα απομειναρια νεκρων που τους επαναφερουν στη ζωη Σκοτεινοι Μαγοι. Εχουν εναν ιδιαιτερο τροπο δρασης. Ειναι πολυ πιθανο να εμπλακουν σε συζητησεις με τους αφεντες τους και αυτο τους επιτρεπει να διατηρησουν ενα πολυ υψηλο βαθμο ευαισθητοποιησης. Αυτο οταν συνδυαστει με την αφυσικα υπερφυσικη τους σωματικη δυναμη και την καταπληκτικη τους ευκινησια, τα Ghouls θεωρουνται τα πιο επικινδυνα μαγικα τερατα που μπορουν να προκαλεσουν σοβαρα προβληματα. Συνηθως ζουν στις κρυπτες και τις κατακομβες, αλλα μπορουν να εντοπιστουν και πανω στην επιφανεια αν εντοπισουν τη μυρωδια του ωμου κρεατος. Οταν εντοπισουν με τα ματια τους την πηγη αυτης της μυρωδιας, επιτιθονται με τα νυχια τους που διαθετουν στα χερια τους, στο πιο κοντινο αντιπαλο τους. Τα νυχια τους ειναι ικανα να ξεκοιλιασουν το θυμα τους. Επισης τα νυχια τους διαθετουν την ικανοτητα να παραλυουν τον αντιπαλο, οσο μεγαλος σε μεγεθος και αν ειναι. Μολις το θυμα χτυπηθει απο ενα Ghoul, το σωμα του παραλυει και δυσκολευεται στο να παρει ανασες. Το καλο ειναι οτι το θυμα μπορει να επανελθει στα κανονικα του επιπεδα μετα απο λιγες ωρες. Ομως αυτο δεν ειναι και το καλυτερο. Συνηθως δεν αφηνει τα θυματα του ετσι. Τα τρωει πρωτου περασει η διαρκεια της παραλυσης και ενω το θυμα βλεπει να τρωγεται απο το πλασμα χωρις να μπορει να κουνηθει. Η τακτικη επιθεσης του αλλαζει αν ειναι παραπανω απο ενα τα θυματα του. Αν ειναι παρεα δλδ. Πρωτα 8α χτυπησει εναν, τον πιο δυνατο, και θα τον αφησει παραλυμενο και επειτα 8α προχωρησει στον αμεσως επομενο. Θα τελειωσει την επιθεση του μολις τα θυματα του ειναι παραλυμενα ή νεκρα, οποτε και αρχιζει να τα τρωει. Τα μοναδικα πλασματα που εχουν φυσικη ανοσια στη παραλυτικη δυναμη των Ghouls ειναι οι Νεραιδες, αλλα και αυτες δεν ειναι ατρωτες εναντια στη επιθεση τους. Μπορουν ακομα και αυτες να εξοντωθουν βαναυσα οπως και με το καθε πλασμα. Ανθρωπο και μη. Καθοτι ειναι αθανατα πλασματα, τα Ghouls ειναι ατρωτα και εχουν πληρη ανοσια στα Υπνωτικα Ξορκια ή στα Φυλαχτα (charms).
Eιναι οι πιο επικινδυνοι Δαιμονες.

Ermhs
22-06-08, 23:52
Τίποτα δεν είναι άτρωτο.. αν δεν κάνω λάθος σχετίζονται και με τους λεγόμενους νεκροφάγους στη λεγόμενη κόλαση? (αυτό το έκλεψα από την ταινία Constantine).

Πολύ πιθανό να είδες (αν) ένα τύπο οράματος περισσότερο που ουδέ μια σχέση με μαγικά πλάσματα είχε αγαπητή Indigo (αλλά όπως είπες το μοιράστηκες με ένα φίλο που τύγχανε να είναι του μεταφυσικού επίσης.. ) Αν και αρχικά διαβάζοντας το μήνυμα σου, έτσι όπως έγραφες τον τίτλο του, μου ήρθε στο μυαλό το παιχνίδι ghouls and ghosts.

Πάντως μην αναφέρεις σε αυτό το φιλικό σπίτι ότι είδες σύνταγμα Ghouls, εγώ θα το πουλούσα την επομένη ημέρα.

Επίσης να σε ενημερώσω από της φτωχές μου γνώσεις ότι κανένα μαγικό πλάσμα δεν θα σε πλησιάσει έτσι απλά άπραγο. Εδώ και οι νεράιδες αν σε δουν λένε χαρισματικό σε πλανεύουν έτσι ώστε να σε πάρουν στη διάσταση τους και γιαυτο υπάρχουν ιστορίες, μύθοι για περίεργες εξαφανίσεις σε κύκλους κτλ.

Να ξέρεις ότι το μαγικό πλάσμα μας αρέσει η όχι έχει μεγαλύτερη αυτογνωσία, δύναμη και πονηράδα στο να μας την φέρει. Εδώ όπως διάβασες ο shadow έγραψε για δικούς του φίλους που ακόμη τρέχουν και δεν φτάνουν.

Αυτά. :D :p

Witch Shadow
23-06-08, 23:13
Τίποτα δεν είναι άτρωτο.. αν δεν κάνω λάθος σχετίζονται και με τους λεγόμενους νεκροφάγους στη λεγόμενη κόλαση? (αυτό το έκλεψα από την ταινία Constantine).

Πολύ πιθανό να είδες (αν) ένα τύπο οράματος περισσότερο που ουδέ μια σχέση με μαγικά πλάσματα είχε αγαπητή Indigo (αλλά όπως είπες το μοιράστηκες με ένα φίλο που τύγχανε να είναι του μεταφυσικού επίσης.. ) Αν και αρχικά διαβάζοντας το μήνυμα σου, έτσι όπως έγραφες τον τίτλο του, μου ήρθε στο μυαλό το παιχνίδι ghouls and ghosts.

Πάντως μην αναφέρεις σε αυτό το φιλικό σπίτι ότι είδες σύνταγμα Ghouls, εγώ θα το πουλούσα την επομένη ημέρα.

Επίσης να σε ενημερώσω από της φτωχές μου γνώσεις ότι κανένα μαγικό πλάσμα δεν θα σε πλησιάσει έτσι απλά άπραγο. Εδώ και οι νεράιδες αν σε δουν λένε χαρισματικό σε πλανεύουν έτσι ώστε να σε πάρουν στη διάσταση τους και γιαυτο υπάρχουν ιστορίες, μύθοι για περίεργες εξαφανίσεις σε κύκλους κτλ.

Να ξέρεις ότι το μαγικό πλάσμα μας αρέσει η όχι έχει μεγαλύτερη αυτογνωσία, δύναμη και πονηράδα στο να μας την φέρει. Εδώ όπως διάβασες ο shadow έγραψε για δικούς του φίλους που ακόμη τρέχουν και δεν φτάνουν.

Αυτά. :D :p

Φιλε Ερμη
να ξερες μονο ποσο τρεχουν. Μπορω να τους βοηθησω, οπως εκανα παντα αλλωστε, αλλα αυτη τη φορα δεν θα ειμαι εκει μεχρι να καταλαβουν την μ*****ια που κανανε και να τη διορθωσουν. Αυτο ειναι ενα μαθημα γι'αυτους να καταλαβουν οτι δεν μπορει κανενας να παιξει με τα μαγικα πλασματα. Δεν εχει κανενας το δικαιωμα να τα εκμεταλευτει για πλακα.

Τωρα οσον αφορα το θεμα σου INDIGO, δεν ξερω. Το να ειδες Ghouls μεσα στο σπιτι αυτο ειναι αδυνατον. Δεν ειναι σε ομαδες. Λειτουργουν μονα τους και μαλιστα δεν εχουν αφεντικα/βασιλιαδες/αρχοντες πανω απο το κεφαλι τους. Ειναι αυτοβουλα οντα και ανηκουν στον κοσμο της Μαγειας καθως επανερχονται στο κοσμο μεσω Μαυρης Μαγειας. Ο μονος που μπορει να τα ελεγξει ειναι αυτος που θα το επικαλεστει. Αλλα οχι παντα. Αν δειξει αδυναμια θα τον καβαληκουν.
Επισης αδυνατο ειναι να ειδες και Gargoyles καθως οπως ειπε και ο φιλος Ερμης, ε δεν ειναι και το πιο συνηθισμενο φαινομενο. Ειναι μονο για εξωτερικους χωρους καθως η δουλεια τους ειναι να προστατευουν τα σπιτια απο τους Δαιμονες και γενικα απο το Κακο.
Αρα τεινω προς την περιπτωση να ειδες καποιο Οραμα/Προμηνυμα (δεν γνωριζω αν εχεις αλλες παραψυχικες ικανοτητες.)
Με εκτιμηση

ΙΝΤΙΓΚΟ
25-06-08, 16:28
Αρα τεινω προς την περιπτωση να ειδες καποιο Οραμα/Προμηνυμα (δεν γνωριζω αν εχεις αλλες παραψυχικες ικανοτητες.)
Με εκτιμηση

Αγαπητέ Witch Shadow, σε ευχαριστώ που ενδιαφέρθηκες για την εμπειρία μου και προσπαθείς να μου δώσεις εξηγήσεις, σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθυ της καρδιάς μου.
Και εσύ αγαπητέ Ερμή, ειλικρινά με συγκίνησε το ενδιαφέρον σου.

Δεν ξέρω τί είναι τελικά αυτά τα όντα που είδα και ο αρχηγός τους (τον οποίο είδε και ο γείτονας).
Δεν τα κάλεσα εγώ... ποτέ δεν καλώ τίποτα... (εκτός όταν ήμουν μικρή και χαζή και είχα καταλάβει ότι έχω δυνάμεις και τις χρησιμοποιούσα για να φρικάρω τους φίλους μου.... ή και για να παίξω, παράδειγμα με τον άνεμο....κακώς βέβαια.. δεν καμαρώνω για αυτό που έκανα μικρή επικαλούμενη τις δυνάμεις μου, αλλά συγχωρώ τον εαυτό μου με τη δικαιολογία ότι ήμουν μικρή και δεν ήξερα...).
Έκτοτε των παιδικών χρόνων μου, πλέον δεν ασχολούμαι με τις δυνάμεις μου.. ήθελα να ζω φυσιολογικά όπως κάθε κορίτσι. Όμως εκείνες με καταδιώκουν συνεχώς.. Όταν κάνω ερωτική σχέση, τα κρύβω όσο μπορώ και εκείνα είναι σαν τον βήχα! Δεν κρύβονται και τα αγόρια μου φρικαίρνουν...Χωρίς να το καταλαβαίνω εγώ η ίδια, λέω μελλοντικά πράγματα που θα γίνουν σε άλλους... και συνήθως πέφτω μέσα... Εγώ δεν συνηδειτοποιώ εκείνη την ώρα ότι αυτό που λέω είναι το μέλλον.. μετά το διαπιστώνουν οι άλλοι είτε κι εγώ.. Άλλες φορές όμως το ξέρω. Και τότε με πιάνουν οι τύψεις.. άραγε έπρεπε να κάνω κάτι; (παρεπιπτόντως φίλε μου σχετικά με την έγκυο γυναίκα που κινδύνευε, δεν έκανα τίποτα! Δεν παρενέβηκα! Ποιά είμαι εγώ που θα αλλάξω το μέλλον; Αν και έχω γράψει σε άλλο forum κάποια θεωρία σχετικά με το λόγο που έχουν οι άνθρωποι προμηνύματα, αυτήν τη φορά είπα: "ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΣΥΧΗ! ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?" Ας ήξερα τί να κάνω και θα το έκανα... αλλά δεν ξέρω!)
Βρίσκομαι άλλες φορές σε τόπους δυστυχήματος, και το λέω στους δικούς μου εκείνη τη στιγμή που γίνεται το συμβάν και... κλαίω, λές και πήρα μέρος στο δυστύχημα, είναι σαν να το ζω! Και μετά το μαθαίνουμε από τις ειδήσεις.
Άλλες φορές πονάω κάπου, και το λέω στον άμεσα ενδιαφερόμενο και εκείνος μαθαίνει από τον γιατρό του ότι πράγματι εκεί έχει πρόβλημα.
Διαβάζω κάποιες φορές τη σκέψη του άλλου, άθελα πάντα. (παλιά με τηλεπάθεια επικοινωνούσα με συγγενικό μου άτομο... άλλες φορές με τηλεπάθεια έκανα ανθυποβολή σε κάποιον και τον ανάγκαζα να πει κάτι ή να κάνει ή να σκεφτεί... είπαμε ήμουν μικρή και δεν ήξερα.. τα πνίγω τώρα πια δεν τα κάνω.. και όλα αυτά μου εχόνταν από μόνα τους... μετά έμαθα από ταινίες ότι κάτι παρόμοια κάνουν και αυτοί που διαβάζουν ειδικά μαγικά στιχάκια... έλεος θα έλεγα..)
Παθαίνω μικροκαταστάσεις και ξέρω ότι το ίδιο έχει πάθει ένας τον οποίο σκεφτόμουν. Σαν να βιώνω αυτά που ζει κάποιος άλλος μακρυά και έτσι τα ξέρω χωρίς να προλάβει να μου τα πει. Όσο για το ραντάρ αλήθειας... εεε αυτό ομολογώ είναι το αγαπημένο μου, αλλά και το ποιό επίπονο μαζί... μεγάλος ο πόνος στην καρδούλα μου όταν ξέρω εντελώς κουφά ότι κάποιος λέει ψέματα.. αν και τους λέω ότι απλά είμαι καλη ψυχολόγος, αλλά εκείνοι λένε αποκλείεται να το καταλάβαινες αυτό...ή έρχετε και μου λέει από μόνος του την αλήθεια και ομολογεί ότι δεν ξέρει γιατί μου το ομολόγησε και μετά μετανοιωμένοι απλά γίνονται φίλοι μου.
Έχω συνέχεια προμηνύμητα.. παλιά ήξερα για επικείμενες πυρκαγιές.. φέτος όμως ανησύχησα μήπως τελικά τις προκαλλώ εγώ άθελά μου... Μια φίλη μου είπε (καρμική αναλύτρια , γνωστή αστρολόγος) ότι έχω πολλά μαζί παραφυσικά.. δηλαδή: έχω το προμήνυμα της πυρκαγιάς ότι πρόκειτε να ξεσπάσει.. άσχετα αν τελικά την προκαλλώ εγώ άθελά μου.. Ειδικά όταν πήρε φωτιά το μαγαζί κάτι γνωστών μου, και εκείνοι μου είπαν ότι ξεκίνησε εντελώς κουφά μετά την έξοδό μου από το μαγαζί τους, τότε στεναχωρέθηκα πολύ και τότε ήταν που άρχισα να ανησυχώ για κάποια πράγματα σε εμένα που δεν τα ελέγχω. (Αυτοί που έχουν το μαγαζί, ευτυχώς δεν ξέρουν τίποτα παραφυσικό για εμένα. Και για τη συγκεκριμένη πυρκαγιά, δεν είχα προμήνυμα).
Πετρούλες σε φο μπιζού μου, αλλάζουν χρώματα επάνω μου...
Τα ηλεκτρολογικά χαλάνε.. Οι ταμειακές τα παίζουν... Οι πωλήτριες σε πολλά μαγαζιά θα έχουν να τα λεν στα εγγόνια τους..
Τις προάλλες χωρίς να το καταλάβω, νόμιζα ότι έλεγα σαχλαμάρες, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι μιλούσα με τη ΄νεκρή ,μητέρα ενός φίλου. Και μάλιστα μου ανέθεσε αποστολή, δίχως να το καταλάβω, την οποία και εξετέλεσα..
Οι φίλοι μου λένε ότι είμαι παραφυσική σε πολλά... κι εγώ τους λέω:"Αφήστε τις σαχλαμάρες, όλα είναι στο μυαλό μας, απλές συμπτώσεις!" το παίζω και καλά ορθολογίστρια μπας και τη γλιτώσω από κανένα Δαφνί και τότε είναι που οι φίλοι μου με βρίζουν πατόκορφα και μου θυμίζουν ότι όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω από εμένα, δεν είναι φυσιολογικά... είναι καθαρά παρανόρμαλ. Μου λένε να δεχτώ την φύση μου! Βέβαια τους ξεκαθάρισα, Χαρδαβέλλα δεν πάω! Απλά θέλω να μάθω να ζω φυσιολογικά ή να μάθω να τα ελέγχω... δεν θέλω να προκαλλώ παρανόρμαλ καταστάσεις... ποιός ο λόγος άλλωστε; (Να πώ την αλήθεια καμιά φορά γελάω με τις φρικαρισμένες φάτσες τους, ειδικά όταν τους λέω κατα λάθος το επόμενο θέμα της εκπομπής Χαρδαβέλλα, ή όταν τους λέω να το βάλλουν στο ΝΕΤ τώρα, διότι σε λίγο θα βάλει γκολ η ομάδα! Εεε εντάξει έχει και το γέλιο της η παρανόρμαλ κατάσταση..)
Γράφω... μα ρέσει να γράφω.. ας πούμε είχα γράψει ένα σενάριο για ταινία με διαλόγους πολύ πιασάρικους... και βγήκε μετά από τρεις μηνες περίπου (ή και παραπάνω δεν θυμαμαι) στους κινηματογραφους. Ξένη ταινια. Και οι διάλογοι ίδιοι! Ήταν διάλογοι με νόημα εσωτερισμού.. Ο κύκλος μου με φώναζε ας πούμε έκτοτε "Νοστράδαμο"! Άλλοι με κοιτούσαν σαν εξωγήϊνο. Και το έχω ξανακάνει... αλλά καταλάθος! Αφού σταμάτησα να γράφω πια.. φοβάμαι μήπως γράψω πάλι κάτι που θα βγει μετά.. πνίγω μέσα μου την ανάγκη για συγγραφική δημιουργία..
Προμηνύω σεισμούς... αλλά με άλλον τρόπο... αυτό το καταλαβαίνουν οι άλλοι από τα σημάδια επάνω μου... (έχω κουφάνει κόσμο και κοσμάκι... επαναλαμβάνω, δεν το κάνω επίτειδες!).
Απλά αν είναι όλα στο μυαλό μου μέσα απλά, κάθε βράδυ λέω στον εαυτό μου: "Πάψε να τα βλέπεις.. δεν υπάρχουν!" το λέω μπας και το πιστέψω.. μπας και κοιμηθώ ήρεμα δίχως μεταμεσονύχτιες "επισκέψεις"...
Καμιά φορά περιμένω να ξημερώσει για να κοιμηθώ... αλλά έρχονται και πάλι..
Μίλησα με ψυχολόγο μια φορά και κατέληξα να συνομιλώ με τη νεκρή του μάνα και εκείνος να παίρνει μηνύματα που του μετέφερα από εκείνη, τα οποία μου είπε ο ψυχολόγος: "Σε ευχαριστώ. Πάντα αυτό της ρωτούσα.. και δεν ήξερα τί θα απαντούσε.. είχε πεθάνει και δεν πρόλαβα να τη ρωτήσω.. πού ήξερες την ερώτηση; δεν είναι δυνατόν να ήξερες τόσα πολλά για εκείνη.. κάτι τρέχει με εσένα κορίτσι μου. Δεν είσαι τρελή πάντως να το ξέρεις.." Έκτοτε όποτε επικοινωνώ μαζί του, και τον ρωτάω μήπως τα έχω χάσει, εκείνος μου λέει ότι έχω σώας τας φρένας μου.
Γράφω πολύ όμορφα άρθρα... μα όταν τα ξαναδιαβάζω, μοιάζει σαν να μην να θυμάμαι το περιεχόμενό τους... Περιεχόμενο με πολύ σημαντικές έννοιες εσωτερισμού, θέματα κοινωνικά, θέματα ανθρώπινων σχέσεων, θέματα θρησκείας, κτλ.. μου δίνουν συγχαρητήρια, άνθρωποι μορφομένοι, αλλά εγώ το ξέρω.. δεν είναι δικά μου αυτά που γράφω.. τα ξαναδιαβάζω και μαθαίνω πολλά κι εγώ μαζί με τους άλλους..
Αυτά προς το παρόν .... τα υπόλοιπα ίσως να τα γράψω , άλλη φορά..
Και μάλιστα πολλά σας έγραψα και περιμένω τώρα από εσάς να πώ την αλήθεια, γερό κράξιμο ή και παντελή αδιαφορία. Δεν κρατάω πάντως κακίες... Πάντα στην αρχή δεν με πιστεύουν... και άλλοτε απλά αδιαφορούν.

Τα σέβη μου και πάλι ευχαριστώ τα μέλη που έδειξαν κάποιο ενδιαφέρον..
Να στε όλοι καλά

(αν και νομίζω ότι βγήκα εκτός θέματος... χίλια συγνώμη από τους διαχειριστές του forum ζητώ... απλά είχα ανάγκη να απαντήσω.. είχα ανάγκη να τα πω.. με την ελπίδα ότι ίσως κάποιος ενδιαφερθεί.. ίσως κάποιος μπορέσει να με συμβουλεύσει... χωρίς να με πληγώσει..)

Ευχαριστώ.

Ermhs
25-06-08, 20:58
Αγαπητή Indigo απλά εγώ κλίνοντας (όχι το τοπικ) αλλά την ιστορία σου αυτή, σαν συμβουλή να κρατάς κάτι και για εσένα.. Κάτι πολύ όμορφο και προσωπικό. Το να μοιράζεσαι το κάθε τη με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και ίσως να μην γνωρίσεις ποτέ (στο τη καπνό φουμάρουν ) πέρα ότι δημιουργούνται και αμφιβολίες από την πλειοψηφία (και αυτό δεν έχει σχέση στο να σε πληγώσει κάποιος η όχι.) Για παράδειγμα αν σου έλεγα ότι ο γάιδαρος γεννά αβγά, θα το πίστευες? Σίγουρα θα το χαριτολογούσες (αν ήσουν ευγενική), θα το κορόιδευες (αν έχεις αγχόνες για την δική σου προσωπικότητα, ως αποτέλεσμα να πληγώνεις άλλους) Η εκμεταλλευτής . Πάντως το μόνο σίγουρο ότι θα ήθελες να το δεις.

Αν όντος έχεις τόσο μεγάλες ψυχικές δυνάμεις από το να ξεδιπλώνεις τόσο απλόχερα και ανοιχτόκαρδα το παρελθών σου, θα σε συμβούλευα να χρησιμοποιείς όχι την γνώσει στο πως.. αλά την σοφία αυτού βοηθώντας κόσμο. Χωρίς απαραίτητα να φαίνετε. Να συμβουλεύεις και ναι να εξιστορείς και αναλύεις σε άτομα που το δικό σου ένστικτο λέει ότι είναι το σωστό να κάνεις.

Τώρα αν κάποια από αυτά δεν υφίστανται (προσωπικές εμπειρίες) απλά προσθέτεις και μια δώσει φανταστικών γεγονότων, (δεν προσβάλω απλά απαντώ ως ξένος αναγνώστης τον προσωπικών σου εμπειριών) σίγουρα θα μπορούσες να το καλλιεργήσεις ακόμη περισσότερο και να ασχοληθείς ακόμη και με μυθιστόρημα. ;)

Κάτι τελευταίο και πρακτικό. Μπορείς κάλλιστα και μόνη σου να αναλύεις της προσωπικές σου εμπειρίες και αν εσύ επιθυμείς να δίνεις αυτό που λέμε (το ζουμί της υπόθεσης). Μια 10 λεπτή έρευνα στο Google για το παραμικρό ίσως σε πείσει.
Πραγματικά η εικόνα με την στρατιά από μικρά πλάσματα (δαίμονες η ότι άλλο και αρχηγό τους) μου θυμίζει όνειρο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου.. Συνδυασμός χώρου που βρίσκεσαι με ονειρικούς πρωταγωνιστές.

Witch Shadow
25-06-08, 21:56
Καλη μου INTIΓΚΟ

Θα συμφωνησω με τον Ερμη καθως και γω την ιδια βλακεια εκανα και καποιες στιγμες ακομα κανω. Δεν μετανιωνω για αυτα που ειπα και ουτε προκειται να το κανω ποτε, γιατι αν καταλαβα καλα 8ες και συ να εισαι αληθινη απεναντι στους αλλους. Την πατησα με τη βλακεια μου να αποκαλυπτω καποιες προσωπικες εμπειριες, χωρις να κρατω κατι για μενα. Εχεις ταλεντα αλλα θα σε συμβουλευα να μην τα διατυμπανιζεις. Κακο σε σενα κανεις και σε κανεναν αλλον. Αυτο καταλαβα. Θα υπαρξουν πολλοι που θα σε κοροιδεψουν, χλευασουν, ή ακομα και 8α σε πληγωσουν.
Στα λεω χωρις να θελω να σε προσβαλω ή να παρεξηγηθουμε. Αλιμονο.

Ermhs
26-06-08, 18:35
Σκέφτηκα να ξανά- γράψω αυτή την εμπειρία μου με 2 πλάσματα στο παρελθών.. Τότες που ήμασταν έφηβοι, εγώ και η παρέα μου. Καθώς περνούσαμε αμέτρητες ώρες σε πάρκα και πλατέες.. παίζοντας, συζητώντας και ξεσηκώνοντας γειτονιές χεχε…
Και οι 2 εμπειρίες είχε αρκετούς θεατές (άτομα που ήμασταν μαζί) και απλά έμμηνε στα άγραφα και «μεταξύ μας»

Η πρώτη εμπειρία ήταν στο κεντρικό πάρκο Μυτιλήνης πριν 11-12 χρόνια ήμασταν περίπου 12-14 άτομα από την παρέα (τρώγαμε σουβλάκια, κλασικά κουτούκια εφήβων). Μέχρι που ξαφνικά ένα από τα παιδιά φώναξε « Τι είναι αυτό?» και έδειξε προς τον ουρανό.

Κοιτάζοντας όλοι μαζί και εγώ… Είδαμε ένα δράκο με ουρά, φτερά..ράχη..κεφάλι πόδια.. και όλα τα συναφή με την μόνη διαφορά ότι αυτό ήταν ένα είδος νεφέλωμα(όχι απόλυτα λευκό..περισσότερο διάφανο ) όχι πάνω από 50-60 μέτρα πάνω από τα κεφάλια μας… Αν βρισκόταν στη γη να υποθέσω περίπου 15-20 μέτρα μήκος.. Κουνούσε κανονικά φτερά και ουρά πετώντας αλλά είχε τόσο πλάκα βλέποντας ένα σύννεφο σε σχήμα δράκου και αντιδράσεις πχ(κουνά φτερά).. μέχρι που διαλύθηκε αυτό καθώς έφτασε πάνω από τα κεφάλια μας. Άραγε ήταν ένα σουπερ συννεφάκι? :p

Δεύτερη εμπειρία εγώ και ένας φίλος στην περιοχή χρυσομαλλούσα της Μυτιλήνης και περίπου την ίδια περίοδο, άντε +- 1 έτος.. (δεν επρόκειτο για μαγικό πλάσμα) ακούσαμε έναν πολύ περίεργο ήχο (κάτι σαν να πετά πάνω από τα κεφάλια μας ) και περίεργη κραυγή όπως ακριβώς κάνουν οι μικρές νυχτερίδες όταν πέφτουν σε παγίδα και ουρλιάζουν περίεργα για να ξεφύγουν. Με την μόνη διαφορά πολύ ποιο βαρύ…

Κοιτάξαμε ψηλά.. Στεκόμασταν στα σκαλιά μιας πολυκατοικίας και είδαμε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ νυχτερίδα (τουλάχιστο είχε τα φτερά της) να πετά αλλά πολύ ποιο αργά σαν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πουλί. ανοιγόκλεινε τα φτερά αφήνοντας ένα περίεργο ήχο και με αργό ρυθμό.. Υποθέτω ότι ήταν περίπου στα 30 μέτρα από το έδαφος και φαινόταν σαν χ3 ο γλάρος σε αυτή την απόσταση… (εκεί φοβηθήκαμε.) :eek:

Ermhs
26-06-08, 19:09
Συγγνώμη για δεύτερο ποστ, δεν πρόλαβα να κάνω edit για να δώσω ένα λινκ που βρήκα.

Δεν δίνω το λινκ λέγοντας ότι ήταν αυτό κάθε αυτού… αλλά περίπου τέτοιο τύπο σώματος… φιδίσιο η τουλάχιστο.. μακρύ και αναφέρομε στην πρώτη εμπειρία.

ps: Λέτε να είχε κάτι το τζατζίκι? Χαχαχα :p

http://www.starstore.com/acatalog/dragons-5_water-l.jpg

ΙΝΤΙΓΚΟ
26-06-08, 19:22
Aυτό δεν το καταλαβαίνω...

Όλοι μιλάτε για όντα διάφορα...

Για εξωγήϊνους, για ξωτικά, για προφητείες και μεταφυσικά πράγματα και δεν συμμαζεύεται, κτλ.

Μέσα σε αυτό το forum παρατήρησα ότι αγκαλιάζεται κάθε τί που δεν μπορεί να το δεχτεί ένας ορθολογιστής.

Και ερωτώ:

Γιατί δεν μπορείτε να αγκαλιάσετε κι εμένα;

Γιατί μου λένε εδώ μέσα να σιωπαίνω;

Μα εσείς δεν σιωπάτε! Μιλάτε για κάθε τί παραφυσικό που ένας επιστήμονας ψυχίατρος θα μας έκλεινε όλους μέσα, έναν προς έναν.

Τα δικά μου λεγόμενα, γιατί προκαλλούν δυσφορία;

Και να ξέρετε ότι δεν διατυμπανίζω τίποτα...

Μέσα εδώ μπήκα και μίλησα μόνο ...

Όλοι είδα μιλάτε για ανάλογα θέματα και είπα ανώνυμα να γράψω κι εγώ...

Σάμπως θα με βρείτε πουθενά;

Δεν τα λέω αυτά σε ανθρώπους της καθημερινής μου ζωής... αλλά εδώ μέσα νόμιζα ότι μπορούσα να τα μοιραστώ...

Εξηγείστε μου παρακαλώ κάτι... εσείς πώς και διατυμπανίζετε κάθε τί παραφυσικό που ξέρετε και εμένα με συμβουλεύετε να σιωπαίνω;

Anyway...

Από ό,τι φαίνεται όλοι μιλάνε για "όντα" και μόλις συναντησουν "ένα" λένε: "Μπα αποκλείετε να υπάρχει.. ιδέα μου είναι! "

Ρε σείς! Τελικά πιστεύετε αυτά που λέτε ή τα γράφετε μόνο για να περνάει η ώρα διασκεδάζοντας;;

Για αναρωτηθείτε... Μήπως τελικά είναι όλα μέσα στο μυαλό μας;;

(Όπως βλέπετε ξέρω κι εγώ να το παίζω το παιχνιδάκι του ορθολογιστή, μέχρι να αποτρελάνω εντελώς εκείνον που πράγματι έχει ζήσει κάτι παραφυσικό..
Μπορώ να λέω χίλια μύρια παλαβά δικά μου, και μόλις θα βλέπω ότι κάποιος θα κάνει το ίδιο θα του λέω:"Ααα! Φιλαράκι μην τα λες αυτά βρε συ .. θα γελάσουν οι άλλοι μαζί σου!"
Γιατί, αυτά που λέτε εσείς καλύτερα ειναι; Είναι αποδεδειγμένα;; Εάν έχουν αποδειχθεί τότε δεν χρειάζεται να ερευνούμε και τόσο πλέον... πλέον δεν είναι θεωρίες... αλλά αρχές!)

Εδώ μέσα ένοιωσα ότι το μεταφυσικό αγκαλιάζεται... έκανα λάθος;

Εάν νοιάζεστε για μένα όπως λέτε, και ανησυχείτε μήπως πληγωθώ που θα γελάσουν οι άλλοι μαζί μου, τότε σας πληροφορώ ότι ποιό πολύ εσείς με πληγώσατε που μου προτείνατε να σιωπήσω, παρά οι άλλοι που απλώς αδιαφόρησαν με το θέμα μου..

Αν νοιάζεστε αληθινά, χρησιμοποιείστε αν θέλετε τις γνώσεις σας πάνω στον τομέα του παραφυσικού - μεταφυσικού για να με βοηθήσετε. Πείτε μου πώς μπορώ να ζω στο περιθώριο και να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου και τους άλλους ότι είμαι φυσιολογική; Τουλάχιστον αν μπορείτε βοηθείστε με να μάθω να ελέγχω αυτά που μου συμβαίνουν. Βοηθείστε με να τα κατανοήσω καλύτερα... αφού δεν μπορώ να τα σταματήσω.. βοηθείστε με να τα κατανοήσω και να τα αποδεχθώ.

Δεν μπορεί να είμαι μόνο εγώ έτσι.. σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι... και σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που τους αγκαλιάζουν, τους αποδέχονται... αυτούς ψάχνω να βρω εδώ μέσα σε αυτό το forum.. Ψάχνω να βρω εκείνους που δεν θα γελάσουν, διότι πιθανόν να βιώνουν κι εκείνοι τα ίδια... Εκείνοι που δεν θα γελάσουν, που ξέρουν να αγκαλιάζουν...
Ρε σείς κι εγώ άνθρωπος είμαι κι εγώ ψυχή έχω! Βαρέθηκα να κρύβομαι να ζω στο περιθώριο... αν δεν μπορούν να με αγκαλιάσουν κάποιοι που δεν μπορούν να καταλάβουν.. δεν πειράζει κταλαβαίνω.. αλλά ελπίζω να βρω κάποτε κάποιους που θα με αποδεχτούν (καλά αν βρω όμοιους, τοτε η απόλυτη ευτυχία.. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!).

Τα σέβη μου.

Ermhs
26-06-08, 19:30
Αγαπητή Indigo δεν σου είπε κανείς να σιωπήσεις ! τουλάχιστο όχι εγώ.. Διάβασε λέξη προς λέξη τι γράφω και θα ανακαλύψεις το αντίθετο.. Δεν σε απορρίπτει κανείς καθώς και σε πιστεύει μέχρι αποδείξεως αυτόν που λες η του αντιθέτου.
Λογικό δεν είναι? Δεν σε απορρίπτω.. και πιστεύω τα άτομα που διαβάζουν και ενδιαφέρονται μονάχα για μεταφυσικά φαινόμενα (- φιλοσοφικά, παρά θρησκευτικά) σίγουρα δέχονται και της προσωπικές σου εμπειρίες.
Αλλά πιστεύω αυτό το θέμα δεν έχει χώρο εδώ στο να το αναλύσουμε! Ας δώσουμε εδώ εμπειρίες για μαγικά η περίεργα πλάσματα :D